Lediga jobb Lomma - Söka jobb i Lomma

Lediga jobb Lomma Sök lediga jobb Lomma


Hittade inga lediga jobb på sökning: Lomma. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Lomma.- Lomma

 2. McDonald's Lomma söker nya medarbetare- Lomma

 3. Funkykidz söker danslärare för barn-Lomma/Bjärre- Lomma

 4. Bliss Dance Academy söker danslärare-Lomma/Bjärr- Lomma

 5. Huvudledare Knatteskutt idrott Lomma HT-13- Lomma

 6. Extrajobba med läxhjälp, Lomma- Lomma

 7. Assisterande idrottsledare Lomma HT 13- Lomma

 8. Lärare Ma/No 1-7 alt 4-9- Lomma

 9. Lärare Sv/So 1-7 alt 4-9- Lomma

 10. Barnvaktis söker barnvakt till Lomma 2-3 em- Lomma

 11. Grundskollärare Idh, Mu, So till Linblomman- Umeå

 12. Förskollärare till förskolan Ringblomman- Örebro

 13. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Lomma.- Lomma

 14. Förskollärare- Lomma

 15. Hovmästare till Olivera's i Lomma- Malmö

 16. Fiskhandlare sökes- Lomma

 17. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Lomma.- Lomma

 18. Skoladministratör- Lomma

 19. Ekonomibiträde/kök- Lomma

 20. Ekonomibiträde/kök- Lomma

 21. Resurslärare- Lomma

 22. Specialpedagog till Linblommans skola- Umeå

 23. Lärare i musik- Lomma

 24. Lärare 4-9 Sv/En/Sp- Lomma

 25. Förskollärare 75-100%- Lomma

 26. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Lomma.- Lomma

 27. Lärare 4-9 En- Lomma

 28. BARNSKÖTARE- Värmdö

 29. Förskollärare- Lomma

 30. Sång- och rytmik lärare- Lomma

 31. Grundskollärare till Linblommans skola- Umeå

 32. Förskollärare 40/40- Lomma

 33. Förskollärare 30/40- Lomma

 34. Speciallärare år 4-9- Lomma

 35. Lärare år 4-9 Sv/En- Lomma

 36. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Lomma.- Lomma

 37. Avdelningschef för myndighetsutövning- Lomma

 38. Förskollärare till Smörblommans förskola- Halmstad

 39. Sälj Premier League med Viasat i Lomma- Lomma

 40. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Lomma.- Lomma


Mer beskrivning

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Lomma.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Lomma kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 25 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Lomma
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Lomma. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Lomma.

McDonald's Lomma söker nya medarbetare
McDonald's Lomma söker nya medarbetare med anställning på deltid. Vi behöver Dig som är villig att jobba kvällar, nätter, och helger. Som nyanställd på McDonald's får du lära dig alla arbetsuppgifter i både kök, kassa och matsal. Efter genomgången introduktionsutbildning kommer du att rotera mellan de olika arbetsområden. Hos oss får du också möjlighet att lära dig ännu mer och komma vidare i din utveckling. Genom att ta del av vårt utbildningsprogram kan du t ex utbilda dig till arbetsledare. Ditt intresse och dina ambitioner avgör hur långt du vill utvecklas inom McDonald's. Vi söker Dig som är serviceinriktad, vill arbeta i team, tycker om att arbeta med människor och vill ta eget ansvar. Varmt välkommen med en ansökan senast den 15/8. Vi tillämpar provanställning under de första sex månaderna av anställningen. Har du frågor kontakta gärna Stephanie Mcd-263@se.mcd.com
Företag: Svenska McDonald´s AB
Ort: Lomma
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga McDonald's Lomma söker nya medarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: McDonald's Lomma söker nya medarbetare

Funkykidz söker danslärare för barn-Lomma/Bjärre
Vi söker glädjespridare till våra populära danskurser för barn. Till hösten 2013 söker vi lärare till Lomma och Bjärred. Vill du vara en del av vår rörelse, eller har du någon vän som är intresserad? Om Oss Funkykidz Produktion AB är företaget som sedan 2005 driver dansskolor på över 150 orter i Norden. Vi ser oss som en rörelse i dansglädjens tecken och våra värderingar om glädje, upplevelse och gemenskap genomsyrar allt vi gör. Läs mer om oss på www.funkykidz.se Din roll Som danslärare hos oss blir du en viktig del i vårt mål att sätta Sveriges barn i rörelse. Du blir en del av ett sammansvetsat team på den ort du instruerar och du får kontinuerligt stöd, utbildning och fortbildning i vår organisation. Du kan ha två olika roller när du arbetar hos oss: *Huvudinstruktör= Du har det huvudsakliga pedagogiska ansvaret och är den som undervisar. Vi ser gärna att du är över 20 år. *Assisterande instruktör= Du är medhjälpare och ett stöd för barnen under lektionen. Du är över 17 år. Vi söker dig som? *Har en bakgrund inom dans. *Är öppen, varm och trygg i dig själv. *Är beredd att undervisa minst 1 ggr/vecka oftast på helger under perioden vecka 36-46 Det här får du: *Ett roligt och givande extraarbete i en organisation med möjligheter till utveckling *Gedigen grundutbildning 3 dagar + fortbildning 1 ggr/halvår *Ett arvode per timma som varierar beroende på din ålder, erfarenhet och befattning. Skriv ett kortfattat brev och bifoga CV till: maria@funkykidz.se Rekryteringen kommer att ske i form av audition med en dansdel i grupp och en individuell presentationsdel. Att du kan delta vid audition är en förutsättning för anställning. Mer information får du i din kallelse. Ansökningarna behandlas kontinuerligt så skicka in din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att höra från dig!
Företag: FUNKYKIDZ PRODUKTION AB
Ort: Lomma
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Funkykidz söker danslärare för barn-Lomma/Bjärre jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Funkykidz söker danslärare för barn-Lomma/Bjärre

Bliss Dance Academy söker danslärare-Lomma/Bjärr
Till hösten 2013 söker vi glädjespridare till våra populära danskurser för ungdomar. Vi söker danslärare till Lomma och Bjärred. Om oss Bliss Dance Academy är ett unikt danskoncept för åldrarna 9-14 år. Programmen är framtagna av dansare på elitnivå och på blissdance.se kan våra elever ladda ner koreografi på nätet mellan lektionerna. Läs mer på www.blissdance.se Din roll Som danslärare hos oss blir du en viktig del i vårt arbete med att sätta Sveriges barn och ungdomar i rörelse. Du blir en del av ett sammansvetsat team på den ort du instruerar och du får kontinuerligt stöd, utbildning och fortbildning i vår organisation. Vi söker dig som? *Har en gedigen bakgrund inom dans. *Är varm, öppen och trygg i dig själv. *Är beredd att ha fasta klasser mestadels på helger minst 1 ggr/vecka under perioden vecka 36-46 Det här får du: *Ett roligt och givande extraarbete. *Gedigen grundutbildning 3 dagar + fortbildning 1 ggr/halvår *Ett arvode per timma som varierar beroende på din ålder, erfarenhet och befattning. Vi är nyfikna på att få veta mer om dig! Skriv ett kortfattat brev och bifoga CV till: maria@funkykidz.se Rekryteringen kommer att ske i form av audition med en dansdel i grupp och en individuell presentationsdel. Ansökningarna behandlas kontinuerligt så skicka in din ansökan redan idag! Att du kan delta vid audition är en förutsättning för anställning. Mer information får du i din kallelse. Vi ser fram emot att höra från dig!
Företag: FUNKYKIDZ PRODUKTION AB
Ort: Lomma
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Bliss Dance Academy söker danslärare-Lomma/Bjärr jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bliss Dance Academy söker danslärare-Lomma/Bjärr

