Logent AB STH jobb - lediga jobb

Logent AB STH jobb Logent AB STH jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Logent AB STH. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Logent AB STH. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Effektiv B-chaufför sökes till Norrort!- Järfälla

 2. Orderplockare med erfarenhet av kötthantering!- Stockholm

 3. C-chaufför/terminalarbetare- Stockholm

 4. Lagerarbetare/terminalarbetare Segeltorp!- Huddinge

 5. C-chaufförer sökes till kund i Jordbro- Stockholm

 6. Extraarbete på lager i Rosersberg!- Stockholm

 7. Orderplockare med erfarenhet av kötthantering!- Stockholm

 8. Extrajobb till söderort!- Stockholm

 9. Lagermedarbetare med B-körkort till Älvsjö!- Stockholm

 10. Lagerarbetare sökes till lager i Rosersberg!- Stockholm

 11. Orderplockare med erfarenhet av chark!- Stockholm

 12. Extrajobb natt i Segeltorp!- Stockholm

 13. Extrajobb natt i Segeltorp!- Stockholm

 14. Extrajobb natt i Veddesta!- Stockholm

 15. Tulladministratör till Stockholm sökes!- Stockholm

 16. Arbetsledare natt i Veddesta!- Stockholm

 17. Flexibla Studenter sökes för extrajobb!- Stockholm

 18. Personal med erfarenhet av finstyckning.- Stockholm

 19. Lagerarbetare sökes till lager i Täby!- Stockholm

 20. Varumottagare till Tyresö- Stockholm

 21. Arbetsledare till lager i Tyresö- Tyresö

 22. Kassabiträden sökes för extrajobb i Bromma!- Stockholm

 23. Varumottagare till Tyresö- Stockholm

 24. Lagerarbetare sökes till lager i Täby!- Stockholm

 25. Lagerarbetare med erfarenhet från E-handel- Stockholm

 26. Lagerarbetare sökes till Årsta/Kista- Stockholm

 27. Logistiksamordnare till Årsta- Stockholm

 28. Flexibla Studenter sökes för extrajobb!- Stockholm

 29. Lagerarbetare sökes till lager i Täby!- Stockholm

 30. Lagerarbetare sökes- Västerås

 31. C-chaufförer sökes till Stockholm- Stockholm

 32. C-chaufförer sökes till Spånga!- Stockholm

 33. CE-Chaufför till Umeå!- Umeå

 34. CE-Chaufför till Umeå!- Umeå

 35. Lagerarbetare sökes till kund i Tyresö!- Tyresö

 36. Terminalarbetare sökes till storbygge i Solna!- Stockholm


Mer beskrivning

Effektiv B-chaufför sökes till Norrort!
Logent AB är en snabbväxande tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande åt logistikintensiva verksamheter. Vi är verksamma inom fem affärsområden och erbjuder tjänster så som konsulttjänster inom tredjepartslogistik, logistik och tull samt bemanningslösningar, entreprenad- och sitelösningar, hamn- och terminalutveckling samt utbildning och IT-stöd inom logistik. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 2 000 anställda. Under 2013 beräknas Logent omsätta ca 1,5 miljard SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och ISO-certifierade enligt ISO9001 och ISO14001. Då Logent AB arbetar för en jämställd arbetsmiljö så ser vi gärna sökande från båda könen. För kunds räkning söker vi nu 5 st B-chaufförer till Veddesta med start omgående. Arbetstiderna är dagtid måndag till fredag. Företaget är ett av världens ledande budbilsföretag och erbjuder den anställde en attraktiv arbetsplats med möjligheter att utvecklas. Du kommer att arbeta med att leverera paket till kunder. Detta är ett varierande, spännande och fartfyllt arbete. Arbetet är fysiskt tungt och det krävs att man har en god fysik och ett högt arbetstempo. Krav: -B-körkort och god erfarenhet av bilkörning. -Erfarenhet av kundkontakt. -Att du bor i norrort . Personliga egenskaper som krävs: -Serviceminded -Kundkänsla -God lokalkännedom i norrort -Ansvarstagande -Pålitlig -Flexibel -God fysik Ett utdrag ur belastningsregistret kommer att utföras på samtliga kandidater som kallas till intervju. Skicka din ansökan redan idag då rekryteringen sker löpande! www.Logent.se, under rubriken lediga jobb "Effektiv B-chaufför sökes till Norrort!".
Företag: Logent AB STH
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Effektiv B-chaufför sökes till Norrort! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Effektiv B-chaufför sökes till Norrort!

Orderplockare med erfarenhet av kötthantering!
Logent är en snabbväxande logistikkoncern med ett heltäckande tjänsteerbjudande åt logistikintensiva företag. Vi är verksamma inom fem affärsområden och erbjuder tjänster så som konsulttjänster inom tredjepartslogistik, logistik och tull samt bemanningslösningar, entreprenad- och sitelösningar, hamn- och terminalutveckling samt utbildning. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 2 000 anställda. Under 2013 beräknas Logent omsätta ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och ISO-certifierade enligt ISO9001 och ISO14001. Då Logent AB arbetar för en jämställd arbetsmiljö så ser vi gärna sökande från båda könen. För kunds räkning söker vi nu en orderplockare som har erfarenhet från kötthantering. Kunden är belägen i Högdalen och du kommer att arbeta heltid. Arbetstiderna är 2 veckor natt, 00.00-08.00 samt 2 veckor dag 06.00-15.00. Arbetsuppgifterna kommer både innehålla orderplock samt jobb på charkavdelningen på lagret, Krav: Erfarenhet från kötthantering och orderplock. Körkort Ett stort plus är om du även har tillgång till egen bil. Intresserad? Skicka din ansökan redan i dag, då rekryteringen kommer att ske löpande.
Företag: Logent AB STH
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Orderplockare med erfarenhet av kötthantering! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Orderplockare med erfarenhet av kötthantering!

C-chaufför/terminalarbetare
Logent är ett snabbväxande logistikföretag med ett heltäckande tjänsteerbjudande åt logistikintensiva verksamheter. Vi är verksamma inom fem affärsområden och erbjuder tjänster så som konsulttjänster inom tredjepartslogistik, logistik och tull samt bemanningslösningar, entreprenad- och sitelösningar, hamn- och terminalutveckling samt utbildning och IT-stöd. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca.1 400 anställda. Under 2013 beräknas Logent omsätta ca 1 miljard SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och ISO-certifierade enligt ISO9001 och ISO14001. Då Logent AB arbetar för en jämställd arbetsmiljö så ser vi gärna sökande från båda könen. För kunds räkning söker vi nu en person för en delad tjänst som c-chaufför/terminalarbetare. Som chaufför distribuerar, hämtar och transporterar du gods till och från kunder, både externt och internt inom kundens organisation. Bakgrund; Tidigare arbetserfarenhet från lastbilskörning är meriterande men inget krav. Då du kommer att arbeta med att besöka kundens befintliga samt nya kunder ser vi gärna att du tidigare har jobbat med kundkontakt i någon form. Krav: -Körkort med C-behörighet, -Digitalt färdskrivarkort -Yrkeskompetensbevis (om ej redan ingår i C-behörighet) Meriterande: -CE-behörighet -Truckkort Personliga egenskaper: -Serviceminded -Kundkänsla -Ansvarstagande -Pålitlig -Flexibel -God fysik Ett utdrag ur belastningsregistret kommer att tas på samtliga kandidater som kallas till intervju. Rekryteringen kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag! Ansök via "www.logent.se" under rubriken karriär och lediga jobb "C-chaufför/terminalarbetare"
Företag: Logent AB STH
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga C-chaufför/terminalarbetare jobb, C-chaufför/terminalarbetare Stockholm, C-chaufför/terminalarbetare Logent AB STH
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C-chaufför/terminalarbetare

