Mörbylånga Kommun* jobb - lediga jobb

Mörbylånga Kommun* jobb Mörbylånga Kommun* jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Mörbylånga Kommun*. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Mörbylånga Kommun*. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Fritidspedagog till Färjestaden skola- Mörbylånga

 2. Fritidsledare- Mörbylånga

 3. Fritidsledare- Mörbylånga

 4. Fritidspedagog/Förskollärare till Glömminge- Mörbylånga

 5. Kultur- & Näringslivschef- Mörbylånga

 6. Förskollärare till Skogsgläntan/Ladan- Mörbylånga

 7. Socialsekreterare- Mörbylånga

 8. Vik Socialsekreterare- Mörbylånga

 9. Omsorgspedagog inom socialpsykiatrin- Mörbylånga

 10. Skolkurator- Mörbylånga

 11. Förskolechef och tillika biträdande rektor F-3- Mörbylånga

 12. Omsorgsassistent- Mörbylånga

 13. Undersköterska till Villa Viktoria- Mörbylånga

 14. Undersköterska till Äppelvägen- Mörbylånga

 15. Förskollärare till Snäckstrands förskola i Färjestaden- Mörbylånga

 16. Myndighetschef- Mörbylånga

 17. Socialsekreterare- Mörbylånga

 18. Enhetschef till flyktingboende för ensamkommande flyktingbarn- Mörbylånga

 19. Personalkonsult- Mörbylånga

 20. Lärare till förberedelseklass år 7-9- Mörbylånga

 21. Undersköterskor till Rönningegården- Mörbylånga

 22. Undersköterska till Rönningegården- Mörbylånga

 23. Undersköterska till Rönningegården- Mörbylånga

 24. Boendehandledare för ensamkommande flyktingungdomar- Mörbylånga

 25. Socialsekreterare- Mörbylånga

 26. Lärare till förberedelseklass- Mörbylånga

 27. Lärare till förberedelseklass i förskola- Mörbylånga

 28. Förskollärare till Snäckstrands förskola- Mörbylånga

 29. Förskolechef- Mörbylånga

 30. Socialsekreterare- Mörbylånga

 31. Sjuksköterska pool- Mörbylånga

 32. Omsorgsassistent- Mörbylånga

 33. Omsorgsassistent- Mörbylånga

 34. Personlig assistent- Mörbylånga

 35. Omsorgsassistent- Mörbylånga

 36. Förskollärare till Vitsippans förskola- Mörbylånga

 37. Omsorgsassistent till Gruppbostaden Marmor- Mörbylånga

 38. Förskollärare till Växthusets förskola- Mörbylånga

 39. Förskollärare till Växthusets förskola- Mörbylånga

 40. Lärare till Torslunda skola- Mörbylånga


Mer beskrivning

Fritidspedagog till Färjestaden skola
Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med drygt 14 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap. Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss? ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter som fritidspedagog i fritidshem. KVALIFIKATIONER Fritidspedagogutbildning.
Företag: Mörbylånga Kommun*
Ort: Mörbylånga
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog till Färjestaden skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog till Färjestaden skola

Fritidsledare
Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med drygt 14 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap. Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss? ARBETSUPPGIFTER Vi söker en fritidsledare till våra fritidsgårdar i Mörbylånga kommun. Din huvudsakliga placering kommer att vara fritidsgården Zokker i Mörbylånga. Sedvanliga arbetsuppgifter som fritidsledare. KVALIFIKATIONER Fritidsledarutbildning med inriktning funktionsnedsättning.
Företag: Mörbylånga Kommun*
Ort: Mörbylånga
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidsledare jobb, Fritidsledare Mörbylånga, Fritidsledare Mörbylånga Kommun*
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidsledare

Fritidsledare
Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med drygt 14 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap. Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss? ARBETSUPPGIFTER Vi söker en fritidsledare till våra fritidsgårdar i Mörbylånga kommun. Din huvudsakliga placering kommer att vara fritidsgården Zokker i Mörbylånga. Sedvanliga arbetsuppgifter som fritidsledare. KVALIFIKATIONER Fritidsledarutbildning.
Företag: Mörbylånga Kommun*
Ort: Mörbylånga
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidsledare jobb, Fritidsledare Mörbylånga, Fritidsledare Mörbylånga Kommun*
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidsledare

Fritidspedagog/Förskollärare till Glömminge
Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med drygt 14 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap. Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss? ARBETSUPPGIFTER Placering i förskola samt i fritidshemsavdelning för yngre elever, F-klass- åk 1. Tillsammans i arbetslag och enskilt organisera fritidshemmets och föeskolans uppdrag samt vara ett komplement till skolan. Arbete i grupper med elever och barn under deras tid i fritidshemmet och förskolan. Tjänsten kommer att schemaläggas eftermiddagstid, varje dag i veckan. Det kan komma att bli aktuellt med såväl förlängning som utökning. KVALIFIKATIONER Fritidspedagogutbildning, förskollärarutbildning eller motsvarande pedagogutbildning. Erfarenhet av arbete i fritidshem eller förskola kan vara meriterande.
Företag: Mörbylånga Kommun*
Ort: Mörbylånga
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog/Förskollärare till Glömminge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog/Förskollärare till Glömminge

