Manpower Industri & Logistik jobb - lediga jobb

Manpower Industri & Logistik jobb Manpower Industri & Logistik jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Manpower Industri & Logistik. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Manpower Industri & Logistik. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Drifttekniker inom fastighetsautomation- Stockholm

 2. Transportledare till en av våra stora kunder- Stockholm

 3. Nu söker vi CE chaufförer- Stockholm

 4. Nu söker vi distributionschaufförer med C, CE kort- Stockholm

 5. Vi söker nu en konsultchef till Manpowers Chaufförsverksamhet i Stockholm.- Stockholm

 6. Manpower söker erfaren kranförare- Stockholm

 7. Sökes omgående, erfaren Mekaniker- Stockholm

 8. Manpower söker robotsvetsare- Olofström

 9. CNC operatör till Mora- Mora

 10. Manpower söker personlig assistent till Rättvik- Rättvik

 11. Samordnande lastbilsmekaniker- Gävle

 12. Manpower söker studenter, deltidsarbetande och egen-företagare- Ljungby

 13. Manpower söker truckförare- Malmö

 14. Manpower söker fastighetsreparatör- Helsingborg

 15. Manpower söker maskinoperatörer omgående- Strängnäs

 16. Processoperatör inom medicinteknik- Uppsala

 17. Maskinoperatör/processoperatör sökes till Uppsala- Uppsala

 18. Olofsfors AB söker CNC-operatörer- Nordmaling

 19. Olofsfors AB söker svetsare- Nordmaling

 20. CNC-operatör- Vindeln

 21. Kantpressare sökes- Västerås

 22. För kommande behov söker vi plock och packpersonal- Borås

 23. Industrielektriker sökes för uppdrag med start omgående- Partille

 24. Operativ lageransvarig rekryteras till internationellt bolag- Göteborg

 25. Extrajobb som truckförare!- Borås

 26. Sommarjobb inom lager!- Borås

 27. Erfaren CNC-operatör sökes- Örebro

 28. Erfaren svetsare- Söderköping

 29. Industristädare med C-körkort- Norrköping

 30. Resande VVS-montör- Linköping

 31. Studenter som vill jobba extra med livsmedel- Linköping

 32. Tolk med erfarenhet utav vatten/avloppsnät- Norrköping

 33. Vill du jobba som kökspersonal bredvid dina studier?- Linköping

 34. Livsmedelsarbetare sökes omgående för uppdrag hos kund- Örkelljunga

 35. Maskinelektriker till Kungsör- Kungsör

 36. Manpower söker nu anläggningspersonal för vägarbete- Halmstad

 37. Lagerpersonal rekryteras till Lidls nya centrallager i Rosersberg- Sollentuna

 38. Lagerpersonal rekryteras till Lidls nya centrallager i Rosersberg- Järfälla

 39. Vi söker truckförare med erfarenhet- Göteborg

 40. Chaufför med C körkort och kranförarbevis- Stockholm


Mer beskrivning

Drifttekniker inom fastighetsautomation
Arbetsbeskrivning För kunds räkning söker vi drifttekniker till kund i Södertälje. Kunden levererar tjänster inom energi och VVS för kundkategorierna industri, kommunala lokaler, större fastighetsägare av bostäder samt privatkunder. Som drifttekniker är du en central person för driften av värme- och ventilationssystem i uppdragsgivarens fastigheter. Dessutom ansvarar du för arbetet med utveckling av dessa. Du fungerar på ett naturligt sätt som bollplank ute i verksamheten. Idag arbetar kunden med systemlösningar främst från TAC, INU, Fidelix, KTC och Exomatic. Arbetet består både av självständigt arbete och samarbete med kollegor och kunder. I arbetsgruppen finns många olika kompetenser och ett gemensamt intresse kring energi och VVS. Tjänsten är på heltid med tillträde snarast. Jourtjänstgöring kan förekomma. Du blir anställd av Manpower och uthyrd till kund. Vem är du? Du är utbildad inom styr- och reglerteknik på lägst gymnasienivå eller har skaffat dig likvärdig kunskap på annat sätt. Du har flerårig erfarenhet av och kunskap i styr- och övervakningssystem på fastighetssidan och du har även god datorvana. Goda kunskaper i att tala och skriva på det svenska språket är ett krav, liksom B-körkort. Som person är du öppen, personlig, enkel och modig. Vad kan vi erbjuda dig? Låt Manpower öppna dörrarna till ditt drömföretag. Vi samarbetar med många av Sveriges populäraste företag och kan erbjuda jobb inom de flesta branscher och på alla nivåer. Vi kan erbjuda: – Spännande tjänster på marknadens hetaste företag – Karriärmöjligheter på företaget du alltid drömt om Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Intervjuer och urval sker löpande, varför tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Detta innebär att annonsen kan komma att stängas innan sista ansökningsdag.
Företag: Manpower Industri & Logistik
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Drifttekniker inom fastighetsautomation jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Drifttekniker inom fastighetsautomation

Transportledare till en av våra stora kunder
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning För kunds räkning söker vi nu en transportledare till kund i Bandhagen. Kunden levererar tjänster inom miljö – och avfallsbranschen. Som transportledare blir du den självklara personen som ansvarar för produktionsplaneringen som avser personal, fordon och utrustning. Vidare kommer du att ansvara för den operativa driften, kontrollera tidrapporter samt attestera arbetsordrar. Du kommer också att ansvara för att lagar, bestämmelser, kollektivavtal och policys efterföljs. Tjänsten är på ett vikariat med start slutet av juli och förväntas pågå i tre månader. Du blir anställd av oss på Manpower och uthyrd till kund under uppdragets period. Vem är du? Du har minst en gymnasial utbildning eller motsvarande, meriterande om du har erfarenhet från transportbranschen samt utbildning inom arbetsmiljö. Du besitter god IT vana, framförallt inom Office-paketet. För att lyckas i rollen som transportledare är du strukturerad, driven och kommunikativ. Vidare har du god planerings –och ledningsförmåga, tycker om att samarbeta samt att skapa ett trivsamt arbetsklimat. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Intervjuer och urval sker löpande, varför tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Detta innebär att annonsen kan komma att stängas innan sista ansökningsdag. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Therese Wievegg på telefon 08 736 29 42
Företag: Manpower Industri & Logistik
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Transportledare till en av våra stora kunder jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Transportledare till en av våra stora kunder

Nu söker vi CE chaufförer
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Till vår uthyrningsverksamhet i Stockholmsområdet söker vi nu chaufförer med CE-körkort till en av våra största kunder. Du kan komma att arbeta med olika typer av körningar, till exempel trailerkörningar, lastning, lossning, distribution även utlandskörningar kan förekomma. Som resurskonsult hos oss blir du anställd av Manpower och uthyrd till vår kund under uppdragets period. Vem är du? Nu söker vi dig som har CE-korts behörighet. Som person är du noggrann, ansvarstagande och flexibel. I våra uppdrag ingår inslag av service gentemot vår uppdragsgivares kunder, därav är du en person med utpräglad servicekänsla. Att du har erfarenhet av praktisk lastbilskörning är ett krav. Truckkort samt ADR är meriterande. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker denna tjänst på www.manpower.se genom att klicka på ansökningslänken. Ansöker du på annat sätt riskerar du att inte komma med i processen. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Therese Wievegg på telefon 08-402 74 26 Tjänsterna kommer att tillsättas löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast.
Företag: Manpower Industri & Logistik
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Nu söker vi CE chaufförer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nu söker vi CE chaufförer

