MODERN ASSISTANS HANDELSBOLAG jobb - lediga jobb

MODERN ASSISTANS HANDELSBOLAG jobb MODERN ASSISTANS HANDELSBOLAG jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: MODERN ASSISTANS HANDELSBOLAG. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: MODERN ASSISTANS HANDELSBOLAG. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Hemtjänst i Enskede söker Vb/Usk- Stockholm

 2. vik. Samordnare Hemtjänst OMG- Stockholm

 3. Hemtjänst i Enskede söker 2st Vb/Usk med körkort- Stockholm

 4. Personlig assistent till Enskededalen- Stockholm

 5. Personlig assistent till Enskededalen OMG- Stockholm

 6. Personlig assistent Enskede (deltid)- Stockholm

 7. Personlig assistent deltid Enskededalen OMG- Stockholm

 8. Personlig assistent Enskededalen OMG- Stockholm

 9. Personlig assistent Dalen (Vikariat sommar)- Stockholm

 10. Personlig assistent Dalen (Vikariat sommar-höst)- Stockholm

 11. ENGAGERAD PERSONLIG ASSISTENT- Stockholm

 12. Personlig assistent Enskede (deltid)- Stockholm

 13. Assistent med erfarenhet missbruk- Stockholm

 14. Personlig assistent Enskede (Sommarjobb)- Stockholm

 15. 3 trygga assistenter till bebis (omedelbart)- Stockholm

 16. Usk/ssk till bebis (tillträde direkt)- Stockholm

 17. 2 trygga assistenter till bebis (omedelbart)- Stockholm

 18. Trygg assistent till bebis (omedelbart)- Stockholm

 19. Liten tjej söker trygg assistent- Haninge

 20. Liten tjej söker trygg assistent- Haninge

 21. Trygg vikarie till Enskede- Haninge

 22. Vi söker motiverad assistent- Stockholm

 23. Extrajobb/sommarjobb Enskede- Stockholm

 24. Assistent till man i Dalen- Stockholm

 25. Sommarjobb Enskede- Stockholm

 26. Trygg assistent till liten tjej- Stockholm

 27. Vi söker motiverad personlig assistent- Stockholm

 28. Assistent till man i Dalen- Stockholm

 29. Assistent Enskede- Stockholm

 30. Assistent i Dalen- Stockholm


Mer beskrivning

Hemtjänst i Enskede söker Vb/Usk
Modern assistans hemtjänst - Mindre hemtjänst i Enskede - Företaget har arbetat i området i 13 år - Både LSS och SOL - Blandad grupp med bra samarbete. - Vår värdegrund bygger på Engagemang och Förtroende. ................................ Tjänsterna - ca 80 % vikariat med chans till förlängning - Varannan helg. - 19000 (Vb) / 20000 (Usk) kr/mån beräknat på heltid (Ob tillkommer). - Friskvård 175 kr/mån. - Arbetskläder - Handledning/utbildning - Start i juli eller augusti ................................ Vad vi söker Erfarenhet: Från hemtjänst eller liknade vård och omsorgsarbete. Utbildning: Vårdbiträdesutbildning eller motsvarande, alt Usk. Egenskaper: Ansvarsfull, engagerad och stresstålig. Krav: Körkort. Kunna cykla. Tåla pälsdjur och rök. Behärska svenska i tal och skrift för att kunna kommunicera med kunder, personal och närstående, samt för att kunna dokumentera det egna arbetet. Det är meriterande om du är flexibel, kan ta egna beslut och har förståelse för människors olikheter. ................................ Besvara annonsen i ett worddokument eller pdf, där du beskriver vem du är som person. Därefter vill vi att du beskriver dig och dina erfarenheter i relation till annonstexten. Sist men inte minst vill vi gärna ha ditt cv med referenser till dina senaste uppdrag. Välkommen med din ansökan!
Företag: MODERN ASSISTANS HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Hemtjänst i Enskede söker Vb/Usk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hemtjänst i Enskede söker Vb/Usk

vik. Samordnare Hemtjänst OMG
Modern assistans hemtjänst - Mindre hemtjänst i Enskede - Företaget har arbetat i området i 13 år - Både LSS och SOL - Blandad grupp med bra samarbete. - Vår värdegrund bygger på Engagemang och Förtroende. ................................ Tjänsten - 75-100 % - Vikariat med möjlighet till förlängning. - Främst dagtid, kan diskuteras. - 21000 kr/mån beräknat på heltid (Ev Ob tillkommer). - Friskvård 175 kr/mån. - Arbetskläder - Handledning/utbildning - Start omgående. ................................ Vad vi söker Erfarenhet: Från hemtjänst eller liknade vård och omsorgsarbete. Intresse och erfarenhet av att planera kundbesök. Utbildning: USK eller motsvarande. Egenskaper: Ansvarsfull, engagerad, stresstålig. Krav: Körkort. Behärska svenska i tal och skrift för att kunna kommunicera med kunder, personal och närstående, samt för att kunna dokumentera det egna arbetet. Det är meriterande om du är flexibel, kan ta egna beslut och har förståelse för människors olikheter. ................................ Besvara annonsen i ett worddokument eller pdf, där du beskriver vem du är som person. Därefter vill vi att du beskriver dig och dina erfarenheter i relation till annonstexten. Sist men inte minst vill vi gärna ha ditt cv med referenser till dina senaste uppdrag. Välkommen med din ansökan!
Företag: MODERN ASSISTANS HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga vik. Samordnare Hemtjänst OMG jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: vik. Samordnare Hemtjänst OMG

Hemtjänst i Enskede söker 2st Vb/Usk med körkort
Modern assistans hemtjänst - Mindre hemtjänst i Enskede - Företaget har arbetat i området i 13 år - Både LSS och SOL - Blandad grupp med bra samarbete. - Vår värdegrund bygger på Engagemang och Förtroende. ................................ Tjänsterna - ca 75 % vikariat med chans till förlängning. Alt timanställning varierande schema. - Varannan helg. - 19000 (Vb) / 20000 (Usk) kr/mån beräknat på heltid (Ob tillkommer). - Friskvård 175 kr/mån. - Arbetskläder - Handledning/utbildning - Start i augusti ................................ Vad vi söker Erfarenhet: Från hemtjänst eller liknade vård och omsorgsarbete. Utbildning: Vårdbiträdesutbildning eller motsvarande, alt Usk. Egenskaper: Ansvarsfull, engagerad och stresstålig. Krav: Körkort. Kunna cykla. Tåla pälsdjur och rök. Behärska svenska i tal och skrift för att kunna kommunicera med kunder, personal och närstående, samt för att kunna dokumentera det egna arbetet. Det är meriterande om du är flexibel, kan ta egna beslut och har förståelse för människors olikheter. ................................ Besvara annonsen enligt följande mall: -Ett worddokument eller pdf, där du beskriver vem du är som person. -Därefter vill vi att du beskriver dig och dina erfarenheter i relation till annonstexten. -Sist men inte minst vill vi gärna ha ditt cv med referenser till dina senaste uppdrag. Välkommen med din ansökan!
Företag: MODERN ASSISTANS HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Hemtjänst i Enskede söker 2st Vb/Usk med körkort jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hemtjänst i Enskede söker 2st Vb/Usk med körkort

