Manpower Tekniker jobb - lediga jobb

Manpower Tekniker jobb Manpower Tekniker jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Manpower Tekniker. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Manpower Tekniker. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Rutinerad produktionstekniker- Västerås

 2. Sevicetekniker med inriktning vitvaror- Kristinehamn

 3. Vill du arbeta som uthyrd byggtekniker?- Sundsvall

 4. Materialplanerare till Arvika- Arvika

 5. TOMRA söker servicetekniker för sitt ORWAK sortiment- Stockholm

 6. Laboratorieassistent till tillverkningsföretag- Malmö

 7. Installations och servicetekniker till företag inom kopieringsbranschen- Malmö

 8. Servicetekniker till Atlas Copco Compressor AB- Avesta

 9. Teamledare rekryteras till Whirlpools tekniska supportavdelning- Stockholm

 10. Helpdesk - supporttekniker- Västerås

 11. Erfaren service/OVK tekniker sökes för uppdrag hos stor kund- Malmö

 12. Erfaren Servicetekniker sökes till stor kund- Malmö

 13. Manpower El & Tele söker fibertekniker- Halmstad

 14. Vi söker en erfaren koppartekniker som vill utbilda- Ospecificerad arbetsort

 15. Klimattekniker sökes- Lund

 16. Styr- och reglertekniker sökes till växande kund- Landskrona

 17. Manpower söker servicetekniker- Umeå

 18. Laboratorieassistent till tillverkningsföretag i Malmö, kvällstid- Malmö

 19. Maskinoperatör till företag i Lund- Lund

 20. Servicetekniker sökes omgående- Uppsala

 21. Fastighetstekniker- Jönköping

 22. Laboratorieassistent till företag i Malmö- Malmö

 23. Företag i Malmö inom färgindustri söker administratör inom kemi och miljö- Malmö

 24. Produktionstekniker med driv och engagemang- Värnamo

 25. Produktionstekniker med driv och engagemang- Vetlanda

 26. Servicetekniker för rulltrappor sökes till stor Stockholm- Stockholm

 27. Elektronikmontör- Sundsvall

 28. WashTec rekryterar servicetekniker- Stockholm

 29. Manpower söker tekniker, inriktning stickmaskiner till Woolpower- Östersund

 30. TEKNISK SUPPORTMEDARBETARE TILL VÄXANDE BOLAG- Göteborg

 31. Serviceinriktad fastighetsskötare till Brf i Saltsjöbaden- Stockholm

 32. Nynas söker erfaren Depåtekniker/Processoperatör i Västerås- Västerås

 33. Fastighetstekniker sökes i Västerås- Västerås

 34. Servicetekniker i Malmö- Malmö

 35. Manpower söker IT-tekniker till Gävle- Gävle

 36. Servicetekniker med känsla för problemlösning och förbättring- Värnamo

 37. Drift –och underhållstekniker- Sundsvall

 38. Nynas söker Depåtekniker/Processoperatör i Västerås- Västerås

 39. Servicetekniker- Hudiksvall

 40. Erfaren svarvare- Gislaved


Mer beskrivning

Rutinerad produktionstekniker
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning För ett uthyrningsuppdrag hos en av våra kunder utanför Västerås söker vi nu en produktionstekniker. Uthyrningsuppdrag innebär att du blir anställd av Manpower och uthyrd till kund. Om allt går enligt plan kan dock finnas möjlighet till anställning direkt hos kunden i fråga. Som produktionstekniker ingår du i den produktionstekniska gruppen. Gruppen avsvarar exempelvis för offerter, kalkyler, grunddata, metoder, arbetsinstruktioner och kvalitetsinstruktioner. Du jobbar med ständiga förbättringar i produktionsflödet och ansvarar också för tillverkningsunderlag. Ibland jobbar du självständigt och ibland i team. Syftet med ditt arbete är att korta ledtider, förbättra produktkvalitet och leveranssäkerhet. Omfattningen är heltid, dagtid måndag till fredag. Arbetstiderna är 07.30-16.30 men möjlighet till flex. Uppdraget beräknas starta den 19 augusti och pågå löpande. Vem är du? Du har eftergymasial utbildning inom området och flerårig erfarenhet av produktionstekniskt arbete inom tillverkningsindustrin. Vi förutsätter att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt har goda kunskaper i Officepaketet. Kunskaper Movex kan vara meriterande. På det personliga planet är du kommunikativ, noggrann och drivande. Vad kan vi erbjuda dig? Hos oss får du ett omväxlande och varierat arbete, där du får möjlighet att skaffa dig erfarenheter från olika arbetsplatser samt chans att bygga upp ett stort kontaktnät. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till många spännande uppdrag. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Vi tar endast emot ansökningar via registrerat cv på www.manpower.se. För mer information om jobbet är du välkommen att kontakta Anna Edén på telefon 021-15 12 14. Urval och intervjuer sker löpande. Observera att annonsen kan komma att stängas innan ansökningstidens slut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Företag: Manpower Tekniker
Ort: Västerås
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Rutinerad produktionstekniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rutinerad produktionstekniker

Sevicetekniker med inriktning vitvaror
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning För kunds räkning söker vi dig som har erfarenhet av att serva vitvaror. Du kommer att vara placerad hos vår kund i Kristinehamn. Uppdraget är på heltid med en visstidsanställning på minst 4 månader. Vem är du? Vi söker dig som har elkunskaper på minst gymnasienivå samt erfarenhet av vitvaruservice. Då du kommer att vara ambulerande är körkort ett krav. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper då du kommer att vara vår kunds ansikte utåt. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Ansökan sker via vår hemsida www.manpower.se eller via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via post eller e-mail. Då vi arbetar med löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningsdatum är passerat, varför vi gärna ser att du ansöker omgående. För mer information, kontakta Petra Bachmann: petra.bachmann@manpower.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Tekniker
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Sevicetekniker med inriktning vitvaror jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sevicetekniker med inriktning vitvaror

Vill du arbeta som uthyrd byggtekniker?
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Du kommer att jobba med enklare besiktningar hos våra kunder. Dina arbetsuppgifter kommer att vara tillsyn, service och skötsel. Arbetet innebär att du är ute på fältet och jobbar, vilket innebär en hel del ensamarbete. Tillsättningen av uppdraget beräknas till början av september. Vem är du? Vi ser att du gärna har byggteknisk utbildning (gymnasienivå eller yrkesinriktad utbildning). Några års erfarenhet inom byggteknik önskvärd. Du skall kunna vara i trånga utrymmen och på höga höjder. Du är prestigelös då arbetsuppgifterna varierar. Du har hög social kompetens, kund fokus och tycker om försäljning. Ett krav är att du har B körkort. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansök länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Dajana Katanic 060-64 65 46. Välkommen med din ansökan.
Företag: Manpower Tekniker
Ort: Sundsvall
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du arbeta som uthyrd byggtekniker? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du arbeta som uthyrd byggtekniker?

Materialplanerare till Arvika
Arbetsbeskrivning Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som materialplanerare för ett kortare uppdrag med placering i Arvika. Du kommer att tillhöra vår kunds logistikavdelning som arbetar med planering av inkommande logistik. Din huvuduppgift kommer att vara planering och beställning av material till produktionen. Arbetet innebär mycket orderhantering och leveransbevakning, uppföljning samt datasamordning och administration så som logistikanalyser och support. Du kommer att ha daglig kontakt med produktionen samt förse logistikansvariga med information. Vem är du? Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har erfarenhet av att arbeta med Lean-produktion samt kunskap om produktionssystem. Kunskaper i SAP är meriterande. Du har analytisk förmåga och brinner för att hela tiden förbättra processer. Du är resultatorienterad samt har lätt att både arbeta individuellt och i team. Då arbetet innebär dagliga kontakter med utländska leverantörer är det av stor vikt att du behärskar engelska, såväl i tal som i skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag bygger du ett stort kontaktnät och får stor erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Ansökan sker via vår hemsida www.manpower.se. eller via länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar via post eller e-mail. Då vi arbetar med löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut, varför vi gärna ser att du ansöker omgående. För mer information, kontakta konsultchef Petra Bachmann: petra.bachmann@manpower.se. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Tekniker
Ort: Arvika
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga Materialplanerare till Arvika jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Materialplanerare till Arvika

TOMRA söker servicetekniker för sitt ORWAK sortiment
TOMRA grundades 1972 i Norge då det började med design, tillverkning och försäljning av returautomater (pantautomater). Idag är TOMRA ledande leverantör av sensorbaserade lösningar för optimal resursproduktivitet och koncernen är verksam i mer än 80 marknader och har cirka 2.000 anställda. Koncernen är organiserad i två divisoner, Collection Solutions (retursystem, komprimering) och Sorting Solutions (resursoptimering inom mat-, återvinnings- och gruvindustri). Globalt har TOMRA idag drygt 67 000 installerade returautomater i mer än 30 länder. TOMRA upprätthåller ett starkt engagemang genom hela organisationen för att säkerställa att företagets aktiviteter är positiva bidrag till samhället och miljön. Vidare designer, tillverkar och marknadsför TOMRA under varumärket ORWAK ett brett sortiment av mobila och stationära avfallskomprimatorer och balnings-/brikettsystem för återvinningsbart material som bidrar till en lönsammare avfallshantering. Läs mer på www.tomra.com. Arbetsbeskrivning Servicetekniker för ORWAK sortimentet! Huvudsakliga arbetsuppgifter är att utföra installation, service- och reparationsarbeten på förekommande produkter inom Orwaks sortiment såsom kärl- och säckkomprimatorer, balpressar, brikettpressar och avfallskomprimatorer. Att vid kundbesök eller i andra kundkontakter erbjuda och förmedla information rörande utrustning, serviceprodukter och tjänster. Du håller dig informerad om företagets utbud av produkter, tjänster och priser så att du aktivt kan bidra till försäljningsresultatet. Det är också viktigt att man i alla avseenden medverkar till att arbetet bedrivs rationellt och kostnadseffektivt. Att man uppträder på ett positivt, kundorienterat och representativt sätt vid alla interna och externa kontakter. Vidare återrapporterar man slutförda serviceuppdrag och installationer efter utfört arbete. Du indikerar och informerar även om avvikelser som uppmärksammas i eller kring det egna ansvarsområdet. Vem är du? Vi söker dig som har verkstadsteknisk utbildning eller liknande. Du bör ha erfarenhet av teknisk service, mekanik, hydraulik och grundläggande el kunskaper (dock ej krav på elbehörighet) samt kunna hantera pc. Du gillar utmaningar och problemlösningar och du tycker om att ge god service till dina kunder. Vidare måste du själv kunna organisera och planera ditt dagliga arbete. B-körkort är ett krav för tjänsten. Kontaktperson Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Manpower, rekryteringskonsult Lena Åberg Madsen på tel 08-4523337. Då urvalet sker löpande ber vi dig vänligen ansöka så fort som möjligt. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Tekniker
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga TOMRA söker servicetekniker för sitt ORWAK sortiment jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: TOMRA söker servicetekniker för sitt ORWAK sortiment

