Malung Sälen jobb - lediga jobb

Malung Sälen jobb Malung Sälen jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Malung Sälen. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Malung Sälen. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Malung Sälen- Malung Sälen

 2. Säljare Region Malung Sälen- Malung Sälen

 3. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Malung Sälen- Malung Sälen

 4. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Malung Sälen- Malung Sälen

 5. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Malung Sälen- Malung Sälen

 6. Säljkonsulent - Malung Sälen- Malung Sälen

 7. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Malung Sälen- Malung Sälen

 8. Psykolog Barnhälsovård/Mödravård VC Malung Sälen Särna Vansbro och Älvdalen- Malung Sälen

 9. Psykolog Barnhälsovård/Mödravård VC Malung Sälen Särna Vansbro och Älvdalen- Malung Sälen

 10. Säljare Region Malung Sälen- Malung Sälen

 11. VÅRDLÄRARE/VUXENUTBILDNINGEN- Malung Sälen

 12. Säljare med eller utan erfarenhet i Malung Sälen- Malung Sälen

 13. Psykolog, 1:a linjens barn o ungdomspsyk VC Malung Sälen Vansbro- Malung Sälen

 14. Säljare med körkort i Malung Sälen- Malung Sälen

 15. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Malung Sälen- Malung Sälen

 16. Säljare sökes i Malung Sälen- Malung Sälen

 17. Sem vik Sjuksköterska Palliativ Vård Vansbro Malung Sälen- Vansbro

 18. Säljare sökes omgående i Malung Sälen- Malung Sälen

 19. Säljare sökes omgående i Malung Sälen- Malung Sälen

 20. Säljare sökes omgående i Malung Sälen- Malung Sälen

 21. Säljare sökes omgående i Malung Sälen- Malung Sälen

 22. Säljare sökes omgående Malung Sälen- Malung Sälen

 23. Säljare sökes omgående Malung Sälen- Malung Sälen

 24. Sjuksköterska vik Psykiatri Norra Västra Malung Sälen- Malung Sälen

 25. Sjuksköterska vik Psykiatri Norra Västra Malung Sälen- Malung Sälen


Mer beskrivning

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Malung Sälen
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Malung Sälens kommun sökes. Vi håller intervju onsdagen den 24 juli. 45 besök per månad ger 20 250 kr i lön. 450 kr per besök. Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 40 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför har en mängd olika funktioner och användningsområden. Utbildningen kommer att hållas på kontoret i Sunne. Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna.
Företag: NORDIS AB
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Malung Sälen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Malung Sälen

Säljare Region Malung Sälen
FöretagsInvest AB är ett modernt och utvecklande företag inom reklam och marknadsföring. Vi ger bland annat ut ett affärsmagasin som är ett innehållsrikt magasin i fyrfärgstryck där företag kan läsa om företag och samtidigt annonsera om sina produkter och tjänster. Detta affärsmagasin skapar uppmärksamhet hos våra kunder och läsare. För att möta efterfrågan på marknaden söker vi säljare till region Malung Sälen. Kontaktperson är Petrus Isaksson, Vi söker Dig som är kund och relationsorienterad, kan skapa ett bra klimat för affärer och inge förtroende. Du har mål och ser försäljning som en del av livet, d.v.s det skall vara kul att jobba och ha möjligheter till goda förtjänster. Vi söker både kvinnor och män, oavsett ålder, men med säljerfarenhet . Du skall ha egen bil o B-körkort. Du får ett eget distrikt. Vi erbjuder utbildning Vi erbjuder goda förtjänstmöjligheter i form av en bra provision med en viss garanti, samt en fast del samt statlig reseersättning och telefonersättning. I övrigt erbjuder vi ett utvecklande och självständigt arbete i ett framtidsföretag med utrymme för egna initiativ och flexibilitet. Välkommen med din ansökan via mail!
Företag: FÖRETAGSINVEST I ÅKERSBERGA AB
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare Region Malung Sälen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare Region Malung Sälen

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Malung Sälen
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Malung Sälens kommun sökes. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Uppsala). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 8 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Malung Sälen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Malung Sälen

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Malung Sälen
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Malung Sälens kommun sökes. Vi håller intervju onsdagen den 14 augusti. 45 besök per månad ger 20 250 kr i lön. 450 kr per besök. Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 40 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför har en mängd olika funktioner och användningsområden. Utbildningen kommer att hållas på kontoret i Sunne. Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna.
Företag: NORDIS AB
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Malung Sälen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Malung Sälen

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Malung Sälen
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Malung Sälens kommun sökes. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Uppsala). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 29 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Malung Sälen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Malung Sälen

Säljkonsulent - Malung Sälen
HJÄLP OSS BYGGA EN SÄKER ARBETSPLATS - Vi söker nya ambitiösa talanger! En säker arbetsplats är en viktig fråga för alla företag. Dahl Medicals produkter kan rädda liv, och därför söker vi dig som vill göra en skillnad! Att vara säljkonsulent för Dahl Medical innebär ett fritt jobb med generösa förmåner och stark lokal support för att du ska lyckas i ditt arbete. Vi erbjuder: - FRI BIL - som du kan använda både privat och i jobbet. - SÄLJTRÄNING & SUPPORT - Vi ger dig allt stöd du behöver för att bli vår nästa stjärna. - UTBILDNING & CERTIFIERING - För alla våra produkter som tex hjärtstartare - FRIHET UNDER ANSVAR - Nå dina mål med vårt stöd, jobba fritt och påverka din egen framgång/karriär
Företag: Dahl Medical AB
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Säljkonsulent - Malung Sälen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljkonsulent - Malung Sälen

