MILD MEDIA AB jobb - lediga jobb

MILD MEDIA AB jobb MILD MEDIA AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: MILD MEDIA AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: MILD MEDIA AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Webbutvecklare i PHP sökes!- Göteborg

 2. Webbutvecklare i PHP sökes!- Göteborg

 3. Säljare inom webb- Malmö

 4. Webbdesigner till webbyrå sökes!- Göteborg

 5. Webbutvecklare i PHP sökes!- Göteborg

 6. Sökmotorskonsult- Göteborg

 7. SEO-expert sökes!- Göteborg

 8. Webbstrateg med SEO-kunskaper- Malmö

 9. Sökmotoroptimerare- Göteborg

 10. SEO-expert sökes!- Göteborg

 11. Webbutvecklare med SEO-kunskaper sökes!- Göteborg

 12. Sökmotorskonsult- Göteborg

 13. Account manager inom webb- Malmö

 14. SEO-säljare- Malmö

 15. Sökmotoroptimerare- Göteborg

 16. Webbutvecklare med SEO-kunskaper sökes!- Göteborg

 17. SEO-expert- Malmö

 18. Digital marknadsförare- Malmö

 19. SEO-medarbetare- Malmö

 20. Teknisk projektledare med driv sökes!- Göteborg

 21. Account manager inom webb- Malmö

 22. Digital strateg med säljkunskaper- Malmö

 23. Produktionsledare inom webb- Göteborg

 24. Digital Art Director- Göteborg

 25. Ekonomiassistent mm- Göteborg

 26. Account manager inom webb- Malmö

 27. Produktionsledare med webbutvecklingserfarenhet.- Göteborg

 28. Kreativ produktionsledare sökes!- Göteborg

 29. Digital marketer med fokus på SEO- Malmö

 30. Ekonomiassistent (Vikariat)- Göteborg

 31. Produktionsledare med webbutvecklingserfarenhet.- Göteborg

 32. Grym WordPressutvecklare sökes!- Göteborg

 33. Erfaren PHP-utvecklare sökes!- Göteborg

 34. Digital produktionsledare sökes!- Göteborg

 35. SEO-expert till digital byrå- Malmö

 36. Duktig PHP-utvecklare sökes!- Göteborg

 37. PHP-utvecklare till digital byrå- Göteborg

 38. Digital produktionsledare sökes!- Göteborg

 39. PHP-utvecklare till digital byrå- Göteborg

 40. Digital produktionsledare sökes!- Göteborg


Mer beskrivning

Webbutvecklare i PHP sökes!
Mild Media är en växande webbyrå med kontor i Göteborg och Malmö. Vi är i dagsläget elva personer varav sex i Göteborg. Vi bygger skräddarsydda lösningar och erbjuder våra kunder precis det de behöver för att själva lyckas på webben. Vi söker omgående någon till vårt Göteborgskontor som vill vara med och utveckla företaget ytterligare. Det är viktigt för oss att vi har kul på jobbet och du kommer vara en viktig del, både när det gäller det tekniska och det sociala. Du kommer få varierade arbetsuppgifter som vi anpassar efter just dina kunskaper och talanger. Vi erbjuder en skön arbetsplats med sköna människor (och en charmerande kontorshund) och eftersom vi är effektiva när vi väl arbetar så betyder det också att vi erbjuder flexibla arbetstider och mycket ledighet. Krav: Eftersom php är vår enda miljö så vill vi självklart att du ska vara riktigt bra på detta. Du ska även vara mycket duktig på sådant som hör webbutveckling till, såsom html, css och javascript. Du ska även ha grundläggande kunskaper i Photoshop. Vi har inget krav att du ska vara en webbdesigner men du bör kunna hantera programmet. Du ska kunna arbeta självständigt och ta ansvar för de projekt du sitter med. Det är även väldigt viktigt att du klarar av att när det krävs arbeta i ett högt tempo. Det är även ett krav att du behärskar det svenska språket. Mejla gärna in din ansökan så återkommer vi så snart som möjligt. Har du tidigare jobb du gjort som du kan visa upp får du mer än gärna bifoga dem, det är dock inget krav. Intervjuer kommer ske löpande och snarast möjligt och därför har vi ingen sista ansökningsdag.
Företag: MILD MEDIA AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Webbutvecklare i PHP sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Webbutvecklare i PHP sökes!

Webbutvecklare i PHP sökes!
Mild Media är en växande webbyrå med kontor i Göteborg och Malmö. Vi är i dagsläget tolv personer varav sju i Göteborg. Vi bygger skräddarsydda lösningar och erbjuder våra kunder precis det de behöver för att själva lyckas på webben. Vi söker omgående någon till vårt Göteborgskontor som vill vara med och utveckla företaget ytterligare. Det är viktigt för oss att vi har kul på jobbet och du kommer vara en viktig del, både när det gäller det tekniska och det sociala. Du kommer få varierade arbetsuppgifter som vi anpassar efter just dina kunskaper och talanger. Vi erbjuder en skön arbetsplats med sköna människor (och en charmerande kontorshund) och eftersom vi är effektiva när vi väl arbetar så betyder det också att vi erbjuder flexibla arbetstider och mycket ledighet. Krav: Eftersom php är vår enda miljö så vill vi självklart att du ska vara riktigt bra på detta. Du ska även vara mycket duktig på sådant som hör webbutveckling till, såsom html, css och javascript. Du ska även ha grundläggande kunskaper i Photoshop. Vi har inget krav att du ska vara en webbdesigner men du bör kunna hantera programmet. Du ska kunna arbeta självständigt och ta ansvar för de projekt du sitter med. Det är även väldigt viktigt att du klarar av att när det krävs arbeta i ett högt tempo. Det är även ett krav att du behärskar det svenska språket. Mejla gärna in din ansökan så återkommer vi så snart som möjligt. Har du tidigare jobb du gjort som du kan visa upp får du mer än gärna bifoga dem, det är dock inget krav. Intervjuer kommer ske löpande och snarast möjligt och därför har vi ingen sista ansökningsdag.
Företag: MILD MEDIA AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Webbutvecklare i PHP sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Webbutvecklare i PHP sökes!

Säljare inom webb
Som säljande projektledare på Mild Media ansvarar du för att attrahera nya klienter. Du behåller sedan dessa och har fria händer att arbeta in nya tjänster samt vidareutveckling av kundens befintliga webblösning. Du kommer primärt att sälja in nya webblösningar såsom webbplatser, e-handelslösningar, webbkampanjer etc men har också tillgång till vårt övriga produktsortiment. Det finns inget tak i hur många kunder du får behålla. Detta innebär i praktiken att ju fler kunder du har desto större är chansen att leverera riktigt bra resultat samt ha en varierad arbetsdag. Tillsammans med dina kunder tar du fram riktlinjer över design och funktionalitet. Dialogen går ofta in på sociala medier, Google etc. Av denna anledning är det viktigt att du är kreativ och kan hitta lösningar på kundens problem. Givetvis bistår vi med utbildning och vi är noga med att hela tiden bolla idéer med varandra på kontoret. Du får gärna ha erfarenheter inom webb och media samt försäljning. Du är självgående samt tar ett stort eget ansvar för din försäljning. Du har goda kunskaper i svenska. Vi satsar på att skapa Sveriges bästa arbetsplats samt att bli den ledande webbyrån i landet. Detta kräver att vi har mycket energi och jobbar hårt. För att nå vår vision måste vi även ha väldigt rolig och högt i tak. Detta är något som är oerhört viktigt för oss då vi vill att man ska se fram emot att gå till jobbet efter helgen. Tjänsten är på heltid och du kommer att arbeta på vårt kontor i centrala Malmö. Lönen är fast plus provision. Skicka din ansökan till christian@mildmedia.se
Företag: MILD MEDIA AB
Ort: Malmö
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare inom webb jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare inom webb

Webbdesigner till webbyrå sökes!
Mild Media är en växande webbyrå med kontor i Göteborg och Malmö. Vi är i dagsläget 12 personer varav sex i Göteborg. Vi bygger skräddarsydda lösningar och erbjuder våra kunder precis det de behöver för att själva lyckas på webben. Vi söker omgående någon till vårt Göteborgskontor som vill vara med och utveckla företaget ytterligare. Du kommer ta fram designen till våra kunders nya webbplatser och arbeta tillsammans med utvecklare, projektledare och kund. Det är viktigt för oss att vi har kul på jobbet och du kommer vara en viktig del, både när det gäller det arbetsmässiga och det sociala. Vi erbjuder en skön arbetsplats med sköna människor (och en charmerande kontorshund) och eftersom vi är effektiva när vi väl arbetar så betyder det också att vi erbjuder flexibla arbetstider och mycket ledighet. Krav: Du ska vara mycket duktig i Photoshop och kunna omvandla kundens önskemål till en färdig design. Har du viss kunskap inom webbutveckling så är det meriterande men inte ett krav. Du ska ha bra koll på responsiv design och se interaktionen med kunder som något positivt. Du ska kunna arbeta självständigt och ta ansvar för de projekt du sitter med. Det är även väldigt viktigt att du klarar av att när det krävs arbeta i ett högt tempo. Det är även ett krav att du behärskar det svenska språket. Mejla gärna in din ansökan så återkommer vi så snart som möjligt. Vi vill att du skickar med din portfolio med tidigare jobb och är du intressant för tjänsten så kommer du får göra ett arbetsprov innan det är dags för intervju. Arbetsprov och intervjuer kommer ske löpande och snarast möjligt, därför har vi ingen sista ansökningsdag.
Företag: MILD MEDIA AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga Webbdesigner till webbyrå sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Webbdesigner till webbyrå sökes!

