Materialplanerare sökes! jobb - lediga jobb

Materialplanerare sökes! jobb Materialplanerare sökes! jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Materialplanerare sökes!. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Materialplanerare sökes. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Materialplanerare sökes!- Jönköping

 2. Materialplanerare sökes!- Eskilstuna

 3. Analytisk materialplanerare sökes- Eskilstuna

 4. Materialplanerare sökes till globalt industriföretag!- Göteborg

 5. Materialplanerare sökes!- Eskilstuna

 6. Materialplanerare sökes till globalt industriföretag!- Göteborg

 7. Materialplanerare sökes!- Arvika

 8. Materialplanerare sökes till Skövde- Skövde

 9. Materialplanerare sökes- Västerås

 10. Materialplanerare sökes- Göteborg

 11. Analytisk och kommunikativ materialplanerare sökes för konsultup- Eskilstuna

 12. Junior materialplanerare sökes för omgående start!- Stockholm

 13. Materialplanerare sökes- Göteborg

 14. Materialplanerare sökes för uppdrag i sommar- Göteborg

 15. Materialplanerare sökes för uppdrag i sommar- Göteborg

 16. Analytisk materialplanerare sökes!- Köping

 17. Materialplanerare sökes till företag inom fordonsbranschen- Göteborg

 18. Effektiva och kostnadsmedvetna materialplanerare sökes!- Göteborg

 19. Materialplanerare sökes för vikariat.- Göteborg

 20. Materialplanerare sökes!- Västerås

 21. Materialplanerare sökes!- Eskilstuna

 22. Materialplanerare sökes för uppdrag i Eskilstuna- Eskilstuna

 23. Materialplanerare sökes!- Eskilstuna

 24. Materialplanerare sökes till konsultuppdrag inom fordonsindustrin- Göteborg

 25. Kvalitetsmedveten och strukturerad materialplanerare sökes!- Västerås

 26. Driven materialplanerare sökes till fordonsindustrin!- Göteborg

 27. Materialplanerare sökes till spännande uppdrag- Skövde

 28. Analytisk och kommunikativ materialplanerare sökes- Eskilstuna

 29. Materialplanerare sökes- Göteborg

 30. Driven och tuff materialplanerare sökes!- Eskilstuna

 31. Materialplanerare sökes för uppdrag i Eskilstuna!- Eskilstuna

 32. Materialplanerare sökes- Göteborg

 33. Materialplanerare sökes för långt uppdrag- Eskilstuna

 34. Materialplanerare sökes!- Eskilstuna

 35. Inköpare/materialplanerare sökes omgående till Jönköping- Jönköping

 36. Materialplanerare sökes!- Arvika

 37. Materialplanerare sökes- Göteborg

 38. Materialplanerare sökes- Västerås

 39. Materialplanerare sökes omgånde till Alstom Transport i Helsingborg- Helsingborg

 40. Junior materialplanerare sökes till internationell koncern!- Göteborg


Mer beskrivning

Materialplanerare sökes!
Erfaren Materialplanerare sökes!: Vi söker just nu en Materialplanerare till vår uthyrningsverksamhet. Dig som vi söker har några års erfarenhet ifrån materialplanering. Du är van vid att arbeta med MPS-system. Du har någon form av högskoleingenjör/-teknisk utbildning exempelvis inom industriellekonomi och/eller har jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Som person är du strukturerad, analytisk och gillar ordning o reda. Du har viss teknisk förståelse och goda kunskaper inom MS office. Goda kunskaper i Engelska i tal och skrift är ett krav. Du är representativ, har en god känsla för service och framför allt besitter du viljan att göra ett bra jobb. Då du kommer att ha kontakt med många olika avdelningar både internt, externt, nationellt och internationellt så det är viktigt att du är duktig på att kommunicera med många olika typer av människor. Start på tjänsten är omgående, intervjuer sker löpande. Sök tjänsten genom att registrera dig på vår hemsida, www.ep-ab.se. Frågor rörande tjänsten besvaras av ansvarig konsultchef, Mikael Rydholm via mail: mikael.r@ep-ab.se EPAB är det lokala bemanningsföretaget. Vi verkar inom rekrytering, bemanning och omställning. Vi har ett gediget förflutet och stor samlad erfarenhet inom dessa områden. Vår strävan är att alltid ha de allra bästa konsulterna anställda hos oss.
Företag: EPAB
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Materialplanerare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Materialplanerare sökes!

Materialplanerare sökes!
Redo för drömjobbet?Få företag erbjuder lika stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet som Randstad. Vi tillhör de företag i världen som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att på kort tid skaffa dig bred erfarenhet, chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du har en möjlighet att utveckla din kompetens. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång, och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt.  Söker du en arbetsplats som erbjuder en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät? Då kommer du trivas som konsult hos oss på Randstad! Vi söker nu för vår kunds räkning en materialplanerare till ett stort internationellt företag. Tjänsten är en uthyrning via Randstad. Dina arbetsuppgifter  Du kommer att vara ansvarig för att upprätthålla prognoser på ett noggrannt sätt, och tilldela lämpliga prognosmodeller för delar och segment delar. Du kommer ansvara för att utföra prognoser, analysera rapporter, och aktivt delta i det operativa utvecklingsarbetet inom efterfrågan- och inventeringsplaneringsgruppen.  Du deltar vidare  i möten kring planering, tar en aktiv del i den operativa utvecklingsarbetet , gör grundorsaksanalys och korrigerande åtgärder. Du kommer att arbeta i en dynamisk och internationell miljö. Efter introduktionen kommer du snart att ansvara för ett eller flera regionala lager. Det dagliga arbetet innebär mycket aktiv kommunikation och utveckling av hela materialflödet. Du kommer även att arbeta med analyser för att förbättra och utveckla påfyllningsflödet Din Bakgrund  Vi ser att du som söker har branscherfarenhet, internationell erfarenhet, programvara, materialvana etc. Vi ser också att du har en kandidatexamen i logistik eller matematik / statistik. Du bör ha kunskaper inom logistik och lagerhantering, både praktisk och teoretisk, samt erfarenhet av SPIS / SAP är meriterande. Dina egenskape Starka analytiska och statistiska färdigheter. Mycket goda kunskaper i Microsoft Office och engelska, flytande i tal och skrift är ett krav. Ytterligare språk är meriterande. Förmåga att arbeta självständigt såväl som i team. Placeringen av denna position kommer att vara i Eskilstuna och resor kan ibland förekomma. Kunden jobbar aktivt med att skapa grupperingar som tar maximal nytta av den styrka som finns av skillnader i kunskap, erfarenhet, ålder, kön och nationalitet, etc. De ser att välbalanserade arbetsgrupper ökar gruppdynamik, kreativitet och nya sätt till lösningar. Låter detta intressant? Du välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 20 augusti 2013. Urval och intervjuer sker löpande, och tillsättning sker så snart vi hittat rätt person.
Företag: Randstad AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-26
Sök fler jobb liknande: lediga Materialplanerare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Materialplanerare sökes!

Analytisk materialplanerare sökes
Arbetsbeskrivning För ett uthyrningsuppdrag hos kund i Eskilstuna söker vi nu en materialplanerare. Uthyrningsuppdrag innebär att du blir anställd av Manpower och uthyrd till kund. Som materialplanerare arbetar du med olika typer av prognosarbete kopplat till företagets eftermarknadsprodukter. Arbetet baseras på fyra områden. Dessa är historik, rapport och analysarbete, segmentering och strategisk planering. Arbetet är självständigt men kräver nära samarbete med andra. Omfattningen är heltid och arbetet utövas dagtid, måndag till fredag. Uppdraget beräknas starta den 2 september och pågå under cirka 6 månader, eventuellt längre. Vem är du? Vi söker dig med avslutad högskoleutbildning inom logistik, planering eller matematik. Dina kunskaper inom prognostisering, statistik och lagerhållning är goda och du besitter en god förmåga att genomföra komplexa logistiska analyser. Vi förutsätter att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt har goda kunskaper i Officepaketet. Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och goda kunskaper inom olika metoder för att förbättra och utveckla produktionsflöden. På det personliga planer är du noggrann, drivande och kommunikativ. Vad kan vi erbjuda dig? Hos oss får du ett omväxlande och varierat arbete, där du får möjlighet att skaffa dig erfarenheter från olika arbetsplatser samt chans att bygga upp ett stort kontaktnät. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till många spännande uppdrag. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Vi tar endast emot ansökningar via registrerat cv på www.manpower.se. För mer information om jobbet är du välkommen att kontakta Anna Edén på telefon 021-15 12 14. Urval och intervjuer sker löpande. Observera att annonsen kan komma att stängas innan ansökningstidens slut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Företag: Manpower
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Analytisk materialplanerare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Analytisk materialplanerare sökes

Materialplanerare sökes till globalt industriföretag!
Komet hyr ut och rekryterar - från student till professionell. Att arbeta som konsult hos oss på Komet är ett bra sätt att starta eller fortsätta karriären på, oavsett om du fortfarande studerar eller har hunnit vara ute i arbetslivet ett tag. Vi rekryterar också inom en mängd olika områden och branscher och kan erbjuda varierande och spännande uppdrag med olika krav på erfarenhet. Komet ingår i Proffice-koncernen. Proffice är ett av Nordens största specialistföretag inom bemanning. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Komet söker för kunds räkning en Materialplanerare  till en av våra kunder som är globalt verksamma inom fordonsindustrin. Om tjänsten: Materialadministration ingår i avdelningen Logistik, vilken ansvarar för att säkra försörjning av material på kort och lång sikt till bästa möjliga pris och tidpunkt. Som Materialplanerare ingår du i en organisation där din absoluta huvuduppgift innebär att optimera materialflödet från leverantör till vår produktionsenhet i Göteborg. Som Materialplanerare sköter du avropsplanering, transportplanering och system-administration. Du bidrar även till utveckling av arbetssätt och systemstöd. Är du den vi söker? Vi söker dig som är noggrann, serviceinriktad och har tidigare erfarenhet av systemstöd och materialadministration. Dina kunskaper i engelska är mycket goda och du tvekar inte att använda dessa kunskaper. Som person är du en naturlig och målinriktad relationsbyggare och har en förmåga att knyta goda kontakter internt och externt både på lokal och på internationell nivå. Du tar ansvar för dina uppgifter, deltar aktivt i förändringsarbetet och eftersom du är resultatorienterad så inser du vikten av att aktivt arbeta med uppföljning och mätning.  Kvalifikationer: * Arbetsledningserfarenheter * 2 års erfarenhet inom närliggande område och/eller utbildning inom logisitk * Erfarenhet av MPS-hantering * Självständig * Noggrann och strukturerad * Mycket goda engelska kunskaper i såväl tal som skrift Information om uppdraget:  Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid Arbetstider: Kontorstid Lön: Marknadsmässig lön Tjänsten är en direktrekrytering Vid frågor kontakta konsultchef Ida-Marie Tagesson, 020-25 26 00 alternativt ida-marie.tagesson@komet.se .
Företag: Komet Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Materialplanerare sökes till globalt industriföretag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Materialplanerare sökes till globalt industriföretag!

