Marknadsföring jobb - lediga jobb

Marknadsföring jobb Marknadsföring jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Marknadsföring. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Marknadsföring. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Fältsäljare inom Marknadsföring, B2B.- Solna

 2. Vill du arbeta med försäljning och marknadsföring mot butiker?- Stockholm

 3. MARKNADSFÖRINGSSPECIALIST- Stockholm

 4. Webbdesigner - Reklam & marknadsföring- Stockholm

 5. Account Manager på DWS Marknadsföring Online- Stockholm

 6. Extrajobb för driven student inom marknadsföring- Stockholm

 7. Teknisk dokumentation och Marknadsföring- Järfälla

 8. Managementkonsult inom digital marknadsföring!- Stockholm

 9. Administratör inom marknadsföring- Stockholm

 10. Utåtriktade informatörer sökes till marknadsföringsprojekt- Borlänge

 11. Informatörer till marknadsföringsprojekt- Luleå

 12. Informatörer till marknadsföringsprojekt- Luleå

 13. Professor i Industriell marknadsföring med uppdrag som ämnesföreträdare- Luleå

 14. Extrajobb för student till spännande arbete inom marknadsföring- Helsingborg

 15. Vill du arbeta med marknadsföring och försäljning mot butiker?- Karlstad

 16. Informatörer till marknadsföringsprojekt- Karlstad

 17. Marknadsföringsansvarig- Vännäs

 18. Vill du arbeta med marknadsföring och försäljning mot butiker?- Västerås

 19. Vill du arbeta med marknadsföring och försäljning mot butiker?- Göteborg

 20. Vill du arbeta med marknadsföring och försäljning mot butiker?- Linköping

 21. Skribent till extrajobb inom marknadsföring- Ospecificerad arbetsort

 22. Försäljning - och/eller marknadsföringsansvarig- Sollentuna

 23. Fältsäljare Media Mobil Marknadsföring- Stockholm

 24. Doktorand i företagsekonomi inriktning marknadsföring- Gävle

 25. Extrajobb för driven student inom marknadsföring- Stockholm

 26. Account Manager, Marknadsföring- Lund

 27. Blivande elitkonsult inom Digital Marknadsföring- Stockholm

 28. Projektassistent med marknadsföringskunskaper- Stockholm

 29. Marknadsföringsansvarig- Linköping

 30. Marknadsföringsassistent- Upplands Väsby

 31. Konferenskoordinator med ansvar för marknadsföring och försäljning- Stockholm

 32. Fältsäljare inom onlinemarknadsföring- Stockholm

 33. Utåtriktade informatörer sökes till marknadsföringsprojekt- Borlänge

 34. Web- och marknadsföringsansvarig till Hermans- Stockholm

 35. Marknadsföring- Marknadsassistent- Stockholm

 36. Marknadsföring- Marknadsassistent- Stockholm

 37. 1:st line support för dig som vill arbeta med IT och marknadsföring- Göteborg

 38. Extrajobb för student till spännande arbete inom marknadsföring- Helsingborg

 39. SÄLJARE INOM GENERATIONSMARKNADSFÖRING- Ospecificerad arbetsort

 40. Informatörer till marknadsföringsprojekt- Luleå


Mer beskrivning

Fältsäljare inom Marknadsföring, B2B.
Vill du vara en del av satsningen på digitalt och tryckt marknadsföring för en utav Sveriges största bolag? Om företaget Humblestorm har sedan starten 2002 hjälpt företag att växa genom säljdrivande aktiviteter på fältet. Idag driver vi projekt på uppdrag från flera marknadsledande storbolag inom allt från telecom, till logistik-branschen. Våra kunder ser oss som unika gällande uppnådda resultat utifrån affärsmål, men även för vårt verksamhetsnära ledarskap och vår utvecklingsstrategi för medarbetare och verksamhet. Om uppdraget Detta projekt är en del av en större satsning inom marknadsföring för en utav Sveriges mest kända varumärken. I produktportföljen igår både digital och tryckt marknadsföringstjänster med hög konkurrenskraft. Dina kunder kommer bestå utav mindre och medelstora företag i hela landet. Tjänsten innebär periodvis en del resor. Tjänsten utgår ifrån Stockholm, Solna där du kommer ha ditt kontor. Om tjänsten Större delen av din arbetstid kommer vara ute hos kund. Till din hjälp så kommer du få förbokade möten ifrån vårt mötesbokningsteam. Du kommer dock ansvara för att fylla luckorna i kalendern med antingen återbesök eller nykundsbesök. Du kommer även få daglig stöttning ifrån teamets säljledare. Vi stävar alltid efter att ha så lite administration som möjligt för våra säljare. Vårt erbjudande - En provtjänstgöring med start den 26 augusti eller enligt överenskommelse. - Efter avslutad provtjänstgöring erbjuds en tillsvidareanställning vid bra resultat. - Fast lön - Dator, telefon mm. som du behöver för tjänsten. - Traktamente vid resor. - Bil under resande perioder. - Möjlighet att avancera inom organisationen i takt med att vi växer. - Utbildning och löpande säljcoachning Om dig Som till alla våra tjänster är det den personliga lämpligheten som är det viktigaste. Goda erfarenheter av liknande uppdrag inom B2B och relevant utbildning är däremot självklart meriterande. Du bör ha stor förståelse för hela säljcykeln och ha en stark vilja att driva affärer framåt. Som person ser vi gärna att du är karismatisk, energifull, lyhörd, strukturerad och målfokuserad. Ansökan Tycker du att uppdraget verkar intressant? Skicka in din ansökan till arbeten@humblestorm.se, senast den 12 augusti. Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du är rätt kandidat för oss. Har du frågor? Ring Ulric Falconer, 0722372860. Vänta inte med att söka då vi sätter igång med intervjuerna i takt med att ansökningarna kommer in och kommer tillsätta tjänsten fortlöpande.
Företag: HUMBLESTORM AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Fältsäljare inom Marknadsföring, B2B. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fältsäljare inom Marknadsföring, B2B.

Vill du arbeta med försäljning och marknadsföring mot butiker?
Maxkompetens Sverige AB Dina arbetsuppgifter Är du en driven och socialt kompetent person som är en naturlig säljare? Vill du ständigt lära dig nya saker och trivs med ett självständigt arbete? Då kan du vara den vi söker. Vår kund hjälper sina kunder med att utveckla sin försäljning och marknadsföring av olika produkter samtidigt som de genomför hela konceptsatsningar från lansering, profilering och vidareutveckling av en vara/produkt. De är mycket måna om sina medarbetare och kommer att finnas nära dig för att coacha och stötta dig. Det är således en perfekt möjlighet för dig som känner att du har de egenskaper som behövs för att bli en bra Marknadsförare och Säljare men vill lära dig mer och få de redskapen som krävs för att lyckas. Du kommer att självständigt åka ut till olika butiker och informera butikschefer om hur de kan öka sin försäljning av Sveriges populäraste kvällstidningar. Detta genom produktplacering och synlighet för butikens kunder. Det handlar om att tillgodose butikernas behov genom marknadsföring och presentation av kvällstidningar och genom detta öka kundnöjdheten. Exempel på detta är placering av löp. Du kommer att tillämpa väl beprövade arbetsmetoder inom området. Du kommer att ingå i ett team och får utbildning hos vår kund. Din profil Vi söker dig som vill ta ett steg vidare i din karriär eller kanske rent av få ett spännande förstajobb. Du vill utveckla din kompetens inom ett expansivt företag. Har du tidigare arbetat med service eller försäljning i någon form är det meriterande men det är inget krav. Arbetet kräver att du kan göra vissa uträkningar. B-körkort är ett krav eftersom du själv kommer att åka ut till de olika kunderna. Du kommer att få tillgång till en hyrbil under hela arbetsperioden. Som person är du engagerad, trygg i dig själv och trivs med att träffa nya människor. Du är även ambitiös, energisk och karriärslysten. Du motiveras av att lära dig nya saker och att utvecklas som person både professionellt och personligt. Du drivs av att uppnå mål och bidra till ett bra resultat. Anställningen är en uthyrning vilket innebär att du kommer bli anställd av oss men arbeta för vår kund. Arbetet kommer att löpa från vecka 35 - 44 men för rätt person finns goda möjligheter att utvecklas inom företaget och få både fler och längre uppdrag. Är du den vi söker? Ansök redan idag då urval görs löpande, endast via vår hemsida: www.maxkompetens.se Start: Vecka 35 - 44, onsdag 28/8 till fredag 1/11 - 2013 Omfattning: Heltid Arbetstid: Måndag till fredag kl.08.00-17.00 Lön: Enligt avtal Område: Stockholm Om oss Maxkompetens startade 2003 och har kontor på sex orter i Sverige. Vi är ett av Sveriges ledande företag för uthyrning av studenter och akademiker och har en stor del av vår verksamhet riktad mot teknik och industri. Vi tillsätter årligen över 1 000 jobb och har ca 250 konsulter ute på uppdrag varje dag.
Företag: Maxkompetens Konsult AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du arbeta med försäljning och marknadsföring mot butiker? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du arbeta med försäljning och marknadsföring mot butiker?

MARKNADSFÖRINGSSPECIALIST
BIGBANK är en bank specialiserad på konsumtionskrediter och inlåning för privatpersoner, med verksamhet i nio Europeiska länder. Inom koncernen arbetar ca 620 personer. BIGBANKs målsättning är att göra finansieringslösningar enkla och därmed göra det möjligt för människor att förbättra sin livsituation För mer information besök: www.bigbank.eu MARKNADSFÖRINGSSPECIALIST sökes till BIGBANK AS svenska verksamhet baserad i Stockholm. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara: Marknadsinsikt med fokus på den svenska marknaden vad gäller affilate nätverk, låneförmedlare och ev andra marknads-och försäljningkanaler. Marknadsanalys av den marknaden Förbereda marknadsföringsbudgeten och övervaka dess genomförande Koordinera och planera marknadsföringsstrategier och marknadsföringsmaterial samt ansvara för genomförandet och uppföljningen av dessa Vara kontaktperson gentemot våra samarbetspartners Hantera bankens kundrelationer (kundlistor, kundevent m.m.), organisera bankens sponsorverksamhet med samarbetspartner. Förbereda, samordna och utge nyhetsbrev. Föreberda presentationer och pressinformation m.m. Förbereda och organisera produktion av vårt marknadsmaterial i form av t.e x digitala kampanjer och trycksaker, beställa dem och kvalitetssäkra dem Administrera och uppdatera hemsidan samt förbereda information om våra tjänster och produkter Samarbete med det egna teamet och mellan avdelningar i både Estland och i Sverige, huvudsakligen med marknadsföringsavdelningen Rapportering till gruppens marknadsföringschef Kvalifikationer: Vi önskar att du har högre utbildning inom ekonomi eller marknadsföring och minst 2 års branscherfarenhet. Flytande svenska och engelska i tal och skrift krävs, kunskaper i norska är meriterande. Vi vill att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med marknadsföring i Sverige gärna med erfarenhet från den norska marknaden. Vi förutsätter att du har god datavana och stresstålighet. Stark ansvarskänsla, kommunikationsvana och förhandlingsförmåga krävs. Vi ser gärna att du även har internationell arbetserfarenhet och/eller internationell utbildning. Analysförmåga, självständighet, flexibilitet är meriterande. Vi förväntar oss att du är villig att resa och trivs med att arbeta i grupp. BIGBANK erbjuder dig en unik möjlighet att förverkliga din potential i ett arbete med intressanta utvecklingsmöjligheter och ett ambitiöst internationellt team. Anställningsform: tillsvidareanställning.
Företag: BIGBANK AS SVERIGE Filial
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga MARKNADSFÖRINGSSPECIALIST jobb, MARKNADSFÖRINGSSPECIALIST Stockholm, MARKNADSFÖRINGSSPECIALIST BIGBANK AS SVERIGE Filial
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: MARKNADSFÖRINGSSPECIALIST

