Montico AB jobb - lediga jobb

Montico AB jobb Montico AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Montico AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Montico AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Maskinoperatör Ytmontering- Åtvidaberg

 2. Affärdriven Rekryteringskonsult- Malmö

 3. Affärdriven Rekryteringskonsult- Eskilstuna

 4. Affärdriven Rekryteringskonsult- Nyköping

 5. Utbildningssamordnare- Karlskrona

 6. Affärdriven Rekryteringskonsult- Jönköping

 7. Erfaren Rörmokare- Kristianstad

 8. Driven säljare- Jönköping

 9. Driven säljare- Växjö

 10. Konsultchef- Vetlanda

 11. Konsultchef- Nässjö

 12. Snickare med yrkesbevis sökes- Malmö

 13. Snickare med yrkesbevis sökes- Linköping

 14. Fibersvetsare sökes- Växjö

 15. Snickare med yrkesbevis sökes- Jönköping

 16. Fibersvetsare sökes- Stockholm

 17. Snickare med yrkesbevis sökes- Halmstad

 18. Fibersvetsare sökes- Jönköping

 19. Snickare med yrkesbevis sökes- Kalmar

 20. Fibersvetsare sökes- Kalmar

 21. Fibersvetsare sökes- Ljungby

 22. Snickare med yrkesbevis sökes- Helsingborg

 23. Fibersvetsare sökes- Skövde

 24. Betongarbetare och Anläggningsarbetare sökes- Jönköping

 25. Betongarbetare och Anläggningsarbetare sökes- Tranås

 26. Betongarbetare och Anläggningsarbetare sökes- Kalmar

 27. Betongarbetare och Anläggningsarbetare sökes- Västervik

 28. Betongarbetare och Anläggningsarbetare sökes- Linköping

 29. Betongarbetare och Anläggningsarbetare sökes- Malmö

 30. Teknisk säljare - svetsteknik- Tranås

 31. Produktansvarig Företagsutbildning- Tranås

 32. Driven Utbildningsledare- Växjö

 33. Teamledare till omställning- Malmö

 34. Teknisk projektledare - med möjlighet att växa till projektansvarig ledare- Kristianstad

 35. Säljfokuserad regionchef- Jönköping

 36. Säljande konsultchef- Vetlanda

 37. Säljande konsultchef- Vetlanda

 38. Affärsdriven rekryteringskonsult- Jönköping

 39. Driven Kyltekniker till Teo-Kyl i Hässleholm- Hässleholm

 40. Säljande konsultchef- Eskilstuna


Mer beskrivning

Maskinoperatör Ytmontering
Montico HR Partner AB Kundföretaget För Kunds räkning söker vi nu en Maskinoperatör till Ytmontering Arbetsbeskrivning Vi söker en självgående maskinoperatör som kan jobba i ytmonteringsmaskin Siemens HS 50, S20 Jobbet är start omgående och till siste oktober. Arbetsuppgift består i körning monteringsmaskin Du måste vara noggrann till din läggning, flexibel och gilla ett högt arbetstempo. Minst 2 års dokumenterad erfarenhet av maskinell ytmontering krävs. Elektronikutbildning och lödcertifikat är meriterande. Skiftgång Din profil Du måste ha erfarenhet av att jobba med den specifika ytmonteringsmaskinen Siemens HS 50, S20 Du måste ha möjlighet att jobba skift Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico AB
Ort: Åtvidaberg
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Maskinoperatör Ytmontering jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maskinoperatör Ytmontering

Affärdriven Rekryteringskonsult
Montico HR Partner AB Kundföretaget Montico expanderar och söker nya medarbetare inom olika kompetensområden på många orter i landet. Just nu söker vi en rekryteringskonsult till vårt kontor i Malmö. Arbetsbeskrivning I din roll som rekryteringskonsult kommer du att självständigt driva rekryteringsprocessen där du har helhetsansvar med fokus på affärsmässighet och kvalitet i varje process. Du genomför säljbesök, skriver avtal, annonser, genomför search, intervjuer, tester, presenterar kandidater och gör uppföljningar. Rollen som rekryteringskonsult erbjuder varierande arbetsuppgifter och nära samarbete med företag i många olika branscher. Som rekryteringskonsult på Montico får du vara med att bygga upp och utveckla rekryteringsverksamheten på orten och i regionen. Din profil Som person är du positiv, prestiglös, driven och resultatfokuserad. Du trivs att arbeta självständigt och samtidigt ingå i ett team. Du har förmågan att både arbeta strategiskt och praktiskt, se helheten såväl som de små detaljerna. Är bra på att se nya möjligheter, skapa och utveckla relationer samt hålla deadlines. Du trivs i ett företag som växer där det ställs stora krav på flexibilitet och förmåga att arbeta på olika nivåer med mycket ”hands on” och sociala kontakter. Du har 5-8 års arbetslivserfarenhet och ett väl uppbyggt kontaktnät bland företagen i regionen, har tidigare arbetat i bemanning-/rekryteringsbranschen eller med någon typ av försäljning och relationsskapande arbete samt haft personalansvar. Du känner dig hemma i möte med personer på alla nivåer och i olika miljöer. Samtidigt som du brinner för att utveckla affärer behöver du ha erfarenhet från att administrera och organisera ditt arbete. Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Marie Johnson, rekryteringschef på Montico, 0702-27 22 04 Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den 31 oktober, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico AB
Ort: Malmö
Publicerad : 09-22
Sök fler jobb liknande: lediga Affärdriven Rekryteringskonsult jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Affärdriven Rekryteringskonsult

