MIROI I LEARNING AB jobb - lediga jobb

MIROI I LEARNING AB jobb MIROI I LEARNING AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: MIROI I LEARNING AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: MIROI I LEARNING AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Målare sökes till LA Måleri- Stockholm

  2. Ekonom/Säljare- Stockholm

  3. VVS-montör- Sollentuna

  4. STOCKHOLMS ROLIGASTE SÄLJJOBB! Deltid 50-75 %- Nacka

  5. export manager- Stockholm

  6. STOCKHOLMS ROLIGASTE SÄLJJOBB!- Stockholm

  7. ÅRETS ROLIGASTE EXTRAJOBB!- Solna

  8. Optikerassistent- Stockholm

  9. Service level Manager för Windows 7 plattformen- Stockholm

  10. CE-chaufför sökes omgående- Haninge


Mer beskrivning

Målare sökes till LA Måleri
LA Måleri är ett måleriföretag grundat 1991 med många återkommande kunder. Vi har både stora som små projekt invändigt och utvändigt och har avropsavtal åt kunder som Akademiska Hus i Stockholm AB, Statens Fastighetsverk och NCC. Övriga återkommande kunder är Bostadsrättsföreningar som putsföretag och byggföretag samt privata företag. Vi utför även mycket äldrebyggnadsvård. Vi har just nu många spännande uppdrag på ingång och vill därför utöka teamet. Vi söker nu Två erfarna målare Arbetsuppgifter Du kommer att få jobba med många olika intressanta uppdrag och med varierande kunder. Du kommer att utgå från var de olika projekten är och jobba i Stockholmsområdet. Kvalifikationer Vi söker dig som har 5-10 års erfarenhet som målare. Har du dokumenterad utbildning av traditionella måleriarbeten är det meriterande, likaså om du har fått gesällbrev. Innehav av Körkort B är inte ett krav men starkt meriterande då resor förekommer i arbetet. Som person är du van att ta ansvar och tycker om att samarbeta. Vidare värdesätter vi om du är serviceinriktad och bra på att kommunicera med kunder. Vi erbjuder dig en plats i ett skönt gäng med god stämning och stor variation bland uppdragen. Vi organiserar och strukturerar arbetet med kvalitetsmål, egenkontroller för alla med rutiner och kontinuerlig uppföljning samt utbildning av personal. Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar LA Måleri med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Lovisa Skoog, +46 (0) 8 511 617 48. Skicka din ansökan till lovisa.skoog@jobway.com snarast, urval sker löpande.
Företag: SCANDINAVIAN INTERNET GROUP AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Målare sökes till LA Måleri jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Målare sökes till LA Måleri

Ekonom/Säljare
En ekonomi- och marknadsföringsansvarig person sökes till etablerade restauranger i Vasastan och på Södermalm. Arbetsuppgifter inkluderar sedvanliga arbetsuppgifter för administration och marknadsföring av restaurangerna. Vi serverar bland annat specialiteter från kolgrill med inspiration från Mellanöstern. Heltid. Obekväma arbetstider förekommer regelbundet. Lön enligt överenskommelse. Dokumenterad ekonomisk kompetens och erfarenhet av företagsadministration är ett krav, flytande arabiska samt erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter i restaurang med Medelhavs- och/eller österländskt inriktning eller annat småföretag ses som en merit. Tillträde omgående. Endast skriftliga ansökningar, vänligen ring inte
Företag: BENJEL AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonom/Säljare jobb, Ekonom/Säljare Stockholm, Ekonom/Säljare BENJEL AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonom/Säljare

