Manpower Ekonomi jobb - lediga jobb

Manpower Ekonomi jobb Manpower Ekonomi jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Manpower Ekonomi. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Manpower Ekonomi. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Quadriga Svenska AB söker en prestigelös ekonomiassistent/säljsupport- Sollentuna

 2. Engagerad och driven ekonom till kundreskontra- Täby

 3. Ekonomiassistent/utbildningsadministratör sökes på 75%- Stockholm

 4. Ekonomiadministratör sökes till vår uthyrningsverksamhet- Stockholm

 5. Team Member General Accounting & Closing- Stockholm

 6. Preem anställer engagerad ekonom- Stockholm

 7. Ekonomiassistent till kund i Ängelholm- Ängelholm

 8. Ekonomiassistent till Bring Norden AB sökes omgående- Helsingborg

 9. Ekonomiassistent- Helsingborg

 10. Ekonom till globalt företag i Sollentuna- Sollentuna

 11. Engagerad gymnasieekonom med lite erfarenhet- Stockholm

 12. Ekonom till leverantörsreskontran sökes till spännande företag i söderort- Stockholm

 13. Manpower söker ekonomiassistent- Sölvesborg

 14. Ekonomiassistent på 50%- Helsingborg

 15. Ekonom sökes till längre uppdrag inom bilbranschen- Stockholm

 16. Faktureringsassistent- Helsingborg

 17. Tysktalande ekonomiassistent sökes omgående- Helsingborg

 18. Civilekonom med erfarenhet till internationellt telecombolag i Kista- Stockholm

 19. Ekonomiassistent med erfarenhet av leverantörsreskontra- Göteborg

 20. Är du en teamplayer och intresserad av reseräkningar?- Stockholm

 21. Junior ekonomiadministratör sökes till stort företag i Kista- Stockholm

 22. Ekonomiassistent/löneadministratör- Umeå

 23. Dansktalande student sökes till junior roll som ekonomiasstsent- Solna

 24. Välrenommerad kommunikationsbyrå anställer engagerad ekonomiassistent- Stockholm

 25. Erfaren löneadministratör sökes för kortare uppdrag- Halmstad

 26. Ekonomiassistent på deltid till en av våra kunder i Johanneshov- Stockholm

 27. Driven och affärsinriktad redovisningsekonom- Göteborg

 28. Ekonomiassistent till Manpowers konsultnätverk- Göteborg

 29. Tysktalande ekonomiassistent sökes omgående- Helsingborg

 30. Ekonomiassistent- Skellefteå

 31. Financial Assistant for an Authority in Solna- Solna

 32. Ekonomiassistent- Umeå

 33. Ekonomiassistent/kontorsassistent till investmentbolaget Cordea Savills- Stockholm

 34. Finsktalande ekonomiassistent sökes omgående- Varberg

 35. Kvalificerad ekonomiassistent sökes till kund i söderort- Stockholm

 36. Financial Assistant for an Authority in Solna- Stockholm

 37. Ekonomiassistent- Västerås

 38. Uppdrag inom kundreskontra till kund i Järfälla med start omgående- Järfälla

 39. Kvalificerad ekonomiassistent till kund i Bergshamra sökes omgående- Solna

 40. Vår kund inom träning och hälsa expanderar och behöver en ekonomiassistent- Stockholm


Mer beskrivning

Quadriga Svenska AB söker en prestigelös ekonomiassistent/säljsupport
Quadriga is the single partner to the global hospitality industry, integrating TV and Mobile communications platforms, Internet, Network and Multi Media solutions to deliver operational efficiencies and new revenue opportunities, enabling customers to better compete in an interactive, interconnected and globally accessible world. Quadriga has over 30 years experience serving the hospitality sector, supporting 345,000 guest rooms and is the number 1 in Europe and the number 2 globally. The company has unrivalled expertise and over 10 years experience in managing hotel networks, Internet provision and digital IP systems, with over 120,000 Internet rooms. Read more on www.quadriga.co Arbetsbeskrivning Som ekonomiassistent på Quadriga ansvarar du för all administration inom leverantörs- och kundreskontran samt viss övrig kontorsadministration. Detta innebär registrering och kontering av fakturor, kundfakturering, avstämning av relaterade konton samt även hantering av rikskuponger, reseräkningar och handkassa. I tjänsten ingår även ett ansvar för säljsupport genom administration i företagets CRM-system där du ansvarar för uppdatering och införande av kundordrar samt bistå Försäljningschefen i det dagliga arbetet. Du kommer också ansvara för kontorsadministrationen genom allt från posthantering och inköp av kontorsmaterial till att boka resor och hotellvistelser. Arbetsplats är Sollentuna. Vem är du? Du har några års relevant arbetslivserfarenhet med kunskap om arbetsuppgifterna beskrivna ovan. Du är i början av din karriär och ser nästa tjänst som ett tydligt steg i din karriär och personliga utveckling. Arbetet kräver såväl flytande svenska som engelska, och det är meriterande om du har jobbat i en internationell miljö förut. Som person är du självgående, initiativtagande, noggrann, positiv och social. Du organiserar effektivt din egen tid, löser problem och agerar med ödmjukt självförtroende när du stödjer kollegor, möter deadlines och tar egna initiativ. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Då urvalet kommer att ske löpande är det viktigt att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Fredrik Sjöberg via telefon: 08-739 29 59.Urval sker löpande men pga. semestertider kommer intervjuer att ske först i augusti.
Företag: Manpower Ekonomi
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Quadriga Svenska AB söker en prestigelös ekonomiassistent/säljsupport jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Quadriga Svenska AB söker en prestigelös ekonomiassistent/säljsupport

Engagerad och driven ekonom till kundreskontra
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Nu söker vi en ekonomiassistent för uppdrag hos en av våra kunder i Täby. Arbetet är på heltid med start omgående eller senast v 31. Du kommer arbeta med kundreskontra och arbetsuppgifterna kommer bestå av inkassohantering, påminnelser, avstämningar samt att registrera inkommande kundinbetalningar. En annan del av arbetet är att göra kreditbedömningar av kunder enligt färdiga bestämmelser. Vidare kommer du att vara behjälplig vid bokslut samt hantera avstämningar av kassan från företagets verkstäder. Detta är ett uppdrag inom vår uthyrningsverksamhet och du anställs som konsult hos Manpower. För rätt person kan det finnas möjlighet till anställning direkt hos kunden. Vem är du? Nu söker vi dig som är lägst gymnasieekonom samt med några års erfarenhet från reskontra. Det är meriterande om du har erfarenhet av Navision sedan tidigare eller annat stort affärssystem. Du har goda kunskaper i Excel samt övriga Office-paketet. Har du tidigare varit med om att byta tex inkassoleverantör eller införa e-fakturor ses det som positivt i tjänsten. Som person är du driven och trivs med att arbeta i grupp. Du har lätt för att se förbättringsområden och kommer med egna idéer. Eftersom tjänsten innebär mycket kontakter både internt och extern är du kommunikativ och serviceminded. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Är du personen vi söker är du välkommen att söka tjänsten via länken nedan. Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Cecilia Nisser på telefon 08-452 33 62.
Företag: Manpower Ekonomi
Ort: Täby
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Engagerad och driven ekonom till kundreskontra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Engagerad och driven ekonom till kundreskontra

Ekonomiassistent/utbildningsadministratör sökes på 75%
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Till en av våra kunder på Södermalm söker vi nu en ekonomiassistent/utbildningsadministratör på 75%. Detta är ett konsultuppdrag som beräknas starta i mitten av augusti och löpa tillsvidare. Vår kund är en stiftelse som är verksamt inom utbildningssektorn. Under lov-perioder håller kontoret stängt vilket innebär att även du är ledig i samband med detta. I denna roll kommer du att arbeta med både ekonomi och utbildningsadministration. Du ansvarar för leverantörsreskontran innefattande att stämpla, kontera och scanna leverantörsfakturor samt att göra betalningar. Inom kundreskontran sköter du fakturering, bokföring av inbetalningar och hantering av påminnelser, krav och återbetalningsplaner. Du kommer även att göra avstämningar, viss periodisering samt ansvara för handkassan. Rollen innebär också utbildningsadministration i form av annonsering, ta hand om ansökningar och intresseanmälningar, lokalbokning, beställning av kursmaterial, sammanställning av enkätsvar samt att avlasta lärarna med olika former av administrativa uppgifter. Inom ramen för tjänsten kommer du även att vara behjälplig med beställning av kontorsmaterial, posthantering, arkivering, kopiering samt ta emot telefonsamtal och hantera e-post inkorgen. Du är även ansvarig för att se till att lokalerna är i gott skick. Vem är du? För att lyckas i tjänsten har du en bred erfarenhet av kund- och leverantörsreskontra, gärna från ett mindre företag. Du är van vid att arbeta med olika typer av administration och har ett kontinuerligt effektivitetstänk i hur du utför processer. Du trivs med att arbeta självständigt och serviceinriktat och är van vid att fungera som spindeln i nätet. Det är också viktigt att du är prestigelös och trygg i din person samt att du är flexibel, noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Är du personen vi söker är du välkommen att söka tjänsten via länken nedan. Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. För mer information om tjänsten kontakta Mia Asplund på Manpower på tel: 08 736 28 73 under vecka 30.
Företag: Manpower Ekonomi
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent/utbildningsadministratör sökes på 75% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent/utbildningsadministratör sökes på 75%