Huvudledare Knatteskutt idrott Lomma HT-13
Är du vår nya idrottsledare? Vill du arbeta med idrott och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Idrott är en rikstäckande verksamhet för nyfikna barn som vill prova på olika idrotter i åldern 3-9 år som arrangeras av Svenska Idrottsfrämjandet. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika idrotter och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för idrott och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt som består av 10 tillfällen med blandade idrottsaktiviteter/lekar. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och/eller på helger. Vi söker nu en ansvarig Huvudledare till Knatteskutt i Lomma inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara ansvarig ledare på träningarna. Att vara en pedagogisk idrottsledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter Knatteskutts färdiga upplägg. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för idrott - är intresserad och har erfarenhet av att leda barn - har en bra organisationsförmåga - är engagerad och ambitiös Alla ledare som jobbar för oss genomgår en utbildning som innehåller både teoretiska och praktiska delar. Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.lomma@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: 1. Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder idrott). 2. Skriv även en kort text där du visar hur du skulle presentera dig som ledare för verksamheten om du vore det. Berätta i den varför du brinner för att leda barn i idrott samt vilken utbildning och/eller erfarenhet som gör att du är rätt för att leda barnidrottsgrupperna. Då vi rekryterar till den här tjänsten tar vi kontakt med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet. Vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden. Läs gärna mer om vår verksamhet på www.knatteskutt.net
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Lomma
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Huvudledare Knatteskutt idrott Lomma HT-13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Huvudledare Knatteskutt idrott Lomma HT-13

Extrajobba med läxhjälp, Lomma
Extrajobba med läxhjälp, Lomma; SMART LÄXHJÄLP SVERIGE AB; Lomma; 130707 1 plats. SmartStudies är Sveriges ledande företag som arbetar med privatundervisning både hemma och online. Vi erbjuder dig ett flexibelt, roligt, utvecklande och meriterande extrajobb där du hjälper barn och ungdomar att nå sina mål i skolan. Nu har du chansen att arbeta tillsammans med en av våra familjer Postort: Bjärred Ämnen: Matematik 2 Årskurs: Gymnasiet år 2 Vill träffas 10h Önskat startdatum för undervisningen: Omgående OBS. Ange referens: LEM20130707 Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare men det ovan nämnda kommer att vara ditt första. Ett extrajobb hos SmartStudies innebär: -Flexibla arbetstider, ditt arbetsschema är anpassat efter dina tider -Stimulerande arbetsmiljö, du arbetar i en stimulerande och rolig arbetsmiljö och får hjälpa ungdomar att nå sin fulla potential. -Vägledning, våra studievägledare ger dig kontinuerligt stöd i din undervisning. -Personlig utveckling, du kommer att utvecklas både som pedagog och som person. -En merit för framtiden, du får ett jobb som sticker ut på ditt CV och visar på att du är ansvarstagande och kan lära ut. -Arbetstider, där du jobbar minst två timmar åt gången. SmartStudies söker dig som: -Är engagerad och positiv. -Har ett slutgiltigt/nuvarande gymnasiebetyg på minst 16.0 (utan meritpoäng). Vi rekryterar löpande och ser fram emot din ansökan! Fyll i din ansökan på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/ Vi kontaktar dig sedan inom kort och bestämmer en tid som passar dig för din personliga intervju. OBS. Glöm inte att ange referensnumret som finns angivet längre upp i annonsen. SmartStudies är Sveriges ledande läxhjälpföretag som arbetar med läxhjälp både hemma och online. Vi finns i många städer i Sverige. Några av dem är: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med läxhjälp och privatundervisning finner du på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/
Företag: SMART LÄXHJÄLP SVERIGE AB
Ort: Lomma
Publicerad : 07-07
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobba med läxhjälp, Lomma jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobba med läxhjälp, Lomma

Assisterande idrottsledare Lomma HT 13
Är du vår nya ledare? Vill du arbeta med idrott och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Idrott är en rikstäckande verksamhet för barn i åldern 4-9 år. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika idrotter och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för idrott och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Idrott som består av 10 tillfällen med blandade idrottsaktiviteter. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och på helger. Vi söker nu två assisterande Idrottsledare till Knatteskutt i Lomma inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara idrottsledare på träningarna. Att vara en pedagogisk idrottsledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter knatteskutts egna koncept. Det perfekta extrajobbet för dig som planerar att arbeta inom barn/idrottssektorn i framtiden och har barn och idrottserfarenhet sedan tidigare. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för idrott - är intresserad av att leda barn - är engagerad och ambitiös Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.lomma@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: * Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder idrott.). Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden. Läs mer om vår verksamhet på www.knatteskutt.net
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Lomma
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande idrottsledare Lomma HT 13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande idrottsledare Lomma HT 13

Lärare Ma/No 1-7 alt 4-9
Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 22 000 invånare. Närheten till havet, den höga kvaliteten på skola och barnomsorg samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen. ARBETSUPPGIFTER Område Karstorp i Lomma har grundskola upp till skolår 6 med fritidshem och två förskolor. Du kommer att vara klasslärare i skolår 4. Vi på område Karstorp jobbar utifrån: ”Genom att arbeta med Kunskap, Kreativitet och Kamratskap vill vi skapa en förskola/skola som kännetecknas av ett gott bemötande, nyfiket förhållningssätt och en stark tro på varje barn/elevers möjligheter att inhämta kunskaper”. • Värdegrundsfrågorna är viktiga för oss. Varje barn/elev skall känna trygghet och harmoni i sin vardag. • Vi arbetar med att stärka barn/elevers självkänsla. • Varje barn/elev är unik och vi vill genom individualisering ge barnet/eleven möjlighet att utveckla goda baskunskaper och förmågor. • Vi strävar efter att ha ett varierat arbetssätt, där omvärldens möjligheter är en viktig del. • Vi vill skapa goda förutsättningar för lek och göra detta till en betydelsefull del av barnen/elevernas vardag. • Vi vill genom att arbeta med bl. a skapande verksamhet och problemlösning göra barnen/eleverna kreativa och nytänkande. KVALIFIKATIONER Vi söker en glad och positiv pedagog som är tydlig, kreativ och initiativrik. Vi vill att du har tydliga tankar och idéer om vad du vill bidra med. Du ska vara behörig lärare 1-7 Ma/NO alt. 4-9 Ma/NO. God samarbetsförmåga är viktigt. Personlig lämplighet kommer att beaktas vid anställningen.
Företag: Lomma kommun, Område Karstorp
Ort: Lomma
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Ma/No 1-7 alt 4-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Ma/No 1-7 alt 4-9