Affärdriven Rekryteringskonsult
Montico HR Partner AB Kundföretaget Montico expanderar och söker nya medarbetare inom olika kompetensområden på många orter i landet. Just nu söker vi en rekryteringskonsult till vårt kontor i Eskilstuna. Arbetsbeskrivning I din roll som rekryteringskonsult kommer du att självständigt driva rekryteringsprocessen där du har helhetsansvar med fokus på affärsmässighet och kvalitet i varje process. Du genomför säljbesök, skriver avtal, annonser, genomför search, intervjuer, tester, presenterar kandidater och gör uppföljningar. Rollen som rekryteringskonsult erbjuder varierande arbetsuppgifter och nära samarbete med företag i många olika branscher. Som rekryteringskonsult på Montico får du vara med att bygga upp och utveckla rekryteringsverksamheten på orten och i regionen. Din profil Som person är du positiv, prestiglös, driven och resultatfokuserad. Du trivs att arbeta självständigt och samtidigt ingå i ett team. Du har förmågan att både arbeta strategiskt och praktiskt, se helheten såväl som de små detaljerna. Är bra på att se nya möjligheter, skapa och utveckla relationer samt hålla deadlines. Du trivs i ett företag som växer där det ställs stora krav på flexibilitet och förmåga att arbeta på olika nivåer med mycket ”hands on” och sociala kontakter. Du har 5-8 års arbetslivserfarenhet och ett väl uppbyggt kontaktnät bland företagen i regionen, har tidigare arbetat i bemanning-/rekryteringsbranschen eller med någon typ av försäljning och relationsskapande arbete samt haft personalansvar. Du känner dig hemma i möte med personer på alla nivåer och i olika miljöer. Samtidigt som du brinner för att utveckla affärer behöver du ha erfarenhet från att administrera och organisera ditt arbete. Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Marie Johnson, rekryteringschef på Montico, 0702-27 22 04 Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den 31 oktober, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Affärdriven Rekryteringskonsult jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Affärdriven Rekryteringskonsult

Affärdriven Rekryteringskonsult
Montico HR Partner AB Kundföretaget Montico expanderar och söker nya medarbetare inom olika kompetensområden på många orter i landet. Just nu söker vi en rekryteringskonsult till vårt kontor i Nyköping. Arbetsbeskrivning I din roll som rekryteringskonsult kommer du att självständigt driva rekryteringsprocessen där du har helhetsansvar med fokus på affärsmässighet och kvalitet i varje process. Du genomför säljbesök, skriver avtal, annonser, genomför search, intervjuer, tester, presenterar kandidater och gör uppföljningar. Rollen som rekryteringskonsult erbjuder varierande arbetsuppgifter och nära samarbete med företag i många olika branscher. Som rekryteringskonsult på Montico får du vara med att bygga upp och utveckla rekryteringsverksamheten på orten och i regionen. Din profil Som person är du positiv, prestiglös, driven och resultatfokuserad. Du trivs att arbeta självständigt och samtidigt ingå i ett team. Du har förmågan att både arbeta strategiskt och praktiskt, se helheten såväl som de små detaljerna. Är bra på att se nya möjligheter, skapa och utveckla relationer samt hålla deadlines. Du trivs i ett företag som växer där det ställs stora krav på flexibilitet och förmåga att arbeta på olika nivåer med mycket ”hands on” och sociala kontakter. Du har 5-8 års arbetslivserfarenhet och ett väl uppbyggt kontaktnät bland företagen i regionen, har tidigare arbetat i bemanning-/rekryteringsbranschen eller med någon typ av försäljning och relationsskapande arbete samt haft personalansvar. Du känner dig hemma i möte med personer på alla nivåer och i olika miljöer. Samtidigt som du brinner för att utveckla affärer behöver du ha erfarenhet från att administrera och organisera ditt arbete. Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Marie Johnson, rekryteringschef på Montico, 0702-27 22 04 Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den 31 oktober, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico AB
Ort: Nyköping
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Affärdriven Rekryteringskonsult jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Affärdriven Rekryteringskonsult

Utbildningssamordnare
Montico HR Partner AB Kundföretaget Till ett utbildningsuppdrag i Karlskrona söker vi en Utbildningssamordnare Arbetsbeskrivning Som utbildningssamordnare har du ett helhetsansvar för den utbildning du ansvarar för. I det ingår bland annat att utbildningen genomförs i enlighet med kundavtal och angiven budget, vilket innebär att du är ansvarig för samarbetet med våra samarbetspartners, utbildningsplanering och schemaläggning av aktuell utbildning. I arbetsuppgifter ingår operativt arbete med utbildningen i form av rekrytering av kursdeltagare, yrkescoachning, undervisning inom området svensk arbetsmarknad och yrkesliv samt anskaffning av utbildningsplatser för den arbetsplatsförlagda delen av utbildningen. Arbetet innebär en hel del kontakter med näringslivet i regionen. Din profil Du har relevant högskoleutbildning och minst tre års erfarenhet av arbete inom utbildning av vuxna samt erfarenhet av att arbeta med projekt/projektledning. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbete med yrkescoachning/karriärplanering, mycket goda kunskaper om hur svensk arbetsmarknad och yrkesliv fungerar och ett bra kontaktnät i regionen. Som person är du positiv, drivande och flexibel samt har förmågan och viljan som behövs för att utveckla olika individer utifrån deras förutsättningar. Du har en positiv människosyn, är kommunikativ och utåtriktad. Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den xx månad, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico AB
Ort: Karlskrona
Publicerad : 09-27
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildningssamordnare jobb, Utbildningssamordnare Karlskrona, Utbildningssamordnare Montico AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildningssamordnare

Affärdriven Rekryteringskonsult
Montico HR Partner AB Kundföretaget Montico expanderar och söker nya medarbetare inom olika kompetensområden på många orter i landet. Just nu söker vi en rekryteringskonsult till vårt kontor i Jönköping. Arbetsbeskrivning I din roll som rekryteringskonsult kommer du att självständigt driva rekryteringsprocessen där du har helhetsansvar med fokus på affärsmässighet och kvalitet i varje process. Du genomför säljbesök, skriver avtal, annonser, genomför search, intervjuer, tester, presenterar kandidater och gör uppföljningar. Rollen som rekryteringskonsult erbjuder varierande arbetsuppgifter och nära samarbete med företag i många olika branscher. Som rekryteringskonsult på Montico får du vara med att bygga upp och utveckla rekryteringsverksamheten på orten och i regionen. Din profil Som person är du positiv, prestiglös, driven och resultatfokuserad. Du trivs att arbeta självständigt och samtidigt ingå i ett team. Du har förmågan att både arbeta strategiskt och praktiskt, se helheten såväl som de små detaljerna. Är bra på att se nya möjligheter, skapa och utveckla relationer samt hålla deadlines. Du trivs i ett företag som växer där det ställs stora krav på flexibilitet och förmåga att arbeta på olika nivåer med mycket ”hands on” och sociala kontakter. Du har 5-8 års arbetslivserfarenhet och ett väl uppbyggt kontaktnät bland företagen i regionen, har tidigare arbetat i bemanning-/rekryteringsbranschen eller med någon typ av försäljning och relationsskapande arbete samt haft personalansvar. Du känner dig hemma i möte med personer på alla nivåer och i olika miljöer. Samtidigt som du brinner för att utveckla affärer behöver du ha erfarenhet från att administrera och organisera ditt arbete. Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Marie Johnson, rekryteringschef på Montico, 0702-27 22 04 Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den 30 november, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Affärdriven Rekryteringskonsult jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Affärdriven Rekryteringskonsult

