Medlemsrådgivare med servicetänk jobb - lediga jobb

Medlemsrådgivare med  servicetänk jobb Medlemsrådgivare med servicetänk jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Medlemsrådgivare med servicetänk. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Medlemsrådgivare med servicetänk. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Medlemsrådgivare med servicetänk- Stockholm

  2. Medlemsrådgivare med servicetänk- Stockholm


Mer beskrivning

Medlemsrådgivare med servicetänk
2Complete AB Om 2Complete Denna tjänst är ett uppdrag via Rekryterings- och Bemanningsföretaget 2Complete. Auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012 2complete är bemannings- och rekryteringsföretaget vars mål och vision är ett närmare och personligare samarbete med våra kunder och anställda. Vi vill lära känna Dig, och genom den relationen arbeta mot det mål som passar Dig bäst. Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som vill arbeta som medlemsrådgivare. Du kommer ta emot samtal och svara på mail där du kommer ge konsultativ rådgivning i lagar och avtalsfrågor. Du kommer arbeta med att coacha medlemmar i anställningsavtal samt deras arbetssituation. Det är viktigt att du har ett bra bemötande till alla medlemmar som ringer in, och fokus på att de ska vara nöjda med servicen du ger. Detta är en möjlighet för dig att utvecklas inom en stor organisation. Din profil Du har studerat HR, arbetsrätt eller juridik på högskola eller annan eftergymnasial utbildning. Du ska känna dig bekväm med att arbeta i en kundservice miljö, där du använder telefon och mail som ditt främsta sätt att kommunicera med medlemmar. Du har tydlig kommunikation och är pedagogisk när du förklarar viktig information för medlemmar. Vi söker dig som känner dig trygg att ta viktiga beslut samt är bra på att lyssna och visa att du bryr dig om dina medmänniskor. Du är en glad och positiv person, fylld av energi som du delar med dig av till kollegor och på arbetsplatsen. Tjänsten är en rekrytering. Passar detta in på dig? Ansök redan idag.
Företag: 2Complete AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Medlemsrådgivare med servicetänk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medlemsrådgivare med servicetänk

Medlemsrådgivare med servicetänk
Om 2Complete Denna tjänst är ett uppdrag via Rekryterings- och Bemanningsföretaget 2Complete. Auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012 2complete är bemannings- och rekryteringsföretaget vars mål och vision är ett närmare och personligare samarbete med våra kunder och anställda. Vi vill lära känna Dig, och genom den relationen arbeta mot det mål som passar Dig bäst. Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som vill arbeta som medlemsrådgivare. Du kommer ta emot samtal och svara på mail där du kommer ge konsultativ rådgivning i lagar och avtalsfrågor. Du kommer arbeta med att coacha medlemmar i anställningsavtal samt deras arbetssituation. Det är viktigt att du har ett bra bemötande till alla medlemmar som ringer in, och fokus på att de ska vara nöjda med servicen du ger. Detta är en möjlighet för dig att utvecklas inom en stor organisation. Din profil Du har studerat HR, arbetsrätt eller juridik på högskola eller annan eftergymnasial utbildning. Du ska känna dig bekväm med att arbeta i en kundservice miljö, där du använder telefon och mail som ditt främsta sätt att kommunicera med medlemmar. Du har tydlig kommunikation och är pedagogisk när du förklarar viktig information för medlemmar. Vi söker dig som känner dig trygg att ta viktiga beslut samt är bra på att lyssna och visa att du bryr dig om dina medmänniskor. Du är en glad och positiv person, fylld av energi som du delar med dig av till kollegor och på arbetsplatsen. Tjänsten är en rekrytering. Passar detta in på dig? Ansök redan idag. Ansökan sker endast via nedanstående länk!
Företag: 2 Complete
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Medlemsrådgivare med servicetänk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medlemsrådgivare med servicetänk


Sök lediga jobb Medlemsrådgivare med servicetänk

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se