Mellanvångens förskola, Staffanstorps kommun jobb - lediga jobb

Mellanvångens förskola, Staffanstorps kommun jobb Mellanvångens förskola, Staffanstorps kommun jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Mellanvångens förskola, Staffanstorps kommun. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Mellanvångens förskola, Staffanstorps kommun. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Förskollärare, Mellanvångens förskola, Ref nr 2013-205- Staffanstorp

 2. Förskollärare, Mellanvångens förskola, Ref nr 2014-236- Staffanstorp

 3. Två förskollärare Mellanvångens förskola Ref nr 2014-365- Staffanstorp

 4. Barnskötare Mellanvångens förskola Ref nr 2014-531- Staffanstorp

 5. Förskollärare, Mellanvångens förskola, Ref nr 2014-537- Staffanstorp

 6. Förskollärare, Mellanvångens förskola, Ref nr 2014-537- Staffanstorp

 7. Förskollärare Mellanvångens förskola Ref nr 2015-16- Staffanstorp

 8. Förskollärare Mellanvångens förskola Ref nr 2015-228- Staffanstorp

 9. Förskollärare, förskoleklass på Mellanvångens förskola Ref nr 2015-228- Staffanstorp

 10. Förskollärare Mellanvångens förskola Ref nr 2015-310- Staffanstorp

 11. Elevassistent Mellanvångens förskola Ref nr 2015-312- Staffanstorp

 12. Förskollärare till Mellanvångens förskola, Staffanstorps kommun- Staffanstorp

 13. Förskollärare till Mellanvångens förskola, Staffanstorps kommun- Staffanstorp

 14. Förskollärare till Mellanvångens förskola, Staffanstorps kommun- Staffanstorp

 15. Förskollärare Mellanvångens förskola, Staffanstorps kommun- Staffanstorp


Mer beskrivning

Förskollärare, Mellanvångens förskola, Ref nr 2013-205
Tillsvidareanställning på 100 % med tillträde 2014-01-07. Placering på Mellanvångens förskola i Staffanstorps kommun. Vi söker dig som: * har förskollärarlegitimation alt. förskollärarexamen godkänd för legitimation * vill ha pedagogiska utmaningar * arbetar medvetet utifrån förskolans styrdokument * kan skapa miljöer som inbjuder till delaktighet och inflytande Dina kvalifikationer: Som förskollärare hos oss vill vi att du ska vara engagerad , ansvarstagande, flexibel och ha god samarbetsförmåga. Det är viktigt att du har en positiv grundinställning samt ett stort sinne för humor. Kunskap och erfarenhet av att arbeta med pedagogisk dokumentation är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Övrigt: Vi kallar till intervju under ansökningstidens gång. Tjänsterna tillsätts under förutsättningen att den inte behöver tas i anspråk av redan anställd personal i Staffanstorps kommun. Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid. Inför rekryteringarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Frågor besvaras av Anne Rix, tel. 046-25 14 80. Vi vill ha din ansökan via vårt e-rekryteringssystem. Klicka på skicka ansökan nedan senast den 29 september 2013.
Företag: Mellanvångens förskola, Staffanstorps kommun
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare, Mellanvångens förskola, Ref nr 2013-205 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare, Mellanvångens förskola, Ref nr 2013-205

Förskollärare, Mellanvångens förskola, Ref nr 2014-236
2 Tillsvidareanställningar på 100 % med tillträde 2014-08-18. Placering på Mellanvångens förskola i Staffanstorps kommun. Mellanvångens förskola ligger i ett bilfritt villaområde med stora grönområden alldeles intill. Förskolan har stora ljusa lokaler och en stor härlig gård med flera lekredskap. Barnen är fördelad på sex avdelningar i olika åldersgrupper. Här finns kompetenta och lyhörda pedagoger som använder leken och barnens kreativitet för att utmana, stimulera och ge dem nya erfarenheter. Grundläggande värderingar, barns delaktighet och inflytande genomsyrar all aktivitet. Kvalifikationer Vi söker dig som: *  har förkollärarutbildning *  har lätt för att samarbeta och är flexibel *  är positiv till utvecklingsarbete och vill ha pedagogiska utmaningar *  kan ta initiativ och är entusiastisk i ditt arbete med barn och kollegor *  med glädje deltar i barnens lek och lärande Vi kallar till intervju under ansökningstidens gång. Ange löneanspråk.  Övrigt: Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att planera och driva pedagogiskt arbete i barngrupp genom att konkret förverkliga den reviderade läroplanens mål i verkligheten.  Erfarenhet av pedagogiskt arbete med lärplattor och smartboards är meriterande.  Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetsplats. Inför rekryteringarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Frågor besvaras av Anne Rix, tel. 046-25 14 80. Vi vill ha din ansökan via vårt e-rekryteringssystem. Klicka på skicka ansökan nedan senast den 1 juni 2014.
Företag: Mellanvångens förskola, Staffanstorps kommun
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 05-12
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare, Mellanvångens förskola, Ref nr 2014-236 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare, Mellanvångens förskola, Ref nr 2014-236