Lagerarbetare/terminalarbetare Segeltorp!
Logent är ett snabbväxande logistikföretag med ett heltäckande tjänsteerbjudande åt logistikintensiva verksamheter. Vi är verksamma inom fem affärsområden och erbjuder tjänster så som konsulttjänster inom tredjepartslogistik, logistik och tull samt bemanningslösningar, entreprenad- och sitelösningar, hamn- och terminalutveckling samt utbildning och IT-stöd. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca.1 400 anställda. Under 2013 beräknas Logent omsätta ca 1.5 miljard SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och ISO-certifierade enligt ISO9001 och ISO14001. Då Logent AB arbetar för en jämställd arbetsmiljö så ser vi gärna sökande från båda könen. OBSERVERA; För att kunna arbeta extra på Logent AB krävs att du har en annan sysselsättning vid sidan av, tex studier på minst 50%. Vi söker nu lagerarbetare/terminalarbetare för arbete på vår kund i Segeltorp. Arbetstiderna är varierande mellan kvälls, morgon och nattpass. Som extraanställd på Logent ser vi att du kan jobba minst 2-3 pass/vecka. Du måste kunna vara flexibel och hoppa in vid kort varsel. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av packning och lastning. Hos våran kund krävs en god fysik då arbetet är tungt. Krav; Flexibel Stresstålig God fysik Truckkort och erfarenhet från lager är meriterande men inte ett krav. Även körkort är ett stort plus! Som person tror vi att du är; - Driven - Noggrann - Ansvarsfull - Strukturerad - Pålitlig Ett utdrag ur belastningsregistret kommer att tas på samtliga kandidater som kallas till intervju. Urvalet sker löpande så sök tjänsten redan idag! Ansök via vår hemsida "www.logent.se" under rubriken karriär och lediga jobb.
Företag: Logent AB STH
Ort: Huddinge
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lagerarbetare/terminalarbetare Segeltorp! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lagerarbetare/terminalarbetare Segeltorp!

C-chaufförer sökes till kund i Jordbro
Logent är ett snabbväxande logistikföretag med ett heltäckande tjänsteerbjudande åt logistikintensiva verksamheter. Vi är verksamma inom fem affärsområden och erbjuder tjänster så som konsulttjänster inom tredjepartslogistik, logistik och tull samt bemanningslösningar, entreprenad- och sitelösningar, hamn- och terminalutveckling samt utbildning och IT-stöd. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca.1 400 anställda. Under 2013 beräknas Logent omsätta ca 1 miljard SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och ISO-certifierade enligt ISO9001 och ISO14001. Då Logent AB arbetar för en jämställd arbetsmiljö så ser vi gärna sökande från båda könen. För kunds räkning söker vi nu C- chaufförer med truckkort som vill arbeta heltid i sommar, med start omgående. Arbetsplatsen kommer att vara belägen i Jordbro. Arbetstiderna kommer att vara mellan 07:00-16:00 måndag till fredag. Som chaufför distribuerar, hämtar och transporterar du gods till och från kunder, både externt och internt inom kundens organisation. Bakgrund; Tidigare arbetserfarenhet från lastbilskörning är meriterande men inget krav. Då du kommer att arbeta med att besöka kundens befintliga samt nya kunder ser vi gärna att du tidigare har jobbat med kundkontakt i någon form. Krav: -Körkort med C-behörighet, -Digitalt färdskrivarkort -Yrkeskompetensbevis (om ej redan ingår i C-behörighet) -Behärska svenska i tal och skrift Meriterande: -CE-behörighet -Truckkort Personliga egenskaper: -Serviceminded -Kundkänsla -Ansvarstagande -Pålitlig -Flexibel -God fysik Ett utdrag ur belastningsregistret kommer att tas på samtliga kandidater som kallas till intervju. Rekryteringen kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag! Ansök via "www.logent.se" under rubriken karriär och lediga jobb "C-chaufförer sökes till kund i Jordbro"
Företag: Logent AB STH
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga C-chaufförer sökes till kund i Jordbro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C-chaufförer sökes till kund i Jordbro

Extraarbete på lager i Rosersberg!
Logent AB är en snabbväxande tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande åt logistikintensiva verksamheter. Vi är verksamma inom fem affärsområden och erbjuder tjänster så som konsulttjänster inom tredjepartslogistik, logistik och tull samt bemanningslösningar, entreprenad- och sitelösningar, hamn- och terminalutveckling samt utbildning och IT-stöd inom logistik. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 2 000 anställda. Under 2013 beräknas Logent omsätta ca 1,5 miljard SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och ISO-certifierade enligt ISO9001 och ISO14001. Då Logent AB arbetar för en jämställd arbetsmiljö så ser vi gärna sökande från båda könen. Vi söker nu en person som vill jobba parallellt med studier eller annat jobb. Kunden är verksamma inom läkemedelsindustrin. Arbetstiderna är vardagar 08:00-17:00. Vi kan ringa med kort varsel så bor man nära är det en fördel. Arbetsuppgifterna består av orderplock samt truckkörning. Krav; -Truckkort A upp till B3. -Lagererfarenhet (speciellt erfaranhet från orderplock är meriterande) Vi vill att du har ett stort driv. Att leverera med hög kvalité skall vara en självklarhet för dig. Som person tror vi att du är; -Driven -Nogrann -Flexibel -Ambitiös -Ansvarsfull -Strukturerad -Pålitlig Ett utdrag ur belastningsregistret kommer att tas på samtliga kandidater som kallas till intervju. Tjänsten ska tillsättas omgående så ansök redan idag via vår hemsida www.logent.se, under rubriken karriär och lediga jobb "Extraarbete på lager i Rosersberg!"
Företag: Logent AB STH
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Extraarbete på lager i Rosersberg! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extraarbete på lager i Rosersberg!

Orderplockare med erfarenhet av kötthantering!
Logent är en snabbväxande logistikkoncern med ett heltäckande tjänsteerbjudande åt logistikintensiva företag. Vi är verksamma inom fem affärsområden och erbjuder tjänster så som konsulttjänster inom tredjepartslogistik, logistik och tull samt bemanningslösningar, entreprenad- och sitelösningar, hamn- och terminalutveckling samt utbildning. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 2 000 anställda. Under 2013 beräknas Logent omsätta ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och ISO-certifierade enligt ISO9001 och ISO14001. Då Logent AB arbetar för en jämställd arbetsmiljö så ser vi gärna sökande från båda könen. För kunds räkning söker vi nu en orderplockare som har erfarenhet från kötthantering. Kunden är belägen i Högdalen och du kommer att arbeta heltid. Arbetstiderna är 2 veckor natt, 00.00-08.00 samt 2 veckor dag 06.00-15.00. Arbetsuppgifterna kommer både innehålla orderplock samt jobb på charkavdelningen på lagret, Krav: Erfarenhet från kötthantering och orderplock. Körkort Ett stort plus är om du även har tillgång till egen bil. Intresserad? Skicka din ansökan redan i dag, då rekryteringen kommer att ske löpande.
Företag: Logent AB STH
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Orderplockare med erfarenhet av kötthantering! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Orderplockare med erfarenhet av kötthantering!

Extrajobb till söderort!
Logent är ett snabbväxande logistikföretag med ett heltäckande tjänsteerbjudande åt logistikintensiva verksamheter. Vi är verksamma inom fem affärsområden och erbjuder tjänster så som konsulttjänster inom tredjepartslogistik, logistik och tull samt bemanningslösningar, entreprenad- och sitelösningar, hamn- och terminalutveckling samt utbildning och IT-stöd. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca.2 000 anställda. Under 2013 beräknas Logent omsätta ca 1,5 miljard SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och ISO-certifierade enligt ISO9001 och ISO14001. Då Logent AB arbetar för en jämställd arbetsmiljö så ser vi gärna sökande från båda könen. OBSERVERA; För att kunna arbeta extra på Logent AB krävs att du har en annan sysselsättning vid sidan av, tex studier på minst 50%. Vi söker nu orderplockare till kunder i Högdalen och Tyresö som kan jobba extra i veckorna. Då kunden har stort behov av extrapersonal måndag och fredag ser vi det som ett krav att du kan jobba då. Arbetstiderna är dagtid måndag till fredag 06:00-15:00. Krav; - Flexibel - Driven - Stresstålig Truckkort och erfarenhet från lager är meriterande men inte ett krav. Även körkort är ett stort plus! Som person tror vi att du är; - Driven - Noggrann - Ansvarsfull - Strukturerad - Pålitlig Ett utdrag ur belastningsregistret kommer att tas på samtliga kandidater som kallas till intervju. Urvalet sker löpande så sök tjänsten redan idag! Ansök via vår hemsida "www.logent.se" under rubriken karriär och lediga jobb "Extrajobb till söderort!"
Företag: Logent AB STH
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb till söderort! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb till söderort!

