MERCE POWER AB jobb - lediga jobb

MERCE POWER AB jobb MERCE POWER AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: MERCE POWER AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: MERCE POWER AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. TMA Chaufför- Stockholm

 2. Grävmaskinist- Stockholm

 3. C-Chaufför med kranförarvana- Stockholm

 4. Brädgårdsarbetare- Stockholm

 5. C-Chaufför med kranförarvana- Stockholm

 6. TMA Chaufför Norrtälje- Stockholm

 7. CNC Operatör- Stockholm

 8. Lastbilsmekaniker- Järfälla

 9. Elektriker- Stockholm

 10. VVS Montör- Stockholm

 11. Kranbilsförare med vana- Stockholm

 12. CNC Operatör / Fräsning- Stockholm

 13. Kranbilsförare- Stockholm

 14. Ställare/Formsprutare- Stockholm

 15. Kranbilsförare Nacka- Stockholm

 16. Kranbilsförare Vaxholm- Stockholm

 17. Brädgårdsarbetare- Stockholm

 18. CE - Chaufför- Stockholm

 19. Brädgårdsarbetare- Stockholm


Mer beskrivning

TMA Chaufför
Merce Power AB är ett växande bemanningsföretag som förser transportbolagen i Stockholms området med kvalificerade yrkeschaufförer. Vi utbildar, certifierar, rekryterar och hyr ut personal inom transport. Merce Power är certifierade utbildare och har en egen utbildningsverksamhet inom företaget. Arbetsbeskrivning Vi söker nu TMA chaufförer till en av våra kunder. Skall tillsättas omgående. Utbildning C-körkort, digitalt förarkort, samt utbildningsbevis för genomförd "Arbete på väg nivå 1-2". Bra om du även har utbildningsbevis för kran. Vi har avtal med Transportarbetarförbundet och är anslutna till Almega.
Företag: MERCE POWER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga TMA Chaufför jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: TMA Chaufför

Grävmaskinist
Merce Power AB är ett växande bemanningsföretag som förser transportbolagen i Stockholms området med kvalificerade yrkeschaufförer. Vi utbildar, certifierar, rekryterar och hyr ut personal inom transport. Merce Power är certifierade utbildare och har en egen utbildningsverksamhet inom företaget. Arbetsbeskrivning Vi söker nu en Grävmaskinist för kunds räkning i södra Stockholm. Skall tillsättas omgående. Vem är du? Vi söker dig som är en erfaren grävmaskinist. Då du kommer att arbeta hos vår kund är en naturlig servicekänsla tillsammans med samarbetsförmåga två viktiga egenskaper. Utbildning Yrkesbevis för grävmaskinist. Arbete på väg. Vi har avtal med Transportarbetarförbundet och är anslutna till Almega.
Företag: MERCE POWER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Grävmaskinist jobb, Grävmaskinist Stockholm, Grävmaskinist MERCE POWER AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grävmaskinist

C-Chaufför med kranförarvana
Merce Power AB är ett växande bemanningsföretag som förser transportbolagen i Stockholms området med kvalificerade yrkeschaufförer. Vi utbildar, certifierar, rekryterar och hyr ut personal inom transport. Merce Power är certifierade utbildare och har en egen utbildningsverksamhet inom företaget. Arbetsbeskrivning Vi söker nu C-Chaufför med kranvana för kunds räkning i Norrtälje. Uppdraget startar v 39 och pågår i 3 veckor. Efter detta uppdrag finns möjlighet till fortsatt anställning i Stockholms området. Skall tillsättas omgående. Vem är du? Vi söker dig som är en van C-chaufför och gärna med vana inom byggbranschen. Du skall kunna arbeta under hela perioden. Då du kommer att arbeta hos vår kund är en naturlig servicekänsla tillsammans med samarbetsförmåga två viktiga egenskaper. Utbildning C-körkort, digitalt förarkort, krankort. Vi har avtal med Transportarbetarförbundet och är anslutna till Almega.
Företag: MERCE POWER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga C-Chaufför med kranförarvana jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C-Chaufför med kranförarvana

