Manpower Student jobb - lediga jobb

Manpower Student jobb Manpower Student jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Manpower Student. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Manpower Student. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Lagerpersonal till uppdrag i Rosersberg- Upplands Väsby

 2. Butiksbiträde som är kreativ och gillar pyssel- Stockholm

 3. Manpower Student AB söker studenter i höst till Euromaster AB i Varberg- Varberg

 4. Extrajobb i höst för studenter- Växjö

 5. Manpower student söker 4 administratörer- Malmö

 6. Manpower Student söker Sommarjobbare i Trelleborg- Trelleborg

 7. Nattjobb inom lokalvård- Eskilstuna

 8. Lokalvårdare- Karlstad

 9. Extrajobb inom reception och kontorsservice- Västerås

 10. Är du student och vill jobba extra med paketsortering?- Göteborg

 11. Är du student och vill arbeta fysiskt?- Göteborg

 12. Kan du GBG och vill arbeta extra i taxiväxel?- Göteborg

 13. Ska du börja studera och vill arbeta extra inom kundtjänst?- Göteborg

 14. Manpower Student söker montörer till fordonsindustrin- Göteborg

 15. Har du eget företag/deltidsanställning och vill arbeta extra vid sidan om?- Göteborg

 16. Studenter sökes till Manpower- Uddevalla

 17. Student sökes till kundtjänstuppdrag- Norrköping

 18. Finskspråkig student sökes till uppdrag- Norrköping

 19. C-chaufför sökes för extrajobb- Malmö

 20. Livsmedelsarbetare sökes omgående för uppdrag hos kund- Örkelljunga

 21. Är du student och pluggar på distans?- Göteborg

 22. Student och vill arbeta som telefonintervjuare?- Göteborg

 23. Studerar du och vill arbeta internt på Manpower?- Göteborg

 24. Studerar du och vill arbeta extra inom reception?- Göteborg

 25. Terminalarbetare- Luleå

 26. Vi söker extrapersonal till stort förpackningsföretag i Lund- Lund

 27. Studerande kundtjänstmedarbetare med IT-intresse som talar danska.- Jönköping

 28. Studerande kundtjänstmedarbetare med IT-intresse som talar finska- Jönköping

 29. Student med truckkort för kommande uppdrag.- Jönköping

 30. Studerande kundtjänstmedarbetare med IT-intresse som talar norska.- Jönköping

 31. Manpower Student söker butiksmedarbetare med kassavana- Västerås

 32. Vi söker studenter inom data/IT- Helsingborg

 33. Manpower student söker dig som vill jobba extra inom lager och produktion- Malmö

 34. Manpower student söker receptionster, telefonister- Malmö

 35. Finskspråkig student sökes till kundtjänst- Norrköping

 36. Manpower Student söker museivärdar till Bergrummet på Skeppsholmen- Stockholm

 37. Manpower Student söker mötesbokare till Skandia- Göteborg

 38. Vi söker studenter för extrajobb- Örebro

 39. Terminalarbete på Posten- Karlstad

 40. Student för kvällsarbete i Sävsjö- Jönköping


Mer beskrivning

Lagerpersonal till uppdrag i Rosersberg
Arbetsbeskrivning För kunds räkning söker vi nu lagerpersonal med vana av truckkörning till ett uppdrag mellan vecka 30-33 i Rosersberg. I arbetsuppgifterna ingår i huvudsak upp- packning och nedpackning av varor. Det kan även innefatta ordermottagning och leverans av varor. Arbetstiden är mån-fre och du kommer jobba i två-skift; 08.00-17.00 och 11.00-20.00. Du blir anställd av Manpower och uthyrd till kund. Vem är du? Som person är du mycket noggrann och stresstålig. Du ska även vara flexibel och pålitlig. Meriterande är truckkort och erfarenhet av truck: skjutstativ. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Intervjuer och urval sker löpande, varför tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Detta innebär att annonsen kan komma att stängas innan sista ansökningsdag.
Företag: Manpower Student
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lagerpersonal till uppdrag i Rosersberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lagerpersonal till uppdrag i Rosersberg

Butiksbiträde som är kreativ och gillar pyssel
Arbetsbeskrivning För kunds räkning söker vi ett butiksbiträde till en butik/grossist i Sätra. Uppdraget startar i augusti och löper på till sommaren 2014. Du ska kunna arbeta ca 20-35 timmar i veckan och är således student, pensionär eller har en annan deltidssysselsättning. Kundservice är i fokus och du ska således vara aktiv ute på golvet bland kunder samt stå i kassan. I arbetsuppgifterna innefattar även att vara ansvarig för inkommande leveranser, upp plock, avprickning av leverans, städning och hålla ordning i butiken. Även pysselalster samt handledningar ingår. Arbetstiden är mån-ons 09.00.18.00, torsdagar 09.00-20.00, fredagar 09.00-14.00. Du blir anställd av Manpower och uthyrd till kund. Vem är du? Som person är du mål- och försäljningsinriktad och lätt att samarbeta med. Du är flexibel och är inte rädd att ta i. Butiken håller med pysselkurser och gör alster till företagets kataloger, därför måste du vara kreativ och gilla att pyssla. Datavana och erfarenhet från butiksarbete eller lager är önskvärt. Kassavana är en merit. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Intervjuer och urval sker löpande, varför tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Detta innebär att annonsen kan komma att stängas innan sista ansökningsdag.
Företag: Manpower Student
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Butiksbiträde som är kreativ och gillar pyssel jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butiksbiträde som är kreativ och gillar pyssel

Manpower Student AB söker studenter i höst till Euromaster AB i Varberg
Manpower Student vänder sig till dig som är aktiv student på något av landets universitet och högskolor. Vi erbjuder extrajobb inom alla områden hos spännande företag i de flesta branscher. Hos oss lägger du grunden för din framtida karriär genom att bygga upp ett attraktivt CV och ett stort kontaktnät samtidigt som du drygar ut studiekassan. Twittrar du? Ta del av Manpower Student jobb genom att bli en Follower av www.twitter.com/Studentjobb. Euromaster är Europas och Sveriges största kedja för däck. Med djup kunskap, stort engagemang och ett heltäckande produkt-, tjänst och serviceerbjudande tar vi ett helhetsgrepp. Hos Euromaster kan du finna marknadens bredaste sortiment av däck, fälg och tillbehör. Arbetsbeskrivning Nu söker vi studenter som vill jobba som kundtjänstmedarbetare på Euromaster AB i Varberg. Vi ser gärna att du kan jobba vid behov under september och oktober. Du kommer att arbeta med att boka in däckbyten åt kunderna och svara på eventuella frågor gällande detta. Det är en krav att du kan jobba heltid vecka 37 eller 38 då utbildningen sker. Vem är du? Vi söker dig som är strukturerad, har en god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Som person är du en driven problemlösare, prestigelös samt serviceminded. Du tycker om att arbeta i högt tempo och du är en positivt lagd person som ser möjligheter och inte hinder. Vi ser gärna att du jobbat i kundtjänst eller med försäljning tidigare. Behärskar du norska i tal och skrift så är det väldigt meriterande. Har du däckkunskaper så är det ett stort plus. Vad kan vi erbjuda dig? Manpower Student erbjuder dig möjlighet att bygga ditt CV under studietiden, samtidigt som du skaffar dig kontakter i det lokala näringslivet och tjänar extra pengar. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via vår hemsida. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Dino Elezovic på 035-161445. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Student
Ort: Varberg
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Manpower Student AB söker studenter i höst till Euromaster AB i Varberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Manpower Student AB söker studenter i höst till Euromaster AB i Varberg

Extrajobb i höst för studenter
Manpower Student vänder sig till dig som är aktiv student på något av landets universitet och högskolor. Vi erbjuder extrajobb inom alla områden hos spännande företag i de flesta branscher. Hos oss lägger du grunden för din framtida karriär genom att bygga upp ett attraktivt CV och ett stort kontaktnät samtidigt som du drygar ut studiekassan. Twittrar du? Ta del av Manpower Student jobb genom att bli en Follower av www.twitter.com/Studentjobb. Arbetsbeskrivning För ett projekt inom Växjö kommun söker vi dig som vill arbeta extra som informatör. Projektet kommer att starta v 33 och pågå under hela höstterminen och handlar om att ge flerfamiljshushåll i Växjö information om nya rutiner för sortering av matavfall. Du kommer tillsammans med minst en kollega att besöka hushåll för att muntligen informera om den nya sorteringsrutinen samt dela ut startpaket och broschyrer. Arbetet kommer att ske under kvällstid på vardagar och du bokar själv de pass du vill arbeta. Vem är du? Du är student på eftergymnasial nivå alternativt att du innehar en annan tjänst på deltid. Tidigare arbetslivserfarenhet är inget krav men har du arbetat med service innan så är det en fördel. Ett plus är också om du har ett intresse för miljöfrågor. Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande. Då transportering med bil kommer att bli aktuellt så är körkort ett krav. Du som person är positiv och social och tycker om att möta och inspirera människor. Du är också pålitlig, ordningsam, noggrann och har hög arbetsmoral. Vi vill att du som söker kan åta dig att arbeta minst en termin i detta projekt. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Tjänsten söker du via länken längst ner på sidan. För mer information är du välkommen att kontakta Charlotte Gustafsson via chgust@manpower.se eller 0470-74 55 90. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urvalet sker löpande. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Student
Ort: Växjö
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb i höst för studenter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb i höst för studenter