Lagermedarbetare med B-körkort till Älvsjö!
Logent är ett snabbväxande logistikföretag med ett heltäckande tjänsteerbjudande åt logistikintensiva verksamheter. Vi är verksamma inom fem affärsområden och erbjuder tjänster så som konsulttjänster inom tredjepartslogistik, logistik och tull samt bemanningslösningar, entreprenad- och sitelösningar, hamn- och terminalutveckling samt utbildning och IT-stöd. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca.1 400 anställda. Under 2013 beräknas Logent omsätta ca 1 miljard SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och ISO-certifierade enligt ISO9001 och ISO14001. Då Logent AB arbetar för en jämställd arbetsmiljö så ser vi gärna sökande från båda könen. Nu söker vi för kunds räkning en lagermedarbetare till ett lager i Älvsjö. Start omgående med chans till överrekrytering av kund. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av vanliga lagersysslor och även en viss del budbilskörning. Arbetstiderna är dagtid. Att tidigare ha arbetat med Lager och budbil är meriterande. Krav; Körkort B Som person tror vi att du är: - Noggrann - Ansvarsfull - Strukturerad - Pålitlig - Driven Ett utdrag ur belastningsregistret kommer att tas på samtliga kandidater som kallas till intervju. Om du är intresserad av tjänsten så rekommenderar vi att du söker omgående då rekryteringen kommer att ske löpande. Sök via vår hemsida "www.logent.se" under rubriken karriär och lediga jobb "Lagermedarbetare med B-körkort till Älvsjö!"
Företag: Logent AB STH
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Lagermedarbetare med B-körkort till Älvsjö! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lagermedarbetare med B-körkort till Älvsjö!

Lagerarbetare sökes till lager i Rosersberg!
Logent AB är en snabbväxande tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande åt logistikintensiva verksamheter. Vi är verksamma inom fem affärsområden och erbjuder tjänster så som konsulttjänster inom tredjepartslogistik, logistik och tull samt bemanningslösningar, entreprenad- och sitelösningar, hamn- och terminalutveckling samt utbildning och IT-stöd inom logistik. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 2 000 anställda. Under 2013 beräknas Logent omsätta ca 1,5 miljard SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och ISO-certifierade enligt ISO9001 och ISO14001. Då Logent AB arbetar för en jämställd arbetsmiljö så ser vi gärna sökande från båda könen. Vi söker nu en person som kan arbeta inom lager hos vår kund i Rosersberg som är verksamma inom läkemedelsindustrin. Arbetstiderna är måndag-fredag 08:00-17:00. Arbetsuppgifterna består av orderplock samt truckkörning. Krav; -Truckkort A-B -Lagererfarenhet (speciellt erfaranhet från orderplock är meriterande) Vi vill att du har ett stort driv. Att leverera med hög kvalité skall vara en självklarhet för dig. Som person tror vi att du är; -Driven -Nogrann -Flexibel -Ambitiös -Ansvarsfull -Strukturerad -Pålitlig Ett utdrag ur belastningsregistret kommer att tas på samtliga kandidater som kallas till intervju. Tjänsten ska tillsättas omgående så ansök redan idag via vår hemsida www.logent.se, under rubriken karriär och lediga jobb "Lagerarbetare sökes till lager i Rosersberg!"
Företag: Logent AB STH
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Lagerarbetare sökes till lager i Rosersberg! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lagerarbetare sökes till lager i Rosersberg!

Orderplockare med erfarenhet av chark!
Logent är en snabbväxande logistikkoncern med ett heltäckande tjänsteerbjudande åt logistikintensiva företag. Vi är verksamma inom fem affärsområden och erbjuder tjänster så som konsulttjänster inom tredjepartslogistik, logistik och tull samt bemanningslösningar, entreprenad- och sitelösningar, hamn- och terminalutveckling samt utbildning. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 2 000 anställda. Under 2013 beräknas Logent omsätta ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och ISO-certifierade enligt ISO9001 och ISO14001. Då Logent AB arbetar för en jämställd arbetsmiljö så ser vi gärna sökande från båda könen. För kunds räkning söker vi nu en orderplockare som har erfarenhet från charken. Kunden är belägen i Högdalen och du kommer att arbeta heltid. Arbetstiderna är 2 veckor natt, 00.00-08.00 samt 2 veckor dag 06.00-15.00. Arbetsuppgifterna kommer både innehålla orderplock samt jobb på charkavdelningen på lagret, Krav: Erfarenhet från kötthantering och orderplock. Körkort Ett stort plus är om du även har tillgång till egen bil. Intresserad? Skicka din ansökan redan i dag, då rekryteringen kommer att ske löpande.
Företag: Logent AB STH
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Orderplockare med erfarenhet av chark! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Orderplockare med erfarenhet av chark!

Extrajobb natt i Segeltorp!
Logent är ett snabbväxande logistikföretag med ett heltäckande tjänsteerbjudande åt logistikintensiva verksamheter. Vi är verksamma inom fem affärsområden och erbjuder tjänster så som konsulttjänster inom tredjepartslogistik, logistik och tull samt bemanningslösningar, entreprenad- och sitelösningar, hamn- och terminalutveckling samt utbildning och IT-stöd. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca.1 400 anställda. Under 2013 beräknas Logent omsätta ca 1.5 miljard SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och ISO-certifierade enligt ISO9001 och ISO14001. Då Logent AB arbetar för en jämställd arbetsmiljö så ser vi gärna sökande från båda könen. OBSERVERA; För att kunna arbeta extra på Logent AB krävs att du har en annan sysselsättning vid sidan av, tex studier på minst 50%. Vi söker nu lagerarbetare/terminalarbetare för arbete på vår kund i Segeltorp. Arbetstiderna är natt med start mellan 23.00 till 02.30. Vi ser som ett måste att man kan starta alla tider! Som extraanställd på Logent ser vi att du kan jobba minst 2-3 pass/vecka. Du måste kunna vara flexibel och hoppa in vid kort varsel. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av packning och lastning. Hos våran kund krävs en god fysik då arbetet är tungt. Krav; Flexibel Stresstålig God fysik Truckkort och erfarenhet från lager är meriterande men inte ett krav. Även körkort är ett stort plus! Som person tror vi att du är; - Driven - Noggrann - Ansvarsfull - Strukturerad - Pålitlig Ett utdrag ur belastningsregistret kommer att tas på samtliga kandidater som kallas till intervju. Urvalet sker löpande så sök tjänsten redan idag! Ansök via vår hemsida "www.logent.se" under rubriken karriär och lediga jobb.
Företag: Logent AB STH
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb natt i Segeltorp! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb natt i Segeltorp!

Extrajobb natt i Segeltorp!
Logent är ett snabbväxande logistikföretag med ett heltäckande tjänsteerbjudande åt logistikintensiva verksamheter. Vi är verksamma inom fem affärsområden och erbjuder tjänster så som konsulttjänster inom tredjepartslogistik, logistik och tull samt bemanningslösningar, entreprenad- och sitelösningar, hamn- och terminalutveckling samt utbildning och IT-stöd. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca.1 400 anställda. Under 2013 beräknas Logent omsätta ca 1.5 miljard SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och ISO-certifierade enligt ISO9001 och ISO14001. Då Logent AB arbetar för en jämställd arbetsmiljö så ser vi gärna sökande från båda könen. OBSERVERA; För att kunna arbeta extra på Logent AB krävs att du har en annan sysselsättning vid sidan av, tex studier på minst 50%. Vi söker nu lagerarbetare/terminalarbetare för arbete på vår kund i Segeltorp. Arbetstiderna är natt med start mellan 23.00 till 02.30. Vi ser som ett måste att man kan starta alla tider! Som extraanställd på Logent ser vi att du kan jobba minst 2-3 pass/vecka. Du måste kunna vara flexibel och hoppa in vid kort varsel. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av packning och lastning. Hos våran kund krävs en god fysik då arbetet är tungt. Krav; Flexibel Stresstålig God fysik Truckkort och erfarenhet från lager är meriterande men inte ett krav. Även körkort är ett stort plus! Som person tror vi att du är; - Driven - Noggrann - Ansvarsfull - Strukturerad - Pålitlig Ett utdrag ur belastningsregistret kommer att tas på samtliga kandidater som kallas till intervju. Urvalet sker löpande så sök tjänsten redan idag! Ansök via vår hemsida "www.logent.se" under rubriken karriär och lediga jobb.
Företag: Logent AB STH
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb natt i Segeltorp! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb natt i Segeltorp!

