Mopedledare_lärare Skellefteå jobb - lediga jobb

Mopedledare_lärare Skellefteå jobb Mopedledare_lärare Skellefteå jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Mopedledare_lärare Skellefteå. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Mopedledare_lärare Skellefteå. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. en kunnig shawermah person!- Stockholm

  2. Utbildare till dans- och jämställdhetsprojekt- Stockholm

  3. Vi söker servitör/servitris- Stockholm

  4. Lokalvårdare- Sundbyberg

  5. Skräddare- Stockholm

  6. Lastbilsförare- Nynäshamn

  7. Damfrisör- Stockholm

  8. Tandhygienist- Stockholm

  9. Servitris till Södermalm- Stockholm

  10. Tandtekniker- Solna


Mer beskrivning

en kunnig shawermah person!
Verksamhetsbeskrivning: en restaurang som säljer utländsk mat + kolgrill med 56 platser Arbetsuppgifter: vi behöver en kunnig man eller kvinna som är mycket duktig att laga shawermeh Utbildning/Erfarenhet: att jobbat några år och kan laga olika sort shawermeh.
Företag: Middle East Restaurang AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga en kunnig shawermah person! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: en kunnig shawermah person!

Utbildare till dans- och jämställdhetsprojekt
Utbildare till dans- och jämställdhetsprojekt Beskrivning av arbetsuppgifter: Vill du arbeta med dans och jämställdhetsfrågor? Då har vi en utmaning för dig! Inför läsåret 2013/2014 söker vi utbildare till projektet Framsteg som genom rörelsebaserade workshops främjar jämställdhet i skolan. VAD INNEBÄR FRAMSTEG? Under hösten 2013 och våren 2014 genomför vi Framsteg som är ett jämställdhetsprojekt med kroppen i fokus. Vi behöver då förstärkning i arbetet med att leda workshops för barn i åldrarna 5-9 år. Projektet finansieras med stöd av Stockholms läns landsting och genomförs på skolor i Stockholms län. Projektet syftar till att erbjuda skolor ett kvalitativt och allsidigt jämställdhetsarbete som tar sin utgångspunkt i kropp och genus. I projektet ges barn möjligheten att praktisera jämställdhet genom dans parallellt med att lärarna får utbildning i genusfrågor. Projektet sträcker sig över det konstnärliga och pedagogiska fältet och har sociala mål i form av ökad jämställdhet. OM TJÄNSTEN Som utbildare kommer du att leda workshops utifrån vår metod som innefattar dans- och rörelsebaserade övningar som utgår från ett normkritiskt perspektiv. Du kommer att ansvara för 4-6 grupper i veckan med ca 15 elever i varje grupp. Då workshopsen genomförs ute i skolor kommer du också ha viss kontakt med klasslärarna för de grupper du leder. Du kommer få utbildning och handledning i metoden samt tid för planering och förberedelser. Då detta är ett pilotprojekt kommer du även vara delaktig i utvecklingen av metoden inför kommande projektperioder. Du kommer att arbeta i nära samarbete med andra utbildare inom projektet där kommunikation och utbyte av erfarenheter är en viktig del av processen. Du får alltså chansen att vara med och utveckla en ny metod för jämställdhetsarbete där du kommer ha stort inflytande över och ansvar för arbetet och projektet. Detta är en timanställning och arbetet utförs under 6-12 h/vecka under ca. 10 veckor under hösten 2013 och 10 veckor under våren 2014. Beskrivning av kvalifikationer: VEM SÖKER VI? Har du en högskoleutbildning eller annan eftergymnasial utbildning inom pedagogik/dans/genus eller liknande samt erfarenhet av att arbeta med barn är detta en passande tjänst för dig. Du känner dig bekant med att tillämpa normkritiska perspektiv och genusteori i en pedagogisk situation. Du som tycker om dans eller teater samt har god kroppskännedom kommer att trivas i denna roll. Vi hoppas dessutom att du är kommunikativ och har en förmåga att analysera och utvärdera metoden och förändringsprocessen. Erfarenhet eller utbildning inom verksamhetsutveckling eller
Företag: UTMANA Handelsbolag
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildare till dans- och jämställdhetsprojekt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildare till dans- och jämställdhetsprojekt

