Lediga jobb Malung - Söka jobb i Malung

Lediga jobb Malung Sök lediga jobb Malung


Hittade inga lediga jobb på sökning: Malung. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Rörmontör- Malung Sälen

 2. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Malung Sälen- Malung Sälen

 3. Färskvaruchef - Hemköp, Malung- Malung Sälen

 4. Lärcentrum söker Projektledare för utbildningsmodellen Fjälljobb- Malung Sälen

 5. Competens söker lärare i svenska som andraspråk till Malung- Malung Sälen

 6. Lärare i grundskolans tidigare år- Malung Sälen

 7. Säljare Region Malung Sälen- Malung Sälen

 8. Speciallärare till Ungärde skola- Malung Sälen

 9. Vi söker en fritidspedagog till Lillmons fritidshem- Malung Sälen

 10. Kundrådgivare Malung- Malung Sälen

 11. Vi söker projektledare inom avfallsområdet till VAMAS- Malung Sälen

 12. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Malung Sälen- Malung Sälen

 13. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Malung Sälen- Malung Sälen

 14. Färskvaruchef - Hemköp, Malung- Malung Sälen

 15. Studie- och yrkesvägledare, vikariat- Malung Sälen

 16. Lärare i SFI och SVAS- Malung Sälen

 17. Matematiklärare gymnasiet- Malung Sälen

 18. Specialpedagog till Malung-Sälens kommun- Malung Sälen

 19. Färskvaruchef - Hemköp, Malung- Malung Sälen

 20. Vi söker en kock till Sälens skola- Malung Sälen

 21. Färskvaruchef - Hemköp, Malung- Malung Sälen

 22. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Malung Sälen- Malung Sälen

 23. Personlig assistent i Malung- Malung Sälen

 24. Fritidsledare- Malung Sälen

 25. Lärare i grundskolans tidigare år- Malung Sälen

 26. Energi och klimatrådgivare Vansbro & Malung/Sälen- Vansbro

 27. Säljkonsulent - Malung Sälen- Malung Sälen

 28. Lillmons skola söker förskollärare till förskoleklass- Malung Sälen

 29. Kvalitets och Miljöchef- Malung Sälen

 30. Personlig assistent i Malung- Malung Sälen

 31. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Malung Sälen- Malung Sälen

 32. Ridlärare- Malung Sälen

 33. Butiksmedarbetare Malung timanställning- Malung Sälen

 34. Stadsbyggnadskontoret söker planarkitekt/fysisk planerare- Malung Sälen

 35. Enhetschef inom LSS- Malung Sälen

 36. Sjuksköterska, vik, Psyk Öppenvård Malung- Malung Sälen

 37. Distriktssköterska/Sjuksköterska, tv, med utb i diabetesvård VC Malung- Malung Sälen

 38. Administrativ assistent till enhetschef- Malung Sälen

 39. Psykolog Barnhälsovård/Mödravård VC Malung Sälen Särna Vansbro och Älvdalen- Malung Sälen

 40. Malung-Sälens kommun söker en socialsekreterare till vår barn-och ungagrupp- Malung Sälen


Mer beskrivning

Rörmontör
Rörmontör med erfarenhet. Erfarenhet som ansvarsmontör är meriterande. För arbete i Malung-Sälen området.
Företag: Installationsgruppen i Malung AB
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Rörmontör jobb, Rörmontör Malung Sälen, Rörmontör Installationsgruppen i Malung AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rörmontör

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Malung Sälen
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Malung Sälens kommun sökes. Vi håller intervju onsdagen den 24 juli. 45 besök per månad ger 20 250 kr i lön. 450 kr per besök. Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 40 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför har en mängd olika funktioner och användningsområden. Utbildningen kommer att hållas på kontoret i Sunne. Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna.
Företag: NORDIS AB
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Malung Sälen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Malung Sälen

Färskvaruchef - Hemköp, Malung
Hemköp är en dagligvarukedja inom Axfood-koncernen. Hemköpskedjan har omkring 180 butiker, varav 71 egenägda butiker. Butikerna återfinns i centrala lägen i stadskärnor och bostadsområden över hela landet. Hemköp ska erbjuda sina kunder ett brett och prisvärt sortiment, inspirera till matglädje och hålla en hög servicenivå för att möta och överträffa kundernas förväntningar. På Hemköp finns bra varor till bra pris. Sortimentet utgår från hela vardagens prisvärda basvaror till det där lilla extra i delikatessdisken. Hemköp vill hjälpa kunderna att äta sunt och må bra. Genom ett nytt säsongskoncept kombinerar vi tidpunkten för bästa smak och pris med den naturliga årstidsväxlingen. Det är ett sätt att berätta om maten som underlättar medvetna val - något som ligger i linje med Hemköps inriktning att erbjuda mat som är bra för hälsan och tar hänsyn till djur- och natur. Färskvaruchef – Hemköp, Malung Letar du efter en tjänst där service, försäljning och ledarskap är ingredienserna i allt du gör och där du får möjligheten att kombinera ditt arbete med ditt stora intresse och kunnande inom mat och färskvaror? Har du flera års erfarenhet från butiksarbete, är en trygg ledare, samt har ett brinnande engagemang och en stor vilja? Då kan du vara den Färskvaruchef vi letar efter till Hemköp i Malung! Som Färskvaruchef på Hemköp i Malung ansvarar du för hela färskvaruavdelningen vilken omfattar delikatess, fisk, mejeri, frukt & grönt, bröd samt ost. Du har resultat- och personalansvar för ett antal medarbetare och du ansvarar för att butiken erbjuder ett fräscht och lokalt anpassat sortiment. Vidare är det du som ansvarar för att kunderna upplever en välkomnande och inspirerande atmosfär i butiken.Utveckling och effektivisering av arbetssätt är en ständigt pågående process i kombination med coachning av medarbetarna. Du kommer att ta en roll i butikens ledningsgrupp och får en viktig roll i butikens fortsatta utveckling framåt. Därför efterfrågar vi en person med ett tydligt ledar- och entreprenörskap och ett starkt driv. Erfarenhet av resultat- och personalansvar på operativ nivå inom dagligvarubranschen eller restaurangbranschen är ett krav. Självklart har du ett stort intresse för mat och är positiv och karismatisk som person, med förmågan att engagera dina medarbetare. Känner du att din personlighet och erfarenhet stämmer överens med ovanstående krav kan du bli en av Hemköps nya Färskvaruchefer! För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida: www.futuremanagement.se Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter på Future Management; Rolf Lindgren, 070-513 66 94 eller Maria Gunnarsson, 072-575 51 98. Vi hanterar inga ansökningar via post eller e-post. Välkommen med din ansökan!
Företag: Future Management AB
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Färskvaruchef - Hemköp, Malung jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Färskvaruchef - Hemköp, Malung

Lärcentrum söker Projektledare för utbildningsmodellen Fjälljobb
I Malung-Sälen lever du närmare det som verkligen betyder något. Det kan vara frisk luft, fjäll, skidåkning, fiskesjöar och vildmark. Eller tid tillsammans med familjen istället för bilköer eller tunnelbana. Det kan lika gärna handla om arbete. Malung har bra kommunikationer, ett mycket gott näringslivsklimat och är också en av landets företagstätaste platser. I Malung-Sälen bor du för att du tycker att livskvalitet är viktigt. För att du inte vill vänta till semestern för att ha tid för familjen. För att du inte vill vänta till helgen med dina fritidsintressen. För att du vill att barnen ska växa upp i en trygg miljö. I Malung-Sälens kommun finns allt som hjärna, hjärta och själen behöver. Och det finns precis inpå stugknuten. Malung-Sälens kommun med ca 10 500 invånare ligger i det natursköna Dalarna. Kommunen är en av Sveriges största med en area på 41 kvadratmil och stora utvecklingsmöjligheter för framtiden inom flera områden. Vi erbjuder tillgång till avancerad informationsteknik, konkurrenskraftig serviceverksamhet och kommunalt framtidstänkande såväl som goda möjligheter till friluftsliv, idrotts- och kulturaktiviteter. Hos oss finner du Sälenfjällen, som gör oss till Nordens största vinterturismkommun. Läs mer på www.malung-salen.se ARBETSUPPGIFTER Fjälljobb är ett pilotprojekt som påbörjades vintern 2012/2013. Initialt inriktade sig projektet på att integrera nyanlända svenskar i näringslivet. Detta gjordes genom praktik i kombination med språkstudier och språkträning. Projektet bygger på att skapa och implementera en arbetsmodell som möjliggör för kommuner, myndigheter och näringslivet att samverka. Målsättningen är att säkra kompetensförsörjning i branschspecifika områden samt att minska arbetslösheten för utsatta målgrupper. Söker projektledare som självständigt kan sköta samordning och arbetsledning inom integrering, rekrytering, vuxenutbildning, lärling, praktik och praktisk handledning. Projektet har en utbildnings-/arbetsmodell som deltagare individuellt ska följa och där målet är att deltagaren ska vara anställningsbar efter att ha fullföljt hela modellen. Projektledarens roll är att lotsa deltagarna genom modellen genom att samverka med flera aktörer inom vuxenutbildning, näringsliv och Arbetsförmedling. Tjänsten innefattar att uppsöka verksamheter/arbetsgivare inom olika branscher som vill delta i projektet Fjälljobb. KVALIFIKATIONER Du ska vara självgående och driva arbetet framåt samtidigt som du är lyhörd och har en god samarbetsförmåga. Erfarenhet från arbete med vuxenutbildning och arbetsplastförlagt lärande är meriterande för tjänsten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Barn- och utbildningsförvaltningen, Malung-Sälens kommun
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärcentrum söker Projektledare för utbildningsmodellen Fjälljobb jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärcentrum söker Projektledare för utbildningsmodellen Fjälljobb