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Malung Sälen
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Malung Sälens kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR NORDEN internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR NORDENs kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Västerås). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 19 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR NORDEN ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airnorden.com
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Malung Sälen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Malung Sälen

Psykolog Barnhälsovård/Mödravård VC Malung Sälen Särna Vansbro och Älvdalen
Uppdraget är att i tidigt skede upptäcka och förebygga fysisk och psykisk ohälsa hos blivande föräldrar och barn 0-6 år samt deras föräldrar. ARBETSUPPGIFTER Psykologverksamheten ansvarar för det psykologiska hälsobefrämjande och förebyggande arbetet samt tidiga insatser. Det innebär regelbunden konsultation och fortbildning till personalen. Det innebär även direkta insatser till blivande föräldrar samt föräldrar och barn upp till 6 år. I de direkta patientkontakterna ingår arbetsuppgifter som föräldrakonsultation, samspelsbehandling, viss samtalsbehandling och utvecklingsbedömningar. KVALIFIKATIONER Legitimerad psykolog. Arbetet är utåtriktat och ställer krav på självständighet, samarbetsförmåga och flexibilitet. Verksamheterna bedrivs vid vårdcentralerna Malung, Sälen ,Särna, Vansbro och Älvdalen varför körkort är ett krav. Utgångsort? Mora eller efter överenskommelse.
Företag: Landstinget Dalarna, PRIMÄRVÅRDEN NORRA VÄSTRA
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Psykolog Barnhälsovård/Mödravård VC Malung Sälen Särna Vansbro och Älvdalen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykolog Barnhälsovård/Mödravård VC Malung Sälen Särna Vansbro och Älvdalen

Psykolog Barnhälsovård/Mödravård VC Malung Sälen Särna Vansbro och Älvdalen
Uppdraget är att i tidigt skede upptäcka och förebygga fysisk och psykisk ohälsa hos blivande föräldrar och barn 0-6 år samt deras föräldrar. ARBETSUPPGIFTER Psykologverksamheten ansvarar för det psykologiska hälsobefrämjande och förebyggande arbetet samt tidiga insatser. Det innebär regelbunden konsultation och fortbildning till personalen. Det innebär även direkta insatser till blivande föräldrar samt föräldrar och barn upp till 6 år. I de direkta patientkontakterna ingår arbetsuppgifter som föräldrakonsultation, samspelsbehandling, viss samtalsbehandling och utvecklingsbedömningar. KVALIFIKATIONER Legitimerad psykolog. Arbetet är utåtriktat och ställer krav på självständighet, samarbetsförmåga och flexibilitet. Verksamheterna bedrivs vid vårdcentralerna Malung, Sälen ,Särna, Vansbro och Älvdalen varför körkort är ett krav. Utgångsort? Mora eller efter överenskommelse.
Företag: Landstinget Dalarna, PRIMÄRVÅRDEN NORRA VÄSTRA
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 11-04
Sök fler jobb liknande: lediga Psykolog Barnhälsovård/Mödravård VC Malung Sälen Särna Vansbro och Älvdalen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykolog Barnhälsovård/Mödravård VC Malung Sälen Särna Vansbro och Älvdalen

Säljare Region Malung Sälen
FöretagsInvest AB är ett modernt och utvecklande företag inom reklam och marknadsföring. Vi ger bland annat ut ett affärsmagasin som är ett innehållsrikt magasin i fyrfärgstryck där företag kan läsa om företag och samtidigt annonsera om sina produkter och tjänster. Detta affärsmagasin skapar uppmärksamhet hos våra kunder och läsare. För att möta efterfrågan på marknaden söker vi säljare till region Malung Sälen Vi söker Dig som är kund och relationsorienterad, kan skapa ett bra klimat för affärer och inge förtroende. Du har mål och ser försäljning som en del av livet, d.v.s det skall vara kul att jobba och ha möjligheter till goda förtjänster. Vi söker både kvinnor och män, oavsett ålder, men med säljerfarenhet . Du skall ha egen bil o B-körkort. Du får ett eget distrikt. Vi erbjuder utbildning Vi erbjuder goda förtjänstmöjligheter i form av en garantilön plus provision samt statlig reseersättning och telefonersättning. I övrigt erbjuder vi ett utvecklande och självständigt arbete i ett framtidsföretag med utrymme för egna initiativ och flexibilitet. Välkommen med din ansökan via mail!
Företag: FÖRETAGSINVEST I ÅKERSBERGA AB
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 11-02
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare Region Malung Sälen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare Region Malung Sälen