Lärare Sv/So 1-7 alt 4-9
Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 22 000 invånare. Närheten till havet, den höga kvaliteten på skola och barnomsorg samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen. ARBETSUPPGIFTER Område Karstorp i Lomma har grundskola upp till skolår 6 med fritidshem och två förskolor. Du kommer att vara klasslärare i skolår 6. Vi på område Karstorp jobbar utifrån: ”Genom att arbeta med Kunskap, Kreativitet och Kamratskap vill vi skapa en förskola/skola som kännetecknas av ett gott bemötande, nyfiket förhållningssätt och en stark tro på varje barn/elevers möjligheter att inhämta kunskaper”. • Värdegrundsfrågorna är viktiga för oss. Varje barn/elev skall känna trygghet och harmoni i sin vardag. • Vi arbetar med att stärka barn/elevers självkänsla. • Varje barn/elev är unik och vi vill genom individualisering ge barnet/eleven möjlighet att utveckla goda baskunskaper och förmågor. • Vi strävar efter att ha ett varierat arbetssätt, där omvärldens möjligheter är en viktig del. • Vi vill skapa goda förutsättningar för lek och göra detta till en betydelsefull del av barnen/elevernas vardag. • Vi vill genom att arbeta med bl. a skapande verksamhet och problemlösning göra barnen/eleverna kreativa och nytänkande. KVALIFIKATIONER Vi söker en glad och positiv pedagog som är tydlig, kreativ och initiativrik. Vi vill att du har tydliga tankar och idéer om vad du vill bidra med. Du ska vara behörig lärare 1-7 Sv/SO alt. 4-9 Sv/SO. God samarbetsförmåga är viktigt. Personlig lämplighet kommer att beaktas vid anställningen.
Företag: Lomma kommun, Område Karstorp
Ort: Lomma
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Sv/So 1-7 alt 4-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Sv/So 1-7 alt 4-9

Barnvaktis söker barnvakt till Lomma 2-3 em
Är du en trygg person som har erfarenhet av barn i åldern 1-6 år? Barnvaktis är barnpassningsföretaget som hjälper familjer till en enklare vardag. Vi fungerar som ett bemanningsföretag. Du skickar in en ansökan till oss. Har du de rätta kvalifikationerna och är tillgänglig enligt familjens behov så kontaktar vi dig. Så här kan en arbetsdag se ut Just nu söker vi dig som kan arbeta 2-3 vardagseftermiddagar i veckan, måndag till fredag. Du börjar cirka kl 16 i Lomma. Start är i mitten av augusti och du ska kunna arbeta hos familjen i åtminstone 1 års tid. Ditt främsta ansvar blir att leka med barnen, vara kreativ med att hitta på olika aktiviteter både inomhus och utomhus. Körkort är viktigt. Familjen är bosatt i Lomma. Allt fokus under din arbetstid kommer ligga på att ta hand om barnen och se till att de får en bra och trygg tillvaro. Arbetstider Måndagar till fredagar, eftermiddagar. Du har en stabil livstillvaro vilket gör att du med säkerhet vet hur ditt kommande år ser ut gällande studier, jobb etc. Du skall kunna jobba åtminstone 12 månader med start omgående. Vem är du Du måste vara 18 år fyllda och vara rökfri. Det viktiga är att du har dokumenterad erfarenhet av barn, jobb på förskola, som au pair eller privat som barnvakt. Du är utåtriktad, trygg, påhittig och bra på att ta ansvar. Ansökan Vi vill helst ha tillsatt den nya barnvakten innan mitten på juli, så skicka in din ansökan omgående om du är intresserad. Vad får du av Barnvaktis? Barnvaktis är barnpassningsföretaget som hjälper familjer att hitta endast de bästa barnvakterna. Dessutom får få introduktionsutbildning, och en ännu bättre cv inför framtiden.
Företag: BLANKING RESOURCES AB
Ort: Lomma
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvaktis söker barnvakt till Lomma 2-3 em jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvaktis söker barnvakt till Lomma 2-3 em

Grundskollärare Idh, Mu, So till Linblomman
TVU:2013:204 Umeå kommun är regionens största arbetsgivare med 11 000 medarbetare. Våra jobb präglas av medborgarfokus, öppenhet, tillit och en strävan att förbättra kommunens service. Umeå är en stad i ständig utveckling och är Europas kulturhuvudstad 2014. För att klara målet 200 000 invånare år 2050 behöver vi bli fler som arbetar för tillväxt och välfärd för Umeås invånare. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. De närmaste tio åren kommer vi att anställa omkring 1 000 medarbetare varje år. Vill du bli en av oss? Vi samverkar för att barn och unga ska utvecklas och ha en trygg uppväxt. Vi lär barn att läsa, skriva och räkna. Vi bidrar till att utveckla barns fantasi och tro på sin egen förmåga. Vi stödjer barn och unga att leva ett självständigt liv. Vi har Sveriges viktigaste jobb - vårt uppdrag är att ge unga framtidstro. Linblomman skola är en av fyra skolor i Röbäcks skolområde. De andra skolorna är Röbäcksskolan, Kasamarks skola och Linnéaskolan Linblomman har en egen skolskog alldeles inpå knuten. Den används flitigt under naturdagar, raster och uteverksamhet. Vi har bl a gjort permanenta rastplatser, vindskydd och en kälkbacke. I anslutning till Linblomman ligger Röbäcks idrottsplats med bl a fotbollsplaner. Vi söker nu dig som vill jobba som grundskollärare hos oss! Anställningsform Vikariat 80 % from 2013-08-09 tom 2013-12-20 Behörighet i Idh, Mu och SO Arbetsuppgifter Undervisning i grundskolan Kvalifikationer Vi söker dig som är grundskolärare 1-7, behörig i Idh, Mu och So. Du har erfarenhet av undervisning i skola. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv. Övriga upplysningar Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning. Välkommen med din ansökan. Umeå kommun arbetar med E-rekrytering. Vi vill därför att du gör din ansökan på Umeå kommuns hemsida http://www.umea.se/jobb Umeå kommun gör inför varje rekrytering ett aktivt val av annonsplats och eventuellt rekryteringsstöd. Vi kontaktar själva de vi väljer att annonsera hos. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om köp av annonsplats eller rekryteringsstöd. Vi ber om respekt för detta. Behöver du hjälp när du ska lägga upp din ansökan, ta kontakt med vår support, 090-16 10 99
Företag: Umeå kommun
Ort: Umeå
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare Idh, Mu, So till Linblomman jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare Idh, Mu, So till Linblomman

