Materialplanerare till Eskilstuna jobb - lediga jobb

Materialplanerare till Eskilstuna jobb Materialplanerare till Eskilstuna jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Materialplanerare till Eskilstuna. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Materialplanerare till Eskilstuna. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Materialplanerare till Eskilstuna- Eskilstuna

  2. Materialplanerare till Eskilstuna- Eskilstuna

  3. Materialplanerare till Eskilstuna- Eskilstuna

  4. Demand Inventory Planner / Analytisk Materialplanerare till Eskilstuna- Eskilstuna

  5. Demand Inventory Planner / Analytisk Materialplanerare till Eskilstuna- Eskilstuna


Mer beskrivning

Materialplanerare till Eskilstuna
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning För ett uthyrningsuppdrag hos kund i Eskilstuna söker vi nu en materialplanerare. Uthyrningsuppdrag innebär att du blir anställd av Manpower och uthyrd till kund. I denna tjänst kommer du resa i arbetet. Omfattningen är heltid och arbetet utövas dagtid, måndag till fredag. Uppdraget beräknas starta i mitten på september tom slutet av februari 2014. Dina främsta arbetsuppgifter i denna tjänst kommer bland annat vara att ansvara för påfyllning av reservdelar från centrala till regionala lager, prognotisering och planering av framtida behov samt delta i möten vad gäller planering utav flöden. Efter hand kommer du att ansvara för ett eller flera regionala lager. Det dagliga arbetet kommer innebära mycket aktiv kommunikation och utveckling av hela materialflödet. Du kommer också att arbeta med analyser i syfte att förbättra och utveckla påfyllningsflödet. Arbetet är självständigt men kräver nära samarbete med andra. Vem är du? Vi söker dig som har en utbildning inom relevant område såsom logistik, planering eller matematik och/eller en avslutad högskoleutbildning inom detta område. Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare. Dina kunskaper inom prognostisering, statistik och lagerhållning är goda och du besitter en god förmåga att genomföra komplexa logistiska analyser. Vi förutsätter att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift både vad gäller svenska och engelska samt att du har goda kunskaper i Officepaketet. Har du kunskaper i programmen SPIS, SAP eller MMI så är detta meriterande. Vi ser att du har personlig egenskaper som relationsskapande, nätverkande, kommunikativ och driven. Vad kan vi erbjuda dig? Hos oss får du ett omväxlande och varierat arbete, där du får möjlighet att skaffa dig erfarenheter från olika arbetsplatser samt chans att bygga upp ett stort kontaktnät. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till många spännande uppdrag. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Vi tar endast emot ansökningar via registrerat cv på www.manpower.se. För mer information om jobbet är du välkommen att kontakta Anna Edén på telefon 021-15 12 14 eller Caroline Lyngen på 018-18 59 74. Urval och intervjuer sker löpande. Observera att annonsen kan komma att stängas innan ansökningstidens slut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Företag: Manpower
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Materialplanerare till Eskilstuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Materialplanerare till Eskilstuna

Materialplanerare till Eskilstuna
Presentation Har du erfarenhet av materialplanering sedan tidigare och är ute efter nytt uppdrag är det kanske dig vi söker. Just nu söker vi efter en materialplanerare med logistikerfarenhet för ett konsultuppdrag i Eskilstuna. Uppdraget förväntas starta 12/10 och pågår under 6 månader. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, skicka därför din ansökan redan idag! Arbetsuppgifter Som materialplanerare på det här uppdraget kommer du att arbeta med logistik och flöden. Dina arbetsuppgifter består bland annat av: - driva och delta i möten gällande flöden - ansvara för ett eller flera regionala lager - planera och göra prognoser - aktivt delta i det operativa förbättringsarbetet - utveckla och förbättra materialflöden Tjänsten innebär mycket kontakter både på svenska och på engelska. Utbildning/erfarenhet Vi söker dig som har en högskoleexamen inom relevant område och arbetslivserfarenhet inom logistik eller anskaffning. Du har goda kunskaper i Officepaketet, främst i Excel, samt i SAP. Har du erfarenhet av OD/VPS är det meriterande. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. För att lyckas och trivas på det här uppdraget tror vi att du bör vara en driven och analytisk person som har lätt för att skapa relationer och nätverka. Du är noga med detaljer och motiveras och utveckling och förbättring. Förmåner Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Företagsbeskrivning Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik! Sluttext För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med dig som lämnar in en ansökan ber vi dig söka via poolia.se. Vi kan tyvärr inte hantera ansökningar inskickade via e-post eller pappersformat.
Företag: Poolia Örebro AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Materialplanerare till Eskilstuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Materialplanerare till Eskilstuna