Competens söker lärare i svenska som andraspråk till Malung
Competens Utbildning AB Om oss Competens är ett utbildningsföretag som erbjuder ett omsorgsfullt urval av tjänster inom undervisning, konsultation, mentorskap, coachning och rehabilitering. Det övergripande målet är att inspirera människor till att själva ta ansvar för sin utveckling och i förlängningen att hjälpa dem till egen försörjning. Enkelt kan man säga att vi strävar efter att förse våra deltagare med allsidig och praktisk kunskap att ta med sig ut och omsätta i livet – kunskap som ligger till grund för en trygg och långsiktigt fungerande tillvaro. Competens har en stor och gedigen erfarenhet inom vuxenutbildning och utvecklingstjänster och är tillika ett av Sveriges ledande företag på området – ett företag som sätter en ära i att leva upp till sitt goda rykte om att värna kvalitet framför pris. Verksamheten har bedrivits sedan 1995 och företaget finns idag representerat på ett 40-tal orter runt om i Sverige. Dina arbetsuppgifter Competens söker en lärare för språkundervisning i svenska till Malung och Vansbro för ett längre vikariat. Målet med utbildningen är att göra Arbetsförmedlingens utbildningar tillgängliga samt ge möjlighet till arbetsplacering för personer som behöver extra stöd i svenska språket. Som lärare arbetar du med att handleda våra deltagare inom arbets- och yrkesrelaterade domäner. Dessa innefattar karriärval, yrkesterminologi, rekryteringsprocesser samt samhällets aktörer och ramar kopplade till arbetsmarknaden. Våra deltagare har varierande förutsättningar, vilket ställer höga krav på flexibilitet i undervisningen. Arbetsveckan är mycket varierande och innehåller bl.a. individ- och gruppsamtal, kund- och företagsnätverkande samt administration. Ditt mål är att tillsammans med kursdeltagarna skapa förutsättningar för dem att etablera sig på arbetsmarknaden. Din profil Du som söker har lärarexamen och minst 1 års pedagogisk erfarenhet. Meriterande är tidigare erfarenhet av liknande uppdrag. Språkkunskaper inom somaliska, dari/persiska eller arabiska ses som starkt meriterande. Du visar starkt engagemang och intresse för människor oavsett förutsättningar och livssituation och räds inte att arbeta med människor som befinner sig i en förändringsprocess. Competens har ett tydligt arbetsmarknadsperspektiv i alla våra utbildningar. Det är därför viktigt att du, som representant för företaget, är mån om att se till möjligheter, är flexibel och inte minst, engagerad i dina deltagare. Du känner dig bekväm med tekniska hjälpmedel och digitala plattformar samt har datorkunskaper motsvarande datorkörkort. B-körkort är ett krav. ANSTÄLLNING Omfattning: Deltid 50 % med möjlighet till heltid. Anställningsform: Vikariat på 6 mån med möjlighet till förlängning. Lönesättning: Individuell. Kollektivavtal finns. Tillträde: I augusti eller enligt överenskommelse. Urval sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. För frågor kring tjänsten, kontakta platschef Margareta Nilsson på tel: 0727-32 18 42. VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN. OBS. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida.
Företag: Competens Utbildning AB
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Competens söker lärare i svenska som andraspråk till Malung jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Competens söker lärare i svenska som andraspråk till Malung

Lärare i grundskolans tidigare år
I Malung-Sälen lever du närmare det som verkligen betyder något. Det kan vara frisk luft, fjäll, skidåkning, fiskesjöar och vildmark. Eller tid tillsammans med familjen istället för bilköer eller tunnelbana. Det kan lika gärna handla om arbete. Malung har bra kommunikationer, ett mycket gott näringslivsklimat och är också en av landets företagstätaste platser. I Malung-Sälen bor du för att du tycker att livskvalitet är viktigt. För att du inte vill vänta till semestern för att ha tid för familjen. För att du inte vill vänta till helgen med dina fritidsintressen. För att du vill att barnen ska växa upp i en trygg miljö. I Malung-Sälens kommun finns allt som hjärna, hjärta och själen behöver. Och det finns precis inpå stugknuten. Malung-Sälens kommun med ca 10 500 invånare ligger i det natursköna Dalarna. Kommunen är en av Sveriges största med en area på 41 kvadratmil och stora utvecklingsmöjligheter för framtiden inom flera områden. Vi erbjuder tillgång till avancerad informationsteknik, konkurrenskraftig serviceverksamhet och kommunalt framtidstänkande såväl som goda möjligheter till friluftsliv, idrotts- och kulturaktiviteter. Hos oss finner du Sälenfjällen, som gör oss till Nordens största vinterturismkommun. Läs mer på www.malung-salen.se ARBETSUPPGIFTER Sälens rektorsområde söker en grundskollärare/1-7 lärare med placering i Sälens skola. Vi arbetar i tre arbetslag; F-2, 3-5, samt ett fritidshem med två avdelningar. Du kommer huvudsakligen att arbeta i år 1-2. Vi förutsätter att du; -sätter eleven i centrum och ser till varje elevs individuella behov och förutsättningar. -är duktig på att kommunicera med såväl elever som vuxna -har mycket god samarbetsförmåga -är positiv och ser möjligheter istället för svårigheter. KVALIFIKATIONER Lärare i grundskolans tidigare år/1-7 lärare. Gärna med behörighet i svenska,so och no. Vi ser helst att du har erfarenhet av att; -skriva IUP -skriva skriftliga omdömen -skriva pedagogiska planeringar -upprätta ÅP. Erfarenhet är meriterande men inte ett krav.
Företag: Barn- och utbildningsförvaltningen, Malung-Sälens kommun
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Säljare Region Malung Sälen
FöretagsInvest AB är ett modernt och utvecklande företag inom reklam och marknadsföring. Vi ger bland annat ut ett affärsmagasin som är ett innehållsrikt magasin i fyrfärgstryck där företag kan läsa om företag och samtidigt annonsera om sina produkter och tjänster. Detta affärsmagasin skapar uppmärksamhet hos våra kunder och läsare. För att möta efterfrågan på marknaden söker vi säljare till region Malung Sälen. Kontaktperson är Petrus Isaksson, Vi söker Dig som är kund och relationsorienterad, kan skapa ett bra klimat för affärer och inge förtroende. Du har mål och ser försäljning som en del av livet, d.v.s det skall vara kul att jobba och ha möjligheter till goda förtjänster. Vi söker både kvinnor och män, oavsett ålder, men med säljerfarenhet . Du skall ha egen bil o B-körkort. Du får ett eget distrikt. Vi erbjuder utbildning Vi erbjuder goda förtjänstmöjligheter i form av en bra provision med en viss garanti, samt en fast del samt statlig reseersättning och telefonersättning. I övrigt erbjuder vi ett utvecklande och självständigt arbete i ett framtidsföretag med utrymme för egna initiativ och flexibilitet. Välkommen med din ansökan via mail!
Företag: FÖRETAGSINVEST I ÅKERSBERGA AB
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare Region Malung Sälen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare Region Malung Sälen

Speciallärare till Ungärde skola
I Malung-Sälen lever du närmare det som verkligen betyder något. Det kan vara frisk luft, fjäll, skidåkning, fiskesjöar och vildmark. Eller tid tillsammans med familjen istället för bilköer eller tunnelbana. Det kan lika gärna handla om arbete. Malung har bra kommunikationer, ett mycket gott näringslivsklimat och är också en av landets företagstätaste platser. I Malung-Sälen bor du för att du tycker att livskvalitet är viktigt. För att du inte vill vänta till semestern för att ha tid för familjen. För att du inte vill vänta till helgen med dina fritidsintressen. För att du vill att barnen ska växa upp i en trygg miljö. I Malung-Sälens kommun finns allt som hjärna, hjärta och själen behöver. Och det finns precis inpå stugknuten. Malung-Sälens kommun med ca 10 500 invånare ligger i det natursköna Dalarna. Kommunen är en av Sveriges största med en area på 41 kvadratmil och stora utvecklingsmöjligheter för framtiden inom flera områden. Vi erbjuder tillgång till avancerad informationsteknik, konkurrenskraftig serviceverksamhet och kommunalt framtidstänkande såväl som goda möjligheter till friluftsliv, idrotts- och kulturaktiviteter. Hos oss finner du Sälenfjällen, som gör oss till Nordens största vinterturismkommun. Läs mer på www.malung-salen.se ARBETSUPPGIFTER Din huvudsakliga arbetsuppgift som speciallärare på Ungärde skola är att i samverkan med övriga lärare och elevhälsa ge stöd till elev/elever med behov av stöd. Det dagliga arbetet genomförs utefter aktuella mål samt handlingsplaner. Som lärare på Ungärde skola blir du en del av ett sammansvetsat arbetslag där högt i tak och medarbetarperspektivet genomsyrar dialogen. KVALIFIKATIONER Vi söker sig som är behörig grundskolelärare, gärna med specialpedagogisk alternativt speciallärarkompetens. Erfarenhet från arbete gällande elever med språktörning är meriterande för tjänsten. Vi lägger stör vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Barn- och utbildningsförvaltningen, Malung-Sälens kommun
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare till Ungärde skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare till Ungärde skola

Vi söker en fritidspedagog till Lillmons fritidshem
I Malung-Sälen lever du närmare det som verkligen betyder något. Det kan vara frisk luft, fjäll, skidåkning, fiskesjöar och vildmark. Eller tid tillsammans med familjen istället för bilköer eller tunnelbana. Det kan lika gärna handla om arbete. Malung-Sälen har ett mycket gott näringslivsklimat och är också en av landets företagstätaste platser. I Malung-Sälen bor du för att du tycker att livskvalitet är viktigt. För att du inte vill vänta till semestern för att ha tid för familjen. För att du inte vill vänta till helgen med dina fritidsintressen. För att du vill att barnen ska växa upp i en trygg miljö. I Malung-Sälens kommun finns allt som hjärna, hjärta och själen behöver. Och det finns precis inpå stugknuten. Malung-Sälens kommun med ca 10 500 invånare ligger i det natursköna Dalarna. Kommunen är en av Sveriges största med en area på 41 kvadratmil och stora utvecklingsmöjligheter för framtiden inom flera områden. Vi erbjuder tillgång till avancerad informationsteknik, konkurrenskraftig serviceverksamhet och kommunalt framtidstänkande såväl som goda möjligheter till friluftsliv, idrotts- och kulturaktiviteter. Hos oss finner du Sälenfjällen, som gör oss till Nordens största vinterturismkommun. Läs mer på www.malung-salen.se ARBETSUPPGIFTER Lillmons fritidshem ligger i centrala Malung och består av två avdelningar som samverkar med varandra för att ge eleverna en meningsfull fritidshemsverksamhet. På fritidshemmet finns ca 75-80 elever, med Dig blir ni fyra pedagoger som arbetar tillsammans. Tillsammans har ni ansvar för planering/genomförande/utvärdering/dokumentation av verksamheten på fritidshemmet. Du kommer arbeta på ett rullande schema med övervägande eftermiddagstider. Du kommer också vara delaktig i ett samarbete med en klasslärare där Du har eget ansvara för den klassens "fritidstid" när eleverna arbetar i halvklass, då har Du ansvar för planering/ genomförande/ utvärdering /dokumentation av arbetet i halvklass. KVALIFIKATIONER Du ska ha behörig högskoleutbildning som fritidspeagog för elever i åldern 6-12 år. Erfarenhet från att ha arbetat i en fritidshemsverksamhet i samverkan med skolan är en merit.
Företag: Barn- och utbildningsförvaltningen, Malung-Sälens kommun
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en fritidspedagog till Lillmons fritidshem jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en fritidspedagog till Lillmons fritidshem

