Miljö_Livsmedelsinspektör jobb - lediga jobb

Miljö_Livsmedelsinspektör jobb Miljö_Livsmedelsinspektör jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Miljö_Livsmedelsinspektör. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Miljö_Livsmedelsinspektör. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Miljö/Livsmedelsinspektör- Ljusdal


Mer beskrivning

Miljö/Livsmedelsinspektör
Vi söker: Miljö/livsmedelsinpektör Ljusdals kommun är beläget i den nordvästra delen av det vackra Hälsingland. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter! För dig som är naturintresserad finns oändliga möjligheter till upplevelser utöver det vanliga. Tillsammans arbetar vi i kommunen med allt som är viktigt i våra kommuninvånares vardag. I Ljusdals kommun har 1700 medarbetare Sveriges viktigaste jobb när vi servar våra 19 000 invånare. Är du den som vill berika oss med dina kunskaper, ditt engagemang och din personlighet? Är du vår nya medarbetare? Den som vill och kan passa in i vårt team och berika oss och vår kommun med dina kunskaper, engagemang och personlighet? Vi behöver en vikarie för vår miljö/livsmedelsinspektör till Miljöenheten i Ljusdal. På miljöenheten är vi totalt 9 personer på 8 tjänster; en assistent, en kommunekolog och resterande miljöinspektörer. Miljöenheten ingår i samhällsbyggnadsförvaltningen som lynder direkt under kommunstyrelsen men arbetar självständigt med stor delegation åt myndighetsnämnden. På vår hemsida kan du läsa lite mer om Miljöenheten men också vad som erbjuds den som bor i eller besöker kommunen. Arbetsplats: Miljöenheten Arbetsuppgifter: Tjänsten innebär först och främst kontroll enligt livsmedelslagstiftningen men även prövning och tillsyn enligt miljöbalken kan bli aktuell. Du förväntas arbeta både självständigt och i team kring planering av genomförande av kontroller/tillsyn. Nya fräscha idéer och engagemang tycker vi är viktigt. Att utvecklas och utmanas tycker vi är nödvändigt för att bibehålla engagemang och kreativitet. Kvalifikationer: Du ska ha en högskole- eller universitetsutbildning som miljö- och hälsoskyddsinspektör med fördjupning inom livsmedelshygien eller annan motsvarande utbildning. Erfarenhet från myndighetsutövning bedöms som meriterande. Eftersom jobbet innebär många mänskliga kontakter och en hel del muntligt framförd information/rådgivning, är det viktigt att du har ett positivt och utåtriktat förhållningssätt och en pedagogisk förmåga. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet. Övrigt: Det finns möjligheter till förlängning. Körkort krävs. Upplysningar lämnas av: Miljöchef, Karin Hansson, 0651-181 36 Fackliga kontaktpersoner: Vision, Ulrika Lundmark, 0651-181 39 Naturvetarna, Karin Almqvist, 0651-181 41 Välkommen med din ansökan! Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Företag: Ljusdals kommun
Ort: Ljusdal
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Miljö/Livsmedelsinspektör jobb, Miljö/Livsmedelsinspektör Ljusdal, Miljö/Livsmedelsinspektör Ljusdals kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Miljö/Livsmedelsinspektör


Sök lediga jobb Miljö_Livsmedelsinspektör

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se