Marsh AB jobb - lediga jobb

Marsh AB jobb Marsh AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Marsh AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Marsh AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Junior redovisningsekonom- Stockholm

  2. Junior Ekonomiassistent- Stockholm

  3. Jr analytiker för projekt, till Global koncern!- Stockholm

  4. HR-ASSISTENT TILL MARSH AB- Stockholm

  5. Kundorienterad Redovisningsekonom till Marsh!- Stockholm

  6. Ekonomiassistent till Marsh AB- Stockholm

  7. Marsh Sweden Graduate Program- Stockholm

  8. Junior jurist- Malmö

  9. Student sökes till deltidsjobb som supporttekniker- Stockholm


Mer beskrivning

Junior redovisningsekonom
Junior redovisningsekonom, till stor global koncern! Är du en noggrann och självgående ekonom? Vill du arbeta i en global koncern präglad av internationell anda men med närheten till affären? Då är du välkommen till Marsh! Marsh söker just nu en redovisningsekonom som kan starka upp vår befintliga ekonomiavdelning. För att passa in i teamet och med arbetsuppgifterna krävs det att du är en god och noggrann administratör med sinne för siffror. Samt att du på ett självständigt sätt tar dig an dina arbetsuppgifter. Ditt arbete omfattar: * Bokföring * In & Utbetalningar (även valutor) * Kontoavstämningar * Premie- och provisionshantering * Månadsrapportering och sammanställningar * Månadsbokslut och ekonomirapporter * Systemhantering och underhåll För att du skall kunna platsa för tjänsten krävs det att du är minst gymnasieekonom som tidigare arbetat med ovan uppgifter i minst 2år, samt känner dig bekväm med dem. Eller att du har en färsk utbildning inom Ekonomi/Redovisning från Universitet eller Högskola. Har du även praktisk eller akademisk erfarenhet av intäktsanalyser och budgetuppföljning ser vi det som ett extra plus, vår förhoppning är att du även kommer arbeta med de delarna framöver. Givetvis är du en avancerad Excel användare samt analytisk lagd. Vi är ett globalt företag så god engelska både skriftligen och muntligen är en grundförutsättning, då mycket av vår dagliga kommunikation sker på engelska. I övrigt önskar vi en kollega som är som vi; det vill säga prestigelös, stresstålig, snabbtänkt och klarar av att arbeta parallellt med ett flertal arbetsuppgifter samtidigt. Det är viktigt att du får klart dina arbetsuppgifter i tid samt förstår vikten av att möta en deadline. På Marsh är vi sociala och varma, därför ser vi gärna att du också är det. Vi vill ha kul tillsammans och vi tror att det är viktigt att kunna skratta ihop mellan allt arbete! Denna tjänst är med placering på vårt Svenska huvudkontor, beläget i centrala Stockholm. Skicka in din ansökan med CV och Personligt brev till alona.beliganio@marsh.com, ange "Junior Redovisningsekonom" i ämnesraden. Omfattning: Heltid Placering: Centrala Stockholm Sista ansökningsdag: 2013-08-04 Marsh är världens ledande försäkringsmäklare och riskkonsult. Marsh AB är ett helägt dotterbolag till Marsh & McLennan Companies Inc (MMC), som är en börsnoterad amerikansk koncern med över 52 000 anställda i mer än 100 länder.
Företag: Marsh AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Junior redovisningsekonom jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior redovisningsekonom