VÅRDLÄRARE/VUXENUTBILDNINGEN
Lärare till Vård och omsorgsprogrammet, Lärcentrum Malung-Sälen Lärcentrum i Malung-Sälen söker Dig, som är utbildad vårdlärare, för arbete inom vuxenutbildningens Vård och omsorgsprogram. Arbetsuppgifter: Du ska undervisa i vård- och omsorgskurser inom kommunal vuxenutbildning. Kurserna bedrivs både på distans och som närundervisning med en till två teoridagar per vecka. Du kommer att arbeta tillsammans med två kollegor, en vård- och omsorgslärare och en praktik samordnare. Kvalifikationer: Vi söker dig som är behörig att undervisa i Vård och omsorgkurser på gymnasial nivå och med medicinsk kompetens, t e x sjuksköterskeutbildning. Personlig lämplighet är av största betydelse.
Företag: Malungs kommun, Lärcentrum Malung Sälen
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 12-04
Sök fler jobb liknande: lediga VÅRDLÄRARE/VUXENUTBILDNINGEN jobb, VÅRDLÄRARE/VUXENUTBILDNINGEN Malung Sälen, VÅRDLÄRARE/VUXENUTBILDNINGEN Malungs kommun, Lärcentrum Malung Sälen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VÅRDLÄRARE/VUXENUTBILDNINGEN

Säljare med eller utan erfarenhet i Malung Sälen
Heltid, 45 besök/månad, 15165: - kr i lön + Ob-tillägg på 5085:- kr. Totalt 20 250 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Malung Sälen kommun sökes. Du arbetar i Malung Sälen kommun. Nature opportunity är importörer av maskinen Hyla. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 3 dagars kursen kommer att hållas på vårat kontor i Jönköping eller vaggeryd. Grundutbildningen börjar med 3 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon alt på kontoret beroende på vart du bor. Produkten vi marknadsför säljs i över 50 länder och har funnits i över 20 år. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning per bokat besök. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Hyla maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Maskinen är i grund och botten en luftrenare som tvättar luften med ett regn system i maskinen och en självrengörande separator. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.hyla.com Skicka ansökan nu till joel@natureopportunity.se
Företag: NATURE OPPORTUNITY AB
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med eller utan erfarenhet i Malung Sälen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med eller utan erfarenhet i Malung Sälen

Psykolog, 1:a linjens barn o ungdomspsyk VC Malung Sälen Vansbro
Vi söker nu en psykolog till en ny verksamhet gällande 1:a linjens barn- och ungdomspsykiatri. Ditt arbetsområde kommer att vara kommunerna Malung-Sälen och Vansbro. Vårdcentral Malung, Sälen-Lima och Vansbro har ett upptagningsområde på 17 000 invånare. På vårdcentralerna finns samtalsmottagningar och MHV/BHV psykolog. Nu är vi på väg att utöka verksamheten gällande 1:a linjens barn och ungdomspsykiatri och behöver dig som är psykolog eller motsvarande med intresse och erfarenhet av arbete med barn och unga. ARBETSUPPGIFTER Direkt patientarbete med barn o ungdomar 6 -17 år med lätt till medelsvår psykisk ohälsa, individuellt föräldrastöd, psykosocial utredning, bedömning, behandling, och stödjande och behandlande samtal, krissamtal, information och motiverande samtal, diagnostik och konsultation. Samverkan med ungdomsmottagning, socialtjänst och elevhälsan. KVALIFIKATIONER Psykologutbildning, gärna med påbyggnadsutbildning och erfarenhet av arbete med barn o ungdomar. ÖVRIGT Landstinget Dalarna verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringsystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar via mail. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Företag: Landstinget Dalarna, Vårdcentral Malung
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Psykolog, 1:a linjens barn o ungdomspsyk VC Malung Sälen Vansbro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykolog, 1:a linjens barn o ungdomspsyk VC Malung Sälen Vansbro

Säljare med körkort i Malung Sälen
Säljare för uppsökande verksamhet i Malung Sälen kommun sökes. Du arbetar i Malung Sälen kommun. Vill du tjäna 26 550kr/mån utan erfarenhet? Raincare AB är ett nystartat företag i Västerås. Vi söker säljare med eller utan erfarenhet för att expandera vår verksamhet. Är du den vi söker? Då vi intern utbildar all personal krävs ingen tidigare erfarenhet. Enda kravet vi har är att man har körkort och tillgång till bil. Vi erbjuder en demonstrationsbaserad lön på 20 250kr/mån vid 45 demonstrationer, vilket innebär lön även utan försäljning. Man har även provision på all försäljning. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning per bokat besök. Men du har självklart betalt för alla besök du gör. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Produkten vi marknadsför heter Hyla och säljs i över 60 länder och har funnits i 22 år. I dagens läge omsätter koncernen strax över 11 miljarder/år. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon alt på kontoret beroende på vart du bor. Om det visar sig att du är rätt person för jobbet kommer du få delta i en utbildning som hålls i Västerås. Utbildningen är uppdelad, först 2 dagar teoretiskt som följs av 5 dagars praktik. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Hyla är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger Hyla gör den till en investering som lönar sig på sikt. Hyla är i grund och botten en luftrenare med självrengörande separator. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.raincare.se alt. www.hyla.net Skicka ansökan till: rekrytering@raincare.se
Företag: Raincare AB
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med körkort i Malung Sälen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med körkort i Malung Sälen

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Malung Sälen
Heltid, 45 besök/månad, 15165: - kr i lön + Ob-tillägg på 5085:- kr. Totalt 20 250 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Malung Sälen kommun sökes. Du arbetar i Malung Sälen kommun. Nature opportunity är importörer av maskinen Hyla. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 3 dagars kursen kommer att hållas på vårat kontor i Jönköping eller vaggeryd. Grundutbildningen börjar med 3 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon alt på kontoret beroende på vart du bor. Produkten vi marknadsför säljs i över 50 länder och har funnits i över 20 år. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning per bokat besök. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Hyla maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Maskinen är i grund och botten en luftrenare som tvättar luften med ett regn system i maskinen och en självrengörande separator. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.hyla.com Skicka ansökan nu till jobb@natureopportunity.se
Företag: NATURE OPPORTUNITY AB
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 11-19
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Malung Sälen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Malung Sälen