Personlig assistent till Enskededalen
Vi söker efter dig som vill arbeta som assistent till en pratglad man i Enskededalen som är 50+. Kunden vill ha hjälp med det mesta i sitt dagliga liv såsom hygien och matlagning; utföra ärenden till affär och apotek mm. Det finns hjälpmedel som taklift och möjlighet till ergonomiutbildning. Du ska kunna följa med till gymmet minst två dagar i veckan och hjälpa till med träningen. Vi erbjuder självklart introduktion där du får gå bredvid van personal under flera pass. Arbetstiderna är 11-18 tre dagar i veckan på ett rullande schema. För att det ska fungera behöver du tåla cigarettrök och pälsdjur.
Företag: MODERN ASSISTANS HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-06
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till Enskededalen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till Enskededalen

Personlig assistent till Enskededalen OMG
Vi söker efter dig som vill arbeta som assistent till en pratglad man i Enskededalen som är 50+. Kunden vill ha hjälp med det mesta i sitt dagliga liv såsom hygien och matlagning; utföra ärenden till affär och apotek mm. Det finns hjälpmedel som taklift och möjlighet till ergonomiutbildning. Du ska kunna följa med till gymmet och hjälpa till med träningen. Vi erbjuder självklart introduktion där du får gå bredvid van personal. Arbetstiderna är 11-18, 2-3 dagar i veckan på ett rullande schema. Eventuellt kan vi lägga upp schemat för dig med endast helger om det är ett önskemål. OBS! För att det ska fungera behöver du tåla cigarettrök och pälsdjur. Svara med en ansökan som relaterar till just detta arbetet. Beskriv dig själv som person och dina förhållanden idag. Berätta gärna hur du ser på att arbeta som assistent. Bifoga gärna foto. Bifoga en CV där det tydligt anges arbetsplats och arbetsuppgifter. Välkommen med din ansökan!
Företag: MODERN ASSISTANS HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-12
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till Enskededalen OMG jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till Enskededalen OMG

Personlig assistent Enskede (deltid)
Vi söker en tjej som som vill arbeta som assistent till en trevlig kvinna i Enskededalen. Arbetstiderna är 8.30-16 eller 16-22, 1-2 dagar i veckan på ett rullande schema. Kunden vill ha hjälp med det mesta i sitt dagliga liv såsom hygien och matlagning; assistera vid ärenden till affärer och utflykter. Arbetet kräver ingen formell utbildning eller erfarenhet, men vi tror att det kommer att fungera bäst om man som person kan kombinera att vara social, men också förstå och respektera kundens behov av integritet. Vi erbjuder självklart introduktion där du får gå bredvid van personal, samt möjlighet till ergonomiutbildning. OBS! Du behöver tåla pälsdjur eftersom kunden ibland har besök av en hund. Svara med en ansökan som relaterar till just detta arbetet. Beskriv dig själv som person och dina förhållanden idag. Berätta gärna hur du ser på att arbeta som assistent. Bifoga en CV där det tydligt anges arbetsplats och arbetsuppgifter. Välkommen med din ansökan!
Företag: MODERN ASSISTANS HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-11
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Enskede (deltid) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Enskede (deltid)

Personlig assistent deltid Enskededalen OMG
Vi söker efter dig som vill arbeta som assistent till en pratglad man i Enskededalen som är 50+. Kunden vill ha hjälp med det mesta i sitt dagliga liv såsom hygien och matlagning; utföra ärenden till affär och apotek mm. Det finns hjälpmedel som taklift och möjlighet till ergonomiutbildning. Du ska kunna följa med till gymmet och hjälpa till med träningen. Vi erbjuder självklart introduktion där du får gå bredvid van personal. Arbetstiderna är 11-18, 1-2 dagar i veckan på ett rullande schema. OBS! För att det ska fungera behöver du tåla cigarettrök och pälsdjur. Det är mycket meriterande men inget krav att ha erfarenhet av boendestöd och/eller psykiska funktionsnedsättningar, alternativt rehabilitering/stöd av missbruksproblematik. Svara med en ansökan som relaterar till just detta arbetet. Beskriv dig själv som person och dina förhållanden idag. Bifoga en CV där det tydligt anges arbetsplats och arbetsuppgifter. Bifoga foto. Välkommen med din ansökan!
Företag: MODERN ASSISTANS HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-30
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent deltid Enskededalen OMG jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent deltid Enskededalen OMG

Personlig assistent Enskededalen OMG
Vi söker efter dig som vill arbeta deltid som assistent till en pratglad man i Enskededalen som är 50+. Kunden vill ha hjälp med det mesta i sitt dagliga liv såsom hygien och matlagning; utföra ärenden till affär och apotek mm. Det finns hjälpmedel som taklift och möjlighet till ergonomiutbildning. Du ska kunna följa med till gymmet och hjälpa till med träningen. Vi erbjuder självklart introduktion där du får gå bredvid van personal. Arbetstiderna är 11-18, 1-2 dagar i veckan på ett rullande schema. OBS! För att det ska fungera behöver du tåla cigarettrök och pälsdjur. Det är mycket meriterande att ha erfarenhet av boendestöd och/eller psykiska funktionsnedsättningar, alternativt rehabilitering/stöd av missbruksproblematik. Svara med en ansökan som relaterar till just detta arbetet. Beskriv dig själv som person och dina förhållanden idag. Bifoga en CV där det tydligt anges arbetsplats och arbetsuppgifter. Bifoga foto. Välkommen med din ansökan!
Företag: MODERN ASSISTANS HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-08
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Enskededalen OMG jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Enskededalen OMG

Personlig assistent Dalen (Vikariat sommar)
Vi söker efter dig som vill arbeta som assistent till en trevlig man i Enskededalen som är 50+ under sommaren. Kunden vill ha hjälp med det mesta i sitt dagliga liv såsom hygien och matlagning; utföra ärenden till affär och apotek mm. Det finns hjälpmedel som taklift och möjlighet till ergonomiutbildning. Arbetet är dubbelbemannat dagtid. Kunden har MS och det är nödvändigt med erfarenhet som personlig assistent och av MS eller liknande muskelsjukdomar. Vi erbjuder självklart introduktion där du får gå bredvid van personal. Arbetstiderna är 8-16 och 16-22 samt 22-08. ........................................................................................................ Svara med en ansökan som relaterar till just detta arbetet. Beskriv dina erfarenheter, och dig själv som person och dina förhållanden idag. Bifoga en CV där det tydligt anges arbetsplats och arbetsuppgifter. Bifoga gärna foto. Välkommen med din ansökan! ............................................................................................................ Om företaget: Vi är ett mindre assistansföretag som har arbetat i Enskededalen i 15 år. Vårt företag kännetecknas av korta beslutsvägar och långsiktighet. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.modernassistans.se
Företag: MODERN ASSISTANS HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-09
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Dalen (Vikariat sommar) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Dalen (Vikariat sommar)