Extrajobb natt i Veddesta!
Logent är ett snabbväxande logistikföretag med ett heltäckande tjänsteerbjudande åt logistikintensiva verksamheter. Vi är verksamma inom fem affärsområden och erbjuder tjänster så som konsulttjänster inom tredjepartslogistik, logistik och tull samt bemanningslösningar, entreprenad- och sitelösningar, hamn- och terminalutveckling samt utbildning och IT-stöd. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca.1 400 anställda. Under 2013 beräknas Logent omsätta ca 1.5 miljard SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och ISO-certifierade enligt ISO9001 och ISO14001. Då Logent AB arbetar för en jämställd arbetsmiljö så ser vi gärna sökande från båda könen. OBSERVERA; För att kunna arbeta extra på Logent AB krävs att du har en annan sysselsättning vid sidan av, tex studier på minst 50%. Vi söker nu lagerarbetare/terminalarbetare för arbete på vår kund i Veddesta. Arbetstiderna är natt med start mellan 23.00 till 02.30. Vi ser som ett måste att man kan starta alla tider! Som extraanställd på Logent ser vi att du kan jobba minst 2-3 pass/vecka. Du måste kunna vara flexibel och hoppa in vid kort varsel. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av packning och lastning. Hos våran kund krävs en god fysik då arbetet är tungt. Krav; Flexibel Stresstålig God fysik Truckkort och erfarenhet från lager är meriterande men inte ett krav. Även körkort är ett stort plus! Som person tror vi att du är; - Driven - Noggrann - Ansvarsfull - Strukturerad - Pålitlig Ett utdrag ur belastningsregistret kommer att tas på samtliga kandidater som kallas till intervju. Urvalet sker löpande så sök tjänsten redan idag! Ansök via vår hemsida "www.logent.se" under rubriken karriär och lediga jobb.
Företag: Logent AB STH
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb natt i Veddesta! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb natt i Veddesta!

Tulladministratör till Stockholm sökes!
Logent är en snabbväxande logistikkoncern med ett heltäckande tjänsteerbjudande åt logistikintensiva företag. Vi är verksamma inom fyra affärsområden och erbjuder tjänster så som konsulttjänster inom tredjepartslogistik, logistik och tull samt bemanningslösningar, entreprenad- och sitelösningar, hamn- och terminalutveckling samt utbildning. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca.1 400 anställda. Under 2012 beräknas Logent omsätta ca 1 miljard SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och ISO-certifierade enligt ISO9001 och ISO14001. Då Logent AB arbetar för en jämställd arbetsmiljö så ser vi gärna sökande från båda könen Arbetsuppgifter Vi erbjuder ett självständigt och utmanande jobb i ett företag på väg framåt där du kommer att leverera den tullhantering som krävs för våra kunder. Arbetet innebär att du kommer att utfärda såväl import- som exportdeklarationer för våra kunder men även ha en löpande kontakt med berörda myndigheter. Vi administrerar även tullager, samt norsk tullhantering för våra kunder. Du kommer att arbeta i en trivsam miljö med god laganda, där vi strävar efter att ta lika väl hand om våra medarbetare som våra kunder. Du är serviceinriktad, strukturerad och initiativrik samt är van vid att arbeta i ett högt tempo. För att lyckas i den här rollen är du en person med erfarenhet inom tullhantering samtidigt som du är drivande, tar eget ansvar och är en lagspelare. Då kommunikationen med våra kunder sker på både svenska och engelska ser vi att du är kommunikativ och hanterar dessa språk såväl i tal som i skrift. Krav/erferanheter Flerårig erfarenhet av tullhantering krävs inom alla tullprocedurer, import, export, tullager och andra procedurer med ekonomisk verkan. Med tyngdpunkt på import och klassificering. Goda kunskaper i det svenska och engelska språket. Arbetstid/Varaktighet Vi tillämpar 6 månaders provanställning Ansökan Sista ansökningsdag 2013-09-14 Ange referensnummer: "Tulladministratör" Vi tar emot ansökan via epost: ann-sofie.falkemar@logent.se
Företag: Logent AB STH
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Tulladministratör till Stockholm sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tulladministratör till Stockholm sökes!

Arbetsledare natt i Veddesta!
Logent är ett snabbväxande logistikföretag med ett heltäckande tjänsteerbjudande åt logistikintensiva verksamheter. Vi är verksamma inom fem affärsområden och erbjuder tjänster så som konsulttjänster inom tredjepartslogistik, logistik och tull samt bemanningslösningar, entreprenad- och sitelösningar, hamn- och terminalutveckling samt utbildning och IT-stöd. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca.1 400 anställda. Under 2013 beräknas Logent omsätta ca 1.5 miljard SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och ISO-certifierade enligt ISO9001 och ISO14001. Då Logent AB arbetar för en jämställd arbetsmiljö så ser vi gärna sökande från båda könen. Vi söker nu arbetsledare för arbete på vår kund i Veddesta. Arbetstiderna är natt med start 23.00. Arbetsuppgifterna består av att boka ut konsulter till Terminalen och ansvara för att uthyrd personal är på plats. Arbetsledaren kommer med hjälp av konsultchefen ansvara för att rätt person är på rätt plats. Arbetsledaren och Konsultchefen kommer även ha ett nära sammarbete gällande rekrytering och att bemanningsvolymer följer de prognoser vi får av kunden. Arbetsledaren är också delaktig i arbetet som i huvudsak består av packning och lastning. Hos våran kund krävs en god fysik då arbetet är tungt. Krav; - Flexibel - Stresstålig - God fysik - Tidigare erfarenhet av arbetsledning - Truckkort och erfarenhet från lager är meriterande men inte ett krav. Även körkort är ett stort plus! Som person tror vi att du är; - Driven - Noggrann - Ansvarsfull - Strukturerad - Pålitlig Ett utdrag ur belastningsregistret kommer att tas på samtliga kandidater som kallas till intervju. Urvalet sker löpande så sök tjänsten redan idag! Ansök via vår hemsida "www.logent.se" under rubriken karriär och lediga jobb.
Företag: Logent AB STH
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare natt i Veddesta! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare natt i Veddesta!

Flexibla Studenter sökes för extrajobb!
Logent är ett snabbväxande logistikföretag med ett heltäckande tjänsteerbjudande åt logistikintensiva verksamheter. Vi är verksamma inom fem affärsområden och erbjuder tjänster så som konsulttjänster inom tredjepartslogistik, logistik och tull samt bemanningslösningar, entreprenad- och sitelösningar, hamn- och terminalutveckling samt utbildning och IT-stöd. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca.2000 anställda. Under 2013 beräknas Logent omsätta ca 1 miljard SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och ISO-certifierade enligt ISO9001 och ISO14001. Då Logent AB arbetar för en jämställd arbetsmiljö så ser vi gärna sökande från båda könen. OBSERVERA; För att kunna arbeta extra på Logent AB krävs att du har en annan sysselsättning vid sidan av, tex studier på minst 50%. Vi söker nu lagerarbetare/terminalarbetare för arbete på våra kundföretag i Stockholm. Arbetsplatserna kommer att vara belägna bland annat i Segeltorp, Bromma, Älvsjö och Lidingö. Arbetstiderna kan variera mellan dag, kväll och natt måndag-fredag. Även vissa lördagar kan förekomma. Som extraanställd på Logent ser vi att du kan jobba minst 2-3 pass/vecka. Du måste kunna vara flexibel och hoppa in vid kort varsel. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av orderplock, packning och lastning. Hos vissa kunder krävs en god fysik då arbetet är tungt. Krav; Flexibel Stresstålig God fysik Truckkort och erfarenhet från lager är meriterande men inte ett krav. Även körkort är ett stort plus! Som person tror vi att du är; - Driven - Noggrann - Ansvarsfull - Strukturerad - Pålitlig Ett utdrag ur belastningsregistret kommer att tas på samtliga kandidater som kallas till intervju. Urvalet sker löpande så sök tjänsten redan idag! Ansök via vår hemsida "www.logent.se" under rubriken karriär och lediga jobb.
Företag: Logent AB STH
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Flexibla Studenter sökes för extrajobb! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Flexibla Studenter sökes för extrajobb!