Nu söker vi distributionschaufförer med C, CE kort
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Nu söker vi dig som är intresserad av att jobba med distrubition i Stockholm. Som resurskonsult hos oss kommer du att få arbeta för olika uppdragsgivare men du har din anställning på Manpower. Uppdraget gäller främst under sommaren, men för rätt person finns chans till förlängning. Vem är du? Som person är du flexibel, ansvarsfull och positiv. I många av våra uppdrag ingår inslag av service gentemot vår uppdragsgivares kunder, vilket innebär att servicemedvetenheten måste vara hög. Ett krav är att du har C, CE körkort. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan med registrerad CV. Intervju och anställningsprocessen sker löpande och därför önskar vi att få din ansökan så fort som möjligt. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Therese Wievegg 08-736 29 42. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Industri & Logistik
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Nu söker vi distributionschaufförer med C, CE kort jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nu söker vi distributionschaufförer med C, CE kort

Vi söker nu en konsultchef till Manpowers Chaufförsverksamhet i Stockholm.
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Som konsultchef vårdar och utvecklar du befintliga kunder samt ansvarar för att inleda nya affärsrelationer. Det är avgörande att du vågar ta nya kontakter och ställa de utmanande frågorna. Du har personalansvaret för ett antal resurskonsulter, vilket innebär att du ansvarar för lönesättning, arbetsrättsliga frågor samt att stödja medarbetarna när de är ute på uppdrag. Det innebär att självständigt rekrytera, anställa och matcha personal som ska arbeta ute på uppdrag hos våra kunder. Arbetet för också med sig täta kundkontakter och kvalitetsuppföljningar med höga krav på servicenivån. Placeringsort är Stockholm och då våra kunder är utspridda över hela Stor-Stockholm måste du ha körkort. Vem är du? Vi söker dig som har erfarenhet från Transport- och Logistikbranschen och själv varit chaufför för tunga fordon tidigare. Du kanske även har varit eller är trafikledare idag? Det är viktigt med god administrativ förmåga och att du tycker om att arbeta i en händelsestyrd och tempofylld verksamhet. För att trivas hos oss är det viktigt att du är en person som tycker om just-in-time verksamhet, då våra kunder behöver hjälp med kort framförhållning. Du måste också trivas med att ha många kontakter och att ingen dag är den andre lik. Som person är du självgående, initiativtagande och strukturerad. Du är operativ och gillar att lösa situationer snabbt och under press. Du har också en empatisk förmåga och tycker om människor. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via länken nedan. Urvalet kommer att ske under augusti, men vänta inte med din ansökan. Senast den 7 augusti vill vi ha din ansökan. Under augusti månad kan Nina Juthage på 08-402 74 11 svara på eventuella frågor kring tjänsten. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Industri & Logistik
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker nu en konsultchef till Manpowers Chaufförsverksamhet i Stockholm. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker nu en konsultchef till Manpowers Chaufförsverksamhet i Stockholm.

Manpower söker erfaren kranförare
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Till vår uthyrningsverksamhet i Stockholmsområdet söker vi nu chaufförer med C-körkort och kranförarbevis för kran över 18 ton/meter. Som resurskonsult hos oss kommer du att få arbeta för olika uppdragsgivare men du har din anställning på Manpower. Vem är du? Du har C-korts behörighet och kranförarbevis för över 18 ton/meter. Erfarenhet av att köra kran är ett krav, gärna inom bygg och/eller kabeldragning. I många av våra uppdrag ingår inslag av service gentemot vår uppdragsgivares kunder, vilket innebär att servicemedvetenheten måste vara hög. ADR-utbildning är meriterande. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan med registrerad CV. Vi tar inte emot ansökan via e-post eller brev. Intervju och anställningsprocessen sker löpande och därför önskar vi att få din ansökan så fort som möjligt. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Rajer 08-402 74 20. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Industri & Logistik
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-05
Sök fler jobb liknande: lediga Manpower söker erfaren kranförare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Manpower söker erfaren kranförare

Sökes omgående, erfaren Mekaniker
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning För kunds räkning som befinner sig inom flyg och järnvägstransporter söker vi just nu en erfaren mekaniker. Arbetet innebär underhåll av SJ:s fordon och personvagnar. Du kommer utföra arbete efter arbetsorder. Bedöma det trafiksäkerhetsmässiga tillståndet på fordon samt på ett självständigt sätt genomföra felsökning, provning och testning. Företaget finns i Solna du kommer arbeta heltid måndag till fredag. Vem är du? Vi söker dig som har en teknisk examen eller motsvarande inom el, industri eller fordonsprogram. Om du har erfarenhet av underhållsarbete på järnvägsfordon där du självständigt utfört förebyggande och avhjälpande underhåll är det meriterande. Goda kunskaper i data, svenska och engelska är ett krav. För tjänsten krävs det B-körkort. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker denna tjänst på www.manpower.se genom att klicka på ansökningslänken. Ansöker du på annat sätt riskerar du att inte komma med i processen. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Arne Öhrström på 08/402 74 06 eller Johan Rajer på telefon 08-402 74 20. Tjänsterna kommer att tillsättas löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast! Då tillträde är omgående kan tjänsten tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Industri & Logistik
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-05
Sök fler jobb liknande: lediga Sökes omgående, erfaren Mekaniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sökes omgående, erfaren Mekaniker

Manpower söker robotsvetsare
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Vi söker robotsvetsare till bilindustrin i Olofström. Företaget arbetar i olika material från svartplåt till aluminium och olika tjocklekar. Arbetstiderna är 2-skift och jobbet börjar omgående och varar tom v. 28. Vem är du? Du bör ha erfarenhet av robotsvetsning och mig-svetsning för att kunna göra vissa svetslagningar. Det är meriterande om du kan Motoman-robotar och CMT-teknik men det är inget krav. Du ska vara tillgänglig omgående och kunna ta ett kortare uppdrag samt kunna jobba 2-skift. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Anställningen är på heltid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Linda Johansson på Manpower Industri och Logistik, telefon: 0455-302775 eller e-post: lijoha@manpower.se Rekryteringen sker löpande. Vänligen observera att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida. Detta för att kunna behandla alla ansökningar i tid och kunna ge återkoppling.
Företag: Manpower Industri & Logistik
Ort: Olofström
Publicerad : 06-13
Sök fler jobb liknande: lediga Manpower söker robotsvetsare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Manpower söker robotsvetsare

CNC operatör till Mora
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Vi söker en mycket duktiga CNC-operatör till en av våra kunder i Mora. Arbetsuppgifterna består av svarvning av verktyg och programmering. Du kommer att tillverka allt ifrån serier till enstaka bit. Styrsystem Heidenhain. Vem är du? Vi söker dig som har gått industiprogrammet eller annan likvärdig utbildning och har några års erfarenhet ifrån att jobbat med styrda CNC-verktyg och programmering. Du ska ha vana av Heidenhain styrsystem. Som person bör du vara arbetsvillig och självgående samt ha lätt för att samarbeta med andra människor. Truckkort är ett krav. Vad kan vi erbjuda dig? Vi kommer att anställa dig på visstid och uppdraget startar under v32. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Tjänsten söker du via länken nedan. Vi arbetar med ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan vara tillsatt före sista ansökningsdag. Har du frågor är du välkommen att vända dig till Anna Säfström, konsultchef via mail ansafs@manpower.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Industri & Logistik
Ort: Mora
Publicerad : 07-06
Sök fler jobb liknande: lediga CNC operatör till Mora jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CNC operatör till Mora

