MANTENA SVERIGE AB jobb - lediga jobb

MANTENA SVERIGE AB jobb MANTENA SVERIGE AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: MANTENA SVERIGE AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: MANTENA SVERIGE AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Mantena Sverige AB söker Lagersamordnare- Helsingborg

 2. Fordonsingenjör med systemansvar- Helsingborg

 3. Mantena Sverige söker tågtekniker i Helsingborg- Helsingborg

 4. Mantena söker Produktionstekniker i Boxholm- Boxholm

 5. Mantena Sverige söker produktionstekniker i Umeå- Umeå

 6. Fordonsingenjör med systemansvar- Helsingborg

 7. Mantena Sverige söker tågtekniker i Boxholm- Boxholm

 8. Mantena Sverige Söker Tågtekniker Umeå- Umeå

 9. Mantena Sverige söker Underhållsplanerare- Helsingborg

 10. Mantena Sverige söker tågtekniker i Helsingborg- Helsingborg

 11. Mantena Sverige söker Produktionsledare- Helsingborg

 12. Mantena Sverige söker Lagersamordnare- Helsingborg

 13. Mantena Sverige söker Inköpare i Helsingborg- Helsingborg

 14. Mantena Sverige söker tågtekniker i Helsingborg- Helsingborg

 15. Mantena Sverige söker Tågtekniker i Helsingborg- Helsingborg

 16. Mantena Sverige söker tågtekniker i Umeå- Umeå

 17. Mantena Sverige expanderar och söker tågtekniker- Solna

 18. Mantena söker tågtekniker i Helsingborg- Helsingborg

 19. Mantena söker tågtekniker i Hagalund- Solna

 20. Mantena söker underhållsplanerare i Hagalund- Solna

 21. Mantena Sverige söker inköpare i Helsingborg- Helsingborg

 22. Mantena Sverige söker Tågtekniker i Helsingborg- Helsingborg

 23. Mantena Sverige söker Lagersamordnare- Helsingborg

 24. Mantena Sverige söker tågtekniker i Hagalund- Solna

 25. Mantena Sverige söker tågtekniker i Hagalund- Solna

 26. Mantena Sverige söker tågtekniker i Hagalund- Solna

 27. Mantena Sverige söker tågtekniker i Hagalund- Solna

 28. Mantena Sverige söker Produktionschef till SJ-uppdrag- Solna

 29. Inköpare på Mantena Sverige AB- Helsingborg

 30. Mantena Sverige söker tågtekniker i Hagalund- Solna

 31. Mantena Sverige söker Tågtekniker i Helsingborg- Helsingborg

 32. Mantena Sverige söker Underhållsplanerare i Helsingborg- Helsingborg

 33. Mantena Sverige söker Produktionsledare i Hagalund- Solna

 34. Mantena Sverige söker tågtekniker i Hagalund- Solna

 35. Mantena Sverige söker tågtekniker i Hagalund- Solna

 36. Mantena Sverige söker Business Controller i Helsingborg- Helsingborg

 37. Mantena Sverige söker tågtekniker i Hagalund- Solna

 38. Mantena Sverige söker Tågtekniker i Helsingborg- Helsingborg

 39. Mantena Sverige söker Produktionsledare i Hagalund- Solna

 40. Mantena Sverige söker tågtekniker i Hagalund- Solna


Mer beskrivning

Mantena Sverige AB söker Lagersamordnare
Som lagersamordnare arbetar du bl a med in- och utlastning av gods, hantering av inköpsordrar, betjäning av kunder vid leveranser, beställning av varor, kontering/fakturering och övriga förekommande lagersysslor. Registrering och transportsamordning av reparabla komponenter till upparbetningsverkstad ingår också i tjänsten. Huvudsakliga arbetsuppgifter: - Säkerställa att levererade varor kontrolleras mot order och reklameras när leveransen är felaktig. Detta innebär att du ansvarar för att genomföra kvalitét- och kvantitetskontroll på levererade produkter. - Beställa utvalda varor i vårt underhållssystem Maximo. - Ankomstregistrera gods och hantera följesedlar. - Ta emot, packa upp och lagerföra delar. - Se till att god ordning och reda råder i samtliga lager- och förvaringsutrymmen. - Truckkörning kan förekomma, för detta krävs truckkort. Som lagersamordnare kommer du ingå i ett team som ansvarar för logistik, lager och planering. Du kommer att rapportera till logistikledaren. Tjänsten är en heltidstjänst på dagtid. Kvalifikationer: Erfarenhet av liknande arbete i administrativa system är en merit. Du skall ha god förståelse för hur processer och flöden fungerar i en underhållsverkstad. Arbetet kräver mycket god datorvana och truckkort. Även körkort (B) är ett krav för tjänsten. Du skall behärska engelska i tal och skrift. Kan du dessutom tyska ses detta som en merit då flera av våra leverantörer är utländska. Personliga egenskaper: Som person är du positiv, plikttrogen, strukturerad, förändringsvillig, och van att arbeta hårt när det behövs. Du har ett öppet, naturligt sätt och levererar service på en hög nivå. Du är en flexibel och arbetsvillig person som vågar ta egna initiativ. Då vissa arbetsmoment är fysiskt krävande söker vi en person som sedan tidigare arbetat med tungt arbete. Dina viktigaste egenskaper är: Ansvarstagande. God kommunikationsförmåga i tal och skrift, såväl med externa som interna parter. Ordningssinne. Förmåga att genomföra förändringar. Servicebenägen. För att lyckas i rollen ska du ha förmåga att skapa förtroende hos såväl interna som externa parter. Tillträde enligt ök.
Företag: MANTENA SVERIGE AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga Mantena Sverige AB söker Lagersamordnare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mantena Sverige AB söker Lagersamordnare

Fordonsingenjör med systemansvar
Mantena Sverige AB är ett dotterbolag till Mantena AS som ingår i den norska NSB-koncernen. Mantena har ca 950 anställda fördelade på 10 underhållsenheter i Norge och Sverige. Mantena Sverige är ett modernt företag med affärsmässiga mål som ansvarar för underhåll av de nya Pågatågen i Skåne på uppdrag av Skånetrafiken. Utöver huvudkontor/ underhållsdepå i Helsingborg har Mantena Sverige även en underhållsdepå i Boxholm och en i Umeå. Företaget har i dagsläget ca 80 anställda och en omsättning på 125 Mkr 2012. Som fordonsingenjör med systemansvar hos oss ansvarar du för några av fordonens olika mekaniska och pneumatiska system som t.ex. boogie-, broms-, interiör-, korg- eller dieselsystem. Eftersom vissa system är elektriskt styrda krävs en god förståelse för elsystem. Du ansvarar för systemen på samtliga våra fordonstyper. Arbetet består bland annat av att följa upp och utreda systematiska fel, samt föreslå tekniska lösningar och förbättringar inom området. Du kommer även att fungera som tekniskt stöd för samtliga våra enheter i komplicerade fordonsfrågor och vara med och arbeta fram djupare teknisk dokumentation. Du ansvarar för fordonsutbildningar av personalen inom ditt ansvarsområde. Du ingår i vår tekniska avdelning som i dagsläget består av en teknisk chef och underhållsingenjörer på våra olika depåer. Du arbetar centralt i bolaget och servar samtliga enheter och rapporterar direkt till teknisk chef. Vi söker dig med relevant högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet och en hög teknisk kompetens. Erfarenhet från tåg branschen ses som en merit. Som person är du serviceinriktad, lösningsorienterad och ansvarstagande. Du har lätt för att samarbeta och kommunicera både internt och externt och har förmåga att motivera och engagera medarbetare. Affärsmässighet är en självklarhet hos oss. Tjänsten är en heltidstjänst på dagtid. Tjänsten är placerad på vår underhållsdepå i Helsingborg men du kommer även att serva depån i Umeå och i Boxholm. Har du frågor angående tjänsten, ring teknisk chef Anders Lundberg på telefon 042-442 21 29. Låter det spännande? Registrera ditt CV och sök tjänsterna via vår hemsida www.mantena.se. Urvalsprocessen sker löpande så din ansökan vill vi ha snarast, dock senast 2014-01-12.
Företag: MANTENA SVERIGE AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 12-03
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonsingenjör med systemansvar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonsingenjör med systemansvar

Mantena Sverige söker tågtekniker i Helsingborg
Mantena Sverige AB är ett dotterbolag till Mantena AS som ingår i den norska NSB-koncernen. Mantena har ca 950 anställda fördelade på 10 underhållsenheter i Norge och Sverige. Mantena Sverige är ett modernt företag med affärsmässiga mål som ansvarar för underhåll av de nya Pågatågen i Skåne på uppdrag av Skånetrafiken. Utöver huvudkontor/ underhållsdepå i Helsingborg har Mantena Sverige även en underhållsdepå i Boxholm och en i Umeå. Företaget har i dagsläget ca 80 anställda och en beräknad omsättning på 125 Mkr 2012. Som tågtekniker hos oss arbetar du med underhåll av Skånetrafikens nya Pågatåg av typen X61. Du utför både mekaniskt och elektriskt arbete och gör bedömningar av det trafiksäkerhetsmässiga tillståndet hos fordonet. Vi söker dig med gymnasieutbildning inom el, industri eller fordonsprogram. Du skall kunna läsa och förstå el-scheman, pneumatiska och mekaniska ritningar. Erfarenhet av fordonsunderhåll ses som en merit. Som person är du serviceinriktad, lösningsorienterad och ansvarstagande. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att jobba i team. Noggrannhet och ordningssinne är en självklarhet hos oss. Tjänsten är en heltidstjänst med skiftschema där kvälls- och helgarbete förekommer. På sikt kan även nattarbete bli aktuellt. Du kommer att arbeta i en underhållsdepå i Helsingborg. Har du frågor på tjänsten, ring produktionsledare Håkan Jönsson (042-442 21 28) eller Marcus Mannåker (042-442 21 27). Låter det spännande? Registrera ditt CV och sök tjänsterna via vår hemsida www.mantena.se. Urvalsprocessen sker löpande så din ansökan vill vi ha snarast, dock senast 2014-01-12.
Företag: MANTENA SVERIGE AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 12-03
Sök fler jobb liknande: lediga Mantena Sverige söker tågtekniker i Helsingborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mantena Sverige söker tågtekniker i Helsingborg

