Manpower Administration jobb - lediga jobb

Manpower Administration jobb Manpower Administration jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Manpower Administration. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Manpower Administration. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Junior operativ inköpare till internationellt företag i Upplands Väsby- Upplands Väsby

 2. LSS handläggare till kommun i norra Stockholm- Stockholm

 3. VD assistent till IT företaget Orange Business Services i Solna- Stockholm

 4. Assistent på deltid till företag vid Globen- Stockholm

 5. Assistent till teknikföretag i Huddinge- Huddinge

 6. Kursadministratör till uppdrag inom staten- Stockholm

 7. Handläggare med akademisk examen till Fora- Stockholm

 8. Administratör med ekonomibakgrund till stort företag i Danderyd- Danderyd

 9. Läkarsekreterare till sjukhus i södra Stockholm- Stockholm

 10. Telefoniadministratör till kommun i södra Stockholm- Stockholm

 11. Erfaren avdelningsassistent- Västerås

 12. Bred administratör med hög servicekänsla- Västerås

 13. Administratör/receptionist- Landskrona

 14. Administratör inom lager till stort företag i Sollentuna- Sollentuna

 15. Avtalsadministratör till företag inom försäkringsbranschen- Stockholm

 16. Document Management Coordinator for an authority in Solna- Stockholm

 17. Serviceinriktad administratör till Manpower Business Service Center- Stockholm

 18. Account Executive in Logistics to Buffalo Ranch, Lidingö- Lidingö

 19. Manpower söker dig som vill arbeta som ambulerande receptionist- Helsingborg

 20. Project Coordinator till Right Management i Stockholm- Stockholm

 21. Administratör med polska till företag inom hälsa- och friskvård- Stockholm

 22. Initiativrik och strukturerad produktansvarig- Ulricehamn

 23. Secretary with experience for an authority in Stockholm- Solna

 24. Administratör med finska till företag inom träning och friskvård- Stockholm

 25. Marknadsassistent sökes till expansivt företag i Malmö- Malmö

 26. Inköpsassistent sökes till företag i Lund- Lund

 27. Vikariat för Blå Stjärnan Remiss och Debiterings koordinator- Göteborg

 28. VD-assistent till en bank i Danderyd- Danderyd

 29. Junior Administratör till revisionsbolag i centrala Stockholm- Stockholm

 30. Expert in Influenza and other Respiratory Diseases- Stockholm

 31. Projektledare inom möten & event till American Express- Stockholm

 32. Key Account Coordinator till stort företag inom livsmedelsbranschen- Stockholm

 33. Office Assistant for the consulting firm Oliver Wyman- Stockholm

 34. Projektkoordinator till uppstartprojektet av nya hotellkedjan HTL- Stockholm

 35. Tender & Sales coordinator- Stockholm

 36. Administratör och lageransvarig till stort företag i Sollentuna- Sollentuna

 37. Är du i början av din karriär och vill arbeta med administration?- Borlänge

 38. Är du i början av din karriär och vill arbeta inom administration?- Gävle

 39. Projektadministratör med finska till internationellt företag Upplands Väsby- Upplands Väsby

 40. Visum- och kundservicehandäggare till företag i centrala Stockholm- Stockholm


Mer beskrivning

Junior operativ inköpare till internationellt företag i Upplands Väsby
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Vi söker omgående dig som vill arbeta som operativ inköpare hos en av våra stora internationella kunder i Upplands Väsby. Arbetsuppgifterna som operativ inköpare innefattar registrering av beställningar, orderadministration, lägga in i SAP, ta in anmodan, kontrollera fakturor, kontrollera attester, problemlösning och kontakter på såväl intern som extern nivå. Tjänsten är på heltid, ska tillsättas i mitten på augusti och pågår under sex månader inledningsvis med goda möjligheter till förlängning. Du blir anställd av Manpower och uthyrd till kund för detta uppdrag. Vem är du? Du har en avslutad eftergymnasial utbildning inom inköp eller liknande. Viss tidigare erfarenhet från kontor och administration eller inköp är meriterande. Mycket goda datorkunskaper är ett krav samt flytande kunskaper i såväl svenska som engelska. Som person ska du vara framåt, driven och positiv. Du ska ha vilja samt potential till att växa och utvecklas i rollen. Vidare ska du vara stresstålig, självständig och noggrann samt bra på att ta eget ansvar. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansök länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Elenore Edelbrink tfn; 08- 764 25 17. Välkommen med din ansökan.
Företag: Manpower Administration
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Junior operativ inköpare till internationellt företag i Upplands Väsby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior operativ inköpare till internationellt företag i Upplands Väsby

LSS handläggare till kommun i norra Stockholm
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Vi söker omgående en LSS handläggare till kommun i norra Stockholm. Arbetet innefattar: • Utreda, bedöma och besluta om insatser enligt LSS och SoL för personer som omfattas av LSS • Utforma uppdrag till utförare kring individbeslut • Upprätta individavtal vid köp av plats eller tjänst inom och utom ramavtal • Ansvara för individuella planer enligt LSS • Hantera ansökningar om riksfärdtjänst Du blir anställd av Manpower och uthyrd till kund för detta uppdrag som är på heltid och startar omgående samt pågår under cirka 4 veckor pga. sjukskrivning. Vem är du? Du har en utbildning till Socionom eller liknande samt minst något års erfarenhet av arbete med biståndsbedömning, gärna med barninriktning. Som person är du, social framåt, självgående och lättlärd. Dina svenskakunskaper i såväl tal som skrift är mycket goda. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansök länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Elenore Edelbrink tfn; 08- 764 25 17. Välkommen med din ansökan.
Företag: Manpower Administration
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga LSS handläggare till kommun i norra Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LSS handläggare till kommun i norra Stockholm

VD assistent till IT företaget Orange Business Services i Solna
Orange Business Services is a global IT and communications services provider, with services available in 220 countries and a local presence in 166. We help companies collaborate more effectively, operate more efficiently and engage better with their customers – connecting their people, sites and machines securely and reliably. http://www.orange-business.com/en Arbetsbeskrivning Vi söker en VD assistent till det internationella IT företaget Orange Business Services som har sitt svenska kontor i Solna. I rollen kommer du att vara ansvarig för ruljangsen på kontoret och stötta VD inom varierande områden. Arbetsuppgifterna innefattar möten, protokollföring, kalenderhantering samt samarbete med övriga på kontoret och övriga i ledningsgruppen i andra länder. Du kommer även att stötta HR med vissa personaladministrativa arbetsuppgifter. Vidare kommer du ansvara för rapporterar, reseräkningar, attestering av dokument samt arkivering, besvara mail, vara ansvarig för olika system och se till att de uppdateras. Hjälpa till med förberedelse inför möten, skapa Power Point presentationer, boka och förbereda event samt bokningar av resor etc. Du blir anställd av Manpower och uthyrd till kund för detta uppdrag som är på heltid och under en föräldraledighet. Uppdraget ska starta i början på september och pågår under 9-12 månader. Vem är du? Du har minst fem års erfarenhet i rollen som VD assistent eller motsvarande samt god erfarenhet från ovan nämnda arbetsuppgifter. Erfarenhet från internationellt företag inom IT branschen är mycket meriterande. Dina språkkunskaper är mycket goda och du måste hantera engelska flytande i såväl tal som skrift då majoriteten av arbetat sker på engelska samt innefattar stor del utländska kontakter. Du har en stor datorvana och är van att arbeta i Officepaketet samt olika system. Som person är du mycket ansvarstagande och självgående. Du kan driva dig själv i ditt arbete och skapar på ett kreativt sätt vägar att gå och löser de problem som uppstår. Du trivs med ett varierat arbete, är duktigt på att planera och prioritera samt kan arbeta såväl högt som lågt och är inte rädd för att ta tag i saker. Självklart bidrar du med stor servicekänsla och kan bemöta VD, kollegor samt övriga kontakter på ett professionellt och ödmjukt sätt samt hantera stora mängder av konfidentiellt material. Vidare är du kvick i handling, flexibel samt lyhörd. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansök länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Elenore Edelbrink tfn; 08- 764 25 17. Välkommen med din ansökan.
Företag: Manpower Administration
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga VD assistent till IT företaget Orange Business Services i Solna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VD assistent till IT företaget Orange Business Services i Solna

Assistent på deltid till företag vid Globen
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Vi söker en kontorsassistent med erfarenhet av kommunaktion till en av våra kunder, ett energiföretag, som har sitt Stockholmskontor vid Globen i södra Stockholm. Rollen som kontorsassistent är mycket varierande. Den består av reception, VD assistent samt kommunikatör. Reception: Ta emot besökare. Påfyllning av kaffe i maskinen, hålla ordning i pentry, utfärdande av nyckelbrickor, beställningar av passerkort, handha administration av lånekort, administrera bud och paket. Hjälpa till vid konferenser och större möten, lunchbeställningar, beställa taxi, inventering och beställning av kontorsmaterial, kontakt med städfirman, bevaka att städavtal, blomavtal följs mm. Inskanning av dokument, utskrifter och utskick, genomgång och uppdatering av avtalsbas, uppdatera kundregister, kontera fakturor. Som VD-ass tillkommer även att stötta Vd:n med varierade saker som textframställning, förbereda möten, skriva protokoll, ansvara för utskrifter och administration av utskick. Vidare kommer du även att arbeta med översättningar på engelska samt skriva texter på såväl svenska som engelska. Rollen kommer även innefatta arbete med intranät/webbsida, hjälpa till att planera event och aktiviteter samt övriga arbetsuppgifter som kan förekomma inom kommunikation. Du blir anställd av Manpower och uthyrd till kund för detta uppdrag som startar 2 september och är långsiktigt. Tjänsten är på deltid, 50 %, med arbete fyra dagar per vecka. Vem är du? Du har tidigare erfarenhet från ovanstående uppgifter i en roll som assistent eller liknande samt har arbetat med eller har utbildning inom kommunikation. Dina datorkunskaper i MS Office är mycket goda. Engelska är ett krav då det är företagets koncernspråk och något du regelbundet kommer att arbeta med. Du har även tidigare arbetat med översättning i det engelska språket. Som person är du mycket serviceminded, noggrann och strukturerad. Du kan arbeta självgående, är proaktiv och tar för dig i arbetet, ser vad som behövs göras. Du är även kommunaktiv och tycker om att vara ansiktet utåt. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansök länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Elenore Edelbrink tfn; 08- 764 25 17. Välkommen med din ansökan.
Företag: Manpower Administration
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Assistent på deltid till företag vid Globen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assistent på deltid till företag vid Globen