Manpower söker personlig assistent till Rättvik
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Vi söker tre personliga assistenter till en av våra kunder i Rättvik. Du kommer att arbeta i hemmet hos en av deras brukare. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av personlig omvårdnad och att hjälpa till med allt i hemmet. Arbetstiderna är förlagda till skift som sträcker sig över hela dygnet. Vem är du? Vi söker dig som har omvårdnadsutbildning eller likvärdig utbildning. Du ska ha vana av att tidigare jobbat som personlig assistent. Det är viktigt att du är flexibel, seviceinriktad och positiv. Du får inte vara päljdjursallergiker då brukaren har hund. Vad kan vi erbjuda dig? Vi kan erbjuda dig en visstidsanställning med star omgående. Arbetstiderna är schemalagda över hela dygnet och har vaken natt. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Tjänsten söker du via länken nedan. Vi arbetar med ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan vara tillsatt före sista ansökningsdag. Har du frågor är du välkommen att vända dig till Anna Säfström, konsultchef via mail ansafs@manpower.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Industri & Logistik
Ort: Rättvik
Publicerad : 07-06
Sök fler jobb liknande: lediga Manpower söker personlig assistent till Rättvik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Manpower söker personlig assistent till Rättvik

Samordnande lastbilsmekaniker
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Du ska serva och reparera lastbilar samt släp, t ex bromsar, axlar etc. Du skall även organisera arbetet för 1-2 personer vad gäller service, reparation, däckskiftning etc. I arbetet ingår det att beställa material, boka tider för reparation och service på verkstad samt hos besiktningen. Större delen av arbetet är praktiskt, men vissa delar av arbetet innebär administration. Vem är du? Du har utbildning och erfarenhet av yrket. En självklarhet är att du är ansvarstagande, organiserad och fungerar som samordnare och är duktig på samarbete. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten på vår hemsida www.manpower.se med ditt registrerade CV. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta Daniel Kraft via mail eller telefon: dkraft@manpower.se 026-663024. OBS: ansökningar inte tas emot via post eller mail, utan via hemsidan www.manpower.se. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Industri & Logistik
Ort: Gävle
Publicerad : 06-10
Sök fler jobb liknande: lediga Samordnande lastbilsmekaniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Samordnande lastbilsmekaniker

Manpower söker studenter, deltidsarbetande och egen-företagare
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Inför hösten 2013 söker vi dig som vill arbeta deltid hos oss. Kravet för att kunna arbeta deltid och timmar hos oss är något av följande: * att du redan arbetar minst 50% hos annan arbetsgivare. * att du studerar * att du är egen företagare. Arbetsuppgifterna är inom lager, avsyning, produktion, maskinbiträde/operatör, truckkörning mm. Vem är du? Vi söker dig med stort intresse för att lära dig nya saker. Vi ser gärna att du har erfarenhet från lager & industri. Som person är du engagerad, noggrann och kvalitetsmedveten. Du har god samarbets- och initiativförmåga, tycker om att ta ansvar samt är öppen och ödmjuk. Du har även hög servicekänsla och van vid att arbeta i högt tempo. Truckkort är meriterande. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Vi kommer att hantera denna rekrytering först senare delen av augusti. Kontaktperson från och med vecka 34 är Pia Tullgren 035-161448. OBS! vi tar endast emot ansökan via annons. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Industri & Logistik
Ort: Ljungby
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Manpower söker studenter, deltidsarbetande och egen-företagare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Manpower söker studenter, deltidsarbetande och egen-företagare

Manpower söker truckförare
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Vi söker personal med dokumenterad erfarenhet av truckkörning till vår uthyrningsverksamhet i nordvästra Skåne. Du ska ha jobbat som lagerpersonal och truckförare tidigare och detta är något som du trivs med. Vem är du? Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet truckkörning. Du ska ha truckkort med behörighet upp till B3 samt vara en van truckförare. Har du traverskort eller lyftutbildning med dig sedan tidigare är detta naturligtvis meriterande, dock inget krav. Vi söker dig som trivs att jobba i team, samt trivs med att jobba i olika lagermiljöer. Att ställa upp och hjälpa dina kollegor är något som kommer naturligt för dig. God svenska i tal och skrift är ett krav. Som person är du driven, engagerad och social. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens och dina önskemål. Genom varierande uppdrag bygger du upp ett stort kontaktnät samtidigt som du får en bred erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. För mer information om tjänsten som du inte får svar på i texten är du välkommen att kontakta Rebecca Livered 040-660 63 28 på Manpower Industri och Logistik. Vänligen observera att vi endast tar emot ansökningar via länken nedan. Detta för att kunna behandla alla ansökningar i tid och ge återkoppling. Tjänsten kan tillsättas innan angivet slutdatum.
Företag: Manpower Industri & Logistik
Ort: Malmö
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Manpower söker truckförare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Manpower söker truckförare

Manpower söker fastighetsreparatör
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Arbetet består av reparationer i lägenheter och allmänna gemensamma utrymmen. Du kommer ha varierande uppgifter varje dag såsom byte av kranar i kök/badrum, byta ut vitvaror till att laga olika saker som kan gå sönder i en hyresfastighet. I de större allmänna ytorna räknas tvättstugor, soprum med mera. Eftersom du är hos olika privatpersoner är det väldigt viktigt att du som söker är är serviceminded och har hög social kompetens. Vem är du? Du som söker tjänsten ska ha dokumenterad erfarenhet av att jobba som fastighetsreparatör eller liknade jobb sedan tidigare. Du händig av dig och har inga problem att jobba under stress. Att jobba i grupp ser du som kul och givande men du har inga problem med att jobba självständigt. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens och dina önskemål. Genom varierande uppdrag bygger du upp ett stort kontaktnät samtidigt som du får en bred erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Rebecca Livered 040-660 63 28 på Manpower Industri och Logistik. Vänligen observera att vi endast tar emot ansökningar via länken nedan. Detta för att kunna behandla alla ansökningar i tid och ge återkoppling. Tjänsten kan tillsättas innan angivet slutdatum.
Företag: Manpower Industri & Logistik
Ort: Helsingborg
Publicerad : 06-10
Sök fler jobb liknande: lediga Manpower söker fastighetsreparatör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Manpower söker fastighetsreparatör

Manpower söker maskinoperatörer omgående
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Till kund i Gnesta som befinner sig inom läkemedelsbranschen söker vi nu maskinoperatörer. Som maskinoperatör ingår att utföra underhåll av maskiner/anläggningar och bidra till en hög teknisk tillgänglighet inom detta avsnitt. I rollen ingår att bland annat att utföra service, felsökning och reparationer. Du kommer även att arbeta med problemlösning och förbättringsarbete. Uppdraget är på heltid och startar omgående. Arbetet kommer inledningsvis vara dagtid men kan komma att bli skiftarbete längre fram. Du blir anställd av Manpower och uthyrd till vår kund. Vem är du? Vi söker dig som är ISO/GMP certifierad. Meriterande är om du har jobbat med felsökning och har åtgärdat fel på maskiner. Viktigt är att ha stort teknikintresse, datorvana och kunskap om olika typer av process- och administrativa system. Du måste ha goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Som person är du strukturerad, självständig och har lätt för att samarbeta och kommunicera. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker denna tjänst på www.manpower.se genom att klicka på ansökningslänken. Ansöker du på annat sätt riskerar du att inte komma med i processen. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Johan Rajer på telefon 08-402 74 20. Tjänsterna kommer att tillsättas löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast! Då tillträde är omgående kan tjänsten tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Industri & Logistik
Ort: Strängnäs
Publicerad : 06-05
Sök fler jobb liknande: lediga Manpower söker maskinoperatörer omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Manpower söker maskinoperatörer omgående