Erfaren Rörmokare
Montico HR Partner AB Kundföretaget Vi söker nu en erfaren rörmokare till vår kund i Kristianstadstrakten. Arbetsbeskrivning Arbetet är förlagt måndag-fredag 7.30 – 16.15. Tjänsten är en visstidsanställning på 6 månader och du kommer att vara anställd genom oss på Montico. Lön enligt avtal och möjlighet till förlängning finns. Din profil Vi söker dig som har erfarenhet och tycker det är roligt att arbeta med rörmokeri i äldre fastighteter. B-körkort är ett krav. Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den 31 oktober, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Lycka till!
Företag: Montico AB
Ort: Kristianstad
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Rörmokare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Rörmokare

Driven säljare
Montico HR Partner AB Arbetsbeskrivning Vi söker nu en affärsmässig och driven säljare till Jönköping med omnejd som vill vara med i vår fortsatta expansion. Som säljare hos oss arbetar du med att vårda och utveckla befintliga kunder samt med nykundsbearbetning. Du arbetar självständigt i alla steg från en första telefonkontakt, kundbesök, offerering och förhandling till att sluta avtal enligt vår säljprocess. Merförsäljning, uppföljning och administration ingår också i arbetsuppgifterna. Du arbetar med högt uppsatta mål i en affärsdriven organisation och rapporterar till vår försäljningschef. Din profil Du är en resultat- och tävlingsinriktad person som har en hunger av att göra affärer. Erfarenhet av framgångsrik försäljning och vana att arbeta självständigt är ett krav och vi ser helst att du har erfarenhet från bemannings-/rekryteringsbranschen. Din sociala kompetens är självklart mycket god och du har utmärkt förmåga att kommunicera med kundkontakter och kollegor. Du är lyhörd för kundens behov och är mån om att erbjuda bästa möjliga service. Samtidigt är du en ”do-er” som kommer till avslut och når uppsatta mål och är även en duktig nätverksbyggare”. Vi inom Montico tar ansvar för varandra och finns alltid tillhands för att dela glädje och för att ge stöd. Vi skapar tillsammans en företagskultur som vi kan trivas i, genom att vara ärliga, positiva, korrekta och ansvarsmedvetna. Välkommen med din ansökan! Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik.
Företag: Montico AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Driven säljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven säljare

Driven säljare
Montico HR Partner AB Arbetsbeskrivning Vi söker nu en affärsmässig och driven säljare till Växjö med omnejd som vill vara med i vår fortsatta expansion. Som säljare hos oss arbetar du med att vårda och utveckla befintliga kunder samt med nykundsbearbetning. Du arbetar självständigt i alla steg från en första telefonkontakt, kundbesök, offerering och förhandling till att sluta avtal enligt vår säljprocess. Merförsäljning, uppföljning och administration ingår också i arbetsuppgifterna. Du arbetar med högt uppsatta mål i en affärsdriven organisation och rapporterar till vår försäljningschef. Din profil Du är en resultat- och tävlingsinriktad person som har en hunger av att göra affärer. Erfarenhet av framgångsrik försäljning och vana att arbeta självständigt är ett krav och vi ser helst att du har erfarenhet från bemannings-/rekryteringsbranschen. Din sociala kompetens är självklart mycket god och du har utmärkt förmåga att kommunicera med kundkontakter och kollegor. Du är lyhörd för kundens behov och är mån om att erbjuda bästa möjliga service. Samtidigt är du en ”do-er” som kommer till avslut och når uppsatta mål och är även en duktig nätverksbyggare”. Vi inom Montico tar ansvar för varandra och finns alltid tillhands för att dela glädje och för att ge stöd. Vi skapar tillsammans en företagskultur som vi kan trivas i, genom att vara ärliga, positiva, korrekta och ansvarsmedvetna. Välkommen med din ansökan! Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik.
Företag: Montico AB
Ort: Växjö
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Driven säljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven säljare

Konsultchef
Montico HR Partner AB Arbetsbeskrivning Vi söker nu en driven konsultchef med säljfokus till vårt kontor i Vetlanda. Hos oss har du ett helhetsansvar för att sälja in och leverera rekryterings- och uthyrningstjänster inom både tjänstemanna- och kollektivområdet. Du driver självständigt hela processer med fokus på strategi och kvalitet. Vi lägger stor vikt vid personlighet och dina ambitioner. Du har en god förmåga att arbeta strategiskt, skapa relationer och du sätter alltid kunden i centrum. För att trivas hos oss är det viktigt att du har ett uttalat intresse för att göra affärer, är orädd och trivs med sociala kontakter. På Montico får du möjligheten att representera och arbeta med en helhet inom personal- och kompetensförsörjning. Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV på montico.se och sök sedan tjänsten under Lediga jobb senast 2013-11-30. Urval sker löpande. Din profil Du har erfarenhet av att jobba inom industrisektorn i regionen och gärna inom HR och sälj. Du bör vara tekniskt intresserad och intresserad av människor. Du tycker om att arbeta självständigt är positiv, ansvarsfull, noggrann, utåtriktad, har god arbetsmoral och är inte rädd för nya utmaningar. Körkort är ett krav Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den 30 september, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico AB
Ort: Vetlanda
Publicerad : 11-08
Sök fler jobb liknande: lediga Konsultchef jobb, Konsultchef Vetlanda, Konsultchef Montico AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konsultchef