Två förskollärare Mellanvångens förskola Ref nr 2014-365
Två tillsvidareanställningar på 100 % med tillträde 2014-10-01. Placering på Mellanvångens förskola i Staffanstorps kommun. Vi söker två förskollärare som tillsammans med sina kollegor vill vara med och utveckla verksamheten ytterligare och fortsätta driva den pedagogiska utvecklingen framåt. Mellanvångens förskola ligger i ett bilfritt villaområde med stora grönområden alldeles intill. Förskolan har stora ljusa lokaler och en stor härlig gård. Förskolan är indelad i sex avdelningar i olika åldersgrupper. Här finns kompetenta och lyhörda pedagoger som använder leken och barnens kreativitet för att utmana, stimulera och ge dem nya erfarenheter. Grundläggande värderingar, barns delaktighet och inflytande genomsyrar all aktivitet. Vår uppgift är att ta tillvara barnens nyfikenhet och att finnas med i det gemensamma arbetet som stöd och förebilder. Kvalifikationer Vi söker dig som: *  har förkollärarutbildning *  har vana av att ta stort ansvar för verksamhetens utveckling  *  vill bidra med just din specifika kompetens och utvecklas tillsammans med oss *  är lätt att samarbeta med, är flexibel och ser möjligheter. Vi vill att du tillsammans med övriga kollegor driver en verksamhet som gör att barnen känner sig trygga, kreativa och nyfikna. Du ska arbeta medvetet med barns inflytande och se barnen som kompetenta individer. Ett bra och öppet samarbete med föräldrar är en självklarhet för dig. Det är meriterande om du har erfarenhet av musik/rytmik och IT. Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetsplats. Inför rekryteringarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Frågor besvaras av Alma Salcinovic, tel. 046-25 14 80. Vi vill ha din ansökan via vårt e-rekryteringssystem. Klicka på skicka ansökan nedan senast den 21 september 2014.
Företag: Mellanvångens förskola, Staffanstorps kommun
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Två förskollärare Mellanvångens förskola Ref nr 2014-365 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Två förskollärare Mellanvångens förskola Ref nr 2014-365

Barnskötare Mellanvångens förskola Ref nr 2014-531
Tillsvidareanställning på 100% med tillträde 2015-01-07. Placering på Mellanvångens förskola i Staffanstorps kommun.  Vi söker en erfaren barnskötare som tillsammans med sina kollegor vill vara med och utveckla verksamheten ytterligare och fortsätta driva den pedagogiska utvecklingen framåt. Mellanvångens förskola ligger i ett bilfritt villaområde med stora grönområden alldeles intill. Förskolan har stora ljusa lokaler och en stor härlig gård. Förskolan är indelad i sex avdelningar i olika åldersgrupper. Här finns kompetenta och lyhörda pedagoger som använder leken och barnens kreativitet för att utmana, stimulera och ge dem nya erfarenheter. Grundläggande värderingar, barns delaktighet och inflytande genomsyrar all aktivitet. Vår uppgift är att ta tillvara barnens nyfikenhet och att finnas med i det gemensamma arbetet som stöd och förebilder. Vi söker dig som: * har barnskötarutbildning och annan påbyggnadskurs samt erfarenhet * vill bidra med just din specifika kompetens och utvecklas tillsammans med oss * är lätt att samarbeta med, är flexibel och ser möjligheter * är glad, kreativ och engagerad. Vi vill att du tillsammans med övriga kollegor driver en verksamhet som gör att barnen känner sig trygga, kreativa och nyfikna. Du ska arbeta medvetet med barns inflytande och se barnen som kompetenta individer. Ett bra och öppet samarbete med föräldrar är en självklarhet för dig.   Övrigt Tjänsten tillsätts om den inte behöver tas i anspråk av redan anställd personal i Staffanstorps kommun. Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid. Inför rekryteringsarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Frågor angående tjänsten besvaras av Alma Salcinovic, tel. 046-25 13 00 eller Kim Liddell, tel. 046-25 14 80. Vi vill ha din ansökan via vårt e-rekryteringssystem. Klicka på skicka ansökan nedan senast den 7 december 2014.
Företag: Mellanvångens förskola, Staffanstorps kommun
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 11-27
Sök fler jobb liknande: lediga Barnskötare Mellanvångens förskola Ref nr 2014-531 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnskötare Mellanvångens förskola Ref nr 2014-531