Materialplanerare till Eskilstuna
Presentation Vi letar just nu efter en materialplanerare för ett konsultuppdrag i Eskilstuna. Uppdraget förväntas starta omgående och pågår under 5 månader med möjlighet till förlängning. Urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan! Arbetsuppgifter Som materialplanerare kommer du att ansvara för ett antal leverantörer för att säkra upp leveranser i rätt tid och kvantitet till lagret. Uppdraget innebär i huvudsak att arbeta med materialstyrning av reservdelar vilket innebär dagliga kontakter med kollegor runt om i världen samt leverantörer. Din uppgift blir att ansvara för lagervärden som möjliggör att överenskomna mål på tillgänglighet och kostnadseffektivitet i materialflödet uppfylls. Du kommer också att vara med och utveckla / effektivisera samarbetet med leverantörer samt delta i företagets förbättringsarbete. Utbildning/erfarenhet Vi söker dig som har en högskoleutbildning eller motsvarande med inriktning mot logistik. Du har arbetslivserfarenhet av anskaffning / materialplanering och / eller lagerhållning sedan tidigare och förståelse för materialflöden och lageroptimering. Flytande kunskaper i engelska och svenska är ett krav samt goda kunskaper i Officepaketet, övriga språkkunskaper eller erfarenhet av affärssystem är meriterande. Som person är du serviceinriktad och kommunikativ, du är bra på att ta egna initiativ och att samarbeta i grupp för att nå uppsatta mål. Vi tror att du trivs i en roll med många kontakytor och ett bitvis högt arbetstempo. Förmåner Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Företagsbeskrivning Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik! Sluttext För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med dig som lämnar in en ansökan ber vi dig söka via poolia.se. Vi kan tyvärr inte hantera ansökningar inskickade via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Poolia Örebro AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Materialplanerare till Eskilstuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Materialplanerare till Eskilstuna

Demand Inventory Planner / Analytisk Materialplanerare till Eskilstuna
Presentation Har du en bred teknisk kompetens, förmågan att analysera och att se helheten? Drivs du av att ta dig an utmaningar för att nå resultat långt över förväntningarna? Nu söker vi en Demand Inventory Planner / Analytisk Materialplanerare till en välkänd organisation inom fordonsindustrin. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd som konsult hos Poolia men arbeta ute hos kunden som är belägen i Eskilstuna. Du kommer att ingå i ett arbetslag på fyra personer där du blir en betydelsefull medarbetare för att skapa kvalitativa prognoser för företaget. Tjänsten är beräknad till att starta i början av augusti 2017 och förväntas pågå till början av januari 2018. Urval och intervjuer sker löpande, därför är du välkommen med din ansökan redan idag! Arbetsuppgifter Som Demand Inventory Planner / Analytisk Materialplanerare ansvarar du för att, genom dina analyser, sätta prognoser och räkna ut volymer för mellan fyra månader och upp till ett år framåt i tiden. Arbetet innebär att du hanterar stora mängder data genom att du övervakar, analyserar och styr försörjningskedjan/leveranskedjan från en operativ nivå. Samtidigt finns möjlighet att utveckla metoder och processer för att förbättra och utveckla planeringsprocessen, detta genom att kombinera traditionella tekniker med framtida tekniker. Dina analyser utgör underlag för att optimera inköp och lagersaldon som du förväntas kunna förmedla ut i verksamheten på ett pedagogiskt sätt. Utbildning/erfarenhet Vi önskar komma i kontakt med dig som har en ingenjörsexamen där du även läst matematiska och statistiska kurser på eftergymnasial nivå. Du klarar av att hantera stora mängder data, drivs av att utföra ditt arbete på bästa sätt och kan tänka i teoretiska banor där du förstår vad som skapar skillnad och hur saker och ting påverkas. Du kan självständigt och tydligt kommunicera resultat och sätter dig snabbt in i ny teknik och nya arbetsuppgifter. Du skräms inte av utmaningar och tar dig an dessa med mycket personligt driv för att uppnå så goda resultat som möjligt. Du har även kännedom och erfarenhet av statistiska och matematiska program som exempelvis Excel, Acces, ClickView eller liknande. För att klara av arbetet behärskar du svenska och engelska obehindrat, i såväl tal som i skrift. Passar du in i ovanstående profil, tveka inte att söka tjänsten redan idag! Förmåner Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Företagsbeskrivning Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik! Sluttext För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med dig som lämnar in en ansökan ber vi dig söka via poolia.se. Vi kan tyvärr inte hantera ansökningar inskickade via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan.
Företag: Poolia Örebro AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 04-25
Sök fler jobb liknande: lediga Demand Inventory Planner / Analytisk Materialplanerare till Eskilstuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Demand Inventory Planner / Analytisk Materialplanerare till Eskilstuna