Ekonomiadministratör sökes till vår uthyrningsverksamhet
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Till en av våra kunder i Kista söker vi nu dig som vill arbeta som ekonomiadministratör. Uppdraget beräknas starta i augusti och pågå tillsvidare. Tjänsten är på 100%. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta kontering av leverantörsfakturor, fakturering, utredningar av fakturor samt administration rörande avtal. Vem är du? Nu söker vi dig som är gymnasieekonom och som trivs med att arbeta i en roll med både ekonomi och administration. Du har sedan tidigare arbetat något år i en administrativ tjänst som till viss del innefattat ekonomirelaterade arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper i Officepaktet och behärskar engelska. Som person är du positiv, driven och målinriktad och trivs i en organisation med högt tempo och där du förväntas ta egna initiativ. För att passa i denna roll är det också viktigt att du är analytisk, flexibel och kommunikativ. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Är du personen vi söker är du välkommen att söka tjänsten via länken nedan. Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Mia Asplund på telefon 08-736 28 73.
Företag: Manpower Ekonomi
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-13
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiadministratör sökes till vår uthyrningsverksamhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiadministratör sökes till vår uthyrningsverksamhet

Team Member General Accounting & Closing
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Work description You will work in an international organization, where they take pride in delivering high quality services in a changing and challenging environment. As a member in the General Accounting & Closing team you will work in a service minded, mobile and flexible team that works pro-actively and always takes responsibility. o Handle and follow up on GL accounting, Fixed Asset accounting, Inventory accounting, Salary accounting and reconcile ledger to G/L o Plan, prepare and execute closing activities according to the Generic Closing Schedule o Be end responsible for the General Accounting & Closing process Prepare material asked by external auditors o Execute SOX key controls according to work instructions This position is located in Kista. Who are you? You are a service minded, self-driven and structured team player. You work pro-actively and you always take responsibility. You put focus on achieving results on time and with quality. You have excellent social skills, ability to communicate and to build and maintain a contact network. You have good skills in both Swedish and English in conversation and writing. You will also have: o Bachelor of Business Administration o Good knowledge of Accounting & Reporting o Good knowledge of Excel, SAP is qualifying We prefer to have your application in Swedish. If you have questions don’t hesitate to contact us: sara.rova@manpower.se, Cecilia.akerlind@manpower.se
Företag: Manpower Ekonomi
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-07
Sök fler jobb liknande: lediga Team Member General Accounting & Closing jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Team Member General Accounting & Closing

Preem anställer engagerad ekonom
Preem är Sveriges största drivmedelsbolag med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa. Preems verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Preem förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Preem har ett rikstäckande servicenät med över 600 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 200 anställda varav 900 arbetar vid raffinaderierna. Tillsammans med personal hos återförsäljare och partners är vi över 3 000 medarbetare som möter kunderna under Preems varumärke. För helåret 2012 var Preems omsättning 115 miljarder SEK. Preem söker en medarbetare till Fakturering inom affärsområdet Varuförsörjning. Du kommer att ingå i en grupp som består av 9 personer och rapportera till chefen för Backoffice. Det är en heltidstjänst med placering vid huvudkontoret i Stockholm. Affärsområdet Varuförsörjning ansvarar för affärsverksamheten knuten till Preems två oljeraffinaderier och depåsystem. Försäljning uppgår till stora belopp och kredittiderna är korta, något som ställer höga kvalitets- och effektivitetskrav på processen från affär till betalning. En central uppgift för Faktureringen är att säkerställa att våra kunder erhåller korrekta fakturor i rätt tid samt att fakturorna betalas i tid. Arbetet liknar inte en traditionell reskontra, utan du kommer i hög grad vara involverad i affärsverksamheten genom att på daglig basis arbeta tillsammans med traders och leveranskoordinatorer. Du kommer också ha ett nära samarbete med vår finansavdelning då vi har ett tydligt fokus på likviditetsplanering och kassaflöde. På sikt kommer du också att få arbetsuppgifter kopplade till Backoffice för derivataffärer. Arbetsbeskrivning Som ekonom på Faktureringen ingår det bland dina arbetsuppgifter att sköta faktureringen av fartygslaster och överpumpningar till internationella spot- och kontraktskunder. Vidare är det du som säkerställer att avtalade kontrakt följs, bl.a. genom att kontrollera volymer, priser samt leverans- och betalningsvillkor. Du kommer att vara den som kontrollerar att fakturor upprättas enligt gällande lagar och regler för moms och punktskatt samt sköta påminnelse- och räntefakturahantering. I rollen ingår också att bevaka inbetalningar samt säkerställa daglig dialog med finansavdelningen för att möjliggöra god likviditetsplanering. Kundkontakt - ofta med internationella kunder - är en återkommande del i arbetet. Vem är du? För att passa för - och trivas på - tjänsten bör du vara som lägst gymnasieekonomi och därefter ha några års relevant arbetslivserfarenhet från en ekonomifunktion – gärna innefattandes reskontraarbete. Som person är du noggrann, strukturerad och ansvarsfull. Du är engagerad och stimuleras av att ta initiativ samt har en positiv attityd och inställning. Flexibilitet, servicekänsla, siffersinne och god kommunikativ förmåga är andra viktiga egenskaper. Du har förmåga att skapa dig en helhetsförståelse för processer och är ansvarstagande med vilja att leverera kvalitet inom utsatt tid. För dig är det viktigt att vara en ambassadör för din arbetsgivare och du bidrar, med ditt positiva och utåtriktade sätt, till den goda stämningen på kontoret. Våra kunder finns framförallt internationellt varför du behöver mycket goda kunskaper i engelska. Vi förutsätter att du är bekväm i bruket av MS Office. Kontaktperson Tjänsten söks via ansökningslänken nedan. För mer information om jobbet är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Helena Soläng på Manpower, via telefon: 08-736 28 72. Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Ekonomi
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-07
Sök fler jobb liknande: lediga Preem anställer engagerad ekonom jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Preem anställer engagerad ekonom

Ekonomiassistent till kund i Ängelholm
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Till en kund i norra Ängelholm söker vi nu en erfaren ekonomiassistent på 100 % Uppdraget startar 5 augusti och löper på minst oktober ut. I rollen ingår varierande arbetsuppgifter inom ekonomi: -Inscanning av leverantörsfakturor i OptoSweden -Fakturering -Kontakt med kund / leverantörer -Kontakt med interna kollegor runt om i världen (engelska) -Betalning av leverantörsfakturor -Övriga administrativa uppgifter Vem är du? Du har gymnasieutbildning med ekonomisk inriktning och har arbetat med ekonomi. Du har goda kunskaper i svenska och Officepaketet. Som person är det viktigt att du har social kompetens, är serviceinriktad, pedagogisk och kommunikativ, då du kommer att ha kontakt med våra kunder samt leverantörer. Du har helhetssyn och är självgående. Vidare är du mycket noggrann, stresstålig och analytisk. Har du tidigare jobbat i Axapta eller Concorde så är det väldigt meriterande. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Är du personen vi söker är du välkommen att söka tjänsten via länken nedan. Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. För mer information om tjänsten kontakta Dino Elezovic på 042-371631 under vecka 27 & 28 eller Ulrika Demm på tel 042-371647 under vecka 29. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Ekonomi
Ort: Ängelholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent till kund i Ängelholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent till kund i Ängelholm

Ekonomiassistent till Bring Norden AB sökes omgående
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Nu söker vi dig som har erfarenhet av att jobba med stora flöden inom reskontra till Bring Norden AB:s leverantörsreskontraavdelning. Bring Norden är ett internationellt företag som finns beläget i södra Helsingborg och för rätt person finns goda möjligheter till anställning hos kunden. Inledningsvis kommer du att vara anställd av Manpower och hyras ut till Bring Norden. Uppdraget är på heltid, startar den 15 juli och pågår minst året ut. Arbetsuppgifterna kommer huvudsakligen innefatta skanning, verifering och tolkning av fakturor samt underhåll av leverantörsregister och utbetalningar. Du kommer att jobba i en grupp som totalt består av sex personer. Vem är du? Nu söker vi dig som drivs av att jobba på ett företag med högt tempo och stort kundfokus. Du har ett par års erfarenhet av leverantörreskontra från ett större företag. Har du tidigare jobbat i Navision och BasWare så är det väldigt meriterande. Du har vana av att arbeta med Excel och behärskar engelska i tal och skrift. Som person är du drivande och positiv. Ditt arbetssätt präglas av noggrannhet och struktur och du trivs med att jobba i grupp och samarbeta. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Att arbeta på Manpower ger dig möjlighet att öka din erfarenhet och kompetens. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Är du personen vi söker är du välkommen att söka tjänsten via länken nedan. Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Dino Elezovic på telefon 042-371631.
Företag: Manpower Ekonomi
Ort: Helsingborg
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent till Bring Norden AB sökes omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent till Bring Norden AB sökes omgående