Webbutvecklare i PHP sökes!
Mild Media är en växande webbyrå med kontor i Göteborg och Malmö. Vi är i dagsläget 13 personer varav åtta i Göteborg. Vi bygger skräddarsydda lösningar och erbjuder våra kunder precis det de behöver för att själva lyckas på webben. Vi söker omgående någon till vårt Göteborgskontor som vill vara med och utveckla företaget ytterligare. Det är viktigt för oss att vi har kul på jobbet och du kommer vara en viktig del, både när det gäller det tekniska och det sociala. Du kommer få varierade arbetsuppgifter som vi anpassar efter just dina kunskaper och talanger. Vi erbjuder en skön arbetsplats med sköna människor (och en charmerande kontorshund) och eftersom vi är effektiva när vi väl arbetar så betyder det också att vi erbjuder flexibla arbetstider och mycket ledighet. Krav: Eftersom php är vår enda miljö så vill vi självklart att du ska vara riktigt bra på detta. Du ska även vara mycket duktig på sådant som hör webbutveckling till, såsom html, css och javascript. Du ska även ha grundläggande kunskaper i Photoshop. Vi har inget krav att du ska vara en webbdesigner men du bör kunna hantera programmet. Du ska kunna arbeta självständigt och ta ansvar för de projekt du sitter med. Det är även väldigt viktigt att du klarar av att när det krävs arbeta i ett högt tempo. Du kommer ha kontakt med våra kunder och det är därför ett krav att du behärskar det svenska språket. Mejla gärna in din ansökan så återkommer vi så snart som möjligt. Har du tidigare jobb du gjort som du kan visa upp får du mer än gärna bifoga dem, det är dock inget krav. Intervjuer kommer ske löpande och snarast möjligt och därför har vi ingen sista ansökningsdag.
Företag: MILD MEDIA AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga Webbutvecklare i PHP sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Webbutvecklare i PHP sökes!

Sökmotorskonsult
Om Mild Media: Mild Media är en växande webbyrå med kontor i Göteborg och Malmö. Vi är i dagsläget 13 personer varav sju i Göteborg. Vi bygger skräddarsydda lösningar och erbjuder våra kunder precis det de behöver för att själva lyckas på webben. Vi söker nu någon som vill vara med och utveckla företaget ytterligare. Vi erbjuder en skön arbetsplats med sköna människor (och en charmerande kontorshund). Tjänsten: Till vårt huvudkontor i Göteborg söker vi nu alltså en person med höga kunskaper inom sökmotoroptimering. Du kommer ingå i ett team av grafiker och programmerare där du har ansvar för våra kunders optimeringsarbete. Du ska självklart ha höga optimeringskunskaper och vara lika duktig på det tekniska som att kommunicera med våra kunder. Det är också viktigt att du är van användare av Googles verktyg för analys, spårning och uppföljning. För att klara av rollen på ett bra sätt krävs det att du är självgående och kan ta de initiativ som krävs. Dina uppgifter kommer främst att bestå i: - Löpande optimeringsarbete för våra kunder och mildmedia.se. - Ta ansvar för att utveckla samarbetet med våra kunder. - Finnas med som stöd och resurs för våra säljare. Intervjuer kommer ske löpande och anställning omgående eller enligt överenskommelse.
Företag: MILD MEDIA AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 12-22
Sök fler jobb liknande: lediga Sökmotorskonsult jobb, Sökmotorskonsult Göteborg, Sökmotorskonsult MILD MEDIA AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sökmotorskonsult

SEO-expert sökes!
Om Mild Media: Mild Media är en växande webbyrå med kontor i Göteborg och Malmö. Vi är i dagsläget 13 personer varav sju i Göteborg. Vi bygger skräddarsydda lösningar och erbjuder våra kunder precis det de behöver för att själva lyckas på webben. Vi söker nu någon som vill vara med och utveckla företaget ytterligare. Vi erbjuder en skön arbetsplats med sköna människor (och en charmerande kontorshund). Tjänsten: Till vårt huvudkontor i Göteborg söker vi nu alltså en expert inom SEO. Du kommer ingå i ett team av grafiker och programmerare där du har ansvar för samt utför det löpande SEO-arbetet för våra kunder. Du ska också ta egna initiativ för att utveckla vårt SEO-samarbete med kunderna. Du ska ha höga kunskaper inom både off-page och on-page optimering samt konstant hålla dig uppdaterad i branschen. Det är också viktigt att du är van användare av Googles verktyg för analys, spårning och uppföljning. För att klara av rollen på ett bra sätt krävs det att du är självgående och kan ta de initiativ som krävs. Det är viktigt att du har en god grundläggande teknisk kompetens och det är också viktigt att du är en god kommunikatör gentemot våra kunder. Dina uppgifter kommer främst att bestå i: - Löpande SEO-arbete för våra kunder samt mildmedia.se. - Ta ansvar för att utveckla SEO-samarbetet med våra kunder. - Finnas med som stöd och resurs för våra säljare vid införsäljning av nya SEO-projekt. Intervjuer kommer ske löpande och anställning omgående eller enligt överenskommelse.
Företag: MILD MEDIA AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 12-22
Sök fler jobb liknande: lediga SEO-expert sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SEO-expert sökes!

Webbstrateg med SEO-kunskaper
Om Mild Media: Mild Media är en växande digital kommunikationsbyrå med kontor i Göteborg och Malmö. Vi är i dagsläget 13 personer varav fem i Malmö. Vi bygger skräddarsydda lösningar och erbjuder våra kunder precis det de behöver för att själva lyckas på webben. Vi söker nu någon som vill vara med och utveckla företaget ytterligare. Tjänsten: Till vårt kontor i Malmö söker vi nu alltså en person med höga kunskaper inom webb och sökmotoroptimering. Du kommer att ha det primära ansvaret för sökmotoroptimering mot våra kunder. Du kommer också att agera konsult när det gäller deras övriga webbnärvaro. Dessa frågor kan t ex röra sociala medier samt Google och Facebookannonsering. Du ska självklart ha höga optimeringskunskaper och det är givetvis viktigt att du är van användare av Googles verktyg för analys, spårning och uppföljning. För att klara av rollen på ett bra sätt krävs det att du är självgående och kan ta de initiativ som krävs. Dina uppgifter kommer främst att bestå i: - Löpande optimeringsarbete för våra kunder och mildmedia.se. - Ta ansvar för att utveckla samarbetet med våra kunder. - Finnas med som stöd och resurs för våra säljare. Intervjuer kommer ske löpande och anställning omgående eller enligt överenskommelse.
Företag: MILD MEDIA AB
Ort: Malmö
Publicerad : 12-27
Sök fler jobb liknande: lediga Webbstrateg med SEO-kunskaper jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Webbstrateg med SEO-kunskaper

Sökmotoroptimerare
Om Mild Media: Mild Media är en växande webbyrå med kontor i Göteborg och Malmö. Vi är i dagsläget 13 personer varav sju i Göteborg. Vi bygger skräddarsydda lösningar för webben och erbjuder våra kunder precis det de behöver för att själva lyckas med sin webbnärvaro. Vi söker nu någon som vill vara med och utveckla företaget ytterligare. Vi erbjuder en skön arbetsplats med sköna människor (och en charmerande kontorshund). Tjänsten: Till vårt huvudkontor i Göteborg söker vi nu alltså en person med höga kunskaper inom sökmotoroptimering. Du kommer tillsammans med ytterligare en person ansvara för våra kunders optimeringsarbete. Ni har dessutom ett team av grafiker, programmerare och projektledare som ger er all support ni behöver. Dina uppgifter kommer främst att bestå i: - Löpande optimeringsarbete för våra kunder och mildmedia.se. - Ta ansvar för att utveckla samarbetet med våra kunder. - Finnas med som stöd och resurs för våra säljare. Krav: - Minst två års erfarenhet av SEO-arbete för kunders räkning. - God kommunikationsförmåga. - Flytande svenska i tal och skrift. Meriterande: - Kunskaper kring Google Adwords. - Djupare copywritingkunskaper. Intervjuer kommer ske löpande och anställning sker enligt överenskommelse.
Företag: MILD MEDIA AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 03-20
Sök fler jobb liknande: lediga Sökmotoroptimerare jobb, Sökmotoroptimerare Göteborg, Sökmotoroptimerare MILD MEDIA AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sökmotoroptimerare

SEO-expert sökes!
Om Mild Media: Mild Media är en växande webbyrå med kontor i Göteborg och Malmö. Vi är i dagsläget 13 personer varav sju i Göteborg. Vi bygger skräddarsydda lösningar för webben och erbjuder våra kunder precis det de behöver för att själva lyckas med sin webbnärvaro. Vi söker nu någon som vill vara med och utveckla företaget ytterligare. Vi erbjuder en skön arbetsplats med sköna människor (och en charmerande kontorshund). Tjänsten: Till vårt huvudkontor i Göteborg söker vi nu alltså en person med höga kunskaper inom sökmotoroptimering. Du kommer tillsammans med ytterligare en person ansvara för våra kunders optimeringsarbete. Ni har dessutom ett team av grafiker, programmerare och projektledare som ger er all support ni behöver. Dina uppgifter kommer främst att bestå i: - Löpande optimeringsarbete för våra kunder och mildmedia.se. - Ta ansvar för att utveckla samarbetet med våra kunder. - Finnas med som stöd och resurs för våra säljare. Krav: - Minst två års erfarenhet av SEO-arbete för kunders räkning. - God kommunikationsförmåga. - Flytande svenska i tal och skrift. Meriterande: - Kunskaper kring Google Adwords. - Djupare copywritingkunskaper. Intervjuer kommer ske löpande och anställning sker enligt överenskommelse.
Företag: MILD MEDIA AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 03-20
Sök fler jobb liknande: lediga SEO-expert sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SEO-expert sökes!