Konsultchef
Montico HR Partner AB Arbetsbeskrivning Vi söker nu en driven konsultchef med säljfokus till vårt kontor i Nässjö. Hos oss har du ett helhetsansvar för att sälja in och leverera rekryterings- och uthyrningstjänster inom både tjänstemanna- och kollektivområdet. Du driver självständigt hela processer med fokus på strategi och kvalitet. Vi lägger stor vikt vid personlighet och dina ambitioner. Du har en god förmåga att arbeta strategiskt, skapa relationer och du sätter alltid kunden i centrum. För att trivas hos oss är det viktigt att du har ett uttalat intresse för att göra affärer, är orädd och trivs med sociala kontakter. På Montico får du möjligheten att representera och arbeta med en helhet inom personal- och kompetensförsörjning. Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV på montico.se och sök sedan tjänsten under Lediga jobb senast 2013-11-30. Urval sker löpande. Din profil Du har erfarenhet av att jobba inom industrisektorn i regionen och gärna inom HR och sälj. Du bör vara tekniskt intresserad och intresserad av människor. Du tycker om att arbeta självständigt är positiv, ansvarsfull, noggrann, utåtriktad, har god arbetsmoral och är inte rädd för nya utmaningar. Körkort är ett krav Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den 30 november, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico AB
Ort: Nässjö
Publicerad : 11-08
Sök fler jobb liknande: lediga Konsultchef jobb, Konsultchef Nässjö, Konsultchef Montico AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konsultchef

Snickare med yrkesbevis sökes
Montico HR Partner AB Kundföretaget Vi söker för kundsräkning snickare med yrkesbevis. Arbetsbeskrivning Du kommer utföra byggservice jobb i Malmö med omnejd. Samt gå på ev storbyggen. Din profil Du är en kunnig snickare med yrkesbevis som är van att jobba självständigt men även i arbetslag. Körkort ett krav Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den 6 december, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico AB
Ort: Malmö
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare med yrkesbevis sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare med yrkesbevis sökes

Snickare med yrkesbevis sökes
Montico HR Partner AB Kundföretaget Vi söker för kundsräkning snickare med yrkesbevis. Arbetsbeskrivning Du kommer utföra byggservice jobb i Linköping med omnejd. Samt gå på ev storbyggen. Din profil Du är en kunnig snickare med yrkesbevis som är van att jobba självständigt men även i arbetslag. Körkort ett krav Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den 6 december, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico AB
Ort: Linköping
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare med yrkesbevis sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare med yrkesbevis sökes

Fibersvetsare sökes
Montico HR Partner AB Kundföretaget Vi söker för kundsräkning fibersvetsare. Arbetsbeskrivning Du kommer att utföra fibersvetsjobb i Växjö med omnejd. Arbetet bedrivs i både innemiljö och utemiljö. Din profil Vi söker dig som är van att jobba självständigt men även i arbetslag. Du ska ha vana att jobba med fibersvetsning och kunna föra en bra dialog med kunder. Körkort ett krav. Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den xx månad, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico AB
Ort: Växjö
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Fibersvetsare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fibersvetsare sökes

Snickare med yrkesbevis sökes
Montico HR Partner AB Kundföretaget Vi söker för kundsräkning snickare med yrkesbevis. Arbetsbeskrivning Du kommer utföra byggservice jobb i Jönköping med omnejd. Samt gå på ev storbyggen. Din profil Du är en kunnig snickare med yrkesbevis som är van att jobba självständigt men även i arbetslag. Körkort ett krav Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den 6 december, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare med yrkesbevis sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare med yrkesbevis sökes

Fibersvetsare sökes
Montico HR Partner AB Kundföretaget Vi söker för kundsräkning fibersvetsare. Arbetsbeskrivning Du kommer att utföra fibersvetsjobb i Stockholm med omnejd. Arbetet bedrivs i både innemiljö och utemiljö. Din profil Vi söker dig som är van att jobba självständigt men även i arbetslag. Du ska ha vana att jobba med fibersvetsning och kunna föra en bra dialog med kunder. Körkort ett krav. Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den xx månad, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Fibersvetsare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fibersvetsare sökes

Snickare med yrkesbevis sökes
Montico HR Partner AB Kundföretaget Vi söker för kundsräkning snickare med yrkesbevis. Arbetsbeskrivning Du kommer utföra byggservice jobb i Halmstad med omnejd. Samt gå på ev storbyggen. Din profil Du är en kunnig snickare med yrkesbevis som är van att jobba självständigt men även i arbetslag. Körkort ett krav Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den 6 december, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico AB
Ort: Halmstad
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare med yrkesbevis sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare med yrkesbevis sökes

Fibersvetsare sökes
Montico HR Partner AB Kundföretaget Vi söker för kundsräkning fibersvetsare. Arbetsbeskrivning Du kommer att utföra fibersvetsjobb i Jönköping med omnejd. Arbetet bedrivs i både innemiljö och utemiljö. Din profil Vi söker dig som är van att jobba självständigt men även i arbetslag. Du ska ha vana att jobba med fibersvetsning och kunna föra en bra dialog med kunder. Körkort ett krav. Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den xx månad, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Fibersvetsare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fibersvetsare sökes

Snickare med yrkesbevis sökes
Montico HR Partner AB Kundföretaget Vi söker för kundsräkning snickare med yrkesbevis. Arbetsbeskrivning Du kommer utföra byggservice jobb i Kalmar med omnejd. Samt gå på ev storbyggen. Din profil Du är en kunnig snickare med yrkesbevis som är van att jobba självständigt men även i arbetslag. Körkort ett krav Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den 6 december, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare med yrkesbevis sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare med yrkesbevis sökes

Fibersvetsare sökes
Montico HR Partner AB Kundföretaget Vi söker för kundsräkning fibersvetsare. Arbetsbeskrivning Du kommer att utföra fibersvetsjobb i Kalmar med omnejd. Arbetet bedrivs i både innemiljö och utemiljö. Din profil Vi söker dig som är van att jobba självständigt men även i arbetslag. Du ska ha vana att jobba med fibersvetsning och kunna föra en bra dialog med kunder. Körkort ett krav. Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den xx månad, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Fibersvetsare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fibersvetsare sökes

