Maskinoperatör jobb - lediga jobb

Maskinoperatör jobb Maskinoperatör jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Maskinoperatör. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Maskinoperatör. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Flexibel och nyfiken Maskinoperatör sökes till stort företag!- Upplands Väsby

 2. Maskinoperatör- Stockholm

 3. Maskinoperatör teknisk erfarenhet Borlänge- Borlänge

 4. Maskinoperatör teknisk erfarenhet- Borlänge

 5. Maskinoperatörer sökes- Laholm

 6. Maskinoperatör- Falkenberg

 7. Maskinoperatörer sökes till långa uppdrag- Hylte

 8. Maskinoperatör, ref 1305- Krokom

 9. Maskinoperatör för plastmaskin; 2 skift- Gnosjö

 10. Maskinoperatör.- Alvesta

 11. Maskinoperatör, svarv och fräs- Alvesta

 12. Montör/Maskinoperatör- Markaryd

 13. Maskinoperatör- Ljungby

 14. Ikett söker montör/maskinoperatör- Markaryd

 15. Maskinoperatör CNC- Piteå

 16. Maskinoperatör - Hörby- Hörby

 17. Maskinoperatör, plastsvetsning i Kristianstad- Kristianstad

 18. Maskinoperatörer- Malmö

 19. Maskinoperatör - plast- Malmö

 20. Maskinoperatör - Malmö- Malmö

 21. Manpower söker maskinoperatörer omgående- Strängnäs

 22. Maskinoperatör/processoperatör sökes till Uppsala- Uppsala

 23. Driven Maskinoperatör till produktion inom verktygsindustrin!- Borås

 24. Maskinoperatör- Ulricehamn

 25. Maskinoperatör- Linköping

 26. Maskinoperatör/ Industritekniker- Tyresö

 27. Maskinoperatörer sökes- Laholm

 28. Maskinoperatörer sökes till långa uppdrag- Gislaved

 29. Stansmaskinoperatör / Kantpressare- Gnosjö

 30. Maskinoperatör- Norrköping

 31. Montör/Maskinoperatör- Markaryd

 32. Maskinoperatör, svarv och fräs- Alvesta

 33. Maskinoperatör för plastmaskin; 2 skift- Gnosjö

 34. Maskinoperatörer sökes till vår konsultverksamhet!- Göteborg

 35. Maskinoperatörer- Malmö

 36. Maskinoperatör för uthyrningsuppdrag- Södertälje

 37. Erfaren maskinoperatör inom plåtbearbetning sökes!- Örebro

 38. Maskinoperatör med svetskunskap- Falköping

 39. Självgående maskinoperatör- Jönköping

 40. Maskinoperatörer- Helsingborg


Mer beskrivning

Flexibel och nyfiken Maskinoperatör sökes till stort företag!
Vill du ha en arbetsdag fylld av problemlösande och samarbete i en produktionsmiljö inom livsmedelsbranschen? Vi på Adecco kan ge dig möjligheten. Hur ser din arbetsdag ut? Du kommer att arbeta i ett team med övriga kollegor på skiftet för att få produktionen att på bästa möjliga sätt flyta på. Här får du möjligheten att självständigt ansvara för att livsmedlet tillverkas med yttersta kvalitet. Du kommer att ansvara för enklare reparationer och inställningar på maskinerna samt utföra packning och manuell sortering. Att snabbt lösa problem som uppstår blir en naturlig del av din arbetsdag! Vem trivs här? Du som har ett stort intresse för maskiner och har en relevant gymnasieutbildning kommer att känna igen dig samtidigt som du utmanas och tar nya kliv.Har du även en fordonsutbildning, truckkort och dessutom erfarenhet av arbete som maskinoperatör kommer du ha lätt för att sätta dig in i uppgifterna. Är du en person som trivs med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och har en stor nyfikenhet inför arbetet är detta rätt plats för dig. Din samarbetsförmåga kommer att komma väl till pass och egenskapen att se möjligheter och lösningar kommer att leda dig till framgång.  Vad erbjuder vi? Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag som höjs successivt med anställningstiden och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Adecco Industrial & Logistics kan serva dig med montörer, svetsare, cnc-operatörer, lagerarbetare eller truckförare. Först och främst arbetar vi med att hyra ut personal. Men vi kan även hjälpa dig med rekryteringar av till exempel projekt- och arbetsledare. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se  Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten kommer att starta v.31 eller v.32. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Frida Eriksson på tel:08-598 980 20. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.  Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Flexibel och nyfiken Maskinoperatör sökes till stort företag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Flexibel och nyfiken Maskinoperatör sökes till stort företag!

Maskinoperatör
Sandvik Venture är ett affärsområde inom Sandvik-koncernen som skapar möjligheter för tillväxt och lönsamhet i attraktiva och snabbväxande verksamheter. Produktområden är Sandvik Hard Materials (SHM), Diamond Innovations, Wolfram och Sandvik Process Systems. SHM Business Unit Stockholm är en verksamhet inom SHM som tillverkar hårdmetallvalsar för varmvalsindustrin. Verksamheten är baserad på självständigt arbete och ansvar, både individuellt och i grupp. Vi söker nu en maskinoperatör till vår verksamhet i Västberga, Stockholm. Arbetsuppgifter Som maskinoperatör arbetar du i en flödesorienterad verkstad med olika arbetsuppgifter inom tillverkningsprocessen, såsom pressning, formgivning, sintring, svarvning, slipning, kontroll, märkning och packning. Du kommer att arbeta utifrån skrivna instruktioner samt själv rapportera produktionsavvikelser skriftligt. Arbetsformen är skiftgång. Din profil Vi söker dig som lägst har en gymnasieutbildning med inriktning mot industri, alternativt har du motsvarande kunskaper. Har du truckkort och certifikat för säkra lyft är det meriterande då det är ett krav för att arbeta på avdelningen. För rätt kandidat kan detta i annat fall tillhandahållas genom internutbildning. Erfarenhet av arbete med pressning, formgivning och sintring är meriterande liksom kunskaper inom CNC. Även erfarenhet från handhavande av mätdon samt ritningsläsning är ett plus. Som person är du kvalitetsmedveten och noggrann med hög arbetsmoral samt förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Då du kommer att arbeta inom flera olika arbetsområden och hjälpa till där det behövs är det viktigt att du är driven, självgående och flexibel. Kontaktinformation För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta: Christina Strömbäck, rekryterande chef, 073-028 54 86 Cecilia Harder, HR Advisor, 08-726 64 29 Facklig kontaktperson Conny Ingelsson, IF Metall, 08-726 63 86 Välkommen med din ansökan senast 2013-08-18. Läs mer om Sandvik och ansök på www.sandvik.se/karriar, jobb-id: 324033. För frågor angående rekryteringsprocessen kontakta HRdirect, 026-26 14 40. Ansvarig rekryterare André Söderholm Följ oss också på facebook.se/sandvik.karriar Sandvik är en global industrikoncern med avancerade produkter och en världsledande position inom utvalda områden - verktyg för metallbearbetning, maskiner och verktyg för gruv- och anläggningsindustrin, rostfria material, speciallegeringar, högtemperaturmaterial samt processystem. Koncernen hade 2012 omkring 49 000 medarbetare, representation i 130 länder och en omsättning på cirka 99 000 MSEK.
Företag: Sandvik AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Maskinoperatör jobb, Maskinoperatör Stockholm, Maskinoperatör Sandvik AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maskinoperatör