Kundrådgivare Malung
Clockwork Bemanning och Rekrytering AB Om oss Clockwork är det nya bemannings och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Vi vet att det är människorna som gör skillnad. Därför lägger vi stor vikt vid arbetsglädje och att ha erfarna och engagerade medarbetare. Om företaget Dalakraft är ett elhandelsföretag med kontor i Malung, Rättvik och Falun. Dalakraft är marknadsledare i Dalarna med ca 100 000 kunder. Dina arbetsuppgifter Som kundrådgivare hos Dalakraft i Malung kommer merparten av ditt arbete bestå i att kontakta nya och gamla kunder via telefon och mail. Du hjälper dem att välja rätt elavtal med hänsyn till kundens individuella förutsättningar. Arbetstiderna varierar men merparten av tiden kommer att vara förlagd till eftermiddag/kväll. Dock ej senare än 21:00. Din profil Vi söker efter dig som vill jobba extra, gillar försäljning och att ge bra service. Du får möjlighet att jobba med ett av Dalarnas starkaste varumärken Dalakraft. Du kommer att ingår i ett team, men arbetar självständigt efter tydligt uppsatta mål. Du är utåtriktad och relationsskapande, är ansvarstagande och disciplinerad. Avslutad godkänd gymnasieutbildning är ett krav samt att du har en annan huvudsakligsyselsättning. Tidigare erfarenheter från service- och försäljningsarbete är meriterande. Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Dalakraft AB i Malung. En roll som ger dig goda karriärsmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Vi kommer att tillsätta tjänsterna löpande dock senast 2013-09-02.
Företag: Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Kundrådgivare Malung jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundrådgivare Malung

Vi söker projektledare inom avfallsområdet till VAMAS
Vatten & Avfall i Malung-Sälens AB, VAMAS, är ett kommunalägt vatten- och miljöföretag. Verksamheten är uppdelad i två affärsområden, Vattentjänster och Avfallstjänster. Vattentjänster ansvarar bland annat för dricksvatten, avlopp, ledningsnät och reningsverk. Avfallstjänster ansvarar för hantering av hushållsavfall (källsorterat i komposterbart och brännbart) och återvinning av bland annat grovsopor och farligt avfall samt slamtömning. Vi är ca 40 medarbetare med kontor i Malung, Lima och Sälen. Malung-Sälens kommun är en av Sveriges populäraste turismkommuner och VAMAS tjänster används av ca 100 000 personer. ARBETSUPPGIFTER Affärsområdet "Avfallstjänster" ansvarar för insamlingen av kommunens hushållsavfall samt för tre återvinningscentraler. Hos oss kommer du till stor del arbeta i projektform - både som projektledare men även i rollen som projektdeltagare. Vårt mål är att driva flera projekt parallellt och din kompetens som ingenjör nyttas där den bäst behövs. Du kommer arbeta närmast vår chef för avfallstjänster och bistå i arbetet med att skapa hållbara lösningar för framtiden. Avfallshanteringen är under ständig utvecklingen och många olika projekt är på gång. Utöver projektarbete kommer du hantera en del löpande arbetsuppgifter - vilket kan vara allt ifrån att följa upp egenkontrollen av våra återvinningscentraler till att administrera provtagningar och analysera avfallsflöden. Information till våra medborgare är en viktig fråga och här bidrar du bland annat med utredning av olika frågeställningar. VAMAS är en ung organisation där du som medarbetare har möjlighet att påverka, vara delaktig i utveckling och ha förutsättningarna för att lyckas i ditt arbete! Din placering blir vid vårt kontor i Malung, men det förkommer en hel del resande i ditt arbete runt om i kommunen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad ingenjör inom det kommunaltekniska området med inriktning mot avfall, miljö eller samhällsbyggnadsteknik. Din kompetens matchar en avfallsingenjör. Vi ser kunskap och arbetserfarenhet inom avfallshantering/renhållning samt arbete med projekt som meriterande. Erfarenhet av upphandling är inte ett krav men vi ser det som starkt meriterande. För att passa in i rollen som projektledare på VAMAS tror vi att du är/har: - Självgående - Drivande - Initiativrik och tycker om att arbeta med verksamhetsutveckling - Kommunikativ och kan med lätthet uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska - Datavana - Ser helhetsbilder - Förmåga att hålla många bollar i luften Det är även viktigt att du har förmågan och intresset av att leda och hantera projekt.
Företag: Malung-Sälens kommun, VAMAS
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker projektledare inom avfallsområdet till VAMAS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker projektledare inom avfallsområdet till VAMAS

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Malung Sälen
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Malung Sälens kommun sökes. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Uppsala). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 8 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Malung Sälen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Malung Sälen

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Malung Sälen
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Malung Sälens kommun sökes. Vi håller intervju onsdagen den 14 augusti. 45 besök per månad ger 20 250 kr i lön. 450 kr per besök. Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 40 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför har en mängd olika funktioner och användningsområden. Utbildningen kommer att hållas på kontoret i Sunne. Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna.
Företag: NORDIS AB
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Malung Sälen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Malung Sälen

Färskvaruchef - Hemköp, Malung
Hemköpär butikskedjan för matintresserade människor och kännetecknas av personlig service, tonvikt på färskvaror samt ett brett sortiment. Vi finns på cirka 200 platser i Sverige, både i egenägd regi och i samverkan med handlare. Hemköp är en del av Axfood AB som är noterat på Nasdaq OMX Stockholm AB:s Large Cap-lista. Hos oss ger drivkraft växtkraft – och inom koncernen utvecklas vi tillsammans både på höjden och på bredden. Färskvaruchef – Hemköp, Malung Letar du efter en tjänst där service, försäljning och ledarskap är ingredienserna i allt du gör och där du får möjligheten att kombinera ditt arbete med ditt stora intresse och kunnande inom mat och färskvaror? Har du flera års erfarenhet från butiksarbete, är en trygg ledare, samt har ett brinnande engagemang och en stor vilja? Då kan du vara den Färskvaruchef vi letar efter till Hemköp i Malung! Som Färskvaruchef på Hemköp i Malung ansvarar du för hela färskvaruavdelningen vilken omfattar delikatess, fisk, mejeri, frukt & grönt, bröd samt ost. Du har resultat- och personalansvar för ett antal medarbetare och du ansvarar för att butiken erbjuder ett fräscht och lokalt anpassat sortiment. Vidare är det du som ansvarar för att kunderna upplever en välkomnande och inspirerande atmosfär i butiken.Utveckling och effektivisering av arbetssätt är en ständigt pågående process i kombination med coachning av medarbetarna. Du kommer att ta en roll i butikens ledningsgrupp och får en viktig roll i butikens fortsatta utveckling framåt. Därför efterfrågar vi en person med ett tydligt ledar- och entreprenörskap och ett starkt driv. Erfarenhet av resultat- och personalansvar på operativ nivå inom dagligvarubranschen eller restaurangbranschen är ett krav. Självklart har du ett stort intresse för mat och är positiv och karismatisk som person, med förmågan att engagera dina medarbetare. Känner du att din personlighet och erfarenhet stämmer överens med ovanstående krav kan du bli en av Hemköps nya Färskvaruchefer! För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida: www.futuremanagement.se Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter på Future Management; Rolf Lindgren, 070-513 66 94 eller Maria Gunnarsson, 072-575 51 98. Vi hanterar inga ansökningar via post eller e-post. Välkommen med din ansökan!
Företag: Future Management AB
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Färskvaruchef - Hemköp, Malung jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Färskvaruchef - Hemköp, Malung

Studie- och yrkesvägledare, vikariat
I Malung-Sälen lever du närmare det som verkligen betyder något. Det kan vara frisk luft, fjäll, skidåkning, fiskesjöar och vildmark. Eller tid tillsammans med familjen istället för bilköer eller tunnelbana. Det kan lika gärna handla om arbete. Malung har bra kommunikationer, ett mycket gott näringslivsklimat och är också en av landets företagstätaste platser. I Malung-Sälen bor du för att du tycker att livskvalitet är viktigt. För att du inte vill vänta till semestern för att ha tid för familjen. För att du inte vill vänta till helgen med dina fritidsintressen. För att du vill att barnen ska växa upp i en trygg miljö. I Malung-Sälens kommun finns allt som hjärna, hjärta och själen behöver. Och det finns precis inpå stugknuten. Malung-Sälens kommun med ca 10 500 invånare ligger i det natursköna Dalarna. Kommunen är en av Sveriges största med en area på 41 kvadratmil och stora utvecklingsmöjligheter för framtiden inom flera områden. Vi erbjuder tillgång till avancerad informationsteknik, konkurrenskraftig serviceverksamhet och kommunalt framtidstänkande såväl som goda möjligheter till friluftsliv, idrotts- och kulturaktiviteter. Hos oss finner du Sälenfjällen, som gör oss till Nordens största vinterturismkommun. Läs mer på www.malung-salen.se ARBETSUPPGIFTER Vår studie- och yrkesvägledare kommer att vara föräldraledig under ht-2013. Nu söker vi en vikarie för henne. Skolan har många program samt ett RIG och två NIU-utbildningar. Läs gärna om gymnasieskolan på WWW.malung-salen.se/msg. Arbetsuppgifter: -att i grupp och enskilda samtal informera och vägleda om utbildningsval, yrkesmöjligheter och framtida arbetsmarknad. Vägledning sker oberoende utbildningsform eller karriärval. -att informera om individuella val, valbara kurser, högskoleprov, ansökan till högskola/universitet, folkhögskola o s v.Studie- och yrkesvägledaren samverkar också med närliggande högskolor och Arbetsförmedlingen. -att på hösten arrangera en gymnasiemässa med programpresentation. Vi tar också emot många studiebesök varje år. Studie- och yrkesvägledaren deltar i arbetet inom elevhälsoteamet. KVALIFIKATIONER Studie- och yrkesvägledarutbildning Kunskap om arbetsmarknadsfrågor God förmåga att kunna uttrycka sig i tal och skrift Flexibel Samarbetsförmåga och förmåga att entusiasmera är av särskild betydelse. Hög social kompetens En förutsättning är att kunna arbeta både självständigt och i grupp Erfarenhet av att arbeta med människor i förändring.
Företag: Barn- och utbildningsförvaltningen, Malung-Sälens kommun
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Studie- och yrkesvägledare, vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studie- och yrkesvägledare, vikariat