Förskollärare till förskolan Ringblomman
Ref.nr: Sno 242/2013 Glanshammar ligger naurnära ca 15 minuter från Örebro, det finns goda kommunikationer. Vi har tre förskolor i området och 62 personal. Glanshammar växer och förskolan befinner sig i ett expansivt skede. Våra barngrupper är i möjligaste mån åldershomogena. Arbetsbeskrivning Nu söker vi förskollärare till förskolan Ringblomman som är en nybyggd förskola där det finns möjlighet att påverka utvecklingen av miljön. Ringblomman har fem avdelningar med 110 barn och 25 personal. Vi har eget kök med två kokerskor. Som pedagog kommer du att arbeta i ett arbetslag med förskollärare och barnskötare. Vi söker dig som har mycket energi, bra samarbetsförmåga och kan arbeta både självständigt och i ett team. Vi tror att du gillar att arbeta med barns inflytande men med struktur. Huvudsakliga arbetsuppgifter: - Att arbeta på förskola med åldershomogena barngrupper. - Att tillsammans med övrig personal planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet. - Att tillsammans med personalen i arbetslaget arbeta för att barns inflytande, delaktighet och eget ansvar utvecklas. Kompetenskrav - Utbildning som förskollärare/lärare mot yngre åldrar med förskollärarbehörighet Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Övrigt meriterande - Erfarenhet av arbete som förskollärare eller med liknande arbetsuppgifter. Anställningens omfattning Tidsbegränsad anställning, 100%. 1 plats. Facklig information Lärarförbundet: Anna-Karin Strömberg, 019-21 49 85 Ansökan Örebro kommun använder sig av ett elektroniskt rekryteringssystem och vi önskar att du lämnar din ansökan via systemet. Sista ansökningsdag är 2013-08-18. Välkommen med din ansökan! Örebro kommun använder kompetensbaserad rekrytering för att vara en arbetsgivare som är fri från diskriminering. Vi välkomnar sökanden oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trossuppfattning, funktionshinder, sexuell läggning eller ålder. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.
Företag: Örebro Kommun
Ort: Örebro
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till förskolan Ringblomman jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till förskolan Ringblomman

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Lomma.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Lomma kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 1 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Lomma
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Lomma. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Lomma.

Förskollärare
Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 22 000 invånare. Närheten till havet, den höga kvaliteten på skola och barnomsorg samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen. ARBETSUPPGIFTER Område Fladäng består av fem förskolor och en skola med närhet till havet och skogsdungar men också till centrum med bibliotek och hamn. Område Fladängs vision: På område Fladäng ska alla må bra till kropp och själ! Vi stimulerar och utmanar barnen till lärande och utveckling genom nyfikenhet och kreativitet. Arbetsglädje är vårt ledord! Vi söker en förskollärare till en 3-5 års avdelning på Brohus förskola. Vi söker dig som: • vill driva en tydlig pedagogik utifrån läroplanen • vill utveckla utepedagogiken • anser att föräldrasamverkan är viktig • har lätt för att samarbeta och är flexibel • har STOR arbetsglädje och engagemang KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har ett stort engagemang, är pigg, glad och vill arbeta tillsammans med ett fantastisk gäng barn och kolleger. Du ska vara utbildad förskollärare. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Lomma kommun
Ort: Lomma
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Lomma, Förskollärare Lomma kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Hovmästare till Olivera's i Lomma
Vi söker nu en hovmästare till Restaurang Olivera's i Lomma. Du som söker ska ha flera års erfarenhet från branschen samt en utbildning inom hotell/restaurang och gärna goda kunskaper inom vin och dryck. Tjänsten ska tillsättas i slutet av augusti. Arbetsuppgifter: Servering Dryckesplanering Beställningar Möten med leverantörer Schemaplanering Personalansvarig för servisen Uppdatera hemsida Meny-utskrifter Gästkontakt via mail och telefon PM-planering Konferensansvarig Annonsplanering Inventering Kassa-ansvarig Visst kontorsarbete Datavana krävs. Vi jobbar med Micros kassasystem. Om du inte bor i Lomma ser vi gärna att du har egen bil då bussförbindelserna inte är passande kvällstid. Schemalagd arbetstid främst kvällar och helger. September-juni har vi stängt måndagar och tisdag kvällar. Olivera's Restaurang öppnade maj 2009 i de nybyggda kvarteren i Lomma hamn. Vi är en medelhavsinspirerad restaurang där vi lägger fokus på god service och vällagad sund mat i välkomnande hemma-hos miljö. Vi har öppet för lunch, a la carte, dagkonferenser, catering och festarrangemang vardagar och helger. Restaurangen har ca 65 platser inne samt två konferensrum en trappa ner. Sommartid öppnar vi upp uteserveringen med plats för ca 90 personer. Vi hoppas att du som är intresserad av denna tjänst uppfyller våra krav på erfarenhet. Vi svarar endast på kvalificerade och seriösa ansökningar. Skicka gärna in din ansökan fortast möjligt. Tjänsten ska tillsättas i augusti månad så vi börjar ta in intervjuer allt eftersom ansökningarna kommer in. För frågor kontakta restaurangchef Åsa Hansen 040-414455. asa@oliveras.nu
Företag: Olivera's Restaurang
Ort: Malmö
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Hovmästare till Olivera's i Lomma jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hovmästare till Olivera's i Lomma

Fiskhandlare sökes
Arbetsuppgifter: Försäljning och diverse hantering av fisk och skaldjur. Utbildning/Erfarenhet: BE-körkort är önskemål då bilen som används är modell större.
Företag: Lomma Fiskvagn
Ort: Lomma
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Fiskhandlare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fiskhandlare sökes

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Lomma.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Lomma kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 15 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Lomma
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Lomma. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Lomma.