Personlig assistent Dalen (Vikariat sommar-höst)
Vi söker efter dig med erfarenhet som vill arbeta som assistent till en trevlig man i Enskededalen under slutet av sommaren och en bit in i höst. Vi tycker att vi är ett trevligt gäng som samarbetar och kämpar ihop. Nu behöver vi dig med erfarenhet som kan förstärka vår grupp. Kunden vill ha hjälp med det mesta i sitt dagliga liv såsom hygien och matlagning; utföra ärenden till affär och apotek mm. Det finns hjälpmedel som taklift och möjlighet till ergonomiutbildning. Kunden har stort behov av stöd att kommunicera med sin omgivning och det krävs därför mycket goda kunskaper i att tala och skriva svenska. Stödet sker både muntligt, skriftligt och via elektroniska hjälpmedel. Man förväntas dokumentera arbetet fortlöpande i datormiljö. Kunden tål ej rök eller parfym. Kundens vårdbehov är stort och det är mycket meriterande med utbildning som USK eller motsvarande. Vi erbjuder självklart en introduktionsperiod där du får gå bredvid van personal. Arbetstiderna är 8-16 och 16-22 samt 22-08. ........................................................................................................ Svara med en ansökan som relaterar till just detta arbetet. Beskriv dina erfarenheter, och dig själv som person och dina förhållanden idag. Beskriv vilka arbetstider som passar dig bäst och om du har ett löneanspråk. Bifoga en CV där det tydligt anges arbetsplats och arbetsuppgifter. Bifoga gärna foto. Välkommen med din ansökan! ............................................................................................................ Om företaget: Vi är ett mindre assistansföretag som har arbetat i Enskededalen i 15 år. Vårt företag kännetecknas av korta beslutsvägar och långsiktighet. Det vi tror oss vara riktigt bra på är att anpassa och ordna utbildningar som stärker personalen i sin viktiga roll. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.modernassistans.se
Företag: MODERN ASSISTANS HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-27
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Dalen (Vikariat sommar-höst) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Dalen (Vikariat sommar-höst)

ENGAGERAD PERSONLIG ASSISTENT
Att leva med handikapp är inte lätt. Att leva med handikapp och en outredd problematik med slem i luftvägarna som påverkar andningen är svårt. Dessutom har jag ibland jobbiga kramper och försämrade kognitiva förmågor. Men, när jag mår bra är jag på gott humör och då vill jag hitta på saker om dagsformen tillåter. Jag är en man på 50+ som tycker om att träna och med dig som engagerad coach blir min livskvalitet enormt mycket bättre. Jag tycker mycket om sport och ser gärna på motorsport och fotboll tillsammans med dig. Musik är en självklar del av min vardag. Du som söker måste ha en stor portion empati och tålamod så du kan förstå min situation. Fysisk och psykisk styrka är viktiga förmågor du bör ha för det är ett tufft och fartfyllt arbete som kräver engagemang och samarbete. Du bör ha en äkta vilja att hjälpa mig på vägen mot ett bättre liv. Du måste vara ickerökare då jag inte tål cigarettrök. I vardagen har jag ett stort behov av stöd att kommunicera med min omgivning och det krävs därför goda kunskaper i att tala och skriva svenska. Du behöver dessutom kunna dokumentera arbetet fortlöpande. Jag har engagerade assistenter runt mig idag som känner mig väl och som kommer att hjälpa till med introduktion. Det finns också hjälpmedel och möjlighet till ergonomiutbildning. Ditt engagemang och din empati enligt ovan är viktigare för mig än att du har utbildning. Det är naturligtvis en merit om du har erfarenhet som personlig assistent men det är inget krav. Försök beskriva dina egenskaper så gott du kan i relation till det jag beskrivit. ....................................................................................................... Svara med en ansökan som relaterar till just detta arbetet. Bifoga gärna foto. Modern Assistans är ett mindre assistansföretag som har arbetat i Enskede med omnejd i 15 år. Vårt företag kännetecknas av korta beslutsvägar och långsiktighet. Det vi tror oss vara riktigt bra på är att anpassa och ordna utbildningar utifrån kundens behov, vilket stärker personalen i sin viktiga roll som assistent. Vi erbjuder våra personliga assistenter friskvård, handledning och utbildning. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.modernassistans.se Välkommen med din ansökan!
Företag: MODERN ASSISTANS HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-17
Sök fler jobb liknande: lediga ENGAGERAD PERSONLIG ASSISTENT jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ENGAGERAD PERSONLIG ASSISTENT

Personlig assistent Enskede (deltid)
Vi söker efter dig med erfarenhet som vill arbeta som assistent till en trevlig kund nu i höst. Vi tycker att vi är ett trevligt gäng som samarbetar och kämpar ihop. Nu behöver vi dig med erfarenhet som kan förstärka vår grupp. Kunden vill ha hjälp med det mesta i sitt dagliga liv såsom hygien och matlagning; hjälp att utföra ärenden till affär och apotek mm. Det finns hjälpmedel som taklift och möjlighet till ergonomiutbildning. Kunden har behov av stöd att kommunicera med sin omgivning och det krävs därför mycket goda kunskaper i att tala och skriva svenska. Stödet sker både muntligt och skriftligt. Man förväntas dokumentera arbetet fortlöpande i datormiljö. Kunden tål ej rök eller parfym. Kundens vårdbehov är stort och det är mycket meriterande med utbildning som USK eller motsvarande. Vi erbjuder självklart en introduktionsperiod där du får gå bredvid van personal. Arbetstiderna är 8-16 och 16-22 samt 22-08. ........................................................................................................ Svara med en ansökan som relaterar till just detta arbetet. Beskriv dina erfarenheter, och dig själv som person och dina förhållanden idag. Beskriv vilka arbetstider som passar dig bäst och om du har ett löneanspråk. Bifoga en CV där det tydligt anges arbetsplats och arbetsuppgifter. Bifoga gärna foto. Välkommen med din ansökan! ............................................................................................................ Om företaget: Vi är ett mindre assistansföretag som har arbetat i Enskededalen i 15 år. Vårt företag kännetecknas av korta beslutsvägar och långsiktighet. Det vi tror oss vara riktigt bra på är att anpassa och ordna utbildningar som stärker personalen i sin viktiga roll. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.modernassistans.se
Företag: MODERN ASSISTANS HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-24
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Enskede (deltid) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Enskede (deltid)