Lärare i SFI och SVAS
I Malung-Sälen lever du närmare det som verkligen betyder något. Det kan vara frisk luft, fjäll, skidåkning, fiskesjöar och vildmark. Eller tid tillsammans med familjen istället för bilköer eller tunnelbana. Det kan lika gärna handla om arbete. Malung har bra kommunikationer, ett mycket gott näringslivsklimat och är också en av landets företagstätaste platser. I Malung-Sälen bor du för att du tycker att livskvalitet är viktigt. För att du inte vill vänta till semestern för att ha tid för familjen. För att du inte vill vänta till helgen med dina fritidsintressen. För att du vill att barnen ska växa upp i en trygg miljö. I Malung-Sälens kommun finns allt som hjärna, hjärta och själen behöver. Och det finns precis inpå stugknuten. Malung-Sälens kommun med ca 10 500 invånare ligger i det natursköna Dalarna. Kommunen är en av Sveriges största med en area på 41 kvadratmil och stora utvecklingsmöjligheter för framtiden inom flera områden. Vi erbjuder tillgång till avancerad informationsteknik, konkurrenskraftig serviceverksamhet och kommunalt framtidstänkande såväl som goda möjligheter till friluftsliv, idrotts- och kulturaktiviteter. Hos oss finner du Sälenfjällen, som gör oss till Nordens största vinterturismkommun. Läs mer på www.malung-salen.se ARBETSUPPGIFTER Undervisning i SFI samt SVAS KVALIFIKATIONER Vi söker i första hand behörig lärare i SFI och SVAS eller person med andra behörighetsgivande meriter.
Företag: Barn- och utbildningsförvaltningen, Malung-Sälens kommun
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i SFI och SVAS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i SFI och SVAS

Matematiklärare gymnasiet
I Malung-Sälen lever du närmare det som verkligen betyder något. Det kan vara frisk luft, fjäll, skidåkning, fiskesjöar och vildmark. Eller tid tillsammans med familjen istället för bilköer eller tunnelbana. Det kan lika gärna handla om arbete. Malung har bra kommunikationer, ett mycket gott näringslivsklimat och är också en av landets företagstätaste platser. I Malung-Sälen bor du för att du tycker att livskvalitet är viktigt. För att du inte vill vänta till semestern för att ha tid för familjen. För att du inte vill vänta till helgen med dina fritidsintressen. För att du vill att barnen ska växa upp i en trygg miljö. I Malung-Sälens kommun finns allt som hjärna, hjärta och själen behöver. Och det finns precis inpå stugknuten. Malung-Sälens kommun med ca 10 500 invånare ligger i det natursköna Dalarna. Kommunen är en av Sveriges största med en area på 41 kvadratmil och stora utvecklingsmöjligheter för framtiden inom flera områden. Vi erbjuder tillgång till avancerad informationsteknik, konkurrenskraftig serviceverksamhet och kommunalt framtidstänkande såväl som goda möjligheter till friluftsliv, idrotts- och kulturaktiviteter. Hos oss finner du Sälenfjällen, som gör oss till Nordens största vinterturismkommun. Läs mer på www.malung-salen.se ARBETSUPPGIFTER Undervisning i matematik på gymnasiet KVALIFIKATIONER Vi söker i första hand behörig lärare i matematik eller person med behörighetsgivande meriter.
Företag: Barn- och utbildningsförvaltningen, Malung-Sälens kommun
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Matematiklärare gymnasiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Matematiklärare gymnasiet

Specialpedagog till Malung-Sälens kommun
I Malung-Sälen lever du närmare det som verkligen betyder något. Det kan vara frisk luft, fjäll, skidåkning, fiskesjöar och vildmark. Eller tid tillsammans med familjen istället för bilköer eller tunnelbana. Det kan lika gärna handla om arbete. Malung-Sälen har bra kommunikationer, ett mycket gott näringslivsklimat och är också en av landets företagstätaste platser. I Malung-Sälen bor du för att du tycker att livskvalitet är viktigt. För att du inte vill vänta till semestern för att ha tid för familjen. För att du inte vill vänta till helgen med dina fritidsintressen. För att du vill att barnen ska växa upp i en trygg miljö. I Malung-Sälens kommun finns allt som hjärna, hjärta och själen behöver. Och det finns precis inpå stugknuten. Malung-Sälens kommun med ca 10 500 invånare ligger i det natursköna Dalarna. Kommunen är en av Sveriges största med en area på 41 kvadratmil och stora utvecklingsmöjligheter för framtiden inom flera områden. Vi erbjuder tillgång till avancerad informationsteknik, konkurrenskraftig serviceverksamhet och kommunalt framtidstänkande såväl som goda möjligheter till friluftsliv, idrotts- och kulturaktiviteter. Hos oss finner du Sälenfjällen, som gör oss till Nordens största vinterturismkommun. Läs mer på www.malung-salen.se ARBETSUPPGIFTER Som specialpedagog hos oss arbetar du tillsammans med skolans personal och ledning. Arbetet sker till 50% på Centralskolan och till 50% på vår särskola. Du och dina kollegor arbetar med utveckling av det inre pedagogiska arbetet med målet att vår skolverksamhet ska erbjuda goda lärmiljöer och ge, de elever som är i särskilt behov av det, stöd och hjälp. Du kommer att: -utforma och delta i arbetet med att genomföra åtgärdsprogram i samverkan med berörda samt stödja elever och utveckla verksamhetens lärmiljöer. -genomföra pedagogiska utredningar och analysera svårigheter på organisations-, grupp- och individnivå. -bistå rektorer med att identifiera, analysera och medverka i det förebyggande arbetet och därmed undanröja hinder och svårigheter i skolan. -vara en kvalificerad samtalspartner och rådgivare i pedagogiska frågor. -medverka vid utveckling av pedagogiskt arbete, material och hjälpmedel, med målet att kunna möta behoven hos alla elever. -utveckla och kvalitetssäkra de specialpedagogiska metoderna utifrån aktuell forskning och beprövad erfarenhet. -som specialpedagog på hos oss kommer du att vara knuten till skolans råd och team. Du kommer att var anställd centralt, arbeta med elever i åk 1-9 och ingå i kommunens elevhälsoteam. KVALIFIKATIONER I första hand söker vi en behörig specialpedagog, gärna med lärarexamen mot senare år, i andra hand en behörig speciallärare med specialpedagogisk erfarenhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet av liknande arbete är en merit.
Företag: Barn- och utbildningsförvaltningen, Malung-Sälens kommun
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog till Malung-Sälens kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog till Malung-Sälens kommun

Färskvaruchef - Hemköp, Malung
Hemköp är butikskedjan för matintresserade människor och kännetecknas av personlig service, tonvikt på färskvaror samt ett brett sortiment. Vi finns på cirka 200 platser i Sverige, både i egenägd regi och i samverkan med handlare. Hemköp är en del av Axfood AB som är noterat på Nasdaq OMX Stockholm AB:s Large Cap-lista. Hos oss ger drivkraft växtkraft – och inom koncernen utvecklas vi tillsammans både på höjden och på bredden. Färskvaruchef – Hemköp, Malung Letar du efter en tjänst där service, försäljning och ledarskap är ingredienserna i allt du gör och där du får möjligheten att kombinera ditt arbete med ditt stora intresse och kunnande inom mat och färskvaror? Har du flera års erfarenhet från butiksarbete, är en trygg ledare, samt har ett brinnande engagemang och en stor vilja? Då kan du vara den Färskvaruchef vi letar efter till Hemköp i Malung! Som Färskvaruchef på Hemköp i Malung ansvarar du för hela färskvaruavdelningen vilken omfattar delikatess, fisk, mejeri, frukt & grönt, bröd samt ost. Du har resultat- och personalansvar för ett antal medarbetare och du ansvarar för att butiken erbjuder ett fräscht och lokalt anpassat sortiment. Vidare är det du som ansvarar för att kunderna upplever en välkomnande och inspirerande atmosfär i butiken.Utveckling och effektivisering av arbetssätt är en ständigt pågående process i kombination med coachning av medarbetarna. Du kommer att ta en roll i butikens ledningsgrupp och får en viktig roll i butikens fortsatta utveckling framåt. Därför efterfrågar vi en person med ett tydligt ledar- och entreprenörskap och ett starkt driv. Erfarenhet av resultat- och personalansvar på operativ nivå inom dagligvarubranschen eller restaurangbranschen är ett krav. Självklart har du ett stort intresse för mat och är positiv och karismatisk som person, med förmågan att engagera dina medarbetare. Känner du att din personlighet och erfarenhet stämmer överens med ovanstående krav kan du bli en av Hemköps nya Färskvaruchefer! För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida: www.futuremanagement.se Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter på Future Management; Rolf Lindgren, 070-513 66 94 eller Maria Gunnarsson, 072-575 51 98. Vi hanterar inga ansökningar via post eller e-post. Välkommen med din ansökan!
Företag: Future Management AB
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Färskvaruchef - Hemköp, Malung jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Färskvaruchef - Hemköp, Malung