Webbutvecklare med SEO-kunskaper sökes!
Mild Media är en växande webbyrå med kontor i Göteborg och Malmö. Vi är i dagsläget 13 personer varav sju i Göteborg. Vi bygger skräddarsydda lösningar och erbjuder våra kunder precis det de behöver för att själva lyckas på webben. Vi söker nu en person till vårt Göteborgskontor som vill vara med och utveckla företaget ytterligare. Det är viktigt för oss att vi har kul på jobbet och du kommer vara en viktig del, både när det gäller det tekniska och det sociala. Du kommer få varierade arbetsuppgifter som vi anpassar efter just dina kunskaper och talanger. Vi erbjuder en skön arbetsplats med sköna människor (och en charmerande kontorshund) och eftersom vi är effektiva när vi väl arbetar så betyder det också att vi erbjuder flexibla arbetstider och mycket ledighet. Tjänsten: Tjänsten är tvådelad. 1. Du kommer till att börja med ingå i vårt SEO-team där ni arbetar med att generera trafik till våra kunders webbplatser och där ni även genomför andra åtgärder för att de ska lyckas på webben. För att lyckas i denna roll krävs, förutom att du har en god teknisk förståelse, även att du har lätt för att prata med människor och förstå kunders behov. 2. Du kommer även ha andra mer klassiska webbutvecklingsuppgifter. Här handlar det om allt från mindre uppgifter till att skapa kompletta webbplatser. Du samarbetar här med ett team av utvecklare och designers. Eftersom php är vår enda miljö så vill vi självklart att du ska vara riktigt bra på detta. Du ska även vara mycket duktig på sådant som hör webbutveckling till, såsom html, css och javascript. Du ska även ha grundläggande kunskaper i Photoshop. Vi har inget krav att du ska vara en webbdesigner men du bör kunna hantera programmet. Hur rollen utvecklas beror på dig och företagets vägval. Vi är måna om att anpassa rollerna efter våra anställda istället för tvärtom. Du ska kunna arbeta självständigt och ta ansvar för de projekt du sitter med. Du kommer ha kontakt med våra kunder och det är därför ett krav att du behärskar det svenska språket. Mejla gärna in din ansökan så återkommer vi så snart som möjligt. Har du tidigare jobb du gjort som du kan visa upp får du mer än gärna bifoga dem, det är dock inget krav. Intervjuer kommer ske löpande och anställning sker enligt överenskommelse.
Företag: MILD MEDIA AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 04-03
Sök fler jobb liknande: lediga Webbutvecklare med SEO-kunskaper sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Webbutvecklare med SEO-kunskaper sökes!

Sökmotorskonsult
Om Mild Media: Mild Media är en växande webbyrå med kontor i Göteborg och Malmö. Vi är i dagsläget 13 personer varav sju i Göteborg. Vi bygger skräddarsydda lösningar för webben och erbjuder våra kunder precis det de behöver för att själva lyckas med sin webbnärvaro. Vi söker nu någon som vill vara med och utveckla företaget ytterligare. Vi erbjuder en skön arbetsplats med sköna människor (och en charmerande kontorshund). Tjänsten: Till vårt huvudkontor i Göteborg söker vi nu alltså en person med höga kunskaper inom sökmotoroptimering. Du kommer tillsammans med ytterligare en person ansvara för våra kunders optimeringsarbete. Ni har dessutom ett team av grafiker, programmerare och projektledare som ger er all support ni behöver. Dina uppgifter kommer främst att bestå i: - Löpande optimeringsarbete för våra kunder och mildmedia.se. - Ta ansvar för att utveckla samarbetet med våra kunder. - Finnas med som stöd och resurs för våra säljare. Krav: - Erfarenhet av SEO-arbete för kunders räkning. - God kommunikationsförmåga. - Flytande svenska i tal och skrift. Meriterande men ej ett krav: - Kunskaper kring Google Adwords. - Djupare copywritingkunskaper. Intervjuer kommer ske löpande och anställning sker enligt överenskommelse.
Företag: MILD MEDIA AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 04-25
Sök fler jobb liknande: lediga Sökmotorskonsult jobb, Sökmotorskonsult Göteborg, Sökmotorskonsult MILD MEDIA AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sökmotorskonsult

Account manager inom webb
Som account manager på Mild Media ansvarar du för att attrahera nya klienter. Dina potentiella kunder finns i vårt partnernätverk så det är inte helt "kalla" kunder. Du behåller dina kunder och har fria händer att arbeta in nya tjänster samt vidareutveckling av kundens befintliga webblösning. Du kommer primärt att sälja in nya webblösningar såsom webbplatser, e-handelslösningar, webbkampanjer etc men har också tillgång till vårt övriga produktsortiment. Det finns inget tak i hur många kunder du får behålla. Detta innebär i praktiken att ju fler kunder du har desto större är chansen att leverera riktigt bra resultat samt ha en varierad arbetsdag. Tillsammans med dina kunder tar du fram riktlinjer över design och funktionalitet. Dialogen går ofta in på sociala medier, Google etc. Av denna anledning är det viktigt att du är kreativ och kan hitta lösningar på kundens problem. Givetvis bistår vi med utbildning och vi är noga med att hela tiden bolla idéer med varandra på kontoret. Du får gärna ha erfarenheter inom webb och media samt försäljning. Du är självgående samt tar ett stort eget ansvar för din försäljning. Du har goda kunskaper i svenska. Vi satsar på att skapa Sveriges bästa arbetsplats samt att bli den ledande webbyrån i landet. Detta kräver att vi har mycket energi och jobbar hårt. För att nå vår vision måste vi även ha väldigt rolig och högt i tak. Detta är något som är oerhört viktigt för oss då vi vill att man ska se fram emot att gå till jobbet efter helgen. Tjänsten är på heltid och du kommer att arbeta på vårt kontor i centrala Malmö. Lönen är fast plus provision. Skicka din ansökan till christian@mildmedia.se
Företag: MILD MEDIA AB
Ort: Malmö
Publicerad : 05-02
Sök fler jobb liknande: lediga Account manager inom webb jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account manager inom webb

SEO-säljare
Som SEO-säljare på Mild Media ansvarar du för att attrahera nya kunder. Du kommer att arbeta uteslutande med nyförsäljning mot svenska marknaden och SMB-kunder. Tjänsten du säljer är löpande arbete med sökmotoroptimering. Du får gärna ha erfarenheter inom SEO, webb eller media samt försäljning. Du är självgående, positiv samt tar ett stort eget ansvar för din försäljning. Du talar också flytande svenska. Vi satsar på att skapa Sveriges bästa arbetsplats samt att bli den ledande digitala byrån i landet. Detta kräver att vi har mycket energi och jobbar hårt. För att nå vår vision måste vi även ha väldigt rolig och högt i tak. Detta är något som är oerhört viktigt för oss då vi vill att du ska se fram emot att gå till jobbet efter helgen. Tjänsten är på heltid och du kommer att arbeta på vårt kontor i centrala Malmö. Lönen är fast plus provision. Skicka din ansökan till christian@mildmedia.se
Företag: MILD MEDIA AB
Ort: Malmö
Publicerad : 05-02
Sök fler jobb liknande: lediga SEO-säljare jobb, SEO-säljare Malmö, SEO-säljare MILD MEDIA AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SEO-säljare

Sökmotoroptimerare
Om Mild Media: Mild Media är en växande webbyrå med kontor i Göteborg och Malmö. Vi är i dagsläget 13 personer varav sju i Göteborg. Vi bygger skräddarsydda lösningar för webben och erbjuder våra kunder precis det de behöver för att själva lyckas med sin webbnärvaro. Vi söker nu någon som vill vara med och utveckla företaget ytterligare. Vi erbjuder en skön arbetsplats med sköna människor (och en charmerande kontorshund). Tjänsten: Till vårt huvudkontor i Göteborg söker vi nu alltså en person med höga kunskaper inom sökmotoroptimering. Du kommer tillsammans med ytterligare en person ansvara för våra kunders optimeringsarbete. Ni har dessutom ett team av grafiker, programmerare och projektledare som ger er all support ni behöver. Dina uppgifter kommer främst att bestå i: - Löpande optimeringsarbete för våra kunder och mildmedia.se. - Ta ansvar för att utveckla samarbetet med våra kunder. - Finnas med som stöd och resurs för våra säljare. Krav: - Erfarenhet av SEO-arbete för kunders räkning. - God kommunikationsförmåga. - Flytande svenska i tal och skrift. Meriterande: - Kunskaper kring Google Adwords. - Djupare copywritingkunskaper. Intervjuer kommer ske löpande och anställning sker enligt överenskommelse.
Företag: MILD MEDIA AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Sökmotoroptimerare jobb, Sökmotoroptimerare Göteborg, Sökmotoroptimerare MILD MEDIA AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sökmotoroptimerare

