MedLearn AB jobb - lediga jobb

MedLearn AB jobb MedLearn AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: MedLearn AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: MedLearn AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Stockholms roligaste vårdlärarjobb- Stockholm

 2. Vi söker kreativa vårdlärare- Jönköping

 3. Studie-och yrkesvägledare Göteborg- Göteborg

 4. Vårdlärare med samordningsansvar- Nyköping

 5. Vi söker kreativ vårdlärare- Lund

 6. Huvudlärare Yh-utbildning Medicinsk sekreterare- Västerås

 7. Vårdlärare till Medlearn i Kungsbacka- Kungsbacka

 8. Vårdlärare till Ystad- Ystad

 9. Medlearn söker vårdlärare till Eskilstuna- Eskilstuna

 10. Vårdlärare till Medlearn i Borås- Borås

 11. Tandvårdslärare Medlearn Halmstad- Halmstad

 12. Vårdlärare till Medlearn i Kungsbacka- Kungsbacka

 13. Vårdlärare till Medlearn i Stockholm- Stockholm

 14. Vårdlärare till Nyköping- Nyköping

 15. Vårdlärare till Flen- Flen

 16. Lärare för utbildning till ambulanssjukvårdare- Göteborg

 17. Vårdlärare till Lund- Lund

 18. Tandvårdslärare halvtid Medlearn Halmstad- Halmstad

 19. Lärare för utbildning till ambulanssjukvårdare- Göteborg

 20. Vårdlärare till Medlearn i Borås- Borås

 21. Vårdlärare till Medlearn i Kungsbacka- Kungsbacka

 22. Lärare i svenska som andraspråk- Eskilstuna

 23. Lärare till barn- och fritidsutbildning- Eskilstuna

 24. Medlearn Jönköping söker vårdlärare- Jönköping

 25. Vårdlärare till Eskilstuna- Eskilstuna

 26. VÅRDLÄRARE JÖNKÖPING- Jönköping

 27. Utbildningsledare/ Vårdlärare till MedLearn AB- Nyköping

 28. Regionchef Vuxenutbildning, region Stockholm- Stockholm

 29. Säljare/Kundansvarig Kompetensutveckling- Stockholm

 30. Vårdlärare Stockholm- Stockholm

 31. Vårdlärare till Eskilstuna- Eskilstuna

 32. VÅRDLÄRARE TILL VÅR VERKSAMHET I STOCKHOLM- Stockholm

 33. VÅRDLÄRARE I STOCKHOLM- Stockholm

 34. Platsansvarig/vårdlärare till MedLearn AB- Västerås

 35. Vårdlärare till Borås- Borås

 36. VÅRDLÄRARE JÖNKÖPING- Jönköping

 37. Vårdlärare Södertälje- Södertälje

 38. Vårdlärare Stockholm- Stockholm

 39. Administratör till MedLearn AB- Stockholm

 40. Specialpedagog MedLearn AB- Jönköping


Mer beskrivning

Stockholms roligaste vårdlärarjobb
Vi växer och söker vårdlärare till våra skolor i Stockholm. Vi är intresserade av både heltid- och deltidstjänster. Våra elever är vuxna och läser vård och omsorgsutbildningen. Undervisningen omfattar de flesta ämnen i vård- och omsorgsprogrammet. Eleverna har olika bakgrund och kunskap och undervisningen anpassas därför på ett flexibelt sätt efter individens behov. Arbetet kräver att du har ett stort intresse för pedagogik och tycker om att ge god service åt elever samt att du är lösningsfokuserad. Läraryrket innebär en hel del administration. Du behöver därför ha god datorvana och behärska Office-programmen. Du kommer att arbeta i ett mindre team med vårdlärare på aktuell skola men också med dina kolleger i regionen. På hela MedLearn finns ca 130 kolleger. Vi har många mindre skolenheter. Det innebär att du som lärare får ett stort lokalt ansvar och stora möjligheter att påverka skolans utformning. Samtidigt arbetar du i landets största vårdutbildningsföretag med alla de kontakter och den utvecklingspotential som det innebär. Vårt mål är nöjda elever som blir professionella medarbetare i vård och omsorg. Medlearn har funnits sedan 1999 och bedriver idag utbildning i ca 50 kommuner. Medlearn ägs av bolagets grundare samt den norska utbildningskoncernen ABNU. ABNU är en av Skandinaviens största privata leverantörer av utbildning och kursverksamhet. Inom koncernen finns vuxenutbildning på olika nivåer, arbetsmarknadsutbildningar, gymnasiala vuxenutbildningar, yrkeshögskoleutbildningar, högskoleutbildningar och internationella utbildningar. Vår affärsidé: Medlearn utbildar för vård, omsorg och tandvård. Vi har också språkutbildningar som förbereder för arbete eller vidare studier.Vi har grundutbildningar och kompetensutveckling som bygger på aktuell kunskap. Utbildningarna individ- och verksamhetsanpassas efter omsorgsfull och effektiv kartläggning. Våra studerande ska bli professionella medarbetare och inspireras till ett rikt arbetsliv.
Företag: MedLearn AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Stockholms roligaste vårdlärarjobb jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stockholms roligaste vårdlärarjobb

Vi söker kreativa vårdlärare
Vi söker vårdlärare till vår skola i Jönköping. Vi är intresserade av både heltid- och deltidstjänster. Våra elever läser vård och omsorgsutbildningen på uppdrag av Jönköpings vuxenutbildning. Vi har också uppdrag från äldreomsorgen. Undervisningen omfattar de flesta ämnen i vård och omsorgsutbildningen. Eleverna har olika bakgrund och kunskap och undervisningen anpassas därför på ett flexibelt sätt efter individens behov. Arbetet kräver att du har ett stort intresse för pedagogik och tycker om att ge god service åt elever samt att du är lösningsfokuserad. Läraryrket innebär en hel del administration. Du behöver därför ha god datorvana och behärska Office-programmen. Du kommer att arbeta i ett mindre team med vårdlärare på skolan och ett större team i regionen. Lärarlagen på Medlearn har ett stort lokalt ansvar och stora möjligheter att påverka skolans utformning. Samtidigt arbetar man i landets största vårdutbildningsföretag med alla de kontakter och utvecklingspotential som det innebär. Vi arbetar med individanpassad och flexibel utbildning. Vårt mål är nöjda elever och professionella medarbetare i vård och omsorg. Medlearn har funnits sedan 1999 och bedriver idag utbildning i ca 50 kommuner. Medlearn ägs av bolagets grundare samt den norska utbildningskoncernen ABNU. ABNU är en av Skandinaviens största privata leverantörer av utbildning och kursverksamhet. Inom koncernen finns vuxenutbildning på olika nivåer, arbetsmarknadsutbildningar, gymnasiala vuxenutbildningar, yrkeshögskoleutbildningar, högskoleutbildningar och internationella utbildningar. Vår affärsidé: Medlearn utbildar för vård, omsorg och tandvård. Vi har också språkutbildningar som förbereder för arbete eller vidare studier.Vi har grundutbildningar och kompetensutveckling som bygger på aktuell kunskap. Utbildningarna individ- och verksamhetsanpassas efter omsorgsfull och effektiv kartläggning. Våra studerande ska bli professionella medarbetare och inspireras till ett rikt arbetsliv.
Företag: MedLearn AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker kreativa vårdlärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker kreativa vårdlärare

Studie-och yrkesvägledare Göteborg
Vi söker en studie-och yrkesvägledare för ett innehållsrikt arbete. I tjänsten ingår varierande arbetsuppgifter. MedLearn är ett utbildningsföretag med lång erfarenhet av vuxenutbildning inom vården. Vi utbildar undersköterskor, tandsköterskor, ambulanssjukvårdare och läkarsekreterare samt har kompetensutveckling för hälso-och sjukvården och tandvården. Vi har idag cirka 4 000 studerande på 30 orter i Sverige. Vi arbetar oftast på uppdrag av kommun, Arbetsförmedlingen, landsting och privata vårdgivare. Tjänsten som studie-och yrkesvägledare innebär att du blir en del av vårt administrativa team och kommer att arbeta med olika frågor kring utbildningarna. Du ska bland annat ge studievägledning och information till de elever som söker våra utbildningar, hålla i informationsmöten inför nya utbildningar, vara med på mässor, m.m. Det innebär också administrativt arbete som att registrera elever i administrativa system, ha kontakt med våra uppdragsgivare, hantera CSN-frågor m.m. Vi söker dig som är utbildad studie-och yrkesvägledare och har erfarenhet av vägledning. Arbetet är självständigt och ger utrymme för egna initiativ och kreativa lösningar. Vi arbetar mycket via dator och det är därför ett krav att du kan detta. Låter detta intressant? Skriv då ett personligt brev och berätta vad du kan och hur du ser på arbetet som studie-och yrkesvägledare. Bifoga ditt CV. Skicka din ansökan med e-post. Läs mer om vår verksamhet på www.medlearn.se
Företag: MedLearn AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Studie-och yrkesvägledare Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studie-och yrkesvägledare Göteborg

Vårdlärare med samordningsansvar
Vi söker en ny kollega till vår växande verksamhet i södra Sörmland. Vi söker en vårdlärare med bred erfarenhet för undervisning i de flesta av vård och omsorgsprogrammets ämnen. Viss del av tjänsten kommer att innebära ett lokalt samordningsansvar för Södra Sörmland. I arbetsuppgifterna ingår förutom undervisning att - planera verksamheten utifrån avtal och vår pedagogiska modell - ansvara för samordning av ortens lärare, lokaler och andra resurser - följa upp att eleverna når målen - ansvara för kvalitetsuppföljningar och bidra till analys och förbättringar. - hålla i vissa externa kontakter, med kunder, arbetslivet och andra samarbetspartners Vi söker dig som tycker om att se konkreta resultat och kan ta egna beslut. Arbetet kräver att du har ett stort intresse för pedagogik och tycker om att ge god service åt elever samt att du är lösningsfokuserad. Vi arbetar mycket med en internetbaserad lärplattform och du bör därför ha stor datorvana och behärska Office-programmen. Du kommer att arbeta i ett team av andra vårdlärare. Vi ser helst att du är behörig vårdlärare alternativt är intresserad av att påbörja lärarutbildningen parallellt med ditt arbete. Har du erfarenhet av arbete i ledande befattning är det meriterande. MedLearn är Sveriges största utbildningsföretag inom vård och omsorg. Vi arbetar med individanpassad, flexibel utbildning. MedLearn har funnits sedan 1999 och bedriver idag utbildning i ca 50 kommuner. MedLearns affärsidé: MedLearn utbildar för vården; tandvården och omsorgen. Vi har grundutbildningar och kompetensutveckling som bygger på aktuell kunskap. Utbildningarna individ- och verksamhetsanpassas. Våra studerande ska bli professionella medarbetare och inspireras till ett rikt arbetsliv. . Läs mer om vår verksamhet på www.medlearn.se
Företag: MedLearn AB
Ort: Nyköping
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdlärare med samordningsansvar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdlärare med samordningsansvar

Vi söker kreativ vårdlärare
Vi söker vårdlärare till vår skola i Lund. Vi är intresserade av både heltid- och deltidstjänster. Undervisningen omfattar de flesta ämnen i vård och omsorgsutbildningen. Eleverna har olika bakgrund och kunskap och undervisningen anpassas därför på ett flexibelt sätt efter individens behov. Arbetet kräver att du har ett stort intresse för pedagogik och tycker om att ge god service åt elever samt att du är lösningsfokuserad. Läraryrket innebär en hel del administration. Du behöver därför ha god datorvana och behärska Office-programmen. Du kommer att arbeta i ett mindre team med vårdlärare på skolan och ett större team i regionen. Lärarlagen på Medlearn har ett stort lokalt ansvar och stora möjligheter att påverka skolans utformning. Samtidigt arbetar man i landets största vårdutbildningsföretag med alla de kontakter och utvecklingspotential som det innebär. Vi arbetar med individanpassad och flexibel utbildning. Vårt mål är nöjda elever och professionella medarbetare i vård och omsorg. Medlearn har funnits sedan 1999 och bedriver idag utbildning i ca 50 kommuner. Medlearn ägs av bolagets grundare samt den norska utbildningskoncernen ABNU. ABNU är en av Skandinaviens största privata leverantörer av utbildning och kursverksamhet. Inom koncernen finns vuxenutbildning på olika nivåer, arbetsmarknadsutbildningar, gymnasiala vuxenutbildningar, yrkeshögskoleutbildningar, högskoleutbildningar och internationella utbildningar. Vår affärsidé: Medlearn utbildar för vård, omsorg och tandvård. Vi har också språkutbildningar som förbereder för arbete eller vidare studier.Vi har grundutbildningar och kompetensutveckling som bygger på aktuell kunskap. Utbildningarna individ- och verksamhetsanpassas efter omsorgsfull och effektiv kartläggning. Våra studerande ska bli professionella medarbetare och inspireras till ett rikt arbetsliv.
Företag: MedLearn AB
Ort: Lund
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker kreativ vårdlärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker kreativ vårdlärare