Vi söker en kock till Sälens skola
I Malung-Sälen lever du närmare det som verkligen betyder något. Det kan vara frisk luft, fjäll, skidåkning, fiskesjöar och vildmark. Eller tid tillsammans med familjen istället för bilköer eller tunnelbana. Det kan lika gärna handla om arbete. Malung-Sälen har ett mycket gott näringslivsklimat och är också en av landets företagstätaste platser. I Malung-Sälen bor du för att du tycker att livskvalitet är viktigt. För att du inte vill vänta till semestern för att ha tid för familjen. För att du inte vill vänta till helgen med dina fritidsintressen. För att du vill att barnen ska växa upp i en trygg miljö. I Malung-Sälens kommun finns allt som hjärna, hjärta och själen behöver. Och det finns precis inpå stugknuten. Malung-Sälens kommun med ca 10 500 invånare ligger i det natursköna Dalarna. Kommunen är en av Sveriges största med en area på 41 kvadratmil och stora utvecklingsmöjligheter för framtiden inom flera områden. Vi erbjuder tillgång till avancerad informationsteknik, konkurrenskraftig serviceverksamhet och kommunalt framtidstänkande såväl som goda möjligheter till friluftsliv, idrotts- och kulturaktiviteter. Hos oss finner du Sälenfjällen, som gör oss till Nordens största vinterturismkommun. Läs mer på www.malung-salen.se ARBETSUPPGIFTER Som kock vid vårt kök vid Sälens skola kommer du, tillsammans med din kollega, att tillaga och servera frukost, lunch och mellanmål till elever från förskolan till åk 5 samt vår fritidsverksamhet. Du kommer även att tillaga specialkost utifrån elevers behov. Sälens skola har ett tillagningskök där ca 135 elever serveras lunch dagligen, frukost och mellanmål serveras för de elever som finns på förskolan/fritids. Under lov har fritids heldagsomsorg. I köket tillagas även ca 20 potioner för att skickas ut till annan verksamhet. Utöver tillagning och servering ansvarar personalen vid köket för utveckling och planering av verksamheten samt köksutrymmen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som gärna har någon form av köksutbildning, exempelvis storköks- eller restaurangutbildning på gymnasienivå eller liknande. Du bör ha erfarenhet som kock i storkök och/eller restaurang samt kunskap/erfarenhet kring dietmatlagning samt egenkontrollsprogram. Vi arbetar med kostdataprogrammet AIVO 2000, så datavana och erfarenhet från hantering av matsedelsplanering ser vi som meriterande. Som person ska vår blivande kock: - tycka om att laga mat - ha en positiv inställning till sitt arbete, vara stresstålig och samarbetsvillig - våga ta egna initiativ - serviceinriktad och öppen för nya idéer De allra viktigaste är dock att du tycker om att arbeta med barn och unga! Stor vikt läggs vid personlig lämplighet!
Företag: Malung-Sälens kommun, Service- och teknikförvaltningen
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en kock till Sälens skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en kock till Sälens skola

Färskvaruchef - Hemköp, Malung
Hemköp är butikskedjan för matintresserade människor och kännetecknas av personlig service, tonvikt på färskvaror samt ett brett sortiment. Vi finns på cirka 200 platser i Sverige, både i egenägd regi och i samverkan med handlare. Hemköp är en del av Axfood AB som är noterat på Nasdaq OMX Stockholm AB:s Large Cap-lista. Hos oss ger drivkraft växtkraft – och inom koncernen utvecklas vi tillsammans både på höjden och på bredden. Färskvaruchef – Hemköp, Malung Letar du efter en tjänst där service, försäljning och ledarskap är ingredienserna i allt du gör och där du får möjligheten att kombinera ditt arbete med ditt stora intresse och kunnande inom mat och färskvaror? Har du flera års erfarenhet från butiksarbete, är en trygg ledare, samt har ett brinnande engagemang och en stor vilja? Då kan du vara den Färskvaruchef vi letar efter till Hemköp i Malung! Som Färskvaruchef på Hemköp i Malung ansvarar du för hela färskvaruavdelningen vilken omfattar delikatess, fisk, mejeri, frukt & grönt, bröd samt ost. Du har resultat- och personalansvar för ett antal medarbetare och du ansvarar för att butiken erbjuder ett fräscht och lokalt anpassat sortiment. Vidare är det du som ansvarar för att kunderna upplever en välkomnande och inspirerande atmosfär i butiken.Utveckling och effektivisering av arbetssätt är en ständigt pågående process i kombination med coachning av medarbetarna. Du kommer att ta en roll i butikens ledningsgrupp och får en viktig roll i butikens fortsatta utveckling framåt. Därför efterfrågar vi en person med ett tydligt ledar- och entreprenörskap och ett starkt driv. Erfarenhet av resultat- och personalansvar på operativ nivå inom dagligvarubranschen eller restaurangbranschen är ett krav. Självklart har du ett stort intresse för mat och är positiv och karismatisk som person, med förmågan att engagera dina medarbetare. Känner du att din personlighet och erfarenhet stämmer överens med ovanstående krav kan du bli en av Hemköps nya Färskvaruchefer! För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida: www.futuremanagement.se Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter på Future Management; Rolf Lindgren, 070-513 66 94 eller Maria Gunnarsson, 072-575 51 98. Vi hanterar inga ansökningar via post eller e-post. Välkommen med din ansökan!
Företag: Future Management AB
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Färskvaruchef - Hemköp, Malung jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Färskvaruchef - Hemköp, Malung

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Malung Sälen
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Malung Sälens kommun sökes. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Uppsala). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 29 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Malung Sälen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Malung Sälen

Personlig assistent i Malung
Vi söker timvikarier, personliga assistenter, till en 18-årig multihandikappad tjej i Malung. Verksamheten pågår till stor del hemma hos familjen, men även ute på resor, evenemang och fritidsaktiviteter, skola i Mora och korttids i Malung. Det är en merit om du har erfarenhet av yrket som personlig assistent, men även du som har annan bakgrund är välkommen att söka. Det viktigaste är att du är en positiv person som ser möjligheter hellre än hinder. Du måste på ett professionellt sätt kunna ingå i ett arbetslag och tillsammans med kollegor arbeta mot de mål vi har i verksamheten. Du måste vara genuint intresserad av att förstå andra människors behov och vara intresserad av att lära dig nya arbetssätt. Att delta på arbetsplatsträffar och utbildningar ingår i jobbet. Du måste kunna arbeta dagtid, kvällar, nätter och helger. Vid en eventuell anställning kräver vi ett utdrag ur polisens belastningsregister.Blankett: LSS- utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9) Assistans Unionen EF är ett assistansföretag med kontor i Vansbro. Vi arbetar på uppdrag av våra kunder som har beslut om assistans enligt LSS. Våra kunder finns i dag i Vansbro,Malung,Orsa och Gagnef. Föreningens medlemmar, styrelse och anställda har tillsammans mer än 50 års erfarenhet av arbete med personlig assistans. Vår vision är att utifrån människovärdesprincipen bedriva en verksamhet där såväl kunder som anställda skall känna sig respekterade och delaktiga. Vi arbetar för att våra kunder skall kunna leva sina liv på bästa möjliga sätt utifrån sina förutsättningar och behov.
Företag: ASSISTANS UNIONEN EKONOMISK FÖRENING
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent i Malung jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent i Malung

Fritidsledare
I Malung-Sälen lever du närmare det som verkligen betyder något. Det kan vara frisk luft, fjäll, skidåkning, fiskesjöar och vildmark. Eller tid tillsammans med familjen istället för bilköer eller tunnelbana. Det kan lika gärna handla om arbete. Malung-Sälen har bra kommunikationer, ett mycket gott näringslivsklimat och är också en av landets företagstätaste platser. I Malung-Sälen bor du för att du tycker att livskvalitet är viktigt. För att du inte vill vänta till semestern för att ha tid för familjen. För att du inte vill vänta till helgen med dina fritidsintressen. För att du vill att barnen ska växa upp i en trygg miljö. I Malung-Sälens kommun finns allt som hjärna, hjärta och själen behöver. Och det finns precis inpå stugknuten. Malung-Sälens kommun med ca 10 500 invånare ligger i det natursköna Dalarna. Kommunen är en av Sveriges största med en area på 41 kvadratmil och stora utvecklingsmöjligheter för framtiden inom flera områden. Vi erbjuder tillgång till avancerad informationsteknik, konkurrenskraftig serviceverksamhet och kommunalt framtidstänkande såväl som goda möjligheter till friluftsliv, idrotts- och kulturaktiviteter. Hos oss finner du Sälenfjällen, som gör oss till Nordens största vinterturismkommun. Läs mer på www.malung-salen.se ARBETSUPPGIFTER Vi söker en fritidsledare med placering på fritidsgården i Lima samt på Dölgården i Malung. I Lima har fritidsgården öppet två dagar samt kvällar i veckan och arbete på Dölgården förekommer enligt schema. Arbetet innebär kvällsarbete minst två gånger i veckan och det förekommer att särskilda evenemang ligger under kvällar/helger. Limas fritidsgård är en mysig och trevlig arbetsplats som ligger ca 200m från Ungärde skola. Dölgården är beläget i centrala Malung och sprakar ständigt av kreativitet. De båda fritidsgårdarna är välbesökta och med hjälp av personalen skapas goda förutsättningar för att ungdomarna ska ha en rolig fritid. Ditt arbete blir mycket fritt och utifrån önskemål och behov hos ungdomarna som besöker verksamheten. Du kommer därför kunna påverka ditt arbete i stor utstäckning och vi uppmuntrar till kreativitet hos våra medarbetare. KVALIFIKATIONER Vi söker en kreativ, social och aktiv person som tycker om att arbeta tillsammans med ungdomar i åldrarna 10-19 år. Du kommer också bli en viktig del i ett väl inarbetat arbetslag på Dölgården. Från oss får du stöd och vi delar gärna erfarenheter med varandra för att utveckla våra verksamheter, därför ser vi det som en viktig egenskap att du är samarbetsvillig och öppet för förändringsarbete. Vi ser gärna att du tidigare arbetat tillsammans med ungdomar samt har någon form av utbildning bakom dig som är passande för arbetet. Personlig lämplighet värderas högt!
Företag: Barn- och utbildningsförvaltningen, Malung-Sälens kommun
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidsledare jobb, Fritidsledare Malung Sälen, Fritidsledare Barn- och utbildningsförvaltningen, Malung-Sälens kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidsledare

Lärare i grundskolans tidigare år
I Malung-Sälen lever du närmare det som verkligen betyder något. Det kan vara frisk luft, fjäll, skidåkning, fiskesjöar och vildmark. Eller tid tillsammans med familjen istället för bilköer eller tunnelbana. Det kan lika gärna handla om arbete. Malung har bra kommunikationer, ett mycket gott näringslivsklimat och är också en av landets företagstätaste platser. I Malung-Sälen bor du för att du tycker att livskvalitet är viktigt. För att du inte vill vänta till semestern för att ha tid för familjen. För att du inte vill vänta till helgen med dina fritidsintressen. För att du vill att barnen ska växa upp i en trygg miljö. I Malung-Sälens kommun finns allt som hjärna, hjärta och själen behöver. Och det finns precis inpå stugknuten. Malung-Sälens kommun med ca 10 500 invånare ligger i det natursköna Dalarna. Kommunen är en av Sveriges största med en area på 41 kvadratmil och stora utvecklingsmöjligheter för framtiden inom flera områden. Vi erbjuder tillgång till avancerad informationsteknik, konkurrenskraftig serviceverksamhet och kommunalt framtidstänkande såväl som goda möjligheter till friluftsliv, idrotts- och kulturaktiviteter. Hos oss finner du Sälenfjällen, som gör oss till Nordens största vinterturismkommun. Läs mer på www.malung-salen.se ARBETSUPPGIFTER Sälens rektorsområde söker en grundskollärare/1-7 lärare med placering i Sälens skola. Vi arbetar i tre arbetslag; F-2, 3-5, samt ett fritidshem med två avdelningar. Du kommer huvudsakligen att arbeta i år 1-2. Vi förutsätter att du; -sätter eleven i centrum och ser till varje elevs individuella behov och förutsättningar. -är duktig på att kommunicera med såväl elever som vuxna -har mycket god samarbetsförmåga -är positiv och ser möjligheter istället för svårigheter. KVALIFIKATIONER Lärare i grundskolans tidigare år/1-7 lärare. Gärna med behörighet i svenska,so och no. Vi ser helst att du har erfarenhet av att; -skriva IUP -skriva skriftliga omdömen -skriva pedagogiska planeringar -upprätta ÅP. -hålla utvecklingssamtal. Erfarenhet är meriterande men inte ett krav.
Företag: Barn- och utbildningsförvaltningen, Malung-Sälens kommun
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Energi och klimatrådgivare Vansbro & Malung/Sälen
Vansbro kommun med ca 6 800 invånare är den lilla kommunen med det stora innehållet. Här finns en bred arbetsmarknad, en bra skola, ett stort och varierande föreningsliv. Här finns en närhet och en enkelhet som ger livskvalitet. Vansbro är ett namn som förknippas med Vansbrosimningen och en rad olika kulturarrangemang. Malung-Sälens kommun med ca 10 500 invånare är en av landets till ytan största kommuner. Längst i norr ligger Sälenfjällen, som är Sveriges sydligaste fjällområde och Skandinaviens största vintersportområde. Malung-Sälens kommun är också känt för Vasaloppet och Dansbandsveckan. Förutom upplevelseindustrin och en snabbt växande turism har kommunen ett rikt och differentierat näringsliv, ca 750 företag. ARBETSUPPGIFTER Som Energi- o Klimatrådgivare kommer du att jobba mot hushåll, företag och lokala organisationer. Dina arbetsuppgifter är att förmedla lokalt anpassad kunskap om energieffektivisering, energianvändning och dess klimatpåverkan. Exempel på arbetsuppgifter: Information och rådgivning till enskilda invånare, företagsbesök, marknadsföring vid arrangemang, ordna och medverka till möten och utbildningstillfällen. Arbetet utförs till stor del per telefon, e-post, kundbesök och informationsmöten, men även via olika målgruppsinriktade projekt. Du kommer att ha ett nära samarbete med de bägge kommunernas Energistrateg. Ni blir tillsammans en resurs som kommer både medborgarna och kommunorganisationerna till gagn. Kommunerna har en gemensamt tagen Energi- o Klimatplan, som ligger till grund för dagens kommunsamarbete. KVALIFIKATIONER Du ska ha lämplig utbildning med inriktning mot teknik- energi-, och/eller miljöområdet, gärna på högskolenivå. Tjänstens inriktning kräver att du kan jobba självständigt, och har förmåga att driva egna projekt, och projekt tillsammans med energistrategen. Du måste även vara utåtriktad , ha god samarbetsförmåga, och ha lätt att knyta kontakter med människor och organisationer. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.
Företag: Vansbro kommun
Ort: Vansbro
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Energi och klimatrådgivare Vansbro & Malung/Sälen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Energi och klimatrådgivare Vansbro & Malung/Sälen

Säljkonsulent - Malung Sälen
HJÄLP OSS BYGGA EN SÄKER ARBETSPLATS - Vi söker nya ambitiösa talanger! En säker arbetsplats är en viktig fråga för alla företag. Dahl Medicals produkter kan rädda liv, och därför söker vi dig som vill göra en skillnad! Att vara säljkonsulent för Dahl Medical innebär ett fritt jobb med generösa förmåner och stark lokal support för att du ska lyckas i ditt arbete. Vi erbjuder: - FRI BIL - som du kan använda både privat och i jobbet. - SÄLJTRÄNING & SUPPORT - Vi ger dig allt stöd du behöver för att bli vår nästa stjärna. - UTBILDNING & CERTIFIERING - För alla våra produkter som tex hjärtstartare - FRIHET UNDER ANSVAR - Nå dina mål med vårt stöd, jobba fritt och påverka din egen framgång/karriär
Företag: Dahl Medical AB
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Säljkonsulent - Malung Sälen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljkonsulent - Malung Sälen

Lillmons skola söker förskollärare till förskoleklass
I Malung-Sälen lever du närmare det som verkligen betyder något. Det kan vara frisk luft, fjäll, skidåkning, fiskesjöar och vildmark. Eller tid tillsammans med familjen istället för bilköer eller tunnelbana. Det kan lika gärna handla om arbete. Malung- Sälen har ett mycket gott näringslivsklimat och är också en av landets företagstätaste platser. I Malung-Sälen bor du för att du tycker att livskvalitet är viktigt. För att du inte vill vänta till semestern för att ha tid för familjen. För att du inte vill vänta till helgen med dina fritidsintressen. För att du vill att barnen ska växa upp i en trygg miljö. I Malung-Sälens kommun finns allt som hjärna, hjärta och själen behöver. Och det finns precis inpå stugknuten. Malung-Sälens kommun med ca 10 500 invånare ligger i det natursköna Dalarna. Kommunen är en av Sveriges största med en area på 41 kvadratmil och stora utvecklingsmöjligheter för framtiden inom flera områden. Vi erbjuder tillgång till avancerad informationsteknik, konkurrenskraftig serviceverksamhet och kommunalt framtidstänkande såväl som goda möjligheter till friluftsliv, idrotts- och kulturaktiviteter. Hos oss finner du Sälenfjällen, som gör oss till Nordens största vinterturismkommun. Läs mer på www.malung-salen.se ARBETSUPPGIFTER Som förskollärare vid Lillmons skola arbetar du i förskoleklass tillsammans med en kollega. Ni ingår i arbetslag F-3 och arbetar gemensamt för att verksamheten ska bedrivas i en trygg studiemiljö. I förskoleklass arbetar du med sexåringar som nyligen inskolats. Ni kommer tillsammans arbeta med lek och skapande för ett aktivt lärande. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig lärare för de yngre åren. Erfarenhet av tidigare arbete i skola/förskoleklass ses som meriterande. Som person ser vi helst att du: - är kommunikativ med både barn och vuxna - sätter barnet i centrum - är flexibel och öppen för nya arbetssätt
Företag: Barn- och utbildningsförvaltningen, Malung-Sälens kommun
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Lillmons skola söker förskollärare till förskoleklass jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lillmons skola söker förskollärare till förskoleklass

Kvalitets och Miljöchef
Autoform är en ledande tillverkare och leverantör av biltillbehör och industrikomponenter i vakuumformad termoplast. Vi arbetar på en global marknad med flertalet av världens ledande fordonstillverkare. Som kvalitets- och miljöchef har du övergripande ansvar för kvalitets- och miljöfrågor och en aktiv roll i företagets förbättringsarbete. Du blir en del av företagets ledningsgrupp. Huvudsakliga arbetsuppgifter: Initiera och driva förbättringsarbete Ansvara för att underhålla och utveckla företagets ledningssystem Representera företaget externt mot kunder, myndigheter och certifieringsorgan i kvalitets- och miljöfrågor Samarbeta med företagets övriga funktioner för att nå uppställda krav Du som söker bör ha erfarenhet av kvalitets-, miljö och förbättringsarbete, gärna inom fordonsindustrin. Du bör också ha kunskap och erfarenhet av ISO/TS 16949 och ISO 14001. Eftergymnasial utbildning inom teknik, kvalitets- och miljöarbete är meriterande. Goda språkkunskaper och kunskaper i MS Office är ett krav. Som person är du driven, positiv och ordningsam. Du har ett strukturerat arbetssätt och trivs med både administrativt och praktiskt arbete. Placeringsort: Malung Tjänsten ska tillsättas snarast. Skicka därför din ansökan så snart som möjligt till rekrytering@autoform.se, dock senast 2013-09-30. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Erika Hansson, 0280-593331, erika.hansson@autoform.se.
Företag: Autoform i Malung AB
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Kvalitets och Miljöchef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvalitets och Miljöchef

