MAS jobb - lediga jobb

MAS jobb MAS jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: MAS. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: MAS. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Grävmaskinförare- Botkyrka

 2. Flexibel och nyfiken Maskinoperatör sökes till stort företag!- Upplands Väsby

 3. Vi söker ytterligare erfarna grävmaskinister!- Stockholm

 4. Erfarna grävmaskinister- Norrtälje

 5. Grävmaskinist, tillträde omgående- Norrtälje

 6. Maskinförmedlare- Järfälla

 7. Medicinsk massageterapeut sökes- Stockholm

 8. Formas söker chef till samordningsenheten- Stockholm

 9. GIPSGJUTARE- Stockholm

 10. Maskinoperatör- Stockholm

 11. Maskinreparatör- Upplands-Bro

 12. Grävmaskinförare- Stockholm

 13. Cerifierad Massör/Massageterapeut- Stockholm

 14. Arbetsledare för en entreprenadmaskins företag- Järfälla

 15. Grävmaskinist/ maskinförare till Storstockholm- Stockholm

 16. Massör i Traditionell Thailändsk Massa- Stockholm

 17. Hälso- och sjukvårdsstrateg/medicinskt ansvarig sjuksköterska (MAS).- Vallentuna

 18. En produktionsledare/maskinsnickare anstalten Beateberg- Huddinge

 19. Transportledare Entreprenadmaskiner- Sigtuna

 20. Thaimassage- Stockholm

 21. Socionom/specialpedagog till multikompetent team för hemmasittare- Stockholm

 22. Lastväxlarförare Bil & Släp- Botkyrka

 23. Vi söker en snickare- Stockholm

 24. Redovisningsekonom/admin till förvaltningsbyrå- Stockholm

 25. Grävmaskinist- Vallentuna

 26. Maskinuthyrare.- Nacka

 27. Primaskolan Farsta utökar ytterligare - vi söker behörig lärare i ma/no- Stockholm

 28. Ny medarbetare inom maskinbrodering- Täby

 29. Maskinförare- Stockholm

 30. Grävmaskinist i sommar sökes!- Stockholm

 31. Massör- Stockholm

 32. Servicetekniker/Reparation av gymmaskiner- Stockholm

 33. Erfaren grävmaskinist till entrepenadföretag- Stockholm

 34. Servicetekniker- Stockholm

 35. Viaplay söker senior webbutvecklare med Scrummaster-ambitioner!- Stockholm

 36. Maskiningenjör framdrivning- Karlskrona

 37. Lärare i anläggningsmaskinteori- Falun

 38. Lärare i musik åk 3-8, Tjärnaskolan/Maserskolan- Borlänge

 39. Maskinoperatör teknisk erfarenhet Borlänge- Borlänge

 40. Maskinoperatör teknisk erfarenhet- Borlänge


Mer beskrivning

Grävmaskinförare
Vi på Sorina söker nu en grävmaskinförare för heltids anställning,
Företag: SORINA ALLSERVICE AB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Grävmaskinförare jobb, Grävmaskinförare Botkyrka, Grävmaskinförare SORINA ALLSERVICE AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grävmaskinförare

Flexibel och nyfiken Maskinoperatör sökes till stort företag!
Vill du ha en arbetsdag fylld av problemlösande och samarbete i en produktionsmiljö inom livsmedelsbranschen? Vi på Adecco kan ge dig möjligheten. Hur ser din arbetsdag ut? Du kommer att arbeta i ett team med övriga kollegor på skiftet för att få produktionen att på bästa möjliga sätt flyta på. Här får du möjligheten att självständigt ansvara för att livsmedlet tillverkas med yttersta kvalitet. Du kommer att ansvara för enklare reparationer och inställningar på maskinerna samt utföra packning och manuell sortering. Att snabbt lösa problem som uppstår blir en naturlig del av din arbetsdag! Vem trivs här? Du som har ett stort intresse för maskiner och har en relevant gymnasieutbildning kommer att känna igen dig samtidigt som du utmanas och tar nya kliv.Har du även en fordonsutbildning, truckkort och dessutom erfarenhet av arbete som maskinoperatör kommer du ha lätt för att sätta dig in i uppgifterna. Är du en person som trivs med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och har en stor nyfikenhet inför arbetet är detta rätt plats för dig. Din samarbetsförmåga kommer att komma väl till pass och egenskapen att se möjligheter och lösningar kommer att leda dig till framgång.  Vad erbjuder vi? Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag som höjs successivt med anställningstiden och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Adecco Industrial & Logistics kan serva dig med montörer, svetsare, cnc-operatörer, lagerarbetare eller truckförare. Först och främst arbetar vi med att hyra ut personal. Men vi kan även hjälpa dig med rekryteringar av till exempel projekt- och arbetsledare. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se  Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten kommer att starta v.31 eller v.32. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Frida Eriksson på tel:08-598 980 20. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.  Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Flexibel och nyfiken Maskinoperatör sökes till stort företag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Flexibel och nyfiken Maskinoperatör sökes till stort företag!

Vi söker ytterligare erfarna grävmaskinister!
Rent A Worker Sweden AB Tjänsten För kunds räkning söker vi dig som behärskar grävmaskiner till fullo. Du kommer utföra schakt och grävarbeten, samt planering av yta. Vår kund är ett väletablerat entreprenadföretag som uteslutande arbetar med de senaste maskinerna. Kvalifikationer Du är licensieradmaskinförare och har arbetat minst tre år i branschen. Meriterande är om du kan läsa kartor och ritningar. Egenskaper Som person är du: -Strukturerad. -Resultatdriven -Självgående Du har god muntlig kommunikstionsförmåga och har lätt för att samarbeta. Vi erbjuder En heltidsanställning med kunniga kollegor. Detta är en rekrytering direkt till kund. Om Rent A Worker Rent A Worker är ett auktoriserat rekrytering och bemanningsföretag. Vi erbjuder kvalitativa, kundanpassade rekryteringar och bemanningslösningar. Vi arbetar med att ta fram rätt spetskompetenser till våra kunder med hjälp av våra professionella rekryterare, kandidatsökverktyg, analysverktyg, goda rykte samt genom våra genomtänkta rekryteringsprocesser.
Företag: Rent A Worker Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker ytterligare erfarna grävmaskinister! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker ytterligare erfarna grävmaskinister!

Erfarna grävmaskinister
Vi söker 2st grävmaskinister, gärna med 3 års vana men med erfordliga utbildningar. Du ska kunna jobba självständigt såväl som i grupp. Arbetsuppgifterna är varierande från grovschakt till finplanering. Företaget är beläget i Norrtälje men vårt arbetsområde är över hela Stor Stockholm.
Företag: Rådmansö Schakt o Transport AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna grävmaskinister jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna grävmaskinister

Grävmaskinist, tillträde omgående
Leasab Consulting & HR AB är ett auktoriserat rekryteringsföretag med egen entreprenadverksamhet inom bygg och anläggning. Leasabs kunder finner Ni i hela Sverige. Leasab är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med samtliga fackförbund. Vi söker nu ett flertal maskinförare med dokumenterad erfarenhet för omgående anställning. Maskin; Bandgrävare över 15 ton Du som söker skall gilla att jobba självständigt och ta ansvar, du skall ha lätt att jobba med nya människor. Vi kommer att tillsätta tjänsterna omgående, så skynda in med din ansökan till; joakim.lindstedt@leasab.se alt via extern länk. www.leasab.se
Företag: LEASAB Consulting & HR AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Grävmaskinist, tillträde omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grävmaskinist, tillträde omgående

