Motala kommun, Verksamhet Förskola jobb - lediga jobb

Motala kommun, Verksamhet Förskola jobb Motala kommun, Verksamhet Förskola jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Motala kommun, Verksamhet Förskola. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Motala kommun, Verksamhet Förskola. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Förskolechef 100%- Motala

 2. Förskolechef 100%- Motala

 3. Specialpedagog i förskolan 75-100%- Motala

 4. Specialpedagog i förskolan 75-100% (visstid)- Motala

 5. Förskolechef 100%- Motala

 6. Förskolechef 70% (vik)- Motala

 7. Projektledare El Sistema 30% (visstid, timanställning)- Motala

 8. Förskolechef 100%, enhet Rödluvan- Motala

 9. Förskolechef 100%, enhet Rödluvan- Motala

 10. Förskollärare 100 % tillsvidaretjänster (4 st.) med inriktning mot integra- Motala

 11. Förskollärare 100% (flera tjänster)- Motala

 12. Förskolechef- Motala

 13. Specialpedagog/förskolechef- Motala

 14. Förskolechef- Motala

 15. Barnskötare till område Öster (tim)- Motala

 16. Barnskötare 0-100% (vik) område väster- Motala

 17. Barnskötare 0-100% (vik) område söder- Motala

 18. Barnskötare 0-100% (vik) område väster- Motala

 19. Barnskötare 0-100% (vik) område väster- Motala

 20. Förskolechef- Motala

 21. Barnskötare/fritidsledare/fritidspedagoger 0-100% (vik) område väster- Motala

 22. Barnskötare/fritidsledare/fritidspedagoger 0-100% (vik) område väster- Motala

 23. Studentmedarbetare Förskollärare (visstid) 20-25%- Motala

 24. Studentmedarbetare Förskollärare (visstid) 20-25%- Motala

 25. Förskolechef 75-100%- Motala


Mer beskrivning

Förskolechef 100%
Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld. Verksamhetsområde förskola är en del av Motala kommuns Bildningsförvaltning och består av 37 stycken förskolor, 10 dagbarnvårdare samt Öppen verksamhet med tillhörande introduktionsförskola Galaxen. Verksamheten leds av en verksamhetschef och 10 förskolechefer. I verksamheten arbetar ca 450 anställda. Då organisationen är föremål för granskning så kan vi i nuläget inte säga vilka förskolor som tjänsten omfattar. ARBETSUPPGIFTER Ditt uppdrag blir att leda verksamheten vid enheten. Du får ett helhetsansvar för verksamheten vilket innefattar ekonomi, personal, arbetsmiljö och verksamhetsutveckling. I dessa arbetsuppgifter ingår bl.a. att utveckla och leda förskolans dagliga verksamhet samt att tillse att enheten uppnår de resultat och mål som är satta för verksamheten. Arbetet är omväxlande och rörligt, ofta med högt tempo. Du kommer att ha personalansvar för ca 35-45 personer. Utöver detta kommer deltagande i arbetsgrupper kring övergripande förskolefrågor inom Bildningsförvaltningen att bli aktuellt. Du ingår också i verksamhetsområde förskolas ledningsgrupp. Då många av våra hjälpsystem är datorbaserade förutsätter vi att du har goda datorkunskaper och ser fördelarna av att nyttja dessa system. KVALIFIKATIONER Vi förutsätter att du har högskoleutbildning med pedagogisk inriktning eller annan utbildning arbetsgivaren bedömer som likvärdig och lämplig för uppdraget. Vi ser gärna att du gått den statliga rektorsutbildningen och/eller har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är väl förtrogen med förskolans styrdokument och pedagogiska uppdrag, är drivande och kreativ samt har förmåga att stimulera och stödja pedagogiskt utvecklingsarbete. I ditt tänk kring kvalitetsarbete utgår du från uppföljning, utvärdering och utveckling. Som ledare är du tydlig, kommunikativ, demokratisk och prestigelös. Du kan skapa goda relationer med din omgivning och på ett förtroendefullt sätt samverka med ledning, personal och föräldrar. Du är dessutom resultatorienterad och vi förutsätter att du kan upprätta och arbeta inom fastställda ekonomiska ramar. Vi värdesätter att du är en god organisatör med vana att strukturera och organisera ditt eget och andras arbete. Du är en god kommunikatör såväl i tal som skrift.
Företag: Motala kommun, Verksamhet Förskola
Ort: Motala
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef 100%

Förskolechef 100%
Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld. Verksamhetsområde förskola är en del av Motala kommuns Bildningsförvaltning och består av ca 45 förskolor, 10 dagbarnvårdare och 2 öppna förskolor. Tre av våra förskolor bedriver kvällsverksamhet samt en förskola natt och helgöppet. Då vi under hösten kommer att utöka antalet förskolechefer från tio till elva och samtidigt göra om vår organisation så är inte tjänstens placering och innehåll fastställd. Det innebär att du skall vara beredd på att arbeta inom kommunens gränser. ARBETSUPPGIFTER Ditt uppdrag blir att leda verksamheten på enheten. Du får ett helhetsansvar för verksamheten vilket innefattar ekonomi, personal, arbetsmiljö och verksamhetsutveckling. I dessa arbetsuppgifter ingår bl.a att utveckla och leda dina förskolors dagliga verksamheter samt tillse att din enhet uppnår de resultat och mål som är satta. Du förväntas fortsätta utvecklingen av enhetens systematiska kvalitetsarbete och stor vikt läggs vid uppföljning, utvärdering samt utveckling. Arbetet är omväxlande och rörligt, ofta med högt tempo. Du kommer att ha personalansvar för ca 35-45 personer. Utöver detta kommer deltagande i arbetsgrupper kring övergripande förskolefrågor inom Bildningsförvaltningen bli aktuellt. Du ingår också i verksamhetsområde förskolas ledningsgrupp tillsammans med övriga förskolechefer. KVALIFIKATIONER Vi förutsätter att du har högskoleutbildning med pedagogisk inriktning eller annan utbildning arbetsgivaren bedömer som likvärdig och lämplig för uppdraget. Vi ser gärna att du gått den statliga rektorsutbildningen och/eller har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är väl förtrogen med förskolans styrdokument och pedagogiska uppdrag, är drivande och kreativ samt har förmåga att stimulera och stödja pedagogiskt utvecklingsarbete. I ditt tänk kring kvalitetsarbete utgår du från uppföljning, utvärdering och utveckling. Som ledare är du tydlig, kommunikativ, demokratisk och prestigelös. Du kan skapa goda relationer med din omgivning och på ett förtroendefullt sätt samarbeta med ledning, personal och föräldrar. Du är dessutom resultatorienterad och vi förutsätter att du kan upprätta och arbeta inom fasställda ekonomiska ramar. Vi värdesätter att du är en god organisatör med vana att strukturera och organisera ditt eget och andras arbete. Du är en god kommunikatör i såväl tal som skrift. God datorvana är en förutsättning för att kunna hantera de administrativa system du har som stöd i ditt dagliga arbete.
Företag: Motala kommun, Verksamhet Förskola
Ort: Motala
Publicerad : 03-17
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef 100%

Specialpedagog i förskolan 75-100%
Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld. Verksamhetsområde förskola är en del av Motala kommuns Bildningsförvaltning och består av fem områden med ca 45 förskolor, 10 dagbarnvårdare samt två öppna förskolor. Tre av våra förskolor bedriver kvällsverksamhet samt en förskola natt och helgöppet. I syfte att fortsätta vårt arbete med satsningen ”En skola för alla” och framförallt arbetet med tidig upptäckt- rätt insats, så kommer vi från januari att anställa specialpedagoger i våra områden. I dagsläget har vi en specialpedagog i ett av våra områden på försök för att dra lärdomar inför 2015. ARBETSUPPGIFTER I våra förskolor arbetar vi med ett inkluderande arbetssätt med ett tydligt barnfokus. Du kommer att arbeta i en verksamhet där ett vägledande samspel skall prägla vår vardag. Du kommer att vara en aktiv förebild som bl.a stöttar och vägleder våra arbetslag i sitt arbete. Förhållningsättet i ditt arbete skall utgå från förskolans läroplan. Du kommer också att få möjlighet att påverka ditt arbetsinnehåll då dessa tjänster är nya inför 2015. Arbetet är praktiskt inriktat på våra förskolor och kommer att genomföras i barn och personalgrupper. Ditt arbete leds och fördelas av en förskolechef i området. Arbetsuppgifter som kommer att ingå: - Vägledning med arbetslag eller enstaka pedagoger i syfte att tillsammans hitta enväg i arbetet med barnens lärande. - Rådgivning utifrån egen erfarenhet i den aktuella barngruppen till pedagoger, arbetslag och förskolechefer. - Regelbundna träffar med förskolechefer för genomgång av pågående och kommande arbete, fördelning av nya uppdrag. - Kunna ge förslag på nya fortbildningsbehov och utvecklingsområden. - Delta vid överlämningar och bistå vid samtal med personal och föräldrar samt stödfunktioner som habilitering, elevhälsa, barnhälsovården och psykiatripartners. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att arbeta som specialpedagog i förskola och förskoleklass. Du är väl förtrogen med förskolans styrdokument och pedagogiska uppdrag, är drivande och kreativ samt har förmåga att stimulera och stödja pedagogiskt utvecklingsarbete. Du måste kunna skapa goda relationer med din omgivning och på ett förtroendefullt sätt samverka med barn, personal och föräldrar. Vi värdesätter att du är en god organisatör med vana att strukturera och organisera ditt eget och andras arbete. Du är en god kommunikatör i såväl tal som skrift samt kunskaper i IT. Körkort krävs. ÖVRIGT Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut. Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan. Vi undanber oss med emfas all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons. Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Företag: Motala kommun, Verksamhet Förskola
Ort: Motala
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog i förskolan 75-100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog i förskolan 75-100%