Processoperatör inom medicinteknik
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta som processoperatör hos en av våra kunder inom medicinteknisk industri. Tjänsten avser heltid och kan komma att förläggas både på dag- och kvällsskift. Arbetet består huvudsakligen av tillverkning, formpressning och avsyning av medicintekniskt material. Mycket av arbetet utförs i mikroskop. I arbetet ingår också löpande produktionsdokumentering och processövervakning. Arbetet utförs i renrum. Start omgående! Anställning Du blir anställd hos Manpower och uthyrd till kund. Uppdraget sträcker sig till årsskiftet. Eventuellt chanser till förlängning. Vem är du? Vi söker dig med minst gymnasiekompetens, gärna med teknisk inriktning. Erfarenhet av industriproduktion och renrumsarbete, i synnerhet inom läkemedel och medicinteknik är mycket önskvärt. Som person ska du vara mycket noggrann, fingerfärdig och stadig på handen, då tjänsten innebär arbete med mycket små komponenter. Vidare ser vi också att du trivs med att arbeta i team, har lätt för att samarbeta och har förmågan att arbeta i ett högt tempo. GMP-utbildning (Good Manufacturing Practise), mikroskopvana och erfarenhet av labb är meriterande. God förståelse i svenska, tal och skrift, är ett krav. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker denna tjänst via länken nedan. Ansökningar tas endast emot via webben, annonsen finns sökbar både hos Arbetsförmedlingen samt på www.manpower.se. Urvalsarbetet sker löpande. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Miriam Granat på 018-185977. Välkommen med din ansökan.
Företag: Manpower Industri & Logistik
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Processoperatör inom medicinteknik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Processoperatör inom medicinteknik

Maskinoperatör/processoperatör sökes till Uppsala
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Du kommer som maskinoperatör/processoperatör att arbeta med framställning av olika produkter hos en av våra kunder i Uppsala. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av processövervakning, maskinkörning, paketering, kontroller, dokumentation, maskinunderhåll och materialhantering. Även truckkörning och arbete i renrum förekommer. Tjänsten ställer stort krav på teknisk och mekaniskt förmåga och vana att hantera och felsöka maskiner. Anställningen Du blir anställd av Manpower och uthyrd till kund. Uppdraget är på heltid och förväntas pågå i ca 2 månader med god chans till förlängning. Start augusti. Kvällskift måndag-fredag. Upplärning kan komma att ske på dagtid. Vem är du? Vi söker dig med minst gymnasiekompetens, gärna med teknisk inriktning. Tidigare erfarenhet av industriproduktion och vana att hantera maskiner är ett krav. Önskvärt är också om du tidigare jobbat med underhåll och/eller har god mekanisk kunskap. Meriterande är om du har lagervana och truckkort för motviktstruck och ledstaplare. Du ska ha god förståelse i svenska och engelska, i både tal och skrift. GMP-utbildning (Good Manufacturing Practice) och erfarenhet av arbete i renrum är meriterande. Som person ska du vara händig, tekniskt och mekaniskt kunnig och van att hantera maskiner. Du är också mycket noggrann, ansvarstagande och initiativrik. Du är självgående och har förmågan att se vad som behöver göras. Vidare ser vi också att du är intresserad av att lära dig nya saker och har förståelse för processer. Du är bra på att samarbeta och trivs med att arbeta i team. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker denna tjänst via länken nedan. Ansökningar tas endast emot via webben, annonsen finns sökbar både hos Arbetsförmedlingen samt på www.manpower.se. Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så skicka in din ansökan redan idag. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Miriam Granat på telefon 018-18 59 77. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Industri & Logistik
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Maskinoperatör/processoperatör sökes till Uppsala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maskinoperatör/processoperatör sökes till Uppsala

Olofsfors AB söker CNC-operatörer
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Olofsfors AB i Nordmaling är världsledande på band till skogsmaskiner och en ledande tillverkare av slitstål i Norden. Omsättningen uppgår till ca: 330 mkr. Antalet anställda är ca: 130 personer. Läs mer på www.olofsfors.se Arbetsbeskrivning Som CNC-operatör på Olofsfors AB kommer du att handha förekommande maskiner. Du arbetar också med att ställa maskinerna samt hämta och redigera befintliga program. Anställningen är hos Olofsfors AB och innefattar sex månaders visstidsanställning med eventuell möjlighet till fortsättning. Tillträde: slutet av augusti alt början av september. Vem är du? Vi söker dig som har gått 3-årigt tekniskt gymnasium med relevant inriktning, alternativt 3-4 års yrkeserfarenhet. Meriterande om du har truckförarbevis B1. Som person är du serviceinriktad, noggrann, flexibel och ansvarsfull. Olofsfors AB eftersträvar mångfald Olofsfors värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson I denna rekrytering samarbetar Olofsfors AB med Manpower så har du frågor är du välkommen att kontakta Manpowers kontor på 090-70 23 60. Ansök via länken nedan. Urval sker löpande och därför önskar vi få din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Industri & Logistik
Ort: Nordmaling
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Olofsfors AB söker CNC-operatörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Olofsfors AB söker CNC-operatörer

Olofsfors AB söker svetsare
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 60 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 70 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Olofsfors AB i Nordmaling är världsledande på band till skogsmaskiner och en ledande tillverkare av slitstål i Norden. Omsättningen uppgår till ca: 330 mkr. Antalet anställda är ca: 130 personer. Läs mer på www.olofsfors.se Arbetsbeskrivning Som svetsare på Olofsfors AB kommer du att handha utrustning inom manuell svetsning och pressning. I arbetet ingår också att ställa produktionen för de olika bandtyperna som ingår i arbetet. Anställningen är hos Olofsfors AB och innefattar sex månaders visstidsanställning med eventuell möjlighet till fortsättning. Tillträde i september. Vem är du? Vi söker dig som har gått 3-årigt tekniskt gymnasium med relevant inriktning, och/eller har 3-4 års yrkeserfarenhet. Det är meriterande om du har truckförarbevis A+B samt certifikat enligt tillämpliga delar av SS EN 287. Olofsfors AB eftersträvar mångfald Olofsfors AB värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson I denna rekrytering samarbetar Olofsfors AB med Manpower så har du frågor är du välkommen att kontakta Manpowers kontor på 090-70 23 60. Ansök via länken nedan. Urval sker löpande och därför önskar vi få din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Industri & Logistik
Ort: Nordmaling
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Olofsfors AB söker svetsare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Olofsfors AB söker svetsare

CNC-operatör
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Du kommer att vara anställd av Manpower och vara uthyrd till en av våra kunder som CNC-operatör. Uppdraget startar omgående och är en långsiktig lösning med möjlighet till övertag hos kundföretaget. Skiftgång förekommer. CNC-operatören sköter datorstyrda maskiner för mekanisk bearbetning och tillverkning av detaljer främst av metall inom verkstadsproduktion. Maskinerna programmeras utifrån olika underlag av operatören själv, vilket är vanligast, eller av särskilt anställda tekniker. Vem är du? Vi söker dig som är utbildad CNC-operatör. Arbetslivserfarenhet från industri och liknande arbeten är meriterande men inget krav. Körkort och tillgång till bil är ett krav. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. För mer information om jobbet är du välkommen att kontakta Emma Larsdotter Moström via mejl elmost@manpower.se eller via telefon 090-702368. Intervjuer och tillsättning sker löpande så vänta inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via registrerat cv på www.manpower.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Industri & Logistik
Ort: Vindeln
Publicerad : 06-13
Sök fler jobb liknande: lediga CNC-operatör jobb, CNC-operatör Vindeln, CNC-operatör Manpower Industri & Logistik
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CNC-operatör