Maskinoperatör teknisk erfarenhet Borlänge
Clockwork Bemanning och Rekrytering AB Om oss Clockwork är det nya bemannings och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanningsbranchen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Vi vet att det är människorna som gör skillnad. Därför lägger vi stor vikt vid arbetsglädje och att ha erfarna och engagerade medarbetare. Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som vill jobba som maskinoperatör hos en av våra kunder i Borlänge. Som maskinoperatör ansvarar du för maskinens dagliga drift. I jobbet ingår justering och omställning av maskinen samt övervakning kvalitetssäkring av den färdiga produkten. Du blir anställd av Clockwork och uthyrd till det aktuella företaget. Arbetet är en visstidsanställning 2-4 månader, det finns goda chanser till fortsatt anställning på företaget. Uppdragets start är i början av augusti. Under annonstiden kommer intervjuer ske fortlöpande så sök tjänsten omgående. Sista ansökningsdag 25 juli. Din profil Din omgivning uppfattar dig som positiv och engagerad. Förutom ditt personliga engagemang är också tekniskt intresse en viktig egenskap. Du har en teknisk utbildning eller motsvarande erfarenheter från tidigare jobb. Ange tidigare erfarenheter i ditt CV.
Företag: Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Borlänge
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Maskinoperatör teknisk erfarenhet Borlänge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maskinoperatör teknisk erfarenhet Borlänge

Maskinoperatör teknisk erfarenhet
Om oss Clockwork är det nya bemannings och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanningsbranchen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Vi vet att det är människorna som gör skillnad. Därför lägger vi stor vikt vid arbetsglädje och att ha erfarna och engagerade medarbetare. Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som vill jobba som maskinoperatör hos en av våra kunder i Borlänge. Som maskinoperatör ansvarar du för maskinens dagliga drift. I jobbet ingår justering och omställning av maskinen samt övervakning kvalitetssäkring av den färdiga produkten. Du blir anställd av Clockwork och uthyrd till det aktuella företaget. Arbetet är en visstidsanställning 2-4 månader, det finns goda chanser till fortsatt anställning på företaget. Uppdragets start är i början av augusti. Under annonstiden kommer intervjuer ske fortlöpande så sök tjänsten omgående. Din profil Din omgivning uppfattar dig som positiv och engagerad. Förutom ditt personliga engagemang är också tekniskt intresse en viktig egenskap. Du har en teknisk utbildning eller motsvarande erfarenheter från tidigare jobb. Ange tidigare erfarenheter i ditt CV.
Företag: ClockWork Bemanning & Rekrytering
Ort: Borlänge
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Maskinoperatör teknisk erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maskinoperatör teknisk erfarenhet

Maskinoperatörer sökes
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om tjänsten Ikett söker nu maskinoperatörer till Laholms kommun. Start efter sommaren och arbetstiden är dagtid. Din profil Du har erfarenhet av träindustri och det är meriterande och du även har vana att hantera hyvelmaskiner. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Laholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Maskinoperatörer sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maskinoperatörer sökes

Maskinoperatör
Vi söker två nya Maskinoperatörer som kan börja hos oss i höst. Arbetet består i att ansvara för uppstart, disk och avslut av produktionslinjerna samt inställningar, kontroller och justeringar under drift. Du ska kunna arbeta heltid i 3-skift. Som Maskinoperatör skall Du: - ha lätt för att arbeta i lag - ha goda tekniska kunskaper - ha grundläggande kunskaper om data - vara noggrann - kunna ge och ta emot instruktioner både i skrift och tal - trivas med ett jobb där det ständigt sker snabba omställningar Det är en merit om Du tidigare arbetat med mjölkprodukter eller andra livsmedel. Från SIA Glass levererar vi den godaste gräddglassen och ljuvaste sorbeten till hela Sverige. Det lyckas vi med tack vare våra duktiga medarbetare. Vi som jobbar på SIA Glass har väldigt olika bakgrund, men vi kan alla enas om några grundpelare i våra gemensamma ansträngningar för att utveckla företaget och våra produkter: vikten av samarbete, kompetens, ödmjukhet och ett isande intresse för glass. Passar ovanstånde beskrivning in på dig så skicka gärna in en intresseanmälan där du berättar om dig själv och vad du tror att du skulle kunna tillföra SIA Glass.
Företag: SIA-GLASS AB
Ort: Falkenberg
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Maskinoperatör jobb, Maskinoperatör Falkenberg, Maskinoperatör SIA-GLASS AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maskinoperatör

Maskinoperatörer sökes till långa uppdrag
Palm Partners AB Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder. Läs mer om oss, vår personal och våra tjänster på www.palmpartners.se Arbetsbeskrivning Vi söker maskinoperatörer för tvåskift till vår kund i Unnaryd. Du kommer att arbeta med CNCbearbetning av aluminiumdetaljer. Utbildning Gymnasial teknisk utbildning med godkända betyg, gärna inriktining verkstad eller motsvarade arbetslivserfarenhet. Erfarenhet Erfarenhet inom tillverkningsindustrin är meriterande. Personliga kvalifikationer Du är kvalitétsmedveten och har ett gott tekniskt sinne. Du uppskattar ordning och reda och är en god kollega. Lön och anställningsvillkor Lön enligt avtal. Vi erbjuder en 6månadersvisstidsanställning med avsikt att övergå till en tillsvidare. Ansökan Ansökan görs via vår hemsida palmpartners.se Startdatum Uppdragen kommer att tillsättas och starta v 32-34 Uppdragslängd Samtliga uppdrag är på lång sikt med chans till anställning hos kund.
Företag: Palm & Partners Bemanning AB
Ort: Hylte
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Maskinoperatörer sökes till långa uppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maskinoperatörer sökes till långa uppdrag

Maskinoperatör, ref 1305
ANDRITZ Hydro AB i Nälden söker maskinoperatörer. ANDRITZ är en internationell koncern som bedriver global verksamhet inom fem olika affärsområden varav vattenkraft är den största. Affärsidén är att i projektform leverera utrustningar för vattenkraftverk, såsom vattenturbiner, generatorer och automation. Inom den svenska delen av affärsområdet, dvs ANDRITZ Hydro AB i Vaplan utanför Östersund, finns alla funktioner representerade med kontor i egen produktionsenhet som central del i verksamheten. Kontor finns även i Västerås. ANDRITZ Hydro AB har ca 155 anställda i Sverige. Till vår verkstad behöver vi maskinoperatörer som utifrån ritning självständigt kan genomföra skärande bearbetning av våra produkter. Du kommer till stor del att arbeta med enstycksproduktion av stora och tunga detaljer. Det är därför en fördel om du har erfarenhet av stora arborrverk, karusellsvarvar eller axelsvarvar. Vi har även mindre serietillverkning och utför renovering av mindre komponenter till våra produkter. I vår maskinpark har vi CNC-styrda arborrverk, karusell- och axelsvarv samt bäddfräsar. Vi har även analoga supportsvarvar och bordverk. Du bör därför kunna hantera maskiner som är både analoga och CNC-styrda. De styrsystem vi använder idag är Siemens, Heidenhain, Fagor och NUM. Skiftarbete är normalt förekommande. Eftersom vi utför en stor del av vårt montagearbete på kraftstationerna så bedrivs en del av vår verksamhet där. Som maskinoperatör är det inte en normal del av arbetsinnehållet, men det kan förekomma montagearbete på site under vissa perioder.
Företag: ANDRITZ HYDRO AB
Ort: Krokom
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Maskinoperatör, ref 1305 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maskinoperatör, ref 1305