Förskollärare, Mellanvångens förskola, Ref nr 2014-537
Allmän visstidsanställning på 80-100 % med tillträde 2015-03-01. Placering på Mellanvångens förskola i Staffanstorps kommun. Vi söker en förskollärare som tillsammans med sina kollegor vill vara med och utveckla verksamheten ytterligare och fortsätta driva den pedagogiska utvecklingen framåt. Mellanvångens förskola ligger i ett bilfritt villaområde med stora grönområden alldeles intill. Förskolan har stora ljusa lokaler och en stor härlig gård. Förskolan är indelad i sex avdelningar i olika åldersgrupper. Här finns kompetenta och lyhörda pedagoger som använder leken och barnens kreativitet för att utmana, stimulera och ge dem nya erfarenheter. Grundläggande värderingar, barns delaktighet och inflytande genomsyrar all aktivitet. Vår uppgift är att ta tillvara barnens nyfikenhet och att finnas med i det gemensamma arbetet som stöd och förebilder. Kvalifikationer: * har förskollärarutbildning * har vana av att ta stort ansvar för verksamhetens utveckling * vill bidra med just din specifika kompetens och utvecklas tillsammans med oss * är lätt att samarbeta med, är flexibel och ser möjligheter. Vi vill att du tillsammans med övriga kollegor driver en verksamhet som gör att barnen känner sig trygga, kreativa och nyfikna. Du ska arbeta medvetet med barns inflytande och se barnen som kompetenta individer. Ett bra och öppet samarbete med föräldrar är en självklarhet för dig. Det är meriterande om du har erfarenhet av musik/rytmik och IT. Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid. Inför rekryteringarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Frågor besvaras av Allma Salcinovic, tel. 046-25 14 80. Vi vill ha din ansökan via vårt e-rekryteringssystem. Klicka på skicka ansökan nedan senast den 21 december 2014.
Företag: Mellanvångens förskola, Staffanstorps kommun
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 12-01
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare, Mellanvångens förskola, Ref nr 2014-537 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare, Mellanvångens förskola, Ref nr 2014-537

Förskollärare, Mellanvångens förskola, Ref nr 2014-537
Allmän visstidsanställning på 80-100 % med tillträde 2015-03-01 tom 2015-06-19. Placering på Mellanvångens förskola i Staffanstorps kommun. Vi söker en förskollärare som tillsammans med sina kollegor vill vara med och utveckla verksamheten ytterligare och fortsätta driva den pedagogiska utvecklingen framåt. Mellanvångens förskola ligger i ett bilfritt villaområde med stora grönområden alldeles intill. Förskolan har stora ljusa lokaler och en stor härlig gård. Förskolan är indelad i sex avdelningar i olika åldersgrupper. Här finns kompetenta och lyhörda pedagoger som använder leken och barnens kreativitet för att utmana, stimulera och ge dem nya erfarenheter. Grundläggande värderingar, barns delaktighet och inflytande genomsyrar all aktivitet. Vår uppgift är att ta tillvara barnens nyfikenhet och att finnas med i det gemensamma arbetet som stöd och förebilder. Kvalifikationer: * har förskollärarutbildning * har vana av att ta stort ansvar för verksamhetens utveckling * vill bidra med just din specifika kompetens och utvecklas tillsammans med oss * är lätt att samarbeta med, är flexibel och ser möjligheter. Vi vill att du tillsammans med övriga kollegor driver en verksamhet som gör att barnen känner sig trygga, kreativa och nyfikna. Du ska arbeta medvetet med barns inflytande och se barnen som kompetenta individer. Ett bra och öppet samarbete med föräldrar är en självklarhet för dig. Det är meriterande om du har erfarenhet av musik/rytmik och IT. Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid. Inför rekryteringarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Frågor besvaras av Allma Salcinovic, tel. 046-25 14 80. Vi vill ha din ansökan via vårt e-rekryteringssystem. Klicka på skicka ansökan nedan senast den 11 januari 2015.
Företag: Mellanvångens förskola, Staffanstorps kommun
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 12-22
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare, Mellanvångens förskola, Ref nr 2014-537 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare, Mellanvångens förskola, Ref nr 2014-537