Mantena söker Produktionstekniker i Boxholm
Mantena Sverige AB är ett dotterbolag till Mantena AS som ingår i den norska NSB-koncernen. Mantena har ca 950 anställda fördelade på 10 underhållsenheter i Norge och Sverige. Mantena Sverige är ett modernt företag med affärsmässiga mål som ansvarar för underhåll av de nya Pågatågen i Skåne, underhåll av tåg ingående i Östgötapendeln samt tåg ingående i Botniabanan. Utöver huvudkontor/underhållsdepå i Helsingborg har Mantena Sverige en underhållsdepå i Boxholm och en i Umeå. Företaget har i dagsläget ca 80 anställda och en omsättning på 125 Mkr 2012. Som produktionstekniker hos oss arbetar du med såväl övergripande- som detaljfrågor och bidrar till att produktionen sker på ett effektivt sätt med hög kvalitet. Du arbetar med att optimera underhållet på våra tågtyper X61 och X14 och säkerställer att det finns rätt förutsättningar för produktionspersonalen. Du arbetar även med lager- och leveransbevakning samt medverkar i hantering av garantiprocessen gentemot fordonsleverantören. Vi söker dig som har högskoleexamen eller annan relevant eftergymnasial utbildning. Du skall ha flerårig arbetslivserfarenhet av produktionstekniskt arbete inom verkstadsindustrin. Du skall även ha erfarenhet från förbättrings- och arbetsmiljöarbete och du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift. Goda IT-kunskaper är en självklarhet. Som person är du beslutsam, analytisk samt strukturerad och trivs i en miljö med snabba förändringar. Du är van vid att arbeta både teoretiskt och praktiskt med utrustning och framtagande av processer. Du är kvalitetsmedveten eftersom arbete inom kvalitetsområdet ingår i tjänsten. Du kommer att ha daglig kontakt med olika personer och funktioner inom företaget vilket innebär att du är kommunikativ och har lätt för att samarbeta. Du skall ha egen drivkraft och god förmåga till självständigt arbete, ta egna initiativ och driva uppgifter tills de blir slutförda. Du kommer att vara en central person i vår organisation och rapportera direkt till platschefen. Tjänsten är en dagtidstjänst med placering på vår nybyggda depå i Boxholm. Låter det spännande? Registrera ditt CV och sök tjänsten via vår hemsida www.mantena.se. Har du frågor angående tjänsten, ring platschef Mikael Hallberg, 013-560 17 03. Urvalsprocessen sker löpande så din ansökan vill vi ha snarast, dock senast 2014-01-12.
Företag: MANTENA SVERIGE AB
Ort: Boxholm
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Mantena söker Produktionstekniker i Boxholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mantena söker Produktionstekniker i Boxholm

Mantena Sverige söker produktionstekniker i Umeå
Mantena Sverige AB är ett dotterbolag till Mantena AS som ingår i den norska NSB-koncernen. Mantena har ca 950 anställda fördelade på 10 underhållsenheter i Norge och Sverige. Mantena Sverige är ett modernt företag med affärsmässiga mål som ansvarar för underhåll av de nya Pågatågen i Skåne, underhåll av tåg ingående i Östgötapendeln samt tåg ingående i Botniabanan. Utöver huvudkontor/underhållsdepå i Helsingborg har Mantena Sverige en underhållsdepå i Boxholm och en i Umeå. Företaget har i dagsläget ca 80 anställda fördelade på våra tre enheter. Som produktionstekniker hos oss arbetar du med såväl övergripande-som detaljfrågor och bidrar till att produktionen sker på ett effektivt sätt med hög kvalitet. Du arbetar med att optimera underhållet på våra tågtyper X62, X11 och ITINO och säkerställer att det finns rätt förutsättningar för produktionspersonalen. Du arbetar även med lager- och leveransbevakning och hantering av vår garantiprocess gentemot fordonsleverantören. Vi söker dig som har högskoleexamen eller annan relevant eftergymnasial utbildning. Du skall ha flerårig arbetslivserfarenhet av produktionstekniskt arbete inom verkstadsindustrin. Du skall även ha erfarenhet från förbättrings- och arbetsmiljöarbete och du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift. Goda IT-kunskaper är en självklarhet. Som person är du beslutsam, analytisk samt strukturerad och trivs i en miljö med snabba förändringar. Du är van vid att arbeta både teoretiskt och praktiskt med utrustning och framtagande av processer. Du är kvalitetsmedveten eftersom arbete inom kvalitetsområdet ingår i tjänsten. Du kommer att ha daglig kontakt med olika personer och funktioner inom och utanför företaget vilket innebär att du är kommunikativ och har lätt för att samarbeta. Du skall ha egen drivkraft och god förmåga till självständigt arbete, ta egna initiativ och driva uppgifter tills de blir slutförda. Du kommer att vara en central person i vår organisation och rapportera direkt till platschefen. Tjänsten är en dagtidstjänst med placering på vår depå i Umeå. Låter det spännande? Registrera ditt CV och sök tjänsten via vår hemsida www.mantena.se. Har du frågor angående tjänsten, ring platschef Mattias Willman, 090-787 71 12. Urvalsprocessen sker löpande så din ansökan vill vi ha snarast, dock senast 2014-02-09
Företag: MANTENA SVERIGE AB
Ort: Umeå
Publicerad : 01-22
Sök fler jobb liknande: lediga Mantena Sverige söker produktionstekniker i Umeå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mantena Sverige söker produktionstekniker i Umeå

Fordonsingenjör med systemansvar
Mantena Sverige AB är ett dotterbolag till Mantena AS som ingår i den norska NSB-koncernen. Mantena har ca 950 anställda fördelade på 10 underhållsenheter i Norge och Sverige. Mantena Sverige är ett modernt företag med affärsmässiga mål som ansvarar för underhåll av de nya Pågatågen i Skåne på uppdrag av Skånetrafiken. Utöver huvudkontor/ underhållsdepå i Helsingborg har Mantena Sverige även en underhållsdepå i Boxholm och en i Umeå. Företaget har i dagsläget ca 80 anställda och en omsättning på 125 Mkr 2012. Som fordonsingenjör med systemansvar hos oss ansvarar du för några av fordonens olika mekaniska och pneumatiska system som t.ex. boogie-, broms-, interiör-, korg- eller dieselsystem. Eftersom vissa system är elektriskt styrda krävs en god förståelse för elsystem. Du ansvarar för systemen på samtliga våra fordonstyper. Arbetet består bland annat av att följa upp och utreda systematiska fel, samt föreslå tekniska lösningar och förbättringar inom området. Du kommer även att fungera som tekniskt stöd för samtliga våra enheter i komplicerade fordonsfrågor och vara med och arbeta fram djupare teknisk dokumentation. Du ansvarar för fordonsutbildningar av personalen inom ditt ansvarsområde. Du ingår i vår tekniska avdelning som i dagsläget består av en teknisk chef och underhållsingenjörer på våra olika depåer. Du arbetar centralt i bolaget och servar samtliga enheter och rapporterar direkt till teknisk chef. Vi söker dig med relevant högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet och en hög teknisk kompetens. Erfarenhet från tåg branschen ses som en merit. Som person är du serviceinriktad, lösningsorienterad och ansvarstagande. Du har lätt för att samarbeta och kommunicera både internt och externt och har förmåga att motivera och engagera medarbetare. Affärsmässighet är en självklarhet hos oss. Tjänsten är en heltidstjänst på dagtid. Tjänsten är placerad på vår underhållsdepå i Helsingborg men du kommer även att serva depån i Umeå och i Boxholm. Har du frågor angående tjänsten, ring teknisk chef Anders Lundberg på telefon 042-442 21 29. Låter det spännande? Registrera ditt CV och sök tjänsterna via vår hemsida www.mantena.se. Urvalsprocessen sker löpande så din ansökan vill vi ha snarast, dock senast 2014-05-04.
Företag: MANTENA SVERIGE AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 04-01
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonsingenjör med systemansvar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonsingenjör med systemansvar

Mantena Sverige söker tågtekniker i Boxholm
Mantena Sverige AB är ett dotterbolag till Mantena AS som ingår i den norska NSB-koncernen. Mantena har ca 950 anställda fördelade på 10 underhållsenheter i Norge och Sverige. Mantena Sverige är ett modernt företag med affärsmässiga mål som ansvarar för underhåll av de nya Pågatågen i Skåne, underhåll av tåg ingående i Östgötapendeln samt tåg ingående i Norrtågs trafiksystem. Utöver huvudkontor/underhållsdepå i Helsingborg har Mantena Sverige en underhållsdepå i Boxholm och en i Umeå. Verksamheten i Boxholm söker nu en ny medarbetare. Som tågtekniker hos oss arbetar du med underhåll av tågtyperna X61 och X14 som ingår i Östgötapendeln. Du utför både mekaniskt och elektriskt arbete och gör bedömningar av det trafiksäkerhetsmässiga tillståndet hos fordonen. Vi söker dig med gymnasieutbildning inom el, industri eller fordonsprogram. Du skall kunna läsa och förstå el-schema, pneumatiska och mekaniska ritningar. Erfarenhet av tågunderhåll ses som en merit. Som person är du serviceinriktad, lösningsorienterad och ansvarstagande. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att jobba i team. Noggrannhet och ordningssinne är en självklarhet hos oss. Tjänsten är en heltidstjänst med skiftschema där kvälls-, natt- och helgarbete förekommer. Du kommer att arbeta i en nybyggd underhållsdepå i Boxholm. Låter det spännande? Registrera ditt CV och sök tjänsten via vår hemsida www.mantena.se. Har du frågor angående tjänsten, ring platschef Mikael Hallberg på telefon 013-560 17 03. Urvalsprocessen sker löpande så din ansökan vill vi ha snarast, dock senast 2014-05-25.
Företag: MANTENA SVERIGE AB
Ort: Boxholm
Publicerad : 04-28
Sök fler jobb liknande: lediga Mantena Sverige söker tågtekniker i Boxholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mantena Sverige söker tågtekniker i Boxholm

