Materialplanerare_Inköp Stockholm jobb - lediga jobb

Materialplanerare_Inköp Stockholm jobb Materialplanerare_Inköp Stockholm jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Materialplanerare_Inköp Stockholm. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Materialplanerare_Inköp Stockholm. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Hemservice Österåker- Österåker

  2. Platsannonssäljare med stort driv till attraktivt bolag- Stockholm

  3. Skolassistent- Järfälla

  4. Lärare till Gymnasiesärskolan- Nynäshamn

  5. Sjuksköterska Natt Kirurgi/Ortopedi Gällivare Sjukhus- Upplands Väsby

  6. Ledarna söker en Ledarskapsexpert med forskarbakgrund- Stockholm

  7. Idrottslärare i grundskolans tidigare år- Järfälla

  8. Lärare för elever i behov av särskilt stöd/Speciallärare- Järfälla

  9. Trevlig telefonist sökes till företag söder om Stockholm- Stockholm

  10. Vi söker nu en konsultchef till Manpowers Chaufförsverksamhet i Stockholm.- Stockholm


Mer beskrivning

Hemservice Österåker
Hemfrid är Sveriges största leverantör av hushållstjänster. Vi erbjuder städning, barn- passning, hantverkstjänster och många andra tjänster som underlättar vardagen för våra kunder. Vi arbetar utifrån våra värderingar Kvalitet, Service och Ansvar. Hemfrid har drygt 1 300 medarbetare från hela världen. Huvudkontoret ligger i Stockholm med regionkontor i Göteborg, Malmö, Västerås och Uppsala.   Just nu söker vi fler ansvarsfulla medarbetare som ska arbeta i Österåker. I arbetsuppgifterna ingår främst städning och ibland strykning hemma hos våra kunder, viss koordinering av nycklar kan bli aktuellt. Vi ser gärna att du är flexibel och kan arbeta extra vid behov, t ex inhopp vid sjukdom. Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt och i privata hem. På sikt kanske du är intresserad av att vidareutvecklas inom serviceyrket och vårt företag.  Som person bör du vara: *Självständig *Ansvarsfull *Serviceinriktad *Noggrann *Flexibel  Du ska tycka det är kul att städa! Det är meriterande om du har erfarenhet av att städa i privata hem eller om du arbetat inom ett serviceyrke.  Tjänsten är en deltidstjänst och vi arbetar dagtid (ej helger och röda dagar). Vill du få mer information om företaget så kan du besöka vår hemsida www.hemfrid.se  Lön Fast lön. Kollektivavtal finns.
Företag: Hemfrid i Sverige AB
Ort: Österåker
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Hemservice Österåker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hemservice Österåker

Platsannonssäljare med stort driv till attraktivt bolag
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. Till vår kund söker vi en driven platsannonssäljare till Sveriges och världens största mediehus inom IT, teknik och affärer. Vi söker dig som vill arbeta med B2B-sälj på ett företag med stora utvecklingsmöjligheter där bara du själv sätter gränserna för hur högt du vill nå. Tjänsten Som säljare kommer du att bearbeta kunder per telefon men även vara på fältet när det krävs. Du kommer att arbeta med uppsökande försäljning inom platsannonsering samt profilering på de digitala kanalerna. Företagen du säljer till finns rikstäckande (största delen stor Stockholm) och är av varierande storklek och finns i blandade branscher. Den gemensamma faktorn för alla kunder är inköpsområdet. Din arbetsplats blir på det moderna kontoret i city och du får en position i ett drivet team. Vår kund satsar på att utbilda och utveckla sin personal, samt uppmanar sina medarbetare till egna initiativ för att växa i sin roll. Är du rätt person finns givetvis goda möjligheter för att utvecklas inom organisationen som är under tillväxt. Kvalifikationer För att passa i rollen som platsannonssäljare ser vi att du har: • Minst gymnasieutbildning • Tidigare erfarenhet inom försäljning, gärna inom platsannonsering och media • Stort intresse att utvecklas inom försäljning • Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift Är du säljaren med DET? Den person vi söker ska drivas av att hitta de bästa annonseringslösningarna för våra kunder. Har du en enorm energi, drivkraft och en stark vilja att lyckas? Vi söker dig som är kommunikativ och social, som älskar affärer och vill jobba mot högt uppsatta mål, en teamplayer som även är duktig på att arbeta självständigt. Vi erbjuder dig en arbetsplats som karaktäriseras av entreprenörskap, resultatfokus och trevliga kollegor. För rätt person finns goda möjligheter till personlig utveckling och en intern karriär på ett expanderande företag. Om du är intresserad av tjänsten så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sökord: säljare, innesäljare, Account mananger, platsannonssäljare.
Företag: Placera Personal AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Platsannonssäljare med stort driv till attraktivt bolag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Platsannonssäljare med stort driv till attraktivt bolag

