Metodgolv i Stockholm AB jobb - lediga jobb

Metodgolv i Stockholm AB jobb Metodgolv i Stockholm AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Metodgolv i Stockholm AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Metodgolv i Stockholm AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Erfaren ekonom till Metodgolv i Skogås- Stockholm

  2. Golvläggare- Huddinge

  3. Lageransvarig/projektadministratör till Metodgolv i Skogås- Stockholm

  4. Lön- och redovisningsekonom till Metodgolv i Stockholm AB- Huddinge

  5. Lageransvarig/projektadministratör- Huddinge

  6. Projektsäljare till Metodgolv- Stockholm

  7. Plattsättning- Haninge


Mer beskrivning

Erfaren ekonom till Metodgolv i Skogås
Metodgolv i Stockholm AB Presentation Vi söker en erfaren ekonom till positionen redovisningsansvarig som kan växa in i rollen som ansvarig för ekonomifunktionen inklusive lön. Du bidrar till att utveckla en effektiv ekonomifunktion som är stödjande för en verksamhet som är framgångsrik och expansiv. Metodgolv arbetar med moderna och uppdaterade system och rutiner som t.ex. fakturaskanning, tidrapportering via mobiltelefon och arbetssätt enligt ISO 9001:2008. Du kommer att ha en viktig position med helhetsansvaret för redovisningen där du arbetar från ax till limpa inklusive bokslut. Kunskap om lön är meriterande. Du rapporterar till CFO. Urval sker löpande. Välkommen att söka tjänsten redan idag hos en trevlig och framgångsrik arbetsgivare. Arbetsuppgifter I denna roll är du ansvarig för redovisningen med huvudbok, reskontror och bank med fakturahantering, betalningar, deklarationer och ROT-ansökningar, anläggningsregistret, månadsbokslut och löner. Du säkerställer att rutiner följs och utnyttjar systemet 3L så mycket som möjligt. I ditt ansvarsområde ingår sakgranskning av leverantörsfakturor, fakturahantering, löpande redovisningen, bokslutsarbete månadsvis, löner samt frågor rörande order, personal och kvalitet. Du är också involverad i rapporter och kalkyler för ledningen, har kontakt med myndigheter, kunder och leverantörer, arkiverar samt hanterar kund- och leverantörsavtal. I arbetet med årsbokslutet och årsredovisningen har du hög delaktighet. Utbildning/erfarenhet Du har flerårig erfarenhet av att arbeta med kvalificerat redovisningsarbete inklusive bokslut. Har du även erfarenhet av att hantera lön, avtal för t.ex. leasingbilar, försäkringar, hyra och frågor om personal, order och kvalitet är det meriterande. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen är du självständig, driven och har en vilja att själv utvecklas. Du ser förbättringsmöjligheter och har en förmåga att förändra och utveckla. Du är duktig på att uppfatta helheten, är noggrann och strukturerad i ditt arbete. I det dagliga arbetet trivs du med att samarbeta med andra och du har lätt för att kommunicera på ett sätt som är både effektivt och trevligt. Företagsbeskrivning Metodgolv arbetar med alla golvlösningar - från råbetong till färdigt ytskikt och utför årligen golvjobb på cirka 270 000 kvadratmeter. Med cirka trettiofem golvläggare, fem plattsättare, tio tjänstemän och ett tjugotal underentreprenörer arbetar Metodgolv för att hitta den absolut bästa golvlösningen för varje kund. Lång branscherfarenhet, yrkeskunskap, nyfikenhet och stort engagemang i kombination med personlighet och flexibilitet gör Metodgolv till ett framgångsrikt och växande företag. Metodgolv är anslutna till kollektivavtal med Svenska Byggnadsarbetarförbundet. Företagets hemsida http://www.metodgolv.se/ Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: Metodgolv i Stockholm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren ekonom till Metodgolv i Skogås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren ekonom till Metodgolv i Skogås

Golvläggare
Vi söker en erfaren golvläggare till våra arbetsplatser i stor Stockholm området. Du som söker ska vara händig och positiv kunna ta egna initiativ.
Företag: METODGOLV I STOCKHOLM AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Golvläggare jobb, Golvläggare Huddinge, Golvläggare METODGOLV I STOCKHOLM AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Golvläggare

