Malmö stad, Värnhemsskolan jobb - lediga jobb

Malmö stad, Värnhemsskolan jobb Malmö stad, Värnhemsskolan jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Malmö stad, Värnhemsskolan. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Malmö stad, Värnhemsskolan. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Lärare i gymnasiet - Kost och hälsa, hälsopedagogik , idrott och hälsa 1- Malmö

 2. Lärare i gymnasiet - kärnämnen, Värnhemsskolan- Malmö

 3. Lärare i gymnasiet - kärnämnen, Värnhemsskolan- Malmö

 4. Lärare i svenska som andraspråk, Värnhemsskolan- Malmö

 5. Lärare i gymnasiet - kärnämnen- Malmö

 6. Lärare i grundskolans senare år- Malmö

 7. Lärare i grundskolans tidigare år- Malmö

 8. Lärare i gymnasiet - handelsämnen- Malmö

 9. Skolsköterska- Malmö

 10. Elevassistent - Värnhemsskolan- Malmö

 11. Lärare i grundskolans senare år- Malmö

 12. Lärare i grundskolans tidigare år- Malmö

 13. Lärare i gymnasiet - kärnämnen, vikariat på Värnhemsskolan- Malmö

 14. Studie- och yrkesvägledare- Malmö

 15. Kock/Kokerska, Värnhemsskolan- Malmö

 16. Elevassistent - Värnhemsskolan- Malmö

 17. Elevassistent - Värnhemsskolan- Malmö

 18. Lärare i gymnasiet - svenska som andraspråk och engelska - Värnhemsskolan- Malmö

 19. Lärare i grundskolans senare år- Malmö

 20. Skolsköterska- Malmö

 21. Studie- och yrkesvägledare- Malmö

 22. Lärare i grundskolans tidigare år- Malmö

 23. Lärare i grundskolans senare år- Malmö

 24. Schemaläggare- Malmö

 25. Teknisk chef till Värnhemsskolans utbildningsområde- Malmö

 26. Skolsköterska- Malmö

 27. Skolsekreterare med kompetens inom ekonomi till Gymnasiesärskolan- Malmö

 28. Kärnämneslärare - gymnasiesärskolan- Malmö

 29. Kurator- Malmö

 30. Specialpedagog- Malmö

 31. Informationskonsult- Malmö

 32. Lärare i gymnasiet - Frisörlärare- Malmö

 33. Lärare i gymnasiet - Frisörlärare- Malmö

 34. Lärare i gymnasiet - engelska- Malmö

 35. Lärare i gymnasiet - matematik- Malmö

 36. Lärare i gymnasiet - samhällsorienterade ämnen- Malmö

 37. Specialpedagog- Malmö

 38. Lärare i svenska och engelska till värnhemsskolan- Malmö

 39. Rektor till Värnhemsskolan- Malmö

 40. Utbildningssekreterare- Malmö


Mer beskrivning

Lärare i gymnasiet - Kost och hälsa, hälsopedagogik , idrott och hälsa 1
Bli en samhällsbyggare – jobba i Malmö stad! Genom att arbeta i Malmö stad får du möjlighet att arbeta med hållbar samhällsutveckling. Som en samhällsbyggare spelar du en viktig roll i Malmös utveckling och därför ser vi oss som framtidens arbetsplats. Människors lika värde är en förutsättning för demokrati och är också en självklarhet i vår värdegrund. Med 20 000 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 22 förvaltningar. Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen ansvarar för de kommunala gymnasieskolorna och vuxenutbildningen inom Malmö stad. I vårt ansvar ligger även studie- och yrkesvägledning, SFI samt forskning och utveckling inom pedagogik. Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av de största förvaltningarna inom Malmö stad med nära 1700 medarbetare som är utspridda över hela staden. Vi finns i små till stora skolor och inom såväl teoretiska som yrkesförberedande ämnen. På så sätt erbjuder Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen på en mångfald av möjligheter. Värnhemsskolan ligger strategiskt mitt i Malmös citykärna. Huset på Kungsgatan 44 innehåller en otrolig spetskompetens inom entreprenörskap, handel och service. Vi utbildar för framtiden inom heta branscher som textil och design, konsthantverk, turism, hotell och restaurang, livsmedel, handel, hantverk, florister, frisörer och hästskötare på Jägersro Trav och Galopp. Dessutom har vi en enhet för nyanlända invandrarungdomar (språkintroduktionen). Vi har kompetensen i huset med duktiga och behöriga lärare samt funktionella och moderna lokaler. Vi har satsat medvetet på att utrusta våra lokaler enligt de krav som finns för en högt kvalitativ yrkesförberedande skola. ARBETSUPPGIFTER Undervisning på Barn- och fritidsprogrammet. KVALIFIKATIONER Behörig lärare.
Företag: Malmö stad, Värnhemsskolan
Ort: Malmö
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i gymnasiet - Kost och hälsa, hälsopedagogik , idrott och hälsa 1 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i gymnasiet - Kost och hälsa, hälsopedagogik , idrott och hälsa 1

Lärare i gymnasiet - kärnämnen, Värnhemsskolan
Bli en samhällsbyggare – jobba i Malmö stad! Genom att arbeta i Malmö stad får du möjlighet att arbeta med hållbar samhällsutveckling. Som en samhällsbyggare spelar du en viktig roll i Malmös utveckling och därför ser vi oss som framtidens arbetsplats. Människors lika värde är en förutsättning för demokrati och är också en självklarhet i vår värdegrund. Med 20 000 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 22 förvaltningar. Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen ansvarar för de kommunala gymnasieskolorna och vuxenutbildningen inom Malmö stad. I vårt ansvar ligger även studie- och yrkesvägledning, SFI samt forskning och utveckling inom pedagogik. Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av de största förvaltningarna inom Malmö stad med nära 1700 medarbetare som är utspridda över hela staden. Vi finns i små till stora skolor och inom såväl teoretiska som yrkesförberedande ämnen. På så sätt erbjuder Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen på en mångfald av möjligheter. Värnhemsskolan ligger strategiskt mitt i Malmös citykärna. Huset på Kungsgatan 44 innehåller en otrolig spetskompetens inom entreprenörskap, handel och service. Vi utbildar för framtiden inom heta branscher som textil och design, konsthantverk, turism, hotell och restaurang, livsmedel, handel, hantverk, florister, frisörer och hästskötare på Jägersro Trav och Galopp. Dessutom har vi en enhet för nyanlända invandrarungdomar (språkintroduktionen). Vi har kompetensen i huset med duktiga och behöriga lärare samt funktionella och moderna lokaler. Vi har satsat medvetet på att utrusta våra lokaler enligt de krav som finns för en högt kvalitativ yrkesförberedande skola. ARBETSUPPGIFTER På Mimers hus går nio elever med skiftande förutsättningar då samtliga elever har en eller flera neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Många av eleverna har varit s.k. hemmasittare och slussas via Mimers hus tillbaka till gymnasieskolan. Varje elev har sitt speciella schema som förändras efterhand som han eller hon utvecklas. Ibland kan en del av undervisningen vara förlagd utanför skolan, t.ex. på stadsbiblioteket. I princip all undervisning sker ”en till en”. Att coacha och stötta eleverna är viktigt. Likaså måste du tillsammans med specialpedagog och elevhälsoteam till viss del arbeta med externa kontakter såsom t.ex. BUP och HAB. KVALIFIKATIONER Vi ser helst att du har en utbildning för grundskolans senare del och att du är behörig matematiklärare och/eller har behörighet för att undervisa i svenska som andraspråk. Din vilja att arbeta med denna elevgrupp är avgörande och har du arbetat med elever/ungdomar med särskilda behov ses detta som meriterande. Vi sätter eleverna i fokus och för att matcha elevernas behov lägger vi stor vikt på personliga kvalitéer hos den sökande. I arbetslaget som arbetar med elevkategorin ingår, förutom den beskrivna tjänsten, en specialpedagog och två elevassistenter.
Företag: Malmö stad, Värnhemsskolan
Ort: Malmö
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i gymnasiet - kärnämnen, Värnhemsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i gymnasiet - kärnämnen, Värnhemsskolan

Lärare i gymnasiet - kärnämnen, Värnhemsskolan
Bli en samhällsbyggare – jobba i Malmö stad! Genom att arbeta i Malmö stad får du möjlighet att arbeta med hållbar samhällsutveckling. Som en samhällsbyggare spelar du en viktig roll i Malmös utveckling och därför ser vi oss som framtidens arbetsplats. Människors lika värde är en förutsättning för demokrati och är också en självklarhet i vår värdegrund. Med 20 000 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 22 förvaltningar. Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen ansvarar för de kommunala gymnasieskolorna och vuxenutbildningen inom Malmö stad. I vårt ansvar ligger även studie- och yrkesvägledning, SFI samt forskning och utveckling inom pedagogik. Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av de största förvaltningarna inom Malmö stad med nära 1700 medarbetare som är utspridda över hela staden. Vi finns i små till stora skolor och inom såväl teoretiska som yrkesförberedande ämnen. På så sätt erbjuder Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen på en mångfald av möjligheter. Värnhemsskolan ligger strategiskt mitt i Malmös citykärna. Huset på Kungsgatan 44 innehåller en otrolig spetskompetens inom entreprenörskap, handel och service. Vi utbildar för framtiden inom heta branscher som textil och design, konsthantverk, turism, hotell och restaurang, livsmedel, handel, hantverk, florister, frisörer och hästskötare på Jägersro Trav och Galopp. Dessutom har vi en enhet för nyanlända invandrarungdomar (språkintroduktionen). Vi har kompetensen i huset med duktiga och behöriga lärare samt funktionella och moderna lokaler. Vi har satsat medvetet på att utrusta våra lokaler enligt de krav som finns för en högt kvalitativ yrkesförberedande skola. ARBETSUPPGIFTER Värnhemsskolan söker en kärnämneslärare för undervisning på det förstärkta individuella alternativet framför allt enl. kursplanerna för grundskolans senare år. Viss undervisning enl. gymnasieskolans läroplan kan förekomma. Eleverna på det förstärkta individuella alternativet har en eller flera neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och går en yrkesutbildning med utgång mot antingen restaurang- och livsmedelsnäringen eller mot handelssektorn. Undervisningen sker i små grupper om max åtta elever och ofta arbetar du som lärare tillsammans med en elevassistent som hjälper till och stöttar och coachar eleverna i deras inlärningsprocess. Eleverna befinner sig i en lugn, trygg och lite ”närmare” inlärningsmiljö och därför kan vi också ställa tydliga krav och mål på dem. Vi som arbetar på enheten strävar mot god måluppfyllelse genom att arbeta projektinriktat och ämnesövergripande samtidigt som vi bedömer eleverna formativt. KVALIFIKATIONER Vi ser helst att du har en utbildning för grundskolans senare del och att du är behörig matematiklärare och/eller har behörighet för att undervisa i svenska som andraspråk.
Företag: Malmö stad, Värnhemsskolan
Ort: Malmö
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i gymnasiet - kärnämnen, Värnhemsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i gymnasiet - kärnämnen, Värnhemsskolan

