Mabel's Kitchen jobb - lediga jobb

Mabel's Kitchen jobb Mabel's Kitchen jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Mabel's Kitchen. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Mabel's Kitchen. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Skolsköterska till Spånga Gymnasium- Stockholm

  2. ITG Södertörn söker timlärare i Tyska- Huddinge

  3. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Salem

  4. Front- och backendutvecklare inom Java till bank i Stockholm- Stockholm

  5. ITG Södertörn söker timlärare i Franska- Huddinge

  6. ITG Södertörn söker timlärare i Spanska- Huddinge

  7. Synsam söker optiker till vår butik i Gallerian- Stockholm

  8. Hemkunskapslärare sökes till Danderyds kommun- Danderyd

  9. Lärare i grundskolans tidigare år sökes till Danderyds kommun- Danderyd

  10. Elektriker för jobb i Stockholm- Stockholm


Mer beskrivning

Skolsköterska till Spånga Gymnasium
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Spånga gymnasium Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Skolsköterska till Spånga gymnasium. Spånga gymnasium har ca 600 elever och erbjuder utbildningar inom Ekonomi-, Naturvetenskaps- och Naturbruksprogrammen samt Yrkes- och Språkintroduktion. Till skolan finns en relativt stor djur anläggning knuten. Skolan delar lokaler med Spånga grundskola (åk 7-9). KOMPETENSKRAV: Legitimerad sjuksköterska med specialistsjuksköterseutbildning inom Hälso-och sjukvård för barn och ungdom 60hp, Distriktssköterska 75hp. eller Skolsköterskeprogrammet i Skövde 60 hp Skolsköterskorna i Stockholmsstad journalför i PMO och du bör kunna arbeta i grundläggande dataprogram och ha erfarenhet av datajournaler. ARBETSUPPGIFTER: Utföra skolhälsovårdens arbetsuppgifter enligt gällande råd och anvisningar. Följa de riktlinjer som utfärdats av Skolhälsan i Stockholm. Tillsammans med skolläkaren och i samråd med skolledningen ansvara för organisationen av elevhälsans medicinska insatser i skolan. Arbetet innebär samarbete med elever, föräldrar, skolans personal och med organisationer och myndigheter utanför skolan. Skolsköterskans uppdrag är att i samverkan med skolledning och övrig elevhälsopersonal utifrån sin medicinska kompetens skapa bästa möjliga förutsättningar för elevernas hälsa, utveckling och lärande. Tjänsten är ett vikariat på 30 tim/ v t.o.m. 2014-06-13 TILLTRÄDE : 2013-08-13 Frågor om tjänsten lämnas av rektor Urban Vikström tel 070 771 76 56 1:a Skolsköterska Giselle Hedberg tel: 508 33 670 Facklig företrädare Vårdförbundet, sektion Stockholm stad tel 508 33 786. 1 plats(er).Utföra skolhälsovårdens arbetsuppgifter enligt gällande råd och anvisningar. Följa de riktlinjer som utfärdats av Skolllhälsan i Stockholm. Legitimerad sjuksköterska. Löneform: Månadslön. Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: 6 månader eller längre. T.o.m. 2014-06-13. Arbetstid: Dagtid. Deltid, 30 tim/vecka. Tjänsten kan endast sökas genom denna portal, JobbiStan, och tillsättes ej om den behöver tas i anspråk av övertalig personal i kommunen. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Rektor Urban Vikström Vårdförbundet, 08-50833786 (facklig) Giselle Hedberg, Skolsköterska, 08-50833670 Tillträde: 2013-08-13. 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Spånga gymnasium
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska till Spånga Gymnasium jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska till Spånga Gymnasium

