Luleå jobb - lediga jobb

Luleå jobb Luleå jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Luleå. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Luleå. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Servitris/servitör restaurang i Luleå- Luleå

 2. Köksmästare- Luleå

 3. kock till Harrys Pub & Restaurang i Luleå- Luleå

 4. Institutionsadministratör- Luleå

 5. IT-support sökes till Luleå- Luleå

 6. Vikarierande distriktsjurist- Luleå

 7. Huvudledare Knatteskutt idrott Luleå HT-13- Luleå

 8. Assisterande dansledare Luleå HT 13- Luleå

 9. Projektledare VS - Luleå- Luleå

 10. Barnpassning på Hertsön Luleå- Luleå

 11. Produktionsansvarig med personalansvar- Arvidsjaur

 12. Sous Chef - à la carte kock- Luleå

 13. Personlig Assistent, Luleå- Luleå

 14. Gymnasielärare Yrkesämne Fordon- Luleå

 15. Gymnasielärare Yrkesämne Industri Svets- Luleå

 16. Kock på Restaurang Biggles på Luleå Airport- Luleå

 17. Rådgivare med specialpedagogisk kompetens inom synnedsättning till Luleå- Luleå

 18. Rådgivare med specialpedagogisk kompetens inom för- och särskola till Luleå- Luleå

 19. Fibertekniker Luleå- Luleå

 20. Lärare i sv/so till Kråkbergsskolan- Luleå

 21. Markarbetare till Luleå med omnejd!- Luleå

 22. Lärare sv/so till Svartöstadsskolan- Luleå

 23. Speciallärare till grundskolan- Luleå

 24. Specialpedagog till Mandaskolan- Luleå

 25. Lärare i textilslöjd till grundskolan- Luleå

 26. Lärare i träslöjd till Ormbergsskolan och Persöskolan- Luleå

 27. Lärare i sv/so till Avanskolan- Luleå

 28. Konsult inom kraftsystemanalys till Luleå- Luleå

 29. Handledare - Dagverksamhet/Företag- Luleå

 30. Handledare- Dagverksamhet/Café- Luleå

 31. Handledare- Dagverksamhet/Media- Luleå

 32. Lärare i hemkunskap till grundskolan- Luleå

 33. Doktorand i industriell elektronik -fokus övervakning av effekthalvledare- Luleå

 34. Doktorand i industriell elektronik -modellering ledningsbundna störningar- Luleå

 35. Doktorand inom inbyggda system- Luleå

 36. Doktorand inom industriell elektronik- Luleå

 37. Doktorand inom industriell elektronik- Luleå

 38. Doktorand inom industriell elektronik -tjänsteorienterade arkitekturer- Luleå

 39. Elgiganten Luleå söker avdelningsledare drift- Luleå

 40. Assisterande idrottsledare Luleå HT 13- Luleå


Mer beskrivning

Servitris/servitör restaurang i Luleå
Om företaget Häfener är en arbetsförmedling och ett rekryteringsbolag på internet som använder sig av sin webbplats www.job4sweden.se för uppdrag i sin rekrytering med fokus på den jobbsökande individens trygghet och kundanpassande rekryterings lösningar. Vi har en passion för att sammanföra kompetens på rätt plats där vi får se nya medarbetare och företag tillsammans ta de steg man vill för att lyckas. Vi söker just nu för kunds räkning en servitris/servitör till restaurang i Luleå Vi söker en servitris som är stresstålig, snabblärt, serviceminded, punktlig, social och glad. Arbetsuppgifterna kommer förutom servera våra gäster att vara bl.a kassahantering, matpackning Vi tillämpar direktrekrytering och du kommer anställas direkt av vår kund. Arbetsort: Luleå Omfattning: 100 % Välkommen med din ansökan via denna länk: http://www.job4sweden.se/externwebbplats-ansokan/ (Jobbansökningar via post undanbedes) Ange nedan referens i din ansökan
Företag: Häfener / job4sweden.se
Ort: Luleå
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Servitris/servitör restaurang i Luleå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servitris/servitör restaurang i Luleå

Köksmästare
Vi söker en ambitiös och erfaren köksmästare till Harrys Pub & Restaurang i Luleå Vi är mitt i en spännande utveckling och vill ha med dig med höga ambitioner när det gäller matlagning och gillar utmaningar, förutom att få arbeta i en stimulerande restaurangmiljö får du vara med och utveckla den nya nischen vi skall sätta på vår restaurang. Du som tycker om utveckling och utmaningar detta jobb är perfekt för dig. Din profil Vi söker dig som har erfarenhet som köksmästare eller som känner dig mogen för det ansvaret. Vi lägger stor vikt vid att du har ett modernt ledarskap och kan skapa en bra arbetsmiljö i köket. Vi är en liten restaurang där kök och servis jobbar väldigt nära på varann, därav är arbetsmiljön /teamwork något vi sätter stor vikt på. Stresstålighet och arbetsvilja sätter vi stor vikt på Arbetsuppgifterna har stor variation och du ansvarar för planering, inköp, ( a la carte, lunch, schemaläggning, egenkontroll, ledning och drift av köksverksamheten. Du kommer även att skapa våra menyer och ansvara för kvalitetskontrollen. Anställning Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillsättning enligt överenskommelse. Ansökan och kontaktpersoner Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss, Mari Wigren 070-6050283, 0920-231210 , före 14 augusti vill vi gärna se din ansökan Varje Harrys är unikt men alla erbjuder samma vänliga service, en bred prisvänlig meny och ett stort utbud av drycker och nöjen i en varm och gemytlig miljö. Något som också kännetecknar Harrys är vår strävan att ge våra gäster en exceptionell upplevelse och ge stort utrymme åt glädje och humor. Harrys vänder sig till gäster både i privata- och affärssammanhang. Målgruppen är köpstarka och festglada gäster i gruppen 25. En långsiktig stabil rörelse med hög lönsamhet åstadkoms genom ett populärt koncept i kombination med fördelaktiga inköpsavtal, kostnadseffektivitet och revenue management.
Företag: Harrys Pub & Restaurang Luleå
Ort: Luleå
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Köksmästare jobb, Köksmästare Luleå, Köksmästare Harrys Pub & Restaurang Luleå
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Köksmästare

kock till Harrys Pub & Restaurang i Luleå
Vi söker en ambitiös och erfaren kock till Harrys Pub & Restaurang i Luleå Vi är mitt i en spännande utveckling och vill ha med dig med höga ambitioner när det gäller matlagning och gillar utmaningar, förutom att få arbeta i en stimulerande restaurangmiljö får du vara med och nischa vår restaurang. Du som tycker om utveckling och utmaningar detta jobb är perfekt för dig. Din profil Vi söker dig som har erfarenhet som kock och har jobbat med ala carte tidigare, samt luncher, du skall även ta ansvar för det du gör och servera perfekt mat i alla lägen. Vi lägger stor vikt vid att vi tillsammans jobbar på arbetsmiljö i köket. Vi är en liten restaurang där kök och servis jobbar väldigt nära på varann, därav är arbetsmiljön /teamwork är något vi sätter stor vikt på Stresstålighet och arbetsvilja sätter vi stor vikt på Arbetsuppgifterna vi bedriver en verksamhet med lunch och ala carte, där av det är varierande arbetsveckor, samt förberedningsveckor Anställning Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillsättning enligt överenskommelse. Ansökan och kontaktpersoner Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss, Mari Wigren 070-6050283, 0920-231210 , före 14 augusti vill vi gärna se din ansökan Varje Harrys är unikt men alla erbjuder samma vänliga service, en bred prisvänlig meny och ett stort utbud av drycker och nöjen i en varm och gemytlig miljö. Något som också kännetecknar Harrys är vår strävan att ge våra gäster en exceptionell upplevelse och ge stort utrymme åt glädje och humor. Harrys vänder sig till gäster både i privata- och affärssammanhang. Målgruppen är köpstarka och festglada gäster i gruppen 25. En långsiktig stabil rörelse med hög lönsamhet åstadkoms genom ett populärt koncept i kombination med fördelaktiga inköpsavtal, kostnadseffektivitet och revenue management.
Företag: Harrys Pub & Restaurang Luleå
Ort: Luleå
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga kock till Harrys Pub & Restaurang i Luleå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: kock till Harrys Pub & Restaurang i Luleå

Institutionsadministratör
Institutionsadministratör Luleå tekniska universitet Inom området administrativt verksamhetsstöd vid Luleå tekniska universitet ingår all administrativ personal under en gemensam ledning. Personal inom verksamhetsstödet kan både arbeta centralt eller på institution. Vi söker nu en institutionsadministratör till institutionen för System och rymdteknik (SRT). Du kommer att ingå i en grupp som leds av en administrativ chef. Den här gruppen är en gemensam resurs för institutionen med syfte att ge administrativt stöd till institutionens prefekt, avdelningschefer, forskare, lärare och forskarstuderande. Du kommer att ingår i ett nätverk tillsammans med andra institutionsadministratörer, ni arbetar tillsammans för att utveckla och upprätthålla gemensamma rutiner och arbetssätt. Ett processorienterat arbetssätt är på väg att införas och det ska kännetecknas av samverkan, helhetssyn och flexibilitet. Arbetsuppgifter Som institutionsadministratör vid SRT kommer du att ingå i en mindre grupp som tillsammans ansvarar för: . Personaladministration - anställningsförordnanden, arvoden och reseräkningar . Institutionens diarium, arkiv och posthantering . Intern information . Administration kring forskarstuderande och forskarutbildning Kvalifikationer För befattningen krävs lägst gymnasiekompetens. Högskoleutbildning eller motsvarande samt erfarenhet inom arkiv och registratur och PA-området är meriterande. Du är en van datoranvändare med god förmåga att använda datorbaserade administrativa verktyg. För arbetet krävs god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska. Personlig profil Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som kännetecknas av god samarbetsförmåga och stor känsla för service. Du har förmåga att skapa goda kontakter med olika intressenter, är självgående, har ett strukturerat arbetssätt, tar egna initiativ och ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är van att ge råd och information om gällande regelverk och rutiner. Ytterligare information Lämnas av administrativ chef Ulrica van Deventer 0920 - 49 30 18, ulrica.van.deventer@ltu.se. Fackliga företrädare kan nås via Luleå tekniska universitets växel 0920-49 10 00. Ansökan Tillsättning sker efter sommaren och urval kommer i huvudsak att göras under augusti. Vi ser ändå gärna att du ansöker redan nu. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse. Vi ser helst att du söker befattningen via länken nedan där du bifogar personligt brev samt CV/meritförteckning. Du kan även skicka din ansökan märkt med referensnummer till Luleå tekniska universitet, Registrator, 971 87 Luleå eller elektroniskt till registrator@ltu.se Sista ansökningsdag: 2013-08-05
Företag: Luleå Tekniska Universitet
Ort: Luleå
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Institutionsadministratör jobb, Institutionsadministratör Luleå, Institutionsadministratör Luleå Tekniska Universitet
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Institutionsadministratör

IT-support sökes till Luleå
Bemannia söker en IT-support för ett konsultuppdrag i Luleå. Uppdraget startar 5 augusti och kommer att pågå året ut med chans till förlängning. Vår kund verkar i hela landet, men finns främst vid gränsorter med större resande- och godsflöden, i huvudsak i Stockholm, Göteborg och Malmö samt i Luleå där det mesta av IT-avdelningens verksamhet är baserad. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att ta emot samtal, registrera incidenter samt assistera företagets användare i frågor rörade dataprogram, främst Microsoft Windows 7 samt Office 2010. Dina kvalifikationer: - Utbildning inom aktuellt område - Minst tre års arbetslivserfarenhet inom området - Goda språkkunskaper i svenska och engelska i tal och i skrift - Kunskap om Microsoft Windows 7 samt Office 10 Det är meriterande om du har Microsoft Certified Professional (MCP) certifiering. Erfarenhet av bärbara datorer, trådlösa nätverk och mobil telefoni samt erfarenhet av Remedys ärendehanteringssystem. Har du även erfarenhet av Linux och datakommunikation samt känndedom om ITIL är det också meriterande. Dina personliga egenskaper: Som person har du ett stort intresse inom IT och är en van datoranvändare. Du är självgående och trivs med att ge god service. Du har god initiativförmåga och är noggrann i det du gör. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Så här söker du:: Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar. Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: "IT-support, Luleå" Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige. Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år. Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt! www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Företag: Bemannia Kontor
Ort: Luleå
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga IT-support sökes till Luleå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT-support sökes till Luleå