Assistent med erfarenhet missbruk
Vi söker efter dig med erfarenhet som vill arbeta som assistent till en av våra kunder på deltid i Enskede. Arbetstiderna är ca 12-19 och vi behöver dig som kan arbeta 2-3 pass i veckan. Kunden vill ha hjälp med det mesta i sitt dagliga liv såsom hygien och matlagning; pep vid träning, hjälp att utföra ärenden till affär och apotek mm. Kunden har behov av stöd att kommunicera med sin omgivning och det krävs därför mycket goda kunskaper i att tala och skriva svenska. Stödet sker både muntligt och skriftligt. Kundens omsorgsbehov är omfattande och kräver mental och fysisk styrka. Det är viktigt med erfarenhet från arbete med missbruksproblematik. Obs! Det är viktigt att tåla cigarettrök. Vi erbjuder självklart en introduktionsperiod där du får gå bredvid van personal. Vi erbjuder även handledning och stöd från arbetsgivaren och övriga gruppen genom regelbundna personalmöten. Det finns hjälpmedel som taklift och möjlighet till ergonomiutbildning. ........................................................................................................ Svara med en ansökan som relaterar till just detta arbetet. Beskriv dina erfarenheter, och dig själv som person och dina förhållanden idag. Ange även löneanspråk. Bifoga en CV där det tydligt anges arbetsplats och arbetsuppgifter. Bifoga gärna foto. Välkommen med din ansökan! ............................................................................................................ Om företaget: Vi är ett mindre assistansföretag som har arbetat i Enskededalen i 15 år. Vårt företag kännetecknas av korta beslutsvägar och långsiktighet. Det vi tror oss vara riktigt bra på är att anpassa och ordna utbildningar som stärker personalen i sin viktiga roll. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.modernassistans.se
Företag: MODERN ASSISTANS HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-24
Sök fler jobb liknande: lediga Assistent med erfarenhet missbruk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assistent med erfarenhet missbruk

Personlig assistent Enskede (Sommarjobb)
Söker du ett engagerande arbete under sommaren? Vi söker efter dig med viss erfarenhet som vill arbeta som assistent till våra kunder i sommar. Vi tycker att vi är ett trevligt gäng som samarbetar och kämpar ihop. Nu behöver vi dig som kan förstärka vår grupp under semestertider och kanske längre. Kunderna vill ha hjälp med det mesta i sitt dagliga liv såsom hygien och matlagning; utföra ärenden till affär och apotek mm. Det finns hjälpmedel som taklift och möjlighet till ergonomiutbildning. Arbetstiderna är 8-16 och 16-22 samt 22-08. En del kunder har stort behov av stöd att kommunicera med sin omgivning och det krävs därför goda kunskaper i att tala och skriva svenska. Man förväntas dokumentera arbetet fortlöpande. Personkemin med kunden, ansvarstagande samt intresse för arbetet är det viktigaste för oss i urvalsprocessen. Vi erbjuder självklart en introduktionsperiod där du får gå bredvid van personal. ........................................................................................................ Svara med en ansökan som relaterar till just detta arbetet. Beskriv dina erfarenheter, och dig själv som person och dina förhållanden idag. Beskriv vilka arbetstider som passar dig bäst och om du har ett löneanspråk. Bifoga ansökan i en egen fil, det är innehållet som vi är intresserade av, inte utformningen eller stavning. Foto är trevligt men inget krav. Välkommen med din ansökan! ............................................................................................................ Om företaget: Vi är ett mindre assistansföretag som har arbetat i Enskede i 15 år. Vårt företag kännetecknas av korta beslutsvägar och långsiktighet. Det vi tror oss vara riktigt bra på är att anpassa och ordna utbildningar som stärker personalen i sin viktiga roll. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.modernassistans.se
Företag: MODERN ASSISTANS HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-02
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Enskede (Sommarjobb) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Enskede (Sommarjobb)

3 trygga assistenter till bebis (omedelbart)
Bli en trygg del av "Lillens" vardag! Vi har fått hedersuppdraget att organisera assistansen runt Lillen som är 7 månader och snart ska åka hem från sjukhuset till sitt hem i södra stor-Stockholm. Hon är för tidigt född och behöver uppsikt dygnet runt så att syrgasen och annat fungerar som det ska. I övrigt är hon en livlig och glad bebis. I arbetet förekommer ofta att lyfta/bära samt medicinering och en hel del träning för att stimulera och utveckla flickans färdigheter både motoriskt och kognitivt. Du som söker får gärna ha erfarenhet av att arbeta med barn, har du även erfarenhet att arbeta med barn med funktionshinder är detta ett plus. Stor vikt läggs dock vid personliga egenskaper som att du är omtänksam och närvarande samt att du är social och fungerar ihop med familjen. Du kommer att ha mycket kontakt med SöS och andra vårdgivare. Därför är det viktigt att du är trygg, lugn och bra på att samarbeta. Vi erbjuder en dagtjänst, en kvällstjänst och en nattjänst. Om du trivs finns möjlighet till fast tjänst. Du behöver vara rökfri och behärska Svenska i tal och skrift för dokumentation och rapportering. Endast svar via mejl där du berättar om dig själv som person, dina intressen och dina erfarenheter. Skicka även med ett cv med dina senaste uppdrag och utbildningar. Ange ditt lönekrav vid ansökan. Ange också om du föredrar dag, kväll eller natt. Välkommen till oss med din ansökan! ----------------------------------------------------------------------------------- Om oss: Modern Assistans är ett litet oberoende företag med korta beslutsvägar. Vårt företag har bedrivit personlig assistans i 16 år och vi har en stomme av erfarna assistenter med mer än 10 år med oss. Vi erbjuder friskvårdsbidrag om 175 kr/mån, arbetskläder och möjlighet att regelbundet träffa sina kollegor under betald mötestid och proffesionell handledning. Vi erbjuder skräddarsydd utbildning för att möta kundens behov, samt allmänna kurser som ergonomi och HLR 1 gång per år för varje anställd. Vi har egna skyddsombud och prioriterar en säker och god arbetsmiljö. Vi använder FAST-systemet för tidsrapportering och journalföring. Enligt vår policy skall du ha ett utdrag ur belastningsregistret för att få börja som personlig assistent hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så det är bra om du beställer hem registerutdraget så snart som möjligt. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/.
Företag: MODERN ASSISTANS HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga 3 trygga assistenter till bebis (omedelbart) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 3 trygga assistenter till bebis (omedelbart)