Säljare sökes i Malung Sälen
Purello Sweden är importörer av maskinen Ritello. Vi är i en expansionsfas och söker nu 2 personer i Malung Sälen kommun som vi internutbildar från dag ett Heltid baseras på 40 besök på en 30 dagars period. Vilket ger dig 27.000kr. (20250kr i lön + Ob-tillägg på 6750kr ) Med vårt unika lönesystem tjänar du pengar oavsett om säljer eller inte. Du får betalt i form av provision eller demonstrationslön. Demonstrationslön enligt exempel ovan eller upp till 7000kr i provision. Du får alltid det som du tjänar mest på. Skulle du göra mindre än 40 besök per månad får du en lägre ersättning per genomfört besök. Ex. 35 demonstrationer/månad ger 12600kr i lön + Ob-tillägg på 3150kr. Totalt 15.750kr. Du är med och bestämmer om hur mycket du vill arbeta vecka för vecka. Vi håller en klimatanpassad intervju, d.v.s. via telefon. Du behöver inte ta dig till en speciell ort/plats. Vi får in referenser via våra kunder som vi gjort demonstrationer hos som sedan bokas in utav vår bokningsavdelning. Det innebär att du som säljare åker ut på förbokade kundbesök där kunden redan tackat ja till att du ska komma. Besken görs i ett hem eller i fåtal fall på kontor eller arbetsplatser. Körkort B är ett krav. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av försäljning eftersom vi erbjuder dig en intern utbildning. Utbildningen börjar med 2 dagar på kontoret där du får se produkten som du ska marknadsföra. Detta följs med 4 dagar på fältet ed mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Vi bjuder på både mat och boende för dig under tiden på kontoret. Om du under utbildningens eller anställningens gång känner att detta inte är ett arbete för dig, kan du med välja att avbryta och ändå få ersättning för det du har åstadkommit. Vi erbjuder dig: ? Flexibelt arbete där du själv påverkar dina arbetstider. ? Karriärmöjlighet ? Fortlöpande utbildning inom försäljning. ? Tävlingar och resor. ? Ett spännande och givande arbete med stora möjligheter till god inkomst. Produkten vi marknadsför är väldigt unik och vi är ensamma importörer av den i Skandinavien. Med vårt exklusiva renoveringsprogram kan vi garantera alla kunden att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till den. Mer information om produkten och arbetet som säljare får du på din personliga intervju. Är du den vi söker, vill vi helst att du börjar snarast. Välkommen in med din ansökan på jobb@ritello.se.
Företag: Purello Sweden AB
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 12-24
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Malung Sälen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Malung Sälen

Sem vik Sjuksköterska Palliativ Vård Vansbro Malung Sälen
Den specialiserade palliativa vården i Dalarna är en länsgemensam klinik sedan 2012. Vi är indelade i olika team som täcker hela Dalarna från Idre i norr till Avesta i söder. Teamen i Västerdalarna är Vansbro och Malung-Sälen med placeringsorter i Vansbro respektive Malung Teamen i Västerdalarna startade januari 2013 vi är tre sjuksköterskor där en sköterska har placering i Vansbro och två i Malung. Vi arbetar i multiprofessionellt team där det ingår förutom sjuksköterskor även läkare, kurator, arbetsterapeut och sjukgymnast. Teamen i Västerdalarna är de yngsta teamen i länet och består mestadels av glesbygd. Utvecklingen av den specialiserade palliativa vården i dessa kommuner är under uppbyggnad. Vår arbetstid är kontorstid 40tim/v Kommunernas sköterskor ansvarat för de patienter som är inskrivna i de specialiserade palliativa teamen på jourtid. ARBETSUPPGIFTER Välkommen som sjuksköterska i Palliativa teamet! Vi söker Dig som är intresserad av specialiserad palliativ vård där den dominerade delen av arbetet är vård livets slutskede. Anhörigstödjande samtal samt uppföljning av familjen efter dödsfallet ingår. Vi arbetar även med stöd och utbildning till hemtjänstpersonal Vården utförs i patientens hem och det är viktigt att Du kan arbeta självständigt och göra egna bedömningar av patientens hälsotillstånd då Du oftast arbetar ensam. Tycker Du att det låter intressant? Tveka inte, skicka in Din ansökan till oss! KVALIFIKATIONER Legitimerad sjuksköterska Erfarenhet av specialiserad palliativ vård är meriterande. Körkort erfordras. ÖVRIGT Landstinget Dalarna verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringsystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar via mail. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Företag: Landstinget Dalarna, PALLIATIVA TEAMET DALARNA
Ort: Vansbro
Publicerad : 02-03
Sök fler jobb liknande: lediga Sem vik Sjuksköterska Palliativ Vård Vansbro Malung Sälen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sem vik Sjuksköterska Palliativ Vård Vansbro Malung Sälen

