Modersm��lsl��rare_studiehandledare i rum��nska, S��rby rektorsomr��de

Modersm��lsl��rare_studiehandledare i rum��nska, S��rby rektorsomr��de jobb Modersm��lsl��rare_studiehandledare i rum��nska, S��rby rektorsomr��de

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Modersm��lsl��rare_studiehandledare i rum��nska, S��rby rektorsomr��de. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Modersm��lsl��rare_studiehandledare i rum��nska, S��rby rektorsomr��de. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Medarbetare till vårdföretag sökes!- Stockholm

  2. Kyltekniker/Spånga- Stockholm

  3. Medarbetare till hemtjänsten sökes!- Österåker

  4. Annonssäljare till växande mediabolag- Stockholm

  5. Miljöchef / Environmental Manager- Stockholm

  6. Sverok söker kommunikatör!- Stockholm

  7. Hovmästare/Sommelier- Sundbyberg

  8. Gymnasielärare - svenska och engelska- Täby

  9. Teknisk junior säljare till helhetsleverantör IT- Stockholm

  10. Serviceinriktad medarbetare till kassalinjen- Stockholm


Mer beskrivning

Medarbetare till vårdföretag sökes!
Hemtjänstkompaniet är en privat utförare av hemtjänst beläget i Stockholm. Vi arbetar aktivt för att ge medborgarna upplevelsen av den bästa samhällsservicen genom branschens mest engagerade och drivna medarbetare. Respekt, öppenhet och kvalité är de ledord vi arbetar efter och som genomsyrar hela vår organisation. Vi söker nu kvalificerade medarbetare som är intresserade av att arbeta med vård och omsorg av äldre- och funktionshindrade i enlighet med våra värderingar. Arbetstiden kommer främst vara förlagd till helger men även vid behov på vardagarna. Tjänsterna sträcker sig främst över sommaren med chans till förlängning där möjlighet till fast schema kan finnas. Vi söker dig som är glad, positiv och flexibel med ett genuint intresse för människors välbefinnande. Det är en stor merit att ha vårdutbildning eller motsvarande, men vi kommer också lägga fokus på dina personliga kvalitéer. Vi ser gärna kvinnliga sökanden där körkort är ett krav. Just nu söker flera av våra lokala kontor medarbetare, de kontor som söker finns bland annat i Bromma, Danderyd, Solna, Vällingby och Åkersberga. Så låter detta som något du är intresserad av är du välkommen att sända in ditt CV och ett personligt brev till oss via mail redan nu då urval sker löpande.
Företag: 1:A HEMTJÄNST & VÅRDKOMPANIET AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Medarbetare till vårdföretag sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medarbetare till vårdföretag sökes!

Kyltekniker/Spånga
Sandströms Center AB är en rikstäckande fullservicekedja för yrkestrafiken. Vi erbjuder tjänster som minimerar stillestånd och ger förutsättningar till ökad lönsamhet. Allt sker med fokus på kundens förutsättningar, genom flexibilitet och hög kvalité. Vårt huvudkontor ligger i Spånga och våra fullserviceanläggningar finns för närvarande i Malmö, Stockholm (Spånga, Västberga) samt i Luleå. Företaget är privatägt vilket borgar för långsiktighet och ett starkt engagemang. Vi är idag cirka 60 anställda i koncernen med en omsättning närmare 80 miljoner. www.sandstromscenter.se Efterfrågan på våra tjänster ökar, vi söker fler medarbetare till vår anläggning i Spånga. Kyltekniker/Spånga Vi söker en kyltekniker till vår fullserviceanläggning i Spånga (Lunda industriområde). Som har några års erfarenhet inom kyltekniskt arbete gällande mobil kyla för tunga fordon och/eller har motsvarande kylteknisk utbildning i grunden. Du har ett stort intresse för kyla samt en god förståelse för det tekniska området. Som kyltekniker hos Sandströms Center har du möjlighet att arbeta med felsökning, service och reparationsarbeten på transportkyl, frys och värmeaggregat av olika fabrikat. Det kyltekniska arbetet tar huvudsakligen upp din arbetstid, men beroende på säsong och uppdragskaraktär kan det variera något i verksamheten. Därutöver finns möjligheten att få arbeta med våra övriga tjänster som service och reparation. Erfarenhet som tungmekaniker är meriterande för tjänsten. Sandströms Center är en ledande aktör på servicemarknaden och befinner sig nu i en expansiv fas. Företaget behöver fler medarbetare för att tillgodose de tillströmmande kundernas behov på bästa sätt. Vi erbjuder dig bra utvecklingssmöjligheter och en god arbetsmiljö. Gemensamt så arbetar vi mot visionen att vara den rikstäckande Fullservicekedjan för yrkestrafiken. Som person är du kreativ och innovativ med en stark drivkraft att förbättras och vidareutvecklas. Du är trygg i dig själv, är prestigelös, har ett gott ordningssinne samt har förmåga att arbeta i grupp. Behärskar svenska språket i både tal och skrift. C+E behörighet är meriterande för tjänsten. För ytterligare information runt tjänsterna, ta kontakt med personalchef Kenneth Thaawo 070-619 40 65. Din CV/ansökan märkt KYL_TEK_SPÅ_130831, skickas till kenneth@sandstroms.tm.se, senast 31 augusti 2013.
Företag: Sandströms Center AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Kyltekniker/Spånga jobb, Kyltekniker/Spånga Stockholm, Kyltekniker/Spånga Sandströms Center AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kyltekniker/Spånga