Huvudlärare Yh-utbildning Medicinsk sekreterare
Vi söker en huvudlärare/kursansvarig till vår Yh-utbildning Medicinsk sekreterare/Vårdadministratör. Du kommer att vara den centrala figuren för de studerande som läser på vår utbildning till Medicinsk sekreterare/Vårdadministratör. Detta innebär att du har ansvar för utbildningens helhet och de studerandes resa mot yrket. Du kommer att på egen hand ansvara för några av utbildningens kurser och i de andra kurserna vara ett stöd för de externa lärarna. Tjänstens omfattning är beroende av hur stort eget undervisningsansvar som du kan ta. Arbete med att ta fram utveckla våra studiehandledningar på egen hand och tillsammans med externa lärare är en viktig del av tjänsten. Du kommer att ha mycket kontakt med arbetslivet och bland annat ansvara för den arbetsplatsförlagda delen av utbildningen. En del administrativa arbetsuppgifter ingår dessutom. Kvalifikationskrav Du har: - erfarenhet av administrativt arbete inom vård och omsorg - erfarenhet av arbete med medicinsk dokumentation - god förmåga att uttala dig i tal och skrift och är väl förtrogen med den medicinska terminologin - datavana och behärskar Officepaketet - ett intresse för lärande och är villig att utvecklas som pedagog - ett positivt förhållningssätt och lätt för att samarbeta med såväl studerande som med arbetsliv MedLearn är Sveriges största utbildningsföretag inom vård och omsorg. Vi arbetar med individanpassad, flexibel utbildning. MedLearn har funnits sedan 1999 och bedriver idag utbildning i ca 50 kommuner. MedLearns affärsidé: MedLearn utbildar för vården; tandvården och omsorgen. Vi har grundutbildningar och kompetensutveckling som bygger på aktuell kunskap. Utbildningarna individ- och verksamhetsanpassas. Våra studerande ska bli professionella medarbetare och inspireras till ett rikt arbetsliv. . Läs mer om vår verksamhet på www.medlearn.se
Företag: MedLearn AB
Ort: Västerås
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Huvudlärare Yh-utbildning Medicinsk sekreterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Huvudlärare Yh-utbildning Medicinsk sekreterare

Vårdlärare till Medlearn i Kungsbacka
Vi söker vårdlärare för att undervisa inom vård-och omsorgsutbildningen för vuxenelever i Kungsbacka. Vi arbetar i Kungsbacka på uppdrag av Kompetenscentrum i Kungsbacka kommun. Undervisningen omfattar de flesta ämnen i vård-och omsorgsutbildningen. Eleverna har olika bakgrund och kunskap och undervisningen anpassas därför efter individens behov. Eleverna studerar med ett flexibelt upplägg. Vi söker dig som tycker om att se konkreta resultat och kan ta egna beslut. Arbetet kräver att du har ett stort intresse för pedagogik och tycker om att ge god service åt elever samt att du är lösningsfokuserad. Vi arbetar mycket med en internetbaserad lärplattform och du bör därför ha stor datorvana och behärska Office-programmen. Du kommer att arbeta i ett team av andra vårdlärare. Medlearn är Sveriges största utbildningsföretag inom vård och omsorg. Vi arbetar med individanpassad, flexibel utbildning. Medlearn har funnits sedan 1999 och bedriver idag utbildning i ca 50 kommuner. Medlearn ingår i koncernen ABNU, www.abnu.se Din ansökan med personligt brev och CV skickar du till vår regionchef och rektor, Inger Shakarchi. Vi vill att du anger referensnummer plus ditt namn i ämnesraden på mailet. Medlearns affärsidé: Medlearn utbildar för vården, tandvården och omsorgen. Vi har grundutbildningar och kompetensutveckling som bygger på aktuell kunskap. Utbildningarna individ- och verksamhetsanpassas. Våra studerande ska bli professionella medarbetare och inspireras till ett rikt arbetsliv. Läs mer om vår verksamhet på www.medlearn.se
Företag: MedLearn AB
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 11-17
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdlärare till Medlearn i Kungsbacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdlärare till Medlearn i Kungsbacka

Vårdlärare till Ystad
Vi söker vårdlärare till vår skola i Ystad. Vi är intresserade av både heltid- och deltidstjänster. Undervisningen omfattar de flesta ämnen i vård och omsorgsutbildningen. Eleverna har olika bakgrund och kunskap och undervisningen anpassas därför på ett flexibelt sätt efter individens behov. Arbetet kräver att du har ett stort intresse för pedagogik och tycker om att ge god service åt elever samt att du är lösningsfokuserad. Läraryrket innebär en hel del administration. Du behöver därför ha god datorvana och behärska Office-programmen. Du kommer att arbeta i ett mindre team med vårdlärare på skolan och ett större team i regionen. Lärarlagen på Medlearn har ett stort lokalt ansvar och stora möjligheter att påverka skolans utformning. Samtidigt arbetar man i landets största vårdutbildningsföretag med alla de kontakter och utvecklingspotential som det innebär. Vi arbetar med individanpassad och flexibel utbildning. Vårt mål är nöjda elever och professionella medarbetare i vård och omsorg.
Företag: MedLearn AB
Ort: Ystad
Publicerad : 11-28
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdlärare till Ystad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdlärare till Ystad

Medlearn söker vårdlärare till Eskilstuna
Vi söker en vårdlärare för att undervisa inom vård-och omsorgsutbildningen för vuxenelever i Eskilstuna som bedrivs på uppdrag av Eskilstuna kommun. Vi erbjuder en spännande tjänst i ett utbildningsföretag med högt utvecklingstempo och långsiktiga ägare. Undervisningen omfattar de flesta ämnen i vård-och omsorgsutbildningen. Eleverna har olika bakgrund och kunskap och undervisningen anpassas därför efter individens behov. Vi söker dig som tycker om att se konkreta resultat och kan ta egna beslut. Arbetet kräver att du har ett stort intresse för pedagogik och tycker om att ge god service åt elever samt att du är lösningsfokuserad. Vi arbetar mycket med en internetbaserad lärplattform och du bör därför ha stor datorvana och behärska Office-programmen. Du kommer att arbeta tillsammans med andra vårdlärare på plats i Eskilstuna. Du kommer också att ha andra lärarkollegor då vi även bedriver utbildning i Svenska som andraspråk grund på orten. MedLearn är Sveriges största utbildningsföretag inom vård och omsorg. Vi erbjuder kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och kompetensutvecklingsuppdrag. Våra kunder är kommuner, arbetsförmedlingen och privata och offentliga vårdgivare. Vi finns över hela landet och har 155 anställda och utbildar 4000 personer om året. MedLearn är en del av utbildningskoncernen Anthon B Nilsen Utbildning AB (www.abnu.se) som i sin tur ägs av den norska utbildningskoncernen Anthon B Nielsen Utdanning A/S (www.abnu.no). I koncernen ingår totalt 15 skolor med verksamhet inom vuxenutbildning på olika nivåer, arbetsmarknadsutbildningar, högskoleutbildningar och internationella utbildningar. Varje år studerar över 40 000 elever vid någon av koncernens utbildningar. Hela koncernen ägs till hälften av den allmännyttiga stiftelsen Reidar og Gunnar Holsts Legat, vilket innebär att hälften av vinstutdelningen varje år går till välgörande ändamål. Läs mer om vår verksamhet på www.medlearn.se
Företag: MedLearn AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 02-05
Sök fler jobb liknande: lediga Medlearn söker vårdlärare till Eskilstuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medlearn söker vårdlärare till Eskilstuna

Vårdlärare till Medlearn i Borås
Vi söker vårdlärare för att undervisa inom vård-och omsorgsutbildningen för vuxenelever i Borås. Utbildningen drivs på uppdrag av Arbetsförmedlingen. Vi erbjuder en spännande tjänst i ett utbildningsföretag med högt utvecklingstempo och långsiktiga ägare Undervisningen omfattar de flesta ämnen i vård-och omsorgsutbildningen. Eleverna är i skolan hela veckan. De har olika bakgrund och kunskap och undervisningen anpassas därför efter individens behov. Vi söker dig som tycker om att se konkreta resultat och kan ta egna beslut. Arbetet kräver att du har ett stort intresse för pedagogik och tycker om att ge god service åt elever samt att du är lösningsfokuserad. Vi arbetar mycket med en internetbaserad lärplattform och du bör därför ha stor datorvana och behärska Office-programmen. Du kommer att arbeta i ett team av andra vårdlärare. MedLearn är Sveriges största utbildningsföretag inom vård och omsorg. Vi erbjuder kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och kompetensutvecklingsuppdrag. Våra kunder är kommuner, arbetsförmedlingen och privata och offentliga vårdgivare. Vi finns över hela landet och har 155 anställda och utbildar 4000 personer om året. MedLearn är en del av utbildningskoncernen Anthon B Nilsen Utbildning AB (www.abnu.se) som i sin tur ägs av den norska utbildningskoncernen Anthon B Nielsen Utdanning A/S (www.abnu.no). I koncernen ingår totalt 15 skolor med verksamhet inom vuxenutbildning på olika nivåer, arbetsmarknadsutbildningar, högskoleutbildningar och internationella utbildningar. Varje år studerar över 40 000 elever vid någon av koncernens utbildningar. Hela koncernen ägs till hälften av den allmännyttiga stiftelsen Reidar og Gunnar Holsts Legat, vilket innebär att hälften av vinstutdelningen varje år går till välgörande ändamål. Läs mer om vår verksamhet på www.medlearn.se
Företag: MedLearn AB
Ort: Borås
Publicerad : 02-05
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdlärare till Medlearn i Borås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdlärare till Medlearn i Borås

Tandvårdslärare Medlearn Halmstad
Medlearn startar i augusti 2014 en Yrkeshögskoleutbildning till tandsköterska i Halmstad och vi söker nu en tandvårdslärare på heltid för utbildningen. Utbildningen vänder sig till vuxenstuderande och följer Yrkeshögskolans nationella studieplan. Upplägget är heltidsutbildning med träffar 3-4 dagar per vecka och med praktik parallellt under stor del av utbildningen. Den person vi söker ska vara tandhygienist eller tandläkare med vana att undervisa samt ha stort intresse för kunskap, lärande, klinik och pedagogik samt service. Vi söker dig som tycker om att se konkreta resultat, är lösningsfokuserad och kan ta egna beslut. Vi arbetar mycket med en internetbaserad lärplattform och du bör därför ha stor datorvana och behärska Office-programmen. I tjänsten ingår både teoretisk undervisning och kliniska övningar inom de flesta tandvårdsämnena. I uppdraget ingår även samordning av praktik och kontakt med praktikplatser. Visst pedagogiskt utvecklingsarbete ingår även i uppdraget. Du kommer även att vara utbildningsledare för tandsköterskeutbildningen i Halmstad. Du kommer att arbeta tillsammans med Medlearns andra tandvårdslärare i Kungsbacka, Södertälje och Oskarshamn. Låter detta intressant? Skriv då ett personligt brev och berätta vad du kan och hur du ser på arbetet som tandvårdslärare. Bifoga ditt CV. Tacksam om du skickar din ansökan med e-post. Läs mer om vår verksamheten på www.medlearn.se MedLearn är Sveriges största utbildningsföretag inom vård och omsorg. Vi erbjuder kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och kompetensutvecklingsuppdrag. Våra kunder är kommuner, arbetsförmedlingen och privata och offentliga vårdgivare. Vi finns över hela landet och har 155 anställda och utbildar 4000 personer om året. MedLearn är en del av utbildningskoncernen Anthon B Nilsen Utbildning AB (www.abnu.se) som i sin tur ägs av den norska utbildningskoncernen Anthon B Nielsen Utdanning A/S (www.abnu.no). I koncernen ingår totalt 15 skolor med verksamhet inom vuxenutbildning på olika nivåer, arbetsmarknadsutbildningar, högskoleutbildningar och internationella utbildningar. Varje år studerar över 40 000 elever vid någon av koncernens utbildningar. Hela koncernen ägs till hälften av den allmännyttiga stiftelsen Reidar og Gunnar Holsts Legat, vilket innebär att hälften av vinstutdelningen varje år går till välgörande ändamål.
Företag: MedLearn AB
Ort: Halmstad
Publicerad : 02-17
Sök fler jobb liknande: lediga Tandvårdslärare Medlearn Halmstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandvårdslärare Medlearn Halmstad