Junior Ekonomiassistent
Junior Ekonomiassistent, till stor global koncern! Är du en noggrann och självgående nyexaminerad ekonom, alternativt på en kortare paus från dina studier och vill arbeta i ett projekt om 6 månader i en global koncern? Då är du välkommen till Marsh! Marsh söker just nu en flitig, ambitiös och stresstålig ekonom. För att passa in i teamet och med arbetsuppgifterna krävs det att du är en god och noggrann administratör med sinne och intresse för siffror. Ditt arbete omfattar: * Assisterande vid månadsrapportering och sammanställningar * Assisterande vid månadsbokslut och ekonomirapporter * Systemhantering och underhåll * Kontering Vi tror att du är ny-exad från Universitet eller Högskola samt att du läst Finans, Redovisning eller motsvarande. Givetvis är du en avancerad Excel användare samt analytisk lagd. Har du även erfarenhet utav makro i Excel ser vi det som ett stort plus. Vi är ett globalt företag så god engelska både skriftligen och muntligen är en grundförutsättning, då mycket av vår dagliga kommunikation sker på engelska. I övrigt önskar vi en kollega som är som vi; det vill säga prestigelös, stresstålig, snabbtänkt och klarar av att arbeta parallellt med ett flertal arbetsuppgifter samtidigt. Det är viktigt att du får klart dina arbetsuppgifter i tid samt förstår vikten av att möta en deadline. På Marsh är vi sociala och varma, därför ser vi gärna att du också är det. Vi vill ha kul tillsammans och vi tror att det är viktigt att kunna skratta ihop mellan allt arbete! Denna tjänst löper om 6 månader med placering på vårt Svenska huvudkontor, beläget i centrala Stockholm. Skicka in din ansökan med CV och Personligt brev till alona.beliganio@marsh.com, ange "Junior Ekonomiassistent" i ämnesraden. Omfattning: Heltid/Visstid Placering: Centrala Stockholm Sista ansökningsdag: 2013-08-04 Marsh är världens ledande försäkringsmäklare och riskkonsult. Marsh AB är ett helägt dotterbolag till Marsh & McLennan Companies Inc (MMC), som är en börsnoterad amerikansk koncern med över 52 000 anställda i mer än 100 länder.
Företag: Marsh AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Junior Ekonomiassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior Ekonomiassistent

Jr analytiker för projekt, till Global koncern!
Är du ny-examerad ekonomistudent med goda studieresultat från Universitetet eller Högskolan, alternativt sommarledig i väntat på mer studier till hösten? Vill du arbeta i en global koncern präglad av internationell anda men med närheten till affären? Då är du välkommen till Marsh! Marsh söker just nu en ung ekonom för ett spännande och lärorikt projekt. Ditt uppdrag är att analysera ekonomisk data avsett hela den nordiska regionen, Sverige, Norge, Finland och Danmark. I ditt arbete kommer du att rapportera direkt till vår Nordiska CFO, din uppdragsgivare blir vår Nordiska ledning och de är mottagare av det färdiga resultatet. Ditt arbete omfattar: ¤ GAP-analys ¤ Lönsamhetsanalys ¤ Finansiellmodellering ¤ Framtagande av rapport och beslutsunderlag Du kommer att arbeta med redan framtagen data, vi kräver dock att du har akademisk erfarenhet av ovan, har du dessutom praktisk erfarenhet från ex-jobb eller tidigare projektuppdrag är det ett stort plus. Givetvis är du en avancerad Excell användare samt analytisk lagd. Då vi är ett globalt företag är god engelska både skriftligen och muntligen en grundförutsättning. Start för projektet är omgående och det kommer att löpa under sommarens sista månader och förväntas vara klart under september månad. Du kommer att arbeta från vårt Svenska huvudkontor, beläget i centrala Stockholm. Skicka in din ansökan med CV och Personligt brev till elin.frendberg@marsh.com, ange "Junior Analytiker" i ämnesraden. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatumet, så vänta inte med att ansöka. Omfattning: Heltid/Visstid Placering: Centrala Stockholm Sista ansökningsdag: 2013-07-19 Marsh är världens ledande försäkringsmäklare och riskkonsult. Marsh AB är ett helägt dotterbolag till Marsh & McLennan Companies Inc (MMC), som är en börsnoterad amerikansk koncern med över 52 000 anställda i mer än 100 länder.
Företag: Marsh AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Jr analytiker för projekt, till Global koncern! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Jr analytiker för projekt, till Global koncern!