Usk/ssk till bebis (tillträde direkt)
Bli en trygg del av "Lillens" vardag! Vi har fått hedersuppdraget att organisera assistansen runt Lillen som är 7 månader och snart ska åka hem från sjukhuset till sitt hem i södra stor-Stockholm. Du kommer att fungera som flickans stora stöd då hon behöver mycket hjälp med alla grundläggande behov. Hon är för tidigt född och behöver uppsikt dygnet runt så att syrgasen och annat fungerar som det ska. I övrigt är hon en livlig och glad bebis. I arbetet förekommer ofta att lyfta/bära samt medicinering och en hel del träning för att stimulera och utveckla flickans färdigheter både motoriskt och kognitivt. Det är även viktigt att leka med glädje och vara en del av en fungerande vardag för familjen. Du kommer att få ett flertal kollegor och det är en förutsättning för Lillens vardag att samarbetet mellan assistenter och familjen fungerar. Du kommer att ha mycket kontakt med SöS och andra vårdgivare. Därför är det viktigt att du är trygg, lugn och bra på att samarbeta. Framför allt söker vi dig som vill arbeta 75-100 % dagtid, men det kommer även att finnas kvällar vid intresse. Om du trivs finns möjlighet till fast tjänst. Du behöver vara rökfri och behärska Svenska i tal och skrift för dokumentation och rapportering. Endast svar via mejl där du berättar om dig själv som person, dina intressen och dina erfarenheter. Skicka även med ett cv med dina senaste uppdrag och utbildningar. Ange ditt lönekrav vid ansökan. Välkommen till oss med din ansökan! ----------------------------------------------------------------------------------- Om oss: Modern Assistans är ett litet oberoende företag med korta beslutsvägar. Vårt företag har bedrivit personlig assistans i 16 år och vi har en stomme av erfarna assistenter med mer än 10 år med oss. Vi erbjuder friskvårdsbidrag om 175 kr/mån, arbetskläder och möjlighet att regelbundet träffa sina kollegor under betald mötestid och proffesionell handledning. Vi erbjuder skräddarsydd utbildning för att möta kundens behov, samt allmänna kurser som ergonomi och HLR 1 gång per år för varje anställd. Vi har egna skyddsombud och prioriterar en säker och god arbetsmiljö. Vi använder FAST-systemet för tidsrapportering och journalföring. Enligt vår policy skall du ha ett utdrag ur belastningsregistret för att få börja som personlig assistent hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så det är bra om du beställer hem registerutdraget så snart som möjligt. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/.
Företag: MODERN ASSISTANS HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Usk/ssk till bebis (tillträde direkt) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Usk/ssk till bebis (tillträde direkt)

2 trygga assistenter till bebis (omedelbart)
Bli en trygg del av "Lillens" vardag! Lillen är 10 månader och bor i södra stor-Stockholm. Hon är för tidigt född och behöver uppsikt dygnet runt så att syrgasen och annat fungerar som det ska. I övrigt är hon en livlig och glad bebis. I arbetet förekommer ofta att lyfta/bära samt medicinering och en hel del träning för att stimulera och utveckla Lillens färdigheter både motoriskt och kognitivt. Du som söker får gärna ha erfarenhet av att arbeta med barn, har du även erfarenhet att arbeta med barn med funktionshinder är detta ett plus. Stor vikt läggs dock vid personliga egenskaper som att du är omtänksam och närvarande, samt att du är social och fungerar ihop med resten av familjen. Du kommer att ha mycket kontakt med SöS och andra vårdgivare. Därför är det viktigt att du är trygg, lugn och bra på att samarbeta. Vi erbjuder varierande arbetstider till en början. Om du trivs finns möjlighet till fast tjänst med ett schema. Du behöver vara rökfri. Det är viktigt och behärska Svenska i tal och skrift för dokumentation och rapportering. Endast svar via mejl där du berättar om dig själv som person, dina intressen och dina erfarenheter. Skicka även med ett cv med dina senaste uppdrag och utbildningar. Foto är trevligt men inget krav. Ange ditt lönekrav vid ansökan. Intervjuer sker fortlöpande så svara gärna direkt om du tycker det verkar intressant. Välkommen till oss med din ansökan! ----------------------------------------------------------------------------------- Om oss: Modern Assistans är ett litet oberoende företag med korta beslutsvägar. Vårt företag har bedrivit personlig assistans i 16 år och vi har en stomme av erfarna assistenter med mer än 10 år med oss. Vi erbjuder friskvårdsbidrag om 175 kr/mån, arbetskläder och möjlighet att regelbundet träffa sina kollegor. Vi erbjuder skräddarsydd utbildning för att möta kundens behov, samt allmänna kurser som ergonomi och HLR 1 gång per år för varje anställd. Vi har egna skyddsombud och prioriterar en säker och god arbetsmiljö. Vi använder FAST-systemet för tidsrapportering och journalföring. Enligt vår policy skall du ha ett utdrag ur belastningsregistret för att få börja som personlig assistent hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så det är bra om du beställer hem registerutdraget så snart som möjligt. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/.
Företag: MODERN ASSISTANS HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-22
Sök fler jobb liknande: lediga 2 trygga assistenter till bebis (omedelbart) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2 trygga assistenter till bebis (omedelbart)

Trygg assistent till bebis (omedelbart)
Bli en trygg del av "Lillens" vardag! Lillen är 11 månader och bor i Enskede/Stockholm med sin familj. Hon är för tidigt född och behöver uppsikt dygnet runt så att syrgasen och annat fungerar som det ska. Hon är infektionskänslig. I övrigt är hon en livlig och glad bebis. I arbetet förekommer ofta att lyfta/bära samt medicinering och en hel del träning och lek för att stimulera och utveckla Lillens färdigheter, både motoriskt och kognitivt. Du som söker får gärna ha erfarenhet av att arbeta med barn, har du även erfarenhet att arbeta med barn med funktionshinder är detta ett plus. Stor vikt läggs dock vid personliga egenskaper som att du är omtänksam och närvarande, samt att du är social och fungerar ihop med resten av familjen. Du kommer att ha en del kontakt med SöS och andra vårdgivare. Därför är det viktigt att du är trygg, lugn och bra på att samarbeta. Du behöver vara rökfri. Det är viktigt och behärska Svenska i tal och skrift för dokumentation och rapportering. Vi erbjuder varierande arbetstider till en början, sk timanställning. Endast svar via mejl där du berättar om dig själv som person, dina intressen och dina erfarenheter. Relatera gärna till texten ovan! Skicka även med ett cv med dina senaste uppdrag och utbildningar (behöver inte vara formellt). Foto är trevligt men inget krav. Ange ditt lönekrav vid ansökan. Intervjuer sker fortlöpande så svara gärna direkt om du tycker det verkar intressant. Välkommen till oss med din ansökan! ----------------------------------------------------------------------------------- Om oss: Modern Assistans är ett litet oberoende företag med korta beslutsvägar. Vårt företag har bedrivit personlig assistans i 16 år och vi har en stomme av erfarna assistenter med mer än 10 år med oss. Vi erbjuder friskvårdsbidrag om 175 kr/mån, arbetskläder och möjlighet att regelbundet träffa sina kollegor. Vi erbjuder skräddarsydd utbildning för att möta kundens behov, samt allmänna kurser som ergonomi och HLR 1 gång per år för varje anställd. Vi har egna skyddsombud och prioriterar en säker och god arbetsmiljö. Vi använder FAST-systemet för tidsrapportering och journalföring. Enligt vår policy skall du ha ett utdrag ur belastningsregistret för att få börja som personlig assistent hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så det är bra om du beställer hem registerutdraget så snart som möjligt. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/.
Företag: MODERN ASSISTANS HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga Trygg assistent till bebis (omedelbart) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Trygg assistent till bebis (omedelbart)