Lärare i svenska som andraspråk, Värnhemsskolan
Bli en samhällsbyggare – jobba i Malmö stad! Genom att arbeta i Malmö stad får du möjlighet att arbeta med hållbar samhällsutveckling. Som en samhällsbyggare spelar du en viktig roll i Malmös utveckling och därför ser vi oss som framtidens arbetsplats. Människors lika värde är en förutsättning för demokrati och är också en självklarhet i vår värdegrund. Med 20 000 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 22 förvaltningar. Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen ansvarar för de kommunala gymnasieskolorna och vuxenutbildningen inom Malmö stad. I vårt ansvar ligger även studie- och yrkesvägledning, SFI samt forskning och utveckling inom pedagogik. Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av de största förvaltningarna inom Malmö stad med nära 1700 medarbetare som är utspridda över hela staden. Vi finns i små till stora skolor och inom såväl teoretiska som yrkesförberedande ämnen. På så sätt erbjuder Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen på en mångfald av möjligheter. Värnhemsskolan ligger strategiskt mitt i Malmös citykärna. Huset på Kungsgatan 44 innehåller en otrolig spetskompetens inom entreprenörskap, handel och service. Vi utbildar för framtiden inom heta branscher som textil och design, konsthantverk, turism, hotell och restaurang, livsmedel, handel, hantverk, florister, frisörer och hästskötare på Jägersro Trav och Galopp. Dessutom har vi en enhet för nyanlända invandrarungdomar (språkintroduktionen). Vi har kompetensen i huset med duktiga och behöriga lärare samt funktionella och moderna lokaler. Vi har satsat medvetet på att utrusta våra lokaler enligt de krav som finns för en högt kvalitativ yrkesförberedande skola. ARBETSUPPGIFTER Värnhemsskolan söker en behörig lärare i svenska som andraspråk för undervisning på det individuella alternativet, inr. språkintroduktion.Eleverna på programmet har vistats i Sverige mellan två och fem år och har en eller annan form av inlärningssvårighet, framför allt långsam inlärningstakt. All undervisning sker därför med en treårig planering och enligt läroplanerna för grundskolans senare del. Arbetet i klassen genomförs i sin helhet med ett svenska-som-andraspråks-perspektiv och sker ämnesintegrerat och projektinriktat där eleverna bedöms formativt. I arbetslaget ingår förutom den beskrivna tjänsten, en flerspråkig elevassistent och ytterligare två lärare. Arbetslaget lägger till stor del själva sitt eget schema och fördelar, i samråd med rektor, undervisningen er emellan efter era olika kompetenser och intressen. Som innehavare av tjänsten kommer du att bli klasslärare/mentor för ca. femton elever. KVALIFIKATIONER Du som söker tjänsten skall ha gått en utbildning för undervisning på grundskolans senare år.Vi ser med fördel att du har erfarenhet att arbeta med elever i behov av särskilt stöd. Även andra språkkompetenser än svenska och engelska kan vara meriterande.
Företag: Malmö stad, Värnhemsskolan
Ort: Malmö
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska som andraspråk, Värnhemsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska som andraspråk, Värnhemsskolan

Lärare i gymnasiet - kärnämnen
Bli en samhällsbyggare – jobba i Malmö stad! Genom att arbeta i Malmö stad får du möjlighet att arbeta med hållbar samhällsutveckling. Som en samhällsbyggare spelar du en viktig roll i Malmös utveckling och därför ser vi oss som framtidens arbetsplats. Människors lika värde är en förutsättning för demokrati och är också en självklarhet i vår värdegrund. Med 20 000 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 22 förvaltningar. Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för de kommunala gymnasieskolorna och vuxenutbildningen, studie- och yrkesvägledning samt SFI. Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av de största förvaltningarna inom Malmö stad med nära 1700 medarbetare. Vi finns i hela Malmö i små till stora skolor och inom såväl teoretiska som yrkesförberedande program. På så sätt erbjuder Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen en mångfald av möjligheter. Värnhemsskolan ligger strategiskt mitt i Malmös citykärna. Huset på Kungsgatan 44 innehåller en otrolig spetskompetens inom entreprenörskap, handel och service. Vi utbildar för framtiden inom heta branscher som textil och design, konsthantverk, turism, hotell och restaurang, livsmedel, handel, hantverk, florister, frisörer och hästskötare på Jägersro Trav och Galopp. Dessutom har vi en enhet för nyanlända invandrarungdomar (språkintroduktionen). Vi har kompetensen i huset med duktiga och behöriga lärare samt funktionella och moderna lokaler. Vi har satsat medvetet på att utrusta våra lokaler enligt de krav som finns för en högt kvalitativ yrkesförberedande skola. ARBETSUPPGIFTER Undervisa i SV och SVA och EN gäller både på grundskolenivå och gymnasienivå. KVALIFIKATIONER Vi söker en utexaminerad gymnasie/grundskollärare i SV och EN. Stor vikt läggs vid pedagogisk erfarenhet av språkintroduktionselever.
Företag: Malmö stad, Värnhemsskolan
Ort: Malmö
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i gymnasiet - kärnämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i gymnasiet - kärnämnen

Lärare i grundskolans senare år
Bli en samhällsbyggare – jobba i Malmö stad! Genom att arbeta i Malmö stad får du möjlighet att arbeta med hållbar samhällsutveckling. Som en samhällsbyggare spelar du en viktig roll i Malmös utveckling och därför ser vi oss som framtidens arbetsplats. Människors lika värde är en förutsättning för demokrati och är också en självklarhet i vår värdegrund. Med 20 000 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 22 förvaltningar. Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för de kommunala gymnasieskolorna och vuxenutbildningen, studie- och yrkesvägledning samt SFI. Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av de största förvaltningarna inom Malmö stad med nära 1700 medarbetare. Vi finns i hela Malmö i små till stora skolor och inom såväl teoretiska som yrkesförberedande program. På så sätt erbjuder Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen en mångfald av möjligheter. Värnhemsskolan ligger strategiskt mitt i Malmös citykärna. Huset på Kungsgatan 44 innehåller en otrolig spetskompetens inom entreprenörskap, handel och service. Vi utbildar för framtiden inom heta branscher som textil och design, konsthantverk, turism, hotell och restaurang, livsmedel, handel, hantverk, florister, frisörer och hästskötare på Jägersro Trav och Galopp. Dessutom har vi en enhet för nyanlända invandrarungdomar (språkintroduktionen). Vi har kompetensen i huset med duktiga och behöriga lärare samt funktionella och moderna lokaler. Vi har satsat medvetet på att utrusta våra lokaler enligt de krav som finns för en högt kvalitativ yrkesförberedande skola. ARBETSUPPGIFTER Undervisa nyanlända lärare i svenska som andraspråk och andra grundskoleämne utifrån behörighet. KVALIFIKATIONER Vi söker en utexaminerad lärare i svenska som andra språk gärna i kombination med matematik, samhällskunskap eller engelska. Du får gärna ha erfarenhet av arbete med SPR/förberedelseklass.
Företag: Malmö stad, Värnhemsskolan
Ort: Malmö
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år

Lärare i grundskolans tidigare år
Bli en samhällsbyggare – jobba i Malmö stad! Genom att arbeta i Malmö stad får du möjlighet att arbeta med hållbar samhällsutveckling. Som en samhällsbyggare spelar du en viktig roll i Malmös utveckling och därför ser vi oss som framtidens arbetsplats. Människors lika värde är en förutsättning för demokrati och är också en självklarhet i vår värdegrund. Med 20 000 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 22 förvaltningar. Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för de kommunala gymnasieskolorna och vuxenutbildningen, studie- och yrkesvägledning samt SFI. Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av de största förvaltningarna inom Malmö stad med nära 1700 medarbetare. Vi finns i hela Malmö i små till stora skolor och inom såväl teoretiska som yrkesförberedande program. På så sätt erbjuder Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen en mångfald av möjligheter. Värnhemsskolan ligger strategiskt mitt i Malmös citykärna. Huset på Kungsgatan 44 innehåller en otrolig spetskompetens inom entreprenörskap, handel och service. Vi utbildar för framtiden inom heta branscher som textil och design, konsthantverk, turism, hotell och restaurang, livsmedel, handel, hantverk, florister, frisörer och hästskötare på Jägersro Trav och Galopp. Dessutom har vi en enhet för nyanlända invandrarungdomar (språkintroduktionen). Vi har kompetensen i huset med duktiga och behöriga lärare samt funktionella och moderna lokaler. Vi har satsat medvetet på att utrusta våra lokaler enligt de krav som finns för en högt kvalitativ yrkesförberedande skola. ARBETSUPPGIFTER Undervisa nyanlända lärare i svenska som andraspråk och andra grundskoleämne utifrån behörighet. KVALIFIKATIONER Vi söker en utexaminerad lärare i svenska som andra språk gärna i kombination med matematik, samhällskunskap eller engelska. Du får gärna ha erfarenhet av arbete med SPR/förberedelseklass.
Företag: Malmö stad, Värnhemsskolan
Ort: Malmö
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Lärare i gymnasiet - handelsämnen
Bli en samhällsbyggare – jobba i Malmö stad! Genom att arbeta i Malmö stad får du möjlighet att arbeta med hållbar samhällsutveckling. Som en samhällsbyggare spelar du en viktig roll i Malmös utveckling och därför ser vi oss som framtidens arbetsplats. Människors lika värde är en förutsättning för demokrati och är också en självklarhet i vår värdegrund. Med 20 000 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 22 förvaltningar. Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för de kommunala gymnasieskolorna och vuxenutbildningen, studie- och yrkesvägledning samt SFI. Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av de största förvaltningarna inom Malmö stad med nära 1700 medarbetare. Vi finns i hela Malmö i små till stora skolor och inom såväl teoretiska som yrkesförberedande program. På så sätt erbjuder Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen en mångfald av möjligheter. Värnhemsskolan ligger strategiskt mitt i Malmös citykärna. Huset på Kungsgatan 44 innehåller en otrolig spetskompetens inom entreprenörskap, handel och service. Vi utbildar för framtiden inom heta branscher som textil och design, konsthantverk, turism, hotell och restaurang, livsmedel, handel, hantverk, florister, frisörer och hästskötare på Jägersro Trav och Galopp. Dessutom har vi en enhet för nyanlända invandrarungdomar (språkintroduktionen). Vi har kompetensen i huset med duktiga och behöriga lärare samt funktionella och moderna lokaler. Vi har satsat medvetet på att utrusta våra lokaler enligt de krav som finns för en högt kvalitativ yrkesförberedande skola. ARBETSUPPGIFTER Värnhemsskolan söker en engagerad handelslärare som sätter elevernas kunskapsutveckling i fokus. Vikariatet är inom skolans individuella alternativ som vänder sig till elever med långsam inlärningstakt och /eller med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning. Undervisningen sker i grupper om 10-12 elever och enligt gymnasieskolans kursplaner för det nationella handelsprogrammet. KVALIFIKATIONER Du som söker tjänsten skall vara behörig att undervisa inom handelsämnena, men annan motsvarande utbildning är meriterande.
Företag: Malmö stad, Värnhemsskolan
Ort: Malmö
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i gymnasiet - handelsämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i gymnasiet - handelsämnen

Skolsköterska
Bli en samhällsbyggare – jobba i Malmö stad! Genom att arbeta i Malmö stad får du möjlighet att arbeta med hållbar samhällsutveckling. Som en samhällsbyggare spelar du en viktig roll i Malmös utveckling och därför ser vi oss som framtidens arbetsplats. Människors lika värde är en förutsättning för demokrati och är också en självklarhet i vår värdegrund. Med 20 000 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 22 förvaltningar. Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för de kommunala gymnasieskolorna och vuxenutbildningen, studie- och yrkesvägledning samt SFI. Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av de största förvaltningarna inom Malmö stad med nära 1700 medarbetare. Vi finns i hela Malmö i små till stora skolor och inom såväl teoretiska som yrkesförberedande program. På så sätt erbjuder Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen en mångfald av möjligheter. Värnhemsskolangymnasium ligger strategiskt mitt i Malmös citykärna. Huset på Kungsgatan 44 innehåller en otrolig spetskompetens inom entreprenörskap, handel och service. Vi utbildar för framtiden inom heta branscher som textil och design, konsthantverk, turism, hotell och restaurang, livsmedel, handel, hantverk, florister, frisörer och hästskötare på Jägersro Trav och Galopp. Dessutom har vi en enhet för nyanlända invandrarungdomar (språkintroduktionen). Vi har kompetensen i huset med duktiga och behöriga lärare samt funktionella och moderna lokaler. Vi har satsat medvetet på att utrusta våra lokaler enligt de krav som finns för en högt kvalitativ yrkesförberedande skola. ARBETSUPPGIFTER Arbeta som skolsköterska på gymnasieskola, kunna hantera hälsoundersökningar mot elever och vuxna inom livsmedelsprogramet. KVALIFIKATIONER Utexaminerad sjuksköterska
Företag: Malmö stad, Värnhemsskolan
Ort: Malmö
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska jobb, Skolsköterska Malmö, Skolsköterska Malmö stad, Värnhemsskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska

Elevassistent - Värnhemsskolan
Bli en samhällsbyggare – jobba i Malmö stad! Genom att arbeta i Malmö stad får du möjlighet att arbeta med hållbar samhällsutveckling. Som en samhällsbyggare spelar du en viktig roll i Malmös utveckling och därför ser vi oss som framtidens arbetsplats. Människors lika värde är en förutsättning för demokrati och är också en självklarhet i vår värdegrund. Med 20 000 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 22 förvaltningar. Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för de kommunala gymnasieskolorna och vuxenutbildningen, studie- och yrkesvägledning samt SFI. Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av de största förvaltningarna inom Malmö stad med nära 1700 medarbetare. Vi finns i hela Malmö i små till stora skolor och inom såväl teoretiska som yrkesförberedande program. På så sätt erbjuder Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen en mångfald av möjligheter. Värnhemsskolan ligger strategiskt mitt i Malmös citykärna. Huset på Kungsgatan 44 innehåller en otrolig spetskompetens inom entreprenörskap, handel och service. Vi utbildar för framtiden inom heta branscher som textil och design, konsthantverk, turism, hotell och restaurang, livsmedel, handel, hantverk, florister, frisörer och hästskötare på Jägersro Trav och Galopp. Dessutom har vi en enhet för nyanlända invandrarungdomar (språkintroduktionen). Vi har kompetensen i huset med duktiga och behöriga lärare samt funktionella och moderna lokaler. Vi har satsat medvetet på att utrusta våra lokaler enligt de krav som finns för en högt kvalitativ yrkesförberedande skola. ARBETSUPPGIFTER Elevassistent till en klass på Restaurang- och livsmedelsprogrammet. Stötta elever som behöver struktur i den dagliga verksamheten. KVALIFIKATIONER Sökande bör ha utbildning inom området. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Malmö stad, Värnhemsskolan
Ort: Malmö
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent - Värnhemsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent - Värnhemsskolan

Lärare i grundskolans senare år
Bli en samhällsbyggare – jobba i Malmö stad! Genom att arbeta i Malmö stad får du möjlighet att arbeta med hållbar samhällsutveckling. Som en samhällsbyggare spelar du en viktig roll i Malmös utveckling och därför ser vi oss som framtidens arbetsplats. Människors lika värde är en förutsättning för demokrati och är också en självklarhet i vår värdegrund. Med 20 000 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 22 förvaltningar. Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för de kommunala gymnasieskolorna och vuxenutbildningen, studie- och yrkesvägledning samt SFI. Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av de största förvaltningarna inom Malmö stad med nära 1700 medarbetare. Vi finns i hela Malmö i små till stora skolor och inom såväl teoretiska som yrkesförberedande program. På så sätt erbjuder Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen en mångfald av möjligheter. Värnhemsskolan ligger strategiskt mitt i Malmös citykärna. Huset på Kungsgatan 44 innehåller en otrolig spetskompetens inom entreprenörskap, handel och service. Vi utbildar för framtiden inom heta branscher som textil och design, konsthantverk, turism, hotell och restaurang, livsmedel, handel, hantverk, florister, frisörer och hästskötare på Jägersro Trav och Galopp. Dessutom har vi en enhet för nyanlända invandrarungdomar (språkintroduktionen). Vi har kompetensen i huset med duktiga och behöriga lärare samt funktionella och moderna lokaler. Vi har satsat medvetet på att utrusta våra lokaler enligt de krav som finns för en högt kvalitativ yrkesförberedande skola. ARBETSUPPGIFTER Undervisa i SV, och MA gäller både på grundskolenivå och gymnasienivå. KVALIFIKATIONER Vi söker en utexaminerad gymnasie/grundskollärare i SV och MA. Stor vikt läggs vid pedagogisk erfarenhet av språkintroduktionselever.
Företag: Malmö stad, Värnhemsskolan
Ort: Malmö
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år

Lärare i grundskolans tidigare år
Bli en samhällsbyggare – jobba i Malmö stad! Genom att arbeta i Malmö stad får du möjlighet att arbeta med hållbar samhällsutveckling. Som en samhällsbyggare spelar du en viktig roll i Malmös utveckling och därför ser vi oss som framtidens arbetsplats. Människors lika värde är en förutsättning för demokrati och är också en självklarhet i vår värdegrund. Med 20 000 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 18 förvaltningar. Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för de kommunala gymnasieskolorna och vuxenutbildningen, studie- och yrkesvägledning samt SFI. Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av de största förvaltningarna inom Malmö stad med nära 1700 medarbetare. Vi finns i hela Malmö i små till stora skolor och inom såväl teoretiska som yrkesförberedande program. På så sätt erbjuder Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen en mångfald av möjligheter. Värnhemsskolan ligger strategiskt mitt i Malmös citykärna. Huset på Kungsgatan 44 innehåller en otrolig spetskompetens inom entreprenörskap, handel och service. Vi utbildar för framtiden inom heta branscher som textil och design, konsthantverk, turism, hotell och restaurang, livsmedel, handel, hantverk, florister, frisörer och hästskötare på Jägersro Trav och Galopp. Dessutom har vi en enhet för nyanlända invandrarungdomar (språkintroduktionen). Vi har kompetensen i huset med duktiga och behöriga lärare samt funktionella och moderna lokaler. Vi har satsat medvetet på att utrusta våra lokaler enligt de krav som finns för en högt kvalitativ yrkesförberedande skola. ARBETSUPPGIFTER Undervisa nyanlända elever på SPR-startskolan i svenska som andraspråk och andra grundskoleämnen utifrån behörighet. KVALIFIKATIONER Vi söker en utexaminerad lärare i svenska som andraspråk gärna i kombination med matematik, samhällskunskap eller engelska. Du får gärna ha erfarenhet av arbete med SPR/förberedelseklass.
Företag: Malmö stad, Värnhemsskolan
Ort: Malmö
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Lärare i gymnasiet - kärnämnen, vikariat på Värnhemsskolan
Bli en samhällsbyggare – jobba i Malmö stad! Genom att arbeta i Malmö stad får du möjlighet att arbeta med hållbar samhällsutveckling. Som en samhällsbyggare spelar du en viktig roll i Malmös utveckling och därför ser vi oss som framtidens arbetsplats. Människors lika värde är en förutsättning för demokrati och är också en självklarhet i vår värdegrund. Med 20 000 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 18 förvaltningar. Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för de kommunala gymnasieskolorna och vuxenutbildningen, studie- och yrkesvägledning samt SFI. Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av de största förvaltningarna inom Malmö stad med nära 1700 medarbetare. Vi finns i hela Malmö i små till stora skolor och inom såväl teoretiska som yrkesförberedande program. På så sätt erbjuder Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen en mångfald av möjligheter. Värnhemsskolan ligger strategiskt mitt i Malmös citykärna. Huset på Kungsgatan 44 innehåller en otrolig spetskompetens inom entreprenörskap, handel och service. Vi utbildar för framtiden inom heta branscher som textil och design, konsthantverk, turism, hotell och restaurang, livsmedel, handel, hantverk, florister, frisörer och hästskötare på Jägersro Trav och Galopp. Dessutom har vi en enhet för nyanlända invandrarungdomar (språkintroduktionen). Vi har kompetensen i huset med duktiga och behöriga lärare samt funktionella och moderna lokaler. Vi har satsat medvetet på att utrusta våra lokaler enligt de krav som finns för en högt kvalitativ yrkesförberedande skola. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i engelska och religionskunskap. KVALIFIKATIONER Behörig gymnasielärare i engelska och religionskunskap.
Företag: Malmö stad, Värnhemsskolan
Ort: Malmö
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i gymnasiet - kärnämnen, vikariat på Värnhemsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i gymnasiet - kärnämnen, vikariat på Värnhemsskolan

Studie- och yrkesvägledare
Bli en samhällsbyggare – jobba i Malmö stad! Genom att arbeta i Malmö stad får du möjlighet att arbeta med hållbar samhällsutveckling. Som en samhällsbyggare spelar du en viktig roll i Malmös utveckling och därför ser vi oss som framtidens arbetsplats. Människors lika värde är en förutsättning för demokrati och är också en självklarhet i vår värdegrund. Med 20 000 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 18 förvaltningar. Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av de frivilliga skolformerna samt erbjuder studie- och yrkesvägledning. Våra 1600 medarbetare finns i hela Malmö i små till stora skolor och inom såväl teoretiska som yrkesförberedande program. Vi arbetar för att få ungdomar och vuxna att bli aktiva i vårt samhälle. Vi arbetar med Malmös framtid. Vill du också vara med och påverka? Värnhemsskolan ligger strategiskt mitt i Malmös citykärna. Huset på Kungsgatan 44 innehåller en otrolig spetskompetens inom entreprenörskap, handel och service. Vi utbildar för framtiden inom heta branscher som textil och design, konsthantverk, turism, hotell och restaurang, livsmedel, handel, hantverk, florister, frisörer och hästskötare på Jägersro Trav och Galopp. Dessutom har vi en enhet för nyanlända invandrarungdomar (språkintroduktionen). Vi har kompetensen i huset med duktiga och behöriga lärare samt funktionella och moderna lokaler. Vi har satsat medvetet på att utrusta våra lokaler enligt de krav som finns för en högt kvalitativ yrkesförberedande skola. ARBETSUPPGIFTER Enskild information och vägledning , såväl som i grupp om pågående gymnasiestudier, eftergymnasiala studier och studier i utlandet. Organisation av elevernas interna val av kurser och ämnen. Ansvara för administration, utformande och uppföljning av elevernas individuella studieplaner. Ingå i skolans elevvårdsteam. Information till blivande elever och andra intressenter utanför skolan. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har utbildning som studievägledare alternativt för tjänsten annan relevant utbildning. Då arbetet innebär kontakter med elever, vårdnadshavare, kollegor, näringsliv m m, är det viktigt att du besitter god social kompetens/har lätt att etablera relationer. God organisationsförmåga samt förmåga att hitta flexibla lösningar är också viktiga egenskaper. Du är en person som trivs med varierande arbetsuppgifter och som har erfarenhet från studie- och yrkesvägledningsarbete inom skola. Andra liknade erfarenheter inom yrkesområdet kan också vara av intresse.
Företag: Malmö stad, Värnhemsskolan
Ort: Malmö
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga Studie- och yrkesvägledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studie- och yrkesvägledare

Kock/Kokerska, Värnhemsskolan
Bli en samhällsbyggare – jobba i Malmö stad! Genom att arbeta i Malmö stad får du möjlighet att arbeta med hållbar samhällsutveckling. Som en samhällsbyggare spelar du en viktig roll i Malmös utveckling och därför ser vi oss som framtidens arbetsplats. Människors lika värde är en förutsättning för demokrati och är också en självklarhet i vår värdegrund. Med 20 000 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 18 förvaltningar. Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av de frivilliga skolformerna samt erbjuder studie- och yrkesvägledning. Våra 1600 medarbetare finns i hela Malmö i små till stora skolor och inom såväl teoretiska som yrkesförberedande program. Vi arbetar för att få ungdomar och vuxna att bli aktiva i vårt samhälle. Vi arbetar med Malmös framtid. Vill du också vara med och påverka? Värnhemsskolan ligger strategiskt mitt i Malmös citykärna. Huset på Kungsgatan 44 innehåller en otrolig spetskompetens inom entreprenörskap, handel och service. Vi utbildar för framtiden inom heta branscher som textil och design, konsthantverk, turism, hotell och restaurang, livsmedel, handel, hantverk, florister, frisörer och hästskötare på Jägersro Trav och Galopp. Dessutom har vi en enhet för nyanlända invandrarungdomar (språkintroduktionen). Vi har kompetensen i huset med duktiga och behöriga lärare samt funktionella och moderna lokaler. Vi har satsat medvetet på att utrusta våra lokaler enligt de krav som finns för en högt kvalitativ yrkesförberedande skola. ARBETSUPPGIFTER Värnhemsskolan söker en kock/kokerska vars främsta arbetsuppgifter kommer vara att leda arbetet i köket samt genomföra menyplanering och matlagning för 650 elever. I arbetet ingår även egenkontroll, leveranser samt övriga för yrket vanligen förekommande arbetsuppgifter. KVALIFIKATIONER Vi ser att du som söker har en kockutbildning och minst 5 års erfarenhet av liknande arbete. Att ha arbetat med ungdomar är en stor fördel. För att passa in i rollen krävs att du som person är flexibel och kunnig inom området samt besitter hög social kompetens. Det är också viktigt att du trivs med att arbeta i ett arbetslag. Du ska vara kunnig i IT-stödet AIVO.
Företag: Malmö stad, Värnhemsskolan
Ort: Malmö
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kokerska, Värnhemsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kokerska, Värnhemsskolan