Manpower student söker 4 administratörer
Manpower Student vänder sig till dig som är aktiv student på något av landets universitet och högskolor. Vi erbjuder extrajobb inom alla områden hos spännande företag i de flesta branscher. Hos oss lägger du grunden för din framtida karriär genom att bygga upp ett attraktivt CV och ett stort kontaktnät samtidigt som du drygar ut studiekassan. Twittrar du? Ta del av Manpower Student jobb genom att bli en Follower av www.twitter.com/Studentjobb. Arbetsbeskrivning För kunds räkning inom säkerhetsbranschen söker vi medarbetare som vill jobba extra inom administration. Tjänsten innefattar att göra beställningar, plocka och kvittera ut nycklar, skicka paket med mera. Du kommer att ingå ett team på företagets säkerhetsavdelning och där kommer du att arbeta i tre olika datorsystem så god datorvana är ett krav. Omfattningen varierar och därför skall du vara flexibelt tillgänglig minst 2-3 dagar i veckan. Utbildning för arbetet är vecka 30-31 och därför måste du måste vara tillgänglig de veckorna. Vem är du? Vi söker ENDAST dig som studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning, såsom pensionär eller egen företagare. Du som studerar bör ha minst ett år kvar av dina studier. Som person skall du ha god datorvara, vara nogrann och ha förmåga att arbeta strukturerat. För att trivas i jobbet krävs det även en god social kompetens och ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Vad kan vi erbjuda dig? Manpower Student strävar efter att bli din väg ut i arbetslivet. Vi hjälper dig att lägga en stabil grund under din studietid och blir sedan din naturliga väg vidare i karriären genom Manpowers enorma nätverk. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via länken nedan. Då vårt urval sker löpande rekommenderar vi att du ansöker snarast möjligt! För mer information är du välkommen att kontakta Frida Stubbendorff på Manpower Student via telefon: 040-660 63 93. Du vet väl om att Manpower Malmö har en Facebooksida? Här hittar du spännande information om arbetsmarknaden och lediga tjänster just nu. Du kan även ställa frågor till oss i vårt forum, vi besvarar allt så snabbt vi bara kan! Besök oss på www.facebook.com/manpower.malmo
Företag: Manpower Student
Ort: Malmö
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Manpower student söker 4 administratörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Manpower student söker 4 administratörer

Manpower Student söker Sommarjobbare i Trelleborg
Manpower Student vänder sig till dig som är aktiv student på något av landets universitet och högskolor. Vi erbjuder extrajobb inom alla områden hos spännande företag i de flesta branscher. Hos oss lägger du grunden för din framtida karriär genom att bygga upp ett attraktivt CV och ett stort kontaktnät samtidigt som du drygar ut studiekassan. Twittrar du? Ta del av Manpower Student jobb genom att bli en Follower av www.twitter.com/Studentjobb. Arbetsbeskrivning Manpower söker flexibla och arbetsvilliga studenter som vill arbeta i Trelleborg under sommaren. Du kommer att arbeta med att tillverka tryckfärg, där du ska följa detaljerade instruktioner samt listor. Arbetet innefattar tunga lyft och därför är det viktigt att du har en god fysik. Arbetstiderna kommer att variera mellan dagar, kvällar och helger. Uppdraget kommer att starta vecka 25 och vara heltid fram till och med vecka 34. Då arbetet kommer att fortsätta efter sommaren är det viktigt att du har möjlighet att jobba 2-3 dagar i veckan under terminerna. Vem är du? Du som söker är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Kravet är att du som söker innehar truckkort, det är inget krav på erfarenhet, men vi ser det som meriterande om du har arbetat inom lager tidigare med uppgifter som krävt noggrannhet. Som person är det viktigt att du är arbetsvillig, noggrann och punktlig. Vad kan vi erbjuda dig? Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via länken nedan. Då vårt urval sker löpande rekommenderar vi att du ansöker snarast möjligt! För mer information är du välkommen att kontakta Frida Stubbendorff på Manpower Student via telefon: 040-660 63 93. Du vet väl om att Manpower Malmö har en Facebooksida? Här hittar du spännande information om arbetsmarknaden och lediga tjänster just nu. Du kan även ställa frågor till oss i vårt forum, vi besvarar allt så snabbt vi bara kan! Besök oss på www.facebook.com/manpower.malmo
Företag: Manpower Student
Ort: Trelleborg
Publicerad : 06-05
Sök fler jobb liknande: lediga Manpower Student söker Sommarjobbare i Trelleborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Manpower Student söker Sommarjobbare i Trelleborg

Nattjobb inom lokalvård
Manpower Student vänder sig till dig som är aktiv student på något av landets universitet och högskolor. Vi erbjuder extrajobb inom alla områden hos spännande företag i de flesta branscher. Hos oss lägger du grunden för din framtida karriär genom att bygga upp ett attraktivt CV och ett stort kontaktnät samtidigt som du drygar ut studiekassan. Twittrar du? Ta del av Manpower Student jobb genom att bli en Follower av www.twitter.com/Studentjobb. Arbetsbeskrivning Manpower söker nu studenter eller dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50 procent och som är intresserade av att jobba extra natt inom lokalvård. Detta uppdrag innebär städ av produktionslokaler och konferenslokaler. Arbetsuppgifterna kan variera, då kunden utför uppdrag åt olika företag. Vem är du? Vi söker dig som studerar på minst 50 procent eller har ett annat deltidsjobb om minst 50 procent. Ett krav är att du har erfarenhet från lokalvård sedan tidigare och har kört skurmaskin innan. Du ska ha möjlighet att kunna arbeta måndag-torsdag mellan ca kl 22:00-03:00 och dagtid söndagar. Uppdraget startar omgående och pågår till slutet av augusti med eventuell möjlighet till förlängning. Som person söker vi dig som är driven och inte har några problem med att hugga i om det behövs. Du motiveras av ett högt arbetstempo, är noggrann och en bra lagspelare. Det är även viktigt att du är flexibel och kan ta dig an varierande arbetsuppgifter. Vad kan vi erbjuda dig? Manpower Student erbjuder Dig möjligheten att bygga ditt CV under studietiden, samtidigt som du skaffar dig kontakter i det lokala näringslivet och tjänar extra pengar. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Vi arbetar med löpande urval och ser gärna att din ansökan inkommer så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. För ytterligare frågor är du välkommen att kontakta Anna Lundström på tfn 0155-20 25 81
Företag: Manpower Student
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 06-10
Sök fler jobb liknande: lediga Nattjobb inom lokalvård jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nattjobb inom lokalvård

Lokalvårdare
Arbetsbeskrivning Manpowers uthyrningsenhet söker dig som vill arbeta som lokalvårdare i vår vikariepool och kan vara tillgänglig med kort varsel. Du arbetar när det finns behov och när det passar dig. Uppdraget är i Karlstad Vem är du? Vi söker dig som vill arbeta extra parallellt med studier, pension eller annan anställning. Du har gärna arbetat med städning tidigare.Som person är du serviceinriktad och flexibel. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker denna tjänst på www.manpower.se genom att klicka på ansökningslänken. Ansöker du på annat sätt riskerar du att inte komma med i processen. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Peter Tagner 0703774691 Tjänsterna kommer att tillsättas löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast! Då tillträde är omgående kan tjänsten tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Student
Ort: Karlstad
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare jobb, Lokalvårdare Karlstad, Lokalvårdare Manpower Student
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare

Extrajobb inom reception och kontorsservice
Manpower Student vänder sig till dig som är aktiv student på något av landets universitet och högskolor. Vi erbjuder extrajobb inom alla områden hos spännande företag i de flesta branscher. Hos oss lägger du grunden för din framtida karriär genom att bygga upp ett attraktivt CV och ett stort kontaktnät samtidigt som du drygar ut studiekassan. Twittrar du? Ta del av Manpower Student jobb genom att bli en Follower av www.twitter.com/Studentjobb. Arbetsbeskrivning För ett uthyrningsuppdrag söker vi dig som är student eller har annan sysselsättning på minst 50 procent. Vi söker dig som vill ingå i vår vikariepool inom reception och kontorsservice. Du blir anställd av oss på timme och uthyrd till vår kund. I huvudsak förväntas du jobba i samband med akuta behov men även mer långsiktig planering förekommer. Du kommer exempelvis att bemanna reception, hantera inkommande och utgående post, koka kaffe, fixa fika till interna såväl som externa möten, tillse att kontorsförrådet är påfyllt och övervaka att det är snyggt och prydligt i allmänna ytor. Planerad start är hösten 2013. Uppdraget beräknas pågå under hela 2014. Vem är du? Vi söker förtroendeingivande och serviceinriktade personer som kan konsten att behålla fokus vid arbetstoppar och tillfällen med låg arbetsbelastning. Dina kunskaper i Office-paketet är goda likväl som dina kunskaper i svenska och engelska. Vi värdesätter personliga egenskaper så som flexibilitet, prestigelöshet och framåtanda. Vi söker dig som kan arbeta ca 1-3 dagar i veckan. Då våra kunder finns på olika platser i Västerås ser vi gärna att du har körkort och tillgång till bil. Har du sedan tidigare arbetat inom reception, växel eller konferens är det meriterade. Har du kunskaper i olika växelplattformar kan det också vara meriterande. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag bygger du ett stort kontaktnät och får stor erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Vi tar endast emot ansökningar via registrerat cv på www.manpower.se. För mer information om jobbet är du välkommen att kontakta Anna Edén på telefon 021-15 12 14. Urval och intervjuer sker löpande. Observera att annonsen kan komma att stängas innan ansökningstidens slut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Företag: Manpower Student
Ort: Västerås
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb inom reception och kontorsservice jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb inom reception och kontorsservice

Är du student och vill jobba extra med paketsortering?
Manpower Student vänder sig till dig som är aktiv student på något av landets universitet och högskolor. Vi erbjuder extrajobb inom alla områden hos spännande företag i de flesta branscher. Hos oss lägger du grunden för din framtida karriär genom att bygga upp ett attraktivt CV och ett stort kontaktnät samtidigt som du drygar ut studiekassan. Twittrar du? Ta del av Manpower Student jobb genom att bli en Follower av www.twitter.com/Studentjobb. Arbetsbeskrivning Manpower söker nu studenter eller dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning till deltidsarbete för kunds räkning inom industri- och lagerbranschen. Du kommer arbeta med paketsortering vilket innebär en del tunga och stressiga moment. Arbetstiden är förlagd 15.00- 19.00. Vi ser att du ska kunna arbeta två pass i veckan med start i augusti. Kunden finns belägen i Göteborg. Vem är du? Du som söker studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 51%. Vi söker dig som är prestigelös och är beredd att hugga i och jobba extra hårt emellanåt, samtidigt som du också tycker om att arbeta korta pass. Eftersom att arbetstiderna är belagda under den senare delen av dagen är det enkelt att matcha med skolan, och möjligheterna finns att jobba fler pass i veckan om du vill och hinner. Vad kan vi erbjuda dig? Manpower Student erbjuder dig möjligheten att bygga upp ditt CV under studietiden, samtidigt som du skaffar dig kontakter i det lokala näringslivet och tjänar extra pengar till studentkassan. Kunderna som vi samarbetar med är stora väletablerade aktörer på arbetsmarknaden, och kan ge dig precis den språngbräda du behöver ut i arbetslivet när dina studier är avslutade. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan slutdatum. Vi är därför tacksamma om du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att mejla till christine.johanson@manpower.se Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Student
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Är du student och vill jobba extra med paketsortering? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du student och vill jobba extra med paketsortering?