Personal med erfarenhet av finstyckning.
Logent är en snabbväxande logistikkoncern med ett heltäckande tjänsteerbjudande åt logistikintensiva företag. Vi är verksamma inom fem affärsområden och erbjuder tjänster så som konsulttjänster inom tredjepartslogistik, logistik och tull samt bemanningslösningar, entreprenad- och sitelösningar, hamn- och terminalutveckling samt utbildning. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 2 000 anställda. Under 2013 beräknas Logent omsätta ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och ISO-certifierade enligt ISO9001 och ISO14001. Då Logent AB arbetar för en jämställd arbetsmiljö så ser vi gärna sökande från båda könen. För kunds räkning söker vi nu personal som har erfarenhet från finstyckning och kötthantering.. Kunden är belägen i Högdalen och du kommer att arbeta heltid. Arbetstiderna är 2 veckor natt, 00.00-08.00 samt 2 veckor dag 06.00-15.00. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av manuell hantering av ost och chark samt orderplock. Krav: Erfarenhet av finstyckning. Körkort Ett stort plus är om du även har tillgång till egen bil. Intresserad? Skicka din ansökan redan i dag, då rekryteringen kommer att ske löpande.
Företag: Logent AB STH
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Personal med erfarenhet av finstyckning. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personal med erfarenhet av finstyckning.

Lagerarbetare sökes till lager i Täby!
Logent AB är en snabbväxande tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande åt logistikintensiva verksamheter. Vi är verksamma inom fem affärsområden och erbjuder tjänster så som konsulttjänster inom tredjepartslogistik, logistik och tull samt bemanningslösningar, entreprenad- och sitelösningar, hamn- och terminalutveckling samt utbildning och IT-stöd inom logistik. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 2 000 anställda. Under 2013 beräknas Logent omsätta ca 1,5 miljard SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och ISO-certifierade enligt ISO9001 och ISO14001. Då Logent AB arbetar för en jämställd arbetsmiljö så ser vi gärna sökande från båda könen. Vi söker nu en person som kan arbeta inom lager hos vår kund i Täby som är verksamma inom verkstadsindustrin. Arbetstiderna är måndag-fredag 08:00-17:00. Arbetsuppgifterna består av orderplock samt truckkörning. Krav; -Truckkort A-B -Lagererfarenhet (speciellt erfaranhet från orderplock är meriterande) Vi vill att du har ett stort driv. Att leverera med hög kvalité skall vara en självklarhet för dig. Som person tror vi att du är; -Driven -Nogrann -Flexibel -Ambitiös -Ansvarsfull -Strukturerad -Pålitlig Ett utdrag ur belastningsregistret kommer att tas på samtliga kandidater som kallas till intervju. Tjänsten ska tillsättas omgående så ansök redan idag via vår hemsida www.logent.se, under rubriken karriär och lediga jobb "Lagerarbetare sökes till lager i Täby!"
Företag: Logent AB STH
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Lagerarbetare sökes till lager i Täby! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lagerarbetare sökes till lager i Täby!

Varumottagare till Tyresö
Logent AB är en snabbväxande tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande åt logistikintensiva verksamheter. Vi är verksamma inom fem affärsområden och erbjuder tjänster så som konsulttjänster inom tredjepartslogistik, logistik och tull samt bemanningslösningar, entreprenad- och sitelösningar, hamn- och terminalutveckling samt utbildning och IT-stöd inom logistik. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 2 000 anställda. Under 2013 beräknas Logent omsätta ca 1,5 miljard SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och ISO-certifierade enligt ISO9001 och ISO14001. Då Logent AB arbetar för en jämställd arbetsmiljö så ser vi gärna sökande från båda könen. Vi söker nu en varumottagare till en av våra kunder i Tyresö. Arbetstiderna kommer att vara 02.00-11.00, måndag till fredag. Arbetsuppgifterna består av varumottagning, plock, inventering samt truckkörning med skjutstativ. Krav; -Truckkort A upp till B3. -Lagererfarenhet (speciellt erfaranhet från varumottagning är meriterande) -B-körkort då det kan vara svårt att ta sig kommunalt. -God fysik Vi vill att du har ett stort driv. Att leverera med hög kvalité skall vara en självklarhet för dig. Som person tror vi att du är; -Driven -Nogrann -Flexibel -Ambitiös -Ansvarsfull -Strukturerad -Pålitlig Ett utdrag ur belastningsregistret kommer att tas på samtliga kandidater som kallas till intervju. Skicka din ansökan redan idag, då rekryteringen kommer att ske löpande.
Företag: Logent AB STH
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Varumottagare till Tyresö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Varumottagare till Tyresö

Arbetsledare till lager i Tyresö
Logent AB är en snabbväxande tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande åt logistikintensiva verksamheter. Vi är verksamma inom fem affärsområden och erbjuder tjänster så som konsulttjänster inom tredjepartslogistik, logistik och tull samt bemanningslösningar, entreprenad- och sitelösningar, hamn- och terminalutveckling samt utbildning och IT-stöd inom logistik. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 2 000 anställda. Under 2013 beräknas Logent omsätta ca 1,5 miljard SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och ISO-certifierade enligt ISO9001 och ISO14001. Vi söker nu en arbetsledare till ett lager beläget i Tyresö. Du kommer att arbeta 09.30-18.30 måndag-fredag. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av: Leda och fördela arbetet på lagret. Orderkontering. Motivera personalen. Uppföljning. Samt arbete i produktionen. Som arbetsledare hos vårt kundföretag är det extremt viktigt att man klarar av ett högt arbetstempo. En fysisk god form krävs och att man inte är rädd för att hugga i. Vi vill att du är en person med stort driv, är ambitiös och ansvarsfull. Att leverera med hög kvalité skall vara en självklarhet för dig. I en miljö med tvära kast trivs du med förändringar och är flexibel. Positivt är om du har erfarenhet från fisk-hantering. Skicka din ansökan redan i dag då rekryteringen sker löpande.
Företag: Logent AB STH
Ort: Tyresö
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare till lager i Tyresö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare till lager i Tyresö

Kassabiträden sökes för extrajobb i Bromma!
Logent är ett snabbväxande logistikföretag med ett heltäckande tjänsteerbjudande åt logistikintensiva verksamheter. Vi är verksamma inom fem affärsområden och erbjuder tjänster så som konsulttjänster inom tredjepartslogistik, logistik och tull samt bemanningslösningar, entreprenad- och sitelösningar, hamn- och terminalutveckling samt utbildning och IT-stöd. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca.2000 anställda. Under 2013 beräknas Logent omsätta ca 1 miljard SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och ISO-certifierade enligt ISO9001 och ISO14001. Då Logent AB arbetar för en jämställd arbetsmiljö så ser vi gärna sökande från båda könen. OBSERVERA; För att kunna arbeta extra på Logent AB krävs att du har en annan sysselsättning vid sidan av, tex studier på minst 50%. Vi söker nu kassapersonal till ett matvaruhus i Bromma. Kunden är ett av Sveriges ledande inom sin bransch och erbjuder dig erfarenhet och möjligheter att klättra och utvecklas inom dina egna mål. Som extraanställd på Logent ser vi att du kan jobba minst 2-3 pass/vecka. Du måste kunna vara flexibel och hoppa in vid kort varsel. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att handhava över kassan men även lättare lageruppgifter kan förekomma. Krav; - Flexibel - Stresstålig - Serviceminded - Tidigare erfaren av kassa är en merit men dock inget krav. Som person tror vi att du är; - Driven - Noggrann - Ansvarsfull - Strukturerad - Pålitlig Ett utdrag ur belastningsregistret kommer att tas på samtliga kandidater som kallas till intervju. Urvalet sker löpande så sök tjänsten redan idag! Ansök via vår hemsida "www.logent.se" under rubriken karriär och lediga jobb.
Företag: Logent AB STH
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga Kassabiträden sökes för extrajobb i Bromma! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kassabiträden sökes för extrajobb i Bromma!