Kantpressare sökes
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Manpower söker nu för kunds räkning en operatör med erfarenhet av kantpressning. Arbetsuppgifterna består av planering, programmering, ställ och produktion. Arbetstiden är förlagd till 2-skift. Vem är du? Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av industriarbete i allmänhet och kantpressning i synnerhet. Har du dessutom vana av svetsning är detta meriterande. Som person är du flexibel, noggrann och arbetsvillig. Du ska vara lockad av konsultrollen och att vara hos våra olika kunder. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via länken nedan med registrerat CV. Tjänsterna kan komma att tillsättas löpandes så vi ser gärna din ansökan så snart som möjligt. Har du några frågor så är du välkommen att kontakta Therese på therese.zetterstrom@manpower.se
Företag: Manpower Industri & Logistik
Ort: Västerås
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Kantpressare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kantpressare sökes

För kommande behov söker vi plock och packpersonal
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Manpower ser ett ökat behov (inom en snar framtid) efter personer som har erfarenhet av plock och pack samt bor i Borås med omnejd. Tjänsten är en heltidstjänst där du kommer att bli anställd som ambulerande konsult och får chansen att arbeta med varierande lageruppgifter hos våra olika kunder. Vem är du? Personerna vi söker har minst gymnasiekompetens. Du ska känna dig trygg i att prata engelska, då detta kan förekomma hos våra kunder. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav för att söka tjänsten samt att du ska ha erfarenhet av plock och pack. Har du truckkort är detta mycket meriterande. Då du kommer vara uthyrd till våra kunder och deras arbetstider varierar, ska du vara beredd på att arbeta 2-skift. Som ambulerade konsult är personligheten A och O, därför är det viktigt att du är flexibel, prestigelös, ser vad som behöver göras och att du vågar ta för dig. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan slutdatum. Vi är därför tacksamma om du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att mejla till christine.johanson@manpower.se Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Industri & Logistik
Ort: Borås
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga För kommande behov söker vi plock och packpersonal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: För kommande behov söker vi plock och packpersonal

Industrielektriker sökes för uppdrag med start omgående
Manpower El & Tele AB är ett dotterbolag till Manpower AB. Vi erbjuder tjänster inom el- och telekommunikation till både företag och privata kunder. Vi arbetar med installation, reparation, underhåll och utveckling av el-, tele- och nätverksutrustning. Det betyder allt från enklare kabeldragning till installationsarbeten och entreprenader. Arbetsbeskrivning Vi söker dig som tidigare har arbetat som industrielektriker. Du kommer framförallt att arbeta med felsökning. Arbetstiderna är förlagda till dagtid hos vår kund i Göteborgsregionen. Uppdraget har start omgående och inleds med upplärning hos vår kund. Vem är du? Vi ser att du har erfarenhet av att arbeta som industrielektriker och har kunskap om maskiner och motorer. Körkort och tillgång till bil är meriterande. Som person är du social och glad. Du är trevlig och har ett servicetänk då du kommer möta nya kunder i ditt uppdrag. Vad kan vi erbjuda dig? Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät. Vi på Manpower erbjuder dig ett arbete som är varierat där du får chansen att utöka din kunskap och arbetslivserfarenhet. I rollen som konsult för oss får du chans att ta del av tjänster som inte alltid syns på den allmänna marknaden. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via länken nedan. Då tjänsten skall tillsättas omgående och vårt urval sker löpande rekommenderar vi att du skickar din ansökan redan idag! För mer information är du varmt välkommen att kontakta maria Siirak på telefon 031 61 72 32. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Industri & Logistik
Ort: Partille
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Industrielektriker sökes för uppdrag med start omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Industrielektriker sökes för uppdrag med start omgående

Operativ lageransvarig rekryteras till internationellt bolag
För kunds räkning söker vi nu en Operativ lageransvarig till verksamheten i Göteborg. Bolaget är familjeägt med inriktning på inredning främst inom kök och badrum. Företaget verkar på den internationella marknaden och man befinner sig i ett expansivt läge. Ledorden är utmärkt design, innovation och respekt för miljön. Arbetsbeskrivning I din roll som Operativ lageransvarig arbetar du till stor del operativt med fysiskt krävande arbetsuppgifter men du har även ansvar för den administrativa delen. Du är delaktig i hela processen från inkommande leveranser till förberedelser av utgående transporter. Utöver det är du ansvarig för det logistiska flödet och du är kontaktperson till chaufförerna, fraktbolag etc. samt övrig lagerpersonal. Vidare ansvarar du för inventeringar, vissa inköp och rapporterar till VD. Ditt ansvarområde innefattar även säkerheten på lagret och att allt material och övriga inventarier ligger på korrekt plats och att lagret alltid är representativt och en säker plats att vistas på. Du jobbar i SAP där all leveransbevakning, kontroll av beställningar/följesedlar sköts. Då bolaget verkar på den internationella marknaden så är engelska koncernspråk. Vem är du? Vi söker dig som gillar att arbeta operativt och har ett stort ordningssinne. Du får gärna ha erfarenhet från och/eller ha god förståelse av ett logistiskt flöde och kunna arbeta proaktivt. Egenskaper som värderas högt är struktur och noggranhet, lagret ska alltid kunna besökas av kunder, arkitekter eller bolagsledningen och då vara representativt. Utöver det är du ödmjuk och har en stor ansvarskänsla som präglas av en hög arbetsmoral. Den administrativa delen utgör en mindre del av arbetet men kräver en god förmåga att dokumentera och arkivera de handlingar som hanteras dagligen. Vi har som krav att du behärskar engelska i tal och skrift då det är koncernspråket samt att du har datavana. Har du erfarenhet av SAP är det meriterande. Vad kan vi erbjuda dig? Du blir erbjuden en tjänst som kan leda till utvecklingsmöjlighet inom bolaget. Du får vara med i en expansiv fas och jobba i ett internationellt bolag. Kontaktperson Har du frågor kring tjänsten så är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Frida Dire 031- 61 72 84 eller frida.dire@manpower.se Urvalet kommer att påbörjas vecka 33 pga. av sommarsemestrar. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Industri & Logistik
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Operativ lageransvarig rekryteras till internationellt bolag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Operativ lageransvarig rekryteras till internationellt bolag

Extrajobb som truckförare!
Manpower Student vänder sig till dig som är aktiv student på något av landets universitet och högskolor. Vi erbjuder extrajobb inom alla områden hos spännande företag i de flesta branscher. Hos oss lägger du grunden för din framtida karriär genom att bygga upp ett attraktivt CV och ett stort kontaktnät samtidigt som du drygar ut studiekassan. Twittrar du? Ta del av Manpower Student jobb genom att bli en Follower av www.twitter.com/Studentjobb. Arbetsbeskrivning Manpower Student söker dig som är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och som vill arbeta extra. Just nu söker vi truckförare för kunds räkning till lager i Viared! Dina arbetsuppgifter blir truckkörning på höglagret. Arbetstiderna är förlagda till kl.16:00-21:00, måndag-torsdag. Uppdraget startar från september och varar september-december månad. Därefter vid behov. Vem är du? För att du skall vara aktuell för tjänsten innehar du truckkort AB. Vi ser det även som mycket meriterande med tidigare arbetserfarenhet av truckkörning på höglager (truck B3). På grund av begränsad kollektivtrafik under kvällstid till Viared ser vi det som krav att du innehar körkort samt tillgång till bil. Som resurskonsult är du ansiktet utåt hos våra kunder. Vi lägger därav stor vikt vid din sociala förmåga, flexibilitet och noggrannhet. Vad kan vi erbjuda dig? Vi erbjuder extrajobb inom alla områden hos spännande företag i många olika branscher. Hos oss lägger du grunden för din framtida karriär genom att bygga upp ett attraktivt CV och ett stort kontaktnät samtidigt som du drygar ut studiekassan. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Sök tjänsten redan idag! Vi går igenom ansökningarna kontinuerligt och urval sker löpande. Har du frågor kring tjänsten kan du kontakta Michelle, 033-23 34 60. Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan.
Företag: Manpower Industri & Logistik
Ort: Borås
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb som truckförare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb som truckförare!