Lageransvarig/projektadministratör till Metodgolv i Skogås
Metodgolv i Stockholm AB Presentation Gillar du ordning och reda? Har du erfarenhet av att ta hand om ett genomgångslager? Vill du utvecklas i kariären och ta dig an lite mer administrativa arbetsuppgifter? Då har vi tjänsten för dig. Till Metodgolv söker vi en ordningsam Lageransvarig/projektadministratör. Du kommer till ett glatt gäng hos en framgångsrik arbetsgivare. Tjänsten är placerad i Skogås. För den här tjänsten läggar vi stor vikt vid personliga egenskaper. Välkommen att söka tjänsten redan idag. Arbetsuppgifter I denna roll är du ansvarig för ordning på lagret, in- och utleveranser, lastning och lossning samt inventering. Vidare har ansvar för maskiner, verktyg och håller ordning på servicebilarna. Du säkerställer att rutiner följs så mycket som möjligt och fungerar som "spindeln i nätet" för alla yrkesmän i firman. I ditt ansvarsområde ingår också administrativa arbetsuppgifter kring alla pågående projekt gällande materialhantering, beställningar, leveranser mm. Du är också involverad i uppföljningsarbetet kring utförda projekt. Utbildning/erfarenhet Du har några års erfarenhet av att sköta ett lager inklusive in- och utleveranser. Vi tror att du som söker har truckförarutbildning. Körkort är ett krav. Har du även erfarenhet av viss administration är det meriterande. För tjänsten krävs god IT-vana. Den administrativa delen i tjänsten kräver god svenska både muntlig och skriftlig. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen tror vi att du är självständig, driven och har en vilja att själv utvecklas. Du ser förbättringsmöjligheter och har en förmåga att förändra och utveckla. Du är duktig på att lösa problem praktiskt och är noggrann och strukturerad i ditt arbete. I det dagliga arbetet trivs du med att samarbeta med andra och du har lätt för att kommunicera på ett sätt som är både effektivt och trevligt. Företagsbeskrivning Metodgolv arbetar med alla golvlösningar - från råbetong till färdigt ytskikt och utför årligen golvjobb på cirka 270 000 kvadratmeter. Metodgolv är ett 60-tal anställa, varav 10 st är tjänstemän och resterade är yrkesmän. Vi arbetar också med ett 10-tal professionella underentreprenörer, allt för att hitta den absolut bästa golvlösningen för varje kund. Lång branscherfarenhet, yrkeskunskap, nyfikenhet och stort engagemang i kombination med personlighet och flexibilitet gör Metodgolv till ett framgångsrikt och växande företag. Metodgolv är anslutna till kollektivavtal med Svenska Byggnadsarbetarförbundet. Företagets hemsida http://www.metodgolv.se/ Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: Metodgolv i Stockholm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lageransvarig/projektadministratör till Metodgolv i Skogås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lageransvarig/projektadministratör till Metodgolv i Skogås

