Ludvika kommun jobb - lediga jobb

Ludvika kommun jobb Ludvika kommun jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Ludvika kommun. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Ludvika kommun. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Lärare ma, sv, en och spec till Parkskolan- Ludvika

 2. Lärare svenska/engelska, Parkskolan- Ludvika

 3. Parkskolan söker lärare i Ma/No- Ludvika

 4. LÄRARE 1-3 SÖRVIKS SKOLA i LUDVIKA KOMMUN- Ludvika

 5. LÄRARE 4-6 SÖRVIKS SKOLA i LUDVIKA KOMMUN- Ludvika

 6. Kyrkskolan 7-9 söker lärare i matematik och NO-ämnen- Ludvika

 7. Kyrkskolan 7-9 söker lärare i matematik och NO-ämnen- Ludvika

 8. Lärare/Förskollärare med specialpedagogisk kompetens till Saxdalens skola- Ludvika

 9. Boendeassistent i första hand natt till Notgårdshemmet/Röda nästet- Ludvika

 10. Handledare till Notgårdshemmet/Röda nästet- Ludvika

 11. Samordnare 18+ verksamhet- Ludvika

 12. Aktivitets- och studiehandledare till Notgårdshemmet/Röda nästet- Ludvika

 13. Leg. Sjuksköterskor till resursgruppen- Ludvika

 14. Grundskollärare- Ludvika

 15. Personalsekreterare- Ludvika

 16. Kurator- Ludvika

 17. Bad- och idrottshallspersonal till Ludvikabadet- Ludvika

 18. Modersmålslärare i somaliska, inriktning förskola- Ludvika

 19. Lorensbergaskolan söker grundskollärare i matematik/svenska- Ludvika

 20. Vård- och omsorgsförvaltningen söker undersköterskor till LSS-gruppbostad- Ludvika

 21. Sjuksköterska Kvarngatans servicehus och resursgruppen- Ludvika

 22. Distriktssköterska/leg sjusköterska, hemsjukvården- Ludvika

 23. Deltidsbrandmän, Kopparberg,Fredriksberg,Grängesberg,Nyhammar- Ospecificerad arbetsort

 24. HANDLÄGGARE till HÅKSBERGS/SÖRVIKS utbildningsområde LUDVIKA KOMMUN- Ludvika

 25. Socialsekreterare, barn- och ungdomsenheten- Ludvika

 26. Marnässkolan söker lärare i svenska som andra språk- Ludvika

 27. Marnässkolan söker vikarierande fritidspedagog- Ludvika

 28. Enhetschef till hemtjänsten Sunnansjö/Nyhammar- Ludvika

 29. Fritidspedagog/Förskollärare/Lärare mot yngre år- Ludvika

 30. Förskollärare Grängesbergs förskolor- Ludvika

 31. Tf kanslichef- Ludvika

 32. HANDLÄGGARE till HÅKSBERGS/SÖRVIKS utbildningsområde LUDVIKA KOMMUN- Ludvika

 33. Musiklärare Lorensbergaskolan 7-9- Ludvika

 34. Kommunsekreterare- Ludvika

 35. Systemutvecklare inom IT- Ludvika

 36. Fritidspedagog Björkås skola/fritidshem- Ludvika

 37. Verksamhetscontroller/utvecklare- Ludvika

 38. Fritidskonsulent - Kultur- och fritidsförvaltningen- Ludvika

 39. Leg arbetsterapeut, KommunRehab- Ludvika

 40. Sjuksköterskor till resursgruppen- Ludvika


Mer beskrivning

Lärare ma, sv, en och spec till Parkskolan
Ludvika kommun växer! ABB och STRI är världsledande inom elkraftöverföring och investerar för framtiden. Spendrups bryggeri, Säfsen Resort och gruvindustrin är andra som satsar stort. Många flyttar hit och boende finns i alla former, alltid naturnära. Vi i Ludvika kommun är entusiastiska inför framtiden. För att lyckas ännu bättre behöver vi dig! I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. Alla resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola och särskola, inkl Kostorganisation i egen regi, och också individ- och familjeomsorg. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter • Planera, genomföra och utvärdera undervisning i årskurs 7-9 i enlighet med skolans styrdokument, individuellt och i arbetslag. • Du deltar aktivt i att utveckla framgångsrika lärmiljöer tillsammans med övriga på skolan. • Det pågår ett flertal satsningar inom skolan bl a satsning på matematik, lärande för bedömning och att öka den specialpedagogiska kompetensen. Kvalifikationer • Behörig lärare med inriktning matematik, svenska, engelska samt specialpedagogik. • Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa konflikter. • Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevernas behov och tycker det är roligt att arbeta med ungdomar. Erfarenhet av Komet/Cope och/eller ART är meriterande. Anställningsvillkor Visstidsanställning under perioden 130807-131221. Heltid. Kontaktperson Agneta Carlsson Byström, rektor, 0240-56 58 63 Facklig kontaktperson Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000 Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000 Ansökan Välkommen med din ansökan senast den 19 juli 2013 Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedling och annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Ludvika kommun
Ort: Ludvika
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare ma, sv, en och spec till Parkskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare ma, sv, en och spec till Parkskolan

Lärare svenska/engelska, Parkskolan
Ludvika kommun växer! ABB och STRI är världsledande inom elkraftöverföring och investerar för framtiden. Spendrups bryggeri, Säfsen Resort och gruvindustrin är andra som satsar stort. Många flyttar hit och boende finns i alla former, alltid naturnära. Vi i Ludvika kommun är entusiastiska inför framtiden. För att lyckas ännu bättre behöver vi dig! I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. Alla resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola och särskola, inkl Kostorganisation i egen regi, och också individ- och familjeomsorg. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter • Planera, genomföra och utvärdera undervisning i årskurs 7-9 i enlighet med skolans styrdokument, individuellt och i arbetslag. Mentorskap. • Du deltar aktivt i att utveckla framgångsrika lärmiljöer tillsammans med övriga på skolan. • Det pågår ett flertal satsningar inom skolan bl a satsning på matematik, lärande för bedömning och att öka den specialpedagogiska kompetensen. Kvalifikationer • Behörig lärare med inriktning svenska och engelska i åk 7-9. • Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa konflikter. • Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevernas behov och tycker det är roligt att arbeta med ungdomar. Erfarenhet av Komet/Cope och/eller ART är meriterande. Anställningsvillkor Tillsvidareanställning från och med 2013-08-07. Heltid. Sista ansökningsdag 2013-07-19 Kontaktperson Agneta Carlsson Byström, rektor, 0240-56 58 63 Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedling och annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Ludvika kommun
Ort: Ludvika
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare svenska/engelska, Parkskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare svenska/engelska, Parkskolan

Parkskolan söker lärare i Ma/No
Ludvika kommun växer! ABB och STRI är världsledande inom elkraftöverföring och investerar för framtiden. Spendrups bryggeri, Säfsen Resort och gruvindustrin är andra som satsar stort. Många flyttar hit och boende finns i alla former, alltid naturnära. Vi i Ludvika kommun är entusiastiska inför framtiden. För att lyckas ännu bättre behöver vi dig! I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. Alla resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola och särskola, inkl Kostorganisation i egen regi, och också individ- och familjeomsorg. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter • Planera, genomföra och utvärdera undervisning i årskurs 7-9 i enlighet med skolans styrdokument, individuellt och i arbetslag. Mentorskap. • Du deltar aktivt i att utveckla framgångsrika lärmiljöer tillsammans med övriga på skolan. • Det pågår ett flertal satsningar inom skolan bl a satsning på matematik, lärande för bedömning och att öka den specialpedagogiska kompetensen. Kvalifikationer • Behörig lärare med inriktning matematik, teknik, fysik i första hand samt gärna biologi. • Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa konflikter. • Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevernas behov och tycker det är roligt att arbeta med ungdomar. Erfarenhet av Komet/Cope och/eller ART är meriterande. Anställningsvillkor Tillsvidareanställning från och med 2013-08-07. Heltid. Kontaktperson Agneta Carlsson Byström, rektor, 0240-56 58 63 Facklig kontaktperson Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000 Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000 Ansökan Välkommen med din ansökan senast den 19 juli 2013 Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedling och annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Ludvika kommun
Ort: Ludvika
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Parkskolan söker lärare i Ma/No jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Parkskolan söker lärare i Ma/No

LÄRARE 1-3 SÖRVIKS SKOLA i LUDVIKA KOMMUN
Ludvika kommun växer! ABB och STRI är världsledande inom elkraftöverföring och investerar för framtiden. Spendrups bryggeri, Säfsen Resort och gruvindustrin är andra som satsar stort. Många flyttar hit och boende finns i alla former, alltid naturnära. Vi i Ludvika kommun är entusiastiska inför framtiden. För att lyckas ännu bättre behöver vi dig! I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. Alla resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola och särskola, inkl Kostorganisation i egen regi, och också individ- och familjeomsorg. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter blir att bedriva undervisning och mentorskap för åldrarna åk 1-3. Utifrån gällande styrdokument bedriva och anpassa den pedagogiska verksamheten utifrån elevens individuella förutsättningar och behov samt vara en god och generös samarbetspartner för arbetslaget och övrig personal. Kvalifikationer Behörig lärare 1-7 med inriktning på SV/MA samt idrott med personlig trygghet med fallenhet att skapa goda relationer mellan sig och elevgruppen/individen/kollegan. Har du dessutom specialpedagogisk kompetens samt ämnesbehörighet i ytterligare praktisk estetiskt ämne ses detta som meriterande samt erfarenhet av Komet/Cope. Som pedagog hos oss i Sörvik kommer du till en jätte fin skola med härliga kollegor och elever samt möjlighet till kontinuerlig handledning och stöd av vår specialpedagog och speciallärare Anställningsvillkor Vikariat. Heltid. 2013-08-12 - 2013-12-31 Kontaktperson BoLennart Johannesson Tel: 0240-86231 Facklig kontaktperson Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000 Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000 Ansökan Välkommen med din ansökan senast den 2013-08-01. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssytem.
Företag: Ludvika kommun
Ort: Ludvika
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga LÄRARE 1-3 SÖRVIKS SKOLA i LUDVIKA KOMMUN jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LÄRARE 1-3 SÖRVIKS SKOLA i LUDVIKA KOMMUN

LÄRARE 4-6 SÖRVIKS SKOLA i LUDVIKA KOMMUN
Ludvika kommun växer! ABB och STRI är världsledande inom elkraftöverföring och investerar för framtiden. Spendrups bryggeri, Säfsen Resort och gruvindustrin är andra som satsar stort. Många flyttar hit och boende finns i alla former, alltid naturnära. Vi i Ludvika kommun är entusiastiska inför framtiden. För att lyckas ännu bättre behöver vi dig! I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. Alla resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola och särskola, inkl Kostorganisation i egen regi, och också individ- och familjeomsorg. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter blir att bedriva undervisning och mentorskap för åldrarna åk 4-6. Utifrån gällande styrdokument bedriva och anpassa den pedagogiska verksamheten utifrån elevens individuella förutsättningar och behov samt vara en god och generös samarbetspartner för arbetslaget och övrig personal. Kvalifikationer Behörig lärare 1-7 med inriktning på MA/NO samt idrott med personlig trygghet med fallenhet att skapa goda relationer mellan sig och elevgruppen/individen/kollegan. Har du dessutom specialpedagogisk kompetens samt ämnesbehörighet i ytterligare praktisk estetiskt ämne ses detta som meriterande samt erfarenhet av Komet/Cope. Som pedagog hos oss i Sörvik kommer du till en jätte fin skola med härliga kollegor och elever samt möjlighet till kontinuerlig handledning och stöd av vår specialpedagog och speciallärare Anställningsvillkor Tillsvidareanställning. Heltid. 2013-08-12 Kontaktperson BoLennart Johannesson Facklig kontaktperson Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000 Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000 Ansökan Välkommen med din ansökan senast den 2013-08-01. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssytem.
Företag: Ludvika kommun
Ort: Ludvika
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga LÄRARE 4-6 SÖRVIKS SKOLA i LUDVIKA KOMMUN jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LÄRARE 4-6 SÖRVIKS SKOLA i LUDVIKA KOMMUN