Materialplanerare sökes!
Randstad söker drivna och engagerade materialplanerare till vår kund, med placering i Eskilstuna. Tillsättning sker i november eller december. Dina arbetsuppgifter   Du kommer bland annat att: * Arbeta med planer och planering mot leverantörer, både externt och internt * Arbeta med både stora och små projekt, och kan också vara delaktig i en del globalt arbete med leverantörer * Arbeta mycket operativt med materialplanering * Koordinera och planera för andra fabriker i andra länder * Hantera reservdelar, materialanskaffning Din Bakgrund  Vi ser att du som söker tjänsten har dokumenterad erfarenhet och ett starkt intresse för logistik och operativ materialplanering. Vi ser att du har en relevant utbildning inom logistik eller produktion, och har du dessutom en master- eller magisterutbildning inom detta område är det meriterande, men inget krav. Dina egenskaper  Du har god kommunikationsförmåga, är strukturerad i ditt arbetssätt och har ett stort engagemang och intresse. Vi ser vidare att du har ett positivt förhållningssätt, är social och trivs med att arbeta med och omkring människor, samt har lätt för att skapa förtroende i din omgivning. Låter detta intressant? Du välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2013-10-29 Urval och intervjuer sker löpande, och tillsättning sker i november eller december.   Få företag erbjuder lika stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet som Randstad. Vi tillhör de företag i världen som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att på kort tid skaffa dig bred erfarenhet, chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du har en möjlighet att utveckla din kompetens. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång, och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt.  Söker du en arbetsplats som erbjuder en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät? Då kommer du trivas som konsult hos oss på Randstad!
Företag: Randstad AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Materialplanerare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Materialplanerare sökes!

Materialplanerare sökes till globalt industriföretag!
Komet hyr ut och rekryterar - från student till professionell. Att arbeta som konsult hos oss på Komet är ett bra sätt att starta eller fortsätta karriären på, oavsett om du fortfarande studerar eller har hunnit vara ute i arbetslivet ett tag. Vi rekryterar också inom en mängd olika områden och branscher och kan erbjuda varierande och spännande uppdrag med olika krav på erfarenhet. Komet ingår i Proffice-koncernen. Proffice är ett av Nordens största specialistföretag inom bemanning. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Komet söker för kunds räkning en Materialplanerare  till en av våra kunder som är globalt verksamma inom fordonsindustrin. Om tjänsten: Materialadministration ingår i avdelningen Logistik, vilken ansvarar för att säkra försörjning av material på kort och lång sikt till bästa möjliga pris och tidpunkt. Som Materialplanerare ingår du i en organisation där din absoluta huvuduppgift innebär att optimera materialflödet från leverantör till vår produktionsenhet i Göteborg. Som Materialplanerare sköter du avropsplanering, transportplanering och system-administration. Du bidrar även till utveckling av arbetssätt och systemstöd. Är du den vi söker? Vi söker dig som är noggrann, serviceinriktad och har tidigare erfarenhet av systemstöd och materialadministration. Dina kunskaper i engelska är mycket goda och du tvekar inte att använda dessa kunskaper. Som person är du en naturlig och målinriktad relationsbyggare och har en förmåga att knyta goda kontakter internt och externt både på lokal och på internationell nivå. Du tar ansvar för dina uppgifter, deltar aktivt i förändringsarbetet och eftersom du är resultatorienterad så inser du vikten av att aktivt arbeta med uppföljning och mätning.  Kvalifikationer: * Arbetsledningserfarenheter * 2 års erfarenhet inom närliggande område och/eller utbildning inom logisitk * Erfarenhet av MPS-hantering * Självständig * Noggrann och strukturerad * Mycket goda engelska kunskaper i såväl tal som skrift Information om uppdraget:  Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid Arbetstider: Kontorstid Lön: Marknadsmässig lön Tjänsten är en direktrekrytering Vid frågor kontakta konsultchef Ida-Marie Tagesson, 020-25 26 00 alternativt ida-marie.tagesson@komet.se .
Företag: Komet Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Materialplanerare sökes till globalt industriföretag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Materialplanerare sökes till globalt industriföretag!

Materialplanerare sökes!
Är du en duktig materialplanerare? Då har vi på Adecco uppdraget för dig! Hur ser din arbetsdag ut? Du kommer att tillhöra kundens logistikavdelning i Arvika som arbetar med planering av inkommande logistik. Din huvuduppgift kommer att vara planering och beställning av material vilket innebär mycket datasamordning och administration. Du kommer även arbeta med logistik analyser och support. Ditt ansvarsområde är därmed att analysera och säkra material tillgängligheten och se över leveranser samt orderhantering. Du kommer även följa upp sena beställningar samt göra rapporter och administrera uppgifter. Du har dagligen kontakt med produktionen samt förse logistikansvariga med information. Vem trivs här? Tycker du det är roligt och har tidigare erfarenhet av logistik kommer du att trivas med detta uppdrag. Har du även erfarenhet av att arbeta med lean produktion samt kunskap om produktionssystem kommer du snabbt förstå logistiktänket. Din goda förhandlingsteknik, dina analytiska förmåga och ditt starka driv samt intresse för förbättringsarbete kommer ge goda resultat. Din förmåga att ha en helhetssyn och vara resultatorinterad samt din trygghet i att delegera arbetsuppgifter kommer att underlätta ditt arbete. Dagligen kommer du tillhöra ett glatt arbetslag där din positiva attityd till lagarbete kommer att vara uppskattat. Du kommer att ha kontakt med utländska leverantörer och därför är det viktigt för dig att du känner dig trygg med att förstå, prata och skriva i engelska. Vad erbjuder vi? Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många av de mindre innovativa företagen. Adecco har lokalt i Värmland ett väldigt bra och väl etablerat kontaktnät med de lokala företagen. Vi får varje vecka in intressanta uppdrag som vi delger till våra anställda medarbetare. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt dock senast 17: e oktober. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Tjänsten är ett konsultuppdrag ,med start 20 oktober till 23:e december med möjlighet till förlängning/övertag därefter. Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Arvika
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Materialplanerare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Materialplanerare sökes!

Materialplanerare sökes till Skövde
Har du erfarenhet av materialplanering och vill jobba i Skövde? Då har Adecco uppdraget för dig. Som materialplanerare har du daglig kontakt med leverantörer och övriga logistikfunktioner för att säkerställa att materialleveranser sker enligt tidsplan. Vid avvikelser ska de producerande avdelningarna samt kunder underrättas om läget. För att trivas i rollen är det av stor vikt att du har en hög social kompetens, jobbar proaktivt, har lika lätt för att vara uppmärksam på detaljer som att se helhetsbilden. Du har inga problem med att kommunicera information inför grupp. Du har en relevant högskoleutbildning och ett par års erfarenhet av yrket. Vidare är du flytande i engelska och svenska samt brinner för kvalité, förbättring, struktur och analys. Du har ett logiskt tankesätt och presterar på topp även i pressade sutationer. Om det krävs resor i tjänsten, så är du öppen för det.   Vad erbjuder vi? Ett spännande uppdrag hos vår kund i Skövde som är i automotivebranschen. Tjänsten är ett konsultuppdrag  och ska tillsättas omgående. Som konsult är du anställd i Adecco Sweden AB. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många av de mindre innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10. Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Skövde
Publicerad : 11-28
Sök fler jobb liknande: lediga Materialplanerare sökes till Skövde jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Materialplanerare sökes till Skövde

Materialplanerare sökes
För ett uthyrningsuppdrag hos kund i Västerås söker vi nu en materialplanerare/beredare. Tillsättning sker så snart vi hittat rätt kandidat. Dina arbetsuppgifter   Ditt huvudansvar är att säkerställa och skapa en fungerande kedja från inkommande material till utgående leveranser. Tjänsten har en mycket central och ansvarsfull roll i att säkerställa en störningsfri produktion och hög leveransprecision till våra kunder. Kontinuerligt arbete med ständiga förbättringar är en viktig del av det dagliga arbetet. Dina arbetsuppgifter - beställning och bevakning av material och tjänster - prognoser till leverantörer - inventering - lageroptimering - transportoptimering - inläsning av kundorderstocken - ta fram bestämda nyckeltal och information - se till att relevanta data i företagssystemet är korrekta Dina egenskaper  och din bakgrund  Vi söker dig som har: - erfarenhet av arbete med produktionsplanering, materialanskaffning, lagerhantering eller beredning sedan tidigare - 2-årig högskoleutbildning med inriktningen produktionsplanering och materialstyrning eller motsvarande professionell erfarenhet - god vana att arbeta i affärssystemet SAP och MS Office - relevanta kunskaper inom kvalitets- och miljöarbete - förståelse för kommersiella villkor - erfarenhet av att skapa och bibehålla goda affärsrelationer - goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift Du har god kommunikationsförmåga, är strukturerad i ditt arbetssätt och är lättlärd och öppensinnad. Vi ser vidare att du har ett positivt förhållningssätt, är social och trivs med att arbeta med och omkring människor, samt har lätt för att skapa förtroende i din omgivning. Låter detta intressant? Du välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2014-03-16. Urval och intervjuer sker löpande, och tillsättning sker så snart vi hittat rätt kandidat. Få företag erbjuder lika stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet som Randstad. Vi tillhör de företag i världen som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att på kort tid skaffa dig bred erfarenhet, chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du har en möjlighet att utveckla din kompetens. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång, och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt.  Söker du en arbetsplats som erbjuder en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät? Då kommer du trivas som konsult hos oss på Randstad!
Företag: Randstad AB Västerås
Ort: Västerås
Publicerad : 03-05
Sök fler jobb liknande: lediga Materialplanerare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Materialplanerare sökes