Sommarjobb inom lager!
Manpower Student vänder sig till dig som är aktiv student på något av landets universitet och högskolor. Vi erbjuder extrajobb inom alla områden hos spännande företag i de flesta branscher. Hos oss lägger du grunden för din framtida karriär genom att bygga upp ett attraktivt CV och ett stort kontaktnät samtidigt som du drygar ut studiekassan. Twittrar du? Ta del av Manpower Student jobb genom att bli en Follower av www.twitter.com/Studentjobb. Arbetsbeskrivning Manpower Student vänder sig till dig som är aktiv student och vill jobba extra längs med studierna eller som har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och som vill jobba extra. Just nu söker vi personal för sommarjobb inom områdena för industri och lager. Vanliga arbetsuppgifter är att plocka efter order, paketering, montering mm. Vem är du? Vi söker dig som kan jobba under sommaren! Uppdragen kan variera, det han handla om att rycka in med kort varsel för kortare såväl som längre uppdrag och på tider som varierar allt från dagtid till kväll och skift. Meriterande är om du har tidigare arbetslivserfarenhet från industri/lagerjobb. Har du körkort, bil eller truckkort är detta även mycket meriterande, men dock ej ett krav. Som resurskonsult är du ansiktet utåt hos våra kunder. Vi lägger därav stor vikt vid din sociala förmåga, flexibilitet och noggrannhet. Vad kan vi erbjuda dig? Vi erbjuder extrajobb inom alla områden hos spännande företag i många olika branscher. Hos oss lägger du grunden för din framtida karriär genom att bygga upp ett attraktivt CV och ett stort kontaktnät samtidigt som du drygar ut studiekassan. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Vi går igenom ansökningarna kontinuerligt och urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Industri & Logistik
Ort: Borås
Publicerad : 05-06
Sök fler jobb liknande: lediga Sommarjobb inom lager! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommarjobb inom lager!

Erfaren CNC-operatör sökes
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Vi söker en erfaren CNC-operatör till vår uthyrningsverksamhet. Uppdraget är under en längre period hos en av våra kunder i Örebro. Arbetstider är dagtid och heltid. Vem är du? Vi söker sig som har CNC-utbildning i grunden och har en gedigen erfarenhet av arbete som CNC-operatör, det är meriterande om du har erfarenhet av styrsystemet Mazatrol. Du har erfarenhet från programmering och har goda kunskaper i ritningsläsning. Arbetet består av korta serier vilket innebär mycket ställ av maskinerna. B-körkort och Truckort A+B är ett krav. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via länken nedan. I samband med att du söker tjänsten vill vi att du gör det test som är kopplat till annonsen. Urvalet sker löpande så vänta inte med din ansökan! Har frågor angående tjänsterna är du välkommen att kontakta Ann-Sofie Pihl på ann-sofie.pihl@manpower.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Industri & Logistik
Ort: Örebro
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren CNC-operatör sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren CNC-operatör sökes

Erfaren svetsare
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning För uppdrag hos vår kund i Söderköping söker vi nu dig som är en erfaren svetsare och som tidigare arbetat med gassvetsning. Arbetsuppgifterna varierar och innefattar såväl tillverkning och montage som reparation och underhåll. Uppdraget är på heltid med start i september och vår kund ser uppdraget som långsiktigt. Vem är du? För att vara aktuell för jobbet har du godkänd svetslicens, erfarenhet av gas- och pinnsvets samt kunskap i ritningsläsning. Som person är du öppen för att lära nytt, samarbetar gärna och är flexibel vad gäller såväl arbetsuppgifter som arbetstider. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Då vi jobbar med löpande urval ser vi gärna att din ansökan inkommer så fort som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsdatumet gått ut. För frågor är du välkommen att kontakta Hanna Bengtson på 011-194350. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Industri & Logistik
Ort: Söderköping
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren svetsare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren svetsare

Industristädare med C-körkort
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Manpower söker nu fem personer för arbete hos vår kund i Oxelösund. Arbetsuppgifterna innebär grovstädning inom industri, så som damm- och torrsugning med slang. Arbetet består till viss del av spolbilskörning. Arbetet sträcker sig från vecka 29 till och med vecka 33. Man arbetar antingen dag eller natt. Dagskiftets arbetstider är kl 06:00-17:00 och på nattskiftet arbetar man kl 18:00-03:00. Vem är du? Vi söker dig som är beredd på att arbeta med fysiskt tunga arbetsuppgifter. Du har god fysik och är inte rädd för att få skit under naglarna. C-körkort är ett krav och god körvana är meriterande. Likaså är tididgare erfarenhet av grov/industristäd meriterande. Som person är du noggrann, positiv och framåt. Vad kan vi erbjuda dig? Som anställd resurskonsult på Manpower får du ta del av våra anställningsförmåner såsom företagshälsovård, försäkringar, medarbetarträffar och friskvårdsbidrag. Du får också möjlighet att bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du är välkommen med din ansökan via ansökningslänken nedan. Vi tillämpar löpande urval och ser gärna att din ansökan inkommer snarast. Annonsen kan komma att stängas innan sista ansökningsdag. För mer information är du välkommen att kontakta Hanna Bengtson på telefonnummer 011-19 43 50.
Företag: Manpower Industri & Logistik
Ort: Norrköping
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Industristädare med C-körkort jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Industristädare med C-körkort

Resande VVS-montör
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Manpower söker nu dig som vill arbeta som resemontör hos vår kund som är verksam inom VVS-branschen. Tjänsten är till en början ett konsultuppdrag, men goda chanser finns att uppdraget mynnar ut i en anställning hos kunden. Arbetet är beräknat att starta i mitten av augusti och tjänsten är på heltid. Som resemontör utgår du från Linköping med firmabil och ligger sedan ute måndag till torsdag. Du kommer att utföra arbeten inom ett stort geografiskt område, från Gävle till Malmö. Arbetsuppgifterna är av varierande karaktär inom VVS. Du kommer att arbeta med bland annat nyinstallationer och vanligt förekommande arbetsuppgifter så som att montera rörledningar, värmesystem, värmepannor, värmepumpar, värmeväxlare, golvvärmesystem och styr- och reglerutrustning. Vem är du? Vi söker dig som har erfarenhet av och goda kunskaper inom VVS. Det är meriterande om du har VVS-utbildning och erfarenhet som fastighetsskötare eller elektriker. Du är en van montör med goda kunskaper i ritningläsning. Som person är du nyfiken, ansvarsfull och noggrann. Då du kommer i kontakt med företag och privatpersoner är det av största vikt att du hjälpsam, lyhörd och social. Egen bil och körkort är ett krav (företaget ligger en bit utanför Linköping). Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via länken nedan. Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor är du välkommen att vända dig till Hanna Bengtson på telefon 011-194350. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Industri & Logistik
Ort: Linköping
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Resande VVS-montör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Resande VVS-montör