Maskinoperatör för plastmaskin; 2 skift
Vi är ett bemanningsföretag som för uppdrag inom industrin i Gnosjö söker duktig personal. Gnosjö Personaluthyrning AB är ett familjeföretag med 18 års erfarenhet av bemanningsbranschen. Vi hyr ut och rekryterar personal till företag vid behov, med rätt personal tillgodoser vi företag med lösningar för korta och långsiktiga behov. Vi strävar efter långvariga relationer med nöjda kunder. Vi är flexibla och arbetar med kundens bästa i intresse. Vi söker för anställning efter semestern en maskinoperatör till plastindustrin. Det är viktigt att du har stor ansvarskänsla. Då arbetet innebär 2 skift så är det viktigt att du har körkort och tillgång till bil. Vi förutsätter att du som söker ska ha ett realistiskt pendlingsavstånd till arbetet, då det ska fungera även i det långa loppet. Vi kan tyvärr inte ordna boende. OBS! Endast skriftlig ansökan, märk: ansökan. Vi ställer höga krav på dig som person. Du ska * klara ett högt tempo. * vara lättlärd. * vara noggrann och kvalitetsmedveten. * kunna arbeta självständigt och vara flexibel; beredd på nya uppdrag och /eller arbetsuppgifter. * ha en god samarbetsförmåga och vara positiv till att möta nya människor. * kunna ta instruktioner på svenska. Kollektivavtal och Fora försäkringar finns.
Företag: Gnosjö Personaluthyrning AB
Ort: Gnosjö
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Maskinoperatör för plastmaskin; 2 skift jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maskinoperatör för plastmaskin; 2 skift

Maskinoperatör.
Lernia AB Arbetsuppgifter Vi söker en erfaren maskinoperatör till en kund i Alvesta Kommun. Arbetet kräver god erfarenhet av att ställa och känsla för noggrannhet, precision och kvalitet. Arbete innebär arbete med flerspindliga automater. Formell kompetens Relevant utbildning Din bakgrund Du har tidigare arbetat som maskinoperatör inom svarv och fräs, är van att ställa. Personliga egenskaper Du ska kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ samt vara noggrann och ansvarsfull. Dessutom ska du ha god samarbetsförmåga. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Visstid/ Heltid/Alvesta Kommun Tillträdesdag Omgående Lernia är vägen framåt Lernia Bemanning stärker kundernas konkurrenskraft genom effektiva bemanningslösningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal i hela Sverige. Vi ingår i Lernia, ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom utbildning och bemanning. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se
Företag: Lernia AB
Ort: Alvesta
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Maskinoperatör. jobb, Maskinoperatör. Alvesta, Maskinoperatör. Lernia AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maskinoperatör.

Maskinoperatör, svarv och fräs
Lernia AB Arbetsuppgifter Vi söker en erfaren maskinoperatör till en kund i Alvesta. Arbetet kräver god erfarenhet av att programera, att ställa och har känsla för noggrannhet, precision och kvalitet. Formell kompetens Relevant utbildning Din bakgrund Du har tidigare arbetat maskinoperatör inom svarv och fräs, är van att programmera och ställa. Personliga egenskaper Du ska kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ samt vara noggrann och ansvarsfull. Dessutom ska du ha god samarbetsförmåga. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Visstid/ Heltid/Alvesta Tillträdesdag Vårt urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Lernia är vägen framåt Lernia Bemanning stärker kundernas konkurrenskraft genom effektiva bemanningslösningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal i hela Sverige. Vi ingår i Lernia, ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom utbildning och bemanning. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se
Företag: Lernia AB
Ort: Alvesta
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Maskinoperatör, svarv och fräs jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maskinoperatör, svarv och fräs

Montör/Maskinoperatör
Lernia AB Arbetsuppgifter Vi söker en händig montör/maskinoperatör till en kund i Markaryds Kommun. Din bakgrund Du har tidigare erfarenhet av montering eller att arbeta som maskinoperatör inom verkstadsindustrin, är händig och har lätt för att arbeta efter praktiska instruktionen och lär dig snabbt. Personliga egenskaper Som sökande är du händig, noggrann och har lätt för att lära. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Heltid/Visstid/Markaryd Tillträdesdag Efter överenskommelse Lernia är vägen framåt Lernia Bemanning stärker kundernas konkurrenskraft genom effektiva bemanningslösningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal i hela Sverige. Vi ingår i Lernia, ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom utbildning och bemanning. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se
Företag: Lernia AB
Ort: Markaryd
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Montör/Maskinoperatör jobb, Montör/Maskinoperatör Markaryd, Montör/Maskinoperatör Lernia AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Montör/Maskinoperatör

Maskinoperatör
Vittaryds Pallfabrik är ett småländskt träemballage företag med tillverkning och distribution från egen fabrik i Lagan. Vi är certifierade enligt internationella standarden ISPM 15 vilket innebär att våra produkter kan skickas över hela världen. Vår målsättning är att erbjuda våra kunder en komplett emballage lösning med snabba leveranser. Vi söker nu en maskinoperatör till vår pallspikningslinje. Meriterande är erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Företag: Vittaryds Pallfabrik AB
Ort: Ljungby
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Maskinoperatör jobb, Maskinoperatör Ljungby, Maskinoperatör Vittaryds Pallfabrik AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maskinoperatör