Kyrkskolan 7-9 söker lärare i matematik och NO-ämnen
Ludvika kommun växer! ABB och STRI är världsledande inom elkraftöverföring och investerar för framtiden. Spendrups bryggeri, Säfsen Resort och gruvindustrin är andra som satsar stort. Många flyttar hit och boende finns i alla former, alltid naturnära. Vi i Ludvika kommun är entusiastiska inför framtiden. För att lyckas ännu bättre behöver vi dig! I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. Alla resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola och särskola, inkl Kostorganisation i egen regi, och också individ- och familjeomsorg. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Välkommen till oss på Kyrkskolan i Ludvika! På vår skolan jobbar vi för goda resultat och en trygg och trivsam skola för alla elever. Vi söker nu en lärare i matematik och NO-ämnen för grundskolans senare år. Du kommer att jobba tillsammans med andra lärare för att forma en skolmiljö där eleverna trivs bra, känner att de är trygga och utvecklas på bästa sätt kunskapsmässigt. Fokus på resultat genom att få alla elever att utvecklas så långt som möjligt är av stor vikt i ditt arbete. Samarbetet med andra lärare sker såväl inom de egna ämnena som i årskursvisa arbetslag. Du kommer att ha mentorsansvar för elever, vilket innebär att du sköter kontakter mellan hem och skola för dessa elever. Du kommer att ha din tillhörighet i ett av arbetslagen för Kyrkskolan årskurs 7-9. Vi tror att du är en person som kännetecknas av både arbetsglädje och utvecklingsvilja. Du har god uppfattning om undervisning och bedömning utifrån LGR11 och du har ett inkluderande förhållningssätt till eleverna. Du har goda IT-kunskaper och ser IT som ett självklart pedagogiskt verktyg i vardagen. Du är en flexibel lagspelare som tycker att det bästa som finns är att arbeta med ungdomar. Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedlning, annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Kontaktuppgifter Jonas Fors (rektor), tel 0240-861 92 Anna Runkvist (Lärarförbundet) tel 0240-864 06 Eva Åkerström (Lärarnas Riksförbund) tel 0240-864 10 Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedlning, annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Ludvika kommun
Ort: Ludvika
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Kyrkskolan 7-9 söker lärare i matematik och NO-ämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kyrkskolan 7-9 söker lärare i matematik och NO-ämnen

Kyrkskolan 7-9 söker lärare i matematik och NO-ämnen
Ludvika kommun växer! ABB och STRI är världsledande inom elkraftöverföring och investerar för framtiden. Spendrups bryggeri, Säfsen Resort och gruvindustrin är andra som satsar stort. Många flyttar hit och boende finns i alla former, alltid naturnära. Vi i Ludvika kommun är entusiastiska inför framtiden. För att lyckas ännu bättre behöver vi dig! I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. Alla resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola och särskola, inkl Kostorganisation i egen regi, och också individ- och familjeomsorg. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Välkommen till oss på Kyrkskolan i Ludvika! På vår skolan jobbar vi för goda resultat och en trygg och trivsam skola för alla elever. Vi söker nu en lärare i matematik och NO-ämnen för grundskolans senare år. Du kommer att jobba tillsammans med andra lärare för att forma en skolmiljö där eleverna trivs bra, känner att de är trygga och utvecklas på bästa sätt kunskapsmässigt. Fokus på resultat genom att få alla elever att utvecklas så långt som möjligt är av stor vikt i ditt arbete. Samarbetet med andra lärare sker såväl inom de egna ämnena som i årskursvisa arbetslag. Du kommer att ha mentorsansvar för elever, vilket innebär att du sköter kontakter mellan hem och skola för dessa elever. Du kommer att ha din tillhörighet i ett av arbetslagen för Kyrkskolan årskurs 7-9. Vi tror att du är en person som kännetecknas av både arbetsglädje och utvecklingsvilja. Du har god uppfattning om undervisning och bedömning utifrån LGR11 och du har ett inkluderande förhållningssätt till eleverna. Du har goda IT-kunskaper och ser IT som ett självklart pedagogiskt verktyg i vardagen. Du är en flexibel lagspelare som tycker att det bästa som finns är att arbeta med ungdomar. Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedlning, annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Kontaktuppgifter Jonas Fors (rektor), tel 0240-861 92 Anna Runkvist (Lärarförbundet) tel 0240-864 06 Eva Åkerström (Lärarnas Riksförbund) tel 0240-864 10 Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedlning, annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Ludvika kommun
Ort: Ludvika
Publicerad : 07-26
Sök fler jobb liknande: lediga Kyrkskolan 7-9 söker lärare i matematik och NO-ämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kyrkskolan 7-9 söker lärare i matematik och NO-ämnen

Lärare/Förskollärare med specialpedagogisk kompetens till Saxdalens skola
Ludvika kommun växer! ABB och STRI är världsledande inom elkraftöverföring och investerar för framtiden. Spendrups bryggeri, Säfsen Resort och gruvindustrin är andra som satsar stort. Många flyttar hit och boende finns i alla former, alltid naturnära. Vi i Ludvika kommun är entusiastiska inför framtiden. För att lyckas ännu bättre behöver vi dig! I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. Alla resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola och särskola, inkl Kostorganisation i egen regi, och också individ- och familjeomsorg. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter • Planera, genomföra och utvärdera undervisning i årskurs F-3 samt på fritidshemmet i enlighet med skolans styrdokument, individuellt och i arbetslag. Arbetet är riktat mot enskild elev/elever. • Du deltar aktivt i att utveckla framgångsrika lärmiljöer tillsammans med övriga på skolan och fritidshemmet. • Det pågår ett flertal satsningar inom skolan bl a satsning på läs- och skrivinlärning, lärande för bedömning och utveckling av användandet av IKT i undervisningen. Kvalifikationer • Behörig lärare/förskollärare med inriktning mot yngre år, kunskaper inom specialpedagogik är meriterande. • Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare, och övrig personal samt förmåga att förebygga och lösa konflikter. • Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevernas behov och tycker det är roligt att arbeta med barn/ungdomar. Erfarenhet av Komet/Cope och/eller ART är meriterande. Anställningsvillkor Tillsvidareanställning. Heltid. Tillträdesdatum snarast. Kontaktperson Annelie Oscarsson, rektor tel 0240-863 01 Facklig kontaktperson Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000 Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000 Ansökan Välkommen med din ansökan senast 13-08-15. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssytem. Vi undanbeder oss alla erbjudanden om rektryteringshjälp
Företag: Ludvika kommun
Ort: Ludvika
Publicerad : 07-31
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare/Förskollärare med specialpedagogisk kompetens till Saxdalens skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare/Förskollärare med specialpedagogisk kompetens till Saxdalens skola

Boendeassistent i första hand natt till Notgårdshemmet/Röda nästet
ABB och STRI är världsledande inom elkraftöverföring och investerar för framtiden. Spendrups bryggeri, Säfsen Resort och gruvindustrin är andra som satsar stort. Många flyttar hit och boende finns i alla former, alltid naturnära. Vi i Ludvika kommun är entusiastiska inför framtiden. För att lyckas ännu bättre behöver vi dig! Kultur- och fritidsförvaltningen arbetar med allmänkulturella frågor, kulturmiljövård, föreningsstöd, konsumentvägledning, ungdomsfrågor, omsorgsfritid och lotteritillstånd. Kultur och fritidsförvaltningen arbetar även med invandrar- och flyktingmottagning, tolkservice, Folket hus med fest och konferenslokaler, bibliotek, Ludvika sporthall och Grängesbergs badhus. Notgårdshemmet och Röda nästet är två kommunala hem för ensamkommande asyl-/flyktingbarn utan legal vårdnadshavare i ålder 14-18 år. Ungdomarna är placerade i boenden under sin asyltid samt om de får uppehållstillstånd. Målet med verksamheten är att ge ungdomarna en trygg och säker omvårdnad samt att förbereda dem för ett kommande vuxenliv. Notgårdshemmet har 16 platser och Röda nästet har 12 platser. Arbetsuppgifter Varje ungdom ska stödjas i sin individuella utveckling för att främja god livskvalitet. Arbetet innebär bland annat att vara ett professionellt vuxenstöd för ungdomarna i vardagen, att medverka i social planering och vara kontaktperson gentemot t.ex. skola, föreningsliv, socialtjänst, familj i hemlandet och gode män. Arbetssättet är miljöterapeutiskt med inriktning på kontaktmannaskap, nätverksbyggande och engagemang. I arbetet är utgångspunkten en friskhetsskapande grundsyn, där empati och ett samspelsinriktat förhållningssätt blir bärande. Arbetet innebär eget ansvar och förutsätter god förmåga till samarbete och ett kreativt arbetssätt. Regelbunden handledning. Kvalifikationer Till denna tjänst söker vi medarbetare som är socialpedagog, beteendevetare, socionom, behandlingsassistent, undersköterska, barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig. Att ha intresse av att arbeta med utsatta människor samt ha en förmåga att sätta gränser. Att kunna samarbeta i team och arbeta självständigt, ha hög stresstolerans och initiativförmåga. Vi förutsätter att medarbetare har en kulturell ödmjukhet och förståelse för komplexiteten i mötet mellan olika kulturer. Vi eftersträvar en personalgrupp med jämn könsfördelning och etnisk mångfald. Erfarenhet av kognitiv beteendeterapi (KBT) och (ART). Utdrag ur polisens belastnings- och misstankeregister samt körkort är ett krav. Anställningsvillkor Tillsvidareanställning. Heltid. Fast lön. Ange löneanspråk. Tillträdesdag efter överenskommelse. Kontaktperson Boendechef Laila Dufström, 0240-56 56 46 Biträdande boendechef, Elmostapha Elhachmi, 0240-56 56 45 Facklig kontaktperson Vision, Stefan Hedman, 0240-56 57 52 Ansökan Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast fredagen den 23 augusti 2013. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.
Företag: Ludvika kommun
Ort: Ludvika
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Boendeassistent i första hand natt till Notgårdshemmet/Röda nästet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Boendeassistent i första hand natt till Notgårdshemmet/Röda nästet

Handledare till Notgårdshemmet/Röda nästet
ABB och STRI är världsledande inom elkraftöverföring och investerar för framtiden. Spendrups bryggeri, Säfsen Resort och gruvindustrin är andra som satsar stort. Många flyttar hit och boende finns i alla former, alltid naturnära. Vi i Ludvika kommun är entusiastiska inför framtiden. För att lyckas ännu bättre behöver vi dig! Kultur- och fritidsförvaltningen arbetar med allmänkulturella frågor, kulturmiljövård, föreningsstöd, konsumentvägledning, ungdomsfrågor, omsorgsfritid och lotteritillstånd. Kultur och fritidsförvaltningen arbetar även med invandrar- och flyktingmottagning, tolkservice, Folket hus med fest och konferenslokaler, bibliotek, Ludvika sporthall och Grängesbergs badhus. Notgårdshemmet och Röda nästet är två kommunala hem för ensamkommande asyl-/flyktingbarn utan legal vårdnadshavare i ålder 14-18 år. Ungdomarna är placerade i boenden under sin asyltid samt om de får uppehållstillstånd. Målet med verksamheten är att ge ungdomarna en trygg och säker omvårdnad samt att förbereda dem för ett kommande vuxenliv. Notgårdshemmet har 16 platser och Röda nästet har 12 platser. Arbetsuppgifter Varje ungdom ska stödjas i sin individuella utveckling för att främja god livskvalitet. Arbetet innebär bland annat att vara ett professionellt vuxenstöd för ungdomarna i vardagen, att medverka i social planering och vara kontaktperson gentemot t.ex. skola, föreningsliv, socialtjänst, familj i hemlandet och gode män. Arbetssättet är miljöterapeutiskt med inriktning på kontaktmannaskap. Nätverksbyggande och engagemang. I arbetet är utgångspunkten en friskhetsskapande grundsyn, där empati och ett samspelsinriktat förhållningssätt blir bärande. Arbetet innebär eget ansvar och förutsätter god förmåga till samarbete och ett kreativt arbetssätt. Regelbunden handledning. Kvalifikationer Till denna tjänst söker vi medarbetare som är socialpedagog, beteendevetare, socionom, behandlingsassistent eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig. Att ha intresse av att arbeta med utsatta människor samt ha en förmåga att sätta gränser. Att kunna samarbete i team och arbeta självständigt, ha hög stresstolerans och initiativförmåga. Vi förutsätter att medarbetare har en kulturell ödmjukhet och förståelse för komplexiteten i mötet mellan olika kulturer. Vi eftersträvar en personalgrupp med jämn könsfördelning och etnisk mångfald. Erfarenhet av kognitiv beteendeterapi (KBT) eller (ART). Kunskaper i olika språk, liksom utbildning och erfarenhet av arbete med ungdomar och flyktingar är meriterande. Utdrag ur polisens belastnings- och misstankeregister samt körkort är ett krav. Anställningsvillkor Tillsvidareanställning. Heltid. Fast lön. Ange löneanspråk. Tillträdesdag efter överenskommelse. Kontaktperson Boendechef Laila Dufström, 0240-56 56 46 Biträdande boendechef Elmostapha Elhachmi, 0240-56 56 45 Facklig kontaktperson Vision, Stefan Hedman, 0240-56 57 52 Ansökan Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast fredagen den 23 augusti 2013. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.
Företag: Ludvika kommun
Ort: Ludvika
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Handledare till Notgårdshemmet/Röda nästet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handledare till Notgårdshemmet/Röda nästet