Förskollärare Mellanvångens förskola Ref nr 2015-16
Allmän visstidsanställning på 80-100 % med tillträde 2015-03-02 tom 2015-12-31. Placering på Mellanvångens förskola i Staffanstorps kommun. Vi söker en förskollärare som tillsammans med sina kollegor vill vara med och utveckla verksamheten ytterligare och fortsätta driva den pedagogiska utvecklingen framåt. Mellanvångens förskola ligger i ett bilfritt villaområde med stora grönområden alldeles intill. Förskolan har stora ljusa lokaler och en stor härlig gård. Förskolan är indelad i sex avdelningar i olika åldersgrupper. Här finns kompetenta och lyhörda pedagoger som använder leken och barnens kreativitet för att utmana, stimulera och ge dem nya erfarenheter. Grundläggande värderingar, barns delaktighet och inflytande genomsyrar all aktivitet. Vår uppgift är att ta tillvara barnens nyfikenhet och att finnas med i det gemensamma arbetet som stöd och förebilder. Kvalifikationer: * har förskollärarutbildning * har vana av att ta stort ansvar för verksamhetens utveckling * vill bidra med just din specifika kompetens och utvecklas tillsammans med oss * är lätt att samarbeta med, är flexibel och ser möjligheter. Vi vill att du tillsammans med övriga kollegor driver en verksamhet som gör att barnen känner sig trygga, kreativa och nyfikna. Du ska arbeta medvetet med barns inflytande och se barnen som kompetenta individer. Ett bra och öppet samarbete med föräldrar är en självklarhet för dig. Det är meriterande om du har erfarenhet av musik/rytmik och IT. Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid. Inför rekryteringarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Frågor besvaras av Alma Salcinovic, tel. 046-25 13 00 eller Bodil Öhlander, tel. 046-25 14 87. Vi vill ha din ansökan via vårt e-rekryteringssystem. Klicka på skicka ansökan nedan senast den 1 februari 2015.
Företag: Mellanvångens förskola, Staffanstorps kommun
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 01-20
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare Mellanvångens förskola Ref nr 2015-16 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare Mellanvångens förskola Ref nr 2015-16

Förskollärare Mellanvångens förskola Ref nr 2015-228
Tillsvidareanställning på 100 % med tillträde 2015-08-15. Placering på Mellanvångens förskola i Staffanstorps kommun. Vi söker en förskollärare som tillsammans med sina kollegor vill vara med och utveckla verksamheten ytterligare och fortsätta driva den pedagogiska utvecklingen framåt. Mellanvångens förskola ligger i ett bilfritt villaområde med stora grönområden alldeles intill. Förskolan har stora ljusa lokaler och en stor härlig gård. Förskolan är indelad i sex avdelningar i olika åldersgrupper. Här finns kompetenta och lyhörda pedagoger som använder leken och barnens kreativitet för att utmana, stimulera och ge dem nya erfarenheter. Grundläggande värderingar, barns delaktighet och inflytande genomsyrar all aktivitet. Vår uppgift är att ta tillvara barnens nyfikenhet och att finnas med i det gemensamma arbetet som stöd och förebilder. Kvalifikationer: * har förskollärarutbildning * har vana av att ta stort ansvar för verksamhetens utveckling * vill bidra med just din specifika kompetens och utvecklas tillsammans med oss * är lätt att samarbeta med, är flexibel och ser möjligheter. Vi vill att du tillsammans med övriga kollegor driver en verksamhet som gör att barnen känner sig trygga, kreativa och nyfikna. Du ska arbeta medvetet med barns inflytande och se barnen som kompetenta individer. Ett bra och öppet samarbete med föräldrar är en självklarhet för dig. Det är meriterande om du har erfarenhet av musik/rytmik och IT. Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid. Inför rekryteringarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Frågor besvaras av Alma Salcinovic, tel. 046-25 13 00 eller Kim Liddell, tel. 046-25 14 80. Vi vill ha din ansökan via vårt e-rekryteringssystem. Klicka på skicka ansökan nedan senast den 7 juni 2015.
Företag: Mellanvångens förskola, Staffanstorps kommun
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 05-19
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare Mellanvångens förskola Ref nr 2015-228 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare Mellanvångens förskola Ref nr 2015-228