Laboratorieassistent till tillverkningsföretag
Vi tror på människor och den kraft som uppstår när vi samarbetar. Vi är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande möjligheter som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Vad som tidigare var omöjligt, är nu mänskligt möjligt. Till tillverkningsföretag inom färgindustrin söker vi en laboratorieassistent för uppdrag omgående. Arbetsbeskrivning Du arbetar i laboratoriemiljö och dina arbetsuppgifter innebär kvalitetskontroll och slutkontroll av färg samt exempelvis mätning av kulörer. Ditt arbete utförs manuellt för hand och kräver noggranhet och fingerfärdighet. Du utför dokumentation och rapportering av ditt arbete och dina kontroller i affärssystemet SAP. Tjänsten är ett uthyrningsuppdrag inom vår konsultverksamhet och ska tillsättas omgående. Uppdraget är på heltid och dagtid. Vem är du? Vi söker efter dig som har utbildning inom kemiteknik och gärna erfarenhet av kvalitetskontroll och testning i kemisk miljö sedan tidigare. I annat fall ser vi att du har arbetat med liknande uppgifter inom annan verksamhet. Du är mycket kvalitetsmedveten och noggrann i ditt arbete. Du har förmågan att hålla fokus och koncentration även vid enformigt arbete. Dina datorkunskaper är goda och du talar och skriver svenska obehindrat. Som konsult för Manpower är det viktigt med en positiv inställning, ansvarskänsla och flexibilitet. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Kontaktperson Välkommen att söka tjänsten via ansökningslänken nedan. Då urvalsprocessen sker löpande är det av vikt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsterna så är du välkommen att kontakta Linda Grelte på Manpower i Malmö på tel. 040-660 63 38.
Företag: Manpower Tekniker
Ort: Malmö
Publicerad : 01-16
Sök fler jobb liknande: lediga Laboratorieassistent till tillverkningsföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Laboratorieassistent till tillverkningsföretag

Installations och servicetekniker till företag inom kopieringsbranschen
Vi tror på människor och den kraft som uppstår när vi samarbetar. Vi är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande möjligheter som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Vad som tidigare var omöjligt, är nu mänskligt möjligt. Arbetsbeskrivning Till företag i Malmö söker vi nu installations- och servicetekniker. Företagets verksamhet inriktar sig på kopierings- och skrivarlösningar. Din uppgift blir att installera och serva maskinerna ute på plats hos företagskunden. Detta är ett uthyrningsuppdrag på heltid som förväntas starta under februari. Vem är du? Vi söker dig som har god teknisk förståelse. Du bör ha kunskap och intresse för hårdvara och mjukvara och för vad som krävs för att koppla ihop nätverk. Vi ser att du har erfarenhet av installation som kräver verktyg och som kopplas in i nätverk. Du kan montera och är duktig på att söka fel och finna lösningar på dessa. Det är ett stort plus om du har erfarenhet från kopierings- och skrivarbranschen. Det är även meriterande om du har erfarenhet från vitvarubranschen alternativt erfarenhet av installation av datautrustning. Som person är du serviceminded, lösningsorienterad, praktisk och kommunikativ i samarbete med kunder och kollegor. Kontaktperson Välkommen att söka tjänsten via ansökningslänken nedan. Då urvalsprocessen sker löpande är det av vikt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsterna så är du välkommen att kontakta Linda Grelte på Manpower i Malmö på tel. 040-660 63 38.
Företag: Manpower Tekniker
Ort: Malmö
Publicerad : 01-17
Sök fler jobb liknande: lediga Installations och servicetekniker till företag inom kopieringsbranschen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Installations och servicetekniker till företag inom kopieringsbranschen

Servicetekniker till Atlas Copco Compressor AB
Atlas Copco Compressor AB ingår i den Skandinaviska regionen och är det svenska försäljningsbolaget för tryckluftslösningar till kunder inom bl.a. pappers- och massaindustri, verkstadsindustri, livsmedelstillverkning, läkemedelsindustri och sjukvård. Vi tillhandahåller kompletta lösningar där vi förser kunden med effektivt utnyttjande av sin tryckluftanläggning. Från första affärskontakt till färdig anläggning finns vi där för kunden med leverans av vårt kunnande inom såväl maskinutrustning som serviceprodukter. Atlas Copco Compressor AB är med sitt breda program av kvalitetsprodukter med hög tekniknivå, marknadsledande i Sverige och stora delar av övriga världen. Arbetsbeskrivning Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete som servicetekniker med ett mycket brett arbetsområde. Arbetet omfattar service av små standardkompressorer lämpliga för mindre verkstäder men också specialbyggda kompressorer avsedda för t ex stålverk, pappersbruk och sjukhus. Arbetsuppgifterna består av förebyggande underhåll av tryckluftskompressorer, absortionstorkar, kyltorkar och styrsystem, akuta reparationer och renoveringar. Arbetet bedrivs huvudsakligen på egen hand ute hos våra kunder i södra Dalarna. Som servicetekniker utgår ditt arbete hemifrån i närheten av Hedemora / Avesta. Vem är du? Som servicetekniker bör du ha minst 2-årig gymnasieutbildning eller motsvarande kunskaper inom några av områdena mekanik, el, elektronik, VVS. Vi ser det som önskvärt med arbetslivserfarenhet från arbete som servicetekniker och att du har förmåga att självständigt utföra servicearbeten. Erfarenhet av arbete med elektroniska styrsystem, elbehörighet eller kylcertifiering är meriterande. Har du dessutom elbehörighet, kylcertifikat, eller BE- körkort så är det värdefulla extra meriter. För befattningen krävs det också det att du har mycket goda kunskaper i svenska, goda kunskaper i engelska, lägst B-körkort samt god PC-vana. Eftersom vi är en serviceorganisation med många interna och externa kontakter krävs ett kundorienterat uppträdande och mycket god social kompetens. Verksamheten bygger på medarbetare som kan förvalta förtroende, befogenheter och ta stort eget ansvar. Lokalisering Hedemora/Avesta Kontaktperson Kontaktperson I denna rekrytering samarbetar vi med Manpower. Ansök och läs mer på manpower.se (annonsnr 912530). Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast 16 februari. För mer information kontakta Manpowers rekryteringskonsult Pär Gårdbro, 023-70 55 45.
Företag: Manpower Tekniker
Ort: Avesta
Publicerad : 02-03
Sök fler jobb liknande: lediga Servicetekniker till Atlas Copco Compressor AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicetekniker till Atlas Copco Compressor AB

Teamledare rekryteras till Whirlpools tekniska supportavdelning
With around 10,000 employees, a sales presence in over 30 countries in Europe, Middle East and Africa and manufacturing sites in six countries, Whirlpool EMEA is a wholly owned subsidiary of Whirlpool Corporation. The world's leading manufacturer and marketer of major home appliances, Whirlpool Corporation had annual sales in 2013 of $19 billion, 69,000 employees, and 59 manufacturing and technology research centers around the world. The company markets Whirlpool, Maytag, KitchenAid, Jenn-Air, Amana, Brastemp, Bauknecht and other major brand names to consumers in nearly every country around the world. Whirlpool’s European Operations’ Center is located in Comerio (VA), Italy. For further information on the company, please visit the Web Site www.whirlpoolcorp.com Arbetsbeskrivning Som teamledare för en grupp om 5 personer arbetar du aktivt med att gruppens arbete utvecklas på rätt sätt och mot uppsatta mål. Du skall tillsammans med dina medarbetare utveckla verksamheten med fokus på ökad service. Att utveckla personalen och att skapa en god teamkänsla är andra viktiga delar av ditt arbete. Du kommer också själv att delta i det operativa arbetet, och där ingår bl a: •daglig telefon- och mailkontakt med företagets servicepartners (fälttekniker) då du hjälper och vägleder dem i deras arbete hos kund. •Support kring företagets administrativa affärssystem, där serviceordrar, reservdelsbeställningar och produktbyten registreras. •Prövning av reklamationer och produktbytesförfrågningar. •Tekniskt stöd gentemot företagets Customer Care Center. •Diverse administrativt arbete. Vem är du? Vi söker dig som själv har en teknisk arbetsbakgrund, gärna som vitvarutekniker. Som ledare har du förmågan att kunna motivera och utveckla dina medarbetare samt skapa lagkänsla och arbetsglädje. Du är en ödmjuk person men tvekar inte att fatta beslut, ser nya möjligheter och har kreativa idéer för att nå uppsatta mål. Du är trygg i dig själv och leder personal på ett respektfullt men tydligt sätt. Du är strukturerad och organiserad, trivs bäst i högt tempo och kommunicerar smidigt med andra människor. Vidare har du goda kunskaper i Officepaketet samt talar och skriver obehindrat både engelska och svenska. Har du tidigare arbetat med SAP eller ett annat integrerat affärssystem är detta en fördel. För att lyckas i tjänsten och trivas i företaget ser du problemlösning som en utmaning, har en positiv inställning och strävar alltid efter att ge förstklassig service till våra kunder. Vad kan Whirlpool erbjuda dig! Kärnan i företagets framgång kommer från personalens passion och professionalism. Whirlpool investerar betydande resurser i att erbjuda träningsprogram för personalen, allt för att bygga motiverande karriärvägar och stärka personalens kompetenser. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Urval och intervjuer sker löpande varför vi gärna ser att vi får in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Manpower, Lena Åberg Madsen 08-452 33 37.
Företag: Manpower Tekniker
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-11
Sök fler jobb liknande: lediga Teamledare rekryteras till Whirlpools tekniska supportavdelning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teamledare rekryteras till Whirlpools tekniska supportavdelning

Helpdesk - supporttekniker
Vi tror på människor och den kraft som uppstår när vi samarbetar. Vi är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande möjligheter som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Vad som tidigare var omöjligt, är nu mänskligt möjligt. Arbetsbeskrivning För ett uthyrningsuppdrag hos kund i Västerås söker vi en It-tekniker till firstline support. Kunden är en myndighet. I arbetsuppgifterna ingår support via telefon och ärendehanteringsystem. Du hanterar ärenden relaterade till mjukvara, användare och rättigheter. Du kommer exempelvis att arbeta med support inom konton, trådlösa nätverk, vpn, smartphones, Ipad, telefoni etc. Du ingår i en grupp där alla arbetar med liknande uppgifter. Support sker på både svenska och engelska. Omfattningen är heltid och arbetet utövas kontorstid. Uppdraget beräknas starta snarast möjligt och pågå till den 30 september 2014. Vem är du? Vi söker dig med utbildning inom området samt dokumenterad erfarenhet av liknande roller. Du har goda tekniska kunskaper inom nätverk, hårdvara (bärbart och stationärt) och vana av att arbeta i en blandad IT-miljö. Du hanterar exempelvis frågor inom MAC, Windows, Officepaketet, Exchange, Outlook, Active Directory, trådlösa nätverk och LAN obehindrat. Ditt fokus ligger på gott bemötande, precision och dokumentation. Du är kommunikativ, förtroendeingivande och ansvarstagande. Dina kunskaper i svenska och engelska, gäller tal såväl som skrift, är goda. Vad kan vi erbjuda dig? Låt Manpower öppna dörrarna till ditt drömföretag. Vi samarbetar med många av Sveriges populäraste företag och kan erbjuda jobb inom de flesta branscher och på alla nivåer. Genom att vara anställd på Manpower får du en möjlighet att utvidga ditt kontaktnät samt bygga på ditt cv. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Vi tar endast emot ansökningar via registrerat cv på www.manpower.se. För mer information om jobbet är du välkommen att kontakta Anna Edén på telefon 021-15 12 14. Urval och intervjuer sker löpande. Observera att annonsen kan komma att stängas innan ansökningstidens slut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Företag: Manpower Tekniker
Ort: Västerås
Publicerad : 03-12
Sök fler jobb liknande: lediga Helpdesk - supporttekniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Helpdesk - supporttekniker

