MittBolån.se _ Schibsted Personal Finance Bolån AB lediga jobb

MittBolån.se _ Schibsted Personal Finance Bolån AB jobb MittBolån.se _ Schibsted Personal Finance Bolån AB jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: MittBolån.se _ Schibsted Personal Finance Bolån AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: MittBolån.se _ Schibsted Personal Finance Bolån AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Assisterande dansledare Sthlm City HT 13- Stockholm

  2. Assisterande dansledare Sthlm Farsta HT 13- Stockholm

  3. Assisterande dansledare Sthlm Hägersten HT 13- Stockholm

  4. Biträdande lektor i ekologisk genomik- Stockholm

  5. Redovisningsekonom till börsnoterat företag- Stockholm

  6. Assisterande dansledare Sthlm Skarpnäck HT 13- Stockholm

  7. Assisterande dansledare Sthlm Södermalm HT 13- Stockholm

  8. Assisterande dansledare Sundbyberg HT 13- Sundbyberg

  9. LO söker digitaltryckare till LO-Tryckeriet- Stockholm

  10. Lärare åk 3-4 Skarpnäcks Fria Skola, Stockholm- Stockholm


Mer beskrivning

Assisterande dansledare Sthlm City HT 13
Är du vår nya ledare? Vill du arbeta med dans och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Dans är en rikstäckande verksamhet för barn i åldern 3-9 år. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika dansstilar och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för dans och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Dans som består av 10 tillfällen med blandade dansstilar. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och på helger. Vi söker nu två assisterande Dansledare till Knatteskutt i Sthlm City inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara dansledare på träningarna. Att vara en pedagogisk dansledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter knatteskutts egna koncept. Det perfekta extrajobbet för dig som planerar att arbeta inom barn/danssektorn i framtiden och har barn och danserfarenhet sedan tidigare. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för dans - är intresserad av att leda barn - är engagerad och ambitiös Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.stockholmcitydans@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: * Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder dans.). Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden.
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande dansledare Sthlm City HT 13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande dansledare Sthlm City HT 13

Assisterande dansledare Sthlm Farsta HT 13
Är du vår nya ledare? Vill du arbeta med dans och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Dans är en rikstäckande verksamhet för barn i åldern 3-9 år. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika dansstilar och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för dans och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Dans som består av 10 tillfällen med blandade dansstilar. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och på helger. Vi söker nu två assisterande Dansledare till Knatteskutt i Sthlm Farsta inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara dansledare på träningarna. Att vara en pedagogisk dansledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter knatteskutts egna koncept. Det perfekta extrajobbet för dig som planerar att arbeta inom barn/danssektorn i framtiden och har barn och danserfarenhet sedan tidigare. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för dans - är intresserad av att leda barn - är engagerad och ambitiös Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.farstadans@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: * Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder dans.). Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden.
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande dansledare Sthlm Farsta HT 13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande dansledare Sthlm Farsta HT 13

Assisterande dansledare Sthlm Hägersten HT 13
Är du vår nya ledare? Vill du arbeta med dans och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Dans är en rikstäckande verksamhet för barn i åldern 3-9 år. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika dansstilar och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för dans och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Dans som består av 10 tillfällen med blandade dansstilar. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och på helger. Vi söker nu två assisterande Dansledare till Knatteskutt i Sthlm Hägersten inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara dansledare på träningarna. Att vara en pedagogisk dansledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter knatteskutts egna koncept. Det perfekta extrajobbet för dig som planerar att arbeta inom barn/danssektorn i framtiden och har barn och danserfarenhet sedan tidigare. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för dans - är intresserad av att leda barn - är engagerad och ambitiös Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.hagerstendans@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: * Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder dans.). Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden.
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande dansledare Sthlm Hägersten HT 13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande dansledare Sthlm Hägersten HT 13

