Modersmålslärare i franska jobb - lediga jobb

Modersmålslärare i franska jobb Modersmålslärare i franska jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Modersmålslärare i franska. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Modersmålslärare i franska. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Modersmålslärare i Franska- Nyköping

 2. Modersmålslärare i franska- Malmö

 3. Modersmålslärare i Franska- Nyköping

 4. Modersmålslärare i Franska- Falun

 5. Modersmålslärare i franska- Vaxholm

 6. Modersmålslärare i franska och somaliska- Luleå

 7. Botkyrka söker driven modersmålslärare i franska!- Botkyrka

 8. Modersmålslärare i franska- Sollefteå

 9. Modersmålslärare i franska- Täby

 10. Modersmålslärare i Franska- Södertälje

 11. Modersmålslärare i franska, tidsbegränsad- Stockholm

 12. Modersmålslärare i franska- Jönköping

 13. Modersmålslärare i Franska- Halmstad

 14. Modersmålslärare i franska- Stockholm

 15. Modersmålslärare i franska- Malmö

 16. Modersmålslärare i franska- Hässleholm

 17. Modersmålslärare i franska till Ängelholms Kommun, förskola och grundskola- Ängelholm

 18. Modersmålslärare i franska, två 70% tidsbegränsade- Stockholm

 19. Modersmålslärare i franska- Strängnäs

 20. Modersmålslärare i franska i grundskolan- Finspång

 21. Modersmålslärare i franska och oromo till Språkcentrum Göteborg- Göteborg

 22. Modersmålslärare i franska till Interkulturella språkenheten- Norrköping

 23. Modersmålslärare i franska- Strängnäs

 24. Modersmålslärare i franska- Strängnäs

 25. Modersmålslärare i franska- Trelleborg

 26. Modersmålslärare i franska- Strängnäs

 27. Modersmålslärare i franska- Södertälje

 28. Modersmålslärare i franska, 2 tjänster 75-100%- Stockholm

 29. Modersmålslärare i franska i grundskolan- Burlöv

 30. Modersmålslärare i franska- Salem

 31. Modersmålslärare i Franska, Modersmålsenheten- Borlänge

 32. Modersmålslärare i franska- Oskarshamn

 33. Modersmålslärare i Franska- Örnsköldsvik

 34. Modersmålslärare i franska i Nynäshamns kommun- Nynäshamn

 35. Modersmålslärare i franska- Lund

 36. Modersmålslärare i franska- Täby

 37. Modersmålslärare i franska i Nynäshamns kommun- Nynäshamn

 38. Modersmålslärare i franska- Värmdö

 39. Modersmålslärare i franska- Jönköping

 40. Modersmålslärare i franska- Salem


Mer beskrivning

Modersmålslärare i Franska
Nyköping med internationell närhet ger lokalt unika möjligheter. I kommunen arbetar vi för att uppfylla målen om god service och möta de utmaningar som ställs på en region i stark tillväxt. Mångfald gynnar utvecklingen. Vi eftersträvar därför en jämnare köns- och åldersfördelning samt varierad etnisk och kulturell bakgrund hos våra medarbetare. Kommunen arbetar kontinuerligt med att ge alla arbetsplatser förutsättningar för ett medskapande och ett strukturerat arbetssätt. Vi lägger därför stor vikt vid att Du delar kommunens värdegrund och medarbetarpolicy. ARBETSUPPGIFTER Modersmålslärare: Undervisning i modersmål franska i grundskolan. KVALIFIKATIONER Önskvärt med lärarutbildning eller någon form av pedagogisk utbildning.
Företag: Nyköpings kommun - Division Barn, Utbildning & Kultur
Ort: Nyköping
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i Franska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i Franska

Modersmålslärare i franska
ARBETSUPPGIFTER Undervisning i franska. Modersmålsundervisningen är en kommunövergripande verksamhet som administreras av Modersmålsenheten. 200 lärare undervisar i 42 olika språk och är verksamma inom såväl grund- som gymnasieskolor i Malmö. KVALIFIKATIONER Behörig lärare med goda kunskaper i såväl modersmål som svenska.
Företag: Malmö stad, GrF Skolområde Öster
Ort: Malmö
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i franska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i franska

Modersmålslärare i Franska
Nyköping ligger vid kusten en timme söder om Stockholm. I kommunen arbetar ca 4.000 personer för att uppfylla målen om service, professionellt bemötande och tillgänglighet samt möta de utmaningar som ställs på en region i stark tillväxt. Mångfald gynnar utvecklingen. Vi eftersträvar därför en jämnare köns- och åldersfördelning samt varierad etnisk och kulturell bakgrund hos våra medarbetare. Kommunen arbetar kontinuerligt med att ge alla arbetsplatser förutsättningar för ett medskapande och ett strukturerat arbetssätt. Vi lägger därför stor vikt vid att Du delar kommunens värdegrund och medarbetarpolicy. För mer information: www.nykoping.se I Nyköpings kommun satsar vi på hälsofrämjande insatser för våra medarbetare och har därför infört rökfri arbetstid. I division Barn Utbildning Kultur arbetar ca 1 850 medarbetare mot målet ”Barn, utbildning och kulturs verksamheter är attraktiva, har god kvalitet och visar goda resultat”. I divisionen ingår förskolor, grundskolor, gymnasium, vuxenutbildning samt kultur. ARBETSUPPGIFTER Modersmålslärare: Undervisning i modersmål franska i grundskolan. KVALIFIKATIONER Önskvärt med lärarutbildning eller någon form av pedagogisk utbildning.
Företag: Nyköpings kommun - Division Barn, Utbildning & Kultur
Ort: Nyköping
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i Franska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i Franska

Modersmålslärare i Franska
Sökes till Grund- och Gymnasieskolan. 1 tjänst Sista ansökningsdag 10 oktober. I Falu kommun är vi 4 300 anställda. Vi har över 220 olika yrken och här finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi är till nytta för kommuninvånarna varje dag och gör skillnad i samhället. Vi har jobb som märks. Tjänsten är inom grundskolan och gymnasieskolan. Det finns idag 21 modersmålslärare som undervisar ca 700 elever i olika språk på ca 30 skolor. Anställningsvillkor Befattningen är en visstidsanställning på timtid. Tillträde fr.o.m. 2013-09-23 t.o.m. 2014-06-13. Arbetsuppgifter Undervisa elever från åk 1 t o m åk 3 i gymnasiet i modersmålet franska. Tillräckliga kvalifikationer (minimikrav) Lärarexamen som ger behörighet för modersmålsundervisning i franska. Goda kunskaper i det svenska och franska språket.  Meriterande kvalifikationer Tidigare erfarenhet av modersmålsundervisning eller annan undervisning. Kunna samverka med övriga modersmålslärare och verksamhetens chef. Övrigt Ange löneanspråk. För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Upplysningar Rektor Mats Forsberg 023-82 504 Fackliga företrädare Lärarförbundets expedition 023-106 36
Företag: Falu kommun
Ort: Falun
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i Franska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i Franska

Modersmålslärare i franska
Vaxholms stad är en kommun belägen 3 mil från Stockholm och en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholms närhet. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare. För mer information om Vaxholm: http://www.vaxholm.se Utbildningsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola, särskola, fritidshem och kulturskolan. Modersmålslärarna arbetar på Enheten för stöd och utveckling (ESU) tillhörande Utbildningsförvaltningen. ESU bidrar aktivt till enheternas elevhälsoarbete med sina medarbetare: skolpsykolog, skolkurator, förskolepsykolog, talpedagog, skoldatatekets specialpedagog, IT-pedagog samt enhetschef. Inom ESU arbetar vi självständigt, lösningsfokuserat och tar stort ansvar. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu modersmålslärare i franska som kan undervisa elever i grundskolan. Undervisningen är förlagd på en av våra skolor centralt i Vaxholm. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har franska som modersmål samt har goda kunskaper i svenska språket. Är du behörig lärare eller modersmålslärare är det meriterande. Du ska även ha god förmåga att samarbeta och kunna arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Vaxholms Stad
Ort: Vaxholm
Publicerad : 11-04
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i franska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i franska