Vårdlärare till Medlearn i Kungsbacka
Vi söker vårdlärare för att undervisa inom vård-och omsorgsutbildningen för vuxenelever i Kungsbacka. Vi arbetar i Kungsbacka på uppdrag av Kompetenscentrum i Kungsbacka kommun. Undervisningen omfattar de flesta ämnen i vård-och omsorgsutbildningen. Eleverna har olika bakgrunder och kunskaper och undervisningen anpassas därför efter individens behov. Eleverna studerar med ett flexibelt upplägg. Vi söker dig som tycker om att se konkreta resultat och kan ta egna beslut. Arbetet kräver att du har ett stort intresse för människor och pedagogik. Att ge god service med eleven i centrum samt att du är lösningsfokuserad. Vi arbetar mycket med en internetbaserad lärplattform och du bör därför ha stor datorvana och behärska Office-programmen. Du kommer att arbeta i ett team av andra vård och språklärare. MedLearn är Sveriges största utbildningsföretag inom vård och omsorg. Vi erbjuder kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och kompetensutvecklingsuppdrag. Våra kunder är kommuner, arbetsförmedlingen och privata och offentliga vårdgivare. Vi finns över hela landet och har 155 anställda och utbildar 4000 personer om året. MedLearn är en del av utbildningskoncernen Anthon B Nilsen Utbildning AB (www.abnu.se) som i sin tur ägs av den norska utbildningskoncernen Anthon B Nielsen Utdanning A/S (www.abnu.no). I koncernen ingår totalt 15 skolor med verksamhet inom vuxenutbildning på olika nivåer, arbetsmarknadsutbildningar, högskoleutbildningar och internationella utbildningar. Varje år studerar över 40 000 elever vid någon av koncernens utbildningar. Hela koncernen ägs till hälften av den allmännyttiga stiftelsen Reidar og Gunnar Holsts Legat, vilket innebär att hälften av vinstutdelningen varje år går till välgörande ändamål. Din ansökan med personligt brev och CV skickar du till vår regionchef och rektor, Inger Shakarchi. Vi vill att du anger referensnummer plus ditt namn i ämnesraden på mailet. Läs mer om vår verksamhet på www.medlearn.se
Företag: MedLearn AB
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 02-17
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdlärare till Medlearn i Kungsbacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdlärare till Medlearn i Kungsbacka

Vårdlärare till Medlearn i Stockholm
Vi söker vårdlärare för att undervisa inom vård-och omsorgsutbildningen för vuxenelever i Stockholm. Vi erbjuder en spännande tjänst i ett utbildningsföretag med högt utvecklingstempo och långsiktiga ägare. Undervisningen omfattar de flesta ämnen i vård-och omsorgsutbildningen. Eleverna har olika bakgrund och kunskap och undervisningen anpassas därför efter individens behov. Vi söker dig som tycker om att se konkreta resultat och kan ta egna beslut. Arbetet kräver att du har ett stort intresse för pedagogik och tycker om att ge god service åt elever samt att du är lösningsfokuserad. Vi arbetar mycket med en internetbaserad lärplattform och du bör därför ha stor datorvana och behärska Office-programmen. Du kommer att arbeta tillsammans med andra vårdlärare på plats och du tillhör region Stockholm som består av ett 40-tal lärare. Vi tar kontinuerligt emot ansökningar till tjänsten. MedLearn är Sveriges största utbildningsföretag inom vård och omsorg. Vi erbjuder kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och kompetensutvecklingsuppdrag. Våra kunder är kommuner, arbetsförmedlingen och privata och offentliga vårdgivare. Vi finns över hela landet och har 155 anställda och utbildar 4000 personer om året. Intervjuer kommer att ske löpande. MedLearn är en del av utbildningskoncernen Anthon B Nilsen Utbildning AB (www.abnu.se) som i sin tur ägs av den norska utbildningskoncernen Anthon B Nielsen Utdanning A/S (www.abnu.no). I koncernen ingår totalt 15 skolor med verksamhet inom vuxenutbildning på olika nivåer, arbetsmarknadsutbildningar, högskoleutbildningar och internationella utbildningar. Varje år studerar över 40 000 elever vid någon av koncernens utbildningar. Hela koncernen ägs till hälften av den allmännyttiga stiftelsen Reidar og Gunnar Holsts Legat, vilket innebär att hälften av vinstutdelningen varje år går till välgörande ändamål. Läs mer om vår verksamhet på www.medlearn.se
Företag: MedLearn AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-25
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdlärare till Medlearn i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdlärare till Medlearn i Stockholm

Vårdlärare till Nyköping
Vi söker en vårdlärare på heltid för att undervisa inom vård-och omsorgsutbildningen för vuxenelever i Nyköping som bedrivs på uppdrag av Arbetsförmedlingen och Nyköpings kommun. Vi erbjuder en spännande tjänst i ett utbildningsföretag med högt utvecklingstempo och långsiktiga ägare. Undervisningen omfattar de flesta ämnen i vård- och omsorgsutbildningen. Eleverna har olika bakgrund och kunskap och undervisningen anpassas därför efter individens behov. Vi söker dig som tycker om att se konkreta resultat och kan ta egna beslut. Arbetet kräver att du har ett stort intresse för pedagogik och tycker om att ge god service åt elever samt att du är lösningsfokuserad. Vi arbetar med en internetbaserad lärplattform och du bör därför ha stor datorvana och behärska Office-programmen. Du kommer att arbeta tillsammans med andra vårdlärare på plats i Nyköping och kolleger i regionen samt i hela Sverige. Tjänsten är heltid. Lokalen ligger på Blommenhovsvägen 26 i Nyköping. MedLearn är Sveriges största utbildningsföretag inom vård och omsorg. Vi erbjuder kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och kompetensutvecklingsuppdrag. Våra kunder är kommuner, arbetsförmedlingen och privata och offentliga vårdgivare. Vi finns över hela landet och har 155 anställda och utbildar 4000 personer om året. MedLearn är en del av utbildningskoncernen Anthon B Nilsen Utbildning AB (www.abnu.se) som i sin tur ägs av den norska utbildningskoncernen Anthon B Nielsen Utdanning A/S (www.abnu.no). I koncernen ingår totalt 15 skolor med verksamhet inom vuxenutbildning på olika nivåer, arbetsmarknadsutbildningar, högskoleutbildningar och internationella utbildningar. Varje år studerar över 40 000 elever vid någon av koncernens utbildningar. Hela koncernen ägs till hälften av den allmännyttiga stiftelsen Reidar og Gunnar Holsts Legat, vilket innebär att hälften av vinstutdelningen varje år går till välgörande ändamål.
Företag: MedLearn AB
Ort: Nyköping
Publicerad : 03-04
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdlärare till Nyköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdlärare till Nyköping

Vårdlärare till Flen
Vår skola i Flen växer och vi söker därför en vårdlärare på heltid för att undervisa vuxenelever som läser hos oss på uppdrag av Flens kommun. Vi erbjuder en spännande tjänst i ett utbildningsföretag med högt utvecklingstempo och långsiktiga ägare. Undervisningen omfattar de flesta ämnen i vård- och omsorgsutbildningen. Eleverna har olika bakgrund och kunskap och undervisningen anpassas därför efter individens behov. Vi söker dig som tycker om att se konkreta resultat och kan ta egna beslut. Arbetet kräver att du har ett stort intresse för pedagogik och tycker om att ge god service åt elever samt att du är lösningsfokuserad. Vi arbetar med en internetbaserad lärplattform och du bör därför ha stor datorvana och behärska Office-programmen. Lärarlag i Flen är litet och planerar och organiserar arbetet på ett självständigt sätt. Du kommer också att arbeta tillsammans med ett 20 tal kolleger i regionen. Tjänsten är heltid. Lokalen ligger på Södra Järnvägsgatan 5 i Flen. Medlearn är Sveriges största utbildningsföretag inom vård och omsorg. Vi erbjuder kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och kompetensutvecklingsuppdrag. Våra kunder är kommuner, arbetsförmedlingen och privata och offentliga vårdgivare. Vi finns över hela landet och har 155 anställda och utbildar 4000 personer om året. Medlearn är en del av utbildningskoncernen Anthon B Nilsen Utbildning AB (www.abnu.se) som i sin tur ägs av den norska utbildningskoncernen Anthon B Nielsen Utdanning A/S (www.abnu.no). I koncernen ingår totalt 15 skolor med verksamhet inom vuxenutbildning på olika nivåer, arbetsmarknadsutbildningar, högskoleutbildningar och internationella utbildningar. Varje år studerar över 40 000 elever vid någon av koncernens utbildningar. Hela koncernen ägs till hälften av den allmännyttiga stiftelsen Reidar og Gunnar Holsts Legat, vilket innebär att hälften av vinstutdelningen varje år går till välgörande ändamål.
Företag: MedLearn AB
Ort: Flen
Publicerad : 03-18
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdlärare till Flen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdlärare till Flen

Lärare för utbildning till ambulanssjukvårdare
Vi söker lärare för att undervisa på yrkeshögskoleutbildning till ambulanssjukvårdare. Utbildningen sker i samarbete med VG-regionen, Vi erbjuder en spännande tjänst i ett utbildningsföretag med högt utvecklingstempo och långsiktiga ägare. Utbildningen är på eftergymnasial yrkeshögskolenivå och är 40 veckor lång. De studerande träffas 3-4 dagar per vecka i Göteborg.Vi kommer att samarbeta med VG-regionen om de praktiska delarna, såsom LIA (lärande i arbete ) och körutbildningen med mera. De studerande är erfarna undersköterskor. Vi söker dig som är ambulanssjuksköterska och har erfarenhet av att undervisa. Du ska tycka om att se konkreta resultat och kunna ta egna beslut. Arbetet kräver att du har ett stort intresse för pedagogik och tycker om att ge god service åt våra studerande och samarbetspartners samt att du är lösningsfokuserad. Vi arbetar mycket med en internetbaserad lärplattform och du bör därför ha stor datorvana och behärska Office-programmen. Du kommer att samarbeta med ett team av andra lärare på ambulanssjukvårdarutbildningen i Stockholm och med våra vårdlärare i Göteborg. MedLearn är Sveriges största utbildningsföretag inom vård och omsorg. Vi erbjuder kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskoleutbildningar och kompetensutvecklingsuppdrag. Våra kunder är kommuner, arbetsförmedlingen och privata och offentliga vårdgivare. Vi finns över hela landet och har 155 anställda och utbildar 4000 personer om året. MedLearn är en del av utbildningskoncernen Anthon B Nilsen Utbildning AB (www.abnu.se) som i sin tur ägs av den norska utbildningskoncernen Anthon B Nielsen Utdanning A/S (www.abnu.no). I koncernen ingår totalt 15 skolor med verksamhet inom vuxenutbildning på olika nivåer, arbetsmarknadsutbildningar, högskoleutbildningar och internationella utbildningar. Varje år studerar över 40 000 elever vid någon av koncernens utbildningar. Hela koncernen ägs till hälften av den allmännyttiga stiftelsen Reidar og Gunnar Holsts Legat, vilket innebär att hälften av vinstutdelningen varje år går till välgörande ändamål. Läs mer om vår verksamhet och hur utbildningen är upplagd på www.medlearn.se
Företag: MedLearn AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 03-20
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare för utbildning till ambulanssjukvårdare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare för utbildning till ambulanssjukvårdare

