Malm�� jobb - lediga jobb

Malm�� jobb Malm�� jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Malm��. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Malm��. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Barnvakt/Barnflicka Lidingö 1-2 em/v- Stockholm

  2. Kökstjänst - arbete i Barnimperiets förskolas mo- Stockholm

  3. Gymnasielärare i: Bilogi och Kemi- Stockholm

  4. Redovisningskonsult- Värmdö

  5. Kontrollant- Stockholm

  6. Lärare i grundskolans tidigare år- Norrtälje

  7. Teamleader/ekonomiassistent - Office Management- Stockholm

  8. Klasslärare för årskurs 4 sökes för kund!- Sollentuna

  9. Teststrateg IT 062704- Stockholm

  10. Projektledare IT 062705- Stockholm


Mer beskrivning

Barnvakt/Barnflicka Lidingö 1-2 em/v
Barnflickan Stockholm erbjuder barnpassning till familjer i Stockholmsområdet. Vårt samarbete med både familjer och barnvakter bygger på en personlig kontakt, äkta engagemang och stor tillit. Fokus ligger på säkerhet och trygghet för alla inblandade parter. Förutom ett roligt stimulerande och omväxlande arbete får Du som anställd hos oss kontinuerlig kompetensutveckling. Vid anställning får Du delta i en heltäckande kurs i Första hjälpen och säkerhet för barn. Uppdraget Vi söker en trygg barnvakt till en familj med två barn som är 2,5 och 5 år. Familjen behöver hjälp 1-2 efterdagar i veckan, kl.16.00-19.00 med hämtning på förskolan, laga middag och umgås och leka. Vi söker en trygg och lekfull person som har en ambition att stanna länge i familjen. Familjen bor på Lidingö och därför är det en fördel att du som söker också bor i närheten eller med bra kommunikationer till Lidingö. Detta är med fördel ett jobb för dig som studerar eller söker en extra inkomstkälla. Krav Du är minst 18 år fyllda Du har prickfritt belastningsregister Du bor med bra kommunikationer till Lidingö Du är rök och drogfri Du har mycket god erfarenhet av barn i aktuell ålder Du är väldigt flexibel med tider Du kan jobba efter kl.15 Du söker ett långsiktigt jobb Som person är Du glad, lekfull, utåtriktad och har lätt för att skapa förtroende och goda relationer. Du är självständig och inte rädd för att ta egna initiativ. Du har en förmåga att lätt anpassa dig efter nya situationer. Självklart är Du serviceinriktad, flexibel och pålitlig. En förutsättning är förstås att Du är genuint barnkär och intresserad av barn och barns utveckling.
Företag: BARNFLICKAN STOCKHOLM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt/Barnflicka Lidingö 1-2 em/v jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt/Barnflicka Lidingö 1-2 em/v