Kultur- & Näringslivschef
Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med drygt 14 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap. Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss? ARBETSUPPGIFTER Vill du i nära samarbete med andra verka för en utveckling av Kultur- och Näringslivsfrågorna i Mörbylånga kommun? Vi går in i en ny organisation under hösten, där Du kommer att ha ett övergripande ansvar för frågor kring kultur, bibliotek, näringsliv, information och föreningsservice. Din profil Som ledare är du tydlig och rak, har stor tilltro till dina medarbetares förmåga och kunskap. Du kan motivera, skapa engagemang och delaktighet, ge ansvar och utveckla människor. Eftersom du har helhetsansvaret för sektorn är det också viktigt att du är struktuerad, kan delegera och har god prioriteringsförmåga. Du arbetar strategiskt, målinriktat och förstår värdet av god kommunikation. Du kan leda verksamheten inom givna ekonomiska ramar. Du är givetvis omvärlds- och utvecklingsorienterad och har förmågan att se verksamheten ur ett kommunalt helhetsperspektiv. Vi söker dig som är en god ledare som tycker om att befinna dig i händelsernas centrum. Det krävs att du har helhetssyn och förmågan till samverkan med många parter såväl intern som externt. KVALIFIKATIONER Lämplig akademisk utbildning och dokumenterad erfarenhet av ledarskap. Du förväntas på ett drivande sätt fatta långsiktiga beslut. Vi kommer att ta stor hänsyn till social kompetens och förmåga till att upprätthålla många interna och externa kontakter. Körkort är ett krav.
Företag: Mörbylånga Kommun*
Ort: Mörbylånga
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Kultur- & Näringslivschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kultur- & Näringslivschef

Förskollärare till Skogsgläntan/Ladan
Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med drygt 14 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap. Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss? ARBETSUPPGIFTER Pedagogiskt arbete i barngrupp 1-5 år. Just nu arbete i 2 års avdelning. KVALIFIKATIONER Förskollärarexamen eller tidigare lärare. Adekvat utbildning.
Företag: Mörbylånga Kommun*
Ort: Mörbylånga
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Skogsgläntan/Ladan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Skogsgläntan/Ladan

Socialsekreterare
Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med drygt 14 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap. Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss? ARBETSUPPGIFTER Individ- och familjeomsorgen består av en försörjningsenhet med tre socialsekreterare som arbetar med budget- och skuldrådgivning, en barn- och familjeenhet med sex socialsekreterare, en vuxenenhet med två socialsekreterare samt en öppenvård med två familjebehandlare och två assistenter. Vi arbetar i dokumentationssystemet Procapita. Vi söker en socialsekreterare med inriktning mot barn och familj på 50% samt ensamkommande flyktingbarn på 50%. Inom individ och familjeomsorgens barn- och familjegrupp kommer du att ansvara för utredningar, uppföljningar och bedömningar för ensamkommande flyktingbarn. I övrigt ingår sedvanligt arbete inom barn- och familjegruppen. Vi arbetar utifrån BBIC. Inom individ- och familjeomsorgen är vi en erfaren och engagerad arbetsgrupp som söker en likasinnad arbetskamrat. KVALIFIKATIONER Socionomexamen. Vi vill att du har en god samarbetsförmåga, är stabil, flexibel, strukturerad och med en tro på enskilda personers resurser.För tjänsten på barn- och familjeenheten är det meriterande med erfarenhet av arbete med flyktingar, kunskap i BBIC och tidigare arbete med myndighetsutövning. Vi ser gärna manliga sökanden, för att få en jämnare könsfödelning Körkort erfordras Vi ser gärna manliga sökanden, för att få en jämnare könsfördelning.
Företag: Mörbylånga Kommun*
Ort: Mörbylånga
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Mörbylånga, Socialsekreterare Mörbylånga Kommun*
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Vik Socialsekreterare
Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med drygt 14 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap. Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss? ARBETSUPPGIFTER Individ- och familjeomsorgen består av en försörjningsenhet med tre socialsekreterare som arbetar med budget- och skuldrådgivning, en barn- och familjeenhet med sex socialsekreterare, en vuxenenhet med två socialsekreterare samt en öppenvård med två familjebehandlare och två assistenter. Vi arbetar i dokumentationssystemet Procapita. Vi söker en socialsekreterare med inriktning mot barn och familj.Inom individ och familjeomsorgens barn- och familjegrupp kommer du att ansvara för utredningar och uppföljningar. I övrigt ingår sedvanligt arbete inom barn- och familjegruppen. Vi arbetar utifrån BBIC. Inom individ- och familjeomsorgen är vi en erfaren och engagerad arbetsgrupp som söker en likasinnad arbetskamrat. KVALIFIKATIONER Socionomexamen. Vi vill att du har en god samarbetsförmåga, är stabil, flexibel, strukturerad och med en tro på enskilda personers resurser.För tjänsten på barn- och familjeenheten är det meriterande med kunskap i BBIC och tidigare arbete med myndighetsutövning. Vi ser gärna manliga sökanden, för att få en jämnare könsfördelning. Körkort erfordras.
Företag: Mörbylånga Kommun*
Ort: Mörbylånga
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Socialsekreterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Socialsekreterare

