Materialplanerare jobb - lediga jobb

Materialplanerare jobb Materialplanerare jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Materialplanerare. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Materialplanerare. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Materialplanerare/Inköp- Stockholm

 2. Materialplanerare sökes!- Jönköping

 3. Materialplanerare- Jönköping

 4. Lösningsorienterad materialplanerare vid behov- Helsingborg

 5. Drivna materialplanerare, logistiker och leveransbevakare!- Eskilstuna

 6. Materialplanerare sökes!- Eskilstuna

 7. Analytisk materialplanerare sökes- Eskilstuna

 8. Materialplanerare till Eskilstuna- Eskilstuna

 9. Materialplanerare- Eskilstuna

 10. Materialplanerare- Göteborg

 11. Materialplanerare- Göteborg

 12. Materialplanerare sökes till globalt industriföretag!- Göteborg

 13. Materialplanerare- Eskilstuna

 14. Materialplanerare med erfarenhet!- Köping

 15. Engagerad materialplanerare till mindre företag- Jönköping

 16. Materialplanerare- Enköping

 17. Materialplanerare sökes!- Eskilstuna

 18. Materialplanerare sökes till globalt industriföretag!- Göteborg

 19. Drivna materialplanerare, logistiker och leveransbevakare!- Eskilstuna

 20. Materialplanerare sökes!- Arvika

 21. Materialplanerare- Arvika

 22. Materialplanerare till Arvika- Arvika

 23. Materialplanerare- Arvika

 24. Materialplanerare till stort industriföretag i Köping- Köping

 25. Skicklig materialplanerare med lageransvar- Flen

 26. Materialplanerare med känsla för logistik.- Vårgårda

 27. Produktions- & materialplanerare- Hässleholm

 28. Produktions- och materialplanerare- Hässleholm

 29. Materialplanerare/Logistiker till fordonsindustrin- Göteborg

 30. Materialplanerare till fordonsindustrin- Göteborg

 31. Analytiska och strategiska materialplanerare- Göteborg

 32. Materialplanerare sökes till Skövde- Skövde

 33. Självgående materialplanerare till internationellt företag- Göteborg

 34. Materialplanerare till Skövde sökes omgående- Skövde

 35. Materialplanerare med civilingenjörsbakgrund sökes- Västerås

 36. Materialplanerare till internationell koncern- Jönköping

 37. Är du vår näste materialplanerare?- Eskilstuna

 38. Materialplanerare- Eskilstuna

 39. Materialplanerare- Upplands-Bro

 40. Materialplanerare- Eskilstuna


Mer beskrivning

Materialplanerare/Inköp
Materialplanerare sökes till ett snabbväxande bio-tech företag! Kunden är ett molekylärt diagnostikföretag med huvudkontor i Kalifornien, USA. Bolaget utvecklar och tillverkar kompletta system och tester för genetiska analyser vilka möjliggör snabba sofistikerade genetiska tester. Dessa tester och system används över hela världen och gör en skillnad för patienter eftersom diagnos och val av behandling säkras och underlättas av testresultaten. Produkterna tillverkas och utvecklas i USA och Sverige för världsomfattande försäljning. Tillverkningen i Sverige är belägen i nya fräscha lokaler nära Sundbybergs station. I nuläget består företaget av drygt 80 medarbetare men planerar att under en treårsperiod öka till cirka 300 medarbetare. Vi söker nu efter dig som har erfarenhet av materialplanering och inköp. Du har tidigare arbetat med att bryta ner säljprognoser och tillverkningsplaner till materialnivå. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer att innefatta att sammanställa prognoser till leverantörer, initiera inköp samt följa upp dessa för att säkerställa att materialflödet tillgodoser tillverkningens behov. Detta är ett kontinuerligt arbete då företaget expanderar både i ökade volymer och av befintliga produkter. Man står även i startgroparna inför att lansera många nya produkter i tillverkningen under året. Du behöver därför ha stor erfarenhet att jobba med affärssystem och vara väl insatt i funktionen av MRP som planeringsverktyg. Du kommer även registrera materialrörelser och utföra korrigeringar av materialdata i QAD samt initiera och registrera inventeringar. Utöver affärssystemet QAD, jobbar vi mycket i Excel Vi ser att du behärskar engelska och svenska både i tal och skrift då kommunikation sker på båda språken. Du ska kunna arbeta självständigt men även ha viljan och kompetensen att kunna samarbeta och kommunicera med andra. Arbetstempot kan variera men företaget är i en expansiv fas och du ska inte vara rädd för full fart. Vidare ser vi att du är flexibel och stresstålig som person. Företaget är ISO 13485 certifierade så arbetet sker efter fastställda rutiner. Noggrannhet är härmed en viktig egenskap. Lägsta utbildningsnivå för tjänsten är gymnasieutbildning och det är meriterande med gedigen erfarenhet av arbete i affärsystem samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Ort: Stockholm Arbetsid: 08-17. Du kommer till en början bli anställd av Proffice Industrial & Logistics och arbeta ute hos vår kund. Goda möjligheter till en intern anställning hos kundföretaget. Skicka in din ansökan idag!
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-02
Sök fler jobb liknande: lediga Materialplanerare/Inköp jobb, Materialplanerare/Inköp Stockholm, Materialplanerare/Inköp Proffice Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Materialplanerare/Inköp

Materialplanerare sökes!
Erfaren Materialplanerare sökes!: Vi söker just nu en Materialplanerare till vår uthyrningsverksamhet. Dig som vi söker har några års erfarenhet ifrån materialplanering. Du är van vid att arbeta med MPS-system. Du har någon form av högskoleingenjör/-teknisk utbildning exempelvis inom industriellekonomi och/eller har jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Som person är du strukturerad, analytisk och gillar ordning o reda. Du har viss teknisk förståelse och goda kunskaper inom MS office. Goda kunskaper i Engelska i tal och skrift är ett krav. Du är representativ, har en god känsla för service och framför allt besitter du viljan att göra ett bra jobb. Då du kommer att ha kontakt med många olika avdelningar både internt, externt, nationellt och internationellt så det är viktigt att du är duktig på att kommunicera med många olika typer av människor. Start på tjänsten är omgående, intervjuer sker löpande. Sök tjänsten genom att registrera dig på vår hemsida, www.ep-ab.se. Frågor rörande tjänsten besvaras av ansvarig konsultchef, Mikael Rydholm via mail: mikael.r@ep-ab.se EPAB är det lokala bemanningsföretaget. Vi verkar inom rekrytering, bemanning och omställning. Vi har ett gediget förflutet och stor samlad erfarenhet inom dessa områden. Vår strävan är att alltid ha de allra bästa konsulterna anställda hos oss.
Företag: EPAB
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Materialplanerare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Materialplanerare sökes!

Materialplanerare
MATERIALPLANERARE Uppdrag Som materialplanerare är uppdraget att ansvara för övergripande materialplanering. Huvudsakliga arbetsuppgifter: . Materialplanering: bevakning av leveransavrop samt följa upp dessa för att säkerställa att materialflödet tillgodoser tillverkningens behov inom det egna artikelområdet, daglig telefon- och mejlkontakt med leverantörer, kontakt med andra avdelningar inom Husqvarna, till viss del lägga köporder av material och verktyg till leverantörer. . Utveckla leveransprocesser: Ta eget initiativ att finna möjliga förbättringsområden inom materialanskaffningen och driva dem mot leverantör samt Husqvarna internt. . Optimera lagernivåer för eget ansvarsområde . Upplägg och underhåll av grunddata i affärssystem för eget ansvarsområde. Kvalifikationer: Vi söker dig som har kompetens inom främst logistik, produktionsekonomi, och produktionsflöden. Du behöver ha högskoleutbildning inom logistik eller längre erfarenhet av liknande tjänster där du ansvarat för materialförsörjning i tillverkande företag. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har hög kompetens inom affärssystem och Officepaketet. Goda kunskaper i Office-programmen är ett krav. Du blir en nyckelperson i produktionsflödet som kräver att du är bra på att kommunicera och samarbeta, både internt och externt. Ditt arbetsätt kännetecknas av hög servicegrad, struktur, noggrannhet samt kundfokus. Då arbetsbelastningen stundtals är intensiv krävs en hög stresstålighet. Din förmåga att bidra till kundnöjdhet och din goda känsla för service en självklarhet i tjänsten. För mer upplysningar om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Wennerholm 036-364587 eller 0705-146103.
Företag: Husqvarna AB.
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Materialplanerare jobb, Materialplanerare Jönköping, Materialplanerare Husqvarna AB.
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Materialplanerare

Lösningsorienterad materialplanerare vid behov
Dreamwork Kort om tjänsten Till en specifik kund i Helsingborg söker vi nu en materialplanerare. Tjänsten är en uthyrning som börjar som en anställning vid behov men för rätt person finns goda framtidsutsikter på företaget. Mer om tjänsten Som materialplanerare arbetar du mycket med leverantörskontakt samt kommunicerar med den interna personalen i syfte att möjliggöra och säkerställa att önskad produkt kommer kunden tillhanda vid rätt tidpunkt. Du har det övergripande ansvaret för att bevaka leveransavrop och säkerställa att materialflödet tillgodoser tillverkningens behov, samt arbetar därtill med att finna möjliga förbättringsområden inom materialanskaffningen. Eftersom uppdraget startar som en behovsanställning tror vi att du som söker är i slutfasen av dina studier med kanske ett par månader kvar. Det är viktigt att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel samt att du är tillgänglig för upplärning i början av augusti. Din profil Starkt meriterande är tidigare erfarenhet av tillverkningsindustrin framförallt i en roll inom någon typ av produktionsplanering. Har du tidigare jobbat med inköp, logistik eller kundsupport så har du erfarenheter som kan komma väl till pass i tjänsten. I arbetet utgör datorn ett viktigt verktyg. Systemet som används är IFS, erfarenhet av detta eller något annan affärsystem är meriterande men inte ett krav. Fullgod engelska i tal och skrift är däremot ett krav. Det är viktigt för dig med utmaningar! Du sporras av ett arbete där du har stort ansvar och utgör en otroligt viktig länk för såväl organisationens drift som för dess framtid. Lika viktigt som det är för dig att göra ett bra jobb, lika viktigt är det att du har möjligheten och viljan att utveckla och effektivisera verksamheten och ditt arbetssätt. Du har en utvecklingsorienterad inställning och det faller dig naturligt att ständigt ifrågasätta systemet. Du kommer att arbeta självständigt och behöver därför vara orädd för att snabbt fatta egna beslut. Du gillar att ha mycket att tänka på samtidigt och har förmågan att tänka ett steg längre och prioritera ditt arbete. För att lyckas i tjänsten är du serviceinriktad, har rätt inställning samt värderar goda relationer och ett tydligt språk med leverantörer. Andra viktiga egenskaper är att du är stresstålig, snabbtänkt, intresserad och trevlig. Ansökan Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan på vår hemsida www.dreamwork.se snarast möjligt, då urvalsprocessen sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras av Jenny Persson på 042-176608 alternativt jenny.persson@dreamwork.com Om Dreamwork Är man inte en av de stora elefanterna måste man vara lite bättre och ge lite mer. Varje gång. Det är lite jobbigare men ack så mycket roligare. Vi vet, för de flesta av oss har tidigare arbetat hos de största. Sedan 2006 bygger vi ett nytt och annorlunda bemanningsföretag, som just nu är det snabbast växande i Sverige. Dreamwork har idag ca 300 anställda varav 50 internt. Vi har över 800 personer i våra omställningsprogram och finns på tolv platser i Sverige och har en CV-databas med över 500 000 kandidater. Våra garantier är marknadens bästa och vi har en målsättning att vara branschens trevligaste arbetsgivare. Dreamwork erbjuder tjänster inom rekrytering, bemanning och omställning. Våra kunder finns inom såväl privat som offentlig sektor och omfattar både mindre och större företag.
Företag: Teamwork AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lösningsorienterad materialplanerare vid behov jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lösningsorienterad materialplanerare vid behov