Maskinförmedlare
Maskinförmedlare för ett entreprenadmaskinsföretag Vi är ett företag i maskinentreprenadbranschen. VSM Entreprenad AB är ett stabilt bolag med rötter i Värmdö Schaktmaskiner AB. Kort och gott har vi valt att kalla oss för VSM. Vår bas finns i en modern ändamålsenlig fastighet i Kallhäll. Här driver vi också en verkstad och fältserviceverksamhet. Tack vare mobila krossanläggningar och vissa typer av entreprenader så har vi hela norden som verksamhetsområde. Totalt är vi ca 150 medarbetare som tillsammans omsätter ca 300 miljoner kronor per år. Nu skulle vi vilja utöka vår administration med en maskinförmedlare. Din bakgrund och personlighet Du bör vara en flexibel och mycket serviceinriktad person som gärna ställer upp och hugger i där det för tillfället bäst behövs. Körkort för personbil är ett krav, har du en maskinförarutbildning är det förstås en merit men är absolut inte något krav. Däremot bör du vara intresserad av maskiner och maskinkännedom är en fördel. Arbetsuppgifter Du kommer att vara länken mellan oss och våra kundföretag, du bibehåller våra redan goda kundrelationer och bygger nya. Du ser till att våra ramavtalskunder får all den service de förväntar sig. Du ser till att rätt maskiner/förare befinner sig på rätt ställe. Den administrativa delen av ditt arbete handlar om registrering av underlag vid anbud, avtal och fakturering, kreditbevakningar och allmänna kontorsgöromål. Samt skall du kunna vara behjälplig administrativt till vår annars väl fungerande verkstad. Vi erbjuder ett roligt och varierat arbete där du med stor självständighet får utveckla, planera och genomföra dina ansvarsområden. Du kommer vara stationerad på vårt kontor i Järfälla. Med tanke på semestertider önskar vi endast ansökningar via mailen; angelica.lagerberg@vsmgruppen.se Ser fram emot er ansökan!
Företag: VSM ENTREPRENAD AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Maskinförmedlare jobb, Maskinförmedlare Järfälla, Maskinförmedlare VSM ENTREPRENAD AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maskinförmedlare

Medicinsk massageterapeut sökes
På Sabbatsbergs ryggcentrum arbetar leg. sjukgymnaster med examen inom Ortopedisk Manuell Terapi steg 3 och specialister i smärta- och smärtbehandling anslutna till Stockholms läns landsting. Här arbetar även certifierad medicinsk massageterapeut, fotvårdsspecialist. Vi vänder oss till Dig med akuta eller långvariga rygg- och nackbesvär och övriga leder för en helhetsbedömning, diagnos och behandling. Vi söker nu en medicinsk massageterapeut med kunskaper inom manuell terapi och ett helhetsintresse för patientens rehabilitering. Vi behöver dig för att komplettera våra behandlingsinsatser vid privata behandlingar. Vi har tidigare haft cert. medicinsk massageterapeut med goda kunskaper och har därför ett stort patientunderlag och en efterfrågan hos patienterna. Krav: - Cert. Medicinsk massageterapeut - Diplomering i manuell terapi - Egen ansvar- och patientskadeförsäkring OBS! Märk ansökan med "Ansökan Kiropraktor"
Företag: Sabbatsbergs ryggcentrum
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Medicinsk massageterapeut sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medicinsk massageterapeut sökes

Formas söker chef till samordningsenheten
Forskningsrådet för miljö, areella näringar och samhällsbyggande, Formas, finansierar grundforskning och behovsmotiverad forskning av hög vetenskaplig kvalitet till stöd för en hållbar samhällsutveckling. Formas disponerar statliga forskningsmedel vilka söks i konkurrens av forskare vid universitet, högskolor och institut. Forskningsmedel utlyses ett antal gånger per år. Externa beredningsgrupper, bestående av sakkunniga aktiva forskare och avnämarrepresentanter, väljer för beslut av Formas forskarråd ut de bästa projektförslagen. Omvärldsbevakning, utvärderingar och forskningspolitiska analyser samt internationellt samarbete utgör en betydande del av Formas verksamhet. Vi är 47 anställda och har kontor i Stockholm, i omedelbar närhet till Centralstationen. Vi söker nu en chef till samordningsenheten inom Formas kansli. Enhetens uppgifter är att samordna Formas internationella verksamhet, den analytiska och strategiska verksamheten, samt myndighetsövergripande frågor som verksamhetsplanering, service åt gd och huvudsekreteraren, samt webbtidningen Extrakt. Enheten har åtta anställda. Vi söker Dig som har forskarutbildning inom något av rådets ansvarsområden. Du bör helst ha erfarenhet av egen forskning och ett gott kontaktnät med forskare och avnämare. Du bör vidare ha erfarenhet av och intresse för analys- och strategiarbete, liksom erfarenheter av internationellt arbete. Goda kunskaper om forskningspolitiska frågor liksom kunskaper om aktuella utmaningar inom Formas samhällssektorer är meriterande. Du bör ha chefserfarenhet eller intresse för ledarskapsfrågor. Chefen för samordningsenheten ingår i Formas ledningsgrupp. Tillträde snarast. Ansökan ska vara Formas registrator tillhanda senast 2013-08-02 med angivande av dnr 140-2013-1859 under adress: registrator@formas.se Ytterligare upplysningar lämnas av generaldirektör Rolf Annerberg, tel. 070-383 40 58. Personaladministrativa upplysningar lämnas av Carita Lundgren Grönbäck, tel. 08- 775 40 47 De fackliga organisationerna representeras av Conny Rolén, Saco, tel. 08-775 40 30 och Patrick Bèch, ST, tel. 08-775 40 42. -
Företag: FORMAS
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Formas söker chef till samordningsenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Formas söker chef till samordningsenheten

GIPSGJUTARE
Uppsala Massbyggare söker personal inom gjutning och formgivning. Tidigare erfarenhet av naturgipsgjutning och formgivning krävs. Välkommen med din ansökan!
Företag: Uppsala Massbyggare AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga GIPSGJUTARE jobb, GIPSGJUTARE Stockholm, GIPSGJUTARE Uppsala Massbyggare AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: GIPSGJUTARE

Maskinoperatör
Sandvik Venture är ett affärsområde inom Sandvik-koncernen som skapar möjligheter för tillväxt och lönsamhet i attraktiva och snabbväxande verksamheter. Produktområden är Sandvik Hard Materials (SHM), Diamond Innovations, Wolfram och Sandvik Process Systems. SHM Business Unit Stockholm är en verksamhet inom SHM som tillverkar hårdmetallvalsar för varmvalsindustrin. Verksamheten är baserad på självständigt arbete och ansvar, både individuellt och i grupp. Vi söker nu en maskinoperatör till vår verksamhet i Västberga, Stockholm. Arbetsuppgifter Som maskinoperatör arbetar du i en flödesorienterad verkstad med olika arbetsuppgifter inom tillverkningsprocessen, såsom pressning, formgivning, sintring, svarvning, slipning, kontroll, märkning och packning. Du kommer att arbeta utifrån skrivna instruktioner samt själv rapportera produktionsavvikelser skriftligt. Arbetsformen är skiftgång. Din profil Vi söker dig som lägst har en gymnasieutbildning med inriktning mot industri, alternativt har du motsvarande kunskaper. Har du truckkort och certifikat för säkra lyft är det meriterande då det är ett krav för att arbeta på avdelningen. För rätt kandidat kan detta i annat fall tillhandahållas genom internutbildning. Erfarenhet av arbete med pressning, formgivning och sintring är meriterande liksom kunskaper inom CNC. Även erfarenhet från handhavande av mätdon samt ritningsläsning är ett plus. Som person är du kvalitetsmedveten och noggrann med hög arbetsmoral samt förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Då du kommer att arbeta inom flera olika arbetsområden och hjälpa till där det behövs är det viktigt att du är driven, självgående och flexibel. Kontaktinformation För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta: Christina Strömbäck, rekryterande chef, 073-028 54 86 Cecilia Harder, HR Advisor, 08-726 64 29 Facklig kontaktperson Conny Ingelsson, IF Metall, 08-726 63 86 Välkommen med din ansökan senast 2013-08-18. Läs mer om Sandvik och ansök på www.sandvik.se/karriar, jobb-id: 324033. För frågor angående rekryteringsprocessen kontakta HRdirect, 026-26 14 40. Ansvarig rekryterare André Söderholm Följ oss också på facebook.se/sandvik.karriar Sandvik är en global industrikoncern med avancerade produkter och en världsledande position inom utvalda områden - verktyg för metallbearbetning, maskiner och verktyg för gruv- och anläggningsindustrin, rostfria material, speciallegeringar, högtemperaturmaterial samt processystem. Koncernen hade 2012 omkring 49 000 medarbetare, representation i 130 länder och en omsättning på cirka 99 000 MSEK.
Företag: Sandvik AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Maskinoperatör jobb, Maskinoperatör Stockholm, Maskinoperatör Sandvik AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maskinoperatör