Omsorgspedagog inom socialpsykiatrin
Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med drygt 14 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap. Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss? ARBETSUPPGIFTER Omsorgspedagog inom socialpsykiatrin. Tjänsten finns i Mörbylånga och omfattar bostad med särskild service enl.LSS för vuxna personer med psykiskfunktionsnedsättning och en liten del boendestöd enl. SOL. Vi söker dig som har ett genuint intresse för människor, rätt kompetens och en förmåga att bidra till att forma en miljö som ger varje brukare de bästa villkoren för att utveckla sin självständighet, då vi arbetar enligt principen rehabiliterande förhållningssätt. Vi arbetar med att ha en tydlig struktur och lägger stor vikt vid kommunikation, tydlighet och förutsägbarhet i syfte att skapa trygghet och förutsättningar till utveckling. Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättningar att erforderliga beslut tas. Du kommer tillsammans med övriga medarbetare att stödja och hjälpa brukarna i deras vardag, utifrån deras behov. Vi arbetar för att brukarna ska känna delaktighet i samhället och att de har en meningsfull tillvaro. Vi arbetar med kontaktmannaskap och upprättar genomförandeplaner utifrån brukarnas beslut och önskemål. Du kommer att ha ett övergripande pedagogiskt ansvar och bedriva utvecklingsarbete med bl.a. ESL pedagogik (Ett Självständigt Liv) och utveckla arbetet med social dokumentation. KVALIFIKATIONER Relevant högskoleutbildning till exempel inom handikappvetenskap, socionomutbildning eller utbildning inom beteendevetenskap. Alternativt en utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Som person är du social, självständig, coachande samtidigt som du är resultatinriktad, strukturerad och ansvarsfull. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och har kunskap om LSS och psykiatri.
Företag: Mörbylånga Kommun*
Ort: Mörbylånga
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Omsorgspedagog inom socialpsykiatrin jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Omsorgspedagog inom socialpsykiatrin

Skolkurator
Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med drygt 14 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap. Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss? ARBETSUPPGIFTER Ditt fokus kommer att vara grundskolan år 1-6 på Färjestadens skola och Gårdby skola. Du kommer att delta i det förebyggande elevhälsoarbetet tillsammans med skolornas elevhälsoteam. Det är ett tidsbegränsat vikariat men kan komma att förlängas. KVALIFIKATIONER Du har socionomexamen. Vi ser gärna att du har erfarenhet från skolans värld.
Företag: Mörbylånga Kommun*
Ort: Mörbylånga
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Skolkurator jobb, Skolkurator Mörbylånga, Skolkurator Mörbylånga Kommun*
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolkurator

Förskolechef och tillika biträdande rektor F-3
Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med drygt 14 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap. Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss? ARBETSUPPGIFTER Vi söker en förskolechef och tillika biträdande rektor till Mörbylånga. Som förskolechef kommer du ansvara för Solvändans förskola och som biträdande rektor kommer du att ansvara för Skansenskolan F-3. Vi söker dig som vill vara en del av ett ledningsteam bestående av en heltidsanställd rektor för Skansenskolan F-9 samt en heltidsanställd biträdande rektor för Skansenskolan 4-9. Solvändan består av fem avdelningar, Skansenskolan F-9 har ca 500 elever varav F-3 har ca 100 elever. Du skall vara öppen för att samarabeta över verksamhetsgränser som exempel individ- och familjeomsorg, fritidsgård, kulturskola, flyktingboende etc. I Mörbylånga kommun arbetar vi i ledningsteam där organisationen är en gemensam M-verksamhet med fyra olika delar där Barn, Fritid och Utbildning är en av delarna. Samverkan, inflytande, trygghet och bemötande är viktiga ledord. Vi är stolta över att alltid ligga högt i rankingen över Sveriges bästa skolkommuner. KVALIFIKATIONER Tidigare erfarenhet av arbete som skolledare både från skola och förskola är önskvärt. Har du genomfört den statliga rektorsutbildningen är det en merit.
Företag: Mörbylånga Kommun*
Ort: Mörbylånga
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef och tillika biträdande rektor F-3 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef och tillika biträdande rektor F-3