Ekonomiassistent
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Till uppdrag hos kund söker vi en ekonomiassistent. I arbetsuppgifterna ingår: - Ankomstregistrering av leverantörsfakturor - Avprickning av levarantörsfakturor - Hantering av inbetalningar - Fakturering - Avstämning av bland annat kund- och leverantörsreskontra - Posthantering Tjänsten är på heltid och placeringsort är Helsingborg. Vem är du? Du har erfarenhet av av att ha arbetat som ekonomiasistent med liknande arbetsuppgifter. Som person är du stresstålig, och kan hålla många bollar i luften samtidigt. Du är service-minded, och gillar ordning och reda. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. God datavana, och gärna erfarenhet av något affärssystem. Vad kan vi erbjuda dig? ) Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Välkommen att söka tjänsten via ansökningslänken nedan. Då urvalsprocessen sker löpande är det av vikt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Eva Willman på 042-371634 eller Ulrika Demm på 042-371647.
Företag: Manpower Ekonomi
Ort: Helsingborg
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent jobb, Ekonomiassistent Helsingborg, Ekonomiassistent Manpower Ekonomi
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent

Ekonom till globalt företag i Sollentuna
Till en av våra kunder i Sollentuna söker vi nu en ekonom som ska ansvara för leverantörsreskontran. Du rapporterar till redovisningschefen och ingår i en grupp på totalt 7 personer. Vår kund är ett stort globalt företag som är en av de marknadsledande inom sin bransch. Företaget har drygt 37000 anställda i världen varav drygt 900 i Sverige och finns representerade i över 50 länder. Arbetsbeskrivning Du kommer att vara huvudansvarig för leverantörsreskontran som är outsourcad till ett shared service center i Bratislava. Detta innebär att du fungerar som kontaktperson vid frågor om konteringar och attester samt ansvarar för uppdateringar av attestanter. Du ansvarar även för leverantörsbetalningar, påminnelser, avstämningar, bokföring av banktransaktioner samt periodiseringar av leverantörsfakturor. I denna roll kommer du även att hålla utbildningar för nya användare (attestanter) via telefonmöten ungefär 4 gånger per år. Detta är ett uppdrag inom vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du blir anställd som konsult av Manpower. Uppdraget beräknas starta omgående och pågå till september 2014. Vem är du? Nu söker vi dig som har några års erfarenhet av leverantörsreskontra i en stor organisation. Du har en god förståelse för bokföring och har ett analytiskt tänk. Vidare har du goda kunskaper i Excel och vi ser gärna att du har erfarenhet av SAP eller annat stort affärssystem. Det är också viktigt att du har goda engelskakunskaper då du i denna roll kommer att ha löpande kontakt med service centret i Bratislava. Som person är du glad och positiv och har lätt för att lära. Du är noggrann och effektiv i ditt arbetssätt och du känner dig trygg i din kompetens. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Är du personen vi söker är du välkommen att söka tjänsten via länken nedan. Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Agneta Lund på telefon 08- 7362874 eller Cecilia Åkerlind Nisser 08-452 33 62. Välkommen in med din ansökan!
Företag: Manpower Ekonomi
Ort: Sollentuna
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonom till globalt företag i Sollentuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonom till globalt företag i Sollentuna

Engagerad gymnasieekonom med lite erfarenhet
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Nu söker vi dig, som är en driven gymnasieekonom, med erfarenhet av reskontraarbete. Du anställs som konsult av Manpower och arbetar ute på uppdrag hos våra kunder. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta kund- och/eller leverantörsreskontra, betalningar, avstämningar samt övrigt förekommande uppgifter på en ekonomiavdelning. Vem är du? Du är gymnasieekonom eller motsvarande och har erfarenhet av kund- och/eller leverantörsreskontra. Du har goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift och behärskar Officepaketet, specifikt Excel. För att trivas som konsult inom vår uthyrningsverksamhet är det viktigt att du är serviceinriktad, motiveras av nya utmaningar och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Vidare är du noggrann och har en känsla för struktur och ordning. Vad kan vi erbjuda dig? Vi hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Om du vill veta mer om vad konsultrollen innebär är du välkommen att ringa Cecilia Åkerlind Nisser på telefon 08-4523362. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Ekonomi
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Engagerad gymnasieekonom med lite erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Engagerad gymnasieekonom med lite erfarenhet

Ekonom till leverantörsreskontran sökes till spännande företag i söderort
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning I rollen som ekonom kommer du i huvudsak att arbeta med inriktning mot leverantörsreskontra. Vidare kommer du också att avlasta andra delar av ekonomiavdelningen vid behov. Följande arbetsuppgifter ingår i tjänsten: •Skanning och hantering av leverantörsfakturor. Organisationen konterar själva sina leverantörsfakturor men den här personen ska fungera som ett stöd samt kontrollfunktion. •Leverantörsbetalningar både svenska och utländska. •Löpande redovisning. •Avstämningar. •Delaktighet i bokslut. Du kommer att vara en del av trivsamt team på fem personer där du har huvudansvaret för leverantörsreskontran. Det innebär att du arbetar i en bred roll med leverantörsreskontran samt med löpande bokföring och avstämningar. Detta är ett konsultuppdrag via Manpower. Vår kund sitter i Tumba och uppdraget förväntas pågå till årsskiftet. Arbetstiderna är kontorstid, heltid. Vem är du? Du har ca 3-5 års erfarenhet av att arbeta med leverantörsreskontra och avstämningar, gärna från större bolag. Vidare har du en utbildning inom företagsekonomi eller motsvarande. Du har god förståelse för redovisning och har möjlighet att se dina arbetsuppgifter i ett större perspektiv. Som person är du flexibel, noggrann och en teamplayer. Då tjänsten innehåller en del kontakter är du en god kommunikatör och bra på att etablera och upprätthålla goda relationer både internt och externt. Vi ser vidare att du talar och skriver engelska på en bra nivå. Meriterande är om du sedan tidigare har arbetat i SAP och Basware. För att lyckas i tjänsten är du självgående, driven och tar egna initiativ. Du har också lätt att anpassa dig till olika situationer. Vad kan vi erbjuda dig? Låt Manpower öppna dörrarna till ditt drömföretag. Vi samarbetar med många av Sveriges populäraste företag – både svenska och internationella - och kan erbjuda jobb inom de flesta branscher och på alla nivåer. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker ovan nämnda tjänst via ansökningslänken. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att annonsen kan komma att stängas innan sista ansökningsdag. Vid frågor är du välkommen att ringa Cecilia Åkerlind Nisser på telefon 08-4523362.
Företag: Manpower Ekonomi
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonom till leverantörsreskontran sökes till spännande företag i söderort jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonom till leverantörsreskontran sökes till spännande företag i söderort

Manpower söker ekonomiassistent
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Manpower söker en ekonomiassistent med inriktning ordermottagning till vår uthyrningsverksamhet. Telefonen och datorn är dina arbetsredskap. Tjänstens arbetsuppgifter innefattar bl. a sedvanliga ekonomisysslor, ordermottagning och allmänna administrativa sysslor. Vem är du? Ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare är ett krav. Vidare har du lätt för att anpassa dig till nya miljöer. För att trivas med tjänsten bör du vara självständig, strukturerad och trivas med att vara "spindeln i nätet". Du har goda grundläggande kunskaper i ekonomi. Erfarenhet av Agresso, Movex eller SAP är meriterande. Du har mycket god datorvana och arbetar självständigt i Office-paketets alla program. Givetvis behärskar du svenska och engelska i tal och skrift väl. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. För mer information om jobbet är du välkommen att kontakta Camilla Svensson, mail: camilla.svensson@manpower.se, telefon: 0455-30 27 82. Urval och intervjuer sker löpande och vi tar endast emot ansökningar via registrerat cv på www.manpower.se.
Företag: Manpower Ekonomi
Ort: Sölvesborg
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Manpower söker ekonomiassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Manpower söker ekonomiassistent