Drivna materialplanerare, logistiker och leveransbevakare!
Inför kommande behov söker vi för våra kunder i Eskilstuna, Strängnäs och Flen materialplanerare, leverensbevakare och logistiker. Söker du nya utmaningar eller har du nyligen avslutat din utbildning kan det här vara något för dig! Uppdragsgivare: Proffice Sverige AB Omfattning: Heltid Sista ansökningsdag: 2013-07-31 För information: johanna.manninen@proffice.se Kvalifikationer: Du som söker har tidigare arbetslivserfarenhet inom området alternativt gått en utbildning inom logistik. Du är driven och analytisk som person och har lätt för att samarbeta med andra likaväl som du trivs med självständigt arbete. Du är lösningsorienterad, lyhörd och engagerad. Goda kunskaper i Engelska muntligt och skriftligt samt goda kunskaper i Microsoft Office. Personliga egenskaper väger tungt för tjänsten. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan! Organisations-/företagsbeskrivning: En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå. På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort - utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill. Keep improving.
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Drivna materialplanerare, logistiker och leveransbevakare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Drivna materialplanerare, logistiker och leveransbevakare!

Materialplanerare sökes!
Redo för drömjobbet?Få företag erbjuder lika stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet som Randstad. Vi tillhör de företag i världen som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att på kort tid skaffa dig bred erfarenhet, chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du har en möjlighet att utveckla din kompetens. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång, och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt.  Söker du en arbetsplats som erbjuder en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät? Då kommer du trivas som konsult hos oss på Randstad! Vi söker nu för vår kunds räkning en materialplanerare till ett stort internationellt företag. Tjänsten är en uthyrning via Randstad. Dina arbetsuppgifter  Du kommer att vara ansvarig för att upprätthålla prognoser på ett noggrannt sätt, och tilldela lämpliga prognosmodeller för delar och segment delar. Du kommer ansvara för att utföra prognoser, analysera rapporter, och aktivt delta i det operativa utvecklingsarbetet inom efterfrågan- och inventeringsplaneringsgruppen.  Du deltar vidare  i möten kring planering, tar en aktiv del i den operativa utvecklingsarbetet , gör grundorsaksanalys och korrigerande åtgärder. Du kommer att arbeta i en dynamisk och internationell miljö. Efter introduktionen kommer du snart att ansvara för ett eller flera regionala lager. Det dagliga arbetet innebär mycket aktiv kommunikation och utveckling av hela materialflödet. Du kommer även att arbeta med analyser för att förbättra och utveckla påfyllningsflödet Din Bakgrund  Vi ser att du som söker har branscherfarenhet, internationell erfarenhet, programvara, materialvana etc. Vi ser också att du har en kandidatexamen i logistik eller matematik / statistik. Du bör ha kunskaper inom logistik och lagerhantering, både praktisk och teoretisk, samt erfarenhet av SPIS / SAP är meriterande. Dina egenskape Starka analytiska och statistiska färdigheter. Mycket goda kunskaper i Microsoft Office och engelska, flytande i tal och skrift är ett krav. Ytterligare språk är meriterande. Förmåga att arbeta självständigt såväl som i team. Placeringen av denna position kommer att vara i Eskilstuna och resor kan ibland förekomma. Kunden jobbar aktivt med att skapa grupperingar som tar maximal nytta av den styrka som finns av skillnader i kunskap, erfarenhet, ålder, kön och nationalitet, etc. De ser att välbalanserade arbetsgrupper ökar gruppdynamik, kreativitet och nya sätt till lösningar. Låter detta intressant? Du välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 20 augusti 2013. Urval och intervjuer sker löpande, och tillsättning sker så snart vi hittat rätt person.
Företag: Randstad AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-26
Sök fler jobb liknande: lediga Materialplanerare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Materialplanerare sökes!

Analytisk materialplanerare sökes
Arbetsbeskrivning För ett uthyrningsuppdrag hos kund i Eskilstuna söker vi nu en materialplanerare. Uthyrningsuppdrag innebär att du blir anställd av Manpower och uthyrd till kund. Som materialplanerare arbetar du med olika typer av prognosarbete kopplat till företagets eftermarknadsprodukter. Arbetet baseras på fyra områden. Dessa är historik, rapport och analysarbete, segmentering och strategisk planering. Arbetet är självständigt men kräver nära samarbete med andra. Omfattningen är heltid och arbetet utövas dagtid, måndag till fredag. Uppdraget beräknas starta den 2 september och pågå under cirka 6 månader, eventuellt längre. Vem är du? Vi söker dig med avslutad högskoleutbildning inom logistik, planering eller matematik. Dina kunskaper inom prognostisering, statistik och lagerhållning är goda och du besitter en god förmåga att genomföra komplexa logistiska analyser. Vi förutsätter att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt har goda kunskaper i Officepaketet. Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och goda kunskaper inom olika metoder för att förbättra och utveckla produktionsflöden. På det personliga planer är du noggrann, drivande och kommunikativ. Vad kan vi erbjuda dig? Hos oss får du ett omväxlande och varierat arbete, där du får möjlighet att skaffa dig erfarenheter från olika arbetsplatser samt chans att bygga upp ett stort kontaktnät. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till många spännande uppdrag. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Vi tar endast emot ansökningar via registrerat cv på www.manpower.se. För mer information om jobbet är du välkommen att kontakta Anna Edén på telefon 021-15 12 14. Urval och intervjuer sker löpande. Observera att annonsen kan komma att stängas innan ansökningstidens slut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Företag: Manpower
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Analytisk materialplanerare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Analytisk materialplanerare sökes

Materialplanerare till Eskilstuna
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning För ett uthyrningsuppdrag hos kund i Eskilstuna söker vi nu en materialplanerare. Uthyrningsuppdrag innebär att du blir anställd av Manpower och uthyrd till kund. I denna tjänst kommer du resa i arbetet. Omfattningen är heltid och arbetet utövas dagtid, måndag till fredag. Uppdraget beräknas starta i mitten på september tom slutet av februari 2014. Dina främsta arbetsuppgifter i denna tjänst kommer bland annat vara att ansvara för påfyllning av reservdelar från centrala till regionala lager, prognotisering och planering av framtida behov samt delta i möten vad gäller planering utav flöden. Efter hand kommer du att ansvara för ett eller flera regionala lager. Det dagliga arbetet kommer innebära mycket aktiv kommunikation och utveckling av hela materialflödet. Du kommer också att arbeta med analyser i syfte att förbättra och utveckla påfyllningsflödet. Arbetet är självständigt men kräver nära samarbete med andra. Vem är du? Vi söker dig som har en utbildning inom relevant område såsom logistik, planering eller matematik och/eller en avslutad högskoleutbildning inom detta område. Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare. Dina kunskaper inom prognostisering, statistik och lagerhållning är goda och du besitter en god förmåga att genomföra komplexa logistiska analyser. Vi förutsätter att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift både vad gäller svenska och engelska samt att du har goda kunskaper i Officepaketet. Har du kunskaper i programmen SPIS, SAP eller MMI så är detta meriterande. Vi ser att du har personlig egenskaper som relationsskapande, nätverkande, kommunikativ och driven. Vad kan vi erbjuda dig? Hos oss får du ett omväxlande och varierat arbete, där du får möjlighet att skaffa dig erfarenheter från olika arbetsplatser samt chans att bygga upp ett stort kontaktnät. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till många spännande uppdrag. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Vi tar endast emot ansökningar via registrerat cv på www.manpower.se. För mer information om jobbet är du välkommen att kontakta Anna Edén på telefon 021-15 12 14 eller Caroline Lyngen på 018-18 59 74. Urval och intervjuer sker löpande. Observera att annonsen kan komma att stängas innan ansökningstidens slut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Företag: Manpower
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Materialplanerare till Eskilstuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Materialplanerare till Eskilstuna

Materialplanerare
Analytisk och kommunikativ materialplanerare sökes för konsultuppdrag till företag i Eskilstuna! Är du social och gillar att jobba både operativt och strategiskt? Hos oss får du möjligheten att utvecklas och skaffa erfarenhet! Hur ser din arbetsdag ut? I denna roll kommer dina främsta arbetsuppgifter att bestå av operativ materialplanering. Du kommer att arbeta med att ta hem artiklar och fylla på det lokala lagret, vilket innebär mycket internationella kontakter med företagets huvudlager. I arbetsuppgifterna ingår även att lösa akuta materialbrister vilket gör att tjänsten kommer att innefatta snabb problemlösning under högt tempo. Arbetet innehåller också ansvar för att delta i planeringsmöten med olika avdelningar. Det dagliga arbetet innefattar mycket aktiv kommunikation med hela logistikkjedjan. Vem trivs här? Har du utbildning inom logistik, alternativt relevant arbetslivserfarenhet, samt har goda kunskaper i Office- paketet? Då detta jobbet för dig! Din förmåga att uttrycka dig i engelska, i såväl tal som skrift, tillsammans med din fallenhet för att sätta dig in i olika typer av program och system gör att du här kommer nå framgång. Har du dessutom tidigare erfarenhet av att arbeta med påfyllning av material är detta till din fördel. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Har du en god analytisk förmåga och trivs med både operativt och strategiskt arbete kommer du att trivas bra här! Din förmåga att nätverka och knyta kontakter, både med kunder och kollegor, kommer att hjälpa dig att lyckas i din nya roll! Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Adecco i Västerås har nu ca 500 konsulter som arbetar ute på våra kundföretag. Som konsult är man anställd i Adecco Sweden AB, men jobbar via olika uppdrag som matchar ens kompetens. Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansök genom att registrera ditt intresse i formuläret nedan. Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta RekryteringsansvarigMaria Sandfeldtpå 021- 470 29 03 Vid frågor angående registrering av ansökan i Zero Lime kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10. Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Materialplanerare jobb, Materialplanerare Eskilstuna, Materialplanerare Adecco Sweden AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Materialplanerare