Samordnare 18+ verksamhet
ABB och STRI är världsledande inom elkraftöverföring och investerar för framtiden. Spendrups bryggeri, Säfsen Resort och gruvindustrin är andra som satsar stort. Många flyttar hit och boende finns i alla former, alltid naturnära. Vi i Ludvika kommun är entusiastiska inför framtiden. För att lyckas ännu bättre behöver vi dig! Kultur- och fritidsförvaltningen arbetar med allmänkulturella frågor, kulturmiljövård, föreningsstöd, konsumentvägledning, ungdomsfrågor, omsorgsfritid och lotteritillstånd. Kultur och fritidsförvaltningen arbetar även med invandrar- och flyktingmottagning, tolkservice, Folket hus med fest och konferenslokaler, bibliotek, Ludvika sporthall och Grängesbergs badhus. Ludvika och Smedjebackens kommuner tar emot ensamkommande flyktingbarn. Dessa är placerade på Notgårdshemmet och Röda nästet. Notgårdshemmet och Röda nästet är två kommunala boende för ensamkommande asyl-/flyktingbarn utan legal vårdnadshavare i ålder 14-18 år. Målet med verksamheten är att ge ungdomarna en trygg och säker omvårdnad samt förbereda dem för ett kommande vuxenliv. Notgårdshemmet har 16 platser för barn/ungdomar mellan 14-18 år. Röda nästet har 12 platser för ungdomar mellan 16-18 år. Varefter barnen får permanent uppehållstillstånd (PUT) och fyller 18 år erbjuds de ungdomar som vill bo kvar i Ludvika/Smedjebacken eget boende i träningslägenheter. Arbetsuppgifter Boende i träningslägenheter är ett sätt att underlätta för barnen/ungdomarna för en övergång till eget boende och liv i Ludvika/Smedjebacken. Din uppgift som samordnare består i huvudsak att tillsammans med boendestödjarna svara för omsorg och tillsyn samt vara ungdomarnas stöd i vardagen vad gäller boende, skola, fritid, kontakter med myndigheter och annan samhällsservice. Du ska även ansvara för verksamhetsplanering/utveckling, budget samt att leda arbetet enligt givna mål. Arbetet innebär ett stort eget ansvar och förutsätter god förmåga till samarbete och ett kreativt arbetssätt. Regelbunden handledning. Kvalifikationer Till denna tjänst söker vi medarbetare som är socionom, beteendevetare, socialpedagog eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig. Dokumenterad erfarenhet av arbete med ensamkommande barn samt ledarskap är meriterande. Att ha intresse av att arbeta med utsatta människor samt ha en förmåga att sätta gränser. Att kunna samarbeta i team och arbeta självständigt, ha hög stresstolerans och initiativförmåga. Vi förutsätter att medarbetare har en kulturell ödmjukhet och förståelse för komplexiteten i mötet mellan olika kulturer. Du har en god empatisk förmåga. Du har god kommunikations-, motivations- och samarbetsförmåga, är initiativrik och kan arbeta självständigt. Du skriver och dokumenterar bra och har lätt för att strukturera komplexa problem och ta fram möjligheter. Vi eftersträvar en personalgrupp med jämn könsfördelning och etnisk mångfald. Kunskaper i olika språk är meriterande. Utdrag från polisens belastnings- och misstankeregister samt körkort är ett krav. Anställningsvillkor Tillsvidareanställning. Heltid. Ange löneanspråk. Tillträdesdag efter överenskommelse. Kontaktperson Verksamhetschef Mohammed Alkazhami, 0240-860 85. Facklig kontaktperson Vision, Stefan Hedman, 0240-56 57 52. Ansökan Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast fredagen den 23 augusti 2013. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.
Företag: Ludvika kommun
Ort: Ludvika
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Samordnare 18+ verksamhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Samordnare 18+ verksamhet

Aktivitets- och studiehandledare till Notgårdshemmet/Röda nästet
ABB och STRI är världsledande inom elkraftöverföring och investerar för framtiden. Spendrups bryggeri, Säfsen Resort och gruvindustrin är andra som satsar stort. Många flyttar hit och boende finns i alla former, alltid naturnära. Vi i Ludvika kommun är entusiastiska inför framtiden. För att lyckas ännu bättre behöver vi dig! Kultur- och fritidsförvaltningen arbetar med allmänkulturella frågor, kulturmiljövård, föreningsstöd, konsumentvägledning, ungdomsfrågor, omsorgsfritid och lotteritillstånd. Kultur och fritidsförvaltningen arbetar även med invandrar- och flyktingmottagning, tolkservice, Folket hus med fest och konferenslokaler, bibliotek, Ludvika sporthall och Grängesbergs badhus. Notgårdshemmet och Röda nästet är två kommunala hem för ensamkommande asyl-/flyktingbarn utan legal vårdnadshavare i ålder 14-18 år. Ungdomarna är placerade i boenden under sin asyltid samt om de får uppehållstillstånd. Målet med verksamheten är att ge ungdomarna en trygg och säker omvårdnad samt att förbereda dem för ett kommande vuxenliv. Notgårdshemmet har 16 platser och Röda nästet har 12 platser. Arbetsuppgifter Varje ungdom ska stödjas i sin individuella utveckling för att främja god livskvalitet. Arbetet innebär bland annat att vara ett professionellt vuxenstöd för ungdomarna. Ansvar för studiemotivationen och individuell samhällsundervisning samt hem- och konsumentkunskap. Planera, genomföra och utvärdera undervisningen. Ansvara och planera boendets samtliga fritidsaktiviteter. Tillsammans med hemmets personal delta i övrigt arbete på boendet. Målet är att erbjuda ungdomarna en trygg och väl fungerande miljö med bemötande som präglas av respekt och värme. Varje ungdom ska stödjas i sin individuella utveckling för att främja en god livskvalitet. Arbetet innebär eget ansvar och förutsätter god förmåga till samarbete och ett kreativt arbetssätt. Regelbunden handledning. Kvalifikationer Till denna tjänst söker vi medarbetare som har en pedagogisk utbildning eller en annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer lämplig. Att ha intresse av att arbeta med utsatta människor samt ha en förmåga att sätta gränser. Att kunna samarbete i team och arbeta självständigt, ha hög stresstolerans och initiativförmåga. Vi förutsätter att medarbetare har en kulturell ödmjukhet och förståelse för komplexiteten i mötet mellan olika kulturer. Vi eftersträvar en personalgrupp med jämn könsfördelning och etnisk mångfald. Erfarenhet av kognitiv beteendeterapi (KBT) eller (ART). Kunskaper i olika språk, liksom utbildning och erfarenhet av arbete med ungdomar och flyktingar är meriterande. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Utdrag ur polisens belastnings- och misstankeregister samt körkort är ett krav. Anställningsvillkor Tillsvidareanställning. Heltid. Fast lön. Ange löneanspråk. Tillträdesdag efter överenskommelse. Kontaktperson Boendechef Laila Dufström, 0240-56 56 46. Biträdande boendechef Elmostapha Elhachmi, 0240-56 56 45. Facklig kontaktperson Vision, Stefan Hedman, 0240-56 57 52. Ansökan Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast fredagen den 23 augusti 2013. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.
Företag: Ludvika kommun
Ort: Ludvika
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Aktivitets- och studiehandledare till Notgårdshemmet/Röda nästet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Aktivitets- och studiehandledare till Notgårdshemmet/Röda nästet

Leg. Sjuksköterskor till resursgruppen
ABB och STRI är världsledande inom elkraftöverföring och investerar för framtiden. Spendrups bryggeri, Säfsen Resort och gruvindustrin är andra som satsar stort. Många flyttar hit och boende finns i alla former, alltid naturnära. Vi i Ludvika kommun är entusiastiska inför framtiden. För att lyckas ännu bättre behöver vi dig! Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter och sjuksköterskor. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta. Arbetsuppgifter • Du ska arbeta med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom kommunal äldreomsorg, LSS och psykiatri. • Du ska leda övrig omvårdnadspersonal i den medicinska omvårdnaden. • Ditt ansvarsområde sträcker sig över hela kommunen. • Du dokumenterar i ärendehanteringssystemet Procapita. Kvalifikationer • Du är leg. sjuksköterska. Vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård alternativt äldrevård är meriterande. • Du ska kunna arbeta självständigt och ta eget ansvar i yrkesprofessionen. • Du ska ha kunskaper och förmåga att handleda personal i deras dagliga arbete. • Du ska vara flexibel och ha lätt för att klara tidspress vid svårhanterliga situationer. • Du ska kunna entusiasmera medarbetare och ha lätt för att samarbeta med din omgivning. Arbetsgivaren lägger stor vikt vid personlig lämplighet. • Vi förutsätter att du har körkort och tillgång till egen bil, samt kompetens att arbeta med IT-stöd och har god datorvana. Anställningsvillkor Tillsvidareanställning samt vikariat. Heltid. Tillträdesdatum enligt överenskommelse. Arbetet innebär dag, kväll- och helgtjänstgöring enligt schema. Kontaktperson 1:e enhetschef, Eva Krifors tel: 0240-860 95. Facklig kontaktperson Vårdförbundet, via kommunens växel 0240-86000 Ansökan Välkommen med din ansökan senast 18 augusti. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem
Företag: Ludvika kommun
Ort: Ludvika
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Leg. Sjuksköterskor till resursgruppen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg. Sjuksköterskor till resursgruppen

Grundskollärare
Ludvika kommun växer! ABB och STRI är världsledande inom elkraftöverföring och investerar för framtiden. Spendrups bryggeri, Säfsen Resort och gruvindustrin är andra som satsar stort. Många flyttar hit och boende finns i alla former, alltid naturnära. Vi i Ludvika kommun är entusiastiska inför framtiden. För att lyckas ännu bättre behöver vi dig! I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. Alla resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola och särskola, inkl Kostorganisation i egen regi, och också individ- och familjeomsorg. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter Du kommer att fördela din arbetstid mellan att vara mentor, planera, genomföra och utvärdera undervisning för elever i behov av stöd i årskurs 4-6 i enlighet med skolans styrdokument, individuellt och i arbetslag. Tjänsten kan innehålla lyft. Kvalifikationer • Behörig lärare. Gärna med specialpedagogisk kompetens. • Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa konflikter. • Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevernas behov och tycker det är roligt att arbeta med ungdomar. Erfarenhet av Komet/Cope och/eller ART är meriterande. Anställningsvillkor Tidsbegränsad visstidanställning tom 2013-12-20 eventuellt längre. Tjänsten innebär 40 (+5) h arbetsvecka. Kontaktperson Sara Lindell, Rektor 0240-86105 Facklig kontaktperson Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000 Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000 Ansökan Välkommen med din ansökan senast den 2013-08-16. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssytem.
Företag: Ludvika kommun
Ort: Ludvika
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare jobb, Grundskollärare Ludvika, Grundskollärare Ludvika kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare

Personalsekreterare
Ludvika kommun växer!ABB och STRI är världsledande inom elkraftöverföring och investerar för framtiden. Spendrups bryggeri, Säfsen Resort och gruvindustrin är andra som satsar stort. Många flyttar hit och boende finns i alla former, alltid naturnära. Vi i Ludvika kommun är entusiastiska inför framtiden. För att lyckas ännu bättre behöver vi dig! Stöd och styrningsförvaltningen arbetar med att effektivisera verksamheten för att frigöra medel till kärnverksamheterna i de övriga förvaltningarna. Förvaltningen arbetar med en hög grad av samordning och standardisering för att säkerställa helhetssyn, effektivitet och kvalitet. En annan mycket viktig del av verksamheten är att utveckla och förvalta kommunens gemensamma processer och arbetssätt.Arbetsuppgifter Du driver och utvecklar personalstrategier i kommunen, samt är ett konsultativt stöd för chefer och arbetsledare i frågor som spänner över hela pa-området, där arbetsrätten är en av huvuddelarna. Du är arbetsgivarens representant vid förhandlingar inom pa-området. I arbetsuppgifterna ingår att långsiktigt arbeta med kompetensförsörjning samt driva kommunövergripande frågor i samarbete med övriga förvaltningar. Du är underställd personalchef och ingår i förvaltningsledningsrupp, där du förväntas driva och representera frågor inom personalområdet. Kvalifikationer Du har högskoleutbildning inom det personalvetenskapliga området eller motsvarande och har god arbetsrättslig kompetens. Du har erfarenhet av arbete med personalfrågor, i synnerhet arbetsrätt är meriterande. Du har vilja och förmåga att skapa förtroendefulla kontakter och att samarbeta, samtidigt som du inte räds att arbeta självständigt. Du har vilja och förmåga att ta egna initiativ samt har en god förmåga att kommunicera; är lyhörd och kan möta människor i olika situationer. Anställningsvillkor Heltid. Tillsvidareanställning fr o m omgående. Kontaktperson Anna Cederlöf, personalchef 0240-86852. Facklig kontaktperson Nås via kommunens växel 0240-86 000. Ansökan Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 2013-09-06. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.
Företag: Ludvika kommun
Ort: Ludvika
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Personalsekreterare jobb, Personalsekreterare Ludvika, Personalsekreterare Ludvika kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personalsekreterare

Kurator
Ludvika kommun växer! ABB och STRI är världsledande inom elkraftöverföring och investerar för framtiden. Spendrups bryggeri, Säfsen Resort och gruvindustrin är andra som satsar stort. Många flyttar hit och boende finns i alla former, alltid naturnära. Vi i Ludvika kommun är entusiastiska inför framtiden. För att lyckas ännu bättre behöver vi dig! I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. Alla resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola och särskola, inkl Kostorganisation i egen regi, och också individ- och familjeomsorg. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta i vår centralt placerade Resursgrupp (Barn- och Elevhälsa). I gruppen finns fältfritidsassistenter, psykologer, kuratorer, pedagoger med specialistkompetenser och skolhälsovårdspersonal. Resursgruppen utgör ett kunskapscentrum där specifik kompetens samordnas tillvaratas och sprids. Gruppen kan ge handledning, rådgivning, göra utredningar och bedömningar; gruppen leder och initierar kompetensutveckling inom organisationen och medverkar till viss del i elevhälsoteam på rektorsområdena (skolsköterska och kurator). Förutsättningen för gruppens arbete är att med gemensamma krafter utifrån olika kompetenser arbeta för att tillgodose barnens behov. Vi samarbetar med Individ- och familjeomsorgen och använder ett systemiskt arbetssätt. Kurator kan vara en resurs till personalen, vårdnadshavarna,och barnet/eleven i syfte att få en gynnsam utveckling för olika situationer. Att ingå i nätverksarbete runt elever tillsammans med elev, vårdnadshavare, personal, socialtjänst och eventuellt barn- och ungdomspsykiatri och habilitering förekommer ofta. Tjänsten innebär även att vara tillgänglig på fasta tider för råd och stödsamtal till skolelever i åk f-9. Kvalifikationer Du är utbildad socionom eller har annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Kvalificerande är erfarenhet av systemiskt arbete och dokumenterad kunskap om barn och ungdomars utveckling. Kunskaper i kognitivt arbetssätt och erfarenhet från arbete med barn/ungdomar med beteendeproblematik är meriterande. Körkort erfordras då kommunen är vidsträckt. Vi ser gärna manliga sökanden utifrån barn/elevperspektiv. Anställningsvillkor Visstidsansällning, heltid, fr o m omgående t o m 2014-06-30. Kontaktperson Chef för barn- och elevhälsan Björn Reinholdsson 0240 - 56 58 80. Facklig kontaktperson SSR genom kommunens växel 0240 - 86 000 Ansökan Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2013-09-08. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Ludvika kommun
Ort: Ludvika
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Kurator jobb, Kurator Ludvika, Kurator Ludvika kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kurator

Bad- och idrottshallspersonal till Ludvikabadet
ABB och STRI är världsledande inom elkraftöverföring och investerar för framtiden. Spendrups bryggeri, Säfsen Resort och gruvindustrin är andra som satsar stort. Många flyttar hit och boende finns i alla former, alltid naturnära. Vi i Ludvika kommun är entusiastiska inför framtiden. För att lyckas ännu bättre behöver vi dig! Kultur- och fritidsförvaltningen arbetar med allmänkulturella frågor, kulturmiljövård, föreningsstöd, konsumentvägledning, ungdomsfrågor, omsorgsfritid och lotteritillstånd. Kultur och fritidsförvaltningen arbetar även med invandrar- och flyktingmottagning, tolkservice, Folket hus med fest och konferenslokaler, bibliotek, Ludvika sporthall och Grängesbergs badhus. Arbetsuppgifter Gruppverksamhet i bassäng (simskola, vattenlek, vattengympa, cirkelträning m.m.), bevakning, marknadsföring (även utåtriktad marknadsföring direkt till olika kundgrupper), kassatjänstgöring (Actor, Clublead), service och information till kunder i badkassan, utsmyckning av hallarna, datahantering (hemsida, foldrar, flygblad), tvättning av baddräkter/handdukar, delta i schemaplanering samt aktiviteter, inköp av material, aktivt vara med i verksamhetens och anläggningens utveckling samt delta i kultur- och fritidsförvaltningens övriga arbete. Kvalifikationer Badmästarutbildning eller likvärdig utbildning, simlärarkompetens ett krav, vana av gruppverksamhet i vatten (vattengymnastik m.m.), marknadsföringskunskap är meriterande, kassavana och dokumenterad kunskap i data, serviceinriktad. Anställningsvillkor Heltid, 38,25 Tillträde 15 oktober 2013 Kontaktperson Arbetslagsledare Ulla-Carin Strömberg, 0240-861 47 Facklig kontaktperson Kommunal, Susanne Karlsson, 0240-862 83 Ansökan Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast torsdagen den 12 september 2013. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.
Företag: Ludvika kommun
Ort: Ludvika
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Bad- och idrottshallspersonal till Ludvikabadet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bad- och idrottshallspersonal till Ludvikabadet

Modersmålslärare i somaliska, inriktning förskola
Arbetsuppgifter: • Pedagogiskt arbete med barn i åldern 1-5 år. Du ansvarar tillsammans med övriga i arbetslaget för planering, genomförande, dokumentation och uppföljning/utvärdering av verksamheten utifrån gällande styrdokument. • Ni skapar en miljö tillsammans i arbetslaget som utgår från barnens behov och intressen, där barnen får känna inflytande och vara delaktiga i utformningen av förskolans miljö och verksamhet. • Som förskollärare i förskolan tar du ansvar för att skapa och utveckla en trygg och säker miljö som lockar och utmanar barnen till aktivitet, lärande och ansvarstagande. Samarbete med föräldrar och övrig personal. • Ludvika kommun satsar på arbetet med det systematiska kvalitetsarbetet för förskolan. Genom den pedagogiska dokumentationen följs förskolan upp, utvärderas och utvecklas. Stödja och stimulerar barnen i åldrarna 1-5 år i deras tvåspråkiga utveckling i den vardagliga förskolemiljön. Fungera som resurs i kommunikationen mellan personal och vårdnadshavare. Hjälpa till med översättning av information till vårdnadshavare. Kvalifikationer: • Du har förskollärarutbildning eller lärarutbildning mot de yngre åren. • Du har ett positivt förhållningssätt i mötet med människor och har en god samarbetsförmåga och ser arbetslaget som en tillgång där vi tillsammans driver verksamhetsutveckling. Du har förmåga att skapa lugn och trygghet i barngruppen. • Du har goda kunskaper om lekens betydelse för lärande och små barns utveckling. Du kan arbeta självständigt och har lätt att skapa goda relationer med barn och vuxna. Du ska behärska det somaliska och svenska språket. Du ska vara initiativrik och flexibel. Anställningsvillkor Allmän visstidsanställning. 50%. Tillträde snarast - t o m 2013-12-31 Kontaktperson Anna-Karin Samuelsson, 0240-56 58 36 Margareta Jansson, 0240-860 78 Facklig kontaktperson Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000 Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000 Ansökan Välkommen med din ansökan senast 2013-09-09. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.
Företag: Ludvika kommun
Ort: Ludvika
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i somaliska, inriktning förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i somaliska, inriktning förskola

Lorensbergaskolan söker grundskollärare i matematik/svenska
Ludvika kommun växer! ABB och STRI är världsledande inom elkraftöverföring och investerar för framtiden. Spendrups bryggeri, Säfsen Resort och gruvindustrin är andra som satsar stort. Många flyttar hit och boende finns i alla former, alltid naturnära. Vi i Ludvika kommun är entusiastiska inför framtiden. För att lyckas ännu bättre behöver vi dig! I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. Alla resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola och särskola, inkl Kostorganisation i egen regi, och också individ- och familjeomsorg. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter • Planera, genomföra och utvärdera undervisning i årskurs 4-6 med inriktning mot åk 6, i enlighet med skolans styrdokument, individuellt och i arbetslag. Mentorskap ingår. • Du deltar aktivt i att utveckla framgångsrika lärmiljöer tillsammans med övriga på skolan. • Det pågår ett flertal satsningar inom skolan bl a satsning på matematik, lärande för bedömning och att öka den specialpedagogiska kompetensen. Kvalifikationer • Behörig lärare med inriktning matematik/svenska. • Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa konflikter. • Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevernas behov och tycker det är roligt att arbeta med ungdomar. Anställningsvillkor Tillsvidareanställning. Heltid from 2013-10-01. Kontaktperson rektor Ann-Katrin Bohman 0240-864 73 Facklig kontaktperson Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000 Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000 Ansökan Välkommen med din ansökan senast den 2013-09-09. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssytem.
Företag: Ludvika kommun
Ort: Ludvika
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lorensbergaskolan söker grundskollärare i matematik/svenska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lorensbergaskolan söker grundskollärare i matematik/svenska