Varumottagare till Tyresö
Logent AB är en snabbväxande tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande åt logistikintensiva verksamheter. Vi är verksamma inom fem affärsområden och erbjuder tjänster så som konsulttjänster inom tredjepartslogistik, logistik och tull samt bemanningslösningar, entreprenad- och sitelösningar, hamn- och terminalutveckling samt utbildning och IT-stöd inom logistik. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 2 000 anställda. Under 2013 beräknas Logent omsätta ca 1,5 miljard SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och ISO-certifierade enligt ISO9001 och ISO14001. Då Logent AB arbetar för en jämställd arbetsmiljö så ser vi gärna sökande från båda könen. Vi söker nu en varumottagare till en av våra kunder i Tyresö. Arbetstiderna kommer att vara 02.00-11.00, måndag till fredag. Arbetsuppgifterna består av varumottagning, plock, inventering samt truckkörning med skjutstativ. Krav; -Truckkort A upp till B3. -Lagererfarenhet (speciellt erfaranhet från varumottagning är meriterande) -B-körkort då det kan vara svårt att ta sig kommunalt. -God fysik Vi vill att du har ett stort driv. Att leverera med hög kvalité skall vara en självklarhet för dig. Som person tror vi att du är; -Driven -Nogrann -Flexibel -Ambitiös -Ansvarsfull -Strukturerad -Pålitlig Ett utdrag ur belastningsregistret kommer att tas på samtliga kandidater som kallas till intervju. Skicka din ansökan redan idag, då rekryteringen kommer att ske löpande.
Företag: Logent AB STH
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga Varumottagare till Tyresö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Varumottagare till Tyresö

Lagerarbetare sökes till lager i Täby!
Logent AB är en snabbväxande tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande åt logistikintensiva verksamheter. Vi är verksamma inom fem affärsområden och erbjuder tjänster så som konsulttjänster inom tredjepartslogistik, logistik och tull samt bemanningslösningar, entreprenad- och sitelösningar, hamn- och terminalutveckling samt utbildning och IT-stöd inom logistik. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 2 000 anställda. Under 2013 beräknas Logent omsätta ca 1,5 miljard SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och ISO-certifierade enligt ISO9001 och ISO14001. Då Logent AB arbetar för en jämställd arbetsmiljö så ser vi gärna sökande från båda könen. Vi söker nu en person som kan arbeta inom lager hos vår kund i Täby som är verksamma inom verkstadsindustrin. Arbetstiderna är måndag-fredag 08:00-17:00. Arbetsuppgifterna består av orderplock samt truckkörning. Krav; -Truckkort A-B -Lagererfarenhet (speciellt erfaranhet från orderplock är meriterande) Vi vill att du har ett stort driv. Att leverera med hög kvalité skall vara en självklarhet för dig. Som person tror vi att du är; -Driven -Nogrann -Flexibel -Ambitiös -Ansvarsfull -Strukturerad -Pålitlig Ett utdrag ur belastningsregistret kommer att tas på samtliga kandidater som kallas till intervju. Tjänsten ska tillsättas omgående så ansök redan idag via vår hemsida www.logent.se, under rubriken karriär och lediga jobb "Lagerarbetare sökes till lager i Täby!"
Företag: Logent AB STH
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga Lagerarbetare sökes till lager i Täby! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lagerarbetare sökes till lager i Täby!

Lagerarbetare med erfarenhet från E-handel
Logent AB är en snabbväxande tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande åt logistikintensiva verksamheter. Vi är verksamma inom fem affärsområden och erbjuder tjänster så som konsulttjänster inom tredjepartslogistik, logistik och tull samt bemanningslösningar, entreprenad- och sitelösningar, hamn- och terminalutveckling samt utbildning och IT-stöd inom logistik. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 2 000 anställda. Under 2013 beräknas Logent omsätta ca 1,5 miljard SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och ISO-certifierade enligt ISO9001 och ISO14001. Då Logent AB arbetar för en jämställd arbetsmiljö så ser vi gärna sökande från båda könen. Vi söker nu flertalet personer till vår kund som har lager belägna i Årsta och Akalla. Arbetsuppgifterna består av plock, pack och hantering av inleveranser Arbetstiderna kan variera mellan 06.00-18.00 måndag - fredag. Krav; -Tidigare erfarenhet från E-handel. Vi vill att du har ett stort driv. Att leverera med hög kvalité skall vara en självklarhet för dig. Som person tror vi att du är; -Driven -Nogrann -Flexibel -Ambitiös -Ansvarsfull -Strukturerad -Pålitlig Ett utdrag ur belastningsregistret kommer att tas på samtliga kandidater som kallas till intervju. Tjänsten ska tillsättas omgående så ansök redan idag via vår hemsida www.logent.se,
Företag: Logent AB STH
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga Lagerarbetare med erfarenhet från E-handel jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lagerarbetare med erfarenhet från E-handel

Lagerarbetare sökes till Årsta/Kista
Logent AB är en snabbväxande tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande åt logistikintensiva verksamheter. Vi är verksamma inom fem affärsområden och erbjuder tjänster så som konsulttjänster inom tredjepartslogistik, logistik och tull samt bemanningslösningar, entreprenad- och sitelösningar, hamn- och terminalutveckling samt utbildning och IT-stöd inom logistik. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 2 000 anställda. Under 2013 beräknas Logent omsätta ca 1,5 miljard SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och ISO-certifierade enligt ISO9001 och ISO14001. Då Logent AB arbetar för en jämställd arbetsmiljö så ser vi gärna sökande från båda könen. Vi söker nu lagerarbetare till vår kund som har lager belägna i Årsta och Kista. Vår kund jobbar inom E-handel och distribuerar varor till hela världen. Arbetsuppgifterna består av plock, pack och hantering av inleveranser Arbetstiderna kan variera mellan 06.00-18.00 måndag - fredag. Krav; -Erfarenhet av lagerarbete Meriterande är i fall du har erfarenhet i från E-handel. Vi vill att du har ett stort driv. Att leverera med hög kvalité skall vara en självklarhet för dig. Som person tror vi att du är; -Driven -Nogrann -Flexibel -Ambitiös -Ansvarsfull -Strukturerad -Pålitlig Ett utdrag ur belastningsregistret kommer att tas på samtliga kandidater som kallas till intervju. Tjänsten ska tillsättas omgående så ansök redan idag via vår hemsida www.logent.se,
Företag: Logent AB STH
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lagerarbetare sökes till Årsta/Kista jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lagerarbetare sökes till Årsta/Kista

Logistiksamordnare till Årsta
Logent AB är en snabbväxande tjänsteleverantör inom logistikområdet med ett heltäckande erbjudande åt logistikintensiva verksamheter. Vi erbjuder tjänster så som konsulttjänster inom tredjepartslogistik, logistik och tull samt bemanningslösningar, entreprenad- och sitelösningar, hamn- och terminalutveckling samt utbildning och IT-stöd inom logistik. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 2 000 anställda. Under 2013 beräknas Logent omsätta ca 1,5 miljard SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och ISO-certifierade enligt ISO9001 och ISO14001. Då Logent AB arbetar för en jämställd arbetsmiljö så ser vi gärna sökande från båda könen. Vi söker nu för kunds räkning en logistiksamordnare med placering på vår kunds huvudkontor i Årsta. Arbetsuppgifter: Operativt arbete med främst utleveranser av utrustningar i Norden/Baltikum. Ansvara för att maskiner levereras i rätt tid, Kommunicera leveransbesked, leveransavvikelser till berörda samt att styra ett renoveringsflöde för utrustning. Arbete inom de övriga varuslagen förekommer. I ditt arbete kommer du att säkerställa ordning och struktur samt verka för hög kvalitet. Du ska aktivt arbeta för att nå uppsatta mål. I rollen ingår även att skapa rutiner i gruppen och arbeta för att utveckla och förbättra befintliga processer. Du kommer att ha viss kontakt med leverantörer och även delta i övrigt förekommande arbeten. Erfarenhet och egenskaper: Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom logistik. Du är en problemlösare med administrativ och ekonomisk läggning.Du ska vara kommunikativ, tydlig och pedagogisk. För att trivas i rollen ska du vara stresstålig och kunna arbeta både självständigt och samarbeta i grupp. Du har en god analytisk förmåga och en teknisk förståelse. Bra datorvana med baskunskaper i officepaketet och gärna erfarenhet av Movex. Då vi är en internationell organisation är det viktigt att du kan kommunicera väl på både svenska och engelska. Ansök redan i dag då rekryteringen kommer att ske löpande!
Företag: Logent AB STH
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-04
Sök fler jobb liknande: lediga Logistiksamordnare till Årsta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Logistiksamordnare till Årsta