Ekonomiassistent på 50%
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning För ett ca fyra månader långt uppdrag söker Manpower en ekonomiassistent på 50%. Du ska arbeta med leverantörsreskontra och kontroll av fakturor mot inköpsorder. Placeringsort är Åstorp. Vem är du? Du bör ha lägst gymnasiekompetens och gärna några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Som person är du noggrann, strukturerad och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift, och du har god datavana. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Välkommen att söka tjänsten via ansökningslänken nedan. Då urvalsprocessen sker löpande är det av vikt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Eva Willman på 042-371634.
Företag: Manpower Ekonomi
Ort: Helsingborg
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent på 50% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent på 50%

Ekonom sökes till längre uppdrag inom bilbranschen
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Till en av våra kunder i Kista söker vi nu en ekonom. Du kommer huvudsakligen att arbeta med kund- och leverantörsreskontra samt med bankavstämningar. I rollen kommer du även delta i arbetet med månadsbokslut och övrigt förekommande arbetsuppgifter på ekonomiavdelningen. Uppdraget startar omgående och kommer att pågå till augusti 2014. För rätt person kan det finnas möjlighet till fast anställning och vidareutveckling hos kunden. Vem är du? Vi söker dig med bred erfarenhet från kund- och leverantörsreskontra och som vill fortsätta arbeta och utvecklas inom detta område. Du brinner för redovisning och trivs med att arbeta med rutinuppgifter men har även lätt för att sätta dig in i mer komplicerade arbetsuppgifter. Som person är du strukturerad och noggrann, du tar eget ansvar och är lugn och trygg i dig själv. Vidare har du en social förmåga och en egen drivkraft. Det är en förutsättning att du sedan tidigare har arbetat i SAP eller liknande stort affärssystem. Du har använt dig av Excel i ditt dagliga arbete och behärskar engelska i både tal och skrift. Vad kan vi erbjuda dig? Vi hjälper dig att utvecklas inom din yrkesroll, att genom varierande uppdrag bygga på din kunskap och skaffa ett stort kontaktnät. På detta sätt kan du få mycket erfarenhet på relativt kort tid. Vi tillämpar kollektivavtal. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via länken nedan. Har du frågor är du välkommen att kontakta Mia Asplund på Manpower på telefonnummer 08-736 28 73. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Ekonomi
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonom sökes till längre uppdrag inom bilbranschen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonom sökes till längre uppdrag inom bilbranschen

Faktureringsassistent
Nordvästra Skånes Vatten och Avlopp AB (NSVA) är Skånes näst största VA-organisation med spetskompetens inom ett brett spektra av VA-tjänster. Vi ansvarar för att leverera dricksvatten, ta hand om dagvatten och rena spillvatten i ägarkommunerna Bjuv, Båstad, Helsingborg, Landskrona, Svalöv och Åstorp. Vårt arbete präglas av värdeorden kompetens, ansvar och arbetsglädje. Samtliga som jobbar på NSVA vet att vi har ett av de viktigaste jobben som finns. För vad kan vara viktigare än att se till att vi alltid har rent vatten? NSVA – Rent vatten. Ett jobb för livet. Arbetsbeskrivning NSVA söker en faktureringsassistent till kontoret i Helsingborg. NSVA har successivt tagit över faktureringen av VA-avgifter och sköter det idag för fyra av sex kundkommuner. Faktureringsfunktionen kommer fortsätta att utvecklas och ingår from kommande årsskifte i en nybildad avdelning för Kundnära tjänster. Tjänsten som faktureringsassistent innebär att du arbetar i ett team med idag ytterligare två personer som huvudsakligen ansvarar för fakturering av brukningsavgifter för Vatten och Avlopp. Vidare kommer du att ha ansvar för ägarbyte, registrera nya abonnemang, påminnelser samt inbetalningar. Kundkontakt på telefon kommer att vara en stor del av din vardag vilket innebär att du får svara på frågor från NSVA:s kunder. Vem är du? Vi söker dig som är minst gymnasieekonom och har du dessutom erfarenhet av liknande arbetsuppgifter ser vi detta som meriterande. Du är en duktig administratör, har god datorvana samt har ett bra siffersinne. Du arbetar lika bra självständigt som i grupp och är mycket serviceinriktad. Tjänsten innehåller en hel del externa kontakter och vi sätter stort värde på att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. NSVA använder faktureringssystem EDP Future. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Kontaktperson I denna rekrytering samarbetar NSVA med Manpower AB. Tjänsten söker du via ansökningslänken nedan. Var noga med att bifoga ditt CV samt ett riktat ansökningsbrev där du lyfter fram varför detta arbete tilltalar dig samt hur du matchar arbetsbeskrivningen i annonsen. Intervjuer och urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Manpower, Charlotte Åvall charlotte.avall@manpower.se
Företag: Manpower Ekonomi
Ort: Helsingborg
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Faktureringsassistent jobb, Faktureringsassistent Helsingborg, Faktureringsassistent Manpower Ekonomi
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Faktureringsassistent

Tysktalande ekonomiassistent sökes omgående
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Nu söker vi två tysktalande ekonomiassistenter som har erfarenhet av att jobba med stora flöden inom reskontra till en kund i södra Helsingborg. Kunden är ett internationellt företag som finns beläget i södra Helsingborg och för rätt person finns goda möjligheter till anställning hos kunden. Inledningsvis kommer du att vara anställd av Manpower och hyras ut till kunden. Uppdraget är på heltid, startar omgående och pågår minst året ut. Du kommer att jobba i en grupp som totalt består av tre personer. Vem är du? Nu söker vi dig som drivs av att jobba på ett företag med högt tempo och stort kundfokus. Du har ett par års erfarenhet av kund- och leverantörreskontra från ett större företag. Har du tidigare jobbat i Raindance så är det väldigt meriterande. Du har vana av att arbeta med Excel och behärskar engelska i tal och skrift. Det är ett absolut krav att du talar flytande tyska. Som person är du drivande och positiv. Ditt arbetssätt präglas av noggrannhet och struktur och du trivs med att jobba i grupp och samarbeta. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Att arbeta på Manpower ger dig möjlighet att öka din erfarenhet och kompetens. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Är du personen vi söker är du välkommen att söka tjänsten via länken nedan. Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Dino Elezovic på telefon 042-371631.
Företag: Manpower Ekonomi
Ort: Helsingborg
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Tysktalande ekonomiassistent sökes omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tysktalande ekonomiassistent sökes omgående

Civilekonom med erfarenhet till internationellt telecombolag i Kista
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Till ett uthyrningsuppdrag till en av våra kunder, ett internationellt bolag inom telecombranschen, söker vi nu en civilekonom. I tjänsten kommer du bland annat registrera kundinbetalningar, sköta bokföring och avstämningar samt göra bokningar av valutaaffärer. Vidare är behjälplig med bokslutsarbetet varje månad. Du kommer att ha ett nära sammarbete med kundreskontran. Vem är du? Vi söker dig som är civilekonom gärna med redovisning som inriktning. Vidare har du minst 2 års erfarenhet av ekonomiskt arbete och har god förståelse för balans och resultaträkning. Både din svenska och engelska är bra både i tal och skrift. Vidare är du mycket van datoranvändare samt känner dig trygg att arbeta i Excel, bra är om du sedan tidigare har arbetat i SAP. Har du erfarenhet av kundreskontra ses även det som meriterande för tjänsten. Som person är du en social, driven och strukturerad. Du tycker om att arbeta i team med en utpräglad servicekänsla. Du är noggrann, ansvarsfull och resultatinriktad. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker detta uppdrag genom att klicka på ansökningslänken nedan. Vi gör löpande urval. Detta innebär att annonsen kan komma att stängas innan sista ansökningsdag, så vänligen ansök så fort som möjligt. För övriga frågor är du välkommen att kontakta Cecilia Åkerlind Nisser på 08-452 33 62. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Ekonomi
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Civilekonom med erfarenhet till internationellt telecombolag i Kista jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Civilekonom med erfarenhet till internationellt telecombolag i Kista

Ekonomiassistent med erfarenhet av leverantörsreskontra
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning För vår uthyrningsverksamhet letar vi nu efter en ekonomiassistent med minst tre års erfarenhet. Du kommer att, självständigt, utföra arbetsuppgifter gällande leverantörsreskontran såsom scanning av leverantörsfakturor, verifiering av leverantörsfakturor, matchning mot inköpsorder och slutkontering. Arbetet innefattar även att på egen hand utföra kompletta avstämningar i bokslut, där du även skall utreda differenser. I det dagliga arbetet, med leverantörsreskontran, är det viktigt att slutföra och reda ut frågor och utredningar självständigt. Uppdraget startar 1 oktober och sträcker sig minst åtta månader framöver. Vem är du? Du har erfarenhet av reskontraarbete, främst leverantörsreskontra samt erfarenhet av enklare bokslutsarbete såsom kontoavstämningar. Du innehar även förståelse för redovisnings- och bokslutsprocessen på så pass hög nivå att du är självgående med avstämningar i bokslut. Du talar och skriver fritt på såväl svenska som engelska och du har arbetat som ekonomiassistent i ett större bolag. Som person har du ett stort personligt driv och skinn på näsan. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. För mer information om jobbet är du välkommen att kontakta Christine Johanson via mail på christine.johanson@manpower.se eller ring Manpower Talent Center på 031- 61 72 30 där jag eller mina kollegor kan hjälpa dig med dina frågor. Intervjuer sker löpande. Vi tar endast emot ansökningar via registrerat cv på www.manpower.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Ekonomi
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent med erfarenhet av leverantörsreskontra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent med erfarenhet av leverantörsreskontra