Fibersvetsare sökes
Montico HR Partner AB Kundföretaget Vi söker för kundsräkning fibersvetsare. Arbetsbeskrivning Du kommer att utföra fibersvetsjobb i Ljungby med omnejd. Arbetet bedrivs i både innemiljö och utemiljö. Din profil Vi söker dig som är van att jobba självständigt men även i arbetslag. Du ska ha vana att jobba med fibersvetsning och kunna föra en bra dialog med kunder. Körkort ett krav. Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den xx månad, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico AB
Ort: Ljungby
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Fibersvetsare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fibersvetsare sökes

Snickare med yrkesbevis sökes
Montico HR Partner AB Kundföretaget Vi söker för kundsräkning snickare med yrkesbevis. Arbetsbeskrivning Du kommer utföra byggservice jobb i Helsingborg med omnejd. Samt gå på ev storbyggen. Din profil Du är en kunnig snickare med yrkesbevis som är van att jobba självständigt men även i arbetslag. Körkort ett krav Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den 6 december, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare med yrkesbevis sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare med yrkesbevis sökes

Fibersvetsare sökes
Montico HR Partner AB Kundföretaget Vi söker för kundsräkning fibersvetsare. Arbetsbeskrivning Du kommer att utföra fibersvetsjobb i Skövde med omnejd. Arbetet bedrivs i både innemiljö och utemiljö. Din profil Vi söker dig som är van att jobba självständigt men även i arbetslag. Du ska ha vana att jobba med fibersvetsning och kunna föra en bra dialog med kunder. Körkort ett krav. Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den xx månad, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico AB
Ort: Skövde
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Fibersvetsare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fibersvetsare sökes

Betongarbetare och Anläggningsarbetare sökes
Montico HR Partner AB Kundföretaget Vi söker för kundsräkning betongarbetare och personer med vana av anläggningsarbeten. Arbetsbeskrivning Du kommer att vara en viktig kugge i ett arbetslag som utför jobb i Jönköping med omnejd. Din profil Vi söker dig som tycker om att hugga i och som visar fram fötterna. Du ska ha vana att jobba i grupp och att ha erfarenhet av olika typer av anläggningsjobb sen tidigare. Till betongarbetar tjänsten krävs yrkesbevis. Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den xx månad, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Betongarbetare och Anläggningsarbetare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Betongarbetare och Anläggningsarbetare sökes

Betongarbetare och Anläggningsarbetare sökes
Montico HR Partner AB Kundföretaget Vi söker för kundsräkning betongarbetare och personer med vana av anläggningsarbeten. Arbetsbeskrivning Du kommer att vara en viktig kugge i ett arbetslag som utför jobb i Tranås med omnejd. Din profil Vi söker dig som tycker om att hugga i och som visar fram fötterna. Du ska ha vana att jobba i grupp och att ha erfarenhet av olika typer av anläggningsjobb sen tidigare. Till betongarbetar tjänsten krävs yrkesbevis. Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den 6:e december men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico AB
Ort: Tranås
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Betongarbetare och Anläggningsarbetare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Betongarbetare och Anläggningsarbetare sökes

Betongarbetare och Anläggningsarbetare sökes
Montico HR Partner AB Kundföretaget Vi söker för kundsräkning betongarbetare och personer med vana av anläggningsarbeten. Arbetsbeskrivning Du kommer att vara en viktig kugge i ett arbetslag som utför jobb i Kalmar med omnejd. Din profil Vi söker dig som tycker om att hugga i och som visar fram fötterna. Du ska ha vana att jobba i grupp och att ha erfarenhet av olika typer av anläggningsjobb sen tidigare. Till betongarbetar tjänsten krävs yrkesbevis. Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den 6:e december men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Betongarbetare och Anläggningsarbetare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Betongarbetare och Anläggningsarbetare sökes

Betongarbetare och Anläggningsarbetare sökes
Montico HR Partner AB Kundföretaget Vi söker för kundsräkning betongarbetare och personer med vana av anläggningsarbeten. Arbetsbeskrivning Du kommer att vara en viktig kugge i ett arbetslag som utför jobb i Västervik med omnejd. Din profil Vi söker dig som tycker om att hugga i och som visar fram fötterna. Du ska ha vana att jobba i grupp och att ha erfarenhet av olika typer av anläggningsjobb sen tidigare. Till betongarbetar tjänsten krävs yrkesbevis. Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den 6:e december men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico AB
Ort: Västervik
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Betongarbetare och Anläggningsarbetare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Betongarbetare och Anläggningsarbetare sökes

Betongarbetare och Anläggningsarbetare sökes
Montico HR Partner AB Kundföretaget Vi söker för kundsräkning betongarbetare och personer med vana av anläggningsarbeten. Arbetsbeskrivning Du kommer att vara en viktig kugge i ett arbetslag som utför jobb i Linköping med omnejd. Din profil Vi söker dig som tycker om att hugga i och som visar fram fötterna. Du ska ha vana att jobba i grupp och att ha erfarenhet av olika typer av anläggningsjobb sen tidigare. Till betongarbetar tjänsten krävs yrkesbevis. Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den xx månad, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico AB
Ort: Linköping
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Betongarbetare och Anläggningsarbetare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Betongarbetare och Anläggningsarbetare sökes

Betongarbetare och Anläggningsarbetare sökes
Montico HR Partner AB Kundföretaget Vi söker för kundsräkning betongarbetare och personer med vana av anläggningsarbeten. Arbetsbeskrivning Du kommer att vara en viktig kugge i ett arbetslag som utför jobb i Malmö med omnejd. Din profil Vi söker dig som tycker om att hugga i och som visar fram fötterna. Du ska ha vana att jobba i grupp och att ha erfarenhet av olika typer av anläggningsjobb sen tidigare. Till betongarbetar tjänsten krävs yrkesbevis. Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den 6:e december men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico AB
Ort: Malmö
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Betongarbetare och Anläggningsarbetare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Betongarbetare och Anläggningsarbetare sökes