Assistent till teknikföretag i Huddinge
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Vi söker en assistent till en av våra kunder, ett internationellt teknikföretag, som sitter i fina och nyrenoverade lokaler nära Huddinge Centrum. I rollen som assistent ska du bidra till att det administrativa arbetet underlättas för ledning och säljande funktioner så att de kan koncentrera sig på kärnverksamheten. Arbetsuppgifter: •Assistera företagsledning samt övriga avdelningar vid korrespondens på svenska/engelska, redigering av text, intern information, mm •Samordna/boka inför konferenser, möten, kundaktiviteter/mässor •Föra protokoll vid Ledningsgruppsmöten och se till att kallelser går ut. •Bokningsansvarig – Resor •Inkommande + utgående post/paket •Inköp av kontorsmaterial och trycksaker (följesedlar, kuvert, visitkort etc.) •Kommunikation med moderbolaget i ärenden delegerade av ledningen. (koncernspråk engelska) •Ansvar för växelfunktionen och därtill hörande arbetsuppgifter •Ta emot besökande •Vid behov hjälpa till på ekonomiavdelningen Tjänsten, som är på heltid, ska starta 26 augusti och pågår till årsskiftet med eventuell förlängning. Du blir anställd av Manpower och uthyrd till kund under detta uppdrag. Vem är du? Kompetenskrav Utbildning: Gymnasieutbildning inom administration eller motsvarande. Erfarenhet:Mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska samt goda kunskaper i Officepaketet. Minst tre års erfarenhet som chefsassistent eller motsvarande. God vana vid att föra protokoll, samt att samordna och boka resor. Som person är du mycket serviceminded, noggrann, kan ta egna initiativ, arbeta självständigt och bidrar med ett positivt förhållningssätt i organisationen. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansök länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Elenore Edelbrink tfn; 08- 764 25 17. Välkommen med din ansökan.
Företag: Manpower Administration
Ort: Huddinge
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Assistent till teknikföretag i Huddinge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assistent till teknikföretag i Huddinge

Kursadministratör till uppdrag inom staten
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Vi söker omgående en kursadministratör till en statlig myndighet i Solna. Arbetat innebär att utifrån lärares och gruppchefers schemaplanering, planera och sammanställa scheman för klasser och lärare. Vid sidan av detta kan det komma att bli aktuellt med kursadministration. Tjänsten är på heltid och ska tillsättas 5 augusti och pågår under 4 månader med eventuell förlängning. Du blir anställd av Manpower och uthyrd till kund för detta uppdrag. Vem är du? Gymnasieutbildning inom administration eller motsvarande samt tidigare erafarenhet som kursadministratör eller liknande. Du har även tidigare arbetat med schemaläggning i Time Edit eller motsvarande schemaläggningssystem. Mycket goda språkkunskaper i svenska samt goda kunskaper i Officepaketet. Som person är du noggrann, har stor servicekänsla samt kan arbeta självständigt och bidra med ett positivt förhållningssätt i organisationen. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansök länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Elenore Edelbrink tfn; 08- 764 25 17. Välkommen med din ansökan.
Företag: Manpower Administration
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Kursadministratör till uppdrag inom staten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kursadministratör till uppdrag inom staten

Handläggare med akademisk examen till Fora
Fora är ett serviceföretag som arbetar med att skapa rationella, kostnadseffektiva lösningar som förenklar för kunder och partners. Fora administrerar kollektivavtalade försäkringar och andra trygghetslösningar som cirka 3 miljoner anställda omfattas av via sin anställning. Varje år förmedlar Fora drygt 20 miljarder kronor i premier och avgifter från 210 000 företag till ett 40-tal försäkringsbolag, stiftelser och fonder. Dessutom sköter Fora pensionsavtal och information för Avtalspension SAF-LO och andra pensionslösningar inom det privata området. På kontoret i Stockholm arbetar cirka 150 anställda. Läs mer på www.fora.se Arbetsbeskrivning Vi söker nu ytterligare handläggare till vår kund Fora som sitter i fina lokaler i centrala Stockholm. Detta är ett uppdrag för dig som brinner för service och vill bygga på ditt CV med administrativ erfarenhet. Som handläggare kommer du att tillhöra Företagsservice och där arbeta med handläggning av kundärenden som inkommer via brev, blanketter och e-post. Företagsservice ansvara för att nyteckna och administrera arbetsgivares årliga lönerapportering, avtalsändringar samt avslut av arbetsgivares försäkringar. Tjänsten påbörjas med en internutbildning och därefter tilldelas du en mentor. För några av dessa tjänster är det meriterande om man har IT-bakgrund och erfarenhet av testning eller som super user. För denna tjänst, som är på heltid, blir du anställd av Manpower och uthyrd till Fora. Uppdraget ska tillsättas 12 augusti och pågår till årsskiftet med eventuellt förlängning. Vem är du? Du har en relativt nyligen avslutad akademisk utbildning eller liknande på eftergymnasial nivå och ser detta som en bra möjlighet att få administrativ erfarenhet. Vidare har du någon form av administrativ arbetslivserfarenhet samt har god erfarenhet från service. Meriterande är kunskap om kollektivavtal, pensioner och försäkringar. Dina datorkunskaper i MS Office är mycket goda och det är ett plus om du har erfarenhet av SAP eller något annat större affärssystem. Goda kunskaper i tal och skrift i svenska samt engelska är ett krav och du har därmed lätt för att kommunicera med kunder både via telefon, e-post och brev. Som person för att passa i denna roll är du noggrann, strukturerad och trivs med ett högt arbetstempo. Du har förmågan att få rutinuppgifter utförda snabbt och effektivt samt arbetar väl såväl självständigt som i grupp. Du drivs av att arbeta mot tydliga och mätbara mål samt förstår att din arbetsinsats är en viktig bidragande del av resultatet. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansök länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Elenore Edelbrink tfn; 08-764 25 17. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Administration
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Handläggare med akademisk examen till Fora jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handläggare med akademisk examen till Fora

Administratör med ekonomibakgrund till stort företag i Danderyd
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Vi söker en administratör med ekonomibakgrund till en av våra kunder, ett stort internationellt investmentbolag i Danderyd. Rollen är uppdelad i två delar där du stöttar två olika chefer och en avdelning på 80 personer. Finance support (50%) -Support till Shared service center vad gäller tolkning av fakturor samt systemstöd (Readsoft) -Styra Shares service center vad gäller dagliga aktiviteter, framtagande av SOP’s m.m. -Manuell matchning av inköpsorder -Fakturahantering oUppföljning med leverantörer oInsamling av uppgifter, kompletteringar av fakturor oVerifiering av fakturor och hantering av felaktiga fakturor -Support till scanning/arkivering av fakturor AM support/Sourcing admin (50%) -Support till organisationen per skapande av inköpsorder -Support till lev. reskontra vad gäller fakturor med inköpsorder -Administration/uppdateringar av lev. register -Systemsupport, (lägg upp användare, enheter, koppla ihop, felsökning och åtgärd) -Administrativa uppgifter -Utvärdering av leverantörer genom framtagning och analys av dokument som behövs enligt SRM – verktyget. ( Leverantörskontrollen ) -KYS rutinerna uppfylles -Hantera SRM – verktyget . -Samarbeta med distrikten vid arbete för att få leverantörer godkända. Du blir anställd av Manpower och uthyrd till kund för detta uppdrag som är på heltid och startar slutet på augusti. Intervjuer kommer att påbörjas omgående i nästa vecka. Tjänsten är en inhyrning som konsult och kommer att löpa på som sådan. Vem är du? -Ekonomivana (terminologi, baskunskaper i bokföring) -Datavana, ekonomisystem -Noggrann -Självgående -Flexibel för varierande uppgifter -Social (kontakt med olika delar av organisationen, leverantörer, banker m.m.) -Initiativrik, kan förekomma supportbehov från andra funktioner inom ekonomienheten -Analytisk, trivs att arbeta med siffror -Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift (mycket utländska kontakter förekommer) -Goda datorkunskaper i Officepaketet, främst gärna Excel Du ser dig själv i en långsiktig roll som konsult och vill vara med och bidra till samt utveckla denna roll i företaget. Du trivs att arbeta med administrativa rutinbaserade arbetsuppgifter men har även en utvecklande och problemlösande ådra och kan på sikt få vara med och bidra samt påverka olika processer i verksamheten. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansök länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Elenore Edelbrink tfn; 08- 764 25 17. Välkommen med din ansökan.
Företag: Manpower Administration
Ort: Danderyd
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Administratör med ekonomibakgrund till stort företag i Danderyd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administratör med ekonomibakgrund till stort företag i Danderyd

Läkarsekreterare till sjukhus i södra Stockholm
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Vi söker en läkarsekreterare för att täcka upp under semesterperioden till en av våra kunder, ett sjukhus i södra Stockholm. Du kommer att arbeta med olika administrativa göromål såsom att skriva journaler, passa telefon/reception etc. Arbete sker i journalsystemet Take Care. Behovet sträcker sig mellan 21 juli till och med 30 augusti. Arbetstiderna är 8.00-16.00 (eller 15.00). Du blir anställd av Manpower och uthyrd till kund för detta uppdrag. Vem är du? Du har en utbildning till läkarsekretarare samt erfarenhet inom området. Du har även tidigare arbetat i systemet Take Care. Som person är du ansvarstagande, självgående, noggrann, lättlärd och mycket serviceminded. Du finns tillgänglig mellan ovan nämna datum. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansök länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Elenore Edelbrink tfn; 08-764 25 17.
Företag: Manpower Administration
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Läkarsekreterare till sjukhus i södra Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Läkarsekreterare till sjukhus i södra Stockholm

