Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning jobb - lediga jobb

Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning jobb Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Kommunal Säkerhetsrådgivare med uppdrag i Mjölby och Boxholms kommuner- Mjölby

 2. Supporttekniker till vår Servicedesk- Mjölby

 3. Kommunsekreterare- Mjölby

 4. Arbetskonsulent- Mjölby

 5. Arbetskonsulent- Mjölby

 6. Arbetsterapeut- Mjölby

 7. Arbetsterapeut- Mjölby

 8. Arbetsledare Café Norrgården - Arbetsmarknadsenheten- Mjölby

 9. Systemtekniker- Mjölby

 10. Administrativt samordnare- Mjölby

 11. Fastighetstekniker- Mjölby

 12. Kommunal Säkerhetssamordnare- Mjölby

 13. Arbetskonsulent integration- Mjölby

 14. IT-tekniker- Mjölby

 15. Turistinformatör- Mjölby

 16. Arbetsmarknadskoordinator- Mjölby

 17. Nätverkstekniker- Mjölby

 18. Näringslivschef- Mjölby

 19. Kommunsekreterare- Mjölby

 20. Arbetskonsulent arbetsmarknadsenheten Mjölby kommun- Mjölby

 21. Integrationssamordnare arbetsmarknadsenheten Mjölby kommun- Mjölby

 22. Lönesamordnare- Mjölby

 23. HR-specialist- Mjölby

 24. Verksamhetscontroller till ekonomiavdelningen- Mjölby

 25. Integrationsstrateg arbetsmarknadsenheten- Mjölby

 26. HR-specialist- Mjölby

 27. Strategisk IT-chef/CIO Mjölby kommun- Mjölby

 28. Arbetsledare Café Norrgården Arbetsmarknadsenheten- Mjölby

 29. HR-specialist- Mjölby

 30. Mark- och exploateringsingenjör- Mjölby

 31. Ekonom med inriktning IT- Mjölby

 32. Integrationssamordnare med språkkunskap inom arabiska- Mjölby

 33. Systemtekniker- Mjölby

 34. Logistikansvarig- Mjölby

 35. Inköpsstrateg- Mjölby

 36. Lönekonsult/systemförvaltare- Mjölby

 37. Webbstrateg- Mjölby

 38. Säkerhetssamordnare- Mjölby

 39. Energirådgivare- Mjölby

 40. Näringslivschef- Mjölby


Mer beskrivning

Kommunal Säkerhetsrådgivare med uppdrag i Mjölby och Boxholms kommuner
Vår kommun är expansiv med strax över 26.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv. Vill du veta mer om oss? Besök oss på www.mjolby.se Med uppdrag i Mjölby och Boxholms kommuner Se respektive kommuns hemsida för mera information om kommunerna. www.mjolby.se www.boxholm.se Säkerhetsfrågorna hör efter årsskiftet till kommunstyrelsens förvaltning och avdelningen kommunledningskontoret. Kommunstyrelsens förvaltning ansvarar för kommunens utveckling och ekonomiska ställning. Förvaltningen arbetar med både ett medborgar- och näringslivsperspektiv samt ett internt samordnande och serviceinriktat perspektiv. På kommunledningskontoret arbetar efter årsskiftet ett tiotal medarbetare med frågor avseende trygghet och säkerhet, information, hållbarhet, verksamhetsutveckling och kansli. ARBETSUPPGIFTER Som säkerhetssamordnare i Mjölby och Boxholms kommun kommer du att arbeta med att ge råd och stöd till de kommunala verksamheterna och vara ett bollblank till kommunens chefer och arbetsgrupper i trygghets- och säkerhetsfrågor. Tillsammans med kommunens olika verksamheter genomför du olika utbildningar, hanterar försäkringsfrågor, genomför riskinventeringar/analyser, jobbar med informationssäkerhet, säkerhetsskydd och kommunal krishantering. Rollen som säkerhetssamordnare är varierande med såväl interna som externa kontakter. Arbetet kräver att du snabbt kan anpassa dig till nya situationer och hantera dem på ett självständigt sätt. Du arbetar tillsammans med övriga medarbetare inom områdena kommunal krishantering och drog- och brottförebyggande arbetet inom kommunens geografiska områdesansvar. Tillsammans med förvaltningarna och de kommunala bolagen är du med och utvecklar och etablerar en god trygghets- och säkerhetskultur, föreslår inriktningar och mål, samt kompetensutvecklar och engagerar våra chefer och medarbetare. KVALIFIKATIONER Du har högskole-/universitetsutbildning eller annan relevant utbildning för tjänsten inom t e x säkerhet/samhällsskydd, samhällsvetenskap, juridik eller motsvarande. Du har erfarenhet av att delta i och leda utvecklingsarbete och har en god samarbetsförmåga. Du är bra på muntlig och skriftlig kommunikation samt att arbeta självständigt och målinriktat. Du tänker strategiskt och långsiktigt och har god analytisk förmåga. Erfarenhet från kommunalt arbete är en merit. Minst B-körkort är ett krav.
Företag: Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Ort: Mjölby
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Kommunal Säkerhetsrådgivare med uppdrag i Mjölby och Boxholms kommuner jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kommunal Säkerhetsrådgivare med uppdrag i Mjölby och Boxholms kommuner

Supporttekniker till vår Servicedesk
Vår kommun är expansiv med strax över 26.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv. Vill du veta mer om oss? Besök oss på www.mjolby.se Mjölby kommuns IT-avdelning består av 16 medarbetare som arbetar i en intressant och utveck-lande miljö med goda möjligheter till personlig utveckling och stor variation i arbetsuppgifter. IT-avdelningens uppdrag är att stödja, utveckla och effektivisera kundernas verksamhet, genom att kombinera hög kunskap inom informationsteknologi och kunskap om kommunal verksamhet. ARBETSUPPGIFTER Din huvudsakliga sysselsättning kommer att vara att ta emot inkommande samtal från våra kunder och arbeta med löpande ärendehantering vilket innebär att du kommer att få arbeta med behörighetsadministration, dokumentation samt felsökning av applikationer, skrivare och till viss del även nätverk. Hit kopplas kommunens it-relaterade frågor som besvaras och löses med kor-tast möjliga ledtid. Ärenden inkommer via telefonsamtal, e-post och en web-portal. Som medar-betare i Servicedesk kommer du att befinna dig i first line support som tar hand om ärenden av enklare natur. Till din hjälp med frågor av mer komplex natur finns second och third line support i form av Service, System och Nätverkstekniker. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har ett intresse och brinner för kundkontakter, kan anpassa ditt bemötande till kundgrupper från olika verksamheter. Våra kunder förväntar sig ett gott bemötande och en mycket hög serviceanda. Som medarbetare hos oss i Servicedesk är det viktigt att du trivs med att ha många bollar i luften samtidigt, månar om att göra ett gott arbete och uppskattar att bidra till den goda stämningen i gruppen. Har du tidigare arbetat med att ge användare support eller på annat sätt bemött kunder över telefon är det en merit. Som person ska du tycka om problemlösning och ha intresse för datorer, mjukvara såväl som hårdvara. Arbetet är varierande och du kommer att få möta många olika typer av problem varför du måste ha god servicekänsla, kunna arbeta både självständigt och i team. Vi vill att du * har minst ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter * behärskar felsökning av hårdvara, mjukvara och lokala nätverk * har kunskaper av arbete i AD-miljö * har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift Meriterande är tidigare kunskaper om telefonsupport, ärendehantering samt skrivarhantering. Känner du dig träffad? Ansök då direkt och motivera varför just du vill börja arbeta hos oss! Vi ser gärna kvinnliga sökanden. Körkort är ett krav.
Företag: Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Ort: Mjölby
Publicerad : 01-10
Sök fler jobb liknande: lediga Supporttekniker till vår Servicedesk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Supporttekniker till vår Servicedesk

Kommunsekreterare
Vår kommun är expansiv med strax över 26.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv. Vill du veta mer om oss? Besök oss på www.mjolby.se ARBETSUPPGIFTER Mjölby kommun söker en kommunsekreterare och erbjuder ett intressant och utveck-lande arbete inom kommunstyrelsens förvaltning. Du är sekreterare i kommunfullmäkti-ge och ersättare för sekreterare i kommunstyrelsen och dess utskott. Du kommer att vara kommunens rådgivare i kommunalrättsliga frågor. Du genomför utredningsuppdrag som tex fortsatt utveckling av kommunens administrativa rutiner. Du kommer också att vara personuppgiftsombud och ha rollen som kommunens val-samordnare. Vid behov kunna gå in och ta andra arbetsuppgifter inom kansliet. KVALIFIKATIONER Vi förutsätter att du har en lämplig högskoleutbildning inriktad mot statsvetenskap, juri-dik, samhällsvetenskap eller liknande. Du har goda kunskaper inom kommunal- och för-valtningsrätt, utredningsvana och flerårig erfarenhet från liknande arbete inom offent-lig/politiskt styrd organisation samt goda IT-kunskaper. Du har: •Ett intresse för att utveckla nya arbetssätt och förmågan att se till helheten och hitta nya lösningar •Ett strukturerat arbetssätt och en god analytisk förmåga •En god förmåga att samarbeta både med förtroendevalda och kollegor inom för-valtningen •En god förmåga att uttrycka dig lättillgängligt och tydligt både i tal och skrift •En servicemedvetenhet och kan snabbt ställa om och ta nya/andra arbetsuppgif-ter vid behov.
Företag: Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Ort: Mjölby
Publicerad : 03-14
Sök fler jobb liknande: lediga Kommunsekreterare jobb, Kommunsekreterare Mjölby, Kommunsekreterare Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kommunsekreterare

Arbetskonsulent
Vår kommun är expansiv med strax över 26.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv. Vill du veta mer om oss? Besök oss på www.mjolby.se Arbetsmarknadsenheten arbetar i nära samverkan med omsorgs- och socialförvaltningen, Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan och skolan. Enheten ska bidra till att stärka individens möjligheter att komma in på arbetsmarknaden. Alla insatser ska konsekvent matchas mot arbetsmarknadens behov. För att öka sysselsättningen och stärka en hållbar tillväxt ska all verksamhet och alla insatser synkroniseras när det gäller näringslivsfrågor och arbetsmarknadsfrågor. Centralt i allt arbete är tydliga resultat. Arbetsmarknadsenheten ska lyssna in vad varje enskild människa vill med sitt liv, för att sedan finna de vägar som behövs för att individen ska uppnå sitt mål. Det handlar om enhetens organisation och arbetssätt men också om samverkan, bemötande, tillit och om att ta människors idéer på allvar. För att uppnå resultat krävs god struktur, aktivt agerande och handlingskraft. Arbetsmarknadsenheten har fem huvudsakliga ansvarsområden: vägledning/sysselsättning, integration, studie- och yrkesvägledning samt administration. ARBETSUPPGIFTER Som arbetskonsulent arbetar du med individuellt utformade planer för att stödja deltagaren i nästa steg mot sysselsättning, praktik, arbete, studier eller arbetslivsinriktad rehabilitering. Tillsammans med deltagaren identifierar du behovet och utifrån detta och arbetsmarknadens möjligheter vägleder du dina deltagare närmare arbetsmarknaden. Du ansvarar bland annat för att: • Planera och genomföra individuella möten (intervjua, handleda och motivera deltagare) • Upprätta individuella handlingsplaner • Föreläsa och anordna gruppaktiviteter. • Ha en tät kontakt med uppdragsgivarna, potentiella arbetsgivare och näringslivet. Att aktivt etablera och utveckla kontakter med arbetsgivare är ett viktigt inslag i arbetet. Arbetet präglas av kontinuerlig dokumentation och administration, vilket innebär att du behöver ha förmågan att skapa struktur och göra prioriteringar. Andra viktiga delar av arbetet är att tolka och tillämpa regelverk som påverkar verksamheten inom AME samt informera och följa upp på ett rättssäkert sätt. Då arbetsmarknadens förutsättningar och individers behov varierar över tid är det viktigt att enhetens personal har lätt för att samarbeta och skapa relationer samt är flexibla för förändringar i verksamheten. Arbetet förändras fortlöpande och du måste vara intresserad av utvecklingsfrågor och att arbeta utifrån de uppsatta mål och ramar som finns för verksamheten. KVALIFIKATIONER Utbildning och Erfarenhet Högskoleutbildning med beteendevetenskaplig inriktning samt minst 1 års erfarenhet. Erfarenhet av studie- och yrkesvägledning är meriterande. Kunskaper Uttrycka dig väl i tal- och skrift. God dokumentationsvana samt goda kunskaper i office programmen. B-körkort Kompetens Du som söker är utåtriktat och lyhörd. Som person är du även strukturerad, drivande och besitter goda kunskaper i det individuella samtalet och i grupprocesser. Du är en god kommunikatör och har en drivkraft i att motivera deltagarna till att prestera och utvecklas. Du ser möjligheter i alla situationer och är bra på att utveckla arbetsmetoder. För att kunna ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Mjölby kommun. Vi ser gärna sökande som bidrar till detta.
Företag: Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Ort: Mjölby
Publicerad : 03-17
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetskonsulent jobb, Arbetskonsulent Mjölby, Arbetskonsulent Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetskonsulent

Arbetskonsulent
Vår kommun är expansiv med strax över 26.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv. Vill du veta mer om oss? Besök oss på www.mjolby.se Arbetsmarknadsenheten arbetar i nära samverkan med omsorgs- och socialförvaltningen, Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan och skolan. Enheten ska bidra till att stärka individens möjligheter att komma in på arbetsmarknaden. Alla insatser ska konsekvent matchas mot arbetsmarknadens behov. För att öka sysselsättningen och stärka en hållbar tillväxt ska all verksamhet och alla insatser synkroniseras när det gäller näringslivsfrågor och arbetsmarknadsfrågor. Centralt i allt arbete är tydliga resultat. Arbetsmarknadsenheten ska lyssna in vad varje enskild människa vill med sitt liv, för att sedan finna de vägar som behövs för att individen ska uppnå sitt mål. Det handlar om enhetens organisation och arbetssätt men också om samverkan, bemötande, tillit och om att ta människors idéer på allvar. För att uppnå resultat krävs god struktur, aktivt agerande och handlingskraft. Arbetsmarknadsenheten har fem huvudsakliga ansvarsområden: vägledning/sysselsättning, integration, studie- och yrkesvägledning samt administration. ARBETSUPPGIFTER Som arbetskonsulent arbetar du med individuellt utformade planer för att stödja deltagaren i nästa steg mot sysselsättning, praktik, arbete, studier eller arbetslivsinriktad rehabilitering. Tillsammans med deltagaren identifierar du behovet och utifrån detta och arbetsmarknadens möjligheter vägleder du dina deltagare närmare arbetsmarknaden. Du ansvarar bland annat för att: • Planera och genomföra individuella möten (intervjua, handleda och motivera deltagare) • Upprätta individuella handlingsplaner • Föreläsa och anordna gruppaktiviteter. • Ha en tät kontakt med uppdragsgivarna, potentiella arbetsgivare och näringslivet. Att aktivt etablera och utveckla kontakter med arbetsgivare är ett viktigt inslag i arbetet. Arbetet präglas av kontinuerlig dokumentation och administration, vilket innebär att du behöver ha förmågan att skapa struktur och göra prioriteringar. Andra viktiga delar av arbetet är att tolka och tillämpa regelverk som påverkar verksamheten inom AME samt informera och följa upp på ett rättssäkert sätt. Då arbetsmarknadens förutsättningar och individers behov varierar över tid är det viktigt att enhetens personal har lätt för att samarbeta och skapa relationer samt är flexibla för förändringar i verksamheten. Arbetet förändras fortlöpande och du måste vara intresserad av utvecklingsfrågor och att arbeta utifrån de uppsatta mål och ramar som finns för verksamheten. KVALIFIKATIONER Utbildning och erfarenhet Högskoleutbildning med beteendevetenskaplig inriktning samt minst 1 års erfarenhet. Erfarenhet av studie- och yrkesvägledning är meriterande. Kunskaper Uttrycka dig väl i tal- och skrift. God dokumentationsvana samt goda kunskaper i office programmen. B-körkort Kompetens Du som söker är utåtriktat och lyhörd. Som person är du även strukturerad, drivande och besitter goda kunskaper i det individuella samtalet och i grupprocesser. Du är en god kommunikatör och har en drivkraft i att motivera deltagarna till att prestera och utvecklas. Du ser möjligheter i alla situationer och är bra på att utveckla arbetsmetoder. För att kunna ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Mjölby kommun. Vi ser gärna sökande som bidrar till detta.
Företag: Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Ort: Mjölby
Publicerad : 03-31
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetskonsulent jobb, Arbetskonsulent Mjölby, Arbetskonsulent Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetskonsulent

Arbetsterapeut
Vår kommun är expansiv med strax över 26.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv. Vill du veta mer om oss? Besök oss på www.mjolby.se Arbetsmarknadsenheten arbetar i nära samverkan med omsorgs- och socialförvaltningen, Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan och skolan. Enheten ska bidra till att stärka individens möjligheter att komma in på arbetsmarknaden. Alla insatser ska konsekvent matchas mot arbetsmarknadens behov. För att öka sysselsättningen och stärka en hållbar tillväxt ska all verksamhet och alla insatser synkroniseras när det gäller näringslivsfrågor och arbetsmarknadsfrågor. Centralt i allt arbete är tydliga resultat. Arbetsmarknadsenheten ska lyssna in vad varje enskild människa vill med sitt liv, för att sedan finna de vägar som behövs för att individen ska uppnå sitt mål. Det handlar om enhetens organisation och arbetssätt men också om samverkan, bemötande, tillit och om att ta människors idéer på allvar. För att uppnå resultat krävs god struktur, aktivt agerande och handlingskraft. Arbetsmarknadsenheten har fem huvudsakliga ansvarsområden: vägledning/sysselsättning, integration, studie- och yrkesvägledning samt administration. ARBETSUPPGIFTER Som arbetsterapeut kommer du genomföra arbetsförmågebedömningar, konsultera och handleda gällande lämpliga anpassningar för individen. Du kommer även att utforma och hålla i workshops för deltagarna. Du arbetar tillsammans med övriga kollegor för att skapa meningsfull sysselsättning för deltagarna. Detta innebär att arbeta för att uppnå verksamhetsspecifika mål, delta i verksamhetsutveckling och arbeta enligt vetenskapligt beprövade metoder. I denna tjänst ingår arbete med arbetstagare som ligger långt ifrån den öppna arbetsmarknaden, vilket innebär ett nära samarbete med Socialtjänsten, Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen. Då arbetsmarknadens förutsättningar och individers behov varierar över tid så är det viktigt att enhetens personal har lätt för att samarbeta och skapa relationer samt är flexibla för förändringar i verksamheten. Arbetet förändras fortlöpande och du måste vara intresserad av utvecklingsfrågor och att arbeta utifrån de uppsatta mål och ramar som finns för verksamheten. KVALIFIKATIONER Utbildning Legitimerad arbetsterapeut med minst 1 års erfarenhet av arbete med att instruera, handleda, intervjua och observera personer i arbetsliknade aktiviteter samt dokumentera. Kunskaper Uttrycka dig väl i tal- och skrift God dokumentationsvana samt goda kunskaper i office programmen. Meriterande med erfarenhet av någon av följande bedömningsinstrumenten: Assessment of Work Performance (AWP), Assessment of Work Characteristics (AWC), Dialog om Arbete (DoA), Worker Role Interview (WRI) samt Worker Environment Role Impact Scale (WEIS). Kvalifikationer Som person är det viktigt att du har goda kunskaper i att arbeta med människor i förändring. Du är en god lyssnare och har en drivkraft i att motivera deltagarna till att prestera och utvecklas. Du ser möjligheter i alla situationer och trivs med att arbeta i en föränderlig miljö. Du är strukturerad, ansvarstagande och har god samordnings- och samarbetsförmåga. Det är viktigt att du har ett kritiskt och analytiskt förhållningssätt samt är en god kommunikatör.
Företag: Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Ort: Mjölby
Publicerad : 03-31
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut jobb, Arbetsterapeut Mjölby, Arbetsterapeut Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut

Arbetsterapeut
Vår kommun är expansiv med strax över 26.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv. Vill du veta mer om oss? Besök oss på www.mjolby.se Arbetsmarknadsenheten arbetar i nära samverkan med omsorgs- och socialförvaltningen, Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan och skolan. Enheten ska bidra till att stärka individens möjligheter att komma in på arbetsmarknaden. Alla insatser ska konsekvent matchas mot arbetsmarknadens behov. För att öka sysselsättningen och stärka en hållbar tillväxt ska all verksamhet och alla insatser synkroniseras när det gäller näringslivsfrågor och arbetsmarknadsfrågor. Centralt i allt arbete är tydliga resultat. Arbetsmarknadsenheten ska lyssna in vad varje enskild människa vill med sitt liv, för att sedan finna de vägar som behövs för att individen ska uppnå sitt mål. Det handlar om enhetens organisation och arbetssätt men också om samverkan, bemötande, tillit och om att ta människors idéer på allvar. För att uppnå resultat krävs goda strukturer, aktivt agerande och handlingskraft. Arbetsmarknadsenheten har fem huvudsakliga ansvarsområden: vägledning/sysselsättning, integration, studie- och yrkesvägledning samt administration. ARBETSUPPGIFTER Som arbetsterapeut kommer du genomföra arbetsförmågebedömningar, konsultera och handleda gällande lämpliga anpassningar för individen. Du kommer även att utforma och hålla i workshops för deltagarna. Du arbetar tillsammans med övriga kollegor för att skapa meningsfull sysselsättning för deltagarna. Detta innebär att arbeta för att uppnå verksamhetsspecifika mål, delta i verksamhetsutveckling och arbeta enligt vetenskapligt beprövande metoder. I denna tjänst ingår arbete med arbetstagare som ligger långt ifrån den öppna arbetsmarknaden, vilket innebär ett nära samarbete med Socialtjänsten, Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen. Då arbetsmarknadens förutsättningar och individers behov varierar över tid så är det viktigt att enhetens personal har lätt för att samarbeta och skapa relationer samt är flexibla för förändringar i verksamheten. Arbetet förändras fortlöpande och du måste vara intresserad av utvecklingsfrågor och att arbeta utifrån de uppsatta mål och ramar som finns för verksamheten. Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid. KVALIFIKATIONER Utbildning Legitimerad arbetsterapeut med minst 1 års erfarenhet av arbete med att instruera, handleda, intervjua och observera personer i arbetsliknade aktiviteter samt dokumentera. Kunskaper Uttrycka dig väl i tal- och skrift God dokumentationsvana samt goda kunskaper i office programmen. Meriterande med erfarenhet av någon av följande bedömningsinstrumenten: Assessment of Work Performance (AWP), Assessment of Work Characteristics (AWC), Dialog om Arbete (DoA), Worker Role Interview (WRI) samt Worker Environment Role Impact Scale (WEIS). Kvalifikationer Som person är det viktigt att du har goda kunskaper i att arbeta med människor i förändring. Du är en god lyssnare och har en drivkraft i att motivera deltagarna till att prestera och utvecklas. Du ser möjligheter i alla situationer och trivs med att arbeta i en föränderlig miljö. Du är strukturerad, ansvarstagande och har god samordnings- och samarbetsförmåga. Det är viktigt att du har ett kritiskt och analytiskt förhållningssätt samt är en god kommunikatör. Frågor kring tjänsten kan enbart besvaras via mail. För att kunna ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Mjölby kommun. Vi ser gärna sökande som bidrar till detta.
Företag: Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Ort: Mjölby
Publicerad : 05-02
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut jobb, Arbetsterapeut Mjölby, Arbetsterapeut Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut

Arbetsledare Café Norrgården - Arbetsmarknadsenheten
Vår kommun är expansiv med strax över 26.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv. Vill du veta mer om oss? Besök oss på www.mjolby.se Vår kommun är expansiv med strax över 26.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv. Vill du veta mer om oss? Besök oss på www.mjolby.se ARBETSUPPGIFTER Arbetsmarknadsenhetens café är ämnad som arbetsplats för deltagare som har behov av arbetsförmågebedömning, språkträning, arbetspraktik, subventionerad anställning och arbetsträning/arbetsprövning. Uppdraget innebär att du arbetsleder och vägleder deltagarna till att komma ut i egen försörjning och öka sin arbetsförmåga. Samtliga personer har en arbetskonsulent/arbetsterapeut som du som arbetsledare har ett nära samarbete med. I tjänsten ingår: • planering av utbud och matalternativ utifrån angiven budget • kassahantering • beställa produkter/ varor till köket, inventera • schemaläggning och arbetsfördelning utifrån befintliga deltagare • kunna redogöra för ingredienser i maträtter samt ha god kännedom om vad allergiker inte bör/undvika att äta. Det finns ca 10 fasta platser som jämnt fördelas mellan arbetsträning/arbetsprövning, praktikplatser och subventionerade anställningar. Deltagarna/anställda arbetar på rullande schema i de olika stationerna. Varje person har en individuell planering med vägledning och gruppverksamhet som kompletterar schemat. Här är nyckelfunktionen att leda och vägleda och skapa stort utrymme för deltagarna att genomföra arbetet självständigt för att utveckla sina förmågor. För att göra detta på bästa sätt krävs tydliga rutiner och ramar för verksamheten. KVALIFIKATIONER Du som söker är utåtriktat och lyhörd. Du är pedagogisk i din kommunikation för att kunna visa på fördelar med att göra förändringar i en persons livssituation. Som person är du även strukturerad och drivande och besitter goda kunskaper i det individuella samtalet och i grupprocesser. Flerårig praktisk erfarenhet från arbete inom kök- eller restaurangbranschen är ett krav. För att klara uppdraget är arbetsledarerfarenhet och erfarenhet av handledning meriterande. Högskoleutbildning med beteendevetenskaplig och/utbildning är meriterande. KUNSKAPER Uttrycka dig väl i tal- och skrift. God dokumentationsvana samt goda kunskaper i officepaketet. B-körkort Då arbetsmarknadens förutsättningar och individers behov varierar över tid så är det viktigt att enhetens personal har lätt för att samarbeta och skapa relationer samt är flexibla för förändringar i verksamheten. Arbetet förändras fortlöpande och du måste vara intresserad av utvecklingsfrågor och att arbeta utifrån de uppsatta mål och ramar som finns för verksamheten. Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons ÖVRIGT Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Ort: Mjölby
Publicerad : 09-29
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare Café Norrgården - Arbetsmarknadsenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare Café Norrgården - Arbetsmarknadsenheten

Systemtekniker
Vår kommun är expansiv med strax över 26.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv. Vill du veta mer om oss? Besök oss på www.mjolby.se Mjölby kommuns IT-avdelning består av 16 medarbetare som arbetar i en intressant och utvecklande miljö med goda möjligheter till personlig utveckling och stor variation i arbetsuppgifter. IT-avdelningens uppdrag är att stödja, utveckla och effektivisera kundernas verksamhet, genom att kombinera hög kunskap inom informationsteknologi och kunskap om kommunal verksamhet. ARBETSUPPGIFTER Då en av våra medarbetare har slutat behöver vi nu förstärka vår systemgrupp med en ny tjänst med inriktning mot Microsoft Server och VMware, samt drift av kommunens verksamhetssystem. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av drift och utveckling av vår serverplattform och VMware-miljö, samt drift av ett antal befintliga verksamhetssystem. Du kommer även delta vid införandet av nya verksamhetssystem, därför projektledarerfarenhet ses som meriterande. Vi ser att du har goda kunskaper inom VMware och Windows server med kringliggande tjänster. Meriterande är om du även har erfarenhet av något eller några system som Citrix, datalagring, Microsoft SQL Server och Microsoft AD. Arbetsgruppen består av sex personer där samarbete och kommunikation är viktigt för att arbetet ska flyta på. Du trivs både att arbeta självständigt och då man behöver använda gruppens gemensamma kompetens för att uppnå resultat. Som person är du är social och har en naturlig känsla för ansvar och vet vikten av att ditt uppdrag utförs på bästa sätt. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på ett pedagogiskt och tydligt sätt samt förstår vikten av dokumentation. Eftersom arbetet stundtals innebär ett högt tempo krävs det dessutom att du är stresstålig och flexibel. I tjänsten ingår visst kvällsarbete. KVALIFIKATIONER • Högskoleutbildning inom IT, alternativt arbetslivserfarenhet och/eller certifieringskurser som bedöms likvärdig • Minst 3 års erfarenhet av VMware och Windows server • B-körkort ÖVRIGT Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Ort: Mjölby
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Systemtekniker jobb, Systemtekniker Mjölby, Systemtekniker Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemtekniker

Administrativt samordnare
Vår kommun är expansiv med strax över 26.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv. Vill du veta mer om oss? Besök oss på www.mjolby.se Mjölby kommuns IT-avdelning består av 18 medarbetare som arbetar i en intressant och utvecklande miljö med goda möjligheter till personlig utveckling och stor variation i arbetsuppgifter. IT-avdelningens uppdrag är att stödja, utveckla och effektivisera kundernas verksamhet, genom att kombinera hög kunskap inom informationsteknologi och kunskap om kommunal verksamhet. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en administrativ samordnare för vår verksamhet. Dina arbetsuppgifter innebär: • ansvar för kommunens utbildningssal (bokning, etc.) • ansvar för IT-avdelningens fastighet/bilar/kontorsinköp • intern ekonomi (kontering, intern fakturering, bokföra konsulttimmer etc.) • dokumentationsansvarig (rutiner/instruktioner/publicera på kommunens intranät) • hantera interna avtal • allmänt administratörsarbete KVALIFIKATIONER Som person är du en utpräglad lagspelare och har lätt för att anpassa dig till olika situationer och människor. Du har en professionell attityd där problemlösning är en del av utmaningen. För att passa in i kulturen har du ett strukturerat och proaktivt arbetssätt och i grunden en positiv inställning till dig själv och dina kollegor. Dina tidigare erfarenheter har gett dig en god koordineringsförmåga och du trivs med att arbeta i högt tempo där teamets behov styr din arbetsdag. Du måste trivas med såväl rutinarbete som ibland mer krävande uppgifter och ha förmåga att arbeta såväl självständigt som i team. Det förutsätter flexibilitet och att du är strukturerad, noggrann och ansvarstagande. B-körkort är ett krav. ÖVRIGT Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Ort: Mjölby
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Administrativt samordnare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administrativt samordnare

Fastighetstekniker
Vår kommun är expansiv med strax över 26.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv. Vill du veta mer om oss? Besök oss på www.mjolby.se Fastighetsaktiebolaget Mjölby Industribyggnader (FAMI) är ett av Mjölby kommun helägt fastighetsbolag. Vi är verksamma inom Mjölby kommun och förvaltar idag cirka 25 000 kvadratmeter kontors- och industrilokaler, fördelade på fyra fastigheter i Mjölby samt en i Skänninge. Vår fastighetstekniker och trotjänare närmar sig nu pension och vi söker därför en ersättare i form av en erfaren fastighetstekniker med ett proaktivt och flexibelt förhållningssätt. ARBETSUPPGIFTER Som fastighetstekniker inom FAMI kommer du att arbeta med service, förebyggande- och felavhjälpande underhållsarbeten. Du kommer även att arbeta med ombyggnads- och lokalanpassningsprojekt som berör exempelvis bygg, ventilation, styr, el, VVS samt grönytor inom bolagets fastigheter. Mycket handlar om planering och att på ett effektivt och ekonomiskt sätt ta hand om bolagets fastigheter samtidigt som man erbjuder en hög servicenivå åt bolagets hyresgäster. Vi söker dig som tilltalas av att arbeta i ett serviceyrke som ställer krav på proaktivitet, flexibilitet, samarbetsförmåga och ett serviceinriktat förhållningssätt gentemot bolagets hyresgäster och kunder. Du är mångkunnig inom fastighetsområdet och räds inte några inom området förekommande arbetsuppgifter. Du har dokumenterad (flerårig) erfarenhet från liknande arbete. I tjänsten ingår dokumenterings- och planeringsarbete i olika system vilket gör att du måste ha datorvana. KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du har relevant teknisk-/praktisk utbildning inom området eller erfarenhet som av arbetgivaren bedöms likvärdig. Meriterande är utbildning inom el, ventilation eller VVS. Utöver detta krävs B-körkort samt grundläggande IT-kunskaper. Som person är du självgående och drivande då arbetet är fritt och varierat. Då du löpande arbetar med kundkontakter är det viktigt att du är lyhörd för hyresgästens önskemål. Du har blick för vad som behöver göras, tar egna inititativ till förbättringar och driver verksamheten framåt. Du har förmåga att anpassa dig efter rådande omständigheter och kan vid behov prioritera om bland arbetsuppgifterna. Du har en god social förmåga och gillar utmaningar. ÖVRIGT Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Ort: Mjölby
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetstekniker jobb, Fastighetstekniker Mjölby, Fastighetstekniker Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetstekniker

Kommunal Säkerhetssamordnare
Vår kommun är expansiv med strax över 26.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv. Vill du veta mer om oss? Besök oss på www.mjolby.se Säkerhetsfrågorna hör till kommunstyrelsens förvaltning och avdelningen kommunledningskontoret. Förvaltningen arbetar med både ett medborgar- och näringslivsperspektiv samt ett internt samordnande och serviceinriktat perspektiv. På kommunledningskontoret arbetar ett tiotal medarbetare med frågor avseende trygghet och säkerhet, information, hållbarhet, verksamhetsutveckling och kansli. ARBETSUPPGIFTER Som säkerhetssamordnare i Mjölby och Boxholms kommun kommer du att ge råd och stöd till de kommunala verksamheterna och vara ett bollplank till kommunernas chefer och arbetsgrupper i trygghets- och säkerhetsfrågor framförallt inom området krisberedskap i enlighet med lagen (SFS 2006:544) om kommuners och landstings åtgärder inför och vid extraordinära händelser i fredstid och höjd beredskap och kommunernas egna riktlinjer. Tillsammans med kommunernas olika verksamheter genomför du utbildningar och övningar, tar fram krisplaner, genomför riskminskande och förmågehöjande åtgärder samt handlägger remisser och kommunernas rapportering till tillsynsmyndigheterna. Du kommer också att driva kommunens samverkan med externa aktörer gällande krisberedskap genom att leda eller delta i olika nätverk och samordningsfunktioner såväl lokalt som regionalt. Rollen som säkerhetssamordnare är varierande med såväl interna som externa kontakter. Arbetet kräver att du snabbt kan anpassa dig till nya situationer och hantera dem på ett självständigt sätt. Du arbetar i ett team tillsammans med de andra två inom områdena kommunal säkerhet och drog- och brottförebyggande arbete. Med uppdrag i Mjölby och Boxholms kommuner. Se respektive kommuns hemsida för mera information om kommunerna www.mjolby.se ovh www.boxholm.se Placeringsort: Mjölby kommun Stadshus, i uppdraget ingår lika uppdrag i Boxholms kommun. KVALIFIKATIONER Du har högskoleutbildning eller annan relevant utbildning för tjänsten inom t e x säkerhet/samhällsskydd, samhällsvetenskap, juridik eller motsvarande, samt kunskap om krishantering och är väl insatt i lagstiftning och regelverk inom området. Du är kommunikativ och utåtriktad och har en god samarbetsförmåga. Du är bra på muntlig och skriftlig kommunikation samt att arbeta självständigt och målinriktat. Du tänker strategiskt och långsiktigt och har god analytisk förmåga. Erfarenhet från kommunalt arbete är en merit. B-körkort är ett krav. ÖVRIGT Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Ort: Mjölby
Publicerad : 11-25
Sök fler jobb liknande: lediga Kommunal Säkerhetssamordnare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kommunal Säkerhetssamordnare

Arbetskonsulent integration
Vår kommun är expansiv med strax över 26.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv. Vill du veta mer om oss? Besök oss på www.mjolby.se Arbetsmarknadsenheten Arbetsmarknadsenheten arbetar i nära samverkan med omsorgs- och socialförvaltningen, Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Migrationsverket, Landstinget och skolan. Enheten ska bidra till att stärka individens möjligheter att komma in på arbetsmarknaden. Alla insatser ska konsekvent matchas mot arbetsmarknadens behov. För att öka sysselsättningen och stärka en hållbar tillväxt ska all verksamhet och alla insatser synkroniseras när det gäller näringslivsfrågor och arbetsmarknadsfrågor. Centralt i allt arbete är tydliga resultat. Arbetsmarknadsenheten ska lyssna in vad varje enskild människa vill med sitt liv, för att sedan finna de vägar som behövs för att individen ska uppnå sitt mål. Det handlar om enhetens organisation och arbetssätt men också om samverkan, bemötande, tillit och om att ta människors idéer på allvar. För att uppnå resultat krävs goda strukturer, aktivt agerande och handlingskraft. Arbetsmarknadsenheten har fem huvudsakliga ansvarsområden: vägledning/sysselsättning, integration, studie- och yrkesvägledning samt administration. ARBETSUPPGIFTER Varje år tar Mjölby kommun emot människor som vill bo och arbeta i kommunen. Vi vill underlätta för dessa personer genom att ge gott stöd och lika möjligheter. Integrationsuppdraget i Kommunen är ett långsiktiguppdrag som kräver en mångfald av insatser. Arbetsmarknadsenheten vill tillvara ta personer med utländsk härkomsts kompetens genom att belysa och öka kunskap kring målgrupp hos företagen och samhället i stort. Arbetsuppgifter Uppdraget innebär att höja andelen yrkesverksamma i målgruppen. Som Arbetskonsulent arbetar du för att individen ska finna vägar för självförsörjning och delaktiga i samhället. Du kommer att ha ett nära samarbete med myndigheter som Migrationsverket, Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Skatteverket, Landstinget, och Länsstyrelsen, frivilliga organisationer. Företagskontakter är en viktig del i ditt uppdrag. För samtliga insatser krävs goda strukturer, goda färdigheter i arbetsmarknadsfrågor, och ett genuint intresse för människor. Du ansvarar bland annat för att: • Planera och genomföra individuella möten (intervjua, handleda och motivera deltagare) • Upprätta individuella handlingsplaner • Föreläsa och anordna gruppaktiviteter. • Att aktivt etablera och utveckla kontakter med arbetsgivare för att hitta lämpliga platser för individerna. Arbetet präglas av kontinuerlig dokumentation och administration, vilket innebär att du behöver ha förmågan att skapa struktur och göra prioriteringar. Andra viktiga delar av arbetet är att tolka och tillämpa regelverk som påverkar verksamheten inom AME samt informera och följa upp på ett rättssäkert sätt. Vi arbetar i team och din beredning av ärenden sker i nära samarbete med teamet. I övrigt kan det förekomma arbetsuppgifter som åläggs av Arbetsmarknadschefen och teamet tillsammans. Organisation kring integrationsarbetet består av en Mångfaldsstrateg, två Arbetskonsulenter samt en administratör/flyktinghandläggare. KVALIFIKATIONER Utbildning Högskoleutbildning med beteendevetenskaplig inriktning eller utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer värdefull. Kunskaper Uttrycka dig väl i tal- och skrift. Det är meriterande om Du kan ytterligare andra språk än de ovan nämnda. God dokumentationsvana samt goda kunskaper i Office-paketet. Kunskaper i Accorda är meriterande B-körkort Kompetens Du som söker är utåtriktat, lyhörd och initiativrik. Du har ett utvecklat ordningssinne med känsla för kvalité i arbetet. Som person är du även strukturerad och drivande och besitter goda kunskaper i det individuella samtalet och i grupprocesser. Du presterar goda resultat även under perioder med högt tempo. Erfarenhet Erfarenhet av arbete med arbetsmarknadsinsatser, integrationsarbete och näringslivsutveckling är meriterande. För att kunna ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Mjölby kommun. Vi ser gärna sökande som bidrar till detta. ÖVRIGT Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Ort: Mjölby
Publicerad : 12-22
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetskonsulent integration jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetskonsulent integration

IT-tekniker
Vår kommun är expansiv med strax över 26.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv. Vill du veta mer om oss? Besök oss på www.mjolby.se Mjölby kommuns IT-avdelning består av 18 medarbetare. ARBETSUPPGIFTER Mjölby kommuns IT-avdelning består av 18 medarbetare som arbetar i en intressant och utvecklande miljö med goda möjligheter till personlig utveckling och stor variation i arbetsuppgifter. IT-avdelningens uppdrag är att stödja, utveckla och effektivisera kundernas verksamhet, genom att kombinera hög kunskap inom informationsteknologi och kunskap om kommunal verksamhet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som: • har gymnasieutbildning inom data/teknik eller annan likvärdig utbildning inom IT-området • har erfarenhet av utveckling/test och/eller applikationsdrift, teknisk felhantering • har 2-3 års erfarenhet av IT-support mot slutanvändare och systemadministration Det är meritande om du: • har kunskaper i paketering • har kunskaper i att automatisera hantering av processer • har kunskaper i skrivarhantering • har kunskaper i Microsoft AD-miljö Kvalifikationer Som person är du en utpräglad lagspelare och har lätt för att anpassa dig till olika situationer och människor. Du har en professionell attityd där problemlösning är en del av utmaningen. För att passa in i kulturen har du ett strukturerat och proaktivt arbetssätt och i grunden en positiv inställning till dig själv och dina kollegor. B-körkort är ett krav. ÖVRIGT Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Ort: Mjölby
Publicerad : 02-03
Sök fler jobb liknande: lediga IT-tekniker jobb, IT-tekniker Mjölby, IT-tekniker Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT-tekniker

Turistinformatör
Vår kommun är expansiv med strax över 26.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv. Vill du veta mer om oss? Besök oss på www.mjolby.se Mjölby/Skänninge Turistbyrå finns i Skänninge. Vissa dagar enligt schema skall man även arbeta från en ambulerande turistinformation på cykel främst i Mjölby tätort men även andra platser kan förekomma. ARBETSUPPGIFTER Arbetet innebär dagliga kontakter med svenska och utländska besökare som skall få den information de söker på bästa sätt. I arbetet ingår ekonomisk rapportering, e-posthantering och försäljning av souvenirer m.m. Från den ambulerande turistbyrån är det främst marknadsföring av kommunens besöksnäring samt även kunna svara på allmänna turistfrågor av lokal karaktär. KVALIFIKATIONER Vi vill att du: - Är serviceinriktad, stresstålig och har god samarbetsförmåga. - Kan arbeta självständigt. - Har god lokalkännedom om kommunen och närliggande områden. - Har goda språkkunskaper (svenska, engelska och tyska) - Har datorvana. Erfarenhet inom liknande arbetsområden eller utbildning inom turism är meriterande ÖVRIGT Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Ort: Mjölby
Publicerad : 03-31
Sök fler jobb liknande: lediga Turistinformatör jobb, Turistinformatör Mjölby, Turistinformatör Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Turistinformatör