Maskinreparatör
Svenska Väg AB är ett privatägt företag som utför asfalt- och anläggningsarbeten huvudsakligen inom storstockholm och har kontor, verkstad och lager i Kungsängen. Vi söker nu en MASKINREPARATÖR som skall lämna ut och ta emot maskiner och utrustning från vårt förråd. Reparera maskiner och bilar. Svetsning av slitdelar mm. Din intresseanmälan till lars.elofsson@svenskavag.com eller adress Svenska Väg AB, Box 443, 191 24 Sollentuna
Företag: Svenska Väg AB
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Maskinreparatör jobb, Maskinreparatör Upplands-Bro, Maskinreparatör Svenska Väg AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maskinreparatör

Grävmaskinförare
Verksamhetsbeskrivning Wellmax är ett företag i anläggningsbranschen. Vår huvudsyssla är nyproduktion av grunder från rå tomt. vilket innebär såväl schakter som sprängarbeten, grov, finplaneringar, rörgravar, skaftvägar, uppsingling av grunder, rivningar m,m. Maskiner från 5,5 - 25ton. Kvalifikationer: Vi söker en yrkesvan grävmaskinist med erfarenhet av tomtarbeten och är 100% självgående. Ni kan tolka ritningar, ta ut höjder med laser, material kännedom och kan organisera såväl arbetsgången som in och utlastningar. Ni behärskar svenska språket i både tal och skrift. Ni bor i Stockholms län. Arbetsplats: Stor-Stockholm Referenser: Måste kunna lämnas vid förfrågan OBS! Bemanningsföretag göre sig ej besvär.
Företag: Wellmax mark och bygg KB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Grävmaskinförare jobb, Grävmaskinförare Stockholm, Grävmaskinförare Wellmax mark och bygg KB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grävmaskinförare

Cerifierad Massör/Massageterapeut
Hälsopartners AB behöver till mitten av augusti 2013 utöka sitt team med en behandlade massör och vi söker därför efter dig som är certifierad massör/massageterapeut och som vill arbeta ute på företag med fasta uppdrag. OBS att du behöver vara certifierad för att få jobba hos oss, alla som söker jobbet utan att ha en certifiering kommer inte att kallas på någon intervju. Vi ser gärna att du som söker har en gedigen bakgrund inom hälso- och/eller servicebranschen. I och med att flertalet av de uppdrag som vi behöver en duktig och behandlade massör till ligger på södersidan av Stockholm, så det är ett plus att du bor åt det hållet (detta är dock absolut inte ett krav) I dagsläget kan vi erbjuda dig en timanställning med ca 2 dagars jobb i veckan (måndag och tisdag), dock rullar det hela tiden in nya uppdrag till oss och därför så räknar vi med att den/de som kommer in i vårt team kommer att kunna arbeta ca 50 - 75 % och troligtvis ännu mer för Hälsopartners räkning från och med efter årsskiftet. Att du har egen bil och körkort underlättar ditt arbete, men är inte ett krav då det går att åka kommunalt till alla våra uppdrag och bänk och allt annat som kan tänkas behövas för att kunna utföra behandlingarna finns på plats ute hos kund. Startdatum kommer att vara i slutet på augusti/början på september år 2013. Intervjuer och provbehandling kommer att ske i början på augusti. Vill du veta mer om vårt företag gå gärna in på vår hemsida: www.halsopartners.se eller www.halsotemplet.se Vid intresse maila till Anna på: anna@halsopartners.se Varmt välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdatum 10 augusti 2013
Företag: HÄLSOPARTNERS STOCKHOLM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Cerifierad Massör/Massageterapeut jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cerifierad Massör/Massageterapeut

Arbetsledare för en entreprenadmaskins företag
Vi är ett företag i maskinentreprenadbranschen. VSM Entreprenad AB är ett stabilt bolag med rötter i Värmdö Schaktmaskiner AB. Kort och gott har vi valt att kalla oss för VSM. Vår bas finns i en modern ändamålsenlig fastighet i Kallhäll. Här driver vi också en verkstad och fältserviceverksamhet. Tack vare mobila krossanläggningar och vissa typer av entreprenader så har vi hela norden som verksamhetsområde. Totalt är vi ca 150 medarbetare som tillsammans omsätter ca 300 miljoner kronor per år. Vi behöver stärka vår grupp med en arbetsledare i vår verksamhet i Sverige, i första hand Mälardalen. Du erbjuds ett intressant arbete, så tag chansen! I rollen som arbetsledare ska du aktivt delta och tillsammans med företagsledningen driva delar av våra arbetsplatser. Du kommer att arbeta med båda mobila och fasta arbetsplatser där du kommer styra och planera arbetet för våra entreprenadmaskiner, förare efter kunden och företagsledningens önskemål och krav. Som person är du engagerad och serviceinriktad. Du trivs med kundkontakter och är van att arbeta självständigt. Du har erfarenhet av anläggningsarbete och/eller entreprenadmaskiner är det meriterande. Viss mån av datakunskap bör du inneha. Lättare administrativa uppgifter ingår. B-Körkort är ett krav. Välkommen med din ansökan!
Företag: VSM ENTREPRENAD AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare för en entreprenadmaskins företag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare för en entreprenadmaskins företag

Grävmaskinist/ maskinförare till Storstockholm
Vi söker omgående en grävmaskinist/ maskinförare till en hjulburen 16 tons grävare (Volvo) för uppdrag i Storstockholmsområdet. Även du som innehar F-skattsedel är välkommen att söka. Du som söker bör ha minst 2 års erfarenhet av att köra hjulburen grävmaskin. Du är självgående, kan läsa ritningar och har förmågan att hitta konstruktiva lösningar om det uppstår problem. Det är meriterande om du har gått ”arbete på väg utbildningar” men inget krav. Våra uppdrag utförs hos flera olika kundföretag/ uppdragsgivare, därför är det extra viktigt att du som person är engagerad, social, noggrann, har lätt för att samarbeta och gillar utmaningar. Vidare gillar du ordning och reda samt är glad, positiv och har rätt inställning till arbete. Du behärskar svenska språket i tal och skrift och kan givetvis lämna goda referenser. Vi kan erbjuda dig som söker ett omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Om oss Rekryteringsgruppen startades år 2001 och tillhandahåller personal inom tre olika affärsområden, lager/industri, transport och kontor. Vi tillsätter en stor variation av olika tjänster inom ovan nämnda affärsområden, alla med olika krav på utbildning och erfarenhet. Gemensamt för alla tjänster vi levererar är att vi håller en extremt hög servicenivå och att vi alltid sätter kunden i fokus. Rekryteringsgruppen har sedan 2004 kollektivavtal och är ett auktoriserat Bemanningsföretag. Rekryteringsgruppen har kontinuerligt utökat sin verksamhet och är idag ca 180 anställda. Läs mer om oss på www.rekryteringsgruppen.com Du söker denna tjänst via denna CV databas. Vid frågor kan du kontakta oss på 08-41043532 eller peter@rekryteringsgruppen.com
Företag: Rekryteringsgruppen
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Grävmaskinist/ maskinförare till Storstockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grävmaskinist/ maskinförare till Storstockholm