Är du student och vill arbeta fysiskt?
Manpower Student vänder sig till dig som är aktiv student på något av landets universitet och högskolor. Vi erbjuder extrajobb inom alla områden hos spännande företag i de flesta branscher. Hos oss lägger du grunden för din framtida karriär genom att bygga upp ett attraktivt CV och ett stort kontaktnät samtidigt som du drygar ut studiekassan. Twittrar du? Ta del av Manpower Student jobb genom att bli en Follower av www.twitter.com/Studentjobb. Arbetsbeskrivning Manpower söker nu studenter eller dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning, till deltidsarbete för kunds räkning. Du kommer att arbeta med att tömma containrar. Arbetet innebär mycket tunga lyft och stressiga moment. Arbetstiderna är förlagda antingen 06:00-15:00 eller 15:00-23:00. Vi vill att du ska kunna arbeta ett - två pass i veckan med start i augusti. Kunden finns i Kungälv. Vem är du? Du som söker studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 51%. Vi söker dig som är prestigelös och är beredd att hugga i och jobba extra hårt emellanåt, samtidigt som du också tycker om att arbeta i kombination med dina studier. Under högsäsong finns det möjlighet till mer arbete om du önskar. Viktigt är att du tycker om att arbeta med kroppen och inte har några problem med axlar eller rygg sedan tidigare. Körkort och bil ses som meriterande då det underlättar flexibiliteten. Eftersom att arbetstiderna varierar så finns det utrymme för dig att matcha dina arbetspass så de inte krockar med dina studier. Vad kan vi erbjuda dig? Manpower Student erbjuder dig möjligheten att bygga upp ditt CV under studietiden, samtidigt som du skaffar dig kontakter i det lokala näringslivet och tjänar extra pengar till studentkassan. Kunderna som vi samarbetar med är stora väletablerade aktörer på arbetsmarknaden, och kan ge dig precis den språngbräda du behöver ut i arbetslivet när dina studier är avslutade. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan slutdatum. Vi är därför tacksamma om du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att mejla till christine.johanson@manpower.se Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Student
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Är du student och vill arbeta fysiskt? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du student och vill arbeta fysiskt?

Kan du GBG och vill arbeta extra i taxiväxel?
Manpower Student vänder sig till dig som är aktiv student på något av landets universitet och högskolor. Vi erbjuder extrajobb inom alla områden hos spännande företag i de flesta branscher. Hos oss lägger du grunden för din framtida karriär genom att bygga upp ett attraktivt CV och ett stort kontaktnät samtidigt som du drygar ut studiekassan. Twittrar du? Ta del av Manpower Student jobb genom att bli en Follower av www.twitter.com/Studentjobb. Arbetsbeskrivning Vi söker kundtjänstmedarbetare till vår kund där du kommer ta emot beställning av taxi samt stötta taxiförarna i sitt dagliga arbete. Du är länken mellan kundtjänsten och förarna. Det är viktigt att du kan ta tuffa samtal som kan uppstå mellan kundtjänsten och förarna, men på ett respektfullt sätt hjälpa förarna. Passen är förlagda måndag- söndag dygnet runt, året om. Passens längd variera från 3- 11 timmar. För att vara aktuell för uppdraget ser vi att du kan arbeta 15-20 timmar per vecka. Uppdraget startar vecka 34. Extra plus är om du har tillgång till bil dem tillfällena du är inbokad på pass. Vem är du? För att ta uppdraget måste du vara studerande eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 51 %, är du studerande ser vi att du har ett par år kvar på dina studier. Det är ett krav att du har körkort och har god lokalkännedom i Göteborg med omnejd. Vi ser att du är serviceinriktad, stresstålig, en god kommunikatör, lösningsorienterad, flexibel och inte rädd för att hugga i när det verkligen behövs. Vi ser också att du kan hoppa in och ta extra pass när det verkligen behövs. Vad kan vi erbjuda dig? Manpower Student strävar efter att bli din väg ut i arbetslivet. Vi hjälper dig att bygga upp ditt CV under din studietid och erbjuder sedan din naturliga väg vidare i karriären genom Manpowers nätverk. Samtidigt drygar du ut din budget! Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan slutdatum. Vi är därför tacksamma om du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att mejla till christine.johanson@manpower.se Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Student
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Kan du GBG och vill arbeta extra i taxiväxel? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kan du GBG och vill arbeta extra i taxiväxel?

Ska du börja studera och vill arbeta extra inom kundtjänst?
Manpower Student vänder sig till dig som är aktiv student på något av landets universitet och högskolor. Vi erbjuder extrajobb inom alla områden hos spännande företag i de flesta branscher. Hos oss lägger du grunden för din framtida karriär genom att bygga upp ett attraktivt CV och ett stort kontaktnät samtidigt som du drygar ut studiekassan. Twittrar du? Ta del av Manpower Student jobb genom att bli en Follower av www.twitter.com/Studentjobb. Arbetsbeskrivning Manpower Student söker nu kundtjänstmedarbetare till en av våra största kunder. Uppdraget startar i slutet av sommaren och är på lång sikt. Som kundtjänstmedarbetare arbetar du med att ta emot inkommande samtal samt handlägga ärenden administrativt. Kundens kontor är centralt beläget och du arbetar i öppet kontorslandskap. Du kommer att arbeta extra vid sidan av dina studier och uppdraget är förlagt till dagtid mån-fre med arbetspass om ca 5tim. Samtalen är många och det är viktigt att varje samtal är av hög kvalité men ändå hanteras effektivt. Ett arbete inom den här kundtjänsten innebär att man tar emot många olika sorters samtal och du bör därför vara införstådd med att en del av dem kan komma att vara av något tuffare karaktär. Du kommer att erbjudans en gedigen utbildning under 3 veckor hos kunden, med inriktning mot juridik och ekonomi, där teori och praktik varvas. Utbildningen kräver 100 % närvaro och tiderna under de här veckorna är mån-fre kl.08-16:30. Utbildningsstart är i augusti vecka 34. Vem är du? Vi söker dig som är högskolestuderande eller liknande, alt. har en annan huvudsakligsysselsättning. Du bör vara i början av din utbildning och ha minst 2år kvar till examen. För dig är telefonen ett självklart arbetsredskap och för att lyckas i den här tjänsten bör du vara en kvicktänkt problemlösare som gillar att ge service. Du är noggrann samt har förmågan att få rutinuppgifter utförda snabbt och effektivt. Tempot är högt, vilket är någonting som du trivs med. Vi lägger stor vikt vid att du behärskar svenska i tal och skrift samt har minst grundläggande kunskaper i engelska språket. Dina datakunskaper är goda och du kan journalföra samtal samtidigt som du har en kund i telefon. Som person är du strukturerad, driven och självgående. Du tycker om att ha människor runt omkring dig och då arbetspassen är belagda på vardagar, dagtid, förväntas du kunna planera dina studier på ett sådant sätt att du kan jobba 10-15 timmar per vecka. Tidigare erfarenhet från kundkontakt via telefon, ses som meriterande. Vad kan vi erbjuda dig? Manpower Student strävar efter att bli din väg ut i arbetslivet. Vi hjälper dig att bygga upp ditt CV under din studietid och blir sedan din naturliga väg vidare i karriären genom Manpowers enorma nätverk. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan slutdatum. Vi är därför tacksamma om du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att mejla till christine.johanson@manpower.se Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Student
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Ska du börja studera och vill arbeta extra inom kundtjänst? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ska du börja studera och vill arbeta extra inom kundtjänst?

Manpower Student söker montörer till fordonsindustrin
Manpower Student vänder sig till dig som är aktiv student på något av landets universitet och högskolor. Vi erbjuder extrajobb inom alla områden hos spännande företag i de flesta branscher. Hos oss lägger du grunden för din framtida karriär genom att bygga upp ett attraktivt CV och ett stort kontaktnät samtidigt som du drygar ut studiekassan. Twittrar du? Ta del av Manpower Student jobb genom att bli en Follower av www.twitter.com/Studentjobb. Arbetsbeskrivning Manpower Student söker dig som studerar och vill arbeta extra vid sidan av studierna som montör inom fordonsindustrin. Uppdraget startar i v.33 och löper på så länge du är student. Under v.33-35 har vår kund ett kraftigt ökat behov av personal därför ser vi att du kan arbeta heltid under dessa tre veckor. Under skolterminen ska du kunna arbeta 10h/veckan. Vår kund arbetar två skift och har arbetstiderna: dag 06.30-15.06 och kväll 15.06-00.12. Vi ser att du kan arbeta dag- som kvällspass. Nattpass kan förekomma. Du kommer få en timanställning och bli anställd i vår uthyrningsverksamhet. Vi kommer under v.31-32 ha intervjuer men skicka din ansökan redan idag. Vem är du? Vi söker dig som är i början av dina studier eller har minst 1 år kvar på studierna. Du ska studera på minst 51 % för att vara aktuell för Manpower Student. Du ska kunna arbeta heltid under v.33-35 och 10h/veckan under terminen. Vi ser det väldigt meriterande om du arbetat med montering tidigare annars är du en händig person som trivs i en arbetsmiljö med högt tempo och fysiskt arbete. En del tunga moment förekommer. Som person är du plikttrogen, flexibel och prestiglös. Du håller vad du lovar och är en god ambassadör för Manpower. Vad kan vi erbjuda dig? Manpower Student strävar efter att bli din väg ut i arbetslivet. Vi hjälper dig att bygga upp ditt CV under din studietid och utöka ditt befintliga kontaktnät samtidigt som det drygar ut din studentkassa. Vi samarbetar med välkända aktörer på Göteborgsmarknaden. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Sök redan idag, urval sker löpande. Vid frågor går det bra att maila Jonna Lange på jonna.lange@manpower.se Du söker jobbet via ansökningslänken nedan vi tar inte emot ansökningar via mail. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Manpower Student
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Manpower Student söker montörer till fordonsindustrin jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Manpower Student söker montörer till fordonsindustrin