Arbetsmarknadskoordinator
Vår kommun är expansiv med strax över 26.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv. Vill du veta mer om oss? Besök oss på www.mjolby.se Arbetsmarknadsenheten arbetar i nära samverkan med omsorgs- och socialförvaltningen, Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan och skolan. Enheten ska bidra till att stärka individens möjligheter att komma in på arbetsmarknaden. Alla insatser ska konsekvent matchas mot arbetsmarknadens behov. För att öka sysselsättningen och stärka en hållbar tillväxt ska all verksamhet och alla insatser synkroniseras när det gäller näringslivsfrågor och arbetsmarknadsfrågor. Det handlar om enhetens organisation och arbetssätt men också om samverkan, bemötande, tillit och om att ta människors idéer på allvar. Arbetsmarknadsenheten har som uppdrag att samordna och tillsätta såväl praktikplatser som lönesubventionerade anställningar i hela Mjölby kommun. Då arbetsmarknadens förutsättningar och individers behov varierar över tid så är det viktigt att enhetens personal har lätt för att samarbeta och skapa relationer samt är flexibla för förändringar i verksamheten. ARBETSUPPGIFTER Uppdraget spänner över ett stort antal arbetsuppgifter med många olika intressenter och samarbetspartners. Det handlar bland annat om att utarbeta strategier för social delaktighet inom näringsliv och kommunala sektorn för att utveckla framtidens arbetskraft. Arbetsmarknadskoordinatorn ska upprätta en intern platsbank och hantera tillsättningen av platserna. Du ska etablera kontakt och samverkan med näringsliv och branschorganisationer och de kommunala enheterna samt skapa långsiktiga relationer byggda på ömsesidighet och förtroende. Du ska identifiera och synliggöra möjligheter för näringslivet och kommunen för socialt åtagande för att minska arbetslösheten. Andra viktiga delar av arbetet är att tolka och tillämpa regelverk som påverkar verksamheten inom AME samt informera och följa upp på ett rättssäkert sätt. Du ansvarar bland annat för att: • Ha en tät kontakt med uppdragsgivarna, potentiella arbetsgivare inom kommunen och i det privata näringslivet. • Registrera och administrera i enhetenens interna datasystem Accorda. • Planera och genomföra individuella möten med deltagarna och arbetsgivare för kartläggning, matchning och tillssättning. • Föreläsa och anordna gruppaktiviteter • Marknadsföra och representera Arbetsmarknadsenheten på mässor, i näringslivet, i kommunen och via sociala medier. • Vara uppdaterad på aktuella arbetsmarknadspolitiska program och följa utvecklingen inom området KVALIFIKATIONER Utbildning Högskoleutbildning med beteendevetenskaplig inriktning eller utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Du har erfarenhet av arbete i näringslivet, vana att arbeta med människor i ledande positioner. Dessutom ser vi gärna att du har kunskap om arbetsmarknadsfrågor. Kunskaper Uttrycka dig väl i tal- och skrift. Mycket god dokumentationsvana samt goda kunskaper i Office-paketet. B-körkort Kompetens Du som söker är utåtriktad och lyhörd. Du är en resultatinriktad kontaktskapare som driver dina uppdrag i mål. Du kan se möjligheterna i alla situationer och är rak och tydlig i din kommunikation. Du har en god förmåga att skapa förtroendefulla relationer. Du tilltalas av att utveckla nya nätverk och att upprätthålla dem. Som Arbetsmarknadskoordinator är du engagerad och förtroendeingivande. Arbetet präglas av kontinuerlig dokumentation och administration, vilket innebär att du behöver ha förmågan att skapa struktur och göra prioriteringar. För att kunna ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Mjölby kommun. Vi ser gärna sökande som bidrar till detta. Mycket stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Ort: Mjölby
Publicerad : 05-04
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsmarknadskoordinator jobb, Arbetsmarknadskoordinator Mjölby, Arbetsmarknadskoordinator Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsmarknadskoordinator

Nätverkstekniker
Vår kommun är expansiv med strax över 26.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv. Vill du veta mer om oss? Besök oss på www.mjolby.se Brinner du för ditt jobb? Tycker du om den sociala kontakten med människor och vill du ständigt utvecklas och utöka dina kunskaper? Då söker vi dig! Mjölby kommuns IT-avdelning består av 18 medarbetare som arbetar i en intressant och utvecklande miljö med goda möjligheter till personlig utveckling och stor variation i arbetsuppgifter. IT-avdelningens uppdrag är att stödja, utveckla och effektivisera kundernas verksamhet, genom att kombinera hög kunskap inom informationsteknologi och kunskap om kommunal verksamhet ARBETSUPPGIFTER - Drift / förvaltning av kommunens befintliga nätverk - Beställer kompetens - Kravställare och driva utvecklingsarbete i nätverksfrågor - Projektarbete KVALIFIKATIONER Vi letar efter dig som arbetat som nätverkstekniker i flera år. Du har mycket goda kunskaper om Cisco/HP och är van vid routing och switching. Därutöver är det fördel om du även kan hantera trådlösa nätverk. Du har som lägst gymnasieutbildning samt riktat utbildning inom nätverk och arbetslivserfarenhet av nätverksdrift i större miljöer. Du är van vid direkt kundkontakt och att jobba med ärenden. Vi söker dig som är serviceinriktad och framåt samt delar med dig av dina erfarenheter och kunskaper till dina kollegor. Viktigt är att du kan arbeta tillsammans med andra personer i team, samtidigt som du ska klara av att arbeta självständigt. Du ska ha intresse av problemlösning och ett lugnt och systematiskt arbetssätt. Som person är du en utpräglad lagspelare och har lätt för att anpassa dig till olika situationer och människor. Du har en professionell attityd där problemlösning är en del av utmaningen. För att passa in i kulturen har du ett strukturerat och proaktivt arbetssätt och i grunden en positiv inställning till dig själv och dina kollegor. Dina tidigare erfarenheter har gett dig en god koordineringsförmåga och du trivs med att arbeta i högt tempo där verksamhetens behov styr din arbetsdag. Det förutsätter flexibilitet och att du är strukturerad, noggrann och ansvarstagande. B-körkort är ett krav. ÖVRIGT Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Ort: Mjölby
Publicerad : 05-22
Sök fler jobb liknande: lediga Nätverkstekniker jobb, Nätverkstekniker Mjölby, Nätverkstekniker Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nätverkstekniker

Näringslivschef
Vår kommun är expansiv med strax över 26.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv. Vill du veta mer om oss? Besök oss på www.mjolby.se Näringslivsfrågorna hör till kommunstyrelsens förvaltning och avdelningen näringslivskontoret. Till näringslivskontoret hör även marknads- och turismfrågor som leds av en Marknadschef. Vi har ett starkt och expansivt näringsliv. Här har fler företag än på mycket länge valt att etablera sig så att företagsstocken nu är ca 2 400 stycken. Att arbeta för ett bra företagsklimat är en viktig angelägenhet för kommunen samtidigt som ett blomstrande näringsliv skapar en dynamisk arbetsmarknad att bo och verka i. Vill du vara med och bidra till att Mjölby kommun växer med ett näringsliv i världsklass? ARBETSUPPGIFTER Som näringslivschef i Mjölby kommun är du kommunens ansikte utåt och länken mellan kommun, företag och politik. Arbetet innebär att skapa en ökad tillväxt och attraktionskraft i enlighet med Mjölby kommuns vision. I det ingår att bygga relationer med existerande företag för ett gott företagsklimat, att skapa förutsättningar för nya etableringar, stimulera nyföretagande, arbeta med kompetensförsörjningsfrågor och verka för en långsiktigt hållbar tillväxt. Du leder det strategiska och operativa arbetet kring näringslivsfrågor inom Mjölby kommun och driver olika typer av projekt tillsammans med Marknadschefen och övriga på näringslivskontoret. Du har en nära samverkan med kommunens övriga verksamheter såväl internt som med koppling till näringslivet. Som näringslivschef representerar du kommunen inom näringslivsområdet både lokalt och regionalt. Du bygger nätverk med näringsliv, föreningar, myndigheter, andra kommuner och medverkar aktivt i olika forum. KVALIFIKATIONER Du har relevant högskoleutbildning och tidigare erfarenhet av att arbeta med näringslivsfrågor, meriterande är projektledning och marknadsföring. Du har kunskap av företagandets villkor i små och stora företag och meriterande är om du även har erfarenhet. Du har någon form av erfarenhet av kommunal verksamhet och dess förutsättningar. Du har ledarskapserfarenhet och förmåga att verka strategiskt. Du har ett samhällsengagemang och intresse av att bevaka vad som händer i omvärlden. Du är en trygg och stabil person som förstår och är lojal med ditt uppdrag. Din personlighet är av stor betydelse och det krävs att du har stark drivkraft, är utvecklingsinriktad och vågar pröva nya vägar samtidigt som du är lyhörd. Du är strukturerad och resultatinriktad och har samtidigt en analytisk förmåga. Dialog är viktigt för dig och du har lätt för att kommunicera på olika nivåer inom olika typer av organisationer för att bygga relationer, entusiasmera och skapa delaktighet kring näringslivsfrågorna. Du har regional förankring, B-körkort, är van användare av Officepaketet och trivs med oreglerad arbetstid. ÖVRIGT Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Ort: Mjölby
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Näringslivschef jobb, Näringslivschef Mjölby, Näringslivschef Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Näringslivschef

Kommunsekreterare
Vår kommun är expansiv med strax över 26.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv. Vill du veta mer om oss? Besök oss på www.mjolby.se Tjänsten är placerad på kommunledningskontorets kansli. Kansliet är sekretariat till kommunfullmäktige och kommunstyrelsen. På kansliet arbetar ytterligare en kommunsekreterare och två administrativa assistenter. På kommunledningskontoret arbetar ett tiotal medarbetare med trygghets- och säkerhetsfrågor, kommunikation, hållbarhet, markexploatering, verksamhetsutveckling och kansliuppgifter. ARBETSUPPGIFTER Mjölby kommun söker en kommunsekreterare och erbjuder ett intressant och utvecklande arbete inom kommunstyrelsens förvaltning. Du är sekreterare i kommunstyrelsen och arbetsutskottet. Du är rådgivare i kommunalrättsliga frågor, genomför utredningsuppdrag och projekt. Du kommer också att vara personuppgiftsombud. Vid behov kan det också vara aktuellt att gå in och ta andra arbetsuppgifter inom kansliet. KVALIFIKATIONER Vi förutsätter att du har en lämplig högskoleutbildning inriktad mot statsvetenskap, juridik, samhällsvetenskap eller liknande. Du har goda kunskaper inom kommunal- och förvaltningsrätt, utredningsvana och flerårig erfarenhet från liknande arbete inom offentlig/politiskt styrd organisation samt goda IT-kunskaper. Du har: • Ett intresse för att utveckla nya arbetssätt och förmågan att se till helheten och hitta nya lösningar • Ett strukturerat arbetssätt och en god analytisk förmåga • Vana vid att ta egna initiativ och arbeta självständigt • En god förmåga att samarbeta både med förtroendevalda och kollegor inom förvaltningen • En god förmåga att uttrycka dig lättförståeligt och tydligt både i tal och skrift • En servicemedvetenhet och kan snabbt ställa om och ta nya/andra arbetsuppgifter vid behov. ÖVRIGT Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Ort: Mjölby
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga Kommunsekreterare jobb, Kommunsekreterare Mjölby, Kommunsekreterare Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kommunsekreterare

Arbetskonsulent arbetsmarknadsenheten Mjölby kommun
Vår kommun är expansiv med strax över 26.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv. Vill du veta mer om oss? Besök oss på www.mjolby.se Arbetsmarknadsenheten arbetar i nära samverkan med Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Migrationsverket, övriga myndigheter och förvaltningar internt i kommunen. Enheten ska bidra till att stärka individens möjligheter att komma in på arbetsmarknaden och arbeta med en god integration av nyanlända. Alla insatser ska konsekvent matchas mot arbetsmarknadens behov. Centralt i allt arbete är tydliga resultat. Arbetsmarknadsenheten ska lyssna in vad varje enskild människa vill med sitt liv, för att sedan finna de vägar som behövs för att individen ska uppnå sitt mål. Det handlar om enhetens organisation och arbetssätt men också om samverkan, bemötande, tillit och om att ta människors idéer på allvar. För att uppnå resultat krävs goda strukturer, aktivt agerande och handlingskraft. Arbetsmarknadsenheten har fyra huvudsakliga ansvarsområden: vägledning/sysselsättning, integration, studie- och yrkesvägledning samt administration. ARBETSUPPGIFTER Som Arbetskonsulent arbetar du med individuellt utformade planer för att stödja individen i nästa steg mot sysselsättning, praktik, arbete, studier eller arbetslivsinriktad rehabilitering. Tillsammans med deltagaren och uppdragsgivare identifierar du behovet och utifrån detta och arbetsmarknadens möjligheter vägleder du dina deltagare närmare arbetsmarknaden. Du ansvarar bland annat för att: • Planera och genomföra individuella möten (intervjua, vägleda och motivera deltagare) • Upprätta individuella handlingsplaner • Föreläsa och anordna gruppaktiviteter. • Ha en tät kontakt med uppdragsgivarna, potentiella arbetsgivare och näringslivet. Att aktivt etablera och utveckla kontakter med arbetsplatser där deltagarna har sina sysselsättningsplatser är ett viktigt inslag i arbetet. Arbetet präglas av kontinuerlig vägledning, gruppverksamhet, dokumentation och administration, vilket innebär att du behöver ha förmågan att skapa struktur och göra prioriteringar. Andra viktiga delar av arbetet är att tolka och tillämpa regelverk som påverkar verksamheten inom AME samt informera och följa upp på ett rättssäkert sätt. Då arbetsmarknadens förutsättningar och individers behov varierar över tid så är det viktigt att enhetens personal har lätt för att samarbeta och skapa relationer samt är flexibla för förändringar i verksamheten. Arbetet förändras fortlöpande och du måste vara intresserad av utvecklingsfrågor och att arbeta utifrån de uppsatta mål och ramar som finns för verksamheten. KVALIFIKATIONER Högskoleutbildning med beteendevetenskaplig/pedagogisk inriktning eller utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer värdefull. Kunskaper Uttrycka dig väl i tal- och skrift. God dokumentationsvana samt goda kunskaper i office programmen. B-körkort Kompetens Du som söker är utåtriktat och lyhörd. Du är pedagogisk i din kommunikation för att kunna visa på fördelar med att göra förändringar i en persons livssituation. Som person är du även strukturerad och drivande och besitter goda kunskaper i det individuella samtalet och i grupprocesser. Erfarenhet Erfarenhet av arbete med arbetsmarknadsinsatser och studie- och yrkesvägledning är meriterande. För att kunna ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Mjölby kommun. Vi ser gärna sökande som bidrar till detta. ÖVRIGT Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Ort: Mjölby
Publicerad : 01-22
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetskonsulent arbetsmarknadsenheten Mjölby kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetskonsulent arbetsmarknadsenheten Mjölby kommun