Flexibla Studenter sökes för extrajobb!
Logent är ett snabbväxande logistikföretag med ett heltäckande tjänsteerbjudande åt logistikintensiva verksamheter. Vi är verksamma inom fem affärsområden och erbjuder tjänster så som konsulttjänster inom tredjepartslogistik, logistik och tull samt bemanningslösningar, entreprenad- och sitelösningar, hamn- och terminalutveckling samt utbildning och IT-stöd. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca.2000 anställda. Under 2013 beräknas Logent omsätta ca 1 miljard SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och ISO-certifierade enligt ISO9001 och ISO14001. Då Logent AB arbetar för en jämställd arbetsmiljö så ser vi gärna sökande från båda könen. OBSERVERA; För att kunna arbeta extra på Logent AB krävs att du har en annan sysselsättning vid sidan av, tex studier på minst 50%. Vi söker nu lagerarbetare/terminalarbetare för arbete på våra kundföretag i Stockholm. Arbetsplatserna kommer att vara belägna bland annat i Segeltorp, Bromma, Älvsjö och Lidingö. Arbetstiderna kan variera mellan dag, kväll och natt måndag-fredag. Även vissa lördagar kan förekomma. Som extraanställd på Logent ser vi att du kan jobba minst 2-3 pass/vecka. Du måste kunna vara flexibel och hoppa in vid kort varsel. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av orderplock, packning och lastning. Hos vissa kunder krävs en god fysik då arbetet är tungt. Krav; Flexibel Stresstålig God fysik Truckkort och erfarenhet från lager är meriterande men inte ett krav. Även körkort är ett stort plus! Som person tror vi att du är; - Driven - Noggrann - Ansvarsfull - Strukturerad - Pålitlig Ett utdrag ur belastningsregistret kommer att tas på samtliga kandidater som kallas till intervju. Urvalet sker löpande så sök tjänsten redan idag! Ansök via vår hemsida "www.logent.se" under rubriken karriär och lediga jobb.
Företag: Logent AB STH
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Flexibla Studenter sökes för extrajobb! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Flexibla Studenter sökes för extrajobb!

Lagerarbetare sökes till lager i Täby!
Logent AB är en snabbväxande tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande åt logistikintensiva verksamheter. Vi är verksamma inom fem affärsområden och erbjuder tjänster så som konsulttjänster inom tredjepartslogistik, logistik och tull samt bemanningslösningar, entreprenad- och sitelösningar, hamn- och terminalutveckling samt utbildning och IT-stöd inom logistik. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 2 000 anställda. Under 2014 beräknas Logent omsätta ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och ISO-certifierade enligt ISO9001 och ISO14001. Då Logent AB arbetar för en jämställd arbetsmiljö så ser vi gärna sökande från båda könen. Vi söker nu personer som kan arbeta inom lager hos vår kund i Täby som är verksamma inom verkstadsindustrin. Arbetstiderna är måndag-fredag 08:00-17:00. Arbetsuppgifterna består av orderplock samt truckkörning. Krav; -Truckkort A -Lagererfarenhet (speciellt erfaranhet från orderplock är meriterande) Vi vill att du har ett stort driv. Att leverera med hög kvalité skall vara en självklarhet för dig. Som person tror vi att du är; -Driven -Nogrann -Flexibel -Ambitiös -Ansvarsfull -Strukturerad -Pålitlig Ett utdrag ur belastningsregistret kommer att tas på samtliga kandidater som kallas till intervju. Tjänsten ska tillsättas omgående så ansök redan idag via vår hemsida www.logent.se, under rubriken karriär och lediga jobb "Lagerarbetare sökes till lager i Täby!"
Företag: Logent AB STH
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-07
Sök fler jobb liknande: lediga Lagerarbetare sökes till lager i Täby! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lagerarbetare sökes till lager i Täby!

Lagerarbetare sökes
Logent AB är en snabbväxande tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande åt logistikintensiva verksamheter. Vi är verksamma inom fem affärsområden och erbjuder tjänster så som konsulttjänster inom tredjepartslogistik, logistik och tull samt bemanningslösningar, entreprenad- och sitelösningar, hamn- och terminalutveckling samt utbildning och IT-stöd inom logistik. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 2 000 anställda. Under 2013 beräknas Logent omsätta ca 1,5 miljard SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och ISO-certifierade enligt ISO9001 och ISO14001. Om kunden Vi söker nu lagerarbetare som är intresserade utav att arbeta extra hos en av våra kunder i Västerås. Kunden är en ledande aktör inom sin bransch och för rätt person så finns det goda möjligheter till att utvecklas och få erfarenhet av lager/logistik. Som extraanställd på detta uppdrag så förväntar vi oss att du som söker kan jobba på helgen samt minst 2-3 pass i veckan. Du måste även vara flexibel och kunna hoppa in vid kort varsel. OBSERVERA; För att kunna arbeta extra på Logent AB krävs att du har en annan sysselsättning vid sidan av, t.ex. studier eller annat arbete på minst 50 %. Krav: Tidigare erfarenhet från lagerarbete eller industri Truckkort God fysik Meriterande motviktstruck Personliga egenskaper: God social kompetens Ordningsam Pålitlig Flexibel Ett utdrag ur belastningsregistret kommer att tas på samtliga kandidater som kallas till intervju. Urvalet sker löpande så sök tjänsten redan idag!
Företag: Logent AB STH
Ort: Västerås
Publicerad : 01-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lagerarbetare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lagerarbetare sökes

C-chaufförer sökes till Stockholm
Logent är ett snabbväxande logistikföretag med ett heltäckande tjänsteerbjudande åt logistikintensiva verksamheter. Vi är verksamma inom fem affärsområden och erbjuder tjänster så som konsulttjänster inom tredjepartslogistik, logistik och tull samt bemanningslösningar, entreprenad- och sitelösningar, hamn- och terminalutveckling samt utbildning och IT-stöd. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca.1 400 anställda. Under 2014 beräknas Logent omsätta ca 1,7 miljard SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och ISO-certifierade enligt ISO9001 och ISO14001. Då Logent AB arbetar för en jämställd arbetsmiljö så ser vi gärna sökande från båda könen. För kunds räkning söker vi nu C- chaufförer som vill arbeta heltid i sommar, med start omgående. Arbetsplatsen kommer att vara belägen i Spånga. Arbetstiderna kommer att variera mellan 04:00-22:00 måndag till fredag. Som chaufför distribuerar, hämtar och transporterar du gods till och från kunder, både externt och internt inom kundens organisation. Bakgrund; Tidigare arbetserfarenhet från lastbilskörning är meriterande men inget krav. Då du kommer att arbeta med att besöka kundens befintliga samt nya kunder ser vi gärna att du tidigare har jobbat med kundkontakt i någon form. Krav: -Körkort med C-behörighet, -Digitalt färdskrivarkort -Yrkeskompetensbevis (om ej redan ingår i C-behörighet) -Behärska svenska i tal och skrift Meriterande: -CE-behörighet -Truckkort Personliga egenskaper: -Serviceminded -Kundkänsla -Ansvarstagande -Pålitlig -Flexibel -God fysik Ett utdrag ur belastningsregistret kommer att tas på samtliga kandidater som kallas till intervju. Rekryteringen kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag! Ansök via "www.logent.se" under rubriken karriär och lediga jobb "C-chaufförer sökes till Stockholm"
Företag: Logent AB STH
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-05
Sök fler jobb liknande: lediga C-chaufförer sökes till Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C-chaufförer sökes till Stockholm