Vård- och omsorgsförvaltningen söker undersköterskor till LSS-gruppbostad
ABB och STRI är världsledande inom elkraftöverföring och investerar för framtiden. Spendrups bryggeri, Säfsen Resort och gruvindustrin är andra som satsar stort. Många flyttar hit och boende finns i alla former, alltid naturnära. Vi i Ludvika kommun är entusiastiska inför framtiden. För att lyckas ännu bättre behöver vi dig! Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter och sjuksköterskor. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.Arbetsuppgifter • Arbetet innebär att ge stöd utifrån den enskildes individuella behov. Ett värdigt bemötande och en individuellt anpassad hjälp är en förutsättning för att den enskilde ska tillförsäkras goda levnadsvillkor. • I arbetet ingår att motivera och hjälpa brukaren med alla arbetsuppgifter i ett hem till exempel; inköp, matlagning, städning och tvätt samt i förekommande fall hjälpa brukaren med den personliga hygienen. • Arbetet innefattar även att följa brukaren på fritidsaktiveteter. • Du ska utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter enligt delegering. • Du ska ha kontakt med anhöriga och andra vårdgivare. • Administrativa arbetsuppgifter i form av planering och fördelning av arbete samt social dokumentation. • Viss del av arbetstiden kan vara förlagd till annan enhet. Kvalifikationer • Omvårdnadsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig. • Kunskaper om LSS-insatser, olika funktionshinder och dess konsekvenser, hjälpmedel och alternativ kommunikation samt förmåga att omsätta kunskapen i det praktiska arbetet är ett krav. • Erfarenhet av arbete inom området är en merit. YH-utbildning (yrkeshögskola, exempelvis omsorgspedagog) är också en merit. • Gärna erfarenhet av att ha arbetat med personer som har en autismdiagnos. • Goda kunskaper om ett gott förhållningssätt, ett gott bemötande och att vara lyhörd inför brukarens behov är ett krav. • Du ska kunna arbeta efter uppsatta mål och rutiner, vara delaktig i verksamhetens utvecklings- och förbättringsarbete. • Personlig lämlighet är av stor betydelse samt kunskaper om LSS-lagen och dess intentioner. • Vana att använda mobil och dator som arbetsredskap. • För att minimera risker i arbetsmiljön är detta en rökfri arbetsplats. Detta enligt Ludvika kommuns policy. • Körkort fordras. Anställningsvillkor Tillsvidareanställning. Heltid. Tillträde hösten/vintern 2013 eller enligt överenskommelse. Kontaktperson Enhetschef Jonny Isacsson 0240-869 60 Facklig kontaktperson Kommunal Camilla Karlsson 0240-866 90 Ansökan Välkommen med din ansökan senast den 11 september. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem
Företag: Ludvika kommun
Ort: Ludvika
Publicerad : 08-31
Sök fler jobb liknande: lediga Vård- och omsorgsförvaltningen söker undersköterskor till LSS-gruppbostad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vård- och omsorgsförvaltningen söker undersköterskor till LSS-gruppbostad

Sjuksköterska Kvarngatans servicehus och resursgruppen
ABB och STRI är världsledande inom elkraftöverföring och investerar för framtiden. Spendrups bryggeri, Säfsen Resort och gruvindustrin är andra som satsar stort. Många flyttar hit och boende finns i alla former, alltid naturnära. Vi i Ludvika kommun är entusiastiska inför framtiden. För att lyckas ännu bättre behöver vi dig! Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter och sjuksköterskor. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta. Arbetsuppgifter • Du ska arbeta med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom kommunal äldreomsorg med ansvar för hälso- och sjukvården. • Du arbetar tillsammans i team där både enhetschef, rehabpersonal och sjuksköterska ingår i verksamhetens ledningsgrupp vid Kvarngatans servicehus. • Du ska arbeta 50 % som omvårdnadsansvarig sjuksköterska på Kvarngatans servicehus och 50 % som sjuksköterska i resursgruppen. • Du ska ha god samarbetsförmåga, ha ett positivt förhållningssätt samt förmåga att arbeta självständigt och bidra till verksamhetens utveckling. • Du ansvarar för delegering, handledning och stöttning av övrig personal. • Ditt ansvar som sjuksköterska i resursgrupen sträcker sig över hela kommunens verksamheter inom äldreomsorg, psykiatri och LSS. • Dokumentation sker i ärendehanteringssystemet Procapita. Kvalifikationer • Du är leg. sjuksköterska med vidareutbildning inom geriatrik. • Då arbetet innebär kontakt med brukare, anhöriga och arbete i team ställer vi krav på att du är flexibel, kan samarbeta och skapa goda kontakter i de olika realtionerna. Arbetsgivaren lägger stor vikt vid personlig lämplighet. • Du ska ha kunskaper och förmåga att handleda personal i deras dagliga arbete, vilket kräver tydlighet. Du ska också kunna arbeta självständigt och målmedvetet, ha lätt för att klara tidspress vid svårhanterliga situationer. • Du ska kunna arbeta självständigt och målmedvetet, lätt för att klara tidspress vid svårhanterliga situationer. • Vi förutsätter att du har körkort och tillgång till egen bil, samt kompetens att arbeta med IT-stöd och har god datorvana. Ludvika kommun eftersträvar jämställdhet och mångfald och ser gärna sökande som bidrar till detta. Anställningsvillkor Tillsvidareanställning. Heltid. Fast lön. Ange lönenspråk. Arbetet innebär dag-, kvälls- och helgtjänstgöring enligt schema. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Kontaktperson Enhetschef Margareta Ernstsson 0240-860 90 Facklig kontaktperson Vårdförbundet Karin Ahlbäck, via kommunens växel 0240-86000 Kommunal Lena Broberg 0240-867 16 Ansökan Välkommen med din ansökan senast den 16 september. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem
Företag: Ludvika kommun
Ort: Ludvika
Publicerad : 08-31
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska Kvarngatans servicehus och resursgruppen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska Kvarngatans servicehus och resursgruppen

Distriktssköterska/leg sjusköterska, hemsjukvården
ABB och STRI är världsledande inom elkraftöverföring och investerar för framtiden. Spendrups bryggeri, Säfsen Resort och gruvindustrin är andra som satsar stort. Många flyttar hit och boende finns i alla former, alltid naturnära. Vi i Ludvika kommun är entusiastiska inför framtiden. För att lyckas ännu bättre behöver vi dig! Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter och sjuksköterskor. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta. Arbetsuppgifter • Du ska arbeta med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter hos patienter/brukare i ordinärt boende inom hela Ludvika kommun. • Du ska samarbeta med hemtjänstpersonal, enhetschef, rehabpersonal samt övriga kollgor i hemsjukvården. • Du ska ha god samarbetsförmåga, ett positivt förhållningssätt samt förmåga att arbeta självständigt och bidra till verksamhetens utveckling. Kvalifikationer • Du är distriktssköterska/leg. sjuksköterska gärna med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård alternativt äldrevård. • Du ska i din yrkesroll ha god samarbetsförmåga, vara lyhörd flexibel och driftig samt ha helhetssyn på verksamheten. • Du ska ha förmåga att samverka med övriga personlgrupper runt patienten/brukaren. • Du ska kunna arbeta självständigt och målmedvetet, lätt för att klara tidspress vid svårhanterliga situationer. • Du ska kunna entusiasmera medarbetare och du ska trivas med att arbeta i team. Arbetsgivaren lägger stor vikt vid personlig lämplighet. • Vi förutsätter att du har körkort samt kompetens att arbeta med IT-stöd och har god datorvana. Anställningsvillkor Tillsvidareanställning. Heltid. Fast lön. Ange löneanspråk. Arbetet innebär dag-, kvälls- och helgtjänstgöring enligt schema. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Kontaktperson Enhetschef Vivi-Anne Karlsson 0240-56 54 77 Facklig kontaktperson Vårdförbundet Karin Ahlbäck, via kommunens växel 0240-86000 Ansökan Välkommen med din ansökan senast den 16 september. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem
Företag: Ludvika kommun
Ort: Ludvika
Publicerad : 08-31
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska/leg sjusköterska, hemsjukvården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska/leg sjusköterska, hemsjukvården

Deltidsbrandmän, Kopparberg,Fredriksberg,Grängesberg,Nyhammar
ABB och STRI är världsledande inom elkraftöverföring och investerar för framtiden. Spendrups bryggeri, Säfsen Resort och gruvindustrin är andra som satsar stort. Många flyttar hit och boende finns i alla former, alltid naturnära. Vi i Ludvika kommun är entusiastiska inför framtiden. För att lyckas ännu bättre behöver vi dig! Räddningstjänsten ansvarar för den kommunala räddningstjänsten i Ludvika kommun och Ljusnarsbergs kommun. Räddningstjänsten skall finnas tillhands för skadeavhjälpande insatser vid olyckor, samt genom skadeförebyggande åtgärder se till att skapa en säker och trygg kommun. Sotning ingår i räddningstjänsten.Arbetsuppgifter Vill du rädda liv, egendom och miljö? Då kanske deltidsbrandman (räddningsman i beredskap) skulle kunna vara något för dig. Den första tiden efter nyanställning ingår du i personalpool. Därefter kommer du att arbeta som räddningsman i beredskap - hemma eller på jobbet med beredskap var 4:e vecka (var 3:e vecka i Kopparberg). Du utrustas med personsökare och när den larmar har du 5 minuter på dig att komma till brandstationen, byta om och vara på väg med en brandbil till olyckan. Med andra ord måste du bo och du bör ha arbete på den ort där du vill bli deltidsbrandman. Uppdragen varierar och kan handla om allt från bränder och trafikolyckor till att ge första hjälpen. Du kommer att ingå i en beredskapsgrupp. Ibland löser ni uppgiften på egen hand, ibland tillsammans med heltidspersonal från Ludvika och ibland gör ni det med förstärkning från andra delar av organisationen eller annan räddningstjänst. För att ges möjlighet till att klara olika räddningsuppdrag krävs att du deltar i minst 50 övningstimmar per år. Innan påbörjad tjänst kommer du att genomgå 80 timmars preparandutbildning (40 timmar introduktion samt 40 timmar rök- och kemdykning). Efter ca 1 års tjänst genomför du utbildningen "Räddningsinsats" på någon av MSB:s skolor, 2 veckor på skolan därefter 8 veckor läsning hemma på distans samt avslutningsvis 3 veckor på skolan. Du får givetvis lön under utbildningen. Före anställning sker tester, bland annat testas din fysiska förmåga. Skriftligt tillstånd från din huvudarbetsgivare krävs för att få jobba som deltidsanställd brandman. Kvalifikationer God fysik, hörsel, syn, simkunning, samt B-körkort. C eller CE-behörighet är meriterande eftersom tjänsterna på samtliga kårer förutom i Nyhammar kräver C-behörighet. Arbetsgivaren står för större del av kostnaden. Anställningsvillkor Räddningsman i beredskap (deltidsbrandman) Kontaktuppgifter Kontaktpersoner Kopparberg : Kårchef Henrik Karlsson, tfn 0240-869 01 Grängesberg:Kårchef  Tobias Kniif, tfn 070-350 04 49 Nyhammar: Kårchef  Mattias Käck, tfn 070-693 75 89 Fredriksberg: Kårchef  Håkan Bergqvist, tfn 0240-860 08 Stf Räddningschef: Rolf Hellberg, tfn 0240-860 25 Facklig kontaktperson Stefan Söderlund, telefon:070-626 94 73 Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 11 oktober 2013. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.
Företag: Ludvika kommun
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Deltidsbrandmän, Kopparberg,Fredriksberg,Grängesberg,Nyhammar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Deltidsbrandmän, Kopparberg,Fredriksberg,Grängesberg,Nyhammar

HANDLÄGGARE till HÅKSBERGS/SÖRVIKS utbildningsområde LUDVIKA KOMMUN
Ludvika kommun växer! ABB och STRI är världsledande inom elkraftöverföring och investerar för framtiden. Spendrups bryggeri, Säfsen Resort och gruvindustrin är andra som satsar stort. Många flyttar hit och boende finns i alla former, alltid naturnära. Vi i Ludvika kommun är entusiastiska inför framtiden. För att lyckas ännu bättre behöver vi dig! I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. Alla resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola och särskola, inkl Kostorganisation i egen regi, och också individ- och familjeomsorg. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter • Som handläggare kommer du vara en del av utbildningsområdets administrativa ledning i nära samarbete med rektor, förskolechef och personal samt elever och vårdnadshavare. • Ditt uppdrag innebär ett övergripande ansvar gällande ekonomi/fakturahantering, personal- och elevadministration, arkiv- och diarieföring samt övriga administrativa arbetsuppgifter • Du kommer också att få ansvara för verksamhetsns webbsida som webbredaktör • Tjänstens är fördelad mellan förskola/skola Håksberg- Sörviks utbildningsområde, vilket förutsätter bil och körkort Kvalifikationer • Ekonomiutbidning • Meriterande är om du även läst personaladministration • Du är en van dataanvändare och känner dig orädd och bekäm i olika programvaror. • Har du kunskap i Procapita, Heroma och KIR samt vana att registrar div statistik etc ses detta som meriterande • Du har en postiv människosyn och har god förmåga att skapa goda relationer samt förebygga och lösa konflikter. • Du har trygghet i dig själv och en fallenhet för att skapa goda relationer mellan dig och din omgivning. • Som handläggare hos oss kommer du till två härliga utbildningsområden • Du är kreativ, noggrann, flexibel och lyhörd och tycker att det är roligt att arbeta i en kreativ miljö.   Anställningsvillkor Tillsvidareanställning. Heltid. Kontaktperson BoLennart Johannesson rektor 0240-86231 Facklig kontaktperson VISION, via kommunens växel 0240 – 86 000   Ansökan Välkommen med din ansökan senast den 2013-09-27
Företag: Ludvika kommun
Ort: Ludvika
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga HANDLÄGGARE till HÅKSBERGS/SÖRVIKS utbildningsområde LUDVIKA KOMMUN jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: HANDLÄGGARE till HÅKSBERGS/SÖRVIKS utbildningsområde LUDVIKA KOMMUN