Brädgårdsarbetare
Merce Power AB är idag ett växande bemanningsföretag med flera affärsområden. Transport som förser transportbolagen med kvalificerade yrkeschaufförer. Industri som har personal inom flertalet yrkesområden, CNC operatörer och montörer. Lagerpersonal med truckkort. Merce Power är certifierade utbildare och har egen utbildningsverksamhet inom företaget. Ditt nya arbete Vi söker nu en Brädgårdsarbetare till en av våra kunder. Du skall kunna vara flexibel och tycka att det är kul att vara ambulerande, dvs åka runt hos kundens olika brädgårdar och hoppa in där det behövs. Skall tillsättas omgående. Arbetsuppgifter: Som brädgårdsarbetare har du varierande arbetsuppgifter. Lossning, upplockning, orderplock och lastning mm. Eftersom du kommer åka runt på olika brädgårdar krävs B körkort och truckkort. Vem är du: En viktig egenskap är att man är social och har viljan. Du skall vara flexibel och lätt för att lära dig nya saker. Då du kommer att arbeta hos vår kund är en naturlig servicekänsla tillsammans med samarbetsförmåga två viktiga egenskaper. Meriterande med erfarenhet inom byggmaterialhandeln. Utbildning: Truckkort, Datavana. Lön enligt avtal Vi har avtal med Transportarbetarförbundet och är anslutna till Almega. Kontakt person Christer Forsgren 0723 70 65 40
Företag: MERCE POWER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Brädgårdsarbetare jobb, Brädgårdsarbetare Stockholm, Brädgårdsarbetare MERCE POWER AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Brädgårdsarbetare

C-Chaufför med kranförarvana
Merce Power AB är idag ett växande bemanningsföretag med flera affärsområden. Transport som förser transportbolagen med kvalificerade yrkeschaufförer. Industri som har personal inom flertalet yrkesområden, CNC operatörer och montörer. Lagerpersonal med truckkort. Merce Power är certifierade utbildare och har egen utbildningsverksamhet inom företaget Arbetsbeskrivning Vi söker nu C-Chaufför med kranvana för kunds räkning i södra Stockholm. Bra om du även behärskar truckkörning. Uppdraget börjar som en uthyrning och för rätt person övergår uppdraget till en rekrytering hos kund. Skall tillsättas omgående. Vem är du? Vi söker dig som är en van c-chaufför och gärna med vana inom byggbranschen. Då du kommer att arbeta hos vår kund är en naturlig servicekänsla tillsammans med samarbetsförmåga två viktiga egenskaper. Utbildning C-körkort, digitalt förarkort, krankort över 18 ton/meter. ADR Truckkort Vi har avtal med Transportarbetarförbundet och är anslutna till Almega.
Företag: MERCE POWER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga C-Chaufför med kranförarvana jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C-Chaufför med kranförarvana

TMA Chaufför Norrtälje
Merce Power AB är ett växande bemanningsföretag som förser transportbolagen i Stockholms området med kvalificerade yrkeschaufförer. Vi utbildar, certifierar, rekryterar och hyr ut personal inom transport. Merce Power är certifierade utbildare och har en egen utbildningsverksamhet inom företaget. Arbetsbeskrivning Vi söker nu en TMA chaufför till en av våra kunder i Norrtälje. Skall tillsättas omgående. Utbildning C-körkort, digitalt förarkort, samt utbildningsbevis för genomförd "Arbete på väg nivå 1". Vi har avtal med Transportarbetarförbundet och är anslutna till Almega.
Företag: MERCE POWER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-18
Sök fler jobb liknande: lediga TMA Chaufför Norrtälje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: TMA Chaufför Norrtälje