Specialpedagog i förskolan 75-100% (visstid)
Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld. Verksamhetsområde förskola är en del av Motala kommuns Bildningsförvaltning och består av fem områden med ca 45 förskolor, 10 dagbarnvårdare samt två öppna förskolor. Tre av våra förskolor bedriver kvällsverksamhet samt en förskola natt och helgöppet. I syfte att fortsätta vårt arbete med satsningen ”En skola för alla” och framförallt arbetet med tidig upptäckt- rätt insats, så kommer vi från januari att anställa specialpedagoger i våra områden. I dagsläget har vi en specialpedagog i ett av våra områden på försök för att dra lärdomar inför 2015. ARBETSUPPGIFTER I våra förskolor arbetar vi med ett inkluderande arbetssätt med ett tydligt barnfokus. Du kommer att arbeta i en verksamhet där ett vägledande samspel skall prägla vår vardag. Du kommer att vara en aktiv förebild som bl.a stöttar och vägleder våra arbetslag i sitt arbete. Förhållningsättet i ditt arbete skall utgå från förskolans läroplan. Du kommer också att få möjlighet att påverka ditt arbetsinnehåll då dessa tjänster är nya inför 2015. Arbetet är praktiskt inriktat på våra förskolor och kommer att genomföras i barn och personalgrupper. Ditt arbete leds och fördelas av en förskolechef i området. Arbetsuppgifter som kommer att ingå: - Vägledning med arbetslag eller enstaka pedagoger i syfte att tillsammans hitta enväg i arbetet med barnens lärande. - Rådgivning utifrån egen erfarenhet i den aktuella barngruppen till pedagoger, arbetslag och förskolechefer. - Regelbundna träffar med förskolechefer för genomgång av pågående och kommande arbete, fördelning av nya uppdrag. - Kunna ge förslag på nya fortbildningsbehov och utvecklingsområden. - Delta vid överlämningar och bistå vid samtal med personal och föräldrar samt stödfunktioner som habilitering, elevhälsa, barnhälsovården och psykiatripartners. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att arbeta som specialpedagog i förskola och förskoleklass. Du är väl förtrogen med förskolans styrdokument och pedagogiska uppdrag, är drivande och kreativ samt har förmåga att stimulera och stödja pedagogiskt utvecklingsarbete. Du måste kunna skapa goda relationer med din omgivning och på ett förtroendefullt sätt samverka med barn, personal och föräldrar. Vi värdesätter att du är en god organisatör med vana att strukturera och organisera ditt eget och andras arbete. Du är en god kommunikatör i såväl tal som skrift samt kunskaper i IT. Körkort krävs. ÖVRIGT Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut. Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan. Vi undanber oss med emfas all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons. Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Företag: Motala kommun, Verksamhet Förskola
Ort: Motala
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog i förskolan 75-100% (visstid) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog i förskolan 75-100% (visstid)

Förskolechef 100%
Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld. Verksamhetsområde förskola är en del av Motala kommuns Bildningsförvaltning och består av ca 38 förskolor, 9 dagbarnvårdare och 2 öppna förskolor. Tre av våra förskolor bedriver kvällsverksamhet samt en förskola natt och helgöppet. Vi söker nu en förskolechef till enhet Boberg. Enhet Boberg består av förskolorna i Fornåsa, Klockrike, Österstad samt förskolan Dansätter i Borensberg. ARBETSUPPGIFTER Ditt uppdrag blir att leda verksamheten på enheten. Du får ett helhetsansvar för verksamheten vilket innefattar ekonomi, personal, arbetsmiljö och verksamhetsutveckling. I dessa arbetsuppgifter ingår bl.a. att utveckla och leda dina förskolors dagliga verksamheter samt tillse att din enhet uppnår de resultat och mål som är satta. Du förväntas fortsätta utvecklingen av enhetens systematiska kvalitetsarbete och stor vikt läggs vid uppföljning, utvärdering samt utveckling. Arbetet är omväxlande och rörligt, ofta med högt tempo. Du kommer att ha personalansvar för ca 35-40 personer. Utöver detta kommer deltagande i arbetsgrupper kring övergripande förskolefrågor inom Bildningsförvaltningen bli aktuellt. Du ingår också i verksamhetsområde förskolas ledningsgrupp tillsammans med övriga förskolechefer. KVALIFIKATIONER Vi förutsätter att du har högskoleutbildning med pedagogisk inriktning eller annan utbildning arbetsgivaren bedömer som likvärdig och lämplig för uppdraget. Vi ser gärna att du gått den statliga rektorsutbildningen och/eller har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är väl förtrogen med förskolans styrdokument och pedagogiska uppdrag. Du är en person som har förmåga att skapa ett positivt och innovativt klimat med förmåga att uppnå resultat. Ditt ledarskap kännetecknas av entusiasm, motivation, engagemang och delaktighet. I ditt tänk kring kvalitetsarbete utgår du från uppföljning, utvärdering och utveckling och har förmågan att förmåga att stimulera och stödja pedagogiskt utvecklingsarbete. Du är dessutom mål- och resultatorienterad och vi förutsätter att du kan upprätta och arbeta inom fastställda ekonomiska ramar. Du är en god kommunikatör i såväl tal som skrift. Vi värdesätter att du är en god organisatör med vana att strukturera och organisera ditt eget och andras arbete. God datorvana är en förutsättning för att kunna hantera de administrativa system du har som stöd i ditt dagliga arbete. ÖVRIGT Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut. Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan. Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons. Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Företag: Motala kommun, Verksamhet Förskola
Ort: Motala
Publicerad : 02-24
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef 100%

Förskolechef 70% (vik)
Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld. Verksamhetsområde förskola är en del av Motala kommuns Bildningsförvaltning och består av c:a 38 förskolor, nio dagbarnvårdare och två öppna förskolor. Tre av våra förskolor bekriver kvällsverksamhet samt en förskola natt- och helgöppet. Vi söker nu en vikarierande förskolechef till förskolorna Varv, Fågelsta samt Trollsländan. ARBETSUPPGIFTER Ditt uppdrag blir att leda verksamheten vid enheten som består av förskolorna Varv, Fågelsta samt Trollsländan. Du får ett helhetsansvar för verksamheten vilket innefattar ekonomi, personal, arbetsmiljö och verksamhetsutveckling. I dessa arbetsuppgifter ingår bl.a att utveckla och leda dina förskolors dagliga verksamheter samt tillse att din enhet uppnår de resultat och mål som är satta. Du förväntas fortsätta utvecklingen av enhetens systematiska kvalitetsarbete och stor vikt läggs vid uppföljning, utvärdering samt utveckling. Arbetet är omväxlande och rörligt, ofta med högt tempo. Du kommer att ha personalansvar för ca 25 personer. Utöver detta kommer deltagande i arbetsgrupper kring övergripande förskolefrågor inom Bildningsförvaltningen bli aktuellt. Du ingår också i verksamhetsområde förskolas ledningsgrupp tillsammans med övriga förskolechefer. KVALIFIKATIONER Vi förutsätter att du har högskoleutbildning med pedagogisk inriktning eller annan utbildning arbetsgivaren bedömer som likvärdig och lämplig för uppdraget. Vi ser gärna att du gått den statliga rektorsutbildningen och/eller har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är väl förtrogen med förskolans styrdokument och pedagogiska uppdrag. Du är en person som har förmåga att skapa ett positivt och innovativt klimat med förmåga att uppnå resultat. Ditt ledarskap kännetecknas av entusiasm, motivation, engagemang och delaktighet. I ditt tänk kring kvalitetsarbete utgår du från uppföljning, utvärdering och utveckling och har förmågan att förmåga att stimulera och stödja pedagogiskt utvecklingsarbete. Du är dessutom mål- och resultatorienterad och vi förutsätter att du kan upprätta och arbeta inom fastställda ekonomiska ramar. Du är en god kommunikatör i såväl tal som skrift. Vi värdesätter att du är en god organisatör med vana att strukturera och organisera ditt eget och andras arbete. God datorvana är en förutsättning för att kunna hantera de administrativa system du har som stöd i ditt dagliga arbete ÖVRIGT Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut. Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan. Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons. Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Företag: Motala kommun, Verksamhet Förskola
Ort: Motala
Publicerad : 02-24
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef 70% (vik) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef 70% (vik)

Projektledare El Sistema 30% (visstid, timanställning)
Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld. Verksamhetsområde förskola är en del av Motala kommuns Bildningsförvaltning och består av ca 45 förskolor, åtta dagbarnvårdare och två öppna förskolor. Tre av våra förskolor bedriver kvällsverksamhet samt en förskola natt och helgöppet. ARBETSUPPGIFTER Under 2014 så har vi startat upp El Sistema på två av våra förskoleenheter, Charlottenborg och Agneshög. El Sistema är en undervisningsform där musik används som verktyg för social och mänsklig utveckling. El Sistema använder José Antonio Abreus filosofi som förebild. Projektet riktar sig till barn och föräldrar i dessa områden. Projektet leds av förskolecheferna på respektive område tillsammans med två musikpedagoger. Vi söker nu en projektledare som under ett år ska fortsätta driva projektet mot de mål som är framtagna. Arbetsbeskrivning I uppdraget ingår: -Driva och ansvara för projektet i El Sistemas anda -Utveckla, följa upp samt dokumentera det arbete som påbörjats i förskolan -Förbereda El Sistemas utveckling i grundskolan -Utreda fortsatt övergång till Kulturskolan -Hålla i El Sistemas värdegrund -Följa El Sistemas utveckling i Sverige KVALIFIKATIONER Som projektledare skall du kunna samverka och samarbeta med övriga funktioner på verksamhetsområde bildning. Främst i ett nära samarbete med förskola, grundskola och Kulturskola. Du skall också kunna samverka med andra för projektet viktiga funktioner i regionen. Detta ställer krav på en kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Du har en mycket god förmåga att driva och genomföra projekt, är idérik, innovativ och har god administrativ förmåga. Du kan arbeta både självständigt och i samspel med andra. Kunskap om El Sistema och erfarenhet från liknande arbeten krävs. Du ska ha erfarenhet av att arbeta med grupper och gärna vana att arbetat med barn och familjer från andra kulturer. ÖVRIGT Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut. Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan. Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons. Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Företag: Motala kommun, Verksamhet Förskola
Ort: Motala
Publicerad : 04-15
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare El Sistema 30% (visstid, timanställning) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare El Sistema 30% (visstid, timanställning)