Omsorgsassistent
Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med drygt 14 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap. Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss? ARBETSUPPGIFTER ”Sjöbergsgata” i Färjestaden, är en enhet inom LSS (bostad med särskild service inom LSS). Arbetet består i att ge omsorg till ett antal brukare, som bor i egna lägenheter och är knutna till LSS-enheten. Personalen utgår från en gemensamhetslägenhet och stöttar, hjälper och umgås med de olika brukarna, både i deras egna lägenheter och i gemensamhetslägenheten. I arbetsuppgifterna ingår exempelvis att stötta och hjälpa till med inköp, städ, tvätt, matlagning, mm. Det ingår även att följa med på olika aktiviteter, ibland med en enskild brukare och ibland i grupp. Det förekommer även viss medicinhantering och arbetet med detta styrs av den medicindelegering man måste ha. Dokumentation är en annan viktig arbetsuppgift, vilket görs i Procapita. Arbetstiderna är i dagsläget förlagda till dag, kväll och helg. KVALIFIKATIONER Lämplig utbildning inom omsorg, vård och fritid. Erfarenhet av arbete inom LSS ses som meriterande. Det är också en fördel om du har erfarenhet av att arbeta dag-, kvälls- och helgtid.
Företag: Mörbylånga Kommun*
Ort: Mörbylånga
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Omsorgsassistent jobb, Omsorgsassistent Mörbylånga, Omsorgsassistent Mörbylånga Kommun*
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Omsorgsassistent

Undersköterska till Villa Viktoria
Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med drygt 14 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap. Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss? ARBETSUPPGIFTER Omvårdnad med HSL-uppgifter på delegation. KVALIFIKATIONER Undersköterskeutbildning är ett krav, erfarenhet av demensomsorg samt IT-vana är meriterande. Körkort är ett krav.
Företag: Mörbylånga Kommun*
Ort: Mörbylånga
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska till Villa Viktoria jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska till Villa Viktoria

Undersköterska till Äppelvägen
Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med drygt 14 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap. Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss? ARBETSUPPGIFTER Omvårdnadsarbete med HSL-uppgifter på delegation. KVALIFIKATIONER Undersköterskeutbildning är ett krav. Erfarenhet av demensomsorg samt IT-erfarenhet är meriterande. Stor vikt fästes vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav.
Företag: Mörbylånga Kommun*
Ort: Mörbylånga
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska till Äppelvägen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska till Äppelvägen

Förskollärare till Snäckstrands förskola i Färjestaden
Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med drygt 14 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap. Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss? ARBETSUPPGIFTER Arbete i barngrupp med barn i åldrarna 1-3 år. Förskolan har inriktning mot skapande verksamhet och utepedagogik. KVALIFIKATIONER Adekvat utbildning.
Företag: Mörbylånga Kommun*
Ort: Mörbylånga
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Snäckstrands förskola i Färjestaden jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Snäckstrands förskola i Färjestaden

Myndighetschef
Vill du ingå i en ledningsgrupp där det är högt i tak? Gillar du förändrings- och utvecklingsarbete? Då kanske Du är vår nya Myndighetschef! Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med drygt 14 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap. Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss? ARBETSUPPGIFTER Ditt nya arbete: Mörbylånga kommun har from den 1 januari 2011 en ny organisation som fokuserar på helhetssyn, samverkan och samordning. Individ- och familjeomsorg (IFO) arbetar med sociala frågor och handlägger bland annat försörjningsstöd, gör adoptionsutredningar, bedriver missbruksvård samt ger stöd till barn, ungdomar och familjer. I samband med att kommunen går in i LOV (lagen om valfrihet) hösten 2013, kommer biståndshandläggare inom äldre och funktionshinder att organiseras under en gemensam myndighetsavdelning. Du kommer att ingå i en ledningsgrupp tillsammans med enhetschefer inom LSS, Arbetsmarknadsenheten och Socialpsykiatrin. Myndighetschefen är direkt underställd verksamhetschefen. Arbetsuppgifter: - Att leda och stödja socialsekreterarna och biståndshandläggarna i det dagliga arbetet. - Att utveckla hemmaplanslösningar för barn, ungdom samt personer med beroendeproblematik. - Göra förhandbedömningar och fördela ärenden. - Arbetsmiljö och budgetansvarig. - Företräda nämnden i domstol. - Representera enheten i olika samverkansgrupper med externa aktörer. - Bidra till helhetssyn och samordning genom medverkan i interna samverkansprojekt. - Arbeta i nära samarbete med verksamhetschefen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har ett stort engagemang för att leda och utveckla verksamheten. Du ser helheten, du ser möjligheter och har förmågan att utveckla kvalitet inom fastställda ekonomiska ramar. Samverkan, goda relationer och samarbete är en naturlig del i ditt dagliga arbete och i din ledarstil. Du har socionomexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Erfarenhet från arbete inom Barn och Familj är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort för personbil erfodras.
Företag: Mörbylånga Kommun*
Ort: Mörbylånga
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Myndighetschef jobb, Myndighetschef Mörbylånga, Myndighetschef Mörbylånga Kommun*
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Myndighetschef