Webbdesigner - Reklam & marknadsföring
Vi söker dig som vill arbeta med webbaserade avslutsstöd i en grupp som arbetar med det senaste inom SEO och som hjälper våra kunder att göra besökare till kunder. Jajja Communications verkar inom sökmotoroptimering och är en av landets ledande aktörer i branschen. Sedan starten år 2000 har Jajja hjälpt företag att synas i sökmotorer som Google, Msn och Yahoo. Vi har både små lokala företag och stora koncerner som kunder. Som webbdesigner med fokus på avslutsstöd hjälper du våra kunder att öka andelen hemsidesbesökare som blir till affärsmöjligheter. I samråd med kund tar du fram webbkampanjer för att exempelvis öka antalet nyhetsbrevsprenumeranter, öka försäljningen av vissa varor eller exempelvis antalet registreringar till en konferens. Inget projekt är det andra likt! Du arbetar tillsammans med ett glatt och kompetent gäng som trivs tillsammans och som brinner för sökmotoroptimering, konvertering och programmering. För att trivas och klara arbetet har du mycket goda kunskaper inom design och är mycket van att arbeta i Photoshop och med webben som plattform. Du brinner för marknadsföring och reklam och har arbetat direkt, eller närbesläktat, med det tidigare. Du har tidigare arbetat med webben och älskar de möjligheter webben erbjuder när det gäller affärsmöjligheter. Vidare gillar du att skriva säljande copy och har mycket lätt att uttrycka dig korrekt i skrift. Utöver dina goda tekniska färdigheter har du också stor social kompetens och trivs med att hjälpa kunder både i telefon och via mail. Du är mycket duktig på svenska, i båda tal och skrift. Vi vill att du som söker har adekvat utbildning inom design, marknadsföring och copy, alternativt arbetslivserfarenhet inom dessa områden. Du skall ha ett strukturerat arbetssätt och vara van att dokumentera det arbete du utför. Erfarenhet inom SEO och/eller webbkonvertering är meriterande, men inget krav. Du som person har ett självklart reklamintresse och tycker att det är roligt att fixa och trixa med kunders unika inriktning och tycker att sökmotoroptimering verkar spännande. Du har vilja att alltid lära mer, tycker om när det händer saker, stimuleras av förändringar och av att ta ansvar.
Företag: Jajja Communications AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Webbdesigner - Reklam & marknadsföring jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Webbdesigner - Reklam & marknadsföring

Account Manager på DWS Marknadsföring Online
FÖRETAGET www.deltawebsolutions.se Säljer system och lösningar för effektiv marknadsföring online, webblösningar, hemsidor, genom SEO och sociala medier. DIN ROLL Det som gör just denna tjänst extra intressant är blandningen av sälj, projektledning och strategiarbete. Som Account Manager äger du hela kundrelationen och affären med slutkunden. Därför är tjänsten som Account Manager så viktig för oss. Din uppgift är att hjälpa kunden att hitta rätt webblösning för sin hemsida. Du väljer själv vilka företag, branscher eller affärsområden du vill jobba mot. Du träffar chefer på alla nivåer upp till VD via möten. Hos Delta blir du en expert på webblösningar. Under en löpande utbildning under dina första 12 månader får du en fantastisk skola för att lyckas och göra karriär inom onlinevärlden, annons- och mediabranschen. ERSÄTTNING Grundlönen ligger på omkring 20 000- 25 000 kr beroende på erfarenhet. Mållönen på 30-35 000 kr. ANSÖKAN Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto! Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se
Företag: TALENT & PARTNER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Account Manager på DWS Marknadsföring Online jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account Manager på DWS Marknadsföring Online

Extrajobb för driven student inom marknadsföring
Om Bravura: Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter. Om kunden: Företaget är ett försäljningsbolag av tekniklösningar. Idag har de cirka 500 aktivt köpande kunder, bland annat Scania, ABB och Siemens. På företaget arbetar åtta personer. Det råder en familjär stämning; det här är en arbetsplats med öppet klimat där det värdesätts att du trivs på jobbet och där allas röst kan bli hörd. Företaget har funnits sedan 2003 och har kontor söder om Stockholm i fräscha lokaler. De söker nu en marknadsassistent för extrajobb. Det här är förteaget där du ges möjlighet till en trygg anställning - du har viljan och drivet att bidra och göra allt för företagets bästa! Arbetsuppgifter: Som marknadsassistent kommer du bland annat att: - skriva och skicka ut nyhetsbrev till kunder - samarbeta med säljare om vad som ska förmedlas till kunderna i nyhetsbrev - uppdatering av hemsida (företaget har tre olika) - förbereda inför och efter mässor - arbeta med bildbehandling och företagspresentationer Profil: - Studerar marknadsföring eller liknande med minst 1 år kvar på studierna - Liknande arbetslivserfarenhet (meriterande) - Goda kunspaer i Office paketet (power point) - Adobe Indesign (meriterande) - Photoshop (meriterande) - Teknikintresse (meriterande) - Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska Personliga egenskaper Eftersom detta är ett företag som värdesätter gemenskap och gemensamt ansvar, så ser vi att du som söker har hög arbetsmoral och är lojal. Du räds inte för att fråga dina kollegor så att saker blir rätt. Du är noggrann, driven, vågar ta för dig och är kreativ. Du brinner för marknadskommunikation och att uttrycka dig i tal och skrift. Övrig information: Start: Mitten av augusti Plats: Södra Stockholm Omfattning: 1 heldag/vecka första månaden för introduktion. Därefter ca 4-5 h/vecka Lön: Enligt överenskommelse Kontakt: Bravura, tel. 08-40024050 Sökord: marknadsföring, marknad, assistent, Adobe Indesign, Photoshop, extrajobb, student, Stockholm Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar.
Företag: Bravura
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb för driven student inom marknadsföring jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb för driven student inom marknadsföring

Teknisk dokumentation och Marknadsföring
TPi Klimatimport AB startades 1996 och har idag 4 anställda samt representerar ett 10-tal leverantörer av produkter inom komfort och kommersiell kyla samt värmepumpar. Vårt mål är att marknadsföra kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser. Vi söker en som vill jobba med TEKNISK DOKUMENTATION Vi söker en ung person som vill utvecklas med placering i Stockholm/Järfälla. Arbetet innebär att du sköter all teknisk dokumentation (broschyrer, instruktioner, prislistor etc.), uppdateringar av hemsidan samt annonser och nyhetsbrev i marknadsförings syfte. Arbetet innebär också på sikt att jobba som innesäljare och hjälpa till med order och leveransbevakning, offerter samt tekniska förslag. Produktutbildning kommer att ske internt Kravprofil: Teknisk utbildning Kunskaper inom Kyl & VVS teknik (inget krav men ett plus) God datorvana samt goda kunskaper inom Word samt Adobe. Mycket god svenska och teknisk engelska i tal och skrift. (Det är väldigt mycket översättningsarbete från Engelska till Svenska) Lätt för att ta kontakt med människor Drivkraft och kunna arbeta självständigt. En lämplig person skulle vara en ung och hungrig person med teknikintresse (Kyla, Ventilation, VVS) och har datavana. Är detta du? Skicka CV till mattias@tpiab.com
Företag: TPI Klimatimport AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk dokumentation och Marknadsföring jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk dokumentation och Marknadsföring

Managementkonsult inom digital marknadsföring!
Managementkonsult till ledande managementkonsultfirma. Talangjägarna söker nu för kunds räkning en managementkonsult med fokus på digital marknadsföring. Brinner du för att utveckla digitala marknadsföringsstrategier och hjälpa Sveriges mest framgångsrika företag med deras digitala marknadsföring samt att optimera deras kommunikation, service och försäljning? Vill du arbeta med kompetenta kollegor och känner att du kan bidra med det där lilla extra? Då kan du vara rätt för oss! Profil Vi vill ha de bästa och mest inspirerande individerna. Därför har du som söker denna tjänst erfarenhet av att framgångsrikt delta i och driva strategiska projekt/program och förändringsagendor samt har ett intresse för IT och framtidens teknologier. Du är intresserad av utveckling av digital marknadsföring och kommunikation. Du delar gärna med dig dina kunskaper och är bekväm att arbeta på styrelsenivå. Du har en stark analytisk förmåga, är bra på att sammanfatta komplexa frågor och är duktig på att övertyga. Du är kreativ och kan kombinera detta med förmågan att skapa struktur. Dina meriter är mycket goda och du har en stark drivkraft och vilja att utvecklas som entreprenör och affärsman/kvinna. Du är en lagspelare som vet att helheten är mer värd än var del för sig. Du är en ung talang med 2-6 års erfarenhet som är sugen på spännande projekt på hög nivå. Du är en ambitiös konsult och med bakgrund från ledande managementkonsultfirma .. För att trivas hos oss är det viktigt att du har förmåga att arbeta självständigt i professionella nätverk, har starkt driv, är lyhörd, social och prestigelös. Språk Flytande svenska och engelska Om uppdraget Start: Enligt överenskommelse Omfattning: Erfarna individer rekryteras i de flesta fall direkt till vår kund. För nyexade kan det bli aktuellt med inledande anställning hos Talangjägarna därefter tänkt tillsvidareanställning hos kund. Arbetstider: 40h arbetsvecka Lön: Individuell lönesättning Om vi inte kontaktat dig inom två veckor från det att du skickade in din ansökan har vi valt att gå vidare med andra kandidater för denna tjänst Om Talangjägarna Talangjägarna är det lilla personliga bemannings- och rekryteringsföretaget som är snabbare, kunnigare och mer lyhörda. Vi är företaget som ger personal och företag en ljusare framtid. Vi är specialister inom IT och ekonomi. Talangjägarna är ett ungt företag men vi som grundat bolaget har mångårig erfarenhet från bemannings- och rekryteringsbranschen. Vi har arbetat med att hitta de mest talangfulla medarbetarna till både de största börsbolagen och mindre företag. När du samarbetar med Talangjägarna får du därför en partner som tillhör de mest kompetenta i branschen eftersom kunskapen sitter i våra personnummer som grundat företaget och inte i något organisationsnummer. För mer information, besök www.talangjagarna.se
Företag: TALANGJÄGARNA SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Managementkonsult inom digital marknadsföring! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Managementkonsult inom digital marknadsföring!