Förskolechef 100%, enhet Rödluvan
Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld. Verksamhetsområde förskola är en del av Motala kommuns Bildningsförvaltning och består av ca 38 förskolor, 9 dagbarnvårdare och 2 öppna förskolor. Tre av våra förskolor bedriver kvällsverksamhet samt en förskola natt och helgöppet. Vi söker nu en förskolechef till enhet Rödluvan. Enhet Rödluvan består av förskolorna Eken, Rödluvan, Näktergalen i Borensberg samt förskolan Skogslyckan i Tjällmo. ARBETSUPPGIFTER Ditt uppdrag blir att leda verksamheten på enheten. Du får ett helhetsansvar för verksamheten vilket innefattar ekonomi, personal, arbetsmiljö och verksamhetsutveckling. I dessa arbetsuppgifter ingår bl.a. att utveckla och leda dina förskolors dagliga verksamheter samt tillse att din enhet uppnår de resultat och mål som är satta. Du förväntas fortsätta utvecklingen av enhetens systematiska kvalitetsarbete och stor vikt läggs vid uppföljning, utvärdering samt utveckling. Arbetet är omväxlande och rörligt, ofta med högt tempo. Du kommer att ha personalansvar för ca 35-40 personer. Utöver detta kommer deltagande i arbetsgrupper kring övergripande förskolefrågor inom Bildningsförvaltningen bli aktuellt. Du ingår också i verksamhetsområde förskolas ledningsgrupp tillsammans med övriga förskolechefer. KVALIFIKATIONER Vi förutsätter att du har högskoleutbildning med pedagogisk inriktning eller annan utbildning arbetsgivaren bedömer som likvärdig och lämplig för uppdraget. Vi ser gärna att du gått den statliga rektorsutbildningen och/eller har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är väl förtrogen med förskolans styrdokument och pedagogiska uppdrag, är drivande och kreativ samt har förmåga att stimulera och stödja pedagogiskt utvecklingsarbete. I ditt tänk kring kvalitetsarbete utgår du från uppföljning, utvärdering och utveckling. Som ledare är du tydlig, kommunikativ, demokratisk och prestigelös. Du kan skapa goda relationer med din omgivning och på ett förtroendefullt sätt samarbeta med ledning, personal och föräldrar. Du är dessutom resultatorienterad och vi förutsätter att du kan upprätta och arbeta inom fasställda ekonomiska ramar. Vi värdesätter att du är en god organisatör med vana att strukturera och organisera ditt eget och andras arbete. Du är en god kommunikatör i såväl tal som skrift. God datorvana är en förutsättning för att kunna hantera de administrativa system du har som stöd i ditt dagliga arbete. Erfarenhet krävs. Vi strävar efter en jämnare könfördelning i förskolechefsgruppen och ser av den anledningen gärna att män söker tjänsten. ÖVRIGT Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut. Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan. Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons. Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Företag: Motala kommun, Verksamhet Förskola
Ort: Motala
Publicerad : 06-01
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef 100%, enhet Rödluvan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef 100%, enhet Rödluvan

Förskolechef 100%, enhet Rödluvan
Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld. Verksamhetsområde förskola är en del av Motala kommuns Bildningsförvaltning och består av ca 38 förskolor, 9 dagbarnvårdare och 2 öppna förskolor. Tre av våra förskolor bedriver kvällsverksamhet samt en förskola natt och helgöppet. Vi söker nu en förskolechef till enhet Rödluvan. Enhet Rödluvan består av förskolorna Eken, Rödluvan, Näktergalen i Borensberg samt förskolan Skogslyckan i Tjällmo. ARBETSUPPGIFTER Ditt uppdrag blir att leda verksamheten på enheten. Du får ett helhetsansvar för verksamheten vilket innefattar ekonomi, personal, arbetsmiljö och verksamhetsutveckling. I dessa arbetsuppgifter ingår bl.a. att utveckla och leda dina förskolors dagliga verksamheter samt tillse att din enhet uppnår de resultat och mål som är satta. Du förväntas fortsätta utvecklingen av enhetens systematiska kvalitetsarbete och stor vikt läggs vid uppföljning, utvärdering samt utveckling. Arbetet är omväxlande och rörligt, ofta med högt tempo. Du kommer att ha personalansvar för ca 35-40 personer. Utöver detta kommer deltagande i arbetsgrupper kring övergripande förskolefrågor inom Bildningsförvaltningen bli aktuellt. Du ingår också i verksamhetsområde förskolas ledningsgrupp tillsammans med övriga förskolechefer. KVALIFIKATIONER Vi förutsätter att du har högskoleutbildning med pedagogisk inriktning eller annan utbildning arbetsgivaren bedömer som likvärdig och lämplig för uppdraget. Vi ser gärna att du gått den statliga rektorsutbildningen och/eller har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är väl förtrogen med förskolans styrdokument och pedagogiska uppdrag, är drivande och kreativ samt har förmåga att stimulera och stödja pedagogiskt utvecklingsarbete. I ditt tänk kring kvalitetsarbete utgår du från uppföljning, utvärdering och utveckling. Som ledare är du tydlig, kommunikativ, demokratisk och prestigelös. Du kan skapa goda relationer med din omgivning och på ett förtroendefullt sätt samarbeta med ledning, personal och föräldrar. Du är dessutom resultatorienterad och vi förutsätter att du kan upprätta och arbeta inom fasställda ekonomiska ramar. Vi värdesätter att du är en god organisatör med vana att strukturera och organisera ditt eget och andras arbete. Du är en god kommunikatör i såväl tal som skrift. God datorvana är en förutsättning för att kunna hantera de administrativa system du har som stöd i ditt dagliga arbete. Erfarenhet krävs. Vi strävar efter en jämnare könfördelning i förskolechefsgruppen och ser av den anledningen gärna att män söker tjänsten. ÖVRIGT Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut. Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan. Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons. Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Företag: Motala kommun, Verksamhet Förskola
Ort: Motala
Publicerad : 06-22
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef 100%, enhet Rödluvan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef 100%, enhet Rödluvan

Förskollärare 100 % tillsvidaretjänster (4 st.) med inriktning mot integra
Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld. Verksamhet Förskola är en del av Bildningsförvaltningen och består av 36 kommunala förskolor, sju externa förskolor samt sju dagbarnvårdare. Inom varje geografiskt förskoleområde finns specialpedagoger utplacerade (och vi arbetar med att tydliggöra yrkesrollerna Barnskötare-Förskollärare). Vårt mål är att erbjuda ett stödjande lärande i en inspirerande och trygg miljö som möter individens och samhällets behov. Vår vision är att Förskolan ska vara rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar. Hos oss sker kompetensutveckling och nätverkande. Vi har 1 planeringsdag per månad samt 5 studiedagar per år. Vi erbjuder ICDP- och NPF-utbildningar för alla anställda samt en friskvårdspeng. Under 2016 kommer vi även införa arbetskläder på våra förskolor, vilket är ett led i vårt arbete att höja frisknärvaron i verksamheten. ARBETSUPPGIFTER I våra förskolor arbetar vi med ett inkluderande arbetssätt med tydligt barnfokus. Du kommer att arbeta i en verksamhet där ett vägledande samspel skall prägla vår vardag. Du kommer att vara en aktiv förebild som stöttar och vägleder våra arbetslag i sitt arbete med såväl barns språkutveckling som integration och mångfald. Förhållningsättet i ditt arbete skall utgå från förskolans läroplan. Arbetet är praktiskt inriktat på våra förskolor och kommer att genomföras i barn och personalgrupper. Ditt arbete leds och fördelas av en förskolechef i området. Arbetsuppgifter som kommer att ingå: - Vägledning med arbetslag eller enstaka pedagoger i syfte att tillsammans hitta en väg i arbetet med integration och mångfald.-Stöd till pedagogerna i deras arbete med barns språkutveckling. - Rådgivning utifrån egen erfarenhet i den aktuella barngruppen till pedagoger, arbetslag och förskolechefer. - Ge förslag på kompetensutveckling och utvecklingsområden. - Delta vid överlämningar och bistå vid samtal med personal och föräldrar KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att arbeta som förskollärare i förskola och förskoleklass och med dokumenterad kunskap/ erfarenhet av arbete med integration och mångfald. Du är väl förtrogen med förskolans styrdokument och pedagogiska uppdrag, är drivande och kreativ samt har förmåga att stimulera pedagogerna i arbetet med barns språkutveckling och stödja pedagogiskt utvecklingsarbete inom integration och mångfald. Du måste kunna skapa goda relationer med din omgivning och på ett förtroendefullt sätt samverka med barn, personal och föräldrar. Vi värdesätter att du är en god organisatör med vana att strukturera och organisera ditt arbete. Du är en god kommunikatör i såväl tal som skrift samt kunskaper i IT. ÖVRIGT Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut. Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan. Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons. Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Företag: Motala kommun, Verksamhet Förskola
Ort: Motala
Publicerad : 01-12
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare 100 % tillsvidaretjänster (4 st.) med inriktning mot integra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare 100 % tillsvidaretjänster (4 st.) med inriktning mot integra

Förskollärare 100% (flera tjänster)
Hos oss i Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld. Ökad mångfald, på våra arbetsplatser, är för oss ett mål och ett medel för bättre service och vi välkomnar därför sökande med olika bakgrunder. Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder vi en bred och djup verksamhet där vi ger dig möjligheterna, oavsett vilka mål du har. Motala ska vara en attraktiv och innovativ del av östgötaregionen där det är enkelt att bo och verka. Det är också vår drivkraft inom bildningsförvaltningen. Idag är vi omkring 1700 personer som arbetar tillsammans för att kunna erbjuda en verksamhet som ligger i topp. Verksamhet Förskola är en del av Bildningsförvaltningen och består av 36 kommunala förskolor, sju externa förskolor samt sju dagbarnvårdare. Inom varje geografiskt förskoleområde finns specialpedagoger utplacerade (och vi arbetar med att tydliggöra yrkesrollerna Barnskötare-Förskollärare). Vårt mål är att erbjuda ett stödjande lärande i en inspirerande och trygg miljö som möter individens och samhällets behov. Vår vision är att Förskolan ska vara rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar. Hos oss sker kompetensutveckling och nätverkande. Vi har 1 planeringsdag per månad samt 5 studiedagar per år. Vi erbjuder ICDP- och NPF-utbildningar för alla anställda samt en friskvårdspeng. Under 2016 kommer vi även införa arbetskläder på våra förskolor, vilket är ett led i vårt arbete att höja frisknärvaron i verksamheten. ARBETSUPPGIFTER Vi söker Dig som inspireras av barns nyfikenhet och kreativitet och ser såväl gruppens som miljöns betydelse för lärandet. Du är kreativ och ser möjligheter i ditt arbete istället för hinder. Du har en god samarbetsförmåga och skapar lätt relationer med både barn, föräldrar och arbetskamrater. Du är tydlig och samtidigt lyhörd i ditt sätt att kommunicera och har ett varmt och välkomnande bemötande. Just nu söker vi förskollärare till följande enheter: Karlslund Syréngatan 100% tillsv, tillträde januari, förskolechef Carina Ekholm Karlslund Karlslund 100% tillsv, tillträde februari, förskolechef Carina Ekholm Karlslund Bergsätter 100% visstid, tillträde februari, förskolechef Carina Ekholm Marieberg Gustavsvik 100% tillsv, tillträde januari, förskolechef Marie Stråhlin Marieberg Gustavsvik 100% tillsv, tillträde januari, förskolechef Marie Stråhlin Marieberg Agneshög 100% tillsv, tillträde januari, förskolechef Marie Stråhlin Marieberg Marieberg 100% tillsv, tillträde december, förskolechef Marie Stråhlin Syd Trollsländan 100% visstid, tillträde december, förskolechef Helen Eriksson Smedsby Solsätter 100% tillsv, tillträde januari, förskolechef Jan Engarås Bondebacka Bondebacka 100% tillsv, tillträde januari, förskolechef Carina Berger Svensson Bondebacka Ekparken 100% tillsv, tillträde januari, förskolechef Carina Berger Svensson Fålehagen Slottsgränd 100% tillsv, tillträde januari, förskolechef Anna Karmskog Fålehagen Strömmen 100% tillsv, tillträde januari, förskolechef Anna Karmskog Fålehagen Strömmen 100% tillsv, tillträde januari, förskolechef Anna Karmskog Kärrbacken söker en pedogogisk utvecklingsledare 100% tillsv, tillträde januari, förskolechef Anna Karmskog Boberg Österstad 100% tillsv, tillträde december, förskolechef Helen Wettergren Boberg Fornåsa 100% tillsv, tillträde december, förskolechef Helen Wettergren Boberg Klockrike 100% tillsv, tillträde mars, förskolechef Helen Wettergren Bråstorp Björkelund 100% tillsv, tillträde januari, förskolechef Erica Rylander Bråstorp söker även en pedogogisk utvecklingsledare 100% tillsv, tillträde januari, förskolechef Erica Rylander Sagosländan Sagomossen 4 st. 100% tillsv, tillträde januari, förskolechef Catarina Engström För ytterligare information om tjänsterna kontakta personalkonsult via mail. Skriv i ansökan om du önskar söka till en specifik förskola KVALIFIKATIONER Förskollärarlegitimation avsedd för arbete inom förskolan. Vi ser det som meriterade om du har erfarenhet och intresse av barns kreativa lärprocesser, utomhuspedagogik och IKT (Informations- och kommunikationsteknik). ÖVRIGT Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut. Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan. Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons. Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Företag: Motala kommun, Verksamhet Förskola
Ort: Motala
Publicerad : 10-18
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare 100% (flera tjänster) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare 100% (flera tjänster)