Massör i Traditionell Thailändsk Massa
Beskrivning av arbetsuppgifter: Söker en Seriös duktig Thailänsk massör som kan utföra massage hos oss (Purplemassage.se) I din roll som massör vill vi att du har en god social förmåga,är självständig,flexibel,plikttrogen,lojal,ansvarstagande och noggrann. Beskrivning av kvalifikationer: Vi söker en person som är utbildade i traditionell thailänska massage. Diplom från fullgjord utbildning i Thailand är ett krav gärna från "The Union Of Thai Traditional Medicine Society minst 150 tim". Språk:Englelska & Thailändska Krav är att du måste kunna Thaimassage, Fotmassage, Ansiktsbehandling, Aromaterapi, Oljemassage KONTAKTPERSONER tana@thailandresor.se
Företag: AB THAILAND SAWADEE RESOR
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Massör i Traditionell Thailändsk Massa jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Massör i Traditionell Thailändsk Massa

Hälso- och sjukvårdsstrateg/medicinskt ansvarig sjuksköterska (MAS).
Vallentuna kommun är naturskönt beläget i nordöstra Storstockholm och har ca 31 000 invånare. I ett levande kulturlandskap erbjuder vi en attraktiv boende- och livsmiljö nära Stockholm, Arlanda och skärgården. Inflyttningstakten är hög och kommunen utvecklas snabbt. Vill du vara med och utveckla framtidens hälso- och sjukvård i Vallentuna kommun? Vi söker nu en hälso- och sjukvårdsstrateg tillika Medicinskt ansvarig sjuksköterska (MAS) Arbetsuppgifter:  I uppdraget ingår att tillsammans med förvaltningsledningen utforma framtidens hälso- och sjukvård i Vallentuna kommun.  Kommunen står inför ett ev. övertagande av hemsjukvård inom de närmaste åren och behov finns att se över hur hela den kommunala hälso- och sjukvården, i samarbete med den landstingsdrivna verksamheten, ska utvecklas för att möta kommuninvånarnas behov. Hälso- och sjukvård är en strategiskt viktig fråga inom förvaltningen och behov av utveckling och kvalitetsförbättringar finns.  I MAS-uppdraget ingår ett övergripande ansvar för kvalitet och säkerhet i den kommunala hälso- och sjukvård utifrån SOSFS 1997:10. MAS har i sitt uppdrag både att stödja verksamheternas kvalitetsutveckling och också att ansvara för tillsyn inom hälso- och sjukvård. I tjänsten ingår att vara sakkunnig inom området och medverka i fortsatt utveckling av effektiv samverkan med andra vårdgivare och myndigheter. Kvalifikationer:  Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med adekvat vidareutbildning. Du ska ha erfarenhet av uppföljning och kvalitets arbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med övergripande hälso- och sjukvårdsfrågor . Som person har du lätt för att skapa förtroende och har god pedagogisk kompetens. Du är analytisk och van att arbeta självständigt med strategiska frågor. Du ska kunna utrycka dig väl i tal och skrift, ha god datorvana samt erfarenhet av kommunalverksamhet. Körkort är ett krav. Tjänsten är en tillsvidare anställning på 100 %. Vi tillämpar individuell lönesättning. Välkommen med din ansökan Registrera din ansökan längst ner på sidan, senast 2013-08-11 Intervjuer kan komma att hållas fortlöpande. OBS! Vi tar inte emot ansökningar/intresseanmälningar via e-post. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen. Vill du veta mer om tjänsten Kontakta Helena Åhman Avdelningschef 08-587 85734 Mer information och fackliga representanter hittar du på http://vallentuna.se/sv/om-vallentuna/Lediga-jobb/.   SOCIALFÖRVALTNINGEN Socialförvaltningen består av ca 400 engagerade medarbetare som arbetar med att ge stöd inom socialtjänst, vård och omsorg. Vår verksamhetsidé är att låta varje kunds behov och önskemål utforma vårt arbete. Vi satsar mycket på kompetensutveckling och har ambitionen att ständigt utvecklas. VALLENTUNA KOMMUN SOM ARBETSGIVARE I Vallentuna kommun har vi en professionell verksamhet, som präglas av kvalitet och kundfokus. Engagemang, allas lika värde och utveckling genomsyrar vår organisation. Du som söker bör självklart dela vår gemensamma värdegrund. Som arbetsgivare vill vi ta till vara de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vallentuna kommun satsar på kompetensutveckling och friskvård för personalen.
Företag: Vallentuna kommun
Ort: Vallentuna
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Hälso- och sjukvårdsstrateg/medicinskt ansvarig sjuksköterska (MAS). jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hälso- och sjukvårdsstrateg/medicinskt ansvarig sjuksköterska (MAS).

En produktionsledare/maskinsnickare anstalten Beateberg
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och fängelser verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. VO Stockholm Syd består av anstalterna Asptuna, anstalten Beateberg och häktet Huddinge. Anstalten Beateberg har 50 platser och ligger i Trångsund, söder om Stockholm. Vi söker nu en produktionsledare som ska ansvara för intagnas sysselsättning vid anstalten. Du kommer att ingå i en grupp om två produktionsledare på anstalten som samverkar med övriga produktionsledare inom verksamhetsområdet Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se ARBETSUPPGIFTER Anstaltens produktionslokal består av snickeri- och monteringsavdelning. I snickeriet tillverkas möbler, inredningssnickerier och andra typer av produkter i större eller mindre serier. Produktionsledarna ansvarar för att handleda de intagna i arbetsmomenten, lönesättning, kundkontakter, fakturahantering, lagerhållning, kvalitetssäkra utförda arbeten, medverka till att säkerheten upprätthålls och att säkerhetsbestämmelser rörande maskiner och arbetsutförande efterlevs. Vidare ska produktionsledaren samverka med anstalten och myndighetens övriga anställda som är involverade i de intagnas behandling. I arbetsuppgifterna ingår kontakt med kunder, planering, kvalitetskontroll, fakturering och timregistrering. Vidare har produktionsledarna ett arbetsmiljöansvar för intagna i arbetsdriften. Produktionsledarna ska i samverkan med produktionssamordnaren aktivt arbeta med att utveckla och kvalitetssäkra sysselsättningen vid anstalten i enlighet med Kriminalvårdens kvalitetsmanual Q-arb. KVALIFIKATIONER Grundläggande krav är utbildning mot snickeri, gymnasiekompetens alternativt motsvarande yrkesskola. Du ska vidare ha human människosyn, vara psykiskt stabil, kunna visa empati, social kompetens, och kunna samarbeta samt vara flexibel och stresstålig. Du har en yrkesbakgrund med praktisk erfarenhet av industriell verksamhet inom snickeri. En förutsättning för att klara arbetsuppgifterna är att du är utbildad hantverkare med inriktning mot snickeri. Detta för att kunna hantera anstaltens maskinpark och handleda de intagna för att upprätthålla en god och säker arbetsmiljö. Erfarenhet av kriminalvårdsarbete är meriterande. Utöver grundläggande krav skall du vara resultatorienterad och ha goda vitsord om att kunna leverera beställningar i tid för att uppnå ekonomiska incitament. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du delar kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn präglad av en tro på människors vilja och möjlighet till utveckling och förändring. Goda IT-kunskaper är ett krav. Erfarenhet av Q-arb och/eller genomförd produktionsledarutbildning inom kriminalvården är meriterande. Det är viktigt att du har ett gott affärssinne då en del av arbetet består i att odla kontakter externt och internt. Det är också viktigt att du kan uttrycka dig på ett bra sätt i tal och skrift och att du kan representera Kriminalvården utåt. Körkort är ett krav
Företag: Kriminalvården, VO Stockholm Syd
Ort: Huddinge
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga En produktionsledare/maskinsnickare anstalten Beateberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: En produktionsledare/maskinsnickare anstalten Beateberg