Mantena Sverige Söker Tågtekniker Umeå
Mantena Sverige AB är ett dotterbolag till Mantena AS som ingår i den norska NSB-koncernen. Mantena har ca 1000 anställda fördelade på 10 underhållsenheter i Norge och Sverige. Mantena Sverige är ett modernt företag med affärsmässiga mål som ansvarar för underhåll av de nya Pågatågen i Skåne, underhåll av tåg ingående i Östgötapendeln samt tåg ingående i Norrtågs trafiksystem. Utöver huvudkontor/underhållsdepå i Helsingborg har Mantena Sverige en underhållsdepå i Boxholm och en i Umeå. Företaget har i dagsläget ca 85 anställda. Som tågtekniker hos oss arbetar du med underhåll av tåg ingående i Norrtågs trafiksystem. I dagsläget innebär det underhåll på tre olika tågtyper, X62, X11 och ITINO (Y31). Du utför både mekaniskt och elektriskt arbete och gör bedömningar av det trafiksäkerhetsmässiga tillståndet hos fordonen. Vi söker dig med gymnasieutbildning inom el, industri eller fordonsprogram. Du skall kunna läsa och förstå el-schema, pneumatiska och mekaniska ritningar. Erfarenhet av tågunderhåll ses som en merit. Du skall behärska svenska och engelska i tal och skrift och vi ser gärna kvinnliga sökande! Som person är du serviceinriktad, lösningsorienterad och ansvarstagande. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att jobba i team. Noggrannhet och ordningssinne är en självklarhet hos oss. Tjänsten är en heltidstjänst med skiftschema där kvälls-, natt- och helgarbete förekommer. Du kommer att arbeta i en modern underhållsdepå i Umeå. Låter det spännande? Registrera ditt CV och sök tjänsten via vår hemsida www.mantena.se. Har du frågor angående tjänsten, ring platschef Gunnar Rönnquist på telefon 090-787 71 07. Urvalsprocessen sker löpande så din ansökan vill vi ha snarast, dock senast 2014-09-28.
Företag: MANTENA SVERIGE AB
Ort: Umeå
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Mantena Sverige Söker Tågtekniker Umeå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mantena Sverige Söker Tågtekniker Umeå

Mantena Sverige söker Underhållsplanerare
Mantena Sverige AB är ett dotterbolag till Mantena AS som ingår i den norska NSB-koncernen. Mantena har ca 1000 anställda fördelade på 10 underhållsenheter i Norge och Sverige. Mantena Sverige är ett modernt företag med affärsmässiga mål som ansvarar för underhåll av Pågatågen i Skåne, underhåll av tåg ingående i Östgötapendeln samt tåg ingående i Norrtågs trafiksystem. Utöver huvudkontor/underhållsdepå i Helsingborg har Mantena Sverige en underhållsdepå i Boxholm och en i Umeå. Företaget har i dagsläget ca 85 anställda. Som underhållsplanerare hos oss blir din huvuduppgift att planera underhåll av Skånetrafikens Pågatåg av typen X61. Du kommer att vara en viktig person i företaget eftersom en väl genomförd planering är en förutsättning för en effektiv underhållsverksamhet. Detta innebär snabba beslut och bedömningar av de fordon som befinner sig på verkstaden för underhåll. Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning. Du skall ha tidigare erfarenhet från produktionsområdet t.ex. via planering eller beredning. God datorvana och goda kunskaper i svenska och engelska är en förutsättning för att klara tjänsten. Som person trivs du med att vara spindeln i nätet och ha en tät dialog med vår kund. Det krävs att du har en god kommunikativ förmåga, hög servicekänsla och ett strukturerat sätt att arbeta. Du strävar efter förbättringar och vill vara med och effektivisera vår planeringsprocess. Tjänsten är placerad på vår underhållsdepå på Råå utanför Helsingborg. Du kommer att ingå i ett mindre planeringsteam och rapportera till Produktionschefen. Låter det spännande? Registrera din CV och sök tjänsten via vår hemsida www.mantena.se. Har du frågor angående tjänsten, kontakta platschef Thomas Nagy på telefon 042-442 21 36 eller underhållsplanerare Markus Kirschner på telefon 042-442 21 26. Urvalsprocessen sker löpande så din ansökan vill vi ha snarast, dock senast 2015-01-07.
Företag: MANTENA SVERIGE AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga Mantena Sverige söker Underhållsplanerare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mantena Sverige söker Underhållsplanerare

Mantena Sverige söker tågtekniker i Helsingborg
Mantena Sverige AB är ett dotterbolag till Mantena AS som ingår i den norska NSB-koncernen. Mantena har ca 1000 anställda fördelade på 10 underhållsenheter i Norge och Sverige. Mantena Sverige är ett modernt företag med affärsmässiga mål som ansvarar för underhåll av Pågatågen i Skåne, underhåll av tåg ingående i Östgötapendeln samt tåg ingående i Norrtågs trafiksystem. Utöver huvudkontor/underhållsdepå i Helsingborg har Mantena Sverige en underhållsdepå i Boxholm och en i Umeå. Företaget har i dagsläget ca 85 anställda. Som tågtekniker hos oss arbetar du med underhåll av Skånetrafikens Pågatåg av typen X61. Du utför både mekaniskt och elektriskt arbete och gör bedömningar av det trafiksäkerhetsmässiga tillståndet hos fordonet. Vi söker dig med gymnasieutbildning inom el, industri eller fordonsprogram. Du skall kunna läsa och förstå el-scheman, pneumatiska och mekaniska ritningar. Erfarenhet av fordonsunderhåll ses som en merit. Som person är du serviceinriktad, lösningsorienterad och ansvarstagande. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att jobba i team. Noggrannhet och ordningssinne är en självklarhet hos oss. Tjänsten är en heltidstjänst med skiftschema där kvälls- och helgarbete förekommer. På sikt kan även nattarbete bli aktuellt. Du kommer att arbeta i en underhållsdepå i Helsingborg. Har du frågor på tjänsten är vi tillgängliga från v 1. Kontakta platschef Thomas Nagy, telefon 042-442 21 36, eller produktionschef Markus Kirschner på telefon 042-442 21 26. Låter det spännande? Registrera ditt CV och sök tjänsterna via vår hemsida www.mantena.se. Urvalsprocessen sker löpande så din ansökan vill vi ha snarast, dock senast 2015-01-18.
Företag: MANTENA SVERIGE AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 12-22
Sök fler jobb liknande: lediga Mantena Sverige söker tågtekniker i Helsingborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mantena Sverige söker tågtekniker i Helsingborg

Mantena Sverige söker Produktionsledare
Mantena Sverige AB är ett dotterbolag till Mantena AS som ingår i den norska NSB-koncernen. Mantena har ca 1000 anställda fördelade på 10 underhållsenheter i Norge och Sverige. Mantena Sverige är ett modernt företag med affärsmässiga mål som ansvarar för underhåll av Pågatågen i Skåne, underhåll av tåg ingående i Östgötapendeln samt tåg ingående i Norrtågs trafiksystem. Utöver huvudkontor/underhållsdepå i Helsingborg har Mantena Sverige en underhållsdepå i Boxholm och en i Umeå. Företaget har i dagsläget ca 90 anställda. Som Produktionsledare hos oss arbetar du med att leda ett underhållsteam gällande Skånetrafikens Pågatåg av typen X61. Du ansvarar för den dagliga styrningen i produktionen och säkerställer leveranskrav gentemot kund. Du styr produktionen så att arbetet utförs på ett effektivt och säkert sätt med fokus på hög kvalitet. Du kommer att ha personalansvar över ditt team som i dagsläget består av 10-12 medarbetare. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av att du är målinriktad och initiativrik. Du är ansvarstagande och har ett starkt intresse för utveckling och produktionsstyrning. Med goda ledaregenskaper har du förmåga att skapa förtroendefulla relationer där du inspirerar och motiverar dina medarbetare till att tillsammans skapa laganda och engagemang för att nå verksamhetens mål. Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning med inriktning mot produktion och/eller fordonsteknik. Du skall ha arbetslivserfarenhet från arbete inom underhåll- eller produktionsområdet i en ledande befattning. Tjänsten är en heltidstjänst med skiftschema där kvälls- och helgarbete förekommer. På sikt kan även nattarbete bli aktuellt. Du kommer att ingå i ett produktionsteam och rapportera till Produktionschefen med placering på vår underhållsdepå i Helsingborg. Har du frågor på tjänsten kontakta Platschef Thomas Nagy, telefon 042-442 21 36, eller Produktionschef Markus Kirschner på telefon 042-442 21 26. Låter det spännande? Registrera ditt CV och sök tjänsterna via vår hemsida www.mantena.se. Urvalsprocessen sker löpande så din ansökan vill vi ha snarast, dock senast 2015-02-28.
Företag: MANTENA SVERIGE AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 02-10
Sök fler jobb liknande: lediga Mantena Sverige söker Produktionsledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mantena Sverige söker Produktionsledare

