MIX MEDICARE AB jobb - lediga jobb

MIX MEDICARE AB jobb MIX MEDICARE AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: MIX MEDICARE AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: MIX MEDICARE AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Mix Medicare söker en skolpsykolog/arbetsledare- Stockholm

 2. Mix Medicare AB söker en skolpsykolog!- Stockholm

 3. Verksamhetsledare socionom- Haninge

 4. Mix Medicare söker en verksamhetsledare- Stockholm

 5. Mix Medicare söker 2 geriatriksjuksköterskor- Stockholm

 6. Mix Medicare AB söker en skolpsykolog!- Stockholm

 7. Mix Medicare söker 2 konsultchefer!- Stockholm

 8. Mix Medicare AB söker dig som är skolsköterska!- Stockholm

 9. Mix Medicare söker dig som är akutsjuksköterska- Stockholm

 10. Mix Medicare söker geriatriksjuksköterska- Stockholm

 11. Mix Medicare söker psykiatrisjuksköterska- Stockholm

 12. Mix Medicare söker geriatriksjuksköterskor- Borås

 13. Mix Medicare söker skolsjuksköterskor- Borås

 14. Mix Medicare söker distrikssjuksköterskor- Borås

 15. Mix Medicare söker psykiatrisjuksköterskor- Borås

 16. Mix Medicare söker en konsultchef- Borås

 17. Mix Medicare AB söker dig som är skolsköterska- Södertälje

 18. Mix Medicare söker 3 begåvade sjuksköterskor- Stockholm

 19. Bemanningsansvarig/samordnare inom LSS!- Stockholm

 20. Mix Medicare söker läkare i allmänmedicin!- Stockholm

 21. Mix Medicare söker en psykiatrisköterska- Borås

 22. Mix Medicare söker en skolsköterska- Borås

 23. Mix Medicare söker en distrikssköterska- Borås

 24. Är du vår nya kollega och konsult?- Stockholm

 25. Är du vår nya kollega och konsult?- Stockholm

 26. Läkare - allmänmedicin- Stockholm

 27. Sjuksköterskor med passion för specialisering- Stockholm

 28. Sjuksköterska inom äldreomsorg i Botkyrka- Botkyrka

 29. Allmän sjuksköterska inom äldreomsorg- Huddinge

 30. Allmän sjuksköterska inom äldreomsorg- Nacka

 31. Sjuksköterska med specialist inom psykiatri- Stockholm

 32. Operationssköterska för omgående anställning- Stockholm

 33. Narkossköterska för omgående anställning- Stockholm

 34. Allmän sjuksköterska inom äldreomsorg i Håbo- Upplands Väsby

 35. Allmän sjuksköterska inom äldreomsorg i Järfälla- Järfälla

 36. Allmän sjuksköterska inom geriatrik- Stockholm

 37. Allmän sjuksköterska inom operation- Stockholm

 38. Sjuksköterska inom psykiatri- Huddinge

 39. Allmän sjuksköterska inom ASIH i Håbo- Upplands-Bro

 40. Geriatriksköterska till nationell bemanningspool- Jönköping


Mer beskrivning

Mix Medicare söker en skolpsykolog/arbetsledare
Om företaget Vill du vara med och arbeta konsultativt inom hälsa och sjukvård samt vara med och driva förändringsarbete i ett företag under stark utveckling? Vill du ha en bra löneutveckling? Mix Medicare AB är ditt naturliga nästa steg! Mix Medicare är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag som samarbetar med kommun, landsting och privata vårdföretag. Våra kunder finns exempelvis i Stockholm stad, Södertälje kommun och Lidingö stad. Så spännande och utvecklande arbete finns hos oss! Om tjänsten Vi söker just nu dig som är legitimerad psykolog med kortare och längre erfarenhet av psykologiska behandlingar av förskolebarn (1-5 år) och grund- och gymnasieelever (6-18) år. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att genomföra neuropsykiatriska utredningar liksom arbetsledning. Urval genomförs löpande liksom tillsättning kan beslutas omgående. Du erbjuds fast anställning hos Mix Medicare AB. Vi ser gärna att du har god självkännedom, förmåga till helhetssyn samt har ett konsultativt och professionellt förhållningssätt. Några av våra värdeord är engagemang, flexibilitet och tillgänglighet. Vårt erbjudande Vi på Mix Medicare vet att livet är tufft och utmanande som konsult inom sjukvård och omsorg. Vi vill gärna balansera upp detta genom att erbjuda en arbetsplats som kännetecknas av gemenskap, humor och personlig utveckling. Vi vill helt enkelt erbjuda snart Sveriges roligaste bemanningsföretag. Mix Medicare är medlem i Almega (tjänsteföretagens arbetsgivarförbund inom Svenskt Näringsliv) samt Bemanningsföretagen. Vi har kollektivavtal med Kommunal och Vårdförbundet. Samtlig vår personal erbjuds olika förmåner efter behov och önskemål och har ett gott försäkringsskydd. Vill du veta mer om tjänsten eller verksamheten? Kontakta verksamhetschef Arnold Wittman på tel. 08- 741 13 96 alt. 070-731 70 40. Välkommen med din ansökan!
Företag: MIX MEDICARE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Mix Medicare söker en skolpsykolog/arbetsledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mix Medicare söker en skolpsykolog/arbetsledare

Mix Medicare AB söker en skolpsykolog!
Om företaget Vill du vara med och arbeta konsultativt inom hälsa och sjukvård? Vill du ha stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter med möjlighet till flexibla arbetstider? Vill du ha en bra löneutveckling? Mix Medicare AB är ditt naturliga nästa steg! Mix Medicare är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag som samarbetar med kommun, landsting och privata vårdföretag. Våra kunder finns exempelvis i Stockholm stad, Södertälje kommun och Lidingö stad. Så spännande och utvecklande arbete finns hos oss! Om tjänsten Vi söker just nu dig som är legitimerad psykolog med kortare liksom längre erfarenhet av psykologiska behandlingar av förskolebarn (1-5 år) och grund- och gymnasieelever (6-18) år. Det är meriterande om du har erfarenhet av att genomföra neuropsykiatriska utredningar. Urval genomförs löpande liksom tillsättning kan beslutas omgående. Du erbjuds fast anställning hos Mix Medicare AB. Vi ser gärna att du har god självkännedom, förmåga till helhetssyn samt har ett konsultativt och professionellt förhållningssätt. Några av våra värdeord är engagemang, flexibilitet och tillgänglighet. Vårt erbjudande Vi på Mix Medicare vet att livet är tufft och utmanande som konsult inom sjukvård och omsorg. Vi vill gärna balansera upp detta genom att erbjuda en arbetsplats som kännetecknas av gemenskap, humor och personlig utveckling. Vi vill helt enkelt erbjuda snart Sveriges roligaste bemanningsföretag. Mix Medicare är medlem i Almega (tjänsteföretagens arbetsgivarförbund inom Svenskt Näringsliv) samt Bemanningsföretagen. Vi har kollektivavtal med Kommunal och Vårdförbundet. Samtlig vår personal erbjuds olika förmåner efter behov och önskemål och har ett gott försäkringsskydd. Vill du veta mer om tjänsten eller verksamheten? Kontakta verksamhetschef Arnold Wittman på tel. 08- 741 13 96 alt. 070-731 70 40. Välkommen med din ansökan!
Företag: MIX MEDICARE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Mix Medicare AB söker en skolpsykolog! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mix Medicare AB söker en skolpsykolog!

Verksamhetsledare socionom
MIX MEDI CARL AKTIEBOLAG; Stockholm; 3 platser. Mix Medicare AB är ett ISO certifierad/auktoriserad tjänsteföretag som arbetar med rekrytering och uthyrning av sjukvårdspersonal inom hälsosjukvård och äldreomsorg. Mix Medicare har för avsikt att bedriva ett behandlingshem för kvinnor, män och par från 18 år och äldre, med ett beroende av alkohol, droger eller spel.Behandlingshemmet ska bedriva behandling i form av KBT (kognitiv beteendeterapi). Beroendet hos målgruppen kan vara en kombination av alkohol/droger och/eller spel. Vi ska erbjuda utredning, behandling och eftervård och därför söker vi just nu en Verksamhetsledaren som ska ha högskoleexamen inom området eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Verksamhetsledaren ska ha ingående kunskaper om tillämpliga lagar som gäller för verksamheten, förordningar, föreskrifter och allmänna råd. Verksamhetsledaren ska ha minst tre (3) års erfarenhet som chef/ansvarig vid ett behandlingshem som arbetar med missbrukare. Denna erfarenhet som chef/ansvarig ska vara förvärvad under de senaste sju (7) åren och motsvara en heltidstjänst. Tjänsten.Verksamhetsledarens kompetens ska styrkas genom intyg. För mer information kontakta gärna 08 7411394 .
Företag: MIX MEDICARE AB
Ort: Haninge
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Verksamhetsledare socionom jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verksamhetsledare socionom