Vårdlärare till Lund
Vi söker vårdlärare till vår skola i Lund. Undervisningen omfattar de flesta ämnen i vård och omsorgsutbildningen. Eleverna har olika bakgrund och kunskap och undervisningen anpassas därför på ett flexibelt sätt efter individens behov. Läraryrket innebär en hel del administration. Du behöver därför ha god datorvana och behärska Office-programmen. Du kommer att arbeta i ett mindre team med vårdlärare på skolan och ett större team i regionen. Vi söker dig som tycker om att se konkreta resultat och kan ta egna beslut. Arbetet kräver att du har ett stort intresse för människor och pedagogik. Att ge god service med eleven i centrum samt att du är lösningsfokuserad. MedLearn är Sveriges största utbildningsföretag inom vård och omsorg. Vi erbjuder kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och kompetensutvecklingsuppdrag. Våra kunder är kommuner, arbetsförmedlingen och privata och offentliga vårdgivare. Vi finns över hela landet och har 155 anställda och utbildar 4000 personer om året. MedLearn är en del av utbildningskoncernen Anthon B Nilsen Utbildning AB (www.abnu.se) som i sin tur ägs av den norska utbildningskoncernen Anthon B Nielsen Utdanning A/S (www.abnu.no). I koncernen ingår totalt 15 skolor med verksamhet inom vuxenutbildning på olika nivåer, arbetsmarknadsutbildningar, högskoleutbildningar och internationella utbildningar. Varje år studerar över 40 000 elever vid någon av koncernens utbildningar. Hela koncernen ägs till hälften av den allmännyttiga stiftelsen Reidar og Gunnar Holsts Legat, vilket innebär att hälften av vinstutdelningen varje år går till välgörande ändamål. Din ansökan med personligt brev och CV skickar du till vår regionchef och rektor, Inger Shakarchi. Vi vill att du anger referensnummer plus ditt namn i ämnesraden på mailet. Läs mer om vår verksamhet på www.medlearn.se
Företag: MedLearn AB
Ort: Lund
Publicerad : 03-21
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdlärare till Lund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdlärare till Lund

Tandvårdslärare halvtid Medlearn Halmstad
Medlearn startar i augusti 2014 en Yrkeshögskoleutbildning till tandsköterska i Halmstad och vi söker nu ytterligare en tandvårdslärare på halvtid för utbildningen. Utbildningen vänder sig till vuxenstuderande och följer den studieplan som är godkänd av Yrkeshögskolan. Upplägget är heltidsutbildning med träffar 3-4 dagar per vecka och med praktik parallellt under stor del av utbildningen. Den person vi söker ska vara tandsköterska, tandhygienist eller tandläkare med vana att undervisa samt ha stort intresse för kunskap, lärande, klinik och pedagogik samt service. Vi söker dig som tycker om att se konkreta resultat, är lösningsfokuserad och kan ta egna beslut. Vi arbetar mycket med en internetbaserad lärplattform och du bör därför ha stor datorvana och behärska Office-programmen. I tjänsten ingår både teoretisk undervisning och kliniska övningar inom de flesta tandvårdsämnena. I uppdraget ingår även samordning av praktik och kontakt med praktikplatser. Visst pedagogiskt utvecklingsarbete ingår även i uppdraget. Du kommer förutom Medlearns andra tandvårdslärare i Halmstad, även arbeta tillsammans med Medlearns tandvårdslärare i Kungsbacka, Södertälje och Oskarshamn. Låter detta intressant? Skriv då ett personligt brev och berätta vad du kan och hur du ser på arbetet som tandvårdslärare. Bifoga ditt CV. Tacksam om du skickar din ansökan med e-post. Läs mer om vår verksamheten på www.medlearn.se MedLearn är Sveriges största utbildningsföretag inom vård och omsorg. Vi erbjuder kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och kompetensutvecklingsuppdrag. Våra kunder är kommuner, arbetsförmedlingen och privata och offentliga vårdgivare. Vi finns över hela landet och har 155 anställda och utbildar 4000 personer om året. MedLearn är en del av utbildningskoncernen Anthon B Nilsen Utbildning AB (www.abnu.se) som i sin tur ägs av den norska utbildningskoncernen Anthon B Nielsen Utdanning A/S (www.abnu.no). I koncernen ingår totalt 15 skolor med verksamhet inom vuxenutbildning på olika nivåer, arbetsmarknadsutbildningar, högskoleutbildningar och internationella utbildningar. Varje år studerar över 40 000 elever vid någon av koncernens utbildningar. Hela koncernen ägs till hälften av den allmännyttiga stiftelsen Reidar og Gunnar Holsts Legat, vilket innebär att hälften av vinstutdelningen varje år går till välgörande ändamål.
Företag: MedLearn AB
Ort: Halmstad
Publicerad : 04-17
Sök fler jobb liknande: lediga Tandvårdslärare halvtid Medlearn Halmstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandvårdslärare halvtid Medlearn Halmstad

Lärare för utbildning till ambulanssjukvårdare
Vi söker lärare på deltid för att undervisa på yrkeshögskoleutbildning till ambulanssjukvårdare. Utbildningen sker i samarbete med VG-regionen. Vi erbjuder en spännande tjänst i ett utbildningsföretag med högt utvecklingstempo och långsiktiga ägare. Utbildningen är på eftergymnasial yrkeshögskolenivå och är 40 veckor lång. De studerande träffas 3-4 dagar per vecka i Göteborg.Vi kommer att samarbeta med VG-regionen om de praktiska delarna, såsom LIA (lärande i arbete ) och körutbildningen med mera. De studerande är erfarna undersköterskor. Vi söker dig som är ambulanssjuksköterska och har erfarenhet av att undervisa. Du ska tycka om att se konkreta resultat och kunna ta egna beslut. Arbetet kräver att du har ett stort intresse för pedagogik och tycker om att ge god service åt våra studerande och samarbetspartners samt att du är lösningsfokuserad. Vi arbetar mycket med en internetbaserad lärplattform och du bör därför ha stor datorvana och behärska Office-programmen. Du kommer att samarbeta med ett team av andra lärare på ambulanssjukvårdarutbildningen i Stockholm och med våra vårdlärare i Göteborg. MedLearn är Sveriges största utbildningsföretag inom vård och omsorg. Vi erbjuder kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskoleutbildningar och kompetensutvecklingsuppdrag. Våra kunder är kommuner, arbetsförmedlingen och privata och offentliga vårdgivare. Vi finns över hela landet och har 170 anställda och utbildar 4000 personer om året. MedLearn är en del av utbildningskoncernen Anthon B Nilsen Utbildning AB (www.abnu.se) som i sin tur ägs av den norska utbildningskoncernen Anthon B Nielsen Utdanning A/S (www.abnu.no). I koncernen ingår totalt 15 skolor med verksamhet inom vuxenutbildning på olika nivåer, arbetsmarknadsutbildningar, högskoleutbildningar och internationella utbildningar. Varje år studerar över 40 000 elever vid någon av koncernens utbildningar. Hela koncernen ägs till hälften av den allmännyttiga stiftelsen Reidar og Gunnar Holsts Legat, vilket innebär att hälften av vinstutdelningen varje år går till välgörande ändamål. Läs mer om vår verksamhet och hur utbildningen är upplagd på www.medlearn.se
Företag: MedLearn AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 04-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare för utbildning till ambulanssjukvårdare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare för utbildning till ambulanssjukvårdare

Vårdlärare till Medlearn i Borås
Vi söker vårdlärare för att undervisa inom vård-och omsorgsutbildningen för vuxenelever i Borås. Utbildningen drivs på uppdrag av Arbetsförmedlingen. Vi erbjuder en spännande tjänst i ett utbildningsföretag med högt utvecklingstempo och långsiktiga ägare Undervisningen omfattar de flesta ämnen i vård-och omsorgsutbildningen. Eleverna är i skolan hela veckan. De har olika bakgrund och kunskap och undervisningen anpassas därför efter individens behov. Vi söker dig som tycker om att se konkreta resultat och kan ta egna beslut. Arbetet kräver att du har ett stort intresse för pedagogik och tycker om att ge god service åt elever samt att du är lösningsfokuserad. Vi arbetar mycket med en internetbaserad lärplattform och du bör därför ha stor datorvana och behärska Office-programmen. Du kommer att arbeta i ett team av andra vårdlärare. MedLearn är Sveriges största utbildningsföretag inom vård och omsorg. Vi erbjuder kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och kompetensutvecklingsuppdrag. Våra kunder är kommuner, arbetsförmedlingen och privata och offentliga vårdgivare. Vi finns över hela landet och har 155 anställda och utbildar 4000 personer om året. MedLearn är en del av utbildningskoncernen Anthon B Nilsen Utbildning AB (www.abnu.se) som i sin tur ägs av den norska utbildningskoncernen Anthon B Nielsen Utdanning A/S (www.abnu.no). I koncernen ingår totalt 15 skolor med verksamhet inom vuxenutbildning på olika nivåer, arbetsmarknadsutbildningar, högskoleutbildningar och internationella utbildningar. Varje år studerar över 40 000 elever vid någon av koncernens utbildningar. Hela koncernen ägs till hälften av den allmännyttiga stiftelsen Reidar og Gunnar Holsts Legat, vilket innebär att hälften av vinstutdelningen varje år går till välgörande ändamål. Läs mer om vår verksamhet på www.medlearn.se
Företag: MedLearn AB
Ort: Borås
Publicerad : 04-29
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdlärare till Medlearn i Borås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdlärare till Medlearn i Borås

Vårdlärare till Medlearn i Kungsbacka
Vi söker vårdlärare för att undervisa inom vård-och omsorgsutbildningen för vuxenelever i Kungsbacka. Vi arbetar i Kungsbacka på uppdrag av Kompetenscentrum i Kungsbacka kommun. Undervisningen omfattar de flesta ämnen i vård-och omsorgsutbildningen. Eleverna har olika bakgrund och kunskap och undervisningen anpassas därför efter individens behov. Eleverna studerar med ett flexibelt upplägg. Vi söker dig som tycker om att se konkreta resultat och kan ta egna beslut. Arbetet kräver att du har ett stort intresse för pedagogik och människor tycker om att ge god service åt elever samt att du är lösningsfokuserad. Vi arbetar mycket med en internetbaserad lärplattform och du bör därför ha stor datorvana och behärska Office-programmen. Du kommer att arbeta i ett team av andra vårdlärare. MedLearn är Sveriges största utbildningsföretag inom vård och omsorg. Vi erbjuder kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och kompetensutvecklingsuppdrag. Våra kunder är kommuner, arbetsförmedlingen och privata och offentliga vårdgivare. Vi finns över hela landet och har 155 anställda och utbildar 4000 personer om året. MedLearn är en del av utbildningskoncernen Anthon B Nilsen Utbildning AB (www.abnu.se) som i sin tur ägs av den norska utbildningskoncernen Anthon B Nielsen Utdanning A/S (www.abnu.no). I koncernen ingår totalt 15 skolor med verksamhet inom vuxenutbildning på olika nivåer, arbetsmarknadsutbildningar, högskoleutbildningar och internationella utbildningar. Varje år studerar över 40 000 elever vid någon av koncernens utbildningar. Hela koncernen ägs till hälften av den allmännyttiga stiftelsen Reidar og Gunnar Holsts Legat, vilket innebär att hälften av vinstutdelningen varje år går till välgörande ändamål. Läs mer om vår verksamhet på www.medlearn.se
Företag: MedLearn AB
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 04-29
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdlärare till Medlearn i Kungsbacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdlärare till Medlearn i Kungsbacka

Lärare i svenska som andraspråk
MedLearn växer och nu söker vi därför lärare i svenska som andraspråk grund. Vi är intresserade av både heltid- och deltidstjänstgöring. Våra elever är vuxna och finns på vår skola i Eskilstuna där vi utför utbildning på uppdrag av Eskilstuna kommun. Undervisningen omfattar svenska som andraspråk grund. Eleverna har olika bakgrund och kunskap och undervisningen anpassas därför på ett flexibelt sätt efter individens behov. Studier hos oss innebär att eleverna startar successivt och har individuella studieplaner. Som lärare ska du handleda var och en utifrån dennes individuella förutsättningar. Det kommer att innebära ett flexibelt arbetssätt med kombinationer av gemensamma lektioner, individuell handledning och utnyttjande av modern teknik. Arbetet kräver att du har ett stort intresse för pedagogik och tycker om att ge god service åt elever samt att du är lösningsfokuserad. Vi ser att du har lärarlegitimation för undervisning i svenska som andraspråk. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Läraryrket innebär en hel del administration. Du behöver därför ha god datorvana och behärska Office-programmen. Du kommer att arbeta i ett mindre team med lärare i Eskilstuna och du finns också i en större grupp i regionen. MedLearn är Sveriges största utbildningsföretag inom vård och omsorg och en del av ABNU-koncernen. Vi utbildar mycket inom Svenska som andraspråk och ofta i kombination med utbildning inom vård och omsorg. Vi arbetar med individanpassad, flexibel utbildning. MedLearn har funnits sedan 1999 och bedriver idag utbildning i ca 50 kommuner.
Företag: MedLearn AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 05-06
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska som andraspråk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska som andraspråk