Har du eget företag/deltidsanställning och vill arbeta extra vid sidan om?
Arbetsbeskrivning Till vår kund i centrala Göteborg söker Manpower nu efter en allmän kontorshjälp/administratör på ca 40-60 % med start omgående och där behovet är på lång sikt. Arbetet handlar övergripande om att vara behjälplig i allmänna kontorssysslor där även en del ekonomiuppgifter (leverantörreskontra) kan komma att tillkomma. I arbetsuppgifterna ingår det att ta hand om: -Inkommande och utgående post -Skicka paket och beställa frimärken -Beställa kontorsmaterial och köpa förbrukningsvaror till kontoret -Hålla lite ordning på kontoret/kök, köpa fika -Arkivering av uppdrag -Kontakt med hyresvärd, felanmälningar mm -Hantering av besöksbrickor -Telefonväxel -Anläggningsregister -Administrativa uppgifter kring anställd personal Vem är du? Du ska vara egen företagare eller ha en deltidsanställning på minst 51% och ha möjlighet att arbeta 2-2,5 dagar/vecka där arbetstiderna är sedvanliga kontorstider (8-17). Det är önskvärt att du kan arbeta fasta dagar där den ena dagen är måndag. Du ska ha erfarenhet av att arbeta med administration och din datorvana är mycket god, framförallt vad gäller Office-paketet. Har du vana från kontering av fakturor och utlägg är detta meriterande. Det är viktigt att du som person är flexibel då den ena dagen inte kommer var den andra lik. Du behöver vara en person som är positiv, sprider glädje och som inte är rädd för att ta tag i okända arbetsuppgifter när det behövs. Du kommer att bli anställd av Manpower och arbeta som uthyrd konsult hos vår kund. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan slutdatum. Vi är därför tacksamma om du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att mejla till christine.johanson@manpower.se Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Student
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Har du eget företag/deltidsanställning och vill arbeta extra vid sidan om? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Har du eget företag/deltidsanställning och vill arbeta extra vid sidan om?

Studenter sökes till Manpower
Arbetsbeskrivning Vi söker nu personer till uppdrag inom lager och industri. Uppdragen kan variera både i arbetsuppgifter samt tid. Allt ifrån strödagar någon gång i månaden till hela arbetsveckor. Oftast kommer uppdragen med kort varsel. Så det krävs att du är flexibel. Det är ett krav att du studerar, alternativt har du en annan huvudsaklig sysselsättning till 50%. Vem är du? Vi söker dig som studerar på högskola eller universitet och har möjlighet att jobba minst några dagar i veckan. Som person är du prestigelös, arbetssam och tar stort eget ansvar för ditt jobb. Vi ser gärna att du har erfarenhet från industri/lager sedan tidigare. Körkort B och tillgång till EGEN bil är ett KRAV. Det är väldigt meriterande om du har truckkort. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Kontaktperson Philip Almén Arcangioli Tele:031-631578 paarca@manpower.se
Företag: Manpower Student
Ort: Uddevalla
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Studenter sökes till Manpower jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studenter sökes till Manpower

Student sökes till kundtjänstuppdrag
Arbetsbeskrivning Vi söker för vår kunds räkning en blivande studentkonsult till deras kundtjänst. Kunden är ett stort bolag med huvudkontoret i Norrköping, inom branschen sport och fritid. Arbetsuppgifterna inkluderar att hantera inkommande mail och samtal från kunder och butiker i landet. Kunden har i dag en omfattande kundklubb och frågorna du ska hantera kan variera mycket. Du kommer börja med att få en upplärning på 12 timmar. Du kommer jobba i en grupp med svenska samt dansk och finsk kundtjänstmedarbetare. Arbetstiderna: Du kommer jobba på timmar vid behov vilket kommer variera under veckorna. Som studentkonsult bör du kunna jobba minst 10 timmar/vecka förutom under din tentaperiod. Övrigt är arbetstiderna kl 09-16, ibland fram till kl 20 och vid vissa tilfällen även helger. Upplärning börjar under vecka 33/34. Vem är du? Du är universitets/högskolestudent om minst 51% eller har annan huvudsaklig sysselsättning. Krav för detta uppdrag är att du kan svenska språket i flytande skrift och tal. Meriterande är att du tidigare har jobbat i reception/kundtjänst eller med administration. Vad kan vi erbjuda dig? Som Studentkonsult bygger du upp ditt CV med arbetserfarenhet och har även möjlighet till ett inför din examen viktigt kontaktnät. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Ansökningar kommer hanteras löpande och annonsen kan därför komma att stängas innan sista dagens datum. Kontaktperson är Anna-Karolina Gradvall, tel 013-35 55 01. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Student
Ort: Norrköping
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Student sökes till kundtjänstuppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Student sökes till kundtjänstuppdrag

Finskspråkig student sökes till uppdrag
Arbetsbeskrivning Vi söker får vår kunds räkning en blivande studentkonsult till deras nordiska kundtjänst. Kunden är ett stort bolag med huvudkontoret i Norrköping, inom branschen sport och fritid. Arbetsuppgifterna inkluderar att hantera inkommande mail och samtal från kunder och butiker i Finland. Kunden har i dag en omfattande kundklubb och frågorna du ska hantera kan variera mycket. Du kommer börja med att få en upplärning på 12 timmar. Du kommer jobba i en grupp med svenska samt dansk kundtjänstmedarbetare. Krav för detta uppdrag är att du kan finska språket i flytande skrift och tal. Arbetstiderna: Du kommer jobba på timmar vid behov vilket kommer variera under veckorna. Som studentkonsult bör du kunna jobba minst 10 timmar/vecka förutom under din tentaperiod. Övrigt är arbetstiderna kl 09-16, ibland fram till kl 20 och vid vissa tilfällen även helger. Upplärning börjar under vecka 33/34. Vem är du? Du är universitets/högskolestudent om minst 51% eller har annan huvudsaklig sysselsättning. Du är finskspråkig och är flytande i skrift och tal, samt du talar även svenska. Erfarenhet inom administration eller kundtjänst är meriterande. Vad kan vi erbjuda dig? Som Studentkonsult bygger du upp ditt CV med arbetserfarenhet och har även möjlighet till ett inför din examen viktigt kontaktnät. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Ansökningar kommer hanteras löpande och annonsen kan därför komma att stängas innan sista dagens datum. Kontaktperson är Anna-Karolina Gradvall, tel 013-35 55 01. Välkommen med din ansökan.
Företag: Manpower Student
Ort: Norrköping
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Finskspråkig student sökes till uppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Finskspråkig student sökes till uppdrag

C-chaufför sökes för extrajobb
Manpower Student vänder sig till dig som är aktiv student på något av landets universitet och högskolor. Vi erbjuder extrajobb inom alla områden hos spännande företag i de flesta branscher. Hos oss lägger du grunden för din framtida karriär genom att bygga upp ett attraktivt CV och ett stort kontaktnät samtidigt som du drygar ut studiekassan. Twittrar du? Ta del av Manpower Student jobb genom att bli en Follower av www.twitter.com/Studentjobb. Arbetsbeskrivning Manpower Student söker dig som är van c-chaufför. Arbetet sker vid frånvaro av ordinarie personal hos kunden som arbetar inom isoleringsbranschen. Arbetsuppgifterna innebär att köra olika körningar, utföra enklare förberedelsearbeten samt assistera din kollega i arbetet. Vem är du? Vi söker dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill ha ett extrajobb. Ett krav är att du har erfarenhet av att köra lastbil och har C-kort. En bakgrund inom eller ett intresse för byggbranschen är meriterande men inte ett krav. Som person är du händig, social och har en god fysik. Vad kan vi erbjuda dig? Manpower Student strävar efter att bli din väg ut i arbetslivet. Vi hjälper dig att lägga en stabil grund under din studietid och blir sedan din naturliga väg vidare i karriären genom Manpowers enorma nätverk. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Är du den vi söker är du välkommen med din ansökan via länken nedan. Urvalsprocessen sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt. För mer information om tjänsterna kontakta Jenny Nielsen på jennie@manpower.se eller 040- 660 63 77
Företag: Manpower Student
Ort: Malmö
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga C-chaufför sökes för extrajobb jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C-chaufför sökes för extrajobb

Livsmedelsarbetare sökes omgående för uppdrag hos kund
Manpower Student vänder sig till dig som är aktiv student på något av landets universitet och högskolor. Vi erbjuder extrajobb inom alla områden hos spännande företag i de flesta branscher. Hos oss lägger du grunden för din framtida karriär genom att bygga upp ett attraktivt CV och ett stort kontaktnät samtidigt som du drygar ut studiekassan. Twittrar du? Ta del av Manpower Student jobb genom att bli en Follower av www.twitter.com/Studentjobb. Arbetsbeskrivning Arbetet består av bland annat sortering och packning av kakor. Tempot är högt och likaså kraven på kvalité. Uppdraget är på Gillebagaren i Örkelljunga och Åsljunga. Uppdraget har start omgående. Vem är du? Arbetet är främst på tvåskift (förmiddags- och eftermiddagspass) men även nattskift förekommer. Du är flink i fingrarna och stresstålig. Du har inga problem med att arbeta i en varm miljö. Har du tidigare erfarenhet från livsmedelsindustri är det meriterande likaså om du har utbildning inom livmedel. Du ska kunna jobba hela sommaren och 2-3 dagar i veckan i höst. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens och dina önskemål. Genom varierande uppdrag bygger du upp ett stort kontaktnät samtidigt som du får en bred erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jenny Nielsen via e-mail: jennie@manpower.se
Företag: Manpower Student
Ort: Örkelljunga
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Livsmedelsarbetare sökes omgående för uppdrag hos kund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Livsmedelsarbetare sökes omgående för uppdrag hos kund