Modersmålslärare i franska och somaliska
Luleå är norra Sveriges hjärta med storstadens utbud och småstadens närhet, universitetets kraft och näringslivets nytänkande. En riktig vinterstad med vita vidder och en somrig skärgårdsstad som toppar solligan år efter år. Vi är 75 000 Luleåbor och växer. Barn- och utbildningsförvaltningen Flerspråkigheten Mångfaldsfrågor och undervisning av flerspråkiga elever är ett prioriterat område i Luleå kommun. Sedan några år tillbaka arbetar vi för att utöka modersmålsundervisningen för barn med annat modersmål än svenska. Verksanheten utökas successivt och omfattar i dag ryska, engelska, finska, spanska och thai. Omkring 400 barn och elever får undervining/träning i sitt modersmål. I samverkan med andra kommuner i Norrbotten har vi startat modersmålsundervisning i distansform. ARBETSUPPGIFTER Som modersmålslärare kommer du att ansvara för barns- och elevers lärande i språk och realia i franska och/eller somaliska i alla grundskolor för elever i åk 1-9 och modersmålsträning i alla förskolor i kommunen. Du kommer också att arbeta som handledare för elever i skolans olika ämnen på franska och/eller somaliska. Delar av din undervisning kommer du att arbeta i distansform. Som vår medarbetare kommer du att medvetet arbeta med kvalitetsarbete och vara delaktig i att utveckla modersmålsundervisningen i kommunen. KVALIFIKATIONER Du bör ha examen för modersmållärare eller annan pedagogisk utbildning på högskolenivå. Du bör ha franska eller somaliska som ditt eget modersmål. Du bör vara förtrogen med våra olika styrdokument och du bör ha erfarenhet av att arbeta med barn och elever i den svenska skolan/förskolan. Du ska vara flexibel och ha lätt för att samarbeta. Du bör vara positiv till att prova nya tankar pch se möjligheter.
Företag: Luleå kommun, Flerspråkigheten/Välkomsten
Ort: Luleå
Publicerad : 11-27
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i franska och somaliska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i franska och somaliska

Botkyrka söker driven modersmålslärare i franska!
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Modersmålsorganisationen i Botkyrka har höga målsättningar för sin verksamhet och strävar efter att hålla högsta möjliga nivå på personalens kompetens. Modersmålspedagogerna ingår i olika arbetslag som varje vecka bedriver ett pedagogiskt utvecklingsarbete tillsammans. Under 2012/2013 har vi bland annat arbetat med: frågandets konst, lässtrategier, genrepedagogik, digitalt lärande samt betyg och bedömning. I gruppen ingår i dagsläget ca 110 pedagoger som tillsammans undervisar i ca 60 språk. ARBETSUPPGIFTER Din uppgift som modersmålspedagog i Botkyrka är viktig för elevernas språkutveckling, vilken ligger till grund för studieresultat även i övriga ämnen. Du kommer ofta att arbeta självständigt även om samplanering med andra pedagoger förekommer. Arbetet är oftast förlagt till olika arbetsplatser, vilket kan medföra att du behöver förflytta dig under arbetsdagen. Även studiehandledning på modersmålet i andra ämnen kan förekomma. Arbetet omfattar modersmålsundervisning i grundskolan och gymnasieskolan. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som brinner för språkutveckling och har dokumenterad erfarenhet av tidigare arbete med modersmål inom skolan. Du har pedagogisk bakgrund och goda kunskaper i modersmålet och svenska. Du har en tydlig pedagogisk idé kring hur du kan stödja utvecklingen hos varje elev utifrån läroplanens intentioner. Du är van vid att hantera digitala lärverktyg som utgör en självklar del i din praktik, samt att samarbeta med andra pedagoger kring planering och utförande av undervisning i enlighet med läroplanen. Din drivkraft är att utvecklas i din egen roll som pedagog. Du är också skicklig på att kommunicera på svenska kring elevers utveckling och bidrar gärna i pedagogiska diskussioner med andra pedagoger.
Företag: Botkyrka kommun, Specialistenheten
Ort: Botkyrka
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga Botkyrka söker driven modersmålslärare i franska! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Botkyrka söker driven modersmålslärare i franska!

Modersmålslärare i franska
Sollefteå kommun ligger i natursköna Ångermanland där älvdalarna kantas av dramatiska nipformationer. Här kombineras närhet till bärrika skogar och småstadscharm med ett spännande näringsliv. I kommunen finns ca 20 000 innevånare, varav 9 000 bor i Sollefteå tätort. Junsele, Ramsele, Näsåker. Långsele och Undrom är exempel på livskraftiga samhällen i kommunen. Välkommen till oss! Sollefteå kommun är sedan 2009 en rökfri arbetsplats - för hälsans skull! ARBETSUPPGIFTER Vi söker en modersmålslärare i franska, i första hand till grundskolan. Eventuellt kan studiehandledning bli aktuellt. KVALIFIKATIONER Lärarutbildning är meriterande samt att du har tidigare erfarenhet av undervisning. Du har mycket goda kunskaper i aktuellt modersmål samt goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift. Ange i din ansökan inom vilka kunskapsområden du kan vara studiehandledare i. Vi tar endast emot din ansökan via "Offentliga jobb". Klicka på länken under rubriken "Ansökan" nedan för att söka denna tjänst.
Företag: Sollefteå kommun, Barn- och skolförvaltningen
Ort: Sollefteå
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i franska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i franska

Modersmålslärare i franska
Täby är en av Sveriges mest attraktiva kommuner med närhet till både arbetsplatser, grönområden och skärgård. Täby ligger strategiskt placerat strax norr om Stockholm och det bor ca 65 000 personer här. Vi ser ljust på framtiden och bygger därför fler bostäder, välkomnar fler företag och satsar på förbättrad service med stor valfrihet. Täby - att växa med. ARBETSUPPGIFTER Modersmålsundervisning och studiehandledning på modersmålet för elever i förskoleklass, grundskola och gymnasium. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med franska som modersmål med lärarutbildning alternativt högskoleutbildning och pedagogisk erfarenhet.
Företag: Täby Kommun
Ort: Täby
Publicerad : 01-20
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i franska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i franska

Modersmålslärare i Franska
Jobba i Södertälje Välkommen till Södertälje! Det är här det händer. Det är här vi anställer Sveriges bästa lärare och ger dem 40.000 i lön. Det är här vi utvecklar de kommunala förskolorna och skolorna utifrån tydliga verksamhetsidéer, prövar två lärare i klassrummet, har gemensamma strukturer för pedagogiska diskussioner i arbetslagen och anställer förstelärare med uppdrag att utveckla ämnesundervisningen. Ja, listan kan bli hur lång som helst. Södertälje är en av Sveriges mest intressanta skolkommuner. Faktum är att vi nästan varje dag slår skolvärlden med häpnad. Att utveckla och förbättra förskolan och skolan låter sig inte göras på en kafferast eller av glada amatörer. Det måste göras systematiskt av skickliga ledare och lärare, och arbetet måste vara strategiskt och långsiktigt. Vi bygger vår utveckling på det forskningen visat är framgångsfaktorer för förbättringsarbete i förskola och skola. Dessutom har vi valt att prioritera några särskilda områden, som språkutvecklande arbete, inkluderande arbete och IKT som pedagogiskt redskap. Egentligen handlar allt vårt arbete om att skapa förutsättningar för förskollärare och lärare att göra ett bra jobb. Är du beredd att kavla upp ärmarna, att förända, att göra skäl för lönen och att sova gott om natten efter att ha gjort något värdefullt? Ja, då är du välkommen till Södertälje! Peter Fredriksson Utbildningsdirektör Modersmål i förskola samt modersmålsundervisning och studiehandledning i grundskola, grundsärskola, gymnasiesärskola och gymnasium. ARBETSUPPGIFTER Modersmålsundervisning i förskola i franska. KVALIFIKATIONER Modersmålslärarutbildning/lärarutbildning/förskollärarutbildning, lärarerfarenhet i förskola och grundskola, SAS B.
Företag: Södertälje kommun, Modersmålsenheten
Ort: Södertälje
Publicerad : 04-07
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i Franska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i Franska