Erfaren service/OVK tekniker sökes för uppdrag hos stor kund
Manpower El & Tele AB är ett dotterbolag till Manpower AB. Vi erbjuder tjänster inom el- och telekommunikation till både företag och privata kunder. Vi arbetar med installation, reparation, underhåll och utveckling av el-, tele- och nätverksutrustning. Det betyder allt från enklare kabeldragning till installationsarbeten och entreprenader. Arbetsbeskrivning Just nu söker vi en certifierade sakkunnig funktionskontrollant (OVK) Tekniker till en av våra kunder i Malmö. För rätt person finns möjlighet till anställning hos kunden. Du kommer att arbeta med tillsyn, skötsel, underhåll, installationer och felsökning inom allmän fastighets och processteknisktutrustning. I arbetsuppgifterna ingår det att medverka vid planering av förebyggande underhållsarbete. Tillträde till tjänsten är omgående. Vem är du? Du som söker har lång erfarenhet av likande arbetsuppgifter. Vidare har du en OVK certifiering samt utbildning inom driftteknik eller likande. Du har goda kunskaper inom styr och regler, ventilation, el och kyla samt behärskar ritningsläsning. Som person tror vi att du är serviceminded, social, och gillar kreativ problemlösning. Du kan arbeta självständigt och förstår vikten av goda kundrelationer och tydlig dokumentation. Det är till stor fördel om du är teknik intresserad och gärna håller dig uppdaterad kring ny teknik. Körkort, datorvana och god svenska i tal och skrift är en förutsättning för tjänsten. Kontaktperson Du söker tjänsten via länken. Då vi arbetar med ett löpande urval kan tjänsten att komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Mikaela Vinestrand på tfn 0455 30 27 77. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Tekniker
Ort: Malmö
Publicerad : 03-20
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren service/OVK tekniker sökes för uppdrag hos stor kund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren service/OVK tekniker sökes för uppdrag hos stor kund

Erfaren Servicetekniker sökes till stor kund
Manpower El & Tele AB är ett dotterbolag till Manpower AB. Vi erbjuder tjänster inom el- och telekommunikation till både företag och privata kunder. Vi arbetar med installation, reparation, underhåll och utveckling av el-, tele- och nätverksutrustning. Det betyder allt från enklare kabeldragning till installationsarbeten och entreprenader. Arbetsbeskrivning Just nu söker vi en servicetekniker till en av våra kunder i Malmö. För rätt person finns möjlighet till anställning hos kunden. Du kommer att arbeta med tillsyn, skötsel, underhåll, installationer och felsökning inom allmän fastighets och processteknisktutrustning. I arbetsuppgifterna ingår det att medverka vid planering av förebyggande underhållsarbete. Vem är du? Du som söker har lång erfarenhet av likande arbetsuppgifter och utbildning inom driftteknik eller liknade. Du har goda kunskaper inom styr och regler, ventilation, el och kyla samt behärskar ritningsläsning. Meriterande är om du har el-behörighet och kan läsa riktningar. Som person tror vi att du är serviceminded, social, och gillar kreativ problemlösning. Du kan arbeta självständigt och förstår vikten av goda kundrelationer och tydlig dokumentation. Självständigt arbete och möjlighet till att planera dina dagar ser du som drivande och roligt. Det är till stor fördel om du är teknik intresserad och gärna håller dig uppdaterad kring ny teknik. Körkort, datorvana och god svenska i tal och skrift är en förutsättning för tjänsten. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower El & Tele AB hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Kontaktperson Tjänsten söker du via länken nedan. Vi arbetar med ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan vara tillsatt före sista ansökningsdag. Har du frågor är du välkommen att vända dig till Mikaela Vinestrand, konsultchef, mvines@manpower.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Tekniker
Ort: Malmö
Publicerad : 03-20
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Servicetekniker sökes till stor kund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Servicetekniker sökes till stor kund

Manpower El & Tele söker fibertekniker
Manpower El & Tele AB är ett dotterbolag till Manpower AB. Vi erbjuder tjänster inom el- och telekommunikation till både företag och privata kunder. Vi arbetar med installation, reparation, underhåll och utveckling av el-, tele- och nätverksutrustning. Det betyder allt från enklare kabeldragning till installationsarbeten och entreprenader. Arbetsbeskrivning Vi söker Fibertekniker för uthyrning till kund. Du kommer att arbeta med fiberinstallation i bostäder. Du arbetar både självständigt och i grupp. Vem är du? Vi söker dig som har relevant utbildning, exempelvis inom elinstallation samt erfarenhet av fibersvetsning. Som person är du noggrann och mån om att hålla en hög kvalitet i allt du gör. Du kan arbeta självständigt, är serviceinriktad och flexibel i ditt sätt. Körkort är ett krav för tjänsten Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower El & Tele AB hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower EL & Tele AB har som enda bemanningsföretag kollektivavtal med SEF. Vi erbjuder månadslön och anställning enligt Elektrikerförbundets kollektivavtal, samt goda möjligheter att utvecklas inom Manpower El & Tele. Kontaktperson Tjänsten söker du via länken nedan. Vi arbetar med ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan vara tillsatt före sista ansökningsdag. Har du frågor är du välkommen att vända dig till Mikaela Vinestrand, konsultchef, mvines@manpower.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Tekniker
Ort: Halmstad
Publicerad : 03-21
Sök fler jobb liknande: lediga Manpower El & Tele söker fibertekniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Manpower El & Tele söker fibertekniker

Vi söker en erfaren koppartekniker som vill utbilda
Vi tror på människor och den kraft som uppstår när vi samarbetar. Vi är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande möjligheter som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Vad som tidigare var omöjligt, är nu mänskligt möjligt. Arbetsbeskrivning Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet som koppartekniker. Du kommer vara anställd för att utbilda kommande generations tekniker. Utbildningarna hålls på tre orter i Sverige, Hudiksvall, Stockholm och Göteborg. Bostadsort spelar ingen roll så länge du kan vara bortrest vissa veckor. Du kommer vara uthyrd till vår kund och projektet planeras pågå i fyra år med två utbildningsstarter per ort och år. Utbildningen är tio veckor lång varav två veckors utbildning hålls av dig och de andra veckorna är praktik. Vem är du? Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning, exempelvis pensionär. Du har tidigare arbetat som koppartekniker och trivs i rollen som mentor. En förutsättning för att lyckas inom detta arbete är att du är social, pedagogisk och har en vilja att förmedla din kunskap inom området. Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Om du är intresserad av tjänsten ber jag dig söka omgående då urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum för ansökan passerat. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Therese Drewsen på Manpower via telefon: 060-64 65 43 eller e-post: therese.drewsen@manpower.se
Företag: Manpower Tekniker
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 03-21
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en erfaren koppartekniker som vill utbilda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en erfaren koppartekniker som vill utbilda

Klimattekniker sökes
Manpower El & Tele AB är ett dotterbolag till Manpower AB. Vi erbjuder tjänster inom el- och telekommunikation till både företag och privata kunder. Vi arbetar med installation, reparation, underhåll och utveckling av el-, tele- och nätverksutrustning. Det betyder allt från enklare kabeldragning till installationsarbeten och entreprenader. Arbetsbeskrivning Nu söker vi en Klimattekniker för uthyrning till kund. Du kommer att arbeta med felsökning, service och nyinstallation av klimatanläggningar. Arbetsområde: Lund Vem är du? Vi tror att du som söker har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har en teknisk utbildning i botten. Vidare behärskar du styr och reglerteknik. Meriteriande är om du kan programmering. Som person är du ödmjuk, flexibel serviceminded. Du ser helheten och trivs med att arbetat med service. Vad kan vi erbjuda dig? Vi erbjuder dig en anställning enligt vårt avtal med SEF, samt goda möjligheter att utvecklas inom Manpower El & Tele. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät. Kontaktperson Tjänsten söker du via länken nedan. Vi arbetar med ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan vara tillsatt före sista ansökningsdag. Har du frågor är du välkommen att vända dig till Mikaela Vinestrand tfn 0455 30 27 77. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Tekniker
Ort: Lund
Publicerad : 03-24
Sök fler jobb liknande: lediga Klimattekniker sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Klimattekniker sökes

Styr- och reglertekniker sökes till växande kund
Driftoptimering I Sverige AB är ett expansivt företag med stor och bred kunskap inom Styr- och reglerteknik, värme, kyla, ventilation samt förnyelsebar energi. Med den senaste tekniken och egna unika lösningar för våra kunder räknar vi med att etablera oss som en av de främsta aktörerna i regionen. Vår affärsidé är att leverera en helhetslösning för den totala fastighetsdriften till våra kunder i sina befintliga anläggningar samt vara behjälplig i hela ledet från inledande projektering med skapandet av underlag, projektledning och samordning mellan olika underentreprenörer fram till slutbesiktning av den färdiga anläggningen. Sist men inte minst ser vi det som allra viktigast att under hela anläggningens livslängd kunna övervaka, sköta och serva systemen. På så sätt kan vi minimera störningar och optimera driftskostnaderna för våra kunders primära verksamheter. Arbetsbeskrivning Just nu söker vi en styr- och reglertekniker till Driftoptimering I Sverige AB. För rätt person finns goda möjligheter till anställning hos kunden. Arbetsuppgifterna innefattar installationer, underhåll och service av styr- och reglerutrustningar i inom ventilation, värme och kyla. Arbetsområdet innefattar norra Skåne. Vem är du? Vi ser att du som söker har god erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. För att behärska arbetet har du god kännedom inom styr- och reglersystem för små och stora fastigheter. Du tycker om att driva egna mindre projekt och har energin att utveckla samarbetet med kunderna och förstår vikten av vårdande kundrelationer. Vidare har du god datorvana samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Vi tror att du har en el-utbildning i botten och behärskar blockprogrammering för styr- och reglersystem. Som person är du social, flexibel och serviceminded. Vi tror att du som söker har ett intresse för tekniska lösningar och gärna håller dig uppdaterad kring ny teknik. Meriterande är om du har arbetat med SAIA-Burgess styrsystem tidigare. Körkort är ett krav för tjänsten Kontaktperson Tjänsten söker du via länken nedan. Vi arbetar med ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan vara tillsatt före sista ansökningsdag. Till annonsen finns det ett frågeformulär som vi gärna ser att du svarar på! Har du frågor är du välkommen att vända dig till Mikaela Vinestrand tfn 0455-30 27 77. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Tekniker
Ort: Landskrona
Publicerad : 04-08
Sök fler jobb liknande: lediga Styr- och reglertekniker sökes till växande kund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Styr- och reglertekniker sökes till växande kund

