Montico HR Partner AB jobb - lediga jobb

Montico HR Partner AB jobb Montico HR Partner AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Montico HR Partner AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Montico HR Partner AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Säljare- Olofström

 2. Lagermedarbetare- Olofström

 3. Erfaren Ekonomiassistent- Karlskrona

 4. Skicklig Inköpare- Karlskrona

 5. Operations Controller- Eksjö

 6. Tekniskt kunnig bilmek- Tranås

 7. Marknadsassistent- Tranås

 8. Driven produktassistent med ambition- Tranås

 9. Konstruktör med nyckelposition- Tranås

 10. Erfaren rekryteringskonsult- Jönköping

 11. Gjuterioperatörer- Vimmerby

 12. CNC-operatör- Ljungby

 13. CNC-Operatör- Växjö

 14. Elmontör- Markaryd

 15. Montörer- Ljungby

 16. Erfaren Ekonomiassistent- Älmhult

 17. Skicklig Inköpare- Älmhult

 18. Produktionsplanerare inom lackeringsbranschen- Hässleholm

 19. CNC-operatör- Hässleholm

 20. AB Sjöbohem söker Ekonomichef- Sjöbo

 21. Positiv utbildningskonsult- Eskilstuna

 22. Säljare- Örebro

 23. OFP- operatör med giltiga cert- Motala

 24. Teamledare, Omställning- Tranås

 25. Innesäljare- Kristianstad

 26. Extra arbete Industri/lager- Tranås

 27. Svetsare till Vetlanda- Vetlanda

 28. CNC- Värnamo

 29. CNC operatör eller ställare- Värnamo

 30. Stansmaskinoperatör / Kantpressare- Gnosjö

 31. Mekaniker med svetskunskaper.- Borås

 32. Erfarna montörer- Motala

 33. Lagerarbetare- Lidköping

 34. Purchasing engineer- Tranås

 35. El-konstruktör- Norrköping

 36. Elektronikkonstruktör PartnerTech- Åtvidaberg

 37. Konstruktörsledare Mekanik- Åtvidaberg

 38. Mekanikkonstruktör PartnerTech- Åtvidaberg

 39. Isoleringsmontör/Takläggare- Sigtuna

 40. Elektriker/Industrielektriker- Motala


Mer beskrivning

Säljare
Montico HR Partner AB Arbetsbeskrivning Vi söker en driven säljare till en av våra kunder i Olofströmsområdet. Arbetet innebär att självständigt ringa och boka möte och utföra säljmöten. Du arbetar i regionen Småland, Skåne och Blekinge. Du kommer att kunna utgå hemifrån de flesta dagarna. Din profil Du måste ha dokumenterad säljerfarenhet och kunna arbeta självständigt, du är van att arbeta i affärssystem. Du har B körkort och tillgång till egen bil. Tjänsten kan vara 3-5 dagar/veckan och är tänkt att tillsättas i augusti/september. Månadslön. Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den 28:e juli, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!
Företag: Montico HR Partner AB
Ort: Olofström
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare jobb, Säljare Olofström, Säljare Montico HR Partner AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare

Lagermedarbetare
Montico HR Partner AB Arbetsbeskrivning Vi söker en lagermedarbetare till en av våra kunder i Olofström. Arbetsuppgifterna är att sköta in -och utleveranser, administration i MPS-system och ansvara för det operativa arbetet på lagret tillsammans med en kollega. Det ingår även truckkörning i arbetet. Din profil Du som söker bör ha erfarenhet av lagerarbete och van vid att arbeta i MPS-system. Du har truckkort, är ordningssam och driven. Du har ett positivt förhållningssätt, kan jobba i ett högt tempo och har lätt för att samarbeta. Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den 17:e juli , men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!
Företag: Montico HR Partner AB
Ort: Olofström
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lagermedarbetare jobb, Lagermedarbetare Olofström, Lagermedarbetare Montico HR Partner AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lagermedarbetare

Erfaren Ekonomiassistent
Montico HR Partner AB Kundföretaget För kunds räkning söker vi en driven och erfaren ekonomiassistent Arbetsbeskrivning Vi söker dig som är trygg i dina kunskaper och som trivs i rollen som ekonomiassistent med varierande arbetsuppgifter. Som ekonomiassistent ska du på ett produktivt sätt vara en tillgång i det dagliga arbetet kring löpande bokföring, leverantörsfakturahantering, kundinbetalningar inklusive krav, påminnelse och inkassohantering. Dessutom kommer du arbeta med administrativa uppgifter. Din profil Vi förutsätter att du har relevant ekonomisk utbildning samt Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, minst tre års arbetslivserfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete. God datorvana, samt god kunskap i något affärssystem är viktigt för att klara arbetet. Som person är du social, noggrann och initiativtagande. Du har lätt för att tillägna dig ny kunskap och drivs av att jobba mot deadlines. Du är flexibel och lösningsorienterad. Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den 31 juli, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico HR Partner AB
Ort: Karlskrona
Publicerad : 06-10
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Ekonomiassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Ekonomiassistent

Skicklig Inköpare
Montico HR Partner AB Kundföretaget För kunds räkning söker vi inköpare, vi söker dig som är trygg i dina kunskaper och som trivs i rollen som inköpare med varierande arbetsuppgifter. Arbetsbeskrivning Som inköpare kommer du ta emot förfrågningar och göra anbudsutvärderingar. Du kommer medverka på Inköpsmöten och ansvara för inköp mot budget, du utför uppföljning och utvärdering av gjorda inköp. Du kommer ansvara för uppdateringar av leverantörs- och underentreprenörsregister och utföra kontroller av alternativa affärsmöjligheter Din profil Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet som inköpare, som har erfarenhet av större upphandlingar och Utbildning inom regelverk, avtalsjuridik och konsumentlagen Har du Kompetens inom produktion är meriterande B-körkort är ett krav. Goda kunskaper i svenska och engelska är en förutsättning. Du har en helhetssyn på det du gör och förståelse för att göra bra affärer. Din sociala kompetens, kunskaper och goda förmåga att samarbeta i grupp kommer till stor användning i arbetet samtidigt som du har hög integritet. För att passa i rollen tror vi att du är självständig i din roll som inköpare- affärsmässig i ditt framträdande. Som person är du nyfiken, driven och engagerad i ditt arbete. Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den 31 juli, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico HR Partner AB
Ort: Karlskrona
Publicerad : 06-10
Sök fler jobb liknande: lediga Skicklig Inköpare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skicklig Inköpare

Operations Controller
Montico HR Partner AB Kundföretaget Sherwin-Williams är Amerikas största färgföretag och världsledande inom utveckling, tillverkning, distribution och försäljning av konsumentfärg och industriell ytbehandling. Sherwin-Williams har drygt 40 000 engagerade medarbetare, och vi är glada över att kunna erbjuda dig en intressant och utvecklande arbetsmiljö i ett företag med en lång och framgångsrik historia på över 145 år. Genom förvärv har Sherwin-Williams breddat sin portfölj globalt och 2010 förvärvades Becker Acroma. Under varumärket Becker Acroma utvecklar, tillverkar och marknadsför vi ytbehandlingssystem för den träbearbetande industrin. Arbetsbeskrivning NU SÖKER VI Operations Controller Söker du en spännande utmaning och har rätt utbildning med ett par års erfarenhet och som samtidigt vill vara en del av vårt företags utveckling så söker vi dig! I dina arbetsuppgifter ingår redovisning, rapportering och analys av finansiell information i vår produktion. Du kommer att analysera dagliga-, vecko-, månatliga finansiell information i tillverkningen vad gäller variationer och avikelser, produktivitet, drift samt distribution. Du kommer också att arbeta med ständiga förbättringar och effektivitet med stöd och kontroll för övriga ekonomifunktioner. I tjänsten ingår att arbeta med säkerhet, service, kvalitet, kostnader och personal. Sherwin-Williams är inne i en utvecklingsfas för att driva och utveckla företaget framåt på ett effektivt sätt vilket gör att du behöver en egen stark drivkraft. Tjänsten kommer att innebära mycket samverkan med övriga verksamheter inom Sherwin-Williams vilket också ställer höga krav på din sociala kompetens när det gäller kommunikationsförmåga, både i tal och skrift det vill säga att omvandla komplicerat material till lättförståelig ekonomi. Din profil Du ska ha minst civilekonomexamen och minst tre års relevant erfarenhet från produktionsekonomi i ett internationellt företag, helst amerikanskt. Du ska ha erfarenhet från ett tillverkande företag samt att förbereda och konsolidera driftsbudget. Erfarenhet av arbete med ständiga förbättringar såsom Six Sigma eller liknande är meriterande. Tala och skriva svenska och engelska obehindrat är också grundläggande. Vi arbetar i IFS och Hyperion samt att vi förutsätter att du är bekväm med de vanliga MS Office-paketen. Vi finns i Märsta, Bellö och Nässjö. Placeringsort för tjänsten är Bellö Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. . Sista ansökningsdatum är den 25 juli, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico HR Partner AB
Ort: Eksjö
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Operations Controller jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Operations Controller