Personlig assistent i Malung
Vi söker personlig assistent till en 5- årig flicka med flerfunktionshinder. Hon har ett stort vårdbehov och det är därför en merit om du har utbildning som undersköterska och erfarenhet av arbete inom vård eller personlig assistans. Du måste ha erfarenhet av små barn och gärna erfarenhet av arbete med funktionshindrade barn. Vi söker dig som är lyhörd för andra människors behov, som är empatisk och som kan arbeta professionellt tillsammans med anhöriga och verksamhetsledning. Du måste vara genuint intresserad av att arbeta med funktionshindrade och ha förmågan att snabbt sätta dig in i de hjälpbehov vår lilla tjej har. Arbetsplatsen är i hemmet och arbetstiderna är förlagda till dagar, kvällar och helger. Vi arbetar efter ett fastlagt schema, men avvikelser förekommer och då är det viktigt att du är flexibel. Vår verksamhet kräver att du lämnar utdrag av polisens belastningsregister. Assistans Unionen EF är ett assistansföretag med kontor i Vansbro. Vi arbetar på uppdrag av våra kunder som har beslut om assistans enligt LSS. Våra kunder finns i dag i Vansbro, Malung, Orsa och Gagnef. Föreningens medlemmar, styrelse och anställda har tillsammans mer än 50 års erfarenhet av arbete med personlig assistans. Vår vision är att utifrån människovärdesprincipen bedriva en verksamhet där såväl kunder som anställda skall känna sig respekterade och delaktiga. Vi arbetar för att våra kunder skall kunna leva sina liv på bästa möjliga sätt utifrån sina förutsättningar och behov
Företag: ASSISTANS UNIONEN EKONOMISK FÖRENING
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent i Malung jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent i Malung

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Malung Sälen
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Malung Sälens kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR NORDEN internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR NORDENs kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Västerås). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 19 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR NORDEN ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airnorden.com
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Malung Sälen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Malung Sälen

Ridlärare
Malung-Sälens Ridklubb är en ideell förening som driver ridskola med 13 lektionshästar. Vi har privatuppstallade hästar på anläggningen och 9 stycken gästboxar. Vi har ett uppvärmt ridhus 20x40 och en ridbana 60x90. Ridskolan är belägen i Tällbyn längs Västerdalälven. Beskrivning av arbetsuppgifter: Stalltjänst, ridlektioner, viss administration, tillridning och viss helgtjänstgöring. Tjänsten är ett vikariat med tillträde senast 1/1-14 men vi ser helst att du kan börja tidigare. Du bör ha SRL 2 eller motsvarande dokumenterade kunskaper.
Företag: Malung- Sälens Ridklubb
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Ridlärare jobb, Ridlärare Malung Sälen, Ridlärare Malung- Sälens Ridklubb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ridlärare

Butiksmedarbetare Malung timanställning
Om Lidl Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och sedan dess har vi ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra mer än 160 butiker runt om i Sverige. Dina arbetsuppgifter Vi söker nu en butiksmedarbetare till vår butik i Malung. Som butiksmedarbetare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med olika arbetsuppgifter som en del av den dagliga driften av butiken. Du kommer att arbeta med uppackning av varor, säkerställa färskheten på våra varor, kassaarbete, städning samt att hålla ordning och reda i butiken. Din profil Du har ett stort intresse för livsmedel och att arbeta i butik, gärna även tidigare erfarenhet av butiksarbete. Du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot detaljhandeln. Du behärskar svenska i tal och skrift samt har ett gott siffersinne. För att vara aktuell för anställning i våra butiker måste du vara minst 18 år. Vi erbjuder Tjänsten är en timanställning vid behov med tillträde omgående. Både dags-, kvälls- och helgarbete förekommer. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtalet för butikspersonal i detaljhandeln. Vi eftersträvar en blandad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Är du vår nästa butiksmedarbetare? Vi hoppas det! Du är varmt välkommen att söka tjänsten via vår hemsida www.lidl.se. Klicka på "Jobb" och på önskad tjänst och sök via länken "Sök jobb online" som du hittar längst ner i annonsen. Där fyller du i formuläret och bifogar ditt CV och ditt personliga brev i pdf- eller wordformat. Du får gärna även bifoga ett foto. Kopior på betyg och liknande tar du med till en eventuell intervju. Sista ansökningsdag är den 22 september 2013. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion på tfn. 08-5555 7000. Välkommen med din ansökan!
Företag: Lidl Sverige KB
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Butiksmedarbetare Malung timanställning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butiksmedarbetare Malung timanställning

Stadsbyggnadskontoret söker planarkitekt/fysisk planerare
I Malung-Sälen lever du närmare det som verkligen betyder något. Det kan vara frisk luft, fjäll, skidåkning, fiskesjöar och vildmark. Eller tid tillsammans med familjen istället för bilköer eller tunnelbana. Det kan lika gärna handla om arbete. Malung-Sälens kommun har ett mycket gott näringslivsklimat och är också en av landets företagstätaste platser. I Malung-Sälen bor du för att du tycker att livskvalitet är viktigt. För att du inte vill vänta till semestern för att ha tid för familjen. För att du inte vill vänta till helgen med dina fritidsintressen. För att du vill att barnen ska växa upp i en trygg miljö. I Malung-Sälens kommun finns allt som hjärna, hjärta och själen behöver. Och det finns precis inpå stugknuten. Malung-Sälens kommun i Västerdalarna är en av landets till ytan största kommuner. Längst i norr ligger Sälenfjällen, som är Sveriges sydligaste fjällområde och Skandinaviens största vintersportområde. Förutom upplevelseindustrin och en snabbt växande turism har kommunen ett rikt och differentierat näringsliv. Kommunen är välförsedd med samhällelig service ex vis bra barnomsorg och gymnasieskola. I Malung-Sälens kommun lever du närmare det som verkligen betyder något. Det kan vara frisk luft, fjäll, skidåkning, fiskesjöar och vildmark. Läs mer på www.malung-salen.se Nu söker Stadsbyggnadskontoret en planarkitekt som vill vara med och planera vår framtid, där vi tillsammans ska bidra till en hållbar samhällsutveckling. Eftersom Sälenfjällen med dess turistanläggningar ligger inom kommunen, mångdubblas antalet boenden under turistsäsongen. Den expansiva fjällnäringen medför en omfattande byggverksamhet och ett stort behov av planläggning som styrmedel för utvecklingen. Det är i sig en utmaning men skapar också förutsättningar för utvecklande och stimulerande arbetsuppgifter. ARBETSUPPGIFTER Som planarkitekt vid Stadsbyggnadskontoret på Malung-Sälens kommun kommer du arbeta nära din kollega med detalj- och översiktsplaner samt annan utredning kring fysisk planering. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att handlägga planer. I vissa ärenden arbetar ni i team men ensamarbete förkommer också i projekt. I ditt uppdrag ingår även arbete tillsammans med sakägare, allmänhet, kommunens förvaltningar, vår politiska ledning samt byggherrar. I ditt arbete kommer därför samråd och upplysningar kring planfrågor samt rådgivning att ingå. I dagsläget kommer ditt arbete i stor utsträckning bestå av planarbete i Sälenfjällen då området expolateras och etableringstakten är hög. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad fysisk planerare, landskapsarkitekt, samhällsplanerare eller innehar liknande utbildning som prövas likvärdig. Det är viktigt att du är väl insatt i plan- och bygglagen (PBL) och är medveten om helheten i samhällsbyggnadsprocessen. Tidigare erfarenheter från detaljplanarbete i kommunal sektor ses som meriterande. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper, som god samarbets- och organisationsförmåga. Du ska uttrycka dig väl i tal och skrift samt vara kreativ i ditt arbete. Du är också intresserad av att ge en god service till allmänheten och våra politiker. Du behöver också ha datavana och känna dig bekväm med office-paketet.
Företag: Stadsbyggnadskontoret, Malung-Sälens kommun
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Stadsbyggnadskontoret söker planarkitekt/fysisk planerare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stadsbyggnadskontoret söker planarkitekt/fysisk planerare

Enhetschef inom LSS
Malung-Sälens kommun i Västerdalarna med ca 10 500 invånare är en av landets till ytan största kommuner. Längst i norr ligger Sälenfjällen, som är Sveriges sydligaste fjällområde och Skandinaviens största vintersportområde. Malung-Sälens kommun är också känt för Vasaloppet och Dansbandsveckan. Förutom upplevelseindustrin och en snabbt växande turism har kommunen ett rikt och differentierat näringsliv, ca 750 företag. Kommunen är välförsedd med samhällelig service ex vis bra barnomsorg och gymnasieskola. Är Du intresserad av att bo och arbeta i Skandinaviens största vinterturistkommun? Är Du intresserad av jakt och fiske? Eller kanske har stort intresse av ett rikt kulturutbud - i alla dess former? Är Du intresserad av en Kommun som befinner sig i ständig expansion och har visionen att bli Sveriges bästa arbetsgivare? ARBETSUPPGIFTER Du har verksamhetsansvar för gruppboenden och daglig verksamhet. Tillsammans med din personal bidrar du till att uppnå målen för kommunens LSS-verksamhet och skapa förutsättningar för en god arbetsmiljö och ett positivt utvecklingsklimat där personalens idéer kan tas tillvara. Budget- och arbetsmiljöansvar. KVALIFIKATIONER Vi söker Dig som är en tydlig ledare, engagerad i frågorna och intresserad av att utveckla verksamheten vidare. Du ska vara självständig kunna driva och utveckla dina arbetsuppgifter. Du ska vara idérik och kreativ, ha ett lösningsfokuserat synsätt, vara lätt att samarbeta med och kunna coacha och stötta Dina medarbetare. Du har någon form av akademisk utbildning och erfarenhet av att arbeta som chef.
Företag: Socialförvaltningen, Malung-Sälens kommun
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef inom LSS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef inom LSS