Vikarierande distriktsjurist
Vi arbetar för rätten till sunda, säkra och utvecklade arbetsförhållanden. Vi driver på för att det på varje arbetsplats ska finnas ett aktivt arbetsmiljöarbete, där alla vill och kan bidra. Vikarierande distriktsjurist Arbetsmiljöverket i Luleå söker en vikarierande distriktsjurist Dnr 2013/103584 Arbetsmiljöverket är ansvarig förvaltningsmyndighet för arbetsmiljö- och arbetstidsfrågor. Vi arbetar för rätten till sunda, säkra och utvecklade arbetsförhållanden. Vi driver på för att det på varje arbetsplats ska finnas ett aktivt arbetsmiljöarbete, där alla vill och kan bidra. Distriktet omfattar Norrbottens län som utgör 22 % av Sveriges yta. Distriktet har cirka 9 000 arbetsställen. Vi är 16 personer som arbetar på kontoret i Luleå. Vår ordinarie jurist kommer att vara tjänstledig från och med september för att pröva annat arbete. Vi söker därför en vikarie som kan arbeta hos oss i sex månader. Ditt nya jobb Som distriktsjurist samarbetar Du med inspektörerna och distriktets ledning i vår tillsyn av arbetsmiljölagstiftningen. Det kan gälla förbud, förelägganden, åtalsprövningar, sanktioner mm. Arbetet innebär självständiga uppgifter och ställer krav på god juridisk kompetens. Inom Arbetsmiljöverket finns jurister i alla distrikt och på huvudkontoret i Stockholm finns en juridisk avdelning. För att säkerställa enhetlighet i avgörande frågor har juristerna också ett etablerat nätverk. Arbetet kan innebära vissa resor i tjänsten. Tjänsten är placerad i Luleå. Vi söker dig med följande kompetens: - jur. kand - du har några års arbetslivserfarenhet - intresse för arbetsmiljöfrågor - god datorvana och god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift - kunna arbeta självständigt och målmedvetet - god förmåga att samverka och kommunicera med andra människor   Vi kommer att fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper för att både du och vi ska trivas med att arbeta tillsammans. Om du har frågor För ytterligare upplysningar är du välkommen att kontakta enhetschef Anita Israelsson, tel. 070-374 24 69. Fackliga företrädare är Åsa Sjöström Ross för SACO, tel. 070-374 21 93 och Eva Parissay för ST, tel. 010-730 95 99 alternativt Anders Olsson, tel. 010 730 97 68. Under aktuell semesterperiod kan ovanstående kontaktpersoner vara till viss del begränsade att nå. Urvalsarbetet påbörjas efter sista ansökningsdatum. Ansökan Välkommen med din ansökan senast den 12 augusti 2013.
Företag: Arbetsmiljöverket Distrikt Luleå INL
Ort: Luleå
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande distriktsjurist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande distriktsjurist

Huvudledare Knatteskutt idrott Luleå HT-13
Är du vår nya idrottsledare? Vill du arbeta med idrott och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Idrott är en rikstäckande verksamhet för nyfikna barn som vill prova på olika idrotter i åldern 3-9 år som arrangeras av Svenska Idrottsfrämjandet. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika idrotter och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för idrott och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt som består av 10 tillfällen med blandade idrottsaktiviteter/lekar. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och/eller på helger. Vi söker nu en ansvarig Huvudledare till Knatteskutt i Luleå inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara ansvarig ledare på träningarna. Att vara en pedagogisk idrottsledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter Knatteskutts färdiga upplägg. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för idrott - är intresserad och har erfarenhet av att leda barn - har en bra organisationsförmåga - är engagerad och ambitiös Alla ledare som jobbar för oss genomgår en utbildning som innehåller både teoretiska och praktiska delar. Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.lulea@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: 1. Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder idrott). 2. Skriv även en kort text där du visar hur du skulle presentera dig som ledare för verksamheten om du vore det. Berätta i den varför du brinner för att leda barn i idrott samt vilken utbildning och/eller erfarenhet som gör att du är rätt för att leda barnidrottsgrupperna. Då vi rekryterar till den här tjänsten tar vi kontakt med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet. Vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden. Läs gärna mer om vår verksamhet på www.knatteskutt.net
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Luleå
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Huvudledare Knatteskutt idrott Luleå HT-13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Huvudledare Knatteskutt idrott Luleå HT-13

Assisterande dansledare Luleå HT 13
Är du vår nya ledare? Vill du arbeta med dans och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Dans är en rikstäckande verksamhet för barn i åldern 3-9 år. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika dansstilar och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för dans och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Dans som består av 10 tillfällen med blandade dansstilar. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och på helger. Vi söker nu två assisterande Dansledare till Knatteskutt i Luleå inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara dansledare på träningarna. Att vara en pedagogisk dansledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter knatteskutts egna koncept. Det perfekta extrajobbet för dig som planerar att arbeta inom barn/danssektorn i framtiden och har barn och danserfarenhet sedan tidigare. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för dans - är intresserad av att leda barn - är engagerad och ambitiös Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.luleadans@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: * Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder dans.). Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden.
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Luleå
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande dansledare Luleå HT 13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande dansledare Luleå HT 13

Projektledare VS - Luleå
Isaksson rekrytering och bemanning AB Just nu rekryterar Isaksson Rekrytering & Bemanning en erfaren Projektledare inom VS. Vår kund är Skandinaviens främsta totalleverantör av tekniska installations- och servicetjänster för fastigheter och erbjuder en heltäckande specialistkompetens inom el, vs (värme och sanitet) samt ventilation. Arbetsuppgifter I rollen som projektledare inom VS kommer du att ansvara för vår kunds installationsprojekt från projektplanering till avslut. Du ansvarar för att leda och engagera vår kunds medarbetare och du kommer att arbeta aktivt med att utveckla och bevara kundrelationer. Du har ansvaret för resultatet, utförandet och budgeten i dina projekt. Företaget har flera spännande projektuppdrag i Luleå och i dina arbetsuppgifter ingår ansvar för inköp av material, utrustning och tjänster enligt kalkyl. Det är du som planerar resursinsatser och lämnar anbud på extra arbeten. Möjligheterna att påverka innehållet i ditt arbete är stora, du lägger själv upp jobbet för dig och ditt arbetslag. Kompetensprofil Vi söker dig som tidigare erfarenhet från tjänsten som projektledare från vs-branschen. Vi ser att du har goda kunskaper i ekonomi, erfarenhet av ledarskap, upphandling och inköp. Har du tidigare erfarenhet från rollen som ledande montör är det mycket meriterande. Då vår projektstyrning sker i datamiljö vill vi att du har god datorvana. B-körkort är ett krav då du ansvarar för entreprenader i Luleå med omnejd. Personliga egenskaper För att trivas i rollen som projektledare ska du ha goda ledarskapegenskaper och du är en engagerad ledare som har förmåga att driva projekt framåt. Du trivs med teknisk problemlösning och har ett strukturerat arbetssätt. Du är uthållig och resultatfokuserad och strävar efter projektens lönsamhet. Du bör därmed ha ett kundorienterat synsätt och besitta förmågan att bevara och utveckla goda affärsrelationer. Vad erbjuder vi Vår kund erbjuder dig en plats att växa och utvecklas, i en enhet som vågar satsa och dessutom får du goda anställningsvillkor. Kanske allra viktigast, du kommer att arbeta tillsammans med erfarna kollegor där vi hjälper och stödjer varandra. Hos vår uppdragsgivare får du möjlighet att arbeta med tekniskt utmanande projekt under välordnade arbetsförhållanden. Vår kund har goda förutsättningar för att arbeta strukturerat i vårt projekt hanteringssystem, övriga system och i vårt gemensamma arbetssätt för projekthantering. Du kommer att ingå i ett gott gäng på vår kunds vs-avdelning med 55 medarbetare. Kontoret i Luleå har även verksamheter inom el och ventilation och vi har ett nära samarbete mellan teknikområdena. Ansökan Sök tjänsten redan idag då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag! Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emelie Ryman, 0721-64 94 56 Välkommen med din ansökan!
Företag: Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Luleå
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare VS - Luleå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare VS - Luleå

Barnpassning på Hertsön Luleå
Vi söker för kunds räkning barnpassning ca 3kvällar/nätter/månad. Skicklighet, ärlighet, punktlighet och goda referenser är för oss viktiga egenskaper. Vi är ett hemserviceföretag som verkar i hela landet.
Företag: Extramamman/Anna Danielsbacka
Ort: Luleå
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Barnpassning på Hertsön Luleå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnpassning på Hertsön Luleå

Produktionsansvarig med personalansvar
Region Luleå omfattar Norrbottens och Västerbottens län och är organiserad i fyra arbetsområden. Nu söker vi till Skellefteå Älvdal en produktionsansvarig med personalansvar, placeringsort Arvidsjaur. Arbetsområde Skellefteå Älvdal består av verksamhet i Skellefteå, Norsjö, Sorsele, Arvidsjaur och Storuman. Vi erbjuder tjänster med leveransgaranti inom allt från städ, tvätt och fastighet till logistik och tillverkning. Arbetsbeskrivning Som produktionsansvarig kommer du att vara ansvarig för enhetens produktion/leverans och att verksamheten utvecklas enligt målbilden. I arbetet ingår budget- och prognosarbete, värdering av lager samt arbetsmiljöansvar. Organisatoriskt kommer du att vara underställd Industrichef. Du kommer även att ansvara för underställd personal. Önskvärda kvalifikationer * Utbildning på minst gymnasienivå * Erfarenhet av produktionsledning, sälj och marknadsarbete * Goda kunskaper i ekonomi och resultatuppföljning * Goda kunskaper att arbeta i olika datasystem * Erfarenhet av arbete i mångfald med både individer och grupper Personliga egenskaper Ditt ledarskap är situationsanpassat och präglas av engagemang. Du står för uppmärksamhet, initiativkraft och nytänkande. Du har lätt för att skapa kontakter och relationer. Genom din pålitlighet och uthållighet tar du oss mot uppsatta mål. Ansökan och övrig information Befattningens placering: Arvidsjaur Ansökan genom länk nedan: https://secure.webforum.com/form/samhalljobb/form.asp?sid=507650626 Kontaktpersoner Industrichef Berth Lundqvist, tel 0920-368 14 Arbetsområdeschef Simone Öhrner, tel 0910-73 42 42 Fackliga kontakter Ledarna, Anneli Silverhav, 0970-785 44 Unionen, Berit Jergefelt, 0920- 23 76 03 SACO, Annelie Näsström, tel 0910-342 87 Organisationsbeskrivning Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör. Vi erbjuder tjänster med leveransgaranti inom allt från städ, tvätt och fastighet till logistik och tillverkning. Företaget är rikstäckande med runt 20 000 anställda på över 250 orter och omsätter årligen cirka sju miljarder kronor. Genom våra kunduppdrag utvecklar vi personer med funktionsnedsättning och vi lyckas så bra för att vi är bäst på att matcha rätt person till rätt arbete. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta som inget annat företag kan leverera.
Företag: Samhall AB, Region Luleå
Ort: Arvidsjaur
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsansvarig med personalansvar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsansvarig med personalansvar

Sous Chef - à la carte kock
Vi söker En ansvarstagande kock till, Elite Stadshotellet Luleå i vår restaurang Tallkotten. Som person ser vi att du tillsammans med vår köksmästare bl a: - Utformar menyer i enlighet med restaurangens profil - Ansvarar för kvalitén och arbetar i driften - Ansvarar för arbetsledning tillsammans med köksmästaren, leder och fördelar arbetet under drift - Gör inköp och allt annat som händer i vår dynamiska miljö. - Arbetar nära köksmästaren och restaurangchefen Om dig Du har flera års erfarenhet av liknande jobb, inom hotell och konferens. Du har ett genuint intresse för matlagning, vill arbeta med högkvalitativa råvaror och har en hög ambitionsnivå. Vi tycker också att det är viktigt att du är en glad och positiv medarbetare som inte ser hinder och möter våra gästers önskemål på bästa sätt! Lön efter överenskommelse
Företag: ELITE STADSHOTELLET LULEÅ
Ort: Luleå
Publicerad : 07-07
Sök fler jobb liknande: lediga Sous Chef - à la carte kock jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sous Chef - à la carte kock