Studenter som vill jobba extra med livsmedel
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Manpower söker nu plockpersonal där arbetsuppgifterna består av att packa, sortera och kvalitetskontrollera livsmedel hos vår kund. Arbetet är förlagt till främst dagtid på lördagar men kan även innefatta pass övriga veckodagar. Vår kund är belägen i utkanten av Linköping. Vem är du? Du är aktivt studerande på universitet, högskola, eller annat lärosäte med en sysselsättningsgrad om minst 51 procent. Som person är du flexibel, ansvarstagande och har en hög arbetsmoral. Vi värdesätter en hög tillgänglighet och att du har förmågan att på kort varsel sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Vidare är du glad och driven. Vad kan vi erbjuda dig? Manpower Student erbjuder dig möjligheten att bygga ditt CV under studietiden, samtidigt som du skaffar dig kontakter i det lokala näringslivet och tjänar extra pengar. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du är välkommen med din ansökan via ansökningslänken nedan. Vi tillämpar löpande urval och ser gärna att din ansökan inkommer snarast. Annonsen kan komma att stängas innan sista ansökningsdag. För mer information är du välkommen att kontakta Hanna Bengtson på telefonnummer 011-19 43 50.
Företag: Manpower Industri & Logistik
Ort: Linköping
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Studenter som vill jobba extra med livsmedel jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studenter som vill jobba extra med livsmedel

Tolk med erfarenhet utav vatten/avloppsnät
Arbetsbeskrivning Vi söker dig som är aktivt studerande på högskola eller eftergymnasial utbildning på minst 51 procent och söker ett kortare sommaruppdrag. Dina arbetsuppgifter kommer framför allt innebära att vara behjälplig och svara på frågor gällande avloppsvatten och vattennät i centrala Norrköping. Språkkunskaper som svenska och tyska alternativt turkiska är ett krav. Perioden sträcker sig från 25 juni till 4 juli med arbetstider 7-16:00. Vem är du? Du är aktivt studerande på universitet, högskola, eller annat lärosäte med en sysselsättningsgrad om minst 51 procent. Du har tidigare arbetat med avloppsvatten och har erfarenhet utav vattennät. Du är en pedagogisk person samt nogrann. Vidare är du positiv, utåtriktad och gillar att få nya erfarenheter. Du är en problemlösare med stor känsla för service som trivs med att arbeta med människor. Som person är du duktig på att uttrycka dig i svenska språket men har även goda kunskaper i tyska eller turkiska. Egenskaper som pålitlig, plikttrogen och uppfinningsrik är något som kommer att värderas högt. Vad kan vi erbjuda dig? Manpower Student strävar efter att bli din väg ut i arbetslivet. Vi hjälper dig att lägga en stabil grund under din studietid och blir sedan din naturliga väg vidare i karriären genom Manpowers enorma nätverk Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du är välkommen med din ansökan via ansökningslänken nedan. Vi tillämpar löpande urval och ser gärna att din ansökan inkommer snarast. Annonsen kan komma att stängas innan sista ansökningsdag. För mer information är du välkommen att kontakta Hanna Bengtson på telefonnummer 011-19 43 50.
Företag: Manpower Industri & Logistik
Ort: Norrköping
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Tolk med erfarenhet utav vatten/avloppsnät jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tolk med erfarenhet utav vatten/avloppsnät

Vill du jobba som kökspersonal bredvid dina studier?
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Manpower söker dig som är studerande på minst 50% och som vill arbeta extra bredvid dina studier. Vi söker kökspersonal till en förskola som är belägen i Linköping. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att förebereda lunch och mellanmål, förse de olika avdelningarna med mat och porslin, ta hand om disk samt göra beställningar. Att städa lokalerna är även det en del utav arbetet och ibland kan man få hjälpa till i barngruppen. Arbetstiderna är måndag-fredag, kl 10:30-16:00. Start är i mitten av augusti. Vem är du? Vi söker dig som studerar på minst 50% på universitet eller högskola. Studerar du något inom pedagogik är detta meriterande. Vi ser gärna att du kan jobba tre dagar i veckan och eventuellt hoppa in med kort varsel. Som person är du ansvarsfull, noggrann och stresstålig. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du är välkommen med din ansökan via ansökningslänken nedan. Vi tillämpar löpande urval och ser gärna att din ansökan inkommer snarast. Annonsen kan komma att stängas innan sista ansökningsdag. För mer information är du välkommen att kontakta Hanna Bengtson på telefonnummer 011-19 43 50.
Företag: Manpower Industri & Logistik
Ort: Linköping
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du jobba som kökspersonal bredvid dina studier? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du jobba som kökspersonal bredvid dina studier?

Livsmedelsarbetare sökes omgående för uppdrag hos kund
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Arbetet består av bland annat sortering och packning av kakor. Tempot är högt och likaså kraven på kvalité. Uppdraget är på Gillebagaren i Örkelljunga och Åsljunga. Uppdraget har start omgående. Vem är du? Arbetet är främst på tvåskift (förmiddags- och eftermiddagspass) men även nattskift förekommer. Du är flink i fingrarna och stresstålig. Du har inga problem med att arbeta i en varm miljö. Har du tidigare erfarenhet från livsmedelsindustri är det meriterande likaså om du har utbildning inom livmedel. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens och dina önskemål. Genom varierande uppdrag bygger du upp ett stort kontaktnät samtidigt som du får en bred erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jenny Nielsen via e-mail: jennie@manpower.se
Företag: Manpower Industri & Logistik
Ort: Örkelljunga
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Livsmedelsarbetare sökes omgående för uppdrag hos kund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Livsmedelsarbetare sökes omgående för uppdrag hos kund

Maskinelektriker till Kungsör
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Utföra felsökning, reparationer och servicearbeten på kundens produktionsutrustning. Aktivt arbeta med ständiga förbättringar och driftoptimeringar. Felsökning och programmering i PLC, främst Siemens S5, S7 och Fanuc 30i. Kunskaper i Siemens styrsystem 840 D, 840 C är ett krav. Vem är du? Du har en utbildning lägst på gymnasienivå med inriktning el, styr och regler eller motsvarande. Meriterande är elsäkerhet motsvarande BB2, lödteknik, pressteknik, samt mycket goda kunskaper i PLC felsökning och programmering. Du har kunskap och erfarenhet av något inom mekanik, hydraulik eller pneumatik och har mycket god datavana och goda erfarenheter av Office. Du är en driven person som är duktig på att kommunicera (såväl internt som externt)och stimuleras av att nå uppsatta mål. Positionen kräver också att du identifierar potentiella problem och utifrån det skapar praktiska lösningar. Du kan föra en teknisk dialog både på svenska och engelska. Språkkunskaper i tyska språket är meriterande. Vad kan vi erbjuda dig? Ett långt uppdrag för rätt person, där man efter sex månader går över i anställning hos kund. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Jessica Windahl 0221-29363 jeshan@manpower.se
Företag: Manpower Industri & Logistik
Ort: Kungsör
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Maskinelektriker till Kungsör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maskinelektriker till Kungsör

Manpower söker nu anläggningspersonal för vägarbete
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Du kommer arbeta ute på ett vägarbete med att lägga ner bland annat kablar i vägkanten. Din arbetsuppgift är att följa en maskin som gräver längs med ett dike där kablar ska ner. Fokusen kommer att ligga på att övervaka så att de kommer ner ordentligt samt att allt rullar på och rapportera till närmsta chef om något avviker. Uppdraget har start omgående. Arbetstider är dagtid, måndag-fredag. Vem är du? Du trivs att arbeta utomhus i alla väder och tycker om att arbeta självständing. Du har körkort då du kommer köra en av poolbilarna i arbetet. Ett krav är att du har Arbete på väg. Har du även gått kursen ESA är det meriterande men inget krav. På grund av säkerhetsskäl ska du kunna flytande svenska i tal och skrift. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens och dina önskemål. Genom varierande uppdrag bygger du upp ett stort kontaktnät samtidigt som du får en bred erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via länken nedan. Då tjänsten kommer att tillsättas snarast ser vi gärna att din ansökan inkommer så fort som möjligt då vi jobbar med löpande urval. Vid frågor som du inte fått svar på i annonsen kontakta konsultchef Rebecca Livered 040-6701770 Välkommen med din ansökan! Du vet väl om att Manpower Malmö har en Facebooksida? Här hittar du spännande information om arbetsmarknaden och lediga tjänster just nu. Du kan även ställa frågor till oss i vårt forum, vi besvarar allt så snabbt vi bara kan! Besök oss på www.facebook.com/manpower.malmo
Företag: Manpower Industri & Logistik
Ort: Halmstad
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Manpower söker nu anläggningspersonal för vägarbete jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Manpower söker nu anläggningspersonal för vägarbete