Integrationssamordnare arbetsmarknadsenheten Mjölby kommun
Vår kommun är expansiv med strax över 26.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv. Vill du veta mer om oss? Besök oss på www.mjolby.se Arbetsmarknadsenheten arbetar i nära samverkan med Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Migrationsverket, övriga myndigheter och förvaltningar internt i kommunen. Enheten ska bidra till att stärka individens möjligheter att komma in på arbetsmarknaden och arbeta med en god integration av nyanlända. Alla insatser ska konsekvent matchas mot arbetsmarknadens behov. Centralt i allt arbete är tydliga resultat. Arbetsmarknadsenheten ska lyssna in vad varje enskild människa vill med sitt liv, för att sedan finna de vägar som behövs för att individen ska uppnå sitt mål. Det handlar om enhetens organisation och arbetssätt men också om samverkan, bemötande, tillit och om att ta människors idéer på allvar. För att uppnå resultat krävs goda strukturer, aktivt agerande och handlingskraft. Arbetsmarknadsenheten har fyra huvudsakliga ansvarsområden: vägledning/sysselsättning, integration, studie- och yrkesvägledning samt administration. Enheten har ett eget integrationsteam bestående av Integrationsstrateg, Arbetskonsulent inriktning studier och Arbetskonsulent inriktat sysselsättning. Teamet jobbar i nära samverkan med övriga medarbetare inom kommunen och externa samverkan partners. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en integrationssamordnare som aktivt vill vara med och utveckla kommunens mottagande, bosättning och etablering av nyanlända invandrare samt vara med och skapa Sveriges bästa integrationsarbete. I rollen som integrationssamordnare har du ett helhetsansvar för mottagande, bosättning och etablering av nyanlända invandrare. I arbetet ingår praktiskt mottagande, kartläggning av individens resurser och intressen, handläggning, utredning samt att koordinera och följa upp insatser. Du samverkar med en rad olika aktörer som till exempel Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen, Migrationsverket och andra myndigheter samt frivilligorganisationer gällande integrationsfrågor, detta för att säkerställa att de nyanlända får en väl fungerande introduktion i kommunen. I din roll som integrationssamordnare ingår också att ha information om de ersättningsformer som finns att tillgå, men även att omvärldsbevaka och samverka med andra kommuner. Du bygger ett gott samarbete med föreningsliv, företagarföreningen och enskilda företag för att ge möjlighet till praktik och arbete. I rollen ingår att samordna och hålla i föreläsningar och informationsmöten för nyanlända, kommunens verksamheter, medborgarna och näringslivet. Målet med arbetet är att majoriteten av de nyanlända ska vara självförsörjande efter etableringstiden. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är samhällsvetare, beteendevetare eller har annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har tidigare arbetslivserfarenhet inom flyktingmottagning, integration och socialt arbete. Du har god kännedom om gällande lagstiftning inom området och goda kunskaper om journalföring och dokumentation. Du har goda kunskaper om det svenska samhället, socialförsäkringssystemet och integrationsfrågor. Du har kunskap om överenskommelser kring mottagandet av nyanlända och kan ge handledning, rådgivning och fortbildning till personalgrupper och enskilda i frågor om flyktingmottagning och integration. Du är van vid att arbeta i olika verksamhetssystem och har goda kunskaper i Officepaketet. Det är meriterande om du har arbetat i Accorda. Du pratar och skriver svenska flytande, och har mycket goda språkkunskaper i engelska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande. Kunskaper om andra kulturer är också meriterande. B-körkort är ett krav. Vid sidan av kraven på kompetens och erfarenhet lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du noggrann, självständig, resultatinriktad, handlingskraftig samt ser möjligheter snarare än hinder. Du har god social kompetens och vana att samarbeta med andra. Du har god förmåga att organisera och analysera ditt arbete. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. ÖVRIGT Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Ort: Mjölby
Publicerad : 01-22
Sök fler jobb liknande: lediga Integrationssamordnare arbetsmarknadsenheten Mjölby kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Integrationssamordnare arbetsmarknadsenheten Mjölby kommun

Lönesamordnare
Vår kommun är expansiv med strax över 26.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv. Vill du veta mer om oss? Besök oss på www.mjolby.se Mjölby kommuns personalavdelning är en del av Kommunstyrelsens förvaltning. Personalavdelningen ansvarar för det strategiska personalarbetet inom kommunen samt är ett konsultativt stöd till förvaltningarna för det operativa personal- och lönearbetet. ARBETSUPPGIFTER Som lönesamordnare har du ett funktionsansvar och samordnar löneadministrationen och processerna i personalsystemet Personec-p. Du är länken mellan Personalchef, systemförvaltare och lönekonsulter. Du ansvarar för att utveckla de interna processerna i samarbete med lönekonsulter och systemförvaltare på avdelningen men även med administratörer i organisationen. Du identifierar och utvecklar systemstödet för användare i hela kommunen. Mindre utredningar och projekt kan förkomma. Du tar också aktiv del av den dagliga lönehandläggningen, vilket är en nödvändighet för att du ska kunna hålla en helhetsbild av arbetet och löneområdet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning eller erfarenhet som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Du har erfarenhet av lönearbete i Personec-P. Meriterande är om du har erfarenhet av processinriktat utvecklingsarbete. Som person är du strukturerad, självgående och flexibel. Du är lyhörd, pedagogisk, ansvarstagande och har förmåga att samarbeta. Du har lätt för att kommunicera både muntligt och skriftligt. ÖVRIGT Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Ort: Mjölby
Publicerad : 03-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lönesamordnare jobb, Lönesamordnare Mjölby, Lönesamordnare Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lönesamordnare

HR-specialist
Vår kommun är expansiv med strax över 26.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv. Vill du veta mer om oss? Besök oss på www.mjolby.se Mjölby kommuns personalavdelning är en del av Kommunstyrelsens förvaltning. Personalavdelningen ansvarar för det strategiska personalarbetet inom kommunen samt är ett konsultativt stöd till cheferna och HR konsulter i förvaltningarna för det strategiska och operativa personalarbetet. Personalavdelningens HR-specialister arbetar som generalister men är även specialister inom olika områden. Vi har nu behov av att stärka kompetensen inom kompetensförsörjning, kommunikation och marknadsföring av arbetsgivarvarumärket. ARBETSUPPGIFTER Ditt specialområde förutom att arbeta som generalist är som HR-specialist i kompetensförsörjningsprocessen. Tillsammans med övriga kollegor inom förvaltningen och med andra förvaltningar kommer du att delta i arbetet med att utveckla processerna för att stödja förvaltningarna att leda arbetet med att attrahera och rekrytera de kompetenser som kommunen behöver. I uppdraget ligger att utveckla och marknadsföra vårt arbetsgivarvarumärke på olika sätt och via olika kanaler. Arbetet innebär många kontakter, både internt och externt. Du arbetar självständigt utifrån ett konsultativt förhållningssätt. Vi erbjuder ett stimulerande och kreativt arbete för dig som gillar att utveckla människor och verksamheter. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom HR-/personalområdet eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Du har erfarenhet av kompetensförsörjningsfrågor, marknadsföring och rekryteringsprocessen. Du är van vid att använda olika IT-verktyg. Erfarenhet inom offentlig verksamhet är meriterande. Som person är du strukturerad, självgående och flexibel. Du är utåtriktad, pedagogisk, ansvarstagande och har förmåga att samarbeta. Du har lätt för att kommunicera både muntligt och skriftligt. Du är också initiativtagande och kan se strategiskt på frågor. ÖVRIGT Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Ort: Mjölby
Publicerad : 03-03
Sök fler jobb liknande: lediga HR-specialist jobb, HR-specialist Mjölby, HR-specialist Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: HR-specialist

Verksamhetscontroller till ekonomiavdelningen
Vår kommun är expansiv med strax över 26.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv. Vill du veta mer om oss? Besök oss på www.mjolby.se Vi söker en verksamhetscontroller till ekonomiavdelningen vid kommunstyrelsens förvaltning då vår nuvarande verksamhetscontroller tar sig an nya utmaningar inom förvaltningen. ARBETSUPPGIFTER Som verksamhetscontroller arbetar du tillsammans med övriga controllers och ekonomer på avdelningen. Avdelningens uppdrag förutsätter samarbete med övriga nämnder och förvaltningar, myndigheter och organisationer. Som verksamhetscontroller deltar du i flera processer av uppföljande och utvecklande karaktär samt förväntas ansvara för och driva olika projekt självständigt. Huvudsakliga arbetsuppgifter är analys av verksamhet och ekonomi, mål- och resultatstyrning och samordning vid kommunens mål- och budgetprocess. Du bistår vid utveckling av ekonomisystem/beslutsstöd samt ansvarar för statistiksamordning och utför löpande och fördjupade analyser. Du kommer även vara delaktig i flera framtida utvecklingsprojekt. Närmast står att forma en framtida inköpsorganisation. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning med inriktning ekonomi eller annan akademisk utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant. I övrigt förutsätter vi att du har flera års erfarenhet av ekonomiarbete på strategisk nivå, mycket goda it-kunskaper och god förmåga att hantera det svenska språket både muntligt och skriftligt. Om du har erfarenhet av att arbeta i en politisk styrd organisation samt erfarenhet av större projekt/utredningar är det meriterande. För att lyckas och trivas i rollen är du mål- och resultatinriktad med fokus på uppdraget. Du är initiativtagande, strukturerad och har en problemlösande analytisk förmåga. Det är viktigt att du ser vinster med att samarbeta och bidra till intern samverkan. Du kan koppla ihop resultat för ekonomi, verksamhet och kvalitet och har i första hand ett helhetsperspektiv men måste även kunna se enskilda verksamheters utmaningar. Du har ett intresse av att stödja chefer på olika nivåer. Att vara prestigelös, lyhörd, flexibel och hjälpsam är en självklarhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Ort: Mjölby
Publicerad : 03-03
Sök fler jobb liknande: lediga Verksamhetscontroller till ekonomiavdelningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verksamhetscontroller till ekonomiavdelningen

Integrationsstrateg arbetsmarknadsenheten
Vår kommun är expansiv med strax över 26.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv. Vill du veta mer om oss? Besök oss på www.mjolby.se Arbetsmarknadsenheten arbetar i nära samverkan med Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Migrationsverket, övriga myndigheter och förvaltningar internt i kommunen. Enheten ska bidra till att stärka individens möjligheter att komma in på arbetsmarknaden och arbeta med en god integration av nyanlända. Alla insatser ska konsekvent matchas mot arbetsmarknadens behov. Centralt i allt arbete är tydliga resultat. Arbetsmarknadsenheten ska lyssna in vad varje enskild människa vill med sitt liv, för att sedan finna de vägar som behövs för att individen ska uppnå sitt mål. Det handlar om enhetens organisation och arbetssätt men också om samverkan, bemötande, tillit och om att ta människors idéer på allvar. För att uppnå resultat krävs goda strukturer, aktivt agerande och handlingskraft. Arbetsmarknadsenheten har fyra huvudsakliga ansvarsområden: vägledning/sysselsättning, integration, studie- och yrkesvägledning samt administration. Enheten har ett eget integrationsteam bestående av Integrationsstrateg, Integrationssamordnare, Arbetskonsulent inriktat sysselsättning samt Studie- och yrkesvägledare. Teamet jobbar i nära samverkan med övriga medarbetare inom Arbetsmarknadsenheten, övriga förvaltningar samt externa samverkan partners. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en integrationsstrateg som kommer att skapa bra relationer och samspel med civilsamhälle, näringsliv, utbildningssektorn och kommunens övriga förvaltningar. Fokus är att hitta nya innovativa former för god integration och en lyckad etablering för våra nya medborgare i Mjölby. Din viktigaste uppgift blir att bidra till att effektivisera integrationsprocessen (mottagning, bosättning och etablering) och tillsammans med dina kollegor i integrationsteamet och samarbetspartners arbeta för att möta framtidens behov och utmaningar med en sammanhållen utbildnings-, jobb- och bostadskarriär för nya medborgare i Mjölby kommun. För att lyckas i ditt arbete behöver du ha fokus på att samordna, kartlägga och dokumentera integrationsarbetet inom den kommunala verksamheten i relation till övriga myndigheter och aktörer. Du behöver etablera interna och externa nätverk, stödja och utveckla den redan befintliga organisationen i operativt integrationsarbete samt jobba strategiskt med lösningar på framtidens behov och utmaningar. Integrationsstrategen ansvarar för att överenskommelsen om mottagning av nyanlända mellan staten och Mjölby kommun följs och är kommunens kontakt för återsökning av medel från Migrationsverkets ekonomiavdelning. Andra exempel på exempel på arbetsuppgifter är: • Vara kommunens representant och kontaktperson gällande integrationsfrågorna för nationella, regionala och lokala sammanhang. • Sammankallande för den förvaltningsövergripande integrationsarbete i kommunen. • Omvärldsbevaka, analysera och driva nya förslag. • Bevaka kommunens intresse i nationella och internationella förändringar i flyktingfrågor. • Handlägga och stödja integrationssamordnaren i individärenden i relation till Migrationsverket. • Informera medborgarna, näringsliv och övriga förvaltningar om kommunens integrationsarbete. • Kompetenshöjning till medborgarna och medarbetare för att skapa förståelse och tolerans i kommunen. • Samordna vissa av kommunens internationella arbeten. • Stödja Socialförvaltningen kring mottagande av ensamkommande ungdomar. • Delta i övriga projekt och insatser som Arbetsmarknadsenhetens bedriver. KVALIFIKATIONER Utbildning Vi söker dig som är utbildad statsvetare eller har annan relevant utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Erfarenhet Du har erfarenhet av att arbeta med integration och av att driva utvecklingsprocesser på en strategisk nivå. Du har dokumenterad vana, insikt i och förståelse för arbetet i en demokratisk och politiskt styrd organisation. Du har god kännedom om gällande lagstiftning inom området och goda kunskaper om journalföring och dokumentation. Du har också goda kunskaper om det svenska samhället, socialförsäkringssystemet och integrationsfrågor. Du har kunskap vilka överenskommelser som gäller kring mottagandet av nyanlända och kan ge handledning, rådgivning och fortbildning till personalgrupper samt ge stöd i enskilda frågor om flyktingmottagning och integration. Du är van vid att arbeta i olika verksamhetssystem och har goda kunskaper i Officepaketet. Det är meriterande om du har arbetat i Accorda. Kompetenser Du är kommunikativ, självgående, strukturerad och får saker gjorda. Du har en god strategisk och analytisk förmåga och en mycket god förmåga att använda svenska och engelska i tal och skrift. Övriga språkkunskaper är meriterande. Kunskaper om andra kulturer är också meriterande. B-körkort är ett krav. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. ÖVRIGT Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Ort: Mjölby
Publicerad : 03-24
Sök fler jobb liknande: lediga Integrationsstrateg arbetsmarknadsenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Integrationsstrateg arbetsmarknadsenheten