Personlig Assistent, Luleå
Personlig assistent söks till mig, en ung funktionshindrad man. Jag är i behov av hjälp med all ADL. Arbetet innebär en del lyft och fysiskt påfrestande moment då jag är rullstolsburen och behöver hjälp med förflyttningar och träning. Det är viktigt att du tränar och håller dig i form och inte har några problem med rygg och nacke. Du bör ha ett genuint intresse av att arbeta med människor och ha god empatisk förmåga. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är ett plus, liksom viss pedagogisk utbildning/erfarenhet, men framför allt är det din personliga lämplighet, t ex attityd, intresse och framåtanda som tillsammans med personkemin är avgörande. Det är en fördel om du är praktisk, händig och delar mina intressen. Jag är intresserad av motorer och mekar gärna i såväl bilar som andra fordon och maskiner. Båtturer, fiske och att köra fyrhjuling eller snöskoter är också roligt. Du måste kunna använda en dator. Du kommer att vara tillsammans med mig på mitt jobb och på fritiden, med familj och vänner, så det är nödvändigt att du är en flexibel person med god social kompetens. Du måste kunna samarbeta med mig, men också med en mängd olika personer i min omgivning. Jag förutsätter att du är en glad och initiativrik person med sinne för humor. Du bör vara punktlig, ha ett gott ordningssinne, vara lyhörd för önskemål och behov, ha blick för vad som behöver göras och vara utrustad med tålamod. Ansvarstagande är en viktig egenskap liksom förmågan att hålla många bollar i luften. Respekt och integritet är nyckelord som jag vill ska genomsyra ditt sätt att arbeta och ditt sätt att se på yrket som personlig assistent. Du måste vara trygg i dig själv som person och ha lätt för att arbeta självständigt. Du behöver kunna planera och strukturera vardagen. Det är viktigt att du känner att detta är ett seriöst arbete som du är stolt över att kunna utföra. Du måste vara ärlig, öppen och stå för dina åsikter. Du behöver inte kunna allt, men du måste vara beredd att lära dig och villig att göra det! Körkort klass B är ett krav, skoterförarbevis är ett plus. Arbetstiden är förlagd till dagar och kvällar under veckor och helger. Vi vill att du som söker sänder in, via e-post, ditt CV och ett personligt brev där du berättar om dig själv och varför du tror att just Du är den vi söker. Arbetstider: Skiftgång; dagar, kvällar och helger Vi söker: Assistent som kan jobba minst 75 % och relativt flexibelt. Tillträde: Snarast Lön: Timlön enligt avtal Ansökan skickas till: monica@lyckass.se Kontaktperson: Monica Johansson Juntti, 070 210 15 27 (tel tid 11:00 ? 15:00, må - fr) Varaktighet: sommarvikariat med chans till förlängning Sista ansökningsdag: 10/8-13 Märk din ansökan med: PASS LA
Företag: LYCKÅ ASSISTANS AB
Ort: Luleå
Publicerad : 07-07
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent, Luleå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent, Luleå

Gymnasielärare Yrkesämne Fordon
Praktiska Luleå är en av 36 gymnasieskolor från Luleå i norr till Ystad i söder. Vi strävar efter att minst halva utbildningstiden är arbetsplatsförlagd vilket innebär att eleven får lära sig sitt blivande yrke på bästa sätt - på plats i arbetslivet. Resterande tid läser eleven inne på skolan med inriktning på kärnämnen samt fördjupning och praktisk träning i yrkesämnen. Vi arbetar nära branscherna för att på så sätt hänga med i utvecklingen och att göra våra elever konkurrenskraftiga efter tre år hos oss. Vi söker dig som har lärarbehörighet, samt yrkeskompetens inom fordon och transport/bilmekaniker. Tillsammans strävar vi efter att ge eleverna en trygg skolmiljö, där varje individ blir sedd, dess röst hörd och där dess behov tillgodoses. Vi är måna om att ge eleverna en så god gymnasieutbildning som möjligt, så att den enskilde eleven får en bra start in i arbetslivet. Vid ser gärna att du bifogar referenser.
Företag: LULEÅ PRAKTISKA GYMNASIUM
Ort: Luleå
Publicerad : 07-06
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare Yrkesämne Fordon jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare Yrkesämne Fordon

Gymnasielärare Yrkesämne Industri Svets
Praktiska Luleå är en av 36 gymnasieskolor från Luleå i norr till Ystad i söder. Vi strävar efter att minst halva utbildningstiden är arbetsplatsförlagd vilket innebär att eleven får lära sig sitt blivande yrke på bästa sätt - på plats i arbetslivet. Resterande tid läser eleven inne på skolan med inriktning på kärnämnen samt fördjupning och praktisk träning i yrkesämnen. Vi arbetar nära branscherna för att på så sätt hänga med i utvecklingen och att göra våra elever konkurrenskraftiga efter tre år hos oss. Vi söker dig som har lärarbehörighet, samt yrkeskompetens inom industri/svets. Tillsammans strävar vi efter att ge eleverna en trygg skolmiljö, där varje individ blir sedd, dess röst hörd och där dess behov tillgodoses. Vi är måna om att ge eleverna en så god gymnasieutbildning som möjligt, så att den enskilde eleven får en bra start in i arbetslivet. Vid ser gärna att du bifogar referenser.
Företag: LULEÅ PRAKTISKA GYMNASIUM
Ort: Luleå
Publicerad : 07-06
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare Yrkesämne Industri Svets jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare Yrkesämne Industri Svets

Kock på Restaurang Biggles på Luleå Airport
SSP på Luleå Airport är ett gäng stolta, engagerade och motiverade medarbetare som nu behöver bli fler. Vi söker dig som har genuint intresse för service och brinner för att laga mat till vår restaurang på Luleå Flygplats. Du kommer att arbeta i en spännande restaurang med många sittplatser och möta gäster från all världens hörn. Du som söker är ambitiös, serviceminded och stresstålig. Till din profil hör också ett glatt humör och en positiv inställning. Vi söker dig som vill möta nya utmaningar och arbeta i en fartfylld och gemytlig restaurangmiljö på en modern flygplats. Du är målmedveten, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du som söker har ett brinnande intresse för mat, gillar att arbeta i högt tempo och har en god kunskap om livsmedelshygien. Du har mycket god kommunikationsförmåga, tycker att ordning och reda är en självklarhet och pratar både svenska och engelska obehindrat. Du är en person som tar egna initiativ och ett personligt ansvar för dina arbetsuppgifter. Arbetet är fysiskt krävande och du är inte rädd för att hugga i. Du har minst 1 års arbetslivserfarenhet från kockyrket och du har 3-årig gymnasial kock- och restaurangutbildning. SSP arbetar med internrekrytering och för rätt person är utvecklingsmöjligheterna stora. Du har möjlighet att söka dig till utbildningar bland annat inom försäljning, barkunskap och personlig utveckling. Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag och ett personalförmånskort. Vi har en tjänst som är en tillsvidareanställning på 100 % med provanställning 6 mån. Arbetstiden är dag, kvällar & helg. SSP är medlem i VISITA och har kollektivavtal med HRF (Hotell och Restaurang Facket). Du är minst 20 år och med anledning av säkerhetsreglerna för arbete på flygplatsen kommer du att genomgå en kontroll, vilket innebär att du inte kan finnas med i straffregistret. Du bor nära Luleå och har inga problem med att ta dig till och från flygplatsen tidigt på morgonen eller sent på kvällen då våra öppettider styrs av flygtrafiken (04-24). Vi ser gärna att du har körkort & tillgång till egen bil, då det är svårt att ta sig till flygplatsen med kollektivtrafiken med våra arbetstider.
Företag: Scandinavian Service Partner
Ort: Luleå
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Kock på Restaurang Biggles på Luleå Airport jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock på Restaurang Biggles på Luleå Airport

Rådgivare med specialpedagogisk kompetens inom synnedsättning till Luleå
Specialpedagogiska skolmyndigheten (SPSM) arbetar för att barn, unga och vuxna oavsett funktionsförmåga ska få förutsättningar att nå målen för sin utbildning. Det gör vi genom specialpedagogiskt stöd, undervisning i specialskolor, tillgängliga läromedel och statsbidrag. Den kompetens vi erbjuder kompletterar kommunernas och skolornas egna resurser. Myndigheten har ca 1160 anställda och har verksamhet i hela landet. Läs mer på vår webbplats www.spsm.se ARBETSUPPGIFTER Vi behöver förstärka vår pedagogiska kompetens med rådgivare till Norra regionen. Som rådgivare ingår du i ett team och du är en pedagogisk stödjande kunskapsresurs och dialogpartner i specialpedagogiska frågor till kommuner och andra skolhuvudmän. Våra team verkar inom Norra regionen som omfattar de fem nordligaste länen. Du bygger nätverk och i din konsultativa roll vägleder du personal i skolor och kommuner. Samverkan med andra myndigheter, landsting och intresseorganisationer ingår som en del i arbetet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har pedagogisk erfarenhet av att arbeta med elever som har synnedsättning – blindhet. Du har kunskap om blindmetodik och har arbetat med elever som läser punktskrift. Du är utbildad specialpedagog eller har annan kompetens/erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Vi räknar med att du med din kompetens förstärker och kompletterar vårt team med dina teoretiska och praktiska kunskaper. Du känner till skolans värdegrund och styrdokument samt de handikappolitiska målen. I urvalet lägger vi stor vikt vid dina fem senaste års arbetslivserfarenheter som vi bedömer är relevanta för befattningen. Du ska ha god datorvana och vara van vid att arbeta med dokumentation. Resor ingår i befattningen varför körkort B är ett krav. Din förmåga att kommunicera och vägleda individer, grupper och organisationer finns dokumenterad eller styrkt genom referenser. Du trivs bra med att föreläsa i både mindre och större sammanhang. Du är van att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och gärna på engelska. För oss är det också viktigt att du som person är nyfiken, kreativ och har förmågan att engagera och motivera. Arbetet kräver att du har god förmåga att samarbeta, att utveckla nya kontakter och att du ser förändringar som en möjlighet till utveckling. Det är meriterande om du har erfarenhet av andra funktionsnedsättningsområden som till exempel rörelsehinder. Som rådgivare ges du ett stort eget ansvar och möjlighet att påverka din egen arbetssituation. Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete där du har god möjlighet att kombinera arbets- och familjeliv. Vi tycker att kompetensutveckling och friskvård är viktigt. Vid all rekrytering sätter vi värde på de kvalitéer som jämställdhet och mångfald tillför verksamheten. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.
Företag: Specialpedagogiska skolmyndigheten, Luleå
Ort: Luleå
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Rådgivare med specialpedagogisk kompetens inom synnedsättning till Luleå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rådgivare med specialpedagogisk kompetens inom synnedsättning till Luleå

