Medicinsk sekreterare, Barn och ungdomspsykiatrin Gävle Södertull

Medicinsk sekreterare, Barn och ungdomspsykiatrin Gävle Södertull jobb Medicinsk sekreterare, Barn och ungdomspsykiatrin Gävle Södertull

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Medicinsk sekreterare, Barn och ungdomspsykiatrin Gävle Södertull. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Medicinsk sekreterare, Barn och ungdomspsykiatrin Gävle Södertull. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Medicinsk sekreterare, Barn och ungdomspsykiatrin Gävle Södertull- Gävle


Mer beskrivning

Medicinsk sekreterare, Barn och ungdomspsykiatrin Gävle Södertull
Barn och ungdomspsykiatrin i Gästrikland söker läkarsekreterare! Barn- och ungdomsspsykiatrin är en länsklinik med verksamhet i hela länet. I Hälsingland arbetar fem läkarsekreterare fördelade på mottagningarna i Bollnäs och Hudiksvall. Barn och ungdomspsykiatrin i Gästrikland består av två mottagningar fördelade på tre enheter. BUP mottagningen består av ett femtiotal medarbetare som är fördelade mellan bedömningsenheten på Södertull och behandlingsenheten på Gula Villan inom Sjukhusområdet. Länsenheten för Ätstörningar finns på Norra Skeppsbron och består av femton medarbetare. Dessa mottagningar bemannas av 6,5 läkarsekreterare som arbetar mot alla 3 enheter i Gästrikland med huvudsaklig placering på en av dem. Skriver gör de till hela länet enligt överenskommen prioriteringsordning. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta med sedvanliga läkarsekreteraruppgifter såsom skriva journal, besvara telefonsamtal från våra patienter, kalla patienter, hantera väntelistor, övrig journalhantering. Receptionstjänstgöring med kassaregistrering. Tjänsten är att tillsammans med 2-3 kollegor på Södertull, hjälpa och stötta enhetens bedömare/utredare med de vårdadministrativa uppgifter som finns. Det ingår viss rotationstjänstgöring på Länsenheten för ätstörningar. Du är en del av ett välfungerande team och en välfungerande mottgning med hög genomströmning av patienter som diagnostiseras innan behandlingsstart. KVALIFIKATIONER Läkarsekreterarutbildning, gärna med erfarenhet av de administrativa systemen Melior samt Elvis. Meriterande med erfarenhet från psykiatri. Vi ser gärna att du har en hög serviceanda samt arbetar väl i team. Vid tillsättning kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Landstinget Gävleborg
Ort: Gävle
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Medicinsk sekreterare, Barn och ungdomspsykiatrin Gävle Södertull jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medicinsk sekreterare, Barn och ungdomspsykiatrin Gävle Södertull


Sök lediga jobb Medicinsk sekreterare, Barn och ungdomspsykiatrin Gävle Södertull

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se