Teknisk säljare - svetsteknik
Montico HR Partner AB Kundföretaget Söker du ett spännande jobb i ett expansivt företag inom svetsteknik där du får möjlighet att kombinera din tekniska kompetens med försäljning? Montico Svetsteknik arbetar med utbildning, rådgivning, tillsyn och övervakning med södra Sverige som huvudsakligt geografiskt område. Arbetsbeskrivning Rollen som teknisk säljare på Montico innebär att du självständigt ansvarar för hela försäljningskedjan inom utbildning, svetsteknik, tillsyn, rådgivning och övervakning. Från att identifiera potentiella kunder/projekt så utformar du lösningar och skapar offert och avtal. När avtalet är skrivet lämnar du över till leveransorganisationen som består av svetstekniska experter, vilka du även samarbetar med i idé och konceptframtagningen. Tjänsten som teknisk säljare ger dig möjlighet att nå framgång och utvecklas professionellt inom svetsteknik. Din profil För att passa i rollen ska du ha erfarenhet av svetsteknik och de krav som ställs i adekvata standarder som tex SS-EN ISO 3834, EN 1090 eller SS-EN ISO 14731. Erfarenhet av teknisk försäljning är meriterande. Du har ett säljdriv och känsla för människor och har en förmåga att skapa förutsättningar för affärer och relationer. Vidare är du en god kommunikatör och som person är du kundorienterad, driven och självgående. Det är ett krav att du har körkort och talar och skriver obehindrat på svenska. Arbetet innebär mycket resor, då din huvudsakliga arbetsplats är i bilen eller ute hos kundföretagen. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till denna tjänst. Tjänsten är en provanställning (6 mån) på heltid (100%) och den innehåller grund lön + provisionslön Möjlighet till tjänstebil. Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den 31 januari, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico AB
Ort: Tranås
Publicerad : 12-20
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk säljare - svetsteknik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk säljare - svetsteknik

Produktansvarig Företagsutbildning
Montico HR Partner AB Arbetsbeskrivning Som produktansvarig ansvarar du för den strategiska och operativa ledningen av Monticos utbildning- och rådgivningsverksamhet inom produktområde lager, industri, bygg och transport. Detta innebär att du, genom att vara lyhörd för kundens behov, utvecklar utbildningar inom området utefter gällande lagar och regler. Du kommer att vara ansvarig för försäljning och rådgivning gentemot kunder vad gäller Monticos utbildningsutbud. Det är ditt ansvar att ditt produktområde uppnår satta mål när det gäller tillväxt, budget, resultat samt att aktuella uppdrag inom verksamhetsområdet genomförs. Detta ska ske i enlighet med kundavtal genom att du leder, coachar och följer upp samtlig personal. Du kommer också att ansvara för att fastställda processer och rutiner följs. I den här rollen är du aktivt ute på fältet och har hela Monticos geografiska verksamhetsområde som arena. För mer information kring de utbildningar som Montico bedriver inom produktområdet, gå in på http://www.montico.se/transportutbildningar.aspx Din profil Som person är du självstartande och driven. Du trivs i kontakten med nya och befintliga kunder och har idag god kännedom om de krav som ställs på aktörer inom produktområdet. Har du idag ett upparbetat nätverk och också vana att utföra utbildningar så är det meriterande. Du leder ett team bestående av innesäljare och utbildare. Detta ställer krav på dig som ledare att kunna coacha och motivera att jobba mot satta mål samt att göra uppföljningar. Du har körkort och trivs med resor i arbetet. Tjänsten utgår från Monticos huvudkontor i Tranås. Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den 28 februari, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico AB
Ort: Tranås
Publicerad : 01-21
Sök fler jobb liknande: lediga Produktansvarig Företagsutbildning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktansvarig Företagsutbildning

Driven Utbildningsledare
Montico HR Partner AB Arbetsbeskrivning Till utbildningar inom yrkeshögskola och kunduppdrag i Växjö söker vi en Utbildningsledare. Vi söker dig som vill ta ett helhetsansvar för att utveckla nya utbildningar och driva befintliga utbildningsprogram, inom framförallt yrkeshögskola men även andra kunduppdrag, och kan erbjuda en tjänst med starkt utvecklingsfokus och helhetsansvar för verksamheten. I ditt arbete ingår dels att du i nära samarbete med näringslivet utvecklar utbildningskoncept, dels att du är ansvarig för utbildningsledning med planering, genomförande och uppföljning av aktuella utbildningar. I det ingår bland annat att genomföra utbildningarna i enlighet med avtal och angiven budget. I arbetsuppgifterna ingår strategiskt arbete med analys av utbildningslandskapet och utveckling av nya utbildningskoncept såväl som operativt arbete med utbildning. Arbetet innebär en hel del kontakter med studenter samt näringslivet i regionen. Viss undervisning i lämpliga kurser kan komma att ingå. Din profil För att lyckas i arbetet har du högskoleutbildning, men eftersom du rör dig över flera ämnesområden kan din examen finns inom flera olika områden. Vidare har du minst fem års erfarenhet av arbete inom utbildning av vuxna. Vi vill också att du har erfarenhet av att driva utvecklingsprocesser och att leda utbildningsinsatser. Du har ett bra kontaktnät i regionen. Som person är du positiv, drivande och flexibel. Du har en analytisk förmåga samt engagemanget och uthålligheten som behövs för att utveckla verksamheter. Vidare är du kommunikativ, utåtriktad och har lätt för att ta nya kontakter. Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den 14:e mars, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico AB
Ort: Växjö
Publicerad : 02-13
Sök fler jobb liknande: lediga Driven Utbildningsledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven Utbildningsledare

Teamledare till omställning
Montico HR Partner AB Kundföretaget Montico växer och satsar nu på omställningsverksamheten i Skåne. Därför söker vi en teamledare som utgår från Malmö. Arbetsbeskrivning Som teamledare ansvarar du för omställningsverksamheten i Skåne län. Du arbetar med en aktiv bearbetning av arbetsgivare, fackliga organisationer och Arbetsförmedlingen samt coachar människor. Du ansvarar vidare för att resultatenheten du leder uppnår satta budget- och kvalitetsmål samt att personalen kontinuerligt utvecklas. Din profil Vi söker dig som har, inom området, relevant högskoleutbildning och minst två års erfarenhet av arbete med omställning/jobbcoachning. Mycket goda kunskaper om aktuella trygghetsförsäkringar och egen erfarenhet av jobbcoachning är ett krav. Att du har goda kunskaper om olika fackliga organisationer samt ett väl etablerat kontaktnät med arbetsgivare och olika arbetstagarorganisationer i regionen är en självklarhet för att kunna lyckas med jobbet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av TSL-omställning och ett upparbetat nätverk i regionen inom detta. Som person är du självstartande och målinriktad. Du har förmågan och viljan att utveckla dig själv och dina medarbetare. Genom ditt intresse för att nätverka håller du dig ständigt uppdaterad i vad som händer i branschen både lokalt och regionalt. Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den 23 mars, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico AB
Ort: Malmö
Publicerad : 02-21
Sök fler jobb liknande: lediga Teamledare till omställning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teamledare till omställning