Rådgivare med specialpedagogisk kompetens inom för- och särskola till Luleå
Specialpedagogiska skolmyndigheten (SPSM) arbetar för att barn, unga och vuxna oavsett funktionsförmåga ska få förutsättningar att nå målen för sin utbildning. Det gör vi genom specialpedagogiskt stöd, undervisning i specialskolor, tillgängliga läromedel och statsbidrag. Den kompetens vi erbjuder kompletterar kommunernas och skolornas egna resurser. Myndigheten har ca 1160 anställda och har verksamhet i hela landet. Läs mer på vår webbplats www.spsm.se ARBETSUPPGIFTER Vi behöver förstärka vår pedagogiska kompetens med rådgivare till Norra regionen. Som rådgivare ingår du i ett team och du är en pedagogisk stödjande kunskapsresurs och dialogpartner i specialpedagogiska frågor till kommuner och andra skolhuvudmän. Våra team verkar inom Norra regionen som omfattar de fem nordligaste länen. Du bygger nätverk och i din konsultativa roll vägleder du personal i skolor och kommuner. Samverkan med andra myndigheter, landsting och intresseorganisationer ingår som en del i arbetet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har pedagogisk erfarenhet av arbete i förskola och särskola. Du har arbetat i verksamhet med barn/elever på tidig utvecklingsnivå och har kunskap inom tydliggörande pedagogik och alternativ och kompletterande kommunikation Du är utbildad specialpedagog eller har annan kompetens/erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Vi räknar med att du med din kompetens förstärker och kompletterar vårt team med dina teoretiska och praktiska kunskaper. Du känner till skolans värdegrund och styrdokument samt de handikappolitiska målen. I urvalet lägger vi stor vikt vid dina fem senaste års arbetslivserfarenheter som vi bedömer är relevanta för befattningen. Du ska ha god datorvana och vara van vid att arbeta med dokumentation. Resor ingår i befattningen varför körkort B är ett krav. Din förmåga att kommunicera och vägleda individer, grupper och organisationer finns dokumenterad eller styrkt genom referenser. Du trivs bra med att föreläsa i både mindre och större sammanhang. Du är van att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och gärna på engelska. För oss är det också viktigt att du som person är nyfiken, kreativ och har förmågan att engagera och motivera. Arbetet kräver att du har god förmåga att samarbeta, att utveckla nya kontakter och att du ser förändringar som en möjlighet till utveckling. Som rådgivare ges du ett stort eget ansvar och möjlighet att påverka din egen arbetssituation. Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete där du har god möjlighet att kombinera arbets- och familjeliv. Vi tycker att kompetensutveckling och friskvård är viktigt. Vid all rekrytering sätter vi värde på de kvalitéer som jämställdhet och mångfald tillför verksamheten. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.
Företag: Specialpedagogiska skolmyndigheten, Luleå
Ort: Luleå
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Rådgivare med specialpedagogisk kompetens inom för- och särskola till Luleå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rådgivare med specialpedagogisk kompetens inom för- och särskola till Luleå

Fibertekniker Luleå
YIT byter namn till Caverion och expanderar. Vi skapar och förvaltar användarvänliga och energieffektiva fastighetstekniska system samt erbjuder industriella tjänster och facility management. Våra styrkor ligger i vår tekniska kompetens, kundorienterade service och vårt breda utbud av tjänster som täcker alla fastighetstekniska system genom anläggningens hela livscykel. Arbetsuppgifter Vi söker nu en ansvarsfull och driven Fibertekniker till vår filial i Luleå. Enheten består idag av 20 personer och arbetar främst med Data, Tele och säkerhets system. Som Fibertekniker på Caverion kommer du främst att arbeta med service, underhåll, installationsarbete, i befintliga anläggningar samt delta vid stora och små projekt. Tjänsten som Fibertekniker på Caverion innebär ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Eftersom att vårt ansvars område innefattar hela norrbotten så förekommer en del resor Du har möjligheter att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar. Vi värdesätter stor social kompetens och vana att hantera kunder affärsmässigt. I rollen ingår även • Daglig kontakt med kunder • Merförsäljning genom att se möjligheter och komma med förslag till förbättringsåtgärder • Planering av eget arbete • Delta vid projektering • Återrapportering/kostnads förslag till kund • Stora möjligheter för kompetens utveckling Kompetens • El teknisk utbildning • Ett par års erfarenhet av arbete som el/tele tekniker • Flerårig erfarenhet fiber skarvning • Meriterande med certifiering opto tekniker • Goda kunskaper transmissions teknik/teknisk utrustning • Vana hantering nätverk/datorer • Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter • Som person är du ordningsam, social och serviceminded • B-körkort Varför Caverion? Caverion är ett stort expanderande företag med stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller. Vi eftersträvar mångfald och jämlikhet och ser därför gärna såväl manliga som kvinnliga sökanden. Vill du veta mer? Om du tycker att detta låter intressant och vill veta mer, ring Peter Sundström tel. 0911-72568.Facklig företrädare är Håkan Åkerlund tel. 070-317 83 92 Elektriker förbundet Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes Vill du bli en i teamet? Din ansökan vill vi ha senast den 2013-08-30.
Företag: Caverion Sverige AB
Ort: Luleå
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Fibertekniker Luleå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fibertekniker Luleå

Lärare i sv/so till Kråkbergsskolan
Luleå är norra Sveriges hjärta med storstadens utbud och småstadens närhet,industristadens kraft och universitetstadens nytänkande. En riktig vinterstad med vita vidder och en somrig skärgårdsstad som toppar solligan år efter år. Vi närmar oss 75 000 Luleåbor och siktar på att bli 10 000 fler. Barn- och utbildningsförvaltningen Kråkbergskolan Kråkbergskolan är en 6-9 skola i Södra Sunderbyn och är granne med en idrottshall och folkhögskolan. Skolan har tre arbetslag och 176 elever. Skolan utmärks av mycket goda resultat, en tydlig verksamhetsidé och en trivsam miljö och atmosfär. Skolan har datorer till alla elever och lärare. Är du intresserad av skolutveckling och tror du på: * att en skola ska ha en tydlig verksamhetsidé? * att elever ska ha inflytande? * att arbete i arbetslag gynnar såväl elevers och pedagogers utveckling? * att LGR11 förutsätter samarbete och ämnesintegration för bästa måluppfyllelse? ARBETSUPPGIFTER Du ska undervisa i svenska och so-ämnena enligt läroplan och skolans mål- och verksamhetsplan. Du arbetar i arbetslag med ämnesintegrerad undervisning. Det ingår mentorskap i befattningen. KVALIFIKATIONER Du har lärarexamen avsedd för grundskolans senare år och behörighet att undervisa i svenska och samhällskunskap, historia, geografi, religion
Företag: Luleå kommun, Buf Verksamhet 7-9
Ort: Luleå
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i sv/so till Kråkbergsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i sv/so till Kråkbergsskolan

Markarbetare till Luleå med omnejd!
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning För kunds räkning söker vi Väg-och Markarbetare i Luleå med omnejd. Som väg- och markarbetare är du en viktig medarbetare i arbetet att skapa framgångsrika projekt och nöjda kunder. Arbetet kommer främst handla om attarbeta nya vägar men arbetsuppgifterna kommer handla om så mycket mer! Meriterande: Erfarenhet kantsättning, plattläggning och asfaltsjustering. Motorsågskort/Licens Den vi söker bör vara engagerad och en problemlösare. Tjänsten är visstid och med start omgående! Personliga egenskaper Du trivs bra i en vardag som innehåller varierande arbetsuppgifter. Vi vill ha dig som är flexibel, noggrann och stresstålig samt har en förmåga att arbeta självständigt och i grupp. B-körkort är ett krav. Det är meriterande om du har yrkesbevis, säkerhet på väg, eller längre erfarenhet av mark och anläggningsarbete. Intressant? Skicka då din ansökan på vår hemsida www.uniflex.se och registrera ditt CV.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Luleå
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Markarbetare till Luleå med omnejd! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Markarbetare till Luleå med omnejd!

Lärare sv/so till Svartöstadsskolan
Luleå är norra Sveriges hjärta med storstadens utbud och småstadens närhet,industristadens kraft och universitetstadens nytänkande. En riktig vinterstad med vita vidder och en somrig skärgårdsstad som toppar solligan år efter år. Vi närmar oss 75 000 Luleåbor och siktar på att bli 10 000 fler. Barn- och utbildningsförvaltningen Svartöstadsskolan ARBETSUPPGIFTER Du ska undervisa i svenska och samhällsorienterande ämnen enligt läroplan och skolans mål- och verksamhetsplan. KVALIFIKATIONER Du har lärarexamen avsedd för grundskolans tidigare år eller grundskollärarexamen 1-7 med inriktning svenska och samhällsorienterande ämnen.
Företag: Luleå kommun, Buf Verksamhet F-6
Ort: Luleå
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare sv/so till Svartöstadsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare sv/so till Svartöstadsskolan

Speciallärare till grundskolan
Luleå är norra Sveriges hjärta med storstadens utbud och småstadens närhet,industristadens kraft och universitetstadens nytänkande. En riktig vinterstad med vita vidder och en somrig skärgårdsstad som toppar solligan år efter år. Vi närmar oss 75 000 Luleåbor och siktar på att bli 10 000 fler. Barn- och utbildningsförvaltningen söker nu speciallärare till följande tjänster i grundskolan: - Furuparksskolan, 100%, tillsvidaretjänst (tecken som stöd är önskvärt). - Furuparksskolan, 100%, tillsvidaretjänst (jobba mot barn med grav språkstörning). - Måttsundsskolan, 100%, tillsvidaretjänst. - Antnässkola, 100%, tillsvidaretjänst. - Svedjeskolan, 100%, tillsvidaretjänst. Obs! Skriv i ansökan vilken/vilka tjänster du söker. ARBETSUPPGIFTER Du ska arbeta med elever i behov av särskilt stöd tillsammas med övriga lärare i klass samt på grupp- och individnivå. Du ska arbeta utifrån läroplan och skolans mål och verksamhetsplan. KVALIFIKATIONER Du har speciallärarexamen samt lärarexamen avsedd för grundskolans tidiga år eller grundskollärarexamen 1-7. I din lärarexamen ser vi gärna att du har behörighet i matematik och svenska. Du är en positiv, tydlig och engagerad ledare och har ett öppet och lyhört förhållningssätt med barnens bästa i fokus. Du ser möjligheter istället för problem.
Företag: Luleå kommun, Buf Verksamhet F-6
Ort: Luleå
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare till grundskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare till grundskolan

Specialpedagog till Mandaskolan
Luleå är norra Sveriges hjärta med storstadens utbud och småstadens närhet,industristadens kraft och universitetstadens nytänkande. En riktig vinterstad med vita vidder och en somrig skärgårdsstad som toppar solligan år efter år. Vi närmar oss 75 000 Luleåbor och siktar på att bli 10 000 fler. Barn- och utbildningsförvaltningen Mandaskolan ARBETSUPPGIFTER Som specialpedagog kommer du tillsammans med övriga lärare arbeta med de elever som behöver extra stöd och hjälp i sin skolgång, så att de kan nå uppsatta mål, både sina individuella mål likaväl som de nationella målen. KVALIFIKATIONER Du har specialpedagogexamen samt lärarexamen avsedd för grundskolans tidiga år eller grundskollärarexamen 1-7. I din lärarexamen ser vi gärna att du har behörighet i matematik. Du har förmåga att skapa ett gott klimat för samverkan och ett stort intresse för att utveckla vår verksamheten.
Företag: Luleå kommun, Buf Verksamhet F-6
Ort: Luleå
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog till Mandaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog till Mandaskolan

Lärare i textilslöjd till grundskolan
Luleå är norra Sveriges hjärta med storstadens utbud och småstadens närhet,industristadens kraft och universitetstadens nytänkande. En riktig vinterstad med vita vidder och en somrig skärgårdsstad som toppar solligan år efter år. Vi närmar oss 75 000 Luleåbor och siktar på att bli 10 000 fler. Barn- och utbildningsförvaltningen söker nu textilslöjdlärare till följande tjänster: - Furuparksskolan, 75%, tidsbegränsadanställning tom 131220. - Råneåskolan, 35%, tidsbegränsadanställning tom 140612 . Obs! Skriv i ansökan vilken/vilka tjänster du söker. ARBETSUPPGIFTER Du ska undervisa elever i textilslöjd enligt läroplan och skolornas egna mål- och verksamhetsplaner. KVALIFIKATIONER Du har lärarexamen med behörighet att undervisa i textilslöjd i hela grundskolan.
Företag: Luleå kommun, Buf Verksamhet F-6
Ort: Luleå
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i textilslöjd till grundskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i textilslöjd till grundskolan