ITG Södertörn söker timlärare i Tyska
IT-Gymnasiet är en av Sveriges främsta gymnasieskolor för ämnesintegrerad IT och har idag drygt 2500 elever på elva orter i Sverige. Skolorna präglas av behörig och kunnig personal med stort engagemang för eleverna. Vi jobbar branschnära och använder den senaste tekniken. IT-Gymnasiet Södertörn grundades 2001 och var en av de första fristående gymnasieskolorna med IT-profil. Läs mer om oss på www.it-gymnasiet.se/sodertorn. IT-Gymnasiet Södertörn söker nu en engagerad lärare i Tyska. Tjänsten avser 3 h lektion fredag fm. Vi söker dig som:  • Är behörig lärare i Tyska eller har ämneskompetens och god pedagogisk förmåga • Har IT-kompetens och bemästrar IT som ett pedagogiskt verktyg  • Aktivt vill delta i skolans utveckling vad gäller ämnen och program • Kan inspirera och engagera elever  • Trivs att arbeta i arbetslag i nära samarbete med andra  • Är väl förtrogen med den nya gymnasiereformen vad gäller ämnesplaner och kunskapskrav osv. • Kan vara mentor och stötta eleven i hennes eller hans kunskaps- och sociala utveckling Om skolan: Vi erbjuder dig en spännande och modern verksamhet med stora möjligheter till utveckling. På IT-Gymnasiet utgår vi mycket från datorn som ett pedagogiskt hjälpmedel. Vi arbetar målmedvetet med ett projektorienterat lärande, vilket skapar förutsättningar för spännande och utvecklande samarbeten. Vår undervisningsmiljö präglas av ömsesidig respekt mellan elever och personal. Vi erbjuder dig en spännande skolmiljö med stora möjligheter till personlig utveckling och påverkan på verksamheten. Du kommer att ingå i ett nätverk med utbildare från IT-Gymnasiets andra skolor, vilket ger dig delaktighet och samhörighet.   Anställningsform: Tidsbegränsad anställning avseende läsåret 2013/14. Omfattning: 3 timmar/vecka, fredagsförmiddagar.  Tillträde: 23 augusti  Sista ansökningsdag: 16 augusti  Vi tar enbart emot ansökningar via länken nedan. Kontaktperson: Tf rektor Linda Dunger, 070-349 00 55, linda.dunger@it-gymnasiet.se Välkommen med din ansökan! IT-Gymnasiet är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag. Se www.academedia.se
Företag: IT-Gymnasiet
Ort: Huddinge
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga ITG Södertörn söker timlärare i Tyska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ITG Södertörn söker timlärare i Tyska

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 15600 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet. Vi är ett nybildat rektorsområde med verksamhet förlagd nära Salems centrum. Verksamheten består av följande fyra områden: * Grundsärskola * Kommunövergripande särskilda undervisningsgrupp med elever som har en diagnos inom autismspektrumtillstånd(AST) * Mobil enhet (stöd till grundskolorna för elever med hög frånvaro) * Språkstudion (mobil resurs inom grundskolan) ARBETSUPPGIFTER Vi söker en utbildad och engagerad fritidspedagog som "brinner" för sitt yrke, vilket innebär att du är drivande, målinriktad och skapar en bra lärandemiljö för våra elever. Du ska kunna förverkliga Lgr-11 och ha god kunskap om målen i fritidshemmets verksamhet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir arbete i fritidshem och samverkan i klass. I samverkan med skolan ska du kunna uttrycka din profession och vara ett komplement till skolan så att våra elever fortsätter uppnå goda resultat. KVALIFIKATIONER Du har fritidspedagogutbildning. Erfarenhet av arbete med barn inom denna målgrupp är meriterande, men viktigast är att du har ett genuint intresse av att arbeta med barn i behov av särskilt stöd. Du: - vill vara med och utveckla fritidshemsverksamheten för våra elever inom grundsärskola/autismspektrum (AST) - kan samarbeta och samtala mot mål och resultat - kan skapa goda relationer till elever och föräldrar - tar ett helhetsansvar för att skapa och utveckla en trygg och strukturerad lärmiljö som lockar och utmanar - har ett lösningsinriktat förhållningssätt där du ser varje individs styrkor som du förstärker -ser samverkan som en viktig del för utveckling av såväl elever som verksamhet Vi erbjuder dig kompetensutveckling och kontinuerlig handledning. Fortbildningen sker i ett samarbete med Karolinska Institutet Center of Neurodevelopmental Disorders (KIND)
Företag: Salems kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Salem
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Front- och backendutvecklare inom Java till bank i Stockholm
TNG Group AB Vår kund, som verkar inom Bank- och Finansbranschen, söker dig som arbetat ett par år som systemutvecklare inom Java. Vi söker för tillfället både utvecklare inom front- och backend. Tjänsterna riktar sig till personer som både vill vara med och bygga upp system och vidareutveckla befintliga system inom en bank. Välkommen med din ansökan redan idag! Om uppdragsgivaren Vår kund skapar en ny bankupplevelse för konsumenter i Sverige med ett unikt bemötande och genom att vara enklast att nå och förstå. Vår kund vill vara som banken borde vara - enkla att förstå, erbjuda prisvärda produkter och ha en långsiktigt hållbar affärsmodell. Banken har kontor i Stockholm, vid Stadion, och totalt arbetar 415 personer i bolaget. Denna tjänst ingår i vår bemanningsverksamhet, vilket innebär att du blir anställd hos TNG IT och jobbar som konsult ute hos vår kund. Uppdraget löper över lång tid och det finns goda möjligheter till förlängning alternativt anställning hos vår kund. Tjänsten är på heltid och tillsättning sker enligt överenskommelse. Beskrivning av tjänsten I rollen som utvecklare erbjuds du möjligheten att få vara en del av ett ungt och härligt gäng med framåtanda och teamkänsla. Det är högt tempo och arbetsbelastningen kan stundtals vara hög. I gengäld kommer du att arbeta med inspirerande kollegor och spännande projekt i en utvecklingsorienterad organisation. Teamet arbetar enligt Scrum. Dessa kunskaper besitter du för att vara framgångsrik i tjänsterna: - Java7 - Hibernate - Maven3 - GIT - Java6 - HTML5, CSS3 - JQuery UI - Tomcat (från version 6 och uppåt) Det är meriterande om du kan har kunskap inom: - JEE6 - JAAS - Weblogic (från version 8 och uppåt) - JSP - Maven3 - GIT - Struts2 Vem är du? Som person är du självgående, hungrig, kommunikativ och social. Du trivs i att arbeta i team och ger alltid ditt yttersta i alla lägen. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning och företrädesvis från KTH. All dokumentation sker på svenska, så det är viktigt att du behärskar det svenska språket, både skriftligt och muntligt. Har du dessutom ett intresse för automatiserad testning så är det en merit. Intresserad? Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Jennie Mannesten, per telefon: 08- 21 92 05. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV. Följ anvisad länk. Om TNG IT Vi är specialiserade på bemanning och rekrytering av IT-kompetens med särskild inriktning mot service desk, support, utveckling, drift och nätverk. Vi arbetar utifrån en unik process som kombinerar styrkorna hos headhuntingföretag och bemanningsföretag för att nå ut till IT-specialister med erbjudanden om uppdrag och anställning hos några Sveriges mest attraktiva företag. TNG är ett av Sveriges snabbast växande företag enligt undersökningen Snabbväxarna 2012. Vi finns representerade med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö , Linköping och Örebro.
Företag: TNG Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Front- och backendutvecklare inom Java till bank i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Front- och backendutvecklare inom Java till bank i Stockholm