Administratör inom marknadsföring
StudentWork Sharper AB Om företaget Vi erbjuder öppna och företagsanpassade kurser, konferenser och seminarier samt kvalificerade yrkesutbildningar. Våra styrkor är det heltäckande i utbudet, den genomgående höga kvaliteten och långsiktigheten i våra åtaganden. Varje år utbildar vi tusentals chefer och medarbetare inom våra två huvudområden teknik och management. Vi har framgångsrikt arbetat med detta sedan 1922. Dina arbetsuppgifter För kunds räkning söker vi en administratör på deltid för arbete på halvtid under augusti. Dina arbetsuppgifter kommer dels bestå av att stötta marknadsföraren med att hantera information och uppdatera dokument, främst i Excel. Kundens marknadsföring ska vara professionell och respektfull vilket kräver att de bjuder in rätt person och med rätt information. Som administratör är du en viktig del av det vilket gör att vi ställer krav på noggrannhet, men också på effektivitet. Du kommer även avlasta projektledarna i hantering av konsulter, och boka upp exempelvis resor och hotell. Kundens utbildare/konsulter är den viktigaste pelaren för deras verksamhet, detta ansvar kräver därför att du har god känsla för service. Kontoret är beläget i Stockholms innerstad. Vi söker dig som är en van Excel användare och noggrann i ditt arbete. Vidare är du serviceminded och hjälper gärna dina kollegor! Start: 1 augusti Slut: 31 augusti Vi ser fram emot din ansökan! Om oss Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Administratör inom marknadsföring jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administratör inom marknadsföring

Utåtriktade informatörer sökes till marknadsföringsprojekt
Student Consulting Vi söker dig som är engagerad, utåtriktad och driven som person för ett spännande jobb åt din kommun! Vi söker två personer för ett informations- och marknadsföringsprojekt gentemot nya studenter vid Högskolan i Dalarna. Du kommer vara anställd av Student Consulting men arbeta på uppdrag av Borlänge kommun. Arbetet innebär bland annat att ge nya studenter information via klassrumsbesök och vid välkomstmässa samt arbeta med marknadsföring av kommunen på plats på högskolan. Anställningen påbörjas i mitten av augusti och avslutas i början av oktober. Huvuddelen av arbetet utförs på dagtid. Du som söker bör kunna arbeta ca två-tre tillfällen/vecka, mestadels under veckorna som det är terminsstart för de nya studenterna (slutet av augusti, början av september). En del av arbetstiden kommer vara schemalagd men en hel del av arbetet kan du själv planera in så det passar dig. Vi söker Dig som är engagerad, utåtriktad och driven som person. Du jobbar lika bra självständigt som i grupp. Antagligen är du själv student vid Högskolan i Dalarna och har god kännedom om Borlänge. Du behöver inte ha någon erfarenhet av liknande arbeten sedan tidigare utan det viktigaste är att du som person vågar ta plats och inte är rädd för att prata inför folk eller ta kontakt med nya människor. Du kommer få en kortare utbildning i samband med arbetets start. Stämmer beskrivningen in på dig? Gör din intresseanmälan nedan! Urval och telefonintervjuer kommer ske under slutet av juli månad. Rekryteringen beräknas avslutas i början av augusti. På Student Consulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag! Student Consulting är specialiserade på studenter, akademiker och unga i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för Sveriges och Norges största och mest spännande företag
Företag: Student Consulting
Ort: Borlänge
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Utåtriktade informatörer sökes till marknadsföringsprojekt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utåtriktade informatörer sökes till marknadsföringsprojekt

Informatörer till marknadsföringsprojekt
Student Consulting Vi söker dig som är engagerad, utåtriktad och driven som person! Vi kommer att anställa ett team av konsulter för ett informations- och marknadsföringsprojekt som innebär att informera gentemot studenter vid olika universitet och högskolor runt om i Sverige om vikten av att folkbokföra sig vid aktuell studieort. Arbetet innebär bland annat att ge studenter information via telefon samt att färdigställa brevutskick. Arbetet innebär inte någon försäljning. En grupp startar med brevutskick under första veckan av augusti medan den andra gruppen börjar första veckan i september med att informera studenter, projektet pågår in i oktober månad. Du som söker bör kunna arbeta minst två kvällar/vecka, speciellt under augusti och september. Du kommer vara internt anställd av Student Consulting och din arbetsplats kommer vara i Student Consultings lokaler i Aurorum, nära LTU. Då du kommer jobba deltid och arbetstiderna är under kvällar och helger är det här det perfekta jobbet för Dig som är studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning. Vi söker Dig som är engagerad, utåtriktad och driven som person. Du jobbar lika bra självständigt som i grupp och är organiserad och noggrann. Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är detta meriterande. Stämmer beskrivningen in på dig? Gör din intresseanmälan nedan! Vi som jobbar på Student Consulting brinner för att skapa jobb för unga, och det har vi gjort med ett enastående engagemang och resultat sedan 1997. Vi är ett prisbelönt bemanningsföretag som finns över hela Skandinavien och växer snabbast i Sverige, vilket gör att vi nästan ständigt söker nya viktiga kollegor som vill bidra till vårt team. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: Student Consulting
Ort: Luleå
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Informatörer till marknadsföringsprojekt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Informatörer till marknadsföringsprojekt

Informatörer till marknadsföringsprojekt
Work Match Vi söker dig som är engagerad, utåtriktad och driven som person! Vi kommer att anställa ett team av konsulter för ett informations- och marknadsföringsprojekt som innebär att informera gentemot studenter vid olika universitet och högskolor runt om i Sverige om vikten av att folkbokföra sig vid aktuell studieort. Arbetet innebär bland annat att ge studenter information via telefon samt att färdigställa brevutskick. Arbetet innebär inte någon försäljning. En grupp startar med brevutskick under första veckan av augusti medan den andra gruppen börjar första veckan i september med att informera studenter, projektet pågår in i oktober månad. Du som söker bör kunna arbeta minst två kvällar/vecka, speciellt under augusti och september. Du kommer vara internt anställd av Student Consulting och din arbetsplats kommer vara i Student Consultings lokaler i Aurorum, nära LTU. Då du kommer jobba deltid och arbetstiderna är under kvällar och helger är det här det perfekta jobbet för Dig som är studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning. Vi söker Dig som är engagerad, utåtriktad och driven som person. Du jobbar lika bra självständigt som i grupp och är organiserad och noggrann. Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är detta meriterande. Stämmer beskrivningen in på dig? Gör din intresseanmälan nedan! Vi som jobbar på Student Consulting brinner för att skapa jobb för unga, och det har vi gjort med ett enastående engagemang och resultat sedan 1997. Vi är ett prisbelönt bemanningsföretag som finns över hela Skandinavien och växer snabbast i Sverige, vilket gör att vi nästan ständigt söker nya viktiga kollegor som vill bidra till vårt team. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: Work Match
Ort: Luleå
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Informatörer till marknadsföringsprojekt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Informatörer till marknadsföringsprojekt

Professor i Industriell marknadsföring med uppdrag som ämnesföreträdare
Institutionen för ekonomi, teknik och samhälle vid Luleå tekniska universitet har ca 200 anställda och bedriver forskning och utbildning inom både teknisk och samhällsvetenskaplig sektor. Institutionen omfattar 18 forskningsämnen som är organiserade i fyra avdelningar: Arbetsvetenskap, Industriell ekonomi, Innovation och design samt Samhällsvetenskap. Ämnet Industriell marknadsföring som finns inom Avdelningen för industriell ekonomi består idag av 8 seniora forskare och 5 forskarstuderande. Inom ämnet finns etablerad forskning med fokus på e-handelns påverkan på företag och organisationers marknadsföring. Ämnet industriell marknadsföring har en viktig roll i ekonomutbildningarna samt i civilingenjörsutbildningen Industriell ekonomi vid universitetet. Ämnesbeskrivning Industriell marknadsföring omfattar marknadsföring mellan organisationer och deras kunder med avseende på varor, tjänster och information. Från ett marknadsorienterat perspektiv fokuseras områden såsom tjänstemarknadsföring, köpbeteende, e-handel och e-förvaltning. Arbetsuppgifter I befattningen som professor och ämnesföreträdare ingår ett totalansvar för ämnets utveckling innefattande forskning, forskarutbildning samt utbildning på grund- och avancerad nivå. Dessutom ingår att vidareutveckla samverkan med såväl övriga delar av Luleå tekniska universitet som med nationella och internationella forskningsmiljöer samt med omgivande samhälle och näringsliv. Som ämnesföreträdare förväntas du attrahera externa medel på egen hand och i samverkan med andra. Uppdraget som ämnesföreträdare är tidsbegränsat till sex år med möjlighet till förlängning. Behörighetskrav enligt högskoleförordningen och anställningsordningen Behörig att anställas som professor är den som visat såväl vetenskaplig som pedagogisk skicklighet. Lika stor omsorg ägnas åt prövningen av den pedagogiska skickligheten som prövningen av den vetenskapliga skickligheten. Sökande ska kunna visa att han/hon tillhör de ledande inom sin disciplin och kunna redovisa en originell och nyskapande vetenskaplig verksamhet av god inter­nationell standard. Normalt är detta doku­mente­rat i form av artiklar i erkända tidskrifter med internationell spridning eller antologier, mono­grafier. Pedagogisk skicklighet omfattar skicklighet i planering, genomförande och utvär­dering av undervisning. En professor ska ha genomgått handledarutbildning och i normalfallet ha varit huvudhandledare för minst en doktorand fram till examen. Bedömningsgrunder För befattningen tillämpas följande bedömningsgrunder: • Dokumenterad vetenskaplig skicklighet • Dokumenterad kvalificerad pedagogisk skicklighet • Dokumenterad erfarenhet av kvalificerad handledning   Övriga bedömningsgrunder (vilka viktas lika) • Dokumenterad erfarenhet av ledning och utveckling av forskningsverksamhet • Dokumenterad erfarenhet av forskningsfinansiering • Dokumenterad erfarenhet av att samverka med det omgivande samhället samt av samverkan med andra forskare   Universitetet strävar efter en jämn könsfördelning inom alla befattningar och på alla nivåer varför kvinnliga sökande är särskilt välkomna. Vi värdesätter personliga egenskaper som har betydelse för ämnets utveckling. Den sökande ska kunna undervisa på svenska och/eller engelska. Information Lämnas av avdelningschef Thomas Zobel, 0920-492134, thomas.zobel@ltu.se eller prefekt professor Jan Johansson, 0920- 491412, jan.johansson@ltu.se. För fullständig annons: besök vår hemsida. Ansökan Ansökan, skriven på engelska, och märkt med ref nr 341-12 skickas till Luleå tekniska universitet, registrator, 971 87 Luleå eller till registrator@ltu.se. Till ansökan bifogas de vetenskapliga arbeten som sökande i första hand vill åberopa som stöd för ansökan. Pedagogiska meriter ska särskilt dokumenteras. Ansökan ska lämnas i tre separata uppsättningar. Vi ser gärna att sökande följer anställningsmallen som finns på vår hemsida, under lediga jobb. Sista ansökningsdag: 11 aug, 2013 Referensnummer: 341-12
Företag: Luleå tekniska universitet
Ort: Luleå
Publicerad : 05-30
Sök fler jobb liknande: lediga Professor i Industriell marknadsföring med uppdrag som ämnesföreträdare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Professor i Industriell marknadsföring med uppdrag som ämnesföreträdare

Extrajobb för student till spännande arbete inom marknadsföring
Om Bravura: Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter. Om kunden: Företaget är familjeägt och har sitt huvudkontor i Frankfurt, de är ca 850 anställda i Europa och företaget har funnits sedan 1850. Företaget är specialister inom områdena lager- och driftsinventerier samt plockteknik. De har egen tillverkning i två fabriker i Tyskland och är mycket framgångsrika på att leverera komplexa lagerinredningar. I Helsingborg arbetar en säljare och en projektledare och nu söker de en kollega som ska kunna arbeta ca 8 h/vecka. Arbetsuppgifter: Dina arbetsuppgifter innebär att marknadsföra företaget via Google AdWords, du arbetar med sökordsoptimering för att öka träffsäkerheten för företaget på internet. I dina arbetsuppgifter kommer du även att arbeta med att optimera den svenska hemsidan och uppdatera information. Du kommer även ansvara för att ta fram layout och skapa broschyrer. Du arbetar också med att översätta material från engelska till svenska. Det är ett krav att du kan arbeta 8h/vecka, en vardag mellan 8-17, och att du ser arbetet på långsikt med goda utvecklingsmöjligheter. Profil: - Erfarenhet av arbete med sökordsoptimering - Student vid relevant utbildning (Marknadsföring/Kommunikation) - Erfarenhet av arbete med Google Analytics, Google AdWords - Erfarenhet av arbete i Adobe InDesign - Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska - Tyska i tal och skrift är meriterande - Meriterande om du arbetat på lager eller har annan relevant arbetslivserfarenhet Personliga egenskaper Vi tror att du som söker idag är student eller ska börja studera till hösten och vill arbeta extra vid sidan av dina studier. Du är självlärd eller har utbildning eller kanske arbetserfarenhet av sökordsoptimering och vill fortsätta utveckla dina kunskaper inom området. Som person är du självständig, initiativtagande och kreativ. Övrig information: Start: Augusti/September Plats: Helsingborg Lön: Timlön Kontakt: Bravura, tel. 040-617 0550 Sökord: sökordsoptimering, Google Analytics, Google AdWords, InDesign, student, SEO, extra jobb, marknadsföring Du är välkommen att skicka in din ansökan under sommaren, urval kommer ske i Augusti.
Företag: Bravura
Ort: Helsingborg
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb för student till spännande arbete inom marknadsföring jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb för student till spännande arbete inom marknadsföring