Materialplanerare
Materialplanerare Hur ser din arbetsdag ut? Som materialplanerare kommer du att vara placerad hos en av våra kunder inom fordonsindustrin. Arbetsuppgifterna innefattar främst leveransbevakning och innebär omfattande kontakter externt med leverantörer såväl som internt med exempelvis inköpare, ingenjörer och godsmottagningen. Kommunikationen sker via telefon, mejl och möten och arbetsspråken är engelska och svenska. Vem trivs här? För att axla rollen som materialplanerare tror vi att du har några års erfarenhet från liknande roll, gärna från en global organisation. För att trivas i rollen ser vi att du har starkt engagemang, driv och kunskap om logistik och supply chain. Du som dessutom har lätt för att etablera och bibehålla relationer kommer att trivas mycket bra i den här rollen. Du har goda kunskaper i Officepaketet och känner dig bekväm med att kommunicera på engelska, både i tal och skrift. Övrigt arbetsspråk är svenska. För att trivas i rollen har du förmågan att själv driva och underhålla processer. Du har ett proaktivt arbetssätt och stimuleras av att lösa problem. Du känner dig bekväm med konsultrollen då du kommer att erbjudas en anställning inom vår uthyrningsverksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vad erbjuder vi? Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Adeccos kontor Automotive Professionals i Göteborg rekryterar tjänstemän till fordonsindustrin inom områdena ekonomi, logistik, inköp, HR och administration. Adecco är auktoriserat. Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet startar omgående med löpande intervjuer. Du söker tjänsten genom att registrera dig på vår hemsida via formuläret/länken du finner nedan. Har du frågor kopplat till tjänsten går det bra att kontakta Rekryteringsansvarig Ebba Rundqvist 031- 725 45 30. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10. Välkommen med din ansökan!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Materialplanerare jobb, Materialplanerare Göteborg, Materialplanerare Adecco Sweden AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Materialplanerare

Materialplanerare
UniCarriers siktar på att bli bäst i världen inom system för materialhantering! Det betyder mer än att vi bara ska vara ledande inom vår bransch och öka vår försäljning. Vi vill också att varje medarbetare inom UniCarriers ska nå personlig framgång. UniCarriers Group är en global koncern med 5000 anställda och huvudkontoret finns i Tokyo, Japan. Inom UniCarriers Manufacturing Sweden AB marknadsförs, utvecklas och tillverkas kvalitetstruckar som kännetecknas av modern design, förstklassig ergonomi och senaste teknologi. Vi har en helhetssyn på kundens lagerhantering och vår affär kompletteras av allt från lager- och flödesanalyser till service, utbildning och säkerhetsinspektioner. UniCarriers Manufacturing Sweden AB, som tidigare hette Atlet AB, har 450 anställda i Sverige. Vår produktutveckling och tillverkning sker i Mölnlycke utanför Göteborg och vår försäljnings- och serviceorganisation finns representerad över hela landet. Som Materialplanerare kommer du att ingå i Materialplaneringsgruppen inom Inköp och Logistik. Din uppgift blir att ta ansvar för det operativa inköpet i form av avrop, uppföljning och bevakning av materialflödet från våra leverantörer. Du medverkar vid dagliga möten med produktion och uppföljning vid leveransproblem sker med leverantörerna via telefon. Även resor till leverantörerna förekommer. Du ansvarar dessutom för inköp av specialmaterial och för att optimera omsättningshastigheten på köpta komponenter. Vi söker dig som har teknisk högskoleutbildning med inriktning mot logistik eller motsvarande. Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och är van vid att arbeta i materialplaneringssystem och att kommunicera med leverantörer under pressade förhållanden. Du har god förståelse för supply chain management samt ett starkt intresse för lean och att arbeta med ständiga förbättringar. För att lyckas i rollen behöver du mycket goda kunskaper i engelska och svenska såväl muntligt som skriftligt. Dessutom krävs god teknisk förståelse och förmåga att läsa ritningar. Du trivs med att arbeta självständigt med dina arbetsuppgifter och klarar av att periodvis hantera stor tidspress. Vi vill också att du som söker är kommunikativ, positiv och har ett mycket gott ordningssinne. Välkommen med din ansökan! Om du önskar ytterligare information är du välkommen att kontakta: Martin Eliasson, Manager Material Planning Facklig kontaktperson Unionen: Kjell Persson Atlet växel 031-98 40 00 Då urval och intervjuer kan komma att ske löpande vill vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Företag: UniCarriers
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Materialplanerare jobb, Materialplanerare Göteborg, Materialplanerare UniCarriers
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Materialplanerare

Materialplanerare sökes till globalt industriföretag!
Komet hyr ut och rekryterar - från student till professionell. Att arbeta som konsult hos oss på Komet är ett bra sätt att starta eller fortsätta karriären på, oavsett om du fortfarande studerar eller har hunnit vara ute i arbetslivet ett tag. Vi rekryterar också inom en mängd olika områden och branscher och kan erbjuda varierande och spännande uppdrag med olika krav på erfarenhet. Komet ingår i Proffice-koncernen. Proffice är ett av Nordens största specialistföretag inom bemanning. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Komet söker för kunds räkning en Materialplanerare  till en av våra kunder som är globalt verksamma inom fordonsindustrin. Om tjänsten: Materialadministration ingår i avdelningen Logistik, vilken ansvarar för att säkra försörjning av material på kort och lång sikt till bästa möjliga pris och tidpunkt. Som Materialplanerare ingår du i en organisation där din absoluta huvuduppgift innebär att optimera materialflödet från leverantör till vår produktionsenhet i Göteborg. Som Materialplanerare sköter du avropsplanering, transportplanering och system-administration. Du bidrar även till utveckling av arbetssätt och systemstöd. Är du den vi söker? Vi söker dig som är noggrann, serviceinriktad och har tidigare erfarenhet av systemstöd och materialadministration. Dina kunskaper i engelska är mycket goda och du tvekar inte att använda dessa kunskaper. Som person är du en naturlig och målinriktad relationsbyggare och har en förmåga att knyta goda kontakter internt och externt både på lokal och på internationell nivå. Du tar ansvar för dina uppgifter, deltar aktivt i förändringsarbetet och eftersom du är resultatorienterad så inser du vikten av att aktivt arbeta med uppföljning och mätning.  Kvalifikationer: * Arbetsledningserfarenheter * 2 års erfarenhet inom närliggande område och/eller utbildning inom logisitk * Erfarenhet av MPS-hantering * Självständig * Noggrann och strukturerad * Mycket goda engelska kunskaper i såväl tal som skrift Information om uppdraget:  Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid Arbetstider: Kontorstid Lön: Marknadsmässig lön Tjänsten är en direktrekrytering Vid frågor kontakta konsultchef Ida-Marie Tagesson, 020-25 26 00 alternativt ida-marie.tagesson@komet.se .
Företag: Komet Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Materialplanerare sökes till globalt industriföretag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Materialplanerare sökes till globalt industriföretag!

Materialplanerare
Poolia Teknik Presentation Materialplanerare till Eskilstuna för uppdrag omgående och fram till april nästa år sökes. Urval och intervjuer sker löpande fram till sista ansökningsdatum. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med anskaffning av material till företagets centrallager. Arbetet är operativt gentemot leverantörerer och innebär planläggning, bristhantering, följa upp leveransförseningar med mera. Ditt arbete är att hålla en bra lagernivå och ge god service mot kunder. Arbetet kräver samarbetsförmåga och stor flexibilitet, som person måste du snabbt kunna prioritera om dagens arbetsuppgifter. Utbildning/erfarenhet Vi söker dig med god förståelse för principer och processer inom materialplanering, materialflöden och transportsätt. Högskoleutbildning inom logistik samt erfarenhet inom liknande arbete är mycket meriterande. Du är en god kommunikatör med goda kunskaper i såväl svenska som engelska. Som person är du utåtriktad och bra på att ta egna initiativ. Vidare är du drivande och har god analytisk förmåga. Systemkunskaper inom materialplanering, övriga språk samt kunskap och erfarenhet från Lean är önskvärt. Förmåner Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Företagsbeskrivning En ingenjör på Poolia har en mängd av tjänster att välja mellan. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Att det bland det viktigaste för en individ är att få återkoppling i sitt arbete det har vi tagit fasta på. Därför fokuserar vi på vidare- och karriärutveckling som de viktigaste byggklossarna i både Poolias och din framgång. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. 2011 har Poolia, för andra året i rad, vunnit den prestigefyllda titeln branschbäst i Universums undersökning Sveriges bästa arbetsgivare. Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: Poolia Teknik
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Materialplanerare jobb, Materialplanerare Eskilstuna, Materialplanerare Poolia Teknik
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Materialplanerare

Materialplanerare med erfarenhet!
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning För ett uthyrningsuppdrag hos kund i Köping söker vi nu en materialplanerare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att ansvara för en effektiv materialanskaffning från leverantörer i enighet med gällande produktionsprogram. I arbetet ingår även att försäkra att allt material anländer i rätt tid och i rätt kvantitet för att försäkra att verksamheten inte störs. Vem är du? Vi söker dig med avslutad högskoleutbildning inom logistik, planering eller matematik. Dina kunskaper inom prognostisering, statistik och lagerhållning är goda och du besitter en god förmåga att genomföra komplexa logistiska analyser. Vi förutsätter att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt har goda kunskaper i Officepaketet. Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och goda kunskaper inom olika metoder för att förbättra och utveckla produktionsflöden. På det personliga planet är du noggrann, drivande och kommunikativ. Vad kan vi erbjuda dig? Hos oss får du ett omväxlande och varierat arbete, där du får möjlighet att skaffa dig erfarenheter från olika arbetsplatser samt chans att bygga upp ett stort kontaktnät. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till många spännande uppdrag. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Vi tar endast emot ansökningar via registrerat cv på www.manpower.se. För mer information om jobbet är du välkommen att kontakta Gisela Olsson på telefon 021-15 19 43. Urval och intervjuer sker löpande. Observera att annonsen kan komma att stängas innan ansökningstidens slut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Företag: Manpower
Ort: Köping
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Materialplanerare med erfarenhet! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Materialplanerare med erfarenhet!