Socialsekreterare, barn- och ungdomsenheten
Ludvika kommun växer! ABB och STRI är världsledande inom elkraftöverföring och investerar för framtiden. Spendrups bryggeri, Säfsen Resort och gruvindustrin är andra som satsar stort. Många flyttar hit och boende finns i alla former, alltid naturnära. Vi i Ludvika kommun är entusiastiska inför framtiden. För att lyckas ännu bättre behöver vi dig! I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. Alla resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola och särskola, inkl Kostorganisation i egen regi, och också individ- och familjeomsorg. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Individ- och familjeomsorgen består av tre enheter; mottagnings- och vuxenenheten, barn- och ungdomsenheten och öppenvårdenheten. Vi är organiserade tillsammans med skolan i Social- och utbildningsförvaltningen. Barn och ungdomar är viktiga för oss så vi har satsat på nära samverkan mellan IFO och skola. Arbetsuppgifter Utredningar och behovsbedömningar av barn, ungdomar och deras familjer enligt SoL och LVU. Kvalifikationer Socionomexamen eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren kan bedöma likvärdig. Meriterande är erfarenhet från utredningsarbete,samtalsmetodik, systemiskt arbetsätt. Utifrån ett jämställdhetsperspektiv ser vi gärna manliga sökande. B-körkort är ett krav. Anställningsvillkor Tillsvidaretjänst from 1 november 2013.  Kontaktperson Enhetschef Ann-Sofie Andersson 0240-86968 1:e socialsekreterare Lena Petrisi 0240-86467 Facklig kontaktperson Vision 0240-86000 Akademikerförbundet SSR 0240-86000 Ansökan Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2013-09-20. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Ludvika kommun
Ort: Ludvika
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare, barn- och ungdomsenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare, barn- och ungdomsenheten

Marnässkolan söker lärare i svenska som andra språk
Ludvika kommun växer! ABB och STRI är världsledande inom elkraftöverföring och investerar för framtiden. Spendrups bryggeri, Säfsen Resort och gruvindustrin är andra som satsar stort. Många flyttar hit och boende finns i alla former, alltid naturnära. Vi i Ludvika kommun är entusiastiska inför framtiden. För att lyckas ännu bättre behöver vi dig! I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. Alla resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola och särskola, inkl Kostorganisation i egen regi, och också individ- och familjeomsorg. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter • Planera, genomföra och utvärdera undervisning i främst Svenska som andra språk för nyanlända och övriga SVA-elever samt övriga förekommande pedagogiska arbetsuppgifter på skola årskurs F-6 i enlighet med skolans styrdokument, individuellt, i arbetslag och med föräldrar.  • Du deltar aktivt i att utveckla framgångsrika lärmiljöer tillsammans med övriga på skolan. • Det pågår ett flertal satsningar inom skolan bl a satsning på matematik, lärande för bedömning och att öka den specialpedagogiska kompetensen. Kvalifikationer • Behörig lärare med inriktning SVA samt gärna specialpedagogik. Eller erfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig. Vi ser det som meriterande om du talar somaliska.  • Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa konflikter. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet. • Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevernas behov och tycker det är roligt att arbeta med ungdomar. Erfarenhet av Komet/Cope och/eller ART är meriterande. Anställningsvillkor Tillsvidareanställning. Heltid. F om Snarast Kontaktperson Mikael Johansson, rektor. Telefon 0240-861 42 Facklig kontaktperson Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000 Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000 Ansökan Välkommen med din ansökan senast den 20 september 2013. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssytem.
Företag: Ludvika kommun
Ort: Ludvika
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Marnässkolan söker lärare i svenska som andra språk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Marnässkolan söker lärare i svenska som andra språk

Marnässkolan söker vikarierande fritidspedagog
Ludvika kommun växer! ABB och STRI är världsledande inom elkraftöverföring och investerar för framtiden. Spendrups bryggeri, Säfsen Resort och gruvindustrin är andra som satsar stort. Många flyttar hit och boende finns i alla former, alltid naturnära. Vi i Ludvika kommun är entusiastiska inför framtiden. För att lyckas ännu bättre behöver vi dig! I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. Alla resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola och särskola, inkl Kostorganisation i egen regi, och också individ- och familjeomsorg. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter • Arbete på fritidshem. Planera, genomföra och utvärdera verksamheten på fritidshemmet. Även viss undervisning i främst årskurs 5 i enlighet med skolans styrdokument, individuellt och i arbetslag. • Du deltar aktivt i att utveckla framgångsrika lärmiljöer tillsammans med övriga på skolan. • Det pågår ett flertal satsningar inom skolan bl a satsning på matematik, lärande för bedömning och att öka den specialpedagogiska kompetensen. Kvalifikationer • Behörig fritidspedagog eller motsvarande som arbetsgivaren finner likvärdigt. Erfarenhet av att arbeta med mångkulturella barn/elevgrupper. Gärna dokumenterad kunskap eller erfarenhet av barn med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning. • Du har en positiv människosyn, är ansvarstagande och har god samarbetsförmåga. Du har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa konflikter. • Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevernas behov och tycker det är roligt att arbeta med ungdomar. Erfarenhet av Komet/Cope och/eller ART är meriterande. Anställningsvillkor Vikariat. Heltid. 130916-131220 Kontaktperson Mikael Johansson, 0240-861 42 Facklig kontaktperson Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000 Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000 Ansökan Välkommen med din ansökan senast den 20 september 2013. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssytem.
Företag: Ludvika kommun
Ort: Ludvika
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Marnässkolan söker vikarierande fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Marnässkolan söker vikarierande fritidspedagog

Enhetschef till hemtjänsten Sunnansjö/Nyhammar
ABB och STRI är världsledande inom elkraftöverföring och investerar för framtiden. Spendrups bryggeri, Säfsen Resort och gruvindustrin är andra som satsar stort. Många flyttar hit och boende finns i alla former, alltid naturnära. Vi i Ludvika kommun är entusiastiska inför framtiden. För att lyckas ännu bättre behöver vi dig! Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter och sjuksköterskor. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.Arbetsuppgifter • Du ska leda och fördela arbetet utifrån vård- och omsorgsnämndens mål. • Du ansvarar för personalverksamheten med budget och arbetsmiljöansvar inom egna området. I arbetsuppgifterna ingår även rapportering och dokumentation. Kvalifikationer • Du har högskoleutbildning med inriktning mot äldre och personer med funktionsnedsättningar eller annan högskoleutbildning som arbets¬givaren prövar likvärdig. • Erfarenhet från tidigare ledarskaps¬befatt¬ningar med budget och personalansvar är ett krav. • Du ska ha ett ekonomiskt förhållningssätt och förmåga att engagera och motivera medarbetare. • Du ska också ha förmåga att driva förändringspro¬cesser med brukaren i fokus. • Vi förutsätter att du har körkort och tillgång till egen bil, samt kompetens att arbeta med IT-stöd och har god datorvana. Anställningsvillkor Tillsvidareanställning. Heltid, dagtid må-fr. Tillträdesdag enligt överenskommelse, under förutsättning att nödvändiga beslut tas. Kontaktperson Områdeschef Cecilia Lantz 0240-868 78 Facklig kontaktperson Kommunal, Marie Karlsson eller Helene Axelsson via kommunensväxel 0240-86000 Ansökan Välkommen med din ansökan senast den 27 september. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem
Företag: Ludvika kommun
Ort: Ludvika
Publicerad : 09-07
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef till hemtjänsten Sunnansjö/Nyhammar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef till hemtjänsten Sunnansjö/Nyhammar

Fritidspedagog/Förskollärare/Lärare mot yngre år
Ludvika kommun växer! ABB och STRI är världsledande inom elkraftöverföring och investerar för framtiden. Spendrups bryggeri, Säfsen Resort och gruvindustrin är andra som satsar stort. Många flyttar hit och boende finns i alla former, alltid naturnära. Vi i Ludvika kommun är entusiastiska inför framtiden. För att lyckas ännu bättre behöver vi dig! I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. Alla resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola och särskola, inkl Kostorganisation i egen regi, och också individ- och familjeomsorg. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter: • Pedagogiskt arbete med barn i åldern 6-13 år. Du ansvarar tillsammans med övriga i arbetslaget för planering, genomförande, dokumentation och uppföljning/utvärdering av verksamheten utifrån gällande styrdokument. • Ni skapar en miljö tillsammans i arbetslaget som utgår från barnens behov och intressen, där barnen får känna inflytande och vara delaktiga i utformningen av fritidshemmets miljö och verksamhet. • Som fritidspedagog/förskollärare i fritidshem tar du ansvar för att skapa och utveckla en trygg och säker miljö som lockar och utmanar barnen till aktivitet, lärande och ansvarstagande. Samarbete med föräldrar och övrig personal. Kvalifikationer: • Du har fritidspedagog-/förskollärarutbildning eller en lärarutbildning mot de yngre åren. • Du har ett positivt förhållningssätt i mötet med människor och har en god samarbetsförmåga och ser arbetslaget som en tillgång där vi tillsammans driver verksamhetsutveckling. Du har förmåga att skapa lugn och trygghet i fritidsgruppen. • Du har goda kunskaper om lekens betydelse för lärande och barns utveckling. Du kan arbeta självständigt och har lätt att skapa goda relationer med barn och vuxna. Anställningsvillkor Tillsvidareanställning. Heltid. From 2013-10-01 Kontaktperson Eva Valtonen 0240-864 84 Facklig kontaktperson Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000 Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000 Ansökan Välkommen med din ansökan senast 2013-09-23. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.
Företag: Ludvika kommun
Ort: Ludvika
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog/Förskollärare/Lärare mot yngre år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog/Förskollärare/Lärare mot yngre år

Förskollärare Grängesbergs förskolor
Ludvika kommun växer! ABB och STRI är världsledande inom elkraftöverföring och investerar för framtiden. Spendrups bryggeri, Säfsen Resort och gruvindustrin är andra som satsar stort. Många flyttar hit och boende finns i alla former, alltid naturnära. Vi i Ludvika kommun är entusiastiska inför framtiden. För att lyckas ännu bättre behöver vi dig! I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. Alla resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola och särskola, inkl Kostorganisation i egen regi, och också individ- och familjeomsorg. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter: • Pedagogiskt arbete med barn i åldern 1-5 år. Du ansvarar tillsammans med övriga i arbetslaget för planering, genomförande, dokumentation och uppföljning/utvärdering av verksamheten utifrån gällande styrdokument. • Ni skapar en miljö tillsammans i arbetslaget som utgår från barnens behov och intressen, där barnen får känna inflytande och vara delaktiga i utformningen av förskolans miljö och verksamhet. • Som förskollärare i förskolan tar du ansvar för att skapa och utveckla en trygg och säker miljö som lockar och utmanar barnen till aktivitet, lärande och ansvarstagande. Samarbete med föräldrar och övrig personal. • Ludvika kommun satsar på arbetet med det systematiska kvalitetsarbetet för förskolan. Genom den pedagogiska dokumentationen följs förskolan upp, utvärderas och utvecklas. • Tjänsten innebär en tillsvidareanställning i Ludvika kommun med 1:a placering vid Grängesbergs förskolor. Kvalifikationer: • Du har förskollärarutbildning eller lärarutbildning mot de yngre åren. • Du har ett positivt förhållningssätt i mötet med människor och har en god samarbetsförmåga och ser arbetslaget som en tillgång där vi tillsammans driver verksamhetsutveckling. Du har förmåga att skapa lugn och trygghet i barngruppen. • Du har goda kunskaper om lekens betydelse för lärande och små barns utveckling. Du kan arbeta självständigt och har lätt att skapa goda relationer med barn och vuxna. Anställningsvillkor Tillsvidareanställning. Heltid. Tillträde snarast Kontaktperson Förskolechef Anette Hesselgren Berggren, tel. 0240-56 58 49 Facklig kontaktperson Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000 Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000 Ansökan Välkommen med din ansökan senast 29 september 2013. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.
Företag: Ludvika kommun
Ort: Ludvika
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare Grängesbergs förskolor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare Grängesbergs förskolor

