Maskinoperatör teknisk erfarenhet Borlänge jobb - lediga jobb

Maskinoperatör teknisk erfarenhet Borlänge jobb Maskinoperatör teknisk erfarenhet Borlänge jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Maskinoperatör teknisk erfarenhet Borlänge. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Maskinoperatör teknisk erfarenhet Borlänge. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Maskinoperatör teknisk erfarenhet Borlänge- Borlänge

  2. Maskinoperatör teknisk erfarenhet Borlänge- Borlänge


Mer beskrivning

Maskinoperatör teknisk erfarenhet Borlänge
Clockwork Bemanning och Rekrytering AB Om oss Clockwork är det nya bemannings och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanningsbranchen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Vi vet att det är människorna som gör skillnad. Därför lägger vi stor vikt vid arbetsglädje och att ha erfarna och engagerade medarbetare. Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som vill jobba som maskinoperatör hos en av våra kunder i Borlänge. Som maskinoperatör ansvarar du för maskinens dagliga drift. I jobbet ingår justering och omställning av maskinen samt övervakning kvalitetssäkring av den färdiga produkten. Du blir anställd av Clockwork och uthyrd till det aktuella företaget. Arbetet är en visstidsanställning 2-4 månader, det finns goda chanser till fortsatt anställning på företaget. Uppdragets start är i början av augusti. Under annonstiden kommer intervjuer ske fortlöpande så sök tjänsten omgående. Sista ansökningsdag 25 juli. Din profil Din omgivning uppfattar dig som positiv och engagerad. Förutom ditt personliga engagemang är också tekniskt intresse en viktig egenskap. Du har en teknisk utbildning eller motsvarande erfarenheter från tidigare jobb. Ange tidigare erfarenheter i ditt CV.
Företag: Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Borlänge
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Maskinoperatör teknisk erfarenhet Borlänge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maskinoperatör teknisk erfarenhet Borlänge

Maskinoperatör teknisk erfarenhet Borlänge
Om oss Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän till interim management, matchning och rekrytering. Clockwork har idag ca 250 anställda och finns på orterna Piteå, Umeå, Hudiksvall, Gävle, Tierp, Falun, Avesta och Västerås. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som vill jobba som maskinoperatör hos en av våra kunder i Borlänge. Som maskinoperatör ansvarar du för maskinens dagliga drift. I jobbet ingår justering och omställning av maskinen samt övervakning och kvalitetssäkring av den färdiga produkten. Du blir anställd av Clockwork och uthyrd till det aktuella företaget. Arbetet är en visstidsanställning 2-4 månader, det finns goda chanser till fortsatt anställning på företaget. Uppdragets start är i början av februari. Under annonstiden kommer intervjuer ske fortlöpande så sök tjänsten omgående. Sista ansökningsdag 10/1 2015 Din profil Din omgivning uppfattar dig som positiv och engagerad. Förutom ditt personliga engagemang är också tekniskt intresse en viktig egenskap. Du har en teknisk utbildning eller motsvarande erfarenheter från tidigare jobb. Ange tidigare erfarenheter i ditt CV.
Företag: Clockwork Bemanning & rekrytering AB
Ort: Borlänge
Publicerad : 12-03
Sök fler jobb liknande: lediga Maskinoperatör teknisk erfarenhet Borlänge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maskinoperatör teknisk erfarenhet Borlänge


Sök lediga jobb Maskinoperatör teknisk erfarenhet Borlänge

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se