Engagerad materialplanerare till mindre företag
Poolia Teknik Presentation Vi söker nu efter en engagerad och flexibel materialplanerare till ett företag inom tillverkningsindustrin i Jönköpings närområde. Uppdraget är på konsultbasis med start omgående. För rätt person finns det möjlighet att efter en tid som konsult övergå i anställning till kund. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Arbetsuppgifter Tjänsten innefattar hela materialprocessen, från produktion till beställning av material och bevakning. I tjänsten som materialplanerare kommer du bland annat att arbeta med följande arbetsuppgifter: - Produktionsplanering - Materialplanering - Inköp - Leveransbevakning - Effektiviserings- och förbättringsarbete Utbildning/erfarenhet Vi söker dig som har en dokumenterad utbildning i logistik alternativt har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är viktigt att du har erfarenhet av att dagligen arbeta nära kunder och leverantörer. Det är meriterande om du har erfarenhet av Monitor. Vidare har du goda språkkunskaper i svenska och engelska samt god datorvana. Som person söker vi dig som har ett högt engagemang, stor arbetsvilja och ett genuint intresse för verksamheten. Vidare är flexibilitet och prestiglöshet viktiga egenskapar då man arbetar med hela materialprocessen. Företaget lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Förmåner Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Företagsbeskrivning En ingenjör på Poolia har en mängd av tjänster att välja mellan. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Att det bland det viktigaste för en individ är att få återkoppling i sitt arbete det har vi tagit fasta på. Därför fokuserar vi på vidare- och karriärutveckling som de viktigaste byggklossarna i både Poolias och din framgång. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. 2011 har Poolia, för andra året i rad, vunnit den prestigefyllda titeln branschbäst i Universums undersökning Sveriges bästa arbetsgivare. Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se.
Företag: Poolia Teknik
Ort: Jönköping
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Engagerad materialplanerare till mindre företag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Engagerad materialplanerare till mindre företag

Materialplanerare
Smidesprodukter AB är en mekanisk verkstad i Enköping- Sveriges Närmaste Stad - som levererar allt från smidda ämnen till bearbetade, slipade, värme- och ytbehandlade samt monterade fordonskomponenter. Företagets största kunder är Scania, Volvo PWT och General Motors. Smidesprodukter är ett familjeföretag som i dagsläget sysselsätter ca 45 personer. 100% kvalitet och leveransprecision är nyckeln till företagets framgång. Smidesprodukter söker en materialplanerare som planerar, styr och kontrollerar företagets materialflöde och tillhörande administration. Du ska säkerställa att det alltid finns material för produktion, nivån på färdigvarulagret skall övervakas och du ska även ansvara för att leverans till kund sker i rätt tid och på rätt sätt. Gods skall packas och transport beställas. Du är ansvarig för lagret av artiklar och emballage samt för företagets fordon. Arbetet förutsätter kontakter med människor både i företaget, hos kunder samt hos leverantörer. Du bör vara ansvarsfull, punktlig och ha en analytisk förmåga. Du är van att arbeta självständigt och strukturerat mot en dead line. Du bör ha en öppen, positiv attityd och ha lätt för att samarbeta. Du bör minst ha en gymnasial utbildning, datorvana och behärska svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort krävs, truckkort är meriterande. Du är välkommen att skicka in din ansökan med några rader om dig själv, löneanspråk samt ett CV. Ansökan skickas snarast till info@smidesprodukter.se Eventuella frågor besvaras av Evalena Winkvist, 0171-204 20.
Företag: Smidesprodukter G Winkvist AB
Ort: Enköping
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Materialplanerare jobb, Materialplanerare Enköping, Materialplanerare Smidesprodukter G Winkvist AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Materialplanerare

Materialplanerare sökes!
Randstad söker drivna och engagerade materialplanerare till vår kund, med placering i Eskilstuna. Tillsättning sker i november eller december. Dina arbetsuppgifter   Du kommer bland annat att: * Arbeta med planer och planering mot leverantörer, både externt och internt * Arbeta med både stora och små projekt, och kan också vara delaktig i en del globalt arbete med leverantörer * Arbeta mycket operativt med materialplanering * Koordinera och planera för andra fabriker i andra länder * Hantera reservdelar, materialanskaffning Din Bakgrund  Vi ser att du som söker tjänsten har dokumenterad erfarenhet och ett starkt intresse för logistik och operativ materialplanering. Vi ser att du har en relevant utbildning inom logistik eller produktion, och har du dessutom en master- eller magisterutbildning inom detta område är det meriterande, men inget krav. Dina egenskaper  Du har god kommunikationsförmåga, är strukturerad i ditt arbetssätt och har ett stort engagemang och intresse. Vi ser vidare att du har ett positivt förhållningssätt, är social och trivs med att arbeta med och omkring människor, samt har lätt för att skapa förtroende i din omgivning. Låter detta intressant? Du välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2013-10-29 Urval och intervjuer sker löpande, och tillsättning sker i november eller december.   Få företag erbjuder lika stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet som Randstad. Vi tillhör de företag i världen som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att på kort tid skaffa dig bred erfarenhet, chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du har en möjlighet att utveckla din kompetens. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång, och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt.  Söker du en arbetsplats som erbjuder en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät? Då kommer du trivas som konsult hos oss på Randstad!
Företag: Randstad AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Materialplanerare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Materialplanerare sökes!

Materialplanerare sökes till globalt industriföretag!
Komet hyr ut och rekryterar - från student till professionell. Att arbeta som konsult hos oss på Komet är ett bra sätt att starta eller fortsätta karriären på, oavsett om du fortfarande studerar eller har hunnit vara ute i arbetslivet ett tag. Vi rekryterar också inom en mängd olika områden och branscher och kan erbjuda varierande och spännande uppdrag med olika krav på erfarenhet. Komet ingår i Proffice-koncernen. Proffice är ett av Nordens största specialistföretag inom bemanning. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Komet söker för kunds räkning en Materialplanerare  till en av våra kunder som är globalt verksamma inom fordonsindustrin. Om tjänsten: Materialadministration ingår i avdelningen Logistik, vilken ansvarar för att säkra försörjning av material på kort och lång sikt till bästa möjliga pris och tidpunkt. Som Materialplanerare ingår du i en organisation där din absoluta huvuduppgift innebär att optimera materialflödet från leverantör till vår produktionsenhet i Göteborg. Som Materialplanerare sköter du avropsplanering, transportplanering och system-administration. Du bidrar även till utveckling av arbetssätt och systemstöd. Är du den vi söker? Vi söker dig som är noggrann, serviceinriktad och har tidigare erfarenhet av systemstöd och materialadministration. Dina kunskaper i engelska är mycket goda och du tvekar inte att använda dessa kunskaper. Som person är du en naturlig och målinriktad relationsbyggare och har en förmåga att knyta goda kontakter internt och externt både på lokal och på internationell nivå. Du tar ansvar för dina uppgifter, deltar aktivt i förändringsarbetet och eftersom du är resultatorienterad så inser du vikten av att aktivt arbeta med uppföljning och mätning.  Kvalifikationer: * Arbetsledningserfarenheter * 2 års erfarenhet inom närliggande område och/eller utbildning inom logisitk * Erfarenhet av MPS-hantering * Självständig * Noggrann och strukturerad * Mycket goda engelska kunskaper i såväl tal som skrift Information om uppdraget:  Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid Arbetstider: Kontorstid Lön: Marknadsmässig lön Tjänsten är en direktrekrytering Vid frågor kontakta konsultchef Ida-Marie Tagesson, 020-25 26 00 alternativt ida-marie.tagesson@komet.se .
Företag: Komet Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Materialplanerare sökes till globalt industriföretag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Materialplanerare sökes till globalt industriföretag!

Drivna materialplanerare, logistiker och leveransbevakare!
Inför kommande behov söker vi för våra kunder i Eskilstuna, Strängnäs och Flen materialplanerare, leverensbevakare och logistiker. Söker du nya utmaningar eller har du nyligen avslutat din utbildning inom logistik kan det här vara något för dig! Uppdragsgivare: Proffice Sverige AB Omfattning: Heltid Kvalifikationer: Du som söker har tidigare arbetslivserfarenhet inom området alternativt gått en utbildning inom logistik. Du är driven och analytisk som person och har lätt för att samarbeta med andra likaväl som du trivs med självständigt arbete. Du är lösningsorienterad, lyhörd och engagerad och trivs i en utmanande roll. Goda kunskaper i Engelska muntligt och skriftligt samt goda kunskaper i Officepaketet. Personliga egenskaper väger tungt för tjänsten. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan! Organisations-/företagsbeskrivning: En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Därför välkomnar vi alla sökande, oavsett etnisk bakgrund, ålder, kön, religion, sexuell läggning och/eller funktionshinder. På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort - utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill. Keep improving.
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Drivna materialplanerare, logistiker och leveransbevakare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Drivna materialplanerare, logistiker och leveransbevakare!

Materialplanerare sökes!
Är du en duktig materialplanerare? Då har vi på Adecco uppdraget för dig! Hur ser din arbetsdag ut? Du kommer att tillhöra kundens logistikavdelning i Arvika som arbetar med planering av inkommande logistik. Din huvuduppgift kommer att vara planering och beställning av material vilket innebär mycket datasamordning och administration. Du kommer även arbeta med logistik analyser och support. Ditt ansvarsområde är därmed att analysera och säkra material tillgängligheten och se över leveranser samt orderhantering. Du kommer även följa upp sena beställningar samt göra rapporter och administrera uppgifter. Du har dagligen kontakt med produktionen samt förse logistikansvariga med information. Vem trivs här? Tycker du det är roligt och har tidigare erfarenhet av logistik kommer du att trivas med detta uppdrag. Har du även erfarenhet av att arbeta med lean produktion samt kunskap om produktionssystem kommer du snabbt förstå logistiktänket. Din goda förhandlingsteknik, dina analytiska förmåga och ditt starka driv samt intresse för förbättringsarbete kommer ge goda resultat. Din förmåga att ha en helhetssyn och vara resultatorinterad samt din trygghet i att delegera arbetsuppgifter kommer att underlätta ditt arbete. Dagligen kommer du tillhöra ett glatt arbetslag där din positiva attityd till lagarbete kommer att vara uppskattat. Du kommer att ha kontakt med utländska leverantörer och därför är det viktigt för dig att du känner dig trygg med att förstå, prata och skriva i engelska. Vad erbjuder vi? Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många av de mindre innovativa företagen. Adecco har lokalt i Värmland ett väldigt bra och väl etablerat kontaktnät med de lokala företagen. Vi får varje vecka in intressanta uppdrag som vi delger till våra anställda medarbetare. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt dock senast 17: e oktober. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Tjänsten är ett konsultuppdrag ,med start 20 oktober till 23:e december med möjlighet till förlängning/övertag därefter. Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Arvika
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Materialplanerare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Materialplanerare sökes!