Ikett söker montör/maskinoperatör
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett startade 1990 och affärsidén var då som nu att hyra ut och rekrytera skickliga yrkesarbetare. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; kvalitet, kompetens, effektivitet. Under åren har vi samlat på oss en både djup och bred kunskap om den bransch, där våra kunder finns. Några av våra kunder har funnits med sedan starten, det säger en del om vår kvalitet. Målet med vårt arbete är nöjda kunder och kompetenta medarbetare som trivs. Vi finns idag på 14 orter i Sverige med huvudkontoret i Karlskrona samt Oslo i Norge. Vi växer och breddar oss hela tiden, men vårt mål är inte att bli störst, vårt mål är alltid att vara bäst. Och med det menar vi att tillföra kompetens till våra kundföretag. Om tjänsten Ikett Personalpartner söker industriarbetare, både montörer och maskinoperatörer, till en av våra kunder i Kronobergs län med start omgående. Som montör kommer Dina arbetsuppgifter innefatta montering och hopsättning av detaljer och därför har du arbetat eller gått utbildning inom just detta. Som maskinoperatör kommer Du arbeta med både fräsning och svarvning, mindre justeringar i program kan förekomma. Din inställning till arbetet är dock det viktigaste. Är Du en händig, noggrann lagspelare som tycker om att arbeta i högt tempo ser vi fram emot Din ansökan. Som industriarbetare kommer Du att arbeta tillsammans med andra varför det ställer krav på Dig och Din samarbetsförmåga. Skiftarbete är ett krav. Tjänsten är en inhyrning under en längre period och vi ser gärna att Du bor i närområdet. Din profil Du har erfarenhet och är kompetent inom följande områden: Montering och/eller Maskinoperatörsarbete Industriell tillverkning och produktion God fysik (tunga lyft kan förekomma) Meriterande med truckkort Som person vill vi att Du är ansvarstagande, målinriktad och flexibel eftersom arbetet innebär arbete ute på våra kundföretag. Vi vill även att Du ska vara en lagspelare, organisatorisk och har förmåga att planera din tid. Inkomna ansökningar behandlas löpande och aktuella kandidater kommer att kontaktas via telefon. Vi behandlar endast ansökningar som motsvarar kraven. Varför Ikett Personalpartner? Ikett kan erbjuda Dig möjligheten att knyta nya kontakter med företag och få uppleva ett varierande och stimulerande arbete. Ikett Personalpartner har en bredd som företag och kan erbjuda arbete inom flera verksamhetsområden. Avtal är en självklarhet och Ikett är anslutna till Teknikföretagen och vi innehar kollektivavtal med SEKO och Elektrikerförbundet. Vi anser att trygghet är viktigt för alla parter och vi arbetar enbart med avtalsenliga löner. Välkommen in med Din ansökan!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Markaryd
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Ikett söker montör/maskinoperatör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ikett söker montör/maskinoperatör

Maskinoperatör CNC
Nybergs Mekaniska Verkstad utlyser nya tjänster Tack vare den stora efterfrågan fortsätter vi att växa och utvecklas i länet. Våra kunder finns främst inom de stora processindustrierna gruva, stål, skog och papper men hos oss är ingen kund för liten. Just nu söker vi fler duktiga medarbetare till våra verkstäder i Kiruna och Piteå. Maskinoperatör CNC Vi söker dig som har adekvat erfarenhet av maskinarbete i CNC-miljö. Du har helst några års erfarenhet av CNC bearbetning och en bred erfarenhet av maskinarbete. För att du ska lyckas i tjänsten krävs det att du är noggrann och har god verkstadsvana. Kontaktperson: Jan Risberg.
Företag: NYBERGS MEKANISKA VERKSTAD AB
Ort: Piteå
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Maskinoperatör CNC jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maskinoperatör CNC

Maskinoperatör - Hörby
För kunds räkning söker vi  1 st maskinoperatör för bemannnig hos vår kund i Hörby. Kunden tillverkar formsprutade detaljer varför vi gärna ser att du har erfarenhet av arbete i en formsprutningsproduktion alternativt har ett genuint intresse för tekniskt arbete. Det är meriterande om du tidigare arbetat med formsprutning alternativt är teknisk samt intresserad av att utvecklas i din roll som maskinoperatör. Vi ser gärna att du avslutat tekniskt gymnasium samt har ett par års erfarenhet av arbete inom producerande företag. Arbetet ställer stora krav på noggrannhet och kvalitet i det dagliga arbetet. Av kvalitetsskäl är arbetsplatsen rökfri. Arbetstider 5-skift. Vi kommer att kalla till intervju löpande varför vi uppmanar dig att söka omgående. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt.
Företag: Processbemanning AB
Ort: Hörby
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Maskinoperatör - Hörby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maskinoperatör - Hörby

Maskinoperatör, plastsvetsning i Kristianstad
Vi på Acentum arbetar med bemanning, rekrytering och omställning av personal. Vi arbetar med såväl arbetarsidan som tjänstemannasidan och brett inom de flesta branscher. Det är den korta versionen. Den längre versionen berättar också att den lokala närvaron är något vi värnar om. Avstånden blir korta; både till uppdragsgivare, medarbetare och kandidater. Vi gillar också att vi känner till den lokala arbetsmarknadens utmaningar och möjligheter. Vår genuina erfarenhet garanterar en jämn och hög kvalitet i alla våra processer. Acentum är ett auktoriserat bemanningsföretag. Till en av våra kunder i Kristianstad söker vi nu en Maskinoperatör, plastsvetsning. Du kommer huvudsakligen att arbeta som Maskinoperatör, men även andra uppgifter så som packning och montering förekommer. Arbetet ställer höga krav på noggrannhet och förmåga att lära sig många olika moment, då man producerar många olika artiklar i kortare serier. Detta innebär stor variation i arbetet och kräver en aktiv insats av dig. Du behöver inte ha erfarenhet av plastsvetsning men du ska ha tidigare erfarenhet av industriellt arbete och vara väl bekant med rollen som Maskinoperatör. Du bör ha goda kunskaper i matte för att kunna utföra enklare beräkningar. Du har också en god förmåga att arbeta fintekniskt med händerna. Du är effektiv och noggrann i ditt sätt att arbeta. Som person är du ödmjuk, har god samarbetsförmåga och du bidrar till att skapa en god stämning i arbetsgruppen. Du har en hög arbetsmoral och du är en person som gärna stannar i många år på samma arbetsplats. Möjligheterna till att din anställning övergår till det aktuella kundföretaget är goda varför vi gärna ser att du bor i Kristianstad eller i Kristianstads närområde. Du kommer att arbeta dagtid. Tjänstens tillträde är den 12 augusti och vi arbetar med ett löpande urval. Väcker ovan information Ditt intresse? vänligen skicka Din ansökan till ansokan@acentum.se eller Acentum Personal AB, Cardellsgatan 13, 291 31 Kristianstad. Sista ansökningsdag är den 21/7.
Företag: Acentum Personal AB
Ort: Kristianstad
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Maskinoperatör, plastsvetsning i Kristianstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maskinoperatör, plastsvetsning i Kristianstad

Maskinoperatörer
Till vår kund i Malmö söker vi till sensommaren ett flertal maskinoperatörer. Arbetsuppgifter Du kommer att ansvara för att dina maskiner producerar i den volym och kvalitet som förväntas. I arbetsuppgiften ingår bland annat påfyllning av material, övervakning av maskinen, regelbunden avsyning och vid behov enklare underhåll. Arbetet kan vara förlagt till 2-skift. Profilen vi söker Vi ser gärna att du arbetat som maskinoperatör i någon form tidigare. Du är van vid avsyning och kvalitetskontroller samtidigt som du behärskar att hålla maskiner igång för att uppnå maximal produktion. Som person motiveras du av att göra ett fullgott arbete och triggas av att hela tiden förbättra dig själv och de produkter du efterlämnar. I grund och botten tycker du alltid att ?rätt kvalitét i rätt tid? är målet som du strävar efter att uppnå. Du är flexibelt lagd både när det gäller arbetstider och arbetsuppgifter. Har du ett tekniskt intresse är detta meriterande. Vi ser gärna att du har körkort B samt truckkort A+B. Känner du igen dig i denna beskrivning är det troligtvis dig vi söker! För ytterligare frågor är du välkommen att kontakta Johan Sahlin, 0411-55 55 52. Din ansökan vill vi ha senast den 15/8.
Företag: HIREQ AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Maskinoperatörer jobb, Maskinoperatörer Malmö, Maskinoperatörer HIREQ AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maskinoperatörer