Teknisk projektledare - med möjlighet att växa till projektansvarig ledare
Montico HR Partner AB Kundföretaget För kunds räkning söker Montico en teknisk projektledare med högskolekompetens. Vår uppdragsgivare är ett i sin bransch välkänt företag som ingår i en koncern med 15 bolag i olika länder med en omsättning på ca 1,5 miljarder. Arbetsbeskrivning Som Teknisk projektledare kommer du ingå i en projektgrupp där du skall vara med och utveckla gruppen och arbetet gentemot nuvarande och kommande behov samt ges möjlighet att växa i din roll. Arbetet innebär projektledning, teknisk support tät kommunikation internt och externt för att hjälpa våra kunder med uppkomna frågeställningar, projektledning som projektstöd med framtagning av exteriörritningar, flödesbilder/scheman på sålda objekt. Du skall med andra ord, förutom den dagliga rollen som projektledare, kunna hantera områden ovan, samt ansvara för att ta fram underlag internt och externt från våra leverantörer och i projekt till kunder. Din profil Du har en ingenjörsbakgrund som konstruktör, el, VVS, styr och regler eller liknande med bred kunskap och kan ta fram tekniska underlag samt ett brinnande tekniskt intresse. På det personliga planet är du en driven, utåtriktad person som är positiv och ansvarskännande. Du gillar att förklara enkla såväl som komplicerade tekniska processer för andra och ser till att de förstår, på svenska såväl som på engelska. Vi tror att du är/har: - En god ledare som kan hantera kunder både internt som externt. - En positiv teknisk inställning i kontakten med interna och externa kunder. - Kreativt och innovativt tänkande samt förmåga att uttrycka dig i ord och bild. - God kommunikationsförmåga både på svenska och engelska. - Förmåga att självständigt starta upp, planera, driva, avsluta och följa upp ditt arbete mot uppställda ramar och mål. Krav på god datorvana inom program som MS Office och något affärssystem. Meriterande om du kan Monitor, Indesign, CAD program som Inventor eller motsvarande. Tjänsten ska tillsättas i nordöstra Skåne. För mer information kontakta Sandra Malm på Montico Rekrytering 044-300 09 03 Vi gör löpande intervjuer och tar emot ansökningar fram till den 15 mars. Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den xx månad, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico AB
Ort: Kristianstad
Publicerad : 02-21
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk projektledare - med möjlighet att växa till projektansvarig ledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk projektledare - med möjlighet att växa till projektansvarig ledare

Säljfokuserad regionchef
Montico HR Partner AB Arbetsbeskrivning Montico söker en regionchef Jönköping och GGVV-området. Som regionchef har du det övergripande ansvaret för personal och kundbearbetning med fokus på uthyrning av tjänstemän och kollektiv personal inom regionen. Du är aktiv i försäljningen av Monticos tjänster gentemot nya och befintliga kunder, självständigt, och tillsammans med övrig personal inom regionen. I försäljningen fungerar du också som coach gentemot dina medarbetare för att regionen ska uppnå budgetmålen. Du kommer att ingå i Monticos ledningsgrupp för bemanning och rekrytering. Din profil För att trivas i rollen är du en självstartande och driven person som tycker om utmaningar. Du ser nätverkande som en självklarhet och har idag ett befintligt nätverk i regionen. För att fungera som ledare är du en person med stor integritet som mår bra när medarbetarna och teamet lyckas. Du har dokumenterade erfarenheter av framgångsrik försäljning och ledarskap. Erfarenhet från bemannings- eller rekryteringsbranschen är meriterande. Vi erbjuder dig en utmanande tjänst där du får jobba både med personal- och marknadsfrågor i en bransch där det händer mycket. Du får jobba i en organisation som har tydliga mål i att komma vidare och expandera i ambitionen att vara en helhetsleverantör inom HR. Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den 23 mars, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 02-24
Sök fler jobb liknande: lediga Säljfokuserad regionchef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljfokuserad regionchef

Säljande konsultchef
Montico HR Partner AB Arbetsbeskrivning Vi söker nu en driven konsultchef med tydligt säljfokus till Vetlanda. Hos oss har du ett helhetsansvar för att sälja in och leverera uthyrningstjänster inom både tjänstemanna- och kollektivområdet. Du driver självständigt hela processer med fokus på strategi och kvalitet. På Montico får du möjligheten att representera och arbeta med en helhet inom personal- och kompetensförsörjning. Din profil Vi lägger stor vikt vid personlighet och dina ambitioner. Du har en god förmåga att arbeta strategiskt, skapa relationer och du sätter alltid kunden i centrum. För att trivas hos oss är det viktigt att du har ett uttalat intresse för att göra affärer och är orädd. Du trivs i kontakten med befintliga, såväl som med nya, kunder. För att komplettera befintlig personalstyrka ser vi att du har erfarenhet att jobba med tjänstemän, gärna inom uthyrning. Du har erfarenhet av att jobba inom industrisektorn i regionen och gärna inom HR och sälj. Du bör vara tekniskt intresserad och intresserad av människor. Du tycker om att arbeta självständigt är positiv, ansvarsfull, noggrann, utåtriktad, har god arbetsmoral och är inte rädd för nya utmaningar. Körkort är ett krav Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den 23 mars, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico AB
Ort: Vetlanda
Publicerad : 02-24
Sök fler jobb liknande: lediga Säljande konsultchef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljande konsultchef