Transportledare Entreprenadmaskiner
Vi erbjuder dig, med god branschvana och branschkännedom, att bli del av vårt team som arbetar med transportledning. Märsta Förenade Åkeriföretag AB söker dig som tillsammans med oss vill arbeta med planering och koordinering med fokus Entreprenadmaskiner och som på sikt vill anta en kombinerad roll mot sälj. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på huvudkontoret i Arlandastad. I din roll kommer du att arbeta med transportplanering och transportledning av den löpande verksamheten. Med fokus på entreprenadmaskiner kommer du att svara för planering och koordinering av våra maskiner ute i verksamheten. Arbetsuppgifterna innefattar bl.a. ordermottagning, registrering, kundmottagning, prissättning och administration. På sikt ser vi möjlighet till att tjänsten utvecklas mot en kombinerad roll där du får arbeta med såväl transportledning som sälj och relationsbyggande. Som transportledare har du direktkontakt med både kunder och åkare, du är dessutom en konsulterande person gentemot säljavdelningen och övrig administration. Uppdragsgivare: Märsta Förenade Åkeriföretag AB Ort: Arlandastad Omfattning: Heltid. Kvalifikationer: Vi söker dig med god branschvana och -kännedom. Du behöver inte ha arbetat i denna roll tidigare men däremot vill vi att du har god kunskap inom verksamhetsområdet. Kännedom om specialtransporter är meriterande. En skicklig administrativ förmåga fordras för att vara lyckosam i tjänsten, liksom god datavana samt goda kunskaper i det svenska språket. För tjänsten krävs körkort och tillgång till egen bil. Vi ser med fördel på att du trivs med telefon och dator som arbetsredskap och med kundkontakt som stor del av arbetet. Personliga egenskaper som vi efterfrågar är problemlösningsförmåga samt förmåga att koordinera och prioritera ditt arbete. För att nå framgång i arbetet behöver du vara skicklig på att hålla många bollar i luften och finna optimerade lösningar för kunder och åkare. Du bör vidare har lätt för att samarbeta med både kunder och med kollegor. Då arbetstempot periodvis är mycket högt behöver du vara stresstålig som person. För tjänsten kommer dina personliga egenskaper att väga tungt! I denna rekrytering samarbetar vi med Proffice. Välkommen med din ansökan via www.proffice.se [ http://www.proffice.se/ ] senast den 31 juli 2013. Vid frågor vänligen kontakta Jennie Eklund, jennie.eklund@proffice.se [ mailto:jennie.eklund@proffice.se ] alternativt Jan Bengtson, jan.bengtson@proffice.se [ mailto:jan.bengtson@proffice.se ] Organisations-/företagsbeskrivning: Märsta Förenade Åkeriföretag AB bedriver transporter såväl inom Bygg- och anläggningsbranschen som inom Bud och distribution. Vi förfogar även över ca 65 entreprenadmaskiner, har egen bergtäkt och återvinning samt bedriver lager- och terminalverksamhet vid vår fastighet i Arlandastad. Vi omsätter ca.400 mkr och gynnas av vårt geografiskt goda läge mellan Stockholm och Uppsala och har idag 25 anställda på kontoret.
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Sigtuna
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Transportledare Entreprenadmaskiner jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Transportledare Entreprenadmaskiner

Thaimassage
Thaimassage Beskrivning av arbetsuppgifter: Kunder har mer besvär och behöver mera massage service. skulle vi mer anställd att komma jobba i butiken. Beskrivning av kvalifikationer: Vi vill fortsättning och anställning 3 platser Thaimassö.
Företag: Q Massage AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Thaimassage jobb, Thaimassage Stockholm, Thaimassage Q Massage AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Thaimassage

Socionom/specialpedagog till multikompetent team för hemmasittare
Stockholms Stad Farsta SDF Stödenheten Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Farsta är ett växande område som utvecklas med ny bebyggelse. För närvarande bor det närmare 50 000 personer i cirka 25000 hushåll. Farsta stadsdelsområde består av stadsdelarna Fagersjö, Farsta, Farstanäset, Farsta strand, Gubbängen, Hökarängen, Larsboda, Sköndal, Svedmyra och Tallkrogen med sina skilda karaktärer av äldre småhusbebyggelse, 50-talsförort och Farstas höghus. I Farsta är det nära till både natur och till service och kommunikationer. På kort tid kan du vara ute i skog och mark eller vid någon av Farstas två sjöar Magelungen och Drevviken. Det tar cirka 20 minuter med tunnelbana till Stockholm city. Farsta centrum är en dynamisk stadsdel med ett aktivt kultur- och föreningsliv. Där finns också ett centrum med stort utbud från runt 150 butiker och restauranger. 2 plats(er).Vi söker två medarbetare till ett spännande pilotprojekt i samverkan mellan skola och socialtjänst. Vi vill öka andelen gymnasiebehöriga ungdomar genom att minska långtidsfrånvaron i våra högstadieskolor. Därför sätter vi ihop ett multikompetent team som ska arbeta med ungdomarna och deras familjer, men också med skola och socialtjänst för att hitta vägar tillbaka till skolan för hemmasittare och för att hitta bättre rutiner och insatser för myndigheterna. Projektet pågår i två år med start höstterminen 2013. Du kommer att vara placerad på Familjestödsenheten i Farsta, men det dagliga arbetet kommer att ske i skolan och i familjernas hem. Projektet ska dokumenteras, följas upp och utvärderas. Du får handledning var 14:e dag. Som medarbetare i Farsta stadsdelsförvaltning har du friskvårdstid och tillgång till massage. Vi söker dig som är utbildad socionom, socialpedagog eller specialpedagog med bred kompetens och erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. De båda tjänsterna ska komplettera varandra kunskaps- och erfarenhetsmässigt. Exempel på kompetenser som vi vill ha i teamet: -kunskap om att arbeta med barn och ungdomar med olika typer av neurologiska funktionsnedsättningar. -motiverande arbete -KBT -socialtjänstkompetens (handläggning, biståndsbedömning) -förändringsinriktat familjearbete. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Personliga egenskaper vi söker till teamet är: -förmåga att skapa kontakt och allians -förmåga att hålla i processer från start till avslut -förmåga att dokumentera, administrera och strukturera. Varaktighet: 6 månader eller längre. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Enhetschef Margareta Blom,08-50818009 Lisa Andersson, SACO, 08-508 18 000 (facklig) Saime Civas, Vision, 08-508 18 000 (facklig) Tillträde:
Företag: Stockholms stad; Stödenheten
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Socionom/specialpedagog till multikompetent team för hemmasittare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socionom/specialpedagog till multikompetent team för hemmasittare

Lastväxlarförare Bil & Släp
Lotus Maskin & Transport AB, Har erhålligt ytterliggare uppdrag och söker nu 2 lastbilschaufförer (CE) med Yrkeskompetensbevis till vår verksamhet i Stockholm Vi bedriver trafik med lastväxlare med släp 7 dagar i veckan Meriterande är kunskap om lastväxlare och lokalkännedom i Storstockholm Arbetsuppgifterna består av att vara en av våra skift chaufförer med ansvar för en lastbil som skall serva vår verksamhet vid en återvinningscentral, samtidigt som du tillsammans med arbetsledarna planerar transporterna.
Företag: LOTUS MASKIN & TRANSPORT AB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Lastväxlarförare Bil & Släp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lastväxlarförare Bil & Släp

Vi söker en snickare
Vårt företag TMB Bygg/All service Stockholm har funnits sedan 2008. Vi utför det mesta inom bygg och renovering. Bygg och reparation verksamhet på Stockholm marknaden gav oss bra erfarenhet och kompetens inom byggbranschen. Vi jobbar hela tiden på att förbättra våra tjänster så att vi kan erbjuda högsta kvalitét. Vi bygger grunder och även inflyttningsfärdiga hus - allt enligt önskemål. Vi specialiserar oss även i renovering och reparation av gamla byggnader, interiör tjänster samt färdigställande av byggobjekt/lägenheter. Dessutom kan vi erbjuda tilläggstjänster så som mindre arkitektur. Vi arbetar med olika företag inom branschen, så som: elektriker, rörmokare, tillverkare av fönster och dörrar etc. Vi söker nu snickare med yrkesbevis eller motsvarande erfarenhet. Arbetsuppgifterna kan variera, därför är det meriterande med bred kompetens. Huvudsakliga arbetsuppgifter består av renovering, nybyggen, ritningsläsning, takarbete, köksmontering, badrums renovering. Kompetenskrav: Yrkesbevis som snickare + vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet. Positiv inställning med förmåga att jobba självständigt samt i team. Bör kunna visa goda referenser från tidigare arbete. Körkort är ett plus men inget krav. Som person är du ansvarstagande, noggrann, självgående och flexibel. Vi ser även att du som söker är social och kan ta ansvar för de uppgifter som ska utföras samt har ambitionen att göra ett bra jobb.
Företag: Tomasz Bednarz/TMB Bygg
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en snickare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en snickare