Modersmålslärare i franska, tidsbegränsad
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Språkcentrum Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete med många möjligheter. Stockholms stad ska vara en attraktiv arbetsgivare med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Inom Utbildningsförvaltningen finns Uppdragsavdelningen som erbjuder tjänster och produkter som stödjer och underlättar elevernas lärande och främjar hälsan. Språkcentrum är en av Uppdragsavdelningens fem enheter. Vi erbjuder professionell modersmålsundervisning och studiehandledning till barn och elever. Vi som söker dig är ca 11.000 elever och 350 lärare som tillsammans undervisar i ca 60 språk. 1 plats(er).Genom språk uttrycker vi våra kulturer och värderingar. Språk ger oss självkänsla. Språk bär kunskaper och är grunden i mötet med andra människor. Vi behöver språk för att kunna tänka, drömma, formulera frågor och lösa problem. Flera språk ger flera möjligheter! Vi kan lära oss ett nytt språk utan att det sker på bekostnad av ett annat språk. Hur väl skolan tar tillvara på barns flerspråkighet har en avgörande betydelse för deras identitets- och kunskapsutveckling. Arbetet består av modersmålsundervisning och studiehandledning till elever i Stockholms skolor. Tjänsten tillsätts under förutsättning att beställningsunderlaget är tillräckligt. Tjänsten kan eventuellt tas i anspråk p g a övertalighet. Du ska ha en lärarutbildning och erfarenhet som lärare. Du ska ha franska som modersmål och goda kunskaper i svenska. Viss datorvana. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: 3-6 månader. Arbetstid: Dagtid. Enligt skollagens krav omfattas anställningen av registerkontroll. Sökande måste uppvisa utdrag från Polisens belastningsregister innan anställning sker. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande enhetschef Renée Schlegel,08-50833928 Paul Savage, Lärarförbundet, 08-310681 (facklig) Afagh Rouhollahzadeh, Lärarnas Riksförbund, 073-4424642 (facklig) Tillträde: 2014-08-11.
Företag: Stockholms stad; Språkcentrum
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-28
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i franska, tidsbegränsad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i franska, tidsbegränsad

Modersmålslärare i franska
Utbildningsenheten för flerspråkighet Utbildningsenheten för flerspråkighet är en central organisation i Jönköpings kommun. På enheten får ca 2264 barn/elever modersmålsstöd/undervisning. Vi har 75 modersmålslärare i 34 språk. För mer information se länken: http://www.skola.jonkoping.se/modersmal Att undervisa fransktalande elever i franska . I tjänsten ingår också studiehandledning för elever som behöver stöd i olika ämnen så att de kan följa den reguljära undervisningen och får möjlighet att uppnå målen. Tjänsten är ambulerande på olika grund/gymnasieskolor i Jönköpings kommun. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, flexibilitet, samarbetsförmåga och erfarenhet av arbete som modersmålslärare. Behörig modersmålslärare i franska /behörig lärare med franska som modersmål. Den sökande ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Tillsvidare tjänst vid behörighet För mer information om tjänsten kan du kontakta: 1-Pershang Mardan. bitr.chef 036-105164 2- Eija Virkkunen, Chef, 036-106859 3- Michael Mammoo , Lärarförbundet, 0707-15 46 51 Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Jönköpings kommun
Ort: Jönköping
Publicerad : 05-02
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i franska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i franska

Modersmålslärare i Franska
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 94 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 13 500 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 600 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset. ARBETSUPPGIFTER Modersmålsundervisning och studiehandledning i franska i grundskola och gymnasieskola. Modersmålsstöd i franska i förskolan. KVALIFIKATIONER Behörighet som lärare i Franska eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Goda kunskaper i modersmålet Franska och i svenska. Körkort och tillgång till bil samt god datavana. Vi söker dig som är engagerad och trivs bland barn och ungdomar. Du tar egna initiativ, arbetar självständigt och har en mycket god samarbetsförmåga. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta. Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Halmstads kommun, Barn- och ungdomsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 05-15
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i Franska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i Franska

Modersmålslärare i franska
Verksamhetsbeskrivning En organisation som är godkänd av skolinspektionen och som erbjuder grund-och gymnasieskolor modersmålsundervisning, studiehandledning och moderna språk. Arbetsuppgifter Undervisa i franska. Krav är att du ska ha franska som modersmål. Du ska gärna ha genomförd lärarutbildning eller motsvarande. OBS: Vi beaktar ej ansökningar gällande andra språk än franska.
Företag: ModersmålCenter
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-15
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i franska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i franska

Modersmålslärare i franska
Bli en samhällsbyggare – jobba i Malmö stad! Genom att arbeta i Malmö stad får du möjlighet att arbeta med hållbar samhällsutveckling. Som en samhällsbyggare spelar du en viktig roll i Malmös utveckling och därför ser vi oss som framtidens arbetsplats. Människors lika värde är en förutsättning för demokrati och är också en självklarhet i vår värdegrund. Med 20 000 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 18 förvaltningar. Tillsammans gör vi skillnad! Grundskoleförvaltningens övergripande uppdrag är att ge alla Malmös elever samma möjligheter att lyckas i skolan och nå goda resultat. Förvaltningen ska även skapa de bästa förutsättningarna för de medarbetare som möter våra elever och deras vårdnadshavare. Oavsett arbetsuppgifter så innebär ett arbete på grundskoleförvaltningen att göra skillnad för våra 24 000 elever. Tillsammans med 4 300 kollegor kan du vara med i skapandet av framtidens skola. Modersmålsundervisningen är en kommunövergripande verksamhet som administreras av Modersmålsenheten. 200 lärare undervisar i 42 olika språk och är verksamma inom såväl grund- som gymnasieskolor i Malmö. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i franska. Vi söker dig som har god förmåga att motivera och entusiasmera eleverna. Du ska kunna dela med dig av dina kunskaper till eleverna och ha lätt för att samarbeta med såväl elever som kollegor. Du kommer att ingå i ett arbetslag där du tillsammans med dina kollegor utvecklar och genomför läraruppdragen. KVALIFIKATIONER Behörig lärare med goda kunskaper i såväl modersmål som svenska. Erfarenhet krävs. ÖVRIGT Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
Företag: Malmö stad, Skolområde resurs
Ort: Malmö
Publicerad : 05-16
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i franska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i franska