Skoladministratör
Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 22 000 invånare. Närheten till havet, den höga kvaliteten på skola och barnomsorg samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen. Område Borgeby består av två förskolor (Borgeby förskola och Majas förskola) samt Rutsborgskolan. Skolan gör en kick-off mot framtiden i augusti 2013. Rutsborgskolan har ca 400 elever i åk F - 9. Lokalerna är delvis helt nybyggda och i övrigt uppfräschade. Här finns goda elevresultat och fantastiska lokaler. Personalstyrkan har ett härligt engagemang. Vi har nu tänkt skapa den bästa skolan i den bästa skolkommunen. Vill du vara med? ARBETSUPPGIFTER Placering: Område Borgeby i Bjärred Du kommer att bl a arbeta med ekonomihantering, elevregistrering, diarieföring, service till ledningsfunktionen samt övrig personal. Till din hjälp finns olika program: Agresso (ekonomiprogram), Extens (personal-, barn-, och elevprogram), Lex (dokumenthanteringssystem), Vikariebanken (timvikarieanskaffningssystem) samt givetvis Officepaketet. Du ska kunna arbeta självständigt och kunna uttrycka dig i tal och skrift. Du kommer att ha många kontakter med elever, föräldrar och personal. Utöver ovanstående arbetsuppgifter ska du vara behjälplig med alla förekommande arbetsuppgifter som finns på en skolexpedition. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är serviceinriktad, stresstålig, noggrann, flexibel, utåtriktad och har humor. Andra viktiga egenskaper är samarbetsförmåga, ansvarskänsla och initiativförmåga. Du ska ha lägst gymnasieutbildning och behärska Office-paketet samt erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.
Företag: Lomma kommun, Område Borgeby
Ort: Lomma
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Skoladministratör jobb, Skoladministratör Lomma, Skoladministratör Lomma kommun, Område Borgeby
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skoladministratör

Ekonomibiträde/kök
Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 22 000 invånare. Närheten till havet, den höga kvaliteten på skola och barnomsorg samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen. ARBETSUPPGIFTER Placering: Borgeby förskola i Bjärred, mottagningskök KVALIFIKATIONER Utbildning och/eller erfarenhet inom restaurang och storhushåll. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Lomma kommun, Kostenheten
Ort: Lomma
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomibiträde/kök jobb, Ekonomibiträde/kök Lomma, Ekonomibiträde/kök Lomma kommun, Kostenheten
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomibiträde/kök

Ekonomibiträde/kök
Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 22 000 invånare. Närheten till havet, den höga kvaliteten på skola och barnomsorg samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen. ARBETSUPPGIFTER Placering: Bjärehovskolans kök i Bjärred KVALIFIKATIONER Utbildning och/eller erfarenhet inom restaurang och storhushåll. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Lomma kommun, Kostenheten
Ort: Lomma
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomibiträde/kök jobb, Ekonomibiträde/kök Lomma, Ekonomibiträde/kök Lomma kommun, Kostenheten
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomibiträde/kök

Resurslärare
Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 22 000 invånare. Närheten till havet, den höga kvaliteten på skola och barnomsorg samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen. Område Allé i Lomma består av Alléskolan, 4 förskolor; Alnarp, Bildrike, Slåtterängen och Ängshagens Montessori, samt 17 familjedaghem och öppen förskola ARBETSUPPGIFTER Placering: Område Allé i Lomma, skolår 5. Vi söker dig som är intresserad av och väl lämpad för att ta ett särskilt ansvar för elever med språksvårigheter som nu börjar i skolår 5. Du ska stödja elevernas kognitiva och sociala utveckling både inom klassen och individuellt. Du kommer att ingå i ett arbetslag där lärarna planerar tillsammans. KVALIFIKATIONER Vi vill att du är behörig grundskollärare tidigare år och har kompetens och/eller erfarenhet av barn med språksvårigheter.
Företag: Lomma kommun, Område Allé
Ort: Lomma
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Resurslärare jobb, Resurslärare Lomma, Resurslärare Lomma kommun, Område Allé
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Resurslärare

Specialpedagog till Linblommans skola
TVU:2013:218 Umeå kommun är regionens största arbetsgivare med 11 000 medarbetare. Våra jobb präglas av medborgarfokus, öppenhet, tillit och en strävan att förbättra kommunens service. Umeå är en stad i ständig utveckling och är Europas kulturhuvudstad 2014. För att klara målet 200 000 invånare år 2050 behöver vi bli fler som arbetar för tillväxt och välfärd för Umeås invånare. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. De närmaste tio åren kommer vi att anställa omkring 1 000 medarbetare varje år. Vill du bli en av oss? Vi samverkar för att barn och unga ska utvecklas och ha en trygg uppväxt. Vi lär barn att läsa, skriva och räkna. Vi bidrar till att utveckla barns fantasi och tro på sin egen förmåga. Vi stödjer barn och unga att leva ett självständigt liv. Vi har Sveriges viktigaste jobb - vårt uppdrag är att ge unga framtidstro. Linblommans skola är en av fyra skolor i Röbäcks skolområde. De andra skolorna är Röbäcksskolan, Kasamarks skola och Linnéaskolan. Linblomman har en egen skolskog alldeles inpå knuten. Den används flitigt under naturdagar, raster och uteverksamhet. Vi har bl a gjort permanenta rastplatser, vindskydd och en kälkbacke. I anslutning till Linblomman ligger Röbäcks idrottsplats med bl a fotbollsplaner, isbana, tennisbana och motionsspår. I området finns även en ny fin idrottshall, Elofssonhallen och konstgräsplan. Nu söker vi dig som är specialpedagog och vill jobba hos oss! Anställningsform Vikariat, 75-80%. Tillträde snarast tom 2013-12-20. Arbetsuppgifter Arbete med specialpedagogiska uppgifter i mellanstadiet. Kvalifikationer Vi söker dig som har grundskollärarexamen samt specialpedagog/speciallärarutbildning. Du har erfarenhet av arbete som specialpedagog. Du är lyhörd och planerar insatser utifrån varje enskild elevs behov. Du har förmåga att skapa goda relationer mellan barn, ungdomar och vuxna och du ser ett stort värde i att jobba tillsammans med olika yrkeskompetenser. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv. Tillträdesdag Snarast Välkommen med din ansökan. Umeå kommun arbetar med E-rekrytering. Vi vill därför att du gör din ansökan på Umeå kommuns hemsida http://www.umea.se/jobb Umeå kommun gör inför varje rekrytering ett aktivt val av annonsplats och eventuellt rekryteringsstöd. Vi kontaktar själva de vi väljer att annonsera hos. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om köp av annonsplats eller rekryteringsstöd. Vi ber om respekt för detta. Behöver du hjälp när du ska lägga upp din ansökan, ta kontakt med vår support, 090-16 10 99. Övriga upplysningar Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.
Företag: Umeå kommun
Ort: Umeå
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog till Linblommans skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog till Linblommans skola

Lärare i musik
Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 22 000 invånare. Närheten till havet, den höga kvaliteten på skola och barnomsorg samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen. Område Bjärehov i Bjärred består av Bjärehovskolan F-9, Bjärehovs förskola och Trollets förskola. ARBETSUPPGIFTER Skolår 4-9, område Bjärehov i Bjärred KVALIFIKATIONER Behörig lärare i musik
Företag: Lomma kommun, Område Bjärehov
Ort: Lomma
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i musik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i musik