Biträdande lektor i ekologisk genomik
Stockholms universitet söker Biträdande lektor i ekologisk genomik vid Zoologiska institutionen alternativt Institutionen för ekologi, miljö och botanik. Placering vid SciLifeLab. Referensnummer SU FV-1870-13. Sista ansökningsdag: 2013-09-10 För fullständig annons se http://www.su.se/om-oss/lediga-anstallningar/larare-forskare/bitradande-lektor-i-ekologisk-genomik-1.139332 Ämne Ekologisk genomik Ämnesbeskrivning Ämnet omfattar studiet av de genetiska mekanismerna bakom organismernas fenotypiska responser på sin naturliga miljö, med målsättningen att nå en funktionell såväl som evolutionär förståelse av anpassning till miljön och dess ekologiska effekter. Särskild tonvikt ges till genomiska studier av icke-modellorganismer som även studeras ekologiskt. Arbetsuppgifter Forskning samt viss undervisning och handledning. Behörighetskrav Behörig att anställas som biträdande lektor är den som har avlagt doktorsexamen eller har utländsk examen som bedöms motsvara doktorsexamen. Främst bör den komma ifråga som avlagt doktorsexamen eller har nått motsvarande kompetens högst sju år före ansökningstidens utgång. Samtliga läraranställningar vid Stockholms universitet förutsätter att den sökande har förmåga att samarbeta och lämplighet i övrigt för att fullgöra arbetsuppgifterna. Bedömningsgrunder Särskild vikt fästs vid vetenskaplig skicklighet. Viss vikt fästs även vid pedagogisk skicklighet. Den vetenskapliga skickligheten kommer i första hand att bedömas inom ämnesområdet för anställningen. Övriga upplysningar En biträdande lektor anställs tills vidare, dock längst 4 år. Anställningen kan förlängas till maximalt 6 år om särskilda skäl finns. Särskilda skäl kan t.ex. vara sjukfrånvaro eller föräldraledighet. Efter ansökan och prövning kan den biträdande lektorn befordras till anställning tills vidare som universitetslektor. Specifika kriterier för befordran från biträdande lektor till universitetslektor är fastställda av Naturvetenskapliga fakulteten och återfinns på www.science.su.se Ansökan om befordran till universitetslektor ska inlämnas till fakulteten senast nio månader innan förordnadet som biträdande lektor löper ut. För att söka denna anställning ber vi dig använda Stockholms universitets webbansökningsformulär. Formuläret nås via den aktuella annonsen på universitetes hemsida.
Företag: Stockholms universitet
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande lektor i ekologisk genomik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande lektor i ekologisk genomik

Redovisningsekonom till börsnoterat företag
Personalakademin är ett modernt samhällsorienterat företag. Vi arbetar med rekrytering, bemanning, personaluthyrning samt kompetensutveckling. Arbetsbeskrivning Just nu söker vi en redovisningsekonom för ett stort börsnoterat företag med placering i Stockholm. Vår kund har ett antal varuhus runt om i landet och omsätter ca 2,5 miljarder kr om året. De är nu i behov av en person som kan avlasta redovisningschefen och kan var behjälplig i att effektivisera ekonomifunktionen. Ekonomiavdelningen består av ca 15 personer. I tjänsten ingår bl.a. löpande bokföring, kontering av kund- och leverantörsfakturor, av stämningar av inköpsbonusar, behjälplig vid månadsbokslut, hantering av dagskassor samt kontoavstämningar och andra allmänt förekommande uppgifter på en ekonomiavdelning. I rollen som redovisningsekonom ska du kunna vara självgående i ditt arbete samt kunna få saker gjort med en kontinuitet. Det kommer även ha kontakt med interna och externa kunder. Din profil Vi söker Dig som har några års erfarenhet av arbete som redovisningsekonom inom större bolag. Det är viktigt att du är en van Excel användare och känner dig van vid olika funktioner av programmet. Du skall även ha en positiv inställning till arbetet samt kunna arbeta på ett högt tempo för leverans av uppsatta mål. Meriterande är om du har arbetat med IFS affärssystem och clickview. Som person ser vi dig som en noggrann och strukturerad person som tar stort ansvar för sitt arbete. Du har ett genuint intresse för redovisning och kan tack vare din goda analytiska förmåga snabbt se samband. En fördel är om du har erfarenhet av detaljhandeln. Vi förutsätter att du även är flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift. Tjänsten är på heltid med start omgående, så se till att skicka in din ansökan redan idag. Vi träffar kandidater löpande och vi vill därför ha din ansökan snarast. Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet, vilket innebär att du kommer att vara anställd av PersonalAkademin men arbeta ute hos vår kund. För rätt person finns goda möjligheter för övergång till fast anställning hos kunden efter 6 månader. Tycker du att jobbet verkar intressant och känner att du passar in i kravprofilen? Skicka gärna då din ansökan med CV till carina@personalakademin.se. Ange referens: Redovisningsekonom till börsnoterat bolag i din ansökan.
Företag: STOCKHOLM PERSONALAKADEMIN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsekonom till börsnoterat företag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsekonom till börsnoterat företag