Är du en teamplayer och intresserad av reseräkningar?
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Du kommer framförallt att arbeta med hantering av aktuellt företags reseräkningar. Du kommer även att vara support för de anställda gällande deras reseräkningssystem. Annan sedvanlig administration på en ekonomiavdelning kan också förekomma. Vem är du? Vi söker dig som tidigare arbetat med hanteringar av reseläkningar i ca 2-3 år. Som person är du strukturerad, noggrann och effektiv. Du är flytande i engelska och svenska samt behärskar något av de stora ekonomisystemen, erfarenhet av SAP är meriterande. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker detta uppdrag genom att klicka på ansökningslänken nedan. Vi gör löpande urval. Detta innebär att annonsen kan komma att stängas innan sista ansökningsdag, så vänligen ansök så fort som möjligt. För övriga frågor är du välkommen att kontakta Mia Asplund på 08-736 28 73. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Ekonomi
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Är du en teamplayer och intresserad av reseräkningar? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du en teamplayer och intresserad av reseräkningar?

Junior ekonomiadministratör sökes till stort företag i Kista
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Till en av våra kunder i Kista söker vi nu dig som vill arbeta som ekonomiadministratör. Uppdraget beräknas starta omgående och pågå tillsvidare. Tjänsten är på 100%. Dina arbetsuppgifter kommer framförallt att innefatta fakturering, utredningar samt övrigt förekommande ekonomiadministration. Vem är du? Nu söker vi dig som är gymnasieekonom alternativt nyutexaminerad civilekonom och som trivs med att arbeta i en roll med både ekonomi och administration. Du har sedan tidigare arbetat i en administrativ tjänst och har gärna erfarenhet från fakturering. Du har goda kunskaper i Officepaktet och behärskar engelska. Som person är du positiv, driven och målinriktad och trivs i en organisation med högt tempo där du förväntas ta egna initiativ. För att passa i denna roll är det också viktigt att du är analytisk, flexibel och kommunikativ. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Är du personen vi söker är du välkommen att söka tjänsten via länken nedan. Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Mia Asplund på Manpower, telefon 08-736 28 73. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Ekonomi
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Junior ekonomiadministratör sökes till stort företag i Kista jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior ekonomiadministratör sökes till stort företag i Kista

Ekonomiassistent/löneadministratör
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning För vår kunds räkning i Umeå söker vi dig som vill jobba som eknomiassistent/löneadminstratör och har minst ett års arbetslivserfarenhet inom området. Huvudsaklig arbetsuppgift är lönehantering. Andra förekommande arbetsuppgifter är bland annat skattedeklarationer, fakturering samt enklare bokslutsuppgifter. Uppdraget är på 20-30% med start i början av november. Efter årsskiftet är uppdraget på 50-60% fram till juni 2014. Vem är du? För att vara aktuell för denna tjänst ska du ha en avslutad gymnasieutbildning inom ekonomi. Du ska även ha arbetat med liknande arbetsuppgifter sedan tidigare i minst 1 år. Du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Vidare är dina kunskaper i Officepaketet goda. Kunskaper i löne- och bokföringsprogram är likaså ett krav. Som person ser vi att du har stor social förmåga, är ordningssam och ansvarsfull samt driven och självgående. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Tjänsten söks via ansökningslänken nedan. För mer information om jobbet är du välkommen att kontakta Johan Alm på Manpower, johan.alm@manpower.se alt 090-702364. Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Ekonomi
Ort: Umeå
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent/löneadministratör jobb, Ekonomiassistent/löneadministratör Umeå, Ekonomiassistent/löneadministratör Manpower Ekonomi
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent/löneadministratör

Dansktalande student sökes till junior roll som ekonomiasstsent
Manpower Student vänder sig till dig som är aktiv student på något av landets universitet och högskolor. Vi erbjuder extrajobb inom alla områden hos spännande företag i de flesta branscher. Hos oss lägger du grunden för din framtida karriär genom att bygga upp ett attraktivt CV och ett stort kontaktnät samtidigt som du drygar ut studiekassan. Twittrar du? Ta del av Manpower Student jobb genom att bli en Follower av www.twitter.com/Studentjobb. Arbetsbeskrivning Nu söker vi en junior ekonomiassistent till ett företag inom bygg- och fastighetsbranschen. Du kommer tillhöra ett team som arbetar med fakturahantering och ditt arbete kommer ske mot den danska marknaden. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av ärendehantering via mail och telefon till kunder och leverantörer samt hantering av leverantörfakturor. Uppdraget är på deltid, 8 timmar i veckan, och kommer starta omgående för att sedan fortsätta löpande. Till detta uppdrag kommer du bli anställd av Manpower Student och uthyrd till kunden. Vem är du? Vi söker dig som är ekonomistuderande på högskola eller motsvarande och ser detta jobb som en chans att utvecklas och bredda dina erfarenheter inom ekonomi. Du har minst två år kvar av din utbildning och har möjlighet att arbeta 8 timmar i veckan. Du talar och skriver svenska obehindrat och det är mycket meriterande om du även har kunskap i ytterligare nordiska språk, framförallt danska. Vidare är du en trygg användare av MS Office och har du arbetat i ett affärssystem tidigare är även det meriterande. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är inget krav. Som person är du kommunikativ, serviceinriktad och självgående. Vidare har du en god samarbetsförmåga och har ett noggrant och strukturerat arbetssätt. Vad kan vi erbjuda dig? Manpower Student erbjuder dig möjlighet att bygga ditt CV under studietiden, samtidigt som du skaffar dig kontakter i det lokala näringslivet och tjänar extra pengar. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansök länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Karl Lindqvist, 08-452 33 76. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Ekonomi
Ort: Solna
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Dansktalande student sökes till junior roll som ekonomiasstsent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dansktalande student sökes till junior roll som ekonomiasstsent

Välrenommerad kommunikationsbyrå anställer engagerad ekonomiassistent
Arbetsbeskrivning Vill du ha en viktig roll i ett dynamiskt, spännande och centralt beläget företag? Stimuleras du av att jobba självständigt samtidigt som du jobbar nära övriga kollegor? Trivs du med att ha en bred roll och sätter en ära i att, som ekonomiassistent, leverera kvalité i tid? Är du öppen för att tillsammans med ekonomichefen vara den som utformar rollen och bygger välfungerande rutiner? Är du samhällsintresserad och tycker om att umgås med likasinnade? Ansedd PR-byrå i närheten av Stureplan behöver förstärkning och anställer en ekonomiassistent på heltid. Som ekonomiassistent rapporterar du till företagets ekonomichef och ansvarar för att sköta kund- och leverantörsreskontran med allt vad det innebär. Du kommer även att vara behjälplig i bokslutsarbetet. I rollen ingår därutöver att handlägga utläggs- och representationsräkningar. Vidare kommer det an på dig att sköta faktureringen och att göra kontoavstämningar. Kollegor kommer att välkomna din hjälp med stort och smått – inte minst avseende systemrelaterade frågor. Vem är du? För att trivas i - och passa för - rollen som ekonomiassistent på företaget ska du ha minst ett till tre års relevant arbetslivserfarenhet. Du trivs med att jobba brett och i det lite mindre företaget - är trygg i dig själv och ekonomiassistentrollen. Har du ett systemintresse är detta meriterande. Vi söker en person som är positiv, har ett eget driv och som tycker om att arbeta självständigt. Samtidigt är du en person som månar om gruppen och bidrar till den goda stämningen i denna. Du är noggrann och sätter en ära i att göra ett bra jobb inom utsatt tid. Vidare är du prestigelös, utåtriktad och behärskar svenska väl i tal och skrift. Ordning och reda liksom god service är en självklarhet för dig. Du har siffersinne och tycker att ekonomiarbete är kul! Kontaktperson Tjänsten söks via ansökningslänken nedan. För mer information om jobbet är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Helena Soläng via telefon: 08-736 28 72. Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Ekonomi
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Välrenommerad kommunikationsbyrå anställer engagerad ekonomiassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Välrenommerad kommunikationsbyrå anställer engagerad ekonomiassistent