Tf kanslichef
Ludvika kommun växer!ABB och STRI är världsledande inom elkraftöverföring och investerar för framtiden. Spendrups bryggeri, Säfsen Resort och gruvindustrin är andra som satsar stort. Många flyttar hit och boende finns i alla former, alltid naturnära. Vi i Ludvika kommun är entusiastiska inför framtiden. För att lyckas ännu bättre behöver vi dig! Stöd och styrningsförvaltningen arbetar med att effektivisera verksamheten för att frigöra medel till kärnverksamheterna i de övriga förvaltningarna. Förvaltningen arbetar med en hög grad av samordning och standardisering för att säkerställa helhetssyn, effektivitet och kvalitet. En annan mycket viktig del av verksamheten är att utveckla och förvalta kommunens gemensamma processer och arbetssätt.Arbetsuppgifter Passa på att prova andra arbetsuppgifter under drygt ett år då vår nuvarande kanslichef ska vara föräldraledig. Arbetsuppgifterna hos kanslienheten är varierande. Kanslienheten har ansvar för nämnds- och kontorsadministration, information och grafisk design, säkerhetsarbete, sammanträdesservice, vissa näringslivsfrågor, samhällsbetalda resor samt försäljning av biljetter via resecentrum. Det är därför viktigt att du är nyfiken och genuint intresserad av att lära dig nya saker. Under år 2014 ansvarar kanslienheten för att administrera och genomföra två val och som kanslichef kommer du att ha en viktig roll som övergripande ansvarig. Du kommer att ha personal- och ekonomiansvar samt ingå i förvaltningens ledningsgrupp. Vår ledningsgrupp är inne i en spännande utvecklingsfas som du har möjlighet att vara med att påverka. Kvalifikationer Lämplig bakgrund är akademisk utbildning, gärna med inriktning på juridik eller förvaltningskunskap. Du bör ha erfarenhet av personalansvar och arbetsmijöfrågor. Erfarenhet av att leda och driva projekt är meriterande. Rollen som kanslichef ställer krav på gott omdöme och god förmåga till samarbete. Kanslichefen är systematisk och noggrann men också utvecklings- och förändringsinriktad. Anställningsvillkor Vikariat. Heltid från och med 2013-12-01 till och med 2014-10-31. Kontaktperson Jessica Hedlund, kanslichef, tel 0240-86656 Jan Lindström, förvaltningschef, tel 0240-86155 Facklig kontaktperson Facklig kontaktperson nås via kommunens växel tel 0240-86000 Ansökan Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 2013-09-29. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.
Företag: Ludvika kommun
Ort: Ludvika
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Tf kanslichef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tf kanslichef

HANDLÄGGARE till HÅKSBERGS/SÖRVIKS utbildningsområde LUDVIKA KOMMUN
Ludvika kommun växer! ABB och STRI är världsledande inom elkraftöverföring och investerar för framtiden. Spendrups bryggeri, Säfsen Resort och gruvindustrin är andra som satsar stort. Många flyttar hit och boende finns i alla former, alltid naturnära. Vi i Ludvika kommun är entusiastiska inför framtiden. För att lyckas ännu bättre behöver vi dig! I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. Alla resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola och särskola, inkl Kostorganisation i egen regi, och också individ- och familjeomsorg. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter • Som handläggare kommer du vara en del av utbildningsområdets administrativa ledning i nära samarbete med rektor, förskolechef och personal samt elever och vårdnadshavare. • Ditt uppdrag innebär ett övergripande ansvar gällande ekonomi/fakturahantering, personal- och elevadministration, arkiv- och diarieföring, statistik samt övriga administrativa arbetsuppgifter • Du kommer också att få ansvara för verksamhetsns webbsida som webbredaktör • Tjänstens är fördelad mellan förskola/skola Håksberg- och Sörviks utbildningsområde, vilket förutsätter bil och körkort Kvalifikationer • Ekonomisk utbidning på högskolenivå • Har du läst personaladministration och har kunskap i Procapita, Heroma och KIR samt vana att registrar div statistik etc ses detta som meriterande • Du är en van dataanvändare och känner dig orädd och bekäm i olika programvaror. • Du har en postiv människosyn och har god förmåga att skapa goda relationer samt förebygga och lösa konflikter.   • Du har trygghet i dig själv och en fallenhet för att skapa goda relationer mellan dig och din omgivning. • Du är kreativ, noggrann, flexibel och lyhörd och tycker att det är roligt att arbeta i en kreativ miljö.   Som handläggare hos oss kommer du till två härliga utbildningsområden Håksberg och Sörvik   Anställningsvillkor Tillsvidareanställning. Heltid. Kontaktperson BoLennart Johannesson rektor 0240-86231 Facklig kontaktperson VISION, via kommunens växel 0240 – 86 000 Ansökan Varmt välkommen med din ansökan till oss senast den 2013-10-07
Företag: Ludvika kommun
Ort: Ludvika
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga HANDLÄGGARE till HÅKSBERGS/SÖRVIKS utbildningsområde LUDVIKA KOMMUN jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: HANDLÄGGARE till HÅKSBERGS/SÖRVIKS utbildningsområde LUDVIKA KOMMUN

Musiklärare Lorensbergaskolan 7-9
Ludvika kommun växer! ABB och STRI är världsledande inom elkraftöverföring och investerar för framtiden. Spendrups bryggeri, Säfsen Resort och gruvindustrin är andra som satsar stort. Många flyttar hit och boende finns i alla former, alltid naturnära. Vi i Ludvika kommun är entusiastiska inför framtiden. För att lyckas ännu bättre behöver vi dig! I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. Alla resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola och särskola, inkl Kostorganisation i egen regi, och också individ- och familjeomsorg. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter • Vi söker en musiklärare, gärna i kombination med annat ämne, till Lorensbergaskolan 7-9. Du kommer att tillhöra ett arbetslag och vara mentor. Du ska vara positiv till att arbeta med Lorensbergas pedagogiska inriktning spår. I spår läser elever ett teoretiskt ämne i taget. En viktig faktor är inkludering, där ingen nivågruppering förekommer. • Som musiklärare ska du ha ett övergripande ansvar över skolans evenemang, som kräver musikaliska insatser, exempelvis skolavslutning, lucia och kör. • Det pågår ett flertal satsningar inom skolan bl a satsning på matematik, lärande för bedömning och att öka den specialpedagogiska kompetensen. Kvalifikationer • Musiklärarutbildning. Ytterligare ämneskompetens är meriterande • Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa konflikter. • Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevernas behov och tycker det är roligt att arbeta med ungdomar. Anställningsvillkor Tillsvidareanställning. Heltid. Tillträde snarast Kontaktperson Rektor Göran Törnqvist, 0240-862 68 Facklig kontaktperson Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000 Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000 Ansökan Välkommen med din ansökan senast den 2013-10-12. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssytem.
Företag: Ludvika kommun
Ort: Ludvika
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Musiklärare Lorensbergaskolan 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Musiklärare Lorensbergaskolan 7-9

Kommunsekreterare
Ludvika kommun växer!ABB och STRI är världsledande inom elkraftöverföring och investerar för framtiden. Spendrups bryggeri, Säfsen Resort och gruvindustrin är andra som satsar stort. Många flyttar hit och boende finns i alla former, alltid naturnära. Vi i Ludvika kommun är entusiastiska inför framtiden. För att lyckas ännu bättre behöver vi dig! Stöd och styrningsförvaltningen arbetar med att effektivisera verksamheten för att frigöra medel till kärnverksamheterna i de övriga förvaltningarna. Förvaltningen arbetar med en hög grad av samordning och standardisering för att säkerställa helhetssyn, effektivitet och kvalitet. En annan mycket viktig del av verksamheten är att utveckla och förvalta kommunens gemensamma processer och arbetssätt.Arbetsuppgifter Som kommunsekreterare har Du en nyckelbefattning! Du sitter mitt i händelsernas centrum, med ett stort kontaktnät och vet vad som är på gång i kommunen. Du har en viktig roll och utgör en länk mellan kommunens verksamheter. Vår nuvarande kommunsekreterare går i pension men kommer att arbeta kvar i organisationen till efter valen 2014. Vi vill därför passa på att göra en välfungerande överlämning, där Du har möjlighet att ta tillvara kunskaper och erfarenheter. Detta samtidigt som Ludvika kommun är inne i ett spännande och expanderande utvecklingsarbete! Du kommer att vara ansvarig för och administrera kommunstyrelsens sammanträden, dess arbetsutskott och kommunfullmäktige, krisledningsnämnden samt valnämnden. Detta innebär viss tjänstgöring under kvällstid. I tjänsten ingår att upprätta förslag till svar på motioner och remissyttranden samt att delta i projekt och utredningar där Din sakkunskap behövs. Du kommer i Din roll att konsulteras i allehanda frågor av både politiker och tjänstemän från kommunens förvaltningar. Kommunsekreteraren sammankallar till nämndsekreterarträffar och ansvarar för utveckling av nämndsadministration och ärendehantering inom Ludvika kommun. Tjänsten är organisatoriskt placerad inom stöd- och styrningsförvaltningens kansli med kanslichefen som närmaste chef. Kanslienheten har ett kommunövergripande ansvar för dokument- och ärendehanteringen och vi arbetar för att skapa en modern elektronisk sammanträdesprocess. Vi arbetar i dokument- och ärendehanteringssystemet W3D3 och satsar på att utveckla våra processer i hela ärendehanteringskedjan. Eftersom år 2014 är valår kommer Du inledningsvis till stor del arbeta med valfrågor och valadministration. Kvalifikationer Vi söker Dig som har akademisk, samhällsvetenskaplig och/eller juridisk utbildning. Dina IT-kunskaper är goda och Du är intresserad av e-förvaltning och vill bidra till utvecklingen inom området. Vi söker Dig som är systematisk och noggrann men också utvecklings- och förändringsinriktad. Som person är Du serviceinriktad, social och bra på att uttrycka dig i både tal och skrift. Vi ställer stora krav på samarbetsförmåga, flexibilitet och initiativkraft varför personlig lämplighet kommer att väga tungt vid tillsättningen av tjänsten. Tidigare erfarenhet från arbete i politiskt styrd organisation, givetvis med valarbete och erfarenhet av processledning samt juridisk kunskap inom nämndsadministration är meriterande. Anställningsvillkor Heltid. Tillsvidare från och med 2013-11-04. Viss kvällstjänstgöring förekommer. Kontaktperson Jessica Hedlund, kanslichef, tel 0240-86656 Facklig kontaktperson Vision, tel 0240-86735 Ansökan Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 2013-10-06. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.
Företag: Ludvika kommun
Ort: Ludvika
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Kommunsekreterare jobb, Kommunsekreterare Ludvika, Kommunsekreterare Ludvika kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kommunsekreterare