Redovisningsekonom/admin till förvaltningsbyrå
Nu söker vi en redovisningsekonom inom bostadsrättsförvaltning till ledande byrå i Stockholm. Vår kund förvaltar företrädesvis bostadsrättsföreningar och är en av de ledande ombildningskonsulterna i Sverige. Företaget är i en spännande och expansiv fas och söker nu ytterligare en kundansvarig redovisningsekonom. Vi söker dig som är redovisningsekonom eller redovisningskonsult. Vi ser gärna att du har erfarenhet av administrativ fastighetsförvaltning.I tjänsten ingår även enklare administrativa göromål till 25-30%. Du kommer att ges ett helhetsansvar för våra kunder som till största del utgörs av bostadsrättsföreningar. Du kommer vara med i hela processen varför det är av vikt att du har god förståelse för samtliga delar. Arbetet inbegriper allt från föreningarnas löpande bokföring, bokslut, budget, lån, avskrivningar etc. Breda kunskaper inom bokföring och redovisning är därför en förutsättning för att lyckas i rollen. Meriterande är självklart om du tidigare arbetat mot bostadsrättsföreningar. Du är van att arbeta i ett högt tempo, är noggrannhet och självständighet. Du är en problemlösare och vi ser gärna att du är nyfiken och har en god förmåga att snabbt sätta dig in i nya frågeställningar. Som person är du utåtriktad, driven och är utpräglat kundorienterad. Du har en god kommunikativ förmåga och kan möta alla sorters människor - i större och mindre grupper. Då vi till stor del arbetar mot privatpersoner ligger en del av arbetet delvis förlagd utanför vanlig kontorstid. I perioder innebär rollen en stor arbetsbelastning varför ett genuint intresse för arbetet är viktigt. Du kommer att arbeta i en spännande och växande bransch som bjuder på stor personlig utveckling men som samtidigt kräver ett stort engagemang. Kunskaper i redovisningssystemet Briljant samt erfarenhet av fastighetsförvaltning och bostadsjuridik är meriterande. Goda kunskaper i Excel är ett krav. Välkommen med din ansökan.
Företag: JAKUBIS WÄCHTLER, TOMAS
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsekonom/admin till förvaltningsbyrå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsekonom/admin till förvaltningsbyrå

Grävmaskinist
Vi söker en grävmaskinist till hjulgrävare på heltid Flerårig erfarenhet är ett krav Vi utför arbeten i Stockholms-området
Företag: SLITAGE STOCKHOLM AB
Ort: Vallentuna
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Grävmaskinist jobb, Grävmaskinist Vallentuna, Grävmaskinist SLITAGE STOCKHOLM AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grävmaskinist

Maskinuthyrare.
Hyrpoolen Maskinuthyrning Nacka söker en till maskinuthyrare. Vi ser helst att du har jobbat som maskinuthyrare tidigare. God data vana,ordningsam & stresstålig. Hyrpoolen hyr ut bygg & arbetsmaskiner till företag & privatpersoner. Vi hyr ut allt från mindre handmaskiner till större grävare & bomliftar. För närvarande är vi 22st som jobbar i Nacka, varav 6st som uthyrare. Tunga lyft förekommer. Endast svar via mailen.
Företag: Hederen Maskinuthyrning i Nacka AB
Ort: Nacka
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Maskinuthyrare. jobb, Maskinuthyrare. Nacka, Maskinuthyrare. Hederen Maskinuthyrning i Nacka AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maskinuthyrare.

Primaskolan Farsta utökar ytterligare - vi söker behörig lärare i ma/no
Primaskolan Farsta söker erfaren kreativ ämnesbehörig lärare i MA/NO för årskurs 6-9. Prima handlar om att inspirera genom att skapa mening. Läraren arbetar ämnesintegrerat i projektform och arbetslag som bidrar till att undervisning och lärande sätts i ett sammanhang, vilket ökar elevernas förståelse. Med kulturella intryck och uttryck, genom till exempel moderna tekniker, skapande, sociala medier samt scenframträdanden visar eleverna vad de lär sig och kommer fram till – att lärande är kul och viktigt att visa upp! I fokus för det pedagogiska utvecklingsarbetet på Prima står lärarens skicklighet att möta, inspirera och utmana eleverna. Våra lärare tar vara på elevernas inneboende kreativitet och individuella förmågor i undervisningen. Förutom ämneslärare blir du mentor för en grupp elever. Vi finns mitt i Farsta centrum och samarbetar med det lokala kulturutbudet. Vår nyinredda skola är vacker, häftig och funktionell - en stimulerande lärmiljö med modern teknik och inspirerande material.  Vi söker dig som - är behörig lärare - ser teamarbete som en självklarhet - ser fördelar i att arbeta i semestertjänst - har modet att kasta dig in i något nytt och nyskapande Omfattning Tjänsten är heltid och tillsvidareanställning med obligatorisk provanställning på 6 månader. Lön Individuell lönesättning. Kontaktperson Susanne Sandholm, rektor telefon, växel 08 -585 01 550 E-post: susanne.sandholm@primaskolan.se  www.primaskolan.se  Följ oss gärna på Facebook. Ansökan Ansökningarna behandlas löpande. Sista ansökningsdag är 2013-07-16. Vi tar endast emot ansökningar via vårt ansökningsformulär. Primaskolan hör till AcadeMedia som är Sveriges största utbildningsföretag. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan; förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning. Mer information finns på www.academedia.se.
Företag: Primaskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Primaskolan Farsta utökar ytterligare - vi söker behörig lärare i ma/no jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Primaskolan Farsta utökar ytterligare - vi söker behörig lärare i ma/no

Ny medarbetare inom maskinbrodering
"Vi söker Dig som har jobbat med maskinbrodering tidigare och har god kunskap inom området. Har du dessutom erfarenheter från ridsporten är det meriterande. Inom brodyren planerar Du självständigt ditt arbete och du håller brodyrmaskinerna igång så att arbetet är effektivt. Det är också meriterande om du kan göra dina egna brodyrkor. Vi jobbar i programmen WingsExperiens och Sierra."
Företag: Sjöhagen Wear
Ort: Täby
Publicerad : 06-14
Sök fler jobb liknande: lediga Ny medarbetare inom maskinbrodering jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ny medarbetare inom maskinbrodering

Maskinförare
Söker maskinförare till vår hjullastare Volvo L30B. Erforderliga förarbevis och dokumenterad erfarenhet skall uppvisas vid intervju samt med tag kontaktuppgifter till minst två referenser. Immunit Group AB levererar väl fungerande, kundanpassade lösningar inom bygg. Våra kunder ser oss som en avlastande partner då vi tillhandahåller samtliga tjänster inom bygg och entreprenad. Verksamheten bedrivs kvalitetssäkrat och miljövänligt med kundens behov i fokus. Vi utgår från vårt kontor i centrala Stockholm. Krav: Erforderliga förarbevis Dokumenterad erfarenhet God svenska i både tal och skrift - (Arbetsorder skickas i regel via SMS och kräver en god ordförståelse särskilt inom yrket, på större projekt är det arbetsledaren som utfärdar arbetsorder muntligt och på mindre projekt kan det vara kunden som visar på)
Företag: Immunit Group
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-07
Sök fler jobb liknande: lediga Maskinförare jobb, Maskinförare Stockholm, Maskinförare Immunit Group
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maskinförare