HR-specialist
Vår kommun är expansiv med strax över 26.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv. Vill du veta mer om oss? Besök oss på www.mjolby.se Mjölby kommuns personalavdelning är en del av Kommunstyrelsens förvaltning. Personalavdelningen har två uppdrag, att handlägga kommunens löner och att ansvara för det strategiska personalarbetet. Personalavdelningen har 12 medarbetare varav 5 är HR-specialister. HR-specialisterna jobbar både med strategiska och operativa frågor inom kommunen samt är ett konsultativt stöd till cheferna och HR-konsulter i förvaltningarna. ARBETSUPPGIFTER Du är HR-specialist med specialistområde inom arbetsmiljö, samverkan och arbetsrätt, men är även delaktig i det övriga HR-arbetet. Du arbetar både strategiskt och som stöd för cheferna i organisationen. Arbetet innebär att ansvara för det strategiska arbetsmiljöarbetet, utveckla rutiner och riktlinjer samt genomföra utbildningar inom området. Utifrån ett konsultativt förhållningssätt stöttar du förvaltningarna gällande arbetsrätt, det systematiska arbetsmiljöarbetet, rehabilitering och samverkan. Vi erbjuder ett stimulerande och kreativt arbete för dig som vill utveckla människor och verksamheter, med många kontakter både internt och externt. Du arbetar självständigt men i nära samarbete med övriga HR-gruppen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom HR-/personalområdet eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Du har flera års erfarenhet av arbetsmiljö- och arbetsrättsarbete. Du är van vid att använda olika IT-verktyg. Meriterande är erfarenhet av offentlig verksamhet, samverkan med fackliga organisationer samt rehabilitering. Du har förmåga att samarbeta och skapa engagemang. Du arbetar strukturerat och systematiskt, har lätt för att kommunicera både muntligt och skriftligt samt har god pedagogisk förmåga. Du är ansvarstagande och självgående. ÖVRIGT Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Ort: Mjölby
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga HR-specialist jobb, HR-specialist Mjölby, HR-specialist Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: HR-specialist

Strategisk IT-chef/CIO Mjölby kommun
Vår kommun är expansiv med strax över 26.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv. Vill du veta mer om oss? Besök oss på www.mjolby.se Mjölby kommuns IT-avdelning är en del av Kommunstyrelsens förvaltning med ansvar för övergripande IT-strategiska frågor för hela kommunen. IT-avdelningens uppdrag är att kombinera hög kunskap inom informationsteknologi med kunskap om kommunal verksamhet för att utveckla IT-frågorna i de olika förvaltningarna. IT-avdelningen har under de senaste åren fördubblat personalstyrkan och består idag av 17 medarbetare. IT-avdelningen har goda kompetensmässiga och ekonomiska förutsättningar vilket ger utmärkta förutsättningar att leda Mjölby kommun in i det digitala samhället. Tjänsten är placerad direkt under Kommunchefen och ingår i förvaltningens ledningsgrupp. ARBETSUPPGIFTER Som CIO har du det övergripande ansvaret för Mjölby kommuns IT-frågor och IT-avdelningen. Du ansvarar övergripande för ekonomi, arkitektur/processer och säkerhet på IT avdelningen. Du är chef över två driftchefer som leder och planerar den dagliga driften på avdelningen. Du ansvarar för kommunens omvärldsbevakning inom området och för att IT-strategi och e-strategi ligger i linje med kommunens vision. Du samverkar med representanter från kommunens övriga förvaltningar och fungera som en bro för att förmedla teknikrelaterad information och kunskap till förvaltningarna. Förmåga att kunna analysera olika verksamheter och processer är nödvändig för att kunna ge förslag på lösningar som ger en optimal medborgarnytta och effektiviserar kommunens verksamhet. Utifrån kommunens behov sätter du mål för IT-arkitektur samt driver utveckling och samordning inom IT- området. KVALIFIKATIONER Som vår nya CIO har du en akademisk bakgrund med inriktning på data- och/eller systemvetenskap. Du har flerårig erfarenhet som CIO eller annan ledande befattning inom IT-området samt kunskap inom IT-arkitektur. Vidare har du erfarenhet av IT-utveckling ur en verksamhets, medborgare och/ eller kundperspektiv med eget budgetansvar från en större organisation. Den snabba förändringen i omvärlden ställer krav på visionär förmåga. Det är meriterande om du har erfarenhet av att leda tekniska utveckling- och förändringsprojekt. Du ska ha förmåga att ha en helhetssyn på den egna verksamheten i förhållande till övriga. Du ska ha erfarenhet av ledarskap och tidigare ha deltagit i ledningsgrupparbete. Vi söker en person som har mod och förmåga att engagera och motivera medarbetare och andra samarbetspartners. Som person är du: •utåtriktad och kommunikativ •ansvarstagande och självgående •samarbetsorienterad •initiativrik och resultatinriktad •lösningsorienterad och analytisk •tydlig i ditt ledarskap Välkommen till IT-avdelningen! ÖVRIGT Ansökningarna hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst. Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Ort: Mjölby
Publicerad : 07-06
Sök fler jobb liknande: lediga Strategisk IT-chef/CIO Mjölby kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Strategisk IT-chef/CIO Mjölby kommun

Arbetsledare Café Norrgården Arbetsmarknadsenheten
Vår kommun är expansiv med strax över 26.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv. Vill du veta mer om oss? Besök oss på www.mjolby.se Enheten ska stötta de människor som står längst bort från arbete att hitta sin väg till utbildning och arbete genom vägledning, praktik och olika former av subventionerade anställningar med målet - självförsörjning. Arbetsmarknadsenheten arbetar i nära samverkan med omsorgs- och socialförvaltningen, Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan och skolan. Arbetsmarknadsenhetens café, med 10-15 fasta platser, är ämnad som arbetsplats för deltagare som har behov av arbetsförmågebedömning, språkträning, arbetspraktik, subventionerad anställning och arbetsträning/arbetsprövning. Genom individuella insatser ska deltagare ges bättre förutsättningar till arbete och fortsatta studier Här är nyckelfunktionen att leda och vägleda och skapa stort utrymme för deltagarna att genomföra arbetet självständigt för att utveckla sina förmågor. För att göra detta på bästa sätt krävs tydliga rutiner och ramar för verksamheten. Samtliga deltagare har en upprättad handlingsplan tillsammans med sin Arbetskonsulent/Arbetsterapeut som du som Arbetsledare utgår ifrån och samverkar kring. Då arbetsmarknadsuppdraget är utsatt för ständig förändring beroende på skiftande konjunkturer, politiska beslut och utifrån deltagarnas behov måste enheten ha ständig beredskap för förändrade situationer och därmed förändra och utveckla uppdrag, både vad gäller volym och innehåll. Medarbetarna som jobbar på enheten ska ha ett stort intresse för utvecklingsfrågor och att arbeta utifrån de uppsatta mål och ramar som finns för verksamheten ARBETSUPPGIFTER I tjänsten ingår: • Handledning och vägledning av deltagare enligt den överenskommelse som upprättats mellan deltagare, Arbetskonsulent/Arbetsterapeut och Arbetsledare. • Arbetsleda och planera utbud av matalternativ, inköp, schemaläggning, ekonomi och arbetsfördelning mellan deltagarena • Fullfölja och följa upp riktlinjer och regler gällande hygien och hälsa • Utveckling av caféverksamhetens koncept och utbud • Uppföljning av deltagarnas planering tillsammans med ansvariga myndigheter och samarbetspartners • Ge pedagogiskt stöd och samverkan inom och utanför kommunen KVALIFIKATIONER Du har högskoleutbildning med beteendevetenskaplig inriktning eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Det är krav att du har flerårig erfarenhet från praktiskt arbete som handledare/arbetsledare. Erfarenhet från arbete i café och kök är meriterande. Du som söker är utåtriktat och lyhörd. Du är pedagogisk i din kommunikation. Som person är du även strukturerad och drivande. Du kan uttrycka dig väl i tal- och skrift. God dokumentationsvana samt goda kunskaper i Officepaketet. B-körkort ÖVRIGT Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons. På grund av semestertider vänligen ställ frågor gällande tjänsten via mail till azadeh.pendari@mjolby.se Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se
Företag: Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Ort: Mjölby
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare Café Norrgården Arbetsmarknadsenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare Café Norrgården Arbetsmarknadsenheten

HR-specialist
Vår kommun är expansiv med strax över 26.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv. Vill du veta mer om oss? Besök oss på www.mjolby.se Mjölby kommuns personalavdelning är en del av Kommunstyrelsens förvaltning. Personalavdelningen har två uppdrag, att handlägga kommunens löner och att ansvara för det strategiska personalarbetet. Personalavdelningen har 12 medarbetare varav 5 är HR-specialister. HR-specialisterna jobbar både med strategiska och operativa frågor inom kommunen samt är ett konsultativt stöd till cheferna och HR-konsulter i förvaltningarna. ARBETSUPPGIFTER Du är HR-specialist med specialistområde inom arbetsmiljö, samverkan och arbetsrätt, men är även delaktig i det övriga HR-arbetet. Du arbetar både strategiskt och som stöd för cheferna i organisationen. Arbetet innebär att ansvara för det strategiska arbetsmiljöarbetet, utveckla rutiner och riktlinjer samt genomföra utbildningar inom området. Utifrån ett konsultativt förhållningssätt stöttar du förvaltningarna gällande arbetsrätt, det systematiska arbetsmiljöarbetet, rehabilitering och samverkan. Vi erbjuder ett stimulerande och kreativt arbete för dig som vill utveckla människor och verksamheter, med många kontakter både internt och externt. Du arbetar självständigt men i nära samarbete med övriga HR-gruppen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom HR-/personalområdet eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Du har flera års erfarenhet av arbetsmiljö- och arbetsrättsarbete. Du är van vid att använda olika IT-verktyg. Meriterande är erfarenhet av offentlig verksamhet, samverkan med fackliga organisationer samt rehabilitering. Du har förmåga att samarbeta och skapa engagemang. Du arbetar strukturerat och systematiskt, har lätt för att kommunicera både muntligt och skriftligt samt har god pedagogisk förmåga. Du är ansvarstagande och självgående. ÖVRIGT Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Ort: Mjölby
Publicerad : 08-31
Sök fler jobb liknande: lediga HR-specialist jobb, HR-specialist Mjölby, HR-specialist Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: HR-specialist

Mark- och exploateringsingenjör
Vår kommun är expansiv med strax över 26.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv. Vill du veta mer om oss? Besök oss på www.mjolby.se Tjänsten som mark- och exploateringsingenjör är placerad på kommunledningskontoret, där ett tiotal medarbetare arbetar med politisk administration, trygghets- och säkerhetsfrågor, kommunikation, hållbarhet, verksamhetsutveckling och markexploatering. Med exploateringsfrågor arbetar även en exploateringsassistent. Mjölby kommun expanderar vilket innebär att det behöver byggas cirka 100 nya bostäder per år och det pågår ett arbete med att ta fram ett bostadsförsörjningsprogram där medborgare ges möjlighet att komma med förslag på framtida bostadsområden. ARBETSUPPGIFTER Din huvudsakliga uppgift är att vara projektledare för exploateringsprojekt med helhetsansvar för juridik, teknik och ekonomi från projektstart till uppföljning av slutfört projekt. Arbetet innebär löpande kontakt med exploatörer, kommuninvånare, näringsliv, myndigheter, kommunpolitiker och kommunala förvaltningar. Utöver exploateringsprojekt ansvarar du också för kommunens markinnehav. Det innebär att förhandla och upprätta avtal om förvärv, avyttring och upplåtelse av mark eller fastigheter, företräda kommunen i lantmäteriförrättningar, ansvara för värderingar och andra markfrågor. Du har en viktig roll i det strategiska och operativa arbetet inom kommunens mark- och exploateringsfrågor. Arbetsuppgifterna förutsätter nära samarbete med alla dem som medverkar i samhällsbyggnadsprocessen och utvecklingen av vår kommun. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom lantmäteri, samhällsplanering, fastighetsjuridik eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Eftersom du blir kommunens ”expert” inom ämnesområdet är det meriterande om du har flera års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och har arbetat inom en politiskt styrd organisation. Körkort krävs för tjänsten. Som person har du god kommunikationsförmåga och kan uttrycka dig såväl muntligt som skriftligt. Du är drivande och har ett engagemang för samhällsbyggnadsfrågor, är intresserad av att utveckla nya arbetssätt, har förmågan att se till helheten och hitta nya lösningar. Du är strukturerad och har en god analytisk förmåga. Vidare söker vi dig som är van vid att ta egna initiativ och arbeta självständigt. Du har lätt för att samarbeta och bygga förtroendefulla relationer. Vi erbjuder dig ett arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. Arbetet ger dig även stora möjligheter till utveckling, inflytande och eget ansvar. Vår kommunchef kommer att vara din mentor under introduktionsprogrammet. ÖVRIGT Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Ort: Mjölby
Publicerad : 09-21
Sök fler jobb liknande: lediga Mark- och exploateringsingenjör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mark- och exploateringsingenjör

Ekonom med inriktning IT
Vår kommun är expansiv med strax över 26.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv. Vill du veta mer om oss? Besök oss på www.mjolby.se Ekonomiavdelningen tillhör kommunstyrelsens förvaltning och består av tio medarbetare. Arbetsgruppen hanterar centralt ekonomiarbete såsom budget, ekonomistyrning, bokslut, finansiering, ekonomiadministrativt utvecklingsarbete och systemförvaltning. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en ekonom som kommer att arbeta både som systemförvaltare och förvaltningsekonom på kommunstyrelsens förvaltning. Dina huvudsakliga uppgifter är att ansvara för förvaltning, utbildning och utveckling av vårt ekonomisystem. Det innebär bland annat att utveckla stöd för utdata och kvalitetssäkra beslutsunderlag. Du kommer att arbeta stödjande mot användarna och vara kontaktperson mot systemleverantören och mot vår interna IT-avdelning. Som förvaltningsekonom kommer du att arbeta med budget, bokslutsprognos, uppföljning och analys. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är högskoleutbildad ekonom med IT-inriktning eller har annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbete inom ekonomi och/eller IT. Du är van vid att använda ekonomisystem och har goda kunskaper inom IT. Erfarenhet av redovisning och/eller kommunal ekonomi är meriterande. Som person är du ansvarstagande och slutför det du tar dig an, arbetar strukturerat och har en numerisk analytisk förmåga. Du har även förmågan att samarbeta, tar initiativ och har lätt för att kommunicera både muntligt och skriftligt. Vi erbjuder ett stimulerande arbete för dig som vill driva utvecklingen av vårt ekonomisystem framåt. Du arbetar självständigt, men i nära samarbete med övriga kollegor på avdelningen. ÖVRIGT Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Ort: Mjölby
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonom med inriktning IT jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonom med inriktning IT