HR-ASSISTENT TILL MARSH AB
Vill du arbeta i ett världsledande bolag med närmre 60.000 anställda globalt? Nu söker vi en HR-assistent till vårt kundföretag Marsh AB. Som HR-assistent kommer du att arbeta med att stötta HR-ansvarig genom att bland annat administrera delar av det operativa arbetet. Vi letar efter dig som är positiv, strukturerad och gillar att ta dig an nya uppgifter. OM TJÄNSTEN Academic Work söker för kunds räkning HR-assistent. Vår kund är Marsh AB, vilket är ett företag som är världsledande inom försäkringsförmedling och riskhantering. Tjänsten som HR-assistent innebär att du kommer att stötta HR-ansvarig genom att strukturera och administrera det operativa arbetet. Deras kontor är centralt beläget på Klara Norra kyrkogatan i Stockholm. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult ute hos vår kund. Som konsult hos Academic Work erbjuds du: * Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. * Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. ARBETSUPPGIFTER Som HR-assistent kommer din främsta huvuduppgift vara att stötta HR-ansvrig. Du kommer bland annat att: * Sköta diverse personaladministration * Strukturera upp dokumenthanteringen * Justera avvikelser i löneadministrationen * Göra enklare statistiska uträkningar * Vara delaktig i det operativa personalarbetet VI SÖKER DIG SOM * Studerar till personalvetare vid högskola/universitet och har läst minst 1 år * Har tidigare erfarenhet från arbeten inom service och kundkontakt där du fått använda din förmåga att ta egna initiativ och eget ansvar * Har en god förmåga att både tala och skriva såväl på svenska som engelska * Har en god förmåga att utrycka dig i både tal och skrift * Marsh har Engelska som koncernspråk varpå det är en förutsättning att din engelska är mycket god Det är meriterande om du har erfarenhet av administration eller/och statistik. Vi ser att du som söker är positiv och prestigelös. Du gillar att ge service och anser dig själv vara lättlärd samt initiativtagande. Vidare är du flexibel och har en förmåga att prioritera och organisera ditt arbete även när tempot är högt. Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail sts03@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Nu kan du också söka jobbet via mobilen eller surfplattan. START: Omgående UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: 4 månader med god chans till förlängning UPPSKATTAD ARBETSTID: Kontorstider 1-2 dagar/vecka PLATS: Centrala stockholm URVAL: Sker löpande . Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se. SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida. INFORMATION OM FÖRETAGET Marsh är världsledande inom försäkringsförmedling och riskhantering. Vi hjälper våra kunder att ta fram innovativa lösningar för att säkerställa kundens verksamhet och tillväxt. Marsh har cirka 27.000 medarbetare som verkar för att ge råd kring risk och försäkring till företag i över 100 olika länder. Marsh är ett helägt dotterbolag till Marsh & McLennan Companies (NYSE: MMC). Tillsammans med våra systerbolag Mercer, Guy Carpenter och Oliver Wyman, kan vi erbjuda våra kunder vägledning samt helhetslösningar inom områdena risk, strategi och humankapital. MMC ca 60.000 anställda över hela världen och en samlad omsättning som överstiger $12 miljarder.
Företag: Academic Work
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-19
Sök fler jobb liknande: lediga HR-ASSISTENT TILL MARSH AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: HR-ASSISTENT TILL MARSH AB

Kundorienterad Redovisningsekonom till Marsh!
Är du en ekonom med inriktning redovisning och dessutom är noggrann och självgående? Vill du arbeta i en global koncern präglad av internationell anda men med närheten till affären? Då är du välkommen till Marsh! Vårt affärsområde Captive Solutions växer, och nu letar vi efter Dig som vill vara med och växa och utvecklas med oss. På Captive Solutions hjälper vi våra kunder med att sätta upp komplexa lösningar för eget drivna försäkringsbolag, s.k captives. Ett captive kan övergripande beskrivas som ett försäkringsbolag som endast försäkrar risker inom ägargruppen/koncernen. Som redovisningsansvarig, ?Captive Manager, hos oss kommer du självständigt ansvara för bokföringen hos ett par av våra kunder. Ditt arbete kommer i huvudsak bestå av: Ekonomisk förvaltning inklusive bokslut, årsredovisningar samt rapportering till berörda myndigheter Ekonomiska analyser Statistik Systemhantering och underhåll Avräkningar och skadeuppgörelser med återförsäkringsbolag Kravprofil: För att passa in i vårt Captive- team och med arbetsuppgifterna krävs det att du är en god och noggrann administratör som på ett självständigt sätt tar dig an dina arbetsuppgifter. Vidare söker vi dig som har en examen från universitet/högskola eller motsvarande erfarenhet med inriktning mot redovisning. Du gillar att arbeta på ett strukturerat sätt och har en mycket god sifferförståelse. Arbetet kräver även goda kunskaper i Officepaketet med tyngdpunkt på Excel där du är en avancerad användare. Vi ser att du har förståelse för processer inom ekonomi och arbetslivserfarenhet från en ekonomiavdelning, har du dessutom erfarenhet av captive-verksamhet, är det meriterande. Minimum 3 års relevant arbetslivserfarenhet Noggrann/strukturerad Lätt att lära Analytisk Mycket goda kunskaper i det engelska språket då vi har engelska som koncernspråk Mycket goda kunskaper i Office-paketet God kunskap i redovisning I övrigt önskar vi en kollega som är som vi; det vill säga prestigelös, stresstålig, snabbtänkt och klarar av att arbeta parallellt med ett flertal arbetsuppgifter samtidigt. Det är viktigt att du får klart dina arbetsuppgifter i tid samt förstår vikten av att möta en deadline. Denna tjänst är med placering på vårt Svenska huvudkontor, beläget i centrala Stockholm. Skicka in din ansökan med CV och Personligt brev till erik.yllen@marsh.com, ange ?Captive manager? i ämnesraden. Anställningsform: Tillsvidare Omfattning: Heltid Placering: Centrala Stockholm Sista ansökningsdag: 2015-01-25 Marsh är världsledande inom försäkringsförmedling och riskhantering. Vi hjälper våra kunder att ta fram innovativa lösningar för att säkerställa kundens verksamhet och tillväxt. Marsh har cirka 27.000 medarbetare som verkar för att ge råd kring risk och försäkring till företag i över 100 olika länder. Marsh är ett helägt dotterbolag till Marsh & McLennan Companies (NYSE: MMC). Tillsammans med våra systerbolag Mercer, Guy Carpenter och Oliver Wyman, kan vi erbjuda våra kunder vägledning samt helhetslösningar inom områdena risk, strategi och humankapital. MMC har ca 60.000 anställda över hela världen och en samlad omsättning som överstiger $12 miljarder.
Företag: Marsh AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-02
Sök fler jobb liknande: lediga Kundorienterad Redovisningsekonom till Marsh! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundorienterad Redovisningsekonom till Marsh!