Förskollärare, förskoleklass på Mellanvångens förskola Ref nr 2015-228
Tillsvidareanställning på 100 % med tillträde 2015-08-15. Placering på Mellanvångens förskola i Staffanstorps kommun. Vi söker en förskollärare som tillsammans med sina kollegor vill vara med och utveckla verksamheten ytterligare och fortsätta driva den pedagogiska utvecklingen framåt. Mellanvångens förskola ligger i ett bilfritt villaområde med stora grönområden alldeles intill. Förskolan har stora ljusa lokaler och en stor härlig gård. Förskolan är indelad i sex avdelningar i olika åldersgrupper. Här finns kompetenta och lyhörda pedagoger som använder leken och barnens kreativitet för att utmana, stimulera och ge dem nya erfarenheter. Grundläggande värderingar, barns delaktighet och inflytande genomsyrar all aktivitet. Vår uppgift är att ta tillvara barnens nyfikenhet och att finnas med i det gemensamma arbetet som stöd och förebilder. Kvalifikationer: * har förskollärarutbildning * har vana av att ta stort ansvar för verksamhetens utveckling * vill bidra med just din specifika kompetens och utvecklas tillsammans med oss * är lätt att samarbeta med, är flexibel och ser möjligheter. Vi vill att du tillsammans med övriga kollegor driver en verksamhet som gör att barnen känner sig trygga, kreativa och nyfikna. Du ska arbeta medvetet med barns inflytande och se barnen som kompetenta individer. Ett bra och öppet samarbete med föräldrar är en självklarhet för dig. Det är meriterande om du har erfarenhet av musik/rytmik och IT. Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid. Inför rekryteringarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Frågor besvaras av Alma Salcinovic, tel. 046-25 13 00 eller Kim Liddell, tel. 046-25 14 80. Vi vill ha din ansökan via vårt e-rekryteringssystem. Klicka på skicka ansökan nedan senast den 28 juni 2015.
Företag: Mellanvångens förskola, Staffanstorps kommun
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 06-12
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare, förskoleklass på Mellanvångens förskola Ref nr 2015-228 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare, förskoleklass på Mellanvångens förskola Ref nr 2015-228

Förskollärare Mellanvångens förskola Ref nr 2015-310
Tillsvidareanställning på 90-100 % med tillträde 2015-09-01. Placering på Mellanvångens förskola i Staffanstorps kommun. Vi söker en förskollärare som tillsammans med sina kollegor vill vara med och utveckla verksamheten ytterligare och fortsätta driva den pedagogiska utvecklingen framåt. Mellanvångens förskola ligger i ett bilfritt villaområde med stora grönområden alldeles intill. Förskolan har stora ljusa lokaler och en stor härlig gård. Förskolan är indelad i sex avdelningar i olika åldersgrupper. Här finns kompetenta och lyhörda pedagoger som använder leken och barnens kreativitet för att utmana, stimulera och ge dem nya erfarenheter. Grundläggande värderingar, barns delaktighet och inflytande genomsyrar all aktivitet. Vår uppgift är att ta tillvara barnens nyfikenhet och att finnas med i det gemensamma arbetet som stöd och förebilder. Kvalifikationer: * har förskollärarutbildning * har vana av att ta stort ansvar för verksamhetens utveckling * vill bidra med just din specifika kompetens och utvecklas tillsammans med oss * är lätt att samarbeta med, är flexibel och ser möjligheter. Vi vill att du tillsammans med övriga kollegor driver en verksamhet som gör att barnen känner sig trygga, kreativa och nyfikna. Du ska arbeta medvetet med barns inflytande och se barnen som kompetenta individer. Ett bra och öppet samarbete med föräldrar är en självklarhet för dig. Det är meriterande om du har erfarenhet av musik/rytmik och IT. Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid. Inför rekryteringarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Frågor besvaras av Alma Salcinovic, tel. 046-25 13 00 eller Kim Liddell, tel. 046-25 14 870 Vi vill ha din ansökan via vårt e-rekryteringssystem. Klicka på skicka ansökan nedan senast den 26 juli 2015.
Företag: Mellanvångens förskola, Staffanstorps kommun
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 06-30
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare Mellanvångens förskola Ref nr 2015-310 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare Mellanvångens förskola Ref nr 2015-310