Telefoniadministratör till kommun i södra Stockholm
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Vi söker omgående en telefoniadministratör för uppdrag hos en av våra kunder, en kommun i södra Stockholm. Teleadministrationen/förvaltningen syftar till att vidmakthålla och utveckla de system som finns för fast och mobil telefoni i drift i sådant skick att önskad nytta och kvalitet uppnås i alla olika verksamheter. Telefoniteknisk drift och support berör ca 2700 anknytningar fördelat på ca 1400 mobila-1200 analoga- samt 100 digitala anknytningar. Kunden har även ca 1300 fristående mobilabonnemang och ca 1100 mobila bredband, free-set anläggningar och faxar. Totalt är det ca 6800 poster i kundens telefonregister. Arbetsuppgifter • Allmänt användarstöd telefoni • Administration av serviceärenden och hantering av ersättningstelefon vid fel (fast/mobil) • Administration av abonnemang och tjänster samt registrering i telesystem • Programmering av nya anknytningar och funktioner • Felsökning och felavhjälpning av system, abonnemang samt telefoner och tillbehör • Skapa underlag till ekonomiservice för månadsfakturering gentemot förvaltningar • Ansvara för löpande underhåll av befintliga system och register • Bidra till att system- och driftdokumentation underhålls • Planeringsmöten med leverantörer inför system- och produktförändringar • Acceptanstester vid nyheter och förändringar • Medverkan i mindre projekt och uppdrag inom telefoniområdet Du blir anställd av Manpower och uthyrd till kunden för detta uppdrag som startar i slutet på juli och pågår till och med årsskiftet med möjlighet till förlängning. Vem är du? Du har tidigare haft en liknande roll och kan arbeta självständigt med ovanstående arbetsuppgifter. Du har även god erfarenhet av MD110 växeln. För att passa i rollen är det viktigt att du är strukturerad, analytisk och noggrann. Du är dessutom prestigelös, har god förmåga att samarbeta med andra och att avsluta påbörjade aktiviteter. Vi ser gärna att du jobbar kundfokuserat och har förmågan att diskutera olika tekniska lösningar för kundens olika verksamheter. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansök länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Elenore Edelbrink tfn; 08- 764 25 17. Välkommen med din ansökan
Företag: Manpower Administration
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Telefoniadministratör till kommun i södra Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Telefoniadministratör till kommun i södra Stockholm

Erfaren avdelningsassistent
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning För ett uthyrningsuppdrag hos internationell kund i Västerås söker vi nu en avdelningsassistent. Uthyrningsuppdrag innebär att du blir anställd av Manpower och uthyrd till kund. Som avdelningsassistet är du supportfunktion för både chefer och medarbetare. Du har också mycket kontakt med andra stödfunktioner inom bolaget. Då avdelningen är i en starkt expansiv fas ligger fokus på beställningar och förberedelse inför de nyanställdas mottagande och introduktion. Du hanterar också olika typer av bokningar, reseräkningar, tidplaner, korrespondens, dokumentation och utför enklare ekonomisysslor. Omfattningen är heltid och arbetet utövas dagtid, måndag till fredag. Uppdraget beräknas starta den 19 augusti och pågå till april 2014, eventuellt längre. Det är meriterande om du sedan tidigare har arbetat i systemen Lotus Notes, Newscale, AAT, Impact Odering, IFS/ESS och Resax. Vem är du? Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning och flerårig erfarenhet av likande roller. Du behärskar svenska och engelska i tal såväl som i skrift. Har du kunskaper i tyska kan det vara meriterande. Dina datakunskaper är goda och du hanterar Office-paketets program obehindrat. Du är en positiv, flexibel och pragmatisk person som trivs med att hjälpa andra. Samtidigt är du inte rädd för att stå för din sak, eller vad som står i olika policys och riktlinjer, samt säga ifrån om det behövs. Vad kan vi erbjuda dig? Hos oss får du ett omväxlande och varierat arbete samtidigt som du har all den trygghet som en fast anställning ger. Du får möjlighet att skaffa dig erfarenheter från olika arbetsplatser och branscher samt chans att bygga upp ett stort kontaktnät. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Vi tar endast emot ansökningar via registrerat cv på www.manpower.se. För mer information om jobbet är du välkommen att kontakta Anna Edén på telefon 021-15 12 14. Urval och intervjuer sker löpande. Observera att annonsen kan komma att stängas innan ansökningstidens slut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Företag: Manpower Administration
Ort: Västerås
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren avdelningsassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren avdelningsassistent

Bred administratör med hög servicekänsla
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning För ett uthyrningsuppdrag hos en av våra kunder i Västerås söker vi nu en administratör. Uthyrningsuppdrag innebär att du blir anställd av Manpower och uthyrd till kund. Tjänsten startar som ett långsiktigt uthyrningsuppdrag men för rätt person kan det finnas goda möjligheter till anställning direkt hos kunden i fråga. Rollen är bred och har många olika kontaktytor. I uppdraget ingår exempelvis att administrera leasingbilar, sköta faktureringar, handha beställningar och bokingar av olika slag samt att assistera medlemmarna i divisionens ledningsgrupp. Omfattningen är heltid, dagtid måndag till fredag. Arbetstiderna är 08.00-17.00 med möjlighet till flex. Uppdraget beräknas starta den 12 augusti. Vem är du? Du har eftergymnasial utbildning, god administrativ förmåga och ett stort ordningssinne. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande roller. Du trivs bra med självständigt arbete samtidigt som du har lätt för att samarbeta. Som person är du öppen, positiv och kommunikativ. Du har en hög servicekänsla och en flexibel inställning. Vi förutsätter att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt har goda kunskaper i Officepaketet. Har du kunskaper i Agresso kan det vara meriterande. Vad kan vi erbjuda dig? Hos oss får du ett omväxlande och varierat arbete, där du får möjlighet att skaffa dig erfarenheter från olika arbetsplatser samt chans att bygga upp ett stort kontaktnät. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till många spännande uppdrag. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Vi tar endast emot ansökningar via registrerat cv på www.manpower.se. För mer information om jobbet är du välkommen att kontakta Anna Edén på telefon 021-15 12 14. Urval och intervjuer sker löpande. Observera att annonsen kan komma att stängas innan ansökningstidens slut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Företag: Manpower Administration
Ort: Västerås
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Bred administratör med hög servicekänsla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bred administratör med hög servicekänsla

Administratör/receptionist
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning För ett längre uppdrag söker vi för kunds räkning en administratör/receptionist, med start i början av augusti. I arbetsuppgifterna ingår: - bemanning av växel - registrera leverantörsfakturor - administration kring anställda och besökare - andra kontorsuppgifter som att köra ärenden, förbereda lokaler, beställa varor etc Tjänsten är på heltid och placeringsort är Landskrona. Vem är du? Din roll är att stödja administration och service, och som person måste du vara drivande och självständig. Du är positiv, gillar när det händer saker och har lätt för att samarbeta. Du är ordningssam, och har lätt för att anpassa dig till nya situationer. Du har minst ekonomisk gymnasieutbildning och erfarenhet av administration/reception. Bra datakunskaper och goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Välkommen att söka tjänsten via ansökningslänken nedan. Då urvalsprocessen sker löpande är det av vikt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Eva Willman på 042-371634 under vecka 30.
Företag: Manpower Administration
Ort: Landskrona
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Administratör/receptionist jobb, Administratör/receptionist Landskrona, Administratör/receptionist Manpower Administration
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administratör/receptionist

Administratör inom lager till stort företag i Sollentuna
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Vi söker en administratör till en av våra stora internationella kunder, ett företag i Sollentuna, norr om Stockholm. Arbetsuppgifterna innefattar: •Helhetsansvar över företagets inventeringsprocess inkluderade koordinering, planering samt uppföljning •Fastighetsrelaterade uppgifter såsom skötsel och underhåll •Backup för lagerfunktion inkluderande ev. truckkörning, utskick av gods och ankomstkontroll av inkommande leveranser •Telefonsupport rörande logistikfrågor, lager och materialproblematik •Hantering av utskick av internmedia •Ansvar över huvudkontorets posthantering Du blir anställd av Manpower och uthyrd till kund som konsult. Tjänsten är inledningsvis 3 månader med god möjlighet till förlängning om allt fungerar väl. Arbetstiderna är heltid, 07.00-16.00. Tjänsten ska tillsättas omgående nu i augusti. Vem är du? • Gymnasieutbildning • Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter • Grundläggande kunskaper i Excel och Word • Mycket goda kunskaper i engelska och svenska • Truckkort är meriterande Som person är du ansvarstagande, självgående, positiv och mycket serviceminded. Du är inte rädd att ta för dig och trivs med problemlösning samt att hjälpa andra. Vidare är du flexibel och trivs i en varierad roll. Kunden söker någon som vill utvecklas med tjänsten och har ambitionen att stanna en längre tid. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansök länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Elenore Edelbrink tfn; 08-764 25 17. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Administration
Ort: Sollentuna
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Administratör inom lager till stort företag i Sollentuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administratör inom lager till stort företag i Sollentuna