CNC Operatör
Merce Power AB är idag ett växande bemanningsföretag med flera affärsområden. Transport som förser transportbolagen med kvalificerade yrkeschaufförer. Industri som har personal inom flertalet yrkesområden, CNC operatörer och montörer. Lagerpersonal med truckkort. Merce Power är certifierade utbildare och har egen utbildningsverksamhet inom företaget. Arbetsbeskrivning: Vi söker nu en erfaren CNC operatör / Flerop. Till en av våra kunder i Söderort. Arbetsuppgift: Fräsning, svarvning, avsyning, Programmeringskunskaper är en fördel. Vi söker dig som vill ha ett omväxlande arbete inom CNC. Du skall vara praktisk lagd och tycka om teknik och vara flexibel och ha lätt att lära dig nya saker. Skall tillsättas omgående. Utbildning/Erfarenhet Du har verkstadsutbildning i botten och några års erfarenhet. Programmeringskunskaper är meriterande. Lön enligt avtal Vi har avtal med Transportarbetarförbundet och är anslutna till Almega. Kontakt person Christer Forsgren 0723 70 65 40
Företag: MERCE POWER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga CNC Operatör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CNC Operatör

Lastbilsmekaniker
Merce Power AB är idag ett växande bemanningsföretag med flera affärsområden. Transport som förser transportbolagen med kvalificerade yrkeschaufförer. Industri som har personal inom flertalet yrkesområden, CNC operatörer och montörer. Lagerpersonal med truckkort. Merce Power är certifierade utbildare och har egen utbildningsverksamhet inom företaget. Arbetsbeskrivning: Vi söker nu en erfaren Lastbilsmekaniker med erfarenhet av service och reparationer av lastbilar. Meriterande med CE körkort. Uppdraget börjar som en uthyrning och för rätt person övergår uppdraget till en rekrytering hos kund i Järfälla. Skall tillsättas omgående. Lön enligt avtal Vi har avtal med Transportarbetarförbundet och är anslutna till Almega. Kontakt person Christer Forsgren 0723 70 65 40
Företag: MERCE POWER AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 01-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lastbilsmekaniker jobb, Lastbilsmekaniker Järfälla, Lastbilsmekaniker MERCE POWER AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lastbilsmekaniker

Elektriker
Merce Power AB är idag ett växande bemanningsföretag med flera affärsområden. Transport som förser transportbolagen med kvalificerade yrkeschaufförer. Industri som har personal inom flertalet yrkesområden, CNC operatörer och montörer. Lagerpersonal med truckkort. Merce Power är certifierade utbildare och har egen utbildningsverksamhet inom företaget. Arbetsbeskrivning: Vi söker nu en erfaren Elektriker till en av våra kunder i centrala Stockholm. Du skall kunna jobba självständigt med många projekt. Meriterande med erfarenhet från ombyggnad och renoveringar av fastigheter, allt från kök, badrum och tvättstugor. Vi söker dig som vill ha ett omväxlande arbete och tycker det är kul att göra fina lösningar så att kunder blir mer än nöjd. Du skall vara praktisk lagd och tycka om teknik och vara flexibel och ha lätt att lära dig nya saker. Skall tillsättas omgående. Utbildning/Erfarenhet Du har relevant utbildning. Allmän Elbehörighet krävs Vi har avtal med Transportarbetarförbundet och är anslutna till Almega. Kontakt person Christer Forsgren 0723 70 65 40
Företag: MERCE POWER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-13
Sök fler jobb liknande: lediga Elektriker jobb, Elektriker Stockholm, Elektriker MERCE POWER AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektriker

VVS Montör
Merce Power AB är idag ett växande bemanningsföretag med flera affärsområden. Transport som förser transportbolagen med kvalificerade yrkeschaufförer. Industri som har personal inom flertalet yrkesområden, CNC operatörer och montörer. Lagerpersonal med truckkort. Merce Power är certifierade utbildare och har egen utbildningsverksamhet inom företaget. Arbetsbeskrivning: Vi söker nu en erfaren VVS Montör till en av våra kunder i centrala Stockholm. Du skall kunna jobba självständigt med många projekt. Meriterande med erfarenhet från ombyggnad och renoveringar av fastigheter, allt från kök, badrum och tvättstugor. Vi söker dig som vill ha ett omväxlande arbete och tycker det är kul att göra fina lösningar så att kunder blir mer än nöjd. Du skall vara praktisk lagd och tycka om teknik och vara flexibel och ha lätt att lära dig nya saker. Skall tillsättas omgående. Utbildning/Erfarenhet Du har relevant utbildning och den behörighet som krävs. Vi har avtal med Transportarbetarförbundet och är anslutna till Almega. Kontakt person Christer Forsgren 0723 70 65 40
Företag: MERCE POWER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-13
Sök fler jobb liknande: lediga VVS Montör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VVS Montör