Materialplanerare sökes
Komet hyr ut och rekryterar - från student till professionell. Att arbeta som konsult hos oss på Komet är ett bra sätt att starta eller fortsätta karriären på, oavsett om du fortfarande studerar eller har hunnit vara ute i arbetslivet ett tag. Vi rekryterar också inom en mängd olika områden och branscher och kan erbjuda varierande och spännande uppdrag med olika krav på erfarenhet. Komet ingår i Proffice-koncernen. Proffice är ett av Nordens största specialistföretag inom bemanning. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Komet söker för kunds räkning en produktionsberedare. Vår kund är ett inom sin nisch världsledande internationellt teknikfokuserat företag i Göteborg. Företaget har verksamhet och kunder i ett stort antal länder runt om i världen. Företaget tillhör en division inom en internationell koncern som är världsledande inom radarbaserad nivåmätning för tankfartyg, raffinaderier, tankterminaler och processindustri. Arbetsuppgifter Du kommer att ingå i materialplaneringsgruppen tillsammans med huvudplanering, materialplanering och produktionsberedning av nya och ändrade produkter. Vi söker nu förstärkning med en person som ska ansvara för materialplaneringen.   Du blir en del i en supportgrupp som arbetar tillsammans med vår inköpsavdelning, våra produktionsgrupper, produktionstekniker, produktionsägare och utvecklingsingenjörer. Dina arbetsuppgifter kommer vara att ansvara för materialplaneringen och prognoser av dessa.  I arbetet ingår även att ge support till produktionsgrupper gällande materialplanering. Det är meriterande om du har kunskap i materialplaneringsfrågor. Som person är du kvalitetsmedveten, effektiv och social. Du bör ha förmåga att kunna planera och strukturera ditt arbete själv samtidigt som du är noggrann, logisk och tekniskt lagd. Du som söker bör ha ingenjörsexamen inom logistik eller maskin eller motsvarande relevant erfarenhet. Du behöver ha goda kunskaper i Officepaketet. Har du arbetat i Jeeves tidigare eller ett annat affärssystem är det meriterande. Viktigt är också att du behärskar engelska i tal och skrift eftersom vi har engelska som koncernspråk och arbetet innebär externa kontakter. Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Komet men arbeta ute hos en av våra kunder, dock finns det möjlighet att bli överrekryterad till kund så småningom. Start: Omgående Omfattning: Heltid Uppdragets längd: 1 år Arbetstid: Kontorstid med flex Lön: Marknadsmässig lön
Företag: Komet Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 03-06
Sök fler jobb liknande: lediga Materialplanerare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Materialplanerare sökes

Analytisk och kommunikativ materialplanerare sökes för konsultup
Är du social och gillar att jobba både operativt och strategiskt? Hos oss får du möjligheten att utvecklas och skaffa erfarenhet! Hur ser din arbetsdag ut? I denna roll kommer dina främsta arbetsuppgifter bestå av operativ materialplanering. Du kommer att arbeta med att ta hem artiklar och fylla på det lokala lagret, vilket innebär mycket internationella kontakter med företagets huvudlager. Du kommer att kontinuerligt analysera försäljningsvariationer och dess faktorer.I arbetsuppgifterna ingår även att lösa akuta materialbrister, vilket innebär snabb problemlösning under högt tempo. Arbetet innehåller också ansvar för att delta i planeringsmöten med olika avdelningar. Det dagliga arbetet innefattar mycket aktiv kommunikation med hela logistikkedjan. Vem trivs här? Har du utbildning inom logistik, alternativt relevant arbetslivserfarenhet, samt har goda kunskaper i Office- paketet, framförallt Excel. Då är detta jobbet för dig! Din förmåga att uttrycka dig i engelska, i såväl tal som skrift, tillsammans med din fallenhet för att sätta dig in i olika typer av program och system gör att du här kommer nå framgång. Har du dessutom tidigare erfarenhet av att arbeta med materialplanering eller statistik är detta till din fördel på detta uppdrag. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Har du en god analytisk förmåga och trivs med både operativt och strategiskt arbete kommer du att trivas bra här! Din förmåga att nätverka och knyta kontakter, både med kunder och kollegor, kommer att hjälpa dig att lyckas i din nya roll! Vad erbjuder vi? Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.   Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansök genom att registrera ditt intresse i formuläret nedan. Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 03-07
Sök fler jobb liknande: lediga Analytisk och kommunikativ materialplanerare sökes för konsultup jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Analytisk och kommunikativ materialplanerare sökes för konsultup

Junior materialplanerare sökes för omgående start!
Komet hyr ut och rekryterar - från student till professionell. Att arbeta som konsult hos oss på Komet är ett bra sätt att starta eller fortsätta karriären på, oavsett om du fortfarande studerar eller har hunnit vara ute i arbetslivet ett tag. Vi rekryterar också inom en mängd olika områden och branscher och kan erbjuda varierande och spännande uppdrag med olika krav på erfarenhet. Komet ingår i Proffice-koncernen. Proffice är ett av Nordens största specialistföretag inom bemanning. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Är du i början av karriären och vill utvecklas inom administration och koordinerande uppgifter? Vill du arbeta som en del i ett engagerad team för ett större projekt inom telekombranschen? Då har vi tjänsten för dig! Komet söker nu en ansvarsfull och driven konsult för ett spännande och långsiktigt heltidsuppdrag som materialplanerare hos ett av de ledande företagen inom Telekom. Som materialplanerare arbetar du med avrop mot leverantörer. Du ansvarar för att följa upp och ansvara för lageruppföljning är på rätt nivå samt arbetar i nära samråd med inköpsansvarig och inköpsassistent. Ditt arbete innebär att ansvara för att det operativa materialflödet fungerar optimalt så att projektet fortgår. Arbetet är till stor del med Excel som verktyg samt interna affärssystem och det är viktigt att vara strukturerad och att driva arbetet framåt, samtidigt som det till viss del kan ingå monotona uppgifter. Du arbetar i huvudsak över telefon och mailkontakt och du kommer att ha många kontaktytor med både leverantörer samt med övriga interna avdelningar. Är du den vi söker? Du som söker tjänsten har tidigare erfarenhet av administrativt arbete samt en grundläggande förståelse inom ekonomi. Du är självständig och driftig med en god social förmåga. Vi ser också att du är flexibel, självgående och trivs med att ha många interna och externa kontakter. Du behärskar svenska och engelska mycket väl i tal och skrift. Goda erfarenheter inom Office med fokus på Excel är ett krav. Vidare är du noggrann och organiserad och trivs även med administrativa uppgifter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du erbjuds möjlighet till ett roligt och meriterande uppdrag på 12-14 månader, med goda möjligheter till förlängning. Låter det som ett uppdrag för dig? Tveka inte att skicka oss din ansökan med CV och personligt brev! Intervjuer sker löpande och platserna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka din ansökan snarast möjligt. Information om uppdraget: Start: Omgående eller enligt överenskommelse Omfattning: Heltid Arbetstid: Kontorstider
Företag: Komet Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-21
Sök fler jobb liknande: lediga Junior materialplanerare sökes för omgående start! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior materialplanerare sökes för omgående start!

Materialplanerare sökes
Komet hyr ut och rekryterar - från student till professionell. Att arbeta som konsult hos oss på Komet är ett bra sätt att starta eller fortsätta karriären på, oavsett om du fortfarande studerar eller har hunnit vara ute i arbetslivet ett tag. Vi rekryterar också inom en mängd olika områden och branscher och kan erbjuda varierande och spännande uppdrag med olika krav på erfarenhet. Komet ingår i Proffice-koncernen. Proffice är ett av Nordens största specialistföretag inom bemanning. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Komet söker för kunds räkning en produktionsberedare. Vår kund är ett inom sin nisch världsledande internationellt teknikfokuserat företag i Göteborg. Företaget har verksamhet och kunder i ett stort antal länder runt om i världen. Företaget tillhör en division inom en internationell koncern som är världsledande inom radarbaserad nivåmätning för tankfartyg, raffinaderier, tankterminaler och processindustri. Arbetsuppgifter Du kommer att ingå i materialplaneringsgruppen tillsammans med huvudplanering, materialplanering och produktionsberedning av nya och ändrade produkter. Vi söker nu förstärkning med en person som ska ansvara för materialplaneringen.   Du blir en del i en supportgrupp som arbetar tillsammans med vår inköpsavdelning, våra produktionsgrupper, produktionstekniker, produktionsägare och utvecklingsingenjörer. Dina arbetsuppgifter kommer vara att ansvara för materialplaneringen och prognoser av dessa.  I arbetet ingår även att ge support till produktionsgrupper gällande materialplanering. Det är meriterande om du har kunskap i materialplaneringsfrågor. Som person är du kvalitetsmedveten, effektiv och social. Du bör ha förmåga att kunna planera och strukturera ditt arbete själv samtidigt som du är noggrann, logisk och tekniskt lagd. Du som söker bör ha ingenjörsexamen inom logistik eller maskin eller motsvarande relevant erfarenhet. Du behöver ha goda kunskaper i Officepaketet. Har du arbetat i Jeeves tidigare eller ett annat affärssystem är det meriterande. Viktigt är också att du behärskar engelska i tal och skrift eftersom vi har engelska som koncernspråk och arbetet innebär externa kontakter. Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Komet men arbeta ute hos en av våra kunder, dock finns det möjlighet att bli överrekryterad till kund så småningom. Start: Omgående Omfattning: Heltid Uppdragets längd: 1 år Arbetstid: Kontorstid med flex Lön: Marknadsmässig lön
Företag: Komet Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 03-28
Sök fler jobb liknande: lediga Materialplanerare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Materialplanerare sökes

Materialplanerare sökes för uppdrag i sommar
Assa, Materialplanerare, 2014-05-02 - pasc För uppdrag hos kund över sommaren söker vi nu en materialplanerare. I rollen som materialplanerare så kommer du ansvara för försörjning av material, komponenter och tradingprodukter, arbeta med inköp av artiklar i företagets affärssystem, bevaka leveranser och lagernivåer samt medverka vid projekt av nya produkter. Arbetet innefattar internationella kontakter. Uppdragsgivare: Proffice Sverige AB Ort: Göteborg Omfattning: Heltid Sista ansökningsdag: 2014-05-09 För information: Patrik Schultzén, patrik.schultzen@proffice.se Kvalifikationer: Du som söker denna tjänst har arbetat som materialplanerare, fördelaktigt i 2-3 år. Som person är du drivande och resultatinriktad, har en god analytisk förmåga samt har lätt för att samarbeta. Du har en god servicekänsla och har lätt för att sätta dig in i nya situationer. Eftersom du kommer ha kontakt med många internationella kunder så kräver vi att du talar och skriver engelska obehindrat. Du har goda kunskaper inom Excel och har du tidigare arbetat i Movex så ser vi detta som starkt meriterande. Tjänsten är tänkt att starta omgående och kommer fortlöpa under sommaren, viss chans till förlängning finns. Tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag så sök omgående. Organisations-/företagsbeskrivning: En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort – utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill. Keep improving.
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 05-02
Sök fler jobb liknande: lediga Materialplanerare sökes för uppdrag i sommar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Materialplanerare sökes för uppdrag i sommar