Tekniskt kunnig bilmek
Montico HR Partner AB Arbetsbeskrivning För kunds räkning söker vi en verkstadsansvarig till ett bilföretag i Tranåstrakten. Tjänsten ska tillsättas omgående och för rätt person finns möjlighet till fast anställning. Du arbetar i första hand med att jobba som mekaniker. I dina uppgifter ingår även att driva och utveckla befintlig serviceverkstad samt att optimera produktion genom att minimera kostnader och maximera användandet av resurser. Du ansvarar för att upprätthålla goda kontakter med övriga branschkollegor för att kunna få in jobb även denna väg. Samordna och planera mellan olika avdelningar för att kunna utnyttja resurser på bästa möjliga sätt och minska onödiga misstag/ stressmoment. Inköp Ansvarar för produktions/personal möten med tidsuppföljning, produktionsstatistik och samtidigt ingå i ledningsgruppen som möts minst en gång i månaden för vidare planering av verksamheten. Din profil Du som söker är i grund och botten mekaniker med goda tekniska kunskaper om de senaste bilarna men har även ett gott handlag med de äldre modellerna. Du har tidigare erfarenhet av arbetet som verkstadansvarig, du trivs bra på golvet men är även en strateg och kan tänka och arbeta långsiktigt på företagets utveckling. Som person är du social, tillmötesgående och kvalitetsmedveten. Det är av största vikt att du kan tänka dig att arbeta på golvet och i verksamheten större delen av dan för att på sikt lägga mer och mer tid åt det strategiska och administrativa varefter verksamheten växer. Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Välkommen!
Företag: Montico HR Partner AB
Ort: Tranås
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Tekniskt kunnig bilmek jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tekniskt kunnig bilmek

Marknadsassistent
Montico HR Partner AB Arbetsbeskrivning Tjänsten innebär i huvudsak arbete med Monticos marknadskommunikation och är förlagd till vårt huvudkontor i Tranås. Du producerar trycksaker såsom presentations-material, annonser, utbildningsmaterial med mera. Uppdatering och utveckling av hemsida och intranät ingår även i arbetsuppgifterna. Arbetet ställer höga krav på flexibilitet och smidighet. Din profil Vi söker dig som är mycket noggrann och kan uttrycka dig väl i såväl tal som skrift. Kunskaper inom Adobes CS-paket (InDesign, Photoshop och Illustrator) är ett krav. Du är självgående, ansvarsfull, har god samarbetsförmåga och håller en hög service-nivå. Stor vikt läggs vid din personliga lämplighet. Det är meriterande om du jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare samt har erfarenhet av film och animation. Tjänsten är en provanställning på 6 månader med möjlighet till förlängning. Urval av ansökningar görs löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta Emanuel Sahlström, 0140-59 90 47. Vi inom Montico tar ansvar för varandra och finns alltid tillhands för att dela glädje och för att ge stöd. Vi skapar tillsammans en företagskultur som vi kan trivas i genom att vara ärliga, positiva, korrekta och ansvarsmedvetna. Välkommen med din ansökan! Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den 31 augusti, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico HR Partner AB
Ort: Tranås
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Marknadsassistent jobb, Marknadsassistent Tranås, Marknadsassistent Montico HR Partner AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Marknadsassistent

Driven produktassistent med ambition
Montico HR Partner AB Kundföretaget OEM Automatic AB säljer komponenter för industriautomation. Vi representerar ett 60-tal tillverkare och fungerar som deras säljbolag på den svenska marknaden. Vårt huvudkontor ligger i Tranås och det finns säljkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå. OEM Automatic AB har ca 150 medarbetare och är en del av börsnoterade OEM International med verksamhet i 15 länder. Arbetsbeskrivning För OEM Automatics räkning söker vi nu en driven produktassistent med utvecklingspotential. OEM satsar långsiktigt på sina medarbetare och erbjuder kontinuerlig erfoderlig utbildning. Som produktassistent är du en av dem som har mest kunskaper i teknik och produktvalsfrågor. Du arbetar främst som en intern resurs inom organisationen men även utåt gentemot kunder och leverantörer. OEM Automatic söker en lojal medarbetare som har viljan och drivet att växa in i företagatet för att sedan ha möjlighet till avancemang. Du kommer att arbeta i en grupp på ca fem personer och ansvara för företagets mindre leverantörer. ARBETSUPPGIFTER: - sälj-, ordergrupp-, kundsupport som den person med mest kunskaper om produkterna - leverantörskontakter kring frågor som rör teknik, pris och leveranser - delta i leverantörsträffar och liknande aktiviteter - inköpsbeställningar på kundanspassade artiklar och direktorder - registrera nya artiklar och upprätta artikelspecifikationer/ ritningar enligt rutin. Tillsammans med produktansvarig håller du registret uppdaterat - registrera kundorder - utvärdera och bedöma åtgärder beträffande avvikande produkter enligt rutin. I mer komplicerade fall tillsammans med produktansvarig - tillsammans med produktansvarig samla in och sammanställa marknadsinformation gällande ex nyheter, priser, marknadsaktiviteter - göra förslag och producera säljhjälpmedel - övrigt förekommande uppgifter som gruppen kan behöva stöd i Dina arbetstider är kl 08-17 Din profil Du som söker har en teknisk bakgrund eller motsvarande teknisk erfarenhett, du talar och skriver engelska och har grundläggande kunskaper i säljarbete. Vi tror att du är i början av din karriär och är hungrig på nya utmaningar. Tjänsten ställer stora krav på att du är uthållig enträgen och har en vilja att vinna. OEM satsar långsiktigt och söker därför främst en person som vill börja bygga upp sina kunskaper i företaget för att sedan kunna avancera och bidra positivt till företagets utveckling. Du är nyfiken i din natur och kommunikativ. Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Välkommen!
Företag: Montico HR Partner AB
Ort: Tranås
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Driven produktassistent med ambition jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven produktassistent med ambition