ITG Södertörn söker timlärare i Franska
IT-Gymnasiet är en av Sveriges främsta gymnasieskolor för ämnesintegrerad IT och har idag drygt 2500 elever på elva orter i Sverige. Skolorna präglas av behörig och kunnig personal med stort engagemang för eleverna. Vi jobbar branschnära och använder den senaste tekniken. IT-Gymnasiet Södertörn grundades 2001 och var en av de första fristående gymnasieskolorna med IT-profil. Läs mer om oss på www.it-gymnasiet.se/sodertorn. IT-Gymnasiet Södertörn söker nu en engagerad lärare i Franska. Tjänsten avser 3 h lektion fredag fm. Vi söker dig som:  • Är behörig lärare i Franska eller har ämneskompetens och god pedagogisk förmåga • Har IT-kompetens och bemästrar IT som ett pedagogiskt verktyg  • Aktivt vill delta i skolans utveckling vad gäller ämnen och program • Kan inspirera och engagera elever  • Trivs att arbeta i arbetslag i nära samarbete med andra  • Är väl förtrogen med den nya gymnasiereformen vad gäller ämnesplaner och kunskapskrav osv. • Kan vara mentor och stötta eleven i hennes eller hans kunskaps- och sociala utveckling Om skolan: Vi erbjuder dig en spännande och modern verksamhet med stora möjligheter till utveckling. På IT-Gymnasiet utgår vi mycket från datorn som ett pedagogiskt hjälpmedel. Vi arbetar målmedvetet med ett projektorienterat lärande, vilket skapar förutsättningar för spännande och utvecklande samarbeten. Vår undervisningsmiljö präglas av ömsesidig respekt mellan elever och personal. Vi erbjuder dig en spännande skolmiljö med stora möjligheter till personlig utveckling och påverkan på verksamheten. Du kommer att ingå i ett nätverk med utbildare från IT-Gymnasiets andra skolor, vilket ger dig delaktighet och samhörighet.   Anställningsform: Tidsbegränsad anställning avseende läsåret 2013/14. Omfattning: 3 timmar/vecka, fredagsförmiddagar.  Tillträde: 23 augusti  Sista ansökningsdag: 16 augusti  Vi tar enbart emot ansökningar via länken nedan. Kontaktperson: Tf rektor Linda Dunger, 070-349 00 55, linda.dunger@it-gymnasiet.se Välkommen med din ansökan! IT-Gymnasiet är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag. Se www.academedia.se
Företag: IT-Gymnasiet
Ort: Huddinge
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga ITG Södertörn söker timlärare i Franska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ITG Södertörn söker timlärare i Franska