Lön- och redovisningsekonom till Metodgolv i Stockholm AB
Metodgolv är en fristående entreprenör som erbjuder kompletta golvlösningar; från råbetong till färdiga ytskikt i alla typer av miljöer - inklusive våtrum. Våra kunder är ledande bygg- och fastighetsbolag främst i Stockholmsområdet som värdesätter vårt yrkeskunnande, branscherfarenhet och det faktum att vi är en fri aktör. Det innebär att vi alltid kan välja bästa möjliga material och lösning för varje specifikt uppdrag. serveOffice har fått det ärofyllda uppdraget att rekrytera och hyra ut en lön- och redovisningsansvarig till Metodgolv. Uppdraget beräknas pågå i cirka 4-6 månader och för rätt person kan det bli aktuellt med en fast anställning. Arbetsuppgifter Största delen av arbetet består av att hantera löner för ca åttio personer varav tio av dessa är tjänstemän och sjuttio är arbetare inom Byggnads. Övriga huvudsakliga arbetsuppgifter är att sköta företagets redovisning. Lönehanteringen innefattar bland annat följande arbetsuppgifter: * Sammanställning/justering av alla inrapporterade tider för yrkesmän, efter synpunkter från projektledarna * Lägga in löner i FLEX Lön efter justering/attest från projektledarna * Hantering av tjänstemannalöner Redovisningsdelen innefattar bland annat följande arbetsuppgifter: * Förberedande arbete inför månadsbokslut * Arbete med kund- och leverantörsreskontra samt huvudbok i systemet 3L * Scanning samt registrering av leverantörsfakturor * Ansvar för anläggningsregister i systemet Fortnox Utöver ovanstående ingår följande: * Kontakt med myndigheter så som statistiska centralbyrån, försäkringskassan och kronofogden * Rapport av lösen till Byggnads * Bistå i att uppdatera Metodgolvs ekonomipärmar och personalhandböcker * Underhåll och utveckling av systemen 3L, Flex Lön, Medhelp, Assendo samt ID 06 * Skapa och upprätthålla goda leverantörsrelationer Personliga egenskaper Företaget arbetar med stora projekt, varför vi tror att du som söker har stort medarbetarfokus och en starkt driv att lösa eventuella problem på ett smidigt, snabbt och effektivt sätt. Vidare tror vi att du är en person med stor ansvarskänsla och en god förmåga att självständigt planera och utföra ditt arbete inom arbetstidens ramar. Avslutningsvis är du en lättlärd och tekniskt intresserad person som mer än gärna använder dig av vår kunds många tekniska lösningar i ditt arbete. Kvalifikationer  Du som söker uppfyller följande kvalifikationer: * Eftergymnasial utbildning inom redovisning eller lön. * Kunskaper i systemet FLEX Lön * Tidigare erfarenhet av redovisning * Tidigare erfarenhet samt kunskap om lönefrågor Vi erbjuder dig Ett omväxlande och intressant arbete som innebär både ekonomi och lön på ett företag med trevliga kollegor och ett öppet arbetsklimat med högt i tak. Vidare blir du en del av en företagskultur som uppmuntrar till god balans mellan arbete och fritid. Du kommer att tillhöra en ekonomiavdelning där det går att påverka och genomföra förändringar samt erhålla marknadsmässig ersättning samt villkor enligt kollektivavtal. Som konsult hos serveOffice får du dessutom engagerade kollegor, och ledare som har insett att nyckeln till nöjda kunder är att vår egen personal, det vill säga du som konsult är nöjd och har det bra. Därför anordnar vi kontinuerligt återkommande trevliga aktiviteter för att skapa en ”vi-känsla” bland alla våra medarbetare. Det ska vara kul att vara en del av serveOffice! Ansökan och kontakt Låter det intressant? Tveka inte - skicka in din ansökan med uppdaterat CV snarast. Observera att urvalet görs löpande. Frågor kring tjänsten besvaras av Mårten Forslund på 0703-14 63 56 eller marten.forslund@serveoffice.se Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: ServeOffice AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 12-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lön- och redovisningsekonom till Metodgolv i Stockholm AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lön- och redovisningsekonom till Metodgolv i Stockholm AB

Lageransvarig/projektadministratör
Vill du ta hand om vårt lager och övervaka att verktyg, servicebilar och underleverantörer hanteras på rätt sätt? Vill du också vara den som sköter administrationen kring detta?   Till Metodgolv söker vi nu en strukturerad och noggrann Lageransvarig och Projektadministratör. Rollen går ut på att hålla ordning på inkommande och utgående material, verktyg och maskiner. I rollen ingår också att stötta projektledare och ekonomiavdelning med administration. Tjänsten är heltid och placerad i Skogås. Välkommen med din ansökan redan idag. Arbetsuppgifter Du är den som ansvarar för rätt lagernivåer, tar emot inkommande gods och lämnar ut material, maskiner och verktyg. Leveranser sker nästan uteslutande tidig morgon de flesta dagar i veckan. Du har dessutom dagliga externa kontakter med tex Cramo och Euromaster samt övriga leverantörer.  En stor del av rollen är administrativ, du assisterar projektledare och ekonomi med rätta underlag. Exempel på arbetsuppgifter är; arbetsplatspärmar, kontroll av hyra verktyg, administration kring företagets bilpark, attestering av fakturor samt administration kring inköp. Utbildning/erfarenhet Du som söker har jobbat något år med lager, bygg eller liknande. Vi tror att du har minst gymnasieutbildning. Som person är du pålitlig, ordningsam och gillar att ge service.  Vi tror att du som söker bor söder om stan då tjänsten kräver tidiga mornar. Tjänsten kräver körkort. Truckkort är meriterande.
Företag: Metodgolv i Stockholm AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 03-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lageransvarig/projektadministratör jobb, Lageransvarig/projektadministratör Huddinge, Lageransvarig/projektadministratör Metodgolv i Stockholm AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lageransvarig/projektadministratör