Manpower söker servicetekniker
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster. Arbetsbeskrivning Vi söker serviceinriktade personer som på uppdrag hos kund ska underhålla och serva företagets kaffemaskiner. Arbetsuppgifterna består främst av att sköta dagligt driftunderhåll av företagets kaffemaskiner samt kontakt med företagets kunder. Fokus ligger på att leverera rätt sak vid rätt tidpunkt och säkerställa driftsäkerheten på kaffemaskinerna. Arbetet är förlagt i Västerbotten samt Örnsköldsvik och därmed ingår cirka 2 övernattningar per månad. Körkort B är ett krav. Anställningen är på heltid och avser provanställning på 6 månader. För rätt person finns goda möjligheter till anställning hos kund på sikt. Vem är du? För att trivas i arbetet ser vi att du arbetar självständigt och strukturerat. Som person är du ansvarsfull, målmedveten och tycker om att jobba praktiskt. Tidigare erfarenhet är inget krav men ses som meriterande. Arbetsplatsen är mansdominerande, därför ser vi gärna kvinnliga sökande. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Då start på uppdraget är omgående är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor kontakta Susanne Nordin Hermansson via mail på adress suno@manpower.se Välkommen in med din ansökan!
Företag: Manpower Tekniker
Ort: Umeå
Publicerad : 04-23
Sök fler jobb liknande: lediga Manpower söker servicetekniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Manpower söker servicetekniker

Laboratorieassistent till tillverkningsföretag i Malmö, kvällstid
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster. Till tillverkningsföretag i Malmö/Burlöv inom färgindustrin söker vi en laboratorieassistent för uppdrag omgående. Arbetsbeskrivning Du arbetar i laboratoriemiljö och dina arbetsuppgifter innebär kvalitetskontroll och slutkontroll av färg samt exempelvis mätning av kulörer. Ditt arbete utförs manuellt för hand och kräver noggranhet och fingerfärdighet. Du utför dokumentation och rapportering av ditt arbete i affärssystemet SAP. Tjänsten är ett uthyrningsuppdrag inom vår konsultverksamhet och ska tillsättas omgående. Uppdraget är på heltid och du kommer att arbeta vardagar kl 14-22. Vem är du? Vi söker efter dig som har någon form av eftergymnasial utbildning inom kemiteknik. Du kan exempelvis vara nyutexaminerad högskoleingejör eller civilingenjör inom kemiteknik. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kvalitetskontroll och testning i kemisk miljö sedan tidigare. I annat fall kan du ha arbetat med liknande uppgifter inom annan verksamhet. Du är mycket kvalitetsmedveten och noggrann i ditt arbete. Du har förmågan att hålla fokus och koncentration även vid enformigt arbete. Dina datorkunskaper är goda och du talar och skriver svenska obehindrat. Som konsult för Manpower är det viktigt med en positiv inställning, ansvarskänsla och flexibilitet. Då det är begränsat med kollektivtrafik från företaget på kvällstid bör du ha tillgång till bil eller möjlighet att ta dig till företaget på annat sätt. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Kontaktperson Välkommen att söka tjänsten via ansökningslänken nedan. Då urvalsprocessen sker löpande är det av vikt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsterna så är du välkommen att kontakta Linda Grelte på Manpower i Malmö på tel. 040-660 63 38. Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster. Till tillverkningsföretag i Malmö/Burlöv inom färgindustrin söker vi en laboratorieassistent för uppdrag omgående. Arbetsbeskrivning Du arbetar i laboratoriemiljö och dina arbetsuppgifter innebär kvalitetskontroll och slutkontroll av färg samt exempelvis mätning av kulörer. Ditt arbete utförs manuellt för hand och kräver noggranhet och fingerfärdighet. Du utför dokumentation och rapportering av ditt arbete i affärssystemet SAP. Tjänsten är ett uthyrningsuppdrag inom vår konsultverksamhet och ska tillsättas omgående. Uppdraget är på heltid och du kommer att arbeta vardagar kl 14-22. Vem är du? Vi söker efter dig som har någon form av eftergymnasial utbildning inom kemiteknik. Du kan exempelvis vara nyutexaminerad högskoleingejör eller civilingenjör inom kemiteknik. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kvalitetskontroll och testning i kemisk miljö sedan tidigare. I annat fall kan du ha arbetat med liknande uppgifter inom annan verksamhet. Du är mycket kvalitetsmedveten och noggrann i ditt arbete. Du har förmågan att hålla fokus och koncentration även vid enformigt arbete. Dina datorkunskaper är goda och du talar och skriver svenska obehindrat. Som konsult för Manpower är det viktigt med en positiv inställning, ansvarskänsla och flexibilitet. Då det är begränsat med kollektivtrafik från företaget på kvällstid bör du ha tillgång till bil eller möjlighet att ta dig till företaget på annat sätt. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Kontaktperson Välkommen att söka tjänsten via ansökningslänken nedan. Då urvalsprocessen sker löpande är det av vikt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsterna så är du välkommen att kontakta Linda Grelte på Manpower i Malmö på tel. 040-660 63 38.
Företag: Manpower Tekniker Huvudkontor
Ort: Malmö
Publicerad : 04-30
Sök fler jobb liknande: lediga Laboratorieassistent till tillverkningsföretag i Malmö, kvällstid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Laboratorieassistent till tillverkningsföretag i Malmö, kvällstid

Maskinoperatör till företag i Lund
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster. Arbetsbeskrivning Just nu söker vi dig som har tidigare erfarenhet av arbete som maskinoperatör och är teknisk kunnig för heltidsarbete på dagtid med placeringsort Lund. I rollen kommer du att vara ansvarig för att ta en ledande roll vid maskin där din tekniska kunskap sätts på prov. Främst arbetar du med tillverkningen av förpackningar, modifiering av parametrar vid maskin, problemsökning samt förbättringsarbete. Tjänsten innebär således att handha både maskin samt testutrustning och du kommer ha ansvar för att driva maskinens utveckling framåt beroende på efterfrågade specifikationer. Tjänsten är tänkt att tillsättas i slutet av augusti. Vem är du? Vi söker dig som tidigare har arbetat eller har utbildning som maskinoperatör inom tillverknings- och/eller utvecklingsindustrin. Meriterande är om du har arbetat med att identifiera och lösa tekniska problem tidigare och har truckkort. För att lyckas bör du ha en positiv inställning, vara driftig och ha ett stort intresse för att arbeta praktiskt vid maskin. Din förmåga av att vara lösningsorienterad sätts på prov genom att hela tiden styra maskinen till de specifikationskrav som ställs. Då arbetsuppgifterna varierar är det viktigt att du är prestigelös och flexibel. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfalld Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken till höger med registrerad CV. Vi tar inte emot ansökan via e-post eller brev. Intervju och anställningsprocessen sker löpande och därför önskar vi att få din ansökan så fort som möjligt. För frågor är du välkommen att kontakta Jakob Elmberg på 040-660-63-12. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Manpower Tekniker Huvudkontor
Ort: Lund
Publicerad : 05-26
Sök fler jobb liknande: lediga Maskinoperatör till företag i Lund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maskinoperatör till företag i Lund

Servicetekniker sökes omgående
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster. Arbetsbeskrivning Vi söker nu en servicetekniker till vår uthyrningsverksamhet. Tjänsten ska tillsättas omgående och uppdraget beräknas pågå i ett par månader med chans till eventuell förlängning. Arbetstiderna är förlagda till skift. Du kommer arbeta i ett team med 11 personer inom produktionsteknik. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att utföra underhåll av produktionsutrustning, dokumentera underhållsarbete samt identifiera och genomföra ständiga förbättringar på utrustning och processer. Vem är du? Du som söker har en yrkesinriktad gymnasieutbildning inom teknik och minst 2 års arbetslivserfarenhet inom området. Det är meriterande om du har erfarenhet från Medical Device eller läkemedelsindustrin, utbildning inom Styr- och reglerteknik och arbetat med PLC. Som person ser vi att du är driven disciplinerad och noggrann. Du har även lätt för att samarbeta och är en god lagspelare. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens och dina önskemål. Genom varierande uppdrag bygger du upp ett stort kontaktnätverk samtidigt som du får en bred erfarenhet på kort tid. Kontaktperson Eftersom tjänsten ska tillsättas omgående sker urvalsprocessen löpande. Därför är det viktigt att du skickar in din ansökan redan idag. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Miriam Granat på telefonnummer 018- 18 59 77 eller kandidatansvarig Sandra Gustafsson 018- 18 59 72.
Företag: Manpower Tekniker Huvudkontor
Ort: Uppsala
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Servicetekniker sökes omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicetekniker sökes omgående

Fastighetstekniker
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV. Arbetsbeskrivning Manpower söker en Fastighetstekniker/Fastighetsskötare till Coor Service Management i Jönköping. Du kommer att ingå i ett team av flera fastighetstekniker och tillsammans kommer ni att ansvar över driften av fastighetestjänsterna. I tjänsten kommer det bli självständigt arbete och du kommer att få ta ansvar för att driva igenom egna projekt. I tjänsten ingår bl.a. arbetsuppgifter som: - Tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av fastighetsanknutna tjänster - Långsiktigt planerat underhåll i fastigheterna - Kontakter med fastighetsägare och entreprenörer. Vem är du? Vi ser gärna att du har minst gymnasiekomptetens med el inriktning. Har du studerat vidare till installationselektriker och har el behörighet ser vi detta som en merit. Du bör ha arbetat med liknande arbetsuppgifter ca 3-5 år och har en god teknisk förståelse av problemlösningar. Att kunna variera och prioritera mellan olika arbetsuppgifter och ta eget ansvar kommer vara en daglig hantering. Det gäller att du är strukturerad, ordningsam och gillar att arbeta i högt tempo. Som person ser vi att du är initiativrik, gillar att ge service och har en kommunikativ förmåga. Tjänsten är en tillsvidareanställning med fast lön enligt avtal och tillträde så snart som möjligt. Kontaktperson Sök tjänsten via ansökningslänken. Registrera ditt CV via www.manpower.se. Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller brev. Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten? Ring Rekryteringskonsult Linda Göhlin 036 – 17 30 54. Vid tekniska frågor kring din ansökan vänligen kontakta Manpowers webbsupport på 020- 26 51 00. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Tekniker Huvudkontor
Ort: Jönköping
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetstekniker jobb, Fastighetstekniker Jönköping, Fastighetstekniker Manpower Tekniker Huvudkontor
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetstekniker

Laboratorieassistent till företag i Malmö
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster. Till tillverkningsföretag i Malmö/Burlöv inom färgindustrin söker vi nu laboratorieassistenter. Arbetsbeskrivning Du arbetar i laboratoriemiljö och dina arbetsuppgifter innebär kvalitetskontroll och slutkontroll av färg. Ditt arbete utförs manuellt för hand och kräver noggranhet och fingerfärdighet. Du utför dokumentation och rapportering av ditt arbete i affärssystemet SAP. Tjänsterna är inom vår konsultverksamhet och ska tillsättas under hösten. Uppdraget är på heltid på vardagar och du kommer antingen att jobba dagtid kl 7-15.30 alternativt kvällar kl 14-22. Vem är du? Vi söker efter dig som har teoretisk kunskap inom kemiteknik, vilket innebär att du har läst någon form av eftergymnasial utbildning inom kemiteknik. Det är en fördel om du har erfarenhet av kvalitetskontroll och testning i kemisk miljö sedan tidigare. Du är mycket kvalitetsmedveten och noggrann i ditt arbete. Du har förmågan att hålla fokus och koncentration även vid enformigt arbete. Dina datorkunskaper är goda och du talar och skriver svenska obehindrat. Som konsult för Manpower är det viktigt med en positiv inställning, ansvarskänsla och flexibilitet. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Kontaktperson Välkommen att söka tjänsten via ansökningslänken nedan. Då urvalsprocessen sker löpande är det av vikt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsterna så är du välkommen att kontakta Anna Reiz på Manpower i Malmö på tel. 040-660 63 38.
Företag: Manpower Tekniker Huvudkontor
Ort: Malmö
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Laboratorieassistent till företag i Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Laboratorieassistent till företag i Malmö

Företag i Malmö inom färgindustri söker administratör inom kemi och miljö
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster. Arbetsbeskrivning Till tillverkningsföretag i Malmö inom färgindustrin söker vi nu en medarbetare till avdelningen för health, safety and enviroment. I dina arbetsuppgifter ligger att motta säkerhetsdatablad angående olika kemikalier och dessa ska tolkas ur ett hälso-, säkerhets- och miljöperspektiv och därefter märkas och kategoriseras. Du för in uppgifterna i företagets affärssystem SAP och dina registreringar ligger sedan till grund för ett skyddsblad. Detta skyddsblad delas ut till företagets personal och anger hur den specifika kemikalien ska hanteras. Du kommer att registrera uppgifter som blir underlag för etiketterna till respektive kemikalie. Det ska även skapas ett register i Excel över alla kemikalier som används. Ditt arbete kommer att utföras i affärssystemet SAP och Excel och alla dokument kommer att vara på engelska. På längre sikt kan det för rätt person finnas möjligheter att få utföra egna riskanalyser. Du kommer att arbeta som konsult för Manpower. Uppdraget är på heltid vardagar och beräknas starta snarast, varför vi rekommenderar dig att ansöka snarst möljigt. Vem är du? Vi söker dig som har utbildning inom kemi alternativt miljöteknik och hälsa. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom health, safety and enviroment. Har du tidigare arbetat med att klassificera och märka kemikalier ett det en merit. Du bör känna till hur man läser och tolkar ett säkerhetsdatablad och förstå dess beteckningar och märkningssystem. Som person är du noggrann, analytisk, har lätt för att samarbeta och har en förmåga att uttrycka dig väl i såväl svenska som engelska. Du har god datavana och har lätt för att ta till dig nya system. Det är en fördel om du tidigare har arbetat i SAP och Excel. Kontaktperson Välkommen att söka tjänsten via ansökningslänken nedan. Då urvalsprocessen sker löpande är det av vikt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsterna så är du välkommen att kontakta Anna Reiz på Manpower i Malmö på tel. 040-660 63 38.
Företag: Manpower Tekniker Huvudkontor
Ort: Malmö
Publicerad : 09-01
Sök fler jobb liknande: lediga Företag i Malmö inom färgindustri söker administratör inom kemi och miljö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Företag i Malmö inom färgindustri söker administratör inom kemi och miljö

Produktionstekniker med driv och engagemang
HSF i Vimmerby AB ingår i koncernen HSF Group AB och är en av landets ledande industrier inom fräsning och höghastighetsbearbetning (HSM). Den största delen av produktionen innefattar tillverkning av precisionsdetaljer för hightech-industrin. HSF i Vimmerby har idag två inriktningar: tillverkning av precisionsdetaljer i massiva ämnen i framför allt aluminium och stål samt bearbetning av gjutgods i de flesta material. Allt detta till krävande kunder med komplexa slutprodukter. Arbetsbeskrivning Manpower söker en Produktionstekniker till HSF i Vimmerby AB för att driva utvecklingen framåt med nya spännande projekt men även befintliga projekt för att uppnå kunders behov att leverera precisionsdetaljer. Många kunder kommer till HSF i Vimmerby AB med alla typer av projekt – HSF levererar kompetenta lösningar. Kunderna finns främst inom högteknologiska branscher såsom fordon, rymd, medicin, telekom och försvar. Som produktionstekniker kommer det innebär planering och utveckling, möten med människor inom och utanför företaget. Många gånger varvas praktiskt arbete med det mer teoretiska. Det är därför viktigt att vara intresserad av såväl människor som teknik. Du ska även vara produktionsteknikern som bli ett kompetent tekniskt stöd för hela verksamheten. Vem är du? Vi söker dig som har flera års arbetserfarenhet inom den tillverkande industrin som produktionstekniker eller som teknisk operatör med en mycket god teknisk förståelse som vill ta steget högre. Du ska gilla utmaningar och har ett driv inom dig, där varje projekt ska till mer avancerade höjder. Krav: •CAD/CAM 3D – mycket goda kunskaper •Edgecam – mycket goda kunskaper •Programmeringsvana i styrsystem av CNC styrda fräsmaskiner – gärna ISO programmering •Kalkyleringsvana mot offertunderlag •Block bearbetning i främst aluminium Meriterande: •God kunskap i engelska •Mättekniska kunskaper inom olika mätdon •Kunskaper inom ABB robotar Du kommer att få arbeta både självständigt och i grupp men du kommer att få ta eget ansvar för att se till att varje projekt drivs igenom. I de befintliga projekten kommer du att driva förbättringar. Varje projekt kommer du tillsammans med kvalitetschef, produktionschef och processoperatörerna att förverkliga. Detta ställer höga krav på dig som person för att kunna både leda och samarbeta men även instruera arbeten för att uppnå de höga kraven. Det är viktigt att du är intresserad av ny teknik och vill hitta nya lösningar som kan vara gynnsamma för framtiden och utvecklingen. Med detta kommer du att vara ett stöd inom företagets ledningsgrupp. Kontaktperson Sök tjänsten via ansökningslänken. Registrera ditt CV via www.manpower.se. Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller brev. Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten? Vänligen kontakta rekryteringskonsult Linda Göhlin 036-17 30 54. Vid tekniska frågor kring din ansökan vänligen kontakta Manpowers webbsupport på 020- 26 51 00. Varmt välkommen med din ansökan! HSF Group är en av Nordens största aktörer inom fräsning och svarvning Vi bearbetar främst aluminiumblock, gjutet aluminium, gjutjärn, mässing, stål, koppar och plast. Vår tekniska bredd gör att vi kan erbjuda allt från enstyckstillverkning till miljonserier och tillverkningen sker där den är som mest optimal; i Sverige, Estland eller Kina. Våra kunder kommer till oss med alla typer av projekt – vi levererar kompetenta lösningar. Kunderna finns främst inom högteknologiska branscher såsom fordon, rymd, medicin, telekom och försvar.
Företag: Manpower Tekniker Huvudkontor
Ort: Värnamo
Publicerad : 09-08
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionstekniker med driv och engagemang jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionstekniker med driv och engagemang

Produktionstekniker med driv och engagemang
HSF i Vimmerby AB ingår i koncernen HSF Group AB och är en av landets ledande industrier inom fräsning och höghastighetsbearbetning (HSM). Den största delen av produktionen innefattar tillverkning av precisionsdetaljer för hightech-industrin. HSF i Vimmerby har idag två inriktningar: tillverkning av precisionsdetaljer i massiva ämnen i framför allt aluminium och stål samt bearbetning av gjutgods i de flesta material. Allt detta till krävande kunder med komplexa slutprodukter. Arbetsbeskrivning Manpower söker en Produktionstekniker till HSF i Vimmerby AB för att driva utvecklingen framåt med nya spännande projekt men även befintliga projekt för att uppnå kunders behov att leverera precisionsdetaljer. Många kunder kommer till HSF i Vimmerby AB med alla typer av projekt – HSF levererar kompetenta lösningar. Kunderna finns främst inom högteknologiska branscher såsom fordon, rymd, medicin, telekom och försvar. Som produktionstekniker kommer det innebär planering och utveckling, möten med människor inom och utanför företaget. Många gånger varvas praktiskt arbete med det mer teoretiska. Det är därför viktigt att vara intresserad av såväl människor som teknik. Du ska även vara produktionsteknikern som bli ett kompetent tekniskt stöd för hela verksamheten. Vem är du? Vi söker dig som har flera års arbetserfarenhet inom den tillverkande industrin som produktionstekniker eller som teknisk operatör med en mycket god teknisk förståelse som vill ta steget högre. Du ska gilla utmaningar och har ett driv inom dig, där varje projekt ska till mer avancerade höjder. Krav: •CAD/CAM 3D – mycket goda kunskaper •Edgecam – mycket goda kunskaper •Programmeringsvana i styrsystem av CNC styrda fräsmaskiner – gärna ISO programmering •Kalkyleringsvana mot offertunderlag •Block bearbetning i främst aluminium Meriterande: •God kunskap i engelska •Mättekniska kunskaper inom olika mätdon •Kunskaper inom ABB robotar Du kommer att få arbeta både självständigt och i grupp men du kommer att få ta eget ansvar för att se till att varje projekt drivs igenom. I de befintliga projekten kommer du att driva förbättringar. Varje projekt kommer du tillsammans med kvalitetschef, produktionschef och processoperatörerna att förverkliga. Detta ställer höga krav på dig som person för att kunna både leda och samarbeta men även instruera arbeten för att uppnå de höga kraven. Det är viktigt att du är intresserad av ny teknik och vill hitta nya lösningar som kan vara gynnsamma för framtiden och utvecklingen. Med detta kommer du att vara ett stöd inom företagets ledningsgrupp. Kontaktperson Sök tjänsten via ansökningslänken. Registrera ditt CV via www.manpower.se. Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller brev. Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten? Vänligen kontakta rekryteringskonsult Linda Göhlin 036-17 30 54. Vid tekniska frågor kring din ansökan vänligen kontakta Manpowers webbsupport på 020- 26 51 00. Varmt välkommen med din ansökan! HSF Group är en av Nordens största aktörer inom fräsning och svarvning Vi bearbetar främst aluminiumblock, gjutet aluminium, gjutjärn, mässing, stål, koppar och plast. Vår tekniska bredd gör att vi kan erbjuda allt från enstyckstillverkning till miljonserier och tillverkningen sker där den är som mest optimal; i Sverige, Estland eller Kina. Våra kunder kommer till oss med alla typer av projekt – vi levererar kompetenta lösningar. Kunderna finns främst inom högteknologiska branscher såsom fordon, rymd, medicin, telekom och försvar.
Företag: Manpower Tekniker Huvudkontor
Ort: Vetlanda
Publicerad : 09-08
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionstekniker med driv och engagemang jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionstekniker med driv och engagemang