Kökstjänst - arbete i Barnimperiets förskolas mo
Hej! Vi söker dig som är van att arbeta i kök och har erfarenhet av och är förtrogen med gällande livsmedels- och hygienrutiner i mottagningskök eller annan café- eller restaurangköksmiljö. Du behöver även kunna hantera att arbeta i förskolemiljö och vara en social och samarbetsinriktad med övriga medarbetare på förskolan. Det är mycket bra om du har tidigare erfarenhet av arbete med barn. Som arbetsgivare i förskoleversamhet kräver vi att du uppvisar ett utdrag ur belastningsregistret innan du kan börja arbete på förskolan. Det är ett myndighetskrav som vi är ålagda att följa. Arbetet Tjänsten vi erbjuder är på halvtid, 50 %. Du kommer att arbeta 4h/dag måndag-fredag helgfria vardagar i Barnimperiets mottagningskök. Dina arbetsuppgifter är att ta emot maten som kommer från ett cateringföretag och levereras hos Barnimperiet varje dag. Du förbereder maten för servering i vår förskolas matsal och ansvarar för att separera olika livsmedel samt specialkost för våra barn med allergier. Barnimperiets förskolebarn äter i två matlag vid förskolans lunch. Det blir ett högt tempo mellan de två matlagen, då matsalens bord skall göras iordning och maten dukas fram en gång till. Efter att båda matlagen har ätit lunch ordnar du så att alla disk diskas och kök och matsal återställs till ett pedagogiskt förskolerum. Vi använder matsalen för andra förskoleaktiviteter före och efter lunch. Senare är det du som ser till att göra mellanmål till eftermiddagen. Du planerar mellanmål på ett varierat näringsriktigt sätt och använder livsmedel med sunt eget förnuft genom att anpassa mellanmålsserveringen efter exempelvis bäst-före-datum och färskvaror före andra livsmedel med längre hållbarhet. Du tar varje vecka emot leverans av beställda livsmedel till förskolan och använder våra dokumentationer för egenkontroll. Personlig kravspecifikation Vi ser gärna att du har följande egenskaper och erfarenheter: tidigare arbete i kök, tidigare arbetslivserfarenhet, är förtrogen med ovan nämnda livsmedels- och hygienrutiner, kan arbeta effektivt och noggrant, har god anpassningsförmåga och kan vara flexibel, att du kan samarbeta bra med övriga medarbetare och ledning på Barnimperiet.
Företag: BARNIMPERIET AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Kökstjänst - arbete i Barnimperiets förskolas mo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kökstjänst - arbete i Barnimperiets förskolas mo

Gymnasielärare i: Bilogi och Kemi
Klara Gymnasium söker Stockholms bästa lärare! Vi söker dig som ser fördelarna med att samarbeta med kollegor kring mål, innehåll och undervisningsmetoder. Vi ser gärna sökande som aktivt deltar i skolans utvecklingsarbete. För oss är det också viktigt att du bidrar till att upprätthålla skolans tydliga värdegrund . Läs gärna mer om vår profil och pedagogik på www.klaragymnasium.se Klara Norra Gymnasium är en populär friskola som ligger centralt belägen på Kungsholmen. Skolan kommer i höst att ha ca 220 elever. Alla våra program är studieförberedande och vi erbjuder naturvetenskapsprogrammet, ekonomiprogrammet och samhällsvetenskapsprogrammet. Vi söker nu en engagerad och kompetent lärare i biologi och kemi som vill arbeta med att driva och utveckla vårt naturvetenskapliga program. Du som söker ska vara: - Behörig gymnasielärare i Biologi och Kemi. Du kommer även att undervisa i kursen Naturvetenskaplig specialisering samt Gymnasiearbetet. - Genuint intresserad av undervisning och en vilja att möta elevers olika behov. - Insatt i bedömningsfrågor och formativ bedömning. - En god ledare i och utanför klassrummet. - Tydlig, kreativ och inspirerande i din undervisning. - Nyfiken, modig och vilja vara med och utveckla skolan. Förutom undervisning i ovanstående ämnen är arbetsuppgifterna att: - Vara mentor för elever i någon av våra klasser. - Ge ramar och stabilitet både i och utanför klassrummen. - Ha ett gott och förtroendefullt samarbete med kolleger, elever och föräldrar. - Tillsammans med skolledning och kollegor bygga ett starkt pedagogiskt team. Är du även behörig i Naturkunskap är det en merit. I undervisningen arbetar vi aktivt med formativ bedömning vilket vi vill se att du har erfarenhet av. Klara Norra Gymnasium tillhör utbildningskoncernen Theducation som även omfattar Klara Södra Gymnasium och Stockholms Internationella Restaurangskola. Klara Gymnasium finns med fyra skolor på tre orter i landet. Inom koncernen arbetar vi även med vuxenutbildning och grundskola. Sista dag för ansökan är den 26 juli. Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan ansökningstiden gått ut. Har du frågor är du välkommen att kontakta rektor Jenny Hyenstrand. Vi ser fram emot din ansökan via e-post till jenny.hyenstrand@klaragymnasium.se.
Företag: Klara Norra Gymnasium
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i: Bilogi och Kemi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i: Bilogi och Kemi