Vill du arbeta med marknadsföring och försäljning mot butiker?
Maxkompetens Sverige AB Dina arbetsuppgifter Är du en driven och socialt kompetent person som är en naturlig säljare? Vill du ständigt lära dig nya saker och trivs med ett självständigt arbete? Då kan du vara den vi söker. Vår kund hjälper sina kunder med att utveckla sin försäljning och marknadsföring av olika produkter samtidigt som de genomför hela konceptsatsningar från lansering, profilering och vidareutveckling av en vara/produkt. De är mycket måna om sina medarbetare och kommer att finnas nära dig för att coacha och stötta dig. Det är således en perfekt möjlighet för dig som känner att du har de egenskaper som behövs för att bli en bra Marknadsförare och Säljare men vill lära dig mer och få de redskapen som krävs för att lyckas. Du kommer att självständigt åka ut till olika butiker och informera butikschefer om hur de kan öka sin försäljning av Sveriges populäraste kvällstidningar. Detta genom produktplacering och synlighet för butikens kunder. Det handlar om att tillgodose butikernas behov genom marknadsföring och presentation av kvällstidningar och genom detta öka kundnöjdheten. Exempel på detta är placering av löp. Du kommer att tillämpa väl beprövade arbetsmetoder inom området. Du kommer att ingå i ett team och får utbildning hos vår kund. Din profil Vi söker dig som vill ta ett steg vidare i din karriär eller kanske rent av få ett spännande förstajobb. Du vill utveckla din kompetens inom ett expansivt företag. Har du tidigare arbetat med service eller försäljning i någon form är det meriterande men det är inget krav. Arbetet kräver att du kan göra vissa uträkningar. B-körkort är ett krav eftersom du själv kommer att åka ut till de olika kunderna. Du kommer att få tillgång till en hyrbil under hela arbetsperioden. Som person är du engagerad, trygg i dig själv och trivs med att träffa nya människor. Du är även ambitiös, energisk och karriärslysten. Du motiveras av att lära dig nya saker och att utvecklas som person både professionellt och personligt. Du drivs av att uppnå mål och bidra till ett bra resultat. Anställningen är en uthyrning vilket innebär att du kommer bli anställd av oss men arbeta för vår kund. Arbetet kommer att löpa från 28 augusti till 18 oktober men för rätt person finns goda möjligheter att utvecklas inom företaget och få både fler och längre uppdrag. Är du den vi söker? Ansök redan idag då urval görs löpande, endast via vår hemsida: www.maxkompetens.se Start: 28/8 till fredag 18/10 - 2013 Omfattning: Heltid Arbetstid: Måndag till fredag kl.08.00-17.00 Lön: Enligt avtal Område: Karlstad Om oss Maxkompetens startade 2003 och har kontor på sex orter i Sverige. Vi är ett av Sveriges ledande företag för uthyrning av studenter och akademiker och har en stor del av vår verksamhet riktad mot teknik och industri. Vi tillsätter årligen över 1 000 jobb och har ca 250 konsulter ute på uppdrag varje dag.
Företag: Maxkompetens Konsult AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du arbeta med marknadsföring och försäljning mot butiker? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du arbeta med marknadsföring och försäljning mot butiker?

Informatörer till marknadsföringsprojekt
Student Consulting Vi söker dig som är engagerad, utåtriktad och driven som person för ett spännande jobb åt din kommun! Vi kommer att anställa 2 konsulter för ett informations- och marknadsföringsprojekt gentemot nya studenter vid universitetet i Karlstad. Arbetet innebär bland annat att ge studenter information via klassrumsbesök och marknadsföringsuppdrag på plats på universitetet. Arbetet innebär inte någon försäljning. Anställningen påbörjas i mitten av augusti och avslutas i mitten av oktober, men största delen av uppdraget pågår i september månad. Huvuddelen av arbetet utförs på dagtid och du kommer till stor del att själv kunna påverka vilka dagar du arbetar. Du som söker bör kunna arbeta ca två-tre tillfällen/vecka. Du får en kortare utbildning i samband med arbetets start. En av tjänsterna kommer innefatta ett arbetsledaransvar och kommer innebära ett mer övergripande ansvar i planering och även rapportering. Vi söker dig som är engagerad, utåtriktad och driven som person. Du arbetar bra självständigt och är ansvarsfull. Antagligen är du själv student vid Karlstad universitet och kan tänka dig att jobba vid sidan av studierna. Det är ett plus om du har god kännedom om Karlstad och universitetet. Stämmer beskrivningen in på dig? Gör din intresseanmälan nedan! Mångfaldigt prisbelönta Student Consulting är experter på ung personal och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av branschens ledande företag och lärt oss hur extremt värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i näringslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: Student Consulting
Ort: Karlstad
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Informatörer till marknadsföringsprojekt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Informatörer till marknadsföringsprojekt

Marknadsföringsansvarig
Som marknadsföringsansvarig arbetar du med marknadsföringen av Trejons varumärken och produkter, både nationellt och internationellt i flera kanaler. Du kommer att ha en central roll på huvudkontroret i Vännäsby. I rollen ingår såväl strategiskt som taktiskt marknadsarbete, från annonser och trycksaker till pressreleaser och marknadsplan. Du ansvarar även för publicering, underhåll, samordning och utveckling av våra hemsidor. Du formulerar dig väl i skrift och har kunskaper om hur form och bild används i informationsprocessen. Dessutom har du marknadsstrategisk kompetens och är nyfiken och uppdaterad kring det mesta som rör kommunikation. Som person är du: - van att arbeta självständigt och i högt tempo - strukturerad - bra på att ta egna initiativ - kreativ - lyhörd - ansvarsfull - social och serviceinriktad Du har mycket goda kunskaper i Adobes programsuite och Officepaketet samt grundläggande programmeringskunskaper. Det är en fördel om du arbetat i Magento och Navision då det är två av våra större system. Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, såväl svenska som engelska. Vi erbjuder ett roligt och omväxlande jobb med utmanande arbetsuppgifter och trevliga kollegor. Vi ser att du har utbildning på högskolenivå inom media/kommunikation, ekonomi, information eller annat relevant område samt några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Är du duktig på att fotografera, har erfarenhet/kunskap inom lantbruk eller teknisk kunskap om maskiner är det meriterande. För mer information om tjänsten kontaktar du Henrik Johansson, 0935-399 05 Ansökan (personligt brev och CV) skickas till henrik.johansson@trejon.se. med "marknadsföringsansvarig" i rubrikfältet. Sista ansökningsdag 15/8. Tjänsten kan komma att tillsättas tidigare varför vi gärna ser att du skickar din ansökan så fort som möjligt. Välkommen med din ansökan! TREJON AB med huvudkontor i Vännäsby och tillverkningsenhet i Estland utvecklar, producerar och säljer maskiner inom lantbruk, skogsbruk, park- och entreprenadverksamhet via ett rikstäckande nät av återförsäljare. Vi är ISO certifierade inom miljö 14001 och kvalitet 9001 sedan 2006. Trejons återförsäljare levererade maskiner och utrustning för närmare 220 miljoner i Sverige och övriga Europa.
Företag: TREJON FÖRSÄLJNING AKTIEBOLAG
Ort: Vännäs
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Marknadsföringsansvarig jobb, Marknadsföringsansvarig Vännäs, Marknadsföringsansvarig TREJON FÖRSÄLJNING AKTIEBOLAG
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Marknadsföringsansvarig

Vill du arbeta med marknadsföring och försäljning mot butiker?
Maxkompetens Sverige AB Dina arbetsuppgifter Är du en driven och socialt kompetent person som är en naturlig säljare? Vill du ständigt lära dig nya saker och trivs med ett självständigt arbete? Då kan du vara den vi söker. Vår kund hjälper sina kunder med att utveckla sin försäljning och marknadsföring av olika produkter samtidigt som de genomför hela konceptsatsningar från lansering, profilering och vidareutveckling av en vara/produkt. De är mycket måna om sina medarbetare och kommer att finnas nära dig för att coacha och stötta dig. Det är således en perfekt möjlighet för dig som känner att du har de egenskaper som behövs för att bli en bra Marknadsförare och Säljare men vill lära dig mer och få de redskapen som krävs för att lyckas. Du kommer att självständigt åka ut till olika butiker och informera butikschefer om hur de kan öka sin försäljning av Sveriges populäraste kvällstidningar. Detta genom produktplacering och synlighet för butikens kunder. Det handlar om att tillgodose butikernas behov genom marknadsföring och presentation av kvällstidningar och genom detta öka kundnöjdheten. Exempel på detta är placering av löp. Du kommer att tillämpa väl beprövade arbetsmetoder inom området. Du kommer att ingå i ett team och får utbildning hos vår kund. Din profil Vi söker dig som vill ta ett steg vidare i din karriär eller kanske rent av få ett spännande förstajobb. Du vill utveckla din kompetens inom ett expansivt företag. Har du tidigare arbetat med service eller försäljning i någon form är det meriterande men det är inget krav. Arbetet kräver att du kan göra vissa uträkningar. B-körkort är ett krav eftersom du själv kommer att åka ut till de olika kunderna. Du kommer att få tillgång till en hyrbil under hela arbetsperioden. Som person är du engagerad, trygg i dig själv och trivs med att träffa nya människor. Du är även ambitiös, energisk och karriärslysten. Du motiveras av att lära dig nya saker och att utvecklas som person både professionellt och personligt. Du drivs av att uppnå mål och bidra till ett bra resultat. Anställningen är en uthyrning vilket innebär att du kommer bli anställd av oss men arbeta för vår kund. Arbetet kommer att löpa från vecka 35 - 42 men för rätt person finns goda möjligheter att utvecklas inom företaget och få både fler och längre uppdrag. Är du den vi söker? Ansök redan idag då urval görs löpande, endast via vår hemsida: www.maxkompetens.se Start: Vecka 35 - 42, onsdag 28/8 till fredag 18/10 - 2013 Omfattning: Heltid Arbetstid: Måndag till fredag kl.08.00-17.00 med flextid Lön: Enligt avtal Område: Västerås Om oss Maxkompetens startade 2003 och har kontor på sex orter i Sverige. Vi är ett av Sveriges ledande företag för uthyrning av studenter och akademiker och har en stor del av vår verksamhet riktad mot teknik och industri. Vi tillsätter årligen över 1 000 jobb och har ca 250 konsulter ute på uppdrag varje dag.
Företag: Maxkompetens Konsult AB
Ort: Västerås
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du arbeta med marknadsföring och försäljning mot butiker? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du arbeta med marknadsföring och försäljning mot butiker?