Integrationssamordnare med språkkunskap inom arabiska
Vår kommun är expansiv med strax över 26.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv. Vill du veta mer om oss? Besök oss på www.mjolby.se Arbetsmarknadsenhetens ansvarsområde är att genomföra det arbetsmarknadspolitiska uppdrag som kommunledningen beslutar, gällande arbetsmarknadsfrågor, integrationsfrågor, mottagning av nyanlända och kommunala uppföljningsansvar för ungdomar 16-24 år som saknar slutbetyg från gymnasieskolan. Enheten ska stötta de människor som står längst bort från arbete att hitta sin väg till utbildning och arbete genom vägledning, praktik och olika former av subventionerade anställningar med målet - självförsörjning. Enheten arbetar för kommunens medborgare i samarbete intern i kommunen samt externt med andra myndigheter, föreningar, näringslivet och fackförbunden. Då arbetsmarknadsuppdraget är utsatt för ständig förändring beroende på skiftande konjunkturer, politiska beslut och utifrån deltagarnas behov måste enheten ha ständig beredskap för förändrade situationer och därmed förändra och utveckla uppdrag, både vad gäller volym och innehåll. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en integrationssamordnare som aktivt vill vara med och utveckla kommunens mottagande, bosättning och etablering av nyanlända medborgare samt vara med och skapa Sveriges bästa integrationsarbete. I rollen har du tillsammans med dina kollegor ett helhetsansvar för mottagande, bosättning och etablering av nyanlända medborgare. I arbetet ingår praktiskt mottagande, kartläggning av individens resurser och intressen, handläggning, utredning samt att koordinera och följa upp insatser. Du samverkar med en rad olika aktörer som till exempel Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen, Migrationsverket och andra myndigheter samt frivilligorganisationer gällande integrationsfrågor, detta för att säkerställa att de nyanlända får en väl fungerande introduktion i kommunen. Vi söker Dig som skapar bra relationer och samspel med civilsamhälle, näringsliv, utbildningssektorn och kommunens övriga förvaltningar. Fokus är att hitta nya innovativa former för god integration och en lyckad etablering för våra nya medborgare i Mjölby. Din viktigaste uppgift blir att bidra till att effektivisera integrationsprocessen (mottagning, bosättning och etablering) och tillsammans med dina kollegor i integrationsteamet och samarbetspartners arbeta för att möta framtidens behov och utmaningar med en sammanhållen utbildnings-, jobb- och bostadskarriär för nya medborgare i Mjölby kommun. Andra arbetsuppgifter som ingår i tjänsten: • Vara kommunens representant och kontaktperson gällande integrationsfrågorna i regionala och lokala sammanhang • Omvärldsbevaka, analysera och driva nya förslag • Informera och fortbilda medborgarna, näringsliv och övriga förvaltningar om kommunens integrationsarbete • Delta i övriga projekt och insatser som Arbetsmarknadsenhetens bedriver KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad statsvetare eller har annan relevant högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har erfarenhet av att arbeta med integration och av att driva utvecklingsprocesser på en strategisk nivå. Du har dokumenterad vana, insikt i och förståelse för arbetet i en demokratisk och politiskt styrd organisation. Du har god kännedom om gällande lagstiftning inom området och goda kunskaper om journalföring och dokumentation. Du har också goda kunskaper om det svenska samhället, socialförsäkringssystemet och integrationsfrågor. Du har kunskap vilka överenskommelser som gäller kring mottagandet av nyanlända och kan ge handledning, rådgivning och fortbildning till personalgrupper samt ge stöd i enskilda frågor om flyktingmottagning och integration. Du är van vid att arbeta i olika verksamhetssystem och har goda kunskaper i Officepaketet. Du uttrycker dig flytande i tal och skrift på svenska. Du ska dessutom tala arabiska och engelska flytande. Ytterligare språkkunskaper är meriterande. B-körkort är ett krav. Du är pedagogisk i din kommunikation, självgående, strukturerad och får saker genomförda med goda resultat. Som person är du noggrann och handlingskraftig. Du har hög social kompetens och vana att samarbeta med andra. Du är bra på att organisera och analysera ditt arbete för att uppnå goda resultat . Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten ÖVRIGT För att lyckas i ditt arbete behöver du ha fokus på att samordna, kartlägga och dokumentera integrationsarbetet inom den kommunala verksamheten i relation till övriga myndigheter och aktörer. Du behöver etablera interna och externa nätverk, stödja och utveckla den redan befintliga organisationen i operativt integrationsarbete samt jobba strategiskt med lösningar på framtidens behov och utmaningar. Integrationsstrategen ansvarar för att överenskommelsen om mottagning av nyanlända mellan staten och Mjölby kommun följs och är kommunens kontakt för återsökning av medel från Migrationsverkets ekonomiavdelning Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Ort: Mjölby
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Integrationssamordnare med språkkunskap inom arabiska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Integrationssamordnare med språkkunskap inom arabiska

Systemtekniker
Vår kommun är expansiv med strax över 26.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv. Vill du veta mer om oss? Besök oss på www.mjolby.se Mjölby kommuns IT-avdelning har under de senaste åren fördubblat sin personalstyrka och består idag av 18 medarbetare. Vårt uppdrag är att på ett verksamhetsinriktat och kostnadseffektivt sätt leda och stödja kommunens utveckling inom IT, telefoni och informationssäkerhetsfrågor. Det innebär bland annat ansvar för strategiska IT-frågor samt initiera och driva verksamhetsutveckling inom kommunens olika verksamheter. Avdelningen ansvarar även för olika typer av IT-relaterade ärenden, såsomteknisk drift, support, inköp, teknisk utveckling eller allmän rådgivning. Ett viktigt mål i utvecklingen av kommunens IT-miljö är att åstadkomma enklare och bättre kommunikationsmöjligheter både internt mellan intressenter som elever, ledning, personal, vårdare, brukare men även externt mot kunder, leverantörer, medborgare, anhöriga, vårdnadshavare med flera. Nu söker vi dig, en ambitiös och driven systemtekniker, som vill bidra i utvecklingen av kommunens IT-miljö! ARBETSUPPGIFTER I rollen som systemtekniker är du enkelt uttryckt länken mellan verksamhetens och IT-avdelningens behov. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att: • Förvalta och utveckla kommunens verksamhetssystem, främst ekonomisystemet • Vara sammankallande och drivande i de olika systemförvaltningsgrupperna • Dokumenteraprocessarbete och skapa arbetsrutiner • Arbeta aktivt med förbättrings- och säkerhetsarbete inom IT • Projektleda olika typer av IT-projekt KVALIFIKATIONER Du har högskoleutbildning inom IT eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig, samt har arbetat några år som systemtekniker och som vill ta nästa steg i din karriär. Som person ska du ha förmågan att se saker ur ett helhetsperspektiv, vara analytisk, strukturerad och resultatinriktad. Du är en problemlösande lagspelare som trivs med att arbeta i högt tempo där verksamhetens behov styr din arbetsdag. På ett initiativtagande och självgående sätt planerar, samordnar, genomför och dokumenterar du förändringar i vårt IT-landskap. Då detta även är ett arbete med flera kontaktytor krävs en god kommunikativ förmåga. Det är meriterande om du har goda erfarenheter av: - Microsoft Active Directory, Microsoft servermiljö, SCCM, SQL - Mobilitetstjänster - IT-säkerhet och GDPR - Integrationsmotorer - Ekonomisystem (t.ex. Raindance) ÖVRIGT Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Urval och intervjuer sker löpande. Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst. Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Ort: Mjölby
Publicerad : 03-21
Sök fler jobb liknande: lediga Systemtekniker jobb, Systemtekniker Mjölby, Systemtekniker Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemtekniker

Logistikansvarig
Vår kommun är expansiv med strax över 26.700 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv. Vill du veta mer om oss? Besök oss på www.mjolby.se Mjölby kommuns IT-avdelning har under de senaste åren fördubblat sin personalstyrka och består idag av 18 medarbetare. Vårt uppdrag är att på ett verksamhetsinriktat och kostnadseffektivt sätt leda och stödja kommunens utveckling inom IT, telefoni och informationssäkerhetsfrågor. Det innebär bland annat ansvar för strategiska IT-frågor samt initiera och driva verksamhetsutveckling inom kommunens olika verksamheter. Avdelningen ansvarar även för olika typer av IT-relaterade ärenden, såsom teknisk drift, support, inköp, teknisk utveckling eller allmän rådgivning. Ett viktigt mål i utvecklingen av kommunens IT-miljö är att åstadkomma enklare och bättre kommunikationsmöjligheter både internt mellan intressenter som elever, ledning, personal, vårdare, brukare men även externt mot kunder, leverantörer, medborgare, anhöriga, vårdnadshavare med flera. Vill du vara med och sätta Mjölby på kartan som en som en modern kommun med hög service och utpräglat kundfokus? ARBETSUPPGIFTER Som logistikansvarig kommer du ingå i teamet ServiceCenter där vårt fokus ligger på att leverera tjänster med mycket hög service och support till kommunens medarbetare! I rollen som logistikansvarig är du spindeln i nätet som samordnar, strukturerar och till viss del även projektleder arbete inom områdena klienthantering och inköp. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat: • ansvar för inköp • fakturering och inventering • projektledning/projektdeltagande • klienthantering Stöttning till vår IT-support Servicedesk vid behov KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom IT eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig, samt har arbetat några år som tekniker eller logistiker och som vill ta nästa steg i karriären. B-körkort och erfarenhet av projektledning krävs för tjänsten. Det är meriterande om du har erfarenhet och/eller kunskap av Microsoft miljö, SCCM, Active Directory, IT-support eller ärendehantering. Som person är du logisk, strukturerad och resultatinriktad. Du trivs med att arbeta i högt tempo och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har förmågan att lösa komplicerade problem och att se saker ur ett helhetsperspektiv. Arbetet innebär flera kontaktytor vilket kräver att du sätter kunden i fokus samt är en serviceinriktad lagspelare med god kommunikativ förmåga. Du kan uttrycka dig på svenska, i såväl tal som skrift. Ansök redan idag! Vi erbjuder dig en modern arbetsplats med en stark och tydlig värdegrund. Vi arbetar i en intressant och utvecklande miljö där du har goda möjligheter till personlig utveckling och varierande arbetsuppgifter. Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Urval och intervjuer sker löpande. Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Ort: Mjölby
Publicerad : 03-29
Sök fler jobb liknande: lediga Logistikansvarig jobb, Logistikansvarig Mjölby, Logistikansvarig Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Logistikansvarig

Inköpsstrateg
Vår kommun är expansiv med strax över 26.700 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv. Vill du veta mer om oss? Besök oss på www.mjolby.se Nu förstärker vi vår organisation med en ny tjänst som inköpsstrateg – vi söker dig som vill driva arbetet med att starta upp och samordna en helt ny inköpsorganisation. Du kommer att tillhöra ekonomiavdelningen på kommunstyrelsens förvaltning. Avdelningen består idag av tio medarbetare. Arbetsgruppen hanterar centralt ekonomiarbete såsom mål och budget, ekonomi- och resultatstyrning, uppföljningar av ekonomi och verksamhet, finansiering, utvecklingsarbete och systemförvaltning. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten som inköpsstrateg och arbetet med att etablera en helt ny inköpsorganisation omfattar allt som har med inköp och upphandling att göra, från stora avtal gällande entreprenader till löpande inköp av förbrukningsmaterial. Arbetet är till stor del självständigt men har många kontakt- och samarbetsytor där du främst kommer att samarbeta med och stödja verksamheternas inköpssamordnare. Du kommer också att samarbeta med Inköpssamverkan som är ett gemensamt upphandlingskontor för sex kommuner i Östergötlands västra länsdel. I tjänsten ingår bland annat att: - initiera och utveckla styrdokument för inköpsverksamhet - stödja och standardisera inköpsprocesser inom kommunen - utveckla metoder och verktyg för inköp - vara samordnare för kommunens centrala inköpsnätverk - sprida information om avtal och avtalsleverantörer - genomföra utbildningar i frågor kring exempelvis verksamhetens behovsplanering, avrop, upphandlingar och Lagen om offentlig upphandling (LOU) - samordna, genomföra och följa upp upphandlingar - genomföra analys av inköpsmönster och avtalstrohet En viktig del i tjänsten är att utveckla inköp till en strategisk fråga som en del i verksamhetsutvecklingen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är högskoleutbildad inom ekonomi, juridik, förvaltning eller har annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Du har flera års erfarenhet av arbete inom inköp och/eller upphandling. Kunskap och erfarenhet av offentlig inköpsverksamhet, utvecklings- och förändringsarbete samt e-handel är meriterande. Som person är du strategisk och analytisk med förmågan att fokusera på helheten. Du har god samarbetsförmåga och ett konsultativt förhållningssätt som skapar förtroende i organisationen. Dessutom är du ansvarstagande och driver på samt motiverar andra till att uppnå gemensamma mål. Du tar initiativ, arbetar strukturerat och har lätt för att kommunicera både muntligt och skriftligt. Vi erbjuder ett spännande arbete för dig som vill påverka och driva utvecklingen av vår inköpsverksamhet framåt. Du arbetar självständigt, men i nära samarbete med övriga kollegor på avdelningen och i verksamheten. ÖVRIGT Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Ort: Mjölby
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Inköpsstrateg jobb, Inköpsstrateg Mjölby, Inköpsstrateg Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Inköpsstrateg

Lönekonsult/systemförvaltare
Vår kommun är expansiv med cirka 27.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv. Vill du veta mer om oss? Besök oss på www.mjolby.se Vill du ta dig an en bredare roll inom löneadministration som även innefattas av systemförvaltning? Personalavdelningen, som du kommer att tillhöra, ansvarar för kommunens strategiska och operativa personalarbete, förvaltar kommunens personalsystem och ger support och service till medarbetare och chefer. På avdelningen arbetar en personalchef, fem HR-specialister, en lönesamordnare, en systemförvaltare, fyra lönekonsulter och en pensionshandläggare. I samband med att kommunen växer och att vi kommer ta hem egen drift av vårt personaladministrativa system behöver vi nu utöka avdelningen med en ny tjänst som lönekonsult/systemförvaltare. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att ha en delad roll, där du arbetar både som lönekonsult och systemförvaltare. I rollen som lönekonsult arbetar du både självständigt och i grupp med att handlägga löner i vårt personaladministrativa system Personec P. Arbetet innebär administration av löner efter manualer, rutiner och riktlinjer. Du utfärdar olika typer av intyg, tar fram och lämnar ut uppgifter till myndigheter såsom Försäkringskassan, Skatteverket och Kronofogden, utför kontroller och rättningar av lön. Du arbetar konsultativt med utbildningar och support till kommunens förvaltningar. Dina arbetsuppgifter som systemförvaltare för våra personaladministrativa system (Personec P, Timecare, WinLas och Adato/Lisa) består huvudsakligen av att planera och genomföra bearbetningar/körningar, analysera incidenter/supportärenden både internt och externt. Du kommer att hantera drifts- och utvecklingsfrågor i samarbete med IT-avdelningen och våra systemleverantörer. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som: • Har relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande kunskaper/erfarenheter som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Det är meriterande om din utbildning är inriktad mot löneadministration och/eller systemhantering. • Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom lön och systemförvaltning alternativt har erfarenhet av löneadministration samt stort intresse för systemförvaltning. Vi vill att du ska ha arbetat i löne- och personalsystem, företrädesvis inom kommunal sektor. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i Personec P, Timecare, WinLas och Adato/Lisa samt har kunskaper i allmänna bestämmelser (AB). • Är en van datoranvändare som har kunskap och förmåga att hantera Officepaketet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen är det viktigt att du: • Är logisk och systematisk i ditt arbetssätt samt förstår olika typer av sifferunderlag. • Har förmågan att arbeta såväl självständigt som i samarbete med andra. • Har hög servicekänsla med kunden i fokus. • Kan kommunicera tydligt och är van vid att hålla presentationer för andra. • Är ifrågasättande och bidrar med idéer som kan leda till utveckling och förbättringar i avdelningens arbetssätt. • Kan planera, organisera och prioritera bland dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt (då det periodvis är mycket att göra). Vi ställer höga krav på professionell hantering av personuppgifter och tystnadsplikt ingår i tjänsten. Mjölby kommun stävar efter ett hållbart arbetsliv karaktäriserat av delaktighet, kompetensutveckling och arbetsglädje. Vi erbjuder dig ett flexibelt jobb med stor variation och där din kompetensutveckling aldrig står still. Du kommer också att tillhöra en arbetsgrupp där det är god stämning och högt i tak. Välkommen med din ansökan! ÖVRIGT Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Ort: Mjölby
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lönekonsult/systemförvaltare jobb, Lönekonsult/systemförvaltare Mjölby, Lönekonsult/systemförvaltare Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lönekonsult/systemförvaltare