Lärare till barn- och fritidsutbildning
Lärare till Barn och fritidsprogrammet; MedLearn AB; Eskilstuna; 120808 1 plats. Vi bedriver Barn och fritidsutbildning för vuxna på uppdrag av Eskilstunas kommun. Även andra intressanta uppdrag kan bli aktuella i regionen. Därför söker vi nu en barn- och fritidslärare på 50%. Vi har många nysvenska elever, kunskap eller erfarenhet av språkstöd är därför meriterande. Utbildningen i Eskilstuna bygger på att eleverna får språkstöd av vår svensklärare. Dessutom varvas undervisningen i barn- och fritidskurserna med arbetsplatsförlagt lärande. Den arbetsplatsförlagda delen innebär att du kommer att ha mycket kontakter med handledare ute i arbetslivet. Du måste vara självgående och ta ett stort eget ansvar för utbildningen i Eskilstuna. Vi försöker alltid anpassa studierna efter varje elevs behov. Som lärare ska du handleda var och en utifrån dennes individuella förutsättningar. Du ska ha passande pedagogisk utbildning och gärna erfarenhet av vuxenutbildning. Bred erfarenhet från barn- och fritidsområdets olika arbetsområden är en merit. Lärararbetet innebär elevadministrativt arbete och god datorvana är ett krav.
Företag: MedLearn AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 05-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till barn- och fritidsutbildning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till barn- och fritidsutbildning

Medlearn Jönköping söker vårdlärare
Vårdlärare till Medlearn i Jönköping 1 plats. Vi söker vårdlärare för att undervisa inom vård-och omsorgsutbildningen för vuxenelever i Jönköping. Undervisningen omfattar de flesta ämnen i vård-och omsorgsutbildningen så det är av vikt att du har en bred vårdbakgrund. Eleverna har olika bakgrund och kunskap och undervisningen anpassas därför efter individens behov och förutsättningar. Vi söker dig som tycker om att se konkreta resultat och kan ta egna beslut. Arbetet kräver att du har ett stort intresse för pedagogik och människor och tycker om att ge god service åt elever samt att du är lösningsfokuserad. Vi arbetar mycket med en internetbaserad lärplattform och du bör därför ha stor datorvana och behärska Office-programmen. Du kommer att arbeta i ett team av andra lärare. MedLearn är Sveriges största utbildningsföretag inom vård och omsorg. Vi erbjuder kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och kompetensutvecklingsuppdrag. Våra kunder är kommuner, arbetsförmedlingen och privata och offentliga vårdgivare. Vi finns över hela landet och har 155 anställda och utbildar 4000 personer om året. MedLearn är en del av utbildningskoncernen Anthon B Nilsen Utbildning AB (www.abnu.se) som i sin tur ägs av den norska utbildningskoncernen Anthon B Nielsen Utdanning A/S (www.abnu.no). I koncernen ingår totalt 15 skolor med verksamhet inom vuxenutbildning på olika nivåer, arbetsmarknadsutbildningar, högskoleutbildningar och internationella utbildningar. Varje år studerar över 40 000 elever vid någon av koncernens utbildningar. Hela koncernen ägs till hälften av den allmännyttiga stiftelsen Reidar og Gunnar Holsts Legat, vilket innebär att hälften av vinstutdelningen varje år går till välgörande ändamål. Läs mer om vår verksamhet på www.medlearn.se
Företag: MedLearn AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 05-16
Sök fler jobb liknande: lediga Medlearn Jönköping söker vårdlärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medlearn Jönköping söker vårdlärare

Vårdlärare till Eskilstuna
Vi söker vårdlärare för att undervisa inom vård-och omsorgsutbildningen för vuxenelever i Eskilstuna. Utbildningen drivs på uppdrag av kommunen. Undervisningen omfattar de flesta ämnen i vård-och omsorgsutbildningen. Eleverna är i skolan två- tre dagar i veckan. De har olika bakgrund och kunskap och undervisningen anpassas därför efter individens behov. Arbetet kräver att du har ett stort intresse för pedagogik och tycker om att ge god service åt elever samt att du är lösningsfokuserad. Vi arbetar mycket med en internetbaserad läroplattform och du bör därför ha stor datorvana och behärska Office-programmen. Du kommer att arbeta i ett team av andra vårdlärare. Vi söker dig som har ett intresse att utbilda i kurser för vuxna. Du bör ha minst två års erfarenhet av att undervisa i dina karaktärsämnen och är antingen omvårdnadslärare, sjuksköterska, sjukgymnast, socionom, läkare, arbetsterapeut och/eller social omsorgslärare. Det är meriterande om du har en vårdlärare utbildning eller likvärdig pedagogisk utbildning. Vi söker två vårdlärare med följande tjänster: - En vårdlärare för ett heltidsvikariat på 12 månader. - En vårdlärare för en tillsvidareanställning på 50-100%. MedLearn är Sveriges största utbildningsföretag inom vård och omsorg. Vi erbjuder kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och kompetensutvecklingsuppdrag. Våra kunder är kommuner, arbetsförmedlingen och privata och offentliga vårdgivare. Vi finns över hela landet och har 155 anställda och utbildar 4000 personer om året. MedLearn är en del av utbildningskoncernen Anthon B Nilsen Utbildning AB (www.abnu.se) som i sin tur ägs av den norska utbildningskoncernen Anthon B Nielsen Utdanning. Läs mer om vår verksamhet på www.medlearn.se
Företag: MedLearn AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 05-27
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdlärare till Eskilstuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdlärare till Eskilstuna

VÅRDLÄRARE JÖNKÖPING
Vi söker en vårdlärare på heltid för att undervisa inom vård-och omsorgsutbildningen för vuxenelever i Jönköping som bedrivs på uppdrag av Jönköpings kommun. Vi erbjuder en spännande tjänst i ett utbildningsföretag med högt utvecklingstempo och långsiktiga ägare. Tjänsten är en visstidsanställning till och med januari 2015, med möjlighet för tillsvidare när anbudsfrågan är avklarat i löpet av hösten. Undervisningen omfattar de flesta ämnen i vård- och omsorgsutbildningen. Eleverna har olika bakgrund och kunskap och undervisningen anpassas därför efter individens behov. Vi söker dig som tycker om att se konkreta resultat och kan ta egna beslut. Arbetet kräver att du har ett stort intresse för pedagogik och tycker om att ge god service åt elever samt att du är lösningsfokuserad. Vi arbetar med en internetbaserad lärplattform och du bör därför ha stor datorvana och behärska Office-programmen. Du kommer att arbeta tillsammans med andra vårdlärare på plats i Jönköping och kolleger i regionen samt i hela Sverige. Tjänsten är heltid. Lokalen ligger på Östra Storgatan 3 i Jönköping. Vi tar emot ansökan via e-post monica.skjaeveland@medlearn.se Skriv ditt namn och Jönköpingslärare i ämnesraden, bifoga CV och kort personligt brev. Ange referens: Jönköping vårdlärare 201406 För ytterligare information kontakta Monica Skjaeveland, monica.skjaeveland@medlearn.se tel: 070 77 448 77 MedLearn är Sveriges största utbildningsföretag inom vård och omsorg. Vi erbjuder kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och kompetensutvecklingsuppdrag. Våra kunder är kommuner, arbetsförmedlingen och privata och offentliga vårdgivare. Vi finns över hela landet och har 155 anställda och utbildar 4000 personer om året. MedLearn är en del av utbildningskoncernen Anthon B Nilsen Utbildning AB (www.abnu.se) som i sin tur ägs av den norska utbildningskoncernen Anthon B Nielsen Utdanning A/S (www.abnu.no). I koncernen ingår totalt 15 skolor med verksamhet inom vuxenutbildning på olika nivåer, arbetsmarknadsutbildningar, högskoleutbildningar och internationella utbildningar. Varje år studerar över 40 000 elever vid någon av koncernens utbildningar. Hela koncernen ägs till hälften av den allmännyttiga stiftelsen Reidar og Gunnar Holsts Legat, vilket innebär att hälften av vinstutdelningen varje år går till välgörande ändamål.
Företag: MedLearn AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga VÅRDLÄRARE JÖNKÖPING jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VÅRDLÄRARE JÖNKÖPING

Utbildningsledare/ Vårdlärare till MedLearn AB
Vi söker en utbildningsledare/vårdlärare på heltid till vår verksamhet i Nyköping. Vi erbjuder en spännande tjänst i ett utbildningsföretag med högt utvecklingstempo och långsiktiga ägare. Vi ser fram emot att presentera oss ytterligare under processen. Varmt välkommen med din ansökan! Tjänsten I din roll kommer du att ha delat ansvar som utbildningsledare/vårdlärare. Som utbildningsledare ansvarar du för att samordna material och information vid kursstarter, du koordinerar personal och schemaläggning samt har överblick över elevantal, lokaler och resurser. Du samordnar rekrytering av ny personal samt introduktion av dessa samt hanterar eleveärenden och samordnar lärarmöten. Som vårdlärare bedriver du undervisning vilken omfattar de flesta ämnen i vård- och omsorgsutbildningen för vuxenelever i Nyköping som bedrivs på uppdrag av Arbetsförmedlingen och Nyköpings kommun. Du sköter betygsättning och elevadministrativt arbete, arbetar med elevernas studieplaner på internet samt med uppföljning av planerad studietakt samt att eleverna når studieplanens mål. Vidare arbetar du med samordning av lärare i utbildningsuppdraget och med pedagogiskt utvecklingsarbete. Eleverna har olika bakgrund och kunskap och undervisningen anpassas därför efter individens behov. Du kommer att arbeta tillsammans med andra vårdlärare på plats i Nyköping och kolleger i regionen samt i hela Sverige. Erfarenhet och egenskaper Som person är du ansvarstagande och lösningsfokuserad med god förmåga att arbeta självständigt. Du är analytisk i ditt sätt att vara och har en god känsla för ordning och reda. Arbetet kräver att du har ett stort intresse för pedagogik och ledning. Vi arbetar med en internetbaserad lärplattform och du bör därför ha stor datorvana och behärska Office-programmen. MedLearn är ett företag som är inne i en spännande fas av både tillväxt och utveckling och därför tror vi att du har ett starkt driv och att du trivs i en utvecklande och föränderlig miljö. Du är varmt välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Vi tar emot ansökan via e-post: camilla.arnesdotter@medlearn.se Skriv ditt namn och ?utbildningsledare/vårdlärare? i ämnesraden, bifoga CV och kort personligt brev. Ange referens: Nyköping vårdlärare 201406. Vid frågor kring tjänsten vänligen kontakta Camilla Olsson Arnesdotter, 073-684 31 52. MedLearn är Sveriges ledande utbildningsföretag inom vård och omsorg. Vi erbjuder kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och kompetensutvecklingsuppdrag. Våra kunder är kommuner, arbetsförmedlingen och privata och offentliga vårdgivare. Vi finns över hela landet och har 145 anställda och utbildar 4000 personer om året. Läs mer på www.medlearn.se MedLearn är en del av utbildningskoncernen Anthon B Nilsen Utbildning AB (www.abnu.se) som i sin tur ägs av den norska utbildningskoncernen Anthon B Nielsen Utdanning A/S (www.abnu.no). I koncernen ingår totalt 15 skolor med verksamhet inom vuxenutbildning på olika nivåer, arbetsmarknadsutbildningar, högskoleutbildningar och internationella utbildningar. Varje år studerar över 40 000 elever vid någon av koncernens utbildningar. Hela koncernen ägs till hälften av den allmännyttiga stiftelsen Reidar og Gunnar Holsts Legat, vilket innebär att hälften av vinstutdelningen varje år går till välgörande ändamål.
Företag: MedLearn AB
Ort: Nyköping
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildningsledare/ Vårdlärare till MedLearn AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildningsledare/ Vårdlärare till MedLearn AB