Vill du arbeta med marknadsföring och försäljning mot butiker?
Maxkompetens Sverige AB Dina arbetsuppgifter Är du en driven och socialt kompetent person som är en naturlig säljare? Vill du ständigt lära dig nya saker och trivs med ett självständigt arbete? Då kan du vara den vi söker. Vår kund hjälper sina kunder med att utveckla sin försäljning och marknadsföring av olika produkter samtidigt som de genomför hela konceptsatsningar från lansering, profilering och vidareutveckling av en vara/produkt. De är mycket måna om sina medarbetare och kommer att finnas nära dig för att coacha och stötta dig. Det är således en perfekt möjlighet för dig som känner att du har de egenskaper som behövs för att bli en bra Marknadsförare och Säljare men vill lära dig mer och få de redskapen som krävs för att lyckas. Du kommer att självständigt åka ut till olika butiker och informera butikschefer om hur de kan öka sin försäljning av Sveriges populäraste kvällstidningar. Detta genom produktplacering och synlighet för butikens kunder. Det handlar om att tillgodose butikernas behov genom marknadsföring och presentation av kvällstidningar och genom detta öka kundnöjdheten. Exempel på detta är placering av löp. Du kommer att tillämpa väl beprövade arbetsmetoder inom området. Du kommer att ingå i ett team och får utbildning hos vår kund. Din profil Vi söker dig som vill ta ett steg vidare i din karriär eller kanske rent av få ett spännande förstajobb. Du vill utveckla din kompetens inom ett expansivt företag. Har du tidigare arbetat med service eller försäljning i någon form är det meriterande men det är inget krav. Arbetet kräver att du kan göra vissa uträkningar. B-körkort är ett krav eftersom du själv kommer att åka ut till de olika kunderna. Du kommer att få tillgång till en hyrbil under hela arbetsperioden. Som person är du engagerad, trygg i dig själv och trivs med att träffa nya människor. Du är även ambitiös, energisk och karriärslysten. Du motiveras av att lära dig nya saker och att utvecklas som person både professionellt och personligt. Du drivs av att uppnå mål och bidra till ett bra resultat. Anställningen är en uthyrning vilket innebär att du kommer bli anställd av oss men arbeta för vår kund. Arbetet kommer att löpa från 28 augusti till 18 oktober men för rätt person finns goda möjligheter att utvecklas inom företaget och få både fler och längre uppdrag. Är du den vi söker? Ansök redan idag då urval görs löpande, endast via vår hemsida: www.maxkompetens.se Start: 28/8 till fredag 18/10 - 2013 Omfattning: Heltid Arbetstid: Måndag till fredag kl.08.00-17.00 Lön: Enligt avtal Område: Göteborg Om oss Maxkompetens startade 2003 och har kontor på sex orter i Sverige. Vi är ett av Sveriges ledande företag för uthyrning av studenter och akademiker och har en stor del av vår verksamhet riktad mot teknik och industri. Vi tillsätter årligen över 1 000 jobb och har ca 250 konsulter ute på uppdrag varje dag.
Företag: Maxkompetens Konsult AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du arbeta med marknadsföring och försäljning mot butiker? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du arbeta med marknadsföring och försäljning mot butiker?

Vill du arbeta med marknadsföring och försäljning mot butiker?
Maxkompetens Sverige AB Dina arbetsuppgifter Är du en driven och socialt kompetent person som är en naturlig säljare? Vill du ständigt lära dig nya saker och trivs med ett självständigt arbete? Då kan du vara den vi söker. Vår kund hjälper sina kunder med att utveckla sin försäljning och marknadsföring av olika produkter samtidigt som de genomför hela konceptsatsningar från lansering, profilering och vidareutveckling av en vara/produkt. De är mycket måna om sina medarbetare och kommer att finnas nära dig för att coacha och stötta dig. Det är således en perfekt möjlighet för dig som känner att du har de egenskaper som behövs för att bli en bra Marknadsförare och Säljare men vill lära dig mer och få de redskapen som krävs för att lyckas. Du kommer att självständigt åka ut till olika butiker och informera butikschefer om hur de kan öka sin försäljning av Sveriges populäraste kvällstidningar. Detta genom produktplacering och synlighet för butikens kunder. Det handlar om att tillgodose butikernas behov genom marknadsföring och presentation av kvällstidningar och genom detta öka kundnöjdheten. Exempel på detta är placering av löp. Du kommer att tillämpa väl beprövade arbetsmetoder inom området. Du kommer att ingå i ett team och får utbildning hos vår kund. Din profil Vi söker dig som vill ta ett steg vidare i din karriär eller kanske rent av få ett spännande förstajobb. Du vill utveckla din kompetens inom ett expansivt företag. Har du tidigare arbetat med service eller försäljning i någon form är det meriterande men det är inget krav. Arbetet kräver att du kan göra vissa uträkningar. B-körkort är ett krav eftersom du själv kommer att åka ut till de olika kunderna. Du kommer att få tillgång till en hyrbil under hela arbetsperioden. Som person är du engagerad, trygg i dig själv och trivs med att träffa nya människor. Du är även ambitiös, energisk och karriärslysten. Du motiveras av att lära dig nya saker och att utvecklas som person både professionellt och personligt. Du drivs av att uppnå mål och bidra till ett bra resultat. Anställningen är en uthyrning vilket innebär att du kommer bli anställd av oss men arbeta för vår kund. Arbetet kommer att löpa från vecka 35 - 44 men för rätt person finns goda möjligheter att utvecklas inom företaget och få både fler och längre uppdrag. Är du den vi söker? Ansök redan idag då urval görs löpande, endast via vår hemsida: www.maxkompetens.se Start: Vecka 35 - 43, onsdag 28/8 till fredag 25/10 - 2013 Omfattning: Heltid Arbetstid: Måndag till fredag kl.08.00-17.00 Lön: Enligt avtal Område: Linköping Om oss Maxkompetens startade 2003 och har kontor på sex orter i Sverige. Vi är ett av Sveriges ledande företag för uthyrning av studenter och akademiker och har en stor del av vår verksamhet riktad mot teknik och industri. Vi tillsätter årligen över 1 000 jobb och har ca 250 konsulter ute på uppdrag varje dag.
Företag: Maxkompetens Konsult AB
Ort: Linköping
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du arbeta med marknadsföring och försäljning mot butiker? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du arbeta med marknadsföring och försäljning mot butiker?

Skribent till extrajobb inom marknadsföring
Är du intresserad av marknadsföring och vill jobba extra? För dig som har lätt att skriva kan vi erbjuda spännande arbetsuppgifter inom marknadsföring på Internet. Dina arbetsuppgifter består av att skriva unikt och relevant innehåll till kunds webbsidor inom varierande ämnesområden. Texterna ska både vara informativa och i viss mån säljande. Du är noggrann, initiativtagande och har förmåga att självständigt planera din arbetstid då du kommer att arbeta hemifrån. Vi ser gärna att du har ett intresse av marknadsföring, dokumenterade kunskaper är inget krav. Texterna skrivs på svenska. Vi ser fram emot din ansökan! Tjänsten är ett extraarbete där du bör vara öppen för att arbeta 1-2 dagar i veckan.
Företag: MORLING CONSULTING AB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Skribent till extrajobb inom marknadsföring jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skribent till extrajobb inom marknadsföring

Försäljning - och/eller marknadsföringsansvarig
Hej! Vi är ett glatt gäng på 7 personer som har jobbat med att introducera en ny musiktjänst vid namnet Soundhailer. Tjänstens kärna består av att erbjuda livestreamad nattklubbsmusik till webb och mobil samt unika erbjudanden (deals) från anslutna nattklubbar till våra medlemmar. Vi har nu betatestat tjänsten i flera månader samt säkerställt en investering för att kunna anställa någon som kan ta hand om försäljningen och marknadsföringen i både Sverige (testmarknad) och Kina (som primära marknaden). Arbetsuppgifter som försäljningschef Vi söker en försäljningschef som både kan sälja till B2B-kunder men som också har förmåga att motivera andra till att sälja. Du har erfarenhet av försäljning och arbetar troligtvis idag som försäljningschef, teamleader eller som Key Account Manager. Arbetsuppgifter som marknadschef Du kommer att ansvara för Sortiments- och marknadsstrategi.Du ansvarar för att sätta mål, budget och strategier för kategorierna och du bidrar till den strategiska utvecklingen inklusive ekonomiskt resultat. Vi söker helst efter en person som har erfarenhet inom båda yrkena enligt ovan. Vi ser gärna att Du har en akademisk examen inom ekonomi. Du behärskar engelska i tal och skrift (svenska är ej ett krav). Vad erbjuder vi? Soundhailer erbjuder Dig en utvecklande och spännande roll med ansvar för uppbyggandet av en ny nöjesportal. Du får möjlighet till stort inflytande på en marknad i snabb utveckling. Kontaktperson För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarige Joel Mattila på 0760822191. Skicka gärna även ett personligt brev riktat mot tjänsten till info@soundhailer.com. Intervjuer och urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: SOUNDHAILER AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Försäljning - och/eller marknadsföringsansvarig jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Försäljning - och/eller marknadsföringsansvarig

Fältsäljare Media Mobil Marknadsföring
Vi på Talent Partner söker nu för kunds räkning; kvalificerade och engagerade medarbetare till en modern uppstickare inom mobil marknadsföring med ett ungt och kreativt team. Vi behöver nu komma i kontakt med drivna, nytänkande personligheter som gillar försäljning av nya fräscha tjänster inom Mobil media/Mobil marknadsföring. Verksamheten går ut på att erbjuda mätbar marknadsföring via mobilen. Din utmaning är att ta kontakt med företag och skapa intresse via telefon och vidare genom ditt personliga möte. Du kommer att kontakta attraktiva företag i olika storlek och bransch. Du kommer sälja marknadsförings möjligheter genom mobilapplikation och mobilmedia. Du kommer erbjuda mobilanpassade hemsidor. Detta i sin tur leder till större kundtillströmning för företag som köper applikationen. Din bakgrund: * Vi tror du är en driven och tävlingsinriktad person. * Gärna någon typ av försäljningsvana är meriterande. * Erfarenhet av kundvärvning och coldcalling är meriterande. * Intresse och- eller erfarenhet av fältförsäljning. * Intresse, engagemang och inställning är mycket viktigt. Arbetsbeskrivning: * Sälja attraktiv applikation för företag att bli mer synliga på nätet. Genom mobilanpassad hemsida. * Identifiera nya företag och verksamheter som vill utveckla sin hemsida. * Presentera företaget som ett unikt och modernt alternativ för företag att använda i jakten på nya kunder. *Initial kontakt via telefon, mötesbokning, sedermera fältsälj på bokade möten. Fördelar med tjänsten: * Att du får vara en del av ett modernt marknadsföringsbolag i sin etablering. * Prestationsbaserad marknadsföring, statistik ges till kunderna. * Ett stort ansvar som del i ett ungt, engagerat och framgångsrikt team som erbjuder stora karriärmöjligheter för sina nya medarbetare. * Att du får arbeta i ett företag med en öppen syn på innovativa idéer. * Att du får arbeta med smarta och drivna personer med hög initiativförmåga, motivation och flexibilitet. *Du får en möjlighet att arbeta inom Media Branschen med mätbar marknadsföring. *Lön och provision är konkurrenskraftig och baseras på tidigare erfarenhet och individuella prestationer. Företaget har ett sammansvetsat team av moderna, intressanta personligheter och har låg personalomsättning. ANSÖKAN Sök via work@talentpartner.se bifoga gärna foto i ansökan.
Företag: TALENT & PARTNER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-26
Sök fler jobb liknande: lediga Fältsäljare Media Mobil Marknadsföring jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fältsäljare Media Mobil Marknadsföring