Assisterande dansledare Sthlm Skarpnäck HT 13
Är du vår nya ledare? Vill du arbeta med dans och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Dans är en rikstäckande verksamhet för barn i åldern 3-9 år. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika dansstilar och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för dans och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Dans som består av 10 tillfällen med blandade dansstilar. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och på helger. Vi söker nu två assisterande Dansledare till Knatteskutt i Sthlm Skarpnäck inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara dansledare på träningarna. Att vara en pedagogisk dansledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter knatteskutts egna koncept. Det perfekta extrajobbet för dig som planerar att arbeta inom barn/danssektorn i framtiden och har barn och danserfarenhet sedan tidigare. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för dans - är intresserad av att leda barn - är engagerad och ambitiös Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.skarpnackdans@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: * Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder dans.). Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden.
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande dansledare Sthlm Skarpnäck HT 13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande dansledare Sthlm Skarpnäck HT 13

Assisterande dansledare Sthlm Södermalm HT 13
Är du vår nya ledare? Vill du arbeta med dans och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Dans är en rikstäckande verksamhet för barn i åldern 3-9 år. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika dansstilar och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för dans och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Dans som består av 10 tillfällen med blandade dansstilar. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och på helger. Vi söker nu två assisterande Dansledare till Knatteskutt i Sthlm Södermalm inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara dansledare på träningarna. Att vara en pedagogisk dansledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter knatteskutts egna koncept. Det perfekta extrajobbet för dig som planerar att arbeta inom barn/danssektorn i framtiden och har barn och danserfarenhet sedan tidigare. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för dans - är intresserad av att leda barn - är engagerad och ambitiös Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.sodermalmdans@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: * Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder dans.). Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden.
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande dansledare Sthlm Södermalm HT 13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande dansledare Sthlm Södermalm HT 13

Assisterande dansledare Sundbyberg HT 13
Är du vår nya ledare? Vill du arbeta med dans och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Dans är en rikstäckande verksamhet för barn i åldern 3-9 år. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika dansstilar och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för dans och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Dans som består av 10 tillfällen med blandade dansstilar. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och på helger. Vi söker nu två assisterande Dansledare till Knatteskutt i Sundbyberg inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara dansledare på träningarna. Att vara en pedagogisk dansledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter knatteskutts egna koncept. Det perfekta extrajobbet för dig som planerar att arbeta inom barn/danssektorn i framtiden och har barn och danserfarenhet sedan tidigare. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för dans - är intresserad av att leda barn - är engagerad och ambitiös Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.sundbybergdans@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: * Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder dans.). Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden.
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande dansledare Sundbyberg HT 13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande dansledare Sundbyberg HT 13