Webbutvecklare med SEO-kunskaper sökes!
Mild Media är en växande webbyrå med kontor i Göteborg och Malmö. Vi är i dagsläget 13 personer varav sju i Göteborg. Vi bygger skräddarsydda lösningar och erbjuder våra kunder precis det de behöver för att själva lyckas på webben. Vi söker nu en person till vårt Göteborgskontor som vill vara med och utveckla företaget ytterligare. Det är viktigt för oss att vi har kul på jobbet och du kommer vara en viktig del, både när det gäller det tekniska och det sociala. Du kommer få varierade arbetsuppgifter som vi anpassar efter just dina kunskaper och talanger. Vi erbjuder en skön arbetsplats med sköna människor (och en charmerande kontorshund). Tjänsten: Tjänsten är tvådelad. 1. Du kommer till att börja med ingå i vårt SEO-team där ni arbetar med att generera trafik till våra kunders webbplatser och där ni även genomför andra åtgärder för att de ska lyckas på webben. Förutom att vara duktig på sökmotoroptimering är det meriterande med kunskaper om AdWords (dock inget krav). 2. Du kommer även ha andra mer klassiska webbutvecklingsuppgifter. Här handlar det om allt från mindre uppgifter till att skapa kompletta webbplatser. Du samarbetar här med ett team av utvecklare och designers. Eftersom php är vår enda miljö så vill vi självklart att du ska vara riktigt bra på detta. Du ska även vara mycket duktig på sådant som hör webbutveckling till, såsom html, css och javascript. Du ska även ha grundläggande kunskaper i Photoshop. Vi har inget krav att du ska vara en webbdesigner men du bör kunna hantera programmet. Hur rollen utvecklas beror på dig och företagets vägval. Vi är måna om att anpassa rollerna efter våra anställda istället för tvärtom. Du ska kunna arbeta självständigt och ta ansvar för de projekt du sitter med. Mejla gärna in din ansökan så återkommer vi så snart som möjligt. Har du tidigare jobb du gjort som du kan visa upp får du mer än gärna bifoga dem, det är dock inget krav. Intervjuer kommer ske löpande och anställning sker enligt överenskommelse.
Företag: MILD MEDIA AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Webbutvecklare med SEO-kunskaper sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Webbutvecklare med SEO-kunskaper sökes!

SEO-expert
Tjänsten SEO-avdelningen på Mild Media jobbar med att hjälpa våra kunder att lyckas med sin onlinemarknadsföring vilket i vårt fall inkluderar SEO, Sociala medier, konverteringsoptimering och webbstrategier. Vi vill att du ska hjälpa oss att bygga upp avdelningen på Malmökontoret från grunden, detta innebär stora möjligheter för dig att själv vara med och påverka just din roll och hur avdelningen ska fungera framöver. Detta sker i en kreativ och dynamisk arbetsmiljö där vi har väldigt högt i tak. Arbetsuppgifter Vi söker dig som tidigare jobbat med SEO antingen på leverantör eller kundsidan. Du kommer att jobba med så väl stora som små kunder inom ett brett spektra av branscher. Vi ser att du är kreativ och drivande för att ta SEO-avdelningen framåt samt förbättra dess kvalitét. Du kommer att ?hands on? sköta optimeringsarbetet i form av on-page och off-page. Rapportera till kund samt vara den expert som kommer med förslag på åtgärder våra kunder kan nyttja samt en person för våra kunder att bolla sina ideér med. Vi söker dig som Har minst 2-3 års erfarenhet av SEO Har goda kunskaper i HTML Har goda kunskaper i Google Analytics Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift Vi söker dig som både tänker sälj och teknik och som tycker om att ha kundkontakt. Som person är du strukturerad och målinriktad. Det är viktigt att du har stor teknisk och strategisk förståelse och intresse för det senaste inom digital marknadsföring.
Företag: MILD MEDIA AB
Ort: Malmö
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga SEO-expert jobb, SEO-expert Malmö, SEO-expert MILD MEDIA AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SEO-expert

Digital marknadsförare
Om Mild Media: Mild Media är en växande webbyrå med kontor i Göteborg och Malmö. Vi är i dagsläget 14 anställda. Vi bygger skräddarsydda lösningar för webben och erbjuder våra kunder precis det de behöver för att lyckas med sin webbnärvaro. Vi söker nu någon som vill vara med och utveckla företaget ytterligare. Vi erbjuder en skön arbetsplats med inspirerande människor. Tjänsten: Till vårt kontor i Malmö söker vi nu en person med stort intresse och kunskaper inom digital marknadsföring. Fokus kommer till att börja med ligga på sökmotoroptimering men beroende på dina kunskaper kan rollen ändras. Du kan komma direkt från studier eller har arbetat ett par år. Vi kommer fokusera mer på dina kunskaper och din sociala förmåga än dina tidigare arbetsgivare. Dina uppgifter kommer främst att bestå i löpande optimeringsarbete för våra kunder räkning. Din önskade profil: - Erfarenhet av SEO-arbete - Kunskaper kring Google Adwords och Analytics - Erfarenhet kring arbete med sociala medier - Baskunskaper i html - God kommunikationsförmåga - Flytande svenska i tal och skrift Om din profil inte helt skulle matcha våra önskemål är du ändå välkommen att höra av dig. Vi är alltid på jakt efter duktiga talanger så ta dig gärna tid att formulera ett mail där du beskriver dig själv och hur du skulle kunna passa in hos oss. Intervjuer kommer ske löpande och anställning sker enligt överenskommelse.
Företag: MILD MEDIA AB
Ort: Malmö
Publicerad : 10-13
Sök fler jobb liknande: lediga Digital marknadsförare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Digital marknadsförare

SEO-medarbetare
Tjänsten SEO-avdelningen på Mild Media jobbar med att hjälpa våra kunder att lyckas med sin onlinemarknadsföring vilket i vårt fall inkluderar sökmotoroptimering, adwords, sociala medier, konverteringsoptimering och webbstrategier. Vi söker dig som kan bidra med mer kompetens till vårt team i Malmö. Det finns stora möjligheter för dig att själv vara med och påverka just din roll och hur avdelningen ska fungera framöver. Detta sker i en kreativ och dynamisk arbetsmiljö där vi har väldigt högt i tak. Arbetsuppgifter Vi söker dig som tidigare jobbat med SEO antingen på leverantör eller kundsidan. Du kommer att jobba med så väl stora som små kunder inom ett brett spektra av branscher. Vi ser att du är kreativ och drivande för att ta SEO-avdelningen framåt samt förbättra dess kvalitét. Du kommer att "hands on" sköta optimeringsarbetet i form av on-page och off-page. Rapportera till kund samt vara den person som kommer med förslag på åtgärder våra kunder kan nyttja samt en person för våra kunder att bolla sina idéer med. Vi söker dig som Har minst 1 års erfarenhet av SEO och/eller AdWords Har goda kunskaper i HTML Har goda kunskaper i Google Analytics Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift Som person är du strukturerad och målinriktad. Det är viktigt att du har teknisk och strategisk förståelse och intresse för det senaste inom digital marknadsföring.
Företag: MILD MEDIA AB
Ort: Malmö
Publicerad : 01-07
Sök fler jobb liknande: lediga SEO-medarbetare jobb, SEO-medarbetare Malmö, SEO-medarbetare MILD MEDIA AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SEO-medarbetare

Teknisk projektledare med driv sökes!
Mild Media är en växande webbyrå med kontor i Göteborg och Malmö. Vi är i dagsläget 13 personer varav sex i Göteborg. Vi söker nu en person till vårt Göteborgskontor som vill vara med och utveckla företaget ytterligare. Det är viktigt för oss att vi har kul på jobbet och du kommer vara en viktig del. Vi erbjuder en skön arbetsplats med sköna människor (och en charmerande kontorshund). Tjänsten: Som projektledare hos oss ansvarar du för hela projektet. Projektet börjar med att en kund beställer en produkt (vanligtvis en webbplats) och slutar med att webbplatsen lanseras. Din roll är att se till att kunden är nöjd genom hela processen och att slutprodukten håller högsta kvalitet. Du kommer även ansvara för att budget och tidsram hålls. För att lyckas med detta har du en webbdesigner och minst en webbutvecklare till ditt förfogande. Du kommer även agera tekniskt stöd åt våra säljare på vissa säljmöten. Du ska kunna arbeta självständigt och ta ansvar för de projekt du sitter med men naturligtvis även ha lätt för att ta andra människor. Eftersom vi söker en teknisk projektledare så vill vi att du ska ha god förståelse för webbutveckling. Våra lösningar bygger på php så har du arbetat med det tidigare är det meriterande. Önskemål: - Du ska ha jobbat som projektledare/produktionsledare i minst två år. - Ha mycket god teknisk förståelse och gärna arbetat aktivt med webbutveckling tidigare. - Du ska kunna jobba i högt tempo med många bollar i luften. - Vara social och säljande i ditt sätt. - Helt enkelt vara grym på det du gör! Mejla gärna in din ansökan så återkommer vi så snart som möjligt. Intervjuer kommer ske löpande och anställning sker enligt överenskommelse.
Företag: MILD MEDIA AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 01-23
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk projektledare med driv sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk projektledare med driv sökes!