Mix Medicare söker en verksamhetsledare
Om företaget Vill du vara med och arbeta konsultativt inom hälsa och sjukvård? Vill du ha stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter med möjlighet till flexibla arbetstider? Vill du ha en bra löneutveckling? Mix Medicare AB är ditt naturliga nästa steg! Mix Medicare är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag som samarbetar med kommun, landsting och privata vårdföretag. Våra kunder finns exempelvis i Stockholm stad, Södertälje kommun och Lidingö stad. Så spännande och utvecklande arbete finns hos oss! Om tjänsten Medicare har för avsikt att bedriva ett behandlingshem för kvinnor, män och par från 18 år och äldre, med ett beroende av alkohol, droger eller spel. Behandlingshemmet ska bedriva behandling i form av KBT (kognitiv beteendeterapi). Beroendet hos målgruppen kan vara en kombination av alkohol/droger och/eller spel. Vi ska erbjuda utredning, behandling och eftervård och därför söker vi just nu en verksamhetsledare. Kompetenskrav Vi söker dig som har minst 3 års yrkeserfarenhet som chef/ansvarig vid ett behandlingshem som arbetar med missbrukare. Denna erfarenhet som chef/ansvarig ska vara förvärvad under de senaste 7 åren och motsvara en heltidstjänst. Du är utbildad socionom eller har annan utbildning som bedöms likvärdig. Du ska ha ingående kunskaper om tillämpliga lagar som gäller för verksamheten, förordningar, föreskrifter och allmänna råd. Vi ser gärna att du har god självkännedom, förmåga till helhetssyn samt har ett konsultativt och professionellt förhållningssätt. Några av våra värdeord är engagemang, flexibilitet och tillgänglighet. Vårt erbjudande Vi på Mix Medicare vet att livet är tufft och utmanande inom sjukvård och omsorg. Vi vill gärna balansera upp detta genom att erbjuda en arbetsplats som kännetecknas av gemenskap, humor och personlig utveckling. Mix Medicare är medlem i Almega (tjänsteföretagens arbetsgivarförbund inom Svenskt Näringsliv) samt Bemanningsföretagen. Vi har kollektivavtal med Kommunal och Vårdförbundet. Samtlig vår personal erbjuds olika förmåner efter behov och önskemål och har ett gott försäkringsskydd. Vill du veta mer om tjänsten eller verksamheten? Kontakta verksamhetschef Arnold Wittman på tel. 08- 741 13 96 alt. 070-731 70 40. Välkommen med din ansökan!
Företag: MIX MEDICARE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Mix Medicare söker en verksamhetsledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mix Medicare söker en verksamhetsledare

Mix Medicare söker 2 geriatriksjuksköterskor
Om företaget Vill du vara med och arbeta konsultativt inom hälsa och sjukvård? Vill du ha stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter med möjlighet till flexibla arbetstider? Vill du ha en bra löneutveckling? Mix Medicare AB är ditt naturliga nästa steg! Mix Medicare är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag som samarbetar med kommun, landsting och privata vårdföretag. Våra kunder finns exempelvis i Stockholm stad, Södertälje kommun och Lidingö stad. Så spännande och utvecklande arbete finns hos oss! Om tjänsten Till två av våra kunder som arbetar inom äldrevården söker vi just nu dig som är sjuksköterska med kortare liksom längre erfarenhet av geriatrik och äldre. Det är meriterande om du har påbyggnadsutbildning inom geriatrik. Urval genomförs löpande liksom tillsättning görs omgående! För att lyckas långsiktigt hos oss som konsult bör du tycka om att ta olika typer av uppdrag, under olika tider på dygnet och på olika platser i Stockholm. Vi ser gärna att du har god självkännedom, förmåga till helhetssyn samt har ett konsultativt och professionellt förhållningssätt. Några av våra värdeord är engagemang, flexibilitet och tillgänglighet. Vårt erbjudande Vi på Mix Medicare vet att livet är tufft och utmanande som konsult inom sjukvård och omsorg. Vi vill gärna balansera upp detta genom att erbjuda en arbetsplats som kännetecknas av gemenskap, humor och personlig utveckling. Vi vill helt enkelt erbjuda snart Sveriges roligaste bemanningsföretag. Mix Medicare är medlem i Almega (tjänsteföretagens arbetsgivarförbund inom Svenskt Näringsliv) samt Bemanningsföretagen. Vi har kollektivavtal med Kommunal och Vårdförbundet. Samtlig vår personal erbjuds olika förmåner efter behov och önskemål och har ett gott försäkringsskydd. Vill du veta mer om tjänsten eller verksamheten? Kontakta verksamhetschef Arnold Wittman på tel. 08- 741 13 96 alt. 070-731 70 40. Välkommen med din ansökan!
Företag: MIX MEDICARE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Mix Medicare söker 2 geriatriksjuksköterskor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mix Medicare söker 2 geriatriksjuksköterskor

Mix Medicare AB söker en skolpsykolog!
Om företaget Vill du vara med och arbeta konsultativt inom hälsa och sjukvård samt vara med och driva förändringsarbete i ett företag under stark utveckling? Vill du ha en bra löneutveckling? Mix Medicare AB är ditt naturliga nästa steg! Mix Medicare är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag som samarbetar med kommun, landsting och privata vårdföretag. Våra kunder finns exempelvis i Stockholm stad, Södertälje kommun och Lidingö stad. Så spännande och utvecklande arbete finns hos oss! Om tjänsten Vi söker just nu dig som är legitimerad psykolog med kortare och längre erfarenhet av psykologiska behandlingar av förskolebarn (1-5 år) och grund- och gymnasieelever (6-18) år. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att genomföra neuropsykiatriska utredningar. Urval genomförs löpande liksom tillsättning kan beslutas omgående. Vi ser gärna manliga sökande eftersom den blivande konsultgruppen består av kvinnor. Du erbjuds fast anställning hos Mix Medicare AB. Vi ser gärna att du har god självkännedom, förmåga till helhetssyn samt har ett konsultativt och professionellt förhållningssätt. Några av våra värdeord är engagemang, flexibilitet och självständighet. Vårt erbjudande Vi på Mix Medicare vet att livet är tufft och utmanande som konsult inom sjukvård och omsorg. Vi vill gärna balansera upp detta genom att erbjuda en arbetsplats som kännetecknas av gemenskap, humor och personlig utveckling. Vi vill helt enkelt erbjuda snart Sveriges roligaste bemanningsföretag. Mix Medicare är medlem i Almega (tjänsteföretagens arbetsgivarförbund inom Svenskt Näringsliv) samt Bemanningsföretagen. Vi har kollektivavtal med Kommunal och Vårdförbundet. Samtlig vår personal erbjuds olika förmåner efter behov och önskemål och har ett gott försäkringsskydd. Vill du veta mer om tjänsten eller verksamheten? Kontakta verksamhetschef Arnold Wittman på tel. 08- 741 13 96 alt. 070-731 70 40. Välkommen med din ansökan!
Företag: MIX MEDICARE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Mix Medicare AB söker en skolpsykolog! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mix Medicare AB söker en skolpsykolog!

Mix Medicare söker 2 konsultchefer!
Om företaget Vill du vara med och arbeta konsultativt inom hälsa och sjukvård? Vill du ha stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter med möjlighet till flexibla arbetstider? Vill du ha en bra löneutveckling? Mix Medicare AB är ditt naturliga nästa steg! Mix Medicare är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag som samarbetar med kommun, landsting och privata vårdföretag. Så spännande och utvecklande arbete finns hos oss! Om tjänsten Mix Medicare växer och vi söker nu två konsultchefer med placering vid kontoret i Handen. Vi söker dig som är sjuksköterska med bred erfarenhet inom sjukvården. Det är meriterande om du har erfarenhet av personalansvar. Vi ser gärna att du vid behov själv tar och utför konsultuppdrag. Personliga egenskaper som eftersträvas är god självkännedom, förmåga till helhetssyn samt har ett konsultativt och professionellt förhållningssätt. Några av våra värdeord är engagemang, flexibilitet och tillgänglighet. Urval genomförs löpande liksom tillsättning görs omgående! För att lyckas långsiktigt hos oss som konsultchef bör du tycka om att ta ansvar för att bemanna olika typer av uppdrag, under olika tider på dygnet och på olika platser i Stockholm. Vårt erbjudande Vi på Mix Medicare vet att livet är tufft och utmanande som konsult inom sjukvård och omsorg. Vi vill gärna balansera upp detta genom att erbjuda en arbetsplats som kännetecknas av gemenskap, humor och personlig utveckling. Vi vill helt enkelt erbjuda snart Sveriges roligaste bemanningsföretag. Mix Medicare är medlem i Almega (tjänsteföretagens arbetsgivarförbund inom Svenskt Näringsliv) samt Bemanningsföretagen. Vi har kollektivavtal med Kommunal och Vårdförbundet. Samtlig vår personal erbjuds olika förmåner efter behov och önskemål och har ett gott försäkringsskydd. Vill du veta mer om tjänsten eller verksamheten? Kontakta verksamhetschef Arnold Wittman på tel. 08- 741 13 96 alt. 070-731 70 40. Välkommen med din ansökan!
Företag: MIX MEDICARE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Mix Medicare söker 2 konsultchefer! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mix Medicare söker 2 konsultchefer!

Mix Medicare AB söker dig som är skolsköterska!
Om företaget Vill du vara med och arbeta konsultativt inom hälsa och sjukvård? Vill du ha stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter med möjlighet till flexibla arbetstider? Vill du ha en bra löneutveckling? Mix Medicare AB är ditt naturliga nästa steg! Mix Medicare är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag som samarbetar med kommun, landsting och privata vårdföretag. Våra kunder finns exempelvis i Stockholm stad, Södertälje kommun och Lidingö stad. Så spännande och utvecklande arbete finns hos oss! Om tjänsten Till vår kund som bedriver skolverksamhet söker vi just nu dig som är skolsköterska med kortare liksom längre erfarenhet av att bedriva skolhälsovårdsarbete. Det är meriterande om du har adekvat påbyggnadsutbildning. Urval genomförs löpande liksom tillsättning görs omgående! För att lyckas långsiktigt hos oss som konsult bör du tycka om att ta olika typer av uppdrag, under olika tider på dygnet och på olika platser i Stockholm. Vi ser gärna att du har god självkännedom, förmåga till helhetssyn samt har ett konsultativt och professionellt förhållningssätt. Några av våra värdeord är engagemang, flexibilitet och tillgänglighet. Vårt erbjudande Vi på Mix Medicare vet att livet är tufft och utmanande som konsult inom sjukvård och omsorg. Vi vill gärna balansera upp detta genom att erbjuda en arbetsplats som kännetecknas av gemenskap, humor och personlig utveckling. Vi vill helt enkelt erbjuda snart Sveriges roligaste bemanningsföretag. Mix Medicare är medlem i Almega (tjänsteföretagens arbetsgivarförbund inom Svenskt Näringsliv) samt Bemanningsföretagen. Vi har kollektivavtal med Kommunal och Vårdförbundet. Samtlig vår personal erbjuds olika förmåner efter behov och önskemål och har ett gott försäkringsskydd. Vill du veta mer om tjänsten eller verksamheten? Kontakta verksamhetschef Arnold Wittman på tel. 08- 741 13 96 alt. 070-731 70 40. Välkommen med din ansökan!
Företag: MIX MEDICARE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Mix Medicare AB söker dig som är skolsköterska! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mix Medicare AB söker dig som är skolsköterska!