Modersmålslärare i franska
Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas. I Hässleholms kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Hos oss i Barn- och utbildningsförvaltningen hittar du en förskola, grundskola och gymnasieskola med kunskap i fokus. Vår gemensamma vision är: Alla barn ska bli sitt bästa i Hässleholms skolor. I Hässleholm finns 25 grundskolor. Det är vår vision att kommunens skolor har en lärmiljö där alla barn, elever och personal ges förutsättningar att lyckas. Individuell kunskapsutveckling, skolans värdegrund och allas lika rätt utgör viktiga delar av skolans kunskapsuppdrag. Hässleholms kommun erbjuder modersmålsundervisning från och med årskurs 1 upp till gymnasiet. De flesta av de större invandrarspråken är representerade. Intresset för modersmål och modersmålsstöd är ständigt ökande i kommunen och samarbetet sker i positiv anda mellan förskolor, skolor och modersmålslärare. Linnéskolan 7-9 söker modersmålslärare i franska. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av undervisning på modersmål, dokumentation, bedömning och betygsättning. Tjänsten kan även innebära studiestöd på modersmål. Kvalifikationer Vi söker dig med lärarexamen som har god insikt i traditioner, seder, bruk och samhällsstruktur i landet kopplat till modersmålet. Erfarenhet av undervisning i modersmål är meriterande. Utöver kunskaper i modersmål har du också goda kunskaper i svenska. I din roll som lärare ska du inneha IT kunskaper inom ordbehandlingsprogram, schoolsoft och betygsdatabaser. Som person är du flexibel, strukturerad samt en positiv ledare som är utvecklande för barnen. Då resor förekommer mellan skolorna är körkort ett krav. Tjänsten är en timanställning med anställningsstart 2014-08-12. Utdrag ur polisens belastningsregister samt lärarlegitimation ska uppvisas före anställning. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Paul Szabó, rektor Linnéskolan på tfn: 0451- 26 84 46. Fackliga representanter nås via kommunens växel, tfn: 0451- 26 70 00. Sista ansökningsdag är: 2014-06-08. Välkommen med din ansökan nedan via extern länk tillsammans med CV och personligt brev. Till annonsförsäljare och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligen direktkontakt med rekryteringsföretag och försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Hässleholms kommun
Ort: Hässleholm
Publicerad : 05-22
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i franska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i franska

Modersmålslärare i franska till Ängelholms Kommun, förskola och grundskola
Ängelholms kommun är belägen i Skånes vackraste del kring Skälderviken. Kommunen har 40 000 invånare och människor lockas hit av natur, kultur, trygghet och en stor framtidsoptimism. Ängelholms kommuns värdegrund vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft. Ängelholm har ett brett näringsliv och ett mycket gott företagsklimat. Såväl den kommersiella som offentliga servicenivån är hög och kommunen ingår i en synnerligen dynamisk region i nordvästra Skåne. Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.se ARBETSUPPGIFTER Vi söker en modersmålslärare i franska till Ängelholms kommuns förskolor och grundskolor. Anställningen gäller undervisning i modersmålet och studiehandledning på olika skolor. KVALIFIKATIONER Behörig lärare eller annan utbildning som arbetsgivaren finner som lämplig. Goda kunskaper i svenska språket är ett krav. ÖVRIGT För att bli aktuell för tjänsten måste du uppvisa utdrag ur belastningsregistret. Har du erhållit företrädesrätt i Ängelholms Kommun, ska du ange detta i din ansökan. Tjänsten tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Ängelholms kommun, Sockerbruksskolan Montessori
Ort: Ängelholm
Publicerad : 05-22
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i franska till Ängelholms Kommun, förskola och grundskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i franska till Ängelholms Kommun, förskola och grundskola

Modersmålslärare i franska, två 70% tidsbegränsade
En annons från Stockholms stad. Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete med många möjligheter. Stockholms stad ska vara en attraktiv arbetsgivare med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Inom Utbildningsförvaltningen finns Uppdragsavdelningen som erbjuder tjänster och produkter som stödjer och underlättar elevernas lärande och främjar hälsan. Språkcentrum är en av Uppdragsavdelningens fem enheter. Vi erbjuder professionell modersmålsundervisning och studiehandledning till barn och elever. Vi som söker dig är ca 11.000 elever och 350 lärare som tillsammans undervisar i ca 60 språk. 2 plats(er).Genom språk uttrycker vi våra kulturer och värderingar. Språk ger oss självkänsla. Språk bär kunskaper och är grunden i mötet med andra människor. Vi behöver språk för att kunna tänka, drömma, formulera frågor och lösa problem. Flera språk ger flera möjligheter! Vi kan lära oss ett nytt språk utan att det sker på bekostnad av ett annat språk. Hur väl skolan tar tillvara på barns flerspråkighet har en avgörande betydelse för deras identitets- och kunskapsutveckling. Arbetet består av modersmålsundervisning och studiehandledning till elever i Stockholms skolor. Tjänsten tillsätts under förutsättning att beställningsunderlaget är tillräckligt. Tjänsten kan eventuellt tas i anspråk p g a övertalighet. Du ska ha en lärarutbildning och erfarenhet som lärare. Du ska ha franska som modersmål och goda kunskaper i svenska. Viss datorvana. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: 3-6 månader. Arbetstid: Dagtid. Anställningarna avser 70%, eventuellt kan de utökas ytterligare. Enligt skollagens krav omfattas anställningen av registerkontroll. Sökande måste uppvisa utdrag från Polisens belastningsregister innan anställning sker. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande enhetschef Renée Schlegel,08-50833928 Paul Savage, Lärarförbundet, 08-310681 (facklig) Afagh Rouhollahzadeh, Lärarnas Riksförbund, 073-4424642 (facklig) Erfarenhet krävs
Företag: Stockholms Stad:Språkcentrum
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i franska, två 70% tidsbegränsade jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i franska, två 70% tidsbegränsade

Modersmålslärare i franska
Strängnäs kommun utvecklar individen, verksamheten och samhället! Våra 2 000 medarbetare verkar i en dynamisk organisation som gärna prövar nya vägar för att nå sina mål. Kommunens 33 500 invånare bor i attraktiva tätorter som Strängnäs, Mariefred, Åker och Stallarholmen, eller i mindre orter med landsbygdskaraktär. Till Stockholm tar du dig på mindre än en timme. ARBETSUPPGIFTER Modersmålsundervisning i franska för samtliga förskolor och skolor i Strängnäs kommun. KVALIFIKATIONER Lärarexamen. Vi söker Dig som - har en bra och genomtänkt kunskapssyn - är intresserad av att arbeta med olika arbetssätt och metoder och arbeta tematiskt och ämnesintegrerat. - har en bra elevsyn, och vill bidra till elevernas och skolans utveckling. Du har tillämpat Skolverkets kursplan för ämnet modersmål. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Som sökande ber vi dig att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia. Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Företag: Strängnäs kommun, Campus
Ort: Strängnäs
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i franska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i franska

Modersmålslärare i franska i grundskolan
Finspångs kommun har cirka 21 000 invånare och antalet anställda är totalt 1 600. Kommunen är organiserad i sektorer under en förvaltning. Sektor barn- och ungdoms verksamheter är organiserade i ledningsteam där chefer, parallellt med sitt individuella chefsuppdrag, arbetar med gemensamma planeringsförutsättningar och utvecklingsuppdrag för ökad måluppfyllelse. Elevstödet är organiserat för att vara nära enheten och eleven. I kommunen finns även en friskola, två föreningsdrivna förskolor samt ett föräldrakooperativ. Vi har ca 2 900 barn och ungdomar från 1 - 16 år och vi är ca 460 vuxna som arbetar för en bra verksamhet. Pedagogerna är indelade i väl fungerande arbetslag med stora befogenheter att själva planera sitt arbete. Inom sektor barn- och ungdom ryms även myndighetskontor IFO och socialtjänstverksamhet för barn, unga och familjer. Här finns det samlade barn- och ungdomsstödet, familjeteam, ungdomshälsa och viss fritidsverksamhet. Som stöd i vårt arbete har vi en förankrad ledningsdeklaration med tre ledstjärnor: ansvar, serviceanda och utveckling. Vi samarbetar med Campus Norrköping/Linköpings universitet och ingår i den verksamhetsförlagda utbildningen på lärarprogrammet. ARBETSUPPGIFTER Modersmålsundervisning i franska KVALIFIKATIONER Lärarutbildning, franska som modersmål samt goda kunskaper i det svenska språket. Erfarenhet av pedagogisk verksamhet ÖVRIGT Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrannt tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Finspångs kommun - Barn och Ungdom
Ort: Finspång
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i franska i grundskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i franska i grundskolan