Liten tjej söker trygg assistent
Lillen som bor i södra Stockholm är en tjej med mycket energi och hon behöver stimulans och omsorg. Hon har andningshjälp och en del mediciner som behöver skötas. Dessutom har hon samma behov som alla andra 1-åringar. Det ingår därför en hel del lyft och bärande. Att samarbeta och kommunicera med övriga familjen och vårdgivare är väldigt viktigt. Du behöver vara trygg och kunna hantera perioder av stress såväl som lugn. Det är viktigt att du känner motivation att vara med, och stimulera och sköta om en 1-åring. Du behöver kunna se vad som behöver göras, självständigt och tillsammans med övriga familjen för att allt skafungera runt Lillen. Kommunikation och planering blir viktigt. Lillen får inte utsättas för cigarettrök så du behöver vara rökfri. Lillen bor i Enskede med syskon och föräldrar. Vårt kontor ligger i Närheten och vi är alltid nåbara på dagtid via telefon. Vi har arbetat med assistans i 16 år och samlat på oss en grundläggande erfarenhet. Idag använder vi digitala rapporteringssystem för att rapportera arbetstid och underlag till FK.
Företag: MODERN ASSISTANS HANDELSBOLAG
Ort: Haninge
Publicerad : 12-21
Sök fler jobb liknande: lediga Liten tjej söker trygg assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Liten tjej söker trygg assistent

Liten tjej söker trygg assistent
Lillen som bor i södra Stockholm nära Globen är en tjej med mycket energi. Hon behöver trygghet, stimulans och omsorg. Hon har andningshjälp och en del mediciner som behöver skötas. Dessutom har hon samma behov som alla andra 1-åringar. Det ingår därför en hel del lyft och bärande. Att samarbeta och kommunicera med övriga familjen och vårdgivare är väldigt viktigt. Du behöver vara trygg och kunna hantera perioder av stress såväl som lugn. Det är viktigt att du känner motivation att vara med, och stimulera och sköta om en 1-åring. Du behöver kunna se vad som behöver göras, självständigt och tillsammans med övriga familjen för att allt skafungera runt Lillen. Kommunikation och planering blir viktigt. Lillen får inte utsättas för cigarettrök så du behöver vara rökfri. Lillen bor i Enskede med syskon och föräldrar. Vårt kontor ligger i Närheten och vi är alltid nåbara på dagtid via telefon. Vi har arbetat med assistans i 16 år och samlat på oss en grundläggande erfarenhet. Idag använder vi digitala rapporteringssystem för att rapportera arbetstid och underlag till FK.
Företag: MODERN ASSISTANS HANDELSBOLAG
Ort: Haninge
Publicerad : 02-01
Sök fler jobb liknande: lediga Liten tjej söker trygg assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Liten tjej söker trygg assistent

Trygg vikarie till Enskede
Vi behöver vikarier till två kunder. Dels till: En liten tjej med mycket energi. Hon behöver trygghet, stimulans och omsorg. Hon har andningshjälp och en del mediciner som behöver skötas. Dessutom har hon samma behov som alla andra 1-åringar. Det ingår därför en hel del lyft och bärande. Att samarbeta och kommunicera med övriga familjen och vårdgivare är väldigt viktigt. Dels till: En medelålders man med MS och svåra handikapp vilket innebär assistans till allt som förekommer i hans liv. Arbetet sker i par så det är väldigt viktigt med samarbete. Arbetet har inslag av starka rutiner och delar med mycket lugn. Du behöver vara trygg och kunna hantera perioder av stress såväl som lugn. Det är viktigt att du känner motivation att arbeta som assistent och vilja göra skillnad för våra kunder. Du behöver kunna se vad som behöver göras, självständigt och tillsammans med övrig personal och familj. Kunderna får inte utsättas för cigarettrök så du behöver vara rökfri samt förstå vikten av hygien med tanke på infektionskänsligheten. Kanske är du student som har möjlighet att arbeta några pass per vecka? Eller kanske du har en annan liknande tjänst men du söker extraarbete? Hur som helst behöver vi dig i mindre omfattning nu, men vi ser gärna att du kan arbeta mer i sommar vid ordinarie personals semester. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Vi uppskattar om du skriver din ansökan i relation till just denna annons. Kunderna bor i Enskede. Vårt kontor ligger i Närheten och vi är alltid nåbara på dagtid via telefon. Vi har arbetat med assistans i 16 år och samlat på oss en grundläggande erfarenhet. Idag använder vi digitala rapporteringssystem för att rapportera arbetstid och underlag till FK.
Företag: MODERN ASSISTANS HANDELSBOLAG
Ort: Haninge
Publicerad : 02-28
Sök fler jobb liknande: lediga Trygg vikarie till Enskede jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Trygg vikarie till Enskede

Vi söker motiverad assistent
Assistera och motivera vår kund att klara sitt dagliga liv med allt vad det innebär. Allt från att sköta sin hygien till att jobba med sin habilitering. Ibland flyter det på hur lätt som helst och då assisterar man och hjälper mest med det fysiska. Kunden är en riktigt go kille på 50+ som har humor och gillar att snacka och få sällskap. Men pga svåra handikapp har kunden det ibland tufft och då finns vi där som ett starkt stöd. Vi är många som arbetar runt kunden så vi hjälps åt på olika sätt. Bland annat genom att på möten prata ihop oss och få stöd av varandra och arbetsledare. På dagtid arbetar vi i par. Du behöver kunna motivera och peppa kunden ibland så att denne orkar hålla sina rutiner och uppnå sina mål. Du behöver kunna samarbeta med olika människor runt kunden för att dennes behov är centrala. Man behöver kunna kommunicera med externa vårdgivare som tex. Dsk och habiliteringsverksamhet. Det är viktigt att kunna dokumentera och läsa instruktioner och dokumentation. Det är en fördel om du är social och kan skratta på jobbet och använda humor som en metod när kunden har det tufft. Det är också bra att kunna lyssna in och vara empatisk. Arbetet sker till stor del hemma i kundens lägenhet som är välplanerad och ger bra arbetsmiljö. Det finns takliftar och goda utrymmen för såväl matlagning som hygien. En del av arbetet sker ute i samhället som på bio, i affären och på habiliteringsverksamheten.
Företag: MODERN ASSISTANS HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-03
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker motiverad assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker motiverad assistent

Extrajobb/sommarjobb Enskede
Assistera kunderna med allt som förekommer i deras vardag. Exempelvis hjälpa till med matlagning, hygien och att ta sig till olika platser. Våra kunder har omfattande funktionshinder och är beroende av vår trygga assistans för att få vardagen att fungera. Hos några kunder arbetar man ensam och hos andra arbetar man i par. Man måste kunna ta ansvar och samarbeta. En stor del av arbetet innebär att följa rutiner och att kunna dokumentera. Men det finns ofta utrymme för att ha trevligt och roligt. Grunden för arbetet är alltså fysisk hjälp men i praktiken ingår mycket mer. En del av arbetet handlar om att mentalt stötta och motivera. En annan del handlar om att ha roligt och liva upp vardagen genom humor och social samvaro. Våra kunder är olika men vi tror att de trivs bäst med människor som kan arbeta lugnt och bemöta en med respekt och empati. Varje arbetsplats har arbetsbeskrivning och instruktioner för en säker arbetsmiljö. Det finns skyddsombud och närhet till kontakt med ansvarig chef. Det finns möjlighet att deltaga på regelbundna arbetsplatsträffar och möten. Man måste gå en ergonomikurs som vi ordnar och HLR-utbildning. Möten och utbildningar är betald arbetstid. Du är över 18 år och känner dig bekväm med att hjälpa våra kunder med personlig hygien, matlagning och matning. Det du inte kan vill du lära dig. Du ska kunna bemöta alla med respekt och empati. Du ska kunna samarbeta för kundens bästa och sätta dig själv i bakgrunden. Du ska kunna passa tider. Du kan använda tekniska hjälpmedel som tex surfplatta för att dokumentera. Du kan läsa och skriva instruktioner på Svenska. Du kan börja ganska omgående och arbeta en eller ett par gånger i veckan fram till midsommar då du kan arbeta betydligt mer större delen av sommaren. Arbetet sker till stor del hemma i kundens lägenhet. Det finns hjälpmedel och instruktioner.
Företag: MODERN ASSISTANS HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-09
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb/sommarjobb Enskede jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb/sommarjobb Enskede