Medarbetare till hemtjänsten sökes!
Hemtjänstkompaniet är en privat utförare av hemtjänst beläget i Stockholm. Vi arbetar aktivt för att ge medborgarna upplevelsen av den bästa samhällsservicen genom branschens mest engagerade och drivna medarbetare. Respekt, öppenhet och kvalité är de ledord vi arbetar efter och som genomsyrar hela vår organisation. Vi söker nu kvalificerade medarbetare som är intresserade av att arbeta med vård och omsorg av äldre- och funktionshindrade i enlighet med våra värderingar. Arbetstiden kommer främst vara förlagd till helger men även vid behov på vardagarna. Tjänsterna sträcker sig främst över sommaren med chans till förlängning där möjlighet till fast schema kan finnas. Vi söker dig som är glad, positiv och flexibel med ett genuint intresse för människors välbefinnande. Det är en stor merit att ha vårdutbildning eller motsvarande, men vi kommer också lägga fokus på dina personliga kvalitéer. Vi ser gärna kvinnliga sökanden där körkort är ett krav. Just nu söker flera av våra lokala kontor medarbetare, de kontor som söker finns bland annat i Bromma, Danderyd, Solna Vällingby och Åkersberga. Så låter detta som något du är intresserad av är du välkommen att sända in ditt CV och ett personligt brev till oss via mail redan nu då urval sker löpande.
Företag: 1:A HEMTJÄNST & VÅRDKOMPANIET AB
Ort: Österåker
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Medarbetare till hemtjänsten sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medarbetare till hemtjänsten sökes!

Annonssäljare till växande mediabolag
Vi söker dig som älskar att göra affärer kombinerat med ett fotbollsintresse. Tidningen Matchdax går i år in på sin femte säsong och ges ut tillsammans med Aftonbladet en gång i månaden under den allsvenska säsongen. Tidningen handlar om allsvensk fotboll och de lokala klubbarna runt om i landet. Tidningen ges ut i tre stycken lokala editioner i Stockholm, Västsverige och Sydsverige. Arbetet sker främst via telefon, men även genom att kontinuerligt träffa kunder och mediarådgivare. Vi tror att du har en bakgrund från media, eller rekrtyeringsbranchen, har förståelse för konceptförsäljning och kan driva en säljprocess från prospektering till avslut. Som projektledare kommer du dels ha ett eget budgetansvar, samt jobba i ett team om tre personer mot tidningens mål. Du kommer att arbeta med direktbearbetning av små, mellan och stora företag i Sverige. Vi erbjuder ett väldigt attraktivt löneupplägg med fast lön plus provision. Lönen ligger på ca 25 000 - 45 000 kr i månaden. Vi erbjuder dig - Spännande arbetsuppgifter - Aktiv coachning - Utbildningar - En fantastisk affärsskola - Trevliga kollegor - Centralt beläget kontor Vi söker hos dig - Förmågan etablera kontakt med människor via såväl telefon som besök - Har tidigare erfarenhet från mediaförsäljning eller liknande - Att du är pratglad, positiv och målinriktad - Att du har hög frekvens och ett eget driv - Teamkänsla, affärsmässighet och envishet Så känner du att du skulle kunna vara den vi söker samt att du har en ambition om att utveckla dina kunskaper inom media och reklam. Skicka gärna in din ansökan.
Företag: Global Times Group AB / Matchdax
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Annonssäljare till växande mediabolag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Annonssäljare till växande mediabolag