Ekonomiassistent till Marsh AB
Här är det perfekta uppdraget för sig som har mycket goda kunskaper i engelska och läser sista året på en ekonomiutbildning med redovisnings som inriktning. Vi söker efter dig som vill arbeta 50 procent med fakturering på Marsh huvudkontor. Viktigt att du har ett flexibelt schema då du måste kunna arbeta varje dag. OM TJÄNSTEN Academic Work söker för Marsh räkning en ekonomiassistent på 50 procent för ett projekt i samband med en ny implementering. Du kommer att hantera leverantörsfakturor och säkerställa att fakturaflödet fungerar. Start är omgående och vår kund ser någon på plats redan nästa vecka. Du kommer att arbeta på Marsh ekonomiavdelning som har sitt kontor i centrala Stockholm. Uppdraget pågår cirka tre månader framåt och du kommer att arbeta 4 timmar om dagen, måndag- fredag. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är därför att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Marsh. * Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen. ARBETSUPPGIFTER Som ekonomiassistent kommer du att ansvara för leverantörsfakturor och då arbeta med att följa fakturan från attestering och genom hela processen. Du kommer att ansvara för att följa upp betalningar och säkerställa att hela processen fungerar samt insamling av eventuell kompletterande information. Du kommer till exempel att: * arbeta med kontering * kontrollera fakturaprocessen * vara kontaktperson vid frågor från organisationen. VI SÖKER DIG SOM Läser sista året på din utbildning inom redovisning och är snart färdigexaminerad redovisningsekonom, detta för att du behöver kunskapen från dina tidigare studieår för att kunna utföra arbetet. Vi ser även att du har arbetat med något likande förut för att snabbt kunna sätta dig in i arbetet och kunna avlasta ekonomiavdelningen. Det är även viktigt att du känner dig trygg med det engelska språket i både tal och skrift då ungefär 90 procent av all kommunikation sker på engelska. Som person är du kvalitetsmedveten, självgående och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Vi ser att du drivs av att arbeta med processer och tycker om att effektivisera och utvärdera ditt arbete. Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida. INFORMATION OM FÖRETAGET Marsh är världsledande inom försäkringsförmedling och riskhantering. De hjälper sina kunder att ta fram innovativa lösningar för att säkerställa kundens verksamhet och tillväxt. Marsh har cirka 27.000 medarbetare som verkar för att ge råd kring risk och försäkring till företag i över 100 olika länder. Marsh är ett helägt dotterbolag till Marsh & McLennan Companies (NYSE: MMC). Tillsammans med deras systerbolag Mercer, Guy Carpenter och Oliver Wyman, kan de erbjuda sina kunder vägledning samt helhetslösningar inom områdena risk, strategi och humankapital. MMC har ca. 60.000 anställda över hela världen och en samlad omsättning som överstiger $12 miljarder.
Företag: Academic Work
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-17
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent till Marsh AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent till Marsh AB