Är du student och pluggar på distans?
Manpower Student vänder sig till dig som är aktiv student på något av landets universitet och högskolor. Vi erbjuder extrajobb inom alla områden hos spännande företag i de flesta branscher. Hos oss lägger du grunden för din framtida karriär genom att bygga upp ett attraktivt CV och ett stort kontaktnät samtidigt som du drygar ut studiekassan. Twittrar du? Ta del av Manpower Student jobb genom att bli en Follower av www.twitter.com/Studentjobb. Arbetsbeskrivning Vi söker studenter som studerar på distans och som vill arbeta extra inom tjänsteområdena reception, kundtjänst och administration. Arbetet förutsätter hög flexibilitet, då du kommer att kallas in vid behov och ibland med kort varsel. Vi ser att du kan arbeta 10-15 timmar per vecka och arbetstiderna är främst förlagda på dagtid men vissa uppdrag kan även ha kvälls-och helgtider. Vem är du? Krav för denna tjänst är att du är studerande och vi ser gärna att du läser en distansutbildning eller distanskurs på högskola eller universitet. Som person är du ansvarsfull, initiativrik och besitter hög arbetsmoral. Att hoppa in på kort varsel ser du inte som något problem. Tidigare erfarenhet ifrån växelsystem, telefonjobb och/eller olika affärssystem är meriterande men inte ett krav. Vad kan vi erbjuda dig? Manpower Student strävar efter att bli din väg ut i arbetslivet. Vi hjälper dig att bygga upp ditt CV under din studietid och det kan sedan bli din naturliga väg vidare i karriären. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan slutdatum. Vi är därför tacksamma om du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att mejla till christine.johanson@manpower.se alternativt jonna.lange@manpower.se Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Student
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Är du student och pluggar på distans? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du student och pluggar på distans?

Student och vill arbeta som telefonintervjuare?
Manpower Student vänder sig till dig som är aktiv student på något av landets universitet och högskolor. Vi erbjuder extrajobb inom alla områden hos spännande företag i de flesta branscher. Hos oss lägger du grunden för din framtida karriär genom att bygga upp ett attraktivt CV och ett stort kontaktnät samtidigt som du drygar ut studiekassan. Twittrar du? Ta del av Manpower Student jobb genom att bli en Follower av www.twitter.com/Studentjobb. Arbetsbeskrivning Vi söker nu för kunds räkning medarbetare till ett nytt spännande uppdrag! Företaget är ledande inom bil och verkstadssektorn och din roll är att intervjua befintliga kunder över telefon angående servicen på företaget. Du kommer arbeta i en trevlig miljö tillsammans med övriga medarbetare i denna studentpool. Dina arbetsuppgifter består i att undersöka hur nöjd kunden är med den service den har fått före, under och efter att deras bil har blivit servad. Du kommer även att undersöka hur väl arbetet har blivit utfört. Detta för att företaget på ett så bra sätt som möjligt skall kunna säkerställa sin servicenivå samt att verkstadsarbetet utförs på en god nivå. Kundens öppettider är måndag till fredag kl. 9-18 och arbetspassen kommer att variera mellan 3-6 timmar per dag. Vem är du? Arbetet passar dig som är duktig på att kommunicera samtidigt som du har en genuin känsla för service. För dig är telefonen ett självklart arbetsredskap och har du tidigare erfarenheter från liknande arbetsuppgifter är detta meriterande. Utöver detta besitter goda datakunskaper och kan journalföra samtidigt som du samtalar med kund. Vi lägger stor vikt vid att du behärskar svenska i tal och skrift samt du har minst grundläggande kunskaper i engelska. Du kommer ingå i ett team vilket innebär att du skall vara samarbetsvillig och fungera bra i en arbetsgrupp. Ansökningskrav för denna tjänst är att du är studerande vid högskola och/eller universitet eller att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %. Är du studerande bör du ha minst ett år kvar på dina studier då kundens behov är långsiktigt. Du skall vara tillgänglig för arbete cirka 10-15 timmar i veckan. Vad kan vi erbjuda dig? Manpower Student strävar efter att bli din väg ut i arbetslivet. Vi hjälper dig att bygga upp ett attraktivt CV under din studietid och blir sedan en naturlig väg vidare ut i karriären via Manpowers nätverk. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan slutdatum. Vi är därför tacksamma om du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att mejla till jonna.lange@manpower.se alternativt christine.johanson@manpower.se Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Student
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Student och vill arbeta som telefonintervjuare? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Student och vill arbeta som telefonintervjuare?

Studerar du och vill arbeta internt på Manpower?
Manpower Student vänder sig till dig som är aktiv student på något av landets universitet och högskolor. Vi erbjuder extrajobb inom alla områden hos spännande företag i de flesta branscher. Hos oss lägger du grunden för din framtida karriär genom att bygga upp ett attraktivt CV och ett stort kontaktnät samtidigt som du drygar ut studiekassan. Twittrar du? Ta del av Manpower Student jobb genom att bli en Follower av www.twitter.com/Studentjobb. Nu söker vi efter dig som studerar Personalvetarprogrammet eller liknande program till en intern tjänst som assisterande jobbmäklare på Manpower i Göteborg. Arbetsbeskrivning I dina arbetsuppgifter kommer det ingå att hjälpa till som en extraresurs för jobbmäklarna och backa upp verksamheten. Du kommer framförallt arbeta med Manpowers schemasajt, ha kontakt med konsulter och kunder samt prata mycket i telefon och rådda med allt som kommer in. Arbetstiderna kommer vara måndag-torsdag klockan 14-17 där du även ska vara flexibel och kunna ta heldagar om det skulle behövas. Vem är du? Vi ser att du läser personalvetarprogrammet eller likande utbildning och har minst 1 år kvar av dina studier. Du stimuleras av ett högt tempo och utmaningar. Du är genuint intresserad av människor, har en hög arbetskapacitet samt tycker om att leverera god service. Som jobbmäklare är man både säljare och personalansvarig och man måste därför vara ansvarsfull. Vi vill att du är säljande och kreativ som trivs med att driva kontakterna med våra kunder, medarbetare och kandidater. Förmåga att arbeta flexibelt, metodiskt och strukturerat så väl som förmåga att prioritera, ha många saker på gång samtidigt är förutsättningar för att du ska trivas i denna tjänst. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan slutdatum. Vi är därför tacksamma om du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att mejla till jonna.lange@manpower.sen alternativt christine.johanson@manpower.se Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Student
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Studerar du och vill arbeta internt på Manpower? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studerar du och vill arbeta internt på Manpower?

Studerar du och vill arbeta extra inom reception?
Manpower Student vänder sig till dig som är aktiv student på något av landets universitet och högskolor. Vi erbjuder extrajobb inom alla områden hos spännande företag i de flesta branscher. Hos oss lägger du grunden för din framtida karriär genom att bygga upp ett attraktivt CV och ett stort kontaktnät samtidigt som du drygar ut studiekassan. Twittrar du? Ta del av Manpower Student jobb genom att bli en Follower av www.twitter.com/Studentjobb. Vi söker efter personer som har en huvudsaklig sysselsättning på minst 51%, exempelvis i form av studier eller egenföretagare. Arbetsbeskrivning I tjänsten som receptionist/växeltelefonist kommer du vara företagets ansikte ut mot kunder och besökare. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att svara i telefon/växel. Ta emot, registrera och skriva ut passerkort till besökare. Sortera och kopiera. Boka konferensrum, beställa mat, servera kaffe, beställa taxi. Uppdraget kan innefatta enbart växel där du svarar i telefon och kopplar till rätt person, alternativt telefon och reception där ovan arbetsuppgifter inkluderas. Arbetstiderna är vardagar och tiden varierar från 07:15-18:00. Vem är du? Ett krav för att få anställning är att du har en huvudsaklig sysselsättning på minst 51 %. Personerna vi söker ska kunna arbeta minst 2 heldagar per vecka. Det är meriterandeom du har växelvana från PC-integrerad växel. Du ska vara en serviceminded person, flexibel, gillar kontakten med människor och har en positiv inställning. Vad kan vi erbjuda dig? Manpower Student strävar efter att bli din väg ut i arbetslivet. Vi hjälper dig att bygga upp ditt CV under din studietid och blir sedan din naturliga väg vidare i karriären genom Manpowers enorma nätverk. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Ett tips är att skicka ansökan så snart som möjligt då urval görs löpande. Frågor besvaras av Jonna Lange via e-post: jonna.lange@manpower.se Du söker jobbet via ansökningslänken nedan. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Student
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Studerar du och vill arbeta extra inom reception? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studerar du och vill arbeta extra inom reception?

Terminalarbetare
Manpower Student vänder sig till dig som är aktiv student på något av landets universitet och högskolor. Vi erbjuder extrajobb inom alla områden hos spännande företag i de flesta branscher. Hos oss lägger du grunden för din framtida karriär genom att bygga upp ett attraktivt CV och ett stort kontaktnät samtidigt som du drygar ut studiekassan. Twittrar du? Ta del av Manpower Student jobb genom att bli en Follower av www.twitter.com/Studentjobb. Arbetsbeskrivning För kunds räkning söker vi dig som vill arbeta i ett lager. Tjänsten är på 50 % och arbetstiderna är 6-10 eller 13-17. Start under september, fortsätter under hösten. Vem är du? Det är bra om du är student eller har ett annat extrajobb med möjlighet att arbeta mer tid. Som person är du serviceinriktad och energisk. Du måste ha truckkort för stapel och motvikt. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker ovan nämnda tjänst genom att registrera ditt CV på vår hemsida, www.manpower.se. Gå sedan in på den aktuella tjänsten och klicka på "ansök" länken. För mer information om jobbet är du välkommen att kontakta Elisabeth Sandin via mail esandi@manpower.se
Företag: Manpower Student
Ort: Luleå
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Terminalarbetare jobb, Terminalarbetare Luleå, Terminalarbetare Manpower Student
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Terminalarbetare