Modersmålslärare i franska och oromo till Språkcentrum Göteborg
Lundby är en snabbt växande stadsdel. Här byggs mycket nytt och vi har i dag cirka 46 000 invånare. Förvaltningens 2 400 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vårt mål är att skapa en sammanhållen stadsdel, där människor har goda och rättvisa levnadsvillkor och upplever delaktighet. ARBETSUPPGIFTER Språkcentrum söker modersmålslärare i franska och oromo. Rekrytering sker utifrån uppdragsbeställningar vi får in. Som modersmålslärare arbetar du som ambulerande lärare på olika grundskolor och särskolor i Göteborgs kommun. Även modersmålsstöd i förskolan kan förekomma. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig lärare i modersmål - grundskollärarutbildning samt minst 30 högskolepoäng i språket alternativt behörig via Högskoleverket. Du ska kunna tillämpa Göteborgs Stads Verksamhetsidé med de tre centrala delarna: inre motivation, delaktighet och medskapande samt helhetssyn. Du måste ha goda kunskaper i det aktuella språket. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt god kännedom om för verksamheten gällande styrdokument är också ett krav. Du ska kunna undervisa i heterogena grupper med inriktning på ett språkutvecklande arbetssätt. Dessutom måste du ha kunskaper om det svenska samhället. Grundläggande datakunskaper i Internet och Officepaketet krävs. Du bör ha erfarenhet från pedagogiskt arbete i svensk skola. Eftersom du i din roll som modersmålslärare träffar många människor på många olika arbetsplatser är en god social förmåga nödvändig. Vi vill även att du har god samarbetsförmåga, stor ansvarskänsla och förmåga att arbeta självständigt. ÖVRIGT Vi ser mångfald som en framgångsfaktor för en högre kvalitet gentemot de vi är till för och i vårt interna utvecklingsarbete. Friskvård är viktigt för oss. Vi har rökfri arbetstid och alla anställda har tillgång till ett brett utbud av tränings- och kulturaktiviteter. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringsystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Med hänvisning till lag SFS 2000:873 måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.
Företag: Göteborgs stad, SDF Lundby
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-10
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i franska och oromo till Språkcentrum Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i franska och oromo till Språkcentrum Göteborg

Modersmålslärare i franska till Interkulturella språkenheten
Norrköping är en stad i ständig förvandling. Vår befolkning växer, och vi har en potential som bara begränsas av oss själva. Vi brukar säga att kraften kommer ur kreativitet och våra 9 000 medarbetare. Genom att planera och driva en ständig utveckling skapar vi förutsättningar för ett nytt, spännande Norrköping. En kreativ mötesplats för människor och möjligheter. Vår verksamhet Interkulturella språkenheten har huvudansvaret för modersmålsundervisningen i Norrköpings kommun. Vi ansvarar också för studiehandledning på modersmålet och för mottagandet av nyanlända elever. Vi söker nu en modersmålslärare i franska. Arbetsbeskrivning Läraren undervisar i ämnet modersmål enligt läroplan och kursplan. Det innebär att eleverna ska kunna kommunicera i tal och skrift. Modersmålsundervisningen är förlagd på olika skolor i kommunen. I tjänsten ingår att undervisa för elever från F-klass upp till gymnasiet. Din profil Vi söker dig som är uppväxt i en franskspråkig miljö och har lärarutbildning från hemlandet och/eller från Sverige. Du behöver även ha en god svenska. Som person vill vi att du är flexibel, självgående och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du ska också ha lätt för att samarbeta med andra människor. Mer information och ansökan Tjänsten är en visstidsanställning på 50-75%. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta någon av verksamhetscheferna Rakel Parö Gustafsson, 011-153433 eller Margareta Rosell, 011-153418. Din ansökan vill vi ha senast den 3 december. Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. Norrköpings kommun tillämpar önskad sysselsättningsgrad. När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Norrköpings kommun
Ort: Norrköping
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i franska till Interkulturella språkenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i franska till Interkulturella språkenheten

Modersmålslärare i franska
Strängnäs kommun utvecklar individen, verksamheten och samhället! Våra 2 000 medarbetare verkar i en dynamisk organisation som gärna prövar nya vägar för att nå sina mål. Kommunens 33 500 invånare bor i attraktiva tätorter som Strängnäs, Mariefred, Åker och Stallarholmen, eller i mindre orter med landsbygdskaraktär. Till Stockholm tar du dig på mindre än en timme. ARBETSUPPGIFTER Din huvudsakliga arbetsuppgift är modersmålsundervisning i franska för samtliga förskolor och skolor i Strängnäs kommun. KVALIFIKATIONER Lärarexamen. Ämnets syfte är bl.a. att eleven skallt kunna reflektera över traditioner, kulturella företeelser och samhällsfrågor i områden där modersmålet talas utifrån jämförelser med svenska förhållanden. Lärarens bakgrund bör därför vara från ett engelskspråkigt land. Du har tillämpat Skolverkets kursplan för ämnet modersmål. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Som sökande ber vi dig att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia. Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Företag: Strängnäs kommun, Campus
Ort: Strängnäs
Publicerad : 12-09
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i franska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i franska

Modersmålslärare i franska
Strängnäs kommun utvecklar individen, verksamheten och samhället! Våra 2 000 medarbetare verkar i en dynamisk organisation som gärna prövar nya vägar för att nå sina mål. Kommunens 33 500 invånare bor i attraktiva tätorter som Strängnäs, Mariefred, Åker och Stallarholmen, eller i mindre orter med landsbygdskaraktär. Till Stockholm tar du dig på mindre än en timme. ARBETSUPPGIFTER Din huvudsakliga arbetsuppgift är modersmålsundervisning i franska för samtliga förskolor och skolor i Strängnäs kommun. Ämnets syfte är bl.a. att eleven skall kunna reflektera över traditioner, kulturella företeelser och samhällsfrågor i områden där modersmålet talas utifrån jämförelser med svenska förhållanden. Din bakgrund som Lärare bör därför vara från ett franskspråkigt land. KVALIFIKATIONER Lärarexamen. Du har tillämpat Skolverkets kursplan för ämnet modersmål. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Som sökande ber vi dig att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia. Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Företag: Strängnäs kommun, Campus
Ort: Strängnäs
Publicerad : 01-13
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i franska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i franska

Modersmålslärare i franska
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Modersmål är en verksamhet bestående av fem arbetslag och 44 lärare som tränar/undervisar 1 237 flerspråkiga barn och elever som är utspridda på alla förskolor/skolor i hela Trelleborgs kommun (för närvarande har vi 27 språk). Du välkomnas av ett glatt gäng med god sammanhållning som hjälper varandra. Vi erbjuder dig en arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter, kompetensutveckling och ersättning för friskvård. Arbetsuppgifter Som modersmålslärare ska du arbeta med modersmålsstöd i förskolan, modersmålsundervisning i grundskola/gymnasiet och studiehandledning på elevens modersmål. Ditt arbete är mycket självständigt, men du kommer även ingå i ett arbetslag samt olika utvecklingsgrupper och därför ställs krav på god samarbetsförmåga. Du kommer att arbeta på flera av kommunens förskolor och skolor och därför är det bra om du har tillgång till bil. Kvalifikationer Vi söker dig som är riktigt bra på franska. Det är meriterande om du har modersmålslärarutbildning eller annan pedagogisk utbildning som arbetsgivaren finner lämplig. Du ser helheter och trivs med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på ansvarstagande, flexibilitet, handlingskraft, hög servicenivå och social kompetens. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Omfattning/varaktighet Vikariat Deltid Tillträde Snarast Kontaktperson Teresa Montal, rektor 0708-81 75 64 Madelene Carlström, Lärarförbundet 0708-81 74 12 Ronnie Johansson, Lärarnas riksförbund 0410-73 34 14 Sista ansökningsdag 2015-02-15 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!
Företag: Trelleborgs kommun, Bildningsförvaltningen, Grundskola, Modersmål
Ort: Trelleborg
Publicerad : 01-30
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i franska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i franska