LO söker digitaltryckare till LO-Tryckeriet
LO-Tryckeriet ansvarar bland annat för layout och tryck av material till LOs policyenheter, LOs 11 distrikt, LOs 14 medlemsförbund samt närstående organisationer och företag. Vi producerar bland annat häftade och limbundna broschyrer, böcker, foldrar, affischer, vepor, visit- och korrespondenskort. Arbetet som digitaltryckare på LO-Tryckeriet innebär hantering av digitala dokument, kvalitetssäkring, utkörning och efterbehandling av tryckt material. Tjänsten är placerad på LOs Personal- och serviceenhet. Vem är du? Som person arbetar du självständigt, är engagerad, lojal, prestigelös och har hög arbetsmoral. Du delar också arbetarrörelsens värderingar. Vad kan du? Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet och utbildning inom yrkesområdet digitaltryck/original samt efterbehandling. Det krävs att du är van dataanvändare och har erfarenhet av att arbeta med Adobe CS paketet samt har goda kunskaper i Officepaketet. Erfarenhet av Konica Minoltas maskinpark är en merit. Vad ska du göra? Dina huvudsakliga arbetsuppgifter/områden kommer att bestå av: - Digitaltryckning i färg och svart/vitt i LO-Tryckeriets maskinpark bestående av en Konica Minolta bizhub Press C8000, en Konica Minolta bizhub Press C7000 och två Konica Minolta bizhub Pro 1200 med olika konfigurationer från vårt utskjutningsprogram Printgroove JT Man. - Limbindning i våra perfectbinders som är automatiskt kopplade till tre av våra digitalpressar. - Häftning av broschyrer i Duplo DBM5000 med två plocktorn 10/60 med Morgana. Squarebacks framkantstrimmer och fyrkantspress. - Falsa foldrar och affischer i Duplo DF-1000. - Perforera och biga i Multigraf foldmaster DCM 45/S. - Triohålning i Uchida Drilling Machine VS-55. - Formatskära papper i Wohlenberg skärmaskin. - Tillskärning av visit- och korrespondenskort i Uchida Versatrim. - Utskrift av storformat i Epson Stylus PRO 11880 samt tillskärning och montage på lämpligt material. Ytterligare information om tjänsten lämnas av; Peter Forsström, LOs faktor, 08-796 25 54 eller peter.forsstrom@lo.se. Facklig kontaktperson; Therese Roselin Göthe, Handelsklubben, 08-796 26 27 eller therese.roselin-gothe@lo.se. Välkommen med din ansökan senast den 1 september 2013 till; monica.sparrman@lo.se
Företag: Landsorganisationen i Sverige
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga LO söker digitaltryckare till LO-Tryckeriet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LO söker digitaltryckare till LO-Tryckeriet

Lärare åk 3-4 Skarpnäcks Fria Skola, Stockholm
1 plats. Vill du jobba på en liten familjär skola med hög lärartäthet och en liten men väl sammansvetsad grupp pedagoger? Vill du jobba på en skola som vågar tänka i nya banor? Kom till Skarpnäcks Fria Skola! Skarpnäcks Fria Skola är en dynamisk arbetsplats, präglad av mångfald, kreativitet och trivsel. Skolan är en F-9 skola och drivs av ett föräldra- och personalkooperativ. Skolan har ca 90 elever och här arbetar 13 pedagoger. Barnen arbetar i åldersblandade grupper av varierande storlek. Skolan hämtar sin inspiration från Non Violent Communication, och utomhuspedagogik. Vårt förhållningssätt bygger på respekt och medkänsla. Hos oss prioriteras arbetet med att behålla lusten att lära, och vi tror att vägen dit går genom barnens egen motivation. Utevistelse är en självklar del av undervisningen. Vi visar på samspelet människa - natur; att njuta av naturens skönhet och att jobba mot ett hållbart samhälle. Vi söker nu en lärare för åk 3-4. Tjänsten är en ferietjänst. . Har du erfarenhet av Non Violent Communication och utomhuspedagogik är det meriterande. Arbetstid/Varaktighet Tillsvidareanställning from 2013-08-05 med 6 månaders provanställning Ansökan Sista ansökningsdag 2013-07-29. Intervjuer sker fortlöpande. Skicka din ansökan till evabritt.lilja.ronnholm@gmail.com För frågor om tjänsten kontakta rektor Eva- Britt Lilja Rönnholm evabritt.lilja.ronnholm@gmail.com tel. 0736797421 Arbetsgivare Skarpnäcks Fria Skola 12834 SKARPNÄCK Tel: 08-604 89 40 Mer information på http://friaskolan.se Besöksadress Horisontvägen 24, Skarpnäck
Företag: Skarpnäcks Fria Skola
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare åk 3-4 Skarpnäcks Fria Skola, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare åk 3-4 Skarpnäcks Fria Skola, Stockholm


Sök lediga jobb MittBolån.se _ Schibsted Personal Finance Bolån AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se