Montessoriförskolan Fröhuset jobb - lediga jobb

Montessoriförskolan Fröhuset jobb Montessoriförskolan Fröhuset jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Montessoriförskolan Fröhuset. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Montessoriförskolan Fröhuset. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Barnskötare- Järfälla

  2. engelsktalande pedagog till en Montessoriförskol- Helsingborg

  3. Engelsktalande pedagog- Helsingborg

  4. vikarierande engelsktalande pedagog- Helsingborg

  5. Förskollärare- Järfälla

  6. Barnskötare- Järfälla

  7. Förskollärare- Järfälla

  8. Förskollärare/Barnskötare- Järfälla

  9. Trött på stora barngrupper- kom till oss!- Järfälla


Mer beskrivning

Barnskötare
Vår Montessoriförskola Fröhuset växer och behöver ny personal. Vi är en liten enhet som ligger i ett lugnt område i Jakobsberg, med närhet till bra kommunikationer. Nu söker vi dig, pigga, alerta, kreativa och samarbetsvilliga pedagog, som är nyfiken och vill vara med och bygga upp vår nya verksamhet. Vi erbjuder arbete i ett trevligt gäng som sätter barnet i fokus, har stort engagemang och kreativt tänkande. Vi prioriterar små barngrupper, hög personaltäthet, familjär stämning, stora möjligheter att påverka verksamheten, samarbete och vi-känsla. Hos oss stödjer vi varandra och därför står man aldrig ensam. Här får du friskvårdsbidrag, arbetskläder och företagshälsovård. Vi startade verksamheten 2002 med en F - 6-skola, som sedan har utökats med en förskoledel. Vi är en liten enhet med 120 elever i skolan. I förskolan kommer vi att ha tre avdelningar, småbarnsavdelning med 14 barn och 3 - 5-årsavdelning med 18 barn. I varje förskoleavdelning arbetar 3 vuxna. Förskolan och skolan är belägen i ett naturnära område, som uppmuntrar barnens kreativa lekar. Att vi nu får möjlighet att öppna en helt ny förskola, är en dröm och ett önskemål vi haft under ett antal år. Huset finns på plats och de första barnen har börjat. Efterhand kommer vi sedan att utöka med ytterligare avdelningar. Vi söker i första hand barnskötare med montessoriutbildning eller med erfarenhet av montessoriverksamhet. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet och erbjuder både intern som extern montessoriutbildning.
Företag: Montessoriförskolan Fröhuset
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Barnskötare jobb, Barnskötare Järfälla, Barnskötare Montessoriförskolan Fröhuset
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnskötare

engelsktalande pedagog till en Montessoriförskol
Palmlunds Skolor is a little group of Schools with the child as its focus. We work to develop independent, competent individuals who can look after themselves, each other and their environment. At present we have four schools and five preschools. We are located in Skåne, in both the Helsingborg area and Malmö. At the moment we have a vacant position in one of our two preschools in Helsingborg at Montessori preschool Fröhuset. We are looking for an English speaking person who wants to work as a teacher in a Montessori class with 3-5 year olds, full time, starting in August 2013. We have English as a bonus language in our class and want the successful applicant to try to speak only English to the children and also have an interest in outdoor activities. Montessori preschool Fröhuset is located in a residential area in Helsingborg and is close to parks and the forest at Jordbodalen. The preschool is housed in a renovated, one-story building with light and spacious rooms. This preschool caters for children from 1 to 5 years, split into two classes. All the staff work in accordance with Maria Montessori's philosophy. The children are able to continue their Montessori schooling with us at Långvinkeln's Montessori school. The food is made by our own cook at Montesssori school Kärnhuset and delivered daily to us. Our own 'Husmor' (House Mother) looks after the environment and makes our afternoon snack. The preschool's opening times are 7.30 to 17.00. Contact person: Malin Spets, Head of Preschool 0708-17 67 34 Application ends on 19th July 2013. Send your application to: malin.spets@frohuset.com Montessoriförskolan Fröhuset, Jönköpingsgatan 66, 252 50 Helsingborg
Företag: Montessoriförskolan Fröhuset
Ort: Helsingborg
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga engelsktalande pedagog till en Montessoriförskol jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: engelsktalande pedagog till en Montessoriförskol

