Medicinsk sekreterare, Medicinmottagningen Hallands sjukhus Kungsbacka

Medicinsk sekreterare, Medicinmottagningen Hallands sjukhus Kungsbacka jobb Medicinsk sekreterare, Medicinmottagningen Hallands sjukhus Kungsbacka

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Medicinsk sekreterare, Medicinmottagningen Hallands sjukhus Kungsbacka. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Medicinsk sekreterare, Medicinmottagningen Hallands sjukhus Kungsbacka. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Medicinsk sekreterare, Medicinmottagningen Hallands sjukhus Kungsbacka- Kungsbacka


Mer beskrivning

Medicinsk sekreterare, Medicinmottagningen Hallands sjukhus Kungsbacka
Region Halland är en av de största arbetsgivarna i Halland. Vi är 7 500 medarbetare - alla med uppdraget att främja utveckling och tillväxt och att ge hallänningarna god hälso- och sjukvård. Region Halland har som sin vision "Halland - Bästa livsplatsen." Det innebär att göra Halland till den plats där människor ges bästa möjliga förutsättningar att bo och verka. Region Halland vill ha engagerade medarbetare som trivs på jobbet och är stolta över det vi tillsammans uträttar. Därför satsar vi på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö och på att utveckla vår verksamhet - det som behövs för att tillsammans bygga bästa livsplatsen. Kungsbacka är en av Sveriges mest expansiva kommuner med drygt 76 000 invånare. Hallands sjukhus Kungsbacka är en del av Hallands sjukhus som omfattar sjukhusen i Kungsbacka, Varberg och Halmstad. I Kungsbacka erbjuder man specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Inom sjukhuset finns mottagningsverksamhet inom kirurgi, ortopedi, urologi, medicin med flera subspecialiteter, öron, näs och hals, ögon, MVC, gynekologi, samt barn. Vidare finns en vårdavdelning för palliativ vård samt geriatrisk rehabvård. Operationsavdelningen har huvudsakligen dagkirurgisk inriktning med möjlighet till postoperativ flerdygnsvård på vårdavdelning. Vid sjukhuset finns också en röntgenavdelning. Inom medicinmottagningen i Kungsbacka bedrivs i dag allergologi, kardiologi, diabetologi, endokrinologi, hematologi, neurologi, gastroenterologi, allmän invärtesmedicin samt AK-mottagning. Mottagningen har till teamen knutna läkarmottagningar, sköterskemottagningar, dietist, medicinsk fotterapeut, kurator, undersköterskor samt medicinsk sekreterare. Vi bedriver också dagsjukvård med behandlingar för samtliga medicinska specialiteter. Till enheten finns en vårdavdelning med 24 vårdplatser samt Palliativa konsultteamet, postoperativ vård, akut geriatrik samt ortopedisk och neurologisk rehabilitering. Arbetsuppgifterna är mycket varierande inom och mellan de olika teamen med vård- dokumentation, IT-arbete och kassafunktion. ARBETSUPPGIFTER Tjänstgöringen innebär 100 % på Medicinmottagningen med nära samarbete över gränserna med övriga enheter inom Hallands sjukhus Kungsbacka. KVALIFIKATIONER Dokumenterad utbildning i vårddokumentation/läkarsekreterarutbildning. Sjukdomsklassifikationsutbildning är önskvärd och annan påbyggnadsutbildning är meriterande. Vi söker Dig som har goda IT-kunskaper och erfarenhet av datoriserad journal. Stor vikt kommer att läggas på Dina personliga egenskaper, arbetet ställer krav på god samarbetsförmåga, och att Du skall vara självständig, flexibel och initiativrik.
Företag: Region Halland, Medicinmottagning
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Medicinsk sekreterare, Medicinmottagningen Hallands sjukhus Kungsbacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medicinsk sekreterare, Medicinmottagningen Hallands sjukhus Kungsbacka


Sök lediga jobb Medicinsk sekreterare, Medicinmottagningen Hallands sjukhus Kungsbacka

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se