ITG Södertörn söker timlärare i Spanska
IT-Gymnasiet är en av Sveriges främsta gymnasieskolor för ämnesintegrerad IT och har idag drygt 2500 elever på elva orter i Sverige. Skolorna präglas av behörig och kunnig personal med stort engagemang för eleverna. Vi jobbar branschnära och använder den senaste tekniken. IT-Gymnasiet Södertörn grundades 2001 och var en av de första fristående gymnasieskolorna med IT-profil. Läs mer om oss på www.it-gymnasiet.se/sodertorn. IT-Gymnasiet Södertörn söker nu en engagerad lärare i Spanska. Tjänsten avser 3 h lektion fredag fm. Vi söker dig som:  • Är behörig lärare i Spanska eller har ämneskompetens och god pedagogisk förmåga • Har IT-kompetens och bemästrar IT som ett pedagogiskt verktyg  • Aktivt vill delta i skolans utveckling vad gäller ämnen och program • Kan inspirera och engagera elever  • Trivs att arbeta i arbetslag i nära samarbete med andra  • Är väl förtrogen med den nya gymnasiereformen vad gäller ämnesplaner och kunskapskrav osv. • Kan vara mentor och stötta eleven i hennes eller hans kunskaps- och sociala utveckling Om skolan: Vi erbjuder dig en spännande och modern verksamhet med stora möjligheter till utveckling. På IT-Gymnasiet utgår vi mycket från datorn som ett pedagogiskt hjälpmedel. Vi arbetar målmedvetet med ett projektorienterat lärande, vilket skapar förutsättningar för spännande och utvecklande samarbeten. Vår undervisningsmiljö präglas av ömsesidig respekt mellan elever och personal. Vi erbjuder dig en spännande skolmiljö med stora möjligheter till personlig utveckling och påverkan på verksamheten. Du kommer att ingå i ett nätverk med utbildare från IT-Gymnasiets andra skolor, vilket ger dig delaktighet och samhörighet.   Anställningsform: Tidsbegränsad anställning avseende läsåret 2013/14. Omfattning: 3 timmar/vecka, fredagsförmiddagar.  Tillträde: 23 augusti  Sista ansökningsdag: 16 augusti  Vi tar enbart emot ansökningar via länken nedan. Kontaktperson: Tf rektor Linda Dunger, 070-349 00 55, linda.dunger@it-gymnasiet.se Välkommen med din ansökan! IT-Gymnasiet är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag. Se www.academedia.se
Företag: IT-Gymnasiet
Ort: Huddinge
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga ITG Södertörn söker timlärare i Spanska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ITG Södertörn söker timlärare i Spanska

Synsam söker optiker till vår butik i Gallerian
Synsam är idag Nordens ledande optikkedja med ca 400 butiker i Sverige, Norge och Danmark. I Sverige är Synsam en expanderande detaljhandelskedja med idag ca 160 butiker - från Luleå i norr till Ystad i söder. Med hög kompetens, teknologi som ligger i framkant och stort engagemang erbjuder vi våra kunder personliga och prisvärda optiska kvalitetslösningar. Synsams styrka återfinns i våra medarbetare vilket blir avgörande i mötet med kunden. Den dag vi slutar bli bättre slutar vi vara bra. Vi är ärliga mot varandra och håller vad vi lovar, på Synsam har vi samsyn. Nu söker Synsam i Gallerian en försäljningsorienterad Leg. optiker med kontaktlinsbehörighet. Vi ser gärna att du har erfarenhet från optikbranschen. Din huvuduppgift som optiker på Synsam är att noggrant genomföra synundersökningar samt ordinera synhjälpmedel till våra kunder. Du har ett ansvar för att kunden blir sedd och blir väl bemött. Som optiker är du också ansvarig för ordning och reda i butik, detta för att göra vår butik till en attraktiv handelsplats.   I tjänsten ingår det: - Genomföra synundersökningar enligt socialstyrelsens kvalitetsnorm - Ordinera synhjälpmedel - Försäljningsarbete - Hålla ordning och reda i undersökningsrum och i butik - Lyhördhet för kundens behov - God kundvård inför, under och efter genomfört köp - Arbeta utefter Synsams anvisningar och föreskrifter - Arbeta mot de mål som är satta för verksamheten - Hålla sig ajour med nyheter inom branschen samt verksamheten Din profil: Vi söker dig som vill vara en del av ett vinnande team och som gillar att arbeta mot uppsatta mål. Vi arbetar tillsammans för att nå våra mål, både kort- och långsiktiga - på Synsam går laget före jaget! Vi vill ge våra kunder den bästa servicen. Därför söker vi dig som är driven, social, ärlig och lyssnar på kunden och kundens behov. Du ska vara lojal och hjälpsam, såväl mot kunder som medarbetare. Du har: - Legitimation som kontaktlinsoptiker - Erfarenheter från optikbranschen är meriterande men inget krav Du är: - Serviceminded - Uthållig och målfokuserad - Positiv och driven - Ärlig och lojal På Synsam erbjuder vi: - Avtalsenliga löner och pension - Premiepaket - Kompetensutveckling - Goda karriärmöjligheter Varaktighet & anställningsform: Vikariat fr.o.m 1 augusti2013 dock längst t.o.m 31 augusti 2014 Arbetstid: Deltid, 75% Tillträde: 1 augusti 2013 Rekryteringen sker löpande.  Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt.
Företag: Synsam Drifts AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Synsam söker optiker till vår butik i Gallerian jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Synsam söker optiker till vår butik i Gallerian