Maskinoperatör - plast
Quadrant Engineering Plastic Products (Quadrant EPP) är världens ledande tillverkare av halvfabrikat. Bolagets material sträcker sig från UHMW polyeten, nylon och acetal till extremt högpresterande polymerer som klarar temperaturer över 425° C. Quadrant EPP: s produkter används till maskindelar för livsmedelsindustri och förpackningssektorn, flyg, elektronik, kemisk bearbetning, biovetenskap, energi och annan industriell utrustning. Man tillverkar även färdiga produkter för dessa branscher. Produkter och tjänster är tillgängliga genom ett världsomspännande nätverk. Till företagets svenska enhet som finns i Arlöv söker vi nu en Maskinoperatör - plast Som maskinoperatör ansvarar du för maskinens dagliga drift. I jobbet ingår justering och omställning av maskinen samt övervakning och kvalitetssäkring av den färdiga produkten. Rapportering i ERP-system samt packning av artiklar för leverans till kund ingår också i arbetet. Vi söker dig som vill jobba som maskinoperatör och har erfarenhet av industriarbete. Du är en intresserad och framåt person som har lätt för att lära och ta till dig nya saker. Du har förmågan att planera och organisera ditt arbete. Du är stresstålig och van att ha många bollar i luften. Goda kunskaper i svenska är ett krav och även i engelska eftersom företaget är internationellt. Tjänsten är på heltid med start omgående och fram till 31 december. Det finns goda chanser till förlängning. Du blir anställd av Standby Workteam och uthyrd till Quadrant. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Åsa Süllmann på 040-23 24 90. Vi intervjuar löpande och ser fram emot din ansökan så fort som möjligt via vår hemsida http://www.standbyworkteam.se/ansokan.php.
Företag: STANDBY WORKTEAM
Ort: Malmö
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Maskinoperatör - plast jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maskinoperatör - plast

Maskinoperatör - Malmö
För omgående bemanningsuppdrag söker vi en maskinoperatör till vår kund i Malmö. Du ska tidigare ha arbetat inom tillverkningsindustrin i en roll som maskinoperatör. Har du någon form av teknisk utbildning är det meriterande. Observera att tillträde är omgående för att täcka upp semesterperioden, därefter kommer arbetet vara vid behov varför du som söker gärna får vara studerande alternativt ha en annan sysselsättning.   Fast lön Skiftarabete kan förekomma (2-skift) Vi behandlar din ansökan konfidentiellt. Urvalet kommer att ske löpande varför vi uppmanar dig att söka omgående. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Processbemanning AB på tel. 042-210299 under kontorstid (vardagar 8.00-17.00). Observera att vi ej kan besvara frågor om tjänsten utanför kontorstid.
Företag: Processbemanning AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Maskinoperatör - Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maskinoperatör - Malmö

Manpower söker maskinoperatörer omgående
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Till kund i Gnesta som befinner sig inom läkemedelsbranschen söker vi nu maskinoperatörer. Som maskinoperatör ingår att utföra underhåll av maskiner/anläggningar och bidra till en hög teknisk tillgänglighet inom detta avsnitt. I rollen ingår att bland annat att utföra service, felsökning och reparationer. Du kommer även att arbeta med problemlösning och förbättringsarbete. Uppdraget är på heltid och startar omgående. Arbetet kommer inledningsvis vara dagtid men kan komma att bli skiftarbete längre fram. Du blir anställd av Manpower och uthyrd till vår kund. Vem är du? Vi söker dig som är ISO/GMP certifierad. Meriterande är om du har jobbat med felsökning och har åtgärdat fel på maskiner. Viktigt är att ha stort teknikintresse, datorvana och kunskap om olika typer av process- och administrativa system. Du måste ha goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Som person är du strukturerad, självständig och har lätt för att samarbeta och kommunicera. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker denna tjänst på www.manpower.se genom att klicka på ansökningslänken. Ansöker du på annat sätt riskerar du att inte komma med i processen. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Johan Rajer på telefon 08-402 74 20. Tjänsterna kommer att tillsättas löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast! Då tillträde är omgående kan tjänsten tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Industri & Logistik
Ort: Strängnäs
Publicerad : 06-05
Sök fler jobb liknande: lediga Manpower söker maskinoperatörer omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Manpower söker maskinoperatörer omgående

Maskinoperatör/processoperatör sökes till Uppsala
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Du kommer som maskinoperatör/processoperatör att arbeta med framställning av olika produkter hos en av våra kunder i Uppsala. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av processövervakning, maskinkörning, paketering, kontroller, dokumentation, maskinunderhåll och materialhantering. Även truckkörning och arbete i renrum förekommer. Tjänsten ställer stort krav på teknisk och mekaniskt förmåga och vana att hantera och felsöka maskiner. Anställningen Du blir anställd av Manpower och uthyrd till kund. Uppdraget är på heltid och förväntas pågå i ca 2 månader med god chans till förlängning. Start augusti. Kvällskift måndag-fredag. Upplärning kan komma att ske på dagtid. Vem är du? Vi söker dig med minst gymnasiekompetens, gärna med teknisk inriktning. Tidigare erfarenhet av industriproduktion och vana att hantera maskiner är ett krav. Önskvärt är också om du tidigare jobbat med underhåll och/eller har god mekanisk kunskap. Meriterande är om du har lagervana och truckkort för motviktstruck och ledstaplare. Du ska ha god förståelse i svenska och engelska, i både tal och skrift. GMP-utbildning (Good Manufacturing Practice) och erfarenhet av arbete i renrum är meriterande. Som person ska du vara händig, tekniskt och mekaniskt kunnig och van att hantera maskiner. Du är också mycket noggrann, ansvarstagande och initiativrik. Du är självgående och har förmågan att se vad som behöver göras. Vidare ser vi också att du är intresserad av att lära dig nya saker och har förståelse för processer. Du är bra på att samarbeta och trivs med att arbeta i team. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker denna tjänst via länken nedan. Ansökningar tas endast emot via webben, annonsen finns sökbar både hos Arbetsförmedlingen samt på www.manpower.se. Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så skicka in din ansökan redan idag. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Miriam Granat på telefon 018-18 59 77. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Industri & Logistik
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Maskinoperatör/processoperatör sökes till Uppsala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maskinoperatör/processoperatör sökes till Uppsala

Driven Maskinoperatör till produktion inom verktygsindustrin!
Driven Maskinoperatör sökes till verktygsindustrin! Vill du ha en arbetsdag fylld av spännande arbetsuppgifter där du gör skillnad? Vi på Adecco Borås ger dig möjlighet att utvecklas i en kreativ miljö! Hur ser din arbetsdag ut? Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor med produktion av verktyg för ett ledande internationellt varumärke. Här ges möjlighet till självgående arbete med eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du kommer att kontrollera, ställa in och processa maskiner i tillverkningsprocessen av verktyg. Du jobbar med att räkna och ställa in maskiner för att säkerställa kvalitén på företagets uppskattade produkter. Denna tjänst är en uthyrning och uppdraget är löpande. Vem trivs här? Du som har jobbat med maskinoperativt arbete inom träindustrin kommer känna igen dig i denna tjänst. Din erfarenhet och kunskap av att meka med maskiner ger dig goda förutsättningar att lyckas med ditt arbete. Din höga kunskap om träslag kommer att uppskattas på denna arbetsplats. Du kommer att trivas här om du uppskattar produktion av erkända verktyg för ett företag som värdesätter hög kvalité och som värdesätter dig som maskinoperatör. Din fingerfärdighet kommer väl till rätta i denna yrkesroll. Tycker du dessutom om att samarbeta med andra samtidigt som du är självgående kommer du att trivas i denna roll. Din goda förmåga att lösa problem i stunden kommer väl till rätta för denna tjänst. Du som trivs i en positiv miljö som genomsyras av kvalité och utveckling kommer att trivas här! Vad erbjuder vi? Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån. Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig på Adecco Borås, martin.pettersson@adecco.se. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10. Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Borås
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Driven Maskinoperatör till produktion inom verktygsindustrin! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven Maskinoperatör till produktion inom verktygsindustrin!