Mix Medicare söker dig som är akutsjuksköterska
Om företaget Vill du vara med och arbeta konsultativt inom hälsa och sjukvård? Vill du ha stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter med möjlighet till flexibla arbetstider? Vill du ha en bra löneutveckling? Mix Medicare AB är ditt naturliga nästa steg! Mix Medicare är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag som samarbetar med kommun, landsting och privata vårdföretag. Våra kunder finns exempelvis i Stockholm stad, Södertälje kommun och Lidingö stad. Så spännande och utvecklande arbete finns hos oss! Om tjänsten Till vår kund som arbetar inom med akut sjukvårdsverksamhet söker vi just nu dig som är sjuksköterska med kortare liksom längre erfarenhet av akutsjukvård. Det är meriterande om du har påbyggnadsutbildning inom akutvård. Urval genomförs löpande liksom tillsättning görs omgående! För att lyckas långsiktigt hos oss som konsult bör du tycka om att ta olika typer av uppdrag, under olika tider på dygnet och på olika platser i Stockholm. Vi ser gärna att du har god självkännedom, förmåga till helhetssyn samt har ett konsultativt och professionellt förhållningssätt. Några av våra värdeord är engagemang, flexibilitet och tillgänglighet. Vårt erbjudande Vi på Mix Medicare vet att livet är tufft och utmanande som konsult inom sjukvård och omsorg. Vi vill gärna balansera upp detta genom att erbjuda en arbetsplats som kännetecknas av gemenskap, humor och personlig utveckling. Vi vill helt enkelt erbjuda snart Sveriges roligaste bemanningsföretag. Mix Medicare är medlem i Almega (tjänsteföretagens arbetsgivarförbund inom Svenskt Näringsliv) samt Bemanningsföretagen. Vi har kollektivavtal med Kommunal och Vårdförbundet. Samtlig vår personal erbjuds olika förmåner efter behov och önskemål och har ett gott försäkringsskydd. Vill du veta mer om tjänsten eller verksamheten? Kontakta verksamhetschef Arnold Wittman på tel. 08- 741 13 96 alt. 070-731 70 40. Välkommen med din ansökan!
Företag: MIX MEDICARE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Mix Medicare söker dig som är akutsjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mix Medicare söker dig som är akutsjuksköterska

Mix Medicare söker geriatriksjuksköterska
Om företaget Vill du vara med och arbeta konsultativt inom hälsa och sjukvård? Vill du ha stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter med möjlighet till flexibla arbetstider? Vill du ha en bra löneutveckling? Mix Medicare AB är ditt naturliga nästa steg! Mix Medicare är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag som samarbetar med kommun, landsting och privata vårdföretag. Våra kunder finns exempelvis i Stockholm stad, Södertälje kommun och Lidingö stad. Så spännande och utvecklande arbete finns hos oss! Om tjänsten Till vår kund som arbetar inom äldrevård söker vi just nu dig som är sjuksköterska med kortare liksom längre erfarenhet av äldrevård. Det är meriterande om du har påbyggnadsutbildning inom geriatrik. Urval genomförs löpande liksom tillsättning görs omgående! För att lyckas långsiktigt hos oss som konsult bör du tycka om att ta olika typer av uppdrag, under olika tider på dygnet och på olika platser i Stockholm. Vi ser gärna att du har god självkännedom, förmåga till helhetssyn samt har ett konsultativt och professionellt förhållningssätt. Några av våra värdeord är engagemang, flexibilitet och tillgänglighet. Vårt erbjudande Vi på Mix Medicare vet att livet är tufft och utmanande som konsult inom sjukvård och omsorg. Vi vill gärna balansera upp detta genom att erbjuda en arbetsplats som kännetecknas av gemenskap, humor och personlig utveckling. Vi vill helt enkelt erbjuda snart Sveriges roligaste bemanningsföretag. Mix Medicare är medlem i Almega (tjänsteföretagens arbetsgivarförbund inom Svenskt Näringsliv) samt Bemanningsföretagen. Vi har kollektivavtal med Kommunal och Vårdförbundet. Samtlig vår personal erbjuds olika förmåner efter behov och önskemål och har ett gott försäkringsskydd. Vill du veta mer om tjänsten eller verksamheten? Kontakta verksamhetschef Arnold Wittman på tel. 08- 741 13 96 alt. 070-731 70 40. Välkommen med din ansökan!
Företag: MIX MEDICARE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Mix Medicare söker geriatriksjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mix Medicare söker geriatriksjuksköterska

Mix Medicare söker psykiatrisjuksköterska
Om företaget Vill du vara med och arbeta konsultativt inom hälsa och sjukvård? Vill du ha stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter med möjlighet till flexibla arbetstider? Vill du ha en bra löneutveckling? Mix Medicare AB är ditt naturliga nästa steg! Mix Medicare är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag som samarbetar med kommun, landsting och privata vårdföretag. Våra kunder finns exempelvis i Stockholm stad, Södertälje kommun och Lidingö stad. Så spännande och utvecklande arbete finns hos oss! Om tjänsten Till vår kund som arbetar inom psykiatrisk vård söker vi just nu dig som är sjuksköterska med kortare liksom längre erfarenhet. Det är meriterande om du har påbyggnadsutbildning inom psykiatri. Urval genomförs löpande liksom tillsättning görs omgående! För att lyckas långsiktigt hos oss som konsult bör du tycka om att ta olika typer av uppdrag, under olika tider på dygnet och på olika platser i Stockholm. Vi ser gärna att du har god självkännedom, förmåga till helhetssyn samt har ett konsultativt och professionellt förhållningssätt. Några av våra värdeord är engagemang, flexibilitet och tillgänglighet. Vårt erbjudande Vi på Mix Medicare vet att livet är tufft och utmanande som konsult inom sjukvård och omsorg. Vi vill gärna balansera upp detta genom att erbjuda en arbetsplats som kännetecknas av gemenskap, humor och personlig utveckling. Vi vill helt enkelt erbjuda snart Sveriges roligaste bemanningsföretag. Mix Medicare är medlem i Almega (tjänsteföretagens arbetsgivarförbund inom Svenskt Näringsliv) samt Bemanningsföretagen. Vi har kollektivavtal med Kommunal och Vårdförbundet. Samtlig vår personal erbjuds olika förmåner efter behov och önskemål och har ett gott försäkringsskydd. Vill du veta mer om tjänsten eller verksamheten? Kontakta verksamhetschef Arnold Wittman på tel. 08- 741 13 96 alt. 070-731 70 40. Välkommen med din ansökan!
Företag: MIX MEDICARE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Mix Medicare söker psykiatrisjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mix Medicare söker psykiatrisjuksköterska

Mix Medicare söker geriatriksjuksköterskor
Om företaget Vill du vara med och arbeta konsultativt inom hälsa och sjukvård? Vill du ha stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter med möjlighet till flexibla arbetstider? Vill du ha en bra löneutveckling? Mix Medicare AB är ditt naturliga nästa steg! Mix Medicare är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag som samarbetar med kommun, landsting och privata vårdföretag. Så spännande och utvecklande arbete finns hos oss! Om tjänsten Till vårt kontor som öppnas i Borås söker vi just nu två sjuksköterskor med kortare liksom längre erfarenhet av geriatrik och hemsjukvård. Det är meriterande om du har påbyggnadsutbildning inom äldrevård. Urval genomförs löpande liksom tillsättning görs senast den 31 oktober! För att lyckas långsiktigt hos oss som konsult bör du tycka om att ta olika typer av uppdrag, under olika tider på dygnet och på olika platser i Borås med omnejd. Vi ser gärna att du har god självkännedom, förmåga till helhetssyn samt har ett konsultativt och professionellt förhållningssätt. Några av våra värdeord är engagemang, flexibilitet och tillgänglighet. Vårt erbjudande Vi på Mix Medicare vet att livet är tufft och utmanande som konsult inom sjukvård och omsorg. Vi vill gärna balansera upp detta genom att erbjuda en arbetsplats som kännetecknas av gemenskap, humor och personlig utveckling. Vi vill helt enkelt erbjuda snart Sveriges roligaste bemanningsföretag. Mix Medicare är medlem i Almega (tjänsteföretagens arbetsgivarförbund inom Svenskt Näringsliv) samt Bemanningsföretagen. Vi har kollektivavtal med Kommunal och Vårdförbundet. Samtlig vår personal erbjuds olika förmåner efter behov och önskemål och har ett gott försäkringsskydd. Vill du veta mer om tjänsten eller verksamheten? Kontakta verksamhetschef Arnold Wittman på tel. 08- 741 13 96 alt. 070-731 70 40. Välkommen med din ansökan!
Företag: MIX MEDICARE AB
Ort: Borås
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Mix Medicare söker geriatriksjuksköterskor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mix Medicare söker geriatriksjuksköterskor