Engelsktalande pedagog
Verksamhetsbeskrivning En koncern med flera verksamheter inom barn-& skolomsorg som vill ge alla barn en bra start i livet. En av koncernens Montessoriförskolor, Fröhuset, har engelska språket som ett bonusspråk förankrat i verksamheten. www.frohuset.com Montessoriförskolan Fröhuset med barn i åldern 1-5 år söker en pedagog på halvtid som har har engelska som sitt modersmål alternativt talar engelska obehindrat och korrekt. Tjänsten är vakant omgående och är i första hand ett vikariat på ca ett halvår med möjlighet till förlängning. Arbetsuppgifter Vi söker en person som har stort engagemang, är flexibel och ansvarsfull. Du kommer att arbeta delvis på småbarnsavdelningen och delvis på syskonavdelningen där du genom att uteslutande tala engelska sår frön till ett bonusspråk hos barnen. Förutom att förankra det engelska språket ingår du i ett arbetslag med uppgifter som spontana samlingar, utomhusaktiviteter och att vara en god förebild för barnen. Utbildning/Erfarenhet Vi ser gärna att du har erfarenhet utav att arbeta med barn och i barngrupp. Vi ser gärna att du har engelskan som ditt modersmål.
Företag: Montessoriförskolan Fröhuset
Ort: Helsingborg
Publicerad : 01-28
Sök fler jobb liknande: lediga Engelsktalande pedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Engelsktalande pedagog

vikarierande engelsktalande pedagog
Vi är en Montessoriförskola med barn i åldrarna 1-5 och söker en engelsktalande pedagog. Till en början är behovet som vikarie på halvtid, som kan bli mer om förutsättningarna är de rätta. Du ska vara som person; positiv, engagerad och ansvarsfull. En fördel är om du har erfarenhet utav att arbeta med barn. För ansökan och frågor, vänligen mejla vår förskolechef.
Företag: Montessoriförskolan Fröhuset
Ort: Helsingborg
Publicerad : 03-18
Sök fler jobb liknande: lediga vikarierande engelsktalande pedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: vikarierande engelsktalande pedagog

Förskollärare
Till dig som vill arbeta på en liten, gemytlig förskola! Vi söker en förskollärare till Montessoriförskolan Fröhuset som är en förskola med tre avdelningar för barn i åldrarna 1-5 år. Gruppstorlekarna på grupperna är mellan 13 -18 barn per avdelning, beroende på barnens ålder. På varje avdelning arbetar tre pedagoger. Vi ser gärna att du har montessoriutbildning, men framförallt att du har ett stort intresse för pedagogiken! Vi erbjuder arbete i ett trevligt gäng som sätter barnet i fokus, har stort engagemang och kreativt tänkande. Hos oss får du friskvårdsbidrag, arbetskläder och företagshälsovård. Tjänsten är en tillsvidaretjänst, heltid med provanställning 6 månader. Tillträde 3/8 2015. Vill du jobba med en liten barngrupp där alla får synas och höras, då ska du söka till oss!
Företag: Montessoriförskolan Fröhuset
Ort: Järfälla
Publicerad : 05-19
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Järfälla, Förskollärare Montessoriförskolan Fröhuset
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Barnskötare
Till dig som vill arbeta på en liten, gemytlig förskola! Vi söker en barnskötare till Montessoriförskolan Fröhuset som är en förskola med tre avdelningar för barn i åldrarna 1-5 år. Gruppstorlekarna är mellan 13 -18 barn per avdelning, beroende på barnens ålder. På varje avdelning arbetar tre pedagoger. Vi ser gärna att du har montessoriutbildning, men framförallt att du har ett stort intresse för pedagogiken! Vi erbjuder arbete i ett trevligt gäng som sätter barnet i fokus, har stort engagemang och kreativt tänkande. Hos oss får du friskvårdsbidrag, arbetskläder och företagshälsovård. Tjänsten är en tillsvidaretjänst, heltid med provanställning 6 månader. Tillträde 3/8 2015. Vill du jobba med en liten barngrupp där alla får synas och höras, då ska du söka till oss!
Företag: Montessoriförskolan Fröhuset
Ort: Järfälla
Publicerad : 05-28
Sök fler jobb liknande: lediga Barnskötare jobb, Barnskötare Järfälla, Barnskötare Montessoriförskolan Fröhuset
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnskötare

Förskollärare
Vi letar efter en utbildad förskollärare till vår montessoriförskola Fröhuset. Vi är en liten enhet som ligger i ett lugnt och naturnära område i Jakobsberg med närhet till bra kommunikationer. Vi erbjuder arbete i ett trevligt gäng som sätter barnet i fokus, har stort engagemang och kreativt tänkande. Här får du även friskvårdsbidrag, arbetskläder och företagshälsovård. Nu söker vi dig, pigga, kreativa och positiva pedagog, som är nyfiken och vill vara med och bygga vidare på vår förskola. Montessoripedagogik ligger till grund för vår verksamhet och vi ser gärna att du har montessoriutbildning, men framförallt att du har ett stort intresse för pedagogiken! Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet och erbjuder både intern som extern montessoriutbildning. Verksamheten startade 2002 med en F - 6-skola, som sedan har utökats till en förskoledeloch en F - 5-skola. På förskolan Fröhuset, har vi tre avdelningar för barn i åldrarna 1-5 år. Storleken på grupperna är mellan 13 - 18 barn beroende på barnens ålder. På varje avdelning arbetar tre pedagoger. Vi prioriterar små barngrupper, hög personaltäthet, familjär stämning och stora möjligheter att påverka verksamheten.
Företag: Montessoriförskolan Fröhuset
Ort: Järfälla
Publicerad : 11-02
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Järfälla, Förskollärare Montessoriförskolan Fröhuset
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Förskollärare/Barnskötare
Vi letar nu efter en utbildad förskollärare alternativt utbildad barnskötare till vår montessoriförskola Fröhuset. Vi är en liten enhet som ligger i ett lugnt och naturnära område i Jakobsberg med närhet till bra kommunikationer. Vi erbjuder arbete i ett trevligt gäng som sätter barnet i fokus, har stort engagemang och kreativt tänkande. Här får du även friskvårdsbidrag, arbetskläder och företagshälsovård. Nu söker vi dig, pigga, kreativa och positiva pedagog, som är nyfiken och vill vara med och bygga vidare på vår förskola. Montessoripedagogik ligger till grund för vår verksamhet och vi ser gärna att du har montessoriutbildning, men framförallt att du har ett stort intresse för pedagogiken! Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet och erbjuder både intern som extern montessoriutbildning. På Fröhuset finns tre avdelningar för barn i åldrarna 1-5 år. Storleken på grupperna är mellan 13 - 18 barn beroende på barnens ålder. På varje avdelning arbetar tre pedagoger. Vi prioriterar små barngrupper, hög personaltäthet, familjär stämning och stora möjligheter att påverka verksamheten. Vi tycker också det är otroligt viktigt med samarbete och vi-känsla på förskolan. Välkommen med din ansökan!
Företag: Montessoriförskolan Fröhuset
Ort: Järfälla
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare/Barnskötare jobb, Förskollärare/Barnskötare Järfälla, Förskollärare/Barnskötare Montessoriförskolan Fröhuset
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare/Barnskötare

Trött på stora barngrupper- kom till oss!
Vi söker dig som * tycker om att arbeta med de yngsta barnen på förskolan. * har erfarenhet av Montessoripedagogiken eller vill lära dig. * tycker att det är viktigt att bemöta varje barn efter dess behov * har barnet i fokus! Du kommer att arbeta på småbarnsavdelningen med våra allra yngsta sötnosar. Du skapar trygghet genom att hålla tydliga rutiner och nyttjar varje situation till relationsskapande.Tillsammans med dina kollegor planerar och genomför ni aktiviteter som lockar till lärande även för de yngsta barnen. Du samarbetar med alla kollegor och är mån om att lära känna alla barn på förskolan.
Företag: Montessoriförskolan Fröhuset
Ort: Järfälla
Publicerad : 04-27
Sök fler jobb liknande: lediga Trött på stora barngrupper- kom till oss! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Trött på stora barngrupper- kom till oss!


Sök lediga jobb Montessoriförskolan Fröhuset

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se