Modersmålslärare i franska
Strängnäs kommun utvecklar individen, verksamheten och samhället! Våra 2 300 medarbetare verkar i en dynamisk organisation som gärna prövar nya vägar för att nå sina mål. Kommunens 33 500 invånare bor i attraktiva tätorter som Strängnäs, Mariefred, Åkers Styckebruk och Stallarholmen, eller i mindre orter med landsbygdskaraktär. Till Stockholm tar du dig på mindre än en timme. ARBETSUPPGIFTER Din huvudsakliga arbetsuppgift är modersmålsundervisning i franska för samtliga förskolor och skolor i Strängnäs kommun. Ämnets syfte är bl.a. att eleven skallt kunna reflektera över traditioner, kulturella företeelser och samhällsfrågor i områden där modersmålet talas utifrån jämförelser med svenska förhållanden. Din bakgrund som Lärare bör därför vara från ett franskspråkigt land. KVALIFIKATIONER Lärarexamen. Du har tillämpat Skolverkets kursplan för ämnet modersmål. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Som sökande ber vi dig att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia. Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Företag: Strängnäs kommun, Campus
Ort: Strängnäs
Publicerad : 02-06
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i franska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i franska

Modersmålslärare i franska
Jobba i Södertälje Välkommen till Södertälje! Det är här det händer. Det är här vi anställer Sveriges bästa lärare och ger dem 40.000 i lön. Det är här vi utvecklar de kommunala förskolorna och skolorna utifrån tydliga verksamhetsidéer, prövar två lärare i klassrummet, har gemensamma strukturer för pedagogiska diskussioner i arbetslagen och anställer förstelärare med uppdrag att utveckla ämnesundervisningen. Ja, listan kan bli hur lång som helst. Södertälje är en av Sveriges mest intressanta skolkommuner. Faktum är att vi nästan varje dag slår skolvärlden med häpnad. Att utveckla och förbättra förskolan och skolan låter sig inte göras på en kafferast eller av glada amatörer. Det måste göras systematiskt av skickliga ledare och lärare, och arbetet måste vara strategiskt och långsiktigt. Vi bygger vår utveckling på det forskningen visat är framgångsfaktorer för förbättringsarbete i förskola och skola. Dessutom har vi valt att prioritera några särskilda områden, som språkutvecklande arbete, inkluderande arbete och IKT som pedagogiskt redskap. Egentligen handlar allt vårt arbete om att skapa förutsättningar för förskollärare och lärare att göra ett bra jobb. Är du beredd att kavla upp ärmarna, att förända, att göra skäl för lönen och att sova gott om natten efter att ha gjort något värdefullt? Ja, då är du välkommen till Södertälje! Peter Fredriksson Utbildningsdirektör Modersmål i förskola samt modersmålsundervisning och studiehandledning i grundskola, grundsärskola, gymnasiesärskola och gymnasium. ARBETSUPPGIFTER Modersmålsundervisning i förskola och grundskola samt studiehandledning i grundskola i franska. KVALIFIKATIONER Modersmålslärarutbildning/lärarutbildning/förskollärarutbildning, lärarerfarenhet i förskola och grundskola, SAS B. ÖVRIGT Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Företag: Södertälje kommun, Modersmålsenheten
Ort: Södertälje
Publicerad : 03-26
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i franska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i franska

Modersmålslärare i franska, 2 tjänster 75-100%
En annons från Stockholms stad. Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete med många möjligheter. Stockholms stad ska vara en attraktiv arbetsgivare med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Inom Utbildningsförvaltningen finns Uppdragsavdelningen som erbjuder tjänster och produkter som stödjer och underlättar elevernas lärande och främjar hälsan. Språkcentrum är en av Uppdragsavdelningens fem enheter. Vi erbjuder professionell modersmålsundervisning och studiehandledning till barn och elever. Vi som söker dig är ca 11.000 elever och 350 lärare som tillsammans undervisar i ca 60 språk. 2 plats(er). ARBETSUPPGIFTER Genom språk uttrycker vi våra kulturer och värderingar. Språk ger oss självkänsla. Språk bär kunskaper och är grunden i mötet med andra människor. Vi behöver språk för att kunna tänka, drömma, formulera frågor och lösa problem. Flera språk ger flera möjligheter! Vi kan lära oss ett nytt språk utan att det sker på bekostnad av ett annat språk. Hur väl skolan tar tillvara på barns flerspråkighet har en avgörande betydelse för deras identitets- och kunskapsutveckling. Arbetet består av modersmålsundervisning och studiehandledning till elever i Stockholms skolor. I tjänsten kan även undervisning i moderna språk ingå. Tjänsten tillsätts under förutsättning att beställningsunderlaget är tillräckligt. Tjänsten kan eventuellt tas i anspråk p g a övertalighet. KVALIFIKATIONER Du ska ha en lärarutbildning och erfarenhet som lärare. Du ska ha franska som modersmål och goda kunskaper i svenska. Viss datorvana. Endast behörig lärare kan erhålla tillsvidareanställning. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidareanställning. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. Enligt skollagens krav omfattas anställningen av registerkontroll. Sökande måste uppvisa utdrag från Polisens belastningsregister innan anställning sker. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande enhetschef Partow Khademi,08-50833853 Paul Savage, Lärarförbundet, 08-310681 (facklig) Afagh Rouhollahzadeh, Lärarnas Riksförbund, 073-4424642 (facklig)
Företag: Stockholms Stad:Språkcentrum
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-14
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i franska, 2 tjänster 75-100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i franska, 2 tjänster 75-100%

Modersmålslärare i franska i grundskolan
Burlövs kommun Den kreativa mötesplatsen för boende, näringsliv, utveckling och kultur. I Burlövs kommun arbetar vi alla utifrån en värdegrund där vi ger ett gott bemötande till varandra och de personer som vi möter i vårt arbete. Vi möter varandra på ett likvärdigt sätt som präglas av respekt, vänlighet och förståelse för varandras olikheter. Vi ger en god service till våra medborgare på ett professionellt sätt, där dialogen lägger grunden till förbättringar i våra verksamheter och vårt arbete. Vårt uppdrag är att ge service till kommunens invånare och göra det med hög kvalitet. Vi söker dig som vill vara med och forma framtiden! ARBETSUPPGIFTER Vi söker modersmålslärare i franska. Du ska bedriva undervisning i ämnet modersmål, men också kunna genomföra studiehandledning på modersmålet med nyanlända elever i skolans olika ämnen. Arbetet kommer att fördelas på olika grundskolor i kommunen, i nära samarbete med rektorer och klasslärare. Du ska följa kursplanen i ämnet modersmål, samt göra skriftliga omdömen och sätta betyg. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig att undervisa i ditt modersmål genom en svensk lärarexamen eller en validerad lärarexamen från ditt hemland. Vidare ska du ha läst minst 30hp i ditt modersmål, ha goda kunskaper i svenska språket (minst Sv3) och obehindrat kunna kommunicera i tal och skrift. Erfarenhet av arbete som modersmålslärare eller studiehandledare är meriterande. Utöver detta ska du ha goda kunskaper inom studiehandledning och IT. Kunskaper inom matematik, SO och NO är också meriterande. Som person tar du egna initiativ och har god samarbetsförmåga. Du är trygg i dig själv, flexibel, positiv och engagerad samt tycker om att arbeta med verksamhetsutveckling. B-körkort och tillgång till bil är meriterande. ÖVRIGT Burlövs kommun strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Burlövs kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. När sökande erbjudits anställning ska den som ska arbeta eller på andra sätt verka inom vissa skollagsreglerade verksamheter visa ett utdrag ur polisens belastningsregister enligt bestämmelser i 2 kap 31-33 § skollagen. Välkommen med din ansökan!
Företag: Burlövs kommun, Svenshögskolan
Ort: Burlöv
Publicerad : 05-08
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i franska i grundskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i franska i grundskolan