Mix Medicare söker skolsjuksköterskor
Mix Medicare söker skolsjuksköterskor Om företaget Vill du vara med och arbeta konsultativt inom hälsa och sjukvård? Vill du ha stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter med möjlighet till flexibla arbetstider? Vill du ha en bra löneutveckling? Mix Medicare AB är ditt naturliga nästa steg! Mix Medicare är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag som samarbetar med kommun, landsting och privata vårdföretag. Så spännande och utvecklande arbete finns hos oss! Om tjänsten Till vårt kontor som öppnas i Borås söker vi just nu två skolsjuksköterskor med kortare liksom längre erfarenhet av barn och ungdomsvård. Det är meriterande om du har påbyggnadsutbildning barn och ungdom. Urval genomförs löpande liksom tillsättning görs senast den 31 oktober! För att lyckas långsiktigt hos oss som konsult bör du tycka om att ta olika typer av uppdrag, under olika tider på dygnet och på olika platser i Borås med omnejd. Vi ser gärna att du har god självkännedom, förmåga till helhetssyn samt har ett konsultativt och professionellt förhållningssätt. Några av våra värdeord är engagemang, flexibilitet och tillgänglighet. Vårt erbjudande Vi på Mix Medicare vet att livet är tufft och utmanande som konsult inom sjukvård och omsorg. Vi vill gärna balansera upp detta genom att erbjuda en arbetsplats som kännetecknas av gemenskap, humor och personlig utveckling. Vi vill helt enkelt erbjuda snart Sveriges roligaste bemanningsföretag. Mix Medicare är medlem i Almega (tjänsteföretagens arbetsgivarförbund inom Svenskt Näringsliv) samt Bemanningsföretagen. Vi har kollektivavtal med Kommunal och Vårdförbundet. Samtlig vår personal erbjuds olika förmåner efter behov och önskemål och har ett gott försäkringsskydd. Vill du veta mer om tjänsten eller verksamheten? Kontakta verksamhetschef Arnold Wittman på tel. 08- 741 13 96 alt. 070-731 70 40. Välkommen med din ansökan!
Företag: MIX MEDICARE AB
Ort: Borås
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Mix Medicare söker skolsjuksköterskor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mix Medicare söker skolsjuksköterskor

Mix Medicare söker distrikssjuksköterskor
Om företaget Vill du vara med och arbeta konsultativt inom hälsa och sjukvård? Vill du ha stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter med möjlighet till flexibla arbetstider? Vill du ha en bra löneutveckling? Mix Medicare AB är ditt naturliga nästa steg! Mix Medicare är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag som samarbetar med kommun, landsting och privata vårdföretag. Så spännande och utvecklande arbete finns hos oss! Om tjänsten Till vårt kontor som öppnas i Borås söker vi just nu två distriktssjuksköterskor med kortare liksom längre erfarenhet av hemsjuk- och mottagningsvård. Det är meriterande om du har påbyggnadsutbildning som distriktssköterska. Urval genomförs löpande liksom tillsättning görs senast den 31 oktober! För att lyckas långsiktigt hos oss som konsult bör du tycka om att ta olika typer av uppdrag, under olika tider på dygnet och på olika platser i Borås med omnejd. Vi ser gärna att du har god självkännedom, förmåga till helhetssyn samt har ett konsultativt och professionellt förhållningssätt. Några av våra värdeord är engagemang, flexibilitet och tillgänglighet. Vårt erbjudande Vi på Mix Medicare vet att livet är tufft och utmanande som konsult inom sjukvård och omsorg. Vi vill gärna balansera upp detta genom att erbjuda en arbetsplats som kännetecknas av gemenskap, humor och personlig utveckling. Vi vill helt enkelt erbjuda snart Sveriges roligaste bemanningsföretag. Mix Medicare är medlem i Almega (tjänsteföretagens arbetsgivarförbund inom Svenskt Näringsliv) samt Bemanningsföretagen. Vi har kollektivavtal med Kommunal och Vårdförbundet. Samtlig vår personal erbjuds olika förmåner efter behov och önskemål och har ett gott försäkringsskydd. Vill du veta mer om tjänsten eller verksamheten? Kontakta verksamhetschef Arnold Wittman på tel. 08- 741 13 96 alt. 070-731 70 40. Välkommen med din ansökan!
Företag: MIX MEDICARE AB
Ort: Borås
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Mix Medicare söker distrikssjuksköterskor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mix Medicare söker distrikssjuksköterskor

Mix Medicare söker psykiatrisjuksköterskor
Om företaget Vill du vara med och arbeta konsultativt inom hälsa och sjukvård? Vill du ha stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter med möjlighet till flexibla arbetstider? Vill du ha en bra löneutveckling? Mix Medicare AB är ditt naturliga nästa steg! Mix Medicare är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag som samarbetar med kommun, landsting och privata vårdföretag. Så spännande och utvecklande arbete finns hos oss! Om tjänsten Till vårt kontor som öppnas i Borås söker vi just nu två psykiatrisjuksköterskor med kortare liksom längre erfarenhet av psykiatrisk vård. Det är meriterande om du har påbyggnadsutbildning inom psykiatrisk vård. Urval genomförs löpande liksom tillsättning görs senast den 31 oktober! För att lyckas långsiktigt hos oss som konsult bör du tycka om att ta olika typer av uppdrag, under olika tider på dygnet och på olika platser i Borås med omnejd. Vi ser gärna att du har god självkännedom, förmåga till helhetssyn samt har ett konsultativt och professionellt förhållningssätt. Några av våra värdeord är engagemang, flexibilitet och tillgänglighet. Vårt erbjudande Vi på Mix Medicare vet att livet är tufft och utmanande som konsult inom sjukvård och omsorg. Vi vill gärna balansera upp detta genom att erbjuda en arbetsplats som kännetecknas av gemenskap, humor och personlig utveckling. Vi vill helt enkelt erbjuda snart Sveriges roligaste bemanningsföretag. Mix Medicare är medlem i Almega (tjänsteföretagens arbetsgivarförbund inom Svenskt Näringsliv) samt Bemanningsföretagen. Vi har kollektivavtal med Kommunal och Vårdförbundet. Samtlig vår personal erbjuds olika förmåner efter behov och önskemål och har ett gott försäkringsskydd. Vill du veta mer om tjänsten eller verksamheten? Kontakta verksamhetschef Arnold Wittman på tel. 08- 741 13 96 alt. 070-731 70 40. Välkommen med din ansökan!
Företag: MIX MEDICARE AB
Ort: Borås
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Mix Medicare söker psykiatrisjuksköterskor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mix Medicare söker psykiatrisjuksköterskor

Mix Medicare söker en konsultchef
Om företaget Vill du vara med och arbeta konsultativt inom hälsa och sjukvård? Vill du ha stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter med möjlighet till flexibla arbetstider? Vill du ha en bra löneutveckling? Mix Medicare AB är ditt naturliga nästa steg! Mix Medicare är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag som samarbetar med kommun, landsting och privata vårdföretag. Så spännande och utvecklande arbete finns hos oss! Om tjänsten Mix Medicare växer och öppnar nytt kontor i Borås. Vi söker nu en konsultansvarig som kan bidra till utvecklingen i Borås. Vi söker dig som är sjuksköterska med bred erfarenhet inom sjukvården. Det är meriterande om du har erfarenhet av personalansvar. Några av arbetsuppgifterna är exempelvis att arbeta med kund- och konsultrelationer, rekrytera konsulter och delta i gemensamma marknadsföringsaktiviteter. Personliga egenskaper som eftersträvas är god självkännedom, förmåga till helhetssyn samt har ett konsultativt och professionellt förhållningssätt. Några av våra värdeord är engagemang, flexibilitet och tillgänglighet. Urval genomförs löpande liksom tillsättning görs senast den 31 oktober! För att lyckas långsiktigt hos oss som konsultchef/platschef bör du tycka om att ta ansvar genom att planera, genomföra och följa upp olika typer av bemanningsuppdrag, under olika tider på dygnet och på olika platser i Borås med omnejd. Vårt erbjudande Vi på Mix Medicare vet att livet är tufft och utmanande som konsult inom sjukvård och omsorg. Vi vill gärna balansera upp detta genom att erbjuda en arbetsplats som kännetecknas av gemenskap, humor och personlig utveckling. Vi vill helt enkelt erbjuda snart Sveriges roligaste bemanningsföretag. Mix Medicare är medlem i Almega (tjänsteföretagens arbetsgivarförbund inom Svenskt Näringsliv) samt Bemanningsföretagen. Vi har kollektivavtal med Kommunal och Vårdförbundet. Samtlig vår personal erbjuds olika förmåner efter behov och önskemål och har ett gott försäkringsskydd. Vill du veta mer om tjänsten eller verksamheten? Kontakta verksamhetschef Arnold Wittman på tel. 08- 741 13 96 alt. 070-731 70 40. Välkommen med din ansökan!
Företag: MIX MEDICARE AB
Ort: Borås
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Mix Medicare söker en konsultchef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mix Medicare söker en konsultchef

Mix Medicare AB söker dig som är skolsköterska
Om företaget Vill du vara med och arbeta konsultativt inom hälsa och sjukvård? Vill du ha stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter med möjlighet till flexibla arbetstider? Vill du ha en bra löneutveckling? Mix Medicare AB är ditt naturliga nästa steg! Mix Medicare är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag som samarbetar med kommun, landsting och privata vårdföretag. Våra kunder finns exempelvis i Stockholm stad, Södertälje kommun och Lidingö stad. Så spännande och utvecklande arbete finns hos oss! Om tjänsten Till vår kund söker vi just nu dig som är skolsköterska med kortare liksom längre erfarenhet av barn och ungdomars hälsa. Det är ett krav att du har vaccinationsbehörighet. Urval genomförs löpande liksom tillsättning kan göras omgående! För att lyckas långsiktigt hos oss som konsult bör du tycka om att ta olika typer av uppdrag, under olika tider på dygnet och på olika platser i Stockholm. Vi ser gärna att du har god självkännedom, förmåga till helhetssyn samt har ett konsultativt och professionellt förhållningssätt. Några av våra värdeord är engagemang, flexibilitet och tillgänglighet. Vårt erbjudande Vi på Mix Medicare vet att livet är tufft och utmanande som konsult inom sjukvård och omsorg. Vi vill gärna balansera upp detta genom att erbjuda en arbetsplats som kännetecknas av gemenskap, humor och personlig utveckling. Vi vill helt enkelt erbjuda snart Sveriges roligaste bemanningsföretag. Mix Medicare är medlem i Almega (tjänsteföretagens arbetsgivarförbund inom Svenskt Näringsliv) samt Bemanningsföretagen. Vi har kollektivavtal med Kommunal och Vårdförbundet. Samtlig vår personal erbjuds olika förmåner efter behov och önskemål och har ett gott försäkringsskydd. Vill du veta mer om tjänsten eller verksamheten? Kontakta verksamhetschef Arnold Wittman på tel. 08- 741 13 96 alt. 070-731 70 40. Välkommen med din ansökan!
Företag: MIX MEDICARE AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga Mix Medicare AB söker dig som är skolsköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mix Medicare AB söker dig som är skolsköterska