Kranbilsförare med vana
Merce Power AB är idag ett växande bemanningsföretag med flera affärsområden. Transport som förser transportbolagen med kvalificerade yrkeschaufförer. Industri som har personal inom flertalet yrkesområden, CNC operatörer och montörer. Lagerpersonal med truckkort. Merce Power är certifierade utbildare och har egen utbildningsverksamhet inom företaget Arbetsbeskrivning Vi söker nu 6 st C-Chaufför med kranvana för kunds räkning i södra Stockholm. Bra om du även behärskar truckkörning. Vem är du? Vi söker dig som är en van c-chaufför och gärna med vana inom byggbranschen. Du skall kunna arbeta under hela sommar perioden. Då du kommer att arbeta hos vår kund är en naturlig servicekänsla tillsammans med samarbetsförmåga två viktiga egenskaper. Utbildning C-körkort, digitalt förarkort, krankort. Vi har avtal med Transportarbetarförbundet och är anslutna till Almega.
Företag: MERCE POWER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-08
Sök fler jobb liknande: lediga Kranbilsförare med vana jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kranbilsförare med vana

CNC Operatör / Fräsning
Merce Power AB är idag ett växande bemanningsföretag med flera affärsområden. Transport som förser transportbolagen med kvalificerade yrkeschaufförer. Industri som har personal inom flertalet yrkesområden, CNC operatörer och montörer. Lagerpersonal med truckkort. Merce Power är certifierade utbildare och har egen utbildningsverksamhet inom företaget. Arbetsbeskrivning: Vi söker nu en CNC operatör till en av våra kunder i Söderort. Fördel med erfarenhet av manuell fräsning och svarvning. Arbetsuppgift: Fräsning, svarvning, avsyning, Programmeringskunskaper är en fördel. Vi söker dig som vill ha ett omväxlande arbete inom skärande bearbetning. Du skall vara praktisk lagd och tycka om teknik och vara flexibel och ha lätt att lära dig nya saker. Skall tillsättas omgående. Utbildning/Erfarenhet Du har verkstadsutbildning i botten och några års erfarenhet. Programmeringskunskaper är meriterande. Lön enligt avtal Vi har avtal med Transportarbetarförbundet och är anslutna till Almega. Kontakt person Christer Forsgren 0723 70 65 40
Företag: MERCE POWER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-09
Sök fler jobb liknande: lediga CNC Operatör / Fräsning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CNC Operatör / Fräsning

Kranbilsförare
Merce Power AB är idag ett växande bemanningsföretag med flera affärsområden. Transport som förser transportbolagen med kvalificerade yrkeschaufförer. Industri som har personal inom flertalet yrkesområden, CNC operatörer och montörer. Lagerpersonal med truckkort. Merce Power är certifierade utbildare och har egen utbildningsverksamhet inom företaget Arbetsbeskrivning Vi söker nu 4 st C-Chaufför med kranvana för kunds räkning. Vem är du? Vi söker dig som är en van c-chaufför och gärna med vana inom byggbranschen. Du skall kunna arbeta under hela sommar perioden. Då du kommer att arbeta hos vår kund är en naturlig servicekänsla tillsammans med samarbetsförmåga två viktiga egenskaper. Utbildning C-körkort, digitalt förarkort, krankort. Vi har avtal med Transportarbetarförbundet och är anslutna till Almega.
Företag: MERCE POWER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-28
Sök fler jobb liknande: lediga Kranbilsförare jobb, Kranbilsförare Stockholm, Kranbilsförare MERCE POWER AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kranbilsförare