Skolassistent
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Björkebyskolan är en 6-9 skola med ca 450 elever och 65 medarbetare. Skolan är i snabb förändring och behöver dig som med gott humör vill hjälpa oss styra upp verksamheten. ARBETSUPPGIFTER Tillsammans med rektorer och intendenten serva övrig personal, elever och föräldrar. Huvudansvarig för elevregistrering samt en rad andra uppgifter som fördelas tillsammans med övrig administration. KVALIFIKATIONER Mycket goda kunskaper i Procapita. Mycket goda datakunskaper. God struktur och ordningssinne. Flexibel och stresstålig. Erfarenheter från Respons, Novaschem och Skolwebben är meriterande.
Företag: Järfälla kommun, Björkebyskolan
Ort: Järfälla
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Skolassistent jobb, Skolassistent Järfälla, Skolassistent Järfälla kommun, Björkebyskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolassistent

Lärare till Gymnasiesärskolan
Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun endast 30 minuter med motorväg från Globen. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här ser du den fria havshorisonten från fastlandet. Här finns frihet att utvecklas. Arbetsgivaren Nynäshamns kommun erbjuder rätt till heltid, flextid, önskeschema och möjlighet till distansarbete i flera verksamheter. Medarbetarna erbjuds även en väl utvecklad friskvård. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet. Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen. ARBETSUPPGIFTER Grundskollärare åk 4-9 gärna med bred kompetens. Du kommer att ha din anställning inom gymnasiesärskolan. KVALIFIKATIONER Adekvat utbildning och gärna erfarenhet med liknande arbete.
Företag: Nynäshamns kommun, Gymnasieskolan
Ort: Nynäshamn
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till Gymnasiesärskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till Gymnasiesärskolan

Sjuksköterska Natt Kirurgi/Ortopedi Gällivare Sjukhus
Vi stärker upp teamet på Avdelning 6, Medicinkliniken i Gällivare, med en ny medarbetare. Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som är intresserad av att arbeta med kirurgiska och ortopediska patienter. Om Arbetsplatsen Avd 6 kirurgi/ortopedi har totalt 24 vårdplatser fördelade på 15 vårdplatser för ortopedpatienter och 9 vårdplatser för allmänkirurgpatienter. Avdelningen har en planerad verksamhet som inriktar sig främst på urologiska operationer samt knä- och höftplastiker. Det finns även en akut verksamhet som tar emot patienter dygnet runt. Arbetsuppgifter Under natten arbetar du tillsammans med en sjuksköterska och en undersköterska. Du deltar aktivt i avdelningens omvårdnadsarbete och utgör en viktig länk i dina patienters välbefinnande. Arbetet innehåller både självständiga sjuksköterskeuppgifter och teambaserade arbetsuppgifter. Din bakgrund Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som har en positiv inställning till ditt yrke. Du är ansvarskännande, tar egna initiativ och är flexibel. Sjuksköterskans omvårdnadsansvar innebär ledning av omvårdnadsarbetet vilket ställer krav att du  har en aktiv roll i avdelningens utvecklingsfrågor. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Anställningsfakta Tillsvidareanställning, 77 % natt. Tillträde enligt överenskommelse. Vill du veta mer? För mer information om jobbet kontakta Torbjörn Espling, enhetschef 0970-19573 Fackliga företrädare: Inger Sävlind, Vårdförbundet 0970-19000 vxl
Företag: Norrbottens läns landsting
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska Natt Kirurgi/Ortopedi Gällivare Sjukhus jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska Natt Kirurgi/Ortopedi Gällivare Sjukhus