Konstruktör med nyckelposition
Montico HR Partner AB Kundföretaget TUBEX AB är ett växande företag som tillverkar egenutvecklade cylindrar huvudsakligen för hydralik och pneumatik. I ett nära samarbete med kunder utvecklas specialanpassade lösningar. Verksamheten omsätter 50 MSEK och har 40-tal anställda. Tranåsfabrikens specialitet är teleskopcylindrar för hydraulik och på detta är Tubex marknadsledande i Sverige. Tubex har en modern arbetsorganisation med en väl anpassad ansvarsfördelning mellan samtliga medarbetare. Stor vikt läggs vid den personliga möjligheten till utveckling och ökat ansvar. För att kunna hantera den allt mer avancerade tekniken inom utveckling och produktion pågår fortlöpande utbildningar såväl internt som externt. Arbetsbeskrivning Framgångarna fortsätter för Tubex och de behöver nu utöka sin styrka med en duktig konstruktör. Den nya tjänsten kommer att vara en nyckelposition i företaget. Du kommer bland annat att konstruera cylindrar och uppdatera ritningar samt arbeta fram standarder och öka kvalitén i produktionen. Du kommer även att ha en tät dialog med företagets kunder i specifika ärenden. För rätt person finns möjlighet att i samråd med ledningen utveckla företagets konstruktionssida och sätta upp nya riktlinjer och kvalitetsmål för arbetet. Tubex erbjuder dig en dynamisk arbetsplats i en liten och aktiv organisation. De har korta beslutsvägar och en närhet till produktionen. De ser positivt på att medarbetarna utvecklas inom organisationen och möjligheterna till avancemang är goda. Din profil Du som söker har gärna hydraulikbakgrund och är teknisk intresserad, vi tror även att du har arbetat som konstruktör i minst fem år och känner dig redo att ta nästa steg i karriären. Ett plus är om du har arbetat i Solid Work tidigare. Det är positivt om du är insatt i FEM analys och PDM system. Som person är du nytänkande, självstartande och har fokus på att hålla deadlines. Du är duktig på att kommunicera med produktionspersonalen och är öppen för andras synpunkter. Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Välkommen in med din ansökan!
Företag: Montico HR Partner AB
Ort: Tranås
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Konstruktör med nyckelposition jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konstruktör med nyckelposition

Erfaren rekryteringskonsult
Montico HR Partner AB Arbetsbeskrivning Vi söker nu en erfaren rekryteringskonsult till området Jönköping, Nässjö och Vetlanda. Hos oss har du ett helhetsansvar för att sälja in och leverera rekryteringstjänster inom tjänstemannaområdet. Du driver självständigt hela processer med fokus på strategi och kvalitet. Din profil Du har dokumenterad erfarenhet från rekrytering, ett utarbetat kontaktnät i regionen och har en god förmåga att skapa relationer där kunden alltid är i centrum. Vidare ser vi att du har erfarenhet av att arbeta med personlighetstester. För att trivas hos oss är det viktigt att du har ett uttalat intresse för att göra affärer, är orädd och trivs med sociala kontakter. Vi lägger stor vikt vid personlighet och dina ambitioner. För att trivas hos oss är det viktigt att du har ett uttalat intresse för att göra affärer, är driven och självgående samt stimuleras av mötet med andra människor. Vårt företag På Montico får du möjligheten att representera och arbeta med en helhet inom personal- och kompetensförsörjning. Välkommen med din ansökan på montico.se senast den 31 augusti. Har du frågor är du välkommen att kontakta Emanuel Sahlström på 0140-59 90 47. Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar via mail.
Företag: Montico HR Partner AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren rekryteringskonsult jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren rekryteringskonsult

Gjuterioperatörer
Montico HR Partner AB Kundföretaget Ljunghäll AB, i Södra Vi ingår i Ljunghäll Group AB som ägs av Capman. Gruppen består av två verksamheter belägna i Södra Vi, Vimmerby kommun och i Caslav, Tjeckien 90 km öster om Prag. Ljunghäll AB, i Södra Vi är ett av Nordeuropas ledande företag och störst i Sverige inom området färdigbearbetade pressgjutna aluminiumkomponenter. Våra kunder finns i huvudsak inom fordons- och telecombranschen. Produktionen bedrivs i väl investerad maskinpark med hög automationsgrad. Ljunghäll AB har en årlig omsättning på ca 1 miljard kronor och ca 550 anställda. Läs mer på www.ljunghall.com Arbetsbeskrivning Den huvudsakliga och dagliga arbetsuppgiften är att verka som maskinoperatör vid en gjutcell. Arbetet omfattar att via olika arbetsmoment ta hand om pressgjutna detaljer. Arbetet kommer att utföras enligt specifik arbets- och kontrollinstruktion för såväl maskin som artikel. Vi söker nu personal för både kortare och längre uppdrag hos kund. Din profil Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från gjuteribranschen generellt men det är inget absolut krav. Vi ser vidare att du är en person som gärna arbetar självständigt men också fungerar väl i en grupp/arbetslag. Du uppvisar stor lyhördhet för god kamratskap och hög kvalité på tillverkningen. Då uppgifterna kan variera ser vi gärna att du har erfarenhet från något av följande tekniska moment: Gjutmaskin, robot, robotcell, hydraulpress, blästring, trumling, tvätt etc. Då uppdragens längd kan variera hos kund söker vi såväl dig som söker en längre sysselsättning men även personer med annan huvudsaklig syssla för kortare uppdrag. Truckkort är meriterande. Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den 31 juli, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt! Vi ser fram emot just din ansökan!
Företag: Montico HR Partner AB
Ort: Vimmerby
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Gjuterioperatörer jobb, Gjuterioperatörer Vimmerby, Gjuterioperatörer Montico HR Partner AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gjuterioperatörer

CNC-operatör
Montico HR Partner AB Kundföretaget Till vår bemanningsverksamhet söker vi flera CNC-operatörer för uppdrag hos våra kunder Arbetsbeskrivning Tillverkningen sker mestadels i långa serier och du skall sköta och övervaka maskinen under produktion. Skiftarbete kan förekomma och framförallt då i 2-skift. Din profil Du har erfarenhet av att jobba som CNC-operatör. Vi ser att du har goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik. Du tycker om att arbeta självständigt, är ansvarsfull, noggrann, utåtriktad, har god arbetsmoral och är inte rädd för nya utmaningar. Körkort och tillgång till bil är ett krav, har du truckkort så ser vi det som en merit Vårt företag Monticokoncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och övriga kontor finns i Borås, Eksjö, Eskilstuna, Falkenberg, Gislaved, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Hässleholm, Jönköping, Kalmar, Karlskrona, Karlstad, Klippan, Kristianstad, Ljungby, Lund, Malmö, Mjölby, Motala, Norrköping, Nyköping, Nässjö, Olofström, Oskarshamn, Simrishamn, Vetlanda, Vimmerby, Värnamo, Västervik, Växjö och Ängelholm. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den 16 Aug, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico HR Partner AB
Ort: Ljungby
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga CNC-operatör jobb, CNC-operatör Ljungby, CNC-operatör Montico HR Partner AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CNC-operatör

CNC-Operatör
Montico HR Partner AB Kundföretaget Till vår bemanningsverksamhet söker vi erfarna CNC-Operatörer med goda chanser till anställning hos vår kund. Arbetsbeskrivning Tillverkningen sker mestadels i långa serier. Personen vi söker skall sköta och övervaka maskinen under produktion, mäta och kontrollera detaljerna samt underhålla maskinen. Skiftarbete tillämpas. Din profil Du har erfarenhet av att jobba som CNC-operatör. Vi ser att du har goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik. Du tycker om att arbeta självständigt, är ansvarsfull, noggrann, utåtriktad, har god arbetsmoral och är inte rädd för nya utmaningar. Körkort och tillgång till bil är ett krav, har du truckkort så ser vi det som en merit. Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den 16 Aug, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico HR Partner AB
Ort: Växjö
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga CNC-Operatör jobb, CNC-Operatör Växjö, CNC-Operatör Montico HR Partner AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CNC-Operatör

Elmontör
Montico HR Partner AB Kundföretaget Vi söker en Elmontör till våran bemanningsverksamhet i Ljungby med goda chanser för anställning hos kund. Arbetsbeskrivning Du kommer att jobba i en grupp med enklare montering av elkablage. Olika förekommande detaljer som ska monteras, därför ställer vi höga krav på att kunna läsa elritning. Felsökningar förekommer. Din profil Du har erfarenhet/utbildning av fordonselektronik. Vi ser att du är driven person med ansvarskänsla. Truckkort är en merit. Vårt företag Monticokoncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och övriga kontor finns i Borås, Eksjö, Eskilstuna, Falkenberg, Gislaved, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Hässleholm, Jönköping, Kalmar, Karlskrona, Karlstad, Klippan, Kristianstad, Ljungby, Lund, Malmö, Mjölby, Motala, Norrköping, Nyköping, Nässjö, Olofström, Oskarshamn, Simrishamn, Vetlanda, Vimmerby, Värnamo, Västervik, Växjö och Ängelholm. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den 30 Augusti, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico HR Partner AB
Ort: Markaryd
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Elmontör jobb, Elmontör Markaryd, Elmontör Montico HR Partner AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elmontör