Socialsekreterare
Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med drygt 14 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap. Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss? ARBETSUPPGIFTER Individ- och familjeomsorgen består av en försörjningsenhet med tre socialsekreterare som arbetar med budget- och skuldrådgivning, en barn- och familjeenhet med sex socialsekreterare, en vuxenenhet med två socialsekreterare samt en öppenvård med två familjebehandlare och två assistenter. Vi arbetar i dokumentationssystemet Procapita. Problembilden hos personerna vi möter är ofta riskbruk, missbruk och beroende. Vi arbetar också med stöd till anhöriga och även andra personliga svårigheter där individen vill ha en förändring. Arbetsuppgifterna rör delvis traditionell handläggning i vuxenärenden men omfattar även samtal/samtalsserier som ett led i en förändringsprocess för familjen/individen. En utveckling i riktning mot hållbara lösningar på hemmaplan för individen är ett prioriterat förhållningssätt i Mörbylånga kommun. Inom individ- och familjeomsorgen är vi en erfaren och engagerad arbetsgrupp som söker en likasinnad arbetskamrat. KVALIFIKATIONER Befattningen förutsätter socionomexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att Du har erfarenhet av och kunskap om arbete med riskbruk, missbruk och beroende. Vi vill att du har en god samarbetsförmåga, är stabil, flexibel, strukturerad och med en tro på enskilda personers resurser. B körkort är ett krav.
Företag: Mörbylånga Kommun*
Ort: Mörbylånga
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Mörbylånga, Socialsekreterare Mörbylånga Kommun*
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Enhetschef till flyktingboende för ensamkommande flyktingbarn
Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med drygt 14 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap. Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss? ARBETSUPPGIFTER Som enhetschef ansvarar du för enhetens kvalitet, personal och ekonomi. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har en högskoleutbildning och har minst 180 hp. Din inriktning är beteendevetenskaplig, såsom socionom, pedagog, arbetsterapeut eller annan beteendevetenskaplig utbildning. Du har tidigare erfarenhet av verksamhetsområdet samt kunskaper inom relevant lagstiftning. Du har god kännedom om ungdomars utveckling och behov, samt goda kunskaper om asylprocessen. Erfarenhet av traumabearbetning, KBT, ART samt den specifika situation som gäller ensamkommande ungdomar är meriterande. Vi förutsätter att du som söker har en kulturell ödmjukhet och förståelse för komplexiteten i mötet mellan olika kulturer.
Företag: Mörbylånga Kommun*
Ort: Mörbylånga
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef till flyktingboende för ensamkommande flyktingbarn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef till flyktingboende för ensamkommande flyktingbarn

Personalkonsult
Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med drygt 14 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap. Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss? ARBETSUPPGIFTER I rollen som Personalkonsult krävs att man har breda kunskaper gällande personalfrågor. Det huvudsakliga arbetet är att vara ett stöd till chefer i lag- och avtalsfrågor inom det arbetsrättsliga området. Du kommer att ha huvudansvaret för att samordna den årliga löneöversynen och arbeta med rehabiliteringsfrågor, rekrytering, arbetsmiljöfrågor, personaluppföljningar, fackliga förhandlingar och övriga frågor inom området. Vi arbetar i team där du kommer vara en viktig del för att vidareutveckla vårt arbete. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med högskoleutbildning inom PA-området och har goda kunskaper inom arbetsrätt och lönefrågor. Du är lyhörd, förtroendeingivande och självgående vilket innebär att du har förmågan att prioritera och leverera efter våra kunders behov. Arbetsuppgifterna kräver stor förmåga att arbeta såväl strategiskt som operativt och att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du bör ha erfarenhet inom området och gärna från kommun eller landsting det är meriterande om du har kunskaper om våra avtal.
Företag: Mörbylånga Kommun*
Ort: Mörbylånga
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Personalkonsult jobb, Personalkonsult Mörbylånga, Personalkonsult Mörbylånga Kommun*
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personalkonsult

Lärare till förberedelseklass år 7-9
Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med drygt 14 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap. Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss? ARBETSUPPGIFTER Undervisning i matematik, biologi och kemi framför allt år 7-9. Du kommer att arbeta flexibelt och i samarbete med övriga lärare i arbetslag. Viss vikariatstid ingår. KVALIFIKATIONER Lärarutbildning som kan vara lämplig för yrket. Mörbylånga kommun genomför nu en en-till-en satsning vad gäller datorer till eleverna i år 4-9. Vi förväntar oss därför att du har goda IT-kunskaper. Erfarenhet av undervisning i liknande verksamhet samt undervisning i Sv A är meriterande.
Företag: Mörbylånga Kommun*
Ort: Mörbylånga
Publicerad : 09-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till förberedelseklass år 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till förberedelseklass år 7-9