Lärare 4-9 Sv/En/Sp
Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 22 000 invånare. Närheten till havet, den höga kvaliteten på skola och barnomsorg samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen. ARBETSUPPGIFTER Område Piläng i Lomma KVALIFIKATIONER Behörig lärare Sp/En/Sv
Företag: Lomma kommun, Område Piläng
Ort: Lomma
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 4-9 Sv/En/Sp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 4-9 Sv/En/Sp

Förskollärare 75-100%
Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 22 000 invånare. Närheten till havet, den höga kvaliteten på skola och barnomsorg samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen. ARBETSUPPGIFTER Placering: Område Bjärehov i Bjärred Vi söker dig som längtar efter nya utmaningar och som vill vara med och utveckla vår förskola. Du kommer till en förskola där vi hela tiden arbetar för att utveckla och förbättra vår verksamhet. Diskussioner utifrån förskolans läroplan, skollagen, dokumentation och systematiskt kvalitetsarbete är centrala på våra arbetsplatsträffar. Vårt uppdrag med fokus på alla ljuvliga barn ska ske utifrån ett professionellt förhållningssätt, där du som individ är en viktig del på förskolan. Vi har ett gott arbetsklimat, härliga barn och bra föräldrasamverkan. KVALIFIKATIONER Förskollärarutbildning
Företag: Lomma kommun, Område Bjärehov
Ort: Lomma
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare 75-100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare 75-100%

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Lomma.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Lomma kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTION internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONs kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 22 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTION ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Lomma
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Lomma. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Lomma.

Lärare 4-9 En
Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 22 000 invånare. Närheten till havet, den höga kvaliteten på skola och barnomsorg samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen. ARBETSUPPGIFTER Område Piläng i Lomma. I tjänsten ingår ca 10 % bild och form KVALIFIKATIONER Behörig lärare i engelska
Företag: Lomma kommun, Område Piläng
Ort: Lomma
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 4-9 En jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 4-9 En

BARNSKÖTARE
Kort beskrivning av företaget: Ängsblomman är ett föräldrakooperativ på Ingarö med drygt 20 barn. Vår villa är belägen nära Brunns centrum med naturen i direkt anslutning till vår gård. Vi eftersträvar att på bästa sätt främja varje barns utveckling inom alla områden, med speciell vikt vid den sociala och språkliga utvecklingen. Titel: Barnskötare Beskrivning av arbetsuppgifter: Du kommer att ingå i arbetslaget på Ängsblomman och tillsammans ansvara och sköta det dagliga arbetet i barngrupperna och på förskolan. Du kommer att vara delaktig i alla grupper men största vikten kommer att ligga på småbarnsgruppen. Beskrivning av kvalifikationer: Barnskötare, eller andra adekvata kvalifikationer. Vi ser gärna att du är flexibel, ansvarstagande och ser möjligheter. Viktigt att du tycker om att arbeta med både barn och vuxna. Tidigare erfarenhet av arbete inom förskola är ett krav.
Företag: Ängsblommans förskola
Ort: Värmdö
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga BARNSKÖTARE jobb, BARNSKÖTARE Värmdö, BARNSKÖTARE Ängsblommans förskola
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BARNSKÖTARE

Förskollärare
Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 22 000 invånare. Närheten till havet, den höga kvaliteten på skola och barnomsorg samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen. Löddesnäs förskola består av nio avdelningar fördelade i tre separata byggnader. Enhetens olika verksamhetslokaler ligger inbäddade i ett lugnt och lummigt villaområde med närhet till havet, det fridlysta området Gyllins ängar och naturbasen Domedejla. Förskolans vision: Vi skapar en kreativ och utforskande miljö som stimulerar till nyfikenhet och lust att lära, Där alla känner trygghet, glädje och tillit till sin egen förmåga. I förskolan stimuleras barnens intresse för matematik, naturvetenskap och teknik genom ett utforskande och skapande arbetssätt. Under 2009 -2011har arbetet med naturvetenskap i förskolan utvecklats med stöd av Nationellt Resursentrum för fysik, NRCF, Lunds universitet och Kemilärarnas riksförbund, KRC Stockholms universitet. Löddesnäs förskola är hälsocertifierad av Kommunförbundet/ Region Skåne och miljöarbetet erhöll Håll Sverige Rents ”Grön Flagg” 2012. Leken har en central roll och mycket pedagogiskt arbete sker utomhus. Mer information om oss hittar du på Lomma kommuns hemsida, www.lomma.se/loddesnas ARBETSUPPGIFTER Placering: Småbarnsavdelning, Löddesnäs förskola. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att planera och driva pedagogiskt arbete i barngrupp genom att konkret förverkliga den reviderade läroplanens mål i verksamheten. KVALIFIKATIONER - har förskollärarutbildning - har lätt för att samarbeta och är flexibel - är positiv till utvecklingsarbete - kan ta initiativ och är entusiastisk i ditt arbete med barn och kollegor - med glädje deltar i barnens lek och lärande Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Lomma kommun, Område Löddesnäs
Ort: Lomma
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Lomma, Förskollärare Lomma kommun, Område Löddesnäs
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Sång- och rytmik lärare
Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 22 000 invånare. Närheten till havet, den höga kvaliteten på skola och barnomsorg samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen. Kulturskolan i Lomma kommun undervisar drygt 800 barn och ungdomar i musik, dans och teater. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill undervisa sångelever enskilt och i grupp samt undervisa i ”förberedande musik”, en rytmikkurs för barn i åldern 6-7 år. Arbetstiden är förlagd till onsdag och torsdag, eftermiddag/kväll KVALIFIKATIONER Du ska ha musikhögskoleutbildning eller motsvarande. Erfarenhet av att arbeta med yngre barn är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Lomma kommun, Kultur- och fritidsenheten
Ort: Lomma
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Sång- och rytmik lärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sång- och rytmik lärare