Materialplanerare
Materialplanerare För kunds räkning söker vi en driven materialplanerare. Du kommer att ansvara för materialplanering, beställningar, logistikanalyser och support. I dina arbetsuppgifter ingår också analyser av materialtillgänglighet, daglig uppföljning av materialflödet, daglig planering av materialflödet, hålla logistiksystemet uppdaterat. Uppdragsgivare: För kunds räkning Ort: Arvika Omfattning: Heltid, 2013-10-21 - 2013-12-23 Sista ansökningsdag: 2013-10-18 För information: Thomas Bylund, 0702-644009 Kvalifikationer: Du som söker behöver ha en högskoleexamen inom logistik eller motsvarande samt ha erfarenhet av liknande uppgifter. Erfarenhet av Lean är meriterande medan SAP-kompetens är ett måste. Uppdraget kräver också goda kunskaper i engelska. Som person är du analytisk, drivande och kommunikativ. Organisations-/företagsbeskrivning: En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Därför välkomnar vi alla sökande, oavsett etnisk bakgrund, ålder, kön, religion, sexuell läggning och/eller funktionshinder. På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort - utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill. Keep improving.
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Arvika
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga Materialplanerare jobb, Materialplanerare Arvika, Materialplanerare Proffice Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Materialplanerare

Materialplanerare till Arvika
Arbetsbeskrivning Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som materialplanerare för ett kortare uppdrag med placering i Arvika. Du kommer att tillhöra vår kunds logistikavdelning som arbetar med planering av inkommande logistik. Din huvuduppgift kommer att vara planering och beställning av material till produktionen. Arbetet innebär mycket orderhantering och leveransbevakning, uppföljning samt datasamordning och administration så som logistikanalyser och support. Du kommer att ha daglig kontakt med produktionen samt förse logistikansvariga med information. Vem är du? Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har erfarenhet av att arbeta med Lean-produktion samt kunskap om produktionssystem. Kunskaper i SAP är meriterande. Du har analytisk förmåga och brinner för att hela tiden förbättra processer. Du är resultatorienterad samt har lätt att både arbeta individuellt och i team. Då arbetet innebär dagliga kontakter med utländska leverantörer är det av stor vikt att du behärskar engelska, såväl i tal som i skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag bygger du ett stort kontaktnät och får stor erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Ansökan sker via vår hemsida www.manpower.se. eller via länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar via post eller e-mail. Då vi arbetar med löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut, varför vi gärna ser att du ansöker omgående. För mer information, kontakta konsultchef Petra Bachmann: petra.bachmann@manpower.se. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Tekniker
Ort: Arvika
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga Materialplanerare till Arvika jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Materialplanerare till Arvika

Materialplanerare
Poolia Teknik Presentation För ett hyruppdrag med omgående start till ett internationellt företag i Arvika, söker vi nu en materialplanerare! Brinner du för logistik och är tillgänglig för nytt arbete? Välkommen med din ansökan redan idag, ansökningstiden är mycket kort! Arbetsuppgifter Som materialplanerare ansvarar du för att planera och schemalägga materialbeställningar, sammanställa data och hålla i de administrativa trådarna runt detta. Du analyserar och stöttar i frågor gällande logistik med avseende på materialplaneringen och ansvarar för tillgänglighet utifrån befintligt materialbehov. I rollen ingår att rapportera och informera i relevanta forum med avseende på materialinformation, så som exempelvis artikelnummer, order- och leveransstatus samt att underhålla dokumentation och information i affärssystemen. Utbildning/erfarenhet Vi tror att du har logistikutbildning alternativt motsvarande erfarenhet. Du har arbetat med liknande arbetsuppgifter inom logistik tidigare, och har erfarenhet av att arbeta enligt Lean. Dessutom är du kunnig i något av de vanligaste affärssystemen, exempelvis SAP. Som person ser vi att du är resultatorienterad, duktig på att se möjligheter och förbättringspotential samt att du har en god förmåga till överblick, analys och samarbete. Förmåner Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Företagsbeskrivning En ingenjör på Poolia har en mängd av tjänster att välja mellan. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Att det bland det viktigaste för en individ är att få återkoppling i sitt arbete det har vi tagit fasta på. Därför fokuserar vi på vidare- och karriärutveckling som de viktigaste byggklossarna i både Poolias och din framgång. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. 2012 har Poolia för femte året i rad utsetts till en av Sveriges bästa arbetsgivare enligt Universums undersökning. Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: Poolia Teknik
Ort: Arvika
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Materialplanerare jobb, Materialplanerare Arvika, Materialplanerare Poolia Teknik
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Materialplanerare

Materialplanerare till stort industriföretag i Köping
Materialplanerare till stort industriföretag i Köping! Som materialplanerare arbetar du tillsammans i ett team bestående av tre personer. Du arbetar självständigt med att materialstyra inköpt material ut i verksamheten. Det innebär att du har daglig kontakt med leverantörer avseende leveransplaner och internt med olika produktionsavdelningar och inköpsavdelningen. Du får även möjlighet att vara med i olika projekt i samarbete med bla. inköpsorganisationen. Vi erbjuder dig ett långt uppdrag hos vår kund med goda chanser till förlängning. Uppdragsgivare: Proffice Sverige AB Ort: Köping Omfattning: Heltid Sista ansökningsdag: 2013-10-25 välkommen med din ansökan via www.proffice.se För information: För frågor om tjänsten kontakta gärna Emma Sohlberg, emma.sohlberg@proffice.se. Kvalifikationer: Vi söker dig som har erfarenhet av materialstyrning, materialplanering och/ eller operativt inköp. Med fördel har du tidigare erfarenhet av kund- eller leverantörskontakter. Du har goda kunskaper i svenska och engelska och god datavana. Som person är du serviceinriktad och trivs med att ha många kontaktytor. Vidare är du drivande, systematisk och noggrann i ditt arbete. Du har även förmåga att skapa goda relationer med såväl dina kollegor som externa kontakter. Organisations-/företagsbeskrivning: En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Därför välkomnar vi alla sökande, oavsett etnisk bakgrund, ålder, kön, religion, sexuell läggning och/eller funktionshinder. På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort - utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill. Keep improving.
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Köping
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Materialplanerare till stort industriföretag i Köping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Materialplanerare till stort industriföretag i Köping

Skicklig materialplanerare med lageransvar
Poolia Teknik Presentation Är du en person som gillar att arbeta med prognoser, planering och orderhantering? Har du dessutom har ett genuint intresse för teknik? Då är detta rätt uppdrag för dig. Uppdraget kommer starta i början av november och pågå minst 6 månader. Välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande. Arbetsuppgifter Du kommer dels arbeta med att studera historisk planering/prognoser/orderbeställningar för olika produkter för att få ett underlag så du kan göra framtida prognoser på åtgången av dessa. Dina prognoser kommer ligga till grund för nya beställningar på valda produkter. Du kommer därigenom ha mycket kontakt med andra funktioner så som tex. produktionen för att kunna få fram rättvisa prognoser och prioriteringar på material. Du kommer även ta emot ordrar från olika kunder världen över vilket innebär stora kontaktytor. Utbildning/erfarenhet Vi söker dig som har en högskoleexamen kopplad till industriell verksamhet.Har du dessutom erfarenhet från området är det som meriterande. För att trivas i rollen som materialplanerare så krävs det att du har ett stort intresse för logistik. Som person är du driven, social och öppen för nya utmaningar. Då rollen innefattar mycket kundkontakter så behöver du ha en mycket god samarbetsförmåga, vara kommunikativ och serviceminded. Arbetet kräver goda kunskaper i såväl svenska som engelska. Goda kunskaper i MS Office är meriterande Förmåner Vi vill att du ska trivas hos oss. Därför satsar vi både på kompetensutveckling och sociala aktiviteter. Poolia anordnar regelbundet konsultträffar och erbjuder dig ett varierat utbildningsprogram. Därtill har du din konsultchef som själv har erfarenhet från din bransch och är väl insatt i arbetsmarknaden. Vad sägs om att ha en engagerad och kunnig person vid din sida, som gärna agerar bollplank för din fortsatta karriär? Din anställning hos Poolia omfattas av gällande kollektivavtal med Unionen och förmåner som träningsbidrag och sjukvårdsförsäkring. Företagsbeskrivning En logistiker på Poolia har en mängd av tjänster att välja mellan. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Att det bland det viktigaste för en individ är att få återkoppling i sitt arbete det har vi tagit fasta på. Därför fokuserar vi på vidare- och karriärutveckling som de viktigaste byggklossarna i både Poolias och din framgång. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. 2011 har Poolia, för andra året i rad, vunnit den prestigefyllda titeln branschbäst i Universums undersökning Sveriges bästa arbetsgivare. Poolia presenterar ”Historiska felrekryteringar”. Besök poolia.se. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: Poolia Teknik
Ort: Flen
Publicerad : 10-21
Sök fler jobb liknande: lediga Skicklig materialplanerare med lageransvar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skicklig materialplanerare med lageransvar

Materialplanerare med känsla för logistik.
AB Söder & Co Consulting Om oss Söder & Co är en lokal bemannings- och rekryteringspartner i Västra Götaland som står för prisvärdhet och kvalitet. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Om företaget Lantmännen Doggy är den största hund- och kattmatsproducenten i Sverige och har mer än ett sekels erfarenhet av djurmatstillverkning. Företaget agerar på en internationell marknad, bland annat via det helägda dotterbolaget Lantmännen Bozita i Tyskland. Övriga marknader är, förutom Sverige och övriga Norden, också bland annat Tyskland, Ryssland, Polen och Holland. Lantmännen Doggy marknadsför både egna produkter och ”private label” till flera länder. Företaget lägger stor vikt vid produktutveckling för att även i fortsättningen ligga i framkant. Till sin hjälp har man bland annat hund- och kattpaneler. På kattgården Tassalyckan testar man kattmat på kräsna finsmakare. Om produkterna inte faller katterna i smaken, börjar man om med utvecklingen av produkten tills alla är nöjda. 1995 blev företaget ISO 9001-certifierat och 2002 miljöcertifierades företaget enligt ISO 14001. Huvudkontoret ligger i Vårgårda där tillverkningen sker. Lantmännen Doggy har drygt 200 anställda och omsätter cirka 600 miljoner kronor. Dina arbetsuppgifter Söder & Co. söker nu för Lantmännen Doggy en materialplanerare till deras logistikavdelning i Vårgårda. Som materialplanerare kommer du att vara en del av ett team som ansvarar för produktionsplaneringen av Doggys produktion samt avrop av råvaror, emballage och handelsvaror. Arbetet omfattar balansering och optimering av orders utifrån kapacitet och tillgång, samt att övervaka flödet och agera proaktivt vid avvikelser. Din profil Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom inköp/logistik, alternativt dokumenterad erfarenhet av att arbeta med produktionsplanering och materialplanering. Engelska i tal och skrift är en förutsättning. God datorvana där du arbetat med affärssystem, samt behärskar officepaketet med tyngdpunkt på goda excellkunskaper är ett krav. Som person är du resultatinriktad, stresstålig och tar initiativ. Du motiveras och drivs av utmaningar i din vardag. I ditt arbete är du strukturerad, planerad och organiserad. Du har erfarenhet av att medverka i förändringsarbete och projekt, samt god förmåga att kommunicera med dina kollegor. Vidare trivs du i företag som är i förändring och du vill bidra till en god arbetsmiljö. Passar denna beskrivning in på dig så skicka gärna in din ansökan där urval sker löpande.
Företag: AB Söder & Co Consulting
Ort: Vårgårda
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Materialplanerare med känsla för logistik. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Materialplanerare med känsla för logistik.