Servicetekniker för rulltrappor sökes till stor Stockholm
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster. Arbetsbeskrivning Vi söker nu en service tekniker för längre uppdrag hos en av våra samarbetspartners. Kundföretaget är verksamt inom rulltrappor och hiss. Dina arbetsuppgifter består av att felsöka, serva och reparera främst rulltrappor. Vem är du? Du är en tekniskt intresserad person med mekaniska kunskaper. Det är viktigt att du kan visa upp relevant arbets bakgrund eller utbildning då arbetet ställer höga krav på teknisk kompetens och säkerhet då du till stor del kommer arbeta självständigt. Vad kan vi erbjuda dig? På Manpower erbjuder vi förändring, utmaningar och en massa nya intryck. Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal med allt vad det innebär av försäkringar, tjänstepension osv. Det som skiljer är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher med olika arbetsuppgifter. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker denna tjänst på www.manpower.se genom att klicka på ansökningslänken. Ansöker du på annat sätt riskerar du att inte komma med i processen. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Stella Merkle på smerkl@manpower.se. Tjänsterna kommer att tillsättas löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast! Då tillträde är omgående kan tjänsten tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Tekniker Huvudkontor
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Servicetekniker för rulltrappor sökes till stor Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicetekniker för rulltrappor sökes till stor Stockholm

Elektronikmontör
Arbetsbeskrivning Nu söker vi en elektronikmontör till vår kund i Sundsvall. Företaget arbetar inom en mycket spännande bransch och söker nu förstärkning till deras team. Du kommer att vara anställd av Manpower och uthyrd till kunden, tanken är sedan att du blir anställd av kunden. Vem är du? Arbetet innefattar montering av elektroniska komponenter, företaget har tidigare haft sin tillverkning outsourcad men har nu tagit beslutet att göra det själva. Till en början kommer man att sitta som ensam montör men tanken och förhoppningen är att det snart ska bli två tjänster. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete, har du lödcertifikat är det meriterande. Du är självgående och noggrann i ditt arbete och har stort kvalitetstänk. Uppdraget planeras starta i slutet av oktober. Kontaktperson Välkommen med dig ansökan, tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Therese Drewsen på Manpower via telefon: 060-64 65 43 eller e-post: therese.drewsen@manpower.se
Företag: Manpower Tekniker Huvudkontor
Ort: Sundsvall
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Elektronikmontör jobb, Elektronikmontör Sundsvall, Elektronikmontör Manpower Tekniker Huvudkontor
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektronikmontör

WashTec rekryterar servicetekniker
WashTec Sverige AB är ett privatägt svenskt bolag med ett femtiotal medarbetare. Bolaget representerar världsledaren inom fordonstvätt, WashTec, på svenska marknaden och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö, samt ett rikstäckande nätverk av servicetekniker. WashTec är Sveriges ledande biltvättspartner med över 30 års erfarenhet av att sälja, montera och serva biltvättar. WashTec Sverige omsatte 2013 nära 150 mkr. Vi erbjuder alla våra kunder, från globala oljebolag till den mindre biltvättsentreprenören, ett komplett sortiment av högteknologiska fordonstvättar och vattenreningssystem, skonsamma och effektiva tvättkemikalier, flexibla service-och supportlösningar samt finansieringslösningar. Arbetsbeskrivning WashTec söker nu Servicetekniker till Stockholm. Du kommer i huvudsak att arbeta med service och felsökning av biltvättar och vattenreningsverk ute hos kunderna, som företrädelsevis är bensinstationer och bilhandlare m.fl. Vilket förutsätter goda kunskaper i svenska. Arbetet som tekniker är i huvudsak förlagt runt Stockholm, men kan också innebära resor till annan ort (i snitt fyra gånger per år). Det kan förekomma övertidsarbete och övernattningar. Kvälls- och helgjour förekommer. Vem är du? Vi söker dig som tycker om att arbeta självständigt med allt vad det innebär i form av höga krav på ansvarskänsla, handlingskraft och initiativrikedom. Som person bör du ha goda kunskaper i felsökning på mekaniska och elektriska montage, samt ett allmänt mekaniskt intresse och kunnande. Vi ser att du har några års erfarenhet från motsvarande arbetsuppgifter. Arbetet kan ibland vara tungt och smutsigt, vilket förutsätter god fysik samt att du inte är rädd för lite "smuts under naglarna". Meriterande kunskaper: Elbehörighet, Svetskunskaper, Heta arbeten, truck behörighet, C-körkort, Engelska. Tjänsten är förlagd på heltid 40 tim/vecka. Jouren är 1/månad. I dagsläget vardag 16:30-20:00 helg 08:00-18:00 Service bil ingår i tjänsten. Du utgår från hemmet. Detta är en rekrytering med anställning hos WashTec. Vad kan vi erbjuda dig? På WashTec har du förmånliga pensions-, sjukvård- och friskvårdsprogram. Regelbundna hälsokontroller är också en naturlig del av vår personalvård. Vi får även ta del av företagets positiva utveckling via ett bonussystem. Kontaktperson I denna rekrytering samarbetar vi med Manpower. Du är välkommen att kontakta rekryteringskonsult Paola Esparza om du har frågor kring tjänsten på 08-452 33 09 eller frida.dire@manpower.se Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Tekniker Huvudkontor
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga WashTec rekryterar servicetekniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: WashTec rekryterar servicetekniker

Manpower söker tekniker, inriktning stickmaskiner till Woolpower
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster. Manpower söker Industrimekaniker/tekniker med inriktning mot stickmaskiner till Woolpowers produktionsenhet i Östersund. Kanske bor du i Jämtland eller har siktet inställt på att flytta hit. Med ett gott företagarklimat och närhet till fjäll och natur kan vi erbjuda en god mix mellan arbete och fritid. Woolpower ägs av familjeföretaget Ekstigen AB, tillsammans med Woolpower utgör Gränsfors Bruk och Gränsfors Smide, som bland annat tillverkar Gränsfors-yxan och Tove-kofoten, en företagsgrupp inom Ekstigen AB. Woolpower är idag helt inriktat på tillverkning av varma underställ, sockor, förstärkningsplagg och accessoarer som säljs under varumärket Woolpower. Företaget har ett sjuttiotal anställda och all produktion från garn till färdigsytt plagg sker i Östersund, i Sveriges fjällvärld. Ungefär 80 % av försäljningen sker på export till mer än 25 länder runt om i världen. Arbetsbeskrivning Tjänsten som industrimekaniker/tekniker tillhör underhållsavdelningens teknikgrupp. Där kommer du självständigt och tillsammans med övriga tekniker inom avdelningen ansvara för att service och reperationer på produktionsutrustningen utförs med precision och i rätt tid, med huvudfokus på att undvika och minimera driftstörningar. Produktionsutrustningen består av både äldre beprövade maskiner samt maskiner med den nyaste tekniken. Du kommer inledningsvis att bli anställd av Manpower och uthyrd till Woolpower, är du rätt person kommer Woolpower att anställa dig. Arbetstiderna är måndag till fredag 07:00-16:00. Vem är du? Du har gärna en praktisk/teknisk utbildning i botten. Vi ser i första hand att du har erfarenhet av service på stickmaskiner sedan tidigare. Detta innefattar då finmekanik, pneumatik, felsökning samt elscheman. Det svenska språket ska du kunna flytande samt ha goda kunskaper i engelska. Som person ser vi att du är glad, positiv samt trivs med att arbeta både enskilt och i grupp. Du tar egna initiativ och är självgående. Du trivs med problemlösning och har ett gott ordningssinne samt servicekänsla. Kontaktperson Vill du veta mer om tjänsten kontakta konsultchef Johan Nilsson på 063-576672. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Tekniker Huvudkontor
Ort: Östersund
Publicerad : 10-06
Sök fler jobb liknande: lediga Manpower söker tekniker, inriktning stickmaskiner till Woolpower jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Manpower söker tekniker, inriktning stickmaskiner till Woolpower

TEKNISK SUPPORTMEDARBETARE TILL VÄXANDE BOLAG
CallMaker är ett systemföretag som förenklar och tillgängliggör komplexa IT-system för kunden. Sverige är stort på telefoni, växlar och teknik samt IT. CallMaker har hittat en nisch inom IT-system för callcenterbranschen och säljavdelningar. Idag har företaget åtta anställda, och de är ett snabbväxande startup IT-företag med allt vad det innebär. Här är högt i tak och aldrig långt till skratt. Omsättningen växer varje år och sammanhållningen och "CallMaker-andan" är något vi hela tiden strävar efter och jobbar på. Vill du jobba på ett snabbväxande, coolt, IT-bolag med många bollar i luften, snabba beslutsvägar och stora möjligheter? Vill du vara med på en fantastisk teknik-resa? Då har du kommit rätt. Arbetsbeskrivning CallMaker tillhandahåller säljstöd och bokningstöd och inriktar sig på små till medelstora bolag. I din roll som teknisk supportmedarbetare kommer du att ansvara för all support 1st Line. Du besvarar inkommande samtal från CallMakers företagskunder och hjälper till att analysera och lösa tekniska problem på ett snabbt, smidigt och pedagogiskt sätt. Du kommer även att hålla webbaserade utbildningar för CallMakers kunder och demonstrera CallMakers produkter online. Kundvård och uppföljning ingår i arbetsuppgifterna liksom att kunna arbeta med att vidareutveckla befintliga kunder. Vem är du? Du är en glad och framåt person som har cirka tre års erfarenhet av teknisk support B2B, det är meriterande om du har jobbat med teknisk support inom kassasystem, e-handelslösningar eller support för motsvarande it-system av samma dignitet. Vi ser att du har minst gymnasiekompetens, ett stort tekniskt intresse och att du vill vara en del av en spännande resa. Du tycker om att ha mycket kundkontakt och att överträffa kundens förväntningar. Du talar flytande svenska och bra engelska. Vidare lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker en positiv och flexibel person med problemlösningsförmåga och hög servicekänsla. Du har ett strukturerat arbetssätt och tycker om att ta ansvar. Vad erbjuder vi dig? Du kommer att arbeta i fina lokaler i centrala Göteborg i en platt organisation där du får vara med och påverka och komma med idéer. Din roll i bolaget kommer att bli betydelsefull och ditt arbete kommer att bidra till CallMakers fortsatta utveckling. Detta är en rekrytering och du blir anställd av CallMaker, tjänsten är förlagt på heltid och provanställning kommer tillämpas. Kontaktperson CallMaker samarbetar med Manpower Rekrytering i tillsättning av denna tjänst. Om du har frågor kontakta Cecilia Jarlsmark på telefon: 031 – 61 72 89 eller email: cecilia.jarlsmark@manpower.se Urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Tekniker Huvudkontor
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-16
Sök fler jobb liknande: lediga TEKNISK SUPPORTMEDARBETARE TILL VÄXANDE BOLAG jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: TEKNISK SUPPORTMEDARBETARE TILL VÄXANDE BOLAG