Maskinoperatör
LN:s Mekaniska Verkstad AB, en av Sveriges få legoslipare med centerlesslipning och planslipning som specialitet. All slipning med stor precision Arbetsuppgifter: Slipning av svarvade detaljer i centerlesslipning. Kvalifikationer: Vi söker dig som är noggrann och van vid industriarbete och mätning.
Företag: LN:s Mekaniska Verkstad AB
Ort: Ulricehamn
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Maskinoperatör jobb, Maskinoperatör Ulricehamn, Maskinoperatör LN:s Mekaniska Verkstad AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maskinoperatör

Maskinoperatör
Lernia AB Arbetsuppgifter Vi söker för kunds räkning en erfaren maskinoperatör. Du kommer att ansvara för kundens vattenskärningsmaskin. Arbetet kräver god erfarenhet av att programera, att ställa och har känsla för noggrannhet, precision och kvalitet Formell kompetens Du bör ha truckkort samt traverskort. Kunskaper inom CAD programmering är ett krav. Din bakgrund Vi ser gärna att du har erfarenhet från skärande bearbetning. Personliga egenskaper Du ska kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ samt vara noggrann och ansvarsfull. Dessutom ska du ha god samarbetsförmåga Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Visstidsanställning / Heltid / Linköping Tillträdesdag Enligt överenskommelse Information Tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens slut Lernia är vägen framåt Lernia Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag, som stärker kundens konkurrenskraft genom effektiva bemanningslösningar. Vi rekryterar och hyr ut personal över hela Sverige och som en del av Lernia – ett av landets största kunskapsföretag, vet vi att kompetens gör skillnad. Besök oss gärna på www.lernia.se.
Företag: Lernia AB
Ort: Linköping
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Maskinoperatör jobb, Maskinoperatör Linköping, Maskinoperatör Lernia AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maskinoperatör

Maskinoperatör/ Industritekniker
Stockholms Aluminium & Glas tillverkar och monterar kompletta aluminiumsystem för: bla dörrar, fönster, fasader och glastak Stockholms Aluminium & Glas har skapat sig en stark profil på marknaden med stor kompetens, flexibilitet, rationella tillverkningsmetoder och effektiva montage. Stockholms Aluminium & Glas är idag ett systerföretag till Preconal. Båda företagen ingår i den välkända HansenGroup-koncernen, som är ett familje- företag i tredje generationen. Vi är ett företag med 14st anställda. Vår tillverkning och vårt kontor ligger i Tyresö, Trollbäcken. Vi söker en maskinoperatör med goda kunskaper i ELU-cad och ELU-soft miljö. Arbetssökande ska även ha kunskaper vad gäller Fleroperationsmaskiner, kunna produktionsstyrning samt vara bra på att planera flöden i tillverkningsindustrin. Anställningen är en heltidstjänst med start Hösten 2013.
Företag: Stockholms Aluminium & Glas AB
Ort: Tyresö
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Maskinoperatör/ Industritekniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maskinoperatör/ Industritekniker

Maskinoperatörer sökes
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om tjänsten Ikett söker nu maskinoperatörer till Laholms kommun. Start efter sommaren och arbetstiden är dagtid. Din profil Du har erfarenhet av träindustri och det är meriterande och du även har vana att hantera hyvelmaskiner. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Laholm
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Maskinoperatörer sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maskinoperatörer sökes

Maskinoperatörer sökes till långa uppdrag
Palm Partners AB Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder. Läs mer om oss, vår personal och våra tjänster på www.palmpartners.se Arbetsbeskrivning Vi söker maskinoperatörer för tvåskift till vår kund i Unnaryd. Du kommer att arbeta med CNCbearbetning av aluminiumdetaljer. Utbildning Gymnasial teknisk utbildning med godkända betyg, gärna inriktning verkstad eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Erfarenhet Erfarenhet inom tillverkningsindustrin är meriterande. Personliga kvalifikationer Du är kvalitétsmedveten och har ett gott tekniskt sinne. Du uppskattar ordning och reda och är en god kollega. Lön och anställningsvillkor Lön enligt avtal. Vi erbjuder en 6månadersvisstidsanställning med avsikt att övergå till en tillsvidare. Ansökan Ansökan görs via vår hemsida palmpartners.se Startdatum Uppdragen kommer att tillsättas och starta v 32-34 Uppdragslängd Samtliga uppdrag är på lång sikt med chans till anställning hos kund.
Företag: Palm & Partners Bemanning AB
Ort: Gislaved
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Maskinoperatörer sökes till långa uppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maskinoperatörer sökes till långa uppdrag

Stansmaskinoperatör / Kantpressare
Montico HR Partner AB Kundföretaget Till en av våra samarbetspartners i Gnosjöregionen söker vi nu en stansmaskinsoperatör / kantpressare. Företaget har modern utrustning i fräscha lokaler. Arbetsbeskrivning Stansmaskinoperatör. Din profil Du har jobbat med stansmaskiner tidigare. Har du programmeringskunskaper är det meriterande. Som person är du social, flexibel och är inte rädd för att hoppa in och hjälpa till där det behövs. Tunga lyft kan förekomma. Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den 8 augusti, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico HR Partner AB
Ort: Gnosjö
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Stansmaskinoperatör / Kantpressare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stansmaskinoperatör / Kantpressare

Maskinoperatör
Industrisupport Värmland AB Om Industrisupport Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor i Arvika, Karlstad, Örebro, Eskilstuna och Norrköping. Vi är verksamma inom Almega bemanningsföretagen där 15 olika LO förbund ingår vilket innebär att vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan. På så vis kan vi erbjuda både kunder och medarbetare mer kompletta lösningar och erbjudanden. Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i bemanningsfrågor. Din profil Vi söker för kunds räkning en erfaren maskinoperatör för kommande behov till hösten. Kunden och arbetsplatsen är beläget utanför Norrköping. Du kommer att jobba tillsammans med befintlig personal och sker på dagtid men skiftarbete kan bli aktuellt. Arbetsuppgiften är att övervaka en robot som utför lödning av små detaljer där man matar på med nya bitar av olika format utifrån produktionsordern. I arbetet ingår det efterkontroll och dokumentering samt viss paketering. I arbetet kan även innebära att man ska hänga upp detaljer samt vara delaktig i andra arbetsmoment så hög grad av flexibiltet krävs. Vi söker dig som har: • Dokumenterad yrkeserfarenhet som maskinoperatör inom industrin, 2-3 år • Arbetat vid CNC styrda maskiner eller robotstyrda maskiner • Gymnasial utbildning Meriterande är om du har erfarenhet av att sköta och övervakat en ABB-robot. Urval sker löpande och använd länken nedan. Vi ser helst att du har körkort och tillgång till bil.
Företag: Industrisupport Värmland AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Maskinoperatör jobb, Maskinoperatör Norrköping, Maskinoperatör Industrisupport Värmland AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maskinoperatör