Miljöchef / Environmental Manager
Boliden Group söker Miljöchef till Stockholm (Ref nr 130323) Boliden verkar för en långsiktig hållbar utveckling och strävar efter att vara den första hållbara länken i metallernas värdekedja. Boliden söker nu en Miljöchef med ansvar för Bolidens hållbarhetsarbete med särskild inriktning mot yttre miljö. Befattningen ska ingå som en resurs i koncernens avdelning för Hållbarhet och rapportera till Director Group Sustainability. I tjänsten ingår i huvudsak att: - Bevaka krav och ny lagstiftning inom miljöområdet, delta i externa diskussioner kring konsekvenser av förändrad lagstiftning i Bolidens olika forum på nationell och europeisk nivå, samt samordna insamling av faktaunderlag och beredning av remissvar. - Informera om förändringar internt och aktivt stödja Bolidens affärsområden i att uppfylla krav och förväntningar från omvärlden. - Leda och driva arbetet med att ständigt förfina miljölednings-system, övervaknings- och inrapporteringsmetoder. - Samordna utvecklingsarbetet av förbättrade arbetssätt och metoder som bidrar till minskad miljöpåverkan. Du som söker har kandidatexamen i miljövetenskap eller utbildning som bedöms likvärdig, med goda kunskaper om europeisk miljölagstiftning och erfarenhet av praktiskt arbete med miljöfrågor inom industrin. Du kan kommunicera obehindrat i både tal och skrift på svenska och engelska, och kan du dessutom finska, är det ett plus. Som person är du strukturerad, analytisk och lösningsorienterad. Du arbetar självständigt, men har en väl utvecklad förmåga att knyta kontakter och samarbeta. Har du redan ett nätverk inom europeisk gruv- och/eller metallindustri, är det en merit. Du är en van förhandlare och tycker om att driva utvecklingsarbete i projektform. Du har inget emot att resa. Dessutom behövs körkort B och goda IT-kunskaper. Placeringsort är Stockholm, eller enligt överenskommelse. Välkommen med Din ansökan senast den 8 augusti 2013
Företag: Boliden Mineral AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Miljöchef / Environmental Manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Miljöchef / Environmental Manager

Sverok söker kommunikatör!
Nu söker vi en kommunikatör som vill jobba på vårt kansli i Stockholm. Sverok är Sveriges största ungdomsförbund. 135 000 medlemmar i 1000 föreningar över hela landet samlar, utvecklar och sprider spelhobbyn. I Sverok startar och driver ungdomar sina egna föreningar på egna villkor och skapar verksamhet tillsammans. Rollspel, lajv, brädspel, figurspel, e-sport och LAN utgör de huvudsakliga verksamheterna bland många andra. Sveroks kansli finns på två orter, Linköping och Stockholm och har idag 14 anställda som driver projekt eller bistår föreningarna i bland annat demokrati- och ekonomifrågor samt ger stöd och bidrag till föreningarna. Arbetsplatsen är liten, effektiv och präglas av hög kompetens. Vi är därför måna om vår personal och ger utrymme både för kompetensutveckling och friskvård. Arbetsuppgifter I tjänsten som kommunikatör ansvarar du för Sveroks interna och externa kommunikation. Arbetsuppgifterna består av både strategisk och operativ karaktär såsom att ta fram kommunikationsplaner, press och mediaarbete, producera informationsmaterial och trycksaker, ansvara för innehåll och struktur på våra webbplatser, planera kampanjer och marknadsföringsaktiviteter. Du ansvarar för förbundets omvärldsbevakning och fungerar som stöd till ledningen och övriga medarbetare i frågor om information och kommunikation. Kvalifikationer Vi förväntar oss att du har en akademisk bakgrund inom kommunikationsvetenskap eller annan likvärdig universitetsutbildning. Du har minst ett års erfarenhet av självständigt arbete som kommunikatör och är van vid att arbeta projektorienterat. Du har bred erfarenhet av att hantera mediekontakter och god vana av arbete med webb och sociala medier. Du bör ha erfarenhet från den ideella sektorn och arbete med förenings- och medlemsrekrytering. Du har en god kommunikativ förmåga och kan anpassa såväl ditt språk som kommunikationskanaler efter en ung målgrupp. Som person ska du vara initiativrik, flexibel och kunna arbeta under eget ansvar. Eftersom arbetsplatsen är liten bör du vara beredd på att rycka in och hjälpa övriga medarbetare när det behövs.
Företag: Sverok
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Sverok söker kommunikatör! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sverok söker kommunikatör!