Lärare i träslöjd till Ormbergsskolan och Persöskolan
Luleå är norra Sveriges hjärta med storstadens utbud och småstadens närhet,industristadens kraft och universitetstadens nytänkande. En riktig vinterstad med vita vidder och en somrig skärgårdsstad som toppar solligan år efter år. Vi närmar oss 75 000 Luleåbor och siktar på att bli 10 000 fler. Barn- och utbildningsförvaltningen Ormbergsskolan och Persöskolan ARBETSUPPGIFTER Du ska undervisa elever i träslöjd enligt läroplan och skolornas egna mål- och verksamhetsplaner. KVALIFIKATIONER Du har lärarexamen med behörighet att undervisa i träslöjd i hela grundskolan.
Företag: Luleå kommun, Buf Verksamhet F-6
Ort: Luleå
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i träslöjd till Ormbergsskolan och Persöskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i träslöjd till Ormbergsskolan och Persöskolan

Lärare i sv/so till Avanskolan
Luleå är norra Sveriges hjärta med storstadens utbud och småstadens närhet,industristadens kraft och universitetstadens nytänkande. En riktig vinterstad med vita vidder och en somrig skärgårdsstad som toppar solligan år efter år. Vi närmar oss 75 000 Luleåbor och siktar på att bli 10 000 fler. Barn- och utbildningsförvaltningen Avanskolan ARBETSUPPGIFTER Du ska undervisa i svenska och samhällsorienterande ämnen enligt läroplan och skolans mål- och verksamhetsplan. KVALIFIKATIONER Du har lärarexamen avsedd för grundskolans tidigare år eller grundskollärarexamen 1-7 med inriktning svenska och samhällsorienterande ämnen.
Företag: Luleå kommun, Buf Verksamhet F-6
Ort: Luleå
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i sv/so till Avanskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i sv/so till Avanskolan

Konsult inom kraftsystemanalys till Luleå
Swecos energikonsulter erbjuder tjänster inom alla led av energiförsörjningskedjan. Målet är att hjälpa kunderna att utveckla en kostnadseffektiv och miljömässigt hållbar energiförsörjning. Sweco har idag över 500 konsulter inom energiområdet i Sverige varav drygt 100 medarbetare arbetar med överföring och distribution av el. Tjänsteutbudet omfattar bl.a. rådgivning, utredningar, förstudier, projektering, kontroll och besiktning av elkraftanläggningar och kraftledningar. Verksamhetsområdet har under senaste åren haft en god tillväxt. Huvudparten av vår verksamhet är av lokal eller nationell karaktär. Internationella uppdrag står dock för cirka 20 % av omsättningen och denna andel förväntas växa ytterligare framöver. Sweco ser internationellt, men även nationellt, en ökad efterfrågan på elkraftkonsulter med inriktning kraftsystemanalys av stam- och regionnät och planerar att stärka verksamheten inom affärsområdet Överföring & Distribution. Vi söker därför en medarbetare med analytisk förmåga, några års erfarenhet av elkraftsbranschen och som vill utvecklas inom kraftsystemanalys. Huvudsakliga arbetsuppgifter: • Systemstudier av statiska och dynamiska förlopp i transmissionsnät med hjälp av PSS/E eller motsvarande programvaror • Anslutningsfrågor kopplat till vindkraft • Utbildning inom ödrift och kraftsystemdynamik • Systemstudier avseende implementering av HVDC-förbindelser • Företräda kunden mot systemleverantörer i tekniska frågor • Anbudsarbete Vi vill att alla konsulter på Sweco skall sträva efter att vara väl förankrade i elkraftsmarknaden. Hos oss får du ett stort ansvar att själv påverka dina arbetsuppgifter och din roll i projekten. Samtliga konsulter förväntas vara aktiva inom affärsutveckling och ansvarar även för marknadsföring och försäljning till varierande grad. Önskade kvalifikationer: Vi tror att du har en akademisk examen inom elkraftområdet; civilingenjör eller forskarutbildad. Då flera av våra projekt är i utlandet är goda kunskaper i engelska ett krav. Placeringsorter är främst Göteborg, Stockholm, Västerås, Sundsvall, Umeå eller Luleå. Resor ingår som en naturlig del av tjänsten. Ansök så snart som möjligt då rekryteringsprocessen sker löpande. Välkommen med din ansökan! Sweco är ett internationellt konsultföretag med samlad kunskap inom teknik, miljö och arkitektur. Koncernen omsätter cirka 7,5 Mdr och har 7800 anställda i 12 länder, varav 3400 i Sverige. För närvarande genomför Sweco uppdrag i cirka 80 länder runt om i världen. Sweco är medlem på OMX Nordiska Börs i Stockholm.
Företag: SWECO AB
Ort: Luleå
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Konsult inom kraftsystemanalys till Luleå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konsult inom kraftsystemanalys till Luleå

Handledare - Dagverksamhet/Företag
Luleå är norra Sveriges hjärta med storstadens utbud och småstadens närhet,industristadens kraft och universitetstadens nytänkande. En riktig vinterstad med vita vidder och en somrig skärgårdsstad som toppar solligan år efter år. Vi närmar oss 75 000 Luleåbor och siktar på att bli 10 000 fler. Socialförvaltningen har kunden i centrum och utgår ifrån Socialnämndens vision ”Meningsfullt liv i Luleå”. Med kvalitet, engagemang, omsorg och förståelse ska vi, inom ramen för vårt uppdrag och gällande lagstiftning, tillgodose behov som uppfyller våra medborgares önskemål. Socialförvaltningen är indelad i verksamhetsområdena Individ och familj, Hälso- sjukvård och rehabilitering, Stöd och omsorg, Vård och omsorgsboende samt Ordinärt boende. ARBETSUPPGIFTER Verksamhet Stöd och omsorg söker medarbetare till dagverksamhet för arbete med kunder med olika funktionsnedsättningar. Verksamhetens mål är ett delaktigt och meningsfullt liv utifrån kundens behov, önskemål och förutsättningar. Som handledare arbetar du för att förverkliga kundens genomförandeplan genom att stödja, praktiskt instruera och handleda kunderna i det dagliga arbetet och genom att upprätta och utvärdera dokumentation. Samarbete är viktigt för ett gemensamt förhållningssätt gentemot kund. Som handledare samverkar du med externa och interna intressenter. Du har ett nära samarbete med företaget för att tillsammans hitta lämpliga arbetsuppgifter. Du är aktiv i sökandet efter nya arbetssätt, flexibel till tanke och personlighet allt utifrån kundens behov av handledning. Du ska trivas med fysiskt arbete. Du kommer att arbeta självständigt som handledare men ingå i en större arbetsgrupp. Arbetssättet är vardagsrehabiliterande och präglas av ett jag- stödjande förhållningssätt. KVALIFIKATIONER Du har pedagogisk utbildning med inriktning funktionsnedsättning eller vård och omsorgsutbildning med inriktning funktionsnedsättning eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Meriterande är erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättningar. Du är på ett positivt sätt ett stöd för kunderna i deras dagliga livsföring och bidrar till att skapa möjligheter för dem att leva ett aktivt liv utifrån egna förutsättningar. Du förstår vikten av dokumentation och utvärdering för att nå målen med verksamheten. Arbetet kräver att du är självständig, initiativrik, trygg i dig själv, har god empatisk förmåga och har lätt för att förutse kundernas behov och även förändringar i behoven. Du arbetar bra med andra med människor och relaterar dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Företag: Luleå kommun, Socialförvaltningen
Ort: Luleå
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Handledare - Dagverksamhet/Företag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handledare - Dagverksamhet/Företag

Handledare- Dagverksamhet/Café
Luleå är norra Sveriges hjärta med storstadens utbud och småstadens närhet,industristadens kraft och universitetstadens nytänkande. En riktig vinterstad med vita vidder och en somrig skärgårdsstad som toppar solligan år efter år. Vi närmar oss 75 000 Luleåbor och siktar på att bli 10 000 fler. Socialförvaltningen har kunden i centrum och utgår ifrån Socialnämndens vision ”Meningsfullt liv i Luleå”. Med kvalitet, engagemang, omsorg och förståelse ska vi, inom ramen för vårt uppdrag och gällande lagstiftning, tillgodose behov som uppfyller våra medborgares önskemål. Socialförvaltningen är indelad i verksamhetsområdena Individ och familj, Hälso- sjukvård och rehabilitering, Stöd och omsorg, Vård och omsorgsboende samt Ordinärt boende. ARBETSUPPGIFTER Verksamhet Stöd och omsorg söker handledare till dagverksamheten Jobbcenter Södra Café. Verksamhetens mål är ett delaktigt och meningsfullt liv utifrån kundens behov, önskemål och förutsättningar. Som handledare arbetar du för att förverkliga kundens genomförandeplan genom att stödja, praktiskt instruera och handleda kunderna i det dagliga arbetet och genom att upprätta och utvärdera dokumentation. Du måste också vara aktiv i sökandet efter nya arbetssätt, flexibel till tanke och personlighet allt utifrån kundens behov av stöd och handledning. Arbetet innebär också alla övriga förekommande uppgifter inom café, kök såsom städ, tunga lyft och kassaarbete. Självklart som person ska du brinna för att arbeta med service och trivas med det. Arbetssättet är vardagsrehabiliterande och präglas av ett jag- stödjande förhållningssätt. KVALIFIKATIONER Du har pedagogisk utbildning med inriktning funktionsnedsättning eller vård och omsorgsutbildning med inriktning funktionsnedsättning eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Meriterande är erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättningar. Meriterande är även erfarenhet från restaurang, storkök, café eller liknande serviceyrken. Du är på ett positivt sätt ett stöd för kunderna i deras dagliga livsföring och bidrar till att skapa möjligheter för dem att leva ett aktivt liv utifrån egna förutsättningar. Du förstår vikten av dokumentation och utvärdering för att nå målen med verksamheten. Arbetet kräver att du är självständig, initiativrik, trygg i dig själv, har god empatisk förmåga och har lätt för att förutse kundernas behov och även förändringar i behoven. Du arbetar bra med andra med människor och relaterar dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Företag: Luleå kommun, Socialförvaltningen
Ort: Luleå
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Handledare- Dagverksamhet/Café jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handledare- Dagverksamhet/Café

Handledare- Dagverksamhet/Media
Luleå är norra Sveriges hjärta med storstadens utbud och småstadens närhet,industristadens kraft och universitetstadens nytänkande. En riktig vinterstad med vita vidder och en somrig skärgårdsstad som toppar solligan år efter år. Vi närmar oss 75 000 Luleåbor och siktar på att bli 10 000 fler. Socialförvaltningen har kunden i centrum och utgår ifrån Socialnämndens vision ”Meningsfullt liv i Luleå”. Med kvalitet, engagemang, omsorg och förståelse ska vi, inom ramen för vårt uppdrag och gällande lagstiftning, tillgodose behov som uppfyller våra medborgares önskemål. Socialförvaltningen är indelad i verksamhetsområdena Individ och familj, Hälso- sjukvård och rehabilitering, Stöd och omsorg, Vård och omsorgsboende samt Ordinärt boende. ARBETSUPPGIFTER Verksamhet Stöd och omsorg söker medarbetare till dagverksamhet Jobbcenter Södra Media för arbete med kunder med olika funktionsnedsättningar. Verksamhetens mål är ett delaktigt och meningsfullt liv utifrån kundens behov, önskemål och förutsättningar. Som handledare arbetar du för att förverkliga kundens genomförandeplan genom att stödja, praktiskt instruera och handleda kunderna i det dagliga arbetet och genom att upprätta och utvärdera dokumentation. Ditt uppdrag består i att utveckla området media till en meningsfull verksamhet tillsammans och för kunderna som är intresserade av media. Idag består verksamheten bla att ge ut en tidning som kunderna tillsammans med handledaren utformar och bestämmer innehållet i. Media står inför stora behov av förändring och nytänk, ett nära samarbete med andra verksamheter internt och externt är nödvändigt för en växande och variationsrik verksamhet. Arbetet innehåller handledning, planering, organisering och uppföljning av verksamheten. Du är aktiv i sökandet efter nya arbetssätt, flexibel till tanke och personlighet allt utifrån kundens behov av handledning. Arbetssättet är vardagsrehabiliterande och präglas av ett jag- stödjande förhållningssätt. KVALIFIKATIONER Du har pedagogisk utbildning med inriktning funktionsnedsättning eller vård och omsorgsutbildning med inriktning funktionsnedsättning eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har kunskap av media ex Photoshop. Meriterande är erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättningar. Du är på ett positivt sätt ett stöd för kunderna i deras dagliga livsföring och bidrar till att skapa möjligheter för dem att leva ett aktivt liv utifrån egna förutsättningar. Du förstår vikten av dokumentation och utvärdering för att nå målen med verksamheten. Arbetet kräver att du är självständig, initiativrik, trygg i dig själv, har god empatisk förmåga och har lätt för att förutse kundernas behov och även förändringar i behoven. Du arbetar bra med andra med människor och relaterar dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Företag: Luleå kommun, Socialförvaltningen
Ort: Luleå
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Handledare- Dagverksamhet/Media jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handledare- Dagverksamhet/Media