Mantena Sverige söker Lagersamordnare
Som lagersamordnare arbetar du bl a med in- och utlastning av gods, hantering av inköpsordrar, betjäning av kunder vid leveranser, beställning av varor, kontering/fakturering och övriga förekommande lagersysslor. Registrering och transportsamordning av reparabla komponenter till upparbetningsverkstad ingår också i tjänsten. Huvudsakliga arbetsuppgifter: - Säkerställa att levererade varor kontrolleras mot order och reklameras när leveransen är felaktig. Detta innebär att du ansvarar för att genomföra kvalitét- och kvantitetskontroll på levererade produkter. - Beställa utvalda varor i vårt underhållssystem Maximo. - Ankomstregistrera gods och hantera följesedlar. - Ta emot, packa upp och lagerföra delar. - Se till att god ordning och reda råder i samtliga lager- och förvaringsutrymmen. - Truckkörning förekommer, för detta krävs truckkort. Som lagersamordnare kommer du ingå i ett team som ansvarar för logistik, lager och planering. Du kommer att rapportera till platschefen. Tjänsten är en heltidstjänst på dagtid. Erfarenhet av liknande arbete i administrativa system är en merit. Du skall ha god förståelse för hur processer och flöden fungerar i en underhållsverkstad. Arbetet kräver mycket god datorvana och truckkort. Även körkort (B) är ett krav för tjänsten. Du skall behärska engelska i tal och skrift. Kan du dessutom tyska ses detta som en merit då flera av våra leverantörer är utländska. Personliga egenskaper: Som person är du positiv, plikttrogen, strukturerad, förändringsvillig, och van att arbeta hårt när det behövs. Du har ett öppet, naturligt sätt och levererar service på en hög nivå. Du är en flexibel och arbetsvillig person som vågar ta egna initiativ. Då vissa arbetsmoment är fysiskt krävande söker vi en person som sedan tidigare arbetat med tungt arbete. Dina viktigaste egenskaper är: Ansvarstagande. God kommunikationsförmåga i tal och skrift, såväl med externa som interna parter. Ordningssinne. Förmåga att genomföra förändringar. Servicebenägen. För att lyckas i rollen ska du ha förmåga att skapa förtroende hos såväl interna som externa parter. Har du frågor på tjänsten kontakta Platschef Thomas Nagy, telefon 042-442 21 36, eller Produktionschef Markus Kirschner på telefon 042-442 21 26. Låter det spännande? Registrera ditt CV och sök tjänsterna via vår hemsida www.mantena.se. Urvalsprocessen sker löpande så din ansökan vill vi ha snarast, dock senast 2015-02-28.
Företag: MANTENA SVERIGE AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 02-16
Sök fler jobb liknande: lediga Mantena Sverige söker Lagersamordnare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mantena Sverige söker Lagersamordnare

Mantena Sverige söker Inköpare i Helsingborg
Mantena Sverige AB är ett dotterbolag till Mantena AS som ingår i den norska NSB-koncernen. Mantena har ca 1000 anställda fördelade på 10 underhållsenheter i Norge och Sverige. Mantena Sverige är ett modernt företag med affärsmässiga mål som ansvarar för underhåll av Pågatågen i Skåne, underhåll av tåg ingående i Östgötapendeln samt tåg ingående i Norrtågs trafiksystem. Utöver huvudkontor/underhållsdepå i Helsingborg har Mantena Sverige en underhållsdepå i Boxholm och en i Umeå. Företaget har i dagsläget ca 90 anställda. Som inköpare hos oss kommer du att ha mycket kontakt med våra leverantörer, hantera beställningar till vårt lager, bevaka leveranser och följa upp leveransbesked och leveransavvikelser. Du kommer att arbeta med lagerstyrning och prognoser och arbetet innebär många kontakter, både externt och internt. Du servar samtliga våra produktionsenheter gällande inköp och är delaktig i optimeringsprojekt inom området. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av att du är affärsmässig och initiativrik. Du är ansvarstagande och trivs att jobba i team som i dagsläget består av en inköpare och en inköpschef. Vi söker dig som har högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du skall ha några års arbetslivserfarenhet från arbete inom inköpsområdet. Tjänsten är en heltidstjänst på dagtid med placering på Råå. Har du frågor på tjänsten kontakta Inköpschef Kristi Hint på telefon 042-442 21 51. Låter det spännande? Registrera ditt CV och sök tjänsterna via vår hemsida www.mantena.se. Urvalsprocessen sker löpande så din ansökan vill vi ha snarast, dock senast 2015-04-19.
Företag: MANTENA SVERIGE AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 03-24
Sök fler jobb liknande: lediga Mantena Sverige söker Inköpare i Helsingborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mantena Sverige söker Inköpare i Helsingborg

Mantena Sverige söker tågtekniker i Helsingborg
Mantena Sverige AB är ett dotterbolag till Mantena AS som ingår i den norska NSB-koncernen. Mantena har ca 1000 anställda fördelade på 10 underhållsenheter i Norge och Sverige. Mantena Sverige är ett modernt företag med affärsmässiga mål som ansvarar för underhåll av Pågatågen i Skåne, underhåll av tåg ingående i Östgötapendeln samt tåg ingående i Norrtågs trafiksystem. Utöver huvudkontor/underhållsdepå i Helsingborg har Mantena Sverige en underhållsdepå i Boxholm och en i Umeå. Företaget har i dagsläget ca 85 anställda. Som tågtekniker hos oss arbetar du med underhåll av Skånetrafikens Pågatåg av typen X61. Du utför både mekaniskt och elektriskt arbete och gör bedömningar av det trafiksäkerhetsmässiga tillståndet hos fordonet. Vi söker dig med gymnasieutbildning inom el, industri eller fordonsprogram. Du skall kunna läsa och förstå el-scheman, pneumatiska och mekaniska ritningar. Erfarenhet av fordonsunderhåll ses som en merit. Som person är du serviceinriktad, lösningsorienterad och ansvarstagande. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att jobba i team. Noggrannhet och ordningssinne är en självklarhet hos oss. Tjänsten är en heltidstjänst med skiftschema där kvälls- och helgarbete förekommer. På sikt kan även nattarbete bli aktuellt. Du kommer att arbeta i en underhållsdepå i Helsingborg. Har du frågor på tjänsten kontakta platschef Thomas Nagy, telefon 042-442 21 36, eller produktionschef Markus Kirschner på telefon 042-442 21 26. Låter det spännande? Registrera ditt CV och sök tjänsterna via vår hemsida www.mantena.se. Urvalsprocessen sker löpande så din ansökan vill vi ha snarast, dock senast 2015-04-19.
Företag: MANTENA SVERIGE AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 03-24
Sök fler jobb liknande: lediga Mantena Sverige söker tågtekniker i Helsingborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mantena Sverige söker tågtekniker i Helsingborg

Mantena Sverige söker Tågtekniker i Helsingborg
Mantena Sverige AB är ett dotterbolag till Mantena AS som ingår i den norska NSB-koncernen. Mantena har ca 1000 anställda fördelade på 10 underhållsenheter i Norge och Sverige. Mantena Sverige är ett modernt företag med affärsmässiga mål som ansvarar för underhåll av Pågatågen i Skåne samt tåg ingående i Norrtågs trafiksystem. Utöver huvudkontor/underhållsdepå i Helsingborg har Mantena Sverige en underhållsdepå i Umeå. Företaget har i dagsläget ca 80 anställda. Som tågtekniker hos oss arbetar du med underhåll av Skånetrafikens Pågatåg av typen X61. Du utför både mekaniskt och elektriskt arbete och gör bedömningar av det trafiksäkerhetsmässiga tillståndet hos fordonet. Vi söker dig med gymnasieutbildning inom el, industri eller fordonsprogram. Du skall kunna läsa och förstå el-scheman, pneumatiska och mekaniska ritningar. Erfarenhet av fordonsunderhåll ses som en merit. Som person är du serviceinriktad, lösningsorienterad och ansvarstagande. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att jobba i team. Noggrannhet och ordningssinne är en självklarhet hos oss. Tjänsten är en heltidstjänst med skiftschema där kvälls- och helgarbete förekommer. På sikt kommer även nattarbete bli aktuellt. Du kommer att arbeta i en underhållsdepå i Helsingborg. Har du frågor på tjänsten kontakta platschef Thomas Nagy, telefon 042-442 21 36, eller produktionschef Markus Kirschner på telefon 042-442 21 26. Låter det spännande? Registrera ditt CV och sök tjänsterna via vår hemsida www.mantena.se. Urvalsprocessen sker löpande så din ansökan vill vi ha snarast, dock senast 2015-08-23.
Företag: MANTENA SVERIGE AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 07-06
Sök fler jobb liknande: lediga Mantena Sverige söker Tågtekniker i Helsingborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mantena Sverige söker Tågtekniker i Helsingborg

Mantena Sverige söker tågtekniker i Umeå
Mantena Sverige AB är ett dotterbolag till Mantena AS som ingår i den norska NSB-koncernen. Mantena har ca 1000 anställda fördelade på 10 underhållsenheter i Norge och Sverige. Mantena Sverige är ett modernt företag med affärsmässiga mål som ansvarar för underhåll av de nya Pågatågen i Skåne samt tåg ingående i Norrtågs trafiksystem. Utöver huvudkontor/underhållsdepå i Helsingborg har Mantena Sverige en underhållsdepå i Umeå. Företaget har i dagsläget ca 85 anställda. Som tågtekniker hos oss arbetar du med underhåll av tåg ingående i Norrtågs trafiksystem. I dagsläget innebär det underhåll på tre olika tågtyper, X62, X11 och ITINO (Y31). Du utför både mekaniskt och elektriskt arbete och gör bedömningar av det trafiksäkerhetsmässiga tillståndet hos fordonen. Vi söker dig med gymnasieutbildning inom el, industri eller fordonsprogram. Du skall kunna läsa och förstå el-schema, pneumatiska och mekaniska ritningar. Erfarenhet av tågunderhåll ses som en merit. Du skall behärska svenska och engelska i tal och skrift och vi ser gärna kvinnliga sökande! Som person är du serviceinriktad, lösningsorienterad och ansvarstagande. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att jobba i team. Noggrannhet och ordningssinne är en självklarhet hos oss. Tjänsten är en heltidstjänst med skiftschema där kvälls-, natt- och helgarbete förekommer. Du kommer att arbeta i en modern underhållsdepå i Umeå. Låter det spännande? Registrera ditt CV och sök tjänsten via vår hemsida www.mantena.se. Har du frågor angående tjänsten, ring platschef Gunnar Rönnquist på telefon 090-787 71 07. Urvalsprocessen sker löpande så din ansökan vill vi ha snarast, dock senast 2015-10-11.
Företag: MANTENA SVERIGE AB
Ort: Umeå
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Mantena Sverige söker tågtekniker i Umeå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mantena Sverige söker tågtekniker i Umeå