Förskolechef
Hos oss i Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld. Ökad mångfald, på våra arbetsplatser, är för oss ett mål och ett medel för bättre service och vi välkomnar därför sökande med olika bakgrunder. Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder vi en bred och djup verksamhet där vi ger dig möjligheterna, oavsett vilka mål du har. Motala ska vara en attraktiv och innovativ del av östgötaregionen där det är enkelt att bo och verka. Det är också vår drivkraft inom bildningsförvaltningen. Idag är vi omkring 1700 personer som arbetar tillsammans för att kunna erbjuda en verksamhet som ligger i topp. Verksamhet Förskola är en del av Bildningsförvaltningen och består av 36 kommunala förskolor, sju fristående förskolor samt sju dagbarnvårdare. Verksamheten är indelad i geografiska förskoleområden. Vi arbetar för en likvärdig förskola där alla barns rätt till utbildning står i fokus, vi tydliggör yrkesroller och ansvar för förskollärare och barnskötare. I varje geografiskt område finns specialpedagoger. Vår vision är att förskolan ska stödja varje barn oavsett förutsättningar så att alla ges möjlighet att utvecklas mot målen. Förskolan ska vara rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar. Vårt mål är att erbjuda ett stödjande lärande i en inspirerande och trygg miljö som möter individens och samhällets behov. Hos oss sker kompetensutveckling och nätverkande. Vi har 1 planeringsdag per månad samt 5 studiedagar per år. Vi erbjuder ICDP- och NPF-utbildningar för alla anställda samt en friskvårdsbidrag. 2016 införde vi arbetskläder på våra förskolor, både för inom– och utomhusbruk, ett led i vårt arbete att höja frisknärvaron i verksamheten. ARBETSUPPGIFTER Vill du vara med och utveckla förskoleverksamheten i Motala? Förskolan i Motala kommun växer och är i en expansionsfas. Nya förskolor har tillkommit och fler planeras framöver, vi utökar därför med ett chefsområde. Ditt uppdrag som förskolechef blir att leda verksamheten inom enheten. Du får ett helhetsansvar vilket innebär ansvar för ekonomi, personal, arbetsmiljö och verksamhetsutveckling. I arbetsuppgifterna ingår att utveckla och leda dina förskolors dagliga verksamhet samt ansvara för att din enhet når resultat utifrån uppsatta mål. Du förväntas utveckla och driva enhetens systematiska kvalitetsarbete. Du sätter förskolans uppdrag i fokus och kommunicerar mål och planer med dina medarbetare för ökad förståelse av sin roll och betydelse för helheten. Genom ett målinriktat och tydligt ledarskap med barnets bästa i främsta rummet kommer du att vara en aktiv del i förskolans utveckling i Motala. Arbetet är omväxlande och håller tidvis ett högt tempo. Vi erbjuder dig en kreativ och inspirerande arbetsplats där vi lägger stor vikt på kollegialt lärande och kompetensutveckling. Du ingår i förskolans ledningsgrupp och kommer att arbeta tillsammans med 12 drivna och utvecklingsinriktade kollegor under ledning av verksamhetschef. Inledningsvis kommer tjänsten vara på 75 % men det finns stora möjligheter att den utökas till 100 % då de nya enheterna tillkommer. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har högskoleutbildning med pedagogisk inriktning eller annan utbildning arbetsgivaren bedömer som likvärdig och lämplig för uppdraget. Det är meriterande om du har genomgått statliga rektorsutbildningen och om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du ska ha erfarenhet av att ha arbetat med pedagogisk verksamhet och vara väl förtrogen med förskolans styrdokument och pedagogiska uppdrag. Det är meriterande om du har ledarerfarenhet och erfarenhet av att ha arbetat med systematiskt kvalitetsarbete. Du har god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska. God datorvana är en förutsättning för att kunna hantera de administrativa system du har som stöd i ditt dagliga arbete. Som person drivs du av en vilja att se möjligheter till förbättring både för den egna verksamheten, för dig själv och för dina medarbetare. Du kan snabbt sätta dig in i nya eller förändrade krav och förutsättningar. Du leder, motiverar och förser andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Du är trygg i dig själv, känslomässigt stabil och har självinsikt samt förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen. Du tillför entusiasm, energi och lust i arbetet, kan skapa delaktighet och samsyn kring verksamheten. Du är lyhörd för idéer, tillåter misslyckanden, ger både beröm och kritik och du visar förtroende och litar på medarbetarnas kompetens. Du tänker strategiskt och har ett brett perspektiv på frågor samt drivs av en vilja att arbeta målinriktat och att åstadkomma resultat. Du håller tidplaner, slutför dina åtaganden och följer upp resultat. Är du den nyfikna, nytänkande ledare vi söker? I din ansökan vill vi att du beskriver: Vad som lockar med denna tjänst och vad du har för erfarenheter och vilka resultat du lyckats uppnå som gör att du skulle vara en god kandidat för rollen. ÖVRIGT Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut. Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan. Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons. Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Företag: Motala kommun, Verksamhet Förskola
Ort: Motala
Publicerad : 03-29
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef jobb, Förskolechef Motala, Förskolechef Motala kommun, Verksamhet Förskola
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef

Specialpedagog/förskolechef
Hos oss i Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld. Ökad mångfald, på våra arbetsplatser, är för oss ett mål och ett medel för bättre service och vi välkomnar därför sökande med olika bakgrunder. Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder vi en bred och djup verksamhet där vi ger dig möjligheterna, oavsett vilka mål du har. Motala ska vara en attraktiv och innovativ del av östgötaregionen där det är enkelt att bo och verka. Det är också vår drivkraft inom bildningsförvaltningen. Idag är vi omkring 1700 personer som arbetar tillsammans för att kunna erbjuda en verksamhet som ligger i topp. Verksamhet Förskola är en del av Bildningsförvaltningen och består av 36 kommunala förskolor, sju fristående förskolor samt sju dagbarnvårdare. Verksamheten är indelad i geografiska förskoleområden. Vi arbetar för en likvärdig förskola där alla barns rätt till utbildning står i fokus, vi tydliggör yrkesroller och ansvar för förskollärare och barnskötare. I varje geografiskt område finns specialpedagoger. Vår vision är att förskolan ska stödja varje barn oavsett förutsättningar så att alla ges möjlighet att utvecklas mot målen. Förskolan ska vara rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar. Vårt mål är att erbjuda ett stödjande lärande i en inspirerande och trygg miljö som möter individens och samhällets behov. Hos oss sker kompetensutveckling och nätverkande. Vi har 1 planeringsdag per månad samt 5 studiedagar per år. Vi erbjuder ICDP- och NPF-utbildningar för alla anställda samt ett friskvårdsbidrag. Under 2016 införde vi arbetskläder på våra förskolor, både för inom –och utomhusbruk, ett led i vårt arbete att höja frisknärvaron i verksamheten. ARBETSUPPGIFTER Vill du vara med och utveckla förskoleverksamheten i Motala? Nya förskolor har tillkommit och fler planeras framöver, vi utökar därför med ett chefsområde. Det utökade området innebär både ett förskolechefsuppdrag på 25 % samt ett uppdrag som specialpedagog i förskolan på 50 %. Som förskolechef leder du verksamheten på förskolorna inom din enhet, du får ett helhetsansvar för ekonomi, personal, arbetsmiljö och verksamhetsutveckling. I arbetsuppgifterna ingår att utveckla och leda dina förskolors dagliga verksamhet samt ansvara för att din enhet når resultat utifrån uppsatta mål. Du förväntas utveckla och driva enhetens systematiska kvalitetsarbete. Som specialpedagog arbetar du på flera förskolor i det geografiska området. Uppdraget innebär att ge stöd och handledning till förskolechefer och arbetslag utifrån särskilda uppdrag. Att arbeta förebyggande och skapa goda utvecklingsmöjligheter och förutsättningar att lyckas för barn i behov av särskilt stöd. Du sätter förskolans uppdrag i fokus och kommunicerar mål och planer med dina medarbetare för ökad förståelse av sin roll och betydelse för helheten. Genom ett målinriktat och tydligt ledarskap med barnets bästa i främsta rummet kommer du att vara en aktiv del i förskolans utveckling i Motala. Arbetet är omväxlande och håller tidvis ett högt tempo. Vi erbjuder dig en kreativ och inspirerande arbetsplats där vi lägger stor vikt på kollegialt lärande och kompetensutveckling. Du ingår i förskolans ledningsgrupp och kommer att arbeta tillsammans med 12 drivna och utvecklingsinriktade kollegor under ledning av verksamhetschef. Inledningsvis kommer tjänsten vara på 75 % men det finns möjligheter att den utökas till 100 %. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har högskoleutbildning inom det specialpedagogiska området eller annan utbildning arbetsgivaren bedömer som likvärdig och lämplig för uppdraget. Det är meriterande om du har genomgått den statliga rektorsutbildningen samt om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du ska ha erfarenhet av att ha arbetat med pedagogisk verksamhet samt av arbete inom det specialpedagogiska området. Vidare ska du även vara väl förtrogen med förskolans styrdokument och pedagogiska uppdrag. Det är meriterande om du har ledarerfarenhet och erfarenhet av systematiskt kvalitetsarbete. Kunskap om och erfarenhet av arbete med Vägledande samspel/ ICDP och NPF är också meriterande. Du har god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska. God datorvana är en förutsättning för att kunna hantera de administrativa system du har som stöd i ditt dagliga arbete. Som person drivs du av en vilja att se möjligheter till förbättring både för den egna verksamheten, för dig själv och för dina medarbetare. Du kan snabbt sätta dig in i nya eller förändrade krav och förutsättningar. Du leder, motiverar och förser andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Du är trygg i dig själv, känslomässigt stabil och förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen. Du tillför entusiasm och energi i arbetet, kan skapa delaktighet och samsyn kring verksamheten. Du är lyhörd för idéer, tillåter misslyckanden, ger både beröm och kritik. Du visar förtroende och litar på medarbetarnas kompetens. Du tänker strategiskt och har ett brett perspektiv samt drivs av en vilja att arbeta målinriktat och att åstadkomma resultat. Du håller tidplaner, slutför dina åtaganden och följer upp resultat. Är du den nyfikna, nytänkande ledare vi söker? I din ansökan vill vi att du beskriver: Vad som lockar med denna tjänst och vad du har för erfarenheter och vilka resultat du lyckats uppnå som gör att du skulle vara en god kandidat för rollen. ÖVRIGT Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut. Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Motala kommun, Verksamhet Förskola
Ort: Motala
Publicerad : 04-19
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog/förskolechef jobb, Specialpedagog/förskolechef Motala, Specialpedagog/förskolechef Motala kommun, Verksamhet Förskola
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog/förskolechef