Account manager inom webb
Som account manager på Mild Media ansvarar du för att attrahera nya klienter. Du behåller dina kunder och har fria händer att arbeta in nya tjänster samt vidareutveckling av kundens befintliga webblösning. Du kommer primärt att sälja in nya webblösningar såsom webbplatser, e-handelslösningar och webbkampanjer. Det finns inget tak i hur många kunder du får behålla. Detta innebär i praktiken att ju fler kunder du har desto större är chansen att leverera riktigt bra resultat samt ha en varierad arbetsdag. Tillsammans med dina kunder tar du fram riktlinjer över design och funktionalitet. Dialogen går ofta in på sociala medier, Google etc. Av denna anledning är det viktigt att du är kreativ och kan hitta lösningar på kundens problem. Givetvis bistår vi med utbildning och vi är noga med att hela tiden bolla idéer med varandra på kontoret. Du får gärna ha erfarenheter inom webb samt försäljning. Du är självgående samt tar ett stort eget ansvar för din försäljning. Du har goda kunskaper i svenska. Vi satsar på att skapa Sveriges bästa arbetsplats samt att bli den ledande digitala byrån i landet. Detta kräver att vi har mycket energi och jobbar hårt. För att nå vår vision måste vi även ha väldigt rolig och högt i tak. Detta är något som är oerhört viktigt för oss då vi vill att man ska se fram emot att gå till jobbet efter helgen. Tjänsten är på heltid och du kommer att arbeta på vårt kontor i centrala Malmö. Lönen är fast plus provision. Skicka din ansökan till christian@mildmedia.se
Företag: MILD MEDIA AB
Ort: Malmö
Publicerad : 02-04
Sök fler jobb liknande: lediga Account manager inom webb jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account manager inom webb

Digital strateg med säljkunskaper
Som strateg inom digitala medier kommer du ha tät kontakt med våra kunder. Du kommer vara en av två strateger på Mild Media och ansvara för små och medelstora kunder. Du kommer enbart jobba mot befintliga kunder och tillsammans med dessa tar du fram nya koncept och idéer för hur de kan utveckla sin webbplats och sin digitala närvaro. Dialogen går ofta in på sociala medier, Google etc. Av denna anledning är det viktigt att du är kreativ och kan hitta lösningar på kundens problem. Givetvis bistår vi med utbildning och vi är noga med att hela tiden bolla idéer med varandra på kontoret. Du måste ha stor erfarenhet av digital marknadsföring på ett eller annat sätt. Du får gärna vara vass på Analytics, AdWords, etc. Det är också väldigt meriterande om du tycker om att sälja då du kommer att ha ett visst budgetansvar mot kunderna. Du är självgående samt tar ett stort eget ansvar för ditt arbete och din försäljning. Du talar flytande svenska god engelska samt har körkort. Vi satsar på att skapa Sveriges bästa arbetsplats samt att bli den ledande digitala byrån i landet. Detta kräver att vi har mycket energi och jobbar hårt. För att nå vår vision måste vi även ha väldigt rolig och högt i tak. Detta är något som är oerhört viktigt för oss då vi vill att man ska se fram emot att gå till jobbet efter helgen. Tjänsten är på heltid och du kommer att arbeta på vårt kontor i centrala Malmö. Lönen är fast plus viss del provision. Skicka din ansökan till christian@mildmedia.se
Företag: MILD MEDIA AB
Ort: Malmö
Publicerad : 02-26
Sök fler jobb liknande: lediga Digital strateg med säljkunskaper jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Digital strateg med säljkunskaper

Produktionsledare inom webb
Till vårt Göteborgskontor söker vi nu en duktig produktionsledare med ett både strategiskt och tekniskt förhållningssätt. Som produktionsledare hos oss ansvarar du för hela projekt tillsammans med nya och befintliga kunder. Projektet börjar med att en kund beställer en produkt (vanligtvis en webbplats) och slutar med att webbplatsen lanseras. Du kommer att arbeta med medelstora och stora kunder, allt från kedjor till stora börsbolag. Vad går tjänsten ut på? Din roll är att se till att kunden är nöjd genom hela processen och att slutprodukten håller högsta kvalitet. Du kommer även ansvara för att budget och tidsram hålls. För att lyckas med detta har du designer, utvecklare och strateger till ditt förfogande. Det är viktigt att du är väldigt duktig på webb och kunna förmedla vilka möjligheter som idag finns till våra kunder. Tidigare arbete med konceptutveckling, a/b-tester, konverteringsoptimering, etc är till din fördel. - Du ska ha jobbat som produktionsledare i minst fem år på reklambyrå/webbyrå eller liknande - Erfarenhet från agila metoder, exempelvis Scrum - Vara social och ha lätt för att ta andra människor - Helt enkelt vara grym på det du gör Har du erfarenhet från WordPress, Joomla eller andra plattformar är det meriterande men inte ett krav. Tjänsten är på heltid på vårt kontor i Göteborg.
Företag: MILD MEDIA AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-22
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsledare inom webb jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsledare inom webb

Digital Art Director
Vi letar nu efter en erfaren digital art director till vårt Göteborgskontor. Du kommer att ansvara för att leverera både idé, wireframes och design till våra kunder. Som art director på Mild Media förväntas du kunna leverera starka koncept som på ett tydligt sätt genererar ett affärsmässigt värde till våra kunder. Vi ser även att du designmässigt ligger i yttersta framkant och har stor förståelse för de senaste trenderna, både i Sverige och internationellt. Vi hoppas att du dessutom: - Har minst 3 års erfarenhet från byråvärlden - Har en stark portfolio att visa upp - Gillar att prata med och träffa kunder - Förstår hur vi skapar framgångsrika webbprojekt (stark på konvertering) - Har grundläggande kunskap inom SEO och Google Analytics - Har ett effektivt arbetssätt - Kan uttrycka dig väl på såväl svenska som engelska Du kommer att sitta bland våra trevliga medarbetare på Stigbergsliden i Göteborg. Vid frågor kontakta VD Pär Olausson på par.olausson@mildmedia.se. Om ni vill prata via telefon så skriv detta i mailet så ringer Pär upp. Urvalet kommer att ske löpande.
Företag: MILD MEDIA AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Digital Art Director jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Digital Art Director

Ekonomiassistent mm
Till vårt Göteborgskontor söker vi dig som vill jobba extra. Kanske studerar du eller driver eget företag och känner att du vill få lite mer pengar över varje månad. Vad går tjänsten ut på? Grundtjänsten är en administrativ tjänst där dina uppgifter bland annat är att: - Ta fram material till bokföringen - Hantera inbetalningar från våra kunder och se till att de betalar i tid. - Hantera inbetalningar från oss till andra företag och myndigheter. Ovan uppgifter är av enklare natur och kräver ingen erfarenhet. Eftersom vi är en digital byrå så har vi även andra arbetsmoment som är lite mer avancerade. Har du därför kunskaper inom något av följande områden så kan det också bli aktuellt. - Webbutveckling - Webbdesign - Copywriting Arbetet kräver en viss kundkontakt så därför vill vi att du är social, har lätt för att ta andra människor och talar svenska flytande. Eftersom du kommer ha många mindre arbetsuppgifter så är det viktigt att du klarar av att arbeta på ett strukturerat och effektivt sätt. Tjänsten motsvarar just nu minst 25 % men om du vill så är chansen stor att det kan bli mer framöver.
Företag: MILD MEDIA AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent mm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent mm

Account manager inom webb
Som account manager på Mild Media ansvarar du för att attrahera nya klienter samt jobbar mot befintliga kontakter. Du behåller dina kunder och har fria händer att arbeta in nya tjänster samt vidareutveckling av kundens befintliga webblösning. Du kommer primärt att sälja in nya webblösningar såsom webbplatser, e-handelslösningar och webbkampanjer. Det finns inget tak i hur många kunder du får behålla. Detta innebär i praktiken att ju fler kunder du har desto större är chansen att leverera riktigt bra resultat samt ha en varierad arbetsdag. Tillsammans med dina kunder tar du fram riktlinjer över design och funktionalitet. Dialogen går ofta in på sociala medier, Google etc. Av denna anledning är det viktigt att du är kreativ och kan hitta lösningar på kundens problem. Givetvis bistår vi med utbildning och vi är noga med att hela tiden bolla idéer med varandra på kontoret. Du måste ha erfarenheter inom försäljning och mötesbokning. Du är självgående samt tar ett stort eget ansvar för din försäljning. Du har goda kunskaper i svenska. Vi satsar på att skapa Sveriges bästa arbetsplats samt att bli den ledande digitala byrån i landet. Detta kräver att vi har mycket energi och jobbar hårt. För att nå vår vision måste vi även ha väldigt rolig och högt i tak. Detta är något som är oerhört viktigt för oss då vi vill att man ska se fram emot att gå till jobbet efter helgen. Tjänsten är på heltid och du kommer att arbeta på vårt kontor i centrala Malmö. Lönen är fast plus provision. Skicka din ansökan till christian@mildmedia.se
Företag: MILD MEDIA AB
Ort: Malmö
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga Account manager inom webb jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account manager inom webb