Avtalsadministratör till företag inom försäkringsbranschen
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Vi söker omgående en avtalsadministratör till en av våra kunder, ett stort företag inom försäkringsbranschen i centrala Stockholm, och deras ombildningsprojekt. Personen kommer att ingå i ett projektteam inom delprojekt bolagsbildning där hantering av avtal är en av flera arbetsströmmar. Uppdraget innebär i huvudsak nedanstående uppgifter: •administration av utskick och avtal •uppföljning internt för att driva på och externt så att svar erhålls från samtliga •inskanning av dokument och registrering av avtal i avtalsdatabasen •statusrapportering i projektet och koordinering med juridikavdelningen •allmänt stöd i projektet vad avser avtalsadministrationen •hantering av fakturor till fel adress (vid årsskiftet), kontakt med leverantörer och interna beställare Du blir anställd av Manpower och uthyrd till kund för detta uppdrag. Tjänsten ska tillsättas 19 augusti och pågår till årsskiftet med möjlighet till förlängning. Vem är du? Du har minst ett par års erfarenhet i en roll som avtalsadministratör eller liknande och har arbetat med hantering av avtal. Tidigare erfarenhet från försäkringsbranschen är ett plus. Dina datorkunskaper är mycket goda och du hanterar Excel samt Outlook väl. Meriterande är en utbildning inom ekonomi eller juridik. Vi söker en person som är strukturerad, noggrann, samt handlingskraftig, proaktiv och kan på ett självständigt sätt driva arbetet framåt. Viktigt är även att du har en servicekänsla och god kommunikativ förmåga eftersom arbetet innebär både interna och externa kontakter. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansök länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Elenore Edelbrink tfn; 08- 764 25 17. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Administration
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Avtalsadministratör till företag inom försäkringsbranschen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Avtalsadministratör till företag inom försäkringsbranschen

Document Management Coordinator for an authority in Solna
Work Description We are looking for a Document Management Coordinator for one of our clients, an authority in Solna, Stockholm. The work includes: •Handling Document Management process and content models, design and analysis of document management requirements, including workflows •Administrate the DMS development work (Using TFS), including Chrono (mail registration) application •Organization and participation in technical working groups, progress meetings and meetings with the users You will get an employment as a consultant with Manpower and work at the organization for 3+3 month with possible extension. The role is full-time and suppose to start in the beginning of September. Background Knowledge and skills: •2-3 years of experience in a similar role •Being able to understand information / document flow in & among organizations •Service provision experience in the domain of Document Management or similar •Ability to give presentations •Ability to apply high quality standards to all tasks •Good communication skills •Capability of integration in an international/multicultural environment, rapid self-starting capability and experience in team working Advantageous: •Good technical knowledge of DM related tools & methods, specifically in SharePoint2007, SP 2010 and follow ups •Familiarity with SharePoint workflows Education and experience •Proficient in Microsoft Word 2010 (e.g., Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, Adobe Acrobat). •High level of attention to detail in completion of tasks and cross referencing of information in several documents and logs Contact Elenore Edelbrink, Consultant Manager Manpower, 08-764 25 17.
Företag: Manpower Administration
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Document Management Coordinator for an authority in Solna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Document Management Coordinator for an authority in Solna

Serviceinriktad administratör till Manpower Business Service Center
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Vi söker omgående en administratör inom kundservice till Business Service Center, vår centraliserade administrativa serviceenhet inom bolaget. Avdelningen stödjer konsultchefer och säljare med administrativa arbetsuppgifter inom fakturering, lön och ersättning och intyg för Manpowers organisation respektive Experis. Du kommer tillhöra en grupp administratörer och rapportera till teamledare på plats. Manpower sitter i fina och trevliga lokaler mitt i centrala Stockholm. Arbetet omfattar hantering av bl.a. följande arbetsuppgifter: Frågehantering •Via telefon ta emot frågeställningar och ärenden som ringer in från svarsgrupper •Åtgärda vissa frågeställningar och ärenden direkt i telefon eller hänvisa till rätt person Fakturahantering •Allmänna fakturafrågor •Utföra enklare reklamationer, krediteringar och omfaktureringar •Manuell fakturering •Utföra enklare utredningar •Skicka o Kravbrev o Räntefakturor •Self Billing Lönehantering •Allmänna lönefrågor •Utföra eller korrigera o Friskvårdsbidrag o Reseräkning o Bonusutbetalning o Felrapporterad tid o Manuella korrigeringar på lön o Rekvisitioner för terminalglasögon och vaccinationer o Arbetsgivarintyg/intyg o Inköp o Enklare kundspecifika rapporter/fakturor Du blir anställd av Manpower och uthyrd internt för detta uppdrag. Tjänsten är på heltid och kommer att löpa på under minst 1-2 års tid med god möjlighet till förlängning. Vem är du? •Gymnasial utbildning, gärna inom ekonomi eller liknande •Minst 3 års arbetslivserfarenhet inom kundservice via telefon samt administration •Officepaketet samt systemvana •Goda engelskakunskaper •Vana att möta människor i sin yrkesroll •God verbal och skriftlig förmåga Personliga egenskaper Som person har du en väldigt stark servicekänsla. Där är noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Du bidrar med eget driv och löser problem som uppstår på att kreativt och initiativrikt sätt. Vidare har du god analytisk förmåga, är mycket lyhörd och bra på att se såväl delarna som helheten i olika processer och flöden. Stressiga perioder förekomma och du hanterar detta på ett välfungerande sätt. Din samarbetsförmåga är mycket hög och du trivs med arbete i ett målfokuserat och ambitiöst team. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansök länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta konsultrekryterare Elenore Edelbrink tfn; 08- 764 25 17. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Administration
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Serviceinriktad administratör till Manpower Business Service Center jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serviceinriktad administratör till Manpower Business Service Center

Account Executive in Logistics to Buffalo Ranch, Lidingö
Buffalo Ranch is a Tex-Mex brand with an assortment especially developed for the Nordic market. Our products are genuine Tex-Mex, and free of sugar and additives. We are sold in supermarkets across the Nordic region and experiencing rapid growth. Our assortment features both traditional and original products which are making their way into homes across the Nordics. We are an exciting company offering many opportunities. We have offices in Lidingö and inviting the right individuals the chance to grow with a dynamic and international company with a popular product line that is fun for everyone. Work Description We are looking for an Account Executive in logistics for one of our clients, Buffalo Ranch, and their Swedish office at Lidingö, Stockholm. ROLE - The role of the Nordic Account Executive is to manage Buffalo Ranch’s Nordic accounts. This executive will work with customers in the Nordic countries as well as suppliers in the USA. TASKS - Manage Buffalo Ranch products from the time of order until warehouse delivery to Sweden - Organize logistics of company including a team of in-store merchandisers - Organize logistics to 100+ individual stores in Sweden, as well as to central distribution channels in Sweden, Denmark and Norway - Enter all products into AXAPTA / DYNAMICS AX system and keep track of product inventory - Manage suppliers in the USA and shipping of products from USA to Europe - Review all duties, customs and VAT on products entering the EU from the USA and make sure all supplier invoices match to receipts from customs officials - Make sure all deliveries of products are scheduled on time to customers - Keep note of all delays in deliveries if applicable - Manage all incoming orders from all customers; be aware of all product inventory and inform management of needs when running low of product - Manage Trade Solution Norway - Keep informed of all national government legislation pertaining to imports, customs, etc. in all Nordics - Monitor all tax applied on arrival with accountants in all Nordics - Monitor all requirements as issued by Svensk Sigill, KIWA and other authoritative bodies - Monitor that all product weight, measurement changes etc. are updated in AXAPTA / DYNAMICS AX - Monitor all conversions of product from USA to EUR pallets and product is maintained - Monitor all incoming and outgoing product numbers by batch number, update in AXAPTA / DYNAMICS AX - Assure all EAN numbers are continually updated into GS1 system and packaging EAN numbers are correct - Enter all EANs to Validoo and monitor Validoo - Monitor expiration date of all products - Manage all product recalls - Make monthly reports on Buffalo Ranch sales according to AC Nielsen reporting - Make sure all customers are receiving products in a timely manner and orders are fulfilled correctly and updated in AXAPTA / DYNAMICS AX system You will get hired as a consultant with Manpower for this assignment. Employment directly with the client might be possible further on for the right person. Who are you? - Education in logistics or similar area and at least 2 years of experience - Fluency in Swedish and English, Danish strongly recommended, Norwegian is a plus - Strong organizational skills - Familiarity with EU customs, Danish customs a plus - Familiarity working with GS1 and Validoo systems and AC Nielsen - Experience from AXAPTA / DYNAMICS AX system - Experience within food industry - Experience working with large supermarket chains in Denmark, Norway and Sweden Contact Manpower, Consultant Recruiter, Elenore Edelbrink phone; 08- 764 25 17.
Företag: Manpower Administration
Ort: Lidingö
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Account Executive in Logistics to Buffalo Ranch, Lidingö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account Executive in Logistics to Buffalo Ranch, Lidingö

Manpower söker dig som vill arbeta som ambulerande receptionist
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Manpower söker dig som vill arbeta som ambulerande receptionist på timmar. Du kommer att arbeta i olika företags receptioner och telefonväxlar, ssamt även i förekommande fall med enklare administrativa uppgifter. Du utgår från Helsingborg. Vem är du? Du måste kunna arbeta flexibelt och vara beredd att ställa upp med kort varsel. Du har antingen en annan sysselsättning på 50%, eller kan arbeta timmar. Du har vana av att ha arbetat i reception och tycker om att möta nya människor. Som person är du utåtriktad, gillar utmaningar och har lätt för att lära. Du behärkar svenska och engelska i tal och skrift. Bil och körkort är ett krav. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Välkommen att söka tjänsten via ansökningslänken nedan. Då urvalsprocessen sker löpande är det av vikt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Eva Willman på 042-371634.
Företag: Manpower Administration
Ort: Helsingborg
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Manpower söker dig som vill arbeta som ambulerande receptionist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Manpower söker dig som vill arbeta som ambulerande receptionist