Lärare i hemkunskap till grundskolan
Luleå är norra Sveriges hjärta med storstadens utbud och småstadens närhet,industristadens kraft och universitetstadens nytänkande. En riktig vinterstad med vita vidder och en somrig skärgårdsstad som toppar solligan år efter år. Vi närmar oss 75 000 Luleåbor och siktar på att bli 10 000 fler. Barn- och utbildningsförvaltningen söker lärare i hem- och konsumentkunskap. Tjänsten innefattar följande arbetsplatser: - Furuparksskolan, 20% - Hertsöskolan, 20% - Ängsskolan, 5% - Svartöstadsskolan, 5% ARBETSUPPGIFTER Du ska undervisa elever i hem- och konsumentkunskap utifrån läroplan och skolornas egna mål- och verksamhetsplaner. KVALIFIKATIONER Du har lärarexamen med behörighet att undervisa i hem- och konsumentkunskap i grundskolan.
Företag: Luleå kommun, Buf Verksamhet F-6
Ort: Luleå
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i hemkunskap till grundskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i hemkunskap till grundskolan

Doktorand i industriell elektronik -fokus övervakning av effekthalvledare
Avdelningen EISLAB vid institutionen för system- och rymdteknik består av 15 seniora forskare, teknisk personal och 25 doktorander vilka bedriver forskning inom elektromagnetisk kompatibilitet, elektronikdesign, elektronikproduktion, inbyggda system och sensorsystem. Läs mer om pågående och avslutade projekt inom respektive område på: http://www.ltu.se/research/subjects/EISLAB-industriell-elektronik ÄMNESBESKRIVNING/PROJEKTBESKRIVNING Vi söker nu tre doktorander som ska arbeta med att studera frekvensomriktares funktion från olika perspektiv i ett forskningsprojekt finansierat av Svenska Kraftnät. Det gemensamma målet är att förbättra robustheten i system hos energiproducenter som innehåller frekvensomriktare. Forskningsprojektet är indelat i tre doktorandprojekt som genomförs parallellt och med stöd från handledare, projektledare och en referensgrupp där LTU, Svenska kraftnät, Forsmark och ABB finns representerade. Doktorandprojekt 2, tillförlitlighet - övervakning av effekthalvledare, syftar till att utveckla elektronik för att övervaka effekthalvledare i frekvensomriktare. Förbättrad övervakning av enskilda effektkomponenter leder till ökad tillförlitlighet och livslängd såväl som möjlighet till förbättrad verkningsgrad i systemen. Kunskap om komponenters status ger även möjlighet att genomföra förebyggande underhåll vid planerade driftstopp. Du som arbetar i detta projekt kommer bland annat att: *Utreda vilka komponentparametrar som kan användas för att övervaka och bedöma funktionsstatus samt återstående livslängd för effekthalvledare i frekvensomriktare. *Utveckla integrerade kretslösningar som möjliggör kontinuerlig övervakning av relevanta komponentparametrar. Ett exempel kan vara att med hög bandbredd mäta spänningar över och strömmar genom den övervakade komponenten under switchförlopp. *Med hjälp av testbänk utvärdera och demonstrera utvecklade kretslösningar samt utveckla metoder för att öka verkningsgrad utifrån utvidgad övervakning. ARBETSUPPGIFTER Som doktorand arbetar du med doktorsexamen som slutmål med målen i Högskoleförordningen som stöd. KVALIFIKATIONER Lämplig bakgrund är (civ.ing./master) examen från utbildning inom elektroteknik och/eller teknisk fysik, elektronik eller motsvarande. Den sökande skall ha goda kunskaper i elektronik, erfarenhet av laborativt arbete med utvärdering och verifiering värderas högt. Tidigare erfarenhet av arbete med integrerade kretsar är värdefullt men ej ett krav. Den sökande skall vidare inneha grundläggande programmeringskunskaper. Goda kunskaper i muntlig och skriftlig kommunikation på engelska är ett krav. För ytterligare information om specifik doktorandutbildning se; Studieplaner för forskarutbildning inom teknisk fakultet på vår hemsida. ÖVRIG INFORMATION Som doktorand kan man komma att ta del av samhällskritisk information, då Svenska Kraftnäts verksamhet är inplacerad i Säkerhetsklass kommer de aktuella personerna/doktoranderna behöva genomgå en säkerhetsprövning med registerkontroll. Målet med tjänsten är doktorsexamen men antagning sker till licentiatexamen för att efter genomfört licentiatseminarium kunna ta beslut om fortsättning mot doktorsexamen. För ytterligare information är du välkommen att kontakta: Docent Jonny Johansson, handledare och ansvarig för doktorandprojekt, tel +46 920 49 1703, Jonny.Johansson@ltu.se *Allmän information för sökanden http://www.ltu.se/ltu/Lediga-jobb/Fakta-for-sokande *Om avdelningen EISLAB http://www.ltu.se/research/subjects/EISLAB-industriell-elektronik Fackliga företrädare kan nås via LTU’s växel 0920-49 10 00 ANSÖKAN Vi ser helst att du söker befattningen via länken nedan där du bifogar personligt brev samt CV/ meritförteckning och examensbevis. Du kan även skicka din ansökan märkt med referensnummer till Luleå Tekniska Universitet, Registrator, 971 87 Luleå. Den kan även skickas elektroniskt till registrator@ltu.se Referensnummer: 1768-13 Sista ansökningsdag: 16 augusti 2013
Företag: Luleå tekniska universitet
Ort: Luleå
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Doktorand i industriell elektronik -fokus övervakning av effekthalvledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Doktorand i industriell elektronik -fokus övervakning av effekthalvledare

Doktorand i industriell elektronik -modellering ledningsbundna störningar
Avdelningen EISLAB vid institutionen för system- och rymdteknik består av 15 seniora forskare, teknisk personal och 25 doktorander vilka bedriver forskning inom elektromagnetisk kompatibilitet, elektronikdesign, elektronikproduktion, inbyggda system och sensorsystem. Läs mer om pågående och avslutade projekt inom respektive område på: http://www.ltu.se/research/subjects/EISLAB-industriell-elektronik ÄMNESBESKRIVNING/PROJEKTBESKRIVNING Vi söker nu tre doktorander som ska arbeta med att studera frekvensomriktares funktion från olika perspektiv i ett forskningsprojekt finansierat av Svenska Kraftnät. Det gemensamma målet är att förbättra robustheten i system hos energiproducenter som innehåller frekvensomriktare. Forskningsprojektet är indelat i tre doktorandprojekt som genomförs parallellt och med stöd från handledare, projektledare och en referensgrupp där LTU, Svenska kraftnät, Forsmark och ABB finns representerade. Doktorandprojekt 1, ledningsbundna störningar och filterverkan under olika systemtopologier, utgår från den problematik som vi i vår förstudie har uppmärksammat i system med s.k. ’flytande nolla’. Dessa problem visar sig exempelvis som att säkerhetssystem löser ut och filter inte fungerar korrekt vilket kan resultera i driftstopp. För att förstå orsaken och arbeta fram möjliga lösningar arbetar vi med tre områden; Initialt genomförs en kartläggning av den verkliga elektromagnetiska miljön för frekvensomriktare i sk beredskapskritiska system hos energiproducenter. Det centrala avhandlingsarbetet är centrerat runt att förbättra analysmöjligheterna av elektromagnetiska system med frekvensomriktare som central komponent genom laborativa försök och/eller beräkningsmodeller. Här fokuseras på ledningsbundna störningar i ett antal systemtopologier som främst studeras genom simulering/modellering. Egna analysverktyg kan komma att utvecklas så god förtrogenhet med programmering är av vikt. Arbete med riktlinjer och standarder för, främst, EMC-testning av frekvensomriktare med syfte att föreslå förbättringar i dessa. ARBETSUPPGIFTER Som doktorand arbetar du med doktorsexamen som slutmål med målen i Högskoleförordningen som stöd. KVALIFIKATIONER Lämplig bakgrund är (civ.ing./master) examen från utbildning som datateknik, teknisk fysik och/eller elektroteknik, rymdteknik eller motsvarande. Goda kunskaper i programmering, elektrodynamik, och numerisk modellering/simulering är meriterande. Goda kunskaper i muntlig och skriftlig kommunikation på engelska är ett krav. Se även; Studieplaner för forskarutbildning inom teknisk fakultet på vår hemsida. ÖVRIG INFORMATION Som doktorand kan man komma att ta del av samhällskritisk information, då Svenska Kraftnäts verksamhet är inplacerad i Säkerhetsklass kommer de aktuella personerna/doktoranderna behöva genomgå en säkerhetsprövning med registerkontroll. Målet med tjänsten är doktorsexamen men antagning sker till licentiatexamen för att efter genomfört licentiatseminarium kunna ta beslut om fortsättning mot doktorsexamen. För ytterligare information är du välkommen att kontakta: Docent Jonas Ekman, projektledare, handledare och ansvarig för doktorandprojekt tel. +46 920 49 2828, Jonas.Ekman@ltu.se *Allmän information för sökanden http://www.ltu.se/ltu/Lediga-jobb/Fakta-for-sokande *Om avdelningen EISLAB http://www.ltu.se/research/subjects/EISLAB-industriell-elektronik De fackliga företrädarna når du via vår växel tfn 0920-49 10 00 ANSÖKAN Vi ser helst att du söker befattningen via länken nedan där du bifogar personligt brev samt CV/ meritförteckning och examensbevis. Du kan även skicka din ansökan märkt med referensnummer till Luleå Tekniska Universitet, Registrator, 971 87 Luleå. Den kan även skickas elektroniskt till registrator@ltu.se Referensnummer: 1769-13 Sista ansökningsdag: 16 augusti 2013.
Företag: Luleå tekniska universitet
Ort: Luleå
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Doktorand i industriell elektronik -modellering ledningsbundna störningar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Doktorand i industriell elektronik -modellering ledningsbundna störningar