Montörer
Montico HR Partner AB Kundföretaget Vi söker erfarna montörer till vår bemanningsverksamhet i Ljungby med omnejd. Arbetsbeskrivning Komplett montering, borrning, gängning, hydraulik och el mm. Dagtid. Din profil Vi ser att du har erfarenhet av tyngre montering. Du är driven och trivs att ha ansvar. Då du kommer att jobba i en grupp så är din sociala kompetens på topp. Truck och traversbehörighet är en merit. Vårt företag Monticokoncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 800 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och övriga kontor finns i Borås, Eksjö, Gislaved, Halmstad, Helsingborg, Hässleholm, Jönköping, Karlskrona, Karlstad, Ljungby, Lund, Malmö, Mjölby, Norrköping, Nässjö, Oskarshamn, Vetlanda, Värnamo och Växjö. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den 31 Aug, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico HR Partner AB
Ort: Ljungby
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Montörer jobb, Montörer Ljungby, Montörer Montico HR Partner AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Montörer

Erfaren Ekonomiassistent
Montico HR Partner AB Kundföretaget För kunds räkning söker vi en driven och erfaren ekonomiassistent Arbetsbeskrivning Vi söker dig som är trygg i dina kunskaper och som trivs i rollen som ekonomiassistent med varierande arbetsuppgifter. Som ekonomiassistent ska du på ett produktivt sätt vara en tillgång i det dagliga arbetet kring löpande bokföring, leverantörsfakturahantering, kundinbetalningar inklusive krav, påminnelse och inkassohantering. Dessutom kommer du arbeta med administrativa uppgifter. Din profil Vi förutsätter att du har relevant ekonomisk utbildning samt Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, minst tre års arbetslivserfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete. God datorvana, samt god kunskap i något affärssystem är viktigt för att klara arbetet. Som person är du social, noggrann och initiativtagande. Du har lätt för att tillägna dig ny kunskap och drivs av att jobba mot deadlines. Du är flexibel och lösningsorienterad. Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den 31 juli, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico HR Partner AB
Ort: Älmhult
Publicerad : 06-10
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Ekonomiassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Ekonomiassistent

Skicklig Inköpare
Montico HR Partner AB Kundföretaget För kunds räkning söker vi inköpare, vi söker dig som är trygg i dina kunskaper och som trivs i rollen som inköpare med varierande arbetsuppgifter. Arbetsbeskrivning Som inköpare kommer du ta emot förfrågningar och göra anbudsutvärderingar. Du kommer medverka på Inköpsmöten och ansvara för inköp mot budget, du utför uppföljning och utvärdering av gjorda inköp. Du kommer ansvara för uppdateringar av leverantörs- och underentreprenörsregister och utföra kontroller av alternativa affärsmöjligheter Din profil Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet som inköpare, som har erfarenhet av större upphandlingar och Utbildning inom regelverk, avtalsjuridik och konsumentlagen Har du Kompetens inom produktion är meriterande B-körkort är ett krav. Goda kunskaper i svenska och engelska är en förutsättning. Du har en helhetssyn på det du gör och förståelse för att göra bra affärer. Din sociala kompetens, kunskaper och goda förmåga att samarbeta i grupp kommer till stor användning i arbetet samtidigt som du har hög integritet. För att passa i rollen tror vi att du är självständig i din roll som inköpare- affärsmässig i ditt framträdande. Som person är du nyfiken, driven och engagerad i ditt arbete. Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den 31 juli, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico HR Partner AB
Ort: Älmhult
Publicerad : 06-10
Sök fler jobb liknande: lediga Skicklig Inköpare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skicklig Inköpare

Produktionsplanerare inom lackeringsbranschen
Montico HR Partner AB Kundföretaget Alucrom (etablerat 1953) är idag Sveriges klart största entreprenör inom blästring, rostskyddsmålning & industrilackering. Vår kärnverksamhet är blästring & målning på våra 19 fasta anläggningar i Sverige & Polen eller som entreprenader i fält över hela Sverige och utomlands. Vår erfarenhet, kompetens och i många fall unika produktionsmetoder leder till att vi kan erbjuda kostnadseffektiva ytbehandlingslösningar. Arbetsbeskrivning Vi söker en Produktionsplanerare till vår anläggning i Hässleholm. Du kommer att ansvara för daglig planering av verksamheten, utveckla flödet för att reducera ledtider och öka produktiviteten, planera och följa upp leveranser. Du följer upp och säkerställer kvalitén på utfört arbete . Du ansvarar för inköp och kommer att ha personalansvar . Arbetet innebär ett nära samarbete både internt och externt. Din profil Vi söker dig med erfarenhet från branschen. Det är en fördel om du själv arbetat med målning/lackering och kan bedöma skillnad på ett bra och mindre bra utfört arbete. Du är van vid administrativt arbete och behärskar Word och Excel. Om du dessutom har truckkort är det ett plus. Som person trivs du med att jobba i ett högt tempo, du är målinriktad, strukturerad, prestigelös och har lätt för att samarbeta. Du har ett positivt förhållningsätt och drivs av att jobba med förbättringsarbete. Tjänsten är på heltid, tillträde sker efter överenskommelse. Urval sker löpande så skicka din ansökan redan idag. Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Om du har frågor angående tjänsten, kontakta Birgitta Andersson, 044-300 09 03 Sista ansökningsdatum är den 21:e juli, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!
Företag: Montico HR Partner AB
Ort: Hässleholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsplanerare inom lackeringsbranschen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsplanerare inom lackeringsbranschen

CNC-operatör
Montico HR Partner AB Arbetsbeskrivning Vi söker nu en CNC-operatör till en av våra kunder i Hässleholm. Du kommer att rigga, ställa och byta verktyg. Arbetet innebär få -och enstyckstillverkning. Din profil Du som söker har gymnasieutbildning och erfarenhet av att jobba som CNC-operatör inom verkstadsindustrin. Du har goda kunskaper i ritningsläsning. Du kan jobba självständigt, är noggrann och ansvarstagande. Tjänsten är på heltid, dagtid och ska tillsättas i augusti. Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den 28:e juli , men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!
Företag: Montico HR Partner AB
Ort: Hässleholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga CNC-operatör jobb, CNC-operatör Hässleholm, CNC-operatör Montico HR Partner AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CNC-operatör

AB Sjöbohem söker Ekonomichef
Montico HR Partner AB Kundföretaget AB Sjöbohem är ett kommunalägt fastighetsbolag, som har Sjöbo kommun som verksamhetsområde. Förvaltningen omfattar 520 lägenheter med en total yta av 52 390 m2 BTA och lokaler med en yta av 75 120 m2 BTA. Vår verksamhet är att förvalta och utveckla våra fastigheter för att tillhandahålla bostäder och lokaler utifrån kundens behov samt försäljning av fastighetsrelaterade tjänster. Idag är vi 60 anställda inom AB Sjöbohem som jobbar med fastighetsförvaltning och städtjänster. Bolaget omsätter 130 MSEK. För vidare information se www.sjobohem.se Arbetsbeskrivning Som ekonomichef hos oss på Sjöbohem kommer du vara mycket viktig för bolagets och avdelningens fortsatta utveckling. Du ansvarar gentemot Vd för den ekonomiska förvaltningen av fastigheterna inom AB Sjöbohem. Du ansvarar och leder arbetet med årsbokslut, ekonomiska uppföljningar och den löpande redovisningen samt likviditetsuppföljning. Du ansvarar även för bolagets deklarationer och skattefrågor samt låneportföljen och refinansiering. Du kommer vara bolagets representant i kommunens ekonomgrupp, samt föredragande i ekonomifrågor inför bolagets styrelse. Du kommer att arbeta med framtagning av underlag för ekonomiska beslut. Din profil Rollen innebär mycket ansvar och kräver god kommunikationsförmåga. Du ser framåt och har förmåga att analysera och se möjligheter i investeringar. Du arbetar strukturerat, tar initiativ och arbetar med öppenhet och fokus på organisationens bästa. Personalstyrkan omfattar två direkt underställda, vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda andra. Tjänsten kräver kunskap och förståelse för fastigheter och förvaltning, hyror och moms. Kunskap om K3 är en fördel. Vi förutsätter att du har ekonomisk utbildning kombinerat med gedigen yrkeserfarenhet. Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den 31 juli, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico HR Partner AB
Ort: Sjöbo
Publicerad : 06-12
Sök fler jobb liknande: lediga AB Sjöbohem söker Ekonomichef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: AB Sjöbohem söker Ekonomichef