Vi söker servitör/servitris
Arbetsuppgifter Vi behöver en servitris/servitör som har erfarenhet från krogbranschen och som har god samarbetsförmåga, gott humör och energi. Det är viktigt att du har kunden i fokus och arbetar med glöd och känsla för att ge kunden bästa service. Du ska servera och ta beställningar. Servera vin och dryck, på bricka. Utbildning/Erfarenhet DET ÄR ABSOLUT KRAV ATT DU HAR ERFARENHET AV SERVERING! Var god respektera detta. Det är meriterande om du kan spanska.
Företag: SANGRIA TAPAS BAR
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker servitör/servitris jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker servitör/servitris

Lokalvårdare
Resultatstäd är verksamma i hela Stockholm. Vi söker nu en lokalvårdare för följande arbetsuppgifter: -Städning av privata hem -Kontor -Trappstädning -Storstädning -Flyttstädning -Fönsterputs Vi vill att du har erfarenhet av lokalvård.
Företag: Resultat Städ AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare jobb, Lokalvårdare Sundbyberg, Lokalvårdare Resultat Städ AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare

Skräddare
Vi behöver omgående en person som har erfarenhet av skrädderi, ändringar mm. För mer information om jobbet ring gärna kontaktperson George Jakob 076-2802999.
Företag: Wahlströms Skrädderi Kemtvätt AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Skräddare jobb, Skräddare Stockholm, Skräddare Wahlströms Skrädderi Kemtvätt AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skräddare

Lastbilsförare
Stockholms Bulkhamn AB lossar fartyg med kundens biobränslen (flis, pellets, briketter, returflis m. m.) vid hamnen i Stora Vika. Efter lossning lagras bränslet inom- och utomhus, för att sedan levereras till kunder i Storstockholm/Mälardalen. Verksamheten finns i Stora Vika, 12 km nordost om Nynäshamn. Vi söker nu förare med gedigen erfarenhet av att köra tung lastbil med släp och lastmaskin. Vi servar våra kunder både dag och natt och på helgtid. Vi har ett flexibelt arbetsschema och erbjuder fast alt. timanställning. För mer information, ring Hamnchef Milan Tomic på 073-982 30 66 eller VD Henrik Lundberg på 070-536 05 30.
Företag: Stockholms Bulkhamn AB
Ort: Nynäshamn
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lastbilsförare jobb, Lastbilsförare Nynäshamn, Lastbilsförare Stockholms Bulkhamn AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lastbilsförare

Damfrisör
M och H Kvartersalong söker söker duktig och kreativ dam och herr frisörska/frisör, du ska vara glad, positiv och önskar att utvecklas inom yrket. Beskrivning av arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter såsom klippa/ behandla, produktförsäljning och boka kunder. Erfarenhet krävs .
Företag: M och H Kvartersalong
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Damfrisör jobb, Damfrisör Stockholm, Damfrisör M och H Kvartersalong
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Damfrisör

Tandhygienist
Verksamhetsbeskrivning: Vi är en tandläkare och två sköterskor som arbetar med laser, implantat och estetik i en modern praktik i city. Praktiken är ansluten till Praktikertjänst AB. Om praktikertjänst: Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 2 120 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Omsättningen är cirka 9 miljarder kronor och antalet medarbetare cirka 8 770. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag. Utbildning/Erfarenhet: Vi ser gärna att du är 40 + då vi vill att du har har minst 5 - 10 års erfarenhet. Arbetsuppgifter: Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter för en tandhygienist.
Företag: Tandläkare Hans Ersander
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Tandhygienist jobb, Tandhygienist Stockholm, Tandhygienist Tandläkare Hans Ersander
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandhygienist

Servitris till Södermalm
Servitris sökes till restaurang på Södermalm. Krav: måste kunna skriva och tala svenska Arbetstid: Måndag till fredag 15:00-22:00 För att ansöka om tjänsten skicka ditt CV med foto per post till Restaurang Rosen Rosenlundsgatan 20 118 53 STOCKHOLM Besök och telefonsamtal undanbedes!
Företag: Restaurang Rosen
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Servitris till Södermalm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servitris till Södermalm

Tandtekniker
Dentalaboratorium söker tandtekniker för heltidsanställning. Önskvärt med några års erfarbehet men inget krav. Frästeknik och zirconium samt porslin. Arbetsuppgifter: Frästeknik, zirconium och porslin Kvalifikationer: Utbildning som tandtekniker
Företag: D S Dental AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Tandtekniker jobb, Tandtekniker Solna, Tandtekniker D S Dental AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandtekniker


Sök lediga jobb Mopedledare_lärare Skellefteå

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se