Lokaluthyrare Järfälla kommun Bygg och miljöförvaltningen jobb

Lokaluthyrare Järfälla kommun Bygg och miljöförvaltningen jobb Lokaluthyrare Järfälla kommun Bygg och miljöförvaltningen jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Lokaluthyrare Järfälla kommun Bygg och miljöförvaltningen. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Lokaluthyrare Järfälla kommun Bygg och miljöförvaltningen. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Företagssäljare- Stockholm

 2. LSS handläggare vuxen, vikariat 1år- Haninge

 3. Kock- Stockholm

 4. Ekonom- Stockholm

 5. Specialist i allmän medicin- Stockholm

 6. Glasmontör- Huddinge

 7. Kontorsservicemedarbetare & problemlösare- Stockholm

 8. Extra Administratör- Stockholm

 9. Glad kille söker personlig assistent- Stockholm

 10. Elite Vendite söker innesäljare- Solna


Mer beskrivning

Företagssäljare
Nu söker vi en person som kan få vår verksamheter att blomstra. Vi är ett ungt företag som hyr ut och rekryterar tjänstemän. Vi söker nu dig som idag har erfarenhet och idag sannolikt jobbar med B2B idag och vill jobba i ett nytt bolag som har som mål att växa snabbt med fokus på Stockholm till att börja med. Du är en arbetsam person med goda kontakter inom tänkta kundföretag och du har ledarerfarenhet och goda kunskaper inom försäljning. Du kommer att initialt besöka befintliga och nya kunder för att skapa förtroende och skriva avtal. Fokus kommer ligga på medelstora till stora företag. När vi växer kommer du leda verksamhetens expansion. Du har: * Ekonomisk utbildning eller erfarenhet av budget arbete. * Erfarenhet av försäljning * Är självgående och stark vilja och drivkraft att lyckas. Lön efter överenskommelse.
Företag: SÄLJFOKUS NORDIC AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Företagssäljare jobb, Företagssäljare Stockholm, Företagssäljare SÄLJFOKUS NORDIC AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Företagssäljare

LSS handläggare vuxen, vikariat 1år
LSS handläggare vuxen, vikariat 1 år Nu söker vi en lösningsorienterad biståndshandläggare som är inriktad mot LSS handläggning. Avdelningen myndighet funktionshinder vuxen utredning vänder sig till vuxna personer med fysiska och psykiska funktionshinder. Utredningar handläggs utifrån LSS. Hos oss blir du en mycket viktigt del av ett team på 11 biståndshandläggare. Ditt uppdrag Du handlägger självständigt ärenden och utreder enligt LSS. I det dagliga arbetet ingår, dokumentation, klientmöten, delta i/leda vårdplaneringar, samverkan externt och internt samt att delta i olika gruppmöten. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig i det svenska språket både i tal och skrift, självständigt kunna strukturera ditt arbete och ha god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Kompetensprofil Vi vill att du har: * Socionomexamen eller likvärdig utbildning * Teoretisk kunskap om lagstiftningarna LSS och SoL * Erfarenhet av myndighetsutövning i offentlig sektor * God samarbetsförmåga både internt och externt * God förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift och är väl förtrogen med svenska språket * Datakunnig Det är mycket viktigt för oss att du är en stabil person som kan behålla lugnet i svåra situationer. Du har också ett lösningsorienterat, empatiskt förhållningssätt och är tydlig och strukturerad i ditt arbete. Vi önskar att du har intresse av att kontinuerligt uppdatera dina kunskaper inom området. Du är också flexibel och tar egna initiativ i arbetet och eget ansvar för din arbetssituation. Vi erbjuder dig ett utvecklande och meningsfullt arbete i ett kompetent team. Socialförvaltningen finns, tillsammans med andra förvaltningar, i ljusa, trevliga lokaler i närhet av Haninge Centrum och med goda allmänna kommunikationer. Hos oss får du friskvårdscheck och kan lösa träningen med eget gym i huset. Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut tas samt att tjänsterna inte behöver tas i anspråk av övertalig personal. Varmt välkommen med din ansökan med personligt brev och CV! Fackliga företrädare nås via kommunens växel 08-606 70 00. Referensnummer: 47/13 Sista ansökningsdag: 2013-07-29 Kontaktperson: Enhetschef Linda W Fällgren 08-606 81 11 Tillträdesdag: Enligt överenskommelse Anställningsform: vikariat 1 år Ange referensnummer i rubriken. Det är viktigt att du anger referensnummer annars vet vi inte vilken tjänst du söker hos oss. Skicka ansökan med referensnummer 47/13 senast 130729 till: ansokansocialforvaltningen@haninge.se eller Haninge kommun, Socialförvaltningen, Ingmarie Wagland, 136 81 HANINGE Haninge kommun vill som arbetsgivare spegla vårt moderna samhälle där olikheter möts och samverkar. Mångfald och olikheter bland våra medarbetare ger oss ökade möjligheter att ge kommunens invånare en service med hög kvalitet. Haninge kommun är finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.
Företag: Haninge kommun, Socialförvaltningen
Ort: Haninge
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga LSS handläggare vuxen, vikariat 1år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LSS handläggare vuxen, vikariat 1år