Elevassistent - Värnhemsskolan
Bli en samhällsbyggare – jobba i Malmö stad! Genom att arbeta i Malmö stad får du möjlighet att arbeta med hållbar samhällsutveckling. Som en samhällsbyggare spelar du en viktig roll i Malmös utveckling och därför ser vi oss som framtidens arbetsplats. Människors lika värde är en förutsättning för demokrati och är också en självklarhet i vår värdegrund. Med 20 000 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 18 förvaltningar. Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av de frivilliga skolformerna samt erbjuder studie- och yrkesvägledning. Våra 1600 medarbetare finns i hela Malmö i små till stora skolor och inom såväl teoretiska som yrkesförberedande program. Vi arbetar för att få ungdomar och vuxna att bli aktiva i vårt samhälle. Vi arbetar med Malmös framtid. Vill du också vara med och påverka? Värnhemsskolan ligger strategiskt mitt i Malmös citykärna. Huset på Kungsgatan 44 innehåller en otrolig spetskompetens inom entreprenörskap, handel och service. Vi utbildar för framtiden inom heta branscher som textil och design, konsthantverk, turism, hotell och restaurang, livsmedel, handel, hantverk, florister, frisörer och hästskötare på Jägersro Trav och Galopp. Dessutom har vi en enhet för nyanlända invandrarungdomar (språkintroduktionen). Vi har kompetensen i huset med duktiga och behöriga lärare samt funktionella och moderna lokaler. Vi har satsat medvetet på att utrusta våra lokaler enligt de krav som finns för en högt kvalitativ yrkesförberedande skola. ARBETSUPPGIFTER Som elevassistent på Värnhemsskolan kommer du att följa upp, vara en resurs och finnas till hands för elever med kognitiva svårigheter under skoltid. Du samverkar aktivt tillsammans med arbetslaget i den pedagogiska planeringen kring din elev. Du samverkar även med andra organ på skolan, såsom t ex elevhälsoteam och SYV. Arbetet innebär varierande arbetsuppgifter beroende av elevens särskilda behov. KVALIFIKATIONER Du som söker denna tjänst ska ha erfarenhet av att arbeta med elever som har kognitiva svårigheter. Du ska också ha erfarenhet av att arbeta med elever med olika diagnoser och av att arbeta i klassrum. Du bör även ha kunskap om olika kompensatoriska hjälpmedel för elevers lärande och utveckling samt självständigt kunna söka och använda information kring elevens funktionsnedsättning/ar. Det är viktigt att du har förmåga att professionellt reflektera, utvärdera och analysera din insats i förhållande till elevens individuella mål. Det är också av största vikt att du har förmåga att upprätta god relation till elever, vårdnadshavare och externa aktörer. Som person är du flexibel, lösningsinriktad och bidrar med egna initiativ. Du har en god samarbetsförmåga och lätt för att skapa nya relationer.
Företag: Malmö stad, Värnhemsskolan
Ort: Malmö
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent - Värnhemsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent - Värnhemsskolan

Elevassistent - Värnhemsskolan
Bli en samhällsbyggare – jobba i Malmö stad! Genom att arbeta i Malmö stad får du möjlighet att arbeta med hållbar samhällsutveckling. Som en samhällsbyggare spelar du en viktig roll i Malmös utveckling och därför ser vi oss som framtidens arbetsplats. Människors lika värde är en förutsättning för demokrati och är också en självklarhet i vår värdegrund. Med 20 000 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 18 förvaltningar. Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av de frivilliga skolformerna samt erbjuder studie- och yrkesvägledning. Våra 1600 medarbetare finns i hela Malmö i små till stora skolor och inom såväl teoretiska som yrkesförberedande program. Vi arbetar för att få ungdomar och vuxna att bli aktiva i vårt samhälle. Vi arbetar med Malmös framtid. Vill du också vara med och påverka? Värnhemsskolan ligger strategiskt mitt i Malmös citykärna. Huset på Kungsgatan 44 innehåller en otrolig spetskompetens inom entreprenörskap, handel och service. Vi utbildar för framtiden inom heta branscher som textil och design, konsthantverk, turism, hotell och restaurang, livsmedel, handel, hantverk, florister, frisörer och hästskötare på Jägersro Trav och Galopp. Dessutom har vi en enhet för nyanlända invandrarungdomar (språkintroduktionen). Vi har kompetensen i huset med duktiga och behöriga lärare samt funktionella och moderna lokaler. Vi har satsat medvetet på att utrusta våra lokaler enligt de krav som finns för en högt kvalitativ yrkesförberedande skola. ARBETSUPPGIFTER Värnhemsskolan söker elevassistent till skolans individuella program. Du kommer att arbeta tätt tillsammans i ett arbetslag där ni planerar och ansvarar för elevernas hela skoldag. Målet är att lägga grund för ett bra vuxenliv när det gäller både arbete och boende. Likaså gäller det att öka elevens självförtroende. Du förväntas hjälpa eleven genom att delta på lektionerna samt hjälpa eleven med schema och dagliga rutiner. Du kommer också arbeta med övrigt förekommande arbetsuppgifter på skolan, som t.ex. rastvakt och frukostservering i elevcaféet. I arbetet ingår också att kontinuerligt utvärdera åtgärder och faktorer som kan stimulera elevens utveckling samt både självständigt och tillsammans med specialpedagog och elevhälsoteam ge förslag på elevstödjande insatser. KVALIFIKATIONER Som person skall du känna dig själv väl och vara lugn och stabil, även i stressade och nya situationer. Du är en vuxen förebild för eleverna du arbetar med. Du är också positiv till förändringar och har god samarbetsförmåga med vilja att utveckla verksamheten tillsammans med både elever och personal. Tidigare erfarenhet att arbeta med elever med särskilda behov är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Malmö stad, Värnhemsskolan
Ort: Malmö
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent - Värnhemsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent - Värnhemsskolan

Lärare i gymnasiet - svenska som andraspråk och engelska - Värnhemsskolan
Bli en samhällsbyggare – jobba i Malmö stad! Genom att arbeta i Malmö stad får du möjlighet att arbeta med hållbar samhällsutveckling. Som en samhällsbyggare spelar du en viktig roll i Malmös utveckling och därför ser vi oss som framtidens arbetsplats. Människors lika värde är en förutsättning för demokrati och är också en självklarhet i vår värdegrund. Med 20 000 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 18 förvaltningar. Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av de frivilliga skolformerna samt erbjuder studie- och yrkesvägledning. Våra 1600 medarbetare finns i hela Malmö i små till stora skolor och inom såväl teoretiska som yrkesförberedande program. Vi arbetar för att få ungdomar och vuxna att bli aktiva i vårt samhälle. Vi arbetar med Malmös framtid. Vill du också vara med och påverka? Värnhemsskolan ligger strategiskt mitt i Malmös citykärna. Huset på Kungsgatan 44 innehåller en otrolig spetskompetens inom entreprenörskap, handel och service. Vi utbildar för framtiden inom heta branscher som textil och design, konsthantverk, turism, hotell och restaurang, livsmedel, handel, hantverk, florister, frisörer och hästskötare på Jägersro Trav och Galopp. Dessutom har vi en enhet för nyanlända invandrarungdomar (språkintroduktionen). Vi har kompetensen i huset med duktiga och behöriga lärare samt funktionella och moderna lokaler. Vi har satsat medvetet på att utrusta våra lokaler enligt de krav som finns för en högt kvalitativ yrkesförberedande skola. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i svenska som andraspråk och mentorskap i en språkintroduktionsklass (fortsättningsklass)50%. Undervisning i SVASVA01, SVASVA02 och grundskoleengelska på Barn- och fritidsprogrammet 50%. KVALIFIKATIONER Vi söker en behörig lärare med erfarenhet av undervisning i svenska som andraspråk.
Företag: Malmö stad, Värnhemsskolan
Ort: Malmö
Publicerad : 12-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i gymnasiet - svenska som andraspråk och engelska - Värnhemsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i gymnasiet - svenska som andraspråk och engelska - Värnhemsskolan

Lärare i grundskolans senare år
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Med över 21 500 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 18 förvaltningar. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med att påverka? Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av de frivilliga skolformerna samt erbjuder studie- och yrkesvägledning. Våra 1600 medarbetare finns i hela Malmö i små till stora skolor och inom såväl teoretiska som yrkesförberedande program. Vi arbetar för att få ungdomar och vuxna att bli aktiva i vårt samhälle. Vi arbetar med Malmös framtid. Vill du också vara med och påverka? Värnhemsskolan ligger strategiskt mitt i Malmös citykärna. Huset på Kungsgatan 44 innehåller en otrolig spetskompetens inom entreprenörskap, handel och service. Vi utbildar för framtiden inom heta branscher som textil och design, konsthantverk, turism, hotell och restaurang, livsmedel, handel, hantverk, florister, frisörer och hästskötare på Jägersro Trav och Galopp. Dessutom har vi en enhet för nyanlända invandrarungdomar (språkintroduktionen). Vi har kompetensen i huset med duktiga och behöriga lärare samt funktionella och moderna lokaler. Vi har satsat medvetet på att utrusta våra lokaler enligt de krav som finns för en högt kvalitativ yrkesförberedande skola. ARBETSUPPGIFTER Undervisa nyanlända elever i svenska som andraspråk och andra grundskoleämne, utifrån behörighet. KVALIFIKATIONER Vi söker en utexaminerad lärare i svenska som andraspråk gärna i kombination med matematik, samhällskunskap eller engelska. Erfarenhet av arbete med nyanlända barn/ungdomar är meriterande.
Företag: Malmö stad, Värnhemsskolan
Ort: Malmö
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år

Skolsköterska
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Med över 21 500 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 18 förvaltningar. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med att påverka? Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av de frivilliga skolformerna samt erbjuder studie- och yrkesvägledning. Våra 1600 medarbetare finns i hela Malmö i små till stora skolor och inom såväl teoretiska som yrkesförberedande program. Vi arbetar för att få ungdomar och vuxna att bli aktiva i vårt samhälle. Vi arbetar med Malmös framtid. Vill du också vara med och påverka? Värnhemsskolan ligger strategiskt mitt i Malmös citykärna. Huset på Kungsgatan 44 innehåller en otrolig spetskompetens inom entreprenörskap, handel och service. Vi utbildar för framtiden inom heta branscher som textil och design, konsthantverk, turism, hotell och restaurang, livsmedel, handel, hantverk, florister, frisörer och hästskötare på Jägersro Trav och Galopp. Dessutom har vi en enhet för nyanlända invandrarungdomar (språkintroduktionen). Vi har kompetensen i huset med duktiga och behöriga lärare samt funktionella och moderna lokaler. Vi har satsat medvetet på att utrusta våra lokaler enligt de krav som finns för en högt kvalitativ yrkesförberedande skola. ARBETSUPPGIFTER Skolsköterska som ska arbeta på språkintroduktionens Startskola och gärna ha erfarenhet från språkintroduktion och arbete med invandrarungdomar. Du ska möta eleverna enskilt men också arbeta i grupp med hälsopedagogiskt arbete samt förebyggande hälsovård. Som skolsköterska arbetar du i nära samverkan främst med skolledning, kurator, SYV och skolläkare. Du kommer även att samarbeta med andra myndigheter kring enskilda ungdomar. KVALIFIKATIONER Legitimerad sjuksköterska med vidarutbildning i öppen hälso- och sjukvård eller med inriktning mot barn och ungdom. Krav på arbetslivserfarenhet inom yrkesområdet. Erfarenhet av skolsköterskearbete är meriterande. Du ska ha god förmåga att på ett respekfullt sätt möta och kommunicera med eleverna och deras vårdnadshavare. Du ska ha lätt för att samarbeta med olika yrkeskategorier/funktioner på och utanför skolan. Du ska kunna arbeta självständigt och ta ansvar för dina arbetsuppgifter, Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Malmö stad, Värnhemsskolan
Ort: Malmö
Publicerad : 12-17
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska jobb, Skolsköterska Malmö, Skolsköterska Malmö stad, Värnhemsskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska

Studie- och yrkesvägledare
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Med över 21 500 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 18 förvaltningar. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med att påverka? Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av de frivilliga skolformerna samt erbjuder studie- och yrkesvägledning. Våra 1600 medarbetare finns i hela Malmö i små till stora skolor och inom såväl teoretiska som yrkesförberedande program. Vi arbetar för att få ungdomar och vuxna att bli aktiva i vårt samhälle. Vi arbetar med Malmös framtid. Vill du också vara med och påverka? Värnhemsskolan ligger strategiskt mitt i Malmös citykärna. Huset på Kungsgatan 44 innehåller en otrolig spetskompetens inom entreprenörskap, handel och service. Vi utbildar för framtiden inom heta branscher som textil och design, konsthantverk, turism, hotell och restaurang, livsmedel, handel, hantverk, florister, frisörer och hästskötare på Jägersro Trav och Galopp. Dessutom har vi en enhet för nyanlända invandrarungdomar (språkintroduktionen). Vi har kompetensen i huset med duktiga och behöriga lärare samt funktionella och moderna lokaler. Vi har satsat medvetet på att utrusta våra lokaler enligt de krav som finns för en högt kvalitativ yrkesförberedande skola. ARBETSUPPGIFTER Du arbetar framför allt med vägledning och praktiksamordning men även med marknadsföring och information mot grundskolan. Som studie- och yrkesvägledare på Värnhemsskolan stödjer du lärarna i deras arbete med elevernas praktikplatser. Du är en viktig länk mellan Värnhemsskolan och dess externa aktörer, framför allt försäkringskassan och arbetsförmedlingen, men även mot regionens företag. Du ingår även i skolans elevhälsoteam som leds av rektor. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad studie- och yrkesvägledare och som har erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd. På Värnhemsskolan är du en av tre studie- och yrkesvägledare och tjänsten omfattar elever på det individuella alternativet och på gymnasiesärskolan.
Företag: Malmö stad, Värnhemsskolan
Ort: Malmö
Publicerad : 01-03
Sök fler jobb liknande: lediga Studie- och yrkesvägledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studie- och yrkesvägledare

Lärare i grundskolans tidigare år
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Med över 21 500 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 18 förvaltningar. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med att påverka? Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av de frivilliga skolformerna samt erbjuder studie- och yrkesvägledning. Våra 1600 medarbetare finns i hela Malmö i små till stora skolor och inom såväl teoretiska som yrkesförberedande program. Vi arbetar för att få ungdomar och vuxna att bli aktiva i vårt samhälle. Vi arbetar med Malmös framtid. Vill du också vara med och påverka? Värnhemsskolan ligger strategiskt mitt i Malmös citykärna. Huset på Kungsgatan 44 innehåller en otrolig spetskompetens inom entreprenörskap, handel och service. Vi utbildar för framtiden inom heta branscher som textil och design, konsthantverk, turism, hotell och restaurang, livsmedel, handel, hantverk, florister, frisörer och hästskötare på Jägersro Trav och Galopp. Dessutom har vi en enhet för nyanlända invandrarungdomar (språkintroduktionen). Vi har kompetensen i huset med duktiga och behöriga lärare samt funktionella och moderna lokaler. Vi har satsat medvetet på att utrusta våra lokaler enligt de krav som finns för en högt kvalitativ yrkesförberedande skola. ARBETSUPPGIFTER Undervisa nyanlända elever i svenska som andraspråk och andra grundskoleämne, utifrån behörighet. KVALIFIKATIONER Vi söker en utexaminerad lärare i svenska som andraspråk gärna i kombination med matematik, samhällskunskap eller engelska. Erfarenhet av arbete med nyanlända barn/ungdomar är meriterande.
Företag: Malmö stad, Värnhemsskolan
Ort: Malmö
Publicerad : 01-14
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Lärare i grundskolans senare år
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Med över 21 500 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 18 förvaltningar. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med att påverka? Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av de frivilliga skolformerna samt erbjuder studie- och yrkesvägledning. Våra 1600 medarbetare finns i hela Malmö i små till stora skolor och inom såväl teoretiska som yrkesförberedande program. Vi arbetar för att få ungdomar och vuxna att bli aktiva i vårt samhälle. Vi arbetar med Malmös framtid. Vill du också vara med och påverka? Värnhemsskolan ligger strategiskt mitt i Malmös citykärna. Huset på Kungsgatan 44 innehåller en otrolig spetskompetens inom entreprenörskap, handel och service. Vi utbildar för framtiden inom heta branscher som textil och design, konsthantverk, turism, hotell och restaurang, livsmedel, handel, hantverk, florister, frisörer och hästskötare på Jägersro Trav och Galopp. Dessutom har vi en enhet för nyanlända invandrarungdomar (språkintroduktionen). Vi har kompetensen i huset med duktiga och behöriga lärare samt funktionella och moderna lokaler. Vi har satsat medvetet på att utrusta våra lokaler enligt de krav som finns för en högt kvalitativ yrkesförberedande skola. ARBETSUPPGIFTER Undervisa nyanlända elever i svenska som andraspråk och andra grundskoleämne, utifrån behörighet. KVALIFIKATIONER Vi söker en utexaminerad lärare i svenska som andraspråk gärna i kombination med matematik, samhällskunskap eller engelska. Erfarenhet av arbete med nyanlända barn/ungdomar är meriterande.
Företag: Malmö stad, Värnhemsskolan
Ort: Malmö
Publicerad : 01-14
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år

Schemaläggare
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Med över 21 500 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 18 förvaltningar. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med att påverka? Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av de frivilliga skolformerna samt erbjuder studie- och yrkesvägledning. Våra 1600 medarbetare finns i hela Malmö i små till stora skolor och inom såväl teoretiska som yrkesförberedande program. Vi arbetar för att få ungdomar och vuxna att bli aktiva i vårt samhälle. Vi arbetar med Malmös framtid. Vill du också vara med och påverka? Värnhemsskolan ligger strategiskt mitt i Malmös citykärna. Huset på Kungsgatan 44 innehåller en otrolig spetskompetens inom entreprenörskap, handel och service. Vi utbildar för framtiden inom heta branscher som textil och design, konsthantverk, turism, hotell och restaurang, livsmedel, handel, hantverk, florister, frisörer och hästskötare på Jägersro Trav och Galopp. Dessutom har vi en enhet för nyanlända invandrarungdomar (språkintroduktionen). Vi har kompetensen i huset med duktiga och behöriga lärare samt funktionella och moderna lokaler. Vi har satsat medvetet på att utrusta våra lokaler enligt de krav som finns för en högt kvalitativ yrkesförberedande skola. ARBETSUPPGIFTER Värnhemsskolan söker dig som vill vara med att utveckla vår skola. Din arbetsuppgift blir att i dialog med lärare och skolledning sköta schemaläggningen både på gymnasiet, vuxenutbildning och särskolan så att vi kan utveckla det pedagogiska arbetet och optimera våra salar. Du har även hand om registrering på gymnasiet i Extens och Dexter. Du sköter allt från inläggning av vår tjänstefördelning i Extens till ett färdigt schema i Novaschem och att allt fungerar med frånvaro i Dexter, du har också CSNrapportering mot myndigheten. KVALIFIKATIONER Du ska ha flerårig erfarenhet av schemaläggning i Nova schema, Extens och Dexter. Har du varit superanvändare i något av programmen så är det en merit. Du ska vara social och ha lätt att kommunicera med dina arbetskamrater.
Företag: Malmö stad, Värnhemsskolan
Ort: Malmö
Publicerad : 01-20
Sök fler jobb liknande: lediga Schemaläggare jobb, Schemaläggare Malmö, Schemaläggare Malmö stad, Värnhemsskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Schemaläggare

Teknisk chef till Värnhemsskolans utbildningsområde
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Med över 21 500 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 18 förvaltningar. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med att påverka? Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av de frivilliga skolformerna samt erbjuder studie- och yrkesvägledning. Våra 1600 medarbetare finns i hela Malmö i små till stora skolor och inom såväl teoretiska som yrkesförberedande program. Vi arbetar för att få ungdomar och vuxna att bli aktiva i vårt samhälle. Vi arbetar med Malmös framtid. Vill du också vara med och påverka? Värnhemsskolan ligger strategiskt mitt i Malmös citykärna. Vi är en "ett till ett-skola" vilket innebär att våra elever på de nationella programmen utrustas med egen läsplatta. Vi utbildar för framtiden inom framförallt yrkesinriktade program och har även introduktionsprogram, startskola och vuxenutbildning. Från 1 februari ingår även Gymnasiesärskolan Valdemarsro i samma utbildningsområde. ARBETSUPPGIFTER Som teknisk chef för Värnhemsutbildningsområde ansvarar du för utbildningsområdets fastigheter. Detta innebär att du ansvarar för bland annat säkerhet, brandskydd, IT-drift, telefoni, maskinpark och fysisk arbetsmiljö. Du har ett personalansvar för en grupp på ca 25 medarbetare inom vaktmästeri, städ, service, fastighetsservice och IKT. Din personal finns placerad på flera arbetsplatser inom Värnhemsskolans utbildningsområde. Du ingår i skolans ledningsgrupp tillsammans med utbildningschef, administrativ chef och samtliga rektorer. I din roll som teknisk chef förväntas du vara drivande i arbetet med IT-investeringar och IKT- utvecklingen på skolan. Du arbetar med driften av den fysiska miljön och håller i kontaker med andra myndigheter, hyresvärd och övriga samarbetspartners i regionen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med en akademisk utbildning, gärna inom teknik/fastighet eller annan akademisk utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har mycket goda kunskaper inom IKT och IT-drift. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att jobba i en ledande position med liknande arbetsuppgifter. Som person är du handlingskraftig, lösningsfokuserad och har en mycket god kommunikativ förmåga. Du har lätt för att samarbeta, är serviceinriktad och trivs att arbeta i en dynamisk miljö. Du arbetar för att utveckla den fysiska verksamheten i linje med nya tekniska lösningar och förbättringar. Du är förändringsbenägen samtidigt som du agerar utifrån ekonomisk medvetenhet och insikt. Stämmer ovanstående in på dig? Har du dessutom en vilja att utveckla och bidra till vår skolas framgång? Sök jobbet idag!
Företag: Malmö stad, Värnhemsskolan
Ort: Malmö
Publicerad : 01-22
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk chef till Värnhemsskolans utbildningsområde jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk chef till Värnhemsskolans utbildningsområde