Säljare sökes omgående i Malung Sälen
Primum Ad Sanitatem AB är distributörer av Ritello, en multifunktionell hälsomaskin/luftrenare. Vi är i en expansionsfas och söker nu 2 personer i Malung Sälen som vi internutbildar från dag ett. Heltid baseras på 40 besök på en 30 dagars period. Vilket ger dig 27.000 kr. (20250 kr i lön + Ob-tillägg på 6750 kr ) Med vårt unika lönesystem tjänar du pengar oavsett om säljer eller inte. Du får betalt i form av provision eller demonstrationslön. Demonstrationslön enligt exempel ovan eller upp till 7000 kr i provision. Du får alltid det som du tjänar mest på. Skulle du göra mindre än 40 besök per månad får du en lägre ersättning per genomfört besök. Ex. 35 demonstrationer/månad ger 12600 kr i lön + Ob-tillägg på 3150 kr. Totalt 15.750 kr. Du är med och bestämmer om hur mycket du vill arbeta vecka för vecka. Vi håller en klimatanpassad intervju, d.v.s. via telefon. Du behöver inte ta dig till en speciell ort/plats. Vi får in referenser via våra kunder som vi gjort demonstrationer hos som sedan bokas in utav vår bokningsavdelning. Det innebär att du som säljare åker ut på förbokade kundbesök där kunden redan tackat ja till att du ska komma. Besöken görs i ett hem eller i fåtal fall på kontor eller arbetsplatser. Körkort B är ett krav. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av försäljning eftersom vi erbjuder dig en intern utbildning. Utbildningen börjar med 2 dagar på kontoret i Sunne där du får se produkten som du ska marknadsföra. Detta följs med 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Vi bjuder på både mat och boende för dig under tiden på kontoret. Om du under utbildningens eller anställningens gång känner att detta inte är ett arbete för dig, kan du med välja att avbryta och ändå få ersättning för det du har åstadkommit. Vi erbjuder dig: - Flexibelt arbete där du själv påverkar dina arbetstider. - Karriärmöjlighet - Fortlöpande utbildning inom försäljning. - Tävlingar och resor. - Ett spännande och givande arbete med stora möjligheter till god inkomst. Produkten vi marknadsför är väldigt unik och vi är ensamma importörer av den i Skandinavien. Med vårt exklusiva renoveringsprogram kan vi garantera alla kunden att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till den. Mer information om produkten och arbetet som säljare får du på din personliga intervju. Är du den vi söker, vill vi helst att du börjar snarast. Välkommen in med din ansökan på jobb.sunne@ritello.se.
Företag: Primum Ad Sanitatem AB
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 04-13
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes omgående i Malung Sälen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes omgående i Malung Sälen

Säljare sökes omgående i Malung Sälen
Primum Ad Sanitatem AB är distributörer av Ritello, en multifunktionell hälsomaskin/luftrenare. Vi är i en expansionsfas och söker nu 2 personer i Malung Sälen som vi internutbildar från dag ett. Heltid baseras på 40 besök på en 30 dagars period. Vilket ger dig 27.000 kr. (20250 kr i lön + Ob-tillägg på 6750 kr ) Med vårt unika lönesystem tjänar du pengar oavsett om säljer eller inte. Du får betalt i form av provision eller demonstrationslön. Demonstrationslön enligt exempel ovan eller upp till 7000 kr i provision. Du får alltid det som du tjänar mest på. Skulle du göra mindre än 40 besök per månad får du en lägre ersättning per genomfört besök. Ex. 35 demonstrationer/månad ger 12600 kr i lön + Ob-tillägg på 3150 kr. Totalt 15.750 kr. Du är med och bestämmer om hur mycket du vill arbeta vecka för vecka. Vi håller en klimatanpassad intervju, d.v.s. via telefon. Du behöver inte ta dig till en speciell ort/plats. Vi får in referenser via våra kunder som vi gjort demonstrationer hos som sedan bokas in utav vår bokningsavdelning. Det innebär att du som säljare åker ut på förbokade kundbesök där kunden redan tackat ja till att du ska komma. Besöken görs i ett hem eller i fåtal fall på kontor eller arbetsplatser. Körkort B är ett krav. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av försäljning eftersom vi erbjuder dig en intern utbildning. Utbildningen börjar med 2 dagar på kontoret i Sunne där du får se produkten som du ska marknadsföra. Detta följs med 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Vi bjuder på både mat och boende för dig under tiden på kontoret. Om du under utbildningens eller anställningens gång känner att detta inte är ett arbete för dig, kan du med välja att avbryta och ändå få ersättning för det du har åstadkommit. Vi erbjuder dig: - Flexibelt arbete där du själv påverkar dina arbetstider. - Karriärmöjlighet - Fortlöpande utbildning inom försäljning. - Tävlingar och resor. - Ett spännande och givande arbete med stora möjligheter till god inkomst. Produkten vi marknadsför är väldigt unik och vi är ensamma importörer av den i Skandinavien. Med vårt exklusiva renoveringsprogram kan vi garantera alla kunden att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till den. Mer information om produkten och arbetet som säljare får du på din personliga intervju. Är du den vi söker, vill vi helst att du börjar snarast. Välkommen in med din ansökan på jobb.sunne@ritello.se.
Företag: Primum Ad Sanitatem AB
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 05-04
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes omgående i Malung Sälen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes omgående i Malung Sälen