Marsh Sweden Graduate Program
Marsh is a global leader in insurance broking and risk management. Marsh helps clients succeed by defining, designing, and delivering innovative industry-specific solutions that help them effectively manage risk. Marsh?s approximately 26,000 colleagues work together to serve clients in more than 130 countries. Marsh is a wholly owned subsidiary of Marsh & McLennan Companies (NYSE: MMC), a global professional services firm offering clients advice and solutions in the areas of risk, strategy, and human capital. Marsh & McLennan Companies have 55,000 employees worldwide and annual revenue exceeding $12 billion. Marsh Sweden has offices in Malmö as well as in Stockholm where the headquarters is located. JOIN OUR GRADUATE PROGRAM The Swedish Graduate Program is a two-year training program. On your first year you will focus on the basics within insurance broking and the processes designed to support and maintain our business. You will participate in daily work, and also receive training within insurance lines and specialties as well as different industry/market needs. In the second and final year of the program you will start your rotations, spending 4 months at a time in close cooperation with either different types of insurance-, claims-, risk- specialists or any of our industry practice experts. At Marsh Graduate Program you will be given the chance to take charge of your own career, build your own network, take on responsibilities and develop within the organization. Towards the end of you program you will be required to take a mandatory test in order to get your broker?s license. To learn more about Marsh and what we do, please visit www.marsh.com ARE YOU ONE OF OUR NEXT GENERATION GRADUATES? We are looking for graduates who have the right potential to become future specialists within claims, risk management or any insurance line, as well as more business driven individuals for a bright future within key accounting (industry/market experts). To be able to qualify, you will have graduated with a degree in business, law, engineering or the equivalent. You have either just graduated or have some work experience. Since Marsh´s corporate language is English, you have to be fluent in written and spoken English, as well as in Swedish. At Marsh we work hard and like to have fun while doing it. To fit in to our team we think it is important that you can relate to our operating principles: * In Touch - Get out in front by being informed and being connected * Genuine - Be authentic with clients and each other * Nimble - Be flexible and move quickly to deliver quality results * Inclusive - Be open to divers ideas, experience and backgrounds * Trusted - Stand for integrity and ethical behavior * Engaged - Actively participate in making Marsh extraordinary Marsh next Graduate Program will begin in the spring of 2015, but we are also accepting application for the program starting in summer/fall 2015. In your application, please specify which program that is of interest for you. We will review applications and interview candidates ongoing, so please send us your application at your earliest convenience.
Företag: Marsh AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-24
Sök fler jobb liknande: lediga Marsh Sweden Graduate Program jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Marsh Sweden Graduate Program