Produktions- & materialplanerare
Wikan Personal AB Om oss Wikan Personal är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som med lokal förankring vill förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Nu söker vi en produktions- & materialplanerare till ett företag i Hässleholm. Dina arbetsuppgifter Du kommer att ansvara för flödet och planeringen av produktionen i fabriken. Förse personal med tillverkningsorder och prioritering. Hålla koll på saldo och korrigeringar och hjälpa personalen med frågor rörande MPS systemet. Din bakgrund Du ska ha utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inriktad på produktionsplanering. Vidare ska du ha ha erfarenheter och kunskaper i att arbeta med MPS-system. Du ska ha en god allmän datakunskap. Din utbildningsbakgrund måste vara minst på gymnasienivå. Det är meriterande med min 120 p högskola eller universitets utbildning. Tekniskt intresse/kunnande är meriterande. Erfarenhet av inköpsarbete eller avrop mot inköp ses också som meriterande liksom kunskaper i Kvalitets-, Miljö- och Arbetsmiljösystem (ISO9001, ISO14000 och ISO18000) Dina egenskaper: Du ska vara en god administratör och vara bra på logiskt och systematiskt tänkande. Vi vill att du ska vara stresstålig och trivas med att arbeta mycket framför en dator. Du ska ha ett stort tekniskt intresse och nyfikenhet att vilja lära sig mer och utvecklas. Vi vill också att du ska vara bra på att kunna hantera människor i olika situationer. Du ska vara rökfri Sista ansökningsdag är 8 december Vi tar bara emot ansökningar via vår hemsida (www.wikan.se) Om du har några frågor är du välkommen att ringa oss.
Företag: Wikan Personal AB
Ort: Hässleholm
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Produktions- & materialplanerare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktions- & materialplanerare

Produktions- och materialplanerare
Lernia AB Arbetsuppgifter För kunds räkning söker vi nu en produktions- och materialplanerare med placering i Hässleholm. I arbetsuppgifterna ingår ansvar för flödet och planeringen av produktionen i fabriken, förse personal med tillverkningsorder och prioritering, hålla koll på saldo och korrigeringar och hjälpa personalen med frågor rörande MPS-systemet. Arbetsplatsen är rökfri. Formell kompetens - Högskoleutbildning inriktad mot produktionsplanering eller motsvarande kunskaper förvärvade genom yrkeslivet - God datorvana och kunskaper i MPS-system är ett krav - Flytande svenska och engelska i såväl tal som skrift - Erfarenhet av inköps- och avropsarbete är meriterande - Kunskaper i kvalitets-, miljö- och arbetsmiljösystem (ISO) Personliga egenskaper Du är en god administratör som tänker logiskt och systematiskt. Du är stresstålig och trivs med att arbeta mycket framför en dator. Vidare har du ett stort tekniskt intresse och stark vilja att lära dig mer och utvecklas som person. Du har en god förmåga att kunna hantera människor i olika situationer. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Visstidsanställning som på sikt övergår i en tillsvidareanställning hos kundföretaget. Heltid, placering i Hässleholm. Tillträdesdag Januari. Vi tillämpar löpande urval, så skicka gärna din ansökan redan idag. Du söker tjänsten via vår hemsida www.lernia.se och vi tar ej emot ansökningar via e-post. Lernia är vägen framåt Lernia Bemanning stärker kundernas konkurrenskraft genom effektiva bemanningslösningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal i hela Sverige. Vi ingår i Lernia, ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom utbildning och bemanning. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se.
Företag: Lernia AB
Ort: Hässleholm
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga Produktions- och materialplanerare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktions- och materialplanerare

Materialplanerare/Logistiker till fordonsindustrin
Poolia Teknik Presentation För kunds räkning söker vi nu tre materialplanerare/logistiker för ett konsultuppdrag på heltid med start 1 januari 2014. Uppdraget kommer att pågå till 2014-09-30 med möjlighet till förlängning. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så välkommen med din ansökan redan idag! Arbetsuppgifter Supply Chain planeringsavdelningen inom global logistik är ansvarig för planering och hantering av servicenivå och invertering av färdigt gods i form av motorer, drivhjul, skal och tillbehör på utvalda inventerade poäng på en global nivå. Avdelningen är också ansvarig för att hantera produkt supply-ärenden och att hålla marknaden uppdaterad på statusen för dessa. De huvudsakliga KPI-erna för global logistik är leveransprecision, ledtider och inventeringsnivåer. Det innebär mycket kommunikation gentemot marknaden och fabriker. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innebära: - servicenivåoptimering - global orderleverans - kommunikation och samarbete med fabriker, leverantörer och marknader/kunder - planera och hantera inventering och flöden för färdigt gods i en global skala - logistikutveckling gentemot fabriker och leverantörer av nyckelkomponenter - utveckling av of ledtider, leveransprecision och generella förbättringar i supply chain - uppföljning av leveransprecision från fabriker och förbättringsåtgärder Utbildning/erfarenhet Vi söker nu en kreativ, proaktiv person med viljan att fortsätta utveckla supply chains planeringsfunktioner och har en universitetsexamen inom logistik eller likanande. Vi tror dessutom att du arbetat minst fem år inom supply chain planering och inventering inom logistik. Vidare har du utmärkta kunskaper i MS/Office och erfarenhet av returhantering, upphandlingar och inköpsadministration (gärna i GPS). Du är van att hantera infasning och utfasning av komponenter och produkter. Du talar och skriver engelska och svenska flytande, kan du andra språk är det meriterande. Du har tydligt kundfokus, hög ansvarkänsla och stort affärsfokus. Vidare är du analytisk, strukturerad, kvalitetsmedveten och arbetar gärna i team och projekt. Du är en bra kommunikatör och presenterar gärna resultat. Förmåner Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Företagsbeskrivning En ingenjör på Poolia har en mängd av tjänster att välja mellan. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Att det bland det viktigaste för en individ är att få återkoppling i sitt arbete det har vi tagit fasta på. Därför fokuserar vi på vidare- och karriärutveckling som de viktigaste byggklossarna i både Poolias och din framgång. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. 2011 har Poolia, för andra året i rad, vunnit den prestigefyllda titeln branschbäst i Universums undersökning Sveriges bästa arbetsgivare. Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: Poolia Teknik
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-27
Sök fler jobb liknande: lediga Materialplanerare/Logistiker till fordonsindustrin jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Materialplanerare/Logistiker till fordonsindustrin

Materialplanerare till fordonsindustrin
Komet hyr ut och rekryterar - från student till professionell. Att arbeta som konsult hos oss på Komet är ett bra sätt att starta eller fortsätta karriären på, oavsett om du fortfarande studerar eller har hunnit vara ute i arbetslivet ett tag. Vi rekryterar också inom en mängd olika områden och branscher och kan erbjuda varierande och spännande uppdrag med olika krav på erfarenhet. Komet ingår i Proffice-koncernen. Proffice är ett av Nordens största specialistföretag inom bemanning. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Komet söker för kundsräkning en självständig, social och energifylld materialplanerare till en stor internationell koncern inom fordonsindustrin. Du får möjlighet att arbeta i det globala företaget med mycket internationella kontakter. Du kommer att ingå i en grupp som arbetar med planering av global packning och med balanskontroller. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att: -      Göra avrop gentemot packningsleverantörer gällande EBD-system efter givna riktlinjer -      Följa upp på leveranser som gått till terminal -      Regelbunden kontakt, både via telefon och besök med packningsleverantörer. -      Samarbete med leverantörschef inom logistik avseende leverantörsförbättringar -      Utvärdera tillgänglig kapacitet hos leverantörer. Arbetet genomförs i samarbete med andra personer i planeringsgruppen. Är du den vi söker? Vi söker dig som har relevant arbetslivserfarenhet. Som person är du social, driven och engagerad. Du är självgående men uppskattar att arbete i team och uppskattar en föränderlig omgivning på en arbetsplats som ständigt arbetar med förbättring. Då företaget är internationellt och du kommer sköta mycket internationella kontakter är det viktigt att du talar och skriver engelska och svenska flytande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Rätt kandidat har: -      Eftergymnasial utbildning -      Relevant arbetslivserfarenhet från fordonsbranschen eller motsvarande, -      Du är intresserad av och har stor kunskap inom excel. -      Det är meriterande om man har arbetat med SAP, EBD samt att du har materialkunskap. Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer at vara anställd av Komet, men arbeta ute hos kund. Ansökan: Vi går igenom ansökningarna löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Du registrerar enkelt din ansökan via nedanstående formulär, vi har tyvärr ingen möjlighet att hantera ansökningar via mail. Information om tjänsten Start: 2014-01-01 Omfattning: Heltid, till och med 2014-06-30, med goda möjligheter till förlängning Arbetstid: Kontorstid Lön: Fast lön enligt överenskommelse
Företag: Komet Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-27
Sök fler jobb liknande: lediga Materialplanerare till fordonsindustrin jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Materialplanerare till fordonsindustrin