Säljare sökes omgående i Malung Sälen
Primum Ad Sanitatem AB är distributörer av Ritello, en multifunktionell hälsomaskin/luftrenare. Vi är i en expansionsfas och söker nu 2 personer i Malung Sälen som vi internutbildar från dag ett. Heltid baseras på 40 besök på en 30 dagars period. Vilket ger dig 27.000 kr. (20250 kr i lön + Ob-tillägg på 6750 kr ) Med vårt unika lönesystem tjänar du pengar oavsett om säljer eller inte. Du får betalt i form av provision eller demonstrationslön. Demonstrationslön enligt exempel ovan eller upp till 7000 kr i provision. Du får alltid det som du tjänar mest på. Skulle du göra mindre än 40 besök per månad får du en lägre ersättning per genomfört besök. Ex. 35 demonstrationer/månad ger 12600 kr i lön + Ob-tillägg på 3150 kr. Totalt 15.750 kr. Du är med och bestämmer om hur mycket du vill arbeta vecka för vecka. Vi håller en klimatanpassad intervju, d.v.s. via telefon. Du behöver inte ta dig till en speciell ort/plats. Vi får in referenser via våra kunder som vi gjort demonstrationer hos som sedan bokas in utav vår bokningsavdelning. Det innebär att du som säljare åker ut på förbokade kundbesök där kunden redan tackat ja till att du ska komma. Besöken görs i ett hem eller i fåtal fall på kontor eller arbetsplatser. Körkort B är ett krav. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av försäljning eftersom vi erbjuder dig en intern utbildning. Utbildningen börjar med 2 dagar på kontoret i Sunne där du får se produkten som du ska marknadsföra. Detta följs med 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Vi bjuder på både mat och boende för dig under tiden på kontoret. Om du under utbildningens eller anställningens gång känner att detta inte är ett arbete för dig, kan du med välja att avbryta och ändå få ersättning för det du har åstadkommit. Vi erbjuder dig: - Flexibelt arbete där du själv påverkar dina arbetstider. - Karriärmöjlighet - Fortlöpande utbildning inom försäljning. - Tävlingar och resor. - Ett spännande och givande arbete med stora möjligheter till god inkomst. Produkten vi marknadsför är väldigt unik och vi är ensamma importörer av den i Skandinavien. Med vårt exklusiva renoveringsprogram kan vi garantera alla kunden att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till den. Mer information om produkten och arbetet som säljare får du på din personliga intervju. Är du den vi söker, vill vi helst att du börjar snarast. Välkommen in med din ansökan på jobb.sunne@ritello.se.
Företag: Primum Ad Sanitatem AB
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 05-25
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes omgående i Malung Sälen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes omgående i Malung Sälen

Säljare sökes omgående i Malung Sälen
Primum Ad Sanitatem AB är distributörer av en multifunktionell miljö-/hälsomaskin. Vi är i en expansionsfas och söker nu 2 personer i Malung Sälen kommun som vi internutbildar från dag ett. Vi söker säljare med miljötänk. Produkten vi marknadsför är unik och vi är ensamma importörer av den i Skandinavien. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet, vi erbjuder dig en utbildning inom försäljning och självklart en grundlig utbildning på vår produkt. Om du är den vi söker blir du inbjuden till vårt kontor, där vi kommer att informera om företaget, hur vi arbetar, hur kurs och utbildning ser ut samt att vi kommer att hålla en personlig intervju. Detta kommer att ske på vårt kontor i Sunne eller i Köping. Är du en av de vi vill satsa på går du vidare till utbildning, kursen startar då dagen efter. Vi står för resekostnaden till kontoret och för Er som går vidare till dag 2 och utbildning står vi för boende och mat under kursdagarna. Informationsdag och intervju hålls på måndag och för Er som går vidare hålls utbildning på kontoret tisdag och onsdag. Sedan följer 4 dagar på fältet med mentor, och avslutas med en dag på kontoret. Om du under utbildningen eller anställningen känner att detta är inte ett arbete för dig kan du välja att avbryta, men du har ersättning för det du åstadkommit fram till dess. Med vårt lönesystem har du lön oavsett om du säljer eller inte. Du får betalt i form av provision eller demonstrationslön. Heltid baseras på 40 besök på en 30 dagars period. Vilket ger dig 27.000 kr i lön (20250 kr i lön + Ob-tillägg på 6750 kr). Provisionen är upp till 6000 kr per såld enhet. Vid deltid omfattas tjänsten av minst 50 %. Demonstrationslön enligt exempel ovan eller upp till 6000 kr i provision. Som säljare hos oss åker du ut på förbokade kundbesök, där kunden själv fått boka en dag och tid som passar dom. Besöken bokas av vår bokningsavdelning. Bokningsunderlaget är till största delen kundreferenser från kunder vi besökt. Körkort B är ett krav samt tillgång till egen bil. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av försäljning eftersom vi erbjuder dig en intern utbildning. Vi erbjuder dig: - Flexibelt arbete där du själv påverkar dina arbetstider. - Karriärmöjlighet - Fortlöpande utbildning inom försäljning. - Tävlingar och resor. - Ett spännande och givande arbete med stora möjligheter till god inkomst. Är du den vi söker, vill vi helst att du kan börja omgående. Välkommen in med din ansökan på jobb@primumadsanitatem.se
Företag: Primum Ad Sanitatem AB
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes omgående i Malung Sälen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes omgående i Malung Sälen