Montör/Maskinoperatör
Lernia AB Arbetsuppgifter Vi söker en händig montör/maskinoperatör till en kund i Markaryds Kommun. Din bakgrund Du har tidigare erfarenhet av montering eller att arbeta som maskinoperatör inom verkstadsindustrin, är händig och har lätt för att arbeta efter praktiska instruktionen och lär dig snabbt. Personliga egenskaper Som sökande är du händig, noggrann och har lätt för att lära. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Heltid/Visstid/Markaryd Tillträdesdag Efter överenskommelse Lernia är vägen framåt Lernia Bemanning stärker kundernas konkurrenskraft genom effektiva bemanningslösningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal i hela Sverige. Vi ingår i Lernia, ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom utbildning och bemanning. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se
Företag: Lernia AB
Ort: Markaryd
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Montör/Maskinoperatör jobb, Montör/Maskinoperatör Markaryd, Montör/Maskinoperatör Lernia AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Montör/Maskinoperatör

Maskinoperatör, svarv och fräs
Lernia AB Arbetsuppgifter Vi söker en erfaren maskinoperatör till en kund i Alvesta. Arbetet kräver god erfarenhet av att programera, att ställa och har känsla för noggrannhet, precision och kvalitet. Formell kompetens Relevant utbildning Din bakgrund Du har tidigare arbetat maskinoperatör inom svarv och fräs, är van att programmera och ställa. Personliga egenskaper Du ska kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ samt vara noggrann och ansvarsfull. Dessutom ska du ha god samarbetsförmåga. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Visstid/ Heltid/Alvesta Tillträdesdag Vårt urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Lernia är vägen framåt Lernia Bemanning stärker kundernas konkurrenskraft genom effektiva bemanningslösningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal i hela Sverige. Vi ingår i Lernia, ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom utbildning och bemanning. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se
Företag: Lernia AB
Ort: Alvesta
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Maskinoperatör, svarv och fräs jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maskinoperatör, svarv och fräs

Maskinoperatör för plastmaskin; 2 skift
Vi är ett bemanningsföretag som för uppdrag inom industrin i Gnosjö söker duktig personal. Gnosjö Personaluthyrning AB är ett familjeföretag med 18 års erfarenhet av bemanningsbranschen. Vi hyr ut och rekryterar personal till företag vid behov, med rätt personal tillgodoser vi företag med lösningar för korta och långsiktiga behov. Vi strävar efter långvariga relationer med nöjda kunder. Vi är flexibla och arbetar med kundens bästa i intresse. Vi söker för anställning i slutet av augusti 2 maskinoperatörer till plastindustrin. Det är viktigt att du har stor ansvarskänsla. Då arbetet innebär 2 skift så måste du som inte bor i kommunen ha körkort och tillgång till bil. Vi förutsätter att du som söker ska ha ett realistiskt pendlingsavstånd till arbetet, då det ska fungera även i det långa loppet. Vi kan tyvärr inte ordna boende. OBS! Endast skriftlig ansökan, märk: ansökan. Vi ställer höga krav på dig som person. Du ska * klara ett högt tempo. * vara lättlärd. * vara noggrann och kvalitetsmedveten. * kunna arbeta självständigt och vara flexibel; beredd på nya uppdrag och /eller arbetsuppgifter. * ha en god samarbetsförmåga och vara positiv till att möta nya människor. * kunna ta instruktioner på svenska. Kollektivavtal och Fora försäkringar finns.
Företag: Gnosjö Personaluthyrning AB
Ort: Gnosjö
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Maskinoperatör för plastmaskin; 2 skift jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maskinoperatör för plastmaskin; 2 skift

Maskinoperatörer sökes till vår konsultverksamhet!
Har du ett stort tekniskt intresse och vill arbeta på ett internationellt företag? Industri och Logistik i Göteborg söker nu flexibla maskinoperatörer till ett av våra kundföretag i Göteborg. Hur ser din arbetsdag ut? Som maskinoperatör kommer du att arbeta i företagets produktion med att övervakning och underhåll av maskiner. Tjänsten är på heltid med omgående start. Man arbetar skift och ska därför kunna arbeta både dag och kväll. Arbetet är förlagt både på vardagar och under helger. Vem trivs här? Du som har ett stort tekniskt intresse kommer att trivas i denna roll. Troligen har du läst en teknisk utbildning och har erfarenhet från att arbeta som maskinoperatör. Som person är du samarbetsvillig och flexibel. Du trivs med varierade arbetstider. Vid anställning kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet. Vad erbjuder vi? Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Adecco Industrial & Logistics förmedlar montörer, svetsare, cnc-operatörer, lagerarbetare eller truckförare. Först och främst arbetar vi med att hyra ut personal. Men vi kan även hjälpa dig med rekryteringar av till exempel projekt- och arbetsledare. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta kandidatsupport på tel: 08-598 980 10. Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Maskinoperatörer sökes till vår konsultverksamhet! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maskinoperatörer sökes till vår konsultverksamhet!

Maskinoperatörer
Arbetsuppgifter Till vår kund i Malmö söker vi nu ytterligare maskinoperatörer. Du kommer att ansvara för att maskinen som du övervakar hålls i gång och producerar enligt uppsatta mål både när det gäller effektivitet och kvalitet. I arbetsuppgifterna ingår påfyllning av material, övervakning samt packning av färdiga produkter. Uppdraget är en uttalad hyr-rekrytering med anställning hos kunden efter inhyrningsperioden. Profil Då du kommer att vara en viktig del i företagets produktion förväntar vi oss att du alltid gör ditt bästa. Dina starkaste egenskaper är troligtvis din effektivitet, kvalitetsmedvetenhet samt en gnutta tävlingsinstinkt. Du är fingerfärdig, flink och har sinne för att snabbt avgöra skillnaden mellan god och undermålig kvalitet. Har du tidigare erfarenhet från produktionsmiljö, gärna renrums-miljö, är detta meriterande men inget krav. Det viktigaste för oss är att du förstår flödet i företaget och att du inser att du är en viktig del i företagets organisation och därmed fortsatta utveckling. Du behärskar svenska i tal och skrift. Kan du bidra med dessa egenskaper kan vi erbjuda dig en plats hos vårt välmående företag och en god anställningstrygghet. Vi ser gärna kvinnliga sökanden samt sökanden med blandad etnicitet. Då vi tillämpar ett löpande urval ser vi gärna din ansökan så snabbt som möjligt.
Företag: HIREQ AB
Ort: Malmö
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Maskinoperatörer jobb, Maskinoperatörer Malmö, Maskinoperatörer HIREQ AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maskinoperatörer