Förskolechef
Hos oss i Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld. Ökad mångfald, på våra arbetsplatser, är för oss ett mål och ett medel för bättre service och vi välkomnar därför sökande med olika bakgrunder. Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder vi en bred och djup verksamhet där vi ger dig möjligheterna, oavsett vilka mål du har. Motala ska vara en attraktiv och innovativ del av östgötaregionen där det är enkelt att bo och verka. Det är också vår drivkraft inom bildningsförvaltningen. Idag är vi omkring 1700 personer som arbetar tillsammans för att kunna erbjuda en verksamhet som ligger i topp. Verksamhet Förskola är en del av Bildningsförvaltningen och består av 36 kommunala förskolor, sju fristående förskolor samt sju dagbarnvårdare. Verksamheten är indelad i geografiska förskoleområden. Vi arbetar för en likvärdig förskola där alla barns rätt till utbildning står i fokus, vi tydliggör yrkesroller och ansvar för förskollärare och barnskötare. I varje geografiskt område finns specialpedagoger. Vår vision är att förskolan ska stödja varje barn oavsett förutsättningar så att alla ges möjlighet att utvecklas mot målen. Förskolan ska vara rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar. Vårt mål är att erbjuda ett stödjande lärande i en inspirerande och trygg miljö som möter individens och samhällets behov. Hos oss sker kompetensutveckling och nätverkande. Vi har 1 planeringsdag per månad samt 5 studiedagar per år. Vi erbjuder ICDP- och NPF-utbildningar för alla anställda samt ett friskvårdsbidrag. Under 2016 införde vi arbetskläder på våra förskolor, både för inom– och utomhusbruk, ett led i vårt arbete att höja frisknärvaron i verksamheten. ARBETSUPPGIFTER Vill du vara med och utveckla förskoleverksamheten i Motala? Förskolan i Motala kommun växer och är i en expansionsfas. Nya förskolor har tillkommit och fler planeras framöver, vi utökar därför med ett chefsområde. Ditt uppdrag som förskolechef blir att leda verksamheten inom enheten. Du får ett helhetsansvar vilket innebär ansvar för ekonomi, personal, arbetsmiljö och verksamhetsutveckling. I arbetsuppgifterna ingår att utveckla och leda dina förskolors dagliga verksamhet samt ansvara för att din enhet når resultat utifrån uppsatta mål. Du förväntas utveckla och driva enhetens systematiska kvalitetsarbete. Du sätter förskolans uppdrag i fokus och kommunicerar mål och planer med dina medarbetare för ökad förståelse av sin roll och betydelse för helheten. Genom ett målinriktat och tydligt ledarskap med barnets bästa i främsta rummet kommer du att vara en aktiv del i förskolans utveckling i Motala. Arbetet är omväxlande och håller tidvis ett högt tempo. Vi erbjuder dig en kreativ och inspirerande arbetsplats där vi lägger stor vikt på kollegialt lärande och kompetensutveckling. Du ingår i förskolans ledningsgrupp och kommer att arbeta tillsammans med 12 drivna och utvecklingsinriktade kollegor under ledning av verksamhetschef. Inledningsvis kommer tjänsten vara på 75 % men det finns stora möjligheter att den utökas till 100 % då de nya enheterna tillkommer. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har högskoleutbildning med pedagogisk inriktning eller annan utbildning arbetsgivaren bedömer som likvärdig och lämplig för uppdraget. Det är meriterande om du har genomgått statliga rektorsutbildningen och om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du ska ha erfarenhet av att ha arbetat med pedagogisk verksamhet och vara väl förtrogen med förskolans styrdokument och pedagogiska uppdrag. Det är meriterande om du har ledarerfarenhet och erfarenhet av att ha arbetat med systematiskt kvalitetsarbete. Du har god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska. God datorvana är en förutsättning för att kunna hantera de administrativa system du har som stöd i ditt dagliga arbete. Som person drivs du av en vilja att se möjligheter till förbättring både för den egna verksamheten, för dig själv och för dina medarbetare. Du kan snabbt sätta dig in i nya eller förändrade krav och förutsättningar. Du leder, motiverar och förser andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Du är trygg i dig själv, känslomässigt stabil och har självinsikt samt förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen. Du tillför entusiasm, energi och lust i arbetet, kan skapa delaktighet och samsyn kring verksamheten. Du är lyhörd för idéer, tillåter misslyckanden, ger både beröm och kritik och du visar förtroende och litar på medarbetarnas kompetens. Du tänker strategiskt och har ett brett perspektiv på frågor samt drivs av en vilja att arbeta målinriktat och att åstadkomma resultat. Du håller tidplaner, slutför dina åtaganden och följer upp resultat. Är du den nyfikna, nytänkande ledare vi söker? I din ansökan vill vi att du beskriver: Vad som lockar med denna tjänst och vad du har för erfarenheter och vilka resultat du lyckats uppnå som gör att du skulle vara en god kandidat för rollen. ÖVRIGT Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut. Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan. Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons. Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Företag: Motala kommun, Verksamhet Förskola
Ort: Motala
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef jobb, Förskolechef Motala, Förskolechef Motala kommun, Verksamhet Förskola
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef

Barnskötare till område Öster (tim)
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Som vår medarbetare får du möjlighet att bidra till kommunens service för invånare och näringsliv. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder vi en bred och djup verksamhet där vi ger dig möjligheterna, oavsett vilka mål du har. Motala ska vara en attraktiv och innovativ del av östgötaregionen där det är enkelt att bo och verka. Det är också vår drivkraft inom bildningsförvaltningen. Idag är vi omkring 1700 personer som arbetar tillsammans för att kunna erbjuda en verksamhet som ligger i topp. Område Öster består av förskoleenhet Boberg (Dansäter, Fornåsa, Hällalund, Klockrike och Österstad), förskoleenhet Rödluvan (Eken, Näktergalen, Rödluvan och Skogslyckan) samt fritidshem på Fornåsa, Tjällmo, Dansäter, Österstad, Bergvalla och Klockrike. Området består av fantastiska förskolor till viss del i lantlig miljö där förutsättningarna inspirerar till kreativt tänkande. ARBETSUPPGIFTER Vi söker timvikarier som ska vikariera i samband med planerade ledigheter och akut frånvaro på förskola och fritishem i område Öster. Har du ett brinnande intresse för barns utveckling och lärande? Är du öppen och nyfiken på barnens behov och unika förmåga? Då är du rätt person för oss! Du förväntas att kunna börja arbeta med kort varsel olika tider under förskolornas öppettider som är kl. 06,00-18,00. Vi söker Dig som vill vara med och utveckla förskolans samt fritidshemmets verksamhet utifrån läroplanen. Du inspireras av barns nyfikenhet och kreativitet och ser såväl gruppens som miljöns betydelse för lärandet. Du har god förmåga att skapa relationer med både barn, föräldrar och arbetskamrater. Du är tydlig och samtidigt lyhörd i ditt sätt att kommunicera och har ett varmt och välkomnande bemötande. I samråd med dina kollegor har du förmågan att anpassa och prioritera ditt arbetssätt efter verksamhetens behov och barnens bästa. Du kommer att ingå i en personalgrupp där ni tillsammans kompletterar och inspirerar varandra och planerar det pedagogiska arbetet. KVALIFIKATIONER Gymnasial barnskötarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdigt för uppdraget. Vi ser det som meriterade om du har erfarenhet och intresse av barns kreativa lärprocesser, utomhuspedagogik och IKT (Informations- och kommunikationsteknik). Körkort B och tillgång till bil är önskvärt. ÖVRIGT Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut. I samband med anställning kommer utdrag ur belastningsregister att begäras. Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan. Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons. Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Företag: Motala kommun, Verksamhet Förskola
Ort: Motala
Publicerad : 10-10
Sök fler jobb liknande: lediga Barnskötare till område Öster (tim) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnskötare till område Öster (tim)