Projektsäljare till Metodgolv
Har du erfarenhet av att arbeta med projektförsäljning inom entreprenad- och byggbranschen? Drivs du av att leverera högsta kvalitet och är lyhörd till kundernas behov? Då kan det vara dig vi söker till rollen som projektsäljare för rekrytering till Metodgolv. Metodgolv tillhandahåller kompletta golvlösningar med hög kvalitet och är ett företag i tillväxtfas. Som projektsäljare erbjuds du en spännande roll där du aktivt kommer arbeta med försäljning av projekt samt ha en viktig roll i utvecklingen av företaget. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag! Arbetsuppgifter Som projektsäljare Metodgolv kommer du arbeta med projektförsäljning (entreprenad och material) av system- och konceptlösningar till entreprenörer i Storstockholmsområdet. I rollen kommer du bearbeta nyckelpersoner på bygg- och fastighetsbolag, ta fram och skriva offerter samt förhandla med kunder. Du kommer ha ansvar för hela säljprocessen, från första kontakt med kund till leverans. Som projektsäljare kommer du ha mycket externa kontaktytor samtidigt som du även kommer arbeta mycket internt nära marknadsgruppen, försäljningschefen och projektledare. Dina arbetsuppgifter är bland annat att: - bearbeta entreprenörer men även arkitekter och konstruktörer - ansvara för hela säljprocessen - planera, driva och genomföra aktivitets- och marknadsplaner tillsammans med kunder - genomföra marknadsuppföljningar och mindre försäljningsprognoser - delta och genomföra vissa event och kundträffar. Utbildning/erfarenhet För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet av försäljning och förståelse för försäljning inom entreprenad, bygg- eller fastighetsbranschen. Vi söker dig med minst gymnasieexamen och med erfarenhet av projektförsäljning. Dokumenterade byggtekniska kunskaper är meriterande. Erfarenhet från golvbranschen och ett brett kontaktnät i byggbranschen ser vi det som extra meriterande. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är engagerad och lyhörd för kundernas behov. Du trivs i en roll med högt tempo, mycket kundkontakt och stort eget ansvar. Du är analytisk och har en god prioriteringsförmåga. Som person är du utåtriktad, initiativrik och självgående. Vidare så är du strukturerad med ett öga för detaljer och uttrycker dig mycket bra i tal och skrift på både engelska och svenska.
Företag: Metodgolv i Stockholm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-03
Sök fler jobb liknande: lediga Projektsäljare till Metodgolv jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektsäljare till Metodgolv

Plattsättning
Vi söker en erfaren yrkesman som har flerårig erfarenhet av plattsättning. Hos Metodgolv sätter vi Kunden i första rummet. Det är därför viktigt att du ställer höga krav på ditt arbete gällande kvalitet, och hantverksskicklighet . Vi vill att du är proaktiv för att kunna lösa eventuella problem som kan uppstå under arbetets gång. Vi vill att du har en positiv inställning samt är engagerad i ditt arbete. Vi ser gärna att du är aktiv person på fritiden då vi värdesätter att man har en bra tillvaro utöver sitt arbete också, såsom motion m.m. Då vi verkar i hela Storstockholm så kan arbetsplatser variera, vi utför uppdrag mot dem större byggherrarna samt fastighetsägarna i Stockholm.
Företag: METODGOLV I STOCKHOLM AB
Ort: Haninge
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Plattsättning jobb, Plattsättning Haninge, Plattsättning METODGOLV I STOCKHOLM AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Plattsättning


Sök lediga jobb Metodgolv i Stockholm AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se