Regionchef Vuxenutbildning, region Stockholm
MedLearn och den koncern vi ingår i, Anthon B Nielsen satsar nu i Sverige. Nu söker vi en regionchef som vill vara med och utveckla MedLearn och bidra i vår spännande utveckling. Vi erbjuder en spännande tjänst i ett utbildningsföretag med högt utvecklingstempo och långsiktiga ägare. Du kommer att vara stationerad i Stockholm och tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi ser fram emot att presentera oss ytterligare under processen, varmt välkommen med din ansökan. Som regionchef för vår verksamhet i Stockholmsregionen leder du vår vuxenutbildningsverksamhet i regionen. Du har personalansvar för utbildningsledare och andra administrativa funktioner samt arbetar i nära relation med våra uppdragsgivare. Du ansvarar även för att utveckla verksamheten i regionen såväl kvalitetsmässigt som affärsmässigt och ansvarar även för att marknadsföra utbildningarna i regionen. Du rapporterar till VD och kommer att ingå i företagets ledningsgrupp. Din erfarenhet och egenskaper: Som person är du en god ledare, utåtriktad och har en god känsla för kvalitét och pedagogik. Du brinner för att leda och utveckla en kvalitativ pedagogisk verksamhet i kombination med att utveckla utbildningsaffären och marknadsföra våra utbildningar. MedLearn är ett företag som är inne i en spännande fas av både tillväxt och utveckling efter att nyligen bytt ägare och ledning med fokus på utveckling, kvalité, långsiktighet och samhällsansvar. Vi tror därför att du har ett starkt driv och gillar utveckling. I rollen som regionchef/affärsområdeschef vill vi att du har följande kvalifikationer: - Erfarenhet av ledande roll inom vuxenutbildning. - Erfarenhet av att ha personalansvar. - Erfarenhet av att ansvara för kundkontakt, utveckling samt affärsutveckling och marknadsföring av utbildningsverksamhet. - Ansvarstagande med förmåga att arbeta självständigt. - Välstrukturerad och sinne för ordning och reda. - God social förmåga i såväl möte med elever och personal som med uppdragsgivare. - God IT-vana och en tro på att digitalt stöd i alla former av utbildning är viktigt. - Erfarenhet av vård och omsorg eller utbildning inom densamma är meriterande. - Rektorsutbildning är meriterande. Anställningsform: Tjänsten är en tillsvidareanställning och placering är i Stockholm Ansökan: Skicka din ansökan till rekrytering@medlearn.se. Urval och intervjuer kommer ske löpande, inkom därför med din ansökan snarast. Frågor om tjänsten ställs till: tobias.karlstrom@medlearn.se Om MedLearn MedLearn är Sveriges ledande utbildningsföretag inom vård och omsorg. Vi erbjuder kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och kompetensutvecklingsuppdrag. Våra kunder är kommuner, arbetsförmedlingen och privata och offentliga vårdgivare. Vi finns över hela landet och har 165 anställda och utbildar 4000 personer om året. MedLearn är en del av utbildningskoncernen Anthon B Nilsen (www.abnu.se) som till hälften ägs av den allmännyttiga stiftelsen Reidar og Gunnar Holsts Legat. ABNU är en av Skandinaviens största privata leverantörer av utbildning och kursverksamhet. Inom koncernen finns vuxenutbildning på olika nivåer, arbetsmarknadsutbildningar, högskoleutbildningar och internationella utbildningar. I Sverige ingår förutom MedLearn även företagen Berghs School of Communication och Bilder. I Norge består koncernen av 15 olika utbildningsföretag.
Företag: MedLearn AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Regionchef Vuxenutbildning, region Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Regionchef Vuxenutbildning, region Stockholm

Säljare/Kundansvarig Kompetensutveckling
MedLearn och den koncern vi ingår i, Anthon B Nilsen satsar nu i Sverige. Nu söker vi en säljare som vill vara med och utveckla MedLearns affärsidé att bli en komplett utbildningsleverantör mot vård- och omsorgssektorn. Vi erbjuder en spännande säljtjänst i ett utbildningsföretag med högt utvecklingstempo och långsiktiga ägare. Du kommer att vara stationerad i Stockholm och tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi ser fram emot att presentera oss ytterligare under processen, varmt välkommen med din ansökan. Som säljare/kundansvarig inom kompetensutveckling kommer du vara en viktig person i MedLearns satsning på verksamhetsområdet kompetensutveckling och uppdragsutbildning. Du kommer att arbeta med försäljning mot företag och organisationer inom vård, omsorg, tandvård och hälsa. I den här rollen kommer du att arbeta med att sälja vårt befintliga utbildningsutbud som uppdragsutbildning mot arbetsgivare men även sälja kompetensutvecklingsuppdrag och skräddarsydda utbildningar. Du kommer även att samverka mycket med övriga funktioner i företaget och även fungera som projektledare för leverans av utbildningsuppdrag. Du kommer att rapportera till MedLearns affärsutvecklingschef. Din erfarenhet och egenskaper: Som person är du kommunikativ och trivs med att skapa nya kontakter och bygga relationer. Du har någon form av erfarenhet från vård och omsorgssektorn och ett stort intresse för att arbeta med kompetensutveckling och utbildning. Att sälja handlar för dig om att bygga förtroende samt förstå och möta behov. MedLearn är ett företag som är inne i en spännande fas av både tillväxt och utveckling efter att nyligen bytt ägare och ledning med fokus på utveckling, kvalité, långsiktighet och samhällsansvar. Vi tror därför att du har ett starkt driv och gillar utveckling. I rollen som säljare/kundansvarig vill vi att du har följande kvalifikationer: - Erfarenhet av att sälja. - Erfarenhet från vård, omsorg, hälsa. - Stort intresse för kompetensutveckling och personalutbildning. - Gillar att skapa affärer och lösa kundens behov. - Ansvarstagande med förmåga att arbeta självständigt. - Välstrukturerad och sinne för ordning och reda. - God samarbetsförmåga och social. - God IT-vana och lätt för att lära nya system. Anställningsform och lön: Tjänsten är en tillsvidareanställning och placering är i Stockholm. Lönen är fast månadslön. Ansökan: Skicka din ansökan till rekrytering@medlearn.se. Urval och intervjuer kommer ske löpande, inkom därför med din ansökan snarast. Frågor om tjänsten ställs till: marcus.lindborg@medlearn.se Om MedLearn MedLearn är Sveriges ledande utbildningsföretag inom vård och omsorg. Vi erbjuder kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och kompetensutvecklingsuppdrag. Våra kunder är kommuner, arbetsförmedlingen och privata och offentliga vårdgivare. Vi finns över hela landet och har 165 anställda och utbildar 4000 personer om året. MedLearn är en del av utbildningskoncernen Anthon B Nilsen (www.abnu.se) som till hälften ägs av den allmännyttiga stiftelsen Reidar og Gunnar Holsts Legat. ABNU är en av Skandinaviens största privata leverantörer av utbildning och kursverksamhet. Inom koncernen finns vuxenutbildning på olika nivåer, arbetsmarknadsutbildningar, högskoleutbildningar och internationella utbildningar. I Sverige ingår förutom MedLearn även företagen Berghs School of Communication och Bilder. I Norge består koncernen av 15 olika utbildningsf
Företag: MedLearn AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-30
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare/Kundansvarig Kompetensutveckling jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare/Kundansvarig Kompetensutveckling

Vårdlärare Stockholm
Vi söker en vårdlärare på heltid för att undervisa inom vård- och omsorgsutbildningen för vuxenelever i Stockholm. Vi erbjuder en spännande tjänst i ett utbildningsföretag med högt utvecklingstempo och långsiktiga ägare. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Undervisningen omfattar de flesta ämnen i vård- och omsorgsutbildningen. Eleverna har olika bakgrund och kunskap och undervisningen anpassas därför efter individens behov. Vi söker dig som tycker om att se konkreta resultat och kan ta egna beslut. Arbetet kräver att du har ett stort intresse för pedagogik och tycker om att ge god service åt elever samt att du är lösningsfokuserad. Vi arbetar med en internetbaserad lärplattform och du bör därför ha stor datorvana och behärska Office-programmen. Du kommer att arbeta tillsammans med andra vårdlärare och kolleger i regionen samt i hela Sverige. Tjänsten är heltid. Vi tar emot ansökan via e-post maria.virtanen@medlearn.se Skriv ditt namn och Stockholmslärare i ämnesraden, bifoga CV och kort personligt brev. Ange referens: Stockholm vårdlärare 201407 För ytterligare information kontakta Maria Virtanen, maria.virtanen@medlearn.se tel: 070-718 25 38 MedLearn är Sveriges största utbildningsföretag inom vård och omsorg. Vi erbjuder kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och kompetensutvecklingsuppdrag. Våra kunder är kommuner, arbetsförmedlingen och privata och offentliga vårdgivare. Vi finns över hela landet och har 155 anställda och utbildar 4000 personer om året. MedLearn är en del av utbildningskoncernen Anthon B Nilsen Utbildning AB (www.abnu.se) som i sin tur ägs av den norska utbildningskoncernen Anthon B Nilsen Utdanning A/S (www.abnu.no). I koncernen ingår totalt 15 skolor med verksamhet inom vuxenutbildning på olika nivåer, arbetsmarknadsutbildningar, högskoleutbildningar och internationella utbildningar. Varje år studerar över 40 000 elever vid någon av koncernens utbildningar. Hela koncernen ägs till hälften av den allmännyttiga stiftelsen Reidar og Gunnar Holsts Legat, vilket innebär att hälften av vinstutdelningen varje år går till välgörande ändamål.
Företag: MedLearn AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdlärare Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdlärare Stockholm

Vårdlärare till Eskilstuna
Vi söker en vårdlärare på heltid för att undervisa inom vård-och omsorgsutbildningen för vuxenelever i Eskilstuna. Utbildningen drivs på uppdrag av kommunen. Undervisningen omfattar de flesta ämnen i vård-och omsorgsutbildningen. Eleverna är i skolan två- tre dagar i veckan. De har olika bakgrund och kunskap och undervisningen anpassas därför efter individens behov. Arbetet kräver att du har ett stort intresse för pedagogik och tycker om att ge god service åt elever samt att du är lösningsfokuserad. Vi arbetar mycket med en internetbaserad läroplattform och du bör därför ha stor datorvana och behärska Office-programmen. Du kommer att arbeta i ett team av andra vårdlärare. Vi söker dig som har ett intresse att utbilda i kurser för vuxna. Du bör ha minst två års erfarenhet av att undervisa i dina karaktärsämnen och är antingen omvårdnadslärare, sjuksköterska, sjukgymnast, socionom, läkare, arbetsterapeut och/eller social omsorgslärare. Det är meriterande om du har en vårdlärare utbildning eller likvärdig pedagogisk utbildning. MedLearn är Sveriges största utbildningsföretag inom vård och omsorg. Vi erbjuder kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och kompetensutvecklingsuppdrag. Våra kunder är kommuner, arbetsförmedlingen och privata och offentliga vårdgivare. Vi finns över hela landet och har 155 anställda och utbildar 4000 personer om året. MedLearn är en del av utbildningskoncernen Anthon B Nilsen Utbildning AB (www.abnu.se) som i sin tur ägs av den norska utbildningskoncernen Anthon B Nielsen Utdanning. Läs mer om vår verksamhet på www.medlearn.se
Företag: MedLearn AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-07
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdlärare till Eskilstuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdlärare till Eskilstuna

VÅRDLÄRARE TILL VÅR VERKSAMHET I STOCKHOLM
Vi söker en behörig och engagerad vårdlärare på heltid för att undervisa inom vård-och omsorgsutbildningen. Vi erbjuder en spännande tjänst i ett utbildningsföretag med högt utvecklingstempo och långsiktiga ägare. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Eleverna har olika bakgrund och kunskap och undervisningen anpassas efter individens behov. I dina arbetsuppgifter ingår att planera, dokumentera och genomföra utbildningar i enlighet med de anvisningar som finns inom skolverkets kursplaner. På MedLearn bedriver vi nu omfattande pedagogisk utveckling för att fortsätta vara Sveriges största och främsta vårdutbildningsföretag. Med långsiktiga ägare med tydligt fokus på kvalité och samhällsansvar erbjuder vi en spännande arbetsplats och ett intressant utbildningsföretag att utvecklas med som lärare. Vi söker dig som är utåtriktad, kreativ och lösningsfokuserad och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är viktigt att du trivs i en föränderlig omgivning och är flexibel i din inställning till arbetet. Arbetet kräver att du har ett stort intresse för pedagogik och tycker om att ge god service åt elever. Vi arbetar med en internetbaserad lärplattform och du bör därför ha god datorvana och behärska Office-programmen. Rekryteringsprocessen är löpande med intervju och anställning under annonseringstiden. Vi tar emot ansökan via e-post bahar.saatchi@medlearn.se Skriv ditt namn och Stockholmslärare i ämnesraden, bifoga CV och kort personligt brev. Ange referens: Stockholm vårdlärare 201408 För ytterligare information kontakta Bahar Saatchi, bahar.saatchi@medlearn.se eller 070-7834161 MedLearn är Sveriges största utbildningsföretag inom vård och omsorg. Vi erbjuder kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och kompetensutvecklingsuppdrag. Våra kunder är kommuner, arbetsförmedlingen och privata och offentliga vårdgivare. Vi finns över hela landet och har ca 160 anställda och utbildar 4000 personer om året. MedLearn är en del av utbildningskoncernen Anthon B Nilsen Utbildning AB (www.abnu.se) som i sin tur ägs av den norska utbildningskoncernen Anthon B Nielsen Utdanning A/S (www.abnu.no). I koncernen ingår totalt 15 skolor med verksamhet inom vuxenutbildning på olika nivåer, arbetsmarknadsutbildningar, högskoleutbildningar och internationella utbildningar. Varje år studerar över 40 000 elever vid någon av koncernens utbildningar. Hela koncernen ägs till hälften av den allmännyttiga stiftelsen Reidar og Gunnar Holsts Legat MedLearn och Anthon B Nilsen koncernen bedriver utbildning med långsiktighet, samhällsansvar och kvalité i fokus.
Företag: MedLearn AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-11
Sök fler jobb liknande: lediga VÅRDLÄRARE TILL VÅR VERKSAMHET I STOCKHOLM jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VÅRDLÄRARE TILL VÅR VERKSAMHET I STOCKHOLM