Säljare sökes omgående Malung Sälen
Primum Ad Sanitatem AB är distributörer av en multifunktionell miljö-/hälsomaskin. Vi är i en expansionsfas och söker nu 2 personer i Malung Sälen kommun som vi internutbildar från dag ett. Vi söker säljare med miljötänk. Produkten vi marknadsför är unik och vi är ensamma importörer av den i Skandinavien. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet, vi erbjuder dig en utbildning inom försäljning och självklart en grundlig utbildning på vår produkt. Om du är den vi söker blir du inbjuden till vårt kontor, där vi kommer att informera om företaget, hur vi arbetar, hur kurs och utbildning ser ut samt att vi kommer att hålla en personlig intervju. Detta kommer att ske på vårt kontor i Sunne eller i Köping. Är du en av de vi vill satsa på går du vidare till utbildning. Vi står för resekostnaden till kontoret och för Er som går vidare till utbildning står vi för boende och mat under kursdagarna. Informationsmöte samt personlig intervju sker på tisdag kl 11.00 och för Er som går vidare hålls utbildning på kontoret samma dag kl 13.00 och avslutas på onsdag. Sedan följer 4 dagar på fältet med mentor, och avslutas med en dag på kontoret. Om du under utbildningen eller anställningen känner att detta är inte ett arbete för dig kan du välja att avbryta, men du har ersättning för det du åstadkommit fram till dess. Med vårt lönesystem har du lön oavsett om du säljer eller inte. Du får betalt i form av provision eller demonstrationslön. Heltid baseras på 40 besök på en 30 dagars period. Vilket ger dig 27.000 kr i lön (20250 kr i lön + Ob-tillägg på 6750 kr). Provisionen är upp till 6000 kr per såld enhet. Vid deltid omfattas tjänsten av minst 50 %. Demonstrationslön enligt exempel ovan eller upp till 6000 kr i provision. Som säljare hos oss åker du ut på förbokade kundbesök, där kunden själv fått boka en dag och tid som passar dom. Besöken bokas av vår bokningsavdelning. Bokningsunderlaget är till största delen kundreferenser från kunder vi besökt. Körkort B är ett krav samt tillgång till egen bil. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av försäljning eftersom vi erbjuder dig en intern utbildning. Vi erbjuder dig: - Flexibelt arbete där du själv påverkar dina arbetstider. - Karriärmöjlighet - Fortlöpande utbildning inom försäljning. - Tävlingar och resor. - Ett spännande och givande arbete med stora möjligheter till god inkomst. Är du den vi söker, vill vi helst att du kan börja omgående. Välkommen in med din ansökan på jobb@primumadsanitatem.se
Företag: Primum Ad Sanitatem AB
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes omgående Malung Sälen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes omgående Malung Sälen

Säljare sökes omgående Malung Sälen
Primum Ad Sanitatem AB är distributörer av en multifunktionell miljö-/hälsomaskin. Vi är i en expansionsfas och söker nu 2 personer i Malung Sälen kommun som vi internutbildar från dag ett. Vi söker säljare med miljötänk. Produkten vi marknadsför är unik och vi är ensamma importörer av den i Skandinavien. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet, vi erbjuder dig en utbildning inom försäljning och självklart en grundlig utbildning på vår produkt. Om du är den vi söker blir du inbjuden till vårt kontor, där vi kommer att informera om företaget, hur vi arbetar, hur kurs och utbildning ser ut samt att vi kommer att hålla en personlig intervju. Detta kommer att ske på vårt kontor i Sunne eller i Köping. Är du en av de vi vill satsa på går du vidare till utbildning. Vi står för resekostnaden till kontoret och för Er som går vidare till utbildning står vi för boende och mat under kursdagarna. Informationsmöte samt personlig intervju sker på tisdag kl 11.00 och för Er som går vidare hålls utbildning på kontoret samma dag kl 13.00 och avslutas på onsdag. Sedan följer 4 dagar på fältet med mentor, och avslutas med en dag på kontoret. Om du under utbildningen eller anställningen känner att detta är inte ett arbete för dig kan du välja att avbryta, men du har ersättning för det du åstadkommit fram till dess. Med vårt lönesystem har du lön oavsett om du säljer eller inte. Du får betalt i form av provision eller demonstrationslön. Heltid baseras på 40 besök på en 30 dagars period. Vilket ger dig 27.000 kr i lön (20250 kr i lön + Ob-tillägg på 6750 kr). Provisionen är upp till 6000 kr per såld enhet. Vid deltid omfattas tjänsten av minst 50 %. Demonstrationslön enligt exempel ovan eller upp till 6000 kr i provision. Som säljare hos oss åker du ut på förbokade kundbesök, där kunden själv fått boka en dag och tid som passar dom. Besöken bokas av vår bokningsavdelning. Bokningsunderlaget är till största delen kundreferenser från kunder vi besökt. Körkort B är ett krav samt tillgång till egen bil. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av försäljning eftersom vi erbjuder dig en intern utbildning. Vi erbjuder dig: - Flexibelt arbete där du själv påverkar dina arbetstider. - Karriärmöjlighet - Fortlöpande utbildning inom försäljning. - Tävlingar och resor. - Ett spännande och givande arbete med stora möjligheter till god inkomst. Är du den vi söker, vill vi helst att du kan börja omgående. Välkommen in med din ansökan på jobb@primumadsanitatem.se
Företag: Primum Ad Sanitatem AB
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 07-31
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes omgående Malung Sälen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes omgående Malung Sälen