Undersköterskor till Rönningegården
Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med drygt 14 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap. Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss? ARBETSUPPGIFTER Vård-/omvårdnadsarbete med HSL-uppgifter på delegation. Arbetsplatsen är Rönningegårdens omvårdnadsavdelning Solen/Vinden. KVALIFIKATIONER Utbildning motsvarande undersköterskekompetens. Körkort samt IT-vana är ett krav. Erfarenhet av omvårdnadsarbete är meriterande.
Företag: Mörbylånga Kommun*
Ort: Mörbylånga
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor till Rönningegården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor till Rönningegården

Undersköterska till Rönningegården
Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med drygt 14 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap. Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss? ARBETSUPPGIFTER Vård-/omvårdnadsarbete med HSL-uppgifter på delegation. Vi söker en undersköterska till Rönningegårdens demensavdelning Linnea samt en undersköterska till avdelning Stranden. KVALIFIKATIONER Utbildning motsvarande undersköterskekompetens. Körkort och IT-vana är ett krav. Erfarenhet av demensomsorg är meriterande.
Företag: Mörbylånga Kommun*
Ort: Mörbylånga
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska till Rönningegården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska till Rönningegården

Undersköterska till Rönningegården
Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med drygt 14 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap. Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss? ARBETSUPPGIFTER Vård-/omvårdnadsarbete med HSL-uppgifter på delegation. Arbetsplatsen är Rönningegårdens demensavdelning Lunden. KVALIFIKATIONER Utbildning motsvarande undersköterskekompetents. Körkort och IT-vana är ett krav. Erfarenhet av demensomsorg är meriterande.
Företag: Mörbylånga Kommun*
Ort: Mörbylånga
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska till Rönningegården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska till Rönningegården

Boendehandledare för ensamkommande flyktingungdomar
Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med drygt 14 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap. Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss? ARBETSUPPGIFTER Du kommer att vägleda, motivera och stödja til ett nytt lärande. Med ett positivt förhållningssätt underlätta integrationen för flyktingungdomar. KVALIFIKATIONER Vi söker en drivande och engagerad person som vill vara med och utveckla vårt HVB-hem. Din studiebakgrund är eftergymnasial. Du är socionom, fritidspedagog, lärare eller har en annan utbildning som ger en mångfald till arbetslaget. Tidigare erfarenhet från likvärdigt arbete är meriterande. Körkort är ett krav.
Företag: Mörbylånga Kommun*
Ort: Mörbylånga
Publicerad : 10-03
Sök fler jobb liknande: lediga Boendehandledare för ensamkommande flyktingungdomar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Boendehandledare för ensamkommande flyktingungdomar

Socialsekreterare
Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med drygt 14 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap. Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss? ARBETSUPPGIFTER Individ- och familjeomsorgen består av en försörjningsenhet med tre socialsekreterare som arbetar med budget- och skuldrådgivning, en barn- och familjeenhet med sex socialsekreterare, en vuxenenhet med två socialsekreterare samt en öppenvård med två familjebehandlare och två assistenter. Vi arbetar i dokumentationssystemet Procapita. Problembilden hos personerna vi möter är ofta riskbruk, missbruk och beroende. Vi arbetar också med stöd till anhöriga och även andra personliga svårigheter där individen vill ha en förändring. Arbetsuppgifterna rör delvis traditionell handläggning i vuxenärenden men omfattar även samtal/samtalsserier som ett led i en förändringsprocess för familjen/individen. En utveckling i riktning mot hållbara lösningar på hemmaplan för individen är ett prioriterat förhållningssätt i Mörbylånga kommun. Inom individ- och familjeomsorgen är vi en erfaren och engagerad arbetsgrupp som söker en likasinnad arbetskamrat. KVALIFIKATIONER Befattningen förutsätter socionomexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi vill att Du har erfarenhet av och kunskap om arbete med riskbruk, missbruk och beroende. Vi vill att du har en god samarbetsförmåga, är stabil, flexibel, strukturerad och med en tro på enskilda personers resurser. B-körkort är ett krav.
Företag: Mörbylånga Kommun*
Ort: Mörbylånga
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Mörbylånga, Socialsekreterare Mörbylånga Kommun*
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Lärare till förberedelseklass
Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med drygt 14 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap. Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss? ARBETSUPPGIFTER Arbete med elever som är nyanlända till Sverige och som inte kan tillräckligt mycket svenska för att börja i grundskolan direkt. Undervisning kommer att ske i lokaler i Färjestaden. KVALIFIKATIONER Utbildad lärare.
Företag: Mörbylånga Kommun*
Ort: Mörbylånga
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till förberedelseklass jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till förberedelseklass