Hovmästare/Sommelier
I höst öppnar Story Signalfabriken och vi söker nu två hovmästare till vår nya restaurang, tillträde sker enligt överenskommelse. Story Signalfabriken är ett nytt hotell med tillhörande restaurang och bar som öppnas i Sundbyberg av Story Hotel. Story Hotel är en av Stockholms mer spännande mötesplatser. Vår bar och matsal håller hög kvalitét och är en självklar del av Stockholms nattvärld. Vi arbetar hårt på att hålla stämningen på topp, både bland våra gäster och vår personal. Nu ska ta vår unika känsla och sprida den vidare, därför behöver vi din hjälp. Du kommer vara med att skapa ett härligt team och en ny fantastisk arbetsplats. Vi ser att du är positiv, bra på att organisera och kan få dina medarbetare att leverera det bästa. Självklart har du även nedanstående egenskaper; - Utpräglad servicekänsla - Gedigen kunskap av mat och vin - Minst 3 års erfarenhet - Svenska och engelska talas och skrivs obehindrat - Resultatinriktad och kan arbeta mot uppsatta mål Varaktighet/Arbetstid Tillsvidareanställning, flexibel arbetstid, dagar, kvällar och helger. Lön enligt överenskommelse Maila din skriftliga ansökan till sw@storyhotels.com. Vi vill gärna ha ansökan senast den 27/7, viktigt att du märker ansökan ?Hovmästare? då vi även söker andra tjänster. Vi söker även dessa tjänster - Servis dag - Servis kväll - Frukostvärdinnor - Servis extra
Företag: STORY HOTEL SUNDBYBERG AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Hovmästare/Sommelier jobb, Hovmästare/Sommelier Sundbyberg, Hovmästare/Sommelier STORY HOTEL SUNDBYBERG AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hovmästare/Sommelier

Gymnasielärare - svenska och engelska
Mimers gymnasium söker en lärare i svenska och engelska. Vi söker lärare med god förmåga att konkretisera och visualisera. Du bör ha intresse för och gärna tidigare erfarenhet av vår elevgrupp och vara öppen för pedagogiskt nytänkande. Tjänsten omfattar minst 50%, men eftersom vi planerar att utöka kommer det för rätt person finnas möjlighet till heltid. Beskrivning av arbetsplats Mimers gymnasium i Täby är en liten friskola för elever med diagnoser inom autismspektrum (främst Aspergers syndrom, ADHD och högfungerande autism). Skolan erbjuder en lugn och trivsam arbetsmiljö i ljusa luftiga lokaler nära allmänna kommunikationer. En liten organisation med korta beslutsvägar ger en smidighet i verksamheten. Andan i skolan präglas av ett tydligt ledarskap med stor öppenhet och lyhördhet samt goda möjligheter att påverka arbetssituationen. Skolan satsar på medarbetarnas trivsel och kompetensutveckling. De som arbetar hos oss ska känna sig sedda, uppskattade och väl behandlade. Kvalifikationer Vi söker en gymnasielärare i svenska och engelska. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med och utveckla ett tydliggörande pedagogiskt arbetssätt. Vi arbetar intensivt med att hitta undervisningsmodeller som passar våra elever och det finns stora möjligheter att påverka arbetsformer och metoder. Våra elever behöver hjälp med att strukturera sina studier och du kommer vid behov att ha specialpedagogiskt stöd i undervisningen. Du bör uppskatta ett nära samarbete med dina kollegor och ha ett stort intresse och engagemang för skolans elever. Du bör även vara intresserad av pedagogisk utveckling, då vi ägnar mycket tid åt att hitta vägen till varje elevs lärande. Våra elever behöver förhålla sig till så få personer som möjligt under sin skoldag. Det innebär en liten organisation där vi arbetar nära varandra och våra elever och därför är medarbetarnas personliga egenskaper mycket viktiga. Ytterligare information Vill du veta mer om skolan - besök hemsidan http://www.mimersgymnasium.se. För vidare upplysningar om tjänsternas innehåll, vänligen kontakta skolans rektor Adrienne Varkonyi, telefon 0736-555085 eller e-post: adrienne.varkonyi@mimersgymnasium.se. Ansökan Välkommen med din ansökan i form av personligt brev och CV till info@mimersgymnasium.se Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande. Sista ansökningsdag den 30 juli 2013. Anställningsvillkor Ferietjänst, tillsvidare med start augusti 2013 eller enligt överenskommelse.
Företag: Mimers gymnasium
Ort: Täby
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare - svenska och engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare - svenska och engelska