Mantena Sverige expanderar och söker tågtekniker
Mantena Sverige AB är ett dotterbolag till Mantena AS som ingår i den norska NSB-koncernen. Mantena har ca 1100 anställda fördelade i Norge och Sverige. Mantena Sverige ansvarar i dagsläget för underhåll av Pågatågen i Skåne samt tåg ingående i Norrtågs trafiksystem. Från 2016-03-01 har Mantena vunnit två nya underhållskontrakt, underhåll av SJ:s fordon X40 och X55 i Västerås och Hagalund. Mer information om Mantena finner du på vår hemsida www.mantena.se. Som tågtekniker hos oss kommer du arbeta med underhåll av SJ:s tåg av typen X40 och X55. Du utför både mekaniskt och elektriskt arbete och gör bedömningar av det trafiksäkerhetsmässiga tillståndet hos fordonen. Vi söker dig med gymnasieutbildning inom el, industri eller fordonsprogram. Du skall kunna läsa och förstå el-schema, pneumatiska och mekaniska ritningar. Erfarenhet av tågunderhåll ses som en merit. Du skall behärska svenska (minst B1 nivå) och engelska i tal och skrift. Som person är du serviceinriktad, lösningsorienterad och ansvarstagande. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att jobba i team. Noggrannhet och ordningssinne är en självklarhet hos oss. Tjänsten är en heltidstjänst med skiftschema där kvälls-, natt- och helgarbete förekommer. Du kommer att arbeta i norra Europas största underhållsdepå ? Hagalund i Solna ! Låter det spännande? Registrera ditt CV och sök tjänsten via vår hemsida www.mantena.se. Har du frågor angående tjänsten, ring affärschef Mikael Hallberg på telefon 013-560 17 03. Urvalsprocessen sker löpande så din ansökan vill vi ha snarast, dock senast 2015-11-08.
Företag: MANTENA SVERIGE AB
Ort: Solna
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Mantena Sverige expanderar och söker tågtekniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mantena Sverige expanderar och söker tågtekniker

Mantena söker tågtekniker i Helsingborg
Mantena Sverige AB är ett dotterbolag till Mantena AS som ingår i den norska NSB-koncernen. Mantena har ca 1000 anställda fördelade på 10 underhållsenheter i Norge och Sverige. Mantena Sverige är ett modernt företag med affärsmässiga mål som ansvarar för underhåll av Pågatågen i Skåne samt tåg ingående i Norrtågs trafiksystem. Utöver huvudkontor/underhållsdepå i Helsingborg har Mantena Sverige en underhållsdepå i Umeå. Företaget har i dagsläget ca 90 anställda. Som tågtekniker hos oss arbetar du med underhåll av Skånetrafikens Pågatåg av typen X61. Du utför både mekaniskt och elektriskt arbete och gör bedömningar av det trafiksäkerhetsmässiga tillståndet hos fordonet. Vi söker dig med gymnasieutbildning inom el, industri eller fordonsprogram. Du skall kunna läsa och förstå el-scheman, pneumatiska och mekaniska ritningar. Erfarenhet av fordonsunderhåll ses som en merit. Som person är du serviceinriktad, lösningsorienterad och ansvarstagande. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att jobba i team. Noggrannhet och ordningssinne är en självklarhet hos oss. Tjänsten är en heltidstjänst med skiftschema där kvälls- och helgarbete förekommer. På sikt kommer även nattarbete bli aktuellt. Du kommer att arbeta i en underhållsdepå i Helsingborg. Har du frågor på tjänsten kontakta affärschef Thomas Nagy, telefon 042-442 21 36, eller produktionschef Markus Kirschner på telefon 042-442 21 26. Låter det spännande? Registrera ditt CV och sök tjänsterna via vår hemsida www.mantena.se. Urvalsprocessen sker löpande så din ansökan vill vi ha snarast, dock senast 2016-01-10.
Företag: MANTENA SVERIGE AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 12-10
Sök fler jobb liknande: lediga Mantena söker tågtekniker i Helsingborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mantena söker tågtekniker i Helsingborg

Mantena söker tågtekniker i Hagalund
Mantena Sverige AB är ett dotterbolag till Mantena AS som ingår i den norska NSB-koncernen. Mantena har ca 1100 anställda fördelade i Norge och Sverige. Mantena Sverige ansvarar i dagsläget för underhåll av Pågatågen i Skåne samt tåg ingående i Norrtågs trafiksystem. Från 2016-03-01 har Mantena vunnit två nya underhållskontrakt, underhåll av SJ:s fordon X40 och X55 i Västerås och Hagalund. Mer information om Mantena finner du på vår hemsida www.mantena.se. Som tågtekniker hos oss kommer du arbeta med underhåll av SJ:s tåg av typen X40 och X55. Du utför både mekaniskt och elektriskt arbete och gör bedömningar av det trafiksäkerhetsmässiga tillståndet hos fordonen. Vi söker dig med gymnasieutbildning inom el, industri eller fordonsprogram. Du skall kunna läsa och förstå el-schema, pneumatiska och mekaniska ritningar. Erfarenhet av tågunderhåll ses som en merit. Du skall behärska svenska (minst B1 nivå) och engelska i tal och skrift. Som person är du serviceinriktad, lösningsorienterad och ansvarstagande. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att jobba i team. Noggrannhet och ordningssinne är en självklarhet hos oss. Tjänsten är en heltidstjänst med skiftschema där kvälls-, natt- och helgarbete förekommer. Du kommer att arbeta i norra Europas största underhållsdepå Hagalund i Solna ! Låter det spännande? Registrera ditt CV och sök tjänsten via vår hemsida www.mantena.se. Har du frågor angående tjänsten, ring produktionschef Kjell O Johansson på telefon 08-629 63 01 eller affärschef Mikael Hallberg på telefon 08-629 63 17. Urvalsprocessen sker löpande så din ansökan vill vi ha snarast, dock senast 2016-04-17.
Företag: MANTENA SVERIGE AB
Ort: Solna
Publicerad : 04-04
Sök fler jobb liknande: lediga Mantena söker tågtekniker i Hagalund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mantena söker tågtekniker i Hagalund

Mantena söker underhållsplanerare i Hagalund
Mantena Sverige AB är ett dotterbolag till Mantena AS som ingår i den norska NSB-koncernen. Mantena har ca 1100 anställda fördelade i Norge och Sverige. Mantena Sverige ansvarar i dagsläget för underhåll av Pågatågen i Skåne samt tåg ingående i Norrtågs trafiksystem. Från 2016-03-01 har Mantena vunnit två nya underhållskontrakt, underhåll av SJ:s fordon X40 och X55 i Västerås och Hagalund. Mer information om Mantena finner du på vår hemsida www.mantena.se. Som underhållsplanerare hos oss blir din huvuduppgift att planera underhåll av SJ:s fordonstyper X40 och X55. Du kommer att vara en viktig person i företaget eftersom en väl genomförd planering är en förutsättning för en effektiv underhållsverksamhet. Detta innebär snabba beslut och bedömningar av de fordon som befinner sig på verkstaden för underhåll. Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning. Du skall ha tidigare erfarenhet från produktionsområdet t.ex. via planering eller beredning. God datorvana och goda kunskaper i svenska och engelska är en förutsättning för att klara tjänsten. Som person trivs du med att vara spindeln i nätet och ha en tät dialog med vår kund. Det krävs att du har en god kommunikativ förmåga, hög servicekänsla och ett strukturerat sätt att arbeta. Du strävar efter förbättringar och vill vara med och effektivisera vår planeringsprocess. Tjänsten är placerad på vår underhållsdepå i Hagalund. Du kommer att ingå i ett mindre planeringsteam och rapportera till Produktionschefen. Låter det spännande? Registrera din CV och sök tjänsten via vår hemsida www.mantena.se. Har du frågor angående tjänsten, kontakta produktionschef Kjell O Johansson på telefon 08-629 63 01 eller affärschef Mikael Hallberg på telefon 08-629 63 17. Urvalsprocessen sker löpande så din ansökan vill vi ha snarast, dock senast 2016-04-17.
Företag: MANTENA SVERIGE AB
Ort: Solna
Publicerad : 04-04
Sök fler jobb liknande: lediga Mantena söker underhållsplanerare i Hagalund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mantena söker underhållsplanerare i Hagalund

Mantena Sverige söker inköpare i Helsingborg
Mantena Sverige AB är ett dotterbolag till Mantena AS som ingår i den norska NSB-koncernen. Mantena har ca 1100 anställda fördelade i Norge och Sverige. Mantena Sverige ansvarar i dagsläget för underhåll av Pågatågen i Skåne samt tåg ingående i Norrtågs trafiksystem. Från 2016-03-01 har Mantena vunnit två nya underhållskontrakt, underhåll av SJ:s fordon X40 och X55 i Västerås och Hagalund. Mer information om Mantena finner du på vår hemsida www.mantena.se. Som inköpare hos oss kommer du att ha mycket kontakt med våra leverantörer, hantera beställningar till vårt lager, bevaka leveranser och följa upp leveransbesked och leveransavvikelser. Du kommer att arbeta med lagerstyrning och prognoser och arbetet innebär många kontakter, både externt och internt. Du servar samtliga våra produktionsenheter gällande inköp och är delaktig i optimeringsprojekt inom området. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av att du är affärsmässig och initiativrik. Du är ansvarstagande och trivs att jobba i team som i dagsläget består av två inköpare och en inköpschef. Vi söker dig som har högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du skall ha några års arbetslivserfarenhet från arbete inom inköpsområdet. Teknisk kompetens inom inköpsområdet är meriterande. Tjänsten är en heltidstjänst på dagtid med placering på Råå. Har du frågor på tjänsten kontakta Inköpschef Kristi Hint på telefon 042-442 21 51 eller Inköpare Martin Håkansson på telefon 042-442 21 39. Låter det spännande? Registrera ditt CV och sök tjänsterna via vår hemsida www.mantena.se. Urvalsprocessen sker löpande så din ansökan vill vi ha snarast, dock senast 2016-04-24.
Företag: MANTENA SVERIGE AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 04-05
Sök fler jobb liknande: lediga Mantena Sverige söker inköpare i Helsingborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mantena Sverige söker inköpare i Helsingborg