Serviceinriktad fastighetsskötare till Brf i Saltsjöbaden
BRF Ljuskärrsberget 1 bildades 1972 och äger och förvaltar fastigheterna Tattby 7:1 och 7:2 i Saltsjöbaden. Som en av Sveriges största BRF:er utanför HSB sfären upplåter föreningen 470 lägenheter (34000m2 i 52 huskroppar) och äger 13 lokaler med hyresrätt varav en inhyser en större förskoleverksamhet. I fastigheten finns även gemsamhetsanläggning i form av 3 tvättstugor, 2 övernattningslägenheter, gemensamhetslokal, bastu och flera parkeringshus. Området har ett höghastighetsnät för TV, Internet och telefoni (100/100 Mbit). Med Saltsjöbanan tar du dig från Slussen på ca 23 minuter och det är 5 minuters promenad från området till Tippens station. Saltsjöbaden Centrum ligger på 5 minuters gångavstånd och det är ett attraktivt servicecentrum. Arbetsbeskrivning I rollen som fastighetsskötare på Brf. Ljuskärrsberget ingår daglig drift, underhåll och reparation av fastigheten både på in- och utsidan. Du ansvarar för att värme och vatten fungerar på ett tillfredsställande sätt och gör avstämningar samt avläsningar kring det. Du ansvarar för att tvättstugor och andra utrymmen i fastigheten är i gott skick. Arbetet kommer främst att involvera olika slag av enklare reparationer i fastighetens lägenheter inom exempelvis avlopp, fönster, kyl/frys och el. Det innebär att sköta om fastigheten på ett serviceinriktat sätt med god problemlösningsförmåga. Du kommer att ha kontakter med en del underleverantörer. I rollen som fastighetsskötare kommer du att ingå i ett mindre team om tre personer. Vem är du? Vi söker dig som har gymnasiekompetens. Du har tidigare erfarenheter från arbete som fastighetsskötare, vaktmästare eller andra liknande praktiska roller. Det är ett plus om du har el-erfarenhet eller utbildning och kunskap inom VVS. Som person är du social och har lätt för att bygga relationer. Du har lätt för att möta människor i olika situationer och trivs med att arbeta självständigt såväl som i grupp. I tjänsten kommer du dagligen att möta hyresgäster därför är det extra viktigt med ett vårdat yttre samt ett vårdat språk. Du är händig, serviceminded och strukturerad. Du har en problemlösningsförmåga, god initiativförmåga och är stresstålig. Allmänna IT kunskaper samt körkort är ett krav. Kontaktperson Denna rekrytering görs i samarbete med Manpower. Är du intresserad av tjänsten ansöker du via länken nedan. Bifoga CV samt gärna ett personligt brev där du berättar varför du söker tjänsten. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lena Åberg Madsen på telefon: 08-452 33 37. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Tekniker Huvudkontor
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-17
Sök fler jobb liknande: lediga Serviceinriktad fastighetsskötare till Brf i Saltsjöbaden jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serviceinriktad fastighetsskötare till Brf i Saltsjöbaden

Nynas söker erfaren Depåtekniker/Processoperatör i Västerås
Nynas är ett annorlunda oljebolag. För oss är olja ett material med unika egenskaper, som våra kunder använder i en rad välkända produkter och i olika processer. Vi är 860 medarbetare, har produktionsanläggningar i Europa, USA och Sydamerika och försäljningskontor i 30 länder över hela världen. Vi omsätter 2 miljarder € och växer stadigt. Tillsammans med våra kunder satsar vi stora resurser på att ständigt utveckla oljans möjligheter i takt med deras nya behov. Vi kallar det – ”Taking oil further”. Besök gärna www.nynas.com för mer information. Arbetsbeskrivning Bitumen Nordic hanterar och förser Nynas kunder med produkter via depånätet runtom i norra Europa. Bland de svenska depåerna finns det en i Västerås. Bitumen utgör bindemedlet för att knyta an till stenmaterialet som tillsammans blir asfalt för vägbeläggningar. Som Depåtekniker/Processoperatör i Västerås jobbar du med: •Drift av produktionsanläggning för bitumenemulsioner •Båt och tankbilslossning •Tankbilslastning •Administrera aktiviteter i depåns styrande system •Utbilda tankbilschaufförer i depåns säkerhetsregler •Att bitumentankbilar har rätt dokumentation •Provtagning och analysering av produkter •Produktionsplanering av emulsioner •Leveransplanering med kunder •Kundkontakter, produktionsavstämning samt besöka asfaltsverk inom ansvarsområdet •Förebyggande och avhjälpande underhåll av utrustning •Schemalagd beredskapstjänst under icke dagtid •Att vara ansvarig för depån då Depåchefen är borta •Att känna till och leva upp till de lagar och regler som finns och instruera kollegor, chaufförer, entreprenörer och besökare om dessa Vem är du? Du har teknisk utbildning samt flerårig erfarenhet av arbete på depå, raffinaderi, tankfartyg eller liknande verksamhet. Du har goda kunskaper inom kemi för att kunna förstå och styra förhållandena i tillverkningsprocessen av bitumenemulsioner. Du är en god kommunikatör och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du har lätt för datorer och olika IT-verktyg utöver officepaketet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av underhållsarbete och förstår vikten av ett systematiskt arbetssätt. Du är händig och kan utföra enklare reparationer av utrustning. Som person är du strukturerad, noggrann, serviceinriktad och kundorienterad. Vidare är du en lagspelare och stresstålig. Du har körkort och klarar en timmes inställelsetid från där du bor. För att passa hos oss vill du leva upp till våra värderingar: Dedication, Co-operation och Proactivity. Vad kan Nynas erbjuda dig? Nynas erbjuder en tillsvidareanställning på 100 procent samt ett intressant och utvecklande arbete med engagerade kollegor. Kontaktperson Rekryteringen görs i samarbete med Manpower. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Anna Edén på telefon 021-15 12 14 efter den 6 januari. Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Vid tekniska frågor kring din ansökan vänligen kontakta Manpowers webbsupport på 020- 26 51 00. Välkommen med din ansökan redan idag!
Företag: Manpower Tekniker Huvudkontor
Ort: Västerås
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Nynas söker erfaren Depåtekniker/Processoperatör i Västerås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nynas söker erfaren Depåtekniker/Processoperatör i Västerås

Fastighetstekniker sökes i Västerås
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster. Arbetsbeskrivning Manpower söker en Fastighetstekniker/Fastighetsskötare till en av våra kunder i Västerås. Du kommer att ingå i ett team av flera fastighetstekniker och tillsammans kommer ni att ansvar över driften av fastighetstjänsterna. I tjänsten ingår bl.a. arbetsuppgifter som: - Tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av fastighetsanknutna tjänster inom samtliga discpliner som el, vvs, ventilation, portar etc. - Långsiktigt planerat underhåll i fastigheterna - Kontakter med fastighetsägare och entreprenörer. - Arbetstiden är 2-skift med beredskap. Vem är du? Vi ser gärna att du har minst gymnasiekomptetens med el inriktning. Har du studerat vidare till installationselektriker eller annan relevant inriktning och har el behörighet ser vi detta som en merit. Du bör ha arbetat med liknande arbetsuppgifter ca 3-5 år och har en god teknisk förståelse av problemlösningar. Att kunna variera och prioritera mellan olika arbetsuppgifter och ta eget ansvar kommer vara en daglig hantering. Det gäller att du är strukturerad, ordningsam och gillar att arbeta i högt tempo. Det är dessutom meriterande om du har tidigare erfarenhet av brand och sprinkler system. Som person ser vi att du är initiativrik, gillar att ge service och har en kommunikativ förmåga. Vad kan vi erbjuda dig? Som anställd resurskonsult på Manpower får du ta del av våra anställningsförmåner såsom företagshälsovård, försäkringar, medarbetarträffar och friskvårdsbidrag. Du får också möjlighet att bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Kontaktperson Sök tjänsten via ansökningslänken. Registrera ditt CV via www.manpower.se. Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller brev. Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Tekniker Huvudkontor
Ort: Västerås
Publicerad : 01-08
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetstekniker sökes i Västerås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetstekniker sökes i Västerås

Servicetekniker i Malmö
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster. Arbetsbeskrivning Till en av våra största kunder i Malmö söker vi nu en servicetekniker med start i mars 2015. Du kommer ingå i ett team med sex servicetekniker som jobbar med både förebyggande underhåll, felavhjälpning och annat servicearbete av fjärrvärmeanläggningar. Kunderna är både fastighetsägare och privatpersoner och finns på tre geografiska områden; Malmö/Burlöv, Bara och Staffanstorp. Uppdraget är 100% till en början 6 månader med möjlighet till förlängning. Arbetstiderna är dagtid mån-fre. Vem är du? Du som söker tjänsten bör ha erfarenhet av liknande arbete, trivas med kundbemötande och gärna ha utbildning/erfarenhet inom VVS eller energibranschen. Du är inte rädd att ta i och det är viktigt att du är praktiskt lagd. Om du även har elbehörighet eller utbildning inom detta är det meriterande. Vad kan vi erbjuda dig? Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär av försäkringar, tjänstepension osv och goda fackliga relationer. Det som skiljer är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll. Kontaktperson Du söker tjänsten via länken nedan. Då vårt urval sker löpande rekommenderar vi att du ansöker snarast möjligt! För mer information är du välkommen att kontakta Frida Stubbendorff på Manpower frida.stubbendorff@manpower.se alt 040-660 63 10.
Företag: Manpower Tekniker Huvudkontor
Ort: Malmö
Publicerad : 01-23
Sök fler jobb liknande: lediga Servicetekniker i Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicetekniker i Malmö