Positiv utbildningskonsult
Montico HR Partner AB Arbetsbeskrivning Montico bedriver idag vuxenutbildning på ett flertal orter i Sverige där vår huvudsakliga kund är Arbetsförmedlingen. I Eskilstuna bedrivs verkstadsteknisk utbildning och i juni startade vi ett etableringsprojekt för nyanlända där syftet är att kursdeltagaren efter hand ska kunna lyftas över till ordinarie industriteknisk utbildning inom svets eller verkstadsmekanik. Då projektet går bra behöver vi förstärka vår personal med ytterligare en utbildningskonsult inom område etablering och verkstadsmekanik. Din profil Du har en dokumenterad teknisk utbildning med goda kunskaper inom CNC-teknik, verkstadsmekanik, ritningsläsning och mätteknik. Det är önskvärt att du har erfarenhet av att undervisa språksvaga och det är meriterande om du är flerspråkig, gärna arabiska. Du trivs i kontakten med elever och ser möjligheten i att få hjälpa människor in på arbetsmarknaden. Som person är du en positiv lagspelare som inte tvekar på att hugga i där det krävs. Vårt företag Vi inom Montico tar ansvar för varandra och finns alltid tillhands för att dela glädje och för att ge stöd. Vi skapar tillsammans en företagskultur som vi kan trivas i genom att vara ärliga, positiva, korrekta och ansvarsmedvetna. Välkommen med din ansökan! Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar via mail.
Företag: Montico HR Partner AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Positiv utbildningskonsult jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Positiv utbildningskonsult

Säljare
Montico HR Partner AB Kundföretaget BFAB, Balticum Frinab söker säljare BFAB är en av de största containertillverkande företagen i Sverige. Vi konstruerar, tillverkar och distribuerar idag ett stort antal containers och lastväxlarflak av såväl standardmodell som skräddarsydda produkter av högsta kvalité i alla stålklasser. Vi befinner oss nu i stark tillväxt. Detta är en effekt av BFAB´s engagemang i service, kvalité och konkurrenskraftig prissättning. Genom att sätta kunden i fokus har BFAB, under nästan 30 års verksamhet samlat en unik kunskap om marknadens behov och förväntningar, för att kunna leverera bra standardprodukter och kundanpassade lösningar. Läs mer på www.bfab.nu Arbetsbeskrivning Du kommer att bli en viktig medarbetare i ett expansivt och framgångsrikt företag. Du ska planera och genomföra säljbesök till nya och befintliga kunder. Tjänsten innebär självständigt arbete med mycket eget ansvar men med tillgång till en grupp av engagerade säljare för erfarenhetsutbyte och utveckling av säljstrategier. Vi erbjuder dig ett självständigt och stimulerande arbete där du med hjälp av en väl upparbetad kundkrets och ett välkänt varumärke ska stärka och utveckla företagets position i mellersta Sverige. För befattningen krävs att du har B körkort. Lämplig bostadsort är Örebro med omnejd. Din profil Gärna tekniskt kunnig. Mer än 5 års arbetslivserfarenhet. Gärna erfarenhet från återvinningsbranschen och/eller försäljning till åkeriverksamhet. Vana att arbeta självständigt och ta egna beslut. God ekonomisk förståelse. God datorvana. Den vi söker bör ha: Gymnasieutbildning. Ett strukturerat arbetssätt. Förmåga att skapa och utveckla kundkontakter. Mycket god kommunikationsförmåga, tala svenska flytande. Självgående och initiativrik. Bra samarbetsförmåga med kunder och kollegor. Hög serviceanda. Intresserad av att ett arbete med mycket bilkörning. Tjänsten ska tillsättas i september/oktober. Tjänstebil ingår. Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Idenna rekrytering samarbetar vi med Montico och Birgitta Andersson. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Birgitta Andersson 0721-729103. Sista ansökningsdatum är den 16:e augusti.
Företag: Montico HR Partner AB
Ort: Örebro
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare jobb, Säljare Örebro, Säljare Montico HR Partner AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare

OFP- operatör med giltiga cert
Montico HR Partner AB Arbetsbeskrivning I samarbete med Motala Verkstad söker vi nu en OFP-operatör. Tjänsten innebär mycket operativt arbete i verkstaden och de huvudsakliga arbetsuppgifterna är: • Materialprovning av ämnen och färdiga produkter • Dokumentation av provningar och utfärdande av certifikat • Utredning av materialavvikelser Tjänsten behöver tillsättas omgående. För rätt person kan en fast anställning erbjudas. Din profil Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av materialprovning samt gärna tidigare erfarenhet av smide, gjutgods och svets. UT nivå 2 (ultraljudsprovning) är ett krav medan MT nivå 2 (Magnetpulverprovning) och PT nivå 2 (Penetrantprovning) ses som meriterande. Vi ser gärna att du har en verkstads- eller industriutbildning som grund. Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico HR Partner AB
Ort: Motala
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga OFP- operatör med giltiga cert jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: OFP- operatör med giltiga cert

Teamledare, Omställning
Montico HR Partner AB Kundföretaget Montico växer och satsar nu på omställningsverksamheten på Höglandet. Därför söker vi en teamledare som utgår från Tranås. Arbetsbeskrivning Som teamledare ansvarar du för omställningsverksamheten i ett område som sträcker sig mellan Mjölby, Vetlanda och Jönköping. Du arbetar med en aktiv bearbetning av arbetsgivare, arbetstagararorganisationer och Arbetsförmedlingen samt coachar människor. Du ansvarar vidare för att resultatenheten du leder uppnår satta budget- och kvalitetsmål samt att personalen kontinuerligt utvecklas. Din profil Vi söker dig som har, inom området, relevant högskoleutbildning och minst två års erfarenhet av arbete med omställning/jobbcoachning. Mycket goda kunskaper om arbetsmarknaden och egen erfarenhet av jobbcoachning är ett krav. Att du har goda kunskaper om olika fackliga organisationer samt ett väl etablerat kontaktnät med arbetsgivare och olika arbetstagarorganisationer i regionen är en självklarhet för att kunna lyckas med jobbet. Som person är du självstartande och målinriktad. Du har förmågan och viljan att utveckla dig själv och dina medarbetare. Genom ditt intresse för att nätverka håller du dig ständigt uppdaterat i vad som händer i branschen både lokalt och regionalt. Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik.
Företag: Montico HR Partner AB
Ort: Tranås
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Teamledare, Omställning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teamledare, Omställning