Sjuksköterska, vik, Psyk Öppenvård Malung
Tillsvidareanställda inom Landstinget Dalarna har förtur. Norra och västra Dalarnas psykiatriska sektor. Sektorn ansvarar för öppenvårdspsykiatrin i Dalarnas sju nordligaste kommuner; Leksand, Malung, Mora, Orsa, Rättvik, Vansbro och Älvdalen. Allmänpsykiatriska kliniken Falun och Säter är en länsgemensam verksamhet för vuxenpsykiatrin i Dalarna. I Säter finns länets jourmottagning. Läkarna i sektorn är en organisatorisk enhet direkt under verksamhetschefen. ARBETSUPPGIFTER Dina arbetsuppgifter består av omvårdnads- och rehabiliteringsinsatser till vuxna personer med behov av psykiatrisk specialistvård, vilket innebär stödjande samtal, medicinhantering, provtagning, nätverksarbete och sedvanliga uppgifter på en psykiatrisk mottagning. Du kommer att arbeta som mottagningssköterska och vara spindeln i nätet när det gäller visst dispensärs arbete, ansvar för provtagning och akut/rådgivningstiden. Vi eftersträvar ett helhetsperspektiv på människan och samarbetar med vårdgrannar och samhällsaktörer för att skapa kontinuitet i vårdkedjan. Du kommer att utgöra en del i ett team med flera olika yrkesgrupper. Du förväntas delta i handledning och utbildning som berör anställningen KVALIFIKATIONER Legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning i psykiatri. Vi söker dig som har ett genuint intresse för psykiatri och du får gärna ha erfarenhet av mottagningsarbete. Hög grad av professionalism och personlig mognad anser vi vara viktiga egenskaper liksom flexibilitet och god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Körkort erfordras.
Företag: Landstinget Dalarna, Sektor Norra Västra
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska, vik, Psyk Öppenvård Malung jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska, vik, Psyk Öppenvård Malung

Distriktssköterska/Sjuksköterska, tv, med utb i diabetesvård VC Malung
Vårdcentral Malung drivs av Landstinget Dalarna och har 6800 listade patienter. Vi erbjuder ett omväxlande, intressant arbete och har ett nära samarbete mellan våra enheter. Vi vill skapa en god arbetsmiljö, där vår ambition är att erbjuda en god vård på lika villkor. ARBETSUPPGIFTER Bedriva diabetesmottagning tillsammans med en kollega och i nära samarbete med våra läkare. Vi arbetar med enskilda patienter, gruppverksamhet och rådgivning. Mottagningsarbete vid läkarmottagningen ingår. KVALIFIKATIONER Leg Distriktssjuksköterska/sjuksköterska Vidareutbildning i diabetessjukvård 15- 30 HP Meriterande är distriktsköterska och diabetes 15-30 HP Körkort är obligatorisk
Företag: Landstinget Dalarna, Vårdcentral Malung
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska/Sjuksköterska, tv, med utb i diabetesvård VC Malung jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska/Sjuksköterska, tv, med utb i diabetesvård VC Malung

Administrativ assistent till enhetschef
I Malung-Sälen lever du närmare det som verkligen betyder något. Det kan vara frisk luft, fjäll, skidåkning, fiskesjöar och vildmark. Eller tid tillsammans med familjen istället för bilköer eller tunnelbana. Det kan lika gärna handla om arbete. Malung har bra kommunikationer, ett mycket gott näringslivsklimat och är också en av landets företagstätaste platser. I Malung-Sälen bor du för att du tycker att livskvalitet är viktigt. För att du inte vill vänta till semestern för att ha tid för familjen. För att du inte vill vänta till helgen med dina fritidsintressen. För att du vill att barnen ska växa upp i en trygg miljö. I Malung-Sälens kommun finns allt som hjärna, hjärta och själen behöver. Och det finns precis inpå stugknuten. Malung-Sälens kommun med ca 10 500 invånare ligger i det natursköna Dalarna. Kommunen är en av Sveriges största med en area på 41 kvadratmil och stora utvecklingsmöjligheter för framtiden inom flera områden. Vi erbjuder tillgång till avancerad informationsteknik, konkurrenskraftig serviceverksamhet och kommunalt framtidstänkande såväl som goda möjligheter till friluftsliv, idrotts- och kulturaktiviteter. Hos oss finner du Sälenfjällen, som gör oss till Nordens största vinterturismkommun. Läs mer på www.malung-salen.se Är Du intresserad av att bo och arbeta i Skandinaviens största vinterturistkommun? Är Du intresserad av jakt och fiske? Eller kanske har stort intresse av ett rikt kulturutbud - i alla dess former? Är Du intresserad av en Kommun som befinner sig i ständig expansion och har visionen att bli Sveriges bästa arbetsgivare? ARBETSUPPGIFTER Som administrativ assistent till enhetschef kommer du att vara i händelsernas centrum och arbeta i en mycket föränderlig miljö. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av bland annat schemaplanering, löneadministration, bokföring och kontering, skriva anställningsbeslut samt ha kontakt med både medarbetare och externa aktörer. Andra arbetsuppgifter förekommer och din närmaste chef kommer att vara enhetschefen som du avlastar. Sedan år 2012 arbetar Malung-Sälens kommun med en bemanningspool; i deras system kommer du att utföra beställningar samt administration av poolpersonal ut till er verksamhet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är administrativt lagd samt kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Din datavana ska vara god sedan tidigare och du ska vara öppen för att lära dig nya system. I arbete är du flexibel, anpassningsbar och strävar efter korrekthet för att kunna göra ett så bra arbete som möjligt. Du skall kunna tillämpa den arbetsrättsliga lagstiftningen samt arbeta med ekonomisk redovisning. Dina kunskaper motsvarar som lägst gymnasiekompetens från samhällsprogram med ekonomiskinriktning eller liknande utbildning. Har du tidigare erfarenheter från liknande arbetsuppgifter ser vi detta som meriterande!
Företag: Socialförvaltningen, Malung-Sälens kommun
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Administrativ assistent till enhetschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administrativ assistent till enhetschef

Psykolog Barnhälsovård/Mödravård VC Malung Sälen Särna Vansbro och Älvdalen
Uppdraget är att i tidigt skede upptäcka och förebygga fysisk och psykisk ohälsa hos blivande föräldrar och barn 0-6 år samt deras föräldrar. ARBETSUPPGIFTER Psykologverksamheten ansvarar för det psykologiska hälsobefrämjande och förebyggande arbetet samt tidiga insatser. Det innebär regelbunden konsultation och fortbildning till personalen. Det innebär även direkta insatser till blivande föräldrar samt föräldrar och barn upp till 6 år. I de direkta patientkontakterna ingår arbetsuppgifter som föräldrakonsultation, samspelsbehandling, viss samtalsbehandling och utvecklingsbedömningar. KVALIFIKATIONER Legitimerad psykolog. Arbetet är utåtriktat och ställer krav på självständighet, samarbetsförmåga och flexibilitet. Verksamheterna bedrivs vid vårdcentralerna Malung, Sälen ,Särna, Vansbro och Älvdalen varför körkort är ett krav. Utgångsort? Mora eller efter överenskommelse.
Företag: Landstinget Dalarna, PRIMÄRVÅRDEN NORRA VÄSTRA
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Psykolog Barnhälsovård/Mödravård VC Malung Sälen Särna Vansbro och Älvdalen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykolog Barnhälsovård/Mödravård VC Malung Sälen Särna Vansbro och Älvdalen

Malung-Sälens kommun söker en socialsekreterare till vår barn-och ungagrupp
I Malung-Sälen lever du närmare det som verkligen betyder något. Det kan vara frisk luft, fjäll, skidåkning, fiskesjöar och vildmark. Eller tid tillsammans med familjen istället för bilköer eller tunnelbana. Det kan lika gärna handla om arbete. Malung har bra kommunikationer, ett mycket gott näringslivsklimat och är också en av landets företagstätaste platser. I Malung-Sälen bor du för att du tycker att livskvalitet är viktigt. För att du inte vill vänta till semestern för att ha tid för familjen. För att du inte vill vänta till helgen med dina fritidsintressen. För att du vill att barnen ska växa upp i en trygg miljö. I Malung-Sälens kommun finns allt som hjärna, hjärta och själen behöver. Och det finns precis inpå stugknuten. Malung-Sälens kommun med ca 10 500 invånare ligger i det natursköna Dalarna. Kommunen är en av Sveriges största med en area på 41 kvadratmil och stora utvecklingsmöjligheter för framtiden inom flera områden. Vi erbjuder tillgång till avancerad informationsteknik, konkurrenskraftig serviceverksamhet och kommunalt framtidstänkande såväl som goda möjligheter till friluftsliv, idrotts- och kulturaktiviteter. Hos oss finner du Sälenfjällen, som gör oss till Nordens största vinterturismkommun. Läs mer på www.malung-salen.se ARBETSUPPGIFTER Socialsekreterare till vår Barn- och ungagrupp Personen vi söker kommer att arbeta som socialsekreterare i gruppen för barn och unga. Arbetsgruppen består av fem socialsekreterare samt en samordnare som arbetar tätt intill varandra för stöttning i den dagliga verksamheten samt genom mentorsskap för vidare utveckling och kunskapsutbyte. Goda relationer samt öppenhet genomlyser medarbetarskapet i vår verksamhet. Den huvudsakliga arbetsuppgiften kommer bestå i att handlägga utredningar och insatser för barn 0-18 år utifrån Socialtjänstlagen(SOL) och Lagen om vård av unga(LVU). KVALIFIKATIONER Vi söker en person med socionomexamen eller likvärdig utbildning med kunskaper inom aktuell sociallagstiftning, gärna med arbetslivserfarenhet inom socialtjänsten. Du ska ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, ta egna initiativ och vara lyhörd mot både dina medarbetare men även mot dem du möter i tjänsten. God förmåga att ha "många bollar i luften" samt är villig att vara del i vår arbetsgrupp är viktiga faktorer för vår verksamhet. Körkort är ett krav då resor förekommer i tjänsten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och möjlighet ges att vara delaktig i verksamhetens framtida utveckling. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten.
Företag: Individ och familjeomsorgen, Malung-Sälens kommun
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 09-27
Sök fler jobb liknande: lediga Malung-Sälens kommun söker en socialsekreterare till vår barn-och ungagrupp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Malung-Sälens kommun söker en socialsekreterare till vår barn-och ungagrupp


Sök lediga jobb Malung

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se