Doktorand i företagsekonomi inriktning marknadsföring
Högskolan i Gävle sätter människan i centrum och utvecklar kunskapen om en hållbar livsmiljö. Forskningen koncentreras till byggd miljö och hälsofrämjande arbetsliv. Högskolan erbjuder mer än 50 olika utbildningsprogram och cirka 700 kurser inom humaniora, samhälls- och naturvetenskap samt teknik. Antalet studenter är omkring 14 700. Högskolan i Gävle, Akademin för utbildning och ekonomi, Avdelningen för ekonomi söker en doktorand i företagsekonomi inriktning redovisning. Avdelningen för ekonomi bedriver utbildning inom ämnesområdena företagsekonomi, juridik och nationalekonomi. Avdelningen utbildar ekonomer för näringslivet och offentlig förvaltning, fastighetsekonomer och fastighetsmäklare. Vi medverkar i flera av högskolans utbildningsprogram och erbjuder fristående kurser. Utbildningarna sker både som traditionell campusutbildning och som distansanpassad utbildning. På avdelningen finns ca 50 personer anställda. Avdelningens lokaler inryms i hus Embla på campusområdet. En stor andel av den forskning som bedrivs på avdelningen har en nära koppling till en av högskolans två forskningsprofiler, Byggd Miljö. ARBETSUPPGIFTER Anställningen avser en doktorandanställning i företagsekonomi med speciell inriktning mot marknadsföringsfrågor inom den byggda miljön. Innehavaren av anställningen förväntas i doktorandarbetet utifrån ett marknadsorienterat perspektiv fokusera hållbar utveckling (inbegripandes sociala, kulturella och ekonomiska frågor) av miljonprogrammets bostadsområden. I doktorandanställningen ingår förutom arbetet med det egna doktorandprojektet även övrigt arbete motsvarande 20 procent. Detta övriga arbete kan bestå av undervisning (företrädesvis i marknadsföringsrelaterade kurser) eller av administrativa uppdrag utifrån verksamhetens behov och den sökandes önskemål. Omfattningen är heltid. Tjänsteställe är Gävle. Tillträde sker den 1 september 2013 eller efter överenskommelse. Lön regleras genom lokalt avtal om lönestege för doktorander. I övrigt angående anställning och doktorandstudier se Högskoleförordningen kapitel 5. KVALIFIKATIONER För att vara behörig att anställas som doktorand i företagsekonomi krävs avlagd magisterexamen i företagsekonomi. Den sökande förutsätts ha ett genuint intresse för det aktuella ämnesområdet. Den sökande ska också ha god förmåga att kommunicera på engelska i tal och skrift, kunna arbeta både i grupp och självständigt, samt visa initiativ- och organisationsförmåga och vara drivande i sitt projekt. Tidigare erfarenheter från deltagande i forskningsprojekt, andra typer av projektarbete, liksom undervisningserfarenhet är meriterande. Högskolan kommer främst att beakta den som efter en helhetsbedömning av kompetens och skicklighet, förutom dokumenterade meriter, bedöms ha bäst förutsättningar att genomföra och utveckla de aktuella arbetsuppgifterna samt bidra till en positiv utveckling av verksamheten. Högskolan i Gävle eftersträvar etnisk och kulturell mångfald samt en jämn könsfördelning inom samtliga personalkategorier.
Företag: Högskolan i Gävle
Ort: Gävle
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Doktorand i företagsekonomi inriktning marknadsföring jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Doktorand i företagsekonomi inriktning marknadsföring

Extrajobb för driven student inom marknadsföring
Om Bravura: Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter. Om kunden: Företaget är ett försäljningsbolag av tekniklösningar. Idag har de cirka 500 aktivt köpande kunder, bland annat Scania, ABB och Siemens. På företaget arbetar åtta personer. Det råder en familjär stämning; det här är en arbetsplats med öppet klimat där det värdesätts att du trivs på jobbet och där allas röst kan bli hörd. Företaget har funnits sedan 2003 och har kontor söder om Stockholm i fräscha lokaler. De söker nu en marknadsassistent för extrajobb. Det här är förteaget där du ges möjlighet till en trygg anställning - du har viljan och drivet att bidra och göra allt för företagets bästa! Arbetsuppgifter: Som marknadsassistent kommer du bland annat att: - skriva och skicka ut nyhetsbrev till kunder - samarbeta med säljare om vad som ska förmedlas till kunderna i nyhetsbrev - uppdatering av hemsida (företaget har tre olika) - förbereda inför och efter mässor - arbeta med bildbehandling och företagspresentationer Profil: - Studerar marknadsföring eller liknande med minst 1 år kvar på studierna - Liknande arbetslivserfarenhet (meriterande) - Goda kunspaer i Office paketet (power point) - Adobe Indesign (meriterande) - Photoshop (meriterande) - Teknikintresse (meriterande) - Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska Personliga egenskaper Eftersom detta är ett företag som värdesätter gemenskap och gemensamt ansvar, så ser vi att du som söker har hög arbetsmoral och är lojal. Du räds inte för att fråga dina kollegor så att saker blir rätt. Du är noggrann, driven, vågar ta för dig och är kreativ. Du brinner för marknadskommunikation och att uttrycka dig i tal och skrift. Övrig information: Start: Mitten av augusti Plats: Södra Stockholm Omfattning: 1 heldag/vecka första månaden för introduktion. Därefter ca 4-5 h/vecka Lön: Enligt överenskommelse Kontakt: Bravura, tel. 08-40024050 Sökord: marknadsföring, marknad, assistent, Adobe Indesign, Photoshop, extrajobb, student, Stockholm Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar.
Företag: Bravura
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb för driven student inom marknadsföring jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb för driven student inom marknadsföring

Account Manager, Marknadsföring
Säljare, 2 platser (innesäljare) Vill du arbeta med Internetmarknadsföring? Här är din chans! Nu söker vi duktiga medarbetare till vårt kontor på Lilla Fiskaregatan i Lund. Företagsinformation: East Over Communications AB är ett expanderande företag med många produkter i portföljen. Du kan läsa allt om våra tjänster på www.eastover.se. Vi är certifierad partner till Google. Vi erbjuder: - Fast Lön + Provision - Säljutbildning - Självständigt arbete med eget kundansvar - Karriärmöjlighet inom företaget - Bonus vid goda resultat - Årliga konferensresor Vi Söker Dig som: - Är positiv, ambitiös och energirik - Har tålamod - Vill bygga kontakter med företag över hela Sverige. - Är professionell i din kundkontakt och lättsam med dina kollegor Tidigare erfarenhet av försäljning är meriterande, men störst vikt läggs vid din personliga lämplighet. Kontakta oss gärna för mer information. (marcus@eastover.se)
Företag: EAST OVER COMMUNICATIONS AB
Ort: Lund
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Account Manager, Marknadsföring jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account Manager, Marknadsföring

Blivande elitkonsult inom Digital Marknadsföring
I takt med att marknadsföring och försäljning ökar dramatiskt på nätet, så ökar även behovet av strategi och analys för hur den ska ske med allra störst framgång. Det här tillhör Anegy kunskapsmässigt de ledande i Europa på, och i linje med ökad marknadskraft så söker vi för start i augusti 1 blivande stjärna till för teamet. Dina arbetsuppgifter kommer att beröra ett brett spann inom digital marknadsföring, inkl. kampanjer, sociala medier och sökstrategi mm, med fokus på strategi och analys. Du behöver inte kunna allt innan men bör ha intresse för området. Du inleder din tid i intimt samarbete med erfaren onlinestrateg, men ambitionen är att du så snart som möjligt ska kunna ta eget ansvar och egna projekt. För att passa i rollen så har du lämplig akademisk utbildning som ekonom/ingenjör, lr motsvarande praktisk utbildning (IHM, hyper island etc). För att inte bara klara jobbet, utan även utvecklas i rollen och bli en av eliten på marknaden så svarar du lätt ja på de flesta av följande sex frågor: 1) Du kan marknadsföring i allmänhet, och har kanske intresse för online lr digital marknadsföring i synnerhet. 2) Du skriver bra, gör grymma presentationer, kan hantera powerpoint lr annat presentationsprogram, och håller presentationer som folk gillar, kommer ihåg och gärna har dialog om. 3) Du är analytisk, klarar excel utan problem, kanske t.o.m. hanterar Google Analytics el.dyl system eller åtminstone öppen och snabb att lära. . 4) Du är är väl strukturerad, kan göra god planering över din tid, och klarar att projektleda både dig själv och andra. 5) Du är social, glad och trevlig, folk kommer ihåg dig och gillar dig oftast 6) Du brinner för förändring, och vill utvecklas i både din roll som människa och proffs. Du kommer till ett team om ett halvdussin digitala elitkonsulter. Du sitter på trevligt kontor 75m från stureplan, och kommer delta i en av de bättre internutbildningarna inom Onlinestrategi och - marknadsföring i landet. Ditt svar vill vi direkt i ett mail, strukturerat efter 1-2 rader var på ovanstående 6 frågor med mer formell CV + foto som bilaga.
Företag: ANEGY ONLINE MARKETING AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Blivande elitkonsult inom Digital Marknadsföring jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Blivande elitkonsult inom Digital Marknadsföring

Projektassistent med marknadsföringskunskaper
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning För en direktrekrytering till säkerhetsföretaget BIAB Larm söker vi nu en projektassistent med marknadsföringskunskaper. Tjänsten är en direktrekrytering och anställningen kommer att vara direkt hos BIAB. Du kommer att vara stationerad på deras kontor i Tullinge. BIAB Larm är en komplett leverantör av säkerhetsinstallationer i företags- och offentlig miljö. De har sedan starten 1988 vuxit och utvecklats till ett av de främsta och mest stabila företagen i branschen. Verksamheten innefattar inbrottslarm, passerkontroll, CCTV system, brandlarm, låssystem och integrerade systemlösningar. BIAB satsar mycket på sin personal, de har bra förmåner och arbetar aktivt med vidareutbildningar för sina anställda. De strävar efter hög trivsel och respekt för varandra och sina kunder. Som medarbetare måste du trivas med att arbeta i team och bidra till fortsatt utveckling. Som projektassistent kommer du vara ett stöd för ledning och projektledare. Arbetet är varierande och du kommer att jobba med allt från marknadsföring & kundrelationer till produktionsplanering och uppföljning av teknikernas arbete. BIAB är ett expanderande företag som har målsättningen att fortsatta växa. I marknadsarbetet kommer du att stötta ledningen i arbetet med att utveckla företagets befintliga samt nya kundrelationer. Du har daglig kontakt med kunder och verkar aktivt för att utveckla service- och underhållsavtalen. Som projektassistent kommer du också att vara en viktig länk som håller ihop samarbetet mellan bland annat tekniker, kunder och leverantörer. I tjänsten ingår planering och administration och en stor del av arbetet sker per telefon. Du sitter med i bemannings- och planeringsmöten där du tillsammans med projektledarna på företaget fördelar arbetet mellan teknikerna. I tjänsten finns stora möjligheter att utvecklas, både personligen och inom företaget. Personliga egenskaper Vi söker dig som har utbildning inom marknadsföring, alternativt har motsvarande kunskaper från arbetslivet. Eftersom endast en del av tjänsten kommer att innebära arbete med marknadsföring krävs det att du trivs med andra typer av arbetsuppgifter också. Även erfarenhet av de andra momenten i arbetsbeskrivningen är givetvis meriterande För att du ska klara av tjänsten behöver du ha stor datorvana, hantera Excel och Word obehindrat samt ha körkort B. Arbete med ritningar kan förekomma och det är därför meriterande om du har arbetat i AutoCad tidigare. Erfarenhet inom säkerhetsbranschen är en tillgång i arbetet, så även en bakgrund inom försäljning. Eftersom tjänsten innebär mycket kundkontakt är det viktigt att du talar och skriver svenska obehindrat. I denna tjänst är personlighet och attityd A och O. Att du är utåtriktad, positiv och öppen är viktigt i denna position då du förväntas hantera kunder, tekniker och kollegor på ett professionellt sätt. Du ser utmaningar som en chans till utveckling och ser vad som behöver göras och tar initiativ istället för att sitta och vänta på nästa arbetsuppgift. Låter detta som ett arbete för dig? Sök redan idag då vi behandlar ansökningarna löpande. Vi vill tillsätta tjänsten så snart som möjligt och den kan därför komma att tillsättas innan sista datumet för ansökan löpt ut. Givetvis tar vi hänsyn till eventuell uppsägningstid. Välkommen med din ansökan.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Projektassistent med marknadsföringskunskaper jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektassistent med marknadsföringskunskaper