Lagerpersonal rekryteras till Lidls nya centrallager i Rosersberg
Lidl är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 160 butiker runt om i Sverige. I oktober 2013 slår vi upp portarna till vårt nybyggda kontor och centrallager i Rosersberg! Här kommer 160 lagermedarbetare och 30 tjänstemän få chansen att driva Lidls expansion på den svenska marknaden vidare. Arbetsbeskrivning Till Lidl:s nya centrallager i Rosersberg söker vi nu 90 lagermedarbetare för deltidstjänster (63%) på 25h i veckan. Arbetstiderna kommer att variera då kunden arbetar efter ett rullande schema där både dag-, kväll- och helgsarbete förekommer. Arbetsuppgifterna varierar beroende på avdelning men exempel kan vara plock och pack utifrån butikernas beställningar eller hantering och uppmärkning av färdiga pallar för utleverans. Man arbetar med systemet "pick by voice". Arbete i kyl och frys kan också förekomma. Arbetet startar under septembermånad och man kommer att anställas direkt hos kund. Vem är du? Vi söker dig som har viljan att jobba, trivs med att jobba självständigt och är redo för ett fysiskt arbete. Som person har du lätt för att lära dig nya uppgifter, att jobba under ett högt tempo och är flexibel. Du har en avslutad gymnasial utbildning och är minst 18 år. Du talar och skriver svenska obehindrat. Tidigare lagererfarenheter är meriterande, framförallt om du tidigare arbetat på ett centrallager för butiksvaror. Det är även meritande om du har körkort och tillgång till egen bil. Ditt bifogade CV får gärna vara i ett wordformat, dessutom får du gärna bifoga ett foto. Vi vill även att du gör en fullständig registrering på vår hemsida, inför en eventuell intervju. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Är du den vi söker? Sök tjänsten via ansökningslänken nedan med registrerad CV. Registrera ditt CV via www.manpower.se. Vi tar inte emot ansökan via e-post eller brev. Intervju och anställningsprocessen sker löpande. För frågor är du välkommen att kontakta Emelie Gunnarsson 08-736 29 43 alternativt Nina Ahlström 08-452 33 11 Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Industri & Logistik
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lagerpersonal rekryteras till Lidls nya centrallager i Rosersberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lagerpersonal rekryteras till Lidls nya centrallager i Rosersberg

Lagerpersonal rekryteras till Lidls nya centrallager i Rosersberg
Lidl är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 160 butiker runt om i Sverige. I oktober 2013 slår vi upp portarna till vårt nybyggda kontor och centrallager i Rosersberg! Här kommer 160 lagermedarbetare och 30 tjänstemän få chansen att driva Lidls expansion på den svenska marknaden vidare. Arbetsbeskrivning Till Lidl:s nya centrallager i Rosersberg söker vi nu 90 lagermedarbetare för deltidstjänster (63%) på 25h i veckan. Arbetstiderna kommer att variera då kunden arbetar efter ett rullande schema där både dag-, kväll- och helgsarbete förekommer. Arbetsuppgifterna varierar beroende på avdelning men exempel kan vara plock och pack utifrån butikernas beställningar eller hantering och uppmärkning av färdiga pallar för utleverans. Man arbetar med systemet "pick by voice". Arbete i kyl och frys förekommer. Arbetet startar under septembermånad och man kommer att anställas direkt hos kund. Vem är du? Vi söker dig som har viljan att jobba, trivs med att jobba självständigt och är redo för ett fysiskt arbete. Som person har du lätt för att lära dig nya uppgifter, att jobba under ett högt tempo och är flexibel. Du har en avslutad gymnasial utbildning och är minst 18 år. Du talar och skriver svenska obehindrat. Tidigare lagererfarenheter är meriterande, framförallt om du tidigare arbetat på ett centrallager för butiksvaror. Det är även meritande om du har körkort och tillgång till egen bil. Ditt bifogade CV får gärna vara i ett wordformat, dessutom får du gärna bifoga ett foto. Vi vill även att du gör en fullständig registrering på vår hemsida, inför en eventuell intervju. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Är du den vi söker? Registrera ditt CV via www.manpower.se och ansök tjänsten via annonsid 877941. Vi tar inte emot ansökan via e-post eller brev. Intervju och anställningsprocessen sker löpande. För frågor är du välkommen att kontakta Emelie Gunnarsson 08-736 29 43 alternativt Nina Ahlström 08-452 33 11 Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Industri & Logistik
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lagerpersonal rekryteras till Lidls nya centrallager i Rosersberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lagerpersonal rekryteras till Lidls nya centrallager i Rosersberg

Vi söker truckförare med erfarenhet
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Till vår uthyrningsverksamhet söker vi erfarna truckförare. Våra uppdrag finns i Göteborg med omnejd. Arbetet kan ske på både dagtid, ständiga kvällar eller 2-skift. Du blir anställd som konsult och Manpower blir din arbetsgivare. Anställningen innebär en heltidsanställning. Du kommer arbeta i en ambulerande roll där du arbetar hos våra kunder, uppdragets längd styrs av kundens behov. Vem är du? Vi söker dig som har: - Truckkort A+B - Körkort B (vilket är ett krav för en anställning) - Minst ett års erfarenhet av att köra truck - Öppen för att arbeta som konsult och ambulera Som person är du flexibel, serviceinriktad och konsultmässig då du är ansiktet utåt för Manpower gentemot våra kunder. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower erbjuder dig ett omväxlande arbete med möjlighet att få erfarenheter från olika arbetsplatser, en möjlighet att skapa ett stort kontaktnätverk och samtidigt ha all den trygghet som en fast anställning ger. Vi samarbetar med attraktiva företag i Göteborgsregionen och därmed har vi möjlighet att erbjuda dig uppdrag som aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan med registrerat CV. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast. Vid frågor om tjänsten kontakta Jonna Lange på jonna.lange@manpower.se. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Industri & Logistik
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker truckförare med erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker truckförare med erfarenhet

Chaufför med C körkort och kranförarbevis
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Till vår uthyrningsverksamhet i Stockholmsområdet söker vi nu chaufförer med C-körkort och kranförarbevis för kran över 18 ton/meter. Som resurskonsult hos oss kommer du att få arbeta för olika uppdragsgivare men du har din anställning på Manpower. Vem är du? Du har C-korts behörighet och kranförarbevis för över 18 ton/meter. Erfarenhet av att köra kran är ett krav, gärna inom bygg och/eller kabeldragning. I många av våra uppdrag ingår inslag av service gentemot vår uppdragsgivares kunder, vilket innebär att servicemedvetenheten måste vara hög. ADR-utbildning är meriterande. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan med registrerad CV. Vi tar inte emot ansökan via e-post eller brev. Intervju och anställningsprocessen sker löpande och därför önskar vi att få din ansökan så fort som möjligt. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Therese Wievegg 08 736 29 42. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Industri & Logistik
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-26
Sök fler jobb liknande: lediga Chaufför med C körkort och kranförarbevis jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Chaufför med C körkort och kranförarbevis


Sök lediga jobb Manpower Industri & Logistik

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se