Grundskollärare till Linblommans skola
TVU:2013:228 Umeå kommun är regionens största arbetsgivare med 11 000 medarbetare. Våra jobb präglas av medborgarfokus, öppenhet, tillit och en strävan att förbättra kommunens service. Umeå är en stad i ständig utveckling och är Europas kulturhuvudstad 2014. För att klara målet 200 000 invånare år 2050 behöver vi bli fler som arbetar för tillväxt och välfärd för Umeås invånare. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. De närmaste tio åren kommer vi att anställa omkring 1 000 medarbetare varje år. Vill du bli en av oss? Vi samverkar för att barn och unga ska utvecklas och ha en trygg uppväxt. Vi lär barn att läsa, skriva och räkna. Vi bidrar till att utveckla barns fantasi och tro på sin egen förmåga. Vi stödjer barn och unga att leva ett självständigt liv. Vi har Sveriges viktigaste jobb - vårt uppdrag är att ge unga framtidstro. Linblomman skola är en av fyra skolor i Röbäcks skolområde. De andra skolorna är Röbäcksskolan, Kasamarks skola och Linnéaskolan. Linblomman har en egen skolskog alldeles inpå knuten. Den används flitigt under naturdagar, raster och uteverksamhet. Vi har bl a gjort permanenta rastplatser, vindskydd och en kälkbacke. I anslutning till Linblomman ligger Röbäcks idrottsplats med bl a fotbollsplaner, isbana, tennisbana och motionsspår. I området finns även en ny fin idrottshall, Elofssonhallen och konstgräsplan. Anställningsform Tillsvidare, 80%. Arbetsuppgifter Planering, genomförande och uppföljning av undervisning. Betygssättning. Andra för lärare typiska arbetsuppgifter. Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad grundskollärare åk 1-7 eller åk 4-9. Du har behörighet i NO, Ma, SV, En åk 1-6 samt erfarenhet av undervisning. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv. Tillträdesdag 2013-10-01 Välkommen med din ansökan. Umeå kommun arbetar med E-rekrytering. Vi vill därför att du gör din ansökan på Umeå kommuns hemsida http://www.umea.se/jobb Umeå kommun gör inför varje rekrytering ett aktivt val av annonsplats och eventuellt rekryteringsstöd. Vi kontaktar själva de vi väljer att annonsera hos. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om köp av annonsplats eller rekryteringsstöd. Vi ber om respekt för detta. Behöver du hjälp när du ska lägga upp din ansökan, ta kontakt med vår support, 090-16 10 99. Övriga upplysningar Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.
Företag: Umeå kommun
Ort: Umeå
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare till Linblommans skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare till Linblommans skola

Förskollärare 40/40
Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 22 000 invånare. Närheten till havet, den höga kvaliteten på skola och barnomsorg samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen. Område Karstorp har två förskolor och två grundskolor var av ett med fritidshem. ARBETSUPPGIFTER småbarnsavdelning 1-2 år och storbarngrupper 3-5 år. Vi på enhet Karstorp jobbar utifrån: ”Genom att arbeta med Kunskap, Kreativitet och Kamratskap vill vi skapa en förskola/skola som kännetecknas av ett gott bemötande, nyfiket förhållningssätt och en stark tro på varje barns/elevers möjligheter att inhämta kunskaper. Värdegrundsfrågorna är viktiga för oss. Varje barn/elev skall känna trygghet och harmoni i sin vardag. • Vi arbetar med att stärka barns/elevers självkänsla. • Varje barn/elev är unik och vi vill genom individualisering ge barnet/eleven möjlighet att utveckla goda baskunskaper och förmågor. • Vi strävar efter att ha ett varierat arbetssätt, där omvärldens möjligheter är en viktig del. • Vi vill skapa goda förutsättningar för lek och göra detta till en betydelsefull del av barnens/elevernas vardag. • Vi vill genom att arbeta med bl. a skapande verksamhet och problemlösning göra barnen/eleverna kreativa och nytänkande. Personalen har stort inflytande över den pedagogiska vardagen och planerar verksamheten efter barnens behov. I verksamheten finns det utrymme för utveckling och bidragande till förändrings arbete både i enheten men också i kommunen te.x gällande kvalitets frågor. KVALIFIKATIONER Vi söker en glad och positiv förskollärare som är kreativ och tar egna initiativ men kan även samarbeta med kolleger i arbetslaget och på förskolan. Meriterande är att du har erfarenhet av pedagogisk dokumentation och kan uttrycka dig väl både i tal och skrift samt använda digitala verktyg på ett sätt som berikar och utvecklar verksamheten. Vi utgår ifrån strukturen i boken ”Årsplanen” för att följa arbetet systematiskt på förskolan. Vana att kunna kommunicera med föräldrarna i en god dialog vid olika tillfällen te.x tamburen, utvecklingssamtal och föräldramöten är också ett behov att tillföra till arbetslaget. Personlig lämplighet kommer att beaktas vid anställningen.
Företag: Lomma kommun, Område Karstorp
Ort: Lomma
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare 40/40 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare 40/40

Förskollärare 30/40
Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 22 000 invånare. Närheten till havet, den höga kvaliteten på skola och barnomsorg samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen. Område Karstorp har två förskolor och två grundskolor var av ett med fritidshem. ARBETSUPPGIFTER Småbarnsavdelning 1-2 år och storbarngrupper 3-5 år. Vi på enhet Karstorp jobbar utifrån: ”Genom att arbeta med Kunskap, Kreativitet och Kamratskap vill vi skapa en förskola/skola som kännetecknas av ett gott bemötande, nyfiket förhållningssätt och en stark tro på varje barns/elevers möjligheter att inhämta kunskaper. Värdegrundsfrågorna är viktiga för oss. Varje barn/elev skall känna trygghet och harmoni i sin vardag. • Vi arbetar med att stärka barns/elevers självkänsla. • Varje barn/elev är unik och vi vill genom individualisering ge barnet/eleven möjlighet att utveckla goda baskunskaper och förmågor. • Vi strävar efter att ha ett varierat arbetssätt, där omvärldens möjligheter är en viktig del. • Vi vill skapa goda förutsättningar för lek och göra detta till en betydelsefull del av barnens/elevernas vardag. • Vi vill genom att arbeta med bl. a skapande verksamhet och problemlösning göra barnen/eleverna kreativa och nytänkande. Personalen har stort inflytande över den pedagogiska vardagen och planerar verksamheten efter barnens behov. I verksamheten finns det utrymme för utveckling och bidragande till förändrings arbete både i enheten men också i kommunen te.x gällande kvalitets frågor. KVALIFIKATIONER Vi söker en glad och positiv förskollärare som är kreativ och tar egna initiativ men kan även samarbeta med kolleger i arbetslaget och på förskolan. Meriterande är att du har erfarenhet av pedagogisk dokumentation och kan uttrycka dig väl både i tal och skrift samt använda digitala verktyg på ett sätt som berikar och utvecklar verksamheten. Vi utgår ifrån strukturen i boken ”Årsplanen” för att följa arbetet systematiskt på förskolan. Vana att kunna kommunicera med föräldrarna i en god dialog vid olika tillfällen te.x tamburen, utvecklingssamtal och föräldramöten är också ett behov att tillföra till arbetslaget. Personlig lämplighet kommer att beaktas vid anställningen.
Företag: Lomma kommun, Område Karstorp
Ort: Lomma
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare 30/40 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare 30/40

Speciallärare år 4-9
Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 22 000 invånare. Närheten till havet, den höga kvaliteten på skola och barnomsorg samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen. Pilängskolan i Lomma är en skola för barn mellan 10 och 16 år. På Pilängskolan arbetar vi tillsammans för att stödja och utveckla unga så att varje elev når sin fulla potential och kan möta framtidens utmaningar. Resan från årskurs 4, alternativt 7, till årskurs 9 ska vara rolig, lärorik, spännande och utmanande. Det är kul att utvecklas! ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som speciallärare för elever i årskurs 4-9, med uppgift att bistå vid utredningar/kartläggningar och upprättande av åtgärdsprogram. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig speciallärare alt. specialpedagog 4-9. Vi vill gärna att du har erfarenhet av arbete som speciallärare.
Företag: Lomma kommun, Område Piläng
Ort: Lomma
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare år 4-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare år 4-9