Vi söker extrapersonal till stort förpackningsföretag i Lund
Manpower Student vänder sig till dig som är aktiv student på något av landets universitet och högskolor. Vi erbjuder extrajobb inom alla områden hos spännande företag i de flesta branscher. Hos oss lägger du grunden för din framtida karriär genom att bygga upp ett attraktivt CV och ett stort kontaktnät samtidigt som du drygar ut studiekassan. Twittrar du? Ta del av Manpower Student jobb genom att bli en Follower av www.twitter.com/Studentjobb. Arbetsbeskrivning Manpower Student söker dig som är student (alternativt har annan huvudsaklig sysselsättning) och som letar efter ett extrajobb med start i augusti/september. Tjänsten är förlagd till Lund på ett företag som arbetar med förpackningar. Du kommer att arbeta i olika testmiljöer och arbetsuppgifterna består av att göra kvalitetstester på förpackningar i labb- och lagermiljö. Arbetet kommer att utföras vardagar kl. 08.00-16.00 och du ska därför kunna vara tillgänglig att jobba heldagar. Du måste också vara beredd på att jobb kan komma att bokas med kort framförhållning, ofta dagen före passet. Du kommer att ingå i en pool av studenter och arbetsmängden kan skifta både efter din tillgänglighet och kundens behov. Vi ser ett utökat behov att personal från augusti/septmber och kommer att påbörja rekryteringsprosscen i augusti. Dock rekommenderar vi att du söker så snart som möjligt. Detta är ett löpande uppdrag. Vem är du? Du är student med minst ett år kvar av dina studier eller har ett annat deltidsjobb (egenföretagare el liknande) och har mycket tid över till ett extrajobb. Det kan variera hur många arbetspass du får arbeta, men du bör kunna arbeta MINST 2 heldagspass i veckan. Du bör alltså ha ett flexibelt schema och en stor vilja att arbeta. Detta är ett arbete där du kommer att få fokusera mycket på detaljer varför det är av yttersta vikt att du är noggrann och försiktig. Arbetet kan vara monotont så du bör vara en person som är uthållig och prestigelös. Du bör även har lätt för att samarbeta med andra eftersom arbetet kommer att utföras i grupp. Det är också ett plus om du har ett intresse för kemi, mikrobiologi eller liknande och har vana av att vistas i labbmiljö. Detta är dock inte ett krav. Vad kan vi erbjuda dig? Manpower Student strävar efter att bli din väg ut i arbetslivet. Vi hjälper dig att lägga en stabil grund under din studietid och blir sedan din naturliga väg vidare i karriären genom Manpowers enorma nätverk. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Kontaktperson Du söker tjänsten via länken nedan. Då vi arbetar med ett löpande urval rekommenderar vi dig att söka snarast möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via mail. För mer information är du välkommen att kontakta Patrik Hassel på telefon 040-660 63 80 alternativt patrik.hassel@manpower.se. Du vet väl om att Manpower Malmö har en Facebooksida? Här hittar du spännande information om arbetsmarknaden och lediga tjänster just nu. Du kan även ställa frågor till oss i vårt forum, vi besvarar allt så snabbt vi bara kan! Besök oss på www.facebook.com/manpower.malmo
Företag: Manpower Student
Ort: Lund
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker extrapersonal till stort förpackningsföretag i Lund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker extrapersonal till stort förpackningsföretag i Lund

Studerande kundtjänstmedarbetare med IT-intresse som talar danska.
Manpower Student vänder sig till dig som är aktiv student på något av landets universitet och högskolor. Vi erbjuder extrajobb inom alla områden hos spännande företag i de flesta branscher. Hos oss lägger du grunden för din framtida karriär genom att bygga upp ett attraktivt CV och ett stort kontaktnät samtidigt som du drygar ut studiekassan. Twittrar du? Ta del av Manpower Student jobb genom att bli en Follower av www.twitter.com/Studentjobb. Arbetsbeskrivning Manpower student söker nu personer som talar danska och vill arbeta som kundtjänstmedarbetare på kundens nordiska IT-supportcenter. Arbetstiderna är varierande och möjlighet till både hel- och halvdagar finns. Vår kund är ett av de största återförsäljarna av hemelektronik och som konsult på uppdraget kommer du att ingå i den s.k. Helpdeskgruppen. Arbetsuppgifterna innefattas främst av inkommande samtal där du tar emot och administrerar kundernas ärenden. Emellanåt utförs även utgående samtal där kunden kontaktas för support av eventuella IT-problem. Vem är du? Vi söker dig som är studerande vid högskola och/eller universitet eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Är du studerande bör du ha minst ett år kvar på dina studier då kundens behov är långsiktigt. Du skall vara tillgänglig för arbete ca 10 timmar i veckan. För att du ska vara aktuell för tjänsten behöver du ha lätt för att kommunicera samtidigt som du har en genuin känsla för service. Du ser telefonen som ett självklart arbetsredskap och har du tidigare erfarenheter från liknande arbetsuppgifter är det meriterande. Utöver detta besitter du goda datakunskaper och kan journalföra samtidigt som du samtalar med kund. Vi lägger stor vikt vid att du behärskar danska och svenska i tal och skrift samt du har minst grundläggande kunskaper i engelska. Du kommer ingå i ett team vilket innebär att du skall vara samarbetsvillig och fungera bra i en arbetsgrupp. Vad kan vi erbjuda dig? Manpower Student strävar efter att bli din väg ut i arbetslivet. Vi hjälper dig att bygga upp ditt CV under din studietid och blir sedan din naturliga väg vidare i karriären genom Manpowers enorma nätverk. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker denna tjänst via länken nedan. Vi jobbar med löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen. Vid övriga frågor maila Emil Sjöö, emsjoo@manpower.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Student
Ort: Jönköping
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Studerande kundtjänstmedarbetare med IT-intresse som talar danska. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studerande kundtjänstmedarbetare med IT-intresse som talar danska.

Studerande kundtjänstmedarbetare med IT-intresse som talar finska
Manpower Student vänder sig till dig som är aktiv student på något av landets universitet och högskolor. Vi erbjuder extrajobb inom alla områden hos spännande företag i de flesta branscher. Hos oss lägger du grunden för din framtida karriär genom att bygga upp ett attraktivt CV och ett stort kontaktnät samtidigt som du drygar ut studiekassan. Twittrar du? Ta del av Manpower Student jobb genom att bli en Follower av www.twitter.com/Studentjobb. Arbetsbeskrivning Manpower student söker nu personer som talar finska och vill arbeta som kundtjänstmedarbetare på kundens nordiska IT-supportcenter. Arbetstiderna är varierande och möjlighet till både hel- och halvdagar finns. Vår kund är ett av de största återförsäljarna av hemelektronik och som konsult på uppdraget kommer du att ingå i den s.k. Helpdeskgruppen. Arbetsuppgifterna innefattas främst av inkommande samtal där du tar emot och administrerar kundernas ärenden. Emellanåt utförs även utgående samtal där kunden kontaktas för support av eventuella IT-problem. Vem är du? Vi söker dig som är studerande vid högskola och/eller universitet eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Är du studerande bör du ha minst ett år kvar på dina studier då kundens behov är långsiktigt. Du skall vara tillgänglig för arbete ca 10 timmar i veckan. För att du ska vara aktuell för tjänsten behöver du ha lätt för att kommunicera samtidigt som du har en genuin känsla för service. Du ser telefonen som ett självklart arbetsredskap och har du tidigare erfarenheter från liknande arbetsuppgifter är det meriterande. Utöver detta besitter du goda datakunskaper och kan journalföra samtidigt som du samtalar med kund. Vi lägger stor vikt vid att du behärskar finska och svenska i tal och skrift samt du har minst grundläggande kunskaper i engelska. Du kommer ingå i ett team vilket innebär att du skall vara samarbetsvillig och fungera bra i en arbetsgrupp. Vad kan vi erbjuda dig? Manpower Student strävar efter att bli din väg ut i arbetslivet. Vi hjälper dig att bygga upp ditt CV under din studietid och blir sedan din naturliga väg vidare i karriären genom Manpowers enorma nätverk. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker denna tjänst via länken nedan. Vi jobbar med löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen. Vid övriga frågor maila Emil Sjöö, emsjoo@manpower.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Student
Ort: Jönköping
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Studerande kundtjänstmedarbetare med IT-intresse som talar finska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studerande kundtjänstmedarbetare med IT-intresse som talar finska

Student med truckkort för kommande uppdrag.
Manpower Student vänder sig till dig som är aktiv student på något av landets universitet och högskolor. Vi erbjuder extrajobb inom alla områden hos spännande företag i de flesta branscher. Hos oss lägger du grunden för din framtida karriär genom att bygga upp ett attraktivt CV och ett stort kontaktnät samtidigt som du drygar ut studiekassan. Twittrar du? Ta del av Manpower Student jobb genom att bli en Follower av www.twitter.com/Studentjobb. Arbetsbeskrivning Manpower söker nu för kommande uppdrag studenter som vill jobba extra vid sidan av sina studier. Uppdragen kommer att vara i Jönköping med omnejd. Därför är det bra om du har tillgång till körkort och bil. Vem är du? Som person är du noggran och ansvarstagande. Truckkort är ett krav. Vi ser helst att du kan jobba minst ca 10-15 timmar i veckan för att du ska vara aktuell för tjänsten. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via länken nedan. Inga ansökningar tas emot via mail. Har du några frågor om tjänsten så är du varmt välkommen att höra av dig till Emil Sjöö på emil.sjoo@manpower.se
Företag: Manpower Student
Ort: Jönköping
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Student med truckkort för kommande uppdrag. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Student med truckkort för kommande uppdrag.