Maskinoperatör för uthyrningsuppdrag
Arbetsbeskrivning Manpower ser ett kommande behov av maskinoperatörer till Södertälje. Som maskinoperatör har du ett stort ansvar för produkterna som produceras. Du förväntas arbeta efter säkerställda kvalitétsrutiner samt bidra i arbetet med ständiga förbättringar. Du arbetar i renhetsklassade lokaler. Arbetstiderna är förlagda på skift, där det förväntas att du kan arbeta kvällar, helger och nätter. Du blir anställd av Manpower och uthyrd till kund. Vem är du? Som person är du nyfiken, ansvarsfull och noggrann. Eftersom arbetet utförs i nära samarbete med andra ska du vara en lagspelare med hög social kompetens. Arbetet ställer krav på god fysik. Instruktioner och dokumentation sker på svenska så du behärska svenska språket bra. Om du har kunskaper i LEAN, GMP eller arbete med ständiga förbättringar så ses detta som en stor merit, var vänlig och lyft fram det i ditt CV/personliga brev. Du bör bo i Södertälje alternativ ha körkort och tillgång till bil. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via länken nedan med registrerat CV. Tjänsten kommer att tillsättas löpande så vi ser gärna din ansökan så snart som möjligt. Har du några frågor så är du välkommen att kontakta Carina Capalvo på telefon 08-7362941. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower
Ort: Södertälje
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Maskinoperatör för uthyrningsuppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maskinoperatör för uthyrningsuppdrag

Erfaren maskinoperatör inom plåtbearbetning sökes!
Vår kund som finns placerad i centrala Örebro, jobbar med svetsade och bearbetade konstruktioner till verkstadsindustri. Nu söker de en erfaren maskinoperatör som kan börja jobba omgående. Uppdraget inleds med en uthyrning i 2 månader och det kan bli aktuellt med ett övertag. Är du intresserad? Läs vidare! Hur ser din arbetsdag ut? Hos vår kund kommer du att arbeta med både gamla och nya maskiner. Du är van vid att programmera, ställa och rigga fleroperationsmaskinen i styrsystemet Heidenhain. Materialet man arbetar i är främst tjockare plåt, 40 mm och uppåt. Man kommer främst arbeta med korta serier. Vem trivs här? Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av arbete som maskinoperatör sedan tidigare. Du kommer att ingå i en liten grupp på arbetsplatsen och det är viktigt att du kan jobba självständigt. Vi ser att du är utbildad CNC-operatör eller likvärdig utbildning. Du är en noggrann men orädd person som har förståelse för en industriellprocess. Det är meriterande om du har jobbat med svetsning och stora konstruktioner sedan tidigare. Det är även fördelaktigt om du har truckkort och förarbevis för travers. Vad erbjuder vi dig? Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Örebro
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren maskinoperatör inom plåtbearbetning sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren maskinoperatör inom plåtbearbetning sökes!

Maskinoperatör med svetskunskap
Adaptus Bemanning AB Dina arbetsuppgifter Kommer att bestå utav svets utav mig och pinne. Sedan kommer du att ansvara över en maskinpark bestående utav ex. kantpress, kap, och även nyare maskin som kräver cnc kunskap. Arbetstider 07,00-16,00 Krav Du skall ha stor svetsvana och klara pinne och migsvetsning även ha cnc vana. För att klara av detta ser vi att du är en noggrann och även en social person. Meriterande Är om du jobbat med liknande tidigare. Tillsättning Snarast Om Jobzone Sverige AB Ettt jobb med stora möjligheter hos ”bemanningsbranschens bästa arbetsgivare”. Du erbjuds olika uppdrag hos våra kunder, utifrån dina önskemål och din kompetens. Genom att arbeta som uthyrd konsult hos oss skapar du din framtid. Du får arbeta i olika företag, i varierande branscher och skiftande arbetsmiljöer. Du bygger ett brett kontaktnät, vilket skapa bra förutsättningar för din yrkesmässiga framtid.
Företag: Jobzone Sverige AB
Ort: Falköping
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Maskinoperatör med svetskunskap jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maskinoperatör med svetskunskap

Självgående maskinoperatör
Framtiden AB Maskinoperatör med Mydata-kompetens sökes Dina arbetsuppgifter Som maskinoperatör ansvarar du för tillverkningen i maskin och att efterfrågad kvalité hålls. Du kommer att jobba 2-skift. Om företaget Vår kund är verksam inom elektronikbranschen och jobbar med finelektronik. Kunderna återfinns inom medicin- och försvarsbranschen bland annat. Mer information ges vid en eventuell personlig intervju. Din profil Du har kompetens av Mydata-maskiner eller andra maskiner som tillverkar kretskort (Fuji eller Siemens). Du är lättlärd och har lätt att smälta in i nya grupperingar. Du har ett stort intresse av att jobba med finelektronik och är fokuserad på jobbet. Om oss Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb. Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget. Villkor Start: Snarast enligt överenskommelse Lön: Gällande GFL + skifttillägg Placering: Jönköping Arbetstider: 2 skift Vi behandlar ansökningar löpande, så skicka din ansökan redan idag!
Företag: Framtiden AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Självgående maskinoperatör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Självgående maskinoperatör

Maskinoperatörer
BemanningsPartner AB är ett Helsingborgsföretag, som har många års erfarenhet från bemanningsbranschen. Vi erbjuder kunder i nordvästra Skåne personaluthyrning och rekrytering av produktionspersonal och tjänstemän inom industri & verkstad, tjänste- & serviceföretag, transport & logistik samt kommun & statlig förvaltning. Läs mer om oss på www.bemanningspartner.se För vår kundsräkning söker vi ett antal Maskinoperatörer med teknisk bakgrund.  ARBETSUPPGIFTER: Arbeta som maskinoperatör inom livsmedelsindustrin. I arbetet ingår att förse maskinen med produkter, att utifrån kundordern ställa in maskinen, kunna enklare reparationer, service, underhåll på maskinerna, samt övervaka bearbetningsprocessen, kvalitetskontroll av produkten och transport av produkt till mellanlager. I det dagliga arbetet samarbetar du med erfarna kollegor. Det ställs krav på att du är noggrann och flexibel i ditt arbete och att du kan ta till dig instruktioner och är lättlärd. Då vi har en löpande rekryteringsprocess ser vi gärna att Du ansöker snarast. Du är välkommen med din ansökan på onsdagar, då vi har öppet hus mellan kl.8.30 - 11.30. UTBILDNING: Teknisk eller industri - gymnasium eller annan motsvarande teknisk eller industriell utbildning KUNSKAP OCH ERFARENHET SOM KRÄVS FÖR ARBETET: - Erfarenhet av livsmedelsindustrin är ett plus - Grundläggande datakunskaper - Ha arbetat i grupp men med eget ansvar för arbetsuppgifter PERSONLIGA EGENSKAPER: - Tekniskt intresserad - Förmåga till initiativ och viljan att utveckla idéer. - Driven, noggrann och punktlig ÖVRIGT: - Har du Truckkort är det meriterande. Det är bra om du har körkort och tillgång till bil. Månadslön enligt avtal Heltid, med viss flexibilitet.
Företag: BemanningsPartner
Ort: Helsingborg
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Maskinoperatörer jobb, Maskinoperatörer Helsingborg, Maskinoperatörer BemanningsPartner
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maskinoperatörer


Sök lediga jobb Maskinoperatör

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se