Innesäljare
Montico HR Partner AB Kundföretaget BFAB, Balticum Frinab söker en innesäljare till sin anläggning i Kristianstad. BFAB är en av de största containertillverkande företagen i Sverige. Vi konstruerar, tillverkar och distribuerar idag ett stort antal containers och lastväxlarflak av såväl standardmodell som skräddarsydda produkter av högsta kvalité i alla stålklasser. Vi befinner oss nu i stark tillväxt. Detta är en effekt av BFAB`s engagemang i service, kvalité och konkurrenskraftig prissättning. Genom att sätta kunden i fokus har BFAB, under nästan 30 års verksamhet samlat en unik kunskap om marknadens behov och förväntningar, för att kunna leverera bra standardprodukter och kundanpassade lösningar. Läs mer på www.bfab.nu Din profil I rollen som innesäljare kommer du att vara ett stöd till vår säljorganisation. Du kommer att arbeta med orderhantering, prissättning, kundkontakt per telefon och övriga administrativa arbetsuppgifter. Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i ett expansivt företag. Vi söker dig som har ett naturligt kundfokus och kan bemöta kunder och kollegor på ett professionellt sätt. Du är välorganiserad och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du har gymnasieutbildning, är van att arbeta i Word och Excel. Har du dessutom kunskaper i CAD är det ett plus. Om du har erfarenhet av åkeribranschen är det en fördel men inget krav. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna. Tjänsten är på heltid och tillsätts efter överenskommelse. Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Om du har frågor angående tjänsten, kontakta Birgitta Andersson 0721-729103. Sista ansökningsdatum är den 16:e augusti. Välkommen med din ansökan!
Företag: Montico HR Partner AB
Ort: Kristianstad
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare jobb, Innesäljare Kristianstad, Innesäljare Montico HR Partner AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare

Extra arbete Industri/lager
Montico HR Partner AB Kundföretaget Till vårat kontor i Tranås söker vi dig som vill arbeta extra som ambulerande konsult i vår verksamhet. Vi har uppdrag inom lager-, verkstads-, plast- och träindustrin. Arbetsbeskrivning Arbetsuppgifterna är varierande och vi söker flertalet olika kompetenser såsom montörer, linearbetare, maskinoperatörer, svetsare, CNC-operatörer, truckförare, lager/lagerplockare mfl. Tranås med omnejd är din arbetsplats och skiftarbete är vanligt förekommande, det är viktigt att du själv kan ta dig till din arbetsplats. Du kan vara studerande och har en del lediga dagar mitt i veckan. Du kanske arbetar deltid eller på helger men vill jobba lite mer. Du kanske är egenföretagare men har inte fullt upp. Du pensionär/avtals-pensionär men känner att du inte är färdig med arbetslivet. Då är vi intresserade av just DIG. Din profil Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom, Flexibilitet, Intresse och Engagemang. Du måste ha förmågan att prioritera ditt arbete samt att jobba prestigelöst tillsammans med arbetsledare och övriga kollegor. Att Du tar egna beslut är självgående och arbetssam ser vi som en självklarhet. Truckkort är meriterande men ej krav. Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den 27/9, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico HR Partner AB
Ort: Tranås
Publicerad : 07-26
Sök fler jobb liknande: lediga Extra arbete Industri/lager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extra arbete Industri/lager

Svetsare till Vetlanda
Montico HR Partner AB Kundföretaget Till vår bemanningsverksamhet i Vetlanda söker vi dig som är erfaren svetsare. Arbetsbeskrivning Vi söker dig med goda kunskaper, som vill utvecklas tillsammans med oss, och arbeta som ambulerande konsult i vår bemanningsveksamhet som svetsare. Blir du en av de utvalda i denna process kommer du att få göra en validering via oss på Montico. Din profil Du har erfarenhet av att jobba som svetsare i antingen MMA,MAG, TIG eller flera och har godkända svetsarprövningar . Du måste också ha goda kunskaper i ritningsläsning. Du tycker om att arbeta självständigt är ansvarsfull, noggrann, har god arbetsmoral och är inte rädd för nya utmaningar.Erfarenhet av robotsvetsning samt programmering är meriterande. Körkort och tillgång till bil är ett krav, har du truckkort så ser vi det som en merit. Vårt företag Monticokoncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och övriga kontor finns i Borås, Eksjö, Eskilstuna,Falkenberg,Gislaved,Göteborg, Halmstad,Helsingborg, Hässleholm, Jönköping,Kalmar, Karlskrona,Karlstad,Klippan,Kristianstad, Ljungby,Lund, Malmö, Mjölby,Motala,Norrköping,Nyköping, Nässjö, Olofström,Oskarshamn,Simrishamn, Vetlanda,Vimmerby, Värnamo,Västervik, Växjö och Ängelholm. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.
Företag: Montico HR Partner AB
Ort: Vetlanda
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Svetsare till Vetlanda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Svetsare till Vetlanda

CNC
Montico HR Partner AB Kundföretaget Till en av våra samarbetspartners rekryterar vi nu fler cnc operatörer och ställare. Arbetsbeskrivning CNC operatör på svarv. Siemens, Mitsubishi. Byte verktyg, mätning. Mata och plundra. Din profil Du som söker bör ha kunskap om skärande bearbetning, svarvning eller fräsning. Skulle du ha en utbildning inom CNC och grönt certifikat ser vi detta som en klar fördel. Du har mycket goda kunskaper i ritningsläsning och är van vid att dokumentera ditt arbete. Dina personliga egenskaper en viljan att lära sig och att samarbeta med kollegor är avgörande för denna tjänst. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav. Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den 8 augusti, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico HR Partner AB
Ort: Värnamo
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga CNC jobb, CNC Värnamo, CNC Montico HR Partner AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CNC

CNC operatör eller ställare
Montico HR Partner AB Kundföretaget Till en av våra samarbetspartners söker vi nu fler cnc operatörer och ställare. Arbetsbeskrivning CNC operatör Fler op. Multiplex, ISO och Mazatrol. Kontrollerar och godkänner bitar. Ev. byte av verktyg och kompensering. Du startar dagtid och kan sedan gå över på skift. Din profil Du som söker skall ha jobbat några år inom skärande bearbetning, svarvning eller fräsning. Har du en utbildning inom CNC och grönt certifikat ser vi detta som en klar fördel. Du har mycket goda kunskaper i ritningsläsning och är van vid att dokumentera ditt arbete. Som person är du ansvarsfull och noggrann, utåtriktad, har god arbetsmoral och är inte rädd för nya utmaningar. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav. Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den 8 augusti, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico HR Partner AB
Ort: Värnamo
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga CNC operatör eller ställare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CNC operatör eller ställare

Stansmaskinoperatör / Kantpressare
Montico HR Partner AB Kundföretaget Till en av våra samarbetspartners i Gnosjöregionen söker vi nu en stansmaskinsoperatör / kantpressare. Företaget har modern utrustning i fräscha lokaler. Arbetsbeskrivning Stansmaskinoperatör. Din profil Du har jobbat med stansmaskiner tidigare. Har du programmeringskunskaper är det meriterande. Som person är du social, flexibel och är inte rädd för att hoppa in och hjälpa till där det behövs. Tunga lyft kan förekomma. Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den 8 augusti, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico HR Partner AB
Ort: Gnosjö
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Stansmaskinoperatör / Kantpressare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stansmaskinoperatör / Kantpressare

Mekaniker med svetskunskaper.
Montico HR Partner AB Kundföretaget Till en av våra samarbetspartners söker vi nu mekaniker med svetskunskaper och Heta Arbeten. Arbetsbeskrivning Svets och servicearbeten av tyngre fordon. Din profil Erfarenhet som mekaniker. Svetskunskaper. Heta Arbeten. Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den xx månad, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico HR Partner AB
Ort: Borås
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Mekaniker med svetskunskaper. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mekaniker med svetskunskaper.