VVS-montör
I samarbete med Jobway söker ABC rör en VVS-montör ABC rör är ett auktoriserat VVS-företag som grundades 1987 och är känt som en pålitlig leverantör av robusta produkter, beprövad teknik och väl utförda uppdrag. Vi erbjuder allt inom VVS till många återköpande kunder, både privata och kommersiella samt till alla typer av byggnader och lokaler. Vi arbetar enligt branschregler "Säker Vatten" och "Heta Arbeten" och är även auktoriserade som gasinstallationsföretag med behörighet att utföra gasinstallationer på Fortums stadsnät upp till 350 kw. Vi arbetar främst i Stockholmsområdet. Till vårt kontor i Sollentuna söker vi nu Två erfarna VVS-montörer Arbetsuppgifter Arbetet som VVS-montör innebär installation av värmelösningar samt service/underhåll av värmepumpar till privata bostäder och kommersiella fastigheter. Vidare innebär tjänsten även rörservicearbeten i form av reparationer och byte av dåliga rör och utrustning såväl i värme-, kyl- och vatteninstallationer. Kvalifikationer Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet som VVS-montör och för att lyckas i rollen skall du tycka om och vara van med kundkontakt. Du bör kunna arbeta självständigt med installationer av värmepumpar och övrigt förekommande VVS-arbeten. Som person är du lyhörd och har god känsla för service och kvalitet. Vidare har du god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i grupp. Arbetet som VVS-montör är förhållandevis mycket händelsestyrt vilket förutsätter att du som person är flexibel. B-Körkort är ett krav då arbetet kommer att innebära resor i Stockholmsområdet. Vi erbjuder dig möjligheten att tillsammans med ett kunnigt team få möjligheten att ta olika uppdrag inom ett brett område. Du får en gedigen introduktion och möjlighet att gå bredvid en kollega för att inkörningsperioden ska gå så smidigt som möjligt. Finns intresset har vi möjlighet att erbjuda specialutbildning inom gas, solvärme och värmepumpar. Vi som jobbar på ABC rör värdesätter en god stämning och vill att du ska trivs hos oss och vi med dig. Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar ABC rör med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Lovisa Skoog, +46 (0) 8 511 617 48. Skicka din ansökan till lovisa.skoog@jobway.com snarast, urval sker löpande.
Företag: SCANDINAVIAN INTERNET GROUP AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga VVS-montör jobb, VVS-montör Sollentuna, VVS-montör SCANDINAVIAN INTERNET GROUP AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VVS-montör

STOCKHOLMS ROLIGASTE SÄLJJOBB! Deltid 50-75 %
Vill du vara en del av en fantastisk resa i ett av Europas mest framgångsrika företag inom vår bransch???Vi söker nya medarbetare då vi bara fortsätter att växa i det nya året. ?2013 är ett fantastiskt år för oss då vi fördubblat vår verksamhet och succè.? Vi söker därför medarbetare som kan växa med oss och vara en del av vår framgång.??Tillsammans med våra duktiga medarbetare och ett härligt team arbetar vi för klienter vid direkt marknadsföring då vi tror på magin vid personliga möten. Genom en positiv atmosfär skapar vi en god och hållbar relation till både våra nya och befintliga kunder och hjälper våra klienter att nå ut till fler kunder på ett enastående och personligt sätt.??? Tjänsten är en flexibel deltidstjänst på minst 3 dagar i veckan och vi kommer sätta oss tillsammans med Dig för att lägga upp ett schema som kan passa oss båda. Tjänsten kan även övergå till en heltidstjänst vid intresse. Tjänsten är i Stockholm. ?Du måste vara 18 år fyllda för tjänsten, annars är det ingenting vi kräver av dig mer än att du ska bidra till en positiv stämning och ha viljan att lära.
Företag: PREMIER PROMOTIONS AB
Ort: Nacka
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga STOCKHOLMS ROLIGASTE SÄLJJOBB! Deltid 50-75 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: STOCKHOLMS ROLIGASTE SÄLJJOBB! Deltid 50-75 %

export manager
Vi söker en export manager för att bearbeta mellersta östern för företaget, språk engelska samt svenska ett krav båda i skrift och tal fastanställning samt ingen erfarenhet krävs start omgående
Företag: SYRICO GROSS AKTIEBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga export manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: export manager

STOCKHOLMS ROLIGASTE SÄLJJOBB!
Vill du vara en del av en fantastisk resa i ett av Europas mest framgångsrika företag inom vår bransch???Vi söker nya medarbetare då vi bara fortsätter att växa i det nya året. ?2013 är ett fantastiskt år för oss då vi fördubblat vår verksamhet och succè.? Vi söker därför medarbetare som kan växa med oss och vara en del av vår framgång.??Tillsammans med våra duktiga medarbetare och ett härligt team arbetar vi för klienter vid direkt marknadsföring då vi tror på magin vid personliga möten.?Genom en positiv atmosfär skapar vi en god och hållbar relation till både våra nya och befintliga kunder och hjälper våra klienter att nå ut till fler kunder på ett enastående och personligt sätt.??? Tjänsten är en flexibel deltidstjänst på minst 3 dagar i veckan och vi kommer sätta oss tillsammans med Dig för att lägga upp ett schema som kan passa oss båda. Tjänsten kan även övergå till en heltidstjänst vid intresse. Tjänsten är i Stockholm. ?Du måste vara 18 år fyllda för tjänsten, annars är det ingenting vi kräver av dig mer än att du ska bidra till en positiv stämning och ha viljan att lära.
Företag: PREMIER PROMOTIONS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga STOCKHOLMS ROLIGASTE SÄLJJOBB! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: STOCKHOLMS ROLIGASTE SÄLJJOBB!

ÅRETS ROLIGASTE EXTRAJOBB!
Söker du ett givande extrajobb som en bra fortsättning på det detta året? Sluta INTE läsa här. Vi söker nu 5 härliga, sociala och engagerade medarbetare för ett helt nytt uppdrag inom direktmarknadsföring på deltid. Vi söker Dig som studerar eller är i behov av extrajobb. Du kommer att arbeta 3-5 ggr per vecka, beroende på hur ditt schema eller behov ser ut. Ditt jobb blir att tillsammans med oss besöka våra kunder och genom en god service hitta den absolut bästa lösning för varje kund. Vi arbetar idag med välkända och internationella klienter inom el- och kommunikation. Vi träffar alla våra kunder vid personliga möten, därför är det av största vikt att du är en energisk och serviceinriktad person då arbetet till största del sker hos kund. Du som söker: - är ett riktigt charmtroll som alltid har nära till skratt - är en lagspelare som älskar att arbeta målinriktat - vill ha ett extrajobb utöver det vanliga Denna tjänst kan även leda till heltidsjobb om det skulle vara vid intresse.
Företag: PREMIER PROMOTIONS AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga ÅRETS ROLIGASTE EXTRAJOBB! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ÅRETS ROLIGASTE EXTRAJOBB!

Optikerassistent
Söker en skötsam och noggrann person. Arbetsuppgifterna består främst av att vårda butiken, kontrollera och justera glasögon.
Företag: AHO OPTIK AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Optikerassistent jobb, Optikerassistent Stockholm, Optikerassistent AHO OPTIK AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Optikerassistent

Service level Manager för Windows 7 plattformen
Till vår kund söker vi en (konsult-) Service level Manager för Windows 7 plattformen. - Kort rekryteringstid på denna tjänst, ansök snarast! - OBS, använd .doc eller .docx - format till din ansökan, ej pdf! Jobbeskrivning: Detta är en nytillsatt tjänst som kommer agera filter mellan vår kunds outsourcing partner i Indien och verksamheten. Arbetsuppgifter - Vara SPOC för tjänsten gentemot den indiska outsourcing partnern - Följa upp att SLA:er gällande tillgänglighet, prestanda, kundnöjdhet - Hantera möten för underhåll av plattformen med Arkitekt och användarsupport - Hantera och koordinera förändringar i tjänsten mot outsourcing partner - Ekonomisk uppföljning - Kapacitetshantering - Hantera forcast mot outsourcing partner - Samla in och hantera feedback från berörda divisioner - Säkerställa att kunds processer följs och att relationerna underhålls ur ett operations-perspektiv. - Koordinera mellan kunds interna IT avdelningar och vår outsourcing partner. Specifik kompetens - God klient- och server kunskap - Tala och skriva engelska obehindrat - Erfarenhet av liknande arbete - Erfarenhet av teknisk projektkravställning - Van vid att arbeta i stora globala miljöer - Erfarenhet av implementations och utrullnings-projekt - Technical Project Leader (TPL) 3-5 år Nödvändigt - Windows 7 2-4 år Nödvändigt Övrigt - Gillar att arbeta aktivt med kundrelationer - Glad, positiv och öppen - Ordningsam, strukturerad Start: September 02, 2013 Till: June 30, 2014 (option på förlängning) Arbetsplats: Stockholm Språk: Svenska och engelska Ansök via epost med: - Ditt uppdaterade CV i .doc format - 2 referenspersoner Bra lönevillkor erbjuds till rätt kandidat. Kom ihåg att en välskriven ansökan samt CV är den enda vägen till en intervju! Ansök snarast då vi presenterar kandidater löpande.
Företag: Vasa Consulting AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Service level Manager för Windows 7 plattformen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Service level Manager för Windows 7 plattformen

CE-chaufför sökes omgående
Quality System Transport AB bedriver bland annat linjetrafik inom hela Sverige. Vi söker en duktig och erfaren CE-chaufför för att köra mellan Stockholm och Norrland. Som person är du ansvarsfull, lojal, ärlig och har hög arbetsmoral. Du ska kunna ta egna initiativ och vara trevlig mot kunder. Minst 2 års vana från bil och släp Truckkort är meriterande Du ska hantera svenska språket i tal och skrift Digitalt färdskrivarkort
Företag: QUALITY SYSTEM TRANSPORT OF STOCKHOLM AB
Ort: Haninge
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga CE-chaufför sökes omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CE-chaufför sökes omgående


Sök lediga jobb MIROI I LEARNING AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se