Hemkunskapslärare sökes till Danderyds kommun
Danderyds kommun med drygt 31 000 invånare ligger centralt norr om Stockholm. Kommunen består av fyra kommundelar, Danderyd, Djursholm, Enebyberg och Stocksund. Vi har goda kommunikationer, många företag och ett stort sjukhus. Vi har bra kommunal och kommersiell service i kommunen. Ekebyskolan F - 6 är belägen i kommundelen Djursholm och omfattar även Svalnässkolan F - 3.Totalt har vi 340 elever i vår enhet. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en hemkunskapslärare för grundskolan att undervisa våra två klasser år 6 som ska ha hemkunskap för första gången. Vi använder lokaler i en närliggande skola, en undervisningslokal med 8 kök. Undervisningen är förlagd till onsdagar kl 8.20-11.10. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig lärare i hem- och konsumentkunskap och har erfarenhet. Du ska kunna tala bra svenska och ha goda kunskaper inom ämnet hemkunskap. Du ska vara strukturerad, ordningssam och positiv. Du som är pensionär men vill ha lite tjänstgöring alternativt du som vill komplettera en tjänst du redan har. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper.
Företag: Danderyds kommun, Ekeby-/Svalnässkolan
Ort: Danderyd
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Hemkunskapslärare sökes till Danderyds kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hemkunskapslärare sökes till Danderyds kommun

Lärare i grundskolans tidigare år sökes till Danderyds kommun
Danderyds kommun med drygt 31 000 invånare ligger centralt norr om Stockholm. Kommunen består av fyra kommundelar, Danderyd, Djursholm, Enebyberg och Stocksund. Vi har goda kommunikationer, många företag och ett stort sjukhus. Vi har bra kommunal och kommersiell service i kommunen. Ekebyskolans Re omfattar Ekebyskolan F-6 med 275 elever och Svalnässkolan F-3 med 75 elever.Skolorna är vackert belägna i kommundelen Djursholm med naturen på knuten.Våra elever presterar goda resultat och är vetgiriga. Till Ekebyskolan söker vi nu lärare. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en behörig lärare som ska komplettera arbetslaget i år 4-6. Undervisar i huvudsak i år 5 men till liten del även i år 6 som stöd för enskilda elever.Ansvarar för engelskan i en klass 4 och en klass 5. KVALIFIKATIONER Du bör vara behörig i Sv/So och Eng.Du ska vara en tydlig ledare som har lätt för att skapa relationer till elever, föräldrar och kollegor.Du har intresse och erfarenhet av att arbeta ihop grupper och särskilt se till elever med olika inlärningssvårigheter. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper.
Företag: Danderyds kommun, Ekeby-/Svalnässkolan
Ort: Danderyd
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år sökes till Danderyds kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år sökes till Danderyds kommun

Elektriker för jobb i Stockholm
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om tjänsten Vi söker dig som är elektriker för en av våra kunder i Stockholm. Företaget som du kommer arbeta utför allt inom elinstallation. Din arbetsuppgift kommer vara allt inom el. Lön enligt avtal. Din profil • Vi söker dig som är lägst 3 års montör och uppåt. För att under lätta rekryteringsarbetet behöver vi ett CV samt referenser att ringa på. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Elektriker för jobb i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektriker för jobb i Stockholm


Sök lediga jobb Mabel's Kitchen

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se