Studerande kundtjänstmedarbetare med IT-intresse som talar norska.
Manpower Student vänder sig till dig som är aktiv student på något av landets universitet och högskolor. Vi erbjuder extrajobb inom alla områden hos spännande företag i de flesta branscher. Hos oss lägger du grunden för din framtida karriär genom att bygga upp ett attraktivt CV och ett stort kontaktnät samtidigt som du drygar ut studiekassan. Twittrar du? Ta del av Manpower Student jobb genom att bli en Follower av www.twitter.com/Studentjobb. Arbetsbeskrivning Manpower student söker nu personer som talar norska och vill arbeta som kundtjänstmedarbetare på kundens nordiska IT-supportcenter. Arbetstiderna är varierande och möjlighet till både hel- och halvdagar finns. Vår kund är ett av de största återförsäljarna av hemelektronik och som konsult på uppdraget kommer du att ingå i den s.k. Helpdeskgruppen. Arbetsuppgifterna innefattas främst av inkommande samtal där du tar emot och administrerar kundernas ärenden. Emellanåt utförs även utgående samtal där kunden kontaktas för support av eventuella IT-problem. Vem är du? Vi söker dig som är studerande vid högskola och/eller universitet eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Är du studerande bör du ha minst ett år kvar på dina studier då kundens behov är långsiktigt. Du skall vara tillgänglig för arbete ca 10 timmar i veckan. För att du ska vara aktuell för tjänsten behöver du ha lätt för att kommunicera samtidigt som du har en genuin känsla för service. Du ser telefonen som ett självklart arbetsredskap och har du tidigare erfarenheter från liknande arbetsuppgifter är det meriterande. Utöver detta besitter du goda datakunskaper och kan journalföra samtidigt som du samtalar med kund. Vi lägger stor vikt vid att du behärskar norska och svenska i tal och skrift samt du har minst grundläggande kunskaper i engelska. Du kommer ingå i ett team vilket innebär att du skall vara samarbetsvillig och fungera bra i en arbetsgrupp. Vad kan vi erbjuda dig? Manpower Student strävar efter att bli din väg ut i arbetslivet. Vi hjälper dig att bygga upp ditt CV under din studietid och blir sedan din naturliga väg vidare i karriären genom Manpowers enorma nätverk. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker denna tjänst via länken nedan. Vi jobbar med löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen. Vid övriga frågor maila Emil Sjöö, emsjoo@manpower.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Student
Ort: Jönköping
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Studerande kundtjänstmedarbetare med IT-intresse som talar norska. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studerande kundtjänstmedarbetare med IT-intresse som talar norska.

Manpower Student söker butiksmedarbetare med kassavana
Manpower Student vänder sig till dig som är aktiv student på något av landets universitet och högskolor. Vi erbjuder extrajobb inom alla områden hos spännande företag i de flesta branscher. Hos oss lägger du grunden för din framtida karriär genom att bygga upp ett attraktivt CV och ett stort kontaktnät samtidigt som du drygar ut studiekassan. Twittrar du? Ta del av Manpower Student jobb genom att bli en Follower av www.twitter.com/Studentjobb. Arbetsbeskrivning Nu söker vi medarbetare till diverse butiksuppdrag. Det är viktigt att du är student och vi ser helst att du har några terminer kvar. Meriterande är körkort och kassavana. Vem är du? Vi söker dig som är aktiv student i Västmanland och är intresserad av att arbeta extra. Du bör vara flexibel och ha möjlighet att arbeta vissa dagar, kvällar, helger och lovdagar. Arbetstiderna kan komma att variera kraftig, ibland handlar det om enstaka timmar per dag och i vissa fall flera dagar i följd. Då du är ansiktet utåt hos våra kunder är du som person social, nyfiken, noggrann och prestigelös. Du tycker även att det är roligt att lära känna nya människor, har lätt för att lära och ta till dig nya arbetsuppgifter. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din egen kompetens, dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet redan under studietiden. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via länken nedan. Tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta Therese via mail therese.zetterstrom@manpower.se
Företag: Manpower Student
Ort: Västerås
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Manpower Student söker butiksmedarbetare med kassavana jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Manpower Student söker butiksmedarbetare med kassavana

Vi söker studenter inom data/IT
Manpower Student vänder sig till dig som är aktiv student på något av landets universitet och högskolor. Vi erbjuder extrajobb inom alla områden hos spännande företag i de flesta branscher. Hos oss lägger du grunden för din framtida karriär genom att bygga upp ett attraktivt CV och ett stort kontaktnät samtidigt som du drygar ut studiekassan. Twittrar du? Ta del av Manpower Student jobb genom att bli en Follower av www.twitter.com/Studentjobb. Arbetsbeskrivning Till långt uppdrag hos en av våra kunder söker Manpower Student AB dig som är student och vill arbeta extra inom IT relaterad support och kundtjänst. Du kommer att ta emot samtal från mindre företag som behöver hjälp med: -IT relaterade support frågor -E-post ärenden gällande supportfrågor Placeringsort är centrala Helsingborg. Arbetstiderna är förlagda enligt följande, och du måste kunna arbeta minst två pass i veckan: Måndag till torsdag fyra pass: 8.00-13.00, 13.00-17.00, 10.00-15.00 och 17.00-22.00 Fredag två pass: 8.00-13.00, 13.00-17.00 Lördag och söndag 10.00-15.00 Vem är du? Du är inskriven på universitet eller högskola på minst 50%. Du har ett stort tekniskt intresse och har du erfarenhet av programmeringsspråk är det meriterande. Som person har du lätt för att samarbeta, är tålmodig och flexibel. Du har en hög service känsla och tycker om att hitta lösningar. Du har lätt för att uttrycka dig och förklara saker på ett pedagogiskt sätt. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Eva Willman på 042-371634. Då vi arbetar med löpande urval vill vi ha din ansökan så snart som möjligt. Du söker tjänsten via länken nedan. Välkommen med din ansökan.
Företag: Manpower Student
Ort: Helsingborg
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker studenter inom data/IT jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker studenter inom data/IT

Manpower student söker dig som vill jobba extra inom lager och produktion
Manpower Student vänder sig till dig som är aktiv student på något av landets universitet och högskolor. Vi erbjuder extrajobb inom alla områden hos spännande företag i de flesta branscher. Hos oss lägger du grunden för din framtida karriär genom att bygga upp ett attraktivt CV och ett stort kontaktnät samtidigt som du drygar ut studiekassan. Twittrar du? Ta del av Manpower Student jobb genom att bli en Follower av www.twitter.com/Studentjobb. Arbetsbeskrivning Manpower Student söker nu medarbetare som vill jobba extra som timanställd och som har erfarenhet av lagerarbete samt truckkörning. Som timanställd via Manpower student arbetar du hos våra kunder vid behov, vilket innebär att vissa veckor finns det stort behov av extra personal, medan andra veckor inget behov alls. Konkteta arbetsuppgifter kan vara att lossa ankommande gods, köra truck, plocka varor efter plocklistor samt diverse monteringsuppgifter. Arbetstiderna är främst dagtid måndag-fredag, men det förekommer även vissa uppdrag som har behov på kvällstid. Vem är du? Vi söker ENDAST dig som är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning, såsom egen företagare, pensionär eller med annat deltidsjobb. Du som studerar bör ha minst ett år kvar av dina studier. Du som söker skall ha dokumenterad erfarenhet av lagerarbete samt truckkörning och vara flexibelt tillgänglig 2-3 dagar i veckan. Som person är du punktlig, nogrann och har förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Vad kan vi erbjuda dig? Manpower Student strävar efter att bli din väg ut i arbetslivet. Vi hjälper dig att lägga en stabil grund under din studietid och blir sedan din naturliga väg vidare i karriären genom Manpowers enorma nätverk. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via länken nedan. Då vårt urval sker löpande rekommenderar vi att du ansöker snarast möjligt! För mer information är du välkommen att kontakta Frida Stubbendorff på Manpower Student via telefon: 040-660 63 93.
Företag: Manpower Student
Ort: Malmö
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Manpower student söker dig som vill jobba extra inom lager och produktion jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Manpower student söker dig som vill jobba extra inom lager och produktion

Manpower student söker receptionster, telefonister
Manpower Student vänder sig till dig som är aktiv student på något av landets universitet och högskolor. Vi erbjuder extrajobb inom alla områden hos spännande företag i de flesta branscher. Hos oss lägger du grunden för din framtida karriär genom att bygga upp ett attraktivt CV och ett stort kontaktnät samtidigt som du drygar ut studiekassan. Twittrar du? Ta del av Manpower Student jobb genom att bli en Follower av www.twitter.com/Studentjobb. Arbetsbeskrivning Just nu söker vi personer med erfarenhet av serviceyrken som vill jobba extra som timanställd via Manpower student. Tjänstena det rör sig om är både receptionister, vana växeltelefonister samt kundtjänstmedarbetare och den röda tråden i samtliga tjänster är att bemöta kunder med god service och att vara en bra representant för företaget. Konkteta arbetsuppgifter är att välkomna besökare, svara i telefon och koppla samtal vidare samt att vissa administrativa uppgifter kan förekomma. Vem är du? Vi söker ENDAST dig som studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning, såsom pensionär eller egen företagare. Du som studerar bör ha minst ett år kvar av dina studier. Du har tidigare arbetat inom reception, kundtjänst eller som växeltelefonist eller med andra liknande servicetjänster. Du har ett flexibelt schema och kan därmed arbeta 2-3 dagar i veckan. Observera att detta är en behovsanställning och att vissa veckor finns det inget behov, medan andra veckor finns ett större behov av extra personal. Vi ser gärna att du är prestigelös, initiativtagande samt har en förmåga att självständigt vara en hjälpande hand där det behövs. Det är även viktigt att du tycker det är roligt att möta människor, ge service och ha ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Vidare är goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift ett krav. Då det ofta förekommer administrativa arbetsuppgifter ska du kunna hantera officepaketet och ha god datorvana. Vad kan vi erbjuda dig? Manpower Student strävar efter att bli din väg ut i arbetslivet. Vi hjälper dig att lägga en stabil grund under din studietid och blir sedan din naturliga väg vidare i karriären genom Manpowers enorma nätverk. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via länken nedan. Då vårt urval sker löpande rekommenderar vi att du ansöker snarast möjligt! För mer information är du välkommen att kontakta Frida Stubbendorff på Manpower Student via telefon: 040-660 63 93. Du vet väl om att Manpower Malmö har en Facebooksida? Här hittar du spännande information om arbetsmarknaden och lediga tjänster just nu. Du kan även ställa frågor till oss i vårt forum, vi besvarar allt så snabbt vi bara kan! Besök oss på www.facebook.com/manpower.malmo
Företag: Manpower Student
Ort: Malmö
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Manpower student söker receptionster, telefonister jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Manpower student söker receptionster, telefonister