Marknadsföringsansvarig
Kakbolaget är ett nybildat företag som tillverkar bakverk och sötsaker. Vi söker en marknadsförare som kan hjälpa ett nybildat företag inom livsmedelsindustrin. Se hit! Är du student, arbetssökande eller har annan sysselsättning och vill ha ett roligt extrajobb? Vi söker en person som kan hjälpa till med marknadsföring till ett nybildat företag. Meriterande är om du har läst företagsekonomi och kurser i marknadsföring, och har fina betyg i dessa ämnen. Även meriterande om du har erfarenhet av fotografering, design, att arbeta med bildredigeringsprogram som Photoshop och liknande samt av att göra webbsidor. Ett intresse för matlagning, erfarenhet av sociala medier och ett brett kontaktnät är också något som kommer väl till pass. Det är viktigt att du som person är påhittig, engagerad, driftig och har ett glatt humör, många goda idéer och är driven och målinriktad. Du bör gilla att ta initiativ och ha en vilja att göra ett så bra jobb som möjligt, samt ha kunskap om hur man når ut till den tilltänkta målgruppen. Vi ser fram emot att höra av från just dig! Välkommen med din ansökan med bifogad bild, personligt brev och CV till stevenmcpherson@live.se där du berättar mer om dig själv och varför just du skulle passa för det här jobbet! Bifoga gärna arbetsprover (fotografier, hemsidor eller ritningar exempelvis) av sådant som du tidigare har gjort. Följande är meriterande, men du får gärna söka om du endast uppfyller någon, några eller inga punkter: Kunnig inom marknadsföring Erfarenhet av försäljning Brett kontaktnät Ett öga för design, detaljer och formgivning. Du är lite av en konstnär! Behärskar något eller flera bildbehandlingsprogram. Van vid sociala medier Social kompetens, van vid att prata mycket med olika sorters personer. Kan snickra ihop enklare webbsidor (ju snyggare och mer stilrena och lättöverskådliga desto bättre). Har tillgång till motordrivet fordon Har läst relevanta gymnasiekurser eller högskolekurser, gärna med fina betyg. Har ett glatt humör. Gillar matlagning i allmänhet och sötsaker i synnerhet. Är en duktig fotograf.
Företag: Kakbolaget
Ort: Linköping
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Marknadsföringsansvarig jobb, Marknadsföringsansvarig Linköping, Marknadsföringsansvarig Kakbolaget
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Marknadsföringsansvarig

Marknadsföringsassistent
Som marknadsföringsassistent är du en nyckelperson i den svenska/finska verksamheten, och du har ett nära samarbete med våra säljorganisationer. I arbetsuppgifterna ingår bearbetning och koordinering av sälj- och marknadsföringsmaterial för webb och print, samt samordning av översättningar. Utöver detta arbetar du med vanligt förekommande administrativa uppgifter inom vår marknadsavdelning, samt kommunicerar med våra finskspråkiga kunder. Vi söker dig som har relevant utbildning och ett intresse för marknadsföring, media och kommunikation. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och finska, samt behärskar engelska väl. Det är meriterande om du har erfarenhet av InDesign. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker en resultat- och serviceinriktad person med eget driv. Ditt arbete präglas av mångfald, varför det är önskvärt att du har förmågan att koordinera och prioritera flera processer samtidigt. Dechra Veterinary Products är en affärsenhet inom Dechra Pharmaceuticals PLC, som har specialiserat sig på utveckling, försäljning, marknadsföring och teknisk support av varumärkta veterinärmedicinska läkemedel, vårdprodukter och dieter enkom för veterinärer, djurkliniker och djursjukhus. Tjänsten är på heltid med tillträde efter överenskommelse. Lämplig bostadsort är Stockholm med omnejd. Välkommen med din ansök senast den 30 augusti, 2013 till Dechra Veterinary Products via email: eva.soendergaard@dechra.com Vi önskar din ansökan på engelska. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, därför kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Om du önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Carina Kjellberg, Country Manager, 08-32 53 55, carina.kjellberg@dechra.com, www.dechra-eu.com
Företag: DECHRA VETERINARY PRODUCTS AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Marknadsföringsassistent jobb, Marknadsföringsassistent Upplands Väsby, Marknadsföringsassistent DECHRA VETERINARY PRODUCTS AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Marknadsföringsassistent

Konferenskoordinator med ansvar för marknadsföring och försäljning
Eurest förser företag, högskolor, universitet, caféer och konferensservice med kostnadseffektiva måltidslösningar för hela arbetsdagen. Med ett brett utbud av produkter och tjänster inom lunch, catering, konferens, evenemang, kiosk och café skapas bekymmersfrihet åt våra kunder. Till Eurest Konferens&Evenemang söker vi nu en Konferenskoordinator med ansvar för marknadsföring och försäljning med placering i Stockholm **** Beskrivning av verksamheten **** Eurest Konferens & Evenemang är en del av Eurest och skapar förutsättningar för lyckade möten, konferenser och evenemang. Vi består idag av sex konferens- och eventanläggningar, var och en med sin egen unika prägel på stil och miljö. På våra konferensanläggningar genomför vi allt från små konferensmöten till exklusiva konferens- och festevenemang. Läs gärna mer om oss här: http://www.compass-group.se/Konferens/ **** Arbetsbeskrivning **** Som Konferenskoordinator är du ansvarig för marknadsföring och försäljning av våra konferensanläggningar. Arbetet med marknadsföringen omfattar utveckling av marknadsplaner, framtagning av säljmaterial, ansvar för hemsidan och kundaktivteter. Att sälja för oss innebär att hitta och bearbeta nya och befintliga kunder, boka kundmöten, informera om och sälja våra tjänster, att representera företaget och nätverka utåt.  I din roll samarbetar du med Platscheferna för våra konferensanläggningar, Regionchefer och rapporterar direkt till Affärsområdeschef för Eurest. **** Din profil **** Denna roll passar dig som drivs och motiveras av att möta människor, försäljning, eget ansvar och nya utmaningar. Som person är du positiv, social, organiserad, driftig och ansvarstagande. Det är viktigt att du förstår vikten av affärsmässighet och kan planera din tid effektivt. Vi värderar våra kund – och gästrelationer högt, därför är det viktigt att du kan vårda och utveckla relationen med våra kunder. **** Krav för tjänsten **** * Du har relevant eftergymnasial utbildning och minst 1 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom servicenäringen, främst inom restaurang- och konferensservice * Du har mycket goda kunskaper i Officepaketet där InDesign är meriterande * Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. * Ett etablerat nätverk inom branschen är meriterande **** Möjligheter **** På en expansiv marknad erbjuder vi dig att bli en del av ett framgångsrikt team, där lagarbete och resultat står i fokus. Antar du utmaningen har du stora möjligheter att styra din egen utveckling och karriär. Vårt huvudkontor finns i Kista, Stockholm men vi har hela Sverige som arbetsområde. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. **** Varmt välkommen in med din ansökan! **** Vi tar inte emot några ansökningar per post utan vill att du lämnar din ansökan via webben, klicka på ansökningsknappen för att söka tjänsten. Compass Group är en världsledande leverantör av måltidsservice och supporttjänster. Den svenska verksamheten drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest, Chartwells och Levy Restaurants. Verksamheten omfattar måltidstjänster till företag, universitet, skolor, vård och omsorg. Verksamheten omfattar också supporttjänster som konferensservice, reception, lokalvård, vaktmästeri och telefonservice liksom leverans av mat, dryck och service på arenor.Läs mer om oss på www.compass-group.se  Våra värderingar bygger på öppenhet, tillit och integritet, passion för kvalitet, framgång genom lagarbete, ansvar och en "vi kan"- attityd. Vi hoppas och vill att du delar den kundfokuserade företagskultur som vi står för. Vi har gjort vårt mediaval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.
Företag: Compass Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Konferenskoordinator med ansvar för marknadsföring och försäljning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konferenskoordinator med ansvar för marknadsföring och försäljning

Fältsäljare inom onlinemarknadsföring
Är sälj ditt liv? VILL DU -Arbeta med det bästa företagskonceptet inom onlinemarknadsföring? -Delta i ett starkt karriärutvecklingsprogram och utveckla din framtid. Som vår ambassadör på fältet besöker du dagligen våra kunder för att sälja det starkaste produktprogrammet inom digital marknadsföring. Du får ditt eget distrikt, besöker befintliga kunder och ska vinna nya kunder för att säkra tillväxt i ditt distrikt. VI KOMMER INVESTERA I DIG Internutbildning Ett inkomstpaket med grundlön och bonusprogram baserat på prestation. Tjänstetelefon och dator Du blir del av ett säljteam med regelbundna månadsmöten, kick-off, produkt-utbildning. Som organisation gör vi vårt bästa för att vara en framstående arbetsplats. Vi har ett komplett kompetensutvecklingsprogram med månadsvis uppföljnings-samtal mellan chef och medarbetare, årlig utvecklingssamtal och utbildningsplan. OM DIG Du har en vinnarmentalitet. Du är entusiastisk vad gäller försäljning och är 100% engagerad 100% av tiden. Du är tävlingsinriktad och tycker om att skapa resultat. Du har energi och uthållighet att följa upp på din försäljning. Du tycker om struktur och klara mål. Du tycker om att arbeta självständigt och att fokusera på dina mål. DIN FRAMTID Vi har byggt vårt företag på att belöna ambitiösa människor och att ge dem utrymme att växa. ANSÖKAN Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto! Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se
Företag: TALENT & PARTNER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Fältsäljare inom onlinemarknadsföring jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fältsäljare inom onlinemarknadsföring

Utåtriktade informatörer sökes till marknadsföringsprojekt
Student Consulting Vi söker dig som är engagerad, utåtriktad och driven som person för ett spännande jobb åt din kommun! Rekryterar löpande men vi behöver din ansökan allrea senast den 23/8-2013! Vi söker två personer för ett informations- och marknadsföringsprojekt gentemot nya studenter vid Högskolan i Dalarna. Du kommer vara anställd av Student Consulting men arbeta på uppdrag av Borlänge kommun. Arbetet innebär bland annat att ge nya studenter information via klassrumsbesök och vid välkomstmässa samt arbeta med marknadsföring av kommunen på plats på högskolan. Anställningen påbörjas i mitten av augusti och avslutas i början av oktober. Huvuddelen av arbetet utförs på dagtid. Du som söker bör kunna arbeta ca två-tre tillfällen/vecka, mestadels under veckorna som det är terminsstart för de nya studenterna (slutet av augusti, början av september). En del av arbetstiden kommer vara schemalagd men en hel del av arbetet kan du själv planera in så det passar dig. Vi söker Dig som är engagerad, utåtriktad och driven som person. Du jobbar lika bra självständigt som i grupp. Antagligen är du själv student vid Högskolan i Dalarna och har god kännedom om Borlänge. Du behöver inte ha någon erfarenhet av liknande arbeten sedan tidigare utan det viktigaste är att du som person vågar ta plats och inte är rädd för att prata inför folk eller ta kontakt med nya människor. Du kommer få en kortare utbildning i samband med arbetets start. Stämmer beskrivningen in på dig? Gör din intresseanmälan nedan! Urval och telefonintervjuer kommer ske under slutet av juli månad. Rekryteringen beräknas avslutas i början av augusti. På Student Consulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag! Student Consulting är specialiserade på studenter, akademiker och unga i karriären. Genom oss får du chansen att jobba för Sveriges och Norges största och mest spännande företag
Företag: Student Consulting
Ort: Borlänge
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Utåtriktade informatörer sökes till marknadsföringsprojekt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utåtriktade informatörer sökes till marknadsföringsprojekt

Web- och marknadsföringsansvarig till Hermans
Hermans är en populär vegetarisk restaurang på södermalm. Vi söker nu en marknadsföringsansvarig som ska arbeta med att framställa en ny hemsida enligt våra önskemål, utveckla vår närvaro på facebook, instagram, twitter. Du har god vana av att utveckla hemsidor, goda kunskaper i bildhantering, integrering av sociala medier. Vi vill även att du arbetar med att utveckla evenemang som kan hållas på restaurangen som till exempel kombinerade föreläsningar/filmvisningar med middag på restaurangen. Vi ser gärna att du besökt restaurangen och att du är intresserad av vegetarisk mat. Skicka in ansökan med personligt brev och referensmaterial.
Företag: HERMANS
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Web- och marknadsföringsansvarig till Hermans jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Web- och marknadsföringsansvarig till Hermans