VÅRDLÄRARE I STOCKHOLM
MedLearn och den koncern vi ingår i, Anthon B Nilsen, satsar nu i Sverige. Nu söker vi en vårdlärare som vill vara med och utveckla MedLearn och bidra i vår utveckling. Vi erbjuder en spännande tjänst i ett utbildningsföretag med högt utvecklingstempo och långsiktiga ägare. Du kommer att vara stationerad i Stockholm och tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi ser fram emot att presentera oss ytterligare under processen, varmt välkommen med din ansökan. Vi söker en behörig vårdlärare på heltid för att undervisa på distans inom vård- och omsorgsutbildningen för vuxenelever i Stockholm, samt ansvara för våra elever som önskar validera sina kunskaper. Undervisningen omfattar de flesta ämnen inom vård- och omsorgsutbildningen. Eleverna har olika bakgrund och kunskap och undervisningen anpassas därför efter elevens behov. Du tycker om att se konkreta resultat och har förmåga att ta egna beslut. Arbetet kräver att du har ett stort intresse för pedagogik och tycker om att ge god service åt våra elever samt att du är lösningsfokuserad. Vi arbetar med en internetbaserad lärplattform och du bör därför ha datorvana och behärska Office-programmen. Du kommer att arbeta tillsammans med andra vårdlärare, kollegor i regionen samt i hela Sverige. Vi tar emot ansökan via e-post: ase.stubbendorff@medlearn.se Ange ditt namn och "Stockholmslärare" i ämnesraden och bifoga personligt brev med CV, referens: Stockholm-vårdlärare 201408. Intervjuer kommer att ske fortlöpande. Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta utbildningsledare Åse Stubbendorff antingen via e-post: ase.stubbendorff@medlearn.se eller per telefon: 0700-914724. Varmt välkommen med din ansökan! MedLearn är Sveriges största utbildningsföretag inom vård och omsorg. Vi erbjuder kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och kompetensutvecklingsuppdrag. Våra kunder är kommuner, arbetsförmedlingen och privata och offentliga vårdgivare. Vi finns över hela landet och har ca 160 anställda och utbildar 4000 personer om året. MedLearn är en del av utbildningskoncernen Anthon B Nilsen Utbildning AB (www.abnu.se) som i sin tur ägs av den norska utbildningskoncernen Anthon B Nielsen Utdanning A/S (www.abnu.no). I koncernen ingår totalt 15 skolor med verksamhet inom vuxenutbildning på olika nivåer, arbetsmarknadsutbildningar, högskoleutbildningar och internationella utbildningar. Varje år studerar över 40 000 elever vid någon av koncernens utbildningar. Hela koncernen ägs till hälften av den allmännyttiga stiftelsen Reidar og Gunnar Holsts Legat MedLearn och Anthon B Nilsen koncernen bedriver utbildning med långsiktighet, samhällsansvar och kvalité i fokus.
Företag: MedLearn AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-11
Sök fler jobb liknande: lediga VÅRDLÄRARE I STOCKHOLM jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VÅRDLÄRARE I STOCKHOLM

Platsansvarig/vårdlärare till MedLearn AB
Vi söker en platsansvarig/vårdlärare på heltid till vår verksamhet i Västerås. Vi erbjuder en spännande tjänst i ett utbildningsföretag med högt utvecklingstempo och långsiktiga ägare. Vi ser fram emot att presentera oss ytterligare under processen. Varmt välkommen med din ansökan! Tjänsten I din roll kommer du att ha delat ansvar som platsansvarig/vårdlärare. Som platsansvarig ansvarar du för att samordna material och information vid kursstarter, du koordinerar personal och schemaläggning samt har överblick över elevantal, lokaler och resurser. Du samordnar rekrytering av ny personal samt introduktion av dessa, hanterar eleveärenden, samordnar lärarmöten samt har viss kundkontakt. Som vårdlärare bedriver du undervisning vilken omfattar de flesta ämnen i vård- och omsorgsutbildningen för vuxenelever i Västerås som bedrivs på uppdrag av Arbetsförmedlingen och Västerås kommun. Du sköter betygsättning och elevadministrativt arbete, arbetar med elevernas studieplaner på internet samt med uppföljning av planerad studietakt samt att eleverna når studieplanens mål. Vidare arbetar du med samordning av lärare i utbildningsuppdraget och med pedagogiskt utvecklingsarbete. Eleverna har olika bakgrund och kunskap och undervisningen anpassas därför efter individens behov. Du kommer att arbeta tillsammans med andra vårdlärare på plats i Västerås och kolleger i regionen samt i hela Sverige. Erfarenhet och egenskaper Som person är du ansvarstagande och lösningsfokuserad med god förmåga att arbeta självständigt. Du är analytisk i ditt sätt att vara och har en god känsla för ordning och reda. Arbetet kräver att du har ett stort intresse för pedagogik och ledning. Vi arbetar med en internetbaserad lärplattform och du bör därför ha stor datorvana och behärska Office-programmen. MedLearn är ett företag som är inne i en spännande fas av både tillväxt och utveckling och därför tror vi att du har ett starkt driv och att du trivs i en utvecklande och föränderlig miljö. Du är varmt välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Vi tar emot ansökan via e-post: camilla.arnesdotter@medlearn.se Skriv ditt namn och "platsansvarig/vårdlärare" i ämnesraden, bifoga CV och kort personligt brev. Ange referens: Västerås platsansvarig/vårdlärare 201408. Vid frågor kring tjänsten vänligen kontakta Camilla Olsson Arnesdotter, 073-684 31 52. MedLearn är Sveriges ledande utbildningsföretag inom vård och omsorg. Vi erbjuder kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och kompetensutvecklingsuppdrag. Våra kunder är kommuner, arbetsförmedlingen och privata och offentliga vårdgivare. Vi finns över hela landet och har 145 anställda och utbildar 4000 personer om året. Läs mer på www.medlearn.se MedLearn är en del av utbildningskoncernen Anthon B Nilsen Utbildning AB (www.abnu.se) som i sin tur ägs av den norska utbildningskoncernen Anthon B Nielsen Utdanning A/S (www.abnu.no). I koncernen ingår totalt 15 skolor med verksamhet inom vuxenutbildning på olika nivåer, arbetsmarknadsutbildningar, högskoleutbildningar och internationella utbildningar. Varje år studerar över 40 000 elever vid någon av koncernens utbildningar. Hela koncernen ägs till hälften av den allmännyttiga stiftelsen Reidar og Gunnar Holsts Legat, vilket innebär att hälften av vinstutdelningen varje år går till välgörande ändamål.
Företag: MedLearn AB
Ort: Västerås
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Platsansvarig/vårdlärare till MedLearn AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Platsansvarig/vårdlärare till MedLearn AB

Vårdlärare till Borås
MedLearn och den koncern vi ingår i, Anthon B Nilsen, satsar nu i Sverige. Nu söker vi en vårdlärare som vill vara med och utveckla MedLearn och bidra i vår utveckling. Vi erbjuder en spännande tjänst i ett utbildningsföretag med högt utvecklingstempo och långsiktiga ägare. Du kommer att vara stationerad i Borås och tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi ser fram emot att presentera oss ytterligare under processen, varmt välkommen med din ansökan. Vi söker en behörig vårdlärare på heltid för att undervisa på distans inom vård- och omsorgsutbildningen för vuxenelever i Borås, samt ansvara för våra elever som önskar validera sina kunskaper. Undervisningen omfattar de flesta ämnen inom vård- och omsorgsutbildningen. Eleverna har olika bakgrund och kunskap och undervisningen anpassas därför efter elevens behov. Du tycker om att se konkreta resultat och har förmåga att ta egna beslut. Arbetet kräver att du har ett stort intresse för pedagogik och tycker om att ge god service åt våra elever samt att du är lösningsfokuserad. Vi arbetar med en internetbaserad lärplattform och du bör därför ha datorvana och behärska Office-programmen. Du kommer att arbeta tillsammans med andra vårdlärare, kollegor i regionen samt i hela Sverige. Vi tar emot ansökan via e-post: stella.stefansdotter@medlearn.se Ange ditt namn och "Boråslärare" i ämnesraden och bifoga personligt brev med CV, referens: Borås-vårdlärare 201408. Intervjuer kommer att ske fortlöpande. Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta utbildningsledare Stella Stefansdotter antingen via e-post: stella.stefansdotter@medlearn.se eller per telefon: 0704-830268. Varmt välkommen med din ansökan! MedLearn är Sveriges största utbildningsföretag inom vård och omsorg. Vi erbjuder kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och kompetensutvecklingsuppdrag. Våra kunder är kommuner, arbetsförmedlingen och privata och offentliga vårdgivare. Vi finns över hela landet och har ca 160 anställda och utbildar 4000 personer om året. MedLearn är en del av utbildningskoncernen Anthon B Nilsen Utbildning AB (www.abnu.se) som i sin tur ägs av den norska utbildningskoncernen Anthon B Nielsen Utdanning A/S (www.abnu.no). I koncernen ingår totalt 15 skolor med verksamhet inom vuxenutbildning på olika nivåer, arbetsmarknadsutbildningar, högskoleutbildningar och internationella utbildningar. Varje år studerar över 40 000 elever vid någon av koncernens utbildningar. Hela koncernen ägs till hälften av den allmännyttiga stiftelsen Reidar og Gunnar Holsts Legat MedLearn och Anthon B Nilsen koncernen bedriver utbildning med långsiktighet, samhällsansvar och kvalité i fokus.
Företag: MedLearn AB
Ort: Borås
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdlärare till Borås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdlärare till Borås

VÅRDLÄRARE JÖNKÖPING
MedLearn och den koncern vi ingår i, Anthon B Nilsen, satsar nu i Sverige. I Jönköping har vi fått förlängt förtroende av Jönköpings kommun att bedriva vård- och omsorgsutbildning. Vi söker därför flera vårdlärare för att undervisa inom vård-och omsorgsutbildningen för vuxenelever. Vi erbjuder en spännande tjänst i ett utbildningsföretag med högt utvecklingstempo och långsiktiga ägare. Du kommer att vara stationerad i Jönköping och tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi ser fram emot att presentera oss ytterligare under processen, varmt välkommen med din ansökan. Undervisningen omfattar de flesta ämnen i vård- och omsorgsutbildningen. Eleverna har olika bakgrund och kunskap och undervisningen anpassas därför efter individens behov. Vi söker behöriga vårdlärare, eller dig som är under utbildning till vårdlärare, och som tycker om att se konkreta resultat och kan ta egna beslut. Arbetet kräver att du har ett stort intresse för pedagogik och tycker om att ge god service åt elever samt att du är lösningsfokuserad. Vi arbetar med en internetbaserad lärplattform och du bör därför ha stor datorvana och behärska Office-programmen. Du kommer att arbeta tillsammans med andra vårdlärare på plats i Jönköping och kolleger i regionen samt i hela Sverige. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Vi tar emot ansökan via e-post monica.skjaeveland@medlearn.se Skriv ditt namn och Jönköpingslärare i ämnesraden, bifoga CV och kort personligt brev. Ange referens: "Jönköping vårdlärare 201409" För ytterligare information kontakta: Monica Skjaeveland, monica.skjaeveland@medlearn.se tel: 070 77 448 77 Varmt välkommen med din ansökan! MedLearn är Sveriges största utbildningsföretag inom vård och omsorg. Vi erbjuder kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och kompetensutvecklingsuppdrag. Våra kunder är kommuner, arbetsförmedlingen och privata och offentliga vårdgivare. Vi finns över hela landet och har ca 160 anställda och utbildar 4000 personer om året. MedLearn är en del av utbildningskoncernen Anthon B Nilsen Utbildning AB (www.abnu.se) som i sin tur ägs av den norska utbildningskoncernen Anthon B Nielsen Utdanning A/S (www.abnu.no). I koncernen ingår totalt 15 skolor med verksamhet inom vuxenutbildning på olika nivåer, arbetsmarknadsutbildningar, högskoleutbildningar och internationella utbildningar. Varje år studerar över 40 000 elever vid någon av koncernens utbildningar. Hela koncernen ägs till hälften av den allmännyttiga stiftelsen Reidar og Gunnar Holsts Legat MedLearn och Anthon B Nilsen koncernen bedriver utbildning med långsiktighet, samhällsansvar och kvalité i fokus.
Företag: MedLearn AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga VÅRDLÄRARE JÖNKÖPING jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VÅRDLÄRARE JÖNKÖPING