Produktionsledare med webbutvecklingserfarenhet.
Till vårt Göteborgskontor söker vi nu en duktig produktionsledare med erfarenheter och kunskaper inom webbutveckling. Kanske arbetar du redan som produktionsledare inom webb eller så arbetar du idag som webbutvecklare men vill ta ytterligare ett steg i karriären och arbeta närmre slutkund. Som produktionsledare hos oss ansvarar du för hela projekt tillsammans med nya och befintliga kunder. Projektet börjar med att en kund beställer en produkt (vanligtvis en webbplats) och slutar med att webbplatsen lanseras. Du kommer att arbeta med medelstora och stora kunder, allt från kedjor till stora börsbolag. Vad går tjänsten ut på? Din roll är att se till att kunden är nöjd genom hela processen och att slutprodukten håller högsta kvalitet. Du kommer även ansvara för att budget och tidsram hålls. För att lyckas med detta har du designer, utvecklare och strateger till ditt förfogande. Det är viktigt att du är väldigt duktig på webb och kunna förmedla vilka möjligheter som idag finns till våra kunder. Tidigare arbete med konceptutveckling, a/b-tester, konverteringsoptimering, etc är till din fördel men framförallt värdesätter vi kunskaper inom webbutveckling. - Du ska ha jobbat som produktionsledare eller webbutvecklare i minst fem år på reklambyrå/webbyrå eller liknande. - Vi vill att du även ska vara social, lättsam och uppskattad av kollegor och kunder. - Du ska vara produktiv och flexibel och förstå hur din arbetsinsats påverkar Mild Media på ett förhoppningsvis positivt sätt. Har du erfarenhet från WordPress, Joomla eller andra plattformar är det meriterande men inte ett krav. Tjänsten är på heltid på vårt kontor i Göteborg. Vi ser verkligen fram emot att du hör av dig och hoppas att du vill komma hit för att prata mer om tjänsten och vad vi kan erbjuda varandra. Förutom en härlig arbetsplats med trevliga kollegor (och kontorshund) så erbjuder vi självklart även tjänstepension, friskvårdsbidrag mm. Skicka in din ansökan så fort som möjligt.
Företag: MILD MEDIA AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 12-15
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsledare med webbutvecklingserfarenhet. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsledare med webbutvecklingserfarenhet.

Kreativ produktionsledare sökes!
Till vårt Göteborgskontor söker vi nu en duktig produktionsledare med erfarenheter och kunskaper inom webb. Som kreativ produktionsledare hos oss tar du ett stort ansvar för att slutprodukten ska hålla högsta kvalitet och att kunden ska vara maximalt nöjd. Din roll är inte enbart att hålla i trådarna utan i vissa projekt kommer du dessutom behöva agera strateg/UX. Din roll kommer vara olika i olika projekt så det är viktigt att du klarar av och trivs med att vara flexibel i ditt arbetssätt. Det är viktigt att du är väldigt duktig på webb och att du kan förmedla vilka möjligheter som idag finns till våra kunder. Tidigare arbete med konceptutveckling, a/b-tester, konverteringsoptimering, UX, interaktionsdesign etc är till din fördel. - Du ska ha jobbat som produktionsledare i minst tre år på reklambyrå/webbyrå eller liknande. - Vi vill att du även ska vara social, lättsam och uppskattad av kollegor och kunder. - Du ska vara produktiv och flexibel och förstå hur din arbetsinsats påverkar Mild Media på ett positivt sätt. Har du erfarenhet från WordPress, Joomla eller andra plattformar är det meriterande men inte ett krav. Tjänsten är på heltid på vårt kontor i Göteborg. Vi ser verkligen fram emot att du hör av dig och hoppas att du vill komma hit för att prata mer om tjänsten och vad vi kan erbjuda varandra. Förutom en härlig arbetsplats med trevliga kollegor (och kontorshund) så erbjuder vi självklart även tjänstepension, friskvårdsbidrag mm. Skicka in din ansökan så fort som möjligt.
Företag: MILD MEDIA AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 12-16
Sök fler jobb liknande: lediga Kreativ produktionsledare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kreativ produktionsledare sökes!

Digital marketer med fokus på SEO
Tjänsten Digital marketing-avdelningen på Mild Media jobbar med att hjälpa våra kunder att lyckas med sin onlinemarknadsföring vilket i vårt fall inkluderar sökmotoroptimering, adwords, sociala medier, konverteringsoptimering och webbstrategier. Vi söker dig som kan bidra till vårt team i Malmö. Det finns stora möjligheter för dig att själv vara med och påverka just din roll och hur avdelningen ska fungera framöver. Detta sker i en kreativ och dynamisk arbetsmiljö där vi har väldigt högt i tak. Arbetsuppgifter Vi söker dig som tidigare jobbat med primärt SEO antingen på leverantör eller kundsidan. Du kommer att jobba med så väl stora som små kunder inom ett brett spektra av branscher. Vi ser att du är kreativ och drivande för att ta avdelningen framåt samt förbättra dess kvalité. Du kommer att "hands on" sköta optimeringsarbetet i form av on-page och off-page. Rapportera till kund samt vara den person som kommer med förslag på åtgärder som våra kunder kan nyttja. Vi söker dig som Har minst 1 års erfarenhet av SEO och/eller AdWords Har goda kunskaper i HTML Har goda kunskaper i Google Analytics Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift Som person är du strukturerad och målinriktad. Det är viktigt att du har teknisk och strategisk förståelse och intresse för det senaste inom digital marknadsföring. Vid just denna rekrytering är vi flexibla och du kan vara såväl junior som senior. Det viktigaste är att du har ett brinnande intresse för digital marknadsföring och en vilja att utvecklas vidare, samt uppfyller kriterierna ovan.
Företag: MILD MEDIA AB
Ort: Malmö
Publicerad : 02-27
Sök fler jobb liknande: lediga Digital marketer med fokus på SEO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Digital marketer med fokus på SEO

Ekonomiassistent (Vikariat)
Till vårt Göteborgskontor söker vi dig som vill jobba extra. Kanske studerar du eller driver eget företag och känner att du vill få lite mer pengar över varje månad. Vad går tjänsten ut på? Grundtjänsten är en administrativ tjänst där dina uppgifter bland annat är att: - Ta fram material till bokföringen - Hantera inbetalningar från våra kunder och se till att de betalar i tid. - Hantera inbetalningar från oss till andra företag och myndigheter. Ovan uppgifter är av enklare natur och kräver ingen större erfarenhet. Eftersom vi är en digital byrå så har vi även andra arbetsuppgifter som du, vid intresse, kan få hjälpa till med. Det kan t ex handla om att hjälpa till att fylla på webbplatser med innehåll. Arbetet kräver en viss kundkontakt så därför vill vi att du är social, har lätt för att ta andra människor och uttrycker dig väl i svenska språket. Eftersom du kommer ha många mindre arbetsuppgifter så är det viktigt att du klarar av att arbeta på ett strukturerat och effektivt sätt. Tjänsten motsvarar cirka 25% men det kan variera från månad till månad. Vikariatet sträcker sig från 27 juni, 2016 till och med 28 juli, 2017.
Företag: MILD MEDIA AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 04-04
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent (Vikariat) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent (Vikariat)

Produktionsledare med webbutvecklingserfarenhet.
Till vårt Göteborgskontor söker vi nu en duktig produktionsledare med gedigna erfarenheter och kunskaper inom webbutveckling. Mild Media är en digital byrå med kontor i Malmö och Göteborg. Vi är totalt 15 medarbetare och arbetar bland annat med kunder som Gekås, Mercedes, Hedin bil, Fitness24seven och Triumf Glass. Som kollega till oss får du vara med i vår fortsatta utveckling och framgång. Alla har en stor möjlighet att både påverka sin egen arbetssituation och vilken väg företaget tar. Som produktionsledare hos oss ansvarar du för hela projekt med nya och befintliga kunder. Vi har både enstaka projekt och löpande. Du kommer främst att arbeta med medelstora och stora företag. Vad går tjänsten ut på? Din övergripande roll är att se till att kunden är nöjd och att slutprodukten håller högsta kvalitet. Du kommer även ansvara för att budget och tidsram hålls. Vi vill även att du ska kunna vara en resurs för dina kollegor när vi har extra stort behov av expertiskunskap inom just webbutveckling. Vi arbetar ofta med kopplingar till affärssystem och ser därför att du har gedigna kunskaper även inom detta. Krav - Du ska ha jobbat som webbutvecklare i minst fem år på reklambyrå/webbyrå eller liknande. - Du ska ha mycket goda kunskaper om wordpress och kopplingar till affärssystem. - Du ska vara en organiserad och strukturerad människa men att du jobbat med just produktionsledning är inget krav. - Vi vill självklart att du ska vara social, lättsam och uppskattad av kollegor och kunder. - Du ska vara produktiv och flexibel och förstå hur din arbetsinsats påverkar Mild Media på ett positivt sätt. Tjänsten är på heltid (andra varianter är också möjliga) på vårt kontor i Göteborg. Vi ser verkligen fram emot att du hör av dig och hoppas att du vill komma hit för att prata mer om tjänsten och vad vi kan erbjuda varandra. Förutom en härlig arbetsplats med trevliga kollegor (och kontorshund) så erbjuder vi självklart även tjänstepension, friskvårdsbidrag mm. Skicka in din ansökan så fort som möjligt.
Företag: MILD MEDIA AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-07
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsledare med webbutvecklingserfarenhet. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsledare med webbutvecklingserfarenhet.