Demand Inventory Planner / Analytisk Materialplanerare till Eskilstuna
Presentation Har du en bred teknisk kompetens, förmågan att analysera och att se helheten? Nu söker vi en Demand Inventory Planner / Analytisk Materialplanerare till en välkänd organisation inom fordonsindustrin. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd som konsult hos Poolia men arbeta ute hos kunden som är belägen i Eskilstuna. Du kommer att ingå i ett arbetslag på fyra personer där du blir en betydelsefull medarbetare för att skapa kvalitativa prognoser för företaget. Tjänsten är beräknad till att starta i början av augusti 2017 och förväntas pågå till början av januari 2018, med goda möjligheter till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande, därför är du välkommen med din ansökan redan idag! Arbetsuppgifter Som Demand Inventory Planner / Analytisk Materialplanerare ansvarar du för att, genom dina analyser, sätta prognoser och räkna ut volymer för mellan fyra månader och upp till ett år framåt i tiden. Arbetet innebär att du hanterar stora mängder data genom att du övervakar, analyserar och styr försörjningskedjan/leveranskedjan från en operativ nivå. Dina analyser utgör underlag för att optimera inköp och lagersaldon och du förväntas kunna förmedla ut dessa i verksamheten på ett pedagogiskt sätt. Rollen erbjuder också utrymme att vara med i arbetet att utveckla och förbättra planeringsprocessen. Utbildning/erfarenhet Vi önskar komma i kontakt med dig som har en ingenjörsexamen där du även läst matematiska och statistiska kurser på eftergymnasial nivå. Du klarar av att hantera stora mängder data, drivs av att utföra ditt arbete på bästa sätt och kan tänka i teoretiska banor där du förstår vad som skapar skillnad och hur saker och ting påverkas. Du kan självständigt och tydligt kommunicera resultat och sätter dig snabbt in i ny teknik och nya arbetsuppgifter. Du skräms inte av utmaningar och tar dig an dessa med mycket personligt driv för att uppnå så goda resultat som möjligt. Du har även kännedom och erfarenhet av statistiska och matematiska program som exempelvis Excel, Acces, ClickView eller liknande. För att klara av arbetet behärskar du svenska och engelska obehindrat, i såväl tal som i skrift. Passar du in i ovanstående profil, tveka inte att söka tjänsten redan idag! Förmåner Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Företagsbeskrivning Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik! Sluttext För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med dig som lämnar in en ansökan ber vi dig söka via poolia.se. Vi kan tyvärr inte hantera ansökningar inskickade via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan.
Företag: Poolia Örebro AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 06-13
Sök fler jobb liknande: lediga Demand Inventory Planner / Analytisk Materialplanerare till Eskilstuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Demand Inventory Planner / Analytisk Materialplanerare till Eskilstuna


Sök lediga jobb Materialplanerare till Eskilstuna

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se