Kock
Vi söker nu fler kockar till O´Learys Kista Event Center, Sveriges största O´Learys! Vi växer och senast i raden av satsningar är Europas modernaste Gokartanläggning inomhus! Är du en glad, duktig och engagerad kock som söker nya utmaningar? Eller en ung hungrig kock som vill visa vad du går för? Vill du bli en i vårt gäng? Tveka inte, skicka din ansökan redan idag. Förutom dina kockegenskaper så krävs ett socialt, trevligt beteende och bemötande samt att du kan arbeta i team. Välkommen med din ansökan till olearyskistaeventcenter@hotmail.se Tillträde from augusti men det kan även finnas chans att komma in tidigare, allt efter överenskommelse. O´Learys Kista Event Center är idag Sveriges största O´Learys. Vi har 400 sittplatser, 12 bowlingbanor med det modernaste inom ljud- och ljusteknik, karaokerum, Europas modernaste gokartanläggning, 140 TV-apparater, Med andra ord: 6000 kvm nöje!
Företag: O´Learys Kista Event Center
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Kock jobb, Kock Stockholm, Kock O´Learys Kista Event Center
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock

Ekonom
Stockholms universitets Östersjöcentrum har som uppgift att utföra angelägen forskning och miljöanalys till stöd för förvaltningen, samla användbar kunskap och kommunicera den till rätt plats i samhället, samt att tillhandahålla attraktiv infrastruktur för marin forskning. Vi är idag totalt 24 personer som arbetar på universitetets campus och på Askölaboratoriet. Vi är i en uppbyggnadsfas och kommer nästa år att vara ungefär 35 medarbetare. Arbetsuppgifter Vi är en liten organisation, och arbetet kommer att vara varierande och utföras med hög grad av självständighet. I arbetsuppgifterna ingår budget- och bokslutsarbete, assistans vid forskares ansökningar samt uppföljning och prognoser av anslagsmedel och externa medel, hantering av anläggningar, samt löpande ekonomi såsom kund- och leverantörsreskontra. Kontakten med, och informationen till, forskarna är oerhört viktig och kräver närvarande och hög prestationsförmåga. Att kunna leverera rätt information i rätt tid värdesätts högt. Kvalifikationer Vi söker en person med högskolexamen i ekonomi eller motsvarande som arbetsgivaren finner likvärdigt, samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, helst inom staten. Arbetet kräver förmåga att arbeta självständigt, god samarbetsförmåga och god organisationsförmåga. Erfarenhet av universitetets system Raindance och Mercur, liksom redovisningserfarenhet av EU-projekt är meriterande. Arbetsspråken på Östersjöcentrum är engelska och svenska och goda kunskaper i båda språken är meriterande. Anställningsvillkor Anställningen avser heltid och gäller tills vidare med sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse Stockholms universitet strävar efter att vara en arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.
Företag: Stockholms universitet
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonom jobb, Ekonom Stockholm, Ekonom Stockholms universitet
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonom

Specialist i allmän medicin
Capio vårdcentral Rågsved ligger i södra Stockholm med goda tunnelbane- och bussförbindelser. Listningen uppgår för närvarande till ca 9 000 patienter. Vi är 4 specialister i allmänmedicin, 2 ST-läkare och totalt 23 anställda. Vi söker nu en ny läkare i vårt team. Sista ansökningsdag är den 31 augusti 2013. Beskrivning av tjänst Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin, och liksom vi är intresserad av att ge en hög medicinsk kvalitet, en bra tillgänglighet och en god service. Kvalifikationer Specialist i allmänmedicin (motsvarande 5-årig svensk specialistkompetensutbildning) och med goda kunskaper i svenska språket. Anställningsform/Tjänstgöringsgrad Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad 100 % eller efter överenskommelse. Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse. Vi erbjuder en marknadsmässig lön och individuell pensionslösning, samt har vår enhets snabbhet och den stora organisationens möjligheter att diskutera andra personliga önskemål. Om Capio Capio Närsjukvård verkar inom primärvården och bedriver vårdcentraler, barnavårdscentraler och specialistmottagningar. Vi har totalt 70 enheter med 2 500 medarbetare och cirka 650 000 listade patienter. Kontaktpersoner För mer information kontakta. Manijeh Vaziri, Verksamhetschef tel. +46766217215. E-post: manijeh.vaziri@capio.se
Företag: CAPIO VÅRDCENTRAL RÅGSVED
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Specialist i allmän medicin jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialist i allmän medicin