Mix Medicare söker 3 begåvade sjuksköterskor
Om företaget Mix Medicare är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag som bland annat bistår och genomför skräddarsydda rekryteringar till kunder såsom kommun, landsting och privata vårdföretag. Mix Medicare har fått uppdraget att hjälpa kund med att rekrytera begåvade sjuksköterskor som har kompetens och passion för att arbeta med specialiserad och högspecialiserad sjukvård. För rätt person erbjuds goda möjligheter till kompetens- och löneutveckling! Om tjänsten Vår kund söker sjuksköterskor med kortare liksom längre erfarenhet inom följande vårdgrenar: akut och/eller onkologi. Även erfarenhet av palliativ vård kan vara intressant. Det är meriterande om du har påbyggnadsutbildning inom något eller några av de olika nämnda områdena. Urval genomförs löpande liksom tillsättningsförslag vidarebefordras omgående! För att lyckas långsiktigt bör du dela de värderingar och den vision som uttrycks av kunden. Några viktiga värdeord är ansvar, medmänsklighet och helhetssyn. Visionen är att erbjuda vård av utmärkt kvalitet och säkerhet samt att patienten är alltid först. Vi ser gärna att du är ansvarstagande, har god självkännedom samt har ett professionellt förhållningssätt. Vårt erbjudande Vi på Mix Medicare vet att livet är tufft och utmanande som konsult inom sjukvård och omsorg. Vi har bestämt oss för att skapa Sveriges mest efterfrågade och kompetenta bemannings- och rekryteringsföretag inom hälsa och sjukvård! Vill du vara med och arbeta i ett företag som kännetecknas av gemenskap, humor och personlig utveckling? Mix Medicare är medlem i Almega (tjänsteföretagens arbetsgivarförbund inom Svenskt Näringsliv) samt Bemanningsföretagen. Vi har kollektivavtal med Kommunal och Vårdförbundet. Samtlig vår personal erbjuds olika förmåner efter behov och önskemål och har ett gott försäkringsskydd. Vill du veta mer om tjänsten eller verksamheten? Kontakta verksamhetschef Arnold Wittman på tel. 08- 741 13 96 alt. 070-731 70 40. Välkommen med din ansökan!
Företag: MIX MEDICARE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-04
Sök fler jobb liknande: lediga Mix Medicare söker 3 begåvade sjuksköterskor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mix Medicare söker 3 begåvade sjuksköterskor

Bemanningsansvarig/samordnare inom LSS!
Om företaget Vill du vara med och arbeta konsultativt inom hälsa och sjukvård? Vill du ha stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter? Vill du ha en bra löneutveckling? Mix Medicare AB är ditt naturliga nästa steg! Mix Medicare är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag som samarbetar med kommun, landsting och privata vårdföretag. Så spännande och utvecklande arbete finns hos oss! Om tjänsten Mix Medicare har för avsikt att erbjuda personlig assistans och söker nu efter dig som vill arbeta i en arbetsledande roll med bemanning och samordning samt har goda kunskaper om LSS och övrig lagstiftning som omgärdar anordnandet av personlig assistans. Vi söker dig som har relevant utbildning och minst 2 års erfarenhet av arbete inom LSS. Du bör ha förvärvat ingående kunskaper om tillämpliga lagar som gäller för verksamheten, förordningar, föreskrifter och allmänna råd. Har du erfarenhet av personalansvar är det en merit. Vi ser gärna att du har god självkännedom, förmåga till detaljer liksom helhetssyn samt har ett framåtsträvande och professionellt förhållningssätt. Några av våra värdeord är engagemang, flexibilitet och tillgänglighet. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan annonsens förfallodag. Vårt erbjudande Vi på Mix Medicare vet att livet är tufft och utmanande inom sjukvård och omsorg. Vi har bestämt oss för att skapa Sveriges mest efterfrågade och kompetenta bemanningsföretag inom hälsa och sjukvård! Vill du vara med och arbeta i ett företag som kännetecknas av gemenskap, humor och personlig utveckling? Mix Medicare är medlem i Almega (tjänsteföretagens arbetsgivarförbund inom Svenskt Näringsliv) samt Bemanningsföretagen. Vi har kollektivavtal och samtlig vår personal erbjuds olika förmåner efter behov och önskemål och har ett gott försäkringsskydd. Vill du veta mer om tjänsten eller verksamheten? Kontakta verksamhetschef Arnold Wittman på tel. 08- 741 13 96 alt. 070-731 70 40. Välkommen med din ansökan!
Företag: MIX MEDICARE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Bemanningsansvarig/samordnare inom LSS! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bemanningsansvarig/samordnare inom LSS!

Mix Medicare söker läkare i allmänmedicin!
Om företaget Vill du vara med och arbeta konsultativt inom hälsa och sjukvård? Vill du ha stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter med möjlighet till flexibla arbetstider? Vill du ha en bra löneutveckling? Mix Medicare AB är ditt naturliga nästa steg! Mix Medicare är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag som samarbetar med kommun, landsting och privata vårdföretag. Så spännande och utvecklande arbete finns hos oss! Om tjänsten Till vår kund som bedriver närsjukvård söker vi just nu dig som är läkare med kortare liksom längre erfarenhet av allmänmedicin. Det är meriterande om du har specialistutbildning inom allmänmedicin. Urval genomförs löpande liksom tillsättning kan görs omgående! För att lyckas långsiktigt hos oss som konsult bör du tycka om att ta olika typer av uppdrag, under olika tider på dygnet och på olika platser i Stockholm. Vi ser gärna att du har god självkännedom, förmåga till helhetssyn samt har ett konsultativt och professionellt förhållningssätt. Några av våra värdeord är engagemang, flexibilitet och tillgänglighet. Vårt erbjudande Vi på Mix Medicare vet att livet är tufft och utmanande som konsult inom sjukvård och omsorg. Vi har bestämt oss för att skapa Sveriges mest efterfrågade och kompetenta bemanningsföretag inom hälsa och sjukvård! Vill du vara med och arbeta i ett företag som kännetecknas av gemenskap, humor och personlig utveckling? Mix Medicare är medlem i Almega (tjänsteföretagens arbetsgivarförbund inom Svenskt Näringsliv) samt Bemanningsföretagen. Vi har kollektivavtal med Kommunal och Vårdförbundet. Samtlig vår personal erbjuds olika förmåner efter behov och önskemål och har ett gott försäkringsskydd. Vill du veta mer om tjänsten eller verksamheten? Kontakta verksamhetschef Arnold Wittman på tel. 08- 741 13 96 alt. 070-731 70 40. Välkommen med din ansökan!
Företag: MIX MEDICARE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga Mix Medicare söker läkare i allmänmedicin! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mix Medicare söker läkare i allmänmedicin!

Mix Medicare söker en psykiatrisköterska
Om företaget Vill du vara med och arbeta konsultativt inom hälsa och sjukvård? Vill du ha stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter med möjlighet till flexibla arbetstider? Vill du ha en bra löneutveckling? Mix Medicare AB är ditt naturliga nästa steg! Mix Medicare är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag som samarbetar med kommun, landsting och privata vårdföretag. Så spännande och utvecklande arbete finns hos oss! Om tjänsten Till vårt kontor i Borås söker vi just nu en psykiatrisköterska med kortare liksom längre erfarenhet av psykiatrisk vård. Det är meriterande om du har påbyggnadsutbildning inom psykiatrisk vård. Urval genomförs löpande liksom tillsättning görs senast den 15 januari 2014! För att lyckas långsiktigt hos oss som konsult bör du tycka om att ta olika typer av uppdrag, under olika tider på dygnet och på olika platser i Borås med omnejd. Vi ser gärna att du har god självkännedom, förmåga till helhetssyn samt har ett konsultativt och professionellt förhållningssätt. Några av våra värdeord är engagemang, flexibilitet och tillgänglighet. Vårt erbjudande Vi på Mix Medicare vet att livet är tufft och utmanande som konsult inom sjukvård och omsorg. Vi har bestämt oss för att skapa Sveriges mest efterfrågade och kompetenta bemanningsföretag inom hälsa och sjukvård! Vill du vara med och arbeta i ett företag som kännetecknas av gemenskap, humor och personlig utveckling? Mix Medicare är medlem i Almega (tjänsteföretagens arbetsgivarförbund inom Svenskt Näringsliv) samt Bemanningsföretagen. Vi har kollektivavtal med Kommunal och Vårdförbundet. Samtlig vår personal erbjuds olika förmåner efter behov och önskemål och har ett gott försäkringsskydd. Vill du veta mer om tjänsten eller verksamheten? Kontakta verksamhetschef Arnold Wittman på tel. 08- 741 13 96 alt. 070-731 70 40. Välkommen med din ansökan!
Företag: MIX MEDICARE AB
Ort: Borås
Publicerad : 11-19
Sök fler jobb liknande: lediga Mix Medicare söker en psykiatrisköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mix Medicare söker en psykiatrisköterska

Mix Medicare söker en skolsköterska
Om företaget Vill du vara med och arbeta konsultativt inom hälsa och sjukvård? Vill du ha stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter med möjlighet till flexibla arbetstider? Vill du ha en bra löneutveckling? Mix Medicare AB är ditt naturliga nästa steg! Mix Medicare är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag som samarbetar med kommun, landsting och privata vårdföretag. Så spännande och utvecklande arbete finns hos oss! Om tjänsten Till vårt kontor i Borås söker vi just nu en skolsjuksköterska med kortare liksom längre erfarenhet av barn och ungdomsvård. Det är meriterande om du har påbyggnadsutbildning barn och ungdom. Urval genomförs löpande liksom tillsättning görs senast den 15 januari 2014! För att lyckas långsiktigt hos oss som konsult bör du tycka om att ta olika typer av uppdrag, under olika tider på dygnet och på olika platser i Borås med omnejd. Vi ser gärna att du har god självkännedom, förmåga till helhetssyn samt har ett konsultativt och professionellt förhållningssätt. Några av våra värdeord är engagemang, flexibilitet och tillgänglighet. Vårt erbjudande Vi på Mix Medicare vet att livet är tufft och utmanande som konsult inom sjukvård och omsorg. Vi har bestämt oss för att skapa Sveriges mest efterfrågade och kompetenta bemanningsföretag inom hälsa och sjukvård! Vill du vara med och arbeta i ett företag som kännetecknas av gemenskap, humor och personlig utveckling? Mix Medicare är medlem i Almega (tjänsteföretagens arbetsgivarförbund inom Svenskt Näringsliv) samt Bemanningsföretagen. Vi har kollektivavtal med Kommunal och Vårdförbundet. Samtlig vår personal erbjuds olika förmåner efter behov och önskemål och har ett gott försäkringsskydd. Vill du veta mer om tjänsten eller verksamheten? Kontakta verksamhetschef Arnold Wittman på tel. 08- 741 13 96 alt. 070-731 70 40. Välkommen med din ansökan!
Företag: MIX MEDICARE AB
Ort: Borås
Publicerad : 11-19
Sök fler jobb liknande: lediga Mix Medicare söker en skolsköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mix Medicare söker en skolsköterska