Ställare/Formsprutare
Merce Power AB är idag ett växande bemanningsföretag med flera affärsområden. Transport som förser transportbolagen med kvalificerade yrkeschaufförer. Industri som har personal inom flertalet yrkesområden, CNC operatörer och montörer. Lagerpersonal med truckkort. Merce Power är certifierade utbildare och har egen utbildningsverksamhet inom företaget. Till en av våra kunder i söderort söker vi en Ställare / Formsprutare Arbetsbeskrivning: Du kommer att arbeta som ställare i produktionen där du kommer att rigga maskiner och köra i gång produktionen. Till formsprutorna är flera olika automatiseringar kopplade, denna kringutrustning programmeras av ställaren. Tillsammans med operatören säkerställer du kvalitén på den löpande produktionen. Vi söker dig som är noggrann och gärna tar eget ansvar. Du skall vara praktisk lagd, tycka om teknik och vara flexibel och ha lätt att lära dig nya saker. Du bör ha några års erfarenhet som ställare /formsprutare.. Meriterande med erfarenhet av: Programmera samt köra igång portal/fleraxliga robotar. Har ställarcertifikat. Styr och reglerutbildning. Vi har avtal med Transportarbetarförbundet och är anslutna till Almega. Kontakt person Christer Forsgren 0723 70 65 40
Företag: MERCE POWER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-28
Sök fler jobb liknande: lediga Ställare/Formsprutare jobb, Ställare/Formsprutare Stockholm, Ställare/Formsprutare MERCE POWER AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ställare/Formsprutare

Kranbilsförare Nacka
Merce Power AB är idag ett växande bemanningsföretag med flera affärsområden. Transport som förser transportbolagen med kvalificerade yrkeschaufförer. Industri som har personal inom flertalet yrkesområden, CNC operatörer och montörer. Lagerpersonal med truckkort. Merce Power är certifierade utbildare och har egen utbildningsverksamhet inom företaget Arbetsbeskrivning Vi söker nu 2 C-Chaufför med kranvana. Chaufförer med kranvana som ej har krankort validerar och utbildar vi så att du erhåller ett utbildningsbevis innan start. Kostnaden står vi för. Vem är du? Vi söker dig som är en van c-chaufför och gärna med vana inom byggbranschen. Du skall kunna arbeta under hela sommar perioden. Du kommer att vara placerad i Nacka Då du kommer att arbeta hos vår kund är en naturlig servicekänsla tillsammans med samarbetsförmåga två viktiga egenskaper. Utbildning C-körkort, digitalt förarkort, (krankort). Vi har avtal med Transportarbetarförbundet och är anslutna till Almega.
Företag: MERCE POWER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-13
Sök fler jobb liknande: lediga Kranbilsförare Nacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kranbilsförare Nacka

Kranbilsförare Vaxholm
Merce Power AB är idag ett växande bemanningsföretag med flera affärsområden. Transport som förser transportbolagen med kvalificerade yrkeschaufförer. Industri som har personal inom flertalet yrkesområden, CNC operatörer och montörer. Lagerpersonal med truckkort. Merce Power är certifierade utbildare och har egen utbildningsverksamhet inom företaget Arbetsbeskrivning Vi söker nu en C-Chaufför med kranvana. Chaufför med kranvana som ej har krankort validerar och utbildar vi så att du erhåller ett utbildningsbevis innan start. Kostnaden står vi för. Vem är du? Vi söker dig som är en van c-chaufför och gärna med vana inom byggbranschen. Du skall kunna arbeta under hela sommar perioden. Du kommer att vara placerad i Vaxholm Då du kommer att arbeta hos vår kund är en naturlig servicekänsla tillsammans med samarbetsförmåga två viktiga egenskaper. Utbildning C-körkort, digitalt förarkort, (krankort). Vi har avtal med Transportarbetarförbundet och är anslutna till Almega.
Företag: MERCE POWER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-14
Sök fler jobb liknande: lediga Kranbilsförare Vaxholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kranbilsförare Vaxholm