Glasmontör
Glasalux i Sverige AB importerar glas, profilsystem och beslag till egna glasentreprenader och för vidare försäljning till kunder inom Sverige. Bland de lösningar vi erbjuder finns bland annat glasväggar, skjutdörrar i glas, duschlösningar, glastak, isolerade skjutpartier, stänkskydd till kök. Våra kunder består av återförsäljare, byggföretag och privatpersoner. De kunder vi har ställer stora kvalitetskrav på oss varför du som person måste vara noggrann och kunna leverera den kvalitet som vi och våra kunder eftersträvar i våra projekt. De projekt vi har varierar i omfattning och utförande varför Du måste ha erfarenhet och vana av olika typer av glasmontage för att självständigt kunna utföra arbetsuppgifterna. Vi har showroom, verkstad och lager i Segeltorp. Våra projekt bedriver vi som regel i Stockholmsområdet.
Företag: GLASALUX I SVERIGE AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Glasmontör jobb, Glasmontör Huddinge, Glasmontör GLASALUX I SVERIGE AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Glasmontör

Kontorsservicemedarbetare & problemlösare
Skulle du trivas du bra i en självständig roll där känsla för service och händighet är de viktigaste egenskaperna? Jobbar du gärna med varierade underhålls- och ordningsuppgifter? Då kan det här vara uppdraget för dig! Beskrivning Perido söker en erfaren kontorsservicemedarbetare för konsultuppdrag hos vår kund. Kunden är en myndighet som arbetar med finansiell stabilitet. Tjänsten är placerad på myndighetens kontor centralt i Stockholm. I detta uppdrag får du möjlighet att glänsa med din händighet och problemlösarförmåga. Du jobbar med fastigheten och sköter diverse underhåll, exempelvis brandlarm, ventilation och enklare reparationer. Dessutom ser du över kopieringsmaskiner, kontrollerar utrustning och ställer ordning lokaler i samband med konferenser. Du hjälper även receptionen med exempelvis kontroll av inpasseringar eller genom att ta emot och välkomna besökare. Ditt självständiga sätt att jobba kommer här att fungera mycket bra ? du får själva identifiera var din insats behövs, om det finns någon brist eller om en reparation behöver göras ser du till att lösa det! Dessutom är du självklart serviceminded och bra på att se när någon medarbetare behöver din hjälp. Är det här uppdraget för dig? Varmt välkommen med din ansökan. Kravprofil - Gymnasiekompetens - Minst 4 års erfarenhet av liknande arbete - Vana av att självständigt jobba utifrån riktlinjer - Du uttrycker dig väl i tal och skrift Omfattning och tillträde Tillträde omgående, konsultuppdrag i 6 månader. Heltid, månadslön. Ansökan Skicka din ansökan med bifogat CV via e-post till rekrytering@perido.se snarast då urvalet kommer att ske löpande. Ange referensnumret 8957DB i ämnesraden. På intervju hos oss avslöjar vi namnet på kundföretaget och berättar mer om tjänsten. Om du har någon annan akut fråga kan du mejla vår frågemejl (fraga@perido.se), du får svar vardagar inom 24 timmar. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar. Referensnummer 8957DB Kontakt E-post ansökan: rekrytering@perido.se Övriga frågor: fraga@perido.se
Företag: Perido Skills AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Kontorsservicemedarbetare & problemlösare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kontorsservicemedarbetare & problemlösare

Extra Administratör
CleanWorld Sverige AB är ett service företag i kraftig expansion. Vi söker nu nya glada medarbetare som vill växa tillsammans med oss. Vi utför olika typer av tjänster, allt från hemstädningar / flyttstädningar, utbildningar och kontorsstädning runt om i Sverige. Då vi nu expanderar till fler orter söker vi en strukturerad administratör Du kommer att arbeta med främst med att ta fram faktura underlag, skicka produkter, ordna med leveranser. Hjälpa till där det behövs helt enkelt. KRAV: Förstå och kunna kommunicera på Svenska Körkort Behärska office paketet. PLUS: Erfarenhet av företagsekonomi. Intresse för grafisk design. Du som söker skall vara noggrand, flexibel och service minded. Tillsammans med oss finns stora möjligheter att växa. Jobbet kommer först att innefatta 32 timmar per månad, men för rätt person kan timmarna öka. Läs mer om oss och våra tjänster på: cleanworld.se Välkommen med din ansökan redan idag. FÖR FRÅGOR OM TJÄNSTEN MÅSTE DET MAILAS IN TILL: jobb@cleanworld.se kom ihåg att ange vilken ort det gäller . VIKTIGT: MÄRK ANSÖKAN Extra administratör annars kan din ansökan missas. CleanWorld Serviceföretaget som förstår dig.
Företag: CLEAN WORLD SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Extra Administratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extra Administratör