Analytiska och strategiska materialplanerare
Komet hyr ut och rekryterar - från student till professionell. Att arbeta som konsult hos oss på Komet är ett bra sätt att starta eller fortsätta karriären på, oavsett om du fortfarande studerar eller har hunnit vara ute i arbetslivet ett tag. Vi rekryterar också inom en mängd olika områden och branscher och kan erbjuda varierande och spännande uppdrag med olika krav på erfarenhet. Komet ingår i Proffice-koncernen. Proffice är ett av Nordens största specialistföretag inom bemanning. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Komet söker för kundsräkning materialplanerare till en stor internationell koncern inom fordonsindustrin. Du kommer att tillhöra en större logistikavdelning som inriktar sig på planering, utveckling och marknad. Man arbetar mycket i olika projekt och tätt med sina kollegor. Arbetet innebär främst arbete med färdigt gods i form av drivhjul, motorer och andra tillbehör. Det är en roll som innefattar regelbunden kontakt med både fabrik, lager och leverantör. Arbetetet är operativt och målet är att avdelningen under kommer period ska öka analysarbetet, arbeta mer långsiktigt och utveckla strategier för att effektivisera ytterligare. Du kommer arbeta med produktionsprogramsplanering och lagerstyrning både nationellt och internationellt. De viktigaste KPI:erna för avdelningen är ledtider, inventeringsnivåer samt leveransprecision. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att: -      Optimera servicenivåerna -      Planera och hantera inventering och flöden på färdigt gods på en internationell nivå. -      Arbeta med utveckling av ledtider, leveransprecision samt utveckling av logistikkedjor. -      Följa upp på leveranser från fabrik och vid behov lösa oförutsedda problem. -      Vara med och utveckla strategier och utveckla långsiktiga rutiner. Är du den vi söker? Vi söker en kreativ person som är strategisk och har kapacitet att arbeta proaktivt. Du har viljan att arbeta kontinuerligt med utveckling av funktioner inom olika logistikflöden. Du är kundorienterad och ansvarsfull. Det är viktigt att du är analytisk, strukturerad och strävar efter hög kvalitet i det du gör. Dessutom är det viktigt att du är samarbetsvillig och uppskattar att arbeta ihop med andra då mycket uppgifter är teambaserade. Då företaget är globalt och du kommer sköta mycket internationella kontakter är det viktigt att du talar och skriver engelska och svenska flytande. Du har stor erfarenhet av MS/Office.  Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Rätt kandidat har: - Eftergymnasial utbildning, gärna inom logistik eller industriell ekonomi - Några års relevant arbetslivserfarenhet inom logistik, det är meriterande med erfarenhet från fordonsbranschen  - Det är meriterande om du har erfarenhet av analys- och planeringsarbete Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer at vara anställd av Komet, men arbeta ute hos kund. Ansökan: Vi går igenom ansökningarna löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Du registrerar enkelt din ansökan via nedanstående formulär, vi har tyvärr ingen möjlighet att hantera ansökningar via mail. Information om tjänsten Start: 2014-01-01 Omfattning: Heltid, till och med 2014-09-30 Arbetstid: Kontorstid Lön: Fast lön enligt överenskommelse
Företag: Komet Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-28
Sök fler jobb liknande: lediga Analytiska och strategiska materialplanerare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Analytiska och strategiska materialplanerare

Materialplanerare sökes till Skövde
Har du erfarenhet av materialplanering och vill jobba i Skövde? Då har Adecco uppdraget för dig. Som materialplanerare har du daglig kontakt med leverantörer och övriga logistikfunktioner för att säkerställa att materialleveranser sker enligt tidsplan. Vid avvikelser ska de producerande avdelningarna samt kunder underrättas om läget. För att trivas i rollen är det av stor vikt att du har en hög social kompetens, jobbar proaktivt, har lika lätt för att vara uppmärksam på detaljer som att se helhetsbilden. Du har inga problem med att kommunicera information inför grupp. Du har en relevant högskoleutbildning och ett par års erfarenhet av yrket. Vidare är du flytande i engelska och svenska samt brinner för kvalité, förbättring, struktur och analys. Du har ett logiskt tankesätt och presterar på topp även i pressade sutationer. Om det krävs resor i tjänsten, så är du öppen för det.   Vad erbjuder vi? Ett spännande uppdrag hos vår kund i Skövde som är i automotivebranschen. Tjänsten är ett konsultuppdrag  och ska tillsättas omgående. Som konsult är du anställd i Adecco Sweden AB. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många av de mindre innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10. Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Skövde
Publicerad : 11-28
Sök fler jobb liknande: lediga Materialplanerare sökes till Skövde jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Materialplanerare sökes till Skövde

Självgående materialplanerare till internationellt företag
Är du driven och kommunikativ och vill arbeta på ett internationellt företag med uppgifter inom Supply Chain? Då kan vi på Adecco Automotive Professionals erbjuda dig ett intressant och utvecklande uppdrag! Hur ser din arbetsdag som materialplanerare ut? Som materialplanerare kommer du att arbeta hos en av våra kunder inom fordonsindustrin. Arbetsuppgifterna innefattar främst programplanering, lagerstyrning, produktionsplanering och materialplanering på global nivå. I ditt arbete ingår att kommunicera och samarbeta med såväl kunder som leverantörer men även med olika personer inom organisationen. Du ansvarar för orderhantering på global nivå och arbetar aktivt med att optimera servicenivån. Du har stort fokus på leveransprecision, ledtider och lagernivåer och arbetar med att utveckla logistiken från fabriker och leverantörer. Du följer upp ledtider och leveransprecisionen från fabriker och initierar vid behov korrigerande åtgärder. Då vårt kundföretag är internationellt är ditt huvudsakliga arbetsspråk engelska. Arbetet är på heltid och uppdraget börjar den 2 januari 2014 och är med varaktighet till sista september. Vårt kundföretag är beläget på Hisingen och du kommer att erbjudas en anställning inom vår konsultverksamhet. Vem trivs här? För att axla rollen som materialplanerare tror vi att du har flera års erfarenhet från arbete med liknande uppgifter, gärna från en global organisation. Har du dessutom en akademisk utbildning inom logistik har du en god grund att stå på för att lyckas i ditt nya arbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med returhantering, upphandling och inköpsadministration samt ut- och infasning av komponenter och produkter. Vi ser vidare att du har goda kunskaper i Officepaketet och framförallt att du känner dig mycket bekväm med att arbeta i Excel. Du behärskar engelska i såväl tal som skrift och har du ytterligare språkkunskaper i exempelvis kinesiska, tyska eller franska är det meriterande. Kunskaper i svenska ses som positivt. För att nå framgång i denna roll ser vi att du är en person med en stark egen drivkraft, stort kundfokus och som trivs med att arbeta självständigt. Din analytiska förmåga och ditt strukturerade och effektiva arbetssätt kommer att komma väl till pass och din goda samarbetsförmåga kommer att göra att du når långt. I denna roll får du även god användning för ditt proaktiva och kreativa tänkande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vad erbjuder vi? Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Adeccos kontor Automotive Professionals i Göteborg rekryterar tjänstemän till fordonsindustrin inom områdena ekonomi, logistik, inköp, HR och administration. Adecco är auktoriserat. Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet startar omgående med löpande intervjuer. Du söker tjänsten genom att registrera dig på vår hemsida via formuläret/länken du finner nedan. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta gärna Kandidatsupport på telefon 08-598 980 10. Har du frågor kopplat till tjänsten går det bra att kontakta Rekryteringsansvarig Helena Åhs på telefon 031-725 45 16 eller helena.ahs@adecco.se. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-28
Sök fler jobb liknande: lediga Självgående materialplanerare till internationellt företag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Självgående materialplanerare till internationellt företag

Materialplanerare till Skövde sökes omgående
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 60 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 70 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Manpower söker omgående en kommunikativ och driven materialplanerare för längre uppdrag hos kund i Skövde. Som materialplanerare kommer du bl.a att arbeta med att säkerställa på ett kostnadseffektivt sätt planera hem material inom fastställda tidsplaner för att inte störa produktion. Vid avvikelser skall orsaken undersökas och inleda dialog med leverantör. Du kommer att utreda och spåra sena ankomster, saknade transporter, pallar och ordna extra transportbokningar vid behov. Möta och följa upp mål/nyckeltal gällande lagernivåer, extratransporter och produktionsstörningar mm. Analys vid avvikelser ner till rotorsak, samt vidta åtgärder för uppföljning. Regelbunden kommunikation med leverantör kring leveranssäkerhet och trender för att definiera handlingsplaner för förbättringar. Resor i tjänsten kan förekomma. Vem är du? För att lyckas i denna tjänst bör du som person vara, strukturerad, flexibel, kommunikativ, ha hög social kompetens samt god förmåga att skapa relationer och nätverk. Du ska ha god kännedom för hur ett logistikflöde är uppbyggt och fungerar. Du har relevant utbildning och tidigare erfarenhet inom materialplanering. Som person ska du vara drivande, ha ett ekonomiskt tänk. Att arbeta med flera saker samtidigt är något som motiverar dig i ditt arbete. Förutom god svenska är flytande engelska i tal och skrift är en självklarhet då mycket av kommunikationen med leverantörer sker på engelska. Fler språkkunskaper ses som meriterande. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Jimmy Harryson på 0500-446248, alt.jharry@manpower.se
Företag: Manpower
Ort: Skövde
Publicerad : 11-29
Sök fler jobb liknande: lediga Materialplanerare till Skövde sökes omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Materialplanerare till Skövde sökes omgående

Materialplanerare med civilingenjörsbakgrund sökes
Vi söker nu för vår kunds räkning en materialplanerare till ett stort internationellt företag i Västerås. Tjänsten börjar som en uthyrning. Dina arbetsuppgifter  Som materialplanerare är vanliga arbetsuppgifter att ha hand om företags olika produktionsplaner kring planering av kapacitet, material och produktion. Du kommer att ha kontinuerlig kontakt med såväl kunder gällande status för order som företagets olika avdelningar har. Som materialplanerare är du också koordinator mellan planering av produktion, logistiska frågor och avslutande av order. Ett vanligt inslag är även att arbeta med förbättringar av processer både internt och externt. Din Bakgrund  Vi söker dig som har civilingenjörsutbildning inom lämpligt område, exempelvis logistik eller produktion. Du får gärna vara nyexaminerad och ha ett stort driv. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, innehållande produktionsplaner, planering och logistik samt kunskaper inom produktionsteknik, men det är inget krav. Önskvärt är att du har erfarenhet från olika affärssystem. Utöver detta är det ett krav att du hanterar engelska i såväl tal som skrift samt har god administrationsförmåga. Dina egenskaper Förutom dina kunskaper och erfarenheter kommer vi att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet, där du som person bör vara engagerad och driven. Du är positiv, utåtriktad, initiativtagande och ansvarsfull.   Låter detta intressant? Du välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt! Urval och intervjuer sker löpande, och tillsättning sker så snart som möjligt, dock senast den 15 december 2013.     Redo för drömjobbet? Få företag erbjuder lika stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet som Randstad. Vi tillhör de företag i världen som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att på kort tid skaffa dig bred erfarenhet, chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du har en möjlighet att utveckla din kompetens. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång, och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt.  Söker du en arbetsplats som erbjuder en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät? Då kommer du trivas som konsult hos oss på Randstad!
Företag: Randstad AB
Ort: Västerås
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga Materialplanerare med civilingenjörsbakgrund sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Materialplanerare med civilingenjörsbakgrund sökes