Sjuksköterska vik Psykiatri Norra Västra Malung Sälen
Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet. Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet. ARBETSBESKRIVNING Vuxenpsykiatrin i Dalarna är en samlad specialistverksamhet och tillhör division psykiatri inom Hälso- och sjukvården. Öppenvården är indelad i tre geografiska basenheter med slutenvårdskliniker i Säter och Falun. Basenheten i norra och västra Dalarna har genomgått en omstrukturering där de basenhetsgemensamma enheterna i Mora är navet i organisationen och där ett komplett utbud inom specialistpsykiatrisk vård- behandling erbjuds personer som är i behov av denna vårdnivå. Dessa enheter i Mora är organiserad i tre team, läkarteam, akutteam, utrednings- och psykoterapeutisk team. Det finns ett strukturerat samarbete mellan teamen där man gemensamt fyller de behov av olika kompetenser som finns inom basenheten. Inom basenheten finns dessutom tre psykiatriska mottagningsteam i Mora, Rättvik och Malung. Mottagningsteamen är bemannade upp till sjuksköterskenivå och där finns de fasta vårdkontakterna för patienterna. Vi söker nu personer som vill arbeta hos oss och vara med och påverka och utveckla den psykiatriska specialistvården i norra och västra Dalarna. Mottagningsteamet i Malung-Sälen söker legitimerade sjuksköterskor helst med vidareutbildning med inriktning psykiatri. I mottagningsteamet arbetar vi utifrån Integrerad psykiatri med F-ACT team. Härifrån sköts också läkemedelshantering och uppföljning av patienter utifrån olika funktionsområden såsom patienter med neuropsykiatriska diagnoser, bipolär sjukdom, psykossjukdomar, beroendesjukdomar och patienter med depression. Samverkan med vårdgrannar är ofta förekommande. KVALIFIKATIONER Legitimerad sjuksköterska där vidareutbildning med inriktning psykiatri ses som meriterande, gärna med erfarenhet av öppenvårdspsykiatri. Vi söker dig som är genuint intresserad av psykiatri, och som vill vara med att utveckla verksamheten i positiv framåtanda med nytänkande. Du förväntas ha god samarbetsförmåga, kunna ta beslut och hantera förändringar samt vara flexibel. Vi lägger stor vikt vid att du vill arbeta i team och på personlig lämplighet. Körkort erfordras. Vi använder oss av Take Care journalsystem. Erfarenhet av att arbeta i systemet eller liknande är meriterande. Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Företag: LANDSTINGET DALARNA
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 03-08
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska vik Psykiatri Norra Västra Malung Sälen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska vik Psykiatri Norra Västra Malung Sälen

Sjuksköterska vik Psykiatri Norra Västra Malung Sälen
Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet. Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet. ARBETSBESKRIVNING Vuxenpsykiatrin i Dalarna är en samlad specialistverksamhet och tillhör division psykiatri inom Hälso- och sjukvården. Öppenvården är indelad i tre geografiska basenheter med slutenvårdskliniker i Säter och Falun. Basenheten i norra och västra Dalarna har genomgått en omstrukturering där de basenhetsgemensamma enheterna i Mora är navet i organisationen och där ett komplett utbud inom specialistpsykiatrisk vård- behandling erbjuds personer som är i behov av denna vårdnivå. Dessa enheter i Mora är organiserad i tre team, läkarteam, akutteam, utrednings- och psykoterapeutisk team. Det finns ett strukturerat samarbete mellan teamen där man gemensamt fyller de behov av olika kompetenser som finns inom basenheten. Inom basenheten finns dessutom tre psykiatriska mottagningsteam i Mora, Rättvik och Malung. Mottagningsteamen är bemannade upp till sjuksköterskenivå och där finns de fasta vårdkontakterna för patienterna. Vi söker nu personer som vill arbeta hos oss och vara med och påverka och utveckla den psykiatriska specialistvården i norra och västra Dalarna. Mottagningsteamet i Rättvik söker legitimerade sjuksköterskor helst med vidareutbildning med inriktning psykiatri. I mottagningsteamet arbetar vi utifrån Integrerad psykiatri med F-ACT team. Härifrån sköts också läkemedelshantering och uppföljning av patienter utifrån olika funktionsområden såsom patienter med neuropsykiatriska diagnoser, bipolär sjukdom, psykossjukdomar, beroendesjukdomar och patienter med depression. Samverkan med vårdgrannar är ofta förekommande. KVALIFIKATIONER Legitimerad sjuksköterska där vidareutbildning med inriktning psykiatri ses som meriterande, gärna med erfarenhet av öppenvårdspsykiatri. Vi söker dig som är genuint intresserad av psykiatri, och som vill vara med att utveckla verksamheten i positiv framåtanda med nytänkande. Du förväntas ha god samarbetsförmåga, kunna ta beslut och hantera förändringar samt vara flexibel. Vi lägger stor vikt vid att du vill arbeta i team och på personlig lämplighet. Körkort erfordras. Vi använder oss av Take Care journalsystem. Erfarenhet av att arbeta i systemet eller liknande är meriterande. Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Företag: LANDSTINGET DALARNA
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 04-19
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska vik Psykiatri Norra Västra Malung Sälen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska vik Psykiatri Norra Västra Malung Sälen


Sök lediga jobb Malung Sälen

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se