Materialplanerare sökes för uppdrag i sommar
- För uppdrag hos kund över sommaren söker vi nu en materialplanerare. I rollen som materialplanerare så kommer du ansvara för försörjning av material, komponenter och tradingprodukter, arbeta med inköp av artiklar i företagets affärssystem, bevaka leveranser och lagernivåer samt medverka vid projekt av nya produkter. Arbetet innefattar internationella kontakter. Uppdragsgivare: Proffice Sverige AB Ort: Göteborg Omfattning: Heltid Sista ansökningsdag: 2014-05-16 För information: Patrik Schultzén, patrik.schultzen@proffice.se Kvalifikationer: Du som söker denna tjänst har arbetat som materialplanerare, fördelaktigt i 2-3 år. Som person är du drivande och resultatinriktad, har en god analytisk förmåga samt har lätt för att samarbeta. Du har en god servicekänsla och har lätt för att sätta dig in i nya situationer. Eftersom du kommer ha kontakt med många internationella kunder så kräver vi att du talar och skriver engelska obehindrat. Du har goda kunskaper inom Excel och har du tidigare arbetat i Movex så ser vi detta som starkt meriterande. Tjänsten är tänkt att starta omgående och kommer fortlöpa under sommaren, viss chans till förlängning finns. Tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag så sök omgående. Organisations-/företagsbeskrivning: En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort – utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill. Keep improving.
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 05-12
Sök fler jobb liknande: lediga Materialplanerare sökes för uppdrag i sommar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Materialplanerare sökes för uppdrag i sommar

Analytisk materialplanerare sökes!
Är du en analytisk och social person som vill arbeta som materialplanerare? Då har vi jobbet för dig! Adecco ger dig möjlighet att utvecklas och skaffa nya erfarenheter! Hur ser din arbetsdag ut? I denna roll kommer dina främsta arbetsuppgifter bestå av materialplanering. Du kommer att se till att rätt artiklar kommer hem i rätt tid. Arbetet innebär daglig kontakt med både nationella och internationella leverantörer. Du kommer även att arbeta med uppföljning och effektivisering för att optimera varulagret. Vem trivs här? Du som har erfarenhet av materialplanering, inköp eller produktionsplanering kommer lätt in i rollen. Du har även goda kunskaper i engelska i både tal och skrift samt goda kunskaper i Office-paketet och förmåga att sätta dig in i nya datasystem. Som person är du analytisk, socialt kompetent och stresstålig. Körkort är ett krav. Vad erbjuder vi? Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Adecco i Västerås har nu ca 500 konsulter som arbetar ute på våra kundföretag. Som konsult är man anställd i Adecco Sweden AB, men jobbar via olika uppdrag som matchar ens kompetens. Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt dock senast den 10/7. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Ansök genom att registrera ditt intresse i formuläret nedan. Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Köping
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Analytisk materialplanerare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Analytisk materialplanerare sökes!

Materialplanerare sökes till företag inom fordonsbranschen
Materialplanerare För uppdrag hos kund söker vi nu en materialplanerare. I rollen som materialplanerare så kommer du ansvara för försörjning av material, komponenter och tradingprodukter, arbeta med inköp av artiklar i företagets affärssystem, bevaka leveranser och lagernivåer samt medverka vid projekt av nya produkter. Arbetet innefattar internationella kontakter. Uppdragsgivare: Proffice Sverige AB Ort: Göteborg Omfattning: Heltid Sista ansökningsdag: 2014-09-19 För information: Patrik Schultzén, patrik.schultzen@proffice.se Kvalifikationer: Du som söker denna tjänst har arbetat som materialplanerare, fördelaktigt i 2-3 år. Som person är du drivande och resultatinriktad, har en god analytisk förmåga samt har lätt för att samarbeta. Du har en god servicekänsla och har lätt för att sätta dig in i nya situationer. Har du även erfarenhet inom fordonsbranschen så ser vi detta som meriterande. Eftersom du kommer ha kontakt med många internationella kunder så kräver vi att du talar och skriver engelska obehindrat. Tjänsten är tänkt att starta omgående och planerat slutdatum är satt till sista mars 2015. Tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag så sök omgående. Organisations-/företagsbeskrivning: En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort – utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill. Keep improving.
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-08
Sök fler jobb liknande: lediga Materialplanerare sökes till företag inom fordonsbranschen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Materialplanerare sökes till företag inom fordonsbranschen

Effektiva och kostnadsmedvetna materialplanerare sökes!
Söker du efter en utmaning som materialplanerare där dina erfarenheter och egenskaper kommer till sin rätt? Vi på Adecco Automotive Professionals kan nu erbjuda en spännande möjlighet inom ett nytt projekt hos en av våra kunder inom fordonsindustrin! Hur ser din arbetsdag ut? Som materialplanerare kommer du att vara placerad hos en av våra kunder inom fordonsindustrin. Där kommer du att arbeta med att aktivt säkra materialet från leverantör till två av bolagets fabriker och du kommer att tillhöra ett av avdelningens team. Tjänsten innebär främst leveransbevakning och innebär omfattande kontakter externt med leverantörer såväl som internt med exempelvis inköpare, ingenjörer och godsmottagningen. Kommunikationen sker via telefon och mejl och arbetsspråken är engelska och svenska. Du ansvarar för att förbereda och delta i dagliga möten, dit du tar med relevanta analyser och statistik. Som materialplanerare löser du problem som uppstår med leverantörer och introducerar nya till era processer. Uppdraget är på heltid med omgående start. Du kommer att få en anställning i Adeccos konsultverksamhet och hyras ut till vård kund inom fordonsindustrin. Vem trivs här? För att axla rollen som materialplanerare tror vi att du har en relevant utbildning inom området. Har du tidigare erfarenheter av liknande arbetsuppgifter inom logistik eller tillverkningsindustri kommer du att kunna bidra till verksamheten. För att trivas i rollen ser vi att du har starkt engagemang, driv och kunskap om logistik och supply chain. Du som dessutom har lätt för att etablera och bibehålla relationer kommer att trivas mycket bra i den här rollen. Du har goda kunskaper i Officepaketet och känner dig bekväm med att kommunicera på både svenska och engelska, i tal och skrift. Det är meriterande om du har ytterligare språkkunskaper. För att trivas i rollen har du förmågan att själv driva och underhålla såväl processer som relationer. Du har ett proaktivt arbetssätt och stimuleras av att lösa problem. Som person är du resultatinriktad, serviceminded och bekväm med att arbeta såväl självständigt som i större team. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet. Vad erbjuder vi? Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Adeccos kontor Automotive Professionals i Göteborg rekryterar tjänstemän till fordonsindustrin inom områdena ekonomi, logistik, inköp, HR och administration. Adecco är auktoriserat. Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet startar omgående med löpande intervjuer. Du söker tjänsten genom att registrera dig på vår hemsida via formuläret/länken du finner nedan. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10. Välkommen med din ansökan!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Effektiva och kostnadsmedvetna materialplanerare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Effektiva och kostnadsmedvetna materialplanerare sökes!

Materialplanerare sökes för vikariat.
Materialplanerare För vikariat på ca 1 år söker vi nu en materialplanerare. I rollen kommer du ansvara för försörjning av material och komponenter till företagets egna produktion samt i enlighet med aktuella kundorders alternativt lagringsbehov. Du kommer arbeta med avrop av leveranser, inköp av artiklar samt uppdatera inköpspriser. Utöver detta så arbetar du med leveransbevakning, bevakning av lagernivåer, dokumentation och arkivering av inköpskorrespondens samt medverka vid genomförande av handlingsplaner. Uppdragsgivare: Proffice Ort: Göteborg Omfattning: Heltid Sista ansökningsdag: 2014-10-05 För information: Patrik Schultzén, patrik.schultzen@proffice.se [ mailto:patrik.schultzen@proffice.se ], 0733571011 Kvalifikationer: Du som söker denna tjänst har tidigare arbetat som materialplanerare. Du har god förståelse för produktionsekonomi och ekonomistyrning/kalkylering. Vi ser gärna att du även har eftergymnasial utbildning inom logistik eller teknik. Som person är du drivande och resultatinriktad. Du har en god analytisk förmåga och har en god samarbetsförmåga. Utöver detta så är du stresstålig, relationsskapande och flexibel samt anpassningsbar till ditt arbete. Du talar och skriver flytande engelska, har goda datakunskaper, gärna inom Movex och Excel. Tjänsten är tänkt att starta i november och vikariatet är inledningsvis 12 månader. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag så sök omgående. Vi lägger stor vikt vid personlighet. Organisations-/företagsbeskrivning: En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort – utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill. Keep improving.
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Materialplanerare sökes för vikariat. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Materialplanerare sökes för vikariat.

Materialplanerare sökes!
Vi söker nu för kunds räkning en materialplanerare för ett bemanningsuppdrag på ett starkt växande företag beläget i Västerås. Dina arbetsuppgifter  Du kommer huvudsakligen ansvara för driva aktiviteter för att på lång sikt minska och effektivisera kund- och lagerförseningar. Du kommer att ha ansvar för att leverensförmågan är hög, samt att alla uppföljningar följs. Du arbetar även med att ta fram statistik, regelbundet besöker du och utvecklar logistikkedjan mellan kunder och  företaget, du arbetar med ledtidsanalyser, samt driver aktiviteter för att minska ledtiderna. Du erbjuds intressanta arbetsuppgifter på ett starkt expanderande företag. Du kommer ingå i en grupp drivande medarbetare och en arbetsplats som ser till individens utvecklingsmöjligheter. Din Bakgrund  Vi ser att du som söker har en civilingenjörsutbildning med inriktning mot logistik. Du kan vara nyexaminerad med ett brinnande intresse för utveckling inom logistik, men har du erfarenhet av planering och logistik är detta meriterande. Det är av vikt att du behärskar engelska men även lite italienska i både tal och skrift, samt har kunskap inom Office, SAP och Excel. Dina egenskaper Som person bör du vara ödmjuk och ha en god samarbetsförmåga. Det är viktigt att du som söker har en resultatinriktad personlighet och är strukturerad i ditt arbetssätt. Du bör vidare inneha en stark initiativförmåga, samt vara kreativ för att på så vis bidra med förbättring och utveckling av företagets sätt att styra produktionen.   Låter detta intressant? Du välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 11 januari 2015. Urval och intervjuer sker löpande, och tillsättning sker så snart som möjligt!
Företag: Randstad AB
Ort: Västerås
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga Materialplanerare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Materialplanerare sökes!