Manpower söker IT-tekniker till Gävle
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster. Arbetsbeskrivning För uppdrag hos en av våra kunder i Gävle söker vi nu IT-tekniker. Uppdraget beräknas pågå mellan 1 mars till 31 augusti. Som it-tekniker kommer dina arbetsuppgifter att innebära övervakning och felavhjälpning inom verksamhetens telekommunikationsnät samt servermiljö. Du kommer att ansvara för avancerad felanalys, styrning och samordning av resurser för att åtgärda eventuella fel som uppkommer. I arbetsuppgifterna ingår även larmhantering, ärendehantering, informationsansvar och dokumentation kring rutiner och arbetsprocesser. Arbetet innebär skiftgång dygnet runt, röda dagar som helger. Vem är du? Vi söker dig som har gymnasial utbildning och/eller högskoleutbildning inom IT. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av arbete inom relevant område. Som person är du serviceinriktad och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du är strukturerad och kan arbeta både självständigt och i grupp. Då arbetet innebär skiftgång ser vi att du som söker är flexibel vad gäller arbetstider. Du kan ej ha någon semester inplanerad under denna period. Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att man behöver vara Svensk medborgare samt att ett utdrag i belastningsregistret behöver beställas. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Kontaktperson Är du den vi söker? Sök tjänsten via ansökningslänken. Registrera ditt CV via www.manpower.se. Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller brev. Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten? Ring Manpower Talent Center på 08-4523310. Vid tekniska frågor kring din ansökan vänligen kontakta Manpowers webbsupport på 020- 26 51 00. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Tekniker Huvudkontor
Ort: Gävle
Publicerad : 01-30
Sök fler jobb liknande: lediga Manpower söker IT-tekniker till Gävle jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Manpower söker IT-tekniker till Gävle

Servicetekniker med känsla för problemlösning och förbättring
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster. Arbetsbeskrivning Som servicetekniker hos den aktuella kunden kommer du vara en del av ett kvalificerat team och arbeta med moderna maskiner. Arbetet innefattar felsökningar och diverse reparationer av mekanisk utrustning, ritningsläsning, serviceunderhåll samt skärande bearbetning. Vem är du? Vi söker dig som har en teknisk utbildning, gärna erfarenhet är reparationer, felsökningar och rullande underhåll av mekanisk utrustning. Kunskaper inom hydralik, pneumatik, heta arbeten och robot är meriterande. Även maskinsäkerhet, Leanproduction och förbättringsarbeten är bra erfarenheter inför tjänsten. Som person ska du vara en problemlösare och tycka om att jobba mot förbättringar och effektiviseringar. Du ska ha en god kommunikativ förmåga samt behärska svenska och engelska i tal och skift Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete där du jobba med moderna maskiner och kvalificerade medarbetare. Tjänsten tillämpar en tillsvidareanställning. Kontaktperson Välkommen att söka tjänsten via länken i annonsen. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linda Göhlin, Manpower på telefon 036-173054. Känner du att du passar in på beskrivningen – Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Tekniker Huvudkontor
Ort: Värnamo
Publicerad : 02-06
Sök fler jobb liknande: lediga Servicetekniker med känsla för problemlösning och förbättring jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicetekniker med känsla för problemlösning och förbättring

Drift –och underhållstekniker
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster. Arbetsbeskrivning Nu söker vi en drift–och underhållstekniker till ett spännande företag i Matfors. Du kommer att arbeta med förbyggande underhåll samt den dagliga driften på maskinerna. Detta innebär att kontinuerligt kontrollera status på utrustningen inom ditt ansvarsområde samt ställs det höga krav på dokumentation. Vid behov beställer du även tjänster av andra leverantörer och håller kontakten med dem under tiden de arbetar hos er. Du ingår i ett team av tekniker och ni tillsammans ansvarar för att verksamhetens maskiner fungerar och underhålls. Vi ser att du är lite flexibel i arbetsuppgifterna då det är ett växande företag så kan du även få agera vaktmästare då det finns ett behov av dessa tjänster. Vem är du? Vi söker dig som har ett stort kvalitetstänk och som arbetat som servicetekniker i cirka 5-10 år tidigare, gärna i en roll där det varit stort fokus på dokumentation i kombination av drift och underhåll. Du är en kommunikativ lagspelare som är strukturerad och öppen för nya förslag. Det är meriterande om du har heta arbeten. Vad kan vi erbjuda dig? Du kommer att vara anställd av Manpower och uthyrd till vår kund, tanken är att du övergår till anställning hos kunden efter en tid. Hos oss på Manpower har du friskvårdbidrag och kan snabbt bygga ditt CV på kort tid. Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär av försäkringar, tjänstepension osv och goda fackliga relationer. Det som skiljer är att du blir anställd hos oss, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Therese Drewsen på Manpower via telefon: 060-64 65 43 eller e-post: therese.drewsen@manpower.se
Företag: Manpower Tekniker Huvudkontor
Ort: Sundsvall
Publicerad : 02-10
Sök fler jobb liknande: lediga Drift –och underhållstekniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Drift –och underhållstekniker

Nynas söker Depåtekniker/Processoperatör i Västerås
Nynas är ett annorlunda oljebolag. För oss är olja ett material med unika egenskaper, som våra kunder använder i en rad välkända produkter och i olika processer. Vi är 860 medarbetare, har produktionsanläggningar i Europa, USA och Sydamerika och försäljningskontor i 30 länder över hela världen. Vi omsätter 2 miljarder € och växer stadigt. Tillsammans med våra kunder satsar vi stora resurser på att ständigt utveckla oljans möjligheter i takt med deras nya behov. Vi kallar det – ”Taking oil further”. Besök gärna www.nynas.com för mer information. Arbetsbeskrivning Bitumen Nordic hanterar och förser Nynas kunder med produkter via depånätet runtom i norra Europa. Bland de svenska depåerna finns en i Västerås. Bitumen utgör bindemedlet för att knyta an till stenmaterialet som tillsammans blir asfalt för vägbeläggningar. Som Depåtekniker/Processoperatör i Västerås jobbar du främst med: •Drift av produktionsanläggning för bitumenemulsioner •Lastning och lossning av tankbilar •Provtagning och analysering av produkter •Produktionsplanering av emulsioner •Leveransplanering, kundkontakter och produktionsavstämningar •Förebyggande och avhjälpande underhåll av utrustning samt allmänt underhåll av anläggning •Att känna till och leva upp till de lagar och regler som finns samt att instruera kollegor, chaufförer, entreprenörer och besökare om dessa Vem är du? Du har teknisk utbildning samt flerårig erfarenhet av relevant arbete, det är en merit om du arbetat på depå, raffinaderi, tankfartyg eller liknande verksamhet. Du har kunskap och intresse för kemi, allt för att kunna förstå och styra förhållandena i tillverkningsprocessen av bitumenemulsioner. För oss är det en självklarhet att du är behärskar svenska och engelska i tal och skrift, har lätt för datorer och goda kunskaper i olika IT-verktyg utöver officepaketet. Du är händig och kan utföra enklare reparationer av utrustning, vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet av underhållsarbete. Som person är du stresstålig, strukturerad, noggrann och serviceinriktad. Du har körkort och klarar, vid behov, en timmes inställelsetid från där du bor. Vi söker dig som förstår vikten av ett systematiskt arbetssätt och som kan leva upp till våra värderingar ”Dedication, Co-operation och Proactivity”. Vad kan Nynas erbjuda dig? Nynas erbjuder en tillsvidareanställning på 100 procent samt ett intressant och utvecklande arbete med engagerade kollegor. Kontaktperson Rekryteringen görs i samarbete med Manpower. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Anna Edén på telefon 021-15 12 14. Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Vid tekniska frågor kring din ansökan vänligen kontakta Manpowers webbsupport på 020- 26 51 00. Välkommen med din ansökan redan idag!
Företag: Manpower Tekniker Huvudkontor
Ort: Västerås
Publicerad : 02-20
Sök fler jobb liknande: lediga Nynas söker Depåtekniker/Processoperatör i Västerås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nynas söker Depåtekniker/Processoperatör i Västerås

Servicetekniker
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster. Arbetsbeskrivning För kunds räkning utför du service och installation av utrustning på bensinstationer som t.ex. pumpar, kontokortsterminaler, kassa och styrsystem. Du är en problemlösare som har kompetens inom elektronik, mekanik, hydraulik och el. Du arbetar självständigt som en utav c:a 40 st. servicetekniker som täcker Sverige och utgår från ditt hem med din servicebil. Arbetet sker i huvudsak inom ditt närområde, men det tillkommer resor med övernattning vid större projekt/installationer. Arbetet innebär mycket frihet under ansvar, det sker huvudsakligen utomhus och kan vara fysiskt krävande. Arbetet erbjuder stor variation där du ena dagen byter en hårddisk i en PC och konfigurerar upp ett system för att nästa dag dra kabel i marken där du först fått gräva dig fram till kabelkanalen i en brunn eller tätar ett läckande rör under en pump. Vem är du? Du är en flexibel, självständig problemlösare med stort kund och servicebemötande. Du är ordningsam, noggrann och säkerhetsmedveten. Meriterande är EL-behörighet. Vad kan vi erbjuda dig? Att arbeta som konsult hos Manpower ger dig stora möjligheter att klättra i karriären. Du får möjligheten att arbeta i olika branschområden vilket gör att du bygger upp ett imponerande CV samtidigt som du skaffar dig ett brett kontaktnät Kontaktperson Är du personen vi söker är du välkommen att söka tjänsten via länken nedan. Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. För mer information om tjänsten kontakta Tina Sjödin, tel 026-66 30 29.
Företag: Manpower Tekniker Huvudkontor
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 02-25
Sök fler jobb liknande: lediga Servicetekniker jobb, Servicetekniker Hudiksvall, Servicetekniker Manpower Tekniker Huvudkontor
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicetekniker

Erfaren svarvare
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster. Företaget är ett familjeföretag som tillverkar många komplexa detaljer till svenska och internationella kunder. Företaget är inriktat mot CNC-svarvning, fräsning, centerlesslipning samt rullgängning i de flesta material. Målsättningen är att de ska vara en komplett kvalitets- och miljömedveten underleverantör till svensk och internationell verkstadsindustri. Arbetsbeskrivning Arbetsuppgifter kommer att bestå av processbearbetning vid de manuella svarvarana. Sköta dessa, både bearbetning och underhåll. Vem är du? Vi söker dig som har en lång traditionell kunskap av svarvar och förstår dessa ur en manuell hantering. Som person får man med lite "kärlek" ansvara för dessa maskiner så man får processen dit man vill. Det kommer bli en del tekniska problemlösningar så det gäller att du är både mekanisk och tekniskt lagd. Kontaktperson Sök tjänsten via ansökningslänken. Registrera ditt CV via www.manpower.se. Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller brev. Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten? Vänligen kontakta rekryteringskonsult Linda Göhlin 036-173054. Vid tekniska frågor kring din ansökan vänligen kontakta Manpowers webbsupport på 020- 26 51 00.
Företag: Manpower Tekniker Huvudkontor
Ort: Gislaved
Publicerad : 03-27
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren svarvare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren svarvare


Sök lediga jobb Manpower Tekniker

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se