Finskspråkig student sökes till kundtjänst
Manpower Student vänder sig till dig som är aktiv student på något av landets universitet och högskolor. Vi erbjuder extrajobb inom alla områden hos spännande företag i de flesta branscher. Hos oss lägger du grunden för din framtida karriär genom att bygga upp ett attraktivt CV och ett stort kontaktnät samtidigt som du drygar ut studiekassan. Twittrar du? Ta del av Manpower Student jobb genom att bli en Follower av www.twitter.com/Studentjobb. Arbetsbeskrivning Vi söker får vår kunds räkning en blivande studentkonsult till deras nordiska kundtjänst. Kunden är ett stort bolag med huvudkontoret i Norrköping, inom branschen sport och fritid. Arbetsuppgifterna inkluderar att hantera inkommande mail och samtal från kunder och butiker i Finland, och hantera detta på finska. Kunden har i dag en omfattande kundklubb och frågorna du ska hantera kan variera mycket. Du kommer börja med att få en upplärning på 12 timmar. Du kommer jobba i en grupp med svenska samt dansk kundtjänstmedarbetare. Krav för detta uppdrag är att du kan finska språket i flytande skrift och tal. Arbetstiderna: Du kommer jobba på timmar vid behov vilket kommer variera under veckorna. Som studentkonsult bör du kunna jobba minst 10 timmar/vecka förutom under din tentaperiod. Övrigt är arbetstiderna kl 09-16, ibland fram till kl 20 och vid vissa tillfällen även helger. Upplärning börjar snarast. Vem är du? Du är universitets/högskolestudent om minst 51% eller har annan huvudsaklig sysselsättning. Du är finskspråkig och är flytande i skrift och tal, samt du talar även svenska. Erfarenhet inom administration eller kundtjänst är meriterande. Vad kan vi erbjuda dig? Som Studentkonsult bygger du upp ditt CV med arbetserfarenhet och har även möjlighet till ett inför din examen viktigt kontaktnät. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Ansökningar kommer hanteras löpande och annonsen kan därför komma att stängas innan sista dagens datum. Kontaktperson är Anna-Karolina Gradvall, tel 013-35 55 01. Välkommen med din ansökan.
Företag: Manpower Student
Ort: Norrköping
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Finskspråkig student sökes till kundtjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Finskspråkig student sökes till kundtjänst

Manpower Student söker museivärdar till Bergrummet på Skeppsholmen
Manpower Student vänder sig till dig som är aktiv student på något av landets universitet och högskolor. Vi erbjuder extrajobb inom alla områden hos spännande företag i de flesta branscher. Hos oss lägger du grunden för din framtida karriär genom att bygga upp ett attraktivt CV och ett stort kontaktnät samtidigt som du drygar ut studiekassan. Twittrar du? Ta del av Manpower Student jobb genom att bli en Follower av www.twitter.com/Studentjobb. Arbetsbeskrivning I Bergrummet har turen nu kommit till Afrika. Den 7 september öppnar Afrikanska mästerverk - Ife i Stockholm. Utställningen är ett samarbete mellan Världskulturmuseerna, Museum for African Art i New York och National Commission for Museums and Monuments of Nigeria i Lagos. Utställningen består av mer än 100 föremål, många av dem huvuden i terrakotta och gjuten brons, tidsmässigt från 1100-1400-talet. Utställningen kommer att berätta om Ifes konst, livsåskådning, ritualer och religösa system och om ett urbant samhälle som var ett av de mest avancerade för sin tid. Vi söker dig som ska vara Bergrummets ansikte utåt mot deras värdefulla besökare. Du välkomnar besökare och informerar, på ett säljande sätt om museets verksamhet. Du arbetar aktivt med att sälja, såväl biljetter till utsällningar och programpunkter som evenemang och butiksvaror. Du tillhandahåller information om utställningar, öppettider, evenemang, programverksamhet, butikssortiment etc. Du bemannar reception/entrékassa och butiker, cirkulerar i museets publika delar, sköter löpande butiksuppgifter, kassahantering och redovisning, svarar för dagliga tillsynen av utställningen och publika utrymmen samt ingriper vid larm- och nödsituationer. I arbetet ingår även att stötta museets konferens- och programverksamhet. Vem är du? För anställningen krävs solid erfarenhet från butiks- eller receptionsarbete. För anställningen krävs gymnasieutbildning. Högskoleutbildning med inriktning mot service- och kultursektor är meriterande. Du ska ha god kassavana. God förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska är en förutsättning och ytterligare språkkunskaper är meriterande. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom servicekänsla, noggrannhet, flexibilitet och samarbetsförmåga. Det krävs också att du har ett gott tekniskt kunnande. Du är en relationsinriktad person som har mycket att ge och som ger god service och hög kvalitet som en självklarhet. Du blir anställd av Manpower Student och sedan uthyrd till kund. Anställningen är en timanställning. Uppdraget löper på i 6 månader. Arbetspassen är förlagda på måndagar mellan tiderna 09:00-20:30. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Vid frågor kontakta William Lindblad på 08 452 33 88 eller william.lindblad@manpower.se
Företag: Manpower Student
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Manpower Student söker museivärdar till Bergrummet på Skeppsholmen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Manpower Student söker museivärdar till Bergrummet på Skeppsholmen

Manpower Student söker mötesbokare till Skandia
Manpower Student vänder sig till dig som är aktiv student på något av landets universitet och högskolor. Vi erbjuder extrajobb inom alla områden hos spännande företag i de flesta branscher. Hos oss lägger du grunden för din framtida karriär genom att bygga upp ett attraktivt CV och ett stort kontaktnät samtidigt som du drygar ut studiekassan. Twittrar du? Ta del av Manpower Student jobb genom att bli en Follower av www.twitter.com/Studentjobb. Arbetsbeskrivning Manpower Student söker nu dig som vill arbeta extra som mötesbokare hos vår kund Skandia Bank & Försäkring. Skandia är en av världens ledande leverantörer av lösningar för ekonomisk trygghet och långsiktigt sparande. De ingår i Old Mutual-gruppen som har sitt huvudkontor i London och 54 000 medarbetare i 34 länder runt om i världen. Skandias kontor i Göteborg är centralt beläget nära Heden med gångavstånd från buss- och spårvagnstrafik. Som mötesbokare på Skandia innebär arbetsuppgifterna att ringa utgående samtal till både nya och befintliga kunder i syfte att boka in dem på rådgivning. Arbetstiderna är kl. 18-21, måndag till torsdag. Uppdraget startar omgående med tre dagars upplärning på kvällstid mellan 18-21. Vem är du? Vi söker dig som är studerande vid gymnasiet, högskola eller universitet och har minst ett år kvar av dina studier, alternativt att du har en annan huvudsaklig sysselsättning exempelvis annat deltidsarbete. Som person är du ordningsam, positiv och driven. Du drivs av att arbeta resultatinriktat och tycker det är roligt med försäljning och arbeta med telefonen som ditt främsta arbetsverktyg. Krav för denna tjänst är att du kan arbeta två kvällar i veckan. Vi söker dig som tidigare har arbetat med försäljning eller någon typ av kundkontakt. Vad kan vi erbjuda dig? Manpower Student strävar efter att bli din väg ut i arbetslivet. Vi hjälper dig att bygga upp ditt CV under din studietid och blir sedan din naturliga väg vidare i karriären genom Manpowers enorma nätverk. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Urvalet sker löpande. Välkommen att skicka din ansökan via ansökningslänken nedan. Vid frågor, kontakta Annelie Hermansson via e-post: aherma@manpower.se Vi finns också på Facebook http://bit.ly/KDY6go och LinkedIn http://bit.ly/LPxeec Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Student
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Manpower Student söker mötesbokare till Skandia jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Manpower Student söker mötesbokare till Skandia

Vi söker studenter för extrajobb
Arbetsbeskrivning Du kommer att vid behov arbeta hos vår kund som är i flyttbranchen. Arbetet innebär en del tunga lyft och kan även vara förlagt under helgen. Vem är du? Vi söker dig som är student på minst 50% och som kan tänka sig att jobba extra med ett fysiskt krävande jobb. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Är du personen vi söker är du välkommen att söka tjänsten via länken nedan. Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Manpower Student
Ort: Örebro
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker studenter för extrajobb jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker studenter för extrajobb

Terminalarbete på Posten
Manpower Student vänder sig till dig som är aktiv student på något av landets universitet och högskolor. Vi erbjuder extrajobb inom alla områden hos spännande företag i de flesta branscher. Hos oss lägger du grunden för din framtida karriär genom att bygga upp ett attraktivt CV och ett stort kontaktnät samtidigt som du drygar ut studiekassan. Twittrar du? Ta del av Manpower Student jobb genom att bli en Follower av www.twitter.com/Studentjobb. Arbetsbeskrivning Vi söker nu ett antal studenter som vill arbeta extra vid sidan av studierna. För kunds räkning söker vi dig som vill arbeta ett par gånger i veckan. Arbetsuppgifter: Hantera/sortera inkommen post. Arbetstiderna är treskift. Vem är du? Gymnasieutbildning, gärna teknisk eller liknande Teknik- och maskinintresse Datorvana Svenska - tala, läsa och skriva Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag bygger du ett stort kontaktnät och får stor erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Mattias Ransfeldt
Företag: Manpower Student
Ort: Karlstad
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Terminalarbete på Posten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Terminalarbete på Posten

Student för kvällsarbete i Sävsjö
Manpower Student vänder sig till dig som är aktiv student på något av landets universitet och högskolor. Vi erbjuder extrajobb inom alla områden hos spännande företag i de flesta branscher. Hos oss lägger du grunden för din framtida karriär genom att bygga upp ett attraktivt CV och ett stort kontaktnät samtidigt som du drygar ut studiekassan. Twittrar du? Ta del av Manpower Student jobb genom att bli en Follower av www.twitter.com/Studentjobb. Arbetsbeskrivning Vi söker ett antal aktiva stundenter som vill jobba extra inom livsmedelsindustrin. Kvällar och helger kan förekomma. Vem är du? Du som söker jobbet ska vara en aktiv och positiv person som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Vad kan vi erbjuda dig? Vi kommer tillsammans med dig att skapa din framtida karriär genom att erbjuda dig en möjlighet att bygga ett stort kontaktnät. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Stämmer detta in på dig och du vill börja jobba på en gång? Sök i så fall tjänsten via länken. Om du har några frågor, hör av dig till Emil Sjöö, emil.sjoo@manpower.se
Företag: Manpower Student
Ort: Jönköping
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Student för kvällsarbete i Sävsjö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Student för kvällsarbete i Sävsjö


Sök lediga jobb Manpower Student

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se