Project Coordinator till Right Management i Stockholm
Right Management är världens största konsultverksamhet inom strategisk HR, organisationsutveckling, assessment och omställning. Nordens mest professionella företag samarbetar med oss som strategisk partner för att leda och organisera verksamhetens arbetskraft. Våra 3500 konsulter globalt utvecklar och implementerar strategier för talangutveckling och prestationsutveckling för 80 % av Fortune 500s företag. Right Management är en del av ManpowerGroup och systerföretag till Experis och Manpower. Arbetsbeskrivning Right Management har en stark konsultmiljö, med engagerade och erfarna konsulter, säljare och projektmedarbetare. Våra kunder finns bland de mest professionella och internationella företagen. Vi ligger i framkant på marknaden med våra lösningar. För att stärka vår projektorganisering vill vi anställa en duktig Project Coordinator. Som Project Coordinator är du ansvarig för att säkra projektens framgång: genom att koordinera och se över planering, genomförande och dokumentering av våra leveranser skapar vi hög kvalitet och kundnöjdhet. Våra tjänster omfattar: •Strategisk, organisationsinriktad HR •Assessment, kartläggningar och analyser i selektions- och förändringsprocesser •Ledar- och teamutveckling samt executive coaching •Karriärutveckling och omställning Arbetsuppgifterna som Project Coordinator omfattar bland annat: •Administration och support samt planering/koordinering i olika projekt •Administration och ansvar för systemen •Kundkontakter, avstämningar, uppföljningar med kandidater, fungera som back-office etc. •Producera samt ta fram material •Gör utskick •Besvara förfrågningar •Viss support mot kandidater Rollen kan formas och utvecklas även utifrån kompetens och intresse och det finns flera vägar att gå och många områden att utvecklas inom som t.ex. coaching etc. Som Project Coordinator drivs du av att samarbeta och att skapa förutsägbarhet som gör det möjligt för konsultkollegor att leverera förstklassiga organisationsutvecklingsprojekt till kunden. En framgångsrik Project Coordinator förstår vikten av att ta en ledande, proaktiv roll i detta arbete för att knyta samman alla delar av projektet. Du upplever det meningsfullt att förbättra våra processer och känner glädje i att hitta lösningar i samtal och diskussion med kollegor och kunder. Du är självdrivande, strukturerad, pålitlig och nyfiken och vet hur du gör dina kollegor ännu bättre. Du tilltalas av att arbeta med mycket kompetenta kollegor och kunder, både i Sverige och internationellt. Din målsättning är att få hamna i en långsiktig roll och utvecklas och växa med den. Du har en högskoleutbildning till exempel inom ekonomi, administration eller organisationsinriktad HR. Du har någon form av erfarenhet av projektkoordinering och serviceroller, har ett utmärkt språkbruk i både svenska och engelska, och är mycket effektiv vid användande av MS Office-program. På Right Management arbetar vi i team och har en öppen kultur. Vi lägger stor vikt vid lärande i projekt och vid upplevelsen av att själv kunna påverka sitt eget arbete. Vi arbetar med organisationer som ger oss stor tillit, som är kunskapsorienterade och som inspirerar. Du blir anställd av Manpower och uthyrd som konsult för detta uppdrag. Uppdraget kommer att löpa på och eventuell anställning på sikt kan finnas hos Right Management för rätt person. Tjänsten är på heltid. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansök länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Elenore Edelbrink tfn; 08- 764 25 17. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Administration
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Project Coordinator till Right Management i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Project Coordinator till Right Management i Stockholm

Administratör med polska till företag inom hälsa- och friskvård
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Vi söker en polsktalande administratör till en av våra kunder, ett företag inom hälso- och friskvårdsbranschen, som har sitt kontor i centrala Stockholm. Arbetet innebär: •svara på frågor och hjälpa instruktörer och anläggningar via mail och telefon •hålla kunddatabas uppdaterad •lönerapportering •kontaktperson till utvärderare •sammanställa och skicka ut kvartalsrapporter/månadsrapporter till utvärderarna •hantering och administrering av licensfilmer till utvärderare och instruktörer •övrig administration som kan förekomma på kontoret Du blir anställd av Manpower och uthyrd till kund. Tjänsten är på heltid och ska starta omgåendet. Möjlighet till anställning hos kund kan finnas på sikt för rätt person. Vem är du? Du är en duktig administratör och har någon form av administrativ erfarenhet från liknande roll. Du behöver vara en van datoranvändare och lättlärd i system. Du har flytande kunskaper i polska, i såväl tal som skrift. Dina kunskaper svenska som engelska är även mycket goda. Som person är du serviceinriktad och är bra på att se möjligheter och lösningar på uppkomna problem. Vidare är du lättlärd, noggrann, effektiv, ansvarsfull samt drivande. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansök länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Elenore Edelbrink tfn; 08- 764 25 17. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Administration
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Administratör med polska till företag inom hälsa- och friskvård jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administratör med polska till företag inom hälsa- och friskvård

Initiativrik och strukturerad produktansvarig
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Vi söker en produktansvarig till en av våra kunder i Ulricehamn. Tjänsten är ett vikariat på ett år och under denna period blir du anställd av kunden. Arbetsbeskrivning Som produktansvarig kommer du att vara med och utveckla och säkerställa konkurrenskraften i vårt produkt- och tjänsteerbjudande inom produktområdet förbrukningsartiklar. Produktområdet, under ledning av en kategorichef, ansvarar för att tillgodose våra kunders behov av allt inom Förbrukningsartiklar såsom Industri & byggförnödenheter, byggkemikalier, park & trädgård samt pentry. Som produktansvarig är din uppgift att upprätthålla den dagliga verksamheten inom produktområdet och självständigt driva den löpande verksamheten tillsammans med kategorichefen och övrig personal inom området. Detta för att säkerställa sortimentsutveckling, hantering av befintligt sortiment, rätt produktinformation, kundsupport, kvalitetssäkring och ge support till vår inköpsfunktion. I tjänsten kommer du att ha daglig kontakt med europeiska och asiatiska leverantörer. I arbetet ingår också att medverka vid nyhetslanseringar, marknadsföringsaktiviteter och du medverkar även för att utbilda, utveckla och säkerställa lämplig produktkompetens för säljare inom koncernen Placeringsort: Ulricehamn Vem är du? Du är en person med en tydlig kommunikativ och administrativ förmåga och starkt affärsintresse. Du har troligen en högskoleutbildning eller KY-utbildning inom logistik/inköp/marknad eller likande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är initiativrik, handlingskraftig och noggrann med en förmåga att självständigt eller med andras insatser lösa olika problem på ett strukturerat sätt. Du har mycket goda datakunskaper och kan uttrycka dig väl i tal och skrift såväl på svenska som på engelska. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Urval sker löpande. Kontaktperson för tjänsten är Richard Erlandsson, rer@manpower.se. Ansök genom att klicka på länken.
Företag: Manpower Administration
Ort: Ulricehamn
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Initiativrik och strukturerad produktansvarig jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Initiativrik och strukturerad produktansvarig

Secretary with experience for an authority in Stockholm
Work Description Job Summary: ?Provide general support to the Surveillance and Response Support Unit Key Areas of Responsibility: ?Provide general support to a defined team or teams and the Head of section ?Provide general support by receiving incoming calls, mail and documentation ?Organise meetings, in-house and with external partners, including budget preparations, logistics, documentation and follow up ?Organise and co-ordinate appointments and missions ?Provide administrative service internally to the unit’s staff members as well as externally e.g by providing information (room bookings, office removals, stationary supplies, order of business cards) ?Manage electronic and paper documents (contact lists, mailing, typing, photocopying, scanning, filing and archiving) ?Draft and finalise correspondence and other documentation, taking notes at meetings – *this is essential ?Respond to queries and request for information and documentation with a high level of service attitude, tact, discretion and confidentiality. ?Support the units processes and workflows ?Perform any other task assigned by the supervisor Key Tasks: ?Organise meetings, in-house and with external partners, including logistics, documentation and follow up ?Organise and co-ordinate appointments and missions Key Skills/Competencies: ?Experience as EA or PA or similar in Executive level ?Experience from budget preparation ?Experience from taking notes at meeting ?Fluent skills in English, both oral and written ?Good experience in MS Office ?Interpersonal skills ?Organisational skills You will get an employment as a consultant with Manpower for this assignment. The job is fulltime and suppose to start asap. The assignment is for 6 month.
Företag: Manpower Administration
Ort: Solna
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Secretary with experience for an authority in Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Secretary with experience for an authority in Stockholm

Administratör med finska till företag inom träning och friskvård
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Vi söker en administratör med goda kunskaper i finska till en av våra kunder, ett företag inom träning- och friskvårdsbranschen, som har sitt kontor i centrala Stockholm. Du kommer tillhöra det finska teamet på två personer och arbetet innefattar enklare administrativa uppgifter såsom; svara på finska samtal, registrering av avtal, mailkontakt med instruktörer, packning av marknadsföringsmaterial, bevakning av ordar m.m. I framtiden finns möjlighet att avancera. Du blir anställd av Manpower och uthyrd till kund. Tjänsten är på heltid och ska starta omgåendet. Möjlighet till anställning hos kund kan finnas på sikt för rätt person. Vem är du? Du har en avslutad gymnasieutbildning samt någon form av erfarenhet inom administration eller kundservice. Du behöver vara en van datoranvändare och har goda kunskaper i Officepaketet. Du har flytande kunskaper i finska, i såväl tal som skrift. Dina kunskaper i svenska och engelska är även mycket goda. Som person är du positiv, noggrann, snabbtänk och har gärna ett intresse för hälsa och träning. Du har även lätt för att ta tag i saker och är mycket ansvarsfull. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansök länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Elenore Edelbrink tfn; 08- 764 25 17. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Administration
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Administratör med finska till företag inom träning och friskvård jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administratör med finska till företag inom träning och friskvård