Marknadsföring- Marknadsassistent
Marknadsföring- Marknadsassistent Beskrivning av arbetsuppgifter: Man måste vara bra på att uttrycka sig i tal och skrift. ska ha många kontakter med olika människor och bör därför vara utåtriktad.Jobbet är varierande och kan se ut på olika sätt beroende på var man jobbar. Att själv ta fram trycksaker eller jobba tillsammans med reklambyråer eller andra. Då är det marknadsassistenten som håller i uppdraget och till exempel begär in anbud, förhandlar om priser och sköter den administrativa hanteringen. Beskrivning av kvalifikationer: Att klara arbetet som marknadsassistent och vara bra på att uttrycka sig, både i tal och skrift i flera språk som Engleska, Persiska, Ryska, Ukrainska Japanska, arabiska, somaliska Det är också ett plus om man har konstnärlig blick och talang för att kunna ta fram snyggt reklam- och informationsmaterial. Ofta arbetar man med olika dataprogram för att ta fram trycksaker, till exempel desktop publishing-program. Ni bör vara en utåtriktad person som vill ha ett omväxlande jobb. Eftersom uppgifterna varierar från jobb till jobb och från dag till dag är det bra om man är flexibel och uppskattar högt tempo och förändringar. Övriga villkor: att klara arbetet som marknadsassistent måste man vara bra på att uttrycka sig, både i tal och skrift i flera språk, det som är behöv mest Engelska, Persiska, Ryska, ukrainska Japanska, arabiska, somaliska Funktion: VD Namn: Farzaneh Kavoosfar E-post: au.bist@hotmail.com Telefon: 0762110022
Företag: AU Bist Global AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Marknadsföring- Marknadsassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Marknadsföring- Marknadsassistent

Marknadsföring- Marknadsassistent
Marknadsföring- Marknadsassistent Beskrivning av arbetsuppgifter: Din uppgift är att ge barnen en trygg och stimulerande vistelse under den tid då deras föräldrar arbetar. Att ge omsorg, leka och vara utomhus är viktiga delar av jobbet. Barnen kan vara i barnomsorgen från det att de är ungefär ett år gamla tills de börjar skolan. De yngsta barnen behöver få mycket praktisk hjälp med matning, blöjbyten, toalettbesök och påklädning. Du som barnskötare får trösta barn som blir ledsna och sjunga för dem som behöver sova. I arbetet ingår att se till att alla barn får uppmärksamhet, att alla får vara med och leka och att inget barn kommer till skada. Barnskötaren äter med barnen, läser sagor och kanske lagar mat, bakar eller planterar växter tillsammans med dem. På vår förskola som många andra förskolor är barn och personal utomhus en stor del av dagen. Att utforska naturen och lekparken är viktigt för barnens fysiska utveckling. Grunden för det som händer på förskolan är läroplanen för förskolan. Det är förskolläraren som har det pedagogiska ansvaret, men i det dagliga arbetet hjälps man åt. Med barnskötarens och förskollärarens hjälp får barnen möjlighet att utveckla sin fantasi genom att till exempel måla, teckna och skulptera i lera. Sång, musik, rytmik och drama är också viktiga uttrycksmedel. Att hålla kontakten med föräldrarna är en viktig del av arbetet. Många föräldrar vill ha information om hur deras barn trivs på förskolan och fungerar i grupp med andra barn. Vissa barn med till exempel handikapp behöver extra stöd, träning och stimulans. Detta också gälla invandrarbarn som ofta behöver extra språkträning. Ibland samarbetar du som barnskötaren även med psykologer och specialpedagoger, till exempel när det uppstår problem i barngruppen eller för att ge extra stöd till barn med handikapp. Beskrivning av kvalifikationer: Förmåga att samarbeta är viktigt.bra bemötande med sina kollegor, föräldrarna och särskild barn. Barnskötare måste ha sin egen planering och även kunna dokumentera. I arbetet måste man vara noga med hygien och tvätta händerna ofta, vilket kan leda till problem om du har anlag för eksem. Kort beskrivning av företaget: företaget är startad med olika verksamhet och verkar som modersbolag. huvud arbete är omsorg och med mänsklighet. idag driver vi: Förskoleverksamhet Hemtjänst Etableringslots
Företag: AU Bist Global AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Marknadsföring- Marknadsassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Marknadsföring- Marknadsassistent

1:st line support för dig som vill arbeta med IT och marknadsföring
Komet hyr ut och rekryterar - från student till professionell. Att arbeta som konsult hos oss på Komet är ett bra sätt att starta eller fortsätta karriären på, oavsett om du fortfarande studerar eller har hunnit vara ute i arbetslivet ett tag. Vi rekryterar också inom en mängd olika områden och branscher och kan erbjuda varierande och spännande uppdrag med olika krav på erfarenhet. Komet ingår i Proffice-koncernen. Proffice är ett av Nordens största specialistföretag inom bemanning. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Komet söker för kunds räkning en 1:st line support med erfarenhet av IT-support sedan tidigare. Kundföretaget är verksamma inom marknadskommunikation och har utvecklat en av branschens mest sofistikerade och flexibla lojalitetssystem. Tjänstebeskrivning: Här kommer dina arbetsuppgifter att vara att ta emot inkommande ärenden via kanaler som mail och telefon. Vissa ärenden löser du på egen hand, mer komplicerade ärenden slussar du vidare till 2:nd line. Rollen innebär en hög grad av problemlösning i en dynamisk miljö. Målsättningen är att identifiera problemet, hjälpa kunden på ett serviceinriktat sätt, ge stöd och agera support. Det här är ett roligt uppdrag för dig som vill arbeta med IT och inom marknadsföringsområdet. Vår kund är mån om sina anställda och på det här uppdraget får du chansen att arbeta med trevliga kollegor i en gemytlig atmosfär. Är du den vi söker: Vi söker dig med lägst gymnasial utbildning med inriktning mot IT. Du har något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är starkt meriterande om du har kunskap och erfarenhet av följande: - Microsofts produkter - CRM- system Som person är du social, utåtriktad, nyfiken och engagerad. Det är viktigt att du är tålmodig och pedagogisk. Tjänsten ställer krav på att du är duktig på att uttrycka dig på svenska i tal och skrift då du kommer att ha mycket externa kontakter. Kan du tala danska är det en fördel. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Ansökan: Du söker enkelt tjänsten via formuläret nedan. Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail. Information om tjänsten: Start: Omgående Omfattning: Heltid Arbetstid: Dagtid Lön: Enligt överenskommelse Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att Du kommer att vara anställd av Komet men arbeta ute hos en av våra kunder. För rätt person finns goda möjligheter till rekrytering (anställning hos kund).
Företag: Komet Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga 1:st line support för dig som vill arbeta med IT och marknadsföring jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:st line support för dig som vill arbeta med IT och marknadsföring

Extrajobb för student till spännande arbete inom marknadsföring
Om Bravura: Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter. Om kunden: Företaget är familjeägt och har sitt huvudkontor i Frankfurt, de är ca 850 anställda i Europa och företaget har funnits sedan 1850. Företaget är specialister inom områdena lager- och driftsinventerier samt plockteknik. De har egen tillverkning i två fabriker i Tyskland och är mycket framgångsrika på att leverera komplexa lagerinredningar. I Helsingborg arbetar en säljare och en projektledare och nu söker de en kollega som ska kunna arbeta ca 8 h/vecka. Arbetsuppgifter: Dina arbetsuppgifter innebär att marknadsföra företaget via Google AdWords, du arbetar med sökordsoptimering för att öka träffsäkerheten för företaget på internet. I dina arbetsuppgifter kommer du även att arbeta med att optimera den svenska hemsidan och uppdatera information. Du kommer även ansvara för att ta fram layout och skapa broschyrer. Du arbetar också med att översätta material från engelska till svenska. Det är ett krav att du kan arbeta 8h/vecka, en vardag mellan 8-17, och att du ser arbetet på långsikt med goda utvecklingsmöjligheter. Profil: - Erfarenhet av arbete med sökordsoptimering - Student vid relevant utbildning (Marknadsföring/Kommunikation) - Erfarenhet av arbete med Google Analytics, Google AdWords - Erfarenhet av arbete i Adobe InDesign - Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska - Tyska i tal och skrift är meriterande - Meriterande om du arbetat på lager eller har annan relevant arbetslivserfarenhet Personliga egenskaper Vi tror att du som söker idag är student eller ska börja studera till hösten och vill arbeta extra vid sidan av dina studier. Du är självlärd eller har utbildning eller kanske arbetserfarenhet av sökordsoptimering och vill fortsätta utveckla dina kunskaper inom området. Som person är du självständig, initiativtagande och kreativ. Övrig information: Start: Augusti/September Plats: Helsingborg Lön: Timlön Kontakt: Bravura, tel. 040-617 0550 Sökord: sökordsoptimering, Google Analytics, Google AdWords, InDesign, student, SEO, extra jobb, marknadsföring Du är välkommen att skicka in din ansökan under sommaren, urval kommer ske i Augusti.
Företag: Bravura
Ort: Helsingborg
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb för student till spännande arbete inom marknadsföring jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb för student till spännande arbete inom marknadsföring

SÄLJARE INOM GENERATIONSMARKNADSFÖRING
SÄLJARE INOM GENERATIONSMARKNADSFÖRING Vill du arbeta med generationsmarknadsföring? Här är din chans att vara med vid starten! I dagarna lanserar vi en ny tryckt digitalmediakommunikationskanal, Box by Pink. Box by Pink ägs och förvaltas av Pink Management AB, ett konsultföretag specialiserat på affärsutveckling och kommunikationsstrategiska frågor. Vi behöver förstärkning med medarbetare som vet hur en tjänst skall säljas på ett professionellt sätt. Du kommer att komma i kontakt med de stora varumärkena i Sverige och utomlands. Arbetet kräver att du har förmåga att tänka utanför boxen, ha stark drivkraft samt att du gillar utmaningar. Vi söker dig som är student inom området marknadsföring, kommunikation eller liknande. För mer information ta gärna kontakt med oss eller skicka en kort CV till jobb@pinkmanagement.se.
Företag: PINK MANAGEMENT AB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga SÄLJARE INOM GENERATIONSMARKNADSFÖRING jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SÄLJARE INOM GENERATIONSMARKNADSFÖRING

Informatörer till marknadsföringsprojekt
Student Consulting Vi söker dig som är engagerad, utåtriktad och driven som person! Vi kommer att anställa ett team av konsulter för ett informations- och marknadsföringsprojekt som innebär att informera gentemot studenter vid olika universitet och högskolor runt om i Sverige om vikten av att folkbokföra sig vid aktuell studieort. Arbetet innebär bland annat att ge studenter information via telefon samt att färdigställa brevutskick. Arbetet innebär inte någon försäljning. En grupp startar med brevutskick under första veckan av augusti medan den andra gruppen börjar första veckan i september med att informera studenter, projektet pågår in i oktober månad. Du som söker bör kunna arbeta minst två kvällar/vecka, speciellt under augusti och september. Du kommer vara internt anställd av Student Consulting och din arbetsplats kommer vara i Student Consultings lokaler i Aurorum, nära LTU. Då du kommer jobba deltid och arbetstiderna är under kvällar och helger är det här det perfekta jobbet för Dig som är studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning. Vi söker Dig som är engagerad, utåtriktad och driven som person. Du jobbar lika bra självständigt som i grupp och är organiserad och noggrann. Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är detta meriterande. Stämmer beskrivningen in på dig? Gör din intresseanmälan nedan! Vi som jobbar på Student Consulting brinner för att skapa jobb för unga, och det har vi gjort med ett enastående engagemang och resultat sedan 1997. Vi är ett prisbelönt bemanningsföretag som finns över hela Skandinavien och växer snabbast i Sverige, vilket gör att vi nästan ständigt söker nya viktiga kollegor som vill bidra till vårt team. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: Student Consulting
Ort: Luleå
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Informatörer till marknadsföringsprojekt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Informatörer till marknadsföringsprojekt


Sök lediga jobb Marknadsföring

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se