C-chaufförer sökes till Spånga!
Logent är ett snabbväxande logistikföretag med ett heltäckande tjänsteerbjudande åt logistikintensiva verksamheter. Vi är verksamma inom fem affärsområden och erbjuder tjänster så som konsulttjänster inom tredjepartslogistik, logistik och tull samt bemanningslösningar, entreprenad- och sitelösningar, hamn- och terminalutveckling samt utbildning och IT-stöd. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca.1 400 anställda. Under 2014 beräknas Logent omsätta ca 1,7 miljard SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och ISO-certifierade enligt ISO9001 och ISO14001. Då Logent AB arbetar för en jämställd arbetsmiljö så ser vi gärna sökande från båda könen. För kunds räkning söker vi nu C- chaufförer som vill arbeta heltid i sommar, med start omgående. Arbetsplatsen kommer att vara belägen i Spånga. Arbetstiderna kommer att variera mellan 04:00-22:00 måndag till fredag. Som chaufför distribuerar, hämtar och transporterar du gods till och från kunder, både externt och internt inom kundens organisation. Bakgrund; Tidigare arbetserfarenhet från lastbilskörning är meriterande men inget krav. Då du kommer att arbeta med att besöka kundens befintliga samt nya kunder ser vi gärna att du tidigare har jobbat med kundkontakt i någon form. Krav: -Körkort med C-behörighet, -Digitalt färdskrivarkort -Yrkeskompetensbevis (om ej redan ingår i C-behörighet) -Behärska svenska i tal och skrift -ADR -Truckkort Meriterande: -CE-behörighet Personliga egenskaper: -Serviceminded -Kundkänsla -Ansvarstagande -Pålitlig -Flexibel -God fysik Ett utdrag ur belastningsregistret kommer att tas på samtliga kandidater som kallas till intervju. Rekryteringen kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag! Ansök via "www.logent.se" under rubriken karriär och lediga jobb "C-chaufförer sökes till Spånga!"
Företag: Logent AB STH
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-23
Sök fler jobb liknande: lediga C-chaufförer sökes till Spånga! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C-chaufförer sökes till Spånga!

CE-Chaufför till Umeå!
Logent är ett snabbväxande logistikföretag med ett heltäckande tjänsteerbjudande åt logistikintensiva verksamheter. Vi är verksamma inom fem affärsområden och erbjuder tjänster så som konsulttjänster inom tredjepartslogistik, logistik och tull samt bemanningslösningar, entreprenad- och sitelösningar, hamn- och terminalutveckling samt utbildning och IT-stöd. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca.1 400 anställda. Under 2014 beräknas Logent omsätta ca 1,7 miljard SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och ISO-certifierade enligt ISO9001 och ISO14001. Då Logent AB arbetar för en jämställd arbetsmiljö så ser vi gärna sökande från båda könen. För kunds räkning söker vi CE-Chaufförer för uppdrag under sommaren. Som chaufför arbetare du med att leverera varor till befintliga kunder. Du kommer arbeta mycket med kundkontakt och ansvara för att kunderna får sina varor i rätt tid För att kunna söka denna tjänst krävs giltigt körkort, digitalt färdskrivarbevis, ADR och truckkort. Krav: - Driven - Säkerhetsmedveten - Flexibel - Tidigare erfarenhet - God lokalkännedom Stockholm Som person tror vi du är: - Social - utåtriktad - prestigelös - problemlösare På samtliga sökanden kommer vi begära ut belastningsregister. Urvalet sker löpande så sök tjänsten redan idag! Tjänsten hittar du på våran hemsida under karriär/lediga tjänster/ "CE-Chaufför till Umeå!"
Företag: Logent AB STH
Ort: Umeå
Publicerad : 06-04
Sök fler jobb liknande: lediga CE-Chaufför till Umeå! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CE-Chaufför till Umeå!

CE-Chaufför till Umeå!
Logent är ett snabbväxande logistikföretag med ett heltäckande tjänsteerbjudande åt logistikintensiva verksamheter. Vi är verksamma inom fem affärsområden och erbjuder tjänster så som konsulttjänster inom tredjepartslogistik, logistik och tull samt bemanningslösningar, entreprenad- och sitelösningar, hamn- och terminalutveckling samt utbildning och IT-stöd. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca.1 400 anställda. Under 2014 beräknas Logent omsätta ca 1,7 miljard SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och ISO-certifierade enligt ISO9001 och ISO14001. Då Logent AB arbetar för en jämställd arbetsmiljö så ser vi gärna sökande från båda könen. För kunds räkning söker vi CE-Chaufförer för uppdrag under sommaren. Som chaufför arbetare du med att leverera varor till befintliga kunder. Du kommer arbeta mycket med kundkontakt och ansvara för att kunderna får sina varor i rätt tid För att kunna söka denna tjänst krävs giltigt körkort, digitalt färdskrivarbevis, ADR och truckkort. Krav: - Driven - Säkerhetsmedveten - Flexibel - Tidigare erfarenhet - God lokalkännedom Som person tror vi du är: - Social - utåtriktad - prestigelös - problemlösare På samtliga sökanden kommer vi begära ut belastningsregister. Urvalet sker löpande så sök tjänsten redan idag! Tjänsten hittar du på våran hemsida under karriär/lediga tjänster/ "CE-Chaufför till Umeå!"
Företag: Logent AB STH
Ort: Umeå
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga CE-Chaufför till Umeå! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CE-Chaufför till Umeå!

Lagerarbetare sökes till kund i Tyresö!
Logent AB är en snabbväxande tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande åt logistikintensiva verksamheter. Vi är verksamma inom fem affärsområden och erbjuder tjänster så som konsulttjänster inom tredjepartslogistik, logistik och tull samt bemanningslösningar, entreprenad- och sitelösningar, hamn- och terminalutveckling samt utbildning och IT-stöd inom logistik. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 2 000 anställda. Under 2014 beräknas Logent omsätta ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och ISO-certifierade enligt ISO9001 och ISO14001. Då Logent AB arbetar för en jämställd arbetsmiljö så ser vi gärna sökande från båda könen. Vi söker nu en lagerarbetare till en av våra kunder i Tyresö. Arbetstiderna är 07.00-18.00, 4 dagar och sedan ledigt 4 dagar. Arbetsuppgifterna består av varumottagning, plock, pack och inventering. -Lagererfarenhet (speciellt erfaranhet från varumottagning är meriterande) -B-körkort då det kan vara svårt att ta sig komunalt. -God fysik -Tidigare erfarenhet av livsmedelshantering är meriterande. Vi vill att du har ett stort driv. Att leverera med hög kvalité skall vara en självklarhet för dig. Som person tror vi att du är; -Driven -Noggrann -Flexibel -Ambitiös -Ansvarsfull -Strukturerad -Pålitlig Ett utdrag ur belastningsregistret kommer att tas på samtliga kandidater som kallas till intervju. Skicka din ansökan redan idag, då rekryteringen kommer att ske löpande.
Företag: Logent AB STH
Ort: Tyresö
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Lagerarbetare sökes till kund i Tyresö! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lagerarbetare sökes till kund i Tyresö!

Terminalarbetare sökes till storbygge i Solna!
Logent är en heltäckande logistikpartner med lång erfarenhet samt bred och djup kompetens. Vi kan hjälpa dig inom följande områden: Site, Entreprenad och Bemanning, Konsulter, Hamn- och Kombiterminaler, Tull och Freight management, Utbildning och 4PL/Branschlösningar. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3 000 anställda. Under 2014 beräknas Logent omsätta ca 1,7 miljarder SEK. Vi har de senaste fyra åren blivit utnämnda till gasellföretag av DI och är auktoriserade genom Almega och ISO-certifierade enligt ISO9001 och ISO14001. Om kunden Logent har fått i uppgift att sköta internlogistiken på ett storbygge i Solna. Kunden är ett stort internationellt företag och en ledande aktör inom sin bransch. Uppdraget beräknas starta omgående och pågå i 22 månader framöver. Arbetstiden är förlagd både dag och kvällstid. Beskrivning/kvalifikationer Vi söker terminalarbetare/truckförare som har erfarenhet från att arbeta med internlogistiken på ett storbygge samt andra normalt förekommande arbetsuppgifter som förekommer på en byggarbetsplats. Du som söker skall vara självgående och kunna lösa de problem som kan uppstå på ett större bygge. Krav Truckkort Mycket god fysik Meriterande Erfarenhet från motvikstruck Tidigare erfarenhet från storbygge Ett utdrag ur belastningsregistret kommer att tas på samtliga kandidater som kallas till intervju. Urvalet sker löpande så sök tjänsten redan idag!
Företag: Logent AB STH
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Terminalarbetare sökes till storbygge i Solna! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Terminalarbetare sökes till storbygge i Solna!


Sök lediga jobb Logent AB STH

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se