Materialplanerare sökes!
Arbetsuppgifter Vi söker nu materialplanerare/varustyrare för uppdrag hos en av våra internationella kunder i Eskilstuna. Du kommer att i huvudsak arbeta med materialstyrning av reservdelar till företagets produkter på maskinsidan. Arbetet bedrivs i en internationell miljö, vilket innebär dagliga kontakter med kollegor inom Material Management. Som materialplanerare ansvarar du för anskaffningen av material till vår kunds centrallager runtom i Europa. Det innebär alla operativa uppgifter som är kopplade mot leverantörerna såsom analysering, prognosticering och planering för framtida behov, planläggning, bristhantering, följa upp leveransförseningar och leverantörsutveckling. Du måste ha en förmåga att hitta balansen mellan god service mot kunderna och hålla en bra lagernivå. Detta är en position som kräver stor flexibilitet och förmåga att snabbt ändra prioriteringar för att möta kundernas behov. Vidare ansvarar du för att utveckla och effektivisera samarbetet med leverantörer enligt företagets strategi. Du kommer aktivt delta i företagets utvecklingsprogram och bidra i arbetet i kundens system. Formell kompetens Kvalifikationer: • Goda kunskaper i engelska, andra språk är meriterande • Goda kunskaper i Microsoft Office program, framförallt Excel • Högskoleutbildning med logistik som inriktning eller erfarenhet från liknande roller • Kunskap om OD/VPS är meriterande • Erfarenhet av DSP/SAP/MMI är meriterande Personliga egenskaper Som det framgår av tjänstebeskrivningen, ska du vara analytiskt lagd, ha rätt driv i kroppen och effektivt och affärsmässigt kunna kommunicera med kollegor och chefer på olika nivåer. Du bör vara bra på att bygga relationer och skapa nätverk. Detta är ett självständigt arbete som kräver att du är initiativrik, vågar fatta egna beslut, göra rätt prioriteringar vid behov och kunna arbeta under högt tempo. Inställningen att göra allt för att kunden skall få rätt tillgänglighet och service är en självklarhet. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Konsulttjänst heltid/visstid minst 6 månader, med möjlighet till förlängning. Det innebär att du är anställd av Lernia Bemanning och jobbar ute hos kund. Tillträdesdag Omgående Information Vi vill komma i kontakt med dig snarast möjligt, om du känner igen dig i ovan beskrivna roll. Tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag då intervjuer kommer ske löpande. För mer information kontakta ansvarig rekryterare. hanna.karlsson@lernia.se Lernia är vägen framåt Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom bemanning, utbildning och omställning. Våra tjänster hjälper individer och kunder inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn att stärka sin konkurrenskraft, vilket i sin tur bidrar till en bättre fungerande arbetsmarknad och en ökad integration. Vi finns på fler än 100 orter i Sverige och är kvalitets- och miljöcertifierade.
Företag: Lernia Eskilstuna
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 12-22
Sök fler jobb liknande: lediga Materialplanerare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Materialplanerare sökes!

Materialplanerare sökes för uppdrag i Eskilstuna
Är du social och gillar att jobba i en internationell miljö? Har du möjlighet att starta ett nytt spännande uppdrag i  januari 2015? Hos Adecco får du möjligheten att utvecklas och skaffa erfarenhet! Hur ser din arbetsdag ut? Som materialplanerare hos vår kund kommer du att vara ansvarig för att fylla de lokala reservdelslagren med produkter från centrallagret. För att kunna göra det så behöver du prognostisera och planera de framtida reservdelsbehoven. Rollen innebär också utveckling av materialflödet samt kommunikation med interna intressenter och kontakt med återförsäljare.  Du kommer även att vara ansvarig för att mål gällande tillgång och omsättning av ditt produktsortiment. Vem trivs här? Du som har en akademisk examen inom logistik kommer snabbt att sätta dig in i arbetet.  Är du analytisk? har stor kunskap i MS office och framförallt Excel? Då är detta jobbet för dig! Din goda förmåga att bygga och bibehålla relationer samt att du är tydlig i din kommunikation med kunder och kollegor kommer att hjälpa dig att nå framgång här.  Du som är van att kommunicera skriftligt och muntligt på svenska och engelska kommer att ha stor nytta av det på detta uppdrag. Vad erbjuder vi? Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.   Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt dock senast 6/1-2015. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansök genom att registrera ditt intresse i formuläret nedan. Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 12-22
Sök fler jobb liknande: lediga Materialplanerare sökes för uppdrag i Eskilstuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Materialplanerare sökes för uppdrag i Eskilstuna

Materialplanerare sökes!
Randstad söker drivna och engagerade materialplanerare och en demand planner till vår kund, med placering i Eskilstuna. Tillsättning sker så snart vi hittat rätt personer.  Dina arbetsuppgifter   Du kommer bland annat att: * Arbeta med planer och planering mot leverantörer, både externt och internt * Arbeta med både stora och små projekt, och kan också vara delaktig i en del globalt arbete med leverantörer * Arbeta mycket operativt med materialplanering * Koordinera och planera för andra fabriker i andra länder * Hantera reservdelar, materialanskaffning * I den andra tjänsten som demand planner arbetar du mycket med prognoser och analyserar statistik Din Bakgrund  Vi ser att du som söker tjänsten har dokumenterad erfarenhet och ett starkt intresse för logistik och materialplanering. Vi ser att du har en relevant utbildning inom logistik eller produktion, och har du dessutom en master- eller magisterutbildning inom detta område är det meriterande, men inget krav. Dina egenskaper  Du har god kommunikationsförmåga, är strukturerad i ditt arbetssätt och har ett stort engagemang och intresse. Vi ser vidare att du har ett positivt förhållningssätt, är social och trivs med att arbeta med och omkring människor, samt har lätt för att skapa förtroende i din omgivning. I tjänsten som demand planner bör du ha ett starkt intresse för siffror och en analytisk förmåga.  Låter detta intressant? Du välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2015-01-20 Urval och intervjuer sker löpande   Få företag erbjuder lika stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet som Randstad. Vi tillhör de företag i världen som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att på kort tid skaffa dig bred erfarenhet, chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du har en möjlighet att utveckla din kompetens. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång, och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt.  Söker du en arbetsplats som erbjuder en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät? Då kommer du trivas som konsult hos oss på Randstad!
Företag: Randstad AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 12-23
Sök fler jobb liknande: lediga Materialplanerare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Materialplanerare sökes!

Materialplanerare sökes till konsultuppdrag inom fordonsindustrin
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster. Arbetsbeskrivning Manpower söker för kunds räkning två materialplanerare med start omgående i Göteborgsområdet. Vår kund är verksam inom fordonsindustrin. Vem är du? Du har tidigare erfarenhet av att arbeta i fordonsbranschen. Du bör även ha erfarenhet av liknande arbete med materialplanering, leveransbevakning och lagermål. Det är en fördel om du har en eftergymnasial utbildning inom området. Datavana och flytande engelska på affärsengelskanivå är en förutsättning för att vara framgångsrik i denna tjänst. Det är också viktigt att du kan materialplaneringssystem. Datavana och flytande svenska samt engelska på affärsengelskanivå är en förutsättning för att vara framgångsrik i denna tjänst. Det är också viktigt att du kan materialplaneringssystem. Som person är du ambitiös och driven. Du trivs med att arbeta i en föränderlig miljö, och kan arbeta under press. För att klara rollen behöver du ha mycket god vana av arbete i Officepaketet. Vidare har du god kommunikativ förmåga. Som person är du positiv, serviceminded, lyhörd, strukturerad och prestigelös. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Kontaktperson Är du den vi söker? Sök tjänsten via ansökningslänken. Registrera ditt CV via www.manpower.se. Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller brev. Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten? Skicka i så fall ett e-mail till: anna.persson@manpower.se. Vid tekniska frågor kring din ansökan vänligen kontakta Manpowers webbsupport på 020- 26 51 00. Varmt välkommen med din ansökan! Gilla oss på Facebook! Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster.
Företag: Manpower Huvudkontor
Ort: Göteborg
Publicerad : 01-09
Sök fler jobb liknande: lediga Materialplanerare sökes till konsultuppdrag inom fordonsindustrin jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Materialplanerare sökes till konsultuppdrag inom fordonsindustrin

Kvalitetsmedveten och strukturerad materialplanerare sökes!
Är du resultatinriktad samt har ett driv att kontinuerligt förbättra verksamheten? Adecco ger dig nu möjligheten att utvecklas och skaffa nya erfarenheter! Hur ser din arbetsdag ut? I rollen som materialplanerare kommer dina främsta arbetsuppgifter bestå av operativ materialplanering. Du kommer att köpa in råmaterial- och komponenter utifrån fabrikens behov samt säkerställa att behoven uppfylls och driva slutförbrukning av råmaterial och komponenter. Du kommer att ansvara för den operativa kontakten med leverantörerna och analysera lagret för att sedan kunna rapportera nyckeltal rörande leverantörer och lagret. Arbetet kommer att ske i affärssystemet SAP och du kommer ständigt att arbeta med förbättringsarbete. I arbetsuppgifterna ingår även att lösa akuta materialbrister, vilket innebär snabb problemlösning under högt tempo. Vem trivs här? Har du högskoleutbildning inom inköp/logistik eller motsvarande i antingen utbildning eller arbetslivserfarenhet? Då detta jobbet för dig! Din förmåga att uttrycka dig i engelska, i såväl tal som skrift, tillsammans med din fallenhet för att sätta dig in i olika typer av program och system gör att du här kommer nå framgång. Har du dessutom tidigare erfarenhet av att arbeta med påfyllning av material är detta till din fördel. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Har du en god analytisk förmåga och känner dig trygg med att planera och prioritera så kommer du att trivas här! Din förmåga att nätverka och knyta kontakter, både med kunder och kollegor, kommer att hjälpa dig att lyckas i din nya roll! Vad erbjuder vi? Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Adecco i Västerås har nu ca 500 konsulter som arbetar ute på våra kundföretag. Som konsult är man anställd i Adecco Sweden AB, men jobbar via olika uppdrag som matchar ens kompetens. Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansök genom att registrera ditt intresse i formuläret nedan. Vid frågor angående registrering av ansökan i Zero Lime kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.   Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Västerås
Publicerad : 02-09
Sök fler jobb liknande: lediga Kvalitetsmedveten och strukturerad materialplanerare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvalitetsmedveten och strukturerad materialplanerare sökes!