Elevassistent Mellanvångens förskola Ref nr 2015-312
Allmän visstidsanställning på 100 % med tillträde 2015-08-03 t.o.m. 2016-07-01. Placering på Mellanvångens förskola i Staffanstorp kommun. Vi söker en elevassistent till ett barn med särskilda rättigheter med mycket behov av omvårdnad. Mellanvångens förskola ligger i ett bilfritt villaområde med stora grönområden alldeles intill. Förskolan har stora ljusa lokaler och en stor härlig gård. Förskolan är indelad i sex avdelningar i olika åldersgrupper. Här finns kompetenta och lyhörda pedagoger som använder leken och barnens kreativitet för att utmana, stimulera och ge dem nya erfarenheter. Grundläggande värderingar, barns delaktighet och inflytande genomsyrar all aktivitet. Vår uppgift är att ta tillvara barnens nyfikenhet och att finnas med i det gemensamma arbetet som stöd och förebilder. Kvalifikationer Du som söker den här tjänsten: * är genuint intresserad av barn med särskilda rättigheter samt villig att utveckla och förkorva dig inom det specifika området ytterligare och utefter vårt barns specifika rättigheter. * är icke rökare, simkunnig samt kunnig/intresserad av TAKK.  * har ett lösningsfokuserat förhållningsätt. * är ansvarstagande, lyhörd och har förmåga att se barnets individuella behov och förutsättningar. * är stabil och trygg i dig själv samt har stort tålamod. * är uthållig och kreativ i mötet med barnet. * har en professionell hållning och ett positivt förhållningssätt gentemot barn i övrigt, föräldrar och kollegor. * ska kunna arbeta självständigt. Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid. Inför rekryteringsarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringkanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Frågor angående tjänsten besvaras av Alma Salcinovic, tel. 046-25 13 00 eller Kim Liddell, tel. 046-25 14 80. Vi vill ha din ansökan via vårt e-rekryteringssystem. Klicka på skicka ansökan nedan senast den 26 juli 2015.
Företag: Mellanvångens förskola, Staffanstorps kommun
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 06-30
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent Mellanvångens förskola Ref nr 2015-312 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent Mellanvångens förskola Ref nr 2015-312

Förskollärare till Mellanvångens förskola, Staffanstorps kommun
Referensnummer: 2018-140 Tillsvidareanställning på 100 % med tillträde enligt överenskommelse. Placering på Mellanvångens förskola i Staffanstorps kommun. Mellanvångens förskola ligger i ett bilfritt villaområde med stora grönområden alldeles intill. Vi har stora ljusa lokaler och en stor härlig gård. Förskolan är indelad i sex avdelningar i olika åldersgrupper. Här finns kompetenta och lyhörda pedagoger som använder leken och barnens kreativitet för att utmana, stimulera och ge dem nya erfarenheter. Grundläggande värderingar, barns delaktighet och inflytande genomsyrar all aktivitet. På förskolan drivs den pedagogiska verksamheten framåt utifrån läroplanen, inriktat på barnens utforskande och medfödda nyfikenhet. Vi tror på det kompetenta barnet och vi arbetar med att bygga upp en positiv självkänsla hos varje barn genom att det får lyckas på sin egen nivå. Leken är en viktig del av vår verksamhet, genom lek uppstår glädje, trygghet, kreativitet och självständighet. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en legitimerad eller nyutexaminerad förskollärare som tillsammans med sina kollegor vill vara med och utveckla verksamheten ytterligare och fortsätta driva den pedagogiska utvecklingen framåt. Tillsammans med övriga kollegor driver du en verksamhet som gör att barnen känner sig trygga, kreativa och nyfikna. Du ska arbeta medvetet med barns inflytande och se barnen som kompetenta individer.   Att dokumentera, reflektera, planera och genomföra det pedagogiska arbetet sker såväl med barnen som enskilt och tillsammans med arbetslaget. Vi har en struktur för kollegialt lärande och mötesplatser som hjälper oss att utveckla verksamheten utifrån våra styrdokument och barngruppernas behov. Vi betonar helheten i barnens utveckling och ser därför föräldrasamarbetet som en betydelsefull del i vårt arbete. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad förskollärare. Som person är du utvecklingsinriktad och har en god kommunikativ förmåga. Du ser helheter och trivs med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på flexibilitet, handlingskraft och social kompetens. Du är en kreativ medarbetare som kan erbjuda barnen goda lärandemiljöer och har ett gott bemötande. Du är lyhörd, tydlig, tillmötesgående och skapar goda relationer till barn, kollegor och föräldrar. Din kreativitet smittar av sig på andra och skapar ett engagemang. Du bidrar med idéer och nya tankesätt för att driva verksamheten framåt. Du ser möjligheter! Stor vikt kommer läggas på god samarbetsförmåga och personlig lämplighet. ÖVRIGT Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid. Inför rekryteringsarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Frågor angående tjänsten besvaras av Christina Persson Lundberg på tel 046-251472. Välkommen med din ansökan via vårt e-rekryteringssystem senast den 8 april 2018.
Företag: Staffanstorps kommun
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 03-23
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Mellanvångens förskola, Staffanstorps kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Mellanvångens förskola, Staffanstorps kommun