Assistent till man i Dalen
Assistera och motivera vår kund att klara sitt dagliga liv med allt vad det innebär. Allt från att sköta sin hygien till att jobba med sin habilitering. Ibland flyter det på hur lätt som helst och då assisterar man och hjälper mest med det fysiska. Kunden är en man på 50+ som har humor och gillar att snacka och få sällskap. Men pga sina handikapp och ett hårt liv har kunden det ibland tufft och då finns vi där som ett starkt stöd. Erfarenhet och förståelse för alkoholproblematik, samt förmåga att använda humor i svåra situationer är en bra förutsättning för arbetet. Vi är väldigt få som arbetar runt kunden och vi behöver hjälpas åt. Bland annat genom att på möten prata ihop oss och få stöd av varandra och arbetsledare. Du behöver kunna motivera och peppa kunden ibland så att denne orkar hålla sina rutiner och uppnå sina mål. Du behöver också kunna backa och bara lägga ner när kunden inte orkar göra det den förutsatt sig att göra. Arbetet kräver en del fysiskt som tex hjälp med att vända och klä på kunden, så din fysik behöver vara ok. Du behöver kunna samarbeta med olika människor runt kunden för att dennes behov är centrala. Man behöver kunna kommunicera med externa vårdgivare som tex. Dsk och habiliteringsverksamhet. Det är en fördel om du är social och kan skratta på jobbet och använda humor som en metod när kunden har det tufft. Det är också bra att kunna lyssna in och vara empatisk. Arbetet sker till stor del hemma i kundens lägenhet. Det finns taklift och utrymmen för såväl matlagning som hygien. En del av arbetet sker ute i samhället som i affären och på habiliteringsverksamheten.
Företag: MODERN ASSISTANS HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-21
Sök fler jobb liknande: lediga Assistent till man i Dalen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assistent till man i Dalen

Sommarjobb Enskede
Assistera kunderna med allt som förekommer i deras vardag. Exempelvis hjälpa till med matlagning, hygien och att ta sig till olika platser. Våra kunder har omfattande funktionshinder och är beroende av vår trygga assistans för att få vardagen att fungera. Hos några kunder arbetar man ensam och hos andra arbetar man i par. Man måste kunna ta ansvar och samarbeta. En stor del av arbetet innebär att följa rutiner och att kunna dokumentera. Men det finns ofta utrymme för att ha trevligt och roligt. Grunden för arbetet är alltså fysisk hjälp men i praktiken ingår mycket mer. En del av arbetet handlar om att mentalt stötta och motivera. En annan del handlar om att ha roligt och liva upp vardagen genom humor och social samvaro. Våra kunder är olika men vi tror att de trivs bäst med människor som kan arbeta lugnt och bemöta en med respekt och empati. Varje arbetsplats har arbetsbeskrivning och instruktioner för en säker arbetsmiljö. Det finns skyddsombud och närhet till kontakt med ansvarig chef. Det finns möjlighet att deltaga på regelbundna arbetsplatsträffar och möten. Man måste gå en ergonomikurs som vi ordnar och HLR-utbildning. Möten och utbildningar är betald arbetstid. Du är över 18 år och känner dig bekväm med att hjälpa våra kunder med personlig hygien, matlagning och matning. Det du inte kan vill du lära dig. Du ska kunna bemöta alla med respekt och empati. Du ska kunna samarbeta för kundens bästa och sätta dig själv i bakgrunden. Du ska kunna passa tider. Du kan använda tekniska hjälpmedel som tex surfplatta för att dokumentera. Du kan läsa och skriva instruktioner och dokumentation på Svenska. Du kan börja ganska omgående och arbeta en eller ett par gånger i veckan fram till midsommar då du kan arbeta betydligt mer större delen av sommaren. Arbetet sker till stor del hemma i kundens lägenhet. Det finns hjälpmedel och instruktioner. Kunderna har trevliga och anpassade lägenheter med gott om plats.
Företag: MODERN ASSISTANS HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-09
Sök fler jobb liknande: lediga Sommarjobb Enskede jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommarjobb Enskede

Trygg assistent till liten tjej
Lillen som bor i södra Stockholm nära Globen är en tjej med mycket energi. Hon behöver trygghet, stimulans och omsorg. Hon har andningshjälp och en del mediciner som behöver skötas. Dessutom har hon samma behov som alla andra 1-åringar. Det ingår därför en hel del lyft och bärande. Att samarbeta och kommunicera med övriga familjen och vårdgivare är väldigt viktigt. Du behöver vara trygg och kunna hantera perioder av stress såväl som lugn. Det är viktigt att du känner motivation att vara med, och stimulera och sköta om en 1-åring. Hon vill/behöver leka och utvecklas, busa, kramas, lära sig ord osv. Du behöver kunna se vad som behöver göras, självständigt och tillsammans med övriga familjen för att allt ska fungera runt Lillen. Kommunikation och planering blir viktigt. Lillen får inte utsättas för cigarettrök så du behöver vara rökfri samt förstå vikten av hygien med tanke på infektionskänsligheten. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Vi uppskattar om du skriver din ansökan i relation till just denna annons. Det är en fördel om du kan träffa oss snarast, då rekryteringen sker fortlöpande. Lillen bor i Enskede med syskon och föräldrar. Vårt kontor ligger i Närheten och vi är alltid nåbara på dagtid via telefon. Vi har arbetat med assistans i 16 år och samlat på oss en grundläggande erfarenhet. Idag använder vi digitala rapporteringssystem för att rapportera arbetstid och underlag till FK.
Företag: MODERN ASSISTANS HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-19
Sök fler jobb liknande: lediga Trygg assistent till liten tjej jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Trygg assistent till liten tjej