Erfaren löneadministratör sökes för kortare uppdrag
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Vi söker just nu en mycket erfaren löneadministratör för ett uppdrag för vår kunds räkning i Halmstad. Arbetsuppgifterna innefattar hela löneprocessen från inrapportering till färdig lönespecifikation vilket innebär att du måste vara insatt i alla processens delar. Arbetet utförs i samarbete med kollegor där ni ansvarar för hela processen som en grupp. Uppdraget startar omgående och sträcker sig initialt minst året ut med möjlighet till förlängning. Vem är du? Vi söker dig som har arbetat som löneadministratör i minst två år och har vana av att tolka avtal och arbeta i större lönesystem. Arbetet utförs vid datorn och kräver goda kunskaper i bland annat Word och Excel. Kommunikation kommer att vara en viktig del av ditt dagliga arbete som förutsätter goda kunskaper, i såväl tal som skrift, i både svenska och engelska. Som person är du flexibel, strukturerad och trivs på en allsidig arbetsplats med nära samarbete med kollegor. Vad kan vi erbjuda dig? Genom att arbeta för Manpower får du bred erfarenhet på kort tid samt stor möjligheten att bygga upp ett stort kontaktnät. Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån ditt behov, önskemål och kompetens. En anställning hos oss innebär att Manpower blir din arbetsgivare medan det dagliga arbetet utförs hos våra kunder. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Känner du att tjänsten är något för dig gör du en ansökan via länken nedan. Vid frågor eller för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Dino Elezovic på 035-161445. Då urval sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång. Därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan snarast möjligt. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Ekonomi
Ort: Halmstad
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren löneadministratör sökes för kortare uppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren löneadministratör sökes för kortare uppdrag

Ekonomiassistent på deltid till en av våra kunder i Johanneshov
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Till en av våra kunder, verksamma inom fastighetsservice, söker vi en ekonomiassistent. Uppdraget är på deltid, ca 5 timmar i veckan, och kommer att starta i slutet av oktober. Du kommer att bli anställd av Manpower och arbeta som konsult hos vår kund. Arbetsbeskrivning I din roll som ekonomiassistent kommer du jobba med löpande ekonomiuppgifter som leverantörsreskontra, in- och utbetalningar, registrering av verifikationer, bokföring med mera. Du kommer att arbeta i Visma och Excel. Vem är du? Vi ser att du som söker har en annan huvudsaklig sysselsättning som ex. student, egen företagare eller ålderspensionär. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med relaterade ekonomiuppgifter och det är mycket meriterande om du har arbetat med löner. Ett krav är att du kan affärssystemet Visma. Som person är du ansvarsfull, noggrann och prestigelös. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansök länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Har du frågor så är du välkommen att kontakta Karl Lindqvist på telefon 08-452 33 76. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Ekonomi
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent på deltid till en av våra kunder i Johanneshov jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent på deltid till en av våra kunder i Johanneshov

Driven och affärsinriktad redovisningsekonom
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. För vår kunds räkning rekryterar vi nu en ekonom. Göta Energi är ett elhandelsbolag som ägs av Hafslund ASA, en av Nordens största energikoncerner. Vi är ett marknadsorienterat bolag med starkt fokus på tillväxt. Dagligen arbetar vi mot visionen att bli Sveriges mest omtyckta elbolag. Vi sitter i fina kontorslokaler i Kungälv, ca 20 minuter norr om Göteborg. Som elbranschens uppstickare är Göta Energi inne i en spännande utvecklingsfas med mycket ambitiösa tillväxtmål. Nu söker vi en driven och affärsinriktad redovisningsekonom till vår ekonomienhet. Ekonomienheten inom Göta Energi AB kommer att bestå av 4 personer med funktionerna redovisning, fakturering, business controlling samt inbetalningar och kravhantering. Arbetsbeskrivning I rollen som redovisningsekonom kommer du att tillsammans med bolagets ekonomichef ha ett övergripande ansvar för redovisning och löpande bokföring. Du kommer till exempel att: • arbeta med löpande redovisning och kontoavstämningar • framtagande av underlag till månadsbokslut och fakturering • upprätta moms- och skattedeklarationer • nyckeltalsuppföljning och lönsamhetsanalyser • ansvara för löpande inbetalningar samt styrning och kontroll av kravprocessen • aktivt delta i aktiviteter och projekt i företagets kontinuerliga förbättringsarbete Vem är du? Vi söker dig som har flera års erfarenhet av liknande arbete och gärna har eftergymnasiala studier. Du är en person som brinner för redovisning både i stort och smått. Du har goda kunskaper i MS Office och är mycket van att arbeta i Excel. Du är en genuin redovisningsperson men också nyfiken och förbättringsorienterad, kan ta egna initiativ och därmed bidra till hela företagtes kontinuerliga förbättringsarbete. Du är snabb men noggrann samt flexibel och utåtriktad. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Göta Energi samarbetar med Manpower i denna rekrytering och ansvarig rekryteringskonsult är Fia Fagerlund. Vid frågor är du varmt välkommen att ringa 031-617293 eller maila fia.fagerlund@manpower.se. Intervjuer sker löpande vänligen ansök så snart som möjligt dock senast 16 okt 2013. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Ekonomi
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Driven och affärsinriktad redovisningsekonom jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven och affärsinriktad redovisningsekonom

Ekonomiassistent till Manpowers konsultnätverk
Rollen som ekonomikonsult hos Manpower ger dig en möjlighet att knyta kontakter med olika företag ur vår kundkrets samtidigt som du får en chans att växa i dina kunskaper. Manpower söker nu en ekonomiassistent. Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Att arbeta som konsult hos Manpower innebär att du blir en ambassadör för Manpower hos våra kunder. Just nu vill vi utöka med en senior ekonomiassistent för att hjälpa våra kunder. Du kommer att arbeta med leverantörsreskontra, inscanning och registrering av fakturor, kontering och attestering. I dina arbetsuppgifter ingår även kundreskontra, skriva fakturor och påminnelser samt in- och utbetalningar. Du är också behjälplig vid bokslut och andra uppgifter som kan hamna på en ekonomiavdelnings bord. Vem är du? För att lyckas i rollen måste du ha: •Minst gymnasial eller likvärdig utbildning inom ekonomi. •Minst 2 års arbetslivserfarenhet som ekonomiassistent där du behärskar kund- och levreskontra samt avstämningar. •Goda kunskaper i MS Office, främst i Excel. •Goda kunskaper i engelska i både tal och skrift. För att trivas i arbetet ser vi att du: •Är serviceinriktad, har god kommunikativ förmåga och har lätt för att samarbeta. •Har god ekonomisk förståelse. •Arbetar självständigt och strukturerat för att kunna tackla de varierande uppgifter och nya situationer du ställs inför. Det är meriterande om du har erfarenhet av SAP R/3, Agresso, Navision, Jeeves eller andra större affärssystem. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens och dina önskemål. Genom varierande uppdrag bygger du upp ett stort kontaktnätverk samtidigt som du får en bred erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Är du den vi söker? Sök tjänsten via ansökningslänken. Registrera ditt CV via www.manpower.se. Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller brev. Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten? Ring Manpower Talent Center på 031-61 72 30. Varmt välkommen med din ansökan! Vi finns också på Facebook och LinkedIn!
Företag: Manpower Ekonomi
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent till Manpowers konsultnätverk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent till Manpowers konsultnätverk

Tysktalande ekonomiassistent sökes omgående
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Nu söker vi en tysktalande ekonomiassistent som har erfarenhet av att jobba med stora flöden inom reskontra till en kund i Helsingborg. Kunden är ett internationellt företag som finns beläget i södra Helsingborg och för rätt person finns goda möjligheter till anställning hos kunden. Inledningsvis kommer du att vara anställd av Manpower och hyras ut till kunden. Uppdraget är på heltid, startar omgående och pågår minst till mars 2014. Vem är du? Nu söker vi dig som drivs av att jobba på ett företag med högt tempo och stort kundfokus. Du har ett par års erfarenhet av kund- och leverantörreskontra från ett större företag. Har du tidigare jobbat i Raindance så är det väldigt meriterande. Du har vana av att arbeta med Excel och behärskar engelska i tal och skrift. Det är ett absolut krav att du talar flytande tyska. Som person är du drivande och positiv. Ditt arbetssätt präglas av noggrannhet och struktur och du trivs med att jobba i grupp och samarbeta. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Att arbeta på Manpower ger dig möjlighet att öka din erfarenhet och kompetens. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Är du personen vi söker är du välkommen att söka tjänsten via länken nedan. Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Dino Elezovic på telefon 042-371631.
Företag: Manpower Ekonomi
Ort: Helsingborg
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga Tysktalande ekonomiassistent sökes omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tysktalande ekonomiassistent sökes omgående