Redovisningskonsult
Redovisningskonsult Clearly AB söker dig som är redovisningskonsult. Clearly (www.clearlyab.se) är ett ungt och modernt företag som erbjuder sina kunder all typ av ekonomihantering såsom löpande bokföring, moms, löner, bokslut, deklarationer och analyser. Vi vill att våra kunder ska uppleva oss som en trygg partner som får jobbet gjort på ett korrekt sätt, och är lätta att arbeta tillsammans med. Vi vet att vår personal är vår främsta resurs och vill utveckla ett företag där man trivs, utvecklas, och utmanas. Clearly har förmånen att arbeta med allt fler kunder och vi söker nu en erfaren redovisningskonsult som vill bli en del av Clearly och bidra till vårt gemensamma arbete. Placering är på vårt kontor vid natursköna Grisslinge Värdshus, på Värmdö. Som redovisningskonsult hos Clearly krävs att du självständigt tar ansvar för flertalet kunder. Du gillar effektivitet och har förmåga att fokusera på det som är viktigt i situationen. Arbetet kommer att utföras på kontoret tillsammans med kunniga kollegor, och ibland ute hos kunder. Därför är det viktigt att du är utåtriktad och har lätt för att samarbeta med andra, ser möjligheter och lösningar även om du ställs inför oväntade och svåra frågor, och kan etablera förtroendefulla kontakter med våra kunder. Du ska: ? Självständigt ansvara för flertalet kunder (små och medelstora) med den löpande redovisningen, deklarationer och bokslut. ? Klara deadlines och ibland stressade situationer. ? Utföra ett brett spektra av ekonomiska frågor, då klienternas behov och miljö skiljer sig. ? Ha en förmåga att arbeta strukturerat och effektivt med företagets kunder. ? Ha ett positivt förhållningssätt till kunder och dina kollegor. ? Vara förebyggande och själv identifiera förbättringar och föreslå lösningar som kan hjälpa Clearly och Clearlys kunder i dess verksamhet. Din bakgrund: ? Civilekonom eller yrkeshögskola ? Minst tre till fem års dokumenterad erfarenhet av arbete med redovisning åt ett flertal företag parallellt. ? Minst tre års dokumenterad erfarenhet av avstämning, bokslutsarbete och inkomstdeklarationer. ? Erfarenhet av ett eller flera ekonomisystem. ? Van att arbeta nära kunder och ha goda och långvariga relationer. ? Uppmärksamhet för detaljer och känsla för helheten. ? Förmåga att kunna anpassa och skräddarsy en lösning för varje kund och hjälpa dem i deras fortsatta utveckling. ? Tycker om att arbeta både självständig och i grupp. Clearly erbjuder arbetsplats med möjlighet att utvecklas i takt med att företaget växer. Välkommen att höra av dig till oss. Vänligen skicka din CV till Marika Lastell på marika@clearlyab.se senast 15 augusti 2013. Tillträde: Enlig ök.
Företag: Clearly AB
Ort: Värmdö
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningskonsult jobb, Redovisningskonsult Värmdö, Redovisningskonsult Clearly AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningskonsult

Kontrollant
Antal platser: 4 Anställningsform: Behov/Deltid/Halvtid Stationeringsort: Bromma Start: Omgående Du bör vara flexibel med arbetstider och ha en hög tillgänglighet. Ansvarstagande, social, strukturerad och driftig är egenskaper som vi anser är viktiga för denna tjänst. Vidare ska du ha en god datorvana samt vara duktig på att uttrycka dig skriftligen och behärska det svenska språket väl, för rapportering där stora krav ställs på professionalism och noggrannhet. * Försäljningskontroller * Provköp * Mystery Shopping i butik, varuhus, café, restaurang, bar & nattklubb. Varierande arbetstider under dag/eftermiddag och även kväll/nattetid. Det kan vara en fördel att ha arbetat i butiksmiljö, barmiljö eller någon form av erfarenhet från kassahantering. Du bör vara observant, framåtriktad, social och duktig på uttrycka dig i skrift och redogöra för händelseförlopp i skriftliga rapporter. Du bör vara en van datoranvändare som arbetar effektivt med Office, Mail och Smartphones. Du ska ha körkort och helst tillgång till egen bil. Kvalifikationer: Gymnasiekompetens, goda kunskaper i svenska och engelska och mycket god datorvana. Du skall vara vid god hälsa och fysik, vara drogfri och ha ordnad privatekonomi. Vi ställer höga krav på flexibilitet och initiativ-förmåga samt förmåga att arbeta i miljö med högt tempo. PreCont är Sveriges ledande leverantör av kontrolltjänster. Alla våra tjänster har ett gemensamt tydligt syfte: Förebygga samt avslöja internt svinn och/eller genomföra kvalitetsmätning & rutinuppföljning. Vår nisch och vår spetskompents på området gör oss unika i branschen. Läs mer om oss på vår hemsida www.precont.se. Ansökan och frågor endast via e-post.
Företag: PRECONT AB STOCKHOLM
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Kontrollant jobb, Kontrollant Stockholm, Kontrollant PRECONT AB STOCKHOLM
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kontrollant

Lärare i grundskolans tidigare år
Ekebyholmsskolan är en kristen friskola i Roslagen 6 mil norr om Stockholm. Det är en skola med elever från förskoleklass till årskurs 9. Vi har även ett gymnasium. Skolan har ca 250 elever. För mer information gå in på vår hemsida www.ekebyholm.se. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta som klasslärare i en årskurs 4. Du planerar, genomför och dokumenterar din undervisning. Arbetslaget har ett gemensamt ansvar att se till att barnen erbjuds en lärorik verksamhet med hög kvalitet. Kvalifikationer Vi söker dig med bred behörighet för undervisning i grundskolans tidigare årskurser 1-7. Du bör vara intresserad av värdegrundsfrågor och ha en god kommunikativ förmåga. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: rektor Yvonne Löfgren 0175-75950, rektor@ekebyholm.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Ekebyholmsskolan
Ort: Norrtälje
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Teamleader/ekonomiassistent - Office Management
Brightby söker nu en teamleader/ekonomiassistent till Office Management, med placering i Kista. I din roll som teamleader/ekonomiassistent kommer du dels fungera som stöd till dina kollegor på avdelningen samt självständigt vara operativ i det löpande arbetet på kundreskontran. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där du initialt kommer att anställas som ekonomikonsult på Brightby för att efter 6 månader eventuellt övergå i en fast anställning på Office Management. Du kommer att vara en del av Office Managements ekonomiavdelning och ingå i ett team om fyra personer där du rapporterar till redovisningschef. Som teamleader/ekonomiassistent kommer du bland annat arbeta med följande arbetsuppgifter: - Vara operativ i det dagliga arbetet - Stötta och leda dina kollegor på avdelningen - Arbeta med att förbättra arbetsmetoder och rutiner - Ha kontakt med säljorganisationen rörande fakturafrågor - Ta emot kundsamtal och mail gällande fakturafrågor - Arbeta med fakturering och avstämningar - Kreditera och utreda - Kontinuerlig service till interna och externa kunder gällande fakturafrågor Vi söker dig som har några års relevant arbetslivserfarenhet från en kundreskontra samt tidigare ledarerfarenhet. Du är trygg i din ledarroll och ser ledarskapet som en viktig ingrediens för att du och dina medarbetare ska prestera på bästa sätt. Som person ser vi gärna att du har en hög servicekänsla, stort engagemang och god förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter. Du arbetar noggrant och strukturerat och är inte rädd för att ta egna initiativ. Du är nyfiken, driven och har mycket ?skinn på näsan?. Din prestigelöshet gör att du har enkelt för att samarbeta med olika typer av människor. Vi erbjuder dig en möjlighet till en bred roll i ett dynamiskt bolag. OFFICE Management är en heltäckande leverantör inom dokumenthantering, telefoni, visuell kommunikation, IT, konferensrumsutrustning, diktering, dryckesmaskiner, kontorsservice och förbrukningsmaterial. Vi erbjuder våra kunder kompletta lösningar och samarbetar med marknadens bästa leverantörer. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Uppsala och Oslo med ca 300 anställda. Med en omsättning 2012 på närmare 700 miljoner är vi en organisation som kännetecknas av engagemang, kvalitet och affärsfokus. Mer information finner du på www.officemanagement.se Ansökan Låter detta intressant? Då söker du tjänsten genom att följa länken nedan; http://www.brightby.se/jobb/office-management-soker-teamleaderekonomiassistent/ Klicka därefter på "ansök nu", ange referenskod OMB. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta konsultchef Anna Kalzen på telefon 073 ? 917 79 88. Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Välkommen med din ansökan!
Företag: BRIGHTBY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Teamleader/ekonomiassistent - Office Management jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teamleader/ekonomiassistent - Office Management