Erfarna montörer
Montico HR Partner AB Kundföretaget Vi söker erfarna montörer till företag inom tyngre fordonsindustri i regionen. Våra kunder är små, mellan och stora industriföretag i regionen Östergötland. Arbetsbeskrivning Vi söker dig som vill jobba i ett etablerat auktoriserat bemanningsföretag och söker möjligheten till varierande jobb men ändå trygghet. I tjänsten som montör kommer du att vara knuten till olika projekt inom tunga fordon och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara: - Arbeta med demontering - Arbeta med montering och installation - Arbeta med besiktningar och felsökning inom mekområdet Din profil Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av självständigt arbete som montör. Det är meriterande att ha monteringserfarenhet från tyngre fordon. God samarbetsförmåga och flexibilitet krävs. Körkort och tillgång till bil är ett krav. Lyftsäkerhet, heta arbeten och truckkort är meriterande. Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är 2013-08-31, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico HR Partner AB
Ort: Motala
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna montörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna montörer

Lagerarbetare
Montico HR Partner AB Kundföretaget I Götene söker vi nu arbetssamma, duktiga och pålitliga personer som vill jobba med lagerarbete ute hos våra kundföretag. Arbetsbeskrivning Du kommer arbeta med orderplock/ packetering och även med att tömma (lasta av) containers. Du kommer att arbeta i ett arbetslag. Din profil Du ska ha god fysik och ha lätt för att samarbeta i lag. Körkort och tillgång till bil är ett krav. Truckkort är meriterande. Vårt företag Monticokoncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och övriga kontor finns i Borås, Eksjö, Eskilstuna, Falkenberg, Gislaved, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Hässleholm, Jönköping, Kalmar, Karlskrona, Karlstad, Klippan, Kristianstad, Ljungby, Lund, Malmö, Mjölby, Motala, Norrköping, Nyköping, Nässjö, Olofström, Oskarshamn, Simrishamn, Vetlanda, Vimmerby, Värnamo, Västervik, Växjö och Ängelholm. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Tillträdet till tjänsterna är brådskande. Sista ansökningsdatum är den 31 Augusti 2013, men vi gör löpande urval tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico HR Partner AB
Ort: Lidköping
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Lagerarbetare jobb, Lagerarbetare Lidköping, Lagerarbetare Montico HR Partner AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lagerarbetare

Purchasing engineer
Montico HR Partner AB Kundföretaget Bosch Thermoteknik AB utvecklar, tillverkar och säljer ett komplett program värmepumpar. Företaget är ledande i Europa och exporterar till ett flertal länder. Man är totalt ca 400 anställda i Tranås och säljer för ca en miljard kronor per år. Företagets mest kända varumärken är IVT och Bosch. Arbetsbeskrivning Your task is to function as a link between supplier and development. Working with new suppliers with focus on cost and quality, strategy and technical processes. You have an important role in leading creative discussions forward. The challenge with the position is to make it work smoothly between supplier and development, to maintain good diplomacy. It's also important that you understand and are able to see the complexity with many different technical topics, there is something new on the agenda every other day. MAIN TASKS: - technical purchasing of new appliances and components within TTM proces (leading technical discussions with suppliers, RFG for new parts, sample ordering, scheduling) - preventive quality work for new components - support of commercial buyers in various material groups - workshops, LPA and LPB (systematic supplier evaluations at side) - identification and realization of technical ratio potentials at suppliers Bosch/ IVT is an international company and offers you great challenges with complexity and variety. You' re able to contribute to the companys growth and development by having one of the keypositions to reduce costs and increase quality. You'll meet many colleagues on the international market and maintain and create new networks with the top management throughout the world. Din profil REQUIREMENTS: - technical background, university mechanical engineering degree - at least 3-5 years of workinexperience in production and/ or development - cost sensivity - analytical and structured way of working fluent English - good IT- knowledge - ability to work in teams, capable to handle complexity - self-confidence and standing - diplomatic but yet convincing - willingness to travel Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico HR Partner AB
Ort: Tranås
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Purchasing engineer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Purchasing engineer

El-konstruktör
Montico HR Partner AB Kundföretaget JohSjö System AB startades 2008 på initiativ av JohSjö Industri AB och EMI AB (Elektromontage Installation AB). Detta då kunderna efterfrågat totalåtaganden i form av helhetslösningar och systemlösningar. 2010 blev paletten komplett i och med förvärvet av IndustriAutomatik Norrköping AB. Vi erbjuder komplett projektledning från idé till konceptförslag till färdigt system och drifttagning. Därefter utför vi underhåll, service och förbättringar genom våra gemensamma resurser inom flertalet ingenjörsområden. Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi hantera allt från enstaka detaljer till komplexa uppdrag inklusive konstruktion, produktionsoptimering och logistik. Arbetsbeskrivning Dina arbetsuppgifter: • Delta i projekt för befintliga och nya produkter inom apparatskåp, ställverk, installationer och industriella system. • Uppdatera befintliga underlag samt konstruera nya • Självständigt driva fel- och orsaksutredningar. • Vara tekniskt stöd för Kunder och egen verkstad. • Dokumentera konstruktionslösningar genom komponentlistor, förbindningstabeller och elritningar Din profil Vi söker dig som är drivande, van att planera & arbeta självständigt, kan fatta egna beslut och är noggrann. Vi tror att du har • Gymnasie eller mellan ingenjörsutbildning med inriktning mot elkraft konstruktion. • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift. • Tidigare erfarenhet av arbete i AutoCAD Electrical och Gärna Cadett ELSA Erfarenhet av PLC programmering och/eller allmän elbehörighet är meriterande Du har lätt för att skapa förtroende och engagemang både hos kunder och medarbetare. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från konstruktionsarbete samt elkomponent montering. Du har relevant utbildning och brinner för att utveckla både dig själv och uppdragsgivarens konstruktionsavdelning. Då vi gör ett löpande urval ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan bli tillsatt innan ansökans sista ansökningsdag. Vårt företag Monticokoncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och övriga kontor finns i Borås, Eksjö, Eskilstuna, Falkenberg, Gislaved, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Hässleholm, Jönköping, Kalmar, Karlskrona, Karlstad, Klippan, Kristianstad, Ljungby, Lund, Malmö, Mjölby, Motala, Norrköping, Nyköping, Nässjö, Olofström, Oskarshamn, Simrishamn, Vetlanda, Vimmerby, Värnamo, Västervik, Växjö och Ängelholm. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Vi gör löpande urval bör du skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico HR Partner AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga El-konstruktör jobb, El-konstruktör Norrköping, El-konstruktör Montico HR Partner AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: El-konstruktör

Elektronikkonstruktör PartnerTech
Montico HR Partner AB Kundföretaget PartnerTech utvecklar och tillverkar produkter på uppdrag av ledande företag. Detta inom marknadsområdena Försvar & Marin, Industri, Informationsteknologi, Medicinsk teknik och instrument, Miljöteknik samt Sälj- och betalningslösningar. PartnerTech har cirka 1 400 medarbetare vid anläggningar i Sverige, Norge, Finland, Polen, England, USA och Kina. Moderbolaget PartnerTech AB, med huvudkontor i Vellinge, är noterat på OMX Nordiska Börs, Stockholm. Läs mer på: www.partnertech.se Arbetsbeskrivning PartnerTech Åtvidaberg AB söker civilingenjörer med inriktning mot elektronik, med kompetensen Teknisk fysik och elektroteknik eller Datateknik, elektronik. På enheten i Åtvidaberg är man specialiserad på systemintegration och är i dagsläget cirka 150 anställda. Tjänsten är placerad på utvecklingsavdelningen med arbete i en produktionsnära miljö. Arbetsuppgifterna består bland annat av produkt- och testutveckling inom elektronik och mjukvara, Detta innebär ofta en komplett hårdvarukonstruktion för komplexa produkter. Din profil Till denna tjänst söker vi en ambitiös och kommunikativ elektronikingenjör med ett stort intresse för konstruktion och produktion. Viktigt är att du känner ansvar och engagemang för helheten och inte bara dina egna uppgifter. Goda kunskaper inom hårdvarukonstruktion. Meriterande är erfarenhet inom området elektromekaniska konstruktioner. Som person är du driven och intresserad av att utvecklas och lära. Du har ett stort teknikintresse och uppskattar tekniska utmaningar. Det är viktigt att du tycker om att arbeta i grupp, har en positiv inställning och visar ett stort engagemang inför de uppgifter du får. Vårt företag Monticokoncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och övriga kontor finns i Borås, Eksjö, Eskilstuna, Falkenberg, Gislaved, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Hässleholm, Jönköping, Kalmar, Karlskrona, Karlstad, Klippan, Kristianstad, Ljungby, Lund, Malmö, Mjölby, Motala, Norrköping, Nyköping, Nässjö, Olofström, Oskarshamn, Simrishamn, Vetlanda, Vimmerby, Värnamo, Västervik, Växjö och Ängelholm. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den xx månad, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico HR Partner AB
Ort: Åtvidaberg
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Elektronikkonstruktör PartnerTech jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektronikkonstruktör PartnerTech