Lärare år 4-9 Sv/En
Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 22 000 invånare. Närheten till havet, den höga kvaliteten på skola och barnomsorg samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen. Pilängskolan i Lomma är en skola för barn mellan 10 och 16 år. På Pilängskolan arbetar vi tillsammans för att stödja och utveckla unga så att varje elev når sin fulla potential och kan möta framtidens utmaningar. Resan från årskurs 4, alternativt 7, till årskurs 9 ska vara rolig, lärorik, spännande och utmanande. Det är kul att utvecklas! ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta med elever i årskurs 4-7. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig lärare Sv/En 4-9.
Företag: Lomma kommun, Område Piläng
Ort: Lomma
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare år 4-9 Sv/En jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare år 4-9 Sv/En

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Lomma.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Lomma kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 5 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på ett våra kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Västerås/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Lomma
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Lomma. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Lomma.

Avdelningschef för myndighetsutövning
Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 22 000 invånare. Närheten till havet, den höga kvaliteten på skola och barnomsorg samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen. Socialförvaltningen i Lomma kommun är en organisation i utveckling. Organisationen har fokus på ständiga förbättringar och arbetar aktivt med kvalitetssäkring av verksamheten. Verksamheten har ungefär 250 medarbetare som är anställda i kommunen. Delar av verksamheten bedrivs på entreprenad. ARBETSUPPGIFTER Socialförvaltningen söker nu en avdelningschef som ska leda och utveckla Avdelningen för myndighetsutövning. Avdelningen består av två enheter. Enheten för myndighetsutövning inom vård och omsorg samt LSS och enheten för individ- och familjeomsorg. KVALIFIKATIONER Socionom eller motsvarande högskoleutbildning. Erfarenhet av ledarskap i offentlig sektor och i myndighetsutövning inom området. Personliga egenskaper: Som ledare är du tydlig, kommunikativ, lyhörd, prestigelös och målmedveten. Du har förmåga att se framåt, att se till helheten i organisationen och arbetar bra både självständigt och tillsammans med andra. Du tar fullt ansvar för att nå förväntade resultat, bl a genom att driva verksamheten utifrån uppsatta mål och med god kvalitet. Du kan prioritera, fatta beslut, genomföra förändringar, delegera och följa upp. Du är bra på att stödja, motivera, leda och utveckla dina medarbetare till engagemang och delaktighet i verksamheten. Du arbetar aktivt för att skapa goda samarbetsrelationer, internt och externt. Du har en positiv människosyn och har stor tillit till medarbetarna samt utgår från att alla vill och kan ta ansvar.
Företag: Lomma kommun, Socialförvaltning
Ort: Lomma
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Avdelningschef för myndighetsutövning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Avdelningschef för myndighetsutövning

Förskollärare till Smörblommans förskola
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 13 500 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 400 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset. ARBETSUPPGIFTER Skolområde söder är ett mångkulturellt område där vi skapar förutsättningar för alla att lyckas. Vi arbetar medvetet med att utveckla den pedagogiska verksamheten och nå resultat genom samverkan och teamarbete. Som förskollärare kommer du att arbeta med barn i åldrarna 1-5 år och tillsammans med övriga i arbetslaget kommer du planera, dokumentera, genomföra, utvärdera och utveckla förskolans verksamhet. Smörblommans förskola tillhör Andersbergs verksamhetsområde. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har förskollärarexamen. Du vill vara med och utveckla förskolans pedagogiska verksamhet. Du förväntas vara delaktig och känna ansvar för verksamheten både på din avdelning samt för verksamheten som helhet.
Företag: Halmstads kommun, Barn- och ungdomsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Smörblommans förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Smörblommans förskola

Sälj Premier League med Viasat i Lomma
Viasat Field Sales jobbar med försäljning direkt till slutkund ute på fältet. Vi är idag 30 framgångsrika team med 5-10 säljare i Sverige som besöker privatpersoner boende i villa och radhus. All försäljning sker genom personliga möten och sker utöver hemförsäljning även på event, mässor och i butiker. Dina arbetsuppgifter kommer vara att sälja våra TV-upplevelser, allt från OS i Sotji till Premier League och de senaste filmpremiärerna! Nu söker vi dig som vill ha den bästa starten på din karriär inom Viasat och MTG. DU KAN SÄLJA. OCH LYSSNA, LÄRA OCH LEVERERA. På Viasat jobbar vi hårt för att ha Sveriges bästa säljare. I början av din anställning hos oss får du genomgå en utbildning som bl.a. innehåller säljstrategi, retorik och produktkunskap. Den fullständiga utbildningen på Viasat Academy, består av totalt fem steg där du med tiden utvecklar hela din potential. Vi ger dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas! HAR DU VAD VI SÖKER? - Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team - Du brinner för att jobba med människor - Du drivs av en hög rörlig lön - Du har förväntningar på dig själv och är alltid mån om att leverera - Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning DEN BÖRJAR HÄR. DIN KARRIÄR. För att känna dig hemma på Viasat bör du trivas med utåtriktade människor, vara ansvarstagande och ha en vilja att lyckas. Tjänsten är på heltid, måndag till fredag mellan 13-21. Om du känner dig träffad; skicka ansökan till pernilla.blennow@viasat.se med CV och personligt brev. Märk ansökan "Säljare ". Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Pernilla Blennow rekryterare på Viasat, 08-562 025 53 eller 073-699 25 53. För mer information, besök gärna vår hemsida www.viasat.se/jobb/fieldsales Viasat är en del av den internationella mediekoncernen Modern Times Group (MTG), med verksamhet på fyra kontinenter inom fri-TV, betal-TV, radio och TV-produktion. MTGs Viasat Broadcasting sänder fri- och betal-TV via egen satellitplattform och tredjepartsnätverk, samt distribuerar TV-innehåll över internet. Modern Times Group är ett tillväxtföretag och är noterat på Nasdaq OMX i Stockholm. Inom MTG återfinns välkända varumärken så som TV3, TV6, TV8, TV10, Viaplay, Viasat Film, Viasat Sport, RIX FM, Bandit Rock, Lugna Favoriter, STRIX Television m.fl.
Företag: Viasat AB
Ort: Lomma
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Sälj Premier League med Viasat i Lomma jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sälj Premier League med Viasat i Lomma

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Lomma.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Lomma kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR NORDEN internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR NORDENs kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 12 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR NORDEN ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airnorden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Lomma
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Lomma. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Lomma.


Sök lediga jobb Lomma

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se