Systemutvecklare inom IT
Ludvika kommun växer!ABB och STRI är världsledande inom elkraftöverföring och investerar för framtiden. Spendrups bryggeri, Säfsen Resort och gruvindustrin är andra som satsar stort. Många flyttar hit och boende finns i alla former, alltid naturnära. Vi i Ludvika kommun är entusiastiska inför framtiden. För att lyckas ännu bättre behöver vi dig! Stöd och styrningsförvaltningen arbetar med att effektivisera verksamheten för att frigöra medel till kärnverksamheterna i de övriga förvaltningarna. Förvaltningen arbetar med en hög grad av samordning och standardisering för att säkerställa helhetssyn, effektivitet och kvalitet. En annan mycket viktig del av verksamheten är att utveckla och förvalta kommunens gemensamma processer och arbetssätt.Arbetsuppgifter Arbetet går ut på att ge support till systemanvändare samt att aktivt delta i utvecklingsarbetet. Arbetsuppgifterna består bland annat av installationer, drift och underhåll av system, utveckling av integrationer mellan system och administration av databaser. En annan viktig del är deltagande i olika projekt, bland annat att vara aktiv i utveckling av nya e-tjänster. Kvalifikationer Vi söker en systemutvecklare som har erfarenhet/kunskap om databaser och programmering. Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom förmåga att arbeta i grupp, ta egna initiativ, kunna arbeta självständigt, vara öppen och lyhörd samt vara professionell i ditt bemötande. Du ska tycka att dokumentation är viktigt och arbeta kundorienterat. Eftergymnasial utbildning inom IT/Data/Systemvetenskap. Tidigare erfarenhet av att ha arbetat som systemutvecklare inom IT. Goda generella IT-kunskaper Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Erfarenhet av arbete i projektform både som deltagare och projektledare. Körkort fordras. Anställningsvillkor Tillsvidareanställning, heltid. Kontaktperson Jan Arnberg, systemutvecklare, tfn 0240-869 82 Gunilla Andersson, tf sektionschef, tfn 0240-867 96 Facklig kontaktperson Jan Arnberg, Sveriges ingenjörsförbund, tfn 0240-869 82 Magnus Danielsson, Vision, tfn: 0240-860 00 Ansökan Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 3 oktober 2013. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.
Företag: Ludvika kommun
Ort: Ludvika
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare inom IT jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare inom IT

Fritidspedagog Björkås skola/fritidshem
Ludvika kommun växer! ABB och STRI är världsledande inom elkraftöverföring och investerar för framtiden. Spendrups bryggeri, Säfsen Resort och gruvindustrin är andra som satsar stort. Många flyttar hit och boende finns i alla former, alltid naturnära. Vi i Ludvika kommun är entusiastiska inför framtiden. För att lyckas ännu bättre behöver vi dig! I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. Alla resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola och särskola, inkl Kostorganisation i egen regi, och också individ- och familjeomsorg. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter: • Du ansvarar tillsammans med övriga i arbetslaget för planering, utförande och utvärdering av fritidsverksamheten utifrån gällande styrdokument.  • I tjänsten ingår idrottsundervisning i åk F-3.  • Tjänsten innebär en tillsvidareanställning i Ludvika kommun med 1:a placering vid Björkås fritidshem.  Kvalifikationer: • Du har fritidspedagogutbildning. • Du är flexibel och initiativrik, har lätt för att samarbeta med elever, personal och föräldrar.  • Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Anställningsvillkor Tillsvidareanställning. Heltid fr.o.m. 1 november 2013 Kontaktperson Rektor Frida Hallmans tel. 0240-56 57 86 Facklig kontaktperson Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000 Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000 Ansökan Välkommen med din ansökan senast 2 oktober 2013. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.
Företag: Ludvika kommun
Ort: Ludvika
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog Björkås skola/fritidshem jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog Björkås skola/fritidshem

Verksamhetscontroller/utvecklare
Ludvika kommun växer!ABB och STRI är världsledande inom elkraftöverföring och investerar för framtiden. Spendrups bryggeri, Säfsen Resort och gruvindustrin är andra som satsar stort. Många flyttar hit och boende finns i alla former, alltid naturnära. Vi i Ludvika kommun är entusiastiska inför framtiden. För att lyckas ännu bättre behöver vi dig! Stöd och styrningsförvaltningen arbetar med att effektivisera verksamheten för att frigöra medel till kärnverksamheterna i de övriga förvaltningarna. Förvaltningen arbetar med en hög grad av samordning och standardisering för att säkerställa helhetssyn, effektivitet och kvalitet. En annan mycket viktig del av verksamheten är att utveckla och förvalta kommunens gemensamma processer och arbetssätt.Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att säkerställa att kommunens vision och mål genomsyrar hela organisationen. Det innebär att du i huvudsak kommer att arbeta med verksamhetsuppföljning och internkontroll. Projektledning, utredningsuppdrag och kvalitetssäkring kommer också att vara en stor del av dina arbetsuppgifter. Ett strategiskt viktigt projekt, där du kommer ha en viktig roll, är kommunens gemensamma värdegrundsarbete. Kvalifikationer Vi söker dig som: - Kan bidra till fortsatt utveckling av kommunen. - Har ett konsultativt förhållningssätt och en utpräglad, god samarbetsförmåga. - Är en god kommunikatör. - Har erfarenhet från politiskt styrd organisation. - Har god strategisk förmåga. - Kan förklara ekonomi på ett pedagogiskt sätt samt bidra till att implementera ett målinriktat tänkande i organisationen. - Är resultatorienterad och får saker att hända! - Har erfarenhet av att arbeta med förändringsarbete och ständiga förbättringar. Du har följande med dig: - Adekvat högskoleexamen, gärna med ekonomisk inriktning. - Erfarenhet av ledarskap och konsultativt arbetssätt. - Erfarenhet av liknande uppdrag är meriterande. Du som blir aktuell för uppdraget kommer att ingå som en del i kommunchefens stab med ett starkt utvecklingsfokus. Det är viktigt att du är en kugge i det teamet och din personliga lämplighet blir avgörande. Du rapporterar direkt till kommunchefen och ingår i koncernledningsgruppen. Anställningsvillkor Heltid Tillsvidare, tillträde snarast Kontaktperson Thomas Lagerström, kommunchef tel 0240-86210 Facklig kontaktperson Nås via kommunens växel, tel. 0240-86000 Ansökan Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 2013-10-13. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.
Företag: Ludvika kommun
Ort: Ludvika
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Verksamhetscontroller/utvecklare jobb, Verksamhetscontroller/utvecklare Ludvika, Verksamhetscontroller/utvecklare Ludvika kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verksamhetscontroller/utvecklare

Fritidskonsulent - Kultur- och fritidsförvaltningen
ABB och STRI är världsledande inom elkraftöverföring och investerar för framtiden. Spendrups bryggeri, Säfsen Resort och gruvindustrin är andra som satsar stort. Många flyttar hit och boende finns i alla former, alltid naturnära. Vi i Ludvika kommun är entusiastiska inför framtiden. För att lyckas ännu bättre behöver vi dig! Kultur- och fritidsförvaltningen arbetar med allmänkulturella frågor, kulturmiljövård, föreningsstöd, konsumentvägledning, ungdomsfrågor, omsorgsfritid och lotteritillstånd. Kultur och fritidsförvaltningen arbetar även med invandrar- och flyktingmottagning, tolkservice, Folket hus med fest och konferenslokaler, bibliotek, Ludvika sporthall och Grängesbergs badhus. Arbetsuppgifter Som fritidskonsulent samarbetar du med idrotts- och fritidsföreningarna inom Ludvika kommun för att skapa goda förutsättningar för ett rikt föreningsliv. Utveckling/förnyelse sker genom gemensam och öppen dialog. Du ansvarar för mål, verksamhetsplan/budget, utveckling, uppföljning, bidragshandläggning, arrangör/deltagande av/vid evenemang, lovaktiviteter, samt deltar i förvaltningens övriga arbete. Arbetet har inslag av både kvälls- och helgarbete. Kvalifikationer Högskoleutbildning med inriktning på idrotts- och föreningssektorn eller motsvarande arbetslivserfarenheter. Erfarenhet/kunskap om föreningslivet och dess drivkrafter samt vana att arbeta i nätverk med omgivningen. Erfarenhet från administration och bidragsgivning. Stor vikt läggs vid att du kan arbeta självständigt och tar ansvar för mål och resultat. Datorvana. Kunskap om hemsidesbearbetning, beräkningar inom ekonomi/statistik är en merit. Anställningsvillkor Heltid, 40/40. Tillträdesdag 7 januari 2014. Kontaktperson Enhetschef för fritid Peter Hoxell, 0240-862 60 Facklig kontaktperson Vision, Maria Morén, 0240-862 70. Ansökan Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 17 oktober 2013. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.
Företag: Ludvika kommun
Ort: Ludvika
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidskonsulent - Kultur- och fritidsförvaltningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidskonsulent - Kultur- och fritidsförvaltningen

Leg arbetsterapeut, KommunRehab
ABB och STRI är världsledande inom elkraftöverföring och investerar för framtiden. Spendrups bryggeri, Säfsen Resort och gruvindustrin är andra som satsar stort. Många flyttar hit och boende finns i alla former, alltid naturnära. Vi i Ludvika kommun är entusiastiska inför framtiden. För att lyckas ännu bättre behöver vi dig! Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter och sjuksköterskor. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.Arbetsuppgifter • Teamarbete med enhetschef, sjuksköterska och vård- och omsorgspersonal. • Utreda och bedöma behov av arbetsterapi. • Handledning av brukare i deras vardag. • Handledning/utbildning av vård- och omsorgspersonal. • Tillgodose hjälpmedelsbehov. Kvalifikationer • Du är leg arbetsterapeut med intresse av att arbeta med människor och har förmåga att samarbeta med andra personalkategorier i verksamheten. • Du ska kunna arbeta självständigt och ta eget ansvar i yrkesproffesionen. • Du ska arbeta strukturerat och målinriktat utifrån brukarens individuella behov samt kunna handleda brukaren och vård- och omsorgspersonalen i vardagssituationer. • Du ska också vara flexibel och anpassningsbar till nya omständigheter i arbetsupptifterna eller arbetssituationen. Erfarenhet från verksamhetsområdet ses som meriterande. • VI förutsätter att du har körkort samt kompetens att arbeta med IT-stöd och har god datorvana. Anställningsvillkor Vikariat t o m den 31 augusti 2014. Tillträdesdag enligt överenskommelse. Heltid, dagtid. Fast lön, ange löneanspråk. Kontaktperson 1:e enhetschef Eva Krifors tfn 0240-860 95 Facklig kontaktperson FSA Gunilla Nilsson tfn 0225-494 424 Ansökan Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 7 oktober. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.
Företag: Ludvika kommun
Ort: Ludvika
Publicerad : 09-21
Sök fler jobb liknande: lediga Leg arbetsterapeut, KommunRehab jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg arbetsterapeut, KommunRehab

Sjuksköterskor till resursgruppen
ABB och STRI är världsledande inom elkraftöverföring och investerar för framtiden. Spendrups bryggeri, Säfsen Resort och gruvindustrin är andra som satsar stort. Många flyttar hit och boende finns i alla former, alltid naturnära. Vi i Ludvika kommun är entusiastiska inför framtiden. För att lyckas ännu bättre behöver vi dig! Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter och sjuksköterskor. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta. Arbetsuppgifter • Du ska arbeta med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom kommunal vård och omsorg, LSS och psykiatri. • Ditt ansvarsområde sträcker sig inom hela kommunen. • Du ska leda övrig omvårdnadspersonal i den medicinska omvårdnaden. • Dokumentation sker i ärendehanteringssystemet Procapita. Kvalifikationer • Du är leg. sjuksköterska. Vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård alternativt äldrevård är meriterande. • Du ska kunna arbeta självständigt och ta eget ansvar i yrkesprofessionen. • Du ska vara flexibel, klara tidspress och svårhanterliga situationer. • Du ska kunna leda omvårdnadspersonal och ha lätt för att samarbeta. • Vi förutsätter att du har körkort samt kompetens att arbeta med IT-stöd och har god datorvana. Anställningsvillkor Tillsvidareanställning samt vikariat. Heltid. Tillträde enligt överenskommelse under förutsättning att nödvändiga beslut tas. Fast lön, ange löneanspråk. Kontaktperson 1:e enhetschef Eva Krifors tfn 0240-860 95 Facklig kontaktperson Vårdförbundet Alexandra Yngvesson, via kommunens växel 0240-86000 Ansökan Välkommen med din ansökan senast den 7 oktober. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem
Företag: Ludvika kommun
Ort: Ludvika
Publicerad : 09-21
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor till resursgruppen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor till resursgruppen


Sök lediga jobb Ludvika kommun

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se