Modersmålslärare i franska
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 16 000 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet. Skogsängsskolan är en modern och mångkulturell skola för årskurserna F-9 med knappt 600 elever. Skolans ledord är trygghet, kvalitet och utveckling. På skolan finns också Centrum för flerspråkighet som består av tre delar; modersmålsstöd/undervisning, studiehandledning samt mottagande av nyanlända. Syftet med modersmål är att skapa en aktiv flerspråkighet. Barnen/eleverna ska lära sig mer om den egna kulturen och få möjlighet att utvecklas till flerspråkiga individer med dubbell kulturell identitet och kulturkompetens.     Arbetsbeskrivning Tjänsten består av modermålsundervisning i franska i grundskolan samt modersmålsstöd i förskolan. Ditt arbete är mycket självständigt, men du kommer att ingå i ett arbetslag med andra modersmålslärare, som träffas regelbundet i pedagogiska konferenser och studiedagar.   Kvalifikationer Du ska ha god kännedom om den svenska förskolan och grundskolan.  Tidigare erfarenhet av undervisning krävs. Det är meriterande om du har modersmålslärarutbildning eller annan pedagogiskt utbildning som arbetsgivaren finner lämplig. SAS 1, 2, 3 är ett krav. Du har en kulturell medvetenhet där du värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar en själv och andra i handling och ord.  Det är viktigt att du förstår din roll som modersmålslärare samtidigt som du ska se till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du ska vara flexibel och har god samarbetsförmåga. Det innebär att du ska vara en god lyssnare, kunna kommunicera och lösa konflikter på ett konstruktivt sätt. Du ska ha hög servicenivå och social kompetens. Du ska ha goda kunskaper i modersmålet och behärska svenska språket i tal och skrift. Du ska kunna kommunicera klart, välformulerat och engagerat i enskilda möten, både i små och stora grupper. Datorvana krävs. Körkort och tillgång till egen bil kan underlätta, då du kommer att arbeta på flera av kommunens förskolor och grundskolor.   Anställningsvillkor Tillsvidare Deltid 30% Tillträde: 2015-08-10 Sista ansökningsdatum: 2015-05-29 För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Salems kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Det är dessutom viktigt att Du fyller i din ansökan noggrant då dina meriter kommer att viktas mot andra sökande. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Salems kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Salems kommun
Ort: Salem
Publicerad : 05-20
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i franska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i franska

Modersmålslärare i Franska, Modersmålsenheten
ARBETSUPPGIFTER Arbeta som modersmålslärare i franska samt vid behov även som modersmålsstödjare i förskolan. Undervisningen sker på flera skolor och förskolor. Arbetet läggs upp i samarbete med i första hand klasslärare, mentorer och pedagoger. KVALIFIKATIONER Lärare i franska. Sökanden ska ha språket som sitt modersmål, ha goda kunskaper i svenska språket ( Svenska B) och ha god kännedom om svensk skola och det svenska samhället. Teacher qualied for the position. The applicant shall have the language as his/her native tongue, have good knowledge of the Swedish language (Swedish B), have good knowledge of the Swedish school and the Swedish society. ÖVRIGT För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Borlänge kommun värdesätter de kvaliteter som en etnisk och kulturell mångfald tillför arbetsplatsen. Vi ser därför gärna sökande som kan bidra till detta. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt. Välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Borlänge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Borlänge kommun, Resursskolan
Ort: Borlänge
Publicerad : 05-27
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i Franska, Modersmålsenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i Franska, Modersmålsenheten

Modersmålslärare i franska
Oskarshamn en tillväxtkommun. Vill du bidra till att bygga samhället och göra det goda livet möjligt för Oskarshamns kommuns medborgare? Att jobba hos Oskarshamns kommun ger dig möjligheten! Oskarshamn har ett urstarkt näringsliv med energifokus, ett fantastiskt kust- och inland och ett rikt kultur- och fritidsliv. Vi vill att våra medarbetare drivs av engagemang, respekt, samarbetsförmåga och en helhetssyn. Vi har kraften och energin att utvecklas och förändra. ARBETSUPPGIFTER Modersmålsuppdraget innebär att du arbetar med barn och ungdomar i åldrarna 0-19 år, i enlighet med läroplan och kursplan i modersmål för att befästa och vidareutveckla det språk som eleven har med sig från hemmet. Som modersmålslärare förmedlar du läroplanens kunskapskrav till eleven och motiverar till fortsatt utveckling. I tjänsten ingår även studiehandledning på modersmålet inom ordinarie skolämne i samarbete med övriga lärare. Du undervisar elever i modersmål främst efter ordinarie skoltid. Undervisningen äger rum på flera av kommunens förskolor och skolor, därför är det önskvärt med körkort och tillgång till bil. Elevantalet kan variera under året vilket ställer krav på flexibilitet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har erfarenhet av modersmålsundervisning. Vi ser gärna att du har en pedagogisk utbildning. Du har god samarbetsförmåga samt är strukturerad och initiativrik. Du har ett inkluderande förhållningssätt och arbetar så att alla elever ges goda möjligheter att nå läroplanens kunskapskrav. Du behärskar svenska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Vi har rökfri arbetstid. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.
Företag: Oskarshamns kommun, Bildningsförvaltningen
Ort: Oskarshamn
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i franska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i franska

Modersmålslärare i Franska
Örnsköldsviks kommun - Bildningsförvaltningen Modersmålslärare i Franska BF:2015:79 till Flerspråkigt Centrum. Tjänsten är en vikariatsanställning på 80% - 100% under läsåret 2015/2016 med tillträdesdag den 13 augusti 2015. Kvalifikationer Föreskriven utbildning men även sökande med annan utbildning kan vara av intresse. Modersmålslärare skall ha goda kunskaper i modersmålet samt även behärska svenska. Upplysning Chef för Flerspråkigt Centrum, Karin Andersson, tfn 073-274 56 01. Fackliga kontakter: Lärarförbundet, Christina Grewell, tfn 070-190 90 25. Lärarnas Riksförbund, Åsa Elfving, tfn 070-190 90 26. Vi ser gärna att du bifogar meritförteckning, personligt brev och eventuellt examensbevis med din ansökan. Ansökan Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på knappen Sök tjänst på vår webbplats och följ sedan instruktionerna. Sista ansökningsdatum är den 2015-07-29 Välkommen med ansökan!
Företag: Örnsköldsviks Kommun, bildningsförvaltningen
Ort: Örnsköldsvik
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i Franska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i Franska

Modersmålslärare i franska i Nynäshamns kommun
Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun endast 30 minuter med motorväg från Globen. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här ser du den fria havshorisonten från fastlandet. Här finns frihet att utvecklas. Arbetsgivaren Nynäshamns kommun erbjuder rätt till heltid, flextid, önskeschema och möjlighet till distansarbete i flera verksamheter. Medarbetarna erbjuds även en väl utvecklad friskvård. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet. Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i franska som modersmål för elever från Nynäshamns kommuns grundskolor. KVALIFIKATIONER Vi söker i första hand dig som är behörig modersmålslärare i franska.
Företag: Nynäshamns kommun, Viaskolan
Ort: Nynäshamn
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i franska i Nynäshamns kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i franska i Nynäshamns kommun

Modersmålslärare i franska
Lund är en kommun präglad av kunskap, innovation och nytänkande. Staden lockar människor som vill förändra världen. I Lunds kommun arbetar 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra 116 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Modersmålscentrum i Lund erbjuder undervisningstimmar i modersmål och studiehandledning i grund- och gymnasieskola samt modersmålsstöd i förskola. Läs mer på vår hemsida: www.lund.se/Modersmalscentrum-i-Lund/ Körkort och tillgång till bil underlättar då arbetsplatsen är förlagd till olika skolor i kommunen. Om du blir erbjuden anställning kommer vi att vilja se ett utdrag ur belastningsregistret. ARBETSUPPGIFTER Modersmålsstöd och undervisning i franska som modersmål. KVALIFIKATIONER Lärarutbildning i språk och/eller eventuellt andra ämnen. Franska ska vara sökandens modersmål. Goda kunskaper i svenska är nödvändigt. ÖVRIGT Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställda i kommunen. Anställningsvillkor enligt avtal. I Lunds kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder. Med hänsyn till medarbetares, kollegors, kunders och brukares hälsa tillämpar Lunds kommun rökfri arbetstid. Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Lunds kommun, Modersmålscentrum i Lund, Utbildningsförvaltningen
Ort: Lund
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i franska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i franska