Grävmaskinist i sommar sökes!
Proffice söker just nu en erfaren grävsmaskinist till vår kund i Stockholm. Vi söker dig som vill jobba extra i juni-juli med start omgående. OBS! Ett krav för att söka denna tjänst är att du har en annan huvudsaklig sysselsättning i form av antingen studier, annat deltidsjobb eller idrottskontrakt. På grund av rådande bemanningsavtal kan du en ej anställas på en timanställning om du inte har en annan bevisbar huvudsaklig sysselsättning. Vi ber därför dig som söker tjänsten att tydligt ange i CV:t vad din huvudsakliga sysselsättning är. Du bör ha god erfarenhet arbete med grävmaskin. Du kommer även att ha ansvar för underhållet av maskinen i form utav byte av delar och oljor. Ditt jobb kommer för det mesta att ske självständigt. Uppdraget startar i juni och löper vidare till slutet av juli. Arbetstiderna är förlagda kl. 6.30-16.00 Uppdragsgivare: Proffice Industrial & Logistics AB Ort: Stockholm Start: 12 juni Heltid/deltid: Deltid Är du den vassa grävmaskinist som vi söker? Tveka inte att skicka din ansökan redan idag, via vår hemsida www.proffice.se Organisations-/företagsbeskrivning En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå. På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort - utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill. Keep improving.
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-07
Sök fler jobb liknande: lediga Grävmaskinist i sommar sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grävmaskinist i sommar sökes!

Massör
1 plats. Vi söker en utbildad massör, som kan thaimassage eller bali. Det är en behovsanställning så antalet timmar kan variera. Provanställning tillämpas. Ansök helst via e-post.
Företag: E/M TERAPI AKTIEBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-02
Sök fler jobb liknande: lediga Massör jobb, Massör Stockholm, Massör E/M TERAPI AKTIEBOLAG
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Massör

Servicetekniker/Reparation av gymmaskiner
Always Fitness är ett ungt och expansivt företag inom friskvårdsbranschen. Företagets mål är att erbjuda våra medlemmar möjlighet att träna dygnet runt i fräscha anläggningar till ett lågt pris. Vi är nu omgående i behov av en servicetekniker/reparatör som kan fixa diverse praktiska saker på våra anläggningar samt maskiner. Din uppgift blir att utföra enklare reparationsarbeten samt underhåll och service i våra lokaler. Du är en person som har kompetens som snickare, fastighetsskötare, reparatör och mekanisk utbildning. Du behöver vara smidig, flexibel och effektiv. Vi vill att du är en enkel och glad människa som tycker om att arbeta under eget ansvar och kan planera och lägga upp dina arbeten själv. Om du är tekniskt lagd och har lätt för audio/video och datorer är det en stor fördel. Ju mer du kan desto fler arbetsuppgifter kan vi ge dig. Initialt är det mycket jobb som väntar på att bli utfört så vi behöver dig omgående! Körkort är ett krav.
Företag: DAYDREAM SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-27
Sök fler jobb liknande: lediga Servicetekniker/Reparation av gymmaskiner jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicetekniker/Reparation av gymmaskiner

Erfaren grävmaskinist till entrepenadföretag
Lernia AB Arbetsuppgifter Vi söker en erfaren grävmaskinförare till vår kund i anläggningsbranschen. Du kommer att arbeta med att köra grävmaskin på entrepenader i Stockholms län. Formell kompetens Behörighet att köra grävmaskin upp till 12 ton Din bakgrund Vi söker dig som har erfarenhet av ovanstående uppgifter. Personliga egenskaper Ansvarstagande, noggrann och serviceinriktad. Du har lätt för att samarbeta med andra och förstår vikten av punktlighet. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Visstid / Heltid / Stockholms län Tillträdesdag Omgående. Eftersom vi behandlar ansökningar löpande kan tjänsten komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Information Ansökan tas endast emot via vår hemsida www.lernia.se Frågor besvaras via mejl sara.wurtz@lernia.se Lernia är vägen framåt Lernia Bemanning AB rekryterar och bemannar yrkesarbetare och tekniska tjänstemän till industri-, teknik- och logistikföretag. Vi är ett dotterbolag till Lernia AB som erbjuder kompetensförsörjning över hela Sverige och är kvalitets- och miljöcertifieratde. Besök gärna www.lernia.se
Företag: Lernia AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-24
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren grävmaskinist till entrepenadföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren grävmaskinist till entrepenadföretag

Servicetekniker
Ligro Pump & Maskin AB är ÅF & Serviceverkstad för Nilfisk i Stockholm/Mälardalen. Vi söker nu en driven och framåtriktad servicetekniker. Dina arbetsuppgifter består av att reparera och utföra service av Högtryckstvättar, Dammsugare samt Golvvårdsmaskiner. Vi ser att du har goda erfarenheter i felsökning samt maskinreparationer.
Företag: LIGRO PUMP & MASKIN AKTIEBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-20
Sök fler jobb liknande: lediga Servicetekniker jobb, Servicetekniker Stockholm, Servicetekniker LIGRO PUMP & MASKIN AKTIEBOLAG
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicetekniker

Viaplay söker senior webbutvecklare med Scrummaster-ambitioner!
Viaplay är Skandinaviens ledande bolag inom online-tjänster för tv, film och sport. Viaplay erbjuder det senaste och mest populära tv-serier, filmer och världsklass sportevenemang som Premier League, Champions League och NHL. Viaplay erbjuder DIG en unik möjlighet att få: . arbeta med framtidens videotjänster online i ett expansivt produktbolag . kunskap om de senaste teknikerna inom online-tjänster inom TV, film och sport . vara med i startskedet av Viaplays spännande utveckling . jobba i ett bra gäng som helt och hållet andas webb och teknik Om tjänsten Viaplay har som mål att vara ledande inom video online. Som systemutvecklare på Viaplay arbetar du i ett starkt och expansivt team med en stark gemenskap. Du utvecklar nya tjänster som ligger i framkant i Skandinavien inom VOD och gentemot våra konkurrenter. Som senior utvecklare i teamet kommer du att få möjlighet att agera mentor åt mer juniora förmågor i teamet och ta en ledande roll i hur utvecklingsarbetet ska ske. För rätt person finns även möjlighet att ta rollen som Scrummaster. I ditt jobb kommer du att arbeta nära Viaplays systemarkitekt och ni kommer tillsammans vara aktiva i både design och utvecklingen av framtida satsningar. Som senior systemutvecklare är du också med som expert vid kravställning vilket ger dig stora möjligheter till att påverka Viaplays framtida utveckling. Tillsammans jobbar vi för att erbjuda våra kunder den bästa mediaupplevelsen. Din profil Vi söker dig med rätt attityd som tycker det är kul att programmera och som vill utvecklas och ständigt testa nya gränser. Du vill arbeta med systemutveckling inom framförallt PHP och javascript som du kan på dina fem fingrar. Du har flera års erfarenhet av flertalet programmeringsspråk t.ex. C, eller Java. Du har dessutom erfarenhet av att utveckla transaktionsintesiva och storskaliga internetapplikationer. Vi ser även att du har erfarenhet av Scrum och MVC ramverk, t.ex. Yii. Du har ett stort intresse av att hålla dig uppdaterad om det senaste inom teknik och webb. Har du dessutom kandidatexamen inom IT/Data är detta ett plus. Som person är du självständig, driven och noggrann. Du drivs av att se resultat och är en god problemlösare. Ansökan I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind IT. Ansök om tjänsten via www.dfind.se/it/. Ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jenny Laurell, jenny.laurell@dfind.se (telefon: 0709-923 568). Uppdragsgivare: Viaplay Ort: Stockholm Välkommen med din ansökan! Viaplay är Skandinaviens ledande bolag inom online-tjänster för tv, film och sport. Viaplay erbjuder det senaste och mest populära tv-serier, filmer och världsklass sportevenemang som Premier League, Champions League och NHL. Idag finns deras tjänst tillgänglig på PC, smartphones, surfplattor, smarta tv-apparater och set-top-boxar. Viaplay, som är en del av MTG Modern Times Group, sitter tillsammans med andra bolag inom MTG sfären i en inspirerande och kreativ arbetsmiljö där man samverkar med några av de starkaste varumärken och människorna i branschen.
Företag: Dfind AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-12
Sök fler jobb liknande: lediga Viaplay söker senior webbutvecklare med Scrummaster-ambitioner! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Viaplay söker senior webbutvecklare med Scrummaster-ambitioner!