Lärare till förberedelseklass i förskola
Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med drygt 14 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap. Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss? ARBETSUPPGIFTER Arbete med barn i åldern 3-5 år som är nyanlända till Sverige. Förskoleverksamheten kommer att ske i lokaler på Möllstorps camping. KVALIFIKATIONER Utbildad förskollärare.
Företag: Mörbylånga Kommun*
Ort: Mörbylånga
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till förberedelseklass i förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till förberedelseklass i förskola

Förskollärare till Snäckstrands förskola
Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med drygt 14 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap. Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss? ARBETSUPPGIFTER Arbete i förskola med barn i åldrarna 3-5 år. KVALIFIKATIONER Förskollärarutbildning, gärna med inriktning mot utepedagogik.
Företag: Mörbylånga Kommun*
Ort: Mörbylånga
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Snäckstrands förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Snäckstrands förskola

Förskolechef
Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med drygt 14 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap. Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss? ARBETSUPPGIFTER Lednings- och personalansvar för Gullvivans förskola, med möjlighet att kombinera med arbete som förskollärare i kommunen. Arbete med en ny ledningsorganisation ht -14 pågår. KVALIFIKATIONER Förskollärarexamen är ett krav. Erfarenhet av ledningsarbete är meriterande.
Företag: Mörbylånga Kommun*
Ort: Mörbylånga
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef jobb, Förskolechef Mörbylånga, Förskolechef Mörbylånga Kommun*
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef

Socialsekreterare
Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med drygt 14 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap. Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss? ARBETSUPPGIFTER Individ- och familjeomsorgen består av en försörjningsenhet med tre socialsekreterare som arbetar med budget- och skuldrådgivning, en barn- och familje enhet med sex socialsekreterare, en vuxenenhet med två socialsekreterare samt en öppenvård med två familjebehandlare och två assistenter. Vi arbetar i dokumentationssystemet Procapita. Vi söker en socialsekreterare med inriktning mot barn och familj på 50% samt ensamkommande flyktingbarn på 50%. Inom individ och familjeomsorgens barn- och familjegrupp kommer du att ansvara för utredningar, uppföljningar och bedömningar för ensamkommande flyktingbarn. I övrigt ingår sedvanligt arbete inom barn- och familjegruppen. Vi arbetar utifrån BBIC. Inom individ- och familjeomsorgen är vi en erfaren och engagerad arbetsgrupp som söker en likasinnad arbetskamrat. KVALIFIKATIONER Socionomexamen är ett krav. Vi vill att du har en god samarbetsförmåga, är stabil, flexibel, strukturerad och med en tro på enskilda personers resurser.För tjänsten på barn- och familjeenheten är det meriterande med erfarenhet av arbete med flyktingar, kunskap i BBIC och tidigare arbete med myndighetsutövning. Vi ser gärna manliga sökanden, för att få en jämnare könsfördelning. Körkort erfordras
Företag: Mörbylånga Kommun*
Ort: Mörbylånga
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Mörbylånga, Socialsekreterare Mörbylånga Kommun*
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Sjuksköterska pool
Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med drygt 14 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap. Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss? ARBETSUPPGIFTER Du är ersättare för distriktssköterskor/sjuksköterskor i hemsjukvården och särskillt boende. Tjänstgöring dag, kväll och natt efter behov, vilket innebär att flexibilitet är nödvändigt. KVALIFIKATIONER Legitimerad distriktssköterska/sjuksköterska. Samarbetsförmåga, flexibilitet och personlig lämplighet värderas högt.
Företag: Mörbylånga Kommun*
Ort: Mörbylånga
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska pool jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska pool

Omsorgsassistent
Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med drygt 14 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap. Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss? ARBETSUPPGIFTER Med ett pedagogiskt arbetssätt ge omsorg och omvårdnad till tre äldre personer med grava funktionsnedsättningar. KVALIFIKATIONER Utbildning som ger behörighet till verksamhetsområdet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort erfordras. Arbetslivserfarenhet inom verksamhetsområdet är meriterande. Personlig lämplighet och inlevelseförmåga är en förutsättning för arbetet.
Företag: Mörbylånga Kommun*
Ort: Mörbylånga
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Omsorgsassistent jobb, Omsorgsassistent Mörbylånga, Omsorgsassistent Mörbylånga Kommun*
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Omsorgsassistent

Omsorgsassistent
Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med drygt 14 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap. Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss? ARBETSUPPGIFTER Med ett pedagogiskt arbetssätt ge omsorg till tre äldre personer med grava funktionsnedsättningar. KVALIFIKATIONER Utbildning som ger behörighet till verksamhetsområdet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort erfordras. Arbetslivserfarenhet inom verksamhetsområdet är meriterande. Personlig lämplighet och inlevelseförmåga är en förutsättning för arbetet.
Företag: Mörbylånga Kommun*
Ort: Mörbylånga
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Omsorgsassistent jobb, Omsorgsassistent Mörbylånga, Omsorgsassistent Mörbylånga Kommun*
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Omsorgsassistent