Grym WordPressutvecklare sökes!
Till vårt Göteborgskontor söker vi nu en duktig webbutvecklare med mycket stora kunskaper. Mild Media är en digital byrå med kontor i Malmö och Göteborg. Vi är totalt 15 medarbetare och arbetar bland annat med kunder som Gekås, Mercedes, Hedin bil, Fitness24seven och Triumf Glass. Som kollega till oss får du vara med i vår fortsatta utveckling och framgång. Alla har en stor möjlighet att både påverka sin egen arbetssituation och vilken väg företaget tar. Vad går tjänsten ut på? Som webbutvecklare hos oss är det viktigt att du har både djupa och breda kunskaper. Du kommer främst arbeta med projekt som kräver avancerad utveckling, som till exempel kopplingar till olika affärssystem men naturligtvis även enklare utveckling. Vi vill även att du ska kunna vara ett stöd för säljare och produktionsledare och inte ha något emot att prata direkt med kunder och partners. Krav - Du bör ha jobbat som webbutvecklare i minst fem år på reklambyrå/webbyrå eller liknande. - Du ska ha mycket goda kunskaper om wordpress och kopplingar till affärssystem. - Du ska ha mycket goda kunskaper inom php, MySQL, photoshop, html, css och allt som rör webbutveckling. - Du ska vara självgående och en naturlig problemlösare. - Vi vill självklart att du ska vara social, lättsam och uppskattad av kollegor och kunder. - Du ska vara produktiv och flexibel och förstå hur din arbetsinsats påverkar Mild Media på ett positivt sätt. Tjänsten är på heltid (andra varianter är också möjliga) på vårt kontor i Göteborg. Vi ser verkligen fram emot att du hör av dig och hoppas att du vill komma hit för att prata mer om tjänsten och vad vi kan erbjuda varandra. Förutom en härlig arbetsplats med trevliga kollegor (och kontorshund) så erbjuder vi självklart även flexibla arbetstider, tjänstepension, friskvårdsbidrag mm. Skicka in din ansökan så fort som möjligt.
Företag: MILD MEDIA AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-07
Sök fler jobb liknande: lediga Grym WordPressutvecklare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grym WordPressutvecklare sökes!

Erfaren PHP-utvecklare sökes!
Till vårt Göteborgskontor söker vi nu en duktig webbutvecklare med mycket stora kunskaper. Mild Media är en digital byrå med kontor i Malmö och Göteborg. Vi är totalt 15 medarbetare och arbetar bland annat med kunder som Gekås, Mercedes, Hedin bil, Fitness24seven och Triumf Glass. Som kollega till oss får du vara med i vår fortsatta utveckling och framgång. Alla har en stor möjlighet att både påverka sin egen arbetssituation och vilken väg företaget tar. Vad går tjänsten ut på? Som webbutvecklare hos oss är det viktigt att du har både djupa och breda kunskaper. Du kommer främst arbeta med projekt som kräver avancerad utveckling, som till exempel kopplingar till olika affärssystem men naturligtvis även enklare utveckling. Vi vill även att du ska kunna vara ett stöd för säljare och produktionsledare och inte ha något emot att prata direkt med kunder och partners. Krav - Du ska ha jobbat med kopplingar till affärssystem och annan typ av avancerad utveckling. - Du ska ha mycket goda kunskaper inom php, MySQL, photoshop, html, css och allt som rör webbutveckling. - Du ska vara självgående och en naturlig problemlösare. - Vi vill självklart att du ska vara social, lättsam och uppskattad av kollegor och kunder. - Du ska vara produktiv och flexibel och förstå hur din arbetsinsats påverkar Mild Media på ett positivt sätt. - Du kommer ha viss kundkontakt så det är viktigt att du pratar svenska flytande. Tjänsten är på heltid (andra varianter är också möjliga) på vårt kontor i Göteborg. Vi ser verkligen fram emot att du hör av dig och hoppas att du vill komma hit för att prata mer om tjänsten och vad vi kan erbjuda varandra. Förutom en härlig arbetsplats med trevliga kollegor (och kontorshund) så erbjuder vi självklart även flexibla arbetstider, tjänstepension, friskvårdsbidrag mm. Skicka in din ansökan så fort som möjligt.
Företag: MILD MEDIA AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren PHP-utvecklare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren PHP-utvecklare sökes!

Digital produktionsledare sökes!
Till vårt Göteborgskontor söker vi nu en duktig produktionsledare med gedigna erfarenheter och kunskaper inom webb. Mild Media är en digital byrå med kontor i Malmö och Göteborg. Vi är totalt 15 medarbetare och arbetar bland annat med kunder som Gekås, Mercedes, Hedin bil, Fitness24seven och Triumf Glass. Som kollega till oss får du vara med i vår fortsatta utveckling och framgång. Alla har en stor möjlighet att både påverka sin egen arbetssituation och vilken väg företaget tar. Som produktionsledare hos oss ansvarar du för hela projekt med nya och befintliga kunder. Vi har både enstaka projekt och löpande. Vad går tjänsten ut på? Din övergripande roll är att se till att kunden är nöjd och att slutprodukten håller högsta kvalitet. Du kommer även ansvara för att budget och tidsram hålls. Du kommer jobba med nya och befintliga webbplatskunder. Det kan röra sig om enklare webbplatser men ofta är det lite större och mer avancerade projekt, som t ex e-handelslösningar. Hos oss håller du inte bara i trådarna utan ansvarar själv för att slutprodukten håller högsta kvalitet. Du har ett stort ansvar när det handlar om att bestämma hur webbplatserna ska byggas och du kommer även jobba en del "hands-on". Du behöver självklart inte vara utvecklare eller designer men ska ha god kunskap kring vad bra webb innebär. Krav - Du ska ha jobbat som produktionsledare/projektledare i minst två år på reklambyrå/webbyrå eller liknande. - Vi vill självklart att du ska vara social, lättsam och uppskattad av kollegor och kunder. - Du ska vara produktiv och flexibel och förstå hur din arbetsinsats påverkar Mild Media på ett positivt sätt. Tjänsten är på heltid på vårt kontor i Göteborg. Vi ser verkligen fram emot att du hör av dig och hoppas att du vill komma hit för att prata mer om tjänsten och vad vi kan erbjuda varandra. Förutom en härlig arbetsplats med trevliga kollegor (och kontorshund) så erbjuder vi självklart även tjänstepension, friskvårdsbidrag mm. Skicka in din ansökan så fort som möjligt.
Företag: MILD MEDIA AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Digital produktionsledare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Digital produktionsledare sökes!

SEO-expert till digital byrå
Du kommer att "hands on" sköta optimeringsarbetet i form av on-page och off-page. Rapportera till kund samt vara den person som kommer med förslag på åtgärder våra kunder kan nyttja samt en person för våra kunder att bolla sina idéer med. • Du ska ha minst 1 års erfarenhet av SEO och/eller AdWords • Ha goda kunskaper i HTML • Ha goda kunskaper i Google Analytics • Ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift Vi söker dig som tidigare jobbat med SEO antingen på leverantör eller kundsidan. Du kommer att jobba med så väl stora som små kunder inom ett brett spektra av branscher. Vi ser att du är kreativ och drivande för att ta SEO-avdelningen framåt samt förbättra dess kvalitét. Som person är du strukturerad och målinriktad. Det är viktigt att du har teknisk och strategisk förståelse och intresse för det senaste inom digital marknadsföring. Du kommer sitta på Malmös bästa kontor på Altonagatan 5 i centrala Malmö tillsammans med 8 kollegor. Du kommer märka att det är rejält med takhöjd vid våra gemensamma frukostar och fester. Vår vision är att ingen ska ha söndagsångest utan verkligen vilja gå till jobbet på måndagen. Vi tycker att vi har lyckats. Om du känner att du kan passa in i detta så hör av dig!
Företag: MILD MEDIA AB
Ort: Malmö
Publicerad : 11-28
Sök fler jobb liknande: lediga SEO-expert till digital byrå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SEO-expert till digital byrå