Glad kille söker personlig assistent
Jag är en aktiv och busig kille på 13 år som bor med min familj i Älvsjö. Jag använder personlig assistans som mitt mänskliga hjälpmedel för att kompensera mina funktionsnedsättningar. På fritiden brukar jag leka, lyssna på musik, sjunga, bada och göra utflykter med min familj. Eftersom jag har lite svårt att tala vill jag att du är lyhörd och talar god svenska. Kan du TAKK (tecken som alternativ kommunikation) så är det meriterande eftersom jag tecknar samtidigt som jag pratar för att göra mig förstådd. Ibland blir jag frustrerad och arg då livet känns jobbigt eller saker inte går som jag vill och då är det viktigt att du har förmågan att se att det inte handlar om dig, även om det går ut över dig. Det är därför viktigt att du är oerhört trygg och säker i dig själv. Det är också viktigt att du kan förmedla trygghet och lugn när sådana här situationer uppstår. Jag ser gärna att du som söker är en kreativ, fantasifull kille som är bra på att hitta på roliga lekar. Då jag älskar alla sorters djur så det är en fördel om du också gör det. Det är viktigt att du är engagerad i ditt uppdrag och har en positiv inställning till ditt arbete och ett enormt tålamod. Du är med mig i skolan eller på aktivitet, och även till stor del i mitt hem. Därför är det mycket viktigt att du kan vara lyhörd och visar respekt för vårt familjeliv. Du bör ha god fysik då det ingår en del lyft i arbetet. Jag vill att du är rökfri. Helst ser jag manliga sökande. Då jag använder mig av dubbelassistans så innebär det att det är viktigt att mina assistenter även är bra på att samarbeta. Meriterande är om du har erfarenhet av arbete med barn. Skulle du bli erbjuden tjänsten så krävs det enligt Lag (2010:479) ett utdrag från polisens belastningsregister. Gå gärna omgående in på vår hemsida: http://www.jag.se för att beställa utdraget, det tar ett par veckor att få handlingen. Arbetstid: dag, kväll och helg. Schemaanställning ca 30-35 tim/v Individuell lönesättning. Avtal KFO-Kommunal. Tillträde: Omgående. SÖK TJÄNSTEN HÄR: http://w1.jag.se/14402643
Företag: Brukarkooperativet JAG Serviceaktiebolag
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Glad kille söker personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Glad kille söker personlig assistent

Elite Vendite söker innesäljare
Är du redan en stjärnsäljare eller vill du bli en? Zeron AB söker drivna innesäljare på uppdrag av vår kund Elite Vendite som är ett snabbt växande företag och har sitt säte i Solna. Vill du vara med och bygga upp en försäljningskanal, ser möjligheter, har driv och en stark vilja att lyckas? Har du erfarenhet från säljyrket och är redo att ta nästa steg i din karriär? Då är det dig vi söker! Arbetsuppgifter Tjänsten innebär försäljning av el via telefon till privatpersoner på den svenska marknaden. Du kommer att erbjuda attraktiva tjänster som är beprövade med gott resultat under lång period. Kvalifikationer Erfarenhet inom försäljning är inget krav, då vi hjälper dig att bli den bästa. Som person är du driven, tävlingsinriktad, har en hög social kompetens och är lyhörd. Du trivs att arbeta i ett högt tempo och bidrar gärna till den positiva stämningen på arbetsplatsen. Om tjänsten: - Försäljning via telefon till privatpersoner - Administration av order/säljsamtal i säljsystem - Vi erbjuder en bra fast lön, provision samt bonus på din försäljning - Heltid - Du kommer att arbeta tillsammans med drivna och engagerade medarbetare där individen är den viktigaste lagspelaren.
Företag: Zeron AB
Ort: Solna
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Elite Vendite söker innesäljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elite Vendite söker innesäljare


Sök lediga jobb Lokaluthyrare Järfälla kommun Bygg och miljöförvaltningen

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se