Vårdlärare Södertälje
MedLearn och den koncern vi ingår i, Anthon B Nilsen, satsar nu i Sverige. Nu söker vi en vårdlärare som vill vara med och utveckla MedLearn och bidra i vår utveckling. Vi erbjuder en spännande tjänst i ett utbildningsföretag med högt utvecklingstempo och långsiktiga ägare. Du kommer att vara stationerad i Södertälje och tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi ser fram emot att presentera oss ytterligare under processen, varmt välkommen med din ansökan. Vi söker en behörig vårdlärare på heltid för att undervisa på distans inom vård- och omsorgsutbildningen för vuxenelever i Södertälje, samt ansvara för våra elever som önskar validera sina kunskaper. Undervisningen omfattar de flesta ämnen inom vård- och omsorgsutbildningen. Eleverna har olika bakgrund och kunskap och undervisningen anpassas därför efter elevens behov. Du tycker om att se konkreta resultat och har förmåga att ta egna beslut. Arbetet kräver att du har ett stort intresse för pedagogik och tycker om att ge god service åt våra elever samt att du är lösningsfokuserad. Vi arbetar med en internetbaserad lärplattform och du bör därför ha datorvana och behärska Office-programmen. Du kommer att arbeta tillsammans med andra vårdlärare, kollegor i regionen samt i hela Sverige. Vi tar emot ansökan via e-post: ase.stubbendorff@medlearn.se Ange ditt namn och ?Södertäljelärare? i ämnesraden och bifoga personligt brev med CV, referens: Södertälje-vårdlärare 201409. Intervjuer kommer att ske fortlöpande. Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta utbildningsledare Åse Stubbendorff antingen via e-post: ase.stubbendorff@medlearn.se eller per telefon: 08-588 98 277 eller 0700-914724. Varmt välkommen med din ansökan! MedLearn är Sveriges största utbildningsföretag inom vård och omsorg. Vi erbjuder kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och kompetensutvecklingsuppdrag. Våra kunder är kommuner, arbetsförmedlingen och privata och offentliga vårdgivare. Vi finns över hela landet och har ca 160 anställda och utbildar 4000 personer om året. MedLearn är en del av utbildningskoncernen Anthon B Nilsen Utbildning AB (www.abnu.se) som i sin tur ägs av den norska utbildningskoncernen Anthon B Nilsen Utdanning A/S (www.abnu.no). I koncernen ingår totalt 15 skolor med verksamhet inom vuxenutbildning på olika nivåer, arbetsmarknadsutbildningar, högskoleutbildningar och internationella utbildningar. Varje år studerar över 40 000 elever vid någon av koncernens utbildningar. Hela koncernen ägs till hälften av den allmännyttiga stiftelsen Reidar og Gunnar Holsts Legat MedLearn och Anthon B Nilsen koncernen bedriver utbildning med långsiktighet, samhällsansvar och kvalité i fokus.
Företag: MedLearn AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 09-29
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdlärare Södertälje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdlärare Södertälje

Vårdlärare Stockholm
Vi söker en vårdlärare på heltid för att undervisa inom vård- och omsorgsutbildningen för vuxenelever i Stockholm. Vi erbjuder en spännande tjänst i ett utbildningsföretag med högt utvecklingstempo och långsiktiga ägare. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Undervisningen omfattar de flesta ämnen i vård- och omsorgsutbildningen. Eleverna har olika bakgrund och kunskap och undervisningen anpassas därför efter individens behov. Vi söker dig som tycker om att se konkreta resultat och kan ta egna beslut. Arbetet kräver att du har ett stort intresse för pedagogik och tycker om att ge god service åt elever samt att du är lösningsfokuserad. Vi arbetar med en internetbaserad lärplattform och du bör därför ha stor datorvana och behärska Office-programmen. Du kommer att arbeta tillsammans med andra vårdlärare och kolleger i regionen samt i hela Sverige. Tjänsten är på heltid. Vi tar emot ansökan via e-post maria.virtanen@medlearn.se Skriv ditt namn och Stockholmslärare i ämnesraden, bifoga CV och kort personligt brev. Ange referens: "Stockholm vårdlärare 201410" För ytterligare information kontakta Maria Virtanen, maria.virtanen@medlearn.se tel: 070-718 25 38 MedLearn är Sveriges största utbildningsföretag inom vård och omsorg. Vi erbjuder kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och kompetensutvecklingsuppdrag. Våra kunder är kommuner, arbetsförmedlingen och privata och offentliga vårdgivare. Vi finns över hela landet och har 155 anställda och utbildar 4000 personer om året. MedLearn är en del av utbildningskoncernen Anthon B Nilsen Utbildning AB (www.abnu.se) som i sin tur ägs av den norska utbildningskoncernen Anthon B Nilsen Utdanning A/S (www.abnu.no). I koncernen ingår totalt 15 skolor med verksamhet inom vuxenutbildning på olika nivåer, arbetsmarknadsutbildningar, högskoleutbildningar och internationella utbildningar. Varje år studerar över 40 000 elever vid någon av koncernens utbildningar. Hela koncernen ägs till hälften av den allmännyttiga stiftelsen Reidar og Gunnar Holsts Legat, vilket innebär att hälften av vinstutdelningen varje år går till välgörande ändamål.
Företag: MedLearn AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdlärare Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdlärare Stockholm

Administratör till MedLearn AB
Då en av våra duktiga administratörer går på föräldraledighet i december söker vi nu en vikarie på heltid under ett års tid till vårt huvudkontor på Sveavägen i Stockholm. Vi erbjuder en spännande tjänst i ett utbildningsföretag med högt utvecklingstempo och långsiktiga ägare. Vi ser fram emot att presentera oss ytterligare under processen. Varmt välkommen med din ansökan! Arbetsuppgifter Du kommer att vara anställd i MedLearn AB och ansvara för administrativa arbetsuppgifter såsom betygsregistrering, faktureringsunderlag, elevadministration och registrering av kursutbud i olika kommuners system vilka MedLearn har som kunder. Vidare kommer du att vara kontaktperson gentemot vissa av våra uppdragsgivare samt för en del av vår lärarpersonal. Du kommer att hantera frågeställningar kring CSN, arbeta med telefonrådgivning, och arbeta med Excel. I tjänsten rapporterar du till vår Administrative chef. Erfarenhet Du har dokumenterat god erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter inom skola. Du är van vid att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och har god känsla för ordning och reda. Du är välstrukturerad, ansvarstagande och har god förmåga att arbeta självständigt. MedLearn är ett företag som är inne i en spännande fas av både tillväxt och utveckling av vår verksamhet och därför tror vi att du trivs i en utvecklande och föränderlig miljö. I rollen som administratör kommer du att arbeta i Excel och i flera av våra olika IT-system varför god systemvana är ett krav. Ansökan Du är välkommen med din ansökan snarast, dock senast 21 oktober. Skicka CV och ansökningsbrev till maggie.lund@medlearn.se, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Ange referens ?Administratör? i ämnesraden. Vid frågor kring tjänsten vänligen kontakta Maggie Lund, Administrativ chef, 070-810 56 60. MedLearn är Sveriges ledande utbildningsföretag inom vård och omsorg. Vi erbjuder kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och kompetensutvecklingsuppdrag. Våra kunder är kommuner, arbetsförmedlingen och privata och offentliga vårdgivare. Vi finns över hela landet och har 145 anställda och utbildar 4000 personer om året. Läs mer på www.medlearn.se MedLearn är en del av utbildningskoncernen Anthon B Nilsen Utbildning AB (www.abnu.se) som i sin tur ägs av den norska utbildningskoncernen Anthon B Nielsen Utdanning A/S (www.abnu.no). I koncernen ingår totalt 15 skolor med verksamhet inom vuxenutbildning på olika nivåer, arbetsmarknadsutbildningar, högskoleutbildningar och internationella utbildningar. Varje år studerar över 40 000 elever vid någon av koncernens utbildningar. Hela koncernen ägs till hälften av den allmännyttiga stiftelsen Reidar og Gunnar Holsts Legat, vilket innebär att hälften av vinstutdelningen varje år går till välgörande ändamål.
Företag: MedLearn AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Administratör till MedLearn AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administratör till MedLearn AB

Specialpedagog MedLearn AB
MedLearn och den koncern vi ingår i, Anthon B Nilsen, satsar nu i Sverige och vi söker nu en specialpedagog på hel eller deltid. Vi erbjuder en spännande tjänst i ett utbildningsföretag med högt utvecklingstempo och långsiktiga ägare. Du kommer att vara stationerad i Jönköping och tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning. Vi ser fram emot att presentera oss ytterligare under processen, varmt välkommen med din ansökan. I din roll som specialpedagog på MedLearn i Jönköping kommer du att ha ansvar för det specialpedagogiska arbetet och du kommer också att ha kursansvar för SAS1 och/eller Svenska 1. Våra elever har olika bakgrund och kunskap och undervisningen anpassas därför efter individens behov. Vi söker dig med examen inom specialpedagogik och med en bakgrund inom vård eller inom svenskundervisning. Du tycker om att se konkreta resultat och kan ta egna beslut. Arbetet kräver att du har ett stort intresse för pedagogik och tycker om att ge god service åt elever samt att du är lösningsfokuserad. Vi arbetar med en internetbaserad lärplattform och du bör därför ha stor datorvana och behärska Office-programmen. Du kommer att arbeta tillsammans med våra vårdlärare på plats i Jönköping och kolleger i regionen samt i hela Sverige. Tjänstgöringsgrad efter överenskommelse. Lokalen ligger på Östra Storgatan 3 i Jönköping. Ansökan Skicka din ansökan med CV snarast dock senast 2014-10-31, urval och intervjuer sker löpande. Vi tar emot ansökan via e-post monica.skjaeveland@medlearn.se. Skriv ditt namn och "Specialpedagog" i ämnesraden, bifoga CV och kort personligt brev. Ange referens: Jönköping specialpedagog 201410. För ytterligare information kontakta Monica Skjaeveland, monica.skjaeveland@medlearn.se tel: 070-77 448 77 Varmt välkommen med din ansökan! MedLearn är Sveriges största utbildningsföretag inom vård och omsorg. Vi erbjuder kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och kompetensutvecklingsuppdrag. Våra kunder är kommuner, arbetsförmedlingen och privata och offentliga vårdgivare. Vi finns över hela landet och har ca 160 anställda och utbildar 4000 personer om året. MedLearn är en del av utbildningskoncernen Anthon B Nilsen Utbildning AB (www.abnu.se) som i sin tur ägs av den norska utbildningskoncernen Anthon B Nielsen Utdanning A/S (www.abnu.no). I koncernen ingår totalt 15 skolor med verksamhet inom vuxenutbildning på olika nivåer, arbetsmarknadsutbildningar, högskoleutbildningar och internationella utbildningar. Varje år studerar över 40 000 elever vid någon av koncernens utbildningar. Hela koncernen ägs till hälften av den allmännyttiga stiftelsen Reidar og Gunnar Holsts Legat MedLearn och Anthon B Nilsen koncernen bedriver utbildning med långsiktighet, samhällsansvar och kvalité i fokus.
Företag: MedLearn AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog MedLearn AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog MedLearn AB


Sök lediga jobb MedLearn AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se