Ekonomiassistent
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Vi söker för kunds räkning en positiv ekonomiassistent med erfarenhet av leverantörsreskontran. Till vår uthyrningsverksamhet söker vi nu en ekonomiassistent för ett uppdrag i Skellefteå. Du kommer främst att jobba med leverantörsreskontran såsom import av skannade fakturor, förkontering, rättning av felkonteringar, framställning av betalningsfiler, bokning av utförda betalningar och underhåll av leverantörsregister mm. I uppdraget ingår även andra ekonomiska arbetsuppgifter såsom t.ex. manuella betalningar, framställning av likviditetsrapporter/betalningsförslag mm. Uppdraget påbörjas så snart som möjligt och sträcker sig cirka 6 månader framåt. Vem är du? Vi söker dig som har en ekonomisk utbildning och gärna några års erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter. Du är noggrann, strukturerad och kan arbeta självständigt. Det är en fördel om du tidigare har arbetat i Bisview. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Emma Moström, elmost@manpower.se Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Företag: Manpower Ekonomi
Ort: Skellefteå
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent jobb, Ekonomiassistent Skellefteå, Ekonomiassistent Manpower Ekonomi
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent

Financial Assistant for an Authority in Solna
Work Description We are now searching for a Financial Assistant for one of our international client, an Authority in Solna. The position is located in the Resource management unit in the facilities management section. -Support the unit in finance and procurement matters -Support invoice checking and payments follow-up -Support financial processes and workflows -Provide general administrative support in the technical field, facilities management and security (experience in work for facility management is a plus) -Organise and co-ordinate appointments with suppliers and contractors -Taking minutes of meetings with external parties and update the budget monitoring tool -Deal with the operational initiation and verification of financial tasks related to the section -Draft and finalise correspondence and other technical documents related to procurement You will get an employment as a consultant with Manpower. The role if fulltime and starts 1 November and for 3-5 month initially. Background Education at university level or other post-secondary education. Relevant professional experience of at least 2 years. Proven experience in a financial/accounting environment. Good exposure and understanding of administrative processes and systems. Thorough knowledge of Microsoft Office, in particular Excel. Excellent command of English, oral and written. Good learning abilities and flexible in work scheduling. Ability to organize work and priorities accordingly. Ability to communicate internally/externally-in an open and correct way. Accuracy and thoroughness in the performance of assigned tasks. A service oriented attitude and good team-working abilities.
Företag: Manpower Ekonomi
Ort: Solna
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Financial Assistant for an Authority in Solna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Financial Assistant for an Authority in Solna

Ekonomiassistent
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning För kommande uppdrag söker vi dig som vill jobba som ekonomiassistent. Vem är du? Du har lägst en ekonomisk utbildning från gymnasiet samt erfarenhet från att arbeta på en ekonomiavdelning. Du ska även besitta goda kunskaper i Officepaketet och framförallt Excel. Viktigt är även att du har god kunskap i svenska och engelska. Som person är du positiv, flexibel och tycker om att träffa människor. Du är serviceinriktad, ansvarsfull och har lätt för att samarbeta. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan.För mer information om jobbet är du välkommen att kontakta Johan Alm via mail på Johan.Alm@manpower.se Välkommen in med din ansökan!
Företag: Manpower Ekonomi
Ort: Umeå
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent jobb, Ekonomiassistent Umeå, Ekonomiassistent Manpower Ekonomi
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent

Ekonomiassistent/kontorsassistent till investmentbolaget Cordea Savills
Cordea Savills is an international property investment manager with offices in London, Milan, Munich, Paris, Stockholm, the city of Luxembourg and Singapore. We create investment opportunities for our clients, matching their requirements in terms of risk/return profile and geographical and sector preferences. We currently manage €4.4billion* of gross assets on behalf of pension funds, insurance companies, charities/endowments, fund of funds, qualified professional investors and family offices. Cordea Savills is 100% owned by Savills, a leading international property consultancy. Cordea Savills in Stockholm Cordea Savills provides an operational platform for the Nordic region and Baltic countries in terms of property investment activities and servicing local clients. Cordea Savills has an experienced local team with a strong track record in property investment. Arbetsbeskrivning Vi söker omgående en ekonomiassistent/kontorsassistent till vår kund Cordea Savills, ett internationellt investmentbolag med sitt svenska kontor i centrala Stockholm. På kontoret sitter sju personer och du kommer att assistera främst ekonomichefen. Arbetsuppgifterna innefattar: -Ekonomisk rapportering, stötta vid bokföring, stämma av utbetalningar, fakturor samt övrig ekonomisk uppföljning som kan förekomma. Leverantörs- och kundreskontra sköts inte på kontoret utan av externt leverantör -Administrativa göromål såsom arkivering, printning, dokumenthantering, boka möten, föra protokoll, sköta övergripande drift och underhåll på kontoret, ansikte utåt Du blir anställda av Manpower och uthyrd till kund för detta uppdrag. Tjänsten på långsiktig och de söker dig som söker en sådan roll på sikt. Möjlighet till anställning hos kund kan finnas för rätt person. Vem är du? Du är en duktig administratör samt har ngn typ av ekonomisk erfarenhet. Det krävs minst gymnasieutbildning med inriktning på ekonomi samt att du har god förståelse för ekonomiska termer och processer. Dina datorkunskaper är mycket goda och du hanterar Officepaketet väl. Du har flytande språkkunskaper i såväl svenska som engelska. Som person är du framåt, driven och bra på att ta egna initiativ. Du trivs med att arbeta på ett mindre kontor och att ha en självständig roll med eget ansvar. För att passa i verksamheten ska du även tycka om när det händer mycket samt att förändringar sker. Vidare är du en god problemlösare och ser utmaningen i att komma på bra och kreativa lösningar. Du drivs även av ordning och reda och trivs med att skapa struktur. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansök länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Elenore Edelbrink tfn; 08- 764 25 17. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Ekonomi
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent/kontorsassistent till investmentbolaget Cordea Savills jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent/kontorsassistent till investmentbolaget Cordea Savills

Finsktalande ekonomiassistent sökes omgående
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 60 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 70 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Euromaster som är en del av Michelin-koncernen, är Europas största däckkedja med över 1700 försäljningsställen i 15 länder. I Sverige har Euromaster 77 egna verkstäder och 36 partners samt en egen regummeringsfabrik. Vi är ca 450 anställda och omsätter över 1 MDR SEK. Arbetsbeskrivning Vi söker nu ekonomiassistent på 50 % som kommer vara anställd av Manpower AB och uthyrd till Euromaster AB Du kommer att tillhöra Euromasters Nordiska Shared Service Center och du ingår i det finska teamet på SSC. Du kommer att första hand att arbeta på kundreskontra, men även arbete på leverantörsreskontra och bokföringsavdelning förekommer. Arbetet innehåller svara på fakturafrågor, löpande bokföring av kundbetalningar, upplägg av nya kunder, skicka krav samt avstämning av kundreskontra vid månadsbokslut för det finska bolaget. Arbetet ger en övergripande bild på hur en ekonomifunktion fungerar. Vem är du? Profil: Vi räknar med att du som söker; •Studerar ekonomi •Behärskar finska i tal och skrift. •Har god datavana. •Som person är noggrann, har lätt att samarbeta och är service minded. Uppdraget är på deltid (50%) tills slutet på februari, med möjlighet till förlängning, med placering i Varberg. Arbetet passar bra i kombination med studier, dvs flexibla arbetstider. Kontaktperson Vill du ha ytterligare information kan du kontakta konsultchefen på Manpower, Dino Elezovic på 035-161445. Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast, dock senast 5 november. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Ekonomi
Ort: Varberg
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga Finsktalande ekonomiassistent sökes omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Finsktalande ekonomiassistent sökes omgående

Kvalificerad ekonomiassistent sökes till kund i söderort
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 60 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 70 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Till en av våra kunder i Skarpnäck söker vi nu en kvalificerad ekonomiassistent med 5 till 10 års erfarenhet av brett ekonomiarbete. Uppdraget beräknas starta i mitten/slutet av januari och pågå ca 8 månader. Du blir anställd som konsult hos Manpower och går ut på uppdrag till vår kund. Arbetsbeskrivning I rollen som kvalificerad ekonomiassistent har du tillsammans med en kollega ansvar för det löpande ekonomiarbetet i bolaget. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta: - Löpande bokföring - Bokföra periodiseringar och reserveringar - Sammanställa underlag till balanskontoavstämningar - Bokföring och beräkning av utländsk valuta - Kundreskontra - Leverantörsreskontra - Uppdatera bokföring av fakturering och lagertransaktioner - Daglig avstämning av försäljningsstatistik samt lagersaldon - Postöppning och arkivering Vem är du? För detta uppdrag söker vi dig som är gymnasieekonom och har minst fem till tio års erfarenhet av brett ekonomiarbete. Som person är du analytiskt, noggrann och lojal. Du har förmågan att prioritera, se samband och uppmärksamma avvikelser och brinner för att arbeta med siffror. Du är van vid att arbeta under korta deadlines och trivs med att arbeta självständigt. Vidare har du goda kunskaper i engelska samt Excel samt har lätt för att sätta dig in i nya ekonomisystem. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Är du personen vi söker är du välkommen att söka tjänsten via länken nedan. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Paola Esparza på telefon 08-452 33 09. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Ekonomi
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-04
Sök fler jobb liknande: lediga Kvalificerad ekonomiassistent sökes till kund i söderort jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvalificerad ekonomiassistent sökes till kund i söderort