Mantena Sverige söker Tågtekniker i Helsingborg
Mantena Sverige AB är ett dotterbolag till Mantena AS som ingår i den norska NSB-koncernen. Mantena har ca 1100 anställda fördelade i Norge och Sverige. Mantena Sverige ansvarar i dagsläget för underhåll av Pågatågen i Skåne. Från 2016-03-01 har Mantena vunnit två nya underhållskontrakt, underhåll av SJ:s fordon X40 och X55 i Västerås och Hagalund. Som tågtekniker hos oss arbetar du med underhåll av Skånetrafikens Pågatåg av typen X61. Du utför både mekaniskt och elektriskt arbete och gör bedömningar av det trafiksäkerhetsmässiga tillståndet hos fordonet. Vi söker dig med gymnasieutbildning inom el, industri eller fordonsprogram. Du skall kunna läsa och förstå el-scheman, pneumatiska och mekaniska ritningar. Erfarenhet av fordonsunderhåll ses som en merit. Som person är du serviceinriktad, lösningsorienterad och ansvarstagande. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att jobba i team. Noggrannhet och ordningssinne är en självklarhet hos oss. Tjänsterna är heltidstjänster med skiftschema där kvälls- och helgarbete förekommer. Vi söker även personer som vill jobba ständig natt 4 nätter per vecka. Du kommer att arbeta i en underhållsdepå i Helsingborg. Har du frågor på tjänsterna kontakta affärschef Markus Kirschner på telefon 042- 442 21 26, eller produktionschef Marcus Mannåker på telefon 042-442 21 27. Låter det spännande? Registrera ditt CV och sök tjänsterna via vår hemsida www.mantena.se. Urvalsprocessen sker löpande så din ansökan vill vi ha snarast, dock senast 2016-09-18.
Företag: MANTENA SVERIGE AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Mantena Sverige söker Tågtekniker i Helsingborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mantena Sverige söker Tågtekniker i Helsingborg

Mantena Sverige söker Lagersamordnare
Mantena Sverige AB är ett dotterbolag till Mantena AS som ingår i den norska NSB-koncernen. Mantena har ca 1100 anställda fördelade i Norge och Sverige. Mantena Sverige ansvarar i dagsläget för underhåll av Pågatågen i Skåne. Från 2016-03-01 har Mantena vunnit två nya underhållskontrakt, underhåll av SJ:s fordon X40 och X55 i Västerås och Hagalund. Mer information om Mantena finner du på vår hemsida www.mantena.se. Som lagersamordnare arbetar du bl a med in- och utlastning av gods, hantering av inköpsordrar, betjäning av kunder vid leveranser, kittning, kontering/fakturering och övriga förekommande lagersysslor. Registrering och transportsamordning av reparabla komponenter till upparbetningsverkstad ingår också i tjänsten. Huvudsakliga arbetsuppgifter: - Säkerställa att levererade varor kontrolleras mot order och reklameras när leveransen är felaktig. Detta innebär att du ansvarar för att genomföra kvalitét- och kvantitetskontroll på levererade produkter. - Ankomstregistrera gods och hantera följesedlar. - Ta emot, packa upp och lagerföra delar. - Behandla och skapa arbetsorder för reparabla artiklar. - Se till att god ordning och reda råder i samtliga lager- och förvaringsutrymmen. - Truckkörning förekommer, för detta krävs truckkort. Erfarenhet av liknande arbete i administrativa system är ett krav. Du skall ha god förståelse för hur processer och flöden fungerar i en verkstad. Arbetet kräver mycket god datorvana och truckkort. Även körkort (B) är ett krav för tjänsten. Du skall behärska engelska i tal och skrift. Kan du dessutom tyska ses detta som en merit då flera av våra leverantörer är utländska. Tjänsten är en heltidstjänst och skifttider kan bli aktuellt. Som person är du positiv, plikttrogen, strukturerad, förändringsvillig och van att arbeta hårt när det behövs. Du har ett öppet, naturligt sätt och levererar service på en hög nivå. Du är en flexibel och arbetsvillig person som vågar ta egna initiativ. Har du erfarenhet av WMS är det meriterande. Låter det spännande? Registrera ditt CV och sök tjänsten via vår hemsida www.mantena.se. Har du frågor angående tjänsten, ring Lageransvarig Martin Håkansson på telefon 042-4422139. Urvalsprocessen sker löpande så din ansökan vill vi ha snarast, dock senast 2016-10-16.
Företag: MANTENA SVERIGE AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 09-22
Sök fler jobb liknande: lediga Mantena Sverige söker Lagersamordnare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mantena Sverige söker Lagersamordnare

Mantena Sverige söker tågtekniker i Hagalund
Som tågtekniker hos oss kommer du arbeta med underhåll av SJ:s tåg av typen X40 och X55. Du utför både mekaniskt och elektriskt arbete och gör bedömningar av det trafiksäkerhetsmässiga tillståndet hos fordonen. Vi söker dig med gymnasieutbildning inom el, industri eller fordonsprogram. Du skall kunna läsa och förstå el-schema, pneumatiska och mekaniska ritningar. Erfarenhet av tågunderhåll ses som en merit. Du skall behärska svenska (minst B1 nivå) och engelska i tal och skrift. Som person är du serviceinriktad, lösningsorienterad och ansvarstagande. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att jobba i team. Noggrannhet och ordningssinne är en självklarhet hos oss. Tjänsten är en heltidstjänst med skiftschema där kvälls-, natt- och helgarbete förekommer. Du kommer att arbeta i norra Europas största underhållsdepå – Hagalund i Solna !
Företag: MANTENA SVERIGE AB
Ort: Solna
Publicerad : 11-02
Sök fler jobb liknande: lediga Mantena Sverige söker tågtekniker i Hagalund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mantena Sverige söker tågtekniker i Hagalund

Mantena Sverige söker tågtekniker i Hagalund
Som tågtekniker hos oss kommer du arbeta med underhåll av SJ:s tåg av typen X40 och X55. Du utför både mekaniskt och elektriskt arbete och gör bedömningar av det trafiksäkerhetsmässiga tillståndet hos fordonen. Vi söker dig med gymnasieutbildning inom el, industri eller fordonsprogram. Du skall kunna läsa och förstå el-schema, pneumatiska och mekaniska ritningar. Erfarenhet av tågunderhåll ses som en merit. Du skall behärska svenska (minst B1 nivå) och engelska i tal och skrift. Som person är du serviceinriktad, lösningsorienterad och ansvarstagande. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att jobba i team. Noggrannhet och ordningssinne är en självklarhet hos oss. Mantena Sverige AB är ett dotterbolag till Mantena AS som ingår i den norska NSB-koncernen. Mantena har ca 1100 anställda fördelade i Norge och Sverige. Mantena Sverige ansvarar i dagsläget för underhåll av Pågatågen i Skåne samt två nya underhållskontrakt, underhåll av SJ:s fordon X40 och X55 i Västerås och Hagalund. Mer information om Mantena finner du på vår hemsida www.mantena.se.
Företag: MANTENA SVERIGE AB
Ort: Solna
Publicerad : 11-17
Sök fler jobb liknande: lediga Mantena Sverige söker tågtekniker i Hagalund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mantena Sverige söker tågtekniker i Hagalund

Mantena Sverige söker tågtekniker i Hagalund
Som tågtekniker hos oss kommer du arbeta med underhåll av SJ:s tåg av typen X40 och X55. Du utför både mekaniskt och elektriskt arbete och gör bedömningar av det trafiksäkerhetsmässiga tillståndet hos fordonen. Vi söker dig med gymnasieutbildning inom el, industri eller fordonsprogram. Du skall kunna läsa och förstå el-schema, pneumatiska och mekaniska ritningar. Erfarenhet av tågunderhåll ses som en merit. Du skall behärska svenska (minst B1 nivå) och engelska i tal och skrift. Som person är du serviceinriktad, lösningsorienterad och ansvarstagande. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att jobba i team. Noggrannhet och ordningssinne är en självklarhet hos oss. Mantena Sverige AB är ett dotterbolag till Mantena AS som ingår i den norska NSB-koncernen. Mantena har ca 1100 anställda fördelade i Norge och Sverige. Mantena Sverige ansvarar i dagsläget för underhåll av Pågatågen i Skåne samt två nya underhållskontrakt, underhåll av SJ:s fordon X40 och X55 i Västerås och Hagalund. Mer information om Mantena finner du på vår hemsida www.mantena.se.
Företag: MANTENA SVERIGE AB
Ort: Solna
Publicerad : 11-23
Sök fler jobb liknande: lediga Mantena Sverige söker tågtekniker i Hagalund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mantena Sverige söker tågtekniker i Hagalund