Marknadsassistent sökes till expansivt företag i Malmö
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Till expansivt företag i Malmö söker vi nu en marknadsassistent som kan börja omgående. Du kommer att arbeta som VD:s högra hand. Det är en bred roll där arbetsuppgifterna kommer att variera varför det är av vikt att du är presigelös. I dina arbetsuppgifter ingår att ta fram material i förekommande grafiska program såsom InDesign. Du kommer att få hjälpa till med olika administrativa sysslor såsom fakturering, resebokningar, reseräkningar, postgång, intern kommunikation. Du kommer även att få hjälpa till med besök och reception. Vem är du? Vi söker nu dig som vill arbeta i en bred roll på ett expansivt företag. Som person vill vi att du är duktig på att koordinera och att du trivs med att vara "spindeln i nätet". Du är en person som utstrålar energi och som kan vara företaget ansikte utåt. Det är av vikt att du kan se vad som behövs göras och att du inte är rädd för att ta tag i olika uppgifter. Du måste kunna prioritera och våga ta egna beslut. Vi ser att du är en duktig administratör och marknadsassistent som har erfarenhet av att arbeta i grafiska program såsom InDesign. Du är flytande i engelska i tal och skrift. Har du tidigare erfarenhet av elektronikbranschen är det ett stort plus. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Välkommen att söka tjänsten via ansökningslänken nedan. Då urvalsprocessen sker löpande är det av vikt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsterna så är du välkommen att kontakta Linda Grelte på Manpower i Malmö på tel. 040-660 63 38. Du vet väl om att Manpower Malmö har en Facebooksida? Här hittar du spännande information om arbetsmarknaden och lediga tjänster just nu. Du kan även ställa frågor till oss i vårt forum, vi besvarar allt så snabbt vi bara kan!
Företag: Manpower Administration
Ort: Malmö
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Marknadsassistent sökes till expansivt företag i Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Marknadsassistent sökes till expansivt företag i Malmö

Inköpsassistent sökes till företag i Lund
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Till företag i Lund söker vi en inköpsassistent. Du kommer att assistera inköparna i deras dagliga arbete. Detta är ett konsultuppdrag på heltid. Vem är du? Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som inköpsassistent. Vi vill att sedan tidigare har någon erfarenhet av att arbeta med upphandling. Då du kommer att arbeta i en internationell miljö är det av vikt att du har mycket goda kunskaper i engelska. Har du tidigare arbetat på ett internationellt företag är det ett plus. Som person vill vi att du är strukturerad, serviceinriktad och ansvarstagande. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Välkommen att söka tjänsten via ansökningslänken nedan. Då urvalsprocessen sker löpande är det av vikt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsterna så är du välkommen att kontakta Linda Grelte på Manpower i Malmö på tel. 040-660 63 38. Du vet väl om att Manpower Malmö har en Facebooksida? Här hittar du spännande information om arbetsmarknaden och lediga tjänster just nu. Du kan även ställa frågor till oss i vårt forum, vi besvarar allt så snabbt vi bara kan!
Företag: Manpower Administration
Ort: Lund
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Inköpsassistent sökes till företag i Lund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Inköpsassistent sökes till företag i Lund

Vikariat för Blå Stjärnan Remiss och Debiterings koordinator
Blå Stjärnans djursjukhus är västra Sveriges regiondjursjukhus och ligger i Göteborg. Vi erbjuder kvalificerad djursjukvård för hundar, katter och mindre sällskapsdjur, och hanterar allt från enkla åkommorna till svåra operationer. Djursjukhuset är ett helägt dotterbolag till stiftelsen Blå Stjärnan och drivs inte av vinstintresse utan av ett engagemang för djur och deras ägare. Blå Stjärnans djursjukhus har ungefär 120 medarbetare, varav ca 35 av dessa är veterinärer. Veterinärerna har specialintresse och spetskompetens inom en rad olika veterinärmedicinska ämnesområden. Blå Stjärnans djursjukhus tar årligen emot runt 30 000 djurbesök. Arbetsbeskrivning Du är en del av Remiss och Debiteringsgruppen som består av 3 personer och dina arbetsuppgifter är varierande. Du kommer att jobba med att kontrollera debiteringar och ta emot remisser från djurkliniker. Du har direkt kontakt med djurägare och remittenter. Det är din uppgift att koordinera samarbetet via mail och telefon för att boka in patienterna. I arbetsuppgifterna ingår även att svara i akuttelefonen där djurägare ringer in med akuta frågor och sjukvårdsfrågor, vilket ställer höga krav på stresshantering och djursjukvårdskunskap. Du arbetar i Blå Stjärnans affärssystem Vetvision. Vem är du? Du är lugn och trygg i dig själv då många av arbetsuppgifterna ställer höga krav på att du inger ett förtroende. Du får gärna ha erfarenhet av administrativt arbete och tycka det är roligt samt att du värdesätter noggrannhet och kvalitet i ditt arbete. Vi ser att du har hög social kompetens och tycker om att ge bra service! Vi ser gärna att du har en utbildning som djurvårdare eller motsvarande gymnasiekompetens, alternativt kan du komma från vården och är van vid en arbetsmiljö med hög aktivitetsgrad. Det är viktigt att du har god it-vana och det är mycket meritetande om du har arbetat i Vetvision. Vad kan vi erbjuda dig? Du får arbeta i ett team där stämningen är god och man har roligt på jobbet. Kommunikationen är tät och man har en bra dialog med varandra. Arbetsuppgifterna är stimulerande och omväxlande. Tjänsten är ett vikariat förlagt på heltid med ett rullande schema som består av dag och kvällspass samt var tredje helg. Tillträde är i början av december och är en rekrytering. Kontaktperson Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Frida Dire 031-61 72 84 Urvalet påbörjas vecka 41. Välkommen med din ansökan! Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Manpower Administration
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Vikariat för Blå Stjärnan Remiss och Debiterings koordinator jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikariat för Blå Stjärnan Remiss och Debiterings koordinator

VD-assistent till en bank i Danderyd
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Som VD-assistent kommer du att stötta verkställande direktören samt ledningsgruppen. I arbetsuppgifterna ingår: *Att vara proaktiv, koordinera Vd:ns kalender och ledningsgruppens agenda. *Skriva protokoll. *Hantera inkommande samtal, post och e-post åt Vd:n. *Självständigt arbeta med en del av den interna kommunikationen. *Allmän administration, koordinering och logistik. Vem är du? Du har minst två års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du skriver och talar engelska och svenska flytande. Vidare har du mycket goda datakuskaper, speciellt i Outlook och i Officepaketet (Word, Excel och Powerpoint). Meriterande om du har en akademisk examen inom ekonomi. Som person är du sammarbetsvillig och utåtriktad. Du har förmåga att ha "många bollar i luften" och att kunna prioritera. Du är snabb och effektiv men samtidigt är det viktigt att du är noggrann. Självklart har du hög integritet. Uppdraget är ett föräldrar vikariat på ett år med start i december. Du blir anställd av Manpower och uthyrd till kund. Vad kan vi erbjuda dig? Hos oss får du ett omväxlande och varierat arbete samtidigt som du har all den trygghet som en fast anställning ger. Du får möjlighet att skaffa dig erfarenheter från olika arbetsplatser och branscher samt chans att bygga upp ett stort kontaktnät. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du är välkommen att söka tjänsten via länken. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista svarsdatum. Har du frågor är du välkommen att kontakta Paola Esparza på 08-452 33 09.
Företag: Manpower Administration
Ort: Danderyd
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga VD-assistent till en bank i Danderyd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VD-assistent till en bank i Danderyd

Junior Administratör till revisionsbolag i centrala Stockholm
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Vi söker en junior administratör till en av våra kunder, ett stort internationellt revisionsbolag som har sitt kontor i centrala Stockholm. Arbetet innefattar: •Hantering av arbetsuppgifter rörande deklarationssäsongen •Ha huvudansvaret för en allmän mailbox (Outlook) dit hela avdelningen och expatriater (kunder) mailar. •Registrering/uppdatering av kunder i företagets globala webbaserade system. •Utskick av bl. a elektroniska frågeformulär. •Registrering av inkommet material. •Ta ut rapporter ur systemet samt listhantering i Excel med felsökning, uppladdning av dokument. •Allmän hantering tillsammans med övriga administrativa gruppen Tjänsten är på heltid och startar 1/11 t.o.m. 30 juni 2014. Du blir anställd av Manpower och uthyrd till kund för uppdraget. Vem är du? Du har en avslutad gymnasieutbildning, gärna inom ekonomi samt någon form av arbetslivserfarenhet inom service eller administration. Dina datorkunskaper är mycket goda, främst i Officepaketet och Excel. Du har flytande kunskaper i engelska i såväl tal som skrift. Som person är du framåt, driven, social och positiv. Du är bra på att lyssna och har lätt för att lära. Du är ansvarsfull och arbetar alltid mycket noggrant och med god struktur. Du är också mycket duktig på service och arbetar bra såväl självständigt som i samarbete med andra. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansök länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Elenore Edelbrink tfn; 08- 764 25 17. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Administration
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Junior Administratör till revisionsbolag i centrala Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior Administratör till revisionsbolag i centrala Stockholm

Expert in Influenza and other Respiratory Diseases
Job Description •Contribute to the facilitation of ECDC activities in the prevention and control of Influenza and other Respiratory Diseases; •Carry out scientific studies and consultancies on Influenza and other Respiratory Diseases •Produce scientific advice and general guidance on prevention and control of Influenza and other Respiratory Diseases You will get an employment with Manpower and work for the company which is an authority in Stockholm. The assignment is to start in October until end of December. Skills and background Professional experience/knowledge: •At least 5 years of professional experience in an expert position in the field of public health; •Degree in epidemiology, public health, clinical infectious diseases, microbiology, or other related sciences; •Proven track record and knowledge of scientific methods, including skills in performing queries and reviews of scientific literature and the application of evidence-based medicine methods; •Thorough scientific knowledge on the epidemiology and prevention of influenza and other respiratory diseases; •Proven experience in project management. Personal characteristics/interpersonal skills: •Strong inter-personal skills and ability to work well in a team; •Good organisational and managerial skills indicating a planned approach to tasks and ability to prioritise; •Ability to work under pressure and manage responsibilities; •Quality driven and service-minded; •Good command of English, both spoken and written.
Företag: Manpower Administration
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-27
Sök fler jobb liknande: lediga Expert in Influenza and other Respiratory Diseases jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Expert in Influenza and other Respiratory Diseases