Skolsköterska
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Med över 21 500 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 18 förvaltningar. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med att påverka? Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av de frivilliga skolformerna samt erbjuder studie- och yrkesvägledning. Våra 1600 medarbetare finns i hela Malmö i små till stora skolor och inom såväl teoretiska som yrkesförberedande program. Vi arbetar för att få ungdomar och vuxna att bli aktiva i vårt samhälle. Vi arbetar med Malmös framtid. Vill du också vara med och påverka? Värnhemsskolan ligger strategiskt mitt i Malmös citykärna. Huset på Kungsgatan 44 innehåller en otrolig spetskompetens inom entreprenörskap, handel och service. Vi utbildar för framtiden inom heta branscher som textil och design, konsthantverk, turism, hotell och restaurang, livsmedel, handel, hantverk, florister, frisörer och hästskötare på Jägersro Trav och Galopp. Dessutom har vi en enhet för nyanlända invandrarungdomar (språkintroduktionen). Vi har kompetensen i huset med duktiga och behöriga lärare samt funktionella och moderna lokaler. Vi har satsat medvetet på att utrusta våra lokaler enligt de krav som finns för en högt kvalitativ yrkesförberedande skola. ARBETSUPPGIFTER Skolskötersketjänsten på Värnhemsskolan innebär att du har ansvaret för ungdomar på skolans Restaurang- och livsmedelsprogram. Som skolsköterska utvecklar du det hälsofrämjande och förebyggande hälsoarbete. Du erbjuder och utför hälsokontroller och vaccinationer enligt Skollagen och Socialstyrelsens riktlinjer för skolhälsovård och verkar för att smittskyddslag och lokala riktlinjer följs. Arbetet innebär ett nära samarbete med föräldrar, lärare och annan skolpersonal.Du ingår i ett team inom elevhälsan, vilket leds av ansvarig rektor. Skolsköterskan skall följa elevernas utveckling, bevara och förbättra elevens kroppsliga och själsliga hälsa samt verka för sundare levnadsvanor. Det sker bland annat genom information och utbildning kring kost, missbruk, sex och samlevnad. Skolsköterskan fungerar som informatör, stödperson och rådgivare till elever, föräldrar och skolpersonal. Skolan har en väl utvecklad elevhälsa och du kommer att ingå som en viktig del av elevhälsoteamet. Arbete med ungdomar med neuropsykiatriska diagnoser är en stor del av vardagen. Arbetet innebär samarbete med andra instanser som t ex sjukvårdsinrättningar, BUP och socialtjänst. Du kommer att utföra hälsosamtal, erbjuda stödsamtal samt bedriva mottagning med enklare sjukvårdsinsatser. Du kommer ingå i ett positivt arbetslag. Vi har en trevlig och omvittnat positiv och utåtriktad stämning präglad av samarbete och välkomnande arbetsmiljö.Inom ramen för arbetstiden har du stor möjlighet att själv planera ditt arbete. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning som barnsjuksköterska, distriktssköterska eller skolsköterska. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga. Du skall vara positivt inställd till utvecklingsarbete och ha god förmåga till samarbete med andra personalkategorier.Du är flexibel, ansvarstagande, självgående och öppen inför andra människors åsikter och värderingar.
Företag: Malmö stad, Värnhemsskolan
Ort: Malmö
Publicerad : 02-05
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska jobb, Skolsköterska Malmö, Skolsköterska Malmö stad, Värnhemsskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska

Skolsekreterare med kompetens inom ekonomi till Gymnasiesärskolan
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Med över 21 500 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 18 förvaltningar. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med att påverka? Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av de frivilliga skolformerna samt erbjuder studie- och yrkesvägledning. Våra 1600 medarbetare finns i hela Malmö i små till stora skolor och inom såväl teoretiska som yrkesförberedande program. Vi arbetar för att få ungdomar och vuxna att bli aktiva i vårt samhälle. Vi arbetar med Malmös framtid. Gymnasiesärskolan är en egen skolform. Gymnasiesärskolan Valdemarsro erbjuder utbildningar inom samhälle, natur och individuella program. Skolan är belägen i Valdemarsro och på skolan finns engagerad och kompetent personal som jobbar med elever med särskilda behov.Skolan har tre rektorer och ingår i Värnhemsskolans utbildningsområde. ARBETSUPPGIFTER Som skolsekreterare på Gymnasiesärskolan Valdemarsro arbetar du främst med elevadministration i Extens, diarieföring i Platina och skoltransporter. Du har dessutom arbetsuppgifter som innefattar ekonomisk hantering och uppföljning av fakturor. Du sitter placerad i receptionen på skolan vilket innebär att du också arbetar med andra vanligt förekommande arbetsuppgifter för reception. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande, adekvata arbetsuppgifter. Det är meriterande om du är en van användare av systemen Platina och Extens. Som person är du social, ansvartagande och strukturerad.Du är ansiktet utåt och trivs därför att arbeta i en dynamisk miljö med många dagliga kontakter. Vi ser gärna att du har god ekonomisk kunskap och är van att hantera fakturor.
Företag: Malmö stad, Värnhemsskolan
Ort: Malmö
Publicerad : 02-18
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsekreterare med kompetens inom ekonomi till Gymnasiesärskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsekreterare med kompetens inom ekonomi till Gymnasiesärskolan

Kärnämneslärare - gymnasiesärskolan
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Med över 21 500 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 18 förvaltningar. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med att påverka? Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av de frivilliga skolformerna samt erbjuder studie- och yrkesvägledning. Våra 1600 medarbetare finns i hela Malmö i små till stora skolor och inom såväl teoretiska som yrkesförberedande program. Vi arbetar för att få ungdomar och vuxna att bli aktiva i vårt samhälle. Vi arbetar med Malmös framtid. Värnhemsskolan ligger strategiskt mitt i Malmös citykärna. Huset på Kungsgatan 44 innehåller en otrolig spetskompetens inom entreprenörskap, handel och service. Vi utbildar för framtiden inom heta branscher som textil och design, konsthantverk, turism, hotell och restaurang, livsmedel, handel, hantverk, florister, frisörer och hästskötare på Jägersro Trav och Galopp. Dessutom har vi en enhet för nyanlända invandrarungdomar (språkintroduktionen). Vi har kompetensen i huset med duktiga och behöriga lärare samt funktionella och moderna lokaler. Vi har satsat medvetet på att utrusta våra lokaler enligt de krav som finns för en högt kvalitativ yrkesförberedande skola. ARBETSUPPGIFTER Värnhemsskolan söker en kärnämneslärare för undervisning i svenska, engelska och matematik på ett av gymnasiesärskolans nationella program. Du kommer att arbeta med välfungerande ungdomar som har en lindrig utvecklingsstörning och som går på programmet för Hälsa, Vård och Omsorg. Undervisningsgrupperna är små - mellan fyra och åtta elever i varje grupp. I ditt uppdrag ingår även att vara mentor för åtta elever. KVALIFIKATIONER Behörig lärare för undervisning inom gymnasiesärskolan alt Behörig lärare för undervisning i grundskolan åk 4-9, alternativt åk 4-6. Erfarenhet av att ha undervisat i särskolan eller elever med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar är meriterande. Du måste vara intresserad av att arbeta med elever med särskilda behov och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Malmö stad, Värnhemsskolan
Ort: Malmö
Publicerad : 02-24
Sök fler jobb liknande: lediga Kärnämneslärare - gymnasiesärskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kärnämneslärare - gymnasiesärskolan

Kurator
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Med över 21 500 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 18 förvaltningar. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med att påverka? Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av de frivilliga skolformerna samt erbjuder studie- och yrkesvägledning. Våra 1600 medarbetare finns i hela Malmö i små till stora skolor och inom såväl teoretiska som yrkesförberedande program. Vi arbetar för att få ungdomar och vuxna att bli aktiva i vårt samhälle. Vi arbetar med Malmös framtid. Värnhemsskolan ligger strategiskt mitt i Malmös citykärna. Huset på Kungsgatan 44 innehåller en otrolig spetskompetens inom entreprenörskap, handel och service. Vi utbildar för framtiden inom heta branscher som textil och design, konsthantverk, turism, hotell och restaurang, livsmedel, handel, hantverk, florister, frisörer och hästskötare på Jägersro Trav och Galopp. Dessutom har vi en enhet för nyanlända invandrarungdomar (språkintroduktionen). Vi har kompetensen i huset med duktiga och behöriga lärare samt funktionella och moderna lokaler. Vi har satsat medvetet på att utrusta våra lokaler enligt de krav som finns för en högt kvalitativ yrkesförberedande skola. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en kurator till Värnhemsskolan, där du företrädesvis kommer att arbeta med nyanlända elever inom språkintroduktionens Startskola. Även arbete med andra gymnasieprogram kan komma i fråga. KVALIFIKATIONER Du ska vara utbildad socionom samt ha erfarenhet av psykosocialt arbete med ungdomar som kurator eller motsvarande. Kunskap och erfarenhet arbete med ungdomar i behov av särskilt stöd, erfarenhet av arbete med nyanlända ungdomar eller vuxna samt erfarenhet av arbete med ungdomar mot utbildning är meriterande. Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter exempelvis: - Arbete med elever enskilt och i grupp i förebyggande syfte eller vid speciella problemsituationer - Stöd och motivationssamtal med enskilda elever och i förekommande fall med vårdnadshavare - Stödja elever med särskilda behov - Medverka i upprättande av förebyggande handlingsplaner - Samordna insatser av social karaktär - Arbete med CSN-hantering - Samverka med socialtjänst samt andra externa aktörer - Tillsammans med rektor, skolsköterska, kurator, specialpedagog och SYV ingå i skolans elevhälsoteam.
Företag: Malmö stad, Värnhemsskolan
Ort: Malmö
Publicerad : 02-24
Sök fler jobb liknande: lediga Kurator jobb, Kurator Malmö, Kurator Malmö stad, Värnhemsskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kurator

Specialpedagog
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Med över 21 500 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 18 förvaltningar. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med att påverka? Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av gymnasieskola och vuxenutbildning samt erbjuder studie- och yrkesvägledning. Våra 1600 medarbetare finns i hela Malmö i små till stora skolor och inom såväl teoretiska som yrkesförberedande program. Vi arbetar för att få ungdomar och vuxna att bli aktiva i vårt samhälle. Vi finns för att skapa de bästa möjliga förutsättningarna för Malmöborna att kunna växa genom livslångt lärande. Vi ger kraft att växa. Värnhemsskolan ligger strategiskt mitt i Malmös citykärna. Huset på Kungsgatan 44 innehåller en otrolig spetskompetens inom entreprenörskap, handel och service. Vi utbildar för framtiden inom heta branscher som textil och design, konsthantverk, turism, hotell och restaurang, livsmedel, handel, hantverk, florister, frisörer och hästskötare på Jägersro Trav och Galopp. Dessutom har vi en enhet för nyanlända invandrarungdomar (språkintroduktionen). Vi har kompetensen i huset med duktiga och behöriga lärare samt funktionella och moderna lokaler. Vi har satsat medvetet på att utrusta våra lokaler enligt de krav som finns för en högt kvalitativ yrkesförberedande skola. ARBETSUPPGIFTER Är du en flexibel, kreativ och positiv specialpedagog som ser eleven som komponent och berikande och vill arbeta i en mångkulturell miljö. Värnhemsskolan söker nu en specialpedagog för handleda pedagoger och genomföra pedagogiska utredningar. Du har även en viktig roll i elevhälsoteamet. I arbetet ingår också ansökningar av tilläggsbelopp samt för yrket andra förekommande arbetsuppgifter. Som specialpedagog hos oss ska du arbeta med eleven ur ett helhetsperspektiv och vilja arbeta utifrån nya tankebanor. KVALIFIKATIONER -Examen i specialpedagogik -Lärarutbildning med inriktning mot gymnasiet och de senare åren (7-9) i matematik eller svenska/SVA. - God dokumentationsförmåga - Strukturerad och noggrann - God förmåga att skapa goda relationer och handleda pedagogkolleger i deras arbete. - Intresse och förmåga att möta människor från olika kulturer. Erfarenhet och kännedom om skollagen.
Företag: Malmö stad, Värnhemsskolan
Ort: Malmö
Publicerad : 03-20
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog jobb, Specialpedagog Malmö, Specialpedagog Malmö stad, Värnhemsskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog

Informationskonsult
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Med över 21 500 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 18 förvaltningar. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med att påverka? Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av gymnasieskola, vuxenutbildning samt arbetsmarknadspolitiska insatser. Idag är vi nästan 2 000 medarbetare och vi finns i hela Malmö. Vi arbetar för att få ungdomar och vuxna att bli aktiva i vårt samhälle. Vi finns för att skapa bästa möjliga förutsättningar för Malmöborna att kunna växa genom livslångt lärande. Vi ger kraft att växa. Värnhemsskolan ligger strategiskt mitt i Malmös citykärna. Huset på Kungsgatan 44 innehåller en otrolig spetskompetens inom entreprenörskap, handel och service. Vi utbildar för framtiden inom heta branscher som textil och design, konsthantverk, turism, hotell och restaurang, livsmedel, handel, hantverk, florister, frisörer och hästskötare på Jägersro Trav och Galopp. Dessutom har vi en enhet för nyanlända invandrarungdomar (språkintroduktionen). Vi har kompetensen i huset med duktiga och behöriga lärare samt funktionella och moderna lokaler. Vi har satsat medvetet på att utrusta våra lokaler enligt de krav som finns för en högt kvalitativ yrkesförberedande skola. ARBETSUPPGIFTER Löpande administrativt och praktiskt arbete. Att skapa och underhålla nätverk i näringslivet för skarpa uppdrag & olika typer av samarbeten. Att ansvara för LIA-plasthanteringen d.v.s stötta de studerande i sitt sökande , uppföljning av platser inkl. besök, upprätta databas över platser etc. Att vara lösningsfokuserad och hugga i där och när det behövs. Att genomföra marknadsföringsinsatser för nya potentiella studerande. Att ansvara för antagningsprocessen av sökande till utbildningen. KVALIFIKATIONER Vi söker en person med en examen från Yrkeshögskoleutbildning eller Högskoleutbildning. Du är en strukturerad, flexibel, initiativrik och utåtriktad person med servicekänsla. Du förstår värdet av service och det goda bemötandet. Du behöver ha god administrativ förmåga, vara allmänt teknikkunnig samt kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi ser gärna att du är prestigelös och bekväm i att hålla muntliga presentationer. Värdefullt om du har någon typ av ledarerfarenhet och ett nätverk inom turism/besöksnäringen för b.l.a arbetet med LIA-platserna. ÖVRIGT Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
Företag: Malmö stad, Värnhemsskolan
Ort: Malmö
Publicerad : 05-22
Sök fler jobb liknande: lediga Informationskonsult jobb, Informationskonsult Malmö, Informationskonsult Malmö stad, Värnhemsskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Informationskonsult

Lärare i gymnasiet - Frisörlärare
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Med över 21 500 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 18 förvaltningar. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med att påverka? Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av gymnasieskola, vuxenutbildning samt arbetsmarknadspolitiska insatser. Idag är vi nästan 2 000 medarbetare och vi finns i hela Malmö. Vi arbetar för att få ungdomar och vuxna att bli aktiva i vårt samhälle. Vi finns för att skapa bästa möjliga förutsättningar för Malmöborna att kunna växa genom livslångt lärande. Vi ger kraft att växa. Värnhemsskolan ligger strategiskt mitt i Malmös citykärna. Huset på Kungsgatan 44 innehåller en otrolig spetskompetens inom entreprenörskap, handel och service. Vi utbildar för framtiden inom heta branscher som textil och design, konsthantverk, turism, hotell och restaurang, livsmedel, handel, hantverk, florister, frisörer och hästskötare på Jägersro Trav och Galopp. Dessutom har vi en enhet för nyanlända invandrarungdomar (språkintroduktionen). Vi har kompetensen i huset med duktiga och behöriga lärare samt funktionella och moderna lokaler. Vi har satsat medvetet på att utrusta våra lokaler enligt de krav som finns för en högt kvalitativ yrkesförberedande skola. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i hantverksteknik inom frisöryrket, makeup och styling, Ergonomi och arbetsmiljö. KVALIFIKATIONER Krav på arbetslivserfarenhet, behörig frisörlärare med gesällbrev. Kunskap och erfarenhet av/i makeup och styling. ÖVRIGT Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
Företag: Malmö stad, Värnhemsskolan
Ort: Malmö
Publicerad : 05-22
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i gymnasiet - Frisörlärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i gymnasiet - Frisörlärare

Lärare i gymnasiet - Frisörlärare
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Med över 21 500 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 18 förvaltningar. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med att påverka? Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av gymnasieskola, vuxenutbildning samt arbetsmarknadspolitiska insatser. Idag är vi nästan 2 000 medarbetare och vi finns i hela Malmö. Vi arbetar för att få ungdomar och vuxna att bli aktiva i vårt samhälle. Vi finns för att skapa bästa möjliga förutsättningar för Malmöborna att kunna växa genom livslångt lärande. Vi ger kraft att växa. Värnhemsskolan ligger strategiskt mitt i Malmös citykärna. Huset på Kungsgatan 44 innehåller en otrolig spetskompetens inom entreprenörskap, handel och service. Vi utbildar för framtiden inom heta branscher som textil och design, konsthantverk, turism, hotell och restaurang, livsmedel, handel, hantverk, florister, frisörer och hästskötare på Jägersro Trav och Galopp. Dessutom har vi en enhet för nyanlända invandrarungdomar (språkintroduktionen). Vi har kompetensen i huset med duktiga och behöriga lärare samt funktionella och moderna lokaler. Vi har satsat medvetet på att utrusta våra lokaler enligt de krav som finns för en högt kvalitativ yrkesförberedande skola. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i hantverksteknik inom frisöryrket, makeup och styling, Ergonomi och arbetsmiljö. KVALIFIKATIONER Krav på arbetslivserfarenhet, behörig frisörlärare med gesällbrev. Kunskap och erfarenhet av/i makeup och styling. ÖVRIGT Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
Företag: Malmö stad, Värnhemsskolan
Ort: Malmö
Publicerad : 06-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i gymnasiet - Frisörlärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i gymnasiet - Frisörlärare

Lärare i gymnasiet - engelska
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Med över 21 500 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 18 förvaltningar. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med att påverka? Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av gymnasieskola, vuxenutbildning samt arbetsmarknadspolitiska insatser. Idag är vi nästan 2 000 medarbetare och vi finns i hela Malmö. Vi arbetar för att få ungdomar och vuxna att bli aktiva i vårt samhälle. Vi finns för att skapa bästa möjliga förutsättningar för Malmöborna att kunna växa genom livslångt lärande. Vi ger kraft att växa. Värnhemsskolan ligger strategiskt mitt i Malmös citykärna. Huset på Kungsgatan 44 innehåller en otrolig spetskompetens inom entreprenörskap, handel och service. Vi utbildar för framtiden inom heta branscher som textil och design, konsthantverk, turism, hotell och restaurang, livsmedel, handel, hantverk, florister, frisörer och hästskötare på Jägersro Trav och Galopp. Dessutom har vi en enhet för nyanlända invandrarungdomar (språkintroduktionen). Vi har kompetensen i huset med duktiga och behöriga lärare samt funktionella och moderna lokaler. Vi har satsat medvetet på att utrusta våra lokaler enligt de krav som finns för en högt kvalitativ yrkesförberedande skola. ARBETSUPPGIFTER Värnhemsskolan söker en strukturerad och självgående engelsklärare för undervisning på gymnasieskolans individuella alternativ och på gymnasiesärskolan. Du skall ha god samarbetsförmåga och vara strukturerad och kvalitetsmedveten. Förutom undervisning på ovanstående program förekommer även undervisning i mindre grupper om ca 2-5 elever. Undervisningen på det individuella alternativet omfattar ca 50%, undervisningen inom gymnasiesärskolan omfattar ca 25% och undervisningen i mindre grupper omfattar ca 25%. KVALIFIKATIONER Behörig och legitimerad lärare i engelska för undervisning på grundskolans senare del och/eller på gymnasiet. Erfarenhet av att undervisa inom gymnasiesärskolan eller elever med specifika inlärningssvårigheter är meriterande. ÖVRIGT Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Samtliga elever går en yrkesutbildning med utgång mot antingen restaurang- och livsmedelsnäringen eller mot handelssektorn. Undervisningen sker normalt i grupper på mellan 10-15 elever. Eleverna befinner sig i en lugn, trygg och lite närmare inlärningsmiljö och därför kan vi också ställa tydliga krav och mål på dem. Vi som arbetar på enheten strävar mot god måluppfyllelse genom att arbeta projektinriktat och vi bedömer eleverna formativt. Undervisningen i de mindre grupperna kan vara av formen stödundervisning och därmed kan undervisning ske utan behörighetskrav. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal inom Malmö Stad. Vi kommer under slutet av v. 32 att börja med löpande urval och intervjuer.
Företag: Malmö stad, Värnhemsskolan
Ort: Malmö
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i gymnasiet - engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i gymnasiet - engelska

Lärare i gymnasiet - matematik
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Med över 21 500 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 18 förvaltningar. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med att påverka? Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av gymnasieskola, vuxenutbildning samt arbetsmarknadspolitiska insatser. Idag är vi nästan 2 000 medarbetare och vi finns i hela Malmö. Vi arbetar för att få ungdomar och vuxna att bli aktiva i vårt samhälle. Vi finns för att skapa bästa möjliga förutsättningar för Malmöborna att kunna växa genom livslångt lärande. Vi ger kraft att växa. Värnhemsskolan ligger strategiskt mitt i Malmös citykärna. Huset på Kungsgatan 44 innehåller en otrolig spetskompetens inom entreprenörskap, handel och service. Vi utbildar för framtiden inom heta branscher som textil och design, konsthantverk, turism, hotell och restaurang, livsmedel, handel, hantverk, florister, frisörer och hästskötare på Jägersro Trav och Galopp. Dessutom har vi en enhet för nyanlända invandrarungdomar (språkintroduktionen). Vi har kompetensen i huset med duktiga och behöriga lärare samt funktionella och moderna lokaler. Vi har satsat medvetet på att utrusta våra lokaler enligt de krav som finns för en högt kvalitativ yrkesförberedande skola. ARBETSUPPGIFTER Värnhemsskolan söker en strukturerad och självgående matematiklärare för undervisning på gymnasieskolans individuella alternativ och på gymnasiesärskolan. Du skall ha god samarbetsförmåga och vara strukturerad och kvalitetsmedveten. Förutom undervisning på ovanstående program förekommer även undervisning i mindre grupper om ca 2-5 elever. Undervisningen på det individuella alternativet omfattar ca 25%, undervisningen inom gymnasiesärskolan omfattar ca 20% och undervisningen i mindre grupper omfattar ca 15%. KVALIFIKATIONER Behörig och legitimerad lärare i matematik för undervisning på grundskolans senare del och/eller på gymnasiet. Erfarenhet av att undervisa inom gymnasiesärskolan eller elever med specifika inlärningssvårigheter är meriterande. ÖVRIGT Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Samtliga elever går en yrkesutbildning med utgång mot antingen restaurang- och livsmedelsnäringen eller mot handelssektorn. Undervisningen sker normalt i grupper på mellan 10-15 elever. Eleverna befinner sig i en lugn, trygg och lite närmare inlärningsmiljö och därför kan vi också ställa tydliga krav och mål på dem. Vi som arbetar på enheten strävar mot god måluppfyllelse genom att arbeta projektinriktat och vi bedömer eleverna formativt. Undervisningen i de mindre grupperna kan vara av formen stödundervisning och därmed kan undervisning ske utan behörighetskrav. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal inom Malmö Stad. Vi kommer under slutet av v. 32 att börja med löpande urval och intervjuer.
Företag: Malmö stad, Värnhemsskolan
Ort: Malmö
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i gymnasiet - matematik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i gymnasiet - matematik