Mantena Sverige söker tågtekniker i Hagalund
Som tågtekniker hos oss kommer du arbeta med underhåll av SJ:s tåg av typen X40 och X55. Du utför både mekaniskt och elektriskt arbete och gör bedömningar av det trafiksäkerhetsmässiga tillståndet hos fordonen. Vi söker dig med gymnasieutbildning inom el, industri eller fordonsprogram. Du skall kunna läsa och förstå el-schema, pneumatiska och mekaniska ritningar. Erfarenhet av tågunderhåll ses som en merit. Du skall behärska svenska (minst B1 nivå) och engelska i tal och skrift. Som person är du serviceinriktad, lösningsorienterad och ansvarstagande. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att jobba i team. Noggrannhet och ordningssinne är en självklarhet hos oss. Mantena Sverige AB är ett dotterbolag till Mantena AS som ingår i den norska NSB-koncernen. Mantena har ca 1100 anställda fördelade i Norge och Sverige. Mantena Sverige ansvarar i dagsläget för underhåll av Pågatågen i Skåne samt två nya underhållskontrakt, underhåll av SJ:s fordon X40 och X55 i Västerås och Hagalund. Mer information om Mantena finner du på vår hemsida www.mantena.se.
Företag: MANTENA SVERIGE AB
Ort: Solna
Publicerad : 01-25
Sök fler jobb liknande: lediga Mantena Sverige söker tågtekniker i Hagalund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mantena Sverige söker tågtekniker i Hagalund

Mantena Sverige söker Produktionschef till SJ-uppdrag
Vi söker en teknikintresserad och tydlig ledare som, tillsammans med vår affärschef, skall leda och vidareutveckla våra produktionsenheter i Västerås och Hagalund. Vår produktion består av underhåll av SJ:s fordonstyper X40 och X55 och genomsyras av höga krav på leverans, säkerhet och kvalitet. Du kommer att ha en aktiv roll i dialogen med vår kund och operativt vara den som styr och leder vår dagliga produktion. Produktionen är bemannad dygnet runt årets alla dagar. Vi söker dig som har högskoleutbildning alternativt relevant arbetslivserfarenhet inom produktionsområdet. Du skall ha flerårig erfarenhet från ledande befattning inom produktion- eller verkstadsmiljö. Erfarenhet av personalansvar ses som en merit. Som person är du prestigelös och har lätt för att skapa förtroende hos personalen. Du är strukturerad, analytisk och strävar alltid efter att nå uppsatta mål. För att lyckas i tjänsten krävs att du är självgående, har stort kundfokus, god kommunikationsförmåga och ett stort engagemang för uppgiften ! Tjänsten är placerad på vår underhållsdepå i Hagalund, men du kommer att arbeta centralt i uppdraget vilket innebär att någon dag per vecka arbetar du i Västerås. Tjänsten kräver därför att du har körkort. Du har personalansvar för 10-15 medarbetare och du rapporterar direkt till affärschef.
Företag: MANTENA SVERIGE AB
Ort: Solna
Publicerad : 02-14
Sök fler jobb liknande: lediga Mantena Sverige söker Produktionschef till SJ-uppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mantena Sverige söker Produktionschef till SJ-uppdrag

Inköpare på Mantena Sverige AB
Är du en arbetsam person med intresse för inköp? Vill du arbeta med affärsmässighet och högt tempo? Har du även ett eget driv och ett tekniskt intresse? Ansök redan idag! Dina arbetsuppgifter Som inköpare på Mantena kommer du ha ansvar för inköp och beställningar av olika artiklar exempelvis fordonsmaterial. Du som inköpare kommer även beställa och sköta inköp av olika tjänster som till exempel reparationer av olika artiklar och delar. I rollen som inköpare har du ansvar för att beställningar och inköp sker i tid och så att uppföljning sker. Tjänsten innefattar bland annat: • Inköp och beställning av artiklar • Inköp och beställning av tjänster • Kontakt med leverantör och ut mot kund Om företaget Mantena Sverige AB är ett stort företag som ansvarar för underhållet av Skånetrafikens Pågatåg och SJ’s X40 och X55 fordon. Mantena är verksamma runt om i Sverige och Norge med huvudkontor i Oslo. Verksamheten i Sverige bedrivs genom dotterbolaget Mantena Sverige AB, med huvudkontor i Helsingborg. Din profil Som inköpare ser vi att du har ett eget driv och kan jobba självständigt. Du kommer som inköpare att ta eget ansvar och ta egna beslut. I rollen som inköpare har man stort fokus och ett högt tempo. Krav: • Gymnasiekompetens • Engelska och svenska i tal och skrift • Någon form av erfarenhet inom inköp Meriterande: • Kunskaper och erfarenhet av Excel • Förståelse/Stort intresse för teknik Om oss Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget. Villkor Start: Omgående med hänsyn till uppsägning Placeringsort: Helsingborg Arbetstider: 08:00-17:00 Lön: Enligt överenskommelse Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Företag: Framtiden AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 02-21
Sök fler jobb liknande: lediga Inköpare på Mantena Sverige AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Inköpare på Mantena Sverige AB

Mantena Sverige söker tågtekniker i Hagalund
Som tågtekniker hos oss kommer du arbeta med underhåll av SJ:s tåg av typen X40 och X55. Du utför både mekaniskt och elektriskt arbete och gör bedömningar av det trafiksäkerhetsmässiga tillståndet hos fordonen. Vi söker dig med gymnasieutbildning inom el, industri eller fordonsprogram. Du skall kunna läsa och förstå el-schema, pneumatiska och mekaniska ritningar. Erfarenhet av tågunderhåll ses som en merit. Du skall behärska svenska väl, både i tal och skrift. Detta är ett krav för tjänsten. Som person är du serviceinriktad, lösningsorienterad och ansvarstagande. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att jobba i team. Noggrannhet och ordningssinne är en självklarhet hos oss. Tjänsten är en heltidstjänst med skiftschema där kvälls-, natt- och helgarbete förekommer. Du kommer att arbeta i norra Europas största underhållsdepå – Hagalund i Solna !
Företag: MANTENA SVERIGE AB
Ort: Solna
Publicerad : 02-22
Sök fler jobb liknande: lediga Mantena Sverige söker tågtekniker i Hagalund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mantena Sverige söker tågtekniker i Hagalund

Mantena Sverige söker Tågtekniker i Helsingborg
Som tågtekniker hos oss arbetar du med underhåll av Skånetrafikens Pågatåg av typen X61. Du utför både mekaniskt och elektriskt arbete och gör bedömningar av det trafiksäkerhetsmässiga tillståndet hos fordonet. Vi söker dig med gymnasieutbildning inom el, industri eller fordonsprogram. Du skall kunna läsa och förstå el-schema, pneumatiska och mekaniska ritningar. Erfarenhet av tågunderhåll ses som en merit. Du skall behärska svenska väl, både i tal och skrift. Detta är ett krav för tjänsten. Som person är du serviceinriktad, lösningsorienterad och ansvarstagande. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att jobba i team. Noggrannhet och ordningssinne är en självklarhet hos oss. Tjänsterna är heltidstjänster med skiftschema där kvälls-helg och nattarbete förekommer. Du kommer att arbeta i en underhållsdepå i Helsingborg.
Företag: MANTENA SVERIGE AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 03-02
Sök fler jobb liknande: lediga Mantena Sverige söker Tågtekniker i Helsingborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mantena Sverige söker Tågtekniker i Helsingborg

Mantena Sverige söker Underhållsplanerare i Helsingborg
Som underhållsplanerare hos oss blir din huvuduppgift att planera underhåll av Skånetrafikens Pågatåg av typen X61. Du kommer att vara en viktig person i företaget eftersom en väl genomförd planering är en förutsättning för en effektiv underhållsverksamhet. Detta innebär snabba beslut och bedömningar av de fordon som befinner sig på verkstaden för underhåll. Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning. Du skall ha tidigare erfarenhet från produktionsområdet t.ex. via planering eller beredning. God datorvana och goda kunskaper i svenska och engelska är en förutsättning för att klara tjänsten. Som person trivs du med att vara spindeln i nätet och ha en tät dialog med vår kund. Det krävs att du har en god kommunikativ förmåga, hög servicekänsla och ett strukturerat sätt att arbeta. Du strävar efter förbättringar och vill vara med och effektivisera vår planeringsprocess. Tjänsten är placerad på vår underhållsdepå på Råå utanför Helsingborg. Du kommer att ingå i ett mindre planeringsteam och rapportera till Produktionschefen.
Företag: MANTENA SVERIGE AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 03-02
Sök fler jobb liknande: lediga Mantena Sverige söker Underhållsplanerare i Helsingborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mantena Sverige söker Underhållsplanerare i Helsingborg

Mantena Sverige söker Produktionsledare i Hagalund
Som Produktionsledare hos oss arbetar du med att leda ett team som underhåller SJ:s tåg av typen X55 och X40. Du ansvarar för den dagliga styrningen i produktionen och säkerställer leveranskrav gentemot kund. Du styr produktionen så att arbetet utförs på ett effektivt och säkert sätt med fokus på hög kvalitet. Du kommer att ha personalansvar över ditt team som i dagsläget består av mellan 4-8 medarbetare. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av att du är målinriktad och kundfokuserad. Du är ansvarstagande och har ett starkt intresse för utveckling och produktionsstyrning. Med goda ledaregenskaper har du förmåga att skapa förtroendefulla relationer där du inspirerar och motiverar dina medarbetare till att tillsammans skapa laganda och engagemang för att nå verksamhetens mål. Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning med inriktning mot produktion och/eller fordonsteknik. Du skall ha arbetslivserfarenhet från arbete inom underhåll- eller produktionsområdet i en ledande befattning. Tjänsten är en heltidstjänst med skiftschema där natt, kvälls- och helgarbete förekommer. Du kommer att ingå i ett produktionsteam och rapportera till Produktionschefen med placering på vår underhållsdepå i Hagalund. Har du frågor på tjänsten kontakta någon av våra nuvarande produktionsledare Robert Sköld, telefon 08-629 63 04, eller Nimar Aboud på telefon 08-629 63 02.
Företag: MANTENA SVERIGE AB
Ort: Solna
Publicerad : 03-09
Sök fler jobb liknande: lediga Mantena Sverige söker Produktionsledare i Hagalund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mantena Sverige söker Produktionsledare i Hagalund