Barnskötare 0-100% (vik) område väster
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Som vår medarbetare får du möjlighet att bidra till kommunens service för invånare och näringsliv. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder vi en bred och djup verksamhet där vi ger dig möjligheterna, oavsett vilka mål du har. Motala ska vara en attraktiv och innovativ del av östgötaregionen där det är enkelt att bo och verka. Det är också vår drivkraft inom bildningsförvaltningen. Idag är vi omkring 1700 personer som arbetar tillsammans för att kunna erbjuda en verksamhet som ligger i topp. Område Väster består av förskoleenhet Smedbsy (Solsätter, Godegård, Nykyrka, Smedsby, Rödbäcken), Agneshög (Agneshög, Marieberg), Gustavsvik (Gustavsvik, Ugglan) samt fritidshem Råssnäs, Godegård/Nykyrka, Grundsärskolan. ARBETSUPPGIFTER Vi söker timvikarier som ska vikariera i samband med planerade ledigheter och akut frånvaro på förskola och fritishem i område Väster. Har du ett brinnande intresse för barns utveckling och lärande? Är du öppen och nyfiken på barnens behov och unika förmåga? Då är du rätt person för oss! Du förväntas att kunna börja arbeta med kort varsel olika tider under förskolornas öppettider som är kl. 06,00-18,00. Vi söker Dig som vill vara med och utveckla förskolans samt fritidshemmets verksamhet utifrån läroplanen. Du inspireras av barns nyfikenhet och kreativitet och ser såväl gruppens som miljöns betydelse för lärandet. Du har god förmåga att skapa relationer med både barn, föräldrar och arbetskamrater. Du är tydlig och samtidigt lyhörd i ditt sätt att kommunicera och har ett varmt och välkomnande bemötande. I samråd med dina kollegor har du förmågan att anpassa och prioritera ditt arbetssätt efter verksamhetens behov och barnens bästa. Du kommer att ingå i en personalgrupp där ni tillsammans kompletterar och inspirerar varandra och planerar det pedagogiska arbetet. KVALIFIKATIONER Gymnasial barnskötarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdigt för uppdraget. Vi ser det som meriterade om du har erfarenhet och intresse av barns kreativa lärprocesser, utomhuspedagogik och IKT (Informations- och kommunikationsteknik). Beroende på din erfarenhet och vårt behov kan din anställning bli antingen tim-anställning eller månadsanställning. ÖVRIGT Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut. I samband med anställning kommer utdrag ur belastningsregister att begäras. Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan. Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons. Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Företag: Motala kommun, Verksamhet Förskola
Ort: Motala
Publicerad : 11-10
Sök fler jobb liknande: lediga Barnskötare 0-100% (vik) område väster jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnskötare 0-100% (vik) område väster

Barnskötare 0-100% (vik) område söder
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Som vår medarbetare får du möjlighet att bidra till kommunens service för invånare och näringsliv. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder vi en bred och djup verksamhet där vi ger dig möjligheterna, oavsett vilka mål du har. Motala ska vara en attraktiv och innovativ del av östgötaregionen där det är enkelt att bo och verka. Det är också vår drivkraft inom bildningsförvaltningen. Idag är vi omkring 1700 personer som arbetar tillsammans för att kunna erbjuda en verksamhet som ligger i topp. Verksamhet Förskola är en del av Bildningsförvaltningen och består av 36 kommunala förskolor, sju fristående förskolor samt sju dagbarnvårdare. Verksamheten är indelad i geografiska förskoleområden. Vi arbetar för en likvärdig förskola där alla barns rätt till utbildning står i fokus, vi tydliggör yrkesroller och ansvar för förskollärare och barnskötare. I varje geografiskt område finns specialpedagoger. Vår vision är att förskolan ska stödja varje barn oavsett förutsättningar så att alla ges möjlighet att utvecklas mot målen. Förskolan ska vara rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar. Vårt mål är att erbjuda ett stödjande lärande i en inspirerande och trygg miljö som möter individens och samhällets behov. Hos oss sker kompetensutveckling och nätverkande. Vi har 1 planeringsdag per månad samt 5 studiedagar per år. Vi erbjuder ICDP- och NPF-utbildningar för alla anställda samt ett friskvårdsbidrag. Under 2016 införde vi arbetskläder på våra förskolor, både för inom –och utomhusbruk, ett led i vårt arbete att höja frisknärvaron i verksamheten. ARBETSUPPGIFTER Vi söker vikarier som ska vikariera i samband med planerade ledigheter och akut frånvaro. Du förväntas att kunna börja arbeta med kort varsel olika tider under förskolornas öppettider som är kl. 6.00-18.00. Har du ett brinnande intresse för barns utveckling och lärande? Är du öppen och nyfiken på barnens behov och unika förmåga? Då är du rätt person för oss! Vi söker Dig som vill vara med och utveckla förskolans verksamhet utifrån Förskolans läroplan. Du inspireras av barns nyfikenhet och kreativitet och ser såväl gruppens som miljöns betydelse för lärandet. Du har god förmåga att skapa relationer med både barn, föräldrar och arbetskamrater. Du är tydlig och samtidigt lyhörd i ditt sätt att kommunicera och har ett varmt och välkomnande bemötande. I samråd med dina kollegor har du förmågan att anpassa och prioritera ditt arbetssätt efter verksamhetens behov och barnens bästa. Du kommer att vara knuten till en förskola och i huvudsak arbeta vid den eller någon av de övriga förskolorna i området. Vid särskilda situationer kan du även få arbeta vid annat område. Personalgruppen du tillhör består av både förskollärare och barnskötare, där ni tillsammans kompletterar och inspirerar varandra och planerar det pedagogiska arbetet. KVALIFIKATIONER Gymnasial barnskötarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdigt för uppdraget. Vi ser det som meriterade om du har erfarenhet och intresse av barns kreativa lärprocesser, utomhuspedagogik och IKT (Informations- och kommunikationsteknik). Beroende på din erfarenhet och vårt behov kan din anställning bli antingen tim-anställning eller månadsanställning. ÖVRIGT Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut. I samband med anställning kommer utdrag ur belastningsregister att begäras. Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan. Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons. Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Företag: Motala kommun, Verksamhet Förskola
Ort: Motala
Publicerad : 11-13
Sök fler jobb liknande: lediga Barnskötare 0-100% (vik) område söder jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnskötare 0-100% (vik) område söder

Barnskötare 0-100% (vik) område väster
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas. Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder vi en bred och djup verksamhet där vi ger dig möjligheterna, oavsett vilka mål du har. Motala ska vara en attraktiv och innovativ del av östgötaregionen där det är enkelt att bo och verka. Det är också vår drivkraft inom bildningsförvaltningen. Verksamhet Förskola är en del av Bildningsförvaltningen. Vi arbetar för en likvärdig förskola där alla barns rätt till utbildning står i fokus, vi tydliggör yrkesroller och ansvar för förskollärare och barnskötare. I varje geografiskt område finns specialpedagoger. Vår vision är att förskolan ska stödja varje barn oavsett förutsättningar så att alla ges möjlighet att utvecklas mot målen. Vårt mål är att erbjuda ett stödjande lärande i en inspirerande och trygg miljö som möter individens och samhällets behov. Hos oss sker kompetensutveckling och nätverkande kontinuerligt. Vi har en planeringsdag per månad samt fem studiedagar per år. Alla våra förskolor har även arbetskläder, både för inom – och utomhusbruk, ett led i vårt arbete att höja frisknärvaron i verksamheten. Område Väster består av förskoleenhet Smedbsy (Solsätter, Godegård, Nykyrka, Smedsby, Rödbäcken), Agneshög (Agneshög, Marieberg), Gustavsvik (Gustavsvik, Ugglan, Dagbarnvårdare) samt fritidshem Råssnäs, Nykyrka, Grundsärskolan. ARBETSUPPGIFTER Vi söker timvikarier som ska vikariera i samband med planerade ledigheter och akut frånvaro på förskola och fritishem i område Väster. Har du ett brinnande intresse för barns utveckling och lärande? Är du öppen och nyfiken på barnens behov och unika förmåga? Då är du rätt person för oss! Du förväntas att kunna börja arbeta med kort varsel olika tider under förskolornas öppettider som är kl. 06,00-18,00. Vi söker Dig som vill vara med och utveckla förskolans samt fritidshemmets verksamhet utifrån läroplanen. Du inspireras av barns nyfikenhet och kreativitet och ser såväl gruppens som miljöns betydelse för lärandet. Du har god förmåga att skapa relationer med både barn, föräldrar och arbetskamrater. Du är tydlig och samtidigt lyhörd i ditt sätt att kommunicera och har ett varmt och välkomnande bemötande. I samråd med dina kollegor har du förmågan att anpassa och prioritera ditt arbetssätt efter verksamhetens behov och barnens bästa. Du kommer att ingå i en personalgrupp där ni tillsammans kompletterar och inspirerar varandra och planerar det pedagogiska arbetet. KVALIFIKATIONER Gymnasial barnskötarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdigt för uppdraget. Vi ser det som meriterade om du har erfarenhet och intresse av barns kreativa lärprocesser, utomhuspedagogik och IKT (Informations- och kommunikationsteknik). Beroende på din erfarenhet och vårt behov kan din anställning bli antingen tim-anställning eller månadsanställning. ÖVRIGT Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut. I samband med anställning kommer utdrag ur belastningsregister att begäras. Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan. Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons. Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Företag: Motala kommun, Verksamhet Förskola
Ort: Motala
Publicerad : 01-16
Sök fler jobb liknande: lediga Barnskötare 0-100% (vik) område väster jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnskötare 0-100% (vik) område väster

Barnskötare 0-100% (vik) område väster
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas. Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder vi en bred och djup verksamhet där vi ger dig möjligheterna, oavsett vilka mål du har. Motala ska vara en attraktiv och innovativ del av östgötaregionen där det är enkelt att bo och verka. Det är också vår drivkraft inom bildningsförvaltningen. Verksamhet Förskola är en del av Bildningsförvaltningen. Vi arbetar för en likvärdig förskola där alla barns rätt till utbildning står i fokus, vi tydliggör yrkesroller och ansvar för förskollärare och barnskötare. I varje geografiskt område finns specialpedagoger. Vår vision är att förskolan ska stödja varje barn oavsett förutsättningar så att alla ges möjlighet att utvecklas mot målen. Vårt mål är att erbjuda ett stödjande lärande i en inspirerande och trygg miljö som möter individens och samhällets behov. Hos oss sker kompetensutveckling och nätverkande kontinuerligt. Vi har en planeringsdag per månad samt fem studiedagar per år. Alla våra förskolor har även arbetskläder, både för inom – och utomhusbruk, ett led i vårt arbete att höja frisknärvaron i verksamheten. Område Väster består av förskoleenhet Smedbsy (Solsätter, Godegård, Nykyrka, Smedsby, Rödbäcken), Agneshög (Agneshög, Marieberg) och Gustavsvik (Gustavsvik, Ugglan, Dagbarnvårdare). ARBETSUPPGIFTER Vi söker timvikarier som ska vikariera i samband med planerade ledigheter och akut frånvaro på förskolorna i område Väster. Har du ett brinnande intresse för barns utveckling och lärande? Är du öppen och nyfiken på barnens behov och unika förmåga? Då är du rätt person för oss! Du förväntas att kunna börja arbeta med kort varsel olika tider under förskolornas öppettider som är kl. 06,00-18,00. Vi söker Dig som vill vara med och utveckla förskolans verksamhet utifrån läroplanen. Du inspireras av barns nyfikenhet och kreativitet och ser såväl gruppens som miljöns betydelse för lärandet. Du har god förmåga att skapa relationer med både barn, föräldrar och arbetskamrater. Du är tydlig och samtidigt lyhörd i ditt sätt att kommunicera och har ett varmt och välkomnande bemötande. I samråd med dina kollegor har du förmågan att anpassa och prioritera ditt arbetssätt efter verksamhetens behov och barnens bästa. Du kommer att ingå i en personalgrupp där ni tillsammans kompletterar och inspirerar varandra och planerar det pedagogiska arbetet. KVALIFIKATIONER Gymnasial barnskötarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdigt för uppdraget. Vi ser det som meriterade om du har erfarenhet och intresse av barns kreativa lärprocesser, utomhuspedagogik och IKT (Informations- och kommunikationsteknik). Beroende på din erfarenhet och vårt behov kan din anställning bli antingen tim-anställning eller månadsanställning. ÖVRIGT Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut. I samband med anställning kommer utdrag ur belastningsregister att begäras. Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan. Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons. Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Företag: Motala kommun, Verksamhet Förskola
Ort: Motala
Publicerad : 05-29
Sök fler jobb liknande: lediga Barnskötare 0-100% (vik) område väster jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnskötare 0-100% (vik) område väster