Klasslärare för årskurs 4 sökes för kund!
Klasslärare för årskurs 4 Vill du vara med och utveckla undervisningen i en trivsam miljö? Skolan har en pågående satsning på IKT som påbörjades läsåret 2012/2013. Det trådlösa nätverket har byggts ut för att klara 1-1 undervisning och eleverna i år 1-5 har lärplattor och 6-9 har tillgång till varsin MacBook Air dator. Goda kunskaper inom IKT/användning är därför en merit, men inte ett krav. Vi är med i ?Tänk om? och vi har åtta pedagoger som genomgår lärspridarutbildning och till hösten kommer vi även att jobba med elevlärspridare. Undervisningen är förlagd vid Skolan i Rotebro och innefattar undervisning i år 4 i de teroetiska ämnena. Vi ser gärna att du har gedigen utbildning i kärnämnena matematik, svenska och engelska i kombination med So eller No-ämnen. Vi är en kommunal skola som funnits sedan 1909 och har i dagsläget ca 440 elever i år 3-9 (två eller tre paralleller per årskurs). Förutom undervisning ingår mentorsskap för klassens elever. Övriga förmågor/kunskaper som ses som meriter: Ett driv inom ämnesutveckling samt god förmåga att arbeta målstyrt utifrån LGR-11. Vi har fyra mål som vi arbetat med under läsåret och som vi kommer att fortsätta med under nästa läsår: LGR-11, IKT, Kvalitetsverktyg och Resurser. Under läsåret 13-14 kommer all personal att jobba med Synligt lärande för lärare för att säkerställa att vi arbetar med framgångsrik forskningsbaserad undervisning. Tjänsten tillträds vid höstterminens start. Vill du anta utmaningen att vara med och förändra undervisningen så att eleverna är förberedda för morgondagens samhälle? Tjänsten kan eventuellt kombineras med arbetslagsledaruppdrag för ett mellanstadiearbetslag om den sökande har lämpliga kvalifikationer. Varaktighet/Arbetstid Tills vidare Lön e.ök Ansökan Sista ansökningsdag: 2013-08-05 Skicka in din ansökan via den externa webbplatsen: http://skolrekrytering.com/jobs/view/klasslc3a4rare-c3a5rskurs-4-ev-i-kombination-med-arbetslagsledaruppdrag Märk ansökan med "skolrekrytering"
Företag: HR Group Nordic AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Klasslärare för årskurs 4 sökes för kund! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Klasslärare för årskurs 4 sökes för kund!