Säljande konsultchef
Montico HR Partner AB Arbetsbeskrivning Vi söker nu en driven konsultchef med säljfokus till Götene. Hos oss har du ett helhetsansvar för att sälja in och leverera uthyrningstjänster inom både tjänstemanna- och kollektivområdet. Du driver självständigt hela processen med fokus på strategi och kvalitet. På Montico får du möjligheten att representera och arbeta med en helhet inom personal- och kompetensförsörjning. Din profil Vi lägger stor vikt vid personlighet och dina ambitioner. Du har en god förmåga att arbeta strategiskt, skapa relationer och du sätter alltid kunden i centrum. För att trivas hos oss är det viktigt att du har ett uttalat intresse för att göra affärer, är orädd och trivs med sociala kontakter. Du har erfarenhet av att jobba inom industrisektorn i regionen och gärna inom HR och sälj. Du bör vara tekniskt intresserad och intresserad av människor. Du tycker om att arbeta självständigt är positiv, ansvarsfull, noggrann, utåtriktad, har god arbetsmoral och är inte rädd för nya utmaningar. Körkort är ett krav Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den xx månad, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico AB
Ort: Vetlanda
Publicerad : 02-24
Sök fler jobb liknande: lediga Säljande konsultchef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljande konsultchef

Affärsdriven rekryteringskonsult
Montico HR Partner AB Arbetsbeskrivning Just nu söker vi en rekryteringskonsult till Jönköping. I din roll som rekryteringskonsult kommer du att självständigt driva rekryteringsprocessen där du har helhetsansvar med fokus på affärsmässighet och kvalitet i varje process. Du genomför säljbesök, skriver avtal, annonser, genomför urval, intervjuer, tester, presenterar kandidater och gör uppföljningar. Rollen som rekryteringskonsult erbjuder varierande arbetsuppgifter och nära samarbete med företag i många olika branscher. Som rekryteringskonsult på Montico får du vara med att bygga upp och utveckla rekryteringsverksamheten på orten och i regionen. Din profil Som person är du positiv, prestiglös, driven och resultatfokuserad. Du trivs att arbeta självständigt och samtidigt ingå i ett team. Du har förmågan att både arbeta strategiskt och praktiskt, se helheten såväl som de små detaljerna. Är bra på att se nya möjligheter, skapa och utveckla relationer samt hålla deadlines. Du trivs i ett företag som växer där det ställs stora krav på flexibilitet och förmåga att arbeta på olika nivåer med mycket ”hands on” och sociala kontakter. Du har 5-8 års arbetslivserfarenhet och ett väl uppbyggt kontaktnät bland företagen i regionen, har tidigare arbetat i bemanning-/rekryteringsbranschen eller med någon typ av försäljning och relationsskapande arbete samt haft personalansvar. Du känner dig hemma i möte med personer på alla nivåer och i olika miljöer. Samtidigt som du brinner för att utveckla affärer behöver du ha erfarenhet från att administrera och organisera ditt arbete Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den 23 mars, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 02-24
Sök fler jobb liknande: lediga Affärsdriven rekryteringskonsult jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Affärsdriven rekryteringskonsult

Driven Kyltekniker till Teo-Kyl i Hässleholm
Montico HR Partner AB Kundföretaget Teo-Kyl Sweden AB är ett installations- och serviceföretag av kyl, frys, luftkonditionering och värmepumpar. Företaget finns i Hässleholm och startade 1964. Idag är de 23 anställda med specialistkompetens inom projektering, försäljning, installation och service av de flesta förekommande applikationer på marknaden. Kunderna finns främst i södra Sverige men de har även flera internationella uppdrag som de arbetar med. Arbetsbeskrivning Som Kyltekniker kommer du att arbeta ute hos kunderna med i huvudsak service och reparationer av kylsystem. Även service och reparationer av luftkonditionering och värmepumpar kan förekomma. Du kommer att utgå från ditt hem och får tillgång till en utrustad firmabil. Jour var femte vecka ingår i tjänsten. Din profil Du som söker har en kylteknikerutbildning och 5 års erfarenhet från service inom liknande företag. Personligt certifikat, kategori 1 är ett krav. Du är van att använda datorer som ett arbetsredskap och kan lätt sätta dig in i olika system. På det personliga planet är du driven, serviceinriktad och kan kommunicera med kunder på ett bra och professionellt sätt. Du har en förmåga att felsöka och lösa problem som kan uppstå på de olika anläggningarna och kan arbeta självständigt ute hos kunderna. Vi ser helst att du inte bor mer än 5 mil från Hässleholm då du måste ha möjlighet att köra in till kontoret. Tjänsten är tänkt att tillsättas omgående. För mer information kontakta Sandra Malm på Montico Rekrytering 044-300 09 03. Vi gör löpande urval och tar emot ansökningar fram till den 19 mars. Välkommen med din ansökan! Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den xx månad, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico AB
Ort: Hässleholm
Publicerad : 02-26
Sök fler jobb liknande: lediga Driven Kyltekniker till Teo-Kyl i Hässleholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven Kyltekniker till Teo-Kyl i Hässleholm

Säljande konsultchef
Montico HR Partner AB Arbetsbeskrivning Vi söker nu en driven konsultchef med säljfokus till Eskilstuna. Hos oss har du ett helhetsansvar för att sälja in och leverera uthyrningstjänster inom både tjänstemanna- och kollektivområdet. Du driver självständigt hela processen med fokus på strategi och kvalitet. På Montico får du möjligheten att representera och arbeta med en helhet inom personal- och kompetensförsörjning. Din profil Vi lägger stor vikt vid personlighet och dina ambitioner. Du har en god förmåga att arbeta strategiskt, skapa relationer och du sätter alltid kunden i centrum. För att trivas hos oss är det viktigt att du har ett uttalat intresse för att göra affärer, är orädd och trivs med sociala kontakter. Du har erfarenhet av att jobba inom industrisektorn i regionen och gärna inom HR och sälj. Du bör vara tekniskt intresserad och intresserad av människor. Du tycker om att arbeta självständigt är positiv, ansvarsfull, noggrann, utåtriktad, har god arbetsmoral och är inte rädd för nya utmaningar. Körkort är ett krav Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den 30 mars, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 03-05
Sök fler jobb liknande: lediga Säljande konsultchef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljande konsultchef


Sök lediga jobb Montico AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se