MECON1 SOLUTIONS AB jobb - lediga jobb

MECON1 SOLUTIONS AB jobb MECON1 SOLUTIONS AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: MECON1 SOLUTIONS AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: MECON1 SOLUTIONS AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. IT Supporttekniker- Stockholm

  2. Supporttekniker- Göteborg

  3. Supporttekniker 2nd line- Göteborg

  4. Supporttekniker 1st & 2nd line support- Göteborg

  5. Delphi utvecklare med stort driv- Göteborg

  6. Nätverkstekniker- Malmö


Mer beskrivning

IT Supporttekniker
Vi söker för kunds räkning dig som är IT Supporttekniker från hela Sverige som vill arbeta i Stockholm. Din Profil: Vi tror att du som söker har ett stort tekniskt intresse. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning samt några års erfarenhet av IT jobb. Vidare skall du vara konsultmässig då du på plats hos kund representerar oss som bolag. I konsultrollen är det mycket viktigt att du har en positiv attityd och är ödmjuk i alla situationer som kan uppstå ute hos kund. Din personliga lämplighet till uppdraget är av största vikt för oss.
Företag: MECON1 SOLUTIONS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga IT Supporttekniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT Supporttekniker

Supporttekniker
Din Profil Till vår kund söker vi en framåt, driven person som tidigare jobbat som 1st&2nd line. Du kommer jobba med support och felsökning i kunden system. Viktigt är att du är strukturerad och ansvarstagande. Du skall vara serviceminded och självgående. Kunden är ett stort nordiskt bolag där du finner stora möjligheter till personlig utveckling. Du blir anställd som konsult hos oss men jobbar ute hos vår kund i Strömstad. Erfarenhet Exchange AD Citrix Duktig på att bemöta människor Tidigare jobbat med support Fördel om du kan prata/förstå danska Vi tror att du har en Högskoleexamen med datainriktning. Du skall kunna prata svenska och engelska flytande i tal och skrift. Arbetstid/Varaktighet Heltid, tillsvidare
Företag: Mecon1 Solutions AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Supporttekniker jobb, Supporttekniker Göteborg, Supporttekniker Mecon1 Solutions AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Supporttekniker

Supporttekniker 2nd line
Är du en problemlösare som brinner för den sociala kontakten med användarna? Då är det dig vi söker! Huvudsakliga arbetsuppgifter?: Du kommer att hjälpa användarna via telefon, e-mail och fjärrstyrning. Dina arbetsuppgifter innefattar att prioritera, analysera samt avhjälpa kunders upplevda problem. Du tar även emot ärenden ifrån first line samt eskalerar vidare ärenden som ligger utanför ditt ansvarsområde. Att följa upp och återkoppla ser du som en självklarhet. Din profil Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med IT-support. Du är van vid att arbeta med ärendehanteringssystem och mot uppsatta mål. Vi ser att du har goda kunskaper inom Windows XP/7, MS Office 2007/2010 samt Active Directory och TCP/IP. Som person är du flexibel, social och serviceinriktad. Du kan förklara IT för personer på olika kunskapsnivåer. Dina egenskaper: Du är kreativ, självgående och har en förmåga att ta egna initiativ. Du arbetar bra självständigt såväl som i grupp Du är social, hjälpsam och är pedagogisk i ditt sätt. Du har en positiv grundsyn och ser en utmaning i varje problem. Du kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Du är social kompetent och har ett brinnande intresse för IT/teknik. Meriterande Erfarenhet av Episerver
Företag: MECON1 SOLUTIONS AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Supporttekniker 2nd line jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Supporttekniker 2nd line

Supporttekniker 1st & 2nd line support
Mecon1 Solutions söker nu för en av våra kunder i Göteborg en Supporttekniker för 1st & 2nd line support med stort driv och personlighet. Huvudsakliga arbetsuppgifter?Du kommer att hjälpa användarna via telefon, e-mail och fjärrstyrning. Dina arbetsuppgifter innefattar att prioritera, analysera samt avhjälpa kunders upplevda problem. Du tar även emot ärenden ifrån 1st line samt eskalerar vidare ärenden som ligger utanför ditt ansvarsområde. Att följa upp och återkoppla ser du som en självklarhet. Din profil Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med IT-support. Du är van vid att arbeta med ärendehanteringssystem och mot uppsatta mål. Vi ser att du har goda kunskaper inom Windows 7, MS Office 2010, MS Exchange samt Active Directory. Har du även en del programmerings kunskap är detta ett plus. Som person är du flexibel, social och serviceinriktad. Du kan förklara IT för personer på olika kunskapsnivåer. Dina egenskaper: Du är utbildad systemvetare eller har en liknande utbildning inom IT. Du är kreativ, självgående och har en förmåga att ta egna initiativ. Du arbetar bra självständigt såväl som i grupp. Du är social, hjälpsam och är pedagogisk i ditt sätt. Du har en positiv grundsyn och ser en utmaning i varje problem. Du kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Du är social kompetent och har ett brinnande intresse för IT/teknik. Arbetstid/Varaktighet Heltid, tillsvidare Vi eftersträvar en jämn fördelning mellan andelen kvinnor och män i verksamheten och ser därför gärna att sökanden är kvinna. Du söker jobbet på vår hemsida: http://www.mecon1.se/sok-tjanster/it/1st-2nd-line-it-tekniker Mecon1 AB startades år 1988. Sedan 2010 är Mecon1 Solutions AB ett IT-konsultbolag, specialiserat inom infrastruktur och systemutveckling. Vi är genom Almega ett auktoriserat bemanningsföretag. Som anställd på Mecon1 Solutions kommer du att vara anställd av oss men arbeta ute hos någon av våra kunder. Vi är konsultbolaget som arbetar nära våra konsulter och är lyhörda för dina önskemål. Vi söker medarbetare som brinner för sitt yrke och vill utvecklas! Vill du vara en del av vårt dynamiska och nytänkande företag?
Företag: MECON1 SOLUTIONS AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Supporttekniker 1st & 2nd line support jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Supporttekniker 1st & 2nd line support