Maskiningenjör framdrivning
Design & Engineer utvecklar, konstruerar och dokumenterar produktenheten Ytfartygs marina produkter. Arbetsuppgifter: Du får en roll inom sektionen Propulsion & Auxiliary där du medverkar vid framtagning av framdrivningssystem till ThyssenKrupp Marine Systems AB ytfartyg. Ansvaret sträcker sig från ax till limpa i våra projekt. Du kommer att arbeta med systemframtagning, arrangemang och produktionsunderlag. Samarbete tvärfunktionellt är en naturlig del av din vardag.. Utbildning och erfarenhet: Lämplig bakgrund är civil- eller högskoleingenjör inom maskin-, skeppsteknik eller motsvarande. Förståelse & erfarenhet av motorer, växellådor och propellrar med omkringliggande stödsystem, kravläsning, projektering, konstruktion, produktion och drift av framdrivningssystem eller delar av dem är ett krav. Erfarenhet av fartygs-byggnation och olika skeppstekniska system med inriktning mot framdrivningssystem är en merit. Kvalifikationer: Vi lägger mycket stor vikt vid att de personliga egenskaperna stämmer väl överens med TKMS AB:s värderingar. Du är drivande, tar ansvar och anser att det man lovar det håller man. Du har lätt för att samarbeta och skapa kontakter såväl internt som externt. Du är analytisk och kreativ och kan arbeta självständigt mot uppsatta mål och deadlines. Vidare är du flexibel och har förmågan att överblicka komplexa system. Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntliga som skriftliga, är viktiga för att lyckas i jobbet, tyska är meriterande. Vi lägger mycket stor vikt vid att de personliga egenskaperna stämmer väl överens med TKMS AB:s värderingar. Vi ser gärna kvinnliga sökande till våra tjänster. Att jobba hos oss innebär att du får jobba med morgondagens teknologi i en miljö som andas både nytänkande och världsarv. För att TKMS:s AB ska kunna tillhöra världseliten, både på ytan och under, krävs framsynthet, fantasi och kreativitet. Har du det vi söker? Fackliga representanter: Josefin Berg, Unionen tfn 0455 68 37 75. Fredrik Svensson, Sveriges Ingenjörer, tfn 0455 68 39 20. Lars-Göran Olsson, Ledarna tfn 0455 68 31 72. Ansökan: Du är välkommen med din skriftliga ansökan och CV senast 2013-08-31 via www.kockums.se
Företag: ThyssenKrupp Marine Systems AB
Ort: Karlskrona
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Maskiningenjör framdrivning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maskiningenjör framdrivning

Lärare i anläggningsmaskinteori
Hagströmska gymnasiet är en del av YrkesAkademin - ett privatägt utbildningsföretag som årligen utbildar mer än 3.000 personer. YrkesAkademin har drygt 350 anställda med verksamhet på 45 orter i Sverige. Vill du arbeta som lärare på dalarnas populäraste gymnasieskola? Våra utbildningar växer allt mer och till hösten behöver skolans fantastiska lärare nya kollegor. Totalt ska skolan växa med 15 heltidstjänster till hösten med olika ämneskombinationer. KVALIFIKATIONER - vill bidra till hela skolans funktion och utveckling - är engagerad, initiativkraftig och förändringsbenägen - vill arbeta ämnesövergripande tillsammans med andra lärare kring grupper av elever - har förmåga att genom ett aktivt mentorskap medverka till att eleverna genomför sin studieplan och når sina mål - genomför undervisning med hög grad av elevinflytande - använder IT som ett naturligt verktyg i såväl undervisning som i ditt övriga arbete - kan bidra till din och verksamhetens utveckling genom kontinuerlig reflektion - stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. ARBETSUPPGIFTER Som lärare på skolan undervisar du i dina ämnen men deltar också i ämnesintregrerade projekt ungefär 50% av undervisningtiden. Alla på skolan är också skolmentorer för elever. Hagströmska gymnasiet har ferietjänster. VILL DU BLI EN DEL AV VÅR FRAMGÅNG? Ev telefonförsäljning undanbedes.
Företag: Hagströmska gymnasiet Falun
Ort: Falun
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i anläggningsmaskinteori jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i anläggningsmaskinteori

Lärare i musik åk 3-8, Tjärnaskolan/Maserskolan
Tjärnaskolan (F-6-skola) och Maserskolan (7-9-skola) är två mångkulturella skolor, centralt belägna i Borlänge. Skolorna ligger intill varandra. Vi har idag ca 600 elever tillsammans. ARBETSUPPGIFTER Undervisa i musik från åk 3 till åk 8. Arbeta enskilt och i team med andra pedagoger. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med behörighet i musik. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Borlänge kommun, Tjärnaskolan
Ort: Borlänge
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i musik åk 3-8, Tjärnaskolan/Maserskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i musik åk 3-8, Tjärnaskolan/Maserskolan

Maskinoperatör teknisk erfarenhet Borlänge
Clockwork Bemanning och Rekrytering AB Om oss Clockwork är det nya bemannings och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanningsbranchen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Vi vet att det är människorna som gör skillnad. Därför lägger vi stor vikt vid arbetsglädje och att ha erfarna och engagerade medarbetare. Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som vill jobba som maskinoperatör hos en av våra kunder i Borlänge. Som maskinoperatör ansvarar du för maskinens dagliga drift. I jobbet ingår justering och omställning av maskinen samt övervakning kvalitetssäkring av den färdiga produkten. Du blir anställd av Clockwork och uthyrd till det aktuella företaget. Arbetet är en visstidsanställning 2-4 månader, det finns goda chanser till fortsatt anställning på företaget. Uppdragets start är i början av augusti. Under annonstiden kommer intervjuer ske fortlöpande så sök tjänsten omgående. Sista ansökningsdag 25 juli. Din profil Din omgivning uppfattar dig som positiv och engagerad. Förutom ditt personliga engagemang är också tekniskt intresse en viktig egenskap. Du har en teknisk utbildning eller motsvarande erfarenheter från tidigare jobb. Ange tidigare erfarenheter i ditt CV.
Företag: Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Borlänge
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Maskinoperatör teknisk erfarenhet Borlänge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maskinoperatör teknisk erfarenhet Borlänge

Maskinoperatör teknisk erfarenhet
Om oss Clockwork är det nya bemannings och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanningsbranchen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Vi vet att det är människorna som gör skillnad. Därför lägger vi stor vikt vid arbetsglädje och att ha erfarna och engagerade medarbetare. Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som vill jobba som maskinoperatör hos en av våra kunder i Borlänge. Som maskinoperatör ansvarar du för maskinens dagliga drift. I jobbet ingår justering och omställning av maskinen samt övervakning kvalitetssäkring av den färdiga produkten. Du blir anställd av Clockwork och uthyrd till det aktuella företaget. Arbetet är en visstidsanställning 2-4 månader, det finns goda chanser till fortsatt anställning på företaget. Uppdragets start är i början av augusti. Under annonstiden kommer intervjuer ske fortlöpande så sök tjänsten omgående. Din profil Din omgivning uppfattar dig som positiv och engagerad. Förutom ditt personliga engagemang är också tekniskt intresse en viktig egenskap. Du har en teknisk utbildning eller motsvarande erfarenheter från tidigare jobb. Ange tidigare erfarenheter i ditt CV.
Företag: ClockWork Bemanning & Rekrytering
Ort: Borlänge
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Maskinoperatör teknisk erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maskinoperatör teknisk erfarenhet


Sök lediga jobb MAS

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se