Doktorand inom inbyggda system
Avdelningen EISLAB vid institutionen för system- och rymdteknik består av 15 seniora forskare, teknisk personal och 25 doktorander vilka bedriver forskning inom elektromagnetisk kompatibilitet, elektronikdesign, elektronikproduktion, inbyggda system och sensorsystem. Läs mer om pågående och avslutade projekt inom respektive område på: http://www.ltu.se/research/subjects/EISLAB-industriell-elektronik ÄMNESBESKRIVNING/PROJEKTBESKRIVNING Vi söker nu tre doktorander som ska arbeta med att studera frekvensomriktares funktion från olika perspektiv i ett forskningsprojekt finansierat av Svenska Kraftnät. Det gemensamma målet är att förbättra robustheten i system hos energiproducenter som innehåller frekvensomriktare. Forskningsprojektet är indelat i tre doktorandprojekt som genomförs parallellt och med stöd från handledare, projektledare och en referensgrupp där LTU, Svenska kraftnät, Forsmark och ABB finns representerade. Doktorandprojekt 3, Mjukvara - stöd för specifikation och utvärdering av system. Av förstudien framgår ett behov av att stötta specifikations- och utvärderingsprocessen av system med frekvensomriktare för produktionsanläggningar. En viktig aspekt i detta är integrationen mellan omriktaren och dess omgivning. Frekvensomriktarens beteende bestäms till hög grad av dess ingående mjukvaror och hur dessa är konfigurerade (parametersatta). Förstudien visar även på behovet att bättre kunna hantera dippar och korta avbrott. Nya typer av energilager baserade på superkondensatorer (eller superkondensatorer i kombination med konventionella batterier) har för detta ändamål stor potential. För att säkerställa robust funktion av frekvensomriktare i beredskapskritiska system krävs därför fördjupad förståelse av integrationsaspekter av frekvensomriktare och nya typer av energilager i omgivande system. Du som arbetar i detta projekt kommer bland annat att: *Studera och sammanfatta existerande metoder och verktyg för specifikation och utvärdering av frekvensomriktare i omgivande system. *Studera, föreslå och utvärdera ramverk för specifikation och modellering (hård och mjukvara) av system med frekvensomriktare i beredskapskritiska tillämpningar. Särskilt kommer vi att: *Skapa lämpliga modeller för mjuk och hårdvarukomponenter. *Integrera modeller i ramverk för simulering av systemegenskaper. *Beskriva och utvärdera (någon/några) typinstallation(er). ARBETSUPPGIFTER Som doktorand arbetar du med doktorsexamen som slutmål med målen i Högskoleförordningen som stöd. KVALIFIKATIONER Lämplig bakgrund är (civ.ing./master) examen från utbildning inom datateknik eller motsvarande. Den sökande skall ha goda kunskaper i programmering, modellering och simulering, erfarenhet av laborativt arbete med utvärdering och verifiering värderas högt. Den sökande bör ha grundläggande kunskaper i elektronik, men är ej ett absolut krav. Goda kunskaper i muntlig och skriftlig kommunikation på engelska är ett krav. Se även; Studieplaner för forskarutbildning inom teknisk fakultet på vår hemsida ÖVRIG INFORMATION Som doktorand kan man komma att ta del av samhällskritisk information, då Svenska Kraftnäts verksamhet är inplacerad i Säkerhetsklass kommer de aktuella personerna/doktoranderna behöva genomgå en säkerhetsprövning med registerkontroll. Målet med tjänsten är doktorsexamen men antagning sker till licentiatexamen för att efter genomfört licentiatseminarium kunna ta beslut om fortsättning mot doktorsexamen. För ytterligare information är du välkommen att kontakta: Per Lindgren, tel. +46 920 49 1092, Per.Lindgren@ltu.se *Allmän information för sökanden http://www.ltu.se/ltu/Lediga-jobb/Fakta-for-sokande *Om avdelningen EISLAB http://www.ltu.se/research/subjects/EISLAB-industriell-elektronik De fackliga företrädare når du via vår växel tfn 0920-49 10 00 ANSÖKAN Vi ser helst att du söker befattningen via länken nedan där du bifogar personligt brev samt CV/ meritförteckning och examensbevis. Du kan även skicka din ansökan märkt med referensnummer till Luleå Tekniska Universitet, Registrator, 971 87 Luleå. Den kan även skickas elektroniskt till registrator@ltu.se Referensnummer: 1770-13 Sista ansökningsdag: 16 augusti 2013.
Företag: Luleå tekniska universitet
Ort: Luleå
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Doktorand inom inbyggda system jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Doktorand inom inbyggda system

Doktorand inom industriell elektronik
med fokus på trådlös kommunikation genom materialbarriärer EISLAB vid Institutionen för system- och rymdteknik består av 15 seniora forskare, teknisk personal och 25 doktorander som bedriver forskning inom inbyggda system, sensorsystem, elektronikdesign, elektronikproduktion och elektromagnetisk kompatibilitet. EISLAB leder bl.a. ett av LTUs strategiska forsknings- och innovationsområden som kallas Intelligenta industriella processer, samt leder ett av Europas största automationsprojekt, Arrowhead. ÄMNESBESKRIVNING/PROJEKTBESKRIVNING Vi söker tre doktorander till Arrowhead-projektet. Projektets övergripande mål är att möjliggöra transparent kommunikation och kollaborativ automation med internetanslutna inbyggda system. Som doktorand kommer du att fokusera på en speciell uppgift inom Arrowheads forskningsområden (se annonstexter nedan) och du kommer att bidra med vetenskapligt motiverade metoder, teknik och koncept till nästa generations arkitektur för automationssystem som utvecklas inom Arrowhead. Doktorandprojekten kommer att bedrivas i samverkan med LTU-SKF ”University Technology Center for Advanced Condition Monitoring” (http://www.ltu.se/ltu/media/news/SKF-LTU-University-Technology-Center-invigt-1.91874?l=en), vilket är ett etablerat samarbete mellan SKF och LTU. Trådlös kommunikation genom materialbarriärer Det här projektet handlar om de kommunikationssvårigheter som uppstår då trådlösa inbyggda system innesluts av metalliska (elektriskt ledande) barriärer och andra elektromagnetiska barriärer. Behovet av sådan teknik är stort eftersom sensorer i allt större utsträckning integreras i maskiner av olika typer. Mer generellt så är det ofta svårt att kommunicera med RF-baserad teknik i industriella sammanhang på grund av störningar och en krävande miljö, oavsett om det handlar om trådlös, optisk eller kabelbaserad teknik. Mer forskning krävs för att undersöka möjligheter och begränsningar med elektromagnetisk kommunikation i det här sammanhanget, speciellt är det oklart hur vi bäst skall kommunicera med inbyggda system som är inneslutna i metall. Vi söker därför efter nya talanger som är intresserade av forskarstudier i detta område inom ett av Europas största forsknings- och utvecklingsprojekt. Forskningsprojektet kan inkludera aspekter såsom: • Penetration genom material och vågutbredning • Kanalkodning • Energi/effektbegränsningar • Transduktoregenskaper • EMC • Kandidater bör påvisa erfarenhet inom något eller några av dessa områden: • Elektromagnetiska kopplingar / antenner och modellering • UWB radio • Ultraljudstransduktorer • Informationsteori • EMC ARBETSUPPGIFTER Som doktorand arbetar du med doktorsexamen som slutmål enligt målen i Högskoleförordningen. Du läser kurser samtidigt som du utför avhandlingsarbete i form av t.ex. litteratur-, artikel-, design-studier, konstruktionsuppgifter, teoretisk analys och presentationer. Även undervisning förekommer bland doktorander, dock högst ett år av den maximala tiden om fem år för forskarstudier. KVALIFIKATIONER Lämplig bakgrund är civ.ing.-/master examen från utbildning inom Teknisk fysik och/eller Elektroteknik, eller motsvarande. Den sökande skall ha utmärkt analytisk förmåga och goda kunskaper i elektronik. Erfarenhet av laborativt arbete såsom lödning och elektronikkonstruktion är fördelaktigt. Goda kunskaper i muntlig och skriftlig kommunikation på engelska är ett krav. Se även: Studieplaner för forskarutbildning inom teknisk fakultet på vår hemsida ÖVRIG INFORMATION Målet med tjänsten är doktorsexamen men antagning sker till licentiatexamen. Efter genomfört licentiatseminarium tas beslut om eventuell fortsättning till doktorsexamen. För ytterligare information är du välkommen att kontakta: Dr. Fredrik Sandin, Telefon: +46 920 49 3163, E-mail: fredrik.sandin@ltu.se, Dr. Jonas Gustafsson, Telefon: +46 920 49 3006, E-mail: j.gustafsson@ltu.se, Om EISLAB: http://www.ltu.se/EISLAB Fackliga företrädare når du via vår växel tfn 0920-49 10 00 ANSÖKAN Vi ser helst att du söker befattningen via länken nedan där du bifogar personligt brev samt CV/ meritförteckning och examensbevis. Du kan även skicka din ansökan märkt med referensnummer till Luleå Tekniska Universitet, Registrator, 971 87 Luleå. Den kan även skickas elektroniskt till registrator@ltu.se Referensnummer: 1855-13 Sista ansökningsdag: 16 augusti 2013
Företag: Luleå tekniska universitet
Ort: Luleå
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Doktorand inom industriell elektronik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Doktorand inom industriell elektronik

Doktorand inom industriell elektronik
med fokus på skalbara säkerhetsmekanismer för industriella IoT-lösningar EISLAB vid Institutionen för system- och rymdteknik består av 15 seniora forskare, teknisk personal och 25 doktorander som bedriver forskning inom inbyggda system, sensorsystem, elektronikdesign, elektronikproduktion och elektromagnetisk kompatibilitet. EISLAB leder bl.a. ett av LTUs strategiska forsknings- och innovationsområden som kallas Intelligenta industriella processer, samt leder ett av Europas största automationsprojekt, Arrowhead. ÄMNESBESKRIVNING/PROJEKTBESKRIVNING Vi söker tre doktorander till Arrowhead-projektet. Projektets övergripande mål är att möjliggöra transparent kommunikation och kollaborativ automation med internetanslutna inbyggda system. Som doktorand kommer du att fokusera på en speciell uppgift inom Arrowheads forskningsområden (se annonstexter nedan) och du kommer att bidra med vetenskapligt motiverade metoder, teknik och koncept till nästa generations arkitektur för automationssystem som utvecklas inom Arrowhead. Skalbara säkerhetsmekanismer för industriella IoT-lösningar Nätverkskopplade inbyggda system inklusive trådlösa resursbegränsade enheter kommer i framtiden i allt högre utsträckning använda sig av Internet-kompatibla protokoll. Detta ställer krav på att det finns fungerande informations- , säkerhet- och validerings metoder anpassade för de resursbegränsade enheterna. I industriella tillämpningar där kraven på säkerhet, skalbarhet, tillgänglighet, tillförlitlighet och realtidsegenskaper ofta är långt högre ställda än för konsumentprodukter kommer fortsatt forskning krävas för att uppnå acceptans bland användarna. Fokus för denna doktorandtjänst kommer vara hur IoT-baserad teknologi kan göras säker, trovärdig och robust i storskaliga tillämpningar för att möte de hårda krav som ställs från industrin. En konkret uppgift är hur man kan säkerställa att den information man får från en uppkopplar sensor verkligen är den som information sensorn avläser. EISLAB söker därför motiverade doktorander som är intresserade av att vidareutbilda sig och forska inom storskaliga Internet-uppkopplade inbyggda system, och vara del av Europas största forskningsprojekt inom Automation. ARBETSUPPGIFTER Som doktorand arbetar du med doktorsexamen som slutmål enligt målen i Högskoleförordningen. Du läser kurser samtidigt som du utför avhandlingsarbete i form av t.ex. litteratur-, artikel-, design-studier, konstruktionsuppgifter, teoretisk analys och presentationer. Även undervisning förekommer bland doktorander, dock högst ett år av den maximala tiden om fem år för forskarstudier. KVALIFIKATIONER Lämplig bakgrund är civ.ing.-/master examen från utbildning inom datateknik och/eller elektroteknik, eller motsvarande. Den sökande skall ha utmärkt analytisk förmåga och goda kunskaper inom programmering, inbyggda system, datorkommunikation med Internet-protokoll och datasäkerhet. Goda kunskaper i muntlig och skriftlig kommunikation på engelska är ett krav. Se även: Studieplaner för forskarutbildning inom teknisk fakultet ÖVRIG INFORMATION Målet med tjänsten är doktorsexamen men antagning sker till licentiatexamen. Efter genomfört licentiatseminarium tas beslut om eventuell fortsättning till doktorsexamen. För ytterligare information är du välkommen att kontakta: Dr. Jens Eliasson, Telefon: +46 920 49 2241, E-mail: jens.eliasson@ltu.se Dr. Jonas Gustafsson, Telefon: +46 920 49 3006, E-mail: j.gustafsson@ltu.se De fackliga företrädarna SACO, TCO, OFR når du via vår växel tfn 0920-49 10 10 ANSÖKAN Vi ser helst att du söker befattningen via länken nedan där du bifogar personligt brev samt CV/ meritförteckning och examensbevis. Du kan även skicka din ansökan märkt med referensnummer till Luleå Tekniska Universitet, Registrator, 971 87 Luleå. Den kan även skickas elektroniskt till registrator@ltu.se Referensnummer: 1856-13 Sista ansökningsdag: 16 augusti 2013
Företag: Luleå tekniska universitet
Ort: Luleå
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Doktorand inom industriell elektronik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Doktorand inom industriell elektronik