Förskollärare till Mellanvångens förskola, Staffanstorps kommun
Referensnummer: 2018-298 Tillsvidareanställning på 100 % med tillträde enligt överenskommelse. Placering på Mellanvångens förskola i Staffanstorps kommun. Mellanvångens förskola ligger i ett bilfritt villaområde med stora grönområden alldeles intill. Vi har stora ljusa lokaler och en stor härlig gård. Förskolan är indelad i sex avdelningar i olika åldersgrupper. Här finns kompetenta och lyhörda pedagoger som använder leken och barnens kreativitet för att utmana, stimulera och ge dem nya erfarenheter. Grundläggande värderingar, barns delaktighet och inflytande genomsyrar all aktivitet. På förskolan drivs den pedagogiska verksamheten framåt utifrån läroplanen, inriktat på barnens utforskande och medfödda nyfikenhet. Vi tror på det kompetenta barnet och vi arbetar med att bygga upp en positiv självkänsla hos varje barn genom att det får lyckas på sin egen nivå. Leken är en viktig del av vår verksamhet, genom lek uppstår glädje, trygghet, kreativitet och självständighet. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en legitimerad eller nyutexaminerad förskollärare som tillsammans med sina kollegor vill vara med och utveckla verksamheten ytterligare och fortsätta driva den pedagogiska utvecklingen framåt. Tillsammans med övriga kollegor driver du en verksamhet som gör att barnen känner sig trygga, kreativa och nyfikna. Du ska arbeta medvetet med barns inflytande och se barnen som kompetenta individer.   Att dokumentera, reflektera, planera och genomföra det pedagogiska arbetet sker såväl med barnen som enskilt och tillsammans med arbetslaget. Vi har en struktur för kollegialt lärande och mötesplatser som hjälper oss att utveckla verksamheten utifrån våra styrdokument och barngruppernas behov. Vi betonar helheten i barnens utveckling och ser därför föräldrasamarbetet som en betydelsefull del i vårt arbete. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad förskollärare. Som person är du utvecklingsinriktad och har en god kommunikativ förmåga. Du ser helheter och trivs med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på flexibilitet, handlingskraft och social kompetens. Du är en kreativ medarbetare som kan erbjuda barnen goda lärandemiljöer och har ett gott bemötande. Du är lyhörd, tydlig, tillmötesgående och skapar goda relationer till barn, kollegor och föräldrar. Din kreativitet smittar av sig på andra och skapar ett engagemang. Du bidrar med idéer och nya tankesätt för att driva verksamheten framåt. Du ser möjligheter! Stor vikt kommer läggas på god samarbetsförmåga och personlig lämplighet. ÖVRIGT Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid. Inför rekryteringsarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Frågor angående tjänsten besvaras av Christina Persson Lundberg på tel 046-251472 Välkommen med din ansökan via vårt e-rekryteringssystem senast den 25 juni 2018.
Företag: Staffanstorps kommun
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Mellanvångens förskola, Staffanstorps kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Mellanvångens förskola, Staffanstorps kommun

Förskollärare till Mellanvångens förskola, Staffanstorps kommun
Referensnummer: 2018-352 Tillsvidareanställning på 100 % med tillträde enligt överenskommelse. Placering på Mellanvångens förskola i Staffanstorps kommun. Mellanvångens förskola ligger i ett bilfritt villaområde med stora grönområden alldeles intill. Vi har stora ljusa lokaler och en stor härlig gård. Förskolan är indelad i sex avdelningar i olika åldersgrupper. Här finns kompetenta och lyhörda pedagoger som använder leken och barnens kreativitet för att utmana, stimulera och ge dem nya erfarenheter. Grundläggande värderingar, barns delaktighet och inflytande genomsyrar all aktivitet. På förskolan drivs den pedagogiska verksamheten framåt utifrån läroplanen, inriktat på barnens utforskande och medfödda nyfikenhet. Vi tror på det kompetenta barnet och vi arbetar med att bygga upp en positiv självkänsla hos varje barn genom att det får lyckas på sin egen nivå. Leken är en viktig del av vår verksamhet, genom lek uppstår glädje, trygghet, kreativitet och självständighet. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en legitimerad eller nyutexaminerad förskollärare som tillsammans med sina kollegor vill vara med och utveckla verksamheten ytterligare och fortsätta driva den pedagogiska utvecklingen framåt. Tillsammans med övriga kollegor driver du en verksamhet som gör att barnen känner sig trygga, kreativa och nyfikna. Du ska arbeta medvetet med barns inflytande och se barnen som kompetenta individer.   Att dokumentera, reflektera, planera och genomföra det pedagogiska arbetet sker såväl med barnen som enskilt och tillsammans med arbetslaget. Vi har en struktur för kollegialt lärande och mötesplatser som hjälper oss att utveckla verksamheten utifrån våra styrdokument och barngruppernas behov. Vi betonar helheten i barnens utveckling och ser därför föräldrasamarbetet som en betydelsefull del i vårt arbete. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad förskollärare. Som person är du utvecklingsinriktad och har en god kommunikativ förmåga. Du ser helheter och trivs med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på flexibilitet, handlingskraft och social kompetens. Du är en kreativ medarbetare som kan erbjuda barnen goda lärandemiljöer och har ett gott bemötande. Du är lyhörd, tydlig, tillmötesgående och skapar goda relationer till barn, kollegor och föräldrar. Din kreativitet smittar av sig på andra och skapar ett engagemang. Du bidrar med idéer och nya tankesätt för att driva verksamheten framåt. Du ser möjligheter! Stor vikt kommer läggas på god samarbetsförmåga och personlig lämplighet. ÖVRIGT Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid. Inför rekryteringsarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Frågor angående tjänsten besvaras av Christina Persson Lundberg på tel 046-25 14 72. Välkommen med din ansökan via vårt e-rekryteringssystem senast den 29 juli 2018.
Företag: Staffanstorps kommun
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Mellanvångens förskola, Staffanstorps kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Mellanvångens förskola, Staffanstorps kommun