Materialplanerare till internationell koncern
Poolia Teknik Presentation För uppdrag hos en av våra kunder i Jönköping söker vi en materialplanerare. Uppdraget är på konsultbasis under minst tre månader och ska tillsättas omgående. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen att ansöka redan idag. Arbetsuppgifter Som materialplanerare ingår du i ett team med planerare som jobbar med att upprätthålla en god materialförsörjning och leveransprecision hos en tillverkande industri. Arbetsuppgifterna innefattar även: -Kontakter med leverantörer, produktion och kunder -Bevakning av beställningspunkter samt avropsinköp -Materialplanering -Omplanering av tillverkningsorder Utbildning/erfarenhet Vi söker dig som har en högskole/KY-utbildning med inriktning på teknik/logistik och/eller har erfarenhet av en roll som materialplanerare inom tillverkande industri. Du har goda datakunskaper och erfarenhet från ett eller flera affärssystem. Då arbetet innefattar både externa som interna kontakter ser vi att du har lätt för att kommunicera och samarbeta. Engelska är ett krav. Som person är du driven, tar stort eget ansvar och god social kompetens. Förmåner Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Två år i rad har Poolia vunnit den prestigefyllda titeln branschbäst i Universums undersökning Sveriges bästa arbetsgivare. Företagsbeskrivning En ingenjör på Poolia har en mängd av tjänster att välja mellan. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Att det bland det viktigaste för en individ är att få återkoppling i sitt arbete det har vi tagit fasta på. Därför fokuserar vi på vidare- och karriärutveckling som de viktigaste byggklossarna i både Poolias och din framgång. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. 2011 har Poolia, för andra året i rad, vunnit den prestigefyllda titeln branschbäst i Universums undersökning Sveriges bästa arbetsgivare. Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök och registrera dig på poolia.se.
Företag: Poolia Teknik
Ort: Jönköping
Publicerad : 12-04
Sök fler jobb liknande: lediga Materialplanerare till internationell koncern jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Materialplanerare till internationell koncern

Är du vår näste materialplanerare?
Är du vår näste materialplanerare? Till ett spännande uppdrag söker vi nu en materialplanerare till en av våra stora kunder i Eskilstuna. Uppdraget väntas börja i slutet av januari 2014 och pågå i 6 månader med stor förhoppning om förlängning. Som materialplanerare kommer du att i huvudsak arbeta med kundens materialstyrning av reservdelar, som bedrivs i en internationell miljö och innebär dagliga kontakter med kollegor inom Material Management samt regelbundna besök hos både svenska och utländska leverantörer. Arbetsuppgifterna innebär att ansvara för anskaffningen av material till kundens centrallager i Europa. Detta innebär alla operativa uppgifter som är kopplade mot leverantörerna så som planläggning, bristhantering, följa upp leveransförseningar och leverantörsutveckling. I din roll som materialplanerare är det viktigt att du upprätthåller en balans mellan att ge god service mot kund samt att hålla en bra lagernivå. Rollen kräver stor flexibilitet och förmåga att snabbt ändra prioriteringar för att möta kundernas behov. Ansvaret innebär vidare att utveckla och effektivisera samarbetet med företagets strategi samt aktivt delta i utvecklingsprogram. Uppdragsgivare: Proffice Sverige AB Ort: Eskilstuna Omfattning: Visstid Sista ansökningsdag: 2014-01-05 För information: Johanna Manninen, johanna.manninen@proffice.se [ mailto:johanna.manninen@proffice.se ] Kvalifikationer: Du som söker har högskoleutbildning inom logistik alternativt erfarenhet av liknande arbeten. Vidare har du erfarenhet eller kunskaper inom Lean Manufacturing och meriterande är att även ha erfarenhet av IS/IT-system inom materialstyrning. Du har goda språkkunskaper i engelska och även goda datakunskaper i Officeprogrammen. Som person är du utåtriktad och initiativtagande. Vidare är du driven och har god analytisk förmåga samt kan samarbeta i grupp för att nå uppsatta mål. Inställningen att göra allt för att kunden skall få rätt tillgänglighet och service är en självklarhet. Organisations-/företagsbeskrivning: En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Därför välkomnar vi alla sökande, oavsett etnisk bakgrund, ålder, kön, religion, sexuell läggning och/eller funktionshinder. På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort - utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill. Keep improving.
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 12-11
Sök fler jobb liknande: lediga Är du vår näste materialplanerare? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du vår näste materialplanerare?

Materialplanerare
Poolia Teknik Presentation För ett uppdrag i Eskilstuna januari till juni 2014 söker vi nu en materialplanerare. Urval sker löpande, sök därför gärna tjänsten redan idag! Arbetsuppgifter Arbetet innebär att arbeta med materialplanering av reservdelar i en internationell miljö. Du kommer ha kontakt med såväl svenska som utländska leverantörer. Du kommer arbeta med: - planläggning - bristhantering - leverantörsförseningar - leverantörsutveckling - se över lagernivåer Utbildning/erfarenhet Vi söker dig med: - högskoleutbildning inom logistik eller erfarenhet av ett liknande arbete - goda kunskaper i Officepaketet - goda kunskaper i engelska Kunskaper eller erfarenhet från Lean är meriterande. Även övriga språkkunskaper är meriterande, Som person är du utåtriktad och är bra på att ta egna initiativ. Du är drivande, analytisk och samarbetar gärna i grupp för att nå gemensamma mål. Kundfokus och ett serviceinriktat sätt är en självklarhet i arbetet. Förmåner Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Företagsbeskrivning En ingenjör på Poolia har en mängd av tjänster att välja mellan. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Att det bland det viktigaste för en individ är att få återkoppling i sitt arbete det har vi tagit fasta på. Därför fokuserar vi på vidare- och karriärutveckling som de viktigaste byggklossarna i både Poolias och din framgång. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. 2011 har Poolia, för andra året i rad, vunnit den prestigefyllda titeln branschbäst i Universums undersökning Sveriges bästa arbetsgivare. Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: Poolia Teknik
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Materialplanerare jobb, Materialplanerare Eskilstuna, Materialplanerare Poolia Teknik
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Materialplanerare

Materialplanerare
Alstom är ett globalt företag med ungefär 100 000 anställda i 100 länder. I Sverige har vi ca 1 000 anställda varav merparten jobbar i våra huvudsäten Stockholm, Norrköping, Västerås och Växjö. Innovation, Kvalitet, Säkerhet och Miljö är våra nyckelord som avspeglar vår verksamhet. Vi erbjuder innovativa och miljövänliga produkter, system och underhållslösningar för järnväg och energiförsörjning. Varje dag färdas miljontals människor i tåg tillverkade av Alstom och var fjärde glödlampa i världen lyser med hjälp av teknologi levererad utav oss. I Sverige förbinder våra tåg städer från norr till söder och vi bygger både stora och små energianläggningar med fokus på förnyelsebar energi för framtiden. Arbetsplats: Alstom Transport Upplands Bro Beskrivning av arbetsuppgifter: Vi ska nu utöka vår Supply Chain-organisation inom Alstoms verksamhet för eftermarknad med en Materialplanerare. Materialplaneraren har till uppgift att planera våra lager utifrån tillgänglighet och lagervärde. Som Materialplanerare har du en central roll i företaget och kommer att interagera med flera funktioner. Ditt arbete har en stor påverkan i den dagliga verksamheten där materialtillgänglighet är högt prioriterat. Materialplaneringsgruppen består idag av två personer, men du kommer att vara en del av en större Supply Chain-organisation med en inköpsavdelning och lagerverksamhet I praktiken innebär denna position att generera behov för reservdelspåfyllnad av verksamhetens underhållsdepåer, för att upprätthålla en hög servicegrad till våra kunder som är såväl egen produktion som externa kunder. Du kommer utifrån prognoser och historisk data att analysera och definiera beställningspunkter för respektive lagerenhet. Målsättningen är att förkomma snarare än att förekommas, vilket ställer krav på lyhördhet och snabbt agerande. Huvudsakliga arbetet sker i SAP, medan rapportering och uppföljning till stor del sker i Excel. Vi kan erbjuda dig en dynamisk arbetsplats där du får ta ett stort eget ansvar med möjlighet till utveckling i en global organisation. Du kommer att vara del av ett bra team med hög en ambitionsnivå. Stämningen är positiv och vi har högt i tak. KVALIFIKATIONER För att klara arbetet som Materialplanerare ställs höga krav på din analytiska förmåga och din känsla för prioritering, då rollen har inslag av både långsiktig planering och akuta situationer. Vi söker en person som självständigt kan sköta och ta ansvar för att det dagliga arbetet sköts strukturerat och att deadlines klaras, samt att tillsammans med både lokal och global support kunna utveckla och effektivisera systemstödet. Nyckelord/färdigheter för din profil är: - Analytisk - Problemlösare - Ansvarskänsla - Systemvetare, med erfarenhet av affärssystem och goda kunskapar i Excel - Kommunikativ - Mycket god kunskap i svenska och engelska i såväl tal som skrift. - Högskoleutbildning med inriktning logistik/systemvetenskap Meriterande färdigheter - Tidigare erfarenhet av SAP - Erfarenhet av programmering
Företag: Alstom Transport AB
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 12-13
Sök fler jobb liknande: lediga Materialplanerare jobb, Materialplanerare Upplands-Bro, Materialplanerare Alstom Transport AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Materialplanerare

Materialplanerare
Är du utåtriktad och bra på att ta egna initiativ? Är du driven och har en god analytisk förmåga och tycker om att arbeta mot uppsatta mål? Då kan den här tjänsten vara rätt för dig! Som materiaplanerare ansvarar du för anskaffningen av material till centrallager i Europa. Du kommer att arbeta operativt mot leverantörer så som planläggning, bristhantering, följa upp leveransförseningar och leverantörsutveckling. I rollen är det viktigt att ha en förmåga att hitta en balans mellan god service mot kunder och hålla en bra lagernivå. Det kräver stor flexibilitet och förmåga att snabbt kunna prioritera sina dagar. Vidare ansvarar du för att utveckla och effektivisera samarbetet med leverantörer. Tjänsten beräknas börja omgående. Uppdragsgivare: Proffice Sverige AB Ort: Eskilstuna Omfattning: Heltid Kvalifikationer: Du som söker är högskoleutbildad logistiker och att ha erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Vi kommer att värdesätta ditt driv och att du har en god analytisk förmåga samt att du har lätt för att samarbeta i grupp för att nå uppsatta mål. Att ha en inställning att göra allt för att kunden ska få rätt tillgänglighet och service är en självklarhet för dig. Du har goda kunskaper i Microsoft Office och goda kunskaper i engelska muntligt och skriftligt.. Personliga egenskaper väger tungt för tjänsten. Urval och intervjuer sker löpande varpå tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag! Organisations-/företagsbeskrivning: En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort - utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill. Keep improving.
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 01-29
Sök fler jobb liknande: lediga Materialplanerare jobb, Materialplanerare Eskilstuna, Materialplanerare Proffice Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Materialplanerare


Sök lediga jobb Materialplanerare

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se