Mantena Sverige söker tågtekniker i Hagalund
Som tågtekniker hos oss kommer du arbeta med underhåll av SJ:s tåg av typen X40 och X55. Du utför både mekaniskt och elektriskt arbete och gör bedömningar av det trafiksäkerhetsmässiga tillståndet hos fordonen. Vi söker dig med gymnasieutbildning inom el, industri eller fordonsprogram. Du skall kunna läsa och förstå el-schema, pneumatiska och mekaniska ritningar. Erfarenhet av tågunderhåll ses som en merit. Du skall behärska svenska väl, både i tal och skrift. Detta är ett krav för tjänsten. Som person är du serviceinriktad, lösningsorienterad och ansvarstagande. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att jobba i team. Noggrannhet och ordningssinne är en självklarhet hos oss. Tjänsten är en heltidstjänst med skiftschema där kvälls-, natt- och helgarbete förekommer. Du kommer att arbeta i norra Europas största underhållsdepå – Hagalund i Solna !
Företag: MANTENA SVERIGE AB
Ort: Solna
Publicerad : 04-05
Sök fler jobb liknande: lediga Mantena Sverige söker tågtekniker i Hagalund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mantena Sverige söker tågtekniker i Hagalund

Mantena Sverige söker tågtekniker i Hagalund
Som tågtekniker hos oss kommer du arbeta med underhåll av SJ:s tåg av typen X40 och X55. Du utför både mekaniskt och elektriskt arbete och gör bedömningar av det trafiksäkerhetsmässiga tillståndet hos fordonen. Vi söker dig med gymnasieutbildning inom el, industri eller fordonsprogram. Du skall kunna läsa och förstå el-schema, pneumatiska och mekaniska ritningar. Erfarenhet av tågunderhåll ses som en merit. Du skall behärska svenska väl, både i tal och skrift. Detta är ett krav för tjänsten. Som person är du serviceinriktad, lösningsorienterad och ansvarstagande. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att jobba i team. Noggrannhet och ordningssinne är en självklarhet hos oss. Då arbetet innebär trafikmässiga bedömningar och växling av fordon kommer du att genomgå en läkarundersökning i enlighet med Transportstyrelsens regler. Tjänsten är en heltidstjänst med skiftschema som innebär ständig natt. Du arbetar 7 nätter och är ledig 7 nätter. Du kommer att arbeta i norra Europas största underhållsdepå – Hagalund i Solna !
Företag: MANTENA SVERIGE AB
Ort: Solna
Publicerad : 08-10
Sök fler jobb liknande: lediga Mantena Sverige söker tågtekniker i Hagalund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mantena Sverige söker tågtekniker i Hagalund

Mantena Sverige söker Business Controller i Helsingborg
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är: Ansvarig för månadsbokslut med rapportering till vårt moderbolag i Norge. Driva budgetarbete och prognosarbete. Likviditetsanalyser. Vara behjälplig med beräkningsunderlag och kalkyler vid nya affärer. Utveckla processer och rutiner inom ekonomiområdet. Beräkning av nyckeltal inom ekonomiprocessen. Ansvara för rapportering och kontakt med myndigheter inom ekonomiområdet. Som Business controller hos oss har du en central roll i bolaget och rapporterar direkt till VD. Du har en tydlig controllerfunktion där analyser, prognoser, nyckeltalsberäkningar och produktionskalkyler ingår. Utöver detta så har du även god kunskap inom redovisning och bokföring. Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande. Vi tror att du har 3-5 års erfarenhet från ekonomiarbete och goda kunskaper i Excel och ekonomiprogram. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet som controller inkluderat analys, budget, kalkylering, redovisning och uppföljning av verksamheten. För att trivas på hos oss och för att vara framgångsrik i din roll skall du vara en engagerad person som gillar att arbeta nära verksamheten. Du har ett utvecklat affärstänk och är van att kommunicera med personer som inte har ekonomisk bakgrund. Som person är du noggrann, strukturerad, prestigelös och flexibel och du driver gärna ekonomifrågorna inom företaget. Du uppskattar att arbeta med hela ekonomiprocessen, stort som smått. Du kommer att jobba centralt i bolaget och rapportera till VD. Du kommer att ha ett nära samarbete med moderbolagets ekonomifunktion som sitter i Norge och en del tjänsteresor ingår i tjänsten, både till Norge och till våra enheter i Västerås och Solna. Har du frågor på tjänsten, ring VD Fredrik Thulin på telefon 042-44 22 121. Låter det spännande? Registrera ditt CV och sök tjänsterna via vår hemsida www.mantena.se. Urvalsprocessen sker löpande så din ansökan vill vi ha snarast, dock senast 2017-11-12.
Företag: MANTENA SVERIGE AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga Mantena Sverige söker Business Controller i Helsingborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mantena Sverige söker Business Controller i Helsingborg

Mantena Sverige söker tågtekniker i Hagalund
Som tågtekniker hos oss kommer du arbeta med underhåll av SJ:s tåg av typen X40 och X55. Du utför både mekaniskt och elektriskt arbete och gör bedömningar av det trafiksäkerhetsmässiga tillståndet hos fordonen. Vi söker dig med gymnasieutbildning inom el, industri eller fordonsprogram. Du skall kunna läsa och förstå el-schema och mekaniska ritningar. Erfarenhet av tågunderhåll ses som en merit. Du skall behärska svenska väl, både i tal och skrift. Detta är ett krav för tjänsten. Som person är du serviceinriktad, lösningsorienterad och ansvarstagande. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att jobba i team. Noggrannhet och ordningssinne är en självklarhet hos oss. Då arbetet innebär trafikmässiga bedömningar och växling av fordon kommer du att genomgå en läkarundersökning i enlighet med Transportstyrelsens regler. Tjänsten är en heltidstjänst med skiftschema där du jobbar ett rullande treveckorsschema med ledighet var tredje vecka. Du kommer att arbeta i norra Europas största underhållsdepå – Hagalund i Solna !
Företag: MANTENA SVERIGE AB
Ort: Solna
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga Mantena Sverige söker tågtekniker i Hagalund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mantena Sverige söker tågtekniker i Hagalund

Mantena Sverige söker Tågtekniker i Helsingborg
Som tågtekniker hos oss arbetar du med underhåll av Skånetrafikens Pågatåg av typen X61. Du utför både mekaniskt och elektriskt arbete med huvudfokus mot mekanik. Vi söker dig med gymnasieutbildning inom el, industri eller fordonsprogram. Du skall kunna läsa och förstå el-schema och mekaniska ritningar. Erfarenhet av tågunderhåll ses som en merit. Du skall behärska svenska väl, både i tal och skrift. Detta är ett krav för tjänsten. Som person är du serviceinriktad, lösningsorienterad och ansvarstagande. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att jobba i team. Noggrannhet och ordningssinne är en självklarhet hos oss. Du kommer att arbeta i en underhållsdepå på Råå söder om Helsingborg.
Företag: MANTENA SVERIGE AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga Mantena Sverige söker Tågtekniker i Helsingborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mantena Sverige söker Tågtekniker i Helsingborg

Mantena Sverige söker Produktionsledare i Hagalund
Som Produktionsledare hos oss arbetar du med att leda ett team som underhåller SJ:s tåg av typen X55 och X40. Du ansvarar för den dagliga styrningen i produktionen och säkerställer leveranskrav gentemot kund. Du styr produktionen så att arbetet utförs på ett effektivt och säkert sätt med fokus på hög kvalitet. Du kommer att ha personalansvar över ditt team som i dagsläget består av mellan 4-8 medarbetare. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av att du är målinriktad och kundfokuserad. Du är ansvarstagande och har ett starkt intresse för utveckling och produktionsstyrning. Med goda ledaregenskaper har du förmåga att skapa förtroendefulla relationer där du inspirerar och motiverar dina medarbetare till att tillsammans skapa laganda och engagemang för att nå verksamhetens mål. Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning med inriktning mot produktion och/eller fordonsteknik. Du skall ha arbetslivserfarenhet från arbete inom underhåll- eller produktionsområdet i en ledande befattning. Tjänsten är en heltidstjänst med skiftschema där kvälls- och helgarbete förekommer. Du kommer att ingå i ett produktionsteam och rapportera till Produktionschefen med placering på vår underhållsdepå i Hagalund. Har du frågor på tjänsten kontakta Produktionschef Magnus Tivemark, telefon 08-629 63 25, eller Affärschef Mikael Hallberg på telefon 08-629 63 17.
Företag: MANTENA SVERIGE AB
Ort: Solna
Publicerad : 12-21
Sök fler jobb liknande: lediga Mantena Sverige söker Produktionsledare i Hagalund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mantena Sverige söker Produktionsledare i Hagalund

Mantena Sverige söker tågtekniker i Hagalund
Som tågtekniker hos oss kommer du arbeta med underhåll av SJ:s tåg av typen X40 och X55. Du utför både mekaniskt och elektriskt arbete och gör bedömningar av det trafiksäkerhetsmässiga tillståndet hos fordonen. Vi söker dig med gymnasieutbildning inom el, industri eller fordonsprogram. Du skall kunna läsa och förstå el-schema och mekaniska ritningar. Erfarenhet av tågunderhåll ses som en merit. Du skall behärska svenska väl, både i tal och skrift. Detta är ett krav för tjänsten. Som person är du serviceinriktad, lösningsorienterad och ansvarstagande. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att jobba i team. Noggrannhet och ordningssinne är en självklarhet hos oss. Då arbetet innebär trafikmässiga bedömningar och växling av fordon kommer du att genomgå en läkarundersökning i enlighet med Transportstyrelsens regler. Tjänsten är en heltidstjänst med skiftschema där du jobbar ett rullande treveckorsschema med ledighet var tredje vecka. Du kommer att arbeta i norra Europas största underhållsdepå – Hagalund i Solna !
Företag: MANTENA SVERIGE AB
Ort: Solna
Publicerad : 05-08
Sök fler jobb liknande: lediga Mantena Sverige söker tågtekniker i Hagalund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mantena Sverige söker tågtekniker i Hagalund


Sök lediga jobb MANTENA SVERIGE AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se