Förskollärare Mellanvångens förskola, Staffanstorps kommun
Referensnummer: 2018-549 Tillsvidareanställning som förskollärare på 100 % med tillträde 2019-01-07 eller enligt överenskommelse. Placering på Mellanvångens förskola i Staffanstorp i Staffanstorps kommun. Mellanvångens förskola är en förskola med sex avdelningar i Staffanstorp med närhet till natur och goda pendlingsmöjligheter. Mellanvångens förskola är en förskola med stora och ändamålsenliga lokaler med stora möjligheter att skapa goda pedagogiska miljöer. Förskolan ingår i ett område bestående av tre stycken förskolor som drivs av ett ledningsteam bestående av förskolechef, biträdande förskolechef, specialpedagog och administratör. På Mellanvången drivs den pedagogiska verksamheten framåt utifrån läroplanen, inriktat på barnens utforskande och medfödda nyfikenhet. Vi tror på det kompetenta barnet och vi arbetar med att bygga upp en positiv självkänsla hos varje barn genom att det får lyckas på sin egen nivå. Leken är en viktig del av vår verksamhet, genom lek uppstår glädje, trygghet, kreativitet och självständighet. Hösten 2018 och framåt går Mellanvångens förskola och Staffanstorps kommun in i Ifous utvecklingsprogram ”Flerstämmig undervisning i förskola” i samarbete med Malmö Universitet. Programmet fokuserar på vad undervisning kan innebära i förskolan och hur vi kan bedriva undervisning utifrån olika forskningsingångar. I Staffanstorp finns många tankar och idéer om hur vi vill ha det i framtiden. Vi ser oss som Framtidens kommun i Framtidens region. Staffanstorp är en ung expansiv kommun med ca 24 000 invånare och ca 1000 anställda. Vi lever och verkar i en trygg och inspirerande kommun och vi står för trygghet, engagemang och mod och vi tänker kreativt, gränsöverskridande och långsiktigt. ARBETSUPPGIFTER Som förskollärare på vår förskola ska du planera, genomföra, utveckla och dokumentera det pedagogiska arbetet såväl enskilt som tillsammans med arbetslaget. På ett professionellt sätt ska du tillsammans med dina kollegor lägga grunden för barnens utveckling i en lustfylld lärandemiljö. Som stöd i ditt arbete finns vår lokala specialpedagog. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med godkänd förskollärarutbildning eller motsvarande högskoleutbildning med pedagogisk inriktning. Du har minst 1-3 års erfarenhet från arbete i förskola. Du har stor arbetsglädje och drivs av att arbeta med att utveckla miljö och material efter barnens intressen och behov. Vidare är du självgående och tar ansvar för de uppgifter som ingår i uppdraget som förskollärare enligt våra styrdokument. Du tycker om att arbeta flexibelt och har en god empatisk förmåga. Du har ett professionellt förhållningssätt och en förmåga att skapa goda relationer med barn, föräldrar och kollegor. ÖVRIGT Urval kommer att ske kontinuerligt. Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid. Inför rekryteringsarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Frågor besvaras av Förskolechef Alexandra Dannerljung tel. 046-25 15 30 eller biträdande förskolechef Eva Wesonius tel. 046-25 14 72. Välkommen med din ansökan via vårt e-rekryteringssystem senast den 9 december 2018.
Företag: Staffanstorps kommun
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare Mellanvångens förskola, Staffanstorps kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare Mellanvångens förskola, Staffanstorps kommun


Sök lediga jobb Mellanvångens förskola, Staffanstorps kommun

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se