Projektledare inom möten & event till American Express
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Vi söker en projektledare med erfarenhet av möten & event samt bokningssystemet Amadeus. Meetings & Events är en egen affärsenhet inom American Express som är specialister på möten, konferenser och evenemang över hela världen. De söker en projektledare till sitt kontor i Stockholm där 30 medarbetare arbetar. Som projektledare kommer du att ha ansvar för både stora och små projekt. Du kommer att arbeta med mötesplanering för företagskunder, leverantörskontakter, budgetering/kalkylering, offertskrivning, projektplanering, deltagarhantering, genomförande och ekonomisk uppföljning. Vi söker projektledare som kan arbeta på uppdrag 6 mån-1 år men även projektledare som kan tänka sig arbeta under kortare perioder, 1-3 månader. Du blir anställd av Manpower och uthyrd till kund för dessa uppdrag. Vem är du? Vi vill att du har erfarenhet av affärs- samt konferensresor och har starkt kundfokus. Du ska ha lätt att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska samt ha goda kunskaper i bokningssystemet Amadeus och Word samt Excel. Plus är om du även arbetat i ResPoint och/eller Cvent. Ett extra plus ser vi i specialistkunskaper och kompetens från hantering av events och erfarenhet av flygbokning både för grupper och individuella. Du måste ha lätt för att arbeta i team men också kunna arbeta självständigt. Som person är du mycket serviceinriktad, driven och handlingskraftig. Du har van att arbeta i projektform och möta deadlines. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansök länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Elenore Edelbrink tfn; 08- 764 25 17. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Administration
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare inom möten & event till American Express jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare inom möten & event till American Express

Key Account Coordinator till stort företag inom livsmedelsbranschen
En stor och ledande leverantör inom livsmedelsbranschen med stora och trevlig lokaler i södra Stockholms närförort söker en affärsinriktad och driven Key Account Coordinator. Du kommer tillhöra affärsområdet Kedjekunder och blir del av en organisation vars vision är att skapa den bästa säljorganisationen som driver och utvecklar affären med sina kunder. Arbetsbeskrivning Grunden i arbetet består av att administrera, driva och utveckla kunders avtalsprodukter. Det sker till stor del självständigt men även tillsammans ansvarig Key Account Manager och till viss del med våra leverantörer. Dina arbetsuppgifter innebär allt från att uppdatera befintliga produkters priser och rabatter, byta ut befintliga produkter, hitta nya produkter och ta bort produkter. Vidare kommer du att förhandla priser och rabatter med kunder och leverantörer, driva merförsäljning på befintliga kunder genom att optimera sortimentet samt arbete med kunders kampanjer när det är aktuellt. Det handlar också till viss del om att undersöka lagersaldofrågor och reda ut eventuella leveransproblem. Det kan också vara aktuellt att delta i sortimentsarbetet vid upphandlingar mot både nya och befintliga kunder. Till viss del kommer också statistik tas fram där det ibland krävs analys gällande sortimentet. All daglig kontakt med interna och externa personer och funktioner sker till stor del via telefon och mail. Generellt är det mycket detektivarbete där du spårar problem och tar fram lösningar. Ibland krävs det ganska mycket efterforskning för att kunna besvara en fråga eller lösa en utmaning då det är många olika kontaktytor och många parametrar som påverkar. Det är en mångsidig och utvecklande tjänst där man har kontakter på alla nivåer och där man kan utvecklas och skapa framgång tillsammans med resten av teamet. Du rapporterar till försäljningschefen för Kedjekunder. Du blir anställd av Manpower och uthyrd till kund för detta uppdrag som ska starta 1 december och pågår under ett föräldravikariat på 18 månader. Vem är du? För att vara framgångsrik och lyckas i rollen behöver du en eftergymnasial utbildning inom t.ex. ekonomi, marknadsföring eller försäljning. Du behöver också ha minst 2 års relevant arbetslivserfarenhet. Meriterande är kunskap om produkter från livsmedelsindustrin. Det är mycket viktigt att du är duktig på att kommunicera och administrera, men också på att analysera både statistik och förhandla priser och rabatter. Mycket goda kunskap i Excel krävs samt god kunskap i andra delar av Office-programmet är en nödvändighet. Goda kunskaper i engelska. Som person är du mycket serviceinriktad och har även gärna en bakgrund inom servicebranschen. Vidare är du bra på att arbeta självständigt med eget ansvar samt driva ditt arbete framåt på ett handlingsinriktat och kreativt sätt samt med god slutledningsförmåga. Du ser dig själv som lösningsorienterad och drivs av problem samt att hitta kvalitetsmässigt bra, effektiva och lönsamma lösningar. Ett affärsmässigt och professionellt förhållningssätt är även mycket avgörande och du har god förståelse samt anpassningsförmåga efter kundernas beteende. Du drivs av processer och att få genomföra ett arbete målinriktat från A till Ö samt har god förståelse för såväl delarna som helheten. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Elenore Edelbrink tfn; 08- 764 25 17. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Administration
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Key Account Coordinator till stort företag inom livsmedelsbranschen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Key Account Coordinator till stort företag inom livsmedelsbranschen

Office Assistant for the consulting firm Oliver Wyman
With offices in 50+ cities across 25 countries, Oliver Wyman is a leading global management consulting firm that combines deep industry knowledge with specialized expertise in strategy, operations, risk management, and organization transformation. The firm's 3,000 professionals help clients optimize their businesses, improve their operations and risk profile, and accelerate their organizational performance to seize the most attractive opportunities. Work Description We are looking to hire a highly motivated individual to provide Office Services and Support Team assistance for the Stockholm office of one of our clients, Oliver Wyman, a leading management consulting firm. The Office Assistant will provide support across the following key areas, but not limited to: Key Tasks ? Ordering, stocking and inventory management of office, kitchen and janitorial supplies. Ordering of business cards and printed stationery ? Ordering and management of entry passes ? Undertake training in office equipment and operation as necessary for other staff ? General and preventive equipment maintenance including coordination of repairs ? Daily maintenance of office space including light cleaning ensuring the office remains as a safe and productive working environment at all times liaising with contracted cleaning services as needed, and enforce the firm clean desk policy ? Assist with facilities and equipment set up for meetings and firm functions ? Work with Office Services team to ensure compliance with Health and Safety (both internal and external), Fire Safety, emergency/evacuation and security procedures ? Provide content and updates for the Stockholm intranet page ? Checking accuracy and coding of invoices prior to passing to Finance for payment. ? Assist with internal office moves and refurbishment projects as needed. Coordinating space planning process updating floor plans as needed, and coordinating any internal moves ? Run occasional errands ? Scheduling internal and external meetings, conference calls, video conferences; communicating with clients and Support Departments as appropriate ? Printing, binding and scanning of documents and presentations ? Assist with greeting clients, booking and setting up meeting rooms and organising catering ? Maintain/update current list of contacts and business activities in address book and CRM database ? Support marketing activities such as mailings, invitations, preparing materials, events ? Support local Recruiting coordinator with the scheduling of interviews and other local recruiting efforts You will get an employment with Manpower as a consultant for this assignment. The client will after a limited of time, offer an employment with them for the right person. Background? Education: At least at High School level Experience: 1-2 years of experience in a similar role or in the administrative area Technical Skills ? Good Microsoft Word, Excel, Outlook, PowerPoint skills required ? Very good written and oral Swedish and English skills Person Specification ? Experience in professional services industry preferred, but not required ? Excellent communicator both verbal and written – able to deal with people at all levels ? Ability to juggle several tasks at once, to prioritise and manage own time ? Problem solver – able to work with other teams and staff members effectively to reach a viable solution or goal ? Ability to undertake projects and produce quality and timely results ? Sense of humour ? Attention to detail and accuracy ? Flexible attitude, hard-working ? Ability to work independently ? Finally, we are looking for someone who will be committed to the company and add to the life of Oliver Wyman. Contact For question please contact Consultant Recruiter at Manpower, Elenore Edelbrink phone; 08- 764 25 17.
Företag: Manpower Administration
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-18
Sök fler jobb liknande: lediga Office Assistant for the consulting firm Oliver Wyman jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Office Assistant for the consulting firm Oliver Wyman

Projektkoordinator till uppstartprojektet av nya hotellkedjan HTL
Under eget varumärke lanserar Scandic Hotels en ny hotellkedja, HTL. Det nya hotellkonceptet bygger på bästa citylägen, till bästa pris med smarta digitala lösningar och hög designfaktor. HTL vänder sig till en ny generation resenärer. Inom fem år är planen att 20 HTL etableras i de nordiska storstäderna. Redan i maj 2014 öppnar HTL i Stockholm. Arbetsbeskrivning Vi söker omgående en erfarenhet projektkoordinator till uppstartprojektet av den nya hotellkedjan HTL. Projektet har pågått under längre tid och består av 8 projektledare som i detta skede behöver viss avlastning samt någon med den administrativa och koordinerande ådran. Rollen innefattar varierande administrativa och koordinerande arbetsuppgifter och kan variera över tid. Primärt handlar det om att hjälpa till med projektplaner samt vara den som håller samman alla olika delar och planer för att arbetet ska flyta på bästa möjliga sätt, såväl kvalitets- som tidsmässigt. Arbetet innefattar även att utreda och få en övergripande bild över alla delar, för att kunna skapa dokumentation kring projektet och underlag för framtida mallar och standardiseringar. Du kommer på flera olika sätt behöva samla in information i dialog med alla inblandade för att skapa struktur och enhetlighet. Du blir anställd av Manpower och uthyrd till kunden för detta projekt som är på heltid och ska starta omgående. Projekter löper på minst till maj då öppning av det första nya hotellet ska ske. Vem är du? Du är en erfaren projektkoordinator eller projektadministratör samt har stor kunskap av att arbeta i större projekt och självständigt där ansvara för administration samt koordinering. Du drivs av att skapa ordning i en rörlig och föränderlig miljö och brinner för att leverera hög kvalité inom deadlines. Vidare är du mycket driven som person, kan arbeta proaktivt, är bra på att förstå sammanhang och kan se såväl delar som helheten. Du är även lyhörd, har lätt för att möta olika typer av människor och deras behov samt önskemål men kan samtidigt också vara kravställare och våga kliva fram. Du kliver snabbt in i hetluften och söker den information som behövs för att slutföra arbetet. Stress hanterar du väl och du kan prioritera för att möta uppsatta mål. Dina kunskaper i Officepaketet är mycket goda. Meriterande är om du arbetat i något större projektsystem. Du hanterar svenska såväl som engelska mycket bra i tal och skrift. Mycket dokumentation sker på engelska. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta konsultrekryterare Elenore Edelbrink tfn; 08- 764 25 17. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Administration
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-18
Sök fler jobb liknande: lediga Projektkoordinator till uppstartprojektet av nya hotellkedjan HTL jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektkoordinator till uppstartprojektet av nya hotellkedjan HTL