Konstruktörsledare Mekanik
Montico HR Partner AB Kundföretaget PartnerTech utvecklar och tillverkar produkter på uppdrag av ledande företag. Detta inom marknadsområdena Försvar & Marin, Industri, Informationsteknologi, Medicinsk teknik och instrument, Miljöteknik samt Sälj- och betalningslösningar. PartnerTech har cirka 1 400 medarbetare vid anläggningar i Sverige, Norge, Finland, Polen, England, USA och Kina. Moderbolaget PartnerTech AB, med huvudkontor i Vellinge, är noterat på OMX Nordiska Börs, Stockholm. Läs mer på: www.partnertech.se På Åtvidabergsenheten finns idag totalt ca 150 anställda. Arbetsbeskrivning Vi söker nu en Konstruktörsledare Mekanik till Partnertech i Åtvidaberg Din profil Till denna tjänst söker vi dig som är Högskoleingenjör/Civilingenjör i maskinteknik, gärna med inriktning mot finmekanik. Du har goda kunskaper i ProEngineer , Solid Works eller i CATIA V5. Meriterande är kunskaper inom FEM och Termisk analys. Som person är du driven och intresserad av att utvecklas och lära. Du har ett stort teknikintresse och uppskattar tekniska utmaningar. Det är viktigt att du tycker om att arbeta i grupp, har en positiv inställning och visar ett stort engagemang inför de uppgifter du får. Som person är du naturlig ledare, driven och erfaren inom ämnesområdet. Du har ett stort teknikintresse och uppskattar tekniska utmaningar. Det är viktigt att du tycker om att arbeta i grupp, har en positiv inställning, och visar ett stort engagemang inför de uppgifter du får. Vårt företag Monticokoncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och övriga kontor finns i Borås, Eksjö, Eskilstuna, Falkenberg, Gislaved, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Hässleholm, Jönköping, Kalmar, Karlskrona, Karlstad, Klippan, Kristianstad, Ljungby, Lund, Malmö, Mjölby, Motala, Norrköping, Nyköping, Nässjö, Olofström, Oskarshamn, Simrishamn, Vetlanda, Vimmerby, Värnamo, Västervik, Växjö och Ängelholm. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.
Företag: Montico HR Partner AB
Ort: Åtvidaberg
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Konstruktörsledare Mekanik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konstruktörsledare Mekanik

Mekanikkonstruktör PartnerTech
Montico HR Partner AB Kundföretaget PartnerTech utvecklar och tillverkar produkter på uppdrag av ledande företag. Detta inom marknadsområdena Försvar & Marin, Industri, Informationsteknologi, Medicinsk teknik och instrument, Miljöteknik samt Sälj- och betalningslösningar. PartnerTech har cirka 1 400 medarbetare vid anläggningar i Sverige, Norge, Finland, Polen, England, USA och Kina. Moderbolaget PartnerTech AB, med huvudkontor i Vellinge, är noterat på OMX Nordiska Börs, Stockholm. Läs mer på: www.partnertech.se Arbetsbeskrivning PartnerTech Åtvidaberg AB söker nu mekanikkonstruktörer till utvecklingsavdelningen. På Åtvidabergsenheten finns idag ca 160 anställda. Som mekanikkonstruktör på utvecklingsavdelningen arbetar du inom utvecklingsprojekt där arbetet omfattar ett mycket brett spektrum där finmekanik ofta är den gemensamma nämnaren. Din profil Till denna tjänst söker vi dig som är Högskoleingenjör/Civilingenjör i maskinteknik, gärna med inriktning mot finmekanik. Du har goda kunskaper i ProEngineer , Solid Works eller i CATIA V5. Meriterande är kunskaper inom FEM och Termisk analys. Som person är du driven och intresserad av att utvecklas och lära. Du har ett stort teknikintresse och uppskattar tekniska utmaningar. Det är viktigt att du tycker om att arbeta i grupp, har en positiv inställning och visar ett stort engagemang inför de uppgifter du får. Vårt företag Monticokoncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och övriga kontor finns i Borås, Eksjö, Eskilstuna, Falkenberg, Gislaved, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Hässleholm, Jönköping, Kalmar, Karlskrona, Karlstad, Klippan, Kristianstad, Ljungby, Lund, Malmö, Mjölby, Motala, Norrköping, Nyköping, Nässjö, Olofström, Oskarshamn, Simrishamn, Vetlanda, Vimmerby, Värnamo, Västervik, Växjö och Ängelholm. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den xx månad, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico HR Partner AB
Ort: Åtvidaberg
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Mekanikkonstruktör PartnerTech jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mekanikkonstruktör PartnerTech

Isoleringsmontör/Takläggare
Montico HR Partner AB Kundföretaget Industritak i Halmstad är ett takläggningsföretag som arbetar på byggarbetsplatser i huvudsak i trakterna runt Halmstad. Företaget startades i november 2003 av Pär Berggren och Jonas Eriksson som driver företaget tillsammans. Vi erbjuder takläggning som vi projekterar själva vid renoveringar eller på uppdrag av bygg- eller husföretag vid nyproduktion. Vi ägnar en stor del av verksamheten åt att lägga tak av större storlekar. Dessutom erbjuder Industritak i Halmstad isolerade tak, oisolerade tak och membran (som används bland annat till terrasser och balkonger) till försäljning. Arbetsbeskrivning Vi söker 3 personer som ska göra förarbete med att lägga isolering innan takläggarne täcker taket. Arbete är 4-6 timmar per dag. preliminär Start v36 och ca 10-12 veckor framåt i området Arlanda Din profil Du ska ha erfarenhet av arbete utomhus. Arbetet sker på hög höjd på Tak. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter med byggen/takläggning. Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Vi Tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör intervjuer.
Företag: Montico HR Partner AB
Ort: Sigtuna
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Isoleringsmontör/Takläggare jobb, Isoleringsmontör/Takläggare Sigtuna, Isoleringsmontör/Takläggare Montico HR Partner AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Isoleringsmontör/Takläggare

Elektriker/Industrielektriker
Montico HR Partner AB Kundföretaget Motala Train AB har sedan den 28 januari 2010 ny huvudägare i form av Aqilles Invest AB. Järnvägsfordon har sedan 1862 varit en viktig del för AB Motala Verkstad. Under åren har bolaget tillverkat fler än 1.300 lok. Idag är Motala Train inriktad på tre huvudområden avseende järnvägsfordon, Reparationer, Underhåll och Ombyggnader. Vi är flexibla och bra på att skapa enkla och kostnadseffektiva lösningar i samarbete med kunden. Arbetsbeskrivning Vi söker elektriker/Industrielektriker till Motala Train i Motala. Man ska utföra elinstallationer hos arbetsgivaren på plats. Ska utföra installation av Tåg el, både felsökning och nyinstallation. Din profil Du ska vara utbildad elektriker. Du behöver inte ha någon elbehörighet. Gärna erfarenhet av apparatskåpsarbete. Jobbet är en uthyrning, du blir anställd av Montico och hyrs ut till kundföretaget. Längden på uppdraget är minst en månad med chans till förlängning. Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Vi ser gärna att du söker så fort som möjligt då startdatum är löpande! Sök via länken nedan, Ej via mail!
Företag: Montico HR Partner AB
Ort: Motala
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Elektriker/Industrielektriker jobb, Elektriker/Industrielektriker Motala, Elektriker/Industrielektriker Montico HR Partner AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektriker/Industrielektriker


Sök lediga jobb Montico HR Partner AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se