Personlig assistent
Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med drygt 14 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap. Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss? ARBETSUPPGIFTER LSS-verksamheten verkställer beslut om insatser enligt lagen om stöd och service till vissa personer med funktionsnedsättning (LSS). De insatser den enskilde har fått beslut om ska främja jämlikhet i levnadsvillkor, delaktighet i samhällslivet och ge möjlighet att leva som andra. Insatserna ska utföras med god service och kvalitet och fortlöpande utvecklas. I arbetet ingår bland annat personlig omvårdnad, hushållsgöromål, fritidsaktiviteter. Vi arbetar enligt ett rehabiliterande förhållningssätt. KVALIFIKATIONER Du har omvårdnadsprogrammet, personlig assistansutbildning eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Som person ska du ha goda sociala egenskaper, vara ansvarsfull och noggrann. Erfarenhet av liknande arbete ser vi som meriterande. Flexibilitet och samverkan är mycket viktigt då du arbetar i team med mer än en brukare. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat enligt ett rehabiliterande förhållningssätt.
Företag: Mörbylånga Kommun*
Ort: Mörbylånga
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Omsorgsassistent
Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med drygt 14 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap. Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss? ARBETSUPPGIFTER Vi söker en omsorgsassistent till gruppbostaden Marmor i Färjestaden. Du kommer att med ett pedagogiskt arbetssätt ge omvårdnad till personer med funktionsnedsättningar. KVALIFIKATIONER Utbildning som ger behörighet till verksamhetsområdet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort erfordras. Arbetslivserfarenhet inom verksamhetsområdet är meriterande. Personlig lämplighet och inlevelseförmåga är en förutsättning för arbetet.
Företag: Mörbylånga Kommun*
Ort: Mörbylånga
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga Omsorgsassistent jobb, Omsorgsassistent Mörbylånga, Omsorgsassistent Mörbylånga Kommun*
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Omsorgsassistent

Förskollärare till Vitsippans förskola
Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med drygt 14 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap. Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss? ARBETSUPPGIFTER Arbete i barngrupp. KVALIFIKATIONER Förskollärarexamen.
Företag: Mörbylånga Kommun*
Ort: Mörbylånga
Publicerad : 11-05
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Vitsippans förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Vitsippans förskola

Omsorgsassistent till Gruppbostaden Marmor
Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med drygt 14 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap. Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss? ARBETSUPPGIFTER Med ett pedagogiskt arbetssätt ge omsorg och omvårdnad till personer med funktionsnedsättningar. KVALIFIKATIONER Utbildning som ger behörighet till verksamhetsområdet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort erfordras. Arbetslivserfarenhet inom verksamhetsområdet är meriterande. Personlig lämplighet och inlevelseförmåga är en förutsättning för arbetet.
Företag: Mörbylånga Kommun*
Ort: Mörbylånga
Publicerad : 11-08
Sök fler jobb liknande: lediga Omsorgsassistent till Gruppbostaden Marmor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Omsorgsassistent till Gruppbostaden Marmor

Förskollärare till Växthusets förskola
Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med drygt 14 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap. Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss? ARBETSUPPGIFTER Arbete i barngrupp med barn i åldrarna 1-5 år. KVALIFIKATIONER Förskollärarutbildning.
Företag: Mörbylånga Kommun*
Ort: Mörbylånga
Publicerad : 11-08
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Växthusets förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Växthusets förskola

Förskollärare till Växthusets förskola
Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med drygt 14 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap. Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss? ARBETSUPPGIFTER Arbete i barngrupp med barn i åldrarna 1-5 år. KVALIFIKATIONER Förskollärarutbildning, gärna med kunskaper i tecken och stöd.
Företag: Mörbylånga Kommun*
Ort: Mörbylånga
Publicerad : 11-08
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Växthusets förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Växthusets förskola

Lärare till Torslunda skola
Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med drygt 14 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap. Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss? ARBETSUPPGIFTER Lärare i Torslunda skola där det i tjänsten ingår undervisning i musik. KVALIFIKATIONER Grundskollärare/1-7 lärare. Kompetens i musik. Goda IT-kunskaper krävs då vi satsar på elevdatorer och användning av modern teknik i undervisningen. Du har en god samarbetsförmåga. Erfarenhet av undervisning i årskurs 1-6 samt erfarenhet av musikundervisning med ansvar för olika musikevenemang är meriterande.
Företag: Mörbylånga Kommun*
Ort: Mörbylånga
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till Torslunda skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till Torslunda skola


Sök lediga jobb Mörbylånga Kommun*

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se