Förskolechef
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas. Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder vi en bred och djup verksamhet där vi ger dig möjligheterna, oavsett vilka mål du har. Motala ska vara en attraktiv och innovativ del av östgötaregionen där det är enkelt att bo och verka. Det är också vår drivkraft inom bildningsförvaltningen. Verksamhet Förskola är en del av Bildningsförvaltningen. Vi arbetar för en likvärdig förskola där alla barns rätt till utbildning står i fokus, vi tydliggör yrkesroller och ansvar för förskollärare och barnskötare. I varje geografiskt område finns specialpedagoger. Vår vision är att förskolan ska stödja varje barn oavsett förutsättningar så att alla ges möjlighet att utvecklas mot målen. Vårt mål är att erbjuda ett stödjande lärande i en inspirerande och trygg miljö som möter individens och samhällets behov. Hos oss sker kompetensutveckling och nätverkande kontinuerligt. Vi har en sammanhållen övergripande kompetensutvecklingsplan och fem studiedagar per år. Alla våra förskolor har arbetskläder, både för inom – och utomhusbruk, ett led i vårt arbete att höja frisknärvaron i verksamheten. ARBETSUPPGIFTER Vill du vara med och utveckla förskoleverksamheten i Motala? Förskolan i Motala kommun växer och är i en expansionsfas. Nya förskolor har tillkommit och fler planeras framöver. Vi nyorganiserar för att möta framtidens behov och utmaningar. Ditt uppdrag som förskolechef blir att leda verksamheten inom enheten som består av ett antal förskolor. Du får ett helhetsansvar vilket innebär ansvar för ekonomi, personal, arbetsmiljö och verksamhetsutveckling. I arbetsuppgifterna ingår att utveckla och leda dina förskolors dagliga verksamhet samt ansvara för att din enhet når resultat utifrån uppsatta mål. Du förväntas utveckla och driva enhetens systematiska kvalitetsarbete. Du sätter förskolans uppdrag i fokus och kommunicerar mål och planer med dina medarbetare för ökad förståelse av sin roll och betydelse för helheten. Genom ett målinriktat och tydligt ledarskap med barnets bästa i främsta rummet kommer du att vara en aktiv del i förskolans utveckling i Motala. Arbetet är omväxlande och håller tidvis ett högt tempo. Vi erbjuder dig en kreativ och inspirerande arbetsplats där vi lägger stor vikt på kollegialt lärande och kompetensutveckling. Du ingår i förskolans ledningsgrupp och kommer att arbeta tillsammans med 13 drivna och utvecklingsinriktade kollegor under ledning av verksamhetschef. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har högskoleutbildning med pedagogisk inriktning eller annan utbildning arbetsgivaren bedömer som likvärdig och lämplig för uppdraget. Det är meriterande om du har genomgått statliga rektorsutbildningen och om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du ska ha erfarenhet av att ha arbetat med pedagogisk verksamhet och vara väl förtrogen med förskolans styrdokument och pedagogiska uppdrag. Det är meriterande om du har ledarerfarenhet och erfarenhet av att ha arbetat med systematiskt kvalitetsarbete. Du har god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska. God datorvana är en förutsättning för att kunna hantera de administrativa system du har som stöd i ditt dagliga arbete. Som person drivs du av en vilja att se möjligheter till förbättring både för den egna verksamheten, för dig själv och för dina medarbetare. Du kan snabbt sätta dig in i nya eller förändrade krav och förutsättningar. Du leder, motiverar och förser andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Du är trygg i dig själv, känslomässigt stabil och har självinsikt samt förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen. Du tillför entusiasm, energi och lust i arbetet, kan skapa delaktighet och samsyn kring verksamheten. Du är lyhörd för idéer, tillåter misslyckanden, ger både beröm och kritik och du visar förtroende och litar på medarbetarnas kompetens. Du tänker strategiskt och har ett brett perspektiv på frågor samt drivs av en vilja att arbeta målinriktat och att åstadkomma resultat. Du håller tidplaner, slutför dina åtaganden och följer upp resultat. Är du den nyfikna, nytänkande ledare vi söker? I din ansökan vill vi att du beskriver: Vad som lockar med denna tjänst och vad du har för erfarenheter och vilka resultat du lyckats uppnå som gör att du skulle vara en god kandidat för rollen. ÖVRIGT Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut. Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan. Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Motala kommun, Verksamhet Förskola
Ort: Motala
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef jobb, Förskolechef Motala, Förskolechef Motala kommun, Verksamhet Förskola
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef

Barnskötare/fritidsledare/fritidspedagoger 0-100% (vik) område väster
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Som vår medarbetare får du möjlighet att bidra till kommunens service för invånare och näringsliv. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder vi en bred och djup verksamhet där vi ger dig möjligheterna, oavsett vilka mål du har. Motala ska vara en attraktiv och innovativ del av östgötaregionen där det är enkelt att bo och verka. Det är också vår drivkraft inom bildningsförvaltningen. Idag är vi omkring 1700 personer som arbetar tillsammans för att kunna erbjuda en verksamhet som ligger i topp. Område Väster består av förskoleenhet Smedbsy (Solsätter, Godegård, Nykyrka, Smedsby, Rödbäcken), Agneshög (Agneshög, Marieberg), Gustavsvik (Gustavsvik, Ugglan) samt fritidshem Råssnäs, Godegård/Nykyrka, Grundsärskolan. ARBETSUPPGIFTER Vi söker timvikarier som ska vikariera i samband med planerade ledigheter och akut frånvaro på förskola, fritishem och särskola i område Väster. Har du ett brinnande intresse för barns utveckling och lärande? Är du öppen och nyfiken på barnens behov och unika förmåga? Då är du rätt person för oss! Du förväntas att kunna börja arbeta med kort varsel olika tider under förskolornas öppettider som är kl. 06,00-18,00. Vi söker Dig som vill vara med och utveckla förskolans, fritidshemmets och särskolans verksamhet utifrån läroplanen. Du inspireras av barns nyfikenhet och kreativitet och ser såväl gruppens som miljöns betydelse för lärandet. Du har god förmåga att skapa relationer med både barn, föräldrar och arbetskamrater. Du är tydlig och samtidigt lyhörd i ditt sätt att kommunicera och har ett varmt och välkomnande bemötande. I samråd med dina kollegor har du förmågan att anpassa och prioritera ditt arbetssätt efter verksamhetens behov och barnens bästa. Du kommer att ingå i en personalgrupp där ni tillsammans kompletterar och inspirerar varandra och planerar det pedagogiska arbetet. KVALIFIKATIONER Barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande gymnasial utbildning. För arbete på fritidshem gäller fritidsledarexamen eller fritidspedagogexamen. Vi ser det som meriterade om du har erfarenhet och intresse av barns kreativa lärprocesser, utomhuspedagogik och IKT (Informations- och kommunikationsteknik). Beroende på din erfarenhet och vårt behov kan din anställning bli antingen tim-anställning eller månadsanställning. ÖVRIGT Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut. I samband med anställning kommer utdrag ur belastningsregister att begäras. Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan. Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Motala kommun, Verksamhet Förskola
Ort: Motala
Publicerad : 09-14
Sök fler jobb liknande: lediga Barnskötare/fritidsledare/fritidspedagoger 0-100% (vik) område väster jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnskötare/fritidsledare/fritidspedagoger 0-100% (vik) område väster

Barnskötare/fritidsledare/fritidspedagoger 0-100% (vik) område väster
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas. Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder vi en bred och djup verksamhet där vi ger dig möjligheterna, oavsett vilka mål du har. Motala ska vara en attraktiv och innovativ del av östgötaregionen där det är enkelt att bo och verka. Det är också vår drivkraft inom bildningsförvaltningen. Verksamhet Förskola är en del av Bildningsförvaltningen. Vi arbetar för en likvärdig förskola där alla barns rätt till utbildning står i fokus, vi tydliggör yrkesroller och ansvar för förskollärare och barnskötare. I varje geografiskt område finns specialpedagoger. Vår vision är att förskolan ska stödja varje barn oavsett förutsättningar så att alla ges möjlighet att utvecklas mot målen. Vårt mål är att erbjuda ett stödjande lärande i en inspirerande och trygg miljö som möter individens och samhällets behov. Hos oss sker kompetensutveckling och nätverkande kontinuerligt. Vi har en sammanhållen övergripande kompetensutvecklingsplan och fem studiedagar per år. Alla våra förskolor har arbetskläder, både för inom och utomhusbruk, ett led i vårt arbete att höja frisknärvaron i verksamheten. Område Väster består av förskoleenhet Smedbsy (Solsätter, Godegård, Nykyrka, Smedsby, Rödbäcken), Agneshög (Agneshög, Marieberg), Gustavsvik (Gustavsvik, Ugglan) samt fritidshem Råssnäs, Godegård/Nykyrka och Grundsärskolan. ARBETSUPPGIFTER Vi söker timvikarier som ska vikariera i samband med planerade ledigheter och akut frånvaro på förskola, fritishem och särskola i område Väster. Har du ett brinnande intresse för barns utveckling och lärande? Är du öppen och nyfiken på barnens behov och unika förmåga? Då är du rätt person för oss! Du förväntas att kunna börja arbeta med kort varsel olika tider under förskolornas öppettider som är kl. 06,00-18,00. Vi söker Dig som vill vara med och utveckla förskolans, fritidshemmets och särskolans verksamhet utifrån läroplanen. Du inspireras av barns nyfikenhet och kreativitet och ser såväl gruppens som miljöns betydelse för lärandet. Du har god förmåga att skapa relationer med både barn, föräldrar och arbetskamrater. Du är tydlig och samtidigt lyhörd i ditt sätt att kommunicera och har ett varmt och välkomnande bemötande. I samråd med dina kollegor har du förmågan att anpassa och prioritera ditt arbetssätt efter verksamhetens behov och barnens bästa. Du kommer att ingå i en personalgrupp där ni tillsammans kompletterar och inspirerar varandra och planerar det pedagogiska arbetet. KVALIFIKATIONER Barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande gymnasial utbildning. För arbete på fritidshem gäller fritidsledarexamen eller fritidspedagogexamen. Vi ser det som meriterade om du har erfarenhet och intresse av barns kreativa lärprocesser, utomhuspedagogik och IKT (Informations- och kommunikationsteknik). ÖVRIGT Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut. I samband med anställning kommer utdrag ur belastningsregister att begäras. Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Motala kommun, Verksamhet Förskola
Ort: Motala
Publicerad : 11-09
Sök fler jobb liknande: lediga Barnskötare/fritidsledare/fritidspedagoger 0-100% (vik) område väster jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnskötare/fritidsledare/fritidspedagoger 0-100% (vik) område väster