Teknisk junior säljare till helhetsleverantör IT
Talangjägarna söker för kunds räkning en driven teknisk junior säljare. Vår kund är en helhetsleverantör inom IT och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. De är just nu i en expansionsfas och behöver därför tillsätta en tjänst som teknisk junior säljare med start i augusti. Arbetsuppgifter Som junior säljare kommer du bearbeta målgruppen 10-30 anställda i Stockholm genom att själv genomföra kalla samtal för att sälja drift och supportavtal. Via telefon bearbetar du företag utanför Stockholm för att sälja onlinebackup och hosted exchange. Utöver det genomför du kundbesök och skriver offerter samt överlämnar till servicedesk för att implementera tjänster hos kunderna. Din profil Vi söker dig som har förståelse för och ett intresse av teknik. Du har erfarenhet av telefon-försäljning mot företag, är medveten om att det krävs tålamod för att ringa många samtal och kan självständigt förstå kundens behov och erbjuda lösningar. Givetvis är du uthållig och envis. Start: Augusti Plats: Stockholm Arbetstider: 40h arbetsvecka. Lön: Individuell lönesättning Om vi inte kontaktat dig inom två veckor från det att du skickade in din ansökan har vi valt att gå vidare med andra kandidater för denna tjänst Om Talangjägarna Talangjägarna är det lilla personliga bemannings- och rekryteringsföretaget som är snabbare, kunnigare och mer lyhörda. Vi är företaget som ger personal och företag en ljusare framtid. Vi är specialister inom IT och ekonomi. Talangjägarna är ett ungt företag men vi som grundat bolaget har mångårig erfarenhet från bemannings- och rekryteringsbranschen. Vi arbetar med att hitta de mest talangfulla medarbetarna till både de största börsbolagen och mindre företag. När du samarbetar med Talangjägarna får du därför en partner som tillhör de mest kompetenta i branschen eftersom kunskapen sitter i våra personnummer som grundat företaget och inte i något organisationsnummer. För mer information, besök www.talangjagarna.se
Företag: TALANGJÄGARNA SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk junior säljare till helhetsleverantör IT jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk junior säljare till helhetsleverantör IT

Serviceinriktad medarbetare till kassalinjen
Just nu söker vi serviceinriktade kassamedarbetare som har erfarenhet av Posica (ICA:s kassasystem). I arbetet ingår även en del jouransvar, varuplock men framförallt kassaarbete. Du måste vara tillgänglig för arbete från och med vecka 29 och framåt. Tjänsten innefattar 30 tim/vecka, eventuellt mer till hösten 2013. Lön enligt avtal. 6 månaders provanställning.Kollektivavtal finns. Endast postala svar, skickas till. Jorun Persson NK Saluhall NK 169 111 77 Stockholm
Företag: NK SALUHALL
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Serviceinriktad medarbetare till kassalinjen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serviceinriktad medarbetare till kassalinjen


Sök lediga jobb Modersm��lsl��rare_studiehandledare i rum��nska, S��rby rektorsomr��de

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se