Junior jurist
Verksamhetsbeskrivning Marsh är världsledande inom försäkringsförmedling och riskhantering, som tillsammans med sina kunder definierar, designar och levererar innovativa branschspecifika lösningar som hjälper dem att skydda sin framtid och expansion. Marsh har cirka 30.000 medarbetare som samarbetar för att ge råd och transaktionella resurser till kunder i över 130 länder. Marsh är ett helägt dotterbolag till Marsh & McLennan Companies (NYSE: MMC), ett globalt förmedlande, Mercer, en global ledare inom talang, hälsa, pension och investeringar rådgivning, och Oliver Wyman, en global ledare inom managementkonsulting. Titel: Junior jurist Beskrivning av arbetsuppgifter: Tjänsten: Vi söker nu en junior jurist till i första hand vårt Malmökontor, men placering i Stockholm kan eventuellt även bli aktuellt. Marsh Claims Practice är en avdelning som bistår Marsh kundansvariga och erbjuder Marsh kunder en rad olika tjänster relaterade till skadeservice och avtalsgranskning i syfte att ge våra kunder trygghet, ökad effektivitet och minskade kostnader. Marsh erbjuder assistans både före och efter att skadan har inträffat, oavsett skadans storlek. Marsh hjälper även till med att sätta upp strategier och rutiner vilka syftar till att underlätta skadehanteringen och minska den finansiella effekten av skador. Du kommer att arbeta med huvudsakligen frågor kopplade till ansvarsförsäkring d.v.s. avtals-, skadestånds- och försäkringsrätt, men även andra rättsområden som t.ex. LOU kan komma ifråga. Du kommer att arbeta med ytterligare en jurist/ansvarsspecialist och en egendomsskadespecialist med både enkla och komplexa ärenden. Exempel på tjänster som erbjuds våra kunder: - Avtalsgranskning - avtalsgranskning för att identifiera samt minimera risker, förebygga problem samt tillse att rätt försäkringslösningar är på plats för våra kunder. ? - Utbildningar - Marsh erbjuder externa utbildningar inom bland annat försäkring och skadeståndsrätt. - Kvalitetssäkring - utlåtande ("second opinion") på beslut från försäkringsgivare vid inträffad skada. ? - Förhandling - vi förhandlar och sluter förlikningsavtal för kunders räkning med försäkringsgivare och regresskonsulter. - Ansvarsutredning och skadereglering under självrisk - Marsh bidrar med rådgivning i skadeärenden samt genomför skadereglering för skador som faller utanför kunder försäkringar eller underskrider gällande självrisk. Beskrivning av kvalifikationer: Din bakgrund: Arbetet innebär mycket kontakt med kunder och kollegor och tillhörande krav på ett bra bemötande. Vidare ställer tjänsten krav på att du tar mycket eget ansvar eftersom du själv bl.a. utreder och tar beslut i skadeståndsärenden. - Du har en juristexamen alt. affärsjuridisk magister- eller masterexamen. - Du är ambitiös och målfokuserad och kan hantera flera saker samtidigt. - Du tar initiativ och har förmåga att fatta snabba men väl underbyggda beslut. - Du är engagerad och har ett affärsmässigt sätt där kundens behov sätts i centrum. - Du kan obehindrat uttrycka dig både muntligt och skriftligt både på svenska och engelska. - Du är prestigelös och har lätt för att samarbete med andra. Övriga villkor: Tjänsten innebär resor, mestadels inom Sverige.
Företag: Marsh AB
Ort: Malmö
Publicerad : 06-13
Sök fler jobb liknande: lediga Junior jurist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior jurist

Student sökes till deltidsjobb som supporttekniker
Marsh är en global ledare inom försäkringsmäkleri och riskhantering. I mer än 130 länder hjälper deras experter sin klienter att förutse, kvantifiera och förstå de risker de står inför. I dagens alltmer osäkra globala affärsmiljö hjälper Marsh kunderna att trivas och överleva. Marsh arbetar med kunder av alla storlekar för att definiera, designa och leverera innovativa lösningar för att bättre kvantifiera och hantera risker. För varje kundinteraktion ger de en oöverträffad kombination av djupt intellektuellt kapital, branschspecifik kompetens, global erfarenhet och samarbete. De erbjuder riskhantering, riskhantering, försäkringsmäklare, alternativ riskfinansiering och försäkringsprogram-hantering till företag, myndigheter, organisationer och individer runt om i världen. DINA ARBETSUPPGIFTER I rollen som systemkoordinator så kommer du framförallt att ansvara för att koordinera och samlaininformationfrånverksamheten, packetera och presentera dennainformation till IT-avdelningen. Du kommer även att konstruera utbildningsmanualer för denyasystemen och ansvara för att de implementerar på rätt sätt. Tjänsten kan innebära resor i arbetet, främst till Warsawa och Köpenhamn. Du förväntas arbeta ca två dagar i veckanoch tjänsten löper fram tills årsskiftet med chans till förlänging. DIN PROFIL Vi tror att du är en student inom relevant ämne som är kreativ, självgående och problemlösande. Du bör ha enteknisk förståelse och en analytisk förmåga. Eftersom tjänsten innebär kontakt med internationella kollegor och klienter bör du ha goda kunskaper i Engelska tal och skrift, samt vara flytande i Svenska tal och skrift. Tidigare erfarenhet är inget krav, men det är meriterande om du har erfarenhet av exempelvis projektledning/projektassistenteller liknande. Vi ser fram emot din ansökan! OM STUDENTWORK Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun. Mer informasjon
Företag: Marsh AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-10
Sök fler jobb liknande: lediga Student sökes till deltidsjobb som supporttekniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Student sökes till deltidsjobb som supporttekniker


Sök lediga jobb Marsh AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se