Ludvigsborgs Friskola jobb - lediga jobb

Ludvigsborgs Friskola jobb Ludvigsborgs Friskola jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Ludvigsborgs Friskola. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Ludvigsborgs Friskola. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Textillärare- Hörby

  2. Specialpedagog/speciallärare- Hörby

  3. Musiklärare- Hörby

  4. Musiklärare- Hörby

  5. Språklärare Spanska, engelska- Hörby

  6. SO-lärare, gärna även SV, åk 7-9- Hörby

  7. Grundskollärare åk 7-9 spanska, svenska- Hörby


Mer beskrivning

Textillärare
Textillärare 30%, fördelat på 2 dagar. Avtalsenlig lön. Ludvigsborgs Friskola är en F-9 skola belägen i natursköna Ludvigsborg mellan Höör och Hörby. Läs mer om skolan på vår hemsida www.ludvigsborgsskolan.se Vid och upplysningar lämnas av Camilla Jönsson, rektor, på tel nr 0415-51760 Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Ludvigsborgs Friskola
Ort: Hörby
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Textillärare jobb, Textillärare Hörby, Textillärare Ludvigsborgs Friskola
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Textillärare

Specialpedagog/speciallärare
Specialpedagog 30%, fördelat på 2 dagar. Avtalsenlig lön. Ludvigsborgs Friskola är en F-9 skola belägen i natursköna Ludvigsborg mellan Höör och Hörby. För mer info titta in på vår hemsida www.ludvigsborgsskolan.se Info och svar på frågor; kontakta rektor, Camilla Jönsson på tel nr 0415-51760. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Ludvigsborgs Friskola
Ort: Hörby
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog/speciallärare jobb, Specialpedagog/speciallärare Hörby, Specialpedagog/speciallärare Ludvigsborgs Friskola
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog/speciallärare

Musiklärare
Varmt välkommen till oss på Ludvigsborgs Friskola 1-9 som vår nya musiklärare på 50% tillvidaretjänst fördelat på 3 dagar i veckan! Avtalsenlig lön. Tillträde 10 augusti 2016. Du brinner för allt som har med musik att göra och trivs med att arbeta med framtiden! Du kommer att ingå i ett innovativt och flexibelt lärarlag. Skolans ledord är trygghet och kvalitet. Gå gärna in på skolans hemsida www.ludvigsborgsskolan.se för att titta in i vår verksamhet.
Företag: Ludvigsborgs Friskola
Ort: Hörby
Publicerad : 05-04
Sök fler jobb liknande: lediga Musiklärare jobb, Musiklärare Hörby, Musiklärare Ludvigsborgs Friskola
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Musiklärare

Musiklärare
Varmt välkommen till en naturskön grundskola! Ludvigsborgs Friskola söker musiklärare för klass F-9 som brinner för sång och musik! Du är flexibel, ser styrkan i teamwork och elevinflytande. Du kommer att arbeta i ett innovativt arbetslag. 50% tillsvidare-tjänst förlagd på 2,5 dag/vecka. Avtalsenlig lön. Tillträde 12 augusti. Varmt välkommen med din ansökan.
Företag: Ludvigsborgs Friskola
Ort: Hörby
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Musiklärare jobb, Musiklärare Hörby, Musiklärare Ludvigsborgs Friskola
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Musiklärare

Språklärare Spanska, engelska
Välkommen till Ludvigsborgs Friskola arbetslag åk 7-9 där du kommer att 80% med ämnena spanska och engelska läsåret 2017/2018. Avtalsenlig lön. Skolan har en god studerande kultur och klasserna består av runt 20 elever. Tjänsten innebär att du tillsammans med vår MA, NO-lärare är mentor i blivande klass 7. Du brinner för dina ämnen och tillsammans med dig lyfter du och dina elever lite högre. Du månar om skolans goda kvalitet i dina ämnen. Du trivs bland människor, är flexibel och lyhörd bland elever och kollegor. Varmt välkommen till oss! Du brinner för dina ämnen och tillsammans med dig lyfter du och dina elever lite högre. Du månar om skolans goda kvalitet i dina ämnen. Du trivs bland människor, är flexibel och lyhörd bland elever och kollegor. Du förespråkar kollegialt lärande och känslan av att utvecklas tillsammans med övriga i lärarlaget. Varmt välkommen till oss på Ludvigsborgs Friskola1 Ludvigsborgs friskola startades 1993 av föräldrar för att ge barnen i byn möjlighet att gå i en liten skola i sin välkända och trygga närmiljö. Skolan ligger mitt i naturen med skogar och naturreservat in på knutarna. På skolgården samsas den riktigt gamla skolan med nyare byggnader. Skolan omfattar årskurserna F-9 samt fritidshem. Skolan har god studiekultur och högt söktryck.
Företag: Ludvigsborgs Friskola
Ort: Hörby
Publicerad : 05-08
Sök fler jobb liknande: lediga Språklärare Spanska, engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Språklärare Spanska, engelska

SO-lärare, gärna även SV, åk 7-9
Välkommen till Ludvigsborgs Friskola, som vår SO-lärare, även utbildning som SV-lärare ses som meriterande. Tjänsten är 100 %, avtalsenlig lön. Du arbetar i ett innovativt och drivande lärarlag på en mindre skola där ledorden är trygghet och kvalitet. Arbetsglädje och utveckling möter dig. Ludvigsborgs Friskola ligger naturskönt i Ludvigsborg. Du är i din arbetsroll drivande, flexibel och brinner för din undervisning. Du ser varje elev som en resurs för utveckling och ger eleven plats för inflytande och utveckling. Du trivs med kollegialt arbete. Ludvigsborgs Friskola är en en-parallellig skola med mindre klasser. Skolan drivs som en ekonomisk förening och startades upp 1993. Skolan har långa elevköer och utvecklas ständigt. Skolan ligger naturskönt i Ludvigsborg. Goda förbindelser till både Höör och Hörby.
Företag: Ludvigsborgs Friskola
Ort: Hörby
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga SO-lärare, gärna även SV, åk 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SO-lärare, gärna även SV, åk 7-9

Grundskollärare åk 7-9 spanska, svenska
Vi söker dig som brinner för ditt yrke i ämnena spanska och svenska för åk 7-9. Du är välkommen att arbeta i en mindre byskola med motiverade elever i mindre klasser, ett innovativt lärarlag som arbetar nära tillsammans för att skapa kvalitet och trygghet. Skolan har ett högt söktryck och vi söker dig som är engagerad, flexibel och redo att anta morgondagens undervisning. Här får du som anställd möjlighet att vara med och påverka. Ludvigsborgs Friskola ligger mycket naturskönt mellan Hörby och Höör. Gå gärna in på hemsidan www.ludvigsborgsskolan.se för att läsa om vår fina skola. Du är behörig lärare i ämnena svenska och spanska. Du är engagerad, flexibel och redo att anta morgondagens undervisning tillsammans med kollegor. Våra ledord trygghet och kvalitet ger dig som elev en god utbildning där vi arbetar för att du som elev når högre genom; Välutbildade, behöriga & engagerade lärare, mindre klasser, personlig bärbar elevdator för interaktiv undervisning, coachsamtal för högre måluppfyllelse några gånger under läsåret, lärarledd läxhjälp 2 dagar i veckan & starkt elevinflytande.
Företag: Ludvigsborgs Friskola
Ort: Hörby
Publicerad : 04-03
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare åk 7-9 spanska, svenska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare åk 7-9 spanska, svenska


Sök lediga jobb Ludvigsborgs Friskola

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se