Ledarna söker en Ledarskapsexpert med forskarbakgrund
Propell Propell Ledarna är Sveriges chefsorganisation, chefernas egen yrkesorganisation med drygt 90 000 medlemmar. Våra medlemmar är chefer i alla branscher och på alla nivåer. Hos oss får de dubbelt stöd, både i yrkesrollen som chef och som anställd - och alltid med utgångspunkt i varje chefs individuella behov. Ledarna är fristående från fackliga centralorganisationer och politiskt obundet. För att ge bästa möjliga service till våra medlemmar eftersträvar Ledarna en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället. Vi ser gärna sökande som bidrar till detta. Läs mer på www.ledarna.se Rollen som Ledarskapsexpert innebär att Du skapar, samlar in och driver på utvecklingen av kunskap och idéer inom området ledarskap med utgångspunkt i Ledarnas förbundspolitiska program. I rollen som Ledarskapsexpert kommer du bland annat arbeta med omvärldsbevakning av aktuella diskussioner och trender inom näringsliv, vetenskap och forskning inom området ledarskap. I tillägg kommer Du att systematiskt kartlägga, sammanställa och rapportera relevanta trender och forskning inom fältet och på ett mer djupgående sätt bistå och utmana ordförande och förbundsstyrelse med kunskap. Kunskapen kommer senare att användas i opinionsbildning för att ännu tydligare positionera förbundets kärnfrågor. Organisatoriskt kommer du att ingå i den nyinrättade samhällspolitiska avdelningen. Vi söker dig som har en akademisk utbildning gärna med forskarbakgrund. Du har arbetat som expert eller chef inom området och har stor förståelse för, och kunskaper om chefers behov. Det är av stor vikt att du har god förmåga att skriva och att uttrycka dig väl i tal. Det är också mycket meriterande om du har ett stort nätverk inom området. För att trivas hos oss är du en ambitiös, prestigelös och modern samhälls- och utvecklingsorienterad person. Du tycker om att delge kunskap i en värdebaserad organisation som drivs av professionalism och samverkan. Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan! Söker gör du via www.propell.se. Klicka på "Ansök nu" så guidar vi dig igenom alla stegen. Vi kommer börja hantera ansökningar i mitten av augusti och om du har frågor gällande tjänsten så mejla ebba.levin@propell.se.
Företag: Propell
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Ledarna söker en Ledarskapsexpert med forskarbakgrund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ledarna söker en Ledarskapsexpert med forskarbakgrund

Idrottslärare i grundskolans tidigare år
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Olovslundskolan är belägen i västra Jakobsberg. Här går ca 450 elever per läsår från förskoleklass till och med årskurs 5 samt samundervisningsklasser årskurs F-6. Skolbarnsomsorg finns för åldrarna 6 - 12 år. Olovlsundskolan arbetar för att skolan ska vara en trivsam miljö där alla får en möjlighet att utvecklas på bästa sätt. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i idrott och hälsa samt gärna NO/SO. KVALIFIKATIONER Utbildad grundskollärare inom idrott och hälsa. Vi ser gärna att du har NO/SO med i din utbildning.
Företag: Järfälla kommun, Olovslundskolan
Ort: Järfälla
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Idrottslärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Idrottslärare i grundskolans tidigare år

Lärare för elever i behov av särskilt stöd/Speciallärare
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Olovslundskolan är belägen i västra Jakobsberg. Här går ca 450 elever per läsår från förskoleklass till och med årskurs 5 samt samundervisningsklasser årskurs F - 6. Olovslundskolan arbetar för att skolan ska vara en trivsam miljö där alla får en möjlighet att utvecklas på bästa sätt. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en lärare för elever i behov av särskilt stöd. Tjänsten är inriktad på att ge stöd till elever i åk 1 - 5. KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du är utbildad speciallärare eller specialpedagog med lärarbehörighet för åk 1-5. Om du är lärare med intresse och erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd är du naturligtvis också intressant för oss. Behörighet att utföra tester är önskvärt. Datorvana Kunskaper i och erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd: läs- och skrivsvårigheter, språkstörning, matematiksvårigheter, tekniska hjälpmedel, datastöd och testvana.
Företag: Järfälla kommun, Olovslundskolan
Ort: Järfälla
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare för elever i behov av särskilt stöd/Speciallärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare för elever i behov av särskilt stöd/Speciallärare