Webbstrateg
Vår kommun är expansiv med cirka 27.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv. Vill du veta mer om oss? Besök oss på www.mjolby.se Vi söker en webbstrateg som ger stöd i organisationen och höjer effektiviteten för att uppnå kommunens mål. Tillsammans med kollegor och leverantörer har du huvudansvar för att utveckla, samordna och förvalta kommunens intranät och hemsida utifrån målgruppernas behov. Vi erbjuder en utvecklande tjänst för dig som uppskattar att arbeta både strategiskt och operativt, att balansera verksamhetens behov mot webbens förutsättningar och leda utveckling med användarna i fokus. Arbetsbeskrivning: De webbstrategiska frågorna hör till kommunstyrelsens förvaltning, ansvaret för kommunens intranät och hemsida hör till avdelningen kommunledningskontoret. På kontoret arbetar drygt ett tiotal medarbetare med trygghets- och säkerhetsfrågor, kommunikation och webb, hållbarhet, markexploatering, verksamhetsutveckling och kansliuppgifter. Placeringsort: Mjölby kommun Stadshus ARBETSUPPGIFTER De webbstrategiska frågorna hör till kommunstyrelsens förvaltning, ansvaret för kommunens intranät och hemsida hör till avdelningen kommunledningskontoret. På kontoret arbetar drygt ett tiotal medarbetare med trygghets- och säkerhetsfrågor, kommunikation och webb, hållbarhet, markexploatering, verksamhetsutveckling och kansliuppgifter. I webbstrategens arbetsuppgifter ingår att • Ansvara för strategiska utvecklingsfrågor och omvärldsbevakning relaterade till kommunens digitala kanaler. • Utveckling, samordning och skötsel av kommunens intranät och hemsida med fokus på struktur, funktionalitet, utseende och navigation. • Utveckling och stöd när det gäller andra digitala kanaler exempelvis rörlig media, e-learning och poddar. Informationsinnehållet står användaren för. • Ansvara för sökmotoroptimeringar och statistikanalyser. • Leda kommunens webbråd och initiera utbildningsinsatser. • Svara för framtagning av årlig förvaltningsplan för kommunens intranät. • Ansvara för att riktlinjer, tillämpningsanvisningar och rutinbeskrivningar för kommunens digitala kanaler och plattformar upprättas och genomförs i tillräcklig omfattning och har tillsynsansvaret för dem. • Arbeta som projektledare i kommungemensamma projekt. • Arbetet utgår från användarvänlighet och tillgänglighetskrav. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning med inriktning mot informationsteknik/webb. Meriterande är flera års erfarenhet av att driva och samordna webbstrategiska frågor och webbprojekt på ledningsnivå i en kommun eller annan politiskt styrd organisation. Du har erfarenhet av att ha arbetat med SiteVision. Du arbetar med fokus på medborgarnas och medarbetarnas förutsättningar och behov. Du har förståelse för och kunskap om webbens teknik och möjligheter och ser samband och sammanhang när det gäller teknik och kommunikation inom och utanför organisationen. Du är intresserad av utvecklingsarbete, är strukturerad och noggrann. Du är pedagogisk, van vid att leda workshops och har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift. Du har förmåga att leda utan att vara chef, är öppen och lyhörd och kan skapa engagemang och tillit i relationer. Du är van vid att ta egna initiativ och arbeta självständigt men också en lagspelare. B-körkort är ett krav. ÖVRIGT Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Ort: Mjölby
Publicerad : 01-30
Sök fler jobb liknande: lediga Webbstrateg jobb, Webbstrateg Mjölby, Webbstrateg Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Webbstrateg

Säkerhetssamordnare
Vår kommun är expansiv med cirka 27.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv. Vill du veta mer om oss? Besök oss på www.mjolby.se Som säkerhetssamordnare tillhör du kommunstyrelsens förvaltning och avdelningen kommunledningskontoret. På kommunledningskontoret arbetar ett tiotal medarbetare med frågor avseende trygghet och säkerhet, information, hållbarhet, verksamhetsutveckling, markexploatering och kansli. Mjölby kommun samverkar i trygghets- och säkerhetsfrågor med Boxholms kommun. Det innebär att delar av ditt arbete kommer att omfatta även Boxholm. Vill du veta mer om Boxholms kommun kan du besöka www.boxholm.se. ARBETSUPPGIFTER Som säkerhetssamordnare kommer du att få vara med och bygga upp det nya totalförsvaret. Det innebär att du kommer att arbeta med att ge råd och stöd till våra verksamheter i både Mjölby och Boxholms kommun och vara ett bollplank till chefer och arbetsgrupper i trygghets- och säkerhetsfrågor, och då framförallt inom området säkerhetsskydd och civilt försvar. Du arbetar tillsammans med dina kollegor inom områdena krishantering, informationssäkerhet och drog- och brottförebyggande arbete. Som samordnare kommer du också ansvara för att: • utveckla arbetet med kontinuitetshantering och våldsbejakande extremism. ta fram säkerhetsanalyser och handlingsplaner. • genomföra utbildningar och övningar. • driva utvecklingsprocesser och projekt. • samverka med externa aktörer inom uppdragsområdet, genom att leda eller delta i olika nätverk och samordningsfunktioner såväl lokalt som regionalt. Placeringsort: Mjölby kommuns Stadshus, i uppdraget ingår lika uppdrag i Boxholms kommun. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har högskole-/universitetsutbildning eller annan relevant utbildning för tjänsten inom exempelvis säkerhet/samhällsskydd, samhällsvetenskap, juridik eller motsvarande som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Du har erfarenhet och förmåga att leda utan att vara chef samt leda och delta i utvecklingsarbete i projektform. Erfarenheter av arbete med civilt försvar och/eller säkerhetsskydd är meriterande. Även erfarenhet av arbete i kommunal verksamhet är meriterande. Minst B-körkort krävs för tjänsten. Som person har du förmågan att arbeta såväl självständigt som i samarbete och samverkan med andra. Du har god analytisk förmåga och kan kommunicera på ett tydligt sätt både muntligt och skriftligt. Du tänker strategiskt och arbetar målinriktat och långsiktigt, samtidigt som du snabbt kan anpassa dig till nya eller förändrade situationer som kan dyka upp i arbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att du behöver vara svensk medborgare samt genomgå registerkontroll hos säkerhetspolisen (SÄPO). ÖVRIGT Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Ort: Mjölby
Publicerad : 03-15
Sök fler jobb liknande: lediga Säkerhetssamordnare jobb, Säkerhetssamordnare Mjölby, Säkerhetssamordnare Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säkerhetssamordnare

Energirådgivare
Vår kommun är expansiv med cirka 27.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv. Vill du veta mer om oss? Besök oss på www.mjolby.se Mjölby kommun arbetar för en grön omställning och en hållbar framtid. Tjänsten som energirådgivare är en del av det arbetet tillsammans med kommunens hållbarhetsstrateg. Ansvaret för att planera, hålla samman, driva och följa upp kommunens arbete mot en grön omställning hör till kommunledningskontoret. Energirådgivaren kommer arbeta nära hållbarhetsstrategen men också ha ett nära samarbete med service- och teknikförvaltningen i arbetet med energieffektiviseringar i kommunala lokaler. Tjänsten är lokaliserad i Mjölby men viss telefonrådgivning ges även till boende i Boxholms och Ydre kommuner. På kommunledningskontoret i övrigt arbetar ett tiotal medarbetare med trygghets- och säkerhetsfrågor, kommunikation och webb, markexploatering, verksamhetsutveckling och kansliuppgifter. ARBETSUPPGIFTER Som energirådgivare arbetar du 75% med kommunal energi- och klimatrådgivning och 25% med att stötta service- och teknikförvaltningen med energieffektiviseringar i kommunens byggnader. Du informerar om och verkar för en effektiv energianvändning i hushåll, små och medelstora företag samt organisationer. Rådgivningen är ett verktyg i omställningen till hållbar energianvändning med minskad miljöpåverkan som följd. Du medverkar i arbetet med att ta fram en ny energiplan/klimatstrategi och arbetar med aktiviteter kopplade till planen. Service- och teknikförvaltningen ansvarar för att leda och genomföra effektiviseringsprojekt. Du är sakkunnig rörande myndighetskrav och stöd i att administrera, sammanställa och svara för dessa. Du deltar även i regionala projekt som samordnas av Energikontoret Östra Götaland samt är med och arrangerar och deltar i kampanjer som genomförs på lokal nivå (exempelvis Earth Hour, Europeiska Trafikantveckan och Huljedagen). KVALIFIKATIONER Vi ser att du har relevant högskoleutbildning eller eftergymnasial utbildning inom energi och miljö. Det är meriterande med utbildning och/eller erfarenhet inom teknisk byggnadskunskap och energi och installation samt goda kunskaper inom energi- och klimatområdet. Du har erfarenhet av att planera, genomföra och följa upp projekt. Du har god datavana, B-körkort är ett krav. Som person är du ansvarsfull och självgående, tar egna initiativ och har analytisk förmåga och kan prestera resultat. Du tycker om att samarbeta och är utåtriktad, har god förmåga att skapa nya relationer och är bra på att kommunicera med andra människor. För uppdraget som energirådgivare krävs en grundutbildning för energi- och klimatrådgivare och konsumentjuridik via Energimyndigheten och Konsumentverket. Om du inte redan har gått den utbildningen så kommer det vara en del av din kompetensutveckling hos oss. Vi erbjuder dig en kreativ arbetsplats med varierande arbetsuppgifter och stora möjligheter att påverka hållbarhetsarbetet i Mjölby kommun. ÖVRIGT Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Ort: Mjölby
Publicerad : 04-16
Sök fler jobb liknande: lediga Energirådgivare jobb, Energirådgivare Mjölby, Energirådgivare Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Energirådgivare

Näringslivschef
Vår kommun är expansiv med cirka 27.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv. Vill du veta mer om oss? Besök oss på www.mjolby.se Vill du vara med och utveckla näringslivet hos oss nu när Mjölby kommun växer? Näringslivsfrågorna hör till kommunstyrelsens förvaltning och avdelningen ”Tillväxtkontoret”. Till tillväxtkontoret hör även marknads- och turismfrågor som leds av en Marknadschef. Vi har ett starkt och expansivt näringsliv. Här har fler företag än på mycket länge valt att etablera sig så att företagsstocken nu är ca 2 400 stycken. Att arbeta för ett bra företagsklimat är en viktig angelägenhet för kommunen samtidigt som ett blomstrande näringsliv skapar en dynamisk arbetsmarknad att bo och verka i. ARBETSUPPGIFTER Som näringslivschef i Mjölby kommun är du kommunens ansikte utåt och länken mellan kommun, företag och politik. Arbetet innebär att skapa en ökad tillväxt och attraktionskraft i enlighet med Mjölby kommuns vision. I det ingår att bygga relationer med existerande företag för ett gott företagsklimat, att skapa förutsättningar för nya etableringar, stimulera nyföretagande, arbeta med kompetensförsörjningsfrågor och verka för en långsiktigt hållbar tillväxt. Din uppgift är att representera kommunen i arbetet med att främja näringslivet i kommunen. Du leder det strategiska och operativa arbetet kring näringslivsfrågor inom Mjölby kommun och driver olika typer av projekt tillsammans med Marknadschefen och övriga på näringslivskontoret. Du har en nära samverkan med kommunens övriga verksamheter såväl internt som med koppling till näringslivet. Som näringslivschef representerar du kommunen inom näringslivsområdet både lokalt och regionalt. Du bygger nätverk med näringsliv, föreningar, myndigheter, andra kommuner och medverkar aktivt i olika forum. Du har budget- och verksamhetsansvar och direkt personalansvar för en person idag men det kan komma att förändras framöver. KVALIFIKATIONER Du har relevant högskoleutbildning och tidigare erfarenhet av att arbeta med näringslivsfrågor, meriterande är projektledning och marknadsföring. Du har kunskap av företagandets villkor i små och stora företag och meriterande är om du även har erfarenhet. Du har någon form av erfarenhet av kommunal verksamhet och dess förutsättningar. Du har ledarskapserfarenhet och förmåga att verka strategiskt. Du har ett samhällsengagemang och intresse av att bevaka vad som händer i omvärlden. Du är en trygg och stabil person som förstår och är lojal med ditt uppdrag. Din personlighet är av stor betydelse och det krävs att du har stark drivkraft, är utvecklingsinriktad och vågar pröva nya vägar samtidigt som du är lyhörd. Du är strukturerad och resultatinriktad och har samtidigt en analytisk förmåga. Dialog är viktigt för dig och du har lätt för att kommunicera på olika nivåer inom olika typer av organisationer för att bygga relationer, entusiasmera och skapa delaktighet kring näringslivsfrågorna. Du har regional förankring, B-körkort, är van användare av Officepaketet och trivs med oreglerad arbetstid. Vi erbjuder dig ett intressant och stimulerande arbete där du möjlighet att utvecklas och bidra till att näringslivet i Mjölby växer. Du får även delta i vår chefsintroduktion och kontinuerlig utveckling via kommunens ledarutvecklingsprogram. ÖVRIGT Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Ort: Mjölby
Publicerad : 05-09
Sök fler jobb liknande: lediga Näringslivschef jobb, Näringslivschef Mjölby, Näringslivschef Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Näringslivschef


Sök lediga jobb Mjölby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se