Teststrateg IT 062704
Presentation av UCG UCG/Radio Support är ett konsultbolag för tjänster inom IT och elektronik/telekom. Vi har kontor i Kista i norra Stockholm men är verksamma över hela landet. Vissa av våra annonserade tjänster är placerade utomlands, främst i Norge och Danmark. Oavsett tjänstens placering så blir du anställd av UCG, med svenska anställningsvillkor och svensk lön. Konsultrollen Som konsult får du möjlighet att arbeta på flera olika arbetsplatser och med många olika system och tekniker. UCG bistår med vidareutbildning, men du behöver i allmänhet ha erfarenhet av kundens system innan vi kan placera dig där. Din arbetsplats är förlagd hos kunden vilket ger spännande möten men också ställer vissa krav på flexibilitet och social kompetens. Utbildning Våra roller kräver teknisk grundutbildning, och teknisk högskoleutbildning är ofta ett krav. Man kan också ha gått den långa vägen med då krävs rejält med erfarenhet. Erfarenhet Du ska ha minst tre års relevant yrkeserfarenhet för alla våra roller. Kompetenskrav Mycket erfarenhet av test/testledning i IT projekt Erfarenhet av testplanering och teststrategiskt arbete Erfarenhet av kvalitetssäkring av SW Erfarenhet av system, integration och acceptanstest Erfarenhet av gängse testverktyg och metoder Arbetsspråk: svenska Meriterande: Erfarenhet av Pejl, RUP Erfarenhet av agilt arbetssätt, Scrum Erfarenhet av ärendehanteringssystem, bank/försäkring Tillträde september Denna tjänst är placerad i Stockholm För att ansöka, skicka din CV till rekrytering@ucg.se. Vi tar endast emot ansökningar via e-post och vill att du skickar från din egen e-postadress, då blir det enklare för oss att svara. Vi behandlar ansökningarna löpande. Vi önskar inte kontakt med annonsörer eller andra försäljare via denna annons!
Företag: UNITED CONSULTANTS GROUP UCG AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Teststrateg IT 062704 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teststrateg IT 062704

Projektledare IT 062705
Presentation av UCG UCG/Radio Support är ett konsultbolag för tjänster inom IT och elektronik/telekom. Vi har kontor i Kista i norra Stockholm men är verksamma över hela landet. Vissa av våra annonserade tjänster är placerade utomlands, främst i Norge och Danmark. Oavsett tjänstens placering så blir du anställd av UCG, med svenska anställningsvillkor och svensk lön. Konsultrollen Som konsult får du möjlighet att arbeta på flera olika arbetsplatser och med många olika system och tekniker. UCG bistår med vidareutbildning, men du behöver i allmänhet ha erfarenhet av kundens system innan vi kan placera dig där. Din arbetsplats är förlagd hos kunden vilket ger spännande möten men också ställer vissa krav på flexibilitet och social kompetens. Utbildning Våra roller kräver teknisk grundutbildning, och teknisk högskoleutbildning är ofta ett krav. Man kan också ha gått den långa vägen med då krävs rejält med erfarenhet. Erfarenhet Du ska ha minst tre års relevant yrkeserfarenhet för alla våra roller. Kompetenskrav Mycket erfarenhet av projektledning i IT projekt Erfarenhet av IT infrastruktur projekt Erfarenhet av plattformsuppgraderingar Erfarenhet av gängse projektverktyg/metoder Arbetsspråk: svenska och engelska Meriterande: Erfarenhet av ITIL Projektledarcertifiering Tillträde augusti Denna tjänst är placerad i södra Stockholm För att ansöka, skicka din CV till rekrytering@ucg.se. Vi tar endast emot ansökningar via e-post och vill att du skickar från din egen e-postadress, då blir det enklare för oss att svara. Vi behandlar ansökningarna löpande. Vi önskar inte kontakt med annonsörer eller andra försäljare via denna annons!
Företag: UNITED CONSULTANTS GROUP UCG AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare IT 062705 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare IT 062705


Sök lediga jobb Malm��

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se