Medelhavspärlan jobb - lediga jobb

Medelhavspärlan jobb Medelhavspärlan jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Medelhavspärlan. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Medelhavspärlan. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Servitör/Servitris- Stockholm

  2. Serveringspersonal- Stockholm

  3. Servitör/servitris till á la carte-restaurang- Stockholm

  4. Restaurangbiträde till á la carte-restaurang- Stockholm

  5. kock/köksbiträde/servitris/servitör- Stockholm

  6. Köksbiträde- Stockholm


Mer beskrivning

Servitör/Servitris
Medelhavspärlan är en turkiskt á la carte restaurang beläget vid vattnet i Hammarby Sjöstad. Vi söker nu erfaren och ambitiös servitris/servitör med minst 5 års dokumenterad erfarenhet. Vi söker dig som kan lägga ifrån dig mobilen och kan arbeta koncentrerad och helhjärtad. Det är bra om du är framåt och positiv, inte rädd för att ta ansvar. Samt att du är stresstålig och har goda kunskaper i svenska språket. Fördel om du kan turkiska också i och med att vår kock talar enbart turkiska. Du kommer vara vårt ansikte utåt och vara spindel i nätet. Dina arbetsuppgifter kommer vara alltifrån städning till servering. Du ska även kunna bära minst tre tallrikar med mat samt ha kunskaper om dryck. Helst ser vi till att du är rök och snusfri på arbetsplatsen. Välkommen med din ansökan!
Företag: Medelhavspärlan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Servitör/Servitris jobb, Servitör/Servitris Stockholm, Servitör/Servitris Medelhavspärlan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servitör/Servitris

Serveringspersonal
Självgående serveringspersonal sökes till à la carte-restaurangen Medelhavspärlan i Hammarby Sjöstad. Personen vi söker ska ha erfarenhet av servering. Du behöver också ha kunskap om öl och vin och erfarenhet av kassa. Vi har öppet kvällstid och serverar tukisk mat. Det är en fördel om du kan turkiska då vår kock enbart talar turkiska. Välkommen med din ansökan!
Företag: Restaurang Medelhavspärlan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Serveringspersonal jobb, Serveringspersonal Stockholm, Serveringspersonal Restaurang Medelhavspärlan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serveringspersonal

Servitör/servitris till á la carte-restaurang
Restaurang Medelhavspärlan är en turkisk á la carte-restaurang. Den är belägen på Sickla Udde i Hammarby Sjöstad. Restaurangen har öppet kl 16-23 Söndag-Torsdag och kl 16-01 Fredag och Lördag. Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter som servitör/servitris. Som person bör du vara intresserad av serveringsyrket och ha en motivation att utvecklas.
Företag: Restaurang Medelhavspärlan
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Servitör/servitris till á la carte-restaurang jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servitör/servitris till á la carte-restaurang

Restaurangbiträde till á la carte-restaurang
Restaurang Medelhavspärlan är en turkisk á la carte-restaurang. Den är belägen på Sickla Udde i Hammarby Sjöstad. Restaurangen har öppet kl 16-23 Söndag-Torsdag och kl 16-01 Fredag och Lördag. Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter som restaurangbiträde. Som person bör du vara intresserad av serveringsyrket och ha en motivation att utvecklas.
Företag: Restaurang Medelhavspärlan
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Restaurangbiträde till á la carte-restaurang jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Restaurangbiträde till á la carte-restaurang

kock/köksbiträde/servitris/servitör
Kort beskrivning av företaget: En a la carté restaurang med turkisk inrikning vackert beläget vid Hammarsjö Sjö på Sickla Udde/Hammarby Sjöstad. Väldigt trevligt och familjär restaurang med fullständiga rättigheter. Ca 75 sittplatser och uteservering på somrarna. Arbetsuppgifter: Förberada/tillaga mat, servera, plocka, städa lokalen etc. Kvalifikationer: Vi söker en mångsidig och drivande person som gärna tar egna initiativ och som kan sysselsätta sig utan tillsägelse. Du får gärna vara mat och dryckeskunnig. Är du rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter, vi lär gärna upp om vi trivs med just dig.
Företag: Restaurang Medelhavspärlan
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-21
Sök fler jobb liknande: lediga kock/köksbiträde/servitris/servitör jobb, kock/köksbiträde/servitris/servitör Stockholm, kock/köksbiträde/servitris/servitör Restaurang Medelhavspärlan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: kock/köksbiträde/servitris/servitör

Köksbiträde
Kvarterskrog med turkisk inriktning som endast har öppet mellan 16-23 vardagar 16-01 fre-lörd. Sedvanliga arbetsuppgifter inom restaurang, alltifrån matlagning till servering städning.
Företag: Restaurang Medelhavspärlan
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-05
Sök fler jobb liknande: lediga Köksbiträde jobb, Köksbiträde Stockholm, Köksbiträde Restaurang Medelhavspärlan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Köksbiträde


Sök lediga jobb Medelhavspärlan

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se