Delphi utvecklare med stort driv
Mecon1 söker nu för en av våra kunder en Delphi utvecklare med stort driv. Tjänsten är i Göteborg med resor till Strömstad. Dina arbetsuppgifter Som Delphi-utvecklare arbetar du med vidareutveckling i både små och stora projekt. Du är ofta i flera olika projekt samtidigt och därför krävs att du är organiserad som person och kan hålla flera bollar i luften samtidigt. Som person är du också nyfiken, tar initiativ och du är drivande. Din profil Erfarenhet av mjukvaruutveckling Goda kunskaper inom Delphi, MSSQL, Sybase Erfarenhet av systemarkitektur .NET Relevant civilingenjörs- alt. högskoleexamen Svenska och engelska i tal och skrift Du har ett brinnande intresse för utveckling Är strukturerad, analytisk och har lätt för att samarbeta i grupp God förmåga att sätta sig in verksamhetsproblematiken, förstå problemställningar och skapa system och struktur. Meriterande Erfarenhet av source control system Erfarenhet av agila metoder i utvecklingsprocessen Erfarenhet av C++, C# Mecon1 AB startades år 1988. Sedan 2010 är Mecon1 Solutions AB ett IT-konsultbolag, specialiserat inom infrastruktur och systemutveckling. Vi är genom Almega ett auktoriserat bemanningsföretag. Som anställd på Mecon1 Solutions kommer du att vara anställd av oss men arbeta ute hos någon av våra kunder. Vi är konsultbolaget som arbetar nära våra konsulter och är lyhörda för dina önskemål. Vi söker medarbetare som brinner för sitt yrke och vill utvecklas! Vill du vara en del av vårt dynamiska och nytänkande företag?
Företag: MECON1 SOLUTIONS AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga Delphi utvecklare med stort driv jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Delphi utvecklare med stort driv

Nätverkstekniker
Som anställd på Mecon1 Solutions AB kommer du att vara anställd av oss men arbeta ute hos en av våra kunder i Malmö. Vi är konsultbolaget som arbetar nära våra konsulter och är lyhörda för dina önskemål. Vi söker medarbetare som brinner för sitt yrke och vill utvecklas. Arbetsbeskrivning: Du ska kunna koordinera och utföra ditt eget arbete inom ett eller flera projekt, vanligtvis inom teknikområdet med fokus på infrastruktur. Du agerar rådgivare och teknisk expert inom dina specialistområden. Du är initiativrik och driver självständigt arbetet framåt, viktigt för dig är att arbeta på ett strukturerat sätt. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska. Du är social, ansvarstagande, utåtriktad och kommunikativ med god pedagogisk förmåga och har en genuin förståelse för IT. Du är självfallet ansvarstagande, noggrann och har förmågan att prioritera rätt när det är många bollar i luften. Du har flera års dokumenterad erfarenhet inom IT-infrastruktur, med fokus på nätverk. Du har förmodligen arbetat på en större IT-avdelning eller som konsult. Du har specialistkompetens inom områdena nedan: Nätverksinfrastruktur (Cisco, Fortigate och HP, meriterande med tillhörande certifieringar) Virtualisering (VMWare och Hyper-V) Nyckelord: Tillverkare: Cisco, HP, Fortigate Teknik nätverk: Switching, routing, brandväggar, säkerhet, infrastruktur, vpn, vlan, telefoni, sip, procurve. Teknik virtualisering: Vsphere, vCloud Director, Veeam, phdvirtual, Esx, Hyper-v.
Företag: MECON1 SOLUTIONS AB
Ort: Malmö
Publicerad : 11-03
Sök fler jobb liknande: lediga Nätverkstekniker jobb, Nätverkstekniker Malmö, Nätverkstekniker MECON1 SOLUTIONS AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nätverkstekniker


Sök lediga jobb MECON1 SOLUTIONS AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se