Studentmedarbetare Förskollärare (visstid) 20-25%
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas. Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder vi en bred och djup verksamhet där vi ger dig möjligheterna, oavsett vilka mål du har. Motala ska vara en attraktiv och innovativ del av östgötaregionen där det är enkelt att bo och verka. Det är också vår drivkraft inom bildningsförvaltningen. Verksamhet Förskola är en del av Bildningsförvaltningen. Vi arbetar för en likvärdig förskola där alla barns rätt till utbildning står i fokus, vi tydliggör yrkesroller och ansvar för förskollärare och barnskötare. I varje geografiskt område finns specialpedagoger. Vår vision är att förskolan ska stödja varje barn oavsett förutsättningar så att alla ges möjlighet att utvecklas mot målen. Vårt mål är att erbjuda ett stödjande lärande i en inspirerande och trygg miljö som möter individens och samhällets behov. Hos oss sker kompetensutveckling och nätverkande kontinuerligt. Vi har en sammanhållen övergripande kompetensutvecklingsplan och fem studiedagar per år. Alla våra förskolor har arbetskläder, både för inom – och utomhusbruk, ett led i vårt arbete att höja frisknärvaron i verksamheten. ARBETSUPPGIFTER Nu söker vi 4 studentmedarbetare till följande förskolor: Sagomossen, Ekparken, Västra Bråstorp och Myran inom verksamhet förskola i Motala kommun. Som studentmedarbetare kombinerar du dina studier med pedagogsikt arbete, du är knuten till en enhet och får följa verksamhetens arbete och få inblick i verksamhetens arbetsuppgifter. Uppdraget innebär arbete med systematiskt kvalitetsutveckling i förskolan och utformas tillsammans med berörd förskola. Du ska vara ett stöd som observatör och ge ordinariepersonal möjlighet till observation i det systematiska kvalitetsarbetet. Anställningen pågår under 2 terminer, med uppehåll under sommarmånaderna, med en omfattning på c:a 20-25 % av heltid. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som ska eller har påbörjat det sista utbildningsåret på förskollärarprogrammet vid Linköpings universitet. Vi söker Dig som vill vara med och utveckla förskolans verksamhet utifrån Förskolans läroplan. Du inspireras av barns nyfikenhet och kreativitet och ser såväl gruppens som miljöns betydelse för lärandet. Du är kreativ och ser möjligheter i ditt arbete istället för hinder. Du har en god samarbetsförmåga och har lätt för att skapa relationer. Du är tydlig och lyhörd i ditt sätt att kommunicera och har ett varmt och välkomnande bemötande. Du är öppen och nyfiken och vill vara med och skapa morgondagens samhälle, i samverkan med barn, föräldrar och arbetskamrater. ÖVRIGT Studentmedarbetare är en visstidsanställning på mer än 6 månader med en sysselsättningsgrad på 20-25%, vilket innebär jobb ca en dag i veckan. För uppdraget utgår timlön baserad på en månadslön enligt avtal för studentmedarbetare.
Företag: Motala kommun, Verksamhet Förskola
Ort: Motala
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Studentmedarbetare Förskollärare (visstid) 20-25% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studentmedarbetare Förskollärare (visstid) 20-25%

Studentmedarbetare Förskollärare (visstid) 20-25%
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas. Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder vi en bred och djup verksamhet där vi ger dig möjligheterna, oavsett vilka mål du har. Motala ska vara en attraktiv och innovativ del av östgötaregionen där det är enkelt att bo och verka. Det är också vår drivkraft inom bildningsförvaltningen. Verksamhet Förskola är en del av Bildningsförvaltningen. Vi arbetar för en likvärdig förskola där alla barns rätt till utbildning står i fokus, vi tydliggör yrkesroller och ansvar för förskollärare och barnskötare. I varje geografiskt område finns specialpedagoger. Vår vision är att förskolan ska stödja varje barn oavsett förutsättningar så att alla ges möjlighet att utvecklas mot målen. Vårt mål är att erbjuda ett stödjande lärande i en inspirerande och trygg miljö som möter individens och samhällets behov. Hos oss sker kompetensutveckling och nätverkande kontinuerligt. Vi har en sammanhållen övergripande kompetensutvecklingsplan och fem studiedagar per år. Alla våra förskolor har arbetskläder, både för inom – och utomhusbruk, ett led i vårt arbete att höja frisknärvaron i verksamheten. ARBETSUPPGIFTER Nu söker vi 4 studentmedarbetare till följande förskolor: Sagomossen, Ekparken, Västra Bråstorp och Myran inom verksamhet förskola i Motala kommun. Som studentmedarbetare kombinerar du dina studier med pedagogsikt arbete, du är knuten till en enhet och får följa verksamhetens arbete och få inblick i verksamhetens arbetsuppgifter. Uppdraget innebär arbete med systematiskt kvalitetsutveckling i förskolan och utformas tillsammans med berörd förskola. Du ska vara ett stöd som observatör och ge ordinariepersonal möjlighet till observation i det systematiska kvalitetsarbetet. Anställningen pågår under 2 terminer, med uppehåll under sommarmånaderna, med en omfattning på c:a 20-25 % av heltid. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som ska eller har påbörjat det sista utbildningsåret på förskollärarprogrammet vid Linköpings universitet. Vi söker Dig som vill vara med och utveckla förskolans verksamhet utifrån Förskolans läroplan. Du inspireras av barns nyfikenhet och kreativitet och ser såväl gruppens som miljöns betydelse för lärandet. Du är kreativ och ser möjligheter i ditt arbete istället för hinder. Du har en god samarbetsförmåga och har lätt för att skapa relationer. Du är tydlig och lyhörd i ditt sätt att kommunicera och har ett varmt och välkomnande bemötande. Du är öppen och nyfiken och vill vara med och skapa morgondagens samhälle, i samverkan med barn, föräldrar och arbetskamrater. ÖVRIGT Studentmedarbetare är en visstidsanställning på mer än 6 månader med en sysselsättningsgrad på 20-25%, vilket innebär jobb ca en dag i veckan. För uppdraget utgår timlön baserad på en månadslön enligt avtal för studentmedarbetare.
Företag: Motala kommun, Verksamhet Förskola
Ort: Motala
Publicerad : 12-04
Sök fler jobb liknande: lediga Studentmedarbetare Förskollärare (visstid) 20-25% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studentmedarbetare Förskollärare (visstid) 20-25%

Förskolechef 75-100%
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas. Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder vi en bred och djup verksamhet där vi ger dig möjligheterna, oavsett vilka mål du har. Motala ska vara en attraktiv och innovativ del av östgötaregionen där det är enkelt att bo och verka. Det är också vår drivkraft inom bildningsförvaltningen. Verksamhet Förskola är en del av Bildningsförvaltningen. Vi arbetar för en likvärdig förskola där alla barns rätt till utbildning står i fokus, vi tydliggör yrkesroller och ansvar för förskollärare och barnskötare. I varje geografiskt område finns specialpedagoger. Vår vision är att förskolan ska stödja varje barn oavsett förutsättningar så att alla ges möjlighet att utvecklas mot målen. Vårt mål är att erbjuda ett stödjande lärande i en inspirerande och trygg miljö som möter individens och samhällets behov. Vi har en sammanhållen övergripande kompetensutvecklingsplan och fem studiedagar per år. Alla våra förskolor har arbetskläder, både för inom och utomhusbruk, ett led i vårt arbete att höja frisknärvaron i verksamheten. ARBETSUPPGIFTER Vill du vara med och utveckla förskoleverksamheten i Motala? Förskolan i Motala kommun är i en expansionsfas där nya förskolor tillkommit och fler planeras framöver. Därför söker vi dig som är redo att möta framtidens behov och utmaningar tillsammans med oss. Ditt uppdrag som förskolechef blir att leda verksamheten inom enheten och du kommer ansvara för ekonomi, personal, arbetsmiljö och verksamhetsutveckling. I rollen som förskolechef kommer du även utveckla och driva enhetens systematiska kvalitetsarbete och ansvara för att din enhet når resultat utifrån uppsatta mål. Du sätter förskolans uppdrag och barnens bästa i fokus och kommunicerar mål och planer med dina medarbetare för ökad förståelse av sin roll och betydelse för helheten. Arbetet är omväxlande och håller tidvis ett högt tempo. Vi erbjuder dig en kreativ och inspirerande arbetsplats där vi lägger stor vikt på kollegialt lärande och kompetensutveckling. Du ingår i förskolans ledningsgrupp och kommer att arbeta tillsammans med 15 drivna och utvecklingsinriktade kollegor under ledning av verksamhetschef. Inledningsvis kommer tjänsten vara på 75 % men det finns stora möjligheter att den utökas till 100 % då nya uppdrag kan tillkomma. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har högskoleutbildning med pedagogisk inriktning eller annan utbildning arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Det är meriterande om du har genomgått statliga rektorsutbildningen. För att passa för tjänsten ska du ha erfarenhet av att ha arbetat med pedagogisk verksamhet och vara väl förtrogen med förskolans styrdokument och pedagogiska uppdrag. Det är meriterande om du har ledarerfarenhet och tidigare arbetat med systematiskt kvalitetsarbete. Du har god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska. God datorvana är en förutsättning för tjänsten. Som person ser du möjligheter i förändringar och kan lätt anpassa dig till ändrade omständigheter. Du leder, motiverar och förser andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. För att passa för tjänsten behöver du vara trygg i dig själv, ha självinsikt och arbeta med ett situationsanpassat ledarskap. Du tillför entusiasm, energi och lust i arbetet, kan skapa delaktighet och samsyn kring verksamheten. Du tänker strategiskt och har ett brett perspektiv på frågor samt drivs av en vilja att arbeta målinriktat och att åstadkomma resultat. Att lyssna, kommunicera och lösa konflikter på ett konstruktivt sätt faller sig naturligt för dig. ÖVRIGT Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut. Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan. Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Motala kommun, Verksamhet Förskola
Ort: Motala
Publicerad : 12-20
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef 75-100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef 75-100%


Sök lediga jobb Motala kommun, Verksamhet Förskola

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se