Vi söker motiverad personlig assistent
Assistera och motivera vår kund att klara sitt dagliga liv med allt vad det innebär. Allt från att sköta sin hygien till att jobba med sin habilitering. Ibland flyter det på hur lätt som helst och då assisterar man och hjälper mest med det fysiska. Kunden är en riktigt go kille på 50+ som har humor och gillar att snacka och få sällskap. Men pga svåra handikapp har kunden det ibland tufft och då finns vi där som ett starkt stöd. Vi är många som arbetar runt kunden så vi hjälps åt på olika sätt. Bland annat genom att på möten prata ihop oss och få stöd av varandra och arbetsledare. På dagtid arbetar vi i par. Du behöver kunna motivera och peppa kunden ibland så att denne orkar hålla sina rutiner och uppnå sina mål. Du behöver kunna samarbeta med olika människor runt kunden för att dennes behov är centrala. Man behöver kunna kommunicera med externa vårdgivare som tex. Dsk och habiliteringsverksamhet. Det är viktigt att kunna dokumentera och läsa instruktioner och dokumentation. Det är en fördel om du är social och kan skratta på jobbet och använda humor som en metod när kunden har det tufft. Det är också bra att kunna lyssna in och vara empatisk. Ibland behöver någon annan av våra grupper hjälp och då får du hoppa in där och därför är det bra att kunna vara flexibel. Ibland har vi behov av att man kan köra så körkort är en merit, men inget krav. Arbetet sker till stor del hemma i kundens lägenhet som är välplanerad och ger bra arbetsmiljö. Det finns takliftar och goda utrymmen för såväl matlagning som hygien. En del av arbetet sker ute i samhället som på bio, i affären och på habiliteringsverksamheten.
Företag: MODERN ASSISTANS HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker motiverad personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker motiverad personlig assistent

Assistent till man i Dalen
Assistera och motivera vår kund att klara sitt dagliga liv med allt vad det innebär. Allt från att sköta sin hygien till att jobba med sin habilitering. Ibland flyter det på hur lätt som helst och då assisterar man och hjälper mest med det fysiska. Kunden är en man på 50+ som har humor och gillar att snacka och få sällskap. Men pga sina handikapp och ett hårt liv har kunden det ibland tufft och då finns vi där som ett starkt stöd. Erfarenhet och förståelse för alkoholproblematik, samt förmåga att använda humor i svåra situationer är en bra förutsättning för arbetet. Vi är 3 st som arbetar runt kunden och vi behöver hjälpas åt. Bland annat genom att på möten prata ihop oss och få stöd av varandra och arbetsledare. Du behöver kunna motivera och peppa kunden ibland så att denne orkar hålla sina rutiner och uppnå sina mål. Du behöver också kunna backa och bara lägga ner när kunden inte orkar göra det den förutsatt sig att göra. Arbetet kräver en del fysiskt som tex hjälp med att vända och klä på kunden, så din fysik behöver vara ok. Du behöver kunna samarbeta med olika människor runt kunden för att dennes behov är centrala. Man behöver kunna kommunicera med externa vårdgivare som tex. Dsk och habiliteringsverksamhet. Det är en fördel om du är social och kan skratta på jobbet och använda humor som en metod när kunden har det tufft. Det är också bra att kunna lyssna in och vara empatisk. Arbetet sker till stor del hemma i kundens lägenhet. Det finns taklift och utrymmen för såväl matlagning som hygien. En del av arbetet sker ute i samhället som i affären och på gymmet.
Företag: MODERN ASSISTANS HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-29
Sök fler jobb liknande: lediga Assistent till man i Dalen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assistent till man i Dalen

Assistent Enskede
Assistera kunderna med allt som förekommer i deras vardag. Exempelvis hjälpa till med matlagning, hygien och att ta sig till olika platser. Våra kunder har omfattande funktionshinder och är beroende av vår trygga assistans för att få vardagen att fungera. Hos några kunder arbetar man ensam och hos andra arbetar man i par. Man måste kunna ta ansvar och samarbeta. En stor del av arbetet innebär att följa rutiner och att kunna dokumentera. Men det finns ofta utrymme för att ha trevligt och roligt. Grunden för arbetet är alltså fysisk hjälp men i praktiken ingår mycket mer. En del av arbetet handlar om att mentalt stötta och motivera. En annan del handlar om att ha roligt och liva upp vardagen genom humor, god mat och social samvaro. Våra kunder är olika men vi tror att de trivs bäst med människor som kan arbeta lugnt och bemöta en med respekt och empati. Varje arbetsplats har arbetsbeskrivning och instruktioner för en säker arbetsmiljö. Det finns skyddsombud och närhet till kontakt med ansvarig chef. Det finns möjlighet att deltaga på regelbundna arbetsplatsträffar och möten. Man måste gå en ergonomikurs som vi ordnar och HLR-utbildning. Möten och utbildningar är betald arbetstid. Du är över 18 år och känner dig bekväm med att hjälpa våra kunder med personlig hygien, matlagning och matning. Det du inte kan vill du lära dig. Du ska kunna bemöta alla med respekt och empati. Du ska kunna samarbeta för kundens bästa och sätta dig själv i bakgrunden. Du ska kunna passa tider. Du kan använda tekniska hjälpmedel som tex surfplatta för att dokumentera. Du kan läsa och skriva instruktioner och dokumentation på Svenska. Du kan börja ganska omgående, alternativt arbeta en eller ett par gånger i veckan fram till midsommar då du kan arbeta betydligt mer större delen av sommaren. Arbetet sker till stor del hemma i kundens lägenhet. Det finns hjälpmedel och instruktioner. Kunderna har trevliga och anpassade lägenheter med gott om plats.
Företag: MODERN ASSISTANS HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-22
Sök fler jobb liknande: lediga Assistent Enskede jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assistent Enskede

Assistent i Dalen
Assistera och motivera vår kund att klara sitt dagliga liv med allt vad det innebär. Allt från att sköta sin hygien till att jobba med sin habilitering. Ibland flyter det på hur lätt som helst och då assisterar man och hjälper mest med det fysiska. Kunden är en man på 50+ som har humor och gillar att snacka och få sällskap. Men pga sina handikapp och ett hårt liv har kunden det ibland tufft och då finns vi där som ett stöd. Erfarenhet och förståelse för alkoholproblematik, samt förmåga att använda humor i svåra situationer är en bra förutsättning för arbetet. Vi är 3 st som arbetar runt kunden och vi behöver hjälpas åt. Bland annat genom att på möten prata ihop oss och få stöd av varandra och arbetsledare. Du behöver kunna motivera och peppa kunden ibland så att denne orkar hålla sina rutiner och uppnå sina mål. Du behöver också kunna backa och bara lägga ner när kunden inte orkar göra det den förutsatt sig att göra. Arbetet kräver en del fysiskt som tex hjälp med att vända och klä på kunden, så din fysik behöver vara ok. Du behöver kunna samarbeta med olika människor runt kunden för att dennes behov är centrala. Man behöver kunna kommunicera med externa vårdgivare som tex. Dsk och habiliteringsverksamhet. Det är en fördel om du är social och kan skratta på jobbet och använda humor som en metod när kunden har det tufft. Det är också bra att kunna lyssna in och vara empatisk. Arbetet sker till stor del hemma i kundens lägenhet. Det finns taklift och utrymmen för såväl matlagning som hygien. En del av arbetet sker ute i samhället som i affären och på gymmet.
Företag: MODERN ASSISTANS HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-26
Sök fler jobb liknande: lediga Assistent i Dalen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assistent i Dalen


Sök lediga jobb MODERN ASSISTANS HANDELSBOLAG

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se