Driven materialplanerare sökes till fordonsindustrin!
Söker du efter en utmaning som materialplanerare där dina erfarenheter och egenskaper kommer till sin rätt? Vi på Adecco Automotive Professionals kan nu erbjuda en spännande möjlighet hos en av våra kunder inom fordonsindustrin! Hur ser din arbetsdag ut? Som materialplanerare kommer du att arbeta med att aktivt säkra material från leverantör till företagets produktionsenheter i enighet med företagets globala rutiner och guidelines. Tjänsten innebär till stor del leveransbevakning, avvikelsehantering och uppföljning innefattar omfattande kontakter externt med leverantörer såväl som internt med exempelvis inköpare, ingenjörer och godsmottagningen. Kommunikationen sker via telefon och mail och arbetsspråken är engelska och svenska. Du ansvarar för att göra uppföljningar med relevanta analyser och statistik samt deltar i regelbundna möten för att utveckla processer och rutiner. Du kommunicerar även uppföljning och statistik till leverantörerna för att säkerställa deras kvalitet samt rapporterar avvikelser och risker för störningar till ansvarig chef. Som materialplanerare löser du löpande de problem som uppstår, uppdaterar materialplaneringssystem samt ansvarar för en kvalitativ leverans till dina kunder.   Uppdraget är på heltid, med start omgående, samt beräknas pågå till början av maj 2015. Du kommer att få en anställning i Adeccos konsultverksamhet och arbeta på plats hos vår kund inom fordonsindustrin. Vem trivs här? För att axla rollen som materialplanerare tror vi att du har en relevant utbildning inom området. Har du tidigare erfarenheter av liknande arbetsuppgifter inom logistik, främst materialförsörjning, eller tillverkningsindustri kommer du att kunna bidra till verksamheten. Du har goda kunskaper i Officepaketet och känner dig bekväm med att kommunicera på både svenska och engelska, i tal och skrift. Det är meriterande om du har ytterligare språkkunskaper.  För att trivas i rollen har du förmågan att själv driva och underhålla såväl processer som relationer. Du har ett proaktivt arbetssätt och stimuleras av att lösa problem. Som person är du kommunikativ, resultatinriktad, serviceminded och bekväm med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Vi ser även att du har ett starkt engagemang, driv och god förmåga att prioritera bland dina dagliga arbetsuppgifter. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet. Vad erbjuder vi? Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Adeccos kontor Automotive Professionals i Göteborg rekryterar tjänstemän till fordonsindustrin inom områdena ekonomi, logistik, inköp, HR och administration. Adecco är auktoriserat. Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan.Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10. Välkommen med din ansökan!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 03-09
Sök fler jobb liknande: lediga Driven materialplanerare sökes till fordonsindustrin! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven materialplanerare sökes till fordonsindustrin!

Materialplanerare sökes till spännande uppdrag
Materialhanterare Materialplanerare sökes till spännande uppdrag hos kund Arbetsuppgifterna består bland annat av - noggrant planera material och kommunicera med leverantörer för att säkerställa att material levereras och snabbt lösa transportfrågor - söka materialbrister ur system samt genom dialog med produktionspersonal - rapportera material läget inom olika avdelningar - hantera lagernivå och kostnader Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Proffice, men arbeta ute hos en av våra kunder. Uppdragsgivare: Proffice Industrial & Logistics AB Ort: Vara Omfattning: Heltid Sista ansökningsdag: 29 mars 2015 För information: Venus Birisk, venus.birisk@proffice.se Kvalifikationer: Vi söker dig som har erfarenhet sedan tidigare, och förståelse och kunskap inom Lean. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom logistik, ekonomi eller motsvarande. Du skriver och talar svenska och engelska obehindrat och är en van datoranvändare som snabbt kan lära nya system. Det är meriterande om har kunskaper inom MRP och materialförsörjningsstrukturer. Som person är du flexibel, noggrann, och tycker om att ta tag i problemlösning på ett analytiskt sätt. Meriterande om du kan annat språk förutom svenska och engelska Proffice och våra kunder förväntar sig att du är engagerad, lyhörd och lösningsorienterad när du är ute på uppdrag. Du är ambassadör för Proffice och representerar oss på ett professionellt sätt. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Ansök därför redan idag! Organisations-/företagsbeskrivning: Som konsult är du anställd av Proffice och jobbar ute hos någon av våra kunder. På så sätt får du erfarenhet från många olika branscher och arbetsplatser. Ett uppdrag kan vara allt ifrån några timmar till flera år, beroende på kundens behov och din kompetens. Arbetstiderna varierar utifrån våra kunders behov och de kan ha verksamhet dygnet runt, veckans alla dagar. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort – utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Keep improving!
Företag: Proffice Industrial & Logistic AB
Ort: Skövde
Publicerad : 03-13
Sök fler jobb liknande: lediga Materialplanerare sökes till spännande uppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Materialplanerare sökes till spännande uppdrag

Analytisk och kommunikativ materialplanerare sökes
Är du social och gillar att jobba både operativt och strategiskt? Hos oss får du möjligheten att utvecklas och skaffa erfarenhet! Hur ser din arbetsdag ut? I denna roll kommer dina främsta arbetsuppgifter bestå av operativ materialplanering. Du kommer att arbeta med att ta hem artiklar och fylla på det lokala lagret, vilket innebär mycket internationella kontakter med företagets huvudlager. Du kommer att kontinuerligt analysera försäljningsvariationer och dess faktorer, i arbetsuppgifterna ingår även att lösa akuta materialbrister, vilket innebär snabb problemlösning under högt tempo. Arbetet innehåller också ansvar för att delta i planeringsmöten med olika avdelningar. Det dagliga arbetet innefattar mycket aktiv kommunikation med hela logistikkedjan. Vem trivs här? Har du utbildning inom logistik, alternativt relevant arbetslivserfarenhet, samt har goda kunskaper i Office- paketet, framförallt Excel? Då är detta jobbet för dig! Din förmåga att uttrycka dig i engelska, i såväl tal som skrift, tillsammans med din fallenhet för att sätta dig in i olika typer av program och system gör att du här kommer nå framgång. Har du dessutom tidigare erfarenhet av att arbeta med materialplanering eller statistik är detta till din fördel på detta uppdrag. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Har du en god analytisk förmåga och trivs med både operativt och strategiskt arbete kommer du att trivas bra här! Din förmåga att nätverka och knyta kontakter, både med kunder och kollegor, kommer att hjälpa dig att lyckas i din nya roll! Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.   Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansök genom att registrera ditt intresse i formuläret nedan. Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 03-20
Sök fler jobb liknande: lediga Analytisk och kommunikativ materialplanerare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Analytisk och kommunikativ materialplanerare sökes

Materialplanerare sökes
Materialplanerare För sommaruppdrag hos kund söker vi nu en materialplanerare. I rollen kommer du ansvara för försörjning av material och komponenter till företagets egna produktion samt i enlighet med aktuella kundorders alternativt lagringsbehov. Du kommer arbeta med avrop av leveranser, inköp av artiklar samt uppdatera inköpspriser. Utöver detta så arbetar du med leveransbevakning, bevakning av lagernivåer, dokumentation och arkivering av inköpskorrespondens samt medverka vid genomförande av handlingsplaner. Uppdragsgivare: Proffice Ort: Göteborg Omfattning: Heltid Sista ansökningsdag: 2015-05-03 För information: Patrik Schultzén, patrik.schultzen@proffice.se [ mailto:patrik.schultzen@proffice.se ], 0733571011 Kvalifikationer: Du som söker denna tjänst har tidigare arbetat som materialplanerare. Du har god förståelse för produktionsekonomi och ekonomistyrning/kalkylering. Vi ser gärna att du även har eftergymnasial utbildning inom logistik eller teknik. Som person är du drivande och resultatinriktad. Du har en god analytisk förmåga och har en god samarbetsförmåga. Utöver detta så är du stresstålig, relationsskapande och flexibel samt anpassningsbar till ditt arbete. Du talar och skriver flytande engelska, har goda datakunskaper, gärna inom Movex och Excel. Tjänsten är tänkt att starta i maj/juni och är inledningsvis över sommaren. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag så sök omgående. Vi lägger stor vikt vid personlighet. Organisations-/företagsbeskrivning: En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort – utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill. Keep improving.
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 04-19
Sök fler jobb liknande: lediga Materialplanerare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Materialplanerare sökes

Driven och tuff materialplanerare sökes!
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster. Arbetsbeskrivning För ett längre uthyrningsuppdrag söker vi nu en driven och tuff materialplanerare. Du kommer att säkerställa en korrekt huvudplanering av material och säkerställa processen för volymprognoser. I arbetet ingår också att prognostisera lagervärden vid budget och för ekonomisk prognos samt stötta arbetsledning och produktion gällande prioriteringar i tillverkning. En stor del i arbetet är administrativt. Vem är du? Du är en analytisk person som älskar siffror. Du gillar att grotta ner dig i problem och räds inte att ta egna beslut. Som person är du driven och har lätt att kommunicera med andra. Du har en avslutad logistikutbildning eller flerårig erfarenhet från liknade arbete. Goda engelskakunskaper och god datavana är ett krav. Vad kan vi erbjuda dig? Hos oss får du ett omväxlande och varierat arbete samtidigt som du har all den trygghet som en fast anställning ger. Du får möjlighet att skaffa dig erfarenheter från olika arbetsplatser och branscher samt chans att bygga upp ett stort kontaktnät. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. För mer information om jobbet är du välkommen att kontakta Gisela Olsson på tfn 021-15 19 43. Urval och intervjuer sker löpande. Vi tar endast emot ansökningar via registrerat CV på www.manpower.se. Observera att annonsen kan komma att stängas innan ansökningstidens slut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Företag: Manpower Huvudkontor
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 05-08
Sök fler jobb liknande: lediga Driven och tuff materialplanerare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven och tuff materialplanerare sökes!

Materialplanerare sökes för uppdrag i Eskilstuna!
Är du en analytisk och noggrann person som har erfarenhet av att arbeta som materialplanerare? Då har vi jobbet för dig! Vi söker nu en materialplanerare för ett längre uppdrag hos en av våra kunder i Eskilstuna!! Hur ser din arbetsdag ut? I rollen som materialplanerare kommer dina arbetsuppgifter vara att säkerställa en korrekt huvudplanering med utgångspunkt från gällande leveransplaner från kund och tillgänglig kapacitet. Du kommer även att medverka och säkerställa processen för volymprognoser samt planera och samordna aktiviteter kring ändringsorder. Granska produktionsorder till produktion samt stötta arbetsledning och produktion gällande prioriteringar i tillverkning ingår också i arbetsuppgifterna. Även prognostisering av lagervärden vid budget och ekonomisk prognos ingår i arbetet. Vem trivs här? Du har en högskoleutbildning inom logistik eller produktion samt erfarenhet av materialplanering eller produktionsplanering.  Du har även goda kunskaper i engelska i både tal och skrift samt goda kunskaper i Office-paketet och SAP samt förmåga att sätta dig in i nya datasystem. Som person är du analytisk, noggrann och har förmågan att arbeta resultatinriktat. Du är även socialt kompetent och stresstålig. Vad erbjuder vi? Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt med CV som visar vad du gjort och personligt brev som visar vem du är. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Ansök genom att registrera ditt intresse i formuläret nedan. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10. Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 05-08
Sök fler jobb liknande: lediga Materialplanerare sökes för uppdrag i Eskilstuna! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Materialplanerare sökes för uppdrag i Eskilstuna!