Financial Assistant for an Authority in Solna
Work Description We are now searching for a Financial Assistant for one of our international clients, an Authority in Solna. -Support the unit in finance and procurement matters -Support invoice checking and payments follow-up -Support financial processes and workflows -Provide general administrative support in the technical field, facilities management and security (experience in work for facility management is a plus) -Organise and co-ordinate appointments with suppliers and contractors -Taking minutes of meetings with external parties and update the budget monitoring tool -Deal with the operational initiation and verification of financial tasks related to the section -Draft and finalise correspondence and other technical documents related to procurement You will get an employment as a consultant with Manpower. The role if fulltime and starts a.s.a.p. and until last of January with possible extension. Background Education at university level or other post-secondary education. Relevant professional experience of at least 2 years. Proven experience in a financial/accounting environment. Good exposure and understanding of administrative processes and systems. Thorough knowledge of Microsoft Office, in particular Excel. Excellent command of English, oral and written. Good learning abilities and flexible in work scheduling. Ability to organize work and priorities accordingly. Ability to communicate internally/externally-in an open and correct way. Accuracy and thoroughness in the performance of assigned tasks. A service oriented attitude and good team-working abilities.
Företag: Manpower Ekonomi
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Financial Assistant for an Authority in Solna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Financial Assistant for an Authority in Solna

Ekonomiassistent
Arbetsbeskrivning Till en av våra kunder i Västerås söker vi nu en ekonomiassistent. Du kommer att arbeta med kund- och leverantörsreskontra. Vem är du? Vi söker dig med erfarenhet från liknande arbete sedan tidigare och med en gymnasial utbildning inom ekonomi. Som person är du lättlärd, stresstålig och har ett brinnande intresse och förståelse för ekonomi. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ekonomiarbete från ett större internationellt företag. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Har du ytterligare språkkunskaper är det meriterande. SAP kunskaper är mycket meriterande. Uppdraget är på heltid, dagtid med start i mitten på december. Vad kan vi erbjuda dig? Hos oss får du ett omväxlande och varierat arbete samtidigt som du har all den trygghet som en fast anställning ger. Du får möjlighet att skaffa dig erfarenheter från olika arbetsplatser och branscher samt chans att bygga upp ett stort kontaktnät. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. För mer information om jobbet är du välkommen att kontakta Gisela Olsson på tfn 021-15 19 43. Urval och intervjuer sker löpande. Vi tar endast emot ansökningar via registrerat CV på www.manpower.se. Observera att annonsen kan komma att stängas innan ansökningstidens slut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Företag: Manpower Ekonomi
Ort: Västerås
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent jobb, Ekonomiassistent Västerås, Ekonomiassistent Manpower Ekonomi
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent

Uppdrag inom kundreskontra till kund i Järfälla med start omgående
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 60 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 70 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Just nu söker vi en engagerad medarbetare inom kundreskontra med ett genuint intresse för detaljhandelsbranschen. Det är en verksamhetsnära och bred roll varför du ska trivas med att ha mycket på gång samtidigt. Positionen rapporterar till kreditchefen och är placerad på kundens huvudkontor i Järfälla. Arbetsbeskrivning Du är kontaktperson för de större kunderna, registrerar och bokför i affärssystemet samt deltar i boksluten. Positionen ansvarar också för kreditbedömningar samt uppföljning och analys av kundreskontra. Tjänsten innefattar bland annat följande arbetsuppgifter: -underhåll av kundregistret samt nyupplägg -bokföring av betalningar och avstämning av kundkonton -genomföra betalningspåminnelser samt registrera och administrera inkassouppdrag -kundupplysningar och kreditbedömning av nya kunder -kontaktperson för upplysningsbyrå och inkassobolag -tillhandahålla service för externa och interna kunder -delta i månads- och årsbokslut Detta är ett konsultuppdrag via Manpower med start omgående. Vem är du? Vi söker dig som har tre till fem års relevant arbetslivserfarenhet och som är driven, självgående och van att arbeta proaktivt. För att lyckas i rollen är du detaljorienterad och en analytisk problemlösare. Då rollen innehåller många kontakter har du en god förmåga att kommunicera på ett rakt, tydligt och enkelt sätt. Du har även goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Erfarenhet från detaljhandel och goda kunskaper i SAP och Excel är meriterande. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker detta uppdrag genom att klicka på ansökningslänken nedan. Vi gör löpande urval. Detta innebär att annonsen kan komma att stängas innan sista ansökningsdag, så vänligen ansök så fort som möjligt. För övriga frågor är du välkommen att kontakta Cecilia Åkerlind Nisser på 08-452 33 62.
Företag: Manpower Ekonomi
Ort: Järfälla
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Uppdrag inom kundreskontra till kund i Järfälla med start omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Uppdrag inom kundreskontra till kund i Järfälla med start omgående

Kvalificerad ekonomiassistent till kund i Bergshamra sökes omgående
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 60 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 70 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning I rollen som kvalificerad ekonomiassistent ingår följande uppgifter: - Kreditbedömningar - Bolagsändringar - Hantering av konkurser, rekonstruktioner och depositioner - Behjälplig vid månads- och årsbokslutsarbete - Rapportering - Kontoavstämningar - Utredningar av oplacerade pengar - Avstämning av utbetalningar - Mejl och telefon Detta är ett konsultuppdrag via Manpower på ca 6 månader med chans till förlängning. Vem är du? För att lyckas i rollen ser vi att du har följande erfarenhet med dig: - Några års arbetslivserfarenhet inom ovan nämnda arbetsuppgifter - Minimum 3-årig ekonomisk gymnasiekompetens med redovisningskunskaper - Goda kunskaper i svenska och engelska. - PC-vana, mycket goda kunskaper Excel - Kundorienterad/Serviceinriktad - Flexibel, nyfiken & ambitiös - Stresstålig - Ansvarskännande för sitt egna och gruppens mål - Erfarenhet från ekonomisystem Oracle är meriterande Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker detta uppdrag genom att klicka på ansökningslänken nedan. Vi gör löpande urval. Detta innebär att annonsen kan komma att stängas innan sista ansökningsdag, så vänligen ansök så fort som möjligt. För övriga frågor är du välkommen att kontakta Cecilia Åkerlind Nisser på 08-452 33 62.
Företag: Manpower Ekonomi
Ort: Solna
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga Kvalificerad ekonomiassistent till kund i Bergshamra sökes omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvalificerad ekonomiassistent till kund i Bergshamra sökes omgående

Vår kund inom träning och hälsa expanderar och behöver en ekonomiassistent
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 60 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 70 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Nu söker vi omgående en ekonomiassistent till en av våra kunder i city. Du kommer främst att arbeta med kundreskontra mot företagets kunder i olika länder. I rollen ingår även att sköta om webshopen med kontroller av betalningsrapporter och bokföring. Du kommer dagligen ha telefonkontakter med kunder angående ovan nämnda uppgifter. Du kommer att anställas som konsult på Manpower och hyras ut till vår kund. Uppdraget beräknas starta omgående. För rätt person finns möjlighet till anställning direkt hos kunden. Vem är du? Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt utbildning inom ekonomi. Du har goda kunskaper i engelska språket och det är en stor fördel om du tidigare arbetat i något stort ekonomisystem. Meriterande är om du även talar och skriver finska obehindrat. Som person har du en utpräglad servicekänsla och trivs med kundkontakter. Du är lösningsorienterad, orädd och framåt. Du trivs att arbeta tillsammans med andra samtidigt som du driver egna frågor. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Är du personen vi söker är du välkommen att söka tjänsten via länken nedan. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Cecilia Åkerlind Nisser på telefon 08-452 33 62. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Ekonomi
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-20
Sök fler jobb liknande: lediga Vår kund inom träning och hälsa expanderar och behöver en ekonomiassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vår kund inom träning och hälsa expanderar och behöver en ekonomiassistent


Sök lediga jobb Manpower Ekonomi

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se