Lärare i gymnasiet - samhällsorienterade ämnen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Med över 21 500 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 18 förvaltningar. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med att påverka? Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av gymnasieskola, vuxenutbildning samt arbetsmarknadspolitiska insatser. Idag är vi nästan 2 000 medarbetare och vi finns i hela Malmö. Vi arbetar för att få ungdomar och vuxna att bli aktiva i vårt samhälle. Vi finns för att skapa bästa möjliga förutsättningar för Malmöborna att kunna växa genom livslångt lärande. Vi ger kraft att växa. Värnhemsskolan ligger strategiskt mitt i Malmös citykärna. Huset på Kungsgatan 44 innehåller en otrolig spetskompetens inom entreprenörskap, handel och service. Vi utbildar för framtiden inom heta branscher som textil och design, konsthantverk, turism, hotell och restaurang, livsmedel, handel, hantverk, florister, frisörer och hästskötare på Jägersro Trav och Galopp. Dessutom har vi en enhet för nyanlända invandrarungdomar (språkintroduktionen). Vi har kompetensen i huset med duktiga och behöriga lärare samt funktionella och moderna lokaler. Vi har satsat medvetet på att utrusta våra lokaler enligt de krav som finns för en högt kvalitativ yrkesförberedande skola. ARBETSUPPGIFTER Värnhemsskolan söker en strukturerad och självgående lärare för undervisning framförallt inom gymnasiesärskolan. Du skall ha god samarbetsförmåga och vara strukturerad och kvalitetsmedveten. Förutom undervisning inom gymnasiesärskolan förekommer viss undervisning på gymnasieskolans individuella program. KVALIFIKATIONER Behörig och legitimerad lärare i sh/re för undervisning på grundskolans senare del. Erfarenhet av att undervisa inom gymnasiesärskolan eller elever med specifika inlärningssvårigheter och behörighet att undervisa i geografi är meriterande. ÖVRIGT Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Samtliga elever går en yrkesutbildning med utgång mot antingen restauran- och livsmedelsnäringen eller mot handelssektorn. Undervisningen sker normalt i grupper på mellan 10-15 elever. Eleverna befinner sig i en lugn, trygg och lite närmare inlärningsmiljö och därför kan vi också ställa lite tydligare krav och mål på dem. Vi som arbetar på enheten strävar mot god måluppfyllelse genom att arbeta projektinriktat och vi bedömer eleverna formativt. I tjänsten ingår viss undervisning i matematik och svenska på gymnasiesärskolan. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal inom Malmö Stad. Vi kommer under slutet av v. 32 att börja med löpande urval och intervjuer.
Företag: Malmö stad, Värnhemsskolan
Ort: Malmö
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i gymnasiet - samhällsorienterade ämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i gymnasiet - samhällsorienterade ämnen

Specialpedagog
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Med över 21 500 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 18 förvaltningar. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med att påverka? Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av gymnasieskola, vuxenutbildning samt arbetsmarknadspolitiska insatser. Idag är vi nästan 2 000 medarbetare och vi finns i hela Malmö. Vi arbetar för att få ungdomar och vuxna att bli aktiva i vårt samhälle. Vi finns för att skapa bästa möjliga förutsättningar för Malmöborna att kunna växa genom livslångt lärande. Vi ger kraft att växa. Värnhemsskolan ligger strategiskt mitt i Malmös citykärna. Huset på Kungsgatan 44 innehåller en otrolig spetskompetens inom entreprenörskap, handel och service. Vi utbildar för framtiden inom heta branscher som textil och design, konsthantverk, turism, hotell och restaurang, livsmedel, handel, hantverk, florister, frisörer och hästskötare på Jägersro Trav och Galopp. Dessutom har vi en enhet för nyanlända invandrarungdomar (språkintroduktionen). Vi har kompetensen i huset med duktiga och behöriga lärare samt funktionella och moderna lokaler. Vi har satsat medvetet på att utrusta våra lokaler enligt de krav som finns för en högt kvalitativ yrkesförberedande skola. ARBETSUPPGIFTER Värnhemsskolan söker en strukturerad och självgående specialpedagog till skolans individuella alternativ. Du skall ha god samarbetsförmåga och vara strukturerad och kvalitetsmedveten. Fokus ligger på att utreda elever genom bl.a. utredningar och verksamhetsbesök, ansvara för åtgärdsprogramsprocessen samt handleda enhetens lärare och elevassistenter så att åtgärdsprogrammen och dess innehåll blir verklighet för eleverna. Du kommer att arbeta nära tillsammans med arbetslagsledaren och enhetens övriga elevhälsoteam. KVALIFIKATIONER Grundskollärarexamen för undervisning i grundskolans senare del eller på gymnasiet samt en specialpedagogexamen. Erfarenhet av att arbeta med elever mottagna inom gymnasiesärskolan eller med elever med specifika inlärningssvårigheter är meriterande. ÖVRIGT Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Samtliga elever går en yrkesutbildning med utgång mot antingen restaurang- och livsmedelsnäringen eller mot handelssektorn. Undervisningen sker normalt i grupper på mellan 8-15 elever. Eleverna befinner sig i en lugn, trygg och lite närmare inlärningsmiljö och därför kan vi också ställa lite tydligare krav och mål på dem. Vi som arbetar på enheten strävar mot god måluppfyllelse genom att arbeta projektinriktat och vi bedömer eleverna formativt. Specialpedagogen ingår i enhetens befintliga elevhälsoteam där rektor, övriga specialpedagoger, SYV, kurator och skolsköterska ingår. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal inom Malmö Stad. Vi kommer under slutet av v. 32 att börja med löpande urval och intervjuer.
Företag: Malmö stad, Värnhemsskolan
Ort: Malmö
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog jobb, Specialpedagog Malmö, Specialpedagog Malmö stad, Värnhemsskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog

Lärare i svenska och engelska till värnhemsskolan
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Med över 21 500 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 18 förvaltningar. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med att påverka? Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av gymnasieskola, vuxenutbildning samt arbetsmarknadspolitiska insatser. Idag är vi nästan 2 000 medarbetare och vi finns i hela Malmö. Vi arbetar för att få ungdomar och vuxna att bli aktiva i vårt samhälle. Vi finns för att skapa bästa möjliga förutsättningar för Malmöborna att kunna växa genom livslångt lärande. Vi ger kraft att växa. Värnhemsskolan ligger strategiskt mitt i Malmös citykärna. Huset på Kungsgatan 44 innehåller en otrolig spetskompetens inom entreprenörskap, handel och service. Vi utbildar för framtiden inom heta branscher som textil och design, konsthantverk, turism, hotell och restaurang, livsmedel, handel, hantverk, florister, frisörer och hästskötare på Jägersro Trav och Galopp. Dessutom har vi en enhet för nyanlända invandrarungdomar (språkintroduktionen). Vi har kompetensen i huset med duktiga och behöriga lärare samt funktionella och moderna lokaler. Vi har satsat medvetet på att utrusta våra lokaler enligt de krav som finns för en högt kvalitativ yrkesförberedande skola. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i svenska och engelska företrädesvis på Barn och fritidsprogrammet men även på introduktionsprogrammen. Stödundervisning, enskilt och i mindre grupp. KVALIFIKATIONER För att vara aktuell för tjänsten ska du ha gymnasielärarexamen i svenska och engelska samt legitimation i svenska och engelska för gymnasiet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete på yrkesprogram på gymnasiet. Som person är du kommunikativ, relationsskapande, samarbetsförmåga. ÖVRIGT Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
Företag: Malmö stad, Värnhemsskolan
Ort: Malmö
Publicerad : 06-30
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska och engelska till värnhemsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska och engelska till värnhemsskolan

Rektor till Värnhemsskolan
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Med över 21 500 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 18 förvaltningar. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med att påverka? Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av gymnasieskola, vuxenutbildning samt arbetsmarknadspolitiska insatser. Idag är vi nästan 2 000 medarbetare och vi finns i hela Malmö. Vi arbetar för att få ungdomar och vuxna att bli aktiva i vårt samhälle. Vi finns för att skapa bästa möjliga förutsättningar för Malmöborna att kunna växa genom livslångt lärande. Vi ger kraft att växa. Värnhemsskolan ligger strategiskt mitt i Malmös citykärna. Huset på Kungsgatan 44 innehåller en otrolig spetskompetens inom entreprenörskap, handel och service. Vi utbildar för framtiden inom heta branscher som textil och design, konsthantverk, turism, hotell och restaurang, livsmedel, handel, hantverk, florister, frisörer och hästskötare på Jägersro Trav och Galopp. Vi har kompetensen i huset med duktiga och behöriga lärare samt funktionella och moderna lokaler. Vi har satsat medvetet på att utrusta våra lokaler enligt de krav som finns för en högt kvalitativ yrkesförberedande skola. ARBETSUPPGIFTER Värnhemsskolan söker rektor till Handel, Administration och Hotell, Turismprogrammet samt vuxenutbildningar med anknytning till dessa. Som rektor ansvarar du för att leda verksamheten utifrån ett pedagogiskt perspektiv med hög måluppfyllelse – Ge elever och lärare kraft att växa i sina olika roller. Ha ett nära samarbete med bransch, högskola och organisationer i regionen och ytterligare utveckla programmet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med en högskoleutbildning inom det pedagogiska fältet, gärna lärarexamen och rektorutbildning. Du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat som skolledare eller ledare från annan pedagogisk verksamhet. Som ledare är du trygg i dig själv, tydlig och drivs av att utveckla verksamheten. Du är systematisk och noggrann och van vid att genomföra projekt. Du är en team-player med utpräglad samarbetsförmåga och förmåga att se helheten i en stor organisation. God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska är en förutsättning för uppdraget. Vi ser det som meriterande om du även behärskar ett tredje språk. ÖVRIGT Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen har fattat beslut om en ny ledningsorganisation. Befattningen rektor kommer att ändras till biträdande rektor. Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
Företag: Malmö stad, Värnhemsskolan
Ort: Malmö
Publicerad : 06-30
Sök fler jobb liknande: lediga Rektor till Värnhemsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rektor till Värnhemsskolan

Utbildningssekreterare
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Med över 21 500 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 18 förvaltningar. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med att påverka? Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av gymnasieskola, vuxenutbildning samt arbetsmarknadspolitiska insatser. Idag är vi nästan 2 000 medarbetare och vi finns i hela Malmö. Vi arbetar för att få ungdomar och vuxna att bli aktiva i vårt samhälle. Vi finns för att skapa bästa möjliga förutsättningar för Malmöborna att kunna växa genom livslångt lärande. Vi ger kraft att växa. Värnhemsskolan ligger strategiskt mitt i Malmös citykärna. Huset på Kungsgatan 44 innehåller en otrolig spetskompetens inom entreprenörskap, handel och service. Vi utbildar för framtiden inom heta branscher som textil och design, konsthantverk, turism, hotell och restaurang, livsmedel, handel, hantverk, florister, frisörer och hästskötare på Jägersro Trav och Galopp. Dessutom har vi en enhet för nyanlända invandrarungdomar (språkintroduktionen). Vi har kompetensen i huset med duktiga och behöriga lärare samt funktionella och moderna lokaler. Vi har satsat medvetet på att utrusta våra lokaler enligt de krav som finns för en högt kvalitativ yrkesförberedande skola. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten som uutbildningssekreterare innebär i huvudsak att du ansvarar för genomförandet av test- och kartläggningsarbete för Språkintroduktionen. Detta innebär att i samarbete med samordnaren för Språkintroduktionen utveckla och säkra verksamheten i enlighet med allmänna råd och stödmaterial från Skolverket. Kartläggningen förutsätter samverkan med ämneslärare och modersmålslärare. KVALIFIKATIONER För att vara aktuell för tjänsten ska du vara behörig lärare för grundskolan i svenska som andraspråk samt ha flerårig väl vitsordad erfarenhet av undervisning av nyanlända elever inom gymnasieskolans introduktionsprogram. Det är meriterande om du har kunskaper om bedömning enligt ”Gemensam europeisk referensram för språk”. Behörighet i ytterligare ämne/ ämnen för grundskolan. Även behörighet i svenska som andraspråk för gymnasiet är meriterande. Du har en god samarbetsförmåga, har struktur i arbetet, tar initiativ och ansvar för att utveckla ett nytt område. God förmåga att möta människor med mycket varierad utbildningsnivå. ÖVRIGT Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Vi har inför annonsering tagit beslut om var vi annonserar, vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal från annonssäljare.
Företag: Malmö stad, Värnhemsskolan
Ort: Malmö
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildningssekreterare jobb, Utbildningssekreterare Malmö, Utbildningssekreterare Malmö stad, Värnhemsskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildningssekreterare


Sök lediga jobb Malmö stad, Värnhemsskolan

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se