Modersmålslärare i franska
Täby är en av Sveriges mest attraktiva kommuner med närhet till både arbetsplatser, grönområden och skärgård. Täby ligger strategiskt placerat strax norr om Stockholm och det bor ca 67 000 personer här. Vi ser ljust på framtiden och bygger därför fler bostäder, välkomnar fler företag och satsar på förbättrad service med stor valfrihet. Täby - att växa med. ARBETSUPPGIFTER Modersmålsundervisning och studiehandledning på modersmålet för elever i förskoleklass, grundskola och gymnasium. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med franska som modersmål med lärarutbildning alternativt högskoleutbildning och pedagogisk erfarenhet. ÖVRIGT Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Täby Kommun, Modersmål
Ort: Täby
Publicerad : 08-04
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i franska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i franska

Modersmålslärare i franska i Nynäshamns kommun
Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun endast 30 minuter med motorväg från Globen. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här ser du den fria havshorisonten från fastlandet. Här finns frihet att utvecklas. Arbetsgivaren Nynäshamns kommun erbjuder rätt till heltid, flextid, önskeschema och möjlighet till distansarbete i flera verksamheter. Medarbetarna erbjuds även en väl utvecklad friskvård. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet. Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i franska som modersmål för elever från Nynäshamns kommuns grundskolor. KVALIFIKATIONER Vi söker i första hand dig som är behörig modersmålslärare i franska.
Företag: Nynäshamns kommun, Viaskolan
Ort: Nynäshamn
Publicerad : 08-10
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i franska i Nynäshamns kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i franska i Nynäshamns kommun

Modersmålslärare i franska
Modersmålsundervisningen för kommunens elever i åk 1-9 samordnas av Farstavikens skola i Gustavsberg. Undervisningen genomförs på olika skolor, beroende på var i kommunen de aktuella eleverna är bosatta. Undervisningsgrupperna består av elever i blandade åldrar och med varierande förkunskaper. I rollen som modersmålslärare i franska ingår du i ett arbetslag med övriga modersmålslärare i kommunen och det ingår i tjänsten att delta i arbetslagsmöten ca fyra gånger per termin. I tjänsten ingår också mycket föräldrakontakt samt närvarorapportering, lektionsplanering etc i skolportalen Schoolsoft. Du har din hemvist på Farstavikens skola och undervisningen är förlagd till Ösbyskolan. Vi söker dig som har högskoleutbildning och erfarenhet av att undervisa alt. erfarenhet av att jobba med barn och ungdomar. Du ska ha mycket goda kunskaper i franska och i kultur och traditioner i områden/länder där franska talas. Du ska också ha goda kunskaper i svenska språket och i svensk kultur och svenska tradition. Vi lägger stor vikt vid att du kan samarbeta och kommunicera med elever, kollegor och föräldrar, samt att du självständigt kan bedriva din undervisning utifrån styrdokumenten. Kunskap om kursplanen i ämnet modersmål, pedagogisk planering, omdömesskrivning och bedömning och betygssättning är meriterande. Det är ett krav att du i möjligaste mån deltar i nätverksmötena. Även datorvana är ett krav och en förutsättning för att klara uppdraget. Erfarenhet av skolportalen Schoolsoft och Europeisk språkportfolio är meriterande. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Anställningen omfattar ferietjänst deltid, 6%, och är en visstidsanställning under läsåret 2015/2016. Tillträde snarast/ enligt överenskommelse. I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid. Välkommen med din ansökan senast den 25 augusti 2015. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta biträdande rektor Linda Grönlund tel. 08-570 489 02. Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt, med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Företag: Värmdö kommun
Ort: Värmdö
Publicerad : 08-11
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i franska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i franska

Modersmålslärare i franska
Modersmålsenheten Arbetsplatsbeskrivning Modersmålsenheten är en central organisation i Jönköpings kommun. På enheten får ca 2620 barn/elever modersmålsstöd/undervisning. Vi har 100 modersmålslärare i 37 språk. För mer information se länken: http://www.jonkoping.se/barnutbildning/modersmal Arbetsuppgifter Att undervisa fransktalande elever i franska. I tjänsten ingår också studiehandledning för elever som behöver stöd i olika ämnen så att de kan följa den reguljära undervisningen och får möjlighet att uppnå målen. Tjänsten är ambulerande på olika grund/gymnasieskolor i Jönköpings kommun. Kompetenskrav Behörig modersmålslärare i franska/behörig lärare med franska som modersmål. Den sökande ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Erfarenhet som modersmålslärare är meriterade Övrigt Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, flexibilitet, samarbetsförmåga och erfarenhet av arbete som modersmålslärare. Upplysningar För mer information om tjänsten kan du kontakta: 1-Pershang Mardan. bitr.chef 036-105164 2- Eija Virkkunen, Chef, 036-106859 3- Zahiti Muhamet , Lärarförbundet, 0707-18 69 26 Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Jönköpings kommun
Ort: Jönköping
Publicerad : 08-11
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i franska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i franska

Modersmålslärare i franska
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 16 000 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet. Skogsängsskolan är en modern och mångkulturell skola för årskurserna F-9 med knappt 600 elever. Skolans ledord är trygghet, kvalitet och utveckling. På skolan finns också Centrum för flerspråkighet som består av tre delar; modersmålsstöd/undervisning, studiehandledning samt mottagande av nyanlända. Syftet med modersmål är att skapa en aktiv flerspråkighet. Barnen/eleverna ska lära sig mer om den egna kulturen och få möjlighet att utvecklas till flerspråkiga individer med dubbell kulturell identitet och kulturkompetens.     Arbetsbeskrivning Tjänsten består av modermålsundervisning i franska i grundskolan samt modersmålsstöd i förskolan. Ditt arbete är mycket självständigt, men du kommer att ingå i ett arbetslag med andra modersmålslärare, som träffas regelbundet i pedagogiska konferenser och studiedagar.   Kvalifikationer Du ska ha god kännedom om den svenska förskolan och grundskolan.  Tidigare erfarenhet av undervisning krävs. Det är meriterande om du har modersmålslärarutbildning eller annan pedagogiskt utbildning som arbetsgivaren finner lämplig. SAS 1, 2, 3 är ett krav. Du har en kulturell medvetenhet där du värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar en själv och andra i handling och ord.  Det är viktigt att du förstår din roll som modersmålslärare samtidigt som du ska se till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du ska vara flexibel och har god samarbetsförmåga. Det innebär att du ska vara en god lyssnare, kunna kommunicera och lösa konflikter på ett konstruktivt sätt. Du ska ha hög servicenivå och social kompetens. Du ska ha goda kunskaper i modersmålet och behärska svenska språket i tal och skrift. Du ska kunna kommunicera klart, välformulerat och engagerat i enskilda möten, både i små och stora grupper. Datorvana krävs. Körkort och tillgång till egen bil kan underlätta, då du kommer att arbeta på flera av kommunens förskolor och grundskolor.   Anställningsvillkor Tillsvidare. Provanställning kan komma att tillämpas. Deltid 30% Tillträde: 2015-10-01 Sista ansökningsdatum: 2015-09-09 För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Salems kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Det är dessutom viktigt att Du fyller i din ansökan noggrant då dina meriter kommer att viktas mot andra sökande. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Salems kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Salems kommun
Ort: Salem
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i franska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i franska


Sök lediga jobb Modersmålslärare i franska

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se