Brädgårdsarbetare
Merce Power AB är idag ett växande bemanningsföretag med flera affärsområden. Transport som förser transportbolagen med kvalificerade yrkeschaufförer. Industri som har personal inom flertalet yrkesområden, CNC operatörer och montörer. Lagerpersonal med truckkort. Merce Power är certifierade utbildare och har egen utbildningsverksamhet inom företaget. Ditt nya arbete Vi söker nu en Brädgårdsarbetare till en av våra kunder i Tullinge. Du skall kunna jobba perioden v30 - v33. Arbetsuppgifter: Som brädgårdsarbetare har du varierande arbetsuppgifter. Lossning, upplockning, orderplock och lastning mm. För denna tjänst krävs det att du har truckkort, körkort B och C. Vem är du: En viktig egenskap är att man är social och har viljan. Du skall vara flexibel och lätt för att lära dig nya saker. Då du kommer att arbeta hos en av våra kunder är en naturlig servicekänsla tillsammans med samarbetsförmåga två viktiga egenskaper. Meriterande med erfarenhet inom byggmaterialhandeln. Utbildning: Truckkort, Datavana. Lön enligt avtal Vi har avtal med Transportarbetarförbundet. Kontakt person Christer Forsgren 0723 70 65 40
Företag: MERCE POWER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Brädgårdsarbetare jobb, Brädgårdsarbetare Stockholm, Brädgårdsarbetare MERCE POWER AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Brädgårdsarbetare

CE - Chaufför
Merce Power AB är idag ett växande bemanningsföretag med flera affärsområden. Transport som förser transportbolagen med kvalificerade yrkeschaufförer. Industri som har personal inom flertalet yrkesområden, CNC operatörer och montörer. Lagerpersonal med truckkort. Merce Power är certifierade utbildare och har egen utbildningsverksamhet inom företaget Arbetsbeskrivning Vi söker nu en CE-Chaufför för kunds räkning. Vem är du? Vi söker dig som är en van CE-chaufför. Då du kommer att arbeta hos vår kund är en naturlig servicekänsla tillsammans med samarbetsförmåga två viktiga egenskaper. Utbildning CE-körkort, digitalt förarkort, Meriterande med ADR och Krankort. Vi har avtal med Transportarbetarförbundet.
Företag: MERCE POWER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga CE - Chaufför jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CE - Chaufför

Brädgårdsarbetare
Merce Power AB är idag ett växande bemanningsföretag med flera affärsområden. Transport som förser transportbolagen med kvalificerade yrkeschaufförer. Industri som har personal inom flertalet yrkesområden, CNC operatörer och montörer. Lagerpersonal med truckkort. Merce Power är certifierade utbildare och har egen utbildningsverksamhet inom företaget. Ditt nya arbete Vi söker nu en Brädgårdsarbetare till en av våra kunder i söderort. Arbetsuppgifter: Som brädgårdsarbetare har du varierande arbetsuppgifter. Lossning, upplockning, orderplock och lastning mm. För denna tjänst krävs det att du har truckkort, körkort B och C. Vem är du: En viktig egenskap är att man är social och har viljan. Du skall vara flexibel och lätt för att lära dig nya saker. Då du kommer att arbeta hos en av våra kunder är en naturlig servicekänsla tillsammans med samarbetsförmåga två viktiga egenskaper. Meriterande med erfarenhet inom byggmaterialhandeln. Utbildning: Truckkort, Datavana. Lön enligt avtal Vi har avtal med Transportarbetarförbundet. Kontakt person Christer Forsgren 0723 70 65 40
Företag: MERCE POWER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-27
Sök fler jobb liknande: lediga Brädgårdsarbetare jobb, Brädgårdsarbetare Stockholm, Brädgårdsarbetare MERCE POWER AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Brädgårdsarbetare


Sök lediga jobb MERCE POWER AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se