Materialplanerare sökes
Materialplanerare För sommaruppdrag hos kund söker vi nu en materialplanerare. I rollen kommer du ansvara för försörjning av material och komponenter till företagets egna produktion samt i enlighet med aktuella kundorders alternativt lagringsbehov. Du kommer arbeta med avrop av leveranser, inköp av artiklar samt uppdatera inköpspriser. Utöver detta så arbetar du med leveransbevakning, bevakning av lagernivåer, dokumentation och arkivering av inköpskorrespondens samt medverka vid genomförande av handlingsplaner. Uppdragsgivare: Proffice Ort: Göteborg Omfattning: Heltid Sista ansökningsdag: 2015-05-17 För information: Gina Liovic, gina.liovic@proffice.se Kvalifikationer: Du som söker denna tjänst har tidigare arbetat som materialplanerare. Du har god förståelse för produktionsekonomi och ekonomistyrning/kalkylering. Vi ser gärna att du även har eftergymnasial utbildning inom logistik eller teknik. Som person är du drivande och resultatinriktad. Du har en god analytisk förmåga och har en god samarbetsförmåga. Utöver detta så är du stresstålig, relationsskapande och flexibel samt anpassningsbar till ditt arbete. Du talar och skriver flytande engelska, har goda datakunskaper, gärna inom Movex och Excel. Tjänsten är tänkt att starta i maj/juni och är inledningsvis över sommaren. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag så sök omgående. Vi lägger stor vikt vid personlighet. Organisations-/företagsbeskrivning: En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort – utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill. Keep improving.
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 05-11
Sök fler jobb liknande: lediga Materialplanerare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Materialplanerare sökes

Materialplanerare sökes för långt uppdrag
Arbetsuppgifter Vi söker nu materialplanerare för långt uppdrag hos en av våra internationella kunder i Eskilstuna. Du kommer säkerställa en korrekt huvudplanering med utgångspunkt från gällande leveransplaner från kund och tillgänglighetskapacitet samt policy. Du kommer medverka och säkerställa processen från volymprognoser (programvarv-månadsvis), planera och samordna aktiviteter kring ändringsorder, granska och frisläppa produktionsorder till produktion, komponenter/kompletter. Du kommer stötta abretsledning/produktion gällande prioriteringar i tillverkning, bereda planeringsparametrar samt justera vid förändring i tillverkning. Du kommer prognosticera lagervärden vid budget och ekonomisk prognos, upprätta huvudplanering samt lagerstrategi i samråd med produktionsledning och företagsledning, samt ta fram komponentprogram i samband med LRF-Långtidsprognos. Formell kompetens Goda kunskaper i engelska, andra språk är meriterande Mycket goda kunskaper i IS/IT-system (MPS, MS Office, databashantering) Kunskap inom produktionsplanering, behovsräkning Grundläggande ekonomikunskaper Högskoleutbildning med logistik eller produktion som inriktning Kunskap i SAP är meriterande Erfarenhet av projektarbete är meriterande Personliga egenskaper Du har mycket god analytisk förmåga, är noggrann, kan effektivt och affärsmässigt kommunicera med kollegor och chefer på olika nivåer. Du bör ha förmåga att arbeta mål- och resultatinriktat. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Uppdraget är heltid 20150601-20160930, med möjlighet till förlängning hos kund. Anställningen börjar med en provanställning på 6 mån som sedan går över i en tillsvidareanställning på Lernia Bemanning. Tillträdesdag 20150601 Information Vi vill komma i kontakt med dig snarast möjligt, om du känner igen dig i ovan beskrivna roll. Tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag då intervjuer kommer ske löpande. För mer information kontakta ansvarig rekryterare. hanna.karlsson@lernia.se Lernia är vägen framåt Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom bemanning, utbildning och omställning. Våra tjänster hjälper individer och kunder inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn att stärka sin konkurrenskraft, vilket i sin tur bidrar till en bättre fungerande arbetsmarknad och en ökad integration. Vi finns på fler än 100 orter i Sverige och är kvalitets- och miljöcertifierade.
Företag: Lernia Eskilstuna
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 05-12
Sök fler jobb liknande: lediga Materialplanerare sökes för långt uppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Materialplanerare sökes för långt uppdrag

Materialplanerare sökes!
Arbetsuppgifter Vi söker nu materialplanerare för uppdrag hos en av våra internationella kunder i Eskilstuna. Du kommer att i huvudsak arbeta med materialstyrning av reservdelar till företagets produkter på maskinsidan. Arbetet bedrivs i en internationell miljö, vilket innebär dagliga kontakter med kollegor inom Material Management. Som materialplanerare ansvarar du för anskaffningen av material till vår kunds centrallager runtom i Europa. Det innebär alla operativa uppgifter som är kopplade mot leverantörerna såsom analysering, prognosticering och planering för framtida behov, planläggning, bristhantering, följa upp leveransförseningar och leverantörsutveckling. Du måste ha en förmåga att hitta balansen mellan god service mot kunderna och hålla en bra lagernivå. Detta är en position som kräver stor flexibilitet och förmåga att snabbt ändra prioriteringar för att möta kundernas behov. Vidare ansvarar du för att utveckla och effektivisera samarbetet med leverantörer enligt företagets strategi. Du kommer aktivt delta i företagets utvecklingsprogram och bidra i arbetet i kundens system. Formell kompetens Kvalifikationer: • Goda kunskaper i engelska, andra språk är meriterande • Goda kunskaper i Microsoft Office program, framförallt Excel • Högskoleutbildning med logistik som inriktning eller erfarenhet från liknande roller • Kunskap om OD/VPS är meriterande • Erfarenhet av DSP/SAP/MMI är meriterande Personliga egenskaper Som det framgår av tjänstebeskrivningen, ska du vara analytiskt lagd, ha rätt driv i kroppen och effektivt och affärsmässigt kunna kommunicera med kollegor och chefer på olika nivåer. Du bör vara bra på att bygga relationer och skapa nätverk. Detta är ett självständigt arbete som kräver att du är initiativrik, vågar fatta egna beslut, göra rätt prioriteringar vid behov och kunna arbeta under högt tempo. Inställningen att göra allt för att kunden skall få rätt tillgänglighet och service är en självklarhet. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Konsulttjänst provanställning/heltid/Eskilstuna, uppdraget hos kund är ca 7 månader med möjlighet till förlängning. Det innebär att du är anställd av Lernia Bemanning och jobbar ute hos kund. Tillträdesdag 26/5 Information Vi vill komma i kontakt med dig snarast möjligt, om du känner igen dig i ovan beskrivna roll. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag då intervjuer kommer ske löpande. För mer information kontakta ansvarig rekryterare. hanna.karlsson@lernia.se Lernia är vägen framåt Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom bemanning, utbildning och omställning. Våra tjänster hjälper individer och kunder inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn att stärka sin konkurrenskraft, vilket i sin tur bidrar till en bättre fungerande arbetsmarknad och en ökad integration. Vi finns på fler än 100 orter i Sverige och är kvalitets- och miljöcertifierade.
Företag: Lernia Eskilstuna
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 05-12
Sök fler jobb liknande: lediga Materialplanerare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Materialplanerare sökes!

Inköpare/materialplanerare sökes omgående till Jönköping
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster. Vi söker för vår uthyrningsverksamhet en inköpare omgående till Jönköping. Tjänsten är till en början ett konsultuppdrag med möjlighet till anställning hos kunden. Arbetsbeskrivning Vi söker en Inköpare/Materialplanerare med ansvar för den dagliga verksamheten inom inköpsavdelningen, resultatuppföljning och rapportering av nyckeltal för logistikavdelning för en av våra kunder i Jönköping. Arbetsuppgifterna består av följande: • Planera och hantera inköpsorder. • Ansvara för den dagliga driften av inköpsavdelningen. • Ständig förbättring av artikelparametrar, styrande inköpsorderhanteringen, detta i nära samarbete med försäljning, kundservice och ekonomi, samt med kunder och leverantörer. • Ta fram lagerprognoser och leveranser/prioriteringar veckovis tillsammans med intern säljkår/kund. • Ansvara för övervakning och rapportering av beslut som krävs för att uppnå olika mål. Rapportering av KPI-siffrorna för logistik. • Hantera införtullning och intrastat rapportering • Fakturakontroll, underhåll och uppdatering av leverantörspriserna och kostnaderna. Vem är du? Vi ser att du har: • Några års dokumenterad erfarenhet av arbete på en inköpsavdelning/materialplanering • God IT-kompetens samt mycket goda kunskaper i Excel • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska (muntligt/skriftligt) • God organisatoriskt förmåga • Proaktiv, ansvarsfull och strukturerad • Förmåga att arbeta i team Kontaktperson Urval sker löpande. Kontaktperson är Caroline Görsberg, vid frågor maila till caroline.gorsberg@manpower.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Huvudkontor
Ort: Jönköping
Publicerad : 05-18
Sök fler jobb liknande: lediga Inköpare/materialplanerare sökes omgående till Jönköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Inköpare/materialplanerare sökes omgående till Jönköping

Materialplanerare sökes!
Vi söker för kunds räkning en materialplanerare till Arvika, med start i augusti. Dina arbetsuppgifter Du kommer som materialplanerare hos vår kund ansvara för analys av materialtillgänglighet, orderadministration och leverens av material. Du har kontakt med leverantörer, följer upp order och säkerställer att allting finns på lager. Du är också ansvarig för att förbättra och effektivisera rutiner kring materialplaneringen.  Din bakgrund Vi ser att du som söker har en utbildning inom logistik på universitetsnivå. Du bör ha erfarenhet sedan tidigare med arbete inom logistik och material för att snabbt kunna sätta dig in i arbetet. Har du tidigare arbetat enligt LEAN är det starkt meriterande. Vi ser också att du har förhandlingsvana, ett starkt intresse för förbättringsarbete samt kunskap om statistik. Du bör ha flytande kusnkaper i eneglska, både i tal och skrift.  Dina egenskaper Som person är du driven och initiativrik. Du drivs av förbättrings- och förändringsarbete samt har en god kommunikativ förmåga. DU har förmågan att arbeta självständigt samtidigt som du värdesätter gruppen. Du bör vidare vara noggrann och strukturerad i ditt arbete.  Om Randstad Med över 600 000 anställda i fler än 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att skaffa bred erfarenhet och arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt. Söker du en arbetsplats som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas som konsult på Randstad.
Företag: Randstad AB
Ort: Arvika
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Materialplanerare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Materialplanerare sökes!