Doktorand inom industriell elektronik -tjänsteorienterade arkitekturer
EISLAB vid Institutionen för system- och rymdteknik består av 15 seniora forskare, teknisk personal och 25 doktorander som bedriver forskning inom inbyggda system, sensorsystem, elektronikdesign, elektronikproduktion och elektromagnetisk kompatibilitet. EISLAB leder bl.a. ett av LTUs strategiska forsknings- och innovationsområden som kallas Intelligenta industriella processer samt leder ett av Europas största automationsprojekt, Arrowhead PROJEKTBESKRIVNING Vi söker tre doktorander till Arrowhead-projektet. Projektets övergripande mål är att möjliggöra transparent kommunikation och kollaborativ automation med internetanslutna inbyggda system. Som doktorand kommer du att fokusera på en speciell uppgift inom Arrowheads forskningsområden och du kommer att bidra med vetenskapligt motiverade metoder, teknik och koncept till nästa generations arkitektur för automationssystem som utvecklas inom Arrowhead. Doktorandprojekten kommer att bedrivas i samverkan med LTU-SKF ”University Technology Center for Advanced Condition Monitoring” (http://www.ltu.se/ltu/media/news/SKF-LTU-University-Technology-Center-invigt-1.91874?l=en), vilket är ett etablerat samarbete mellan SKF och LTU. Tjänsteorienterade arkitekturer (SOA) för resursbegränsade nätverkskopplade inbyggda system (CPS) Nätverkskopplade inbyggda system inklusive trådlösa resursbegränsade enheter kommer i framtiden i allt högre utsträckning använda sig av internet-kompatibla protokoll. Detta öppnar upp för användandet av nya nätverks-arkitekturer, där ”end”-noder kan komma att kommunicera direkt med storskaliga systemövergripande affärs och underhållssystemen, utan dedikerade gateways och mediatorer. För en möjliggöra integration mellan resursbegränsade nätverksuppkopplade inbyggda system och affärs- och underhållssystem så krävs nya metoder och fortsatt forskning. EISLAB söker därför motiverade doktorander som är intresserade av att vidareutbilda sig och forska inom storskaliga inbyggda system, och vara del av Europas största forskningsprojekt inom Automation. Forskningsprojektet kommer inkludera aspekter som: *Auto-konfiguration (Plug and play) för resursbegränsade inbyggda system och enheter *Anpassning av trådlösa låg-effekts teknologier *Datamodeller och effektiva protokoll för IoT -Datarepresentation. -Komprimering och filtrering -Semantik *Sensorer och signaler Sökande till tjänsten bör ha tidigare erfarenhet inom ett eller flera av nedan listade teknikområden: *Datorkommunikation för inbyggda system *Trådlösa teknologier *Internet of Things-tecknologier och verktyg, t.ex. 6LoWPAN, IPv6, Contiki, TinyOS, Linux, moln-tjänster *Tjänsterorienterad arkitektur (SOA), t.ex. CoAP, DPWS, SOAP, OPC UA *Storskalig industriell automation, ERP, MES, condition monitoring ARBETSUPPGIFTER Som doktorand arbetar du med doktorsexamen som slutmål enligt Högskoleförordningen. Du läser kurser samtidigt som du utför avhandlingsarbete i form av t.ex. litteratur-, artikel-, design-studier, konstruktionsuppgifter, teoretisk analys och presentationer. Även undervisning förekommer bland doktorander, dock högst ett år av den maximala tiden om fem år för forskarstudier. KVALIFIKATIONER Lämplig bakgrund är civ.ing.-/master examen från utbildning inom datateknik och/eller elektroteknik, eller motsvarande. Den sökande skall ha utmärkt analytisk förmåga och goda kunskaper inom programmering, inbyggda system, datorkommunikation med Internet-protokoll och datasäkerhet. Goda kunskaper i muntlig och skriftlig kommunikation på engelska är ett krav. Se även: Studieplaner för forskarutbildning inom teknisk fakultet på vår hemsida INFORMATION Målet med tjänsten är doktorsexamen men antagning sker till licentiatexamen. Efter genomfört licentiatseminarium tas beslut om eventuell fortsättning till doktorsexamen. För ytterligare information är du välkommen att kontakta: Dr. Jens Eliasson, Telefon: +46 920 49 2241, E-mail: jens.eliasson@ltu.se . Dr. Jonas Gustafsson, Telefon: +46 920 49 3006, E-mail: j.gustafsson@ltu.se Om EISLAB: http://www.ltu.se/EISLAB De fackliga företrädarna når du via vår växel tfn 0920-49 10 00 ANSÖKAN Vi ser helst att du söker befattningen via länken nedan där du bifogar personligt brev samt CV/ meritförteckning och examensbevis. Du kan även skicka din ansökan märkt med referensnummer till Luleå Tekniska Universitet, Registrator, 971 87 Luleå. Den kan även skickas elektroniskt till registrator@ltu.se Referensnummer:1859-13 Sista ansökningsdag:16 augusti 2013
Företag: Luleå tekniska universitet
Ort: Luleå
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Doktorand inom industriell elektronik -tjänsteorienterade arkitekturer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Doktorand inom industriell elektronik -tjänsteorienterade arkitekturer

Elgiganten Luleå söker avdelningsledare drift
Elgiganten AB ingår i Elkjøpkoncernen som är en av de största aktörerna inom detaljhandel i Norden. Koncernen ägs av DSG International plc, med huvudkontor i England. Elkjøpkoncernen består av flera olika kedjor i hela Norden; Elkjøp och Lefdal i Norge, Elgiganten i Sverige och på Åland, Elgiganten i Danmark, Gigantti i Finland, Elko på Island och Elding på Färöarna. Alla varuhus i dessa kedjor får sina produkter från ett centralt lager i Jönköping. Vi har byggt upp en mycket stark position på marknaden genom att ha kompetenta medarbetare, starkt fokus på utbildning och utveckling av personal, kostnadseffektivitet, effektiva logistiklösningar och inköpssystem samt aggressiv marknadsföring av kända märkesvaror. Elkjøpkoncernen växer stadigt och etablerar hela tiden nya varuhus. I Sverige har vi idag cirka 50 st egenägda varuhus och 25 st franchisevaruhus fördelat över landet från Ystad till Kiruna. Vill du bli en del av ett vinnande team? Vårt första varuhus öppnades 1994 och sedan dess har vi utmanat våra konkurrenter, pressat priserna på hemelektronik och erövrat den svenska marknaden. Vi har idag 75 varuhus i Sverige med cirka 2200 anställda. Vår starka företagskultur präglar vårt sätt att agera vilket är nyckeln till vår framgång. Vi tror på individen och dennes vilja att ta eget ansvar och utvecklas. Därför söker vi dig som har en önskan att göra karriär inom företaget och som genom hårt arbete och ett brinnande engagemang vill bidra till nya framgångar. För att säkra den fortsatta utvecklingen framöver söker vi nya kollegor. Till vårt varuhus i Luleå söker vi nu en avdelningsledare drift   Beskrivning av tjänsten: Som avdelningsledare drift ansvarar du för vårt servicecenter, kassalinje, merchandiseteam samt är behjälplig med arbetsmoment i den totala varuhusdriften. Servicecenter ansvarar för logistiken kring varuhusets varuflöde, vilket kräver såväl fysiska som administrativa kontroller, rutiner och ordning.  Arbetet inkluderar bland annat varumottag, utleverering av produkter till kunder, hantering av reklamationer, skicka produkter på service samt avfallshantering. Kassalinjen ansvarar för varuhusets penningflöden, vilket förutom försäljning innefattar en rad administrativa sysslor och rutiner. Merchandiseteamet är ansvariga för varuexponering, ordning och attraktivitet, allt för att göra varuhuset till kundernas förstahandsval.   Som avdelningsledare drift på Elgiganten har du ett övergripande drift – och personalansvar för dina avdelningar och du ingår i varuhusets ledningsgrupp. Som avdelningsledare drift är du ytterst ansvarig för avdelningarnas fysiska och administrativa kontroll, ordning och rutiner. Din uppgift som avdelningsledare är även att motivera och engagera kollegor och att leda avdelningarna framåt. I arbetet är det viktigt att du i alla möten med kunder ger den bästa tänkbara servicen. Att ge god kundvård är inte bara viktigt vid köp, utan även före och efter köp. Kassan är ofta den sista avdelningen som kunden möter och är därför en enormt viktig del i våra varuhus. Arbetet i kassan innebär ett högt tempo och mycket frågor från kunder. Det är därför viktigt att du i alla möten med kunder ger den bästa tänkbara servicen. Att kunden är nöjd med sin köpupplevelse är av yttersta vikt för oss och en förutsättning för att kunden ska komma tillbaka och handla just hos oss igen. Vi söker en Gigant… För oss är det viktigare att Du passar in i vår starka företagskultur än att Du har en imponerande meritförteckning. Du har en mogen inställning till arbete och har både förmågan och viljan att göra ditt absolut bästa. Därför söker vi dig:  … som vill ge den bästa servicen! För att du ska trivas och bli framgångsrik i ditt arbete är det viktigt att du är driven och utåtriktad i din kontakt med kunder och kollegor. Du är ärlig, ödmjuk och lyssnar på kunden och kundens behov. Du är också en motiverande, lojal och hjälpsam person som ställer upp för andra. En Gigant löser de problem som uppstår på ett effektivt sätt. Du har ett brinnande intresse och håller dig uppdaterad gällande företagets produkter.  … som vill skapa resultat! Du är en tävlingsmänniska med affärssinne som vill bidra till positiva resultat för företaget. Som Gigant skapar du resultat både individuellt och i grupp. Du arbetar därför hårt och tar dig an dina arbetsuppgifter på ett effektivt, strukturerat och noggrant sätt. Det faller sig naturligt för dig att ta egna initiativ då du är engagerad, ambitiös och målinriktad. … som kan leda och motivera andra! Som avdelningsledare är du en nyckelperson för varuhusets och företagets framgång. Du ska vara en förebild för dina medarbetare genom att vara en föredömlig Gigant. Driften av avdelningen sköts därför inte från kontoret utan resultat nås genom din aktiva medverkan på avdelningen. Då arbetet innebär förändringar, högt tempo och möten med olika människor krävs det att du är flexibel i din ledarroll. Vidare är du en teamorienterad person som har lätt för att kommunicera, delegera och har en vilja att få dina medarbetare att utvecklas. Vi ser gärna att du har dokumenterad ledarerfarenhet samt erfarenhet från detaljhandeln.  Vi erbjuder: * Avtalsenlig lön och pension * Generöst bonusavtal och förmåner * En utpräglad företagskultur * Omfattande utbildningsprogram inom försäljning, kundvård, ledarskap och personlig utveckling * Goda karriärmöjligheter Vi på Elgiganten värdesätter mångfald inom företaget och välkomnar därför alla sökande, oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund. Vi ser fram emot att ta del av din ansökan. Klicka på länken nedan, "Skicka ansökan", för att söka denna tjänst. Med vänliga hälsningar Fredrik Strand Varuhuschef Elgiganten Luleå Vid frågor, kontakta varuhuschef.lulea@giganten.se. Sista ansökningsdag: "2013-08-04" Anställningsgrad: "Heltid" Arbetstider:"Dagtid, kvällar och helger" Tillträde: "2013-11-01 eller efter överenskommelse"
Företag: Elgiganten
Ort: Luleå
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Elgiganten Luleå söker avdelningsledare drift jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elgiganten Luleå söker avdelningsledare drift

Assisterande idrottsledare Luleå HT 13
Är du vår nya ledare? Vill du arbeta med idrott och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Idrott är en rikstäckande verksamhet för barn i åldern 4-9 år. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika idrotter och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för idrott och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Idrott som består av 10 tillfällen med blandade idrottsaktiviteter. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och på helger. Vi söker nu två assisterande Idrottsledare till Knatteskutt i Luleå inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara idrottsledare på träningarna. Att vara en pedagogisk idrottsledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter knatteskutts egna koncept. Det perfekta extrajobbet för dig som planerar att arbeta inom barn/idrottssektorn i framtiden och har barn och idrottserfarenhet sedan tidigare. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för idrott - är intresserad av att leda barn - är engagerad och ambitiös Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.lulea@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: * Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder idrott.). Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden. Läs mer om vår verksamhet på www.knatteskutt.net
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Luleå
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande idrottsledare Luleå HT 13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande idrottsledare Luleå HT 13


Sök lediga jobb Luleå

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se