Tender & Sales coordinator
Work Description To provide efficient support to the sales force by impeccable handling and timely submission of tenders and quotations and to support the Commercial Operations department by handling daily business tasks with a strong focus on tendermanagemant. General responsibilities include: -To provide efficient support to the sales force and the customers by impeccable handling and timely submission of tenders and quotations. -To support the Commercial Operations department by handling daily business tasks. -Support sales organisation with efficient support due to leads, sampling. -Support sales organisation with exhibition together with marketing Background? Education / Work experience -The ideal candidate will possess a certified qualification in a commercial profession and professional experience with a manufacturer or a service company -Computer literate, in particular knowledge of word processing and database packages -Basic medical / medical engineering knowledge -Excellent knowledge in swedish and english Contact For question please contact Consultant Recruiter at Manpower, Paola Esparza phone; 08-452 33 09
Företag: Manpower Administration
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-19
Sök fler jobb liknande: lediga Tender & Sales coordinator jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tender & Sales coordinator

Administratör och lageransvarig till stort företag i Sollentuna
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 60 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 70 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Vi söker omgående en administratör/lageransvarig till en av våra kunder, ett stort internationellt företag som sitter i Sollentuna norr om Stockholm. Arbetsuppgifterna innefattar: •Telefonsupport för registrering samt logistik- & lagerfrågor •Helhetsansvar för företagets inventeringsprocess inkl. koordinering, planering samt uppföljning av lagerrelaterade frågor •Backup för lagerpersonal inkluderande truckkörning, utskick av gods och ankomstkontroll av inkommande leveranser (utbildning i truck sker hos kund) •Hantering av utskick av internmedia •Enklare fastighetsrelaterade uppgifter såsom exempelvis lättare skötsel och underhåll eller hjälp vid kontorsflytt •Dagligt ansvar över huvudkontorets posthantering Du blir anställd av Manpower och uthyrd till kunden för detta uppdrag som ska starta omgående och kommer att löpa på. Tjänsten är på heltid med arbetstider mellan 07.00-16.00. Vem är du? •Gymnasieutbildning •Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande •Grundläggande kunskaper i Excel och Word •Mycket goda kunskaper i engelska och svenska •Truckkort är meriterande men ej ett krav Som person är du mycket ordningsam, noggrann och ansvarstagande. Du kan ta för dig och ta egna initiativ, trivs att arbeta i en föränderlig arbetsmiljö samt är en god problemlösare. Viktigt är att du har en god kommunikativ förmåga och kan arbeta självständigt såväl som i team, samt är mycket serviceinriktad. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta konsultrekryterare Elenore Edelbrink tfn; 08- 764 25 17. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Administration
Ort: Sollentuna
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Administratör och lageransvarig till stort företag i Sollentuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administratör och lageransvarig till stort företag i Sollentuna

Är du i början av din karriär och vill arbeta med administration?
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 60 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 70 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Hos våra kunder i Falun och Borlänge har vi sett ett ökat behov av administratörer så nu letar vi efter drivna personer inom detta tjänsteområde. Du kommer att bli anställd av oss på Manpower och arbeta som uthyrd konsult. Du kommer, exempelvis, att arbeta med följande: leverantörskontakter, protokollskrivning, uppdatering av hemsidor, kontering av fakturor, löpande bokföring samt övriga allmänna kontorssysslor. Vem är du? Du har lägst gymnasiekompetens och besitter god administrativ förmåga. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift och du har goda kunskaper i Office-paketet. Har du erfarenhet av arbete i projektform och/eller erfarenhet av löneadministration är detta meriterande. Vi ser gärna att du har körkort samt tillgång till bil. Som person är du initiativrik och du brinner för att organisera. Då du som konsult är en ambassadör för Manpower som företag är din inställning av största vikt. Du skall tycka om att prova på olika arbetsuppgifter samt tycka att det är roligt att arbeta hos olika kunder. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Vill du komplettera din ansökan med en videopresentation? Manpower söker alltid nya forum att möta kandidater i. Just nu arbetar vi med ett verktyg där du som kandidat får möjlighet att svara på ett antal frågor via video på din dator. Du kan spela in videon när det själv passar dig. För att genomföra videopresentationen följer du denna länk: https://app.interviewstream.com/manpowerTC/24bff69e4863
Företag: Manpower Administration
Ort: Borlänge
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Är du i början av din karriär och vill arbeta med administration? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du i början av din karriär och vill arbeta med administration?

Är du i början av din karriär och vill arbeta inom administration?
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 60 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 70 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Hos våra kunder i Gävle med omnejd har vi sett ett ökat behov av administratörer så nu letar vi efter drivna personer inom detta tjänsteområde. Du kommer att bli anställd av oss på Manpower och arbeta som uthyrd konsult. Du kommer, exempelvis, att arbeta med följande: leverantörskontakter, protokollskrivning, uppdatering av hemsidor, kontering av fakturor, löpande bokföring samt övriga allmänna kontorssysslor. Vem är du? Du har lägst gymnasiekompetens och besitter god administrativ förmåga. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift och du har goda kunskaper i Office-paketet. Har du erfarenhet av arbete i projektform och/eller erfarenhet av löneadministration är detta meriterande. Vi ser gärna att du har körkort samt tillgång till bil. Som person är du initiativrik och du brinner för att organisera. Då du som konsult är en ambassadör för Manpower som företag är din inställning av största vikt. Du skall tycka om att prova på olika arbetsuppgifter samt tycka att det är roligt att arbeta hos olika kunder. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Vill du komplettera din ansökan med en videopresentation? Manpower söker alltid nya forum att möta kandidater i. Just nu arbetar vi med ett verktyg där du som kandidat får möjlighet att svara på ett antal frågor via video på din dator. Du kan spela in videon när det själv passar dig. För att genomföra videopresentationen följer du denna länk: https://app.interviewstream.com/manpowerTC/24bff69e4863
Företag: Manpower Administration
Ort: Gävle
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Är du i början av din karriär och vill arbeta inom administration? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du i början av din karriär och vill arbeta inom administration?

Projektadministratör med finska till internationellt företag Upplands Väsby
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 60 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 70 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Vi söker omgående en finskatalande projektadministratör till en av våra kunder, ett stort internationellt företag i Upplands Väsby. Personen kommer att ingå i en grupp om 9 personer som stöttar hela sektor Healthcare med administration och service för projekt. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat: -Orderläggning -Fakturering i SAP -Beställa produkter till projekten -Leveransbevakning -Övriga administrativa arbetsuppgifter som kan förekomma Rollen innebär även mycket kontakt med många olika personer inom företaget "interna kunder", projektledare, controllers etc. Denna person ska stötta den finska verksamheten (all administration finns i Sverige). Alla kontrakt, kundunderlag och fakturor är på finska och infon i dessa måste man kunna ta till sig (samt att man har kontakter med Finland). Du blir anställd av Manpower och uthyrd till kund för detta uppdrag som är på heltid och startar omgående. Uppdraget beräknas pågår under 12 månader med möjlighet till förlängning. Utvecklingsmöjligheter kan finnas i bolaget för rätt person. Vem är du? -Flytande finska och engelska i tal och skrift -Ekonomisk utbildning på minst gymnasienivå, gärna eftergymnasial med inriktning ekonom -Någon form av administrativ arbetslivserfarenhet. -Goda Excelkunskaper. -SAP erfarenhet är ett plus, men inget krav. Personliga egenskaper: -Positiv inställning och bra kommunikationsförmåga. -Noggrann -Prestigelös -Skinn på näsan, måste kunna hantera de interna kunderna -Rakryggad, måste ex kunna säga nej till överordnade -Viktigt att kunna hantera förändringar. Inget projekt är det andra likt. -Måste våga fråga och ta hjälp. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansök länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Elenore Edelbrink tfn; 08- 764 25 17. Välkommen med din ansökan.
Företag: Manpower Administration
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Projektadministratör med finska till internationellt företag Upplands Väsby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektadministratör med finska till internationellt företag Upplands Väsby

Visum- och kundservicehandäggare till företag i centrala Stockholm
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 60 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 70 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Vi söker dig som vill arbeta som visum- och kundservicehandläggare hos en av våra kunder, ett företag som har sitt kontor i centrala Stockholm. I rollen kommer du att ansvara för hantering av visumansökningar från företag. Arbetet innefattar kontakt och ansvar för ambassader, mottagande och hantering av visumansökningar samt övriga dokument kring detta, ta emot frågeställningar via telefon och mail från kunder samt dagliga besök hos ambassaderna för överlämning av dokument. Du blir anställd av Manpower och uthyrd till kunden. Uppdraget startar omgående, är på heltid och kommer att löpa på. Vem är du? Vi ser att du har någon form av administrativ erfarenhet från kundtjänst, handläggning eller dylikt. Du har goda datorkunskaper och lätt för att lära nya program. Ett krav är att du har mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift, ryska är meriterande. Det är även mycket meriterande med körkort. Som person är du noggrann och strukturerad, bra på sortering och dokumenthantering, ansvarstagande samt effektiv. Du har även en mycket hög servicenivå, är bra på att hantera stress, är bra på att bemöta människor samt arbetar bra i såväl grupp som självständigt eftersom både och förekommer konstant. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansök länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Elenore Edelbrink tfn; 08- 764 25 17. Välkommen med din ansökan.
Företag: Manpower Administration
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga Visum- och kundservicehandäggare till företag i centrala Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Visum- och kundservicehandäggare till företag i centrala Stockholm


Sök lediga jobb Manpower Administration

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se