Materialplanerare sökes
Materialplanerare Som materialplanerare hos vår kund inom fordonsindustrin blir du ansvarig för att materialstyrning utförs i enlighet med företagets globala riktlinjer och rutiner. Ditt arbete kommer handla om att kontinuerligt följa upp och agera på avvikelser i materialstyrningssystemet. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att kontinuerligt kommunicera avvikelser till interna kunder samt eskalera avvikelser och risker för störningar till ansvarig chef. Vidare kommer du ansvara för att följa upp och analysera resultat samt ha tät dialog med leverantörer. Du kommer också ingå i olika nätverk för att bidra till processutveckling och delta i kontinuerliga förbättringsaktiviteter. Vid behov kommer du även att stötta andra avdelningar inom företaget. Tjänsten är tänkt att starta omgående. Uppdragsgivare: Proffice Sverige AB Ort: Göteborg Omfattning: Heltid Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. För information: Patrik Schultzén, patrik.schultzen@proffice.se [ mailto:patrik.schultzen@proffice.se ], 0733571011 Kvalifikationer: Vi vill att du som söker denna tjänst har relevant erfarenhet från logistikbranschen där du tidigare arbetat med materialplanering eller liknande. Ytterligare krav för att bli aktuell för tjänsten är att du har god datavana samt att du behärskar engelska obehindrat i både i tal och skrift. Har du tidigare erfarenhet från fordonsbranschen ses detta som meriterande, precis som erfarenhet av arbete i transportsystem och erfarenhet av att arbeta med ständiga förbättringar. Som person är du en kommunikativ teamplayer som är duktig på att prioritera och planera ditt arbete på en daglig basis. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Organisations-/företagsbeskrivning: Proffice är ett av Nordens största bemannings- och rekryteringsföretag med över 10 000 anställda på omkring 80 kontor i Norden. Som konsult hos Proffice är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver detta får du dessutom en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig möjlighet att forma din karriär så som du vill. Som konsult hos oss får du alltså en mängd karriärmöjligheter, du möter olika företagskulturer och får erfarenhet från många branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV.
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Materialplanerare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Materialplanerare sökes

Materialplanerare sökes
Vi söker för kunds räkning en materialplanerare. Detta är ett bemanningsuppdrag och tillsättning sker så snart vi hittat rätt person.  Dina arbetsuppgifter Du arbetar dels med att samordna och administrera beställning av material. • Analysera tillgängligheten av material. • Orderadministration av leverans• Granskning och uppföljning av order som är sena• Du upprätthåller logistiksystem• Säkerställer materialtillgänglighet• Ansvarar för leverantörskontakterna• Ha leveranskontroll av leverantörer  Din bakgrund Du som söker bör ha en relevant utbildning från högskola/universtet, samt ha några års erfarenhhet av liknande arbetsuppgifter inom logistik. Har du tidigare arbetat inom LEAN är det starkt meriterande. Det är ett krav att du behärskar engelska och svenska i tal och skrift.  Dina egenskaper Du som söker är en engagerad medarbetare som brinner för att göra ett bra jobb. Du är flexibel och ansvarstagande. Du är vidare en driven och noggrann person som snabbt kan sätta dig in i förändringar.  Om Randstad Med över 600 000 anställda i fler än 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att skaffa bred erfarenhet och arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt. Söker du en arbetsplats som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas som konsult på Randstad.
Företag: Randstad
Ort: Västerås
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Materialplanerare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Materialplanerare sökes

Materialplanerare sökes omgånde till Alstom Transport i Helsingborg
Har du utbildning inom logistik/systemvetenskap eller liknande och är redo för din nästa utmaning? Brinner du för materialplanering och inköp? Då kan vi ha den perfekta tjänsten för dig med start omgående. Skicka in din ansökan idag! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för Alstoms räkning en driven och analytisk materialplanerare. Vi letar därför efter en materialplanerare som kommer att arbeta med att planera lager utifrån tillgänglighet och lagervärde. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult ute hos vår kund. Som konsult hos Academic Work erbjuds du: ARBETSUPPGIFTER Som materialplanerare har du en central roll i företaget och kommer att interagera med flera funktioner. Du kommer tillsammans med inköpsavdelningen och lagerverksamheten att vara en större del av Supply Chain-organisation men självständigt ansvara för materialplaneringen för depån i Helsingborg. Du kommer vidare ha vissa åtaganden för projekt inom organisationen. Din roll innebär stort ansvar för sortimentet och att skapa rekvisitioner för inköp. Du kommer vidare att arbeta operativt med t.ex. planläggning, behovsidentifiering, effektivisering och uppföljning. Då det är viktigt att upprätthålla en hög servicegrad till kunder och samtidigt hålla en god lagernivå är det viktigt att du är lyhörd och har en förmåga att snabbt kunna agera och ta beslut Det huvudsakliga arbetet sker i SAP medan rapportering och uppföljning till stor del sker i Excel. Det kan förekomma resor i tjänsten i Södra Sverige. Du kommer till exempel att: * Ansvara för att underhålla korrekt data kopplat till materialförsörjningen i SAP * Bidra med kompetens och support till andra funktioner * Sköta inventeringsprocessen både strategiskt och med support Depån karaktäriseras av en energifylld miljö och ett nära samarbete mellan de olika funktionerna. Hos Alstom Transport kommer du att få en gedigen introduktion för att på bästa sätt komma in i verksamheten. VI SÖKER DIG SOM Har en utbildning inom logistik/systemvetenskap eller erfarenhet införskaffad på annat vis. Har du erfarenhet av materialplanering, inköp, arbete med ERP-system och goda kunskaper i Excel kommer du lätt in i rollen. Du har även goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i SAP och har erfarenhet av programmering, detta är dock inget krav. Det är vidare meriterande om du har intresse/erfarenhet av tågbranschen. Som person är du analytisk med en stor vilja att utvecklas och ta ansvar. Du är metodisk i ditt sätt att arbeta, vilket gör att du kan prioritera bland arbetsuppgifter. Vidare är du kommunikativ och relationsbyggande. START: Omgående, senast 16/11 UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: Heltid, 6 månader med möjlighet till förlängning eller överrekrytering UPPSKATTAD ARBETSTID: Kontorstider PLATS: Helsingborg URVAL: Sker löpande Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Som konsult på Academic Work erbjuds du: * Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. * Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt säkerställa att du trivs på din arbetsplats. SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida. INFORMATION OM FÖRETAGET Alstrom är ett globalt företag med ungefär 100 000 anställda i 100 länder. Innovation, Kvalitet, Säkerhet och Miljö är företagets nyckelord som avspeglar deras verksamhet. Företaget erbjuder innovativa och miljövänliga produkter, system och underhållslösningar för järnväg och energiförsörjning. Varje dag färdas miljontals människor i tåg tillverkade av Alstom och var fjärde glödlampa i världen lyser med hjälp av teknologi levererad utav dem. I Sverige förbinder Alstroms tåg städer från norr till söder och de bygger både stora och små energianläggningar med fokus på förnyelsebar energi för framtiden.
Företag: Academic Work
Ort: Helsingborg
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Materialplanerare sökes omgånde till Alstom Transport i Helsingborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Materialplanerare sökes omgånde till Alstom Transport i Helsingborg

Junior materialplanerare sökes till internationell koncern!
Brinner du för logistik- och materialplanering och vill utvecklas inom området? Nu söker dig med logistikutbildning till rollen som materialplanerare till internationell koncern inom processindustrin. Här får du chansen att jobba i en koordinerande tjänst som utmanar och ställer krav på dina färdigheter såväl tekniskt som socialt och trivs med att jobba nära med dina kollegor? Låter det intressant? Sök då redan idag! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för kunds räkning en materialplanerare. Tjänsten är ett föräldravikariat på minst 6 månader. Som materialplanerare är ditt arbete väldigt varierande! En dag kan se ut på många olika sätt men några återkommande moment är till exempel att du svarar på förfrågningar från internationella kunder, förbereder presentation göra prognoser men du kommer även att arbeta med lagernivåer och optimering produktionsstrukturer. Generellt sett kommer din vardag präglas av variation och mycket kontakt med kollegor och internationella kunder. Tjänsten är perfekt för dig som är nyexaminerad och söker en första inblick inom fältet! Vår kund är ett företag som är världsledande inom sin tekniska nisch. Företaget har drygt 400 anställda globalt och ingår i en världsomspännande koncern. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. ARBETSUPPGIFTER I rollen som materialplanerare kommer du att ingå i en grupp som ansvarar för hantering av huvudplanering, materialplanering samt beredning av såväl nya som befintliga produkter inom koncernen. Vidare kommer du även ansvara för analys och presentation inför Sales & Operations möten där du kommer ges en central del i diskussionerna inom området. Som Materialplanerare har du ett brett kontaktnät både externt och internt i organisationen. Du kommer i din roll arbeta nära både inköpsavdelningen, de interna produktionsgrupperna, produktionstekniker och utvecklingsingenjörer. Därför ser vi att du som söker tjänsten har god social kompetens. Andra förekommande arbetsuppgifter innefattar; * Ansvara för produktkonfigurering * Arbeta med uppsättning av produktionsstrukturer i det interna affärssystemet. * Ta fram materialprognoser och huvudplaner samt utvärdera materialflödet i respektive produktionsgrupp. * Agera stöd till inköpsfunktionen i planerings- och beredningsfrågor. Utvecklingsmöjligheter: Detta är en unik möjlighet för dig som är relativt ny i din karriär att få studierelaterad arbetserfarenhet. Under förutsättningen att båda parter är nöjda finns goda möjligheter till förlängning. VI SÖKER DIG SOM * Har en ingenjörsutbildning inom logistik eller industriell ekonomi med upp till två års erfarenhet inom området. * Har erfarenhet av att arbeta i ett affärssystem och har goda kunskaper i Excel * Obehindrat talar och skriver på engelska och svenska då båda dessa används inom koncernen Det är meriterande om du… * Har tidigare relevant arbetslivserfarenhet kopplat till tjänsten Som person trivs du i högt tempo och är utåtriktad, flexibel och handlingskraftig. Vidare är du strukturerad, driven och självständig i ditt arbetssätt. För att lyckas i rollen krävs också att du har ett genuint intresse för processindustrin och gillar såväl nyutveckling som optimering av befintliga produkter. * Start: Februari 2016 * Omfattning: Heltid v.7 – v.40, föräldravikariat. * Placering: Göteborg * Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. * Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Som konsult på Academic Work erbjuds du: * Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. * Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt säkerställa att du trivs på din arbetsplats. SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida. INFORMATION OM FÖRETAGET Vår kund är ett företag som är världsledande inom sin tekniska nisch inom processindustrin, tankfartyg och raffinaderier. Företaget har drygt 400 anställda globalt och ingår i en världsomspännande koncern.
Företag: Academic Work
Ort: Göteborg
Publicerad : 12-08
Sök fler jobb liknande: lediga Junior materialplanerare sökes till internationell koncern! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior materialplanerare sökes till internationell koncern!


Sök lediga jobb Materialplanerare sökes!

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se