Trevlig telefonist sökes till företag söder om Stockholm
Kontorsfixarna Skandinavien AB Om tjänsten Nu söker vi en serviceminded och trevlig växeltelefonist till vårt kundföretag! Företaget är verksamt inom teknik och har ett av sina kontor i Kungens Kurva där tjänsten är placerad. Tjänsten är på ca 80 % och pågår under ca sex månader med god möjlighet till förlängning. Arbetsuppgifter Som växeltelefonist sitter du i företagets reception och tar emot och kopplar vidare inkommande samtal. Vanliga samtal är kunder som vill komma i kontakt med någon av företagets säljare eller butiker. Du tar även emot besök och hanterar post men använder framförallt telefonen som redskap i ditt dagliga arbete. Kvalifikationer Vi söker dig som är serviceinriktad och gärna har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. För rätt person finns det möjlighet att utvecklas med mer administrativa uppgifter. Därför är det en fördel om du, förutom att vara social och utåtriktad, också är noggrann och administrativt lagd. Allmänt goda datorkunskaper är ett krav och erfarenhet av Centrex är meriterande. Övrigt För detta uppdrag kommer vi erbjuda dig en tillsvidareanställning som konsult hos oss på Kontorsfixarna. Vi ser att detta skulle vara ett första uppdrag för dig med ambition att jobba i liknande uppdrag efter detta uppdrags slut. Starten är i augusti och vi jobbar i denna rekrytering med löpande urval, skicka därför gärna in din ansökan redan idag!
Företag: Kontorsfixarna Stockholm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Trevlig telefonist sökes till företag söder om Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Trevlig telefonist sökes till företag söder om Stockholm

Vi söker nu en konsultchef till Manpowers Chaufförsverksamhet i Stockholm.
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Som konsultchef vårdar och utvecklar du befintliga kunder samt ansvarar för att inleda nya affärsrelationer. Det är avgörande att du vågar ta nya kontakter och ställa de utmanande frågorna. Du har personalansvaret för ett antal resurskonsulter, vilket innebär att du ansvarar för lönesättning, arbetsrättsliga frågor samt att stödja medarbetarna när de är ute på uppdrag. Det innebär att självständigt rekrytera, anställa och matcha personal som ska arbeta ute på uppdrag hos våra kunder. Arbetet för också med sig täta kundkontakter och kvalitetsuppföljningar med höga krav på servicenivån. Placeringsort är Stockholm och då våra kunder är utspridda över hela Stor-Stockholm måste du ha körkort. Vem är du? Vi söker dig som har erfarenhet från Transport- och Logistikbranschen och själv varit chaufför för tunga fordon tidigare. Du kanske även har varit eller är trafikledare idag? Det är viktigt med god administrativ förmåga och att du tycker om att arbeta i en händelsestyrd och tempofylld verksamhet. För att trivas hos oss är det viktigt att du är en person som tycker om just-in-time verksamhet, då våra kunder behöver hjälp med kort framförhållning. Du måste också trivas med att ha många kontakter och att ingen dag är den andre lik. Som person är du självgående, initiativtagande och strukturerad. Du är operativ och gillar att lösa situationer snabbt och under press. Du har också en empatisk förmåga och tycker om människor. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via länken nedan. Urvalet kommer att ske under augusti, men vänta inte med din ansökan. Senast den 7 augusti vill vi ha din ansökan. Under augusti månad kan Nina Juthage på 08-402 74 11 svara på eventuella frågor kring tjänsten. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Industri & Logistik
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker nu en konsultchef till Manpowers Chaufförsverksamhet i Stockholm. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker nu en konsultchef till Manpowers Chaufförsverksamhet i Stockholm.


Sök lediga jobb Materialplanerare_Inköp Stockholm

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se