Duktig PHP-utvecklare sökes!
Våra huvudsakliga projekt består av olika typer av webbplatser, både enklare webbplatser och mer avancerade e-handelslösningar. Våra kunder varierar från mindre och mellanstora bolag till företag som omsätter miljardbelopp. Som webbutvecklare hos oss är det viktigt att du har både djupa och breda kunskaper. Du kommer främst arbeta med projekt som kräver avancerad utveckling, som till exempel kopplingar till olika affärssystem men naturligtvis förekommer även enklare utveckling. Vi vill även att du ska kunna vara ett stöd för säljare och produktionsledare och inte ha något emot att prata direkt med kunder och partners. - Du ska ha jobbat med kopplingar till affärssystem eller annan typ av avancerad utveckling. - Du ska ha mycket goda kunskaper inom php, MySQL, photoshop, html, css och allt som rör webbutveckling. - Du ska vara självgående och en naturlig problemlösare. - Vi vill självklart att du ska vara social, lättsam och uppskattad av kollegor och kunder. - Du ska vara produktiv och flexibel och förstå hur din arbetsinsats påverkar Mild Media på ett positivt sätt. - Du kommer ha viss kundkontakt så det är viktigt att du pratar svenska flytande. Du kommer sitta på Göteborgs trevligaste kontor tillsammans med 8 kollegor. Du kommer märka att det är rejält med takhöjd vid våra gemensamma fikaraster och fester. Vår vision är att ingen ska ha söndagsångest utan verkligen vilja gå till jobbet på måndagen. Vi tycker att vi har lyckats. Om du känner att du kan passa in i detta så hör av dig!
Företag: MILD MEDIA AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 12-07
Sök fler jobb liknande: lediga Duktig PHP-utvecklare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Duktig PHP-utvecklare sökes!

PHP-utvecklare till digital byrå
Våra huvudsakliga projekt består av olika typer av webbplatser, både enklare webbplatser och mer avancerade e-handelslösningar. Våra kunder varierar från mindre och mellanstora bolag till företag som omsätter miljardbelopp. Som webbutvecklare hos oss är det viktigt att du har både djupa och breda kunskaper. Du kommer främst arbeta med projekt som kräver avancerad utveckling, som till exempel kopplingar till olika affärssystem men naturligtvis förekommer även enklare utveckling. Vi vill även att du ska kunna vara ett stöd för säljare och produktionsledare och inte ha något emot att prata direkt med kunder och partners. - Du ska ha jobbat med kopplingar till affärssystem eller annan typ av avancerad utveckling. - Du ska ha mycket goda kunskaper inom php, MySQL, photoshop, html, css och allt som rör webbutveckling. - Du ska vara självgående och en naturlig problemlösare. - Vi vill självklart att du ska vara social, lättsam och uppskattad av kollegor och kunder. - Du ska vara produktiv och flexibel och förstå hur din arbetsinsats påverkar Mild Media på ett positivt sätt. - Du kommer ha viss kundkontakt så det är viktigt att du pratar svenska flytande. Du kommer sitta på Göteborgs trevligaste kontor tillsammans med 8 kollegor. Du kommer märka att det är rejält med takhöjd vid våra gemensamma fikaraster och fester. Vår vision är att ingen ska ha söndagsångest utan verkligen vilja gå till jobbet på måndagen. Vi tycker att vi har lyckats. Om du känner att du kan passa in i detta så hör av dig!
Företag: MILD MEDIA AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 01-05
Sök fler jobb liknande: lediga PHP-utvecklare till digital byrå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PHP-utvecklare till digital byrå

Digital produktionsledare sökes!
Du kommer leda produktionen av nya webbplatser och annan webbutveckling. Det är ditt ansvar att kunden är nöjd under hela processen och att slutprodukten håller högsta möjliga kvalitet. Du ansvarar även för att budget och tidsram hålls. För att lyckas med detta har du duktiga webbutvecklare, designers och testare till din hjälp; både fast anställda och frilansare. Framförallt i de projekt där vi använder oss av frilansare kommer det ställas höga krav på att du även har en god känsla kring hur en bra webbplats ska vara uppbyggd. Du behöver självklart inte kunna programmera själv men en stor fördel är om du har känsla för design och vet vad som gör en webbplats både snygg och bra. - Du ska ha jobbat som produktionsledare/projektledare på webbyrå/reklambyrå eller liknande verksamhet tidigare. - Du ska ha lätt för att organisera din arbetsdag och vara en duktig kommunikatör gentemot våra kunder. - Du bör ha en god känsla för vad bra webb innebär. Har du en bakgrund inom webbdesign eller webbutveckling så är det en fördel men inget krav. - Vi vill självklart att du ska vara en lättsam människa med en personlighet som uppskattas av både kunder och medarbetare. - Har du kunskaper inom WordPress och Photoshop är det meriterande. - Vi vill att du brinner för det du gör och förstår sambandet mellan din insats och hur bra det går för mild media. Du kommer sitta på Göteborgs trevligaste kontor tillsammans med 8 kollegor. Du kommer märka att det är rejält med takhöjd vid våra gemensamma fikaraster och fester. Vår vision är att ingen ska ha söndagsångest utan verkligen vilja gå till jobbet på måndagen. Vi tycker att vi har lyckats. Om du känner att du kan passa in i detta så hör av dig!
Företag: MILD MEDIA AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 01-05
Sök fler jobb liknande: lediga Digital produktionsledare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Digital produktionsledare sökes!

PHP-utvecklare till digital byrå
Våra huvudsakliga projekt består av olika typer av webbplatser, både enklare webbplatser och mer avancerade e-handelslösningar. Vi har fantastiska kunder, allt från mindre och mellanstora bolag till företag som omsätter miljardbelopp. Som webbutvecklare hos oss är det viktigt att du har både djupa och breda kunskaper. Du kommer få varierade uppgifter som vi anpassar efter dina främsta egenskaper. Vi vill även att du ska kunna vara ett stöd för säljare och produktionsledare och inte ha något emot att prata direkt med kunder och partners om det skulle behövas. - Du ska ha jobbat med kopplingar till affärssystem eller annan typ av avancerad utveckling. - Du ska ha goda kunskaper inom php, MySQL, photoshop, html, css och allt som rör webbutveckling. - Du ska vara självgående och en naturlig problemlösare. - Vi vill självklart att du ska vara social, lättsam och uppskattad av kollegor och kunder. - Du ska vara produktiv och flexibel och förstå hur din arbetsinsats påverkar Mild Media på ett positivt sätt. - Du kommer ha viss kundkontakt så det är viktigt att du pratar svenska flytande. Du kommer sitta på Göteborgs trevligaste kontor tillsammans med 8 kollegor. Du kommer märka att det är rejält med takhöjd vid våra gemensamma fikaraster och fester. Vår vision är att ingen ska ha söndagsångest utan verkligen vilja gå till jobbet på måndagen. Vi tycker att vi har lyckats. Om du känner att du kan passa in i detta så hör av dig :)
Företag: MILD MEDIA AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 02-01
Sök fler jobb liknande: lediga PHP-utvecklare till digital byrå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PHP-utvecklare till digital byrå

Digital produktionsledare sökes!
Till vårt Göteborgskontor söker vi nu en duktig produktionsledare med gedigna erfarenheter och kunskaper inom webb. Som kollega till oss får du vara med i vår fortsatta utveckling och framgång. Alla har en stor möjlighet att både påverka sin egen arbetssituation och vilken väg företaget tar. Som produktionsledare hos oss ansvarar du för hela projekt med nya och befintliga kunder. Vi har både enstaka projekt och löpande. Vad går tjänsten ut på? Din övergripande roll är att se till att kunden är nöjd och att slutprodukten håller högsta kvalitet. Du kommer även ansvara för att budget och tidsram hålls. Du kommer jobba med nya och befintliga webbplatskunder. Det kan röra sig om enklare webbplatser men ofta är det lite större och mer avancerade projekt, som t ex e-handelslösningar. Hos oss håller du inte bara i trådarna utan ansvarar själv för att slutprodukten håller högsta kvalitet. Du har ett stort ansvar när det handlar om att bestämma hur webbplatserna ska byggas och du kommer även jobba en del "hands-on". Du behöver självklart inte vara utvecklare eller designer men ska ha god kunskap kring vad bra webb innebär. - Du ska ha jobbat som produktionsledare/projektledare i minst två år på reklambyrå/webbyrå eller liknande. - Vi vill självklart att du ska vara social, lättsam och uppskattad av kollegor och kunder. - Du ska vara produktiv och flexibel och förstå hur din arbetsinsats påverkar Mild Media på ett positivt sätt. Mild Media är en digital byrå med kontor i Malmö och Göteborg. Vi är totalt 16 medarbetare och arbetar bland annat med kunder som Gekås, Mercedes, Hedin bil, Fitness24seven, Göteborg Stad och Triumf Glass. Vi tar våra uppgifter på stort allvar och oss själva på mindre. Vi gillar att det är högt i tak och att alla kan vara med och påverka företagets riktning. Årets absoluta höjdpunkt är Mildiaden (du får mer info när du kommer hit och träffar oss) som går av stapeln i juni/december varje år :)
Företag: MILD MEDIA AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 02-15
Sök fler jobb liknande: lediga Digital produktionsledare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Digital produktionsledare sökes!


Sök lediga jobb MILD MEDIA AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se