Mix Medicare söker en distrikssköterska
Om företaget Vill du vara med och arbeta konsultativt inom hälsa och sjukvård? Vill du ha stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter med möjlighet till flexibla arbetstider? Vill du ha en bra löneutveckling? Mix Medicare AB är ditt naturliga nästa steg! Mix Medicare är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag som samarbetar med kommun, landsting och privata vårdföretag. Så spännande och utvecklande arbete finns hos oss! Om tjänsten Till vårt kontor i Borås söker vi just nu en distriktssjuksköterska med kortare liksom längre erfarenhet av hemsjuk- och mottagningsvård. Det är meriterande om du har påbyggnadsutbildning som distriktssköterska. Urval genomförs löpande liksom tillsättning görs senast den 15 januari 2014! För att lyckas långsiktigt hos oss som konsult bör du tycka om att ta olika typer av uppdrag, under olika tider på dygnet och på olika platser i Borås med omnejd. Vi ser gärna att du har god självkännedom, förmåga till helhetssyn samt har ett konsultativt och professionellt förhållningssätt. Några av våra värdeord är engagemang, flexibilitet och tillgänglighet. Vårt erbjudande Vi på Mix Medicare vet att livet är tufft och utmanande som konsult inom sjukvård och omsorg. Vi har bestämt oss för att skapa Sveriges mest efterfrågade och kompetenta bemanningsföretag inom hälsa och sjukvård! Vill du vara med och arbeta i ett företag som kännetecknas av gemenskap, humor och personlig utveckling? Mix Medicare är medlem i Almega (tjänsteföretagens arbetsgivarförbund inom Svenskt Näringsliv) samt Bemanningsföretagen. Vi har kollektivavtal med Kommunal och Vårdförbundet. Samtlig vår personal erbjuds olika förmåner efter behov och önskemål och har ett gott försäkringsskydd. Vill du veta mer om tjänsten eller verksamheten? Kontakta verksamhetschef Arnold Wittman på tel. 08- 741 13 96 alt. 070-731 70 40. Välkommen med din ansökan!
Företag: MIX MEDICARE AB
Ort: Borås
Publicerad : 11-19
Sök fler jobb liknande: lediga Mix Medicare söker en distrikssköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mix Medicare söker en distrikssköterska

Är du vår nya kollega och konsult?
Till vår kund som arbetar inom öppen sjukvård söker vi just nu dig som är sjuksköterska med kortare liksom längre erfarenhet av psykiatrivård. Det är meriterande om du har påbyggnads-utbildning inom psykiatri. Urval genomförs löpande liksom tillsättning görs omgående! För att lyckas långsiktigt hos oss som konsult bör du tycka om att ta olika typer av uppdrag, under olika tider på dygnet och på olika platser i Stockholm. Vi ser gärna att du har god självkännedom, förmåga till helhetssyn samt har ett konsultativt och professionellt förhållningssätt. Vår rekryteringspolicy finns på hemsidan, se www.mixmedicare.se, Om företaget och Rekryteringspolicy. Det finns många positiva fördelar med att arbeta som konsult hos oss och några av dem är följande. Du har möjlighet att lära dig väldigt mycket nytt på varje arbetsplats. Ingen är den andra lik. Du kommer att utvecklas som person och i din yrkesroll som sjuksköterska och konsult, få nya kunskaper, träffa många nya kollegor, uppleva olika arbetsatmosfärer och se hur olika avdelningar och verksamheter är uppbyggda. Om kunden är mycket nöjd kommer de gärna se att du kommer tillbaka till samma arbetsplats igen. Du som konsult är vår viktigaste tillgång. Detta visar vi genom att bland annat erbjuda bra ersättningar. När du är ute på uppdrag hos en kund så presenterar du Mix Medicare. Din kompetens och arbetsinsats visar vad vi har att erbjuda våra kunder. Nöjda kunder liksom konsulter ger alla oss alla fler uppdrag. Vi har bestämt oss för att skapa Sveriges mest efterfrågade och kompetenta bemanningsföretag inom hälsa och sjukvård! Varje dag är en ny möjlighet! Kort om Mix Medicare - Mix Medicare är idag ett medelstort bemanningsföretag med många spännande uppdrag. - Mix Medicare är ett auktoriserat och ISO-certifierat bemannings- och rekryteringsföretag. - Vi är verksamma inom hälsa och sjukvård samt äldreomsorg. - Vi är verksamma sedan 2002 med tyngdpunkt primärt i Stockholms län. - Vi är medlemmar i tjänsteföretagens arbetsgivarförbund Almega och Bemanningsföretagen. - Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Unionen och Kommunal. - Samtliga våra medarbetare är försäkrade och har ett gott försäkringsskydd. - Vi har ansvarsförsäkring och är skyddade vid sakskada, förmögenhetsskada och förmögenhetsbrott.
Företag: MIX MEDICARE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-11
Sök fler jobb liknande: lediga Är du vår nya kollega och konsult? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du vår nya kollega och konsult?

Är du vår nya kollega och konsult?
MIX MEDICARE AB Till vår kund som erbjuder socialpsykiatrisk sjukvård söker vi just nu dig som är sjuksköterska med kortare liksom längre erfarenhet av psykiatrivård. Det är meriterande om du har påbyggnadsutbildning inom psykiatri. Urval genomförs löpande liksom tillsättning görs omgående! För att lyckas långsiktigt hos oss som konsult bör du tycka om att ta olika typer av uppdrag, under olika tider på dygnet och på olika platser i Stockholm. Vi ser gärna att du har god självkännedom, förmåga till helhetssyn samt har ett konsultativt och professionellt förhållningssätt. Vår rekryteringspolicy finns på hemsidan, se www.mixmedicare.se, Om företaget och Rekryteringspolicy. Det finns många positiva fördelar med att arbeta som konsult hos oss och några av dem är följande. Du har möjlighet att lära dig väldigt mycket nytt på varje arbetsplats. Ingen är den andra lik. Du kommer att utvecklas som person och i din yrkesroll som sjuksköterska och konsult, få nya kunskaper, träffa många nya kollegor, uppleva olika arbetsatmosfärer och se hur olika avdelningar och verksamheter är uppbyggda. Om kunden är mycket nöjd kommer de gärna se att du kommer tillbaka till samma arbetsplats igen. Du som konsult är vår viktigaste tillgång. Detta visar vi genom att bland annat erbjuda bra ersättningar. När du är ute på uppdrag hos en kund så presenterar du Mix Medicare. Din kompetens och arbetsinsats visar vad vi har att erbjuda våra kunder. Nöjda kunder liksom konsulter ger alla oss alla fler uppdrag. Vi har bestämt oss för att skapa Sveriges mest efterfrågade och kompetenta bemanningsföretag inom hälsa och sjukvård! Varje dag är en ny möjlighet! Kort om Mix Medicare - Mix Medicare är idag ett medelstort bemanningsföretag med många spännande uppdrag. - Mix Medicare är ett auktoriserat och ISO-certifierat bemannings- och rekryteringsföretag. - Vi är verksamma inom hälsa och sjukvård samt äldreomsorg. - Vi är verksamma sedan 2002 med tyngdpunkt primärt i Stockholms län. - Vi är medlemmar i tjänsteföretagens arbetsgivarförbund Almega och Bemanningsföretagen. - Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Unionen och Kommunal. - Samtliga våra medarbetare är försäkrade och har ett gott försäkringsskydd. - Vi har ansvarsförsäkring och är skyddade vid sakskada, förmögenhetsskada och förmögenhetsbrott.
Företag: MIX MEDICARE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-27
Sök fler jobb liknande: lediga Är du vår nya kollega och konsult? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du vår nya kollega och konsult?

Läkare - allmänmedicin
Mix Medicare söker 2 nya kollegor och konsulter Till två av våra kunder som bedriver närsjukvård söker vi just nu dig som är läkare med kortare liksom längre erfarenhet av allmänmedicin. Det är meriterande om du har specialistutbildning inom allmänmedicin. Urval genomförs löpande liksom tillsättning kan görs omgående! För att lyckas långsiktigt hos oss som konsult bör du tycka om att ta olika typer av uppdrag, under olika tider på dygnet och på olika platser i Stockholm. Vi ser gärna att du har god självkännedom, förmåga till helhetssyn samt har ett konsultativt och professionellt förhållningssätt. Några av våra värdeord är engagemang, flexibilitet och tillgänglighet. Det finns många positiva fördelar med att arbeta som konsult hos oss och några av dem är följande. Du får möjlighet att träffa nya professionella medarbetare och får inblick i nya verksamheter. Du kommer att utvecklas som person och i din yrkesroll som läkare och konsult. Våra konsulter får nya kunskaper, träffar många nya kollegor, upplever olika arbetsatmosfärer och ser hur olika avdelningar och verksamheter är uppbyggda. Om kunden är mycket nöjd kommer de gärna se att du kommer tillbaka till samma arbetsplats igen. Du som konsult är vår viktigaste tillgång. Detta visar vi genom att bland annat erbjuda bra ersättningar och möjligheter till professionell utveckling. När du är ute på uppdrag hos en kund så presenterar du Mix Medicare. Din kompetens och arbetsinsats visar vad vi har att erbjuda våra kunder. Nöjda kunder liksom konsulter ger alla oss alla fler uppdrag. Vi har bestämt oss för att skapa Sveriges mest efterfrågade och kompetenta bemanningsföretag inom hälsa och sjukvård! Varje dag är en ny möjlighet! Kort om Mix Medicare - Mix Medicare är idag ett medelstort bemanningsföretag med många spännande uppdrag. - Mix Medicare är ett auktoriserat och ISO-certifierat bemannings- och rekryteringsföretag. - Vi är verksamma inom hälsa och sjukvård samt äldreomsorg. - Vi är verksamma sedan 2002 med tyngdpunkt primärt i Stockholms län. - Vi är medlemmar i tjänsteföretagens arbetsgivarförbund Almega och Bemanningsföretagen. - Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Unionen och Kommunal. - Samtliga våra medarbetare är försäkrade och har ett gott försäkringsskydd. - Vi har ansvarsförsäkring och är skyddade vid sakskada, förmögenhetsskada och förmögenhetsbrott. Vill du veta mer om tjänsten eller verksamheten? Kontakta verksamhetschef Arnold Wittman på tel. 08- 741 13 96 alt. 070-731 70 40. Välkommen med din ansökan!
Företag: MIX MEDICARE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-09
Sök fler jobb liknande: lediga Läkare - allmänmedicin jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Läkare - allmänmedicin

Sjuksköterskor med passion för specialisering
Mix Medicare har fått uppdraget att hjälpa Kund med att rekrytera kompetenta sjuksköterskor med passion för att arbeta med specialiserad och högspecialiserad sjukvård. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete på slutenvårdsavdelning. Urval genomförs löpande liksom kandidatförslag lämnas omgående till kund! Mix Medicare är ditt lokala bemanningsföretag. För att lyckas långsiktigt hos oss som konsult bör du tycka om att ta olika typer av uppdrag, under olika tider på dygnet och på olika platser i Stockholm. Vi ser gärna att du har god självkännedom, förmåga till helhetssyn samt har ett konsultativt och professionellt förhållningssätt. Vår rekryteringspolicy finns på hemsidan, se www.mixmedicare.se, Om företaget och Rekryteringspolicy. Det finns många positiva fördelar med att arbeta som konsult hos oss och några av dem är följande. Du har möjlighet att lära dig väldigt mycket nytt på varje arbetsplats. Ingen är den andra lik. Du kommer att utvecklas som person och i din yrkesroll som sjuksköterska och konsult, få nya kunskaper, träffa många nya kollegor, uppleva olika arbetsatmosfärer och se hur olika avdelningar och verksamheter är uppbyggda. Om kunden är mycket nöjd kommer de gärna se att du kommer tillbaka till samma arbetsplats igen. Du som konsult är vår viktigaste tillgång. Detta visar vi genom att bland annat erbjuda bra ersättningar. När du är ute på uppdrag hos en kund så presenterar du Mix Medicare. Din kompetens och arbetsinsats visar vad vi har att erbjuda våra kunder. Nöjda kunder liksom konsulter ger alla oss alla fler uppdrag. Vi har bestämt oss för att skapa Sveriges mest efterfrågade och kompetenta bemanningsföretag inom hälsa och sjukvård! Varje dag är en ny möjlighet! Kort om Mix Medicare - Mix Medicare är idag ett medelstort bemanningsföretag med många spännande uppdrag. - Mix Medicare är ett auktoriserat och ISO-certifierat bemannings- och rekryteringsföretag. - Vi är verksamma inom hälsa och sjukvård samt äldreomsorg. - Vi är verksamma sedan 2002 med tyngdpunkt primärt i Stockholms län. - Vi är medlemmar i tjänsteföretagens arbetsgivarförbund Almega och Bemanningsföretagen. - Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Unionen och Kommunal. - Samtliga våra medarbetare är försäkrade och har ett gott försäkringsskydd. - Vi har ansvarsförsäkring och är skyddade vid sakskada, förmögenhetsskada och förmögenhetsbrott.
Företag: MIX MEDICARE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-16
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor med passion för specialisering jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor med passion för specialisering

Sjuksköterska inom äldreomsorg i Botkyrka
MIX MEDI CARE AKTIEBOLAG; Stockholm; 2 platser. Mix Medicare AB är ett ISO certifierad/auktoriserad tjänsteföretag som arbetar med rekrytering och uthyrning av sjukvårdspersonal inom hälsosjukvård och äldreomsorg. Vi samarbetar med både landsting och kommun och privata vårdgivare. Just nu söker vi 2 sjuksköterskor för kunds räkning på deltid och vill komma i kontakt med dig som är initiativrik samt har en god samarbetsförmåga med dokumenterat bra erfarenhet .
Företag: MIX MEDICARE AB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 01-23
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska inom äldreomsorg i Botkyrka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska inom äldreomsorg i Botkyrka

Allmän sjuksköterska inom äldreomsorg
MIX MEDI CARE AKTIEBOLAG; Stockholm; 3 platser. Mix Medicare AB är ett ISO certifierad/auktoriserad tjänsteföretag som arbetar med rekrytering och uthyrning av sjukvårdspersonal inom hälsosjukvård och äldreomsorg. Vi samarbetar med både landsting och kommun och privata vårdgivare. Just nu söker vi 3 sjuksköterskor för kunds räkning på deltid och vill komma i kontakt med dig som är initiativrik samt har en god samarbetsförmåga med dokumenterat bra erfarenhet .
Företag: MIX MEDICARE AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 01-23
Sök fler jobb liknande: lediga Allmän sjuksköterska inom äldreomsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Allmän sjuksköterska inom äldreomsorg

Allmän sjuksköterska inom äldreomsorg
MIX MEDI CARE AKTIEBOLAG; Stockholm; 3 platser. Mix Medicare AB är ett ISO certifierad/auktoriserad tjänsteföretag som arbetar med rekrytering och uthyrning av sjukvårdspersonal inom hälsosjukvård och äldreomsorg. Vi samarbetar med både landsting och kommun och privata vårdgivare. Just nu söker vi 3 sjuksköterskor för kunds räkning på deltid och vill komma i kontakt med dig som är initiativrik samt har en god samarbetsförmåga med dokumenterat bra erfarenhet .
Företag: MIX MEDICARE AB
Ort: Nacka
Publicerad : 01-23
Sök fler jobb liknande: lediga Allmän sjuksköterska inom äldreomsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Allmän sjuksköterska inom äldreomsorg

Sjuksköterska med specialist inom psykiatri
MIX MEDI CARE AKTIEBOLAG; Stockholm; 3 platser. Mix Medicare AB är ett ISO certifierad/auktoriserad tjänsteföretag som arbetar med rekrytering och uthyrning av sjukvårdspersonal inom hälsosjukvård och äldreomsorg. Vi samarbetar med både landsting och kommun och privata vårdgivare. Just nu söker vi 3 sjuksköterskor för kunds räkning på deltid och vill komma i kontakt med dig som är initiativrik samt har en god samarbetsförmåga med dokumenterat bra erfarenhet .
Företag: MIX MEDICARE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-23
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska med specialist inom psykiatri jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska med specialist inom psykiatri

Operationssköterska för omgående anställning
Önskad kompetens Vi söker nu till vår verksamhet en operationssköterska som är ansvarstagande, självgående och trygg i sin yrkesroll. Du ska kunna utföra sedvanliga arbetsuppgifter på en dagkirurgisk verksamhet.Har du andra erfarenheter inom exempelvis akutsjukvård, psykiatri eller äldrevård är det meriterande. Det är också meriterande om du har vidareutbildning inom din yrkesinriktning. Start: snarast möjligt. Vi ser gärna att du är öppen för nya utmaningar, flexibel och samarbetsvillig. Att arbeta hos på Mix Medicare Vill du ha ett stimulerande arbete och utvecklande arbetsuppgifter? Vill du skapa dig en bred erfarenhet? Vill du ha möjlighet till flexibla arbetstider? Vill du ha en bra löneutveckling? Mix Medicare är ditt naturliga nästa steg! Mix Medicare är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag som samarbetar med kommun, landsting och privata vårdföretag. Mera information finns på www.mixmedicare.se. Jobbeskrivning Det positiva med att arbeta som konsult hos oss är att du har möjlighet att lära dig väldigt mycket nytt på varje arbetsplats. Ingen är den andra lik! Du kommer att utvecklas som person och i din yrkesroll som sjuksköterska, få nya kunskaper, träffa många nya kollegor, uppleva olika arbetsatmosfärer och se hur olika avdelningar och verksamheter är uppbyggda. Mix Medicare erbjuder tillsvidare-, deltids- och vid- behovsanställning (att vara tillgänglig som resurs när behov uppstår). Vi erbjuder både korta och långa uppdrag. Många har andra jobb vid sidan av uppdrag hos oss. Vårt erbjudande Vi på Mix Medicare vet att arbetet som sjuksköterska ibland kan vara tufft och utmanande. Vi vill gärna balansera upp detta genom att erbjuda en arbetsplats som kännetecknas av gemenskap, trivsel och personlig utveckling. Vi vill helt enkelt erbjuda Sveriges snart mest efterfrågade bemanningsföretag. Mix Medicare är medlem i Almega (tjänsteföretagens arbetsgivarförbund inom Svenskt Näringsliv) samt Bemanningsföretagen. Vi har kollektivavtal med Kommunal och Vårdförbundet. All vår personal erbjuds olika förmåner efter behov och önskemål och har ett gott försäkringsskydd.
Företag: MIX MEDICARE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-11
Sök fler jobb liknande: lediga Operationssköterska för omgående anställning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Operationssköterska för omgående anställning

Narkossköterska för omgående anställning
Önskad kompetens Vi söker nu till vår verksamhet en narkossköterska som är ansvarstagande, självgående och trygg i sin yrkesroll. Du ska kunna utföra sedvanliga arbetsuppgifter på en dagkirurgisk verksamhet.Har du andra erfarenheter inom exempelvis akutsjukvård, psykiatri eller äldrevård är det meriterande. Det är också meriterande om du har vidareutbildning inom din yrkesinriktning. Start: snarast möjligt. Vi ser gärna att du är öppen för nya utmaningar, flexibel och samarbetsvillig. Att arbeta hos på Mix Medicare Vill du ha ett stimulerande arbete och utvecklande arbetsuppgifter? Vill du skapa dig en bred erfarenhet? Vill du ha möjlighet till flexibla arbetstider? Vill du ha en bra löneutveckling? Mix Medicare är ditt naturliga nästa steg! Mix Medicare är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag som samarbetar med kommun, landsting och privata vårdföretag. Mera information finns på www.mixmedicare.se. Jobbeskrivning Det positiva med att arbeta som konsult hos oss är att du har möjlighet att lära dig väldigt mycket nytt på varje arbetsplats. Ingen är den andra lik! Du kommer att utvecklas som person och i din yrkesroll som sjuksköterska, få nya kunskaper, träffa många nya kollegor, uppleva olika arbetsatmosfärer och se hur olika avdelningar och verksamheter är uppbyggda. Mix Medicare erbjuder tillsvidare-, deltids- och vid- behovsanställning (att vara tillgänglig som resurs när behov uppstår). Vi erbjuder både korta och långa uppdrag. Många har andra jobb vid sidan av uppdrag hos oss. Vårt erbjudande Vi på Mix Medicare vet att arbetet som sjuksköterska ibland kan vara tufft och utmanande. Vi vill gärna balansera upp detta genom att erbjuda en arbetsplats som kännetecknas av gemenskap, trivsel och personlig utveckling. Vi vill helt enkelt erbjuda Sveriges snart mest efterfrågade bemanningsföretag. Mix Medicare är medlem i Almega (tjänsteföretagens arbetsgivarförbund inom Svenskt Näringsliv) samt Bemanningsföretagen. Vi har kollektivavtal med Kommunal och Vårdförbundet. All vår personal erbjuds olika förmåner efter behov och önskemål och har ett gott försäkringsskydd.
Företag: MIX MEDICARE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-11
Sök fler jobb liknande: lediga Narkossköterska för omgående anställning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Narkossköterska för omgående anställning

Allmän sjuksköterska inom äldreomsorg i Håbo
MIX MEDI CARE AKTIEBOLAG; Stockholm; 3 platser. Mix Medicare AB är ett ISO certifierad/auktoriserad tjänsteföretag som arbetar med rekrytering och uthyrning av sjukvårdspersonal inom hälsosjukvård och äldreomsorg. Vi samarbetar med både landsting och kommun och privata vårdgivare. Just nu söker vi 3 sjuksköterskor för kunds räkning på deltid i Håbo och därför vill vi komma i kontakt med dig som är initiativrik samt har en god samarbetsförmåga med dokumenterat bra erfarenhet . För mer information kan du kontakta 08 7411394
Företag: MIX MEDICARE AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 02-13
Sök fler jobb liknande: lediga Allmän sjuksköterska inom äldreomsorg i Håbo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Allmän sjuksköterska inom äldreomsorg i Håbo

Allmän sjuksköterska inom äldreomsorg i Järfälla
MIX MEDI CARE AKTIEBOLAG; Stockholm; 2 platser. Mix Medicare AB är ett ISO certifierad/auktoriserad tjänsteföretag som arbetar med rekrytering och uthyrning av sjukvårdspersonal inom hälsosjukvård och äldreomsorg. Vi samarbetar med både landsting och kommun och privata vårdgivare. Just nu söker vi 2 sjuksköterskor för kunds räkning i Järfälla kommun och därför vill vi komma i kontakt med dig som är initiativrik samt har en god samarbetsförmåga med dokumenterat bra erfarenhet . För mer information kan du kontakta 08 7411394
Företag: MIX MEDICARE AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 02-13
Sök fler jobb liknande: lediga Allmän sjuksköterska inom äldreomsorg i Järfälla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Allmän sjuksköterska inom äldreomsorg i Järfälla

Allmän sjuksköterska inom geriatrik
MIX MEDI CARE AKTIEBOLAG; Stockholm; 3 platser. Mix Medicare AB är ett ISO certifierad/auktoriserad tjänsteföretag som arbetar med rekrytering och uthyrning av sjukvårdspersonal inom hälsosjukvård och äldreomsorg. Vi samarbetar med både landsting och kommun och privata vårdgivare. Mix Medicare är känd för att matcha alla löner för att personalen inte ska behöva vända sig till andra företag. Du ska vara nöjd när du jobbar med oss. Just nu söker vi 3 sjuksköterskor för kunds räkning i Stockholm och därför vill vi komma i kontakt med dig som är initiativrik samt har en god samarbetsförmåga med dokumenterat bra erfarenhet .
Företag: MIX MEDICARE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-13
Sök fler jobb liknande: lediga Allmän sjuksköterska inom geriatrik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Allmän sjuksköterska inom geriatrik

Allmän sjuksköterska inom operation
MIX MEDI CARE AKTIEBOLAG; Stockholm; 3 platser. Mix Medicare AB är ett ISO certifierad/auktoriserad tjänsteföretag som arbetar med rekrytering och uthyrning av sjukvårdspersonal inom hälsosjukvård och äldreomsorg. Vi samarbetar med både landsting och kommun och privata vårdgivare. Mix Medicare är känd för att matcha alla löner för att personalen inte ska behöva vända sig till andra företag. Du ska vara nöjd när du jobbar med oss. Just nu söker vi 3 operations sköterska för kunds räkning i Stockholm och därför vill vi komma i kontakt med dig som är initiativrik samt har en god samarbetsförmåga med dokumenterat bra erfarenhet .
Företag: MIX MEDICARE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-13
Sök fler jobb liknande: lediga Allmän sjuksköterska inom operation jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Allmän sjuksköterska inom operation

Sjuksköterska inom psykiatri
MIX MEDI CARE AKTIEBOLAG; Stockholm; 3 platser. Mix Medicare AB är ett ISO certifierad/auktoriserad tjänsteföretag som arbetar med rekrytering och uthyrning av sjukvårdspersonal inom hälsosjukvård och äldreomsorg. Vi samarbetar med både landsting och kommun och privata vårdgivare. Mix Medicare är känd för att matcha alla löner och du som sjuksköterska ska veta att du bli belönad utefter din prestation. Just nu söker vi 2 sjuksköterskor för kunds räkning i Huddinge på heltid och därför vill vi komma i kontakt med dig som är initiativrik samt har en god samarbetsförmåga .
Företag: MIX MEDICARE AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 02-14
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska inom psykiatri jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska inom psykiatri

Allmän sjuksköterska inom ASIH i Håbo
MIX MEDI CARE AKTIEBOLAG; Stockholm; 3 platser. Mix Medicare AB är ett ISO certifierad/auktoriserad tjänsteföretag som arbetar med rekrytering och uthyrning av sjukvårdspersonal inom hälsosjukvård och äldreomsorg. Vi samarbetar med både landsting och kommun och privata vårdgivare. Just nu söker vi 3 sjuksköterskor för kunds räkning på deltid i Håbo och därför vill vi komma i kontakt med dig som är initiativrik samt har en god samarbetsförmåga med dokumenterat bra erfarenhet . För mer information kan du kontakta 08 7411394
Företag: MIX MEDICARE AB
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 02-14
Sök fler jobb liknande: lediga Allmän sjuksköterska inom ASIH i Håbo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Allmän sjuksköterska inom ASIH i Håbo

Geriatriksköterska till nationell bemanningspool
Det råder stark efterfrågan av våra tjänster och vi söker nu till vår verksamhet dig som är geriatriksköterska och som är ansvarstagande, självgående och trygg i din yrkesroll. Du ska kunna utföra sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på ett äldreboende. Har du andra erfarenheter inom exempelvis akutsjukvård eller psykiatri är det meriterande. Det är också meriterande om du kan tänka dig att ingå i vår nationella bemanningspool. Start: snarast möjligt. Vi ser gärna att du är öppen för nya utmaningar, flexibel och samarbetsvillig. Att arbeta hos på Mix Medicare Vill du ha ett stimulerande arbete och utvecklande arbetsuppgifter? Vill du skapa dig en bred erfarenhet? Vill du ha möjlighet till flexibla arbetstider? Vill du ha en bra löneutveckling? Vi kan erbjuda boende till dig som inte är bosatt på orten!!! Mix Medicare är ditt naturliga nästa steg! Mix Medicare är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag som samarbetar med kommun, landsting och privata vårdföretag. Mera information finns på www.mixmedicare.se. Jobbeskrivning Det positiva med att arbeta som bemanningskonsult hos oss är att du har möjlighet att lära dig väldigt mycket nytt på varje arbetsplats. Ingen är den andra lik! Du kommer att utvecklas som person och i din yrkesroll som sjuksköterska, få nya kunskaper, träffa många nya kollegor, uppleva olika arbetsatmosfärer och se hur olika avdelningar och verksamheter är uppbyggda. Mix Medicare erbjuder tillsvidare-, deltids- och vid- behovsanställning (att vara tillgänglig som resurs när behov uppstår). Vi erbjuder både korta och långa uppdrag. Många har andra jobb vid sidan av uppdrag hos oss. Vårt erbjudande Vi på Mix Medicare vet att arbetet som sjuksköterska ibland kan vara tufft och utmanande. Vi vill gärna balansera upp detta genom att erbjuda en arbetsplats som kännetecknas av gemenskap, trivsel och personlig utveckling. Vi vill helt enkelt erbjuda Sveriges snart mest efterfrågade bemanningsföretag. Mix Medicare är medlem i Almega (tjänsteföretagens arbetsgivarförbund inom Svenskt Näringsliv) samt Bemanningsföretagen. Vi har kollektivavtal med Kommunal och Vårdförbundet. All vår personal erbjuds olika förmåner efter behov och önskemål och har ett gott försäkringsskydd.
Företag: MIX MEDICARE AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 02-24
Sök fler jobb liknande: lediga Geriatriksköterska till nationell bemanningspool jